Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "www.visensvenner-kbh.dk"

Transkript

1 Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 13, nr. 2 - Maj

2 INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 2, 2011 Uden for sæsonen... 2 Der kom en usædvanlig mail... 2 Annonce for arrangement den 26. maj... 3 Anmeldelse: De kendtes kendte 30/ Anmeldelse: Knud Pheiffer i Krudttønden 13. marts Anmeldelse: Politisk ukorrekte viser den 10. april... 7 Kalender... 8 Bestyrelsens beretning Kurser den 5-6/11 og den 26-27/ Bestyrelsen m.m. adresser, kolofon UDEN FOR SÆSONEN Af Kim Ravn-Jensen I kalenderen midt i bladet kan I se, hvordan næste sæson starter i Krudttønden den 11. september. Indtil da vil vi gerne gøre opmærksom på et arrangement i PH-Caféen den 26. maj (se nedenfor og på næste side) samt, at vi sammen med Visens Venner i Brønshøj optræder i Kulturhusets sal på Islands Brygge lørdag den 6. august kl i forbindelse med Kulturhavn Har I appetit på mere, kan I google Borsholm Visetræf, Vrå Folkehøjskole (6-12/8) eller Nordvisa. DER KOM EN USÆDVANLIG MAIL Af Kim Ravn-Jensen Den 28. marts modtog jeg en mail fra en herboende japaner, som vidste, at medlemmer fra den japanske sangcafé (prøv at google utagoe kissa ) Tomoshibi ville besøge København sidst i maj og var interesseret i at møde ligesindede. På det grundlag har jeg haft held til at træffe de aftaler, der afspejler sig i plakaten på næste side. Har I mod på en usædvanlig oplevelse, skulle I tage at møde op - og meget gerne til buffeten, som skal bestilles i forvejen. Det efterfølgende arrangement er gratis, fordi vi ikke ved præcis, hvordan det vil forløbe. Men et antal engagerede mennesker vil prøve at få en aften ud af det. 2.

3 PH-Caféen den 26. maj: TOMOSHIBI / LYSET sang i bevægelse mellem Japan og Danmark "Visens Venner København", "Laboratorium for politiske viser" og PH-Caféen indbyder sammen med gæster fra den legendariske musikcafé TOMOSHIBI i Tokyo til dansk-japansk koncert og til fortælling og diskussion om fælles udfordringer. Alle er velkomne, og der er gratis adgang. Det sker torsdag den 26. maj 2011 i PH-Caféen, Halmtorvet 9, 1700 Kbh. V. Der er buffet kl. 18 (150.-, bestil på og kl begynder programmet. De optrædende: Hiroshi Teratani, Tamiko "Tamichan" Nakanishi, Jørgen Jacobsen, Leon Hegelund, Tom Frederiksen og Per Warming. Yumi Suzuki og Chiho Kondo tolker

4 ANMELDELSE: DE KENDTES KENDTE 30/1 Af Finn Krausmann Da formanden bestak mig til at anmelde årets første matiné én af de få, jeg ikke selv har medvirket i lovede jeg til gengæld at gøre det nænsomt. Det være hermed gjort! Hvis jeg skal have noget med mig hjem fra en visekoncert, skal den have fået mig til at le, røres, gyse, tænke og måske endda begejstres. Det lykkedes i rigt (omend ikke helt fuldt) mål. Den største ros skal gå til arrangørerne, som havde lavet et fremragende research på en lidt vanskelig opgave, og præsentationen blev udført sikkert og elegant. Akkompagnatørerne udmærkede sig ved deres indleven og diskretion, hvilket betød, at man faktisk kun bemærkede dem, hvis de en sjælden gang lavede en fejl sådan skal et akkompagnement være! At skulle gen-fremføre en vise er altid en krævende opgave. Man kan forsøge at lave en kopi af den oprindelige kunstner, og det er ikke nogen god idé bl.a., fordi man risikerer at efterligne dennes personlige diktion og måske endda manerer. Ved grundigt arbejde kan man være heldig at komme frem til en anden, og måske lige så rigtig fortolkning, og det slap hovedparten af eftermiddagens solister rigtig godt fra. De fleste af indslagene - titlerne, hedder det vist var jo i grunden sange, som med nogle få kunstgreb kunne være fortolket som viser. Det lykkedes dog kun i et vist omfang, og de solister, jeg sigter til, véd det sikkert selv. Skal jeg fremhæve noget og det skal jeg må det være Dansevise (og ikke mindst Toms fremragende guitarspil!), På kanten af småt brændbart, Pyt!, Bjørnen sover (som fik tilføjet en ekstra dimension ved at blive fremført af en snart 92-årig!) og endelig Den sidste turist i Europa (som fik min personlige topkarakter). Det var også et fint indfald at starte med at lade os genhøre Fru Andersen (Tove/Marjanne Reinau, red.), som jo desværre ikke længere kan opleves live, men som heldigvis var til stede og lod sig hylde af mængden. Jo, det var en matiné, som nok var værd at spilde en eftermiddag på og som næsten opvejede skuffelsen over et tabt håndboldverdensmesterskab. Jeg vil dele mit anmelder-honorar med Anne Merete, som yderligere kunne glæde sig over at blive nævnt ved navn i én af viserne. 4.

