UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET"

Transkript

1 UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET Bilag K-10 Den 2.november 2015 blev af Sermersooq Kredsret i sagen sagl.nr. SER-NUU-KS Anklagemyndigheden mod Tiltalte 3900 Nuuk Anklagemyndighedens journal nr afsagt D O M: Sagen er behandlet med domsmænd. Tiltalen Anklageskriftet er dateret den 3.september og modtaget i retten den 25.september Tiltalte er tiltalt for overtrædelse af: Anklageskriftet kan ikke gengives, da det kun findes som indscannet billede. Anmodning om aktindsigt kan rekvireres hos kredsretten Påstande Anklagemyndigheden har nedlagt påstand om: 1. Anbringelse i Anstalt i 2 år. 2. Konfiskation af 2,37 gram hash jf. Kriminallovens 166, stk. 1, nr. 2, I medfør af færdselslovens 59, stk. 1, nr. 1, nedlægges der påstand om betinget frakendelse af førerretten i 3 år.

2 Tiltalte nægtede sig skyldig i forholdene 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 26 og forhold nr. 27. Tiltalte erkendte sig skyldig i forhold 6 og 25. Den tiltaltes forsvarer Naja Joelsen har nedlagt påstand om anbringelse i Anstalt for Domfældte ikke skulle vare mere end 1 år. Bevisførelsen Forklaringer Der er under sagen afgivet forklaring af tiltalte [ ]. Forklaringen fra tiltalte, [ ], er gengivet i retsbogen af den 14. oktober Forklaringen fra vidnerne, er gengivet i retsbogen af den 15. oktober 2015 og 19. oktober Personlige oplysninger Tiltalte er tidligere tilbageholdt ad flere omgange for røveri, mens er løsladt. Det drejer sig om december 2012 i 38 dage = 1 måned og 8 dage og igen 4. maj til 25. juni 2012 = 1 måned og 3 dage samt i perioden 10. august til dommens dato 2. november Forsvareren oplyste at tiltalte ikke skulle foranstaltes mere end 1 år på grund af ovenstående og bad retten om nedsætte foranstaltningen jf. retsplejelovens 122. Tiltalte har om sine personlige forhold oplyst, at han var 21 år og havde taget en uddannelse i Danmark, og var næsten blevet færdig som tømrer. Tiltalte kom til Nuuk i 2013, hvor han blandt andet har arbejdet i fabrik og som dørmand, hvor han på et tidspunkt blev chef, og har haft arbejde siden han kom til Nuuk, men at han en overgang fik socialhjælp. Dette havde været hårdt. Tiltalte oplyste at han boede hos sin mormor og morfar, dog undtagen da han boede i Danmark. Tiltalte oplyste at han havde en fremtidsdrøm om at tage tilbage til Danmark og færdiggøre sin tømreruddannelse. Tiltalte oplyste ligeledes at han havde flere søskende, som han først havde lært at kende som 17 årig. Når tiltalte flytter tilbage til Danmark skulle han bo hos sin mor igen, da lillebroren ikke hører efter deres mor. Tiltalte oplyste ligeledes adspurgt, at han ikke har kontakt med sin far. Tiltalte forklarer at han overgang drak meget, men er holdt op efter han havde fået sit kørekort og drikke nu kun ca. 2 gange månedligt. Kammeraterne tvinger ham nærmest til at drikke med ham.

3 Det at være kriminel gider tiltalte ikke mere, og tænkt over sin gerninger, og har fortrudt det lige siden. Tiltalte oplyste ligeledes at han i dag hellere ville være sammen med sin familie end sine venner. Tilbageholdelse Tiltalte blev anholdt den 10. august 2015 og blev tilbageholdt af retten indtil dommens dato. Tiltalte har været tidligere været tilbageholdt, herunder: - december 2012 i 38 dage, hvilket svarer til 1 måned og 8 dage - og igen 4. maj 2012 til 25. juni 2012 som svarer til 1 måned og 3 dage. Forsvareren har anmodet retten om at afkorte anstaltstiden jf. ovenstående. Det er dog ikke rettens opgave, men derimod Kriminalforsorgen i Grønland. Rettens begrundelse og resultat Om skyldvurderingen Forhold 1: Retten finder tiltalte skyldig i overtrædelse af kriminallovens 112 medvirken til røveri, ved i forening med andre, under anvendele af vold at have frataget R skunk og ipod. Tiltalte har forklaret, at han vidste at J havde i sinde at rulle canadieren, og medens han røg udenfor skete hændelsen. Tiltalte steg ind i bilen med de andre, hvorefter de havde i sinde, at ryge den skunk som de havde frataget canadieren. På den beggrund findes tiltalte medskyldig i røveri. Retten har lagt tiltaltes og vidnernes forklaringer til grund. Forhold 2-5: Efter tiltaltes og K-s forklaringer, finder retten tiltalte skyldig i overtrædelse af kriminallovens 114 brugstyveri, færdselslovens 13 og 23, stk. 1 og 22, stk. 1 jf. 56, stk. 1 og 23, stk. 1 kørsel uden førerret og ikke efterkommet politiets anvisninger samt tilsidesættelse af væsentlige hensyn til færdselssikkerheden. Retten har lagt tiltaltes og vidnets forklaring samt dokumentationen til grund. Forhold 6: Efter tiltaltes uforbeholdne erkendelse sammenholdt med dokumentationen, finder retten tiltalte skyldig i overtrædelse af bekendtgørelse om euforiserende stoffer 27 jf. 2.

4 Forhold 7-9: Bilag K-10 Efter vidnet C s forklaring om at han så at det var tiltalte der kørte bilen og påkørt KNR s bygning samt efterfølgende forladt stedet og bilen, finder retten at tiltalte skal kendes skyldig i overtrædelse af kriminallovens 114, færdselslovens 13 samt 24, stk. 2 brugstyveri, kørsel uden førerret samt pligt ved uheld. Forhold 10: K har forklaret at tiltalte i forening med andre ved anvendelse af vold havde frataget ham hans mobiltelefon, hvorfor retten finder tiltalte skyldig i overtrædelse af kriminallovens 112 røveri. Retten har ligeledes lagt dokumentationen i form af politiattest til grund, idet det fremgår, at forurettede har brækket næsen samt fået en flænge ved højre øjenbryn. Forhold dog undtaget forhold 13 og 15: Efter tiltaltes erkendelse om at han i forening med andre havde kørt rundt i byen indtil politiet eftersætter bilen, samt det forhold at tiltalte var i gået panik og flygtede, finder retten at tiltalte skal kendes skyldig i overtrædelse af kriminallovens 114, færdselslovens 13, 23, stk. 1 samt 22, stk. 1 brugstyveri, kørsel uden, og heller ikke at have efterkommet politiets anvsininger samt manglende agtpågivenhed/hensynsløs kørsel. Forhold 13: Efter at være blevet anholdt i forbindelse med forhold 11, 12, 14 og 16, fandtes tiltalte at være fundet i besiddelse af hash, hvorfor retten tiltalte skyldig jf. anklageskriftets forhold 13. Forhold 15: Idet anklagemyndigheden ikke har løftet bevisbyrden, samt det forhold at tiltalte ikke har afgivet forklaring om forholdet, og der ikke er andre dokumentationer, beslutter retten at frifinde tiltalte for dette forhold. Forhold 17: Efter tiltalte uforbeholdne erkendelse om at have været i besiddelse af 2,2 gram hash, finder retten at tiltaltes har overtrådt bekendtgørelse af love om euforiserende stoffer jf. anklageskriftet. Dog finder retten ikke det for bevist at det var med henblik på videresalg, hvorfor beslutter at frifinde tiltalte for at det var med henblik på videresalg. Forhold 18: K har forklaret, at han havde vundet i Odds og fortalt det til A der var sammen med tiltalte.

5 Tiltalte havde taget hårdt fat i forurettedes skulder og frataget ham pengene samt efterfølgende at have undersøgt forurettedes lommer. Forurettede har afgivet forklaring om at han følte sig bange og på den måde følt sig truet til at aflevere pengene. Uagtet at forurettede ikke har afgivet forklaring om at der var trusler om vold eller øjeblikkelig anvendelse heraf, finder retten, at selve situationen med at han bliver passet op af to personer, og føler sig trængt ind i væggen samtidig med, at de også undersøger forurettedes lommer, at det er egnet til at kunne domfældte tiltalte for overtrædelse af kriminallovens 112 røveri. Forhold 19: Efter tiltaltes uforbeholdene erkendelse og sammenholdt med dokumentationen, finder retten tiltalte skyldig i overtrædelse af kriminallovens 102 tyveri, ved at have tilegnet sig 3 sælskindstasker i forening med A. Forhold 20: Tiltalte har ikke nægtet at være til stede, og har afgivet forklaring om at det var P der var gået amok på Jern- og Metalskolen, og ved anvendelse af vold frataget R og A deres mobiltelefon, armbundsur og jakke og penge. Tiltalte har dog ikke forsøgt at stoppe de andre medtiltalte, og henset til at tiltalte kørte afsted i taxa med de andre medgerningsmænd, samt det forhold, at det er dokumenteret, at tiltalte har forsøgt at sælge jakken og mobiltelefonerne, finder retten, at tiltalte har medvirket i røveri, hvorfor tiltalte findes skyldig i overtrædelse af kriminallovens 112. Forhold 21: Efter tiltaltes egen erkendelse sammenholdt med forurettede T s og O s forklaringer og politiattesten, finder retten tiltalte skyldig i overtrædelse af kriminallovens 88 vold, ved at have trykket T på hans næse, der medførte næseblod. Forhold 22: Da anklagemyndighedens ikke har løftet bevisbyrden nok til domfældelse samt henset til at tiltalte har afgivet forklaring om, at han forsøgte at stoppe M, og det var var M der selv havde drukket de øl, han havde frataget I, frifindes tiltalte for forholdet. Forhold 23: Efter tiltaltes uforbeholdne erkendelse samt det forhold, at tiltalte ikke havde køret, findes tiltalte skyldig i overtrædelse af færdselslovens 13, stk. 1 kørsel uden førerret. Forhold 24:

6 Tiltalte har forklaret at han ikke aktivt deltog i voldshandlingen da A under anvendelse af vold frarøvede D de 4 poser øl. Vidnet E har forklaret, at det var M der tog øllene samt det forhold, at tiltalte var med til at drikke øllene, finder retten tiltalte skyldig i overtrædelse af kriminallovens 112 røveri. Frohold 25: Efter tiltaltes uforbeholdne erkendelse og sammenholdt med dokumentationen, at tiltalte og de andre medgerningsmænd havde listet et vindue af, og gået i ind lejligheden og udøvet hærværk, finder retten tiltalte skyldig i overtrædelse af kriminallovens 113 hærværk. Forhold 26: Efter tiltalte udbeholdne erkendelse, findes tiltaltes skyldig i overtrædelse af færdselslovens 13, stk. 1, ved at have kørt i en bil uden at have erhvervet kørekort. Forhold 27: Efter at retten har overværet overvågningsvideo og sammenholdt med tiltaltes og vidnet K og P forklaringer sammenholdt med dokumentationen, findes tiltalte skyldig i overtrædelse af kriminallovens 112 røveri, ved at have trængt forurettede op i en krog og op ad væggen samt tildelt K en skalle og frataget forurettede hans cigaretter. Om foranstaltningen Tiltalte er fundet skyldig i forening med andre at have begået røveri ad flere omgange samt overtrådt kriminalloven og færdselsloven af flere omgange. Trods at tiltalte har været tilbageholdt for røveri og løsladt, har tiltalte efterfølgende begået det flere gange. Udgangspunktet i sager af denne type, er anbringelse i Anstalt for Domfældte. Retten finder at der er en skærpende omstændighed, idet tiltalte vedbliver at begå samme type overtrædelse, særlig er det en skærpende omstændig, at tiltalte har begået røveri mod to unge under 18 år. Røveri under anvendelse af vold kan være anstaltsanbringende op til ½ år, og tiltalte er fundet skyldig i røveri af flere omgange. Dog er forholdene begået tilbage i , men tiltalte har ligeledes begået røveri i 2014 og den sidste i august Retten har derfor valgt at foranstalte tiltalte med en anstaltsdom jf. kriminallovens 146, stk. 1, nr. 1 og 2.

7 Hos tiltalte skal der konfiskeres hash jf. kriminallovens 166, stk. 2, nr. 1. Tiltalte skal ligeledes frakendes sin førerret i medfør af færdselslovens 59, stk. 1, nr. 1. Frakendelsen er betinget. Forurettede C har i forhold 2 fremsat et erstatningskrav. Dog er der flere datoer, blandt andet for maj, juni og juli samt august 2012, er det rettes opfattelse, at bevisbyrden er mangelfuld, hvorfor retten har valgt at henvises spørgsmålet om erstatning til et civilt søgsmål. Om omkostningerne Den for tiltalte beskikkede forsvarer tildeles et samlet salær på i alt ,00 kr. Beløbet betales endeligt af statskassen. T H I K E N D E S F O R R E T : Tiltalte [ ] anbringelse i Anstalt for Domfældte i 1 år og 8 måneder. Hos domfældte skal der konfiskeres 2,37 gram hash. Tiltalte frakendes retten til at føre motordrevet køretøj, hvortil der kræves kørekort. Frakendelsen er betinget på vilkår om, at tiltalte i en prøvetid på 3 år, regnet fra endelig dom, ikke fører motordrevet køretøj under sådanne omstændigheder, at førerretten skal frakendes. Johanne Banke Thorup

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET Den 23. februar 2016 blev af Grønlands Landsret i sagen sagl.nr. K 353/15 (Sermersooq Kredsrets sagl.nr. SER-NUU-KS-0651-2015) Anklagemyndigheden mod Tiltalte

Læs mere

Pt. Anstalten i Aasiaat 3950 Aasiaat Og Tiltalte T3. Pt. Anstalten i Nuuk 3900 Nuuk Og Tiltalte T4. Pt. Anstalten i Nuuk 3900 Nuuk Og Tiltalte T5

Pt. Anstalten i Aasiaat 3950 Aasiaat Og Tiltalte T3. Pt. Anstalten i Nuuk 3900 Nuuk Og Tiltalte T4. Pt. Anstalten i Nuuk 3900 Nuuk Og Tiltalte T5 Den 5. juli 2016 blev af Sermersooq Kredsret i sagen sagl.nr. SER-NUU-KS 0538-2016 Anklagemyndigheden mod Tiltalte T1 Cpr.nr. [ ] Pt. Anstalten i Aasiaat 3950 Aasiaat Og Tiltalte T2 Cpr.nr. [ ] Pt. Anstalten

Læs mere

Tiltalen Anklageskriftet er dateret den 20. november 2015 og modtaget i retten samme dag.

Tiltalen Anklageskriftet er dateret den 20. november 2015 og modtaget i retten samme dag. Den 10. december 2015 blev af Qeqqata Kredsret i sagen sagl.nr. QEQ-SIS-KS 0413-2014 Anklagemyndigheden mod Tiltalte 1 [ ] 3911 Sisimiut og Tiltalte 2 [ ] 3950 Aasiaat og Tiltalte 3 [ ] 3911 Sisimiut Anklagemyndighedens

Læs mere

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET 1 UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET Den 2. februar 2016 blev af Sermersooq Kredsret i sagen sagl.nr. SER-NUU-KS-0602-2015 Anklagemyndigheden mod T Cpr.nr. [ ] [ ] 3900 Nuuk Anklagemyndighedens

Læs mere

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QAASUITSOQ KREDSRET

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QAASUITSOQ KREDSRET UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QAASUITSOQ KREDSRET Den 4. marts 2015 blev af Qaasuitsup Kredsret i sagen sagl.nr. QAA-UUM-KS-0154-2014 Anklagemyndigheden mod T 3964 Qaarsut Anklagemyndighedens journal nr. 5513-97431-00486-14.

Læs mere

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET Den 18. maj 2015 blev af Sermersooq Kredsret i sagen sagl.nr. SER-NUU-KS 0062-2015 Anklagemyndigheden mod T Anklagemyndighedens journal nr. 5505-97431-00664-14.

Læs mere

Den 13. november 2015 blev af Sermersooq Kredsret i sagen sagl.nr. SER-NUU-KS Anklagemyndigheden mod Tiltalte 9760 Vrå

Den 13. november 2015 blev af Sermersooq Kredsret i sagen sagl.nr. SER-NUU-KS Anklagemyndigheden mod Tiltalte 9760 Vrå UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET Den 13. november 2015 blev af Sermersooq Kredsret i sagen sagl.nr. SER-NUU-KS 0543-2014 Anklagemyndigheden mod Tiltalte 9760 Vrå Anklagemyndighedens journal

Læs mere

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET Den 4. maj 2016 blev af Grønlands Landsret i sagen sagl.nr. K 056/16 (Sermersooq Kredsrets sagl.nr. SER-AMM-KS-0015-2009) Anklagemyndigheden (J.nr. 5516-98791-00001-07)

Læs mere

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR KUJALLEQ KREDSRET

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR KUJALLEQ KREDSRET 1 UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR KUJALLEQ KREDSRET Den 4. september 2014 blev af Kujalleq Kredsret i sagen sagl.nr. KUJ-QAQ-KS-0114-2014 Anklagemyndigheden mod T Anklagemyndighedens journal nr. 5502-97591-00198-12.

Læs mere

Anklageskriftet kan ikke gengives, da det kun findes dom indscannet billede. Anmodningen om aktindsigt kan rekvireres hos kredsretten

Anklageskriftet kan ikke gengives, da det kun findes dom indscannet billede. Anmodningen om aktindsigt kan rekvireres hos kredsretten UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET Den 2. september 2015 blev af Sermersooq Kredsret i sagen sagl.nr. SER-NUU-KS 1065-2013 Anklagemyndigheden mod Tiltalte 3905 Nuussuaq Anklagemyndighedens journal

Læs mere

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QEQQATA RETSKREDS

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QEQQATA RETSKREDS UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QEQQATA RETSKREDS Den 28. juni 2016 blev af Qeqqata Kredsret i sagen sagl.nr. QEQ-SIS-KS-0197-2016 Anklagemyndigheden mod Tiltalte Cpr.nr. [ ] [ ] 3911 Sisimiut Anklagemyndighedens

Læs mere

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QAASUITSUP KREDSRET. Tiltalen Anklageskriftet er dateret den 22. oktober 2014 og modtaget i retten den 11. november 2014.

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QAASUITSUP KREDSRET. Tiltalen Anklageskriftet er dateret den 22. oktober 2014 og modtaget i retten den 11. november 2014. 1 UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QAASUITSUP KREDSRET Den 1. december 2014 blev af Qaasuitsup Kredsret i sagen sagl.nr. QAA-QAA-KS-0099-2014 Anklagemyndigheden mod tiltalte Bnr. [ ] 3971 Qaanaaq Anklagemyndighedens

Læs mere

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QEQQATA KREDSRET. Den 25. juni 2015 blev af Qeqqata Kredsret i sagen sagl.nr. QEQ-SIS-KS Anklagemyndigheden mod T

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QEQQATA KREDSRET. Den 25. juni 2015 blev af Qeqqata Kredsret i sagen sagl.nr. QEQ-SIS-KS Anklagemyndigheden mod T UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QEQQATA KREDSRET Den 25. juni 2015 blev af Qeqqata Kredsret i sagen sagl.nr. QEQ-SIS-KS 0071-2014 Anklagemyndigheden mod T Anklagemyndighedens journal nr. 5508-97448-00001-13.

Læs mere

AM B2 Kilde: Emner: Stikord: Afgørelsestype: Offentlig Tilgængelig: Dato: Status: Udskrevet:

AM B2 Kilde: Emner: Stikord: Afgørelsestype: Offentlig Tilgængelig: Dato: Status: Udskrevet: AM2014.06.10B2 Kilde: Retspraksis, Byretterne Emner: ;vold mod ældre, børn og unge Stikord: Familievold, vold mod børn, udøvet af far mod søn (F), 2 episoder, F som 4/5-årig væltet i højstol pga skub til

Læs mere

D O M. afsagt den 23. april 2014

D O M. afsagt den 23. april 2014 D O M afsagt den 23. april 2014 Rettens nr. 3A-5974/2013 Anklagemyndigheden mod Tiltalte 1 (T1) og Tiltalte 2 (T2) Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Anklageskrift er modtaget den

Læs mere

Afsagt den 28. August 2017 af Østre Landsrets 10. afdeling (landsdommerne M. Stassen, John Mosegaard og Peter Mortensen (kst.) med domsmænd).

Afsagt den 28. August 2017 af Østre Landsrets 10. afdeling (landsdommerne M. Stassen, John Mosegaard og Peter Mortensen (kst.) med domsmænd). D O M Afsagt den 28. August 2017 af Østre Landsrets 10. afdeling (landsdommerne M. Stassen, John Mosegaard og Peter Mortensen (kst.) med domsmænd). 10. afd. nr. S-592-17: Anklagemyndigheden mod T (cpr.nr.

Læs mere

D O M. afsagt den 22. april 2014. Rettens nr. 2A-1978/2013. Anklagemyndigheden mod Tiltalte. Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag.

D O M. afsagt den 22. april 2014. Rettens nr. 2A-1978/2013. Anklagemyndigheden mod Tiltalte. Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. D O M afsagt den 22. april 2014 Rettens nr. 2A-1978/2013 Anklagemyndigheden mod Tiltalte Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Tiltalte, er tiltalt for: 1. ved den 20. februar 2012

Læs mere

Ved rettens kendelse af 26. november 2013 blev forfølgningen mod B og A udskilt til særskilt behandling, jf. retsplejelovens 706.

Ved rettens kendelse af 26. november 2013 blev forfølgningen mod B og A udskilt til særskilt behandling, jf. retsplejelovens 706. D O M afsagt den 26. november 2013 Rettens nr. 9-4055/2013 Anklagemyndigheden mod T1 T2 T3 T4 A og B Ved rettens kendelse af 26. november 2013 blev forfølgningen mod B og A udskilt til særskilt behandling,

Læs mere

AM B2 Kilde: Emner: Stikord: Afgørelsestype: Offentlig Tilgængelig: Dato: Status: Udskrevet:

AM B2 Kilde: Emner: Stikord: Afgørelsestype: Offentlig Tilgængelig: Dato: Status: Udskrevet: AM2012.11.05B2 Kilde: Retspraksis, Byretterne Emner: familievold; Stikord: Vold i familieforhold, 13 årig datter, lussinger, tømt indhold af glas rødvin i ansigtet, 40 dg bet, pt 1 år, samf tj 40 t, tilsyn

Læs mere

D O M. afsagt den 8. april 2014. Rettens nr. 9-2105/2014 Politiets nr. Anklagemyndigheden Mod. Tiltalte (T1) Tiltalte (T2) Arrestantsag

D O M. afsagt den 8. april 2014. Rettens nr. 9-2105/2014 Politiets nr. Anklagemyndigheden Mod. Tiltalte (T1) Tiltalte (T2) Arrestantsag D O M afsagt den 8. april 2014 Rettens nr. 9-2105/2014 Politiets nr. Anklagemyndigheden Mod Tiltalte (T1) og Tiltalte (T2) Arrestantsag Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Anklageskrift

Læs mere

Den 14. august 2017 kl holdt Sermersooq Kredsret offentlig retsmøde i retsbygningen. [ ] behandlede sagen. [ ] var domsmænd.

Den 14. august 2017 kl holdt Sermersooq Kredsret offentlig retsmøde i retsbygningen. [ ] behandlede sagen. [ ] var domsmænd. Den 14. august 2017 kl. 13.00 holdt Sermersooq Kredsret offentlig retsmøde i retsbygningen. [ ] behandlede sagen. [ ] var domsmænd. Reglerne i retsplejelovens 42 og 52, stk. 2 er overholdt. Rettens nr.

Læs mere

NUNATTA EQQARTUUSSISUUNEQARFIANI EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET

NUNATTA EQQARTUUSSISUUNEQARFIANI EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET NUNATTA EQQARTUUSSISUUNEQARFIANI EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET Ulloq 12. Januaari 2014 Nunatta Eqqartuussisuuneqarfianit suliami sul.nr. K 005/15

Læs mere

Anklageskriftet er modtaget den 8. april 2009 og tillæg hertil den 25. november 2010.

Anklageskriftet er modtaget den 8. april 2009 og tillæg hertil den 25. november 2010. Udskrift af dombogen D O M afsagt den 15. oktober 2013 Rettens nr. 2-4487/2008 Politiets nr. 0100-84340-00001-06 Anklagemyndigheden mod T Der har medvirket domsmænd behandlingen af denne sag. Anklageskriftet

Læs mere

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag.

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. RETTEN I HERNING Udskrift af dombogen D O M afsagt den 11. januar 2018 Rettens nr. 99-3668/2017 Politiets nr. 4100-84149-00008-16 Anklagemyndigheden mod Sharvin Shojaei født den 03. juni 1984 Der har medvirket

Læs mere

Eqqartuussisoqarfik Qaasuitsup DOM. Udskrift af dombogen

Eqqartuussisoqarfik Qaasuitsup DOM. Udskrift af dombogen Bilag K-08 Eqqartuussisoqarfik Qaasuitsup Udskrift af dombogen DOM afsagt af Qaasuitsup Kredsret den 30. maj 2017 Rettens nr. 149/2017 Politiets nr. 5512-97431-00645-16 Anklagemyndigheden mod T cpr-nummer

Læs mere

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. er tiltalt for overtrædelse af

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. er tiltalt for overtrædelse af RETTEN I HERNING D O M afsagt den 24. januar 2019 Rettens nr. 99-2331/2018 Politiets nr. 0900-76211-00040-17 Anklagemyndigheden mod Tiltalte født den Dato 1971 Der har medvirket domsmænd ved behandlingen

Læs mere

EQQARTUUSSISOQARFIK SERMERSUUMI EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET

EQQARTUUSSISOQARFIK SERMERSUUMI EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET EQQARTUUSSISOQARFIK SERMERSUUMI EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET Ulloq 27. august 2014 Eqqartuussisoqarfik Sermersuumit suliami sul.nr. SER-NUU-KS-0669-2014

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 19. december 2012

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 19. december 2012 HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 19. december 2012 Sag 189/2012 (2. afdeling) Rigsadvokaten mod T (advokat Kåre Pihlmann, beskikket) I tidligere instanser er afsagt dom af Retten i Glostrup den 20. december

Læs mere

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET Den 22. september 2015 blev af Sermersooq Kredsret i sagen sagl.nr. SER-NUU-KB 0558-2012 Anklagemyndigheden mod Tiltalte 1 3900 Nuuk Og Tiltalte 2 3900 Nuuk

Læs mere

Glostrup Rets dom af 31. maj 2017 ( /2017) er anket af tiltalte med påstand om frifindelse, subsidiært formildelse.

Glostrup Rets dom af 31. maj 2017 ( /2017) er anket af tiltalte med påstand om frifindelse, subsidiært formildelse. Afsagt den 9. oktober 2018 af Østre Landsrets 22. afdeling (landsdommerne Lene Jensen, Michael Kistrup og Imke Christine Thilkjær (kst.) med domsmænd). 22. afd. nr. S-1730-17: Anklagemyndigheden mod T

Læs mere

Den 8. august 2019 blev af Grønlands Landsret i sagen. sagl.nr. K 217/18 (Sermersooq Kredsrets sagl.nr. 374/2018)

Den 8. august 2019 blev af Grønlands Landsret i sagen. sagl.nr. K 217/18 (Sermersooq Kredsrets sagl.nr. 374/2018) Den 8. august 2019 blev af Grønlands Landsret i sagen sagl.nr. K 217/18 (Sermersooq Kredsrets sagl.nr. 374/2018) Anklagemyndigheden (j.nr. 5505-98610-00199-17) mod 1. Tiltalte 1 (T1) Født den [ ] 1990

Læs mere

DOM. Afsagt den 3. september 2014 af Østre Landsrets 22. afdeling (landsdommerne Lene Jensen, Arne Brandt og Dorte Nørby (kst.) med domsmænd).

DOM. Afsagt den 3. september 2014 af Østre Landsrets 22. afdeling (landsdommerne Lene Jensen, Arne Brandt og Dorte Nørby (kst.) med domsmænd). DOM Afsagt den 3. september 2014 af Østre Landsrets 22. afdeling (landsdommerne Lene Jensen, Arne Brandt og Dorte Nørby (kst.) med domsmænd). 22. afd. nr. S-771-14: Anklagemyndigheden mod T (advokat Tage

Læs mere

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET Den 3. februar 2016 blev af Sermersooq Kredsret i sagen sagl.nr. SER-NUU-KS 0216-2015 Anklagemyndigheden mod Tiltalte Pt. Detentionen Nuuk Anklagemyndighedens

Læs mere

EQQARTUUSSISOQARFIK QEQQATA EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QEQQATA KREDSRET

EQQARTUUSSISOQARFIK QEQQATA EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QEQQATA KREDSRET 1 EQQARTUUSSISOQARFIK QEQQATA EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QEQQATA KREDSRET Ulloq 18. november 2015 Eqqartuussisoqarfik Qeqqanit suliami sul.nr. QEQ-MAN KB 0169.2015

Læs mere

UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS DOMBOG D O M

UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS DOMBOG D O M UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS DOMBOG D O M Afsagt den 30. januar 2019 af Østre Landsrets 5. afdeling (landsdommerne Olaf Tingleff, Ulla Langholz og Lisbeth Walthersdorf Katafai (kst.) med domsmænd). 5. afd.

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt fredag den 4. juni 2010

HØJESTERETS DOM afsagt fredag den 4. juni 2010 HØJESTERETS DOM afsagt fredag den 4. juni 2010 Sag 325/2009 (2. afdeling) Rigsadvokaten mod T (advokat Jakob Juul, beskikket) I tidligere instanser er afsagt dom af Københavns Byret den 13. marts 2009

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt mandag den 8. august 2016

HØJESTERETS KENDELSE afsagt mandag den 8. august 2016 HØJESTERETS KENDELSE afsagt mandag den 8. august 2016 Sag 75/2016 Anklagemyndigheden mod T (advokat Jakob Lund Poulsen, beskikket) I tidligere instanser er der truffet beslutning af Sermersooq Kredsret

Læs mere

Der er under sagen afgivet forklaring af direktør Vidne 1 og tilsynsførende Vidne 2.

Der er under sagen afgivet forklaring af direktør Vidne 1 og tilsynsførende Vidne 2. Vestre Landsrets dom afsagt den 9. oktober 2017 af 5. afdeling i V.L. S-0813-17 Udskrift af retsbogen og dombogen for retten i Sønderborg Dom afsagt den 11. april 2017. Anklagemyndigheden mod T ApS T ApS

Læs mere

RETTEN I SØNDERBORG D O M. afsagt den 12. august Anklagemyndigheden mod T født Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag.

RETTEN I SØNDERBORG D O M. afsagt den 12. august Anklagemyndigheden mod T født Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. RETTEN I SØNDERBORG D O M afsagt den 12. august 2016 Anklagemyndigheden mod T født 1987 Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Anklageskrift er modtaget den 26. juli 2016. T er tiltalt

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 15. november 2012

HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 15. november 2012 HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 15. november 2012 Sag 151/2012 (2. afdeling) Rigsadvokaten mod T (advokat Georg Lett, beskikket) I tidligere instanser er afsagt dom af Retten i Glostrup den 17. oktober

Læs mere

D O M. afsagt den 29. april 2014. Rettens nr. 9-1276/2014. Anklagemyndigheden. Mod. Tiltalte 1 (T1) Tiltalte 2 (T2)

D O M. afsagt den 29. april 2014. Rettens nr. 9-1276/2014. Anklagemyndigheden. Mod. Tiltalte 1 (T1) Tiltalte 2 (T2) D O M afsagt den 29. april 2014 Rettens nr. 9-1276/2014 Anklagemyndigheden Mod Tiltalte 1 (T1) og Tiltalte 2 (T2) Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Anklageskrift er modtaget den

Læs mere

Anbringelse i anstalt i 2 år og 6 måneder regnet fra den 23. oktober 2018 (tilbageholdelsestidspunkt).

Anbringelse i anstalt i 2 år og 6 måneder regnet fra den 23. oktober 2018 (tilbageholdelsestidspunkt). D O M afsagt af Qaasuitsup Kredsret den 5. december 2018 Rettens nr. 1310/2018 Politiets nr. 5507-98610-000391-18 Anklagemyndigheden mod T cpr-nummer [ ] Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af færdselsloven og lov om ungdomsskoler 1)

Forslag. Lov om ændring af færdselsloven og lov om ungdomsskoler 1) Til lovforslag nr. L 137 Folketinget 2010-11 Efter afstemningen i Folketinget ved 2. behandling den 10. maj 2011 Forslag til Lov om ændring af færdselsloven og lov om ungdomsskoler 1) (Knallertkørekort

Læs mere

Østre Landsrets dom afsagt den 27. marts 2017 af 14. afdeling i Ø.L S Udskrift af dombogen for retten i Odense

Østre Landsrets dom afsagt den 27. marts 2017 af 14. afdeling i Ø.L S Udskrift af dombogen for retten i Odense Østre Landsrets dom afsagt den 27. marts 2017 af 14. afdeling i Ø.L S-2894-16 Udskrift af dombogen for retten i Odense Dom afsagt den 26. september 2016 af retten i Odense, 2. afdeling, i Anklagemyndigheden

Læs mere

Sagen drejer sig om, hvorvidt skaden er sket ved et færdselsuheld forvoldt af et ukendt motorkøretøj.

Sagen drejer sig om, hvorvidt skaden er sket ved et færdselsuheld forvoldt af et ukendt motorkøretøj. Retten i Glostrup Udskrift af dombogen DOM Afsagt den 2. november 2017 i sag nr. BS 10B-3127/2016: mod DFIM Philip Heymans Allé 1 2900 Hellerup Sagens baggrund og parternes påstande Den 20. november 2013

Læs mere

RETTEN I HOLSTEBRO D O M. afsagt den 30. maj Rettens nr /2017 Politiets nr Anklagemyndigheden mod T

RETTEN I HOLSTEBRO D O M. afsagt den 30. maj Rettens nr /2017 Politiets nr Anklagemyndigheden mod T RETTEN I HOLSTEBRO D O M afsagt den 30. maj 2017 Rettens nr. 3-345/2017 Politiets nr. 4100-84451-00028-16 Anklagemyndigheden mod T Denne sag er behandlet som tilståelsessag. Retsmødebegæring er modtaget

Læs mere

Afsagt den 6. juni 2018 af Østre Landsrets 5. afdeling (landsdommerne Peter Mørk Thomsen, Ulla Langholz og Louise Falkenberg (kst.) med domsmænd).

Afsagt den 6. juni 2018 af Østre Landsrets 5. afdeling (landsdommerne Peter Mørk Thomsen, Ulla Langholz og Louise Falkenberg (kst.) med domsmænd). UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS DOMBOG D O M Afsagt den 6. juni 2018 af Østre Landsrets 5. afdeling (landsdommerne Peter Mørk Thomsen, Ulla Langholz og Louise Falkenberg (kst.) med domsmænd). 5. afd. nr. S-1853-17:

Læs mere

NUNATTA EQQARTUUSSISUUNEQARFIANI EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET

NUNATTA EQQARTUUSSISUUNEQARFIANI EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET NUNATTA EQQARTUUSSISUUNEQARFIANI EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET Ulloq 29. decembari 2014 Kalaallit Nunaanni Eqqartuussisuuneqarfimmit suliami

Læs mere

-to DOM. afsagt den 4. november 2014 af Vestre Landsrets 7. afdeling (dommerne Fabrin, Olav D. Larsen og Mia Grosen Skovbo (kst.

-to DOM. afsagt den 4. november 2014 af Vestre Landsrets 7. afdeling (dommerne Fabrin, Olav D. Larsen og Mia Grosen Skovbo (kst. -to DOM afsagt den 4. november 2014 af Vestre Landsrets 7. afdeling (dommerne Fabrin, Olav D. Larsen og Mia Grosen Skovbo (kst.)) i ankesag S-1438--14 Anklagemyndigheden mod 1 (advokat Bjarne Froberg,

Læs mere

Lov om ændring af færdselsloven og lov om ungdomsskoler1)

Lov om ændring af færdselsloven og lov om ungdomsskoler1) Lov om ændring af færdselsloven og lov om ungdomsskoler1) (Knallertkørekort og sanktioner ved ulovlig kørsel på knallert m.v.) VI MARGRETHE DEN ANDEN, af Guds Nåde Danmarks Dronning, gør vitterligt: Folketinget

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 5. oktober 2016

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 5. oktober 2016 HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 5. oktober 2016 Sag 26/2016 (2. afdeling) Anklagemyndigheden mod T1 (advokat Hanne Reumert, beskikket) I tidligere instanser er afsagt dom af Retten i Næstved den 21.

Læs mere

Anklageskrift er modtaget den 13. marts 2014 og tillægsanklageskrift nr. 1 er modtaget den 21. marts 2014.

Anklageskrift er modtaget den 13. marts 2014 og tillægsanklageskrift nr. 1 er modtaget den 21. marts 2014. D O M afsagt den 3. april 2014 Rettens nr. 1-676/2014 Politiets nr. 4100-73241-00588-13 Anklagemyndigheden mod T Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Anklageskrift er modtaget den

Læs mere

Udlændingelovens 60, stk. 1, jf. 34, stk. 4, ved den 8. februar 2010 at have undladt at efterkomme

Udlændingelovens 60, stk. 1, jf. 34, stk. 4, ved den 8. februar 2010 at have undladt at efterkomme D O M afsagt den 21. april 2015 Rettens nr. 8-4341/2014 Politiets nr. 0900-84130-00127-10 Anklagemyndigheden mod T cpr-nummer Denne sag er behandlet som tilståelsessag. Retsmødebegæring af 16. april 2015

Læs mere

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. er tiltalt for overtrædelse af

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. er tiltalt for overtrædelse af RETTEN I HERNING D O M afsagt den 28. februar 2018 Rettens nr. 99-790/2018 Politiets nr. 4100-71296-00022-17 Anklagemyndigheden mod CPR nr. Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Anklageskrift

Læs mere

AM2011.12.16B. Emneord: videreoverdragelse. Printet den:15. april 2016

AM2011.12.16B. Emneord: videreoverdragelse. Printet den:15. april 2016 AM2011.12.16B Emneord: videreoverdragelse Printet den:15. april 2016 Københavns Byret Udskrift af dombogen Adv. OC 0100-47181-00123-09 DOM afsagt den 16. december 2011 i sag SS 2-14605/2010 Anklagemyndigheden

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 14. juni 2012

HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 14. juni 2012 HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 14. juni 2012 Sag 69/2012 (1. afdeling) Rigsadvokaten mod T (advokat Jakob Lund Poulsen, beskikket) I tidligere instanser er afsagt dom af Uummannaq Kredsret den 21.

Læs mere

Den 16. juni 2014 kl holdt Qaasuitsup Kredsret i Qasigiannguit offentligt retsmøde. Kredsdommer var Nicolaj Geisler.

Den 16. juni 2014 kl holdt Qaasuitsup Kredsret i Qasigiannguit offentligt retsmøde. Kredsdommer var Nicolaj Geisler. 1 Den 16. juni 2014 kl. 09.00 holdt Qaasuitsup Kredsret i Qasigiannguit offentligt retsmøde. Kredsdommer var Nicolaj Geisler. Retten behandlede sagl.nr. QAA-QAS-KS-0038-2014 Anklagemyndigheden mod Tiltalte

Læs mere

D O M. afsagt den 25. februar 2016 af Vestre Landsrets 7. afdeling (dommerne Lars E. Andersen, Hanne Kildal og Anne-Mette Schjerning (kst.

D O M. afsagt den 25. februar 2016 af Vestre Landsrets 7. afdeling (dommerne Lars E. Andersen, Hanne Kildal og Anne-Mette Schjerning (kst. D O M afsagt den 25. februar 2016 af Vestre Landsrets 7. afdeling (dommerne Lars E. Andersen, Hanne Kildal og Anne-Mette Schjerning (kst.)) i ankesag V.L. S 1749 15 Anklagemyndigheden mod T født den xx

Læs mere

- tilbagekaldelse af beskikkelsen. K-168-08 afsagt den 30. september 2008 (Samme sag som ovenfor)

- tilbagekaldelse af beskikkelsen. K-168-08 afsagt den 30. september 2008 (Samme sag som ovenfor) Kendelse: Beskrivelse: Retten kan nægte at beskikke den advokat, som sigtede ønsker som forsvarer, eller tilbagekalde beskikkelsen, hvis dennes medvirken vil medføre en forsinkelse af betydning for sagens

Læs mere

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag.

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. RETTEN I HERNING D O M afsagt den 28. september 2018 Rettens nr. 99-3284/2018 Politiets nr. 4100-89130-00012-18 Anklagemyndigheden mod født den Dato 1952 Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af

Læs mere

D O M. afsagt den 26. maj 2014

D O M. afsagt den 26. maj 2014 D O M afsagt den 26. maj 2014 Rettens nr. 18A-6340/2012 Anklagemyndigheden mod Tiltalte 1 (T1) Tiltalte 2 (T2) Tiltalte 3 (T3) Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Anklageskrift er

Læs mere

RETTEN I VIBORG D O M. afsagt den 25. juni Rettens nr. 2081/2019 Politiets nr

RETTEN I VIBORG D O M. afsagt den 25. juni Rettens nr. 2081/2019 Politiets nr RETTEN I VIBORG D O M afsagt den 25. juni 2019 Rettens nr. 2081/2019 Politiets nr. 4100-73241-00309-19 Anklagemyndigheden mod Mohammad Nabil Samer Kannout født den 24. april 1995 Middagshøjvej 21B, st.

Læs mere

D O M. Sagen er i landsretten behandlet sammen med sagerne S , S og S

D O M. Sagen er i landsretten behandlet sammen med sagerne S , S og S D O M Afsagt den 16. januar 2018 af Østre Landsrets 8. afdeling (landsdommerne Julie Skat Rørdam, Søren Schou Frandsen (kst.) og Christian Schrøder (kst.) med domsmænd). 8. afd. nr. S-2438-17: Anklagemyndigheden

Læs mere

Tilhold og opholdsforbud

Tilhold og opholdsforbud Civilafdelingen Dato: 15. april 2016 Kontor: Nordatlantenheden Sagsbeh: Marie Mølsted Sagsnr.: 2015-490-0005 Dok.: 1888372 UDKAST til Anordning om ikrafttræden for Grønland af lov om tilhold, opholdsforbud

Læs mere

D O M. afsagt den 5. december Rettens nr. K /2016 Politiets nr Anklagemyndigheden mod T cpr-nummer

D O M. afsagt den 5. december Rettens nr. K /2016 Politiets nr Anklagemyndigheden mod T cpr-nummer D O M afsagt den 5. december 2016 Rettens nr. K01-4829/2016 Politiets nr. 3300-84143-00029-16 Anklagemyndigheden mod T cpr-nummer Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Anklageskrift

Læs mere

D O M. Afsagt den 28. april 2015 af Østre Landsrets 18. afdeling (landsdommerne Finn Morten Andersen, Ulla Staal og Jakob Groth-Christensen (kst.)).

D O M. Afsagt den 28. april 2015 af Østre Landsrets 18. afdeling (landsdommerne Finn Morten Andersen, Ulla Staal og Jakob Groth-Christensen (kst.)). D O M Afsagt den 28. april 2015 af Østre Landsrets 18. afdeling (landsdommerne Finn Morten Andersen, Ulla Staal og Jakob Groth-Christensen (kst.)). 18. afd. nr. S-2043-14: Anklagemyndigheden mod T (advokat

Læs mere

EQQARTUUSSISOQARFIK QAASUITSUMI EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QAASUITSUP KREDSRET

EQQARTUUSSISOQARFIK QAASUITSUMI EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QAASUITSUP KREDSRET EQQARTUUSSISOQARFIK QAASUITSUMI EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QAASUITSUP KREDSRET Ulloq 3. marsi 2016Eqqartuussisoqarfik Qaasuitsumit suliami suliassat allattorsimaffiini

Læs mere

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag.

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. RETTEN I HERNING D O M afsagt den 19. januar 2018 Rettens nr. 99-104/2018 Politiets nr. 4100-74265-00231-17 Anklagemyndigheden mod født den Dato 1999 født den Dato 1996 og født den Dato 1997 Der har medvirket

Læs mere

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag.

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. D O M afsagt den 15. februar 2018 Rettens nr. 3-7209/2017 Politiets nr. 3700-84181-00030-17 Anklagemyndigheden mod T født den 1983 Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Anklageskrift

Læs mere

Enkelte sager af mere generel interesse

Enkelte sager af mere generel interesse BILAG 1 Enkelte sager af mere generel interesse Dette bilag indeholder en beskrivelse af og kommentarer til enkelte sager af mere generel interesse om forsvarerens adgang til aktindsigt. 1. Forsvarerens

Læs mere

Anklagemyndigheden har påstået sagen fremmet og nedlagt påstand om bødestraf.

Anklagemyndigheden har påstået sagen fremmet og nedlagt påstand om bødestraf. Udskrift af dombogen D O M afsagt den 27. juni 2017 Rettens nr. 1-2667/2017 Politiets nr. 1900-84265-00002-17 Anklagemyndigheden mod T cpr-nummer 81- Anklageskrift er modtaget den 26. maj 2017. T er tiltalt

Læs mere

AM Ø Kilde: Emner: Stikord: Afgørelsestype: Offentlig Tilgængelig: Dato: Status: Udskrevet:

AM Ø Kilde: Emner: Stikord: Afgørelsestype: Offentlig Tilgængelig: Dato: Status: Udskrevet: AM2016.09.28Ø Kilde: Retspraksis, Landsretterne Emner: vold mod ældre, børn og unge;anke kære og genoptagelse; Stikord: Vold mod børn, slag i bagdelen, anke af indenretlig advarsel, 10 dg bet, pt 1 år,

Læs mere

Efter bestemmelsen straffes den, som ved overanstrengelse, vanrøgt eller på anden måde behandler dyr uforsvarligt (stk. 1, 1. pkt.).

Efter bestemmelsen straffes den, som ved overanstrengelse, vanrøgt eller på anden måde behandler dyr uforsvarligt (stk. 1, 1. pkt.). Bøde for overtrædelse af dyreværnslovgivningen Den væsentligste bestemmelse om straf i sager om overtrædelse af dyreværnslovgivningen findes i dyreværnslovens 28. 28. Den, som ved overanstrengelse, vanrøgt

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 16. november 2018

HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 16. november 2018 HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 16. november 2018 Sag 98/2018 Anklagemyndigheden mod T1 og T2 (for begge advokat Morten Knoth Knudsen) I tidligere instanser er afsagt dom af Retten i Odense den

Læs mere

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag.

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Retten i Hillerød D O M afsagt den 3. maj 2016 Rettens nr. 8-2528/2015 Politiets nr. 0900-84130-00684-12 Anklagemyndigheden mod T cpr-nummer 67 Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag.

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af færdselsloven

Forslag. Lov om ændring af færdselsloven 2013/1 LSV 113 (Gældende) Udskriftsdato: 19. februar 2017 Ministerium: Folketinget Journalnummer: Justitsmin., j.nr. 2013-801-0015 Vedtaget af Folketinget ved 3. behandling den 22. april 2014 Forslag til

Læs mere

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag.

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Retten i Glostrup D O M afsagt den 11. juli 2018 Rettens nr. 15-6026/2018 Politiets nr. 0700-71296-00020-18 Anklagemyndigheden mod T cpr-nummer Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag.

Læs mere

EQQARTUUSSISOQARFIK QAASUITSUMI EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QAASUITSUP KREDSRET

EQQARTUUSSISOQARFIK QAASUITSUMI EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QAASUITSUP KREDSRET 1 EQQARTUUSSISOQARFIK QAASUITSUMI EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QAASUITSUP KREDSRET Ulloq 15. december 2014 Eqqartuussisoqarfik Qaasuitsup Ilulissat suliami sul.nr.

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt fredag den 16. september 2011

HØJESTERETS DOM afsagt fredag den 16. september 2011 HØJESTERETS DOM afsagt fredag den 16. september 2011 Sag 368/2010 (1. afdeling) Rigsadvokaten mod T (advokat Bjarne Frøberg, beskikket) I tidligere instanser er afsagt dom af Retten i Horsens den 8. december

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 22. februar 2019

HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 22. februar 2019 HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 22. februar 2019 Sag 101/2018 Anklagemyndigheden mod X-Bank A/S (advokat Lotte Eskesen) og T (advokat Jakob Lund Poulsen) I tidligere instanser er afsagt dom af Retten

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 21. oktober 2016

HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 21. oktober 2016 HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 21. oktober 2016 Sag 140/2016 Anklagemyndigheden mod T (advokat Jakob Lund Poulsen, beskikket) I tidligere instanser er afsagt kendelse af Qeqqata kredsret i Sisimiut

Læs mere

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET Den 9. maj 2016 blev af Grønlands Landsret i sagen sagl.nr. K 012/15 (Qaasuitsup Kredsrets sagl.nr. QAA-QAA-KS-0099-2014) afsagt sålydende Anklagemyndigheden

Læs mere

NUNATTA EQQARTUUSSISUUNEQARFIANI EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET

NUNATTA EQQARTUUSSISUUNEQARFIANI EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET NUNATTA EQQARTUUSSISUUNEQARFIANI EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET Ulloq 8. december 2017 Nunatta Eqqartuussisuuneqarfianit suliami sul.nr. K 243/17

Læs mere

Færdsel - Hensynsløs kørsel (fl 118, stk. 5)

Færdsel - Hensynsløs kørsel (fl 118, stk. 5) Færdsel - Hensynsløs kørsel (fl 118, stk. 5) Kilde: Rigsadvokatmeddelelsen Emner: Tilsidesættelse af væsentlige hensyn til færdselssikkerheden;særlig hensynsløs kørsel; Offentlig Tilgængelig: Ja Dato:

Læs mere

KOMMUNERNES OG KRIMINALFORSORGENS OPGAVER VED AFGØRELSE AF STRAFFESAGER MOD UNGE

KOMMUNERNES OG KRIMINALFORSORGENS OPGAVER VED AFGØRELSE AF STRAFFESAGER MOD UNGE Vejledning fra Ungesamrådet i Nordjylland ANKLAGEMYNDIGHEDEN December 2011 (ajourført jan. 2013) KOMMUNERNES OG KRIMINALFORSORGENS OPGAVER VED AFGØRELSE AF STRAFFESAGER MOD UNGE I. Hvilken afgørelse kan

Læs mere

Retsudvalget REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 494 Offentligt

Retsudvalget REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 494 Offentligt Retsudvalget 2015-16 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 494 Offentligt Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 4. maj 2016 Kontor: Strafferetskontoret

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 23. marts 2016

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 23. marts 2016 HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 23. marts 2016 Sag 181/2015 (2. afdeling) Anklagemyndigheden mod T (advokat Jens Rysgaard, beskikket) I tidligere instanser er afsagt dom af Retten i Aarhus den 8. september

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt mandag den 19. februar 2018

HØJESTERETS KENDELSE afsagt mandag den 19. februar 2018 HØJESTERETS KENDELSE afsagt mandag den 19. februar 2018 Sag 209/2017 Anklagemyndigheden mod A (advokat Karoly Németh) I tidligere instans er truffet beslutning af Vestre Landsrets 7. afdeling den 14. juni

Læs mere

NUNATTA EQQARTUUSSISUUNEQARFIANI EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET

NUNATTA EQQARTUUSSISUUNEQARFIANI EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET NUNATTA EQQARTUUSSISUUNEQARFIANI EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET Ulloq 1. juuni 2016 Nunatta Eqqartuussisuuneqarfianit suliami sagl.nr. K 104/16

Læs mere

Landsrettens begrundelse og resultat

Landsrettens begrundelse og resultat Landsrettens begrundelse og resultat Det følger af straffelovens 3, at domfældelse for de forhold, der er omfattet af tiltalen, forudsætter, at forholdene er strafbare både efter de nugældende regler,

Læs mere

UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS DOMBOG D O M

UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS DOMBOG D O M S025000A- CNI UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS DOMBOG D O M Afsagt den 25. april 2012 af Østre Landsrets 10. afdeling (landsdommerne Michael Kistrup, M. Stassen og Christina Breinstrup (kst.) med domsmænd).

Læs mere

AM V Kilde: Emner: Stikord: Afgørelsestype: Trykt: Offentlig Tilgængelig: Dato: Status: Udskrevet:

AM V Kilde: Emner: Stikord: Afgørelsestype: Trykt: Offentlig Tilgængelig: Dato: Status: Udskrevet: AM2016.01.30V Kilde: Retspraksis, Landsretterne Emner: varetægtsfængsling; Stikord: Varetægtsfængsling, rpl. 762, stk. 1, nr. 2, rpl. 769, stk. 1, proportionalitetsvurdering, gentagelsesrisiko, T for 3.

Læs mere

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET Den 24. oktober 2018 blev af Grønlands Landsret i sagen Retten behandlede sagl.nr. K 191/17 (Retten i Grønland sagl.nr. RIG-29-2017) Anklagemyndigheden (J.nr.55PM-98684-00002-12)

Læs mere

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET Den 17. december 2015 blev af Sermersooq Kredsret i sagen sagl.nr. SER-NUU-KS 358-2015 Anklagemyndigheden mod Domfældte Cpr.nr. [ ] Pt. Anstalten for Domfældte

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt mandag den 11. april 2016

HØJESTERETS KENDELSE afsagt mandag den 11. april 2016 HØJESTERETS KENDELSE afsagt mandag den 11. april 2016 Sag 41/2016 Anklagemyndigheden mod T (advokat Ole Schmidt) I tidligere instans er afsagt kendelse af Vestre Landsrets 10. afdeling den 16. december

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 26. februar 2019

HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 26. februar 2019 HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 26. februar 2019 Sag 68/2018 Anklagemyndigheden mod T (advokat Martin Cumberland) I tidligere instanser er afsagt kendelse af Retten i Svendborg den 1. februar 2018

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 30. august 2016

HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 30. august 2016 HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 30. august 2016 Sag 192/2016 A kærer bortvisningen af ham fra et retsmøde i sagen: Anklagemyndigheden mod T Kæren angår bortvisningen af A fra et retsmøde i en straffesag

Læs mere

EQQARTUUSSISOQARFIK QAASUITSUMI EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QAASUITSUP KREDSRET

EQQARTUUSSISOQARFIK QAASUITSUMI EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QAASUITSUP KREDSRET EQQARTUUSSISOQARFIK QAASUITSUMI EQQARTUUSSUTIP ALLASSIMAFFIATA ASSILINEQARNERA UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QAASUITSUP KREDSRET Ulloq 13. november 2017 Qaasuitsup Eqqartuussisoqarfiani suliami sul.nr. QAA-UPE-KS-288-2017

Læs mere

D O M. Anklagemyndigheden har tillige anket dommen med endelig påstand om skærpelse af bøden.

D O M. Anklagemyndigheden har tillige anket dommen med endelig påstand om skærpelse af bøden. D O M Afsagt den 9. april 2014 af Østre Landsrets 13. afdeling (landsdommerne John Mosegaard og Henrik Kirk Jensen (kst.) med domsmænd, jf. retsplejelovens 214, stk. 4). 13. afd. nr. S-3309-13: Anklagemyndigheden

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 12. juni 2019

HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 12. juni 2019 HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 12. juni 2019 Sag 5/2019 Anklagemyndigheden mod T (advokat Jakob Lund Poulsen) I tidligere instanser er afsagt kendelse af Københavns Byret den 4. oktober 2018 og

Læs mere