ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * onstid 9-16 *

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * onstid 9-16 *"

Transkript

1 ERHVERVSANKENÆVNET Fax Ekspediti- Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * onstid 9-16 * Kendelse af 17. november 2011 (J.nr ) Foretaget webreg registrering nægtet ophævet. Selskabsloven 20 og 76, stk. 2. (Finn Møller, Niels Walther-Rasmussen og Steen Mejer) Ved skrivelse af 15. april 2011 har advokat A på vegne af B klaget over Erhvervs- og Selskabsstyrelsens afgørelse af 28. marts 2011, hvorved styrelsen har nægtet at ophæve en den 11. august 2010 foretagen webreg registrering i K A/S. Sagens omstændigheder: I anledning af klagen har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen i en redegørelse af 14. juni 2011 om sagens faktiske omstændigheder udtalt: Den 11. august 2010 blev der afholdt generalforsamling i K A/S, CVR-NR., hvor der ifølge generalforsamlingsreferatet blev besluttet at ændre selskabets ledelse. Den hidtidige ledelse fratrådte i sin helhed og en ny tiltrådte. I brev af 2. september 2010 anmodede advokat A Erhvervs- og Selskabsstyrelsen om at ophæve den registrering som advokat C havde foretaget den 11. august 2010 af ny ledelse i selskabet, idet generalforsamlingen efter advokat A s opfattelse var afholdt under tilsidesættelse af fundamentale retsregler og tilsidesættelse af væsentlige bestemmelser i aktieselskabslovgivningen og anmeldelsesbekendtgørelsen. Mere konkret anførte han i brevet, at generalforsamlingen er afholdt uden indkaldelse overhovedet, idet eneanpartshaveren ikke var indkaldt eller orienteret om generalforsamlingens afholdelse. Med brev af 6. september 2010 anmodede styrelsen advokat C om en udtalelse under henvisning til brevet af 2. september fra adv. A. Advokat C svarede med brev af 13. september 2010 og redegjorde for baggrunden for den skete registrering. Det fremgår af redegørelsen, at advokat C repræsenterede D [pengeinstitut], der havde et større tilgodehavende hos såvel K A/S som hos ejeren af aktierne i selskabet E ApS. Til sikkerhed for disse tilgodehavender har E ApS [holdingselskab] pantsat den samlede aktiekapital i A A/S til banken.

2 - 2 - Advokat C fremsendte til styrelsen kopi af pantsætningserklæring af 13. januar 2010 og den orientering om pantsætningen, som banken sendte til K A/S. Det fremgår af pantsætningserklæringen, at pantsætningen omfatter stemmeretten, og at pantsætter skal gives skriftlig meddelelse, hvis banken ønsker at udnytte stemmeretten. Meddelelse herom blev givet ved bankens brev til pantsætter af 31. marts 2010, hvorfor banken har den fulde stemmeret på samtlige aktier i K A/S I henhold til denne stemmeret blev ekstraordinær generalforsamling den 11. august 2010 afholdt hvor panthaver, banken, var repræsenteret og tiltrådte generalforsamlingens afholdelse. På dette grundlag er det advokat C opfattelse, at generalforsamlingen er gennemført på fuldt lovligt grundlag og dermed er lovlig og gyldig, og at den foretagne webregistrering ligeledes er lovlig. Styrelsen svarede den 10. september 2010 advokat A med kopi til advokat C. Det fremgår af styrelsens svar, at styrelsen efter at have set advokat C s vurdering af sagen, måtte konkludere, at hvis nogen mener, at en registrering er den pågældende til skade, hører spørgsmålet om sletningen af registreringen under domstolene, jf. selskabsloven 20 og at det derfor lå uden for styrelsens kompetence at foretage sletningen, ligesom styrelsen i øvrigt ikke agtede at foretage sig yderligere i sagen. I brev af 13. januar 2011 uddybede advokat A sin klage af 2. september Han skrev, at der på generalforsamling 11. august 2010, hvor hele ledelsen i K A/S blev udskiftet, blev truffet indgribende beslutninger. Alligevel blev beslutningerne truffet på en skrivebordsgeneralforsamling på advokat C s kontor. Dette kunne kun lovligt ske, hvis ejerne af K A/S var enige heri, jf. selskabsloven 76, stk. 2, hvor der står: Kapitalejernes beslutninger på generalforsamlingen kan konkret træffes under fravigelse af lovens regler om form og frist. Beslutningen herom skal træffes enstemmigt, og reglerne herom skal optages i vedtægterne. K A/S s ejer har efter advokat A s opfattelse ikke givet samtykke til afholdelse af generalforsamlingen. K A/S s ejer var slet ikke bekendt med, at der blev afholdt generalforsamling i K A/S. Samtlige regler om indkaldelse til generalforsamling, dagsorden, indkaldelsesvarsel m.v. er således efter advokat A s opfattelse blevet overtrådt i forhold til K A/S s ejer og B. Reglen i selskabsloven 78, hvorefter enhver kapitalejer har ret til at møde på generalforsamlingen og tage ordet der, er endvidere efter advokatens op-

3 - 3 - fattelse overtrådt, således at B, som direktør ikke har kunnet ytre sig i forhold til de særdeles væsentlige beslutninger de blev truffet på generalforsamlingen. Med brev af 24. januar 2011 anmodede styrelse på ny advokat C om en udtalelse. Advokat C svarede med brev af 1. februar 2011 Han anførte, at panthaver, D [pengeinstitut], har pant i samtlige aktier i K A/S. Det fremgår af pantsætningsaftalen pkt. 4, at banken kan udøve alle (styrelsens fremhævelse) pantsætters rettigheder over det pantsatte og herunder udøve stemmeret på de håndpantsatte aktier. Dette udlægger advokat C sådan, at den samlede aktiekapital også kunne fravige vedtægternes form- og fristkrav, hvilket han mener er helt i overensstemmelse med selskabsloven 76, stk. 2. Det er derfor efter hans opfattelse helt lovligt hvad der blev besluttet på generalforsamlingen den 11. august Advokat A svarer i sit brev af 8. februar 2011, at bestemmelsen i pantsætningsaftalens pkt. 4, vedrører det pantsatte, det vil sige de pantsatte aktier, og derfor specielt drejer sig om udøvelsen af stemmeretten. Punkt 4 har efter advokat A s opfattelse ingen betydning i henhold til selskabslovens regler herunder om indkaldelse, varsel og om at få tilsendt dagsorden, så aktionæren har mulighed for at møde op på generalforsamlingen og ytre sig. På dette grundlag konkluderede styrelsen i breve af 28. februar og 28. marts 2011, at der efter styrelsens opfattelse ikke var grund til antage, at advokat C havde misbrugt sin adgang til webreg-systemet og at spørgsmålet om udslettelsen af den skete registrering henhørte under domstolene og at styrelsen således ikke ville foretage sig yderligere i sagen. I brev af 8. april 2011 til kontorchef F gentog adv. A sin klage over styrelsens afgørelse og ønskede, at styrelsen genoptog sagen. I brev af 24. maj 2011 forklarede styrelsen endnu engang sin afgørelse og fastholdt at klager måtte lægge sag an ved domstolene, hvis der ønskedes en anden. Sagens retlige omstændigheder Selskabslovens 20 lyder således: Mener nogen bortset fra i tilfælde, der omfattes af 109, at en registrering vedrørende en beslutning, som er truffet af generalforsamlingen eller selskabets ledelse, er den pågældende til skade, hører spørgsmålet om sletning af registreringen under domstolene.

4 - 4 - Stk. 2. Sag herom skal være anlagt mod selskabet senest 6 måneder efter registreringens offentliggørelse i Erhvervs- og Selskabsstyrelsens it-system. Retten sender Erhvervs- og Selskabsstyrelsen udskrift af dommen, hvorefter Erhvervs- og Selskabsstyrelsen offentliggør oplysning om sagens udfald i styrelsens it-system. Det er styrelsens opfattelse, at en sket registrering, herunder også en registrering, der er foretaget i styrelsens selvregistreringssystem webreg, er omfattet af denne bestemmelse. Er nogen derfor af den opfattelse, at en registrering er dem til skade, henhører spørgsmålet om en evt. sletning af registreringen efter selskabsloven 20, under domstolene. Det er ligeledes styrelsens opfattelse, at det ligger uden for styrelsens kompetence at tage stilling til den uenighed, der er mellem parterne, om hvorvidt registreringen er sket på lovligt grundlag. Da styrelsen ikke er en domstol og derfor ikke har mulighed for at indhente de beviser som en domstol kan, f.eks. ved vidneafhøring under ansvar, er det ikke muligt at tage stilling til rigtigheden af parternes argumenter, spørgsmålet må derfor efter styrelsens opfattelse afgøres ved domstolene. Det er også styrelsens opfattelse, at det ikke kan afvises, at pantsætningen af samtlige aktier som giver panthaver ret til at indtræde i alle pantsætters rettigheder også omfatter retten til at fravige vedtægternes form- og fristkrav. Styrelsen vil derfor ikke påtale beslutningens lovlighed overfor advokat C. I nævnte skrivelse af 2. september 2010 til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har advokat A anført: Jeg skal herved som advokat for B anmode Erhvervs- og Selskabsstyrelsen om at ophæve den af advokat C foretagne webreg-registrering af ny ledelse i selskabet K A/S, CVR.nr., i henhold til generalforsamling afholdt den 11. august i år. Jeg vedlægger kopi af protokollat vedrørende den afholdte generalforsamling. K A/S ejes 100% af E ApS, CVR.nr., og holdingselskabet ejes 100% af B. Ved generalforsamlingsbeslutningen den 11. august 2010 blev der foretaget udskiftning af ledelsen, hvorved den samlede bestyrelse, herunder B, blev udskiftet med en ny bestyrelse med advokat C som formand. Samtidig udpegede den nye bestyrelse en ny direktør i stedet for B.

5 - 5 - Generalforsamlingen er afholdt under tilsidesættelse af fundamentale retsregler og tilsidesættelse af væsentlige bestemmelser i aktieselskabslovgivningen og anmeldelses-bekendtgørelsen. Generalforsamlingen er således afholdt uden indkaldelse overhovedet. Ejeren af samtlige aktier i K A/S, E ApS, var således ikke indkaldt eller orienteret om generalforsamlingens afholdelse. Ledelsen i E ApS består af direktør B, som ikke var indkaldt eller orienteret om generalforsamlingens afholdelse. Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling skal foretages af selskabets bestyrelse med angivelse af dagsorden med lovligt varsel, og generalforsamlingen skal afholdes i kommune. Der er overtrådt så fundamentale regler, at generalforsamlingsbeslutningerne ikke kun er ugyldige, men en nullitet. Der er tale om en ulovlig webreg-registrering. Jeg skal anmode om, at der straks sker berigtigelse, således at registreringen af beslutningerne den 11. august 2010 øjeblikkeligt ophæves. I nævnte skrivelse af 13. januar 2011 til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har advokat A anført: I henhold til aftale skal jeg herved som advokat for B uddybe min klients indberetning til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen af 2. september 2010 vedrørende den ulovligt afholdte generalforsamling i K A/S den 11. august Ved generalforsamlingen den 11. august 2010 blev der truffet beslutning, hvorefter den samlede bestyrelse i K A/S, herunder B, blev udskiftet med en ny bestyrelse med advokat C som formand. Endvidere udpegede den nye bestyrelse en ny direktør i stedet for B. Der er således tale om en generalforsamling, hvor der skulle træffes indgribende beslutninger. Generalforsamlingen blev afholdt som en skrivebordsgeneralforsamling på advokat C s kontor. Dette kan kun lovligt ske, såfremt K A/S s ejere er enige herom, jfr. selskabslovens 76 stk. 2. K A/S ejes 100% af E ApS, som ejes 100% af B. B er direktør i E ApS. K A/S s ejer, E ApS, har ikke givet samtykke til afholdelse af generalforsamlingen uden overholdelse af selskabslovens og vedtægternes regler om form og frist. E ApS og B var slet ikke bekendt med, at der blev afholdt ge-

6 - 6 - neralforsamling i K A/S. Samtlige regler om indkaldelse til generalforsamling, dagsorden, indkaldelsesvarsel m.v. er således overtrådt i forhold til K A/S ejer, E ApS og B. Reglen i selskabslovens 78, hvorefter enhver kapitalejer har ret til at møde på generalforsamlingen og tage ordet der, er endvidere overtrådt, således at B som direktør i E ApS ikke har kunnet ytre sig i forhold til de for E ApS og B særdeles væsentlige beslutninger, der blev truffet på generalforsamlingen. Konklusionen er derfor, at det ikke har været lovligt at afholde den skete skrivebordsgeneralforsamling, at samtlige indkaldelsesregler i forhold til K A/S s ejer, E ApS, er overtrådt. Hertil kommer, at den ulovlige generalforsamling er afholdt i G-by i strid med vedtægternes bestemmelse om, at generalforsamlinger skal afholdes i H [anden kommune]. Som følge af, at ovennævnte regler ikke er overholdt i forhold til E ApS er den skete registrering ikke lovligt foretaget. I skrivelsen af 8. april 2011 fra advokat A til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen er det anført: Jeg har modtaget skrivelse af 28. marts i år vedrørende den indgivne klage i ovennævnte sag. I skrivelsen anføres det, at det fremgår af sagen, at. og konkret træffe afgørelse under fravigelse af lovens regler om form- og fristkrav, jfr. selskabslovens 76 stk. 2. Jeg er målløs. Dette fremgår ikke af sagen. Herefter konkluderes det, at Erhvervs- og Selskabsstyrelsen ikke har mulighed for at foretage sig noget i sagen. Da denne afgørelse bygger på en urigtig præmis, og da Erhvervs- og Selskabsstyrelsen ikke har forholdt sig til indholdet af mine skrivelser af henholdsvis 13. januar og 8. februar d.å., skal jeg anmode om at Styrelsen genoptager sagen og foretager en realitetsbehandling.

7 - 7 - Det fremgår helt tydeligt af Styrelsens skrivelse af 28. marts, at Styrelsen ikke har sat sig ind i sagen og truffet en seriøs afgørelse. Det er forstemmende, at Styrelsen ikke kender reglerne i selskabsloven, ikke ulejliger sig med at sætte sig ind i reglerne og tilsyneladende er ligeglad med om reglerne overholdes, selvom det konkret påpeges overfor Styrelsen. Det fremgår af selskabslovens 76 stk. 2, at fravigelse af lovens og vedtægternes form- og fristkrav kun kan fraviges, når ejerne konkret er enige herom. Ejeren af aktierne i K A/S er E ApS, hvis direktør er B. Ejeren har ikke givet tilladelse til afholdelse af denne skrivebordsgeneralforsamling, og ejeren havde intet kendskab til afholdelsen af generalforsamlingen. Det siger sig selv, at der skal være sikkerhed for, at kapitalejeren har kendskab til, at der bliver holdt generalforsamling, hvilken dagsorden der foreligger og mulighed for at møde og ytre sig. Det er dette selskabslovens 76 stk. 2 sikrer. Det må være Erhvervs- og Selskabsstyrelsens forpligtelse at gribe ind, hvis sådanne fundamentale retssikkerhedsregler ikke overholdes. I indlæg af 7. juli 2011 har advokat A yderligere anført: Jeg skal på min klients vegne fastholde de synspunkter, der er fremført overfor Erhvervs- og Selskabsstyrelsen i mine skrivelser, der er fremlagt som bilag i sagen. Selskabslovens 20 vedrører en situation, hvor en person mener, at generalforsamlingen har truffet en beslutning, der er den pågældende til skade. Situationen i denne sag er, at den afholdte generalforsamling er en nullitet. Der er således ikke truffet nogen beslutning. Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har fejlagtigt registreret en generalforsamlingsbeslutning fra en generalforsamling, der var ulovlig i en sådan grad, at den også er en nullitet. Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har begået en fejl, og Selskabsstyrelsen må berigtige den og anerkende, at generalforsamlingen var ulovlig. Det er muligt, at Erhvervs- og Selskabsstyrelsen ikke er en domstol, men det er trods alt en Styrelse, der skal administrere gældende regler, herunder især selskabslovgivningen. Styrelsen kan ikke frasige sig dette ansvar.

8 - 8 - Der er ikke som anført af Erhvervs- og Selskabsstyrelsen brug for vidneafhøring eller andet til belysning af sagen. Her er der kolde facts at forholde sig til. Jeg er forundret over, at Styrelsen er af den opfattelse, at. det ikke kan afvises, at pantsætningen af samtlige aktier, som giver panthaver ret til at indtræde i alle pantsætters rettigheder også omfatter retten til at fravige vedtægternes form- og fristkrav. Styrelsen er altså af den opfattelse, at en pantsætning af aktierne i K A/S medfører, at samtlige indkaldelsesregler herved er tilsidesat, herunder selskabslovens 76. Det fremgår af selskabslovens 76, at der kan afholdes skrivebordsgeneralforsamling, hvis samtlige kapitalejere er enige herom. I Peter Schaumburg-Müller og Erik Werlauffs Selskabsloven med kommentarer, 1. udgave 2010 side 402 anføres det, at selskabets ejere skal være enige om det, hvis man konkret (fremhævet af mig) ønsker at fravige lovens og vedtægternes regler om form og frist, og at der er tale om en konkret beslutning (fremhævet af mig) for den enkelte (fremhævet af mig) generalforsamling. En sådan konkret beslutning om afholdelse af skrivebordsgeneralforsamling den 11. august 2010 er ikke truffet af E ApS, der er enekapitalejeren af K A/S. Herefter må generalforsamlingen være ulovlig og det i en sådan grad, at den er at betragte som en nullitet. Ankenævnet udtaler: I henhold til selskabslovens 20 hører spørgsmålet om sletning af en registrering under domstolene, såfremt nogen mener, at en registrering vedrørende en beslutning, som er truffet af generalforsamlingen eller selskabets ledelse, er den pågældende til skade. Af bemærkningerne til selskabslovens 20 (lovforslag nr. 170 af 25. marts 2009) fremgår blandt andet: Med forslaget er der tale om en videreførelse af den gældende 159 b, stk. 3, i aktieselskabsloven og 78, stk. 3, i anpartsselskabsloven om, at kun domstolene kan afgøre spørgsmålet om en registrerings sletning. Der er ikke tilsigtet materielle ændringer i forhold til den gældende retstilstand, men alene foreslået mindre redaktionelle ændringer.

9 - 9 - Bestemmelsen vedrører alene afgørelsen af spørgsmål om registreringer, der er udløst af beslutninger, som er truffet af kapitalselskabets generalforsamling eller ledelse. Erhvervs- og Selskabsstyrelsen kan alene administrativt ændre registreringer, hvis der er tale om utilsigtet fejlskrift fra anmelders side i de tilfælde, hvor anmeldelsen er registreret ved brug af de af Erhvervs- og Selskabsstyrelsen tilbudte itregistreringsløsninger. Tilsvarende kan der ske korrektioner af registreringer, der er foretaget i forbindelse med sagsbehandling i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, hvis fejlen beror på en sagsbehandlerfejl. Det samme er tilfældet, hvis det registrerede åbenbart er en nullitet. Det følger endvidere af selskabslovens 15, stk. 2, at en anmelder, der registrerer et forhold i Erhvervs- og Selskabsstyrelsens it-system eller indsender anmeldelse herom til registrering i Erhvervs- og Selskabsstyrelsens it-system, indestår for, at registreringen eller anmeldelsen er lovligt foretaget, herunder at der foreligger behørig fuldmagt, og at dokumentationen i forbindelse med registreringen eller anmeldelsen er gyldig. Ankenævnet finder herefter ikke, at en registrering hverken på styrelsens eget initiativ eller efter modtagen klage fra nogen, der mener sig krænket af en registrering, kan genoptages med henblik på udslettelse af den allerede skete registrering, medmindre denne beror på en fejlskrift eller af anden grund åbenbart er en nullitet. K A/S s advokat, A, har til støtte for påstanden om ophævelse af den foretagne registrering blandt andet gjort gældende, at registreringen af ny ledelse i selskabet er sket efter en skrivebordsgeneralforsamling den 11. august 2011, og at en sådan generalforsamling kun lovligt kunne afholdes, såfremt selskabets ejere var enige herom, jf. selskabslovens 76, stk. 2. Der var imidlertid ikke enighed, da ejeren, E ApS, notorisk ikke havde meddelt samtykke. Advokat C, der foretog registreringen, har heroverfor blandt andet gjort gældende, at E ApS har pantsat den samlede aktiekapital i K A/S, og at det fremgår af pantsætningsaftalen, at panthaver kan udøve alle pantsætters rettigheder over det pantsatte og derfor også - uden yderligere samtykke fra E ApS - kunne fravige vedtægternes form- og fristkrav i overensstemmelse med selskabslovens 76, stk. 2, hvilket gør generalforsamlingsbeslutningen af 11. august 2011 lovlig.

10 Da der efter ankenævnets opfattelse på den anførte baggrund ikke foreligger sådanne tungtvejende grunde, som kan danne grundlag for at ophæve den stedfundne registrering administrativt, tiltræder ankenævnet, at spørgsmålet om registreringens ophævelse henhører under domstolene, jf. selskabslovens 20. Erhvervsankenævnet stadfæster derfor Erhvervs- og Selskabsstyrelsens afgørelse af 28. marts 2011.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid 9-16

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid 9-16 ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 5. august 2013 (J.nr. 2012-0033336) Ikke grundlag

Læs mere

Sagens omstændigheder:

Sagens omstændigheder: ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * Fax 33 30 76 00 Ekspeditionstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 24. marts 2011 (J.nr. 2010-0022580)

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 28. juli 2014 (J.nr. 2014-0036519) Ændring af vedtægter

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 17. november 2014 (J.nr. 2014-0037118) Lukning af adgang

Læs mere

I Erhvervs- og Selskabsstyrelsens afgørelse af 29. juni 2010 hedder det:

I Erhvervs- og Selskabsstyrelsens afgørelse af 29. juni 2010 hedder det: ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * Fax 33 30 76 00 Ekspeditionstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 8. februar 2011 (J.nr. 2010-0022384)

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * onstid 9-16 *

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * onstid 9-16 * ERHVERVSANKENÆVNET Fax 33 30 76 00 Ekspediti- Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * onstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 21. marts 2011 (J.nr. 2010-0022644)

Læs mere

Advokat B fremsendte den 23. september 2004 et notat dateret den 17. september 2004 til styrelsen, hvoraf følger:

Advokat B fremsendte den 23. september 2004 et notat dateret den 17. september 2004 til styrelsen, hvoraf følger: Kendelse af 26. maj 2006 (J.nr. 2005-0002569). Ikke grundlag for at slette en i Webreg foretagen registrering af ændringer i selskabets ledelse. Aktieselskabslovens 81. (Lise Høgh, Niels Bolt Jørgensen

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * Ekspeditionstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * Ekspeditionstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * Ekspeditionstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 3. februar 2012 (J.nr. 2011-0024717) Styrelsens

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 5. august 2013 (J.nr. 2013-0033468). Sag hjemvist

Læs mere

Kommanditselskab, hvis eneste komplementar var tvangsopløst, opfyldte ikke længere betingelserne for at være kommanditselskab.

Kommanditselskab, hvis eneste komplementar var tvangsopløst, opfyldte ikke længere betingelserne for at være kommanditselskab. Kendelse af 18. november 1996. 96-100.454. Kommanditselskab, hvis eneste komplementar var tvangsopløst, opfyldte ikke længere betingelserne for at være kommanditselskab. Lov om erhvervsdrivende virksomheder

Læs mere

I en redegørelse af 23. september 2009 har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen om sagens faktiske omstændigheder udtalt:

I en redegørelse af 23. september 2009 har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen om sagens faktiske omstændigheder udtalt: Kendelse af 14. september 2009 (J.nr. 2008-0017295) Berostillelse af registrering af kapitalforhøjelse tiltrådt. Aktieselskabslovens 156a og 157 samt anmeldelsesbekendtgørelsen (Lise Høgh, Finn Møller

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid 9-16

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid 9-16 ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 8. januar 2013 (J.nr. 2012-0031985) Vurderingsberetning

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 29. marts 2016 (J.nr. 2015-6306). Afgørelse om oversendelse

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 26. juni 2013 (J.nr. 2012-0032269). Omgørelse af

Læs mere

I fax af 4. december 2000 anmodede advokat C styrelsen om en fornyet stillingtagen i sagen og oplyste følgende om sagen:

I fax af 4. december 2000 anmodede advokat C styrelsen om en fornyet stillingtagen i sagen og oplyste følgende om sagen: Kendelse af 27. november 2001. 01-47.019 Ikke grundlag for Erhvervs- og Selskabsstyrelsen til sletning af registreret selskabsnavn. Aktieselskabslovens 159 b, stk. 3. (Suzanne Helsteen, Finn Møller Kristensen

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * Ekspeditionstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * Ekspeditionstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * Ekspeditionstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 20. april 2012 (J.nr. 2011-0025346) Registrering

Læs mere

På klagerens ekstraordinære generalforsamling den 29. juli 1997 forelå bl.a. følgende forslag fra bestyrelsen:

På klagerens ekstraordinære generalforsamling den 29. juli 1997 forelå bl.a. følgende forslag fra bestyrelsen: Kendelse af 9. oktober 1998. 98-51.826. Krav om revisorerklæring som dokumentation for, at underskuddet på datoen for kapitalnedsættelse mindst svarede til nedsættelsesbeløbet. Krav om korrigering af anmeldelse.

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 11. februar 2015 (J.nr. 2014-0038023) Tiltrådt, at styrelsen

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 27. november 2015 (J.nr. 2014-9177). Erhvervsstyrelsen var

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * onstid 9-16 *

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * onstid 9-16 * ERHVERVSANKENÆVNET Fax 33 30 76 00 Ekspediti- Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * onstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 28. februar 2011 (J.nr. 2010-0022509)

Læs mere

Ifølge mine notater fra Juli 2004 kan jeg se mit navn figurerer i - - -.

Ifølge mine notater fra Juli 2004 kan jeg se mit navn figurerer i - - -. Kendelse af 27. september 2006 (J.nr. 2005-0002979) Sletning af registreringer i styrelsens IT-system af, at vedkommende tidligere skulle have været bestyrelsesmedlem i en række selskaber nægtet. Aktieselskabslovens

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 17. oktober 2014 (J.nr. 2014-0038002) Afgift som følge af

Læs mere

Erhvervs- og Selskabsstyrelsen reagerede på anmeldelsen den 23. marts 1998 således:

Erhvervs- og Selskabsstyrelsen reagerede på anmeldelsen den 23. marts 1998 således: Kendelse af 14. december 1998. 98-122.531. Anmeldelse af stiftelse af aktieselskab, der tidligere var registreringsnægtet på grund af manglende indbetaling af kapital inden anmeldelsen, registreringsnægtet.

Læs mere

I anledning af klagen har Finanstilsynet i en udtalelse af 9. september 2011 om sagens faktiske omstændigheder oplyst:

I anledning af klagen har Finanstilsynet i en udtalelse af 9. september 2011 om sagens faktiske omstændigheder oplyst: ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * Fax 33 30 76 00 www.erhvervsankenaevnet.dk * Ekspeditionstid 9-16 Kendelse af 13. januar 2012 (J.nr. 2011-0025108).

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * onstid 9-16 *

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * onstid 9-16 * ERHVERVSANKENÆVNET Fax 33 30 76 00 Ekspediti- Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * onstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 16. februar 2012 (J.nr. 2011-0024800).

Læs mere

Samtidig skrev skifteretten, at "akkorden er en likvidationsakkord, og at selskabet derfor skal slettes af registeret".

Samtidig skrev skifteretten, at akkorden er en likvidationsakkord, og at selskabet derfor skal slettes af registeret. Kendelse af 27. december 1993. 93-38.417. Et anpartsselskab var fejlagtigt slettet af anpartsselskabsregistret efter tvangsakkord. Erhvervs- og Selskabsstyrelsen havde hjemmel til at ophæve sletningen.

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Nævnenes Hus " Toldboden 2

ERHVERVSANKENÆVNET Nævnenes Hus  Toldboden 2 ERHVERVSANKENÆVNET Nævnenes Hus " Toldboden 2 www.erhvervsankenaevnet.dk,t 8800 Viborg,t Tlf. 72 40 56 00 " ean@naevneneshus.dk Kendelse af den 29. august 2017(j.nr. 17/00224) Afslag på anmodning om straks

Læs mere

Da hverken du eller det i udlandet registrerede K1 Ltd. er registreret i udøver du således ulovlig virksomhed.

Da hverken du eller det i udlandet registrerede K1 Ltd. er registreret i   udøver du således ulovlig virksomhed. Kendelse af 15. februar 2008 (J.nr. 2007-0013564). Realitetsbehandling af anmeldelse nægtet samt påbud om ophør af virksomhedsdrift med oprettelse af selskaber for tredjemand. Hvidvaskningslovens 1, stk.

Læs mere

I henhold til anpartsselskabslovens 67 a kan en spaltning ske til bestående selskaber eller nye selskaber, der opstår som led i spaltningen.

I henhold til anpartsselskabslovens 67 a kan en spaltning ske til bestående selskaber eller nye selskaber, der opstår som led i spaltningen. Kendelse af 30. juni 2005. (j.nr. 04-119.434) Nægtet offentliggørelse af modtagelsen af spaltningsplan i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen - under henvisning til, at de modtagende selskaber hverken er bestående

Læs mere

Kendelse af 10. august 1995. 94-67.290.

Kendelse af 10. august 1995. 94-67.290. Kendelse af 10. august 1995. 94-67.290. Finanstilsynets udtalelse til advokat til brug under verserende retssag om, hvorvidt bestemte dokumenter var fortrolige, jf. bank- og sparekasselovens 54, stk. 2,

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 20. marts 2013 (J.nr. 2011-0025937) Anmeldelse

Læs mere

..

.. ERHVERVSANKENÆVNET Nævnenes Hus " Toldboden 2.. 8800 Viborg.. www.erhvervsankenaevnetdk Tlf. 72 40 56 00 " ean@naevneneshus.dk Kendelse af d. 11 maj 2017 (j.nr. 2016-13999) Afvist registrering af fusion

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * Ekspeditionstid 9-16

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * Ekspeditionstid 9-16 ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 21. maj 2012 (J.nr. 2011-0026122) Afgift som følge

Læs mere

Det er Erhvervs- og Selskabsstyrelsens opfattelse, at der er tale om stiftelse af en kæde af selskaber på et og samme kapitalgrundlag.

Det er Erhvervs- og Selskabsstyrelsens opfattelse, at der er tale om stiftelse af en kæde af selskaber på et og samme kapitalgrundlag. Kendelse af 18. februar 2010 (J.nr. 2009-0020411) Adgangen til at foretage registreringer via Webreg.dk med medarbejdersignatur udstedt til firmaet lukket indtil videre. Bekendtgørelse nr. 1525 af 13.

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid 9-16

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid 9-16 ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 26. september 2012 (J.nr. 2012-0026849). Afgift

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 6. august 2015 (J.nr. 2015-391) Nægtelse af offentliggørelse

Læs mere

I Erhvervs- og Selskabsstyrelsens afgørelse af 17. august 2010 hedder det:

I Erhvervs- og Selskabsstyrelsens afgørelse af 17. august 2010 hedder det: ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * Fax 33 30 76 00 Ekspeditionstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 25. marts 2011 (J.nr. 2010-0022720)

Læs mere

Et A/S under likvidation kan omdannes til et ApS ved indbetaling af mindsteanpartskapitalen ( 121, stk. 1, og 126) EAK 97-39.145

Et A/S under likvidation kan omdannes til et ApS ved indbetaling af mindsteanpartskapitalen ( 121, stk. 1, og 126) EAK 97-39.145 Et A/S under likvidation kan omdannes til et ApS ved indbetaling af mindsteanpartskapitalen ( 121, stk. 1, og 126) EAK 97-39.145 Kendelse af 12. maj 1998 (97-39.145) K A/S i Likvidation mod Erhvervs- og

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 5. august 2013 (J.nr. 2012-0032331). Pengeinstituts

Læs mere

Det indsendte årsregnskab for 1997/1998 har ikke givet styrelsen anledning til at tage sagen op til ny vurdering.

Det indsendte årsregnskab for 1997/1998 har ikke givet styrelsen anledning til at tage sagen op til ny vurdering. Kendelse af 30. august 1999. 99-77.221 Spørgsmål vedrørende en erhvervsdrivende virksomheds registreringspligt og hæftelsesforhold afvist. Bekendtgørelse om erhvervsankenævnet 8. (Vagn Joensen) Advokat

Læs mere

Ved af 22. oktober 2010 har A fra K A/S klaget over, at Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har nægtet at optage K A/S i Næringsbasen.

Ved  af 22. oktober 2010 har A fra K A/S klaget over, at Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har nægtet at optage K A/S i Næringsbasen. ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * Fax 33 30 76 00 Ekspeditionstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 4. marts 2011 (J.nr. 2010-0023003)

Læs mere

En kapitaludvidelse på grundlag af aftaler om overtagelse af aktiver og tegning af aktier samme dag, ikke anset som sket ved kontant indbetaling.

En kapitaludvidelse på grundlag af aftaler om overtagelse af aktiver og tegning af aktier samme dag, ikke anset som sket ved kontant indbetaling. Kendelse af 10. august 1995. 95-1.650. En kapitaludvidelse på grundlag af aftaler om overtagelse af aktiver og tegning af aktier samme dag, ikke anset som sket ved kontant indbetaling. Aktieselskabslovens

Læs mere

Du har på vegne af K1 ApS søgt om optagelse i som henholdsvis pengeoverførelsesvirksomhed og Udbyder af tjenesteydelser.

Du har på vegne af K1 ApS søgt om optagelse i   som henholdsvis pengeoverførelsesvirksomhed og Udbyder af tjenesteydelser. Kendelse af 15. februar 2008 (J.nr. 2007-0013942). Optagelse i hvl-registeret nægtet samt adgang til registrering i webreg lukket. Hvidvaskningslovens 31, stk. 2. (Finn Møller, Anders Hjulmand og Steen

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET. Nævnenes Hus * Toldboden 2

ERHVERVSANKENÆVNET. Nævnenes Hus * Toldboden 2 ERHVERVSANKENÆVNET Nævnenes Hus * Toldboden 2 www.erhvervsankenaevnetdk,t 8800 Viborg,t Tlf. 72 40 56 00,t ean@naevneneshus.dk Kendelse af den 10. oktober 2017 (j.nr. 17/00232) Betingelserne for fravalg

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * onstid 9-16 *

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * onstid 9-16 * ERHVERVSANKENÆVNET Fax 33 30 76 00 Ekspediti- Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * onstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 19. august 2011 (J.nr. 2011-0023581)

Læs mere

Vejledning om overgangen fra aktieselskabsloven og anpartsselskabsloven til selskabsloven

Vejledning om overgangen fra aktieselskabsloven og anpartsselskabsloven til selskabsloven Erhvervs- og Selskabsstyrelsen 19.3.2010 GKJ Vejledning om overgangen fra aktieselskabsloven og anpartsselskabsloven til selskabsloven 1. Indledning Mange af bestemmelserne i den nye selskabslov (nr. 470

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * Ekspeditionstid 9-16

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * Ekspeditionstid 9-16 ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 25. maj 2012 (J.nr. 2011-0026098) Afgift som følge

Læs mere

Pligt til ved anmeldelse af nyt hjemsted også at anmelde ny hjemstedsadresse. (Ellen Andersen, Mads Bryde Andersen og Niels Larsen)

Pligt til ved anmeldelse af nyt hjemsted også at anmelde ny hjemstedsadresse. (Ellen Andersen, Mads Bryde Andersen og Niels Larsen) Kendelse af 25. april 1996. 95-101.217. Pligt til ved anmeldelse af nyt hjemsted også at anmelde ny hjemstedsadresse. Aktieselskabslovens 4, stk. 1, nr. 2. Anmeldelsesbekendtgørelsens 1 og 2, nr. 1. (Ellen

Læs mere

Den 26. september 2006 blev [K ApS] stiftet og via styrelsens selvregistreringssystem Webreg.dk registreret den 27. september 2006.

Den 26. september 2006 blev [K ApS] stiftet og via styrelsens selvregistreringssystem Webreg.dk registreret den 27. september 2006. Kendelse af 30. juni 2009 (J.nr. 2008-0018004) Selskab pålagt at ændre navn, da nuværende navn egnet til at vildlede. Anpartsselskabslovens 2, stk. 3. (Finn Møller, Lise Høgh og Jan Uffe Rasmussen) Ved

Læs mere

Omdannelse af et andelsselskab med begrænset ansvar til aktieselskab nægtet registreret på grund af manglende omdannelsesplan m.v.

Omdannelse af et andelsselskab med begrænset ansvar til aktieselskab nægtet registreret på grund af manglende omdannelsesplan m.v. Kendelse af 25. september 1995. 95-12.636. Omdannelse af et andelsselskab med begrænset ansvar til aktieselskab nægtet registreret på grund af manglende omdannelsesplan m.v. Aktieselskabslovens 135. (Eskil

Læs mere

K K/S blev stiftet den 12. januar Af selskabets vedtægter fremgår blandt andet:

K K/S blev stiftet den 12. januar Af selskabets vedtægter fremgår blandt andet: Kendelse af 20. december 2000. 00-79.736. Spørgsmål om komplementars forvaltningsmæssige og økonomiske beføjelser. Aktieselskabslovens 173, stk. 8. (Finn Møller Kristensen, Suzanne Helsteen og Vagn Joensen)

Læs mere

Kendelse af 1. december 1993. 93-9.201.

Kendelse af 1. december 1993. 93-9.201. Kendelse af 1. december 1993. 93-9.201. En aktionær klagede over, at Erhvervs- og Selskabsstyrelsen havde nægtet at indkalde til ekstraordinær generalforsamling, afvist at tage stilling til klagers anmodning

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 13. december 2012 (J.nr. 2012-0027322) Afgift som

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 20. marts 2013 (J.nr. 2012-0026936) Sagen afvist

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 7. december 2016 (J.nr. 2016-3274). Afgift som følge af

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Nævnenes Hus * Toldboden 2 * 8800 Viborg * Tlf "

ERHVERVSANKENÆVNET Nævnenes Hus * Toldboden 2 * 8800 Viborg * Tlf ERHVERVSANKENÆVNET Nævnenes Hus * Toldboden 2 * 8800 Viborg * Tlf. 72 40 56 00 " ean@naevneneshus.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af den 29. november 2017 (j.nr. 17/01248) Stadfæstet angående spørgsmål

Læs mere

Nyhedsbrev. Bank & Finans. September 2012

Nyhedsbrev. Bank & Finans. September 2012 September 2012 Nyhedsbrev Rettens tilsidesættelse af et pengeinstituts pant Ved en dom af 21. juni 2012 tilsidesatte Sø- og Handelsretten et pant efter selskabslovgivningen, stillet af et pantsættende

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 24. januar 2014 (J.nr. 2013-0035503) Afgift som følge af

Læs mere

[Indklagede] har nedlagt påstand om ophævelse af Advokatnævnets kendelse af 18. december 2013, subsidiært formildelse.

[Indklagede] har nedlagt påstand om ophævelse af Advokatnævnets kendelse af 18. december 2013, subsidiært formildelse. Retten i Glostrup Udskrift af dombogen DOM Afsagt den 2. marts 2015 i sag nr. BS 10A-160/2014: [Indklagede] [Advokatfirma A] [Adresse] mod Advokatnævnet Kronprinsessegade 28 1306 København K Sagens baggrund

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling. torsdag den 25. april 2019 kl. 17.

GENERALFORSAMLING. Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling. torsdag den 25. april 2019 kl. 17. GENERALFORSAMLING indkalder herved til ordinær generalforsamling torsdag den 25. april 2019 kl. 17.00 på selskabets adresse Aggersundvej 33, 9690 Fjerritslev. Dagsorden: 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

Der påhviler et selskabs ledelsesmedlemmer et selvstændigt ansvar for, at indsendelsesfristerne overholdes.

Der påhviler et selskabs ledelsesmedlemmer et selvstændigt ansvar for, at indsendelsesfristerne overholdes. Kendelse af 6. december 2010 (J.nr. 2010-0022602) Afgift som følge af for sent indsendt årsrapport ikke eftergivet. Årsregnskabsloven 151 og 152. (Marianne Fog Jørgensen, Niels Walther-Rasmussen og Steen

Læs mere

Tidligere medlemmer af børsnoteret selskabs ledelse havde ret til aktindsigt i advokattilsynsrapport.

Tidligere medlemmer af børsnoteret selskabs ledelse havde ret til aktindsigt i advokattilsynsrapport. Kendelse af 4. juni 1996. 94-69.159. Tidligere medlemmer af børsnoteret selskabs ledelse havde ret til aktindsigt i advokattilsynsrapport. Lov om Københavns Fondsbørs 16, stk. 1. Forvaltningslovens 10

Læs mere

INDKALDELSE. til ekstraordinær generalforsamling i Bang & Olufsen a/s CVR-nr

INDKALDELSE. til ekstraordinær generalforsamling i Bang & Olufsen a/s CVR-nr INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling i Bang & Olufsen a/s CVR-nr. 41 25 79 11 Onsdag, den 4. marts 2009, kl. 16.30 Struer Statsgymnasium, Jyllandsgade 2, 7600 Struer Bestyrelsen for Bang & Olufsen

Læs mere

kendelse: Ved skrivelse af 7. juni 2016 har Erhvervsstyrelsen i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, indbragt registreret revisor A for Revisornævnet.

kendelse: Ved skrivelse af 7. juni 2016 har Erhvervsstyrelsen i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, indbragt registreret revisor A for Revisornævnet. Den 18. april 2017 blev der i sag nr. 106/2016 Erhvervsstyrelsen mod registreret revisor A afsagt sålydende kendelse: Ved skrivelse af 7. juni 2016 har Erhvervsstyrelsen i medfør af revisorlovens 43, stk.

Læs mere

Den 20. maj 1998 blev Fællesforeningen K stiftet. Af foreningens vedtægter fremgår blandt andet:

Den 20. maj 1998 blev Fællesforeningen K stiftet. Af foreningens vedtægter fremgår blandt andet: Kendelse af 16. marts 2000. J.nr. 98-176.802 Brancheforening, der bl.a. kunne yde økonomisk støtte til medlemmer i forbindelse med sanering af besætninger, omfattet af lov om erhvervsdrivende foreninger.

Læs mere

København, den 7. juni 2011 J.nr. 2010-02-1201

København, den 7. juni 2011 J.nr. 2010-02-1201 København, den 7. juni 2011 J.nr. 2010-02-1201 VPE/JML 1. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har klager klaget over advokat Eivind Frederik Kramme, København V. Advokat A har den 25.

Læs mere

Sagens omstændigheder:

Sagens omstændigheder: Kendelse af 3. marts 2009 (J.nr. 2008-0017864) Anmodning om aktindsigt ikke imødekommet. Lov om finansiel virksomhed 354 og 355 samt offentlighedsloven 14. (Anders Hjulmand, Niels Bolt Jørgensen og Jan

Læs mere

Udtalelse. Landsskatterettens beslutninger om afskæring af retsmøde i 20 sager

Udtalelse. Landsskatterettens beslutninger om afskæring af retsmøde i 20 sager Udtalelse Landsskatterettens beslutninger om afskæring af retsmøde i 20 sager Resumé 23. januar 2019 Ved Landsskatteretten kan en klager anmode om at få lejlighed til at udtale sig mundtligt for retten

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 18. februar 2016 (J.nr. 2015-11953). Afgift som følge af

Læs mere

T I L S I D E S Æ T T E L SE A F P E N G E I N S T I T U T S P A N T I E J E N D O M M E

T I L S I D E S Æ T T E L SE A F P E N G E I N S T I T U T S P A N T I E J E N D O M M E T I L S I D E S Æ T T E L SE A F P E N G E I N S T I T U T S P A N T I E J E N D O M M E Sø- og Handelsrettens skifteafdeling tilsidesatte ved dom af 21. juni 2012 et håndpant, der var stillet af et ejendomsselskab

Læs mere

Bekendtgørelse om registrering og offentliggørelse af oplysninger om ejere i Erhvervsstyrelsen

Bekendtgørelse om registrering og offentliggørelse af oplysninger om ejere i Erhvervsstyrelsen Bekendtgørelse om registrering og offentliggørelse af oplysninger om ejere i Erhvervsstyrelsen I medfør af 12, stk. 1 og 2, 55, stk. 3, 56, stk. 2, 3. pkt., 57 a, stk. 6, 58 a og 367, stk. 4, i lov om

Læs mere

Orientering om den nye selskabslov Generalforsamling

Orientering om den nye selskabslov Generalforsamling Oktober 2009 Orientering om den nye selskabslov Generalforsamling Side 2 Generalforsamling Reglerne om generalforsamling er ændret indenfor følgende områder: Ejernes beslutningsret Indkaldelse til generalforsamlingen

Læs mere

Påbud. BRFkredit Bank A/S Att.: direktionen Klampenborgvej Kgs. Lyngby

Påbud. BRFkredit Bank A/S Att.: direktionen Klampenborgvej Kgs. Lyngby BRFkredit Bank A/S Att.: direktionen Klampenborgvej 205 2800 Kgs. Lyngby 10. februar 2015 Ref. hbj J.nr. 6072-0791 Påbud om ikke at kræve indsendelse af økonomioplysninger for lån, der er optaget inden

Læs mere

I Erhvervs- og Selskabsstyrelsens afgørelse af 22. april 2010 hedder det:

I Erhvervs- og Selskabsstyrelsens afgørelse af 22. april 2010 hedder det: ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * Fax 33 30 76 00 Ekspeditionstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 8. marts 2011 (J.nr. 2010-0022047)

Læs mere

Orientering om den nye selskabslov Kapitalandele, ejerfortegnelser m.v.

Orientering om den nye selskabslov Kapitalandele, ejerfortegnelser m.v. Oktober 2009 Orientering om den nye selskabslov Kapitalandele, ejerfortegnelser m.v. Side 2 Kapitalandele, ejerfortegnelser mv. Reglerne om kapitalandele, ejerfortegnelser mv. er ændret indenfor følgende

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 J. nr. 36900 V E D T Æ G T E R for RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 30-05-2011 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX Telecom A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 107 1 af 6 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S I henhold til vedtægternes pkt. 8.4 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling

Læs mere

Du har søgt om aktindsigt i en sag om A Banks redegørelse om køb og salg af egne aktier sendt til Finanstilsynet i oktober 2007.

Du har søgt om aktindsigt i en sag om A Banks redegørelse om køb og salg af egne aktier sendt til Finanstilsynet i oktober 2007. Kendelse af 13. oktober 2009 (J.nr. 2009-0019579) Anmodning om aktindsigt ikke imødekommet. Lov om finansiel virksomhed 354 og 355 samt offentlighedslovens 14. (Niels Bolt Jørgensen, Anders Hjulmand og

Læs mere

Kendelse af 30. juni 1993. 92-57.152

Kendelse af 30. juni 1993. 92-57.152 Kendelse af 30. juni 1993. 92-57.152 1. Registrering af aktieselskab nægtet, da vurderingsforretningen ikke var foretaget umiddelbart før den stiftende generalforsamling. Aktieselskabslovens 6 a. 2. Klage

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * onstid 9-16 *

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * onstid 9-16 * ERHVERVSANKENÆVNET Fax 33 30 76 00 Ekspediti- Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * onstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 15. juli 2011 (J.nr. 2010-0022861)

Læs mere

Den 5. juli 1996 traf styrelsen den påklagede afgørelse, der er adresseret til de enkelte medlemmer af selskabets ledelse. Afgørelsen lyder således:

Den 5. juli 1996 traf styrelsen den påklagede afgørelse, der er adresseret til de enkelte medlemmer af selskabets ledelse. Afgørelsen lyder således: Kendelse af 5. maj 1997. 96-126.184. Afgift ved for sen indsendelse af årsregnskab ikke eftergivet.afgift eftergivet for tidligere bestyrelsesmedlem.(suzanne Helsteen, Morten Iversen og Niels Larsen) K

Læs mere

Tilladelse til at en registreret revisor indtrådte i bestyrelsen for en sparekasse afslået.

Tilladelse til at en registreret revisor indtrådte i bestyrelsen for en sparekasse afslået. Kendelse af 14. februar 1995. 94-53.871. Tilladelse til at en registreret revisor indtrådte i bestyrelsen for en sparekasse afslået. Lov om registrerede revisorer 6 a, stk. 2. (Børge Dahl, Kjelde Mors

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Tlf "

ERHVERVSANKENÆVNET Tlf ERHVERVSANKENÆVNET Nævnenes Hus " Toldboden 2 8800 Viborg.. Tlf. 72 40 56 00 " ean@naevneneshus.dk www.erhvervsankenaevnetdk Kendelse af den 28. september 2017 (j.nr. 17/00154) Erhvervsstyrelsen afvisning

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S Indholdsfortegnelse 1. Navn... 2 2. Hjemsted... 2 3. Formål... 2 4. Selskabets kapital... 2 5. Selskabets aktier... 2 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse... 2

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Nævnenes Hus * Toldboden 2 * 8800 Viborg * Tlf *

ERHVERVSANKENÆVNET Nævnenes Hus * Toldboden 2 * 8800 Viborg * Tlf * ERHVERVSANKENÆVNET Nævnenes Hus * Toldboden 2 * 8800 Viborg * Tlf. 72 40 56 00 * ean@naevneneshus.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af den 3. maj 2018 (j.nr. 17/01953) Stadfæstet, at krav i henhold

Læs mere

BRD. KLEE A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING FULDSTÆNDIGE FORSLAG

BRD. KLEE A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING FULDSTÆNDIGE FORSLAG BRD. KLEE A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING FULDSTÆNDIGE FORSLAG Bestyrelsen i selskabet Brd. Klee A/S, CVR-nr. 46 87 44 12, har indkaldt ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes tirsdag den 11.

Læs mere

KENDELSE AF 31. OKTOBER

KENDELSE AF 31. OKTOBER Side 1 af 8 KENDELSE AF 31. OKTOBER 1996. 95-115.512. Person med bopæl i Danmark registreringsberettiget som direktør i færøsk selskab. Anordning om ikrafttræden for Færøerne af lov om aktieselskaber 52,

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling om vedtægtsændringer i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling om vedtægtsændringer i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Side 1 af 5 BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S Cvr.nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 11. oktober 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 14/2019 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling om vedtægtsændringer i Brøndbyernes

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 18. oktober 2012 (J.nr. 2012-0032824) Sag hjemvist

Læs mere

ODENSE KOMMUNE Flakhaven Odense C Orientering om afgørelse

ODENSE KOMMUNE Flakhaven Odense C Orientering om afgørelse Statsforvaltningen, Østergade 41, 6950 Ringkøbing ODENSE KOMMUNE Flakhaven 2 5000 Odense C 2017-59293 Orientering om afgørelse Vi har skrevet til Advodan Thisted, Frederiksgade 14, 7700 Thisted, som advokat

Læs mere

K E N D E L S E. Sagens tema: Klagerne vedrører en sag anlagt af advokat [C] og et af hende ejet anpartsselskab mod [ejerforening].

K E N D E L S E. Sagens tema: Klagerne vedrører en sag anlagt af advokat [C] og et af hende ejet anpartsselskab mod [ejerforening]. København, den 27. juni 2013 J.nr. 2011-10199/JSC 1. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har advokat [A] for [ejerforening] klaget over advokat [B], [bynavn], og advokat [B] har for

Læs mere

K Fondsmæglerselskab driver virksomhed med formidling af salg af præmieobligationer for K ApS hovedsageligt til privatpersoner.

K Fondsmæglerselskab driver virksomhed med formidling af salg af præmieobligationer for K ApS hovedsageligt til privatpersoner. Kendelse af 1. december 1997. J.NR. 97-160.802 Lov om værdipapirhandel 38. (Merete Cordes, Kåre Dullum og Niels Larsen) I skrivelse af 18. juni 1997 har advokat A på vegne K Fondsmæglerselskab klaget over,

Læs mere

Sagens omstændigheder:

Sagens omstændigheder: Kendelse af 22. januar 1998. 96-139.414. Spørgsmål om udbetaling til andre end kontohaveren. Bank- og sparekasselovens 18, stk. 5 og 6 (lovbekendtgørelse nr. 8 af 15. januar 1960). (Suzanne Helsteen, Finn

Læs mere

Kendelse af 29. april Ikke tilladelse til omlægning af regnskabsår. Årsregnskabslovens 3, stk. 1, 2. pkt.

Kendelse af 29. april Ikke tilladelse til omlægning af regnskabsår. Årsregnskabslovens 3, stk. 1, 2. pkt. Side 1 af 8 Kendelse af 29. april 1996. 95-58.524. Ikke tilladelse til omlægning af regnskabsår. Årsregnskabslovens 3, stk. 1, 2. pkt. (Connie Leth, Eskil Trolle og Vagn Joensen) Advokat A har på vegne

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid 9-16

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid 9-16 ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 17. januar 2013 (J.nr. 2011-0025359) Klage afvist,

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Scandinavian Brake Systems A/S Cvr-nr

VEDTÆGTER. for. Scandinavian Brake Systems A/S Cvr-nr VEDTÆGTER for Scandinavian Brake Systems A/S Cvr-nr. 32774210 J.nr. 206102 AMH/TPJ - 26.04.2016 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er SCANDINAVIAN BRAKE SYSTEMS A/S. Dets hjemsted er Svendborg Kommune.

Læs mere

1. At eje og drive ejendommen, X-by herunder varetage den hermed forbundne investerings- og udlejningsvirksomhed.

1. At eje og drive ejendommen, X-by herunder varetage den hermed forbundne investerings- og udlejningsvirksomhed. Kendelse af 18. oktober 2004. (j.nr. 03-242.069) Påtænkt ændring af selskabs formålsbestemmelse ville indebære erhvervsmæssig sikkerhedsstillelse, som kun må udøves af pengeinstitutter og skades-forsikringsselskaber,

Læs mere

Ophævelse af stemmerettigheder i [udeladt], jf. 62, stk. 2, i lov om finansiel virksomhed

Ophævelse af stemmerettigheder i [udeladt], jf. 62, stk. 2, i lov om finansiel virksomhed Marble Road Group ApS Sendt elektronisk til CVR 32095178 2. april 2019 Ophævelse af stemmerettigheder i [udeladt], jf. 62, stk. 2, i lov om finansiel virksomhed 1. Afgørelse Finanstilsynet finder, at Marble

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 24. november 2017

HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 24. november 2017 HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 24. november 2017 Sag 175/2017 IBM Danmark ApS (advokat Jess Thiersen) mod Skatteministeriet (Kammeradvokaten ved advokat David Auken) I tidligere instanser er afsagt

Læs mere

B-aktierne er omsætningspapirer. De udstedes på navn og skal stedse være noteret på navn i ejerbogen.

B-aktierne er omsætningspapirer. De udstedes på navn og skal stedse være noteret på navn i ejerbogen. Vedtægter for Coloplast A/S CVR-nr. 69749917 Selskabets navn og formål 1 Selskabets navn er Coloplast A/S. Selskabet driver endvidere virksomhed under navnene Dansk Coloplast A/S, Coloplast International

Læs mere