5 Fru Andersen (th) og fru Bonné den 30. januar 2011 (se side 4) KNUD PHEIFFER I KRUDTTØNDEN 13. MARTS Anmeldelse af Allan Lorckmann En personlighed, som rummede en stak af talenter. Han var kendt som forfatter, komponist, sanger og entertainer og revydirektør. I alle årene fra 1936 til 1961 var Knud Pheiffer kendt som noget af det ypperste og mest charmerende underholdning, de danske revyer og teatre havde at byde på. 15 forskellige visesangere optrådte med et udpluk af Knud Pheiffers mange viser og sange og høstede såvel anerkendende klapsalver som smil og ros. Eftermiddagen startede med fællessang: Jeg vil bygge en verden med melodi af Harry Jensen. Der er sikkert mange, der kan huske tilbage til ufredsårene i Danmark, hvor netop denne melodi hørtes tit og ofte og gav håb om en ny og bedre fremtid. Der var og er noget opløftende i Knud Pheiffers tekst, og selv i dag så mange år efter rummer den en livsglæde, som er smittende. 5.

6 24 forskellige sange og/eller viser lød fra de mange optrædende. Publikum kunne nynne og eller synge med på langt de fleste af viserne, hvoraf mange forskellige komponister havde skabt melodierne og Knud Pheiffer teksterne. Knud Pheiffers tekster er kendt af mange, selv om nogle af hans tekster er mere sjældne end andre. Men for dem alle er det karakteristisk, at de har en sødme og en pointe, der sommetider overrasker, men fælles for dem alle er, at de kalder på et smil, og frister til at synge og eller nynne med. Når samtidig 15 forskellige visesangere og sangerinder optræder for fuld skrue, så er der stemning og glæde blandt de mange fremmødte, ja der var faktisk så mange fremmødte, at det var lige før Krudttønden var for lille til så mange gæster. Men var pladsen trang, så var stemningen til gengæld høj, og de aktive sangere og sangerinder nød at fremføre Knud Pheiffers skønne tekster. Jeg tror, at Knud Pheiffer selv ville have moret sig i selskab med de mange glade sangere og sangerinder. Selv en så en formidabel underholdning måtte høre op på et tidspunkt. Denne eftermiddag sluttede igen med fællessang: En aften så dejlig som denne med melodi af Hans Schreiber. Jeg tror på, at mange visevenner og gæster kan sige ja til, at En eftermiddag som denne kan vi leve på i mange år og stadig gå og nynne på Knud Pheiffers muntre og glade sange og viser. Jeg er også sikker på, at alle de aktive selv fornemmede glæden og stemningen i salen. Selv om der var rigtig mange gæster, var der alligevel plads til sangglæden, såvel på scenen som i salen. 6. NYE AKTIVE I begyndelsen af 2011 har vi optaget Annie Laksø og Peter Hauschildt (pianist) som aktive i foreningen. Velkommen til!

7 POLITISK UKORREKTE VISER DEN 10. APRIL Anmeldelse af Allan Lorckmann En herlig overskrift, der, som eftermiddagen skred frem, skulle vise sig, at være næsten rammende for underholdningen. Jørgen Jacobsen i Kannibalvisen (foto: Kasper Erichsen) Vi startede med Lidt vrisne vers, og så var tonen slået an, politikerne fik et lille hip - selv om de jo ikke hørte det, men så var det sagt. Når 12 glade sangere stiller op med politisk ukorrekte viser, så sker der noget hele tiden, og så kan det da kun gå galt, og det gjorde det så ikke alligevel. Det veksler mellem grin, fnis, og latter. Der er jo mange forfattere, der gennem tiderne har skrevet viser. Denne aften fik vi et bredt udvalg, hvor 20 forskellige forfattere havde givet deres besyv med i politisk ukorrekte viser. Hvad enten viserne var politisk ukorrekte eller ej (ja, hvordan bedømmer man nu egentlig det?), så var de i hvert fald morsomme og kaldte på mange smil, og så længe man kan smile, kan det jo ikke være helt galt. Selv om vi fik Oskar Hansens arbejdersange, som mange bestemt ikke synes er politisk ukorrekte, så blev de fremført med det smæld som en arbejdersang skal have, og jeg er sikker på, at Oskar sad i sin himmel og morede sig. Når man præsenteres for så mange viser og kunstnere på én eftermiddag, så er man næsten overvældet af al den charme og hygge, der strømmer ned fra scenen. (forsættes på side 10) 7.

8

9

10 (anmeldelse fortsat fra side 7) Akkompagnatørerne var rigtig gode, men havde måske lidt svært ved at følge de mest sangglade. Men når stemningen er høj, og sangglæden lyser ud af sangerne, ja så er der ikke nogen der drømmer om at gøre indsigelse. En eftermiddag med så vidt forskellige sange/viser som denne er der egentlig kun plads til livsglæde, og der er da for mig heller ikke tvivl Tænk, så kom en hval om, at selv de værste af viserne, som (foto: Kasper Erichsen) engang blev bortvist som uartige og uegnede, faldt i god jord. Der er jo et gammelt ord som siger: Hvor man synger, kan du roligt slå dig ned - onde mennesker synger slet ikke. Efter selve koncerten sluttede vi sæsonen med Nachspiel, hvor der blev sunget endnu mere. Der måtte indlægges flere pauser, så de, der skulle videre med dagen, kunne slippe ud, og de, der havde tid og lyst, kunne fortsætte - en dejlig eftermiddag med sang, viser og livsglæde. Lad så blot dem, der vil, kalde det for Politisk ukorrekte viser. Når viserne kan kalde på smil og minder, så kan det jo ikke være helt galt. 10. Du kan hjælpe foreningen med at markedsføre visekoncerterne i Krudttønden: Hent plakater på hjemmesiden, fordel dem i dit nærområde, og tag en ven med!

11 BESTYRELSENS BERETNING Afgivet af formanden på foreningens ordinære generalforsamling d. 23/ Den redegørelse, der følger nu, hedder i dagsordenen bestyrelsens beretning. Det navn fortjener den også, hvis den er god. Men som i de fleste andre foreninger er det formanden, som forfatter det første udkast. Hvilket formanden hermed forsøger for fjerde gang - helst med et minimum af opremsning og et maksimum af pointer, der kan anspore de fremmødte til en god debat. Lad os få overstået opremsningen: Visekoncerter i Krudttønden: 6 af slagsen med rødternede duge, blomster, plakater, lys, lyd, Kodalister og jeg skal komme efter dig. Plus 6 hulemøder. Vi edommen: 3 numre i det efterhånden velkendte format med 16 sider. Og et websted. Bestyrelsesmøder: Også 6, plus rigtig mange s og telefonsamtaler. Kurser: 2 stk. gennemført sidste efterår. Denne nye aktivitet blev skubbet i gang, da kassereren påpegede, at vi kunne få problemer med Skat, hvis vi hobede penge op. Kurserne lykkedes så godt, at Visens Venner i Glostrup og vi genbruger opskriften to gange til november. Ekstrakoncerter på Revymuseet og i forbindelse med Kulturhavn Samt en fælles oplevelse af forestillingen En pige med pep. Udeoptræden med betaling til foreningen: 5 arrangementer. De penge, vi har til kurser og lignende tiltag, stammer i høj grad derfra. Alle, vi har talt med, betragter det nye hulemødelokale ved Vanløse Kirke som en forbedring. Men inspirationen til at lade beretningen blive andet og mere end en opremsning kommer ikke ligefrem væltende. Mest anmassende er dette citat: Tresserne. I nobel dragt. Distingveret uden pragt, rolig - og en lille smule træt. 11.

12 Hvor kan en formands eller et bestyrelsesmedlems træthed mon stamme fra? Et godt stykke hen ad vejen fra de samme kilder, som har påvirket knaphullets ejermand: Mange relevante betingelser for foreningens virke er blevet bragt på plads i et sådant omfang, at de ikke fylder meget i hverdagen: Vi har vænnet os til, at kommunen i almindelighed ikke yder os nogen særligt fremragende service. En hæderlig undtagelse er Krudttønden, hvis ydelser vi nok ikke kan få væsentligt bedre eller billigere andre steder inden for kommunegrænsen. Vi har ikke noget brændende ønske om at bruge penge, vi ikke har. Det er ikke nogen kunst at forudsige foreningens langsomme afvikling, men hverken de aktives kreds eller vennekredsen ser ud til at være i akut krise. De gamle dage i Bikuben ved Nørreport kommer aldrig igen. Bænkerader med koryfæer hører fortiden til, men bestyrelsen vil med en vis selvfølelse hævde, at vi har værnet om foreningens identitet, mens tiderne skiftede. Vi kan godt kan finde lighedspunkter mellem i går og i dag, for eksempel hvad stræben efter kvalitet angår. Så det trug, bestyrelsen stiller frem til medlemmerne, synes vi godt, vi kan være bekendt. Den træthed, der stammer fra bekymringer om, hvorvidt medlemmerne gider drikke af truget, gør vi nok klogt i at ryste af os. I vore naboforeninger har den karismatiske formand til tider været et virksomt middel til at skabe opslutning bag en fælles linje. Denne formandstype fylder ikke meget i vor forenings historie, og det er svært at få øje på, at det skulle ændre sig i aften. Så bestyrelsens budskab til generalforsamlingen er: Vi har gjort og agter fremdeles at gøre vores. At fylde rammerne ud er medlemmernes opgave. Konkret tænker vi på, at Det bør ikke alene være bestyrelsens ansvar at disponere medlemmernes for tiden rigtig gode energi på hulemøderne. 12.

13 I må også gerne hjælpe med retningslinjer for viseværtskaber. Retningslinjerne skal helst inspirere og opmuntre. De må nødig hæmme løsningen af en opgave, der bør opleves som rigtig spændende. Bestyrelsen ønsker kommentarer til, at vi satser på koncerter med vore egne aktive, og ikke kaster os ud i arrangementer med navne udefra. Bestyrelsen ønsker kommentarer til, at vi i årevis ikke har skiftet spillested eller gennemført andre forandringer i det område. Der er kort sagt et antal emner, hvor bestyrelsen finder det urimeligt - og trættende - at skulle stå med hele ansvaret. Af og til får formanden at vide, at hvis vi blot i vores repertoirevalg gjorde lidt mindre ud af... og satsede lidt mere på..., så ville der komme langt mere liv i foreningen. Der skal ikke herske tvivl om formandens mening om den sag: Kære medlem: Hvis du mener det, så gør personligt mindre ud af... og tag initiativer med hensyn til.... Hermed har bestyrelsen endnu en gang fremhævet betydningen af, at det enkelte medlem tager et initiativ. Og som vi også har nævnt det tidligere, kan det formentlig lade sig gøre at skaffe initiativrige medlemmer en plads i bestyrelsen. Om to år fylder Visens Venner København de 60 år, som citatet fra Knaphullet nævner. Den samlede medlemsskare er udslagsgivende for, om foreningen - ud over at være distingveret og rolig - også er en lille smule træt. 13.

14 KURSER DEN 5-6/11 OG DEN 26-27/ Af Kim Ravn-Jensen OBS: Aktive i Visens Venner København (og i Visens Venner i Glostrup) har fortrinsret på kurserne til og med den 1. september Når Vi edommen udkommer næste gang, er denne mulighed altså forpasset! Både arrangørerne og deltagerne var meget glade for de kurser, Visens Venner i Glostrup og vi gennemførte i november Vi gentager derfor opskriften i år, men med nye lærere og nyt kursusindhold. Sidste års kursus i brug af stemmen ønsker vi i år at komplettere med et kursus (den 5-6/11) i den mere skuespilsmæssige side af en god visefremførelse. Vor underviser, Chresten Speggers (Simonsen) er ikke typen, der fylder ugebladenes forsider, men i visekredse er han kendt som en fremragende lærer. Hvis I googler ham, vil I opdage, at Chresten Speggers optræder i mange sammenhænge, har mange undervisningshverv og endda blev årets revyforfatter i Kursus nummer to (den 26-27/11) er for guitarister. Efter at kursets underviser, Erik Axel Wessberg, på opfordring præsenterede sig og beskrev sine tanker om et sådant kursus i sidste nummer af Vi edommen, har vi modtaget så mange forhåndstilkendegivelser, at vi nu kaster os ud i et weekendkursus i guitarakkompagnement. 14. Fra kurset sidste år med Rikke Duelund

15 Hver kursusdag forløber efter denne tidsplan: Kurset foregår på 09:30-10:00: Kaffe og morgenbrød 10:00-13:00: Undervisning 13:00-13:30: Frokost 13:30-15:00: Undervisning 15:00-15:15: Eftermiddagskaffe 15:15-16:30: Undervisning Glostrup gamle Præstegård Hovedvejen Glostrup Parkering må ske på kirkens parkeringsplads med indkørsel ad Østervej. Priser: 5-6/11: 100 kr. for aktive medlemmer, 500 for andre 26-27/11: 200 kr. for aktive medlemmer, 1000 for andre alle dage: 50 kr. pr. dag for en tilhørerplads (inkl. frokost) Al deltagelse forudsætter tilmelding, som sker ved at betale på Visens Venner i Glostrups konto med reg. nr. 1551, kontonr Husk at angive navn og, hvad der betales for (send evt. en mail). Som nævnt i indledningen forsøger vi at få den bedst mulige opfyldning ved, at de arrangerende foreningers medlemmer har fortrinsret, hvis de tilmelder sig senest den 1. september. MÆRKEDAGE Ulrik Reimann fyldte 50 år den 14. marts 2011 Jørn Schlichting fyldte 70 år den 16. april 2011 Marjanne Reinau fylder 85 år den 19. juni 2011 Anders Gade fylder 60 år den 16. juli 2011 Anne Lise Ranum fylder 75 år den 24. august 2011 Vi ønsker til lykke! 15.

16 Afsender: VVK v/claus Alsted, Gl. Bagsværdvej 40, 2800 Lyngby BESTYRELSEN Kim Ravn-Jensen, formand, Dæmningen 5, 2500 Valby / Hanne Nielsen, kasserer, kasserer@visensvenner-kbh.dk Vibeke Kirst, næstformand og aspirantkontakt, Tybjergvej 40, 2720 Vanløse. morkirst@yahoo.dk Claus Alsted, sekretær, Gl. Bagsværdvej 40, 2800 Lyngby. ca@mail.dk Vibeke Bonné, medlemspleje og vennekredskontakt, Fredskovhellet 20, 1.th, 3400 Hillerød. vibeke.bonne@youmail.dk / Stampe Villadsen, Livjægergade 44, 1.tv, 2100 København Ø. stampe@visensvenner-kbh.dk Marjanne K.B. Reinau, Hammeren 32, 1/197, 2630 Tåstrup. marjannereinau@besked.com / Tonna Nørrelund, udeoptræden, Tjørnelunds Alle 17, 2500 Valby. tonn@mail.tele.dk / UDEN FOR BESTYRELSEN Arkivar Mette Brabæk mette.brabaek@privat.dk sommer Redaktion: Kim Ravn-Jensen (ansv.), Vibeke Bonné, Claus Alsted CVR nr Kontingent: Kr. 175,- pr. år (januar-december) Girokonto ; Bankkonto Vi edommen trykkes i ca. 150 eksemplarer og sendes/uddeles til Visens Venner Københavns medlemmer, alle danske Visens Venner-foreninger, til biblioteker og til andre organisationer. Bladet findes også på hjemmesiden. Næste deadline: 15. august 2011

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstformand Fini Mandrup finimandrup23@g.mail.com 3054 1001 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kassemester Lise Jepsen

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 13, nr. 3 - September 2011 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 3, 2011 Tilbage fra sommerferie... 2 Poul Eje in memoriam... 3 En aften med

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015 Side 1 af 6 Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015 Lad mig indledningsvist slå fast, at Visens Venner i Køge er en forening med en meget loyal medlemsskare, hvilket kommer til udtryk såvel ved fremmødet

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 12, nr. 1 - Januar 2010 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2010 Alt ved det gamle?... 2 Vi har vundet 10000.- hos Jørn Hjorting!... 3 Kirsten

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Husk: Nød i Præstegården

Husk: Nød i Præstegården NR. 118 NOVEMBER 2004 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk: Nød i Præstegården 1 Medlemsnyt. Indmeldelser: Udmeldelser: Anne-Birgitte Helbo Rosenlunden 20 5471 Søndersø

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 22. årgang December 2014 Nummer 4 Friske VHK ere på Damhusengen God jul og godt nytår Efterlysning Aktivitetskalender Rytmer Harmonicafé Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN Medlemsavis

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 16, nr. 3 - September 2014 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 3, 2014 Sæt tænderne i en saftig visebog... 2 De aktives hulemøder... 3 Sommerbilleder

Læs mere

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007 Det danske Institut SUZUKI nyt 3 2007 Suzuki nyt Efterårssæsonen er startet - og årets nye elever er lige for alvor kommet i gang med ene undervisning og fællestimer. Næsten lige efter sæsonstart kommer

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015 V ise n s F u V e n n e r r e s ø 57 Marts 2015 Strofen Efter ønske fra bestyrelsen er dette blad mindre. Yderligere information må findes på hjemmesiden. Redaktøren Deadline Materiale til næste blad skal

Læs mere

Balladebladet. Medlemsblad for Visens Venner i Slagelse Januar Mødested og -tid. Kløverhuset-Teglværksvej 11, 4200 Slagelse

Balladebladet. Medlemsblad for Visens Venner i Slagelse Januar Mødested og -tid. Kløverhuset-Teglværksvej 11, 4200 Slagelse Balladebladet Medlemsblad for Visens Venner i Slagelse Januar 2018 Mødested og -tid Kløverhuset-Teglværksvej 11, 4200 Slagelse www.visensvennerslagelse.dk Viseaftener sædvanligvis 1. onsdag hver måned

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Medlemsbrev nr. 4 / 2013

Medlemsbrev nr. 4 / 2013 Viser er ikke "finkultur" - men fin kultur Vises teksten ikke korrekt? Se den i din browser Medlemsbrev nr. 4 / 2013 Kære visevenner! Visesæsonen 2012/13 er nu forbi, og den blev sluttet af med en festlig

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstform. Lise Jepsen bljepsen753@gmail.com 4063 9939 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kasserer Kirsten kirkvåg kirsten@kirkvaag.dk

Læs mere

Så kom solen til Søften. Hanne Johnsen Område: Hinnerup

Så kom solen til Søften. Hanne Johnsen Område: Hinnerup Hanne Johnsen Område: Hinnerup Profil: Jeg er ny i Hinnerup - og glæder mig til at høre og skrive om hverdagen her. Jeg har job i en fagforening. Jeg er glad for min cykel, vild med musik og politik -

Læs mere

AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen. Tema: Livserfaring - så det JANUAR 2012 NR 3/48

AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen. Tema: Livserfaring - så det JANUAR 2012 NR 3/48 dørene åbnes kl. 18:30 JANUAR 2012 NR 3/48 Det jeg siger her, er ikke noget jeg selv har fundet på, men det er sagt af en mand, som vidste, hvad han talte om -! AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen Tema:

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 2 / 2013

Nyhedsbrev nr. 2 / 2013 Viser er ikke "finkultur" - men fin kultur Vises teksten ikke korrekt? Se den i din browser Nyhedsbrev nr. 2 / 2013 Kære visevenner! I næste uge - den 8. marts - får vi besøg af en kær ven af foreningen,

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 16, nr. 1 - Januar 2014 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2014 At lære en vise... 2 Revyminder og Bodil Steen-viser... 3 Unge møder gamle

Læs mere

FEBRUAR 2012 NR 4/49. AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K. Tema: Livstræet

FEBRUAR 2012 NR 4/49. AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K. Tema: Livstræet FEBRUAR 2012 NR 4/49 AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K Tema: Livstræet Teatersalen Domus fredag den 23. marts 2012 kl. 20:00. Dørene åbnes kl. 18:30 OPLAGSTAL :350 - Udsendes 5 gange årligt til samtlige

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige

kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige VELoverstået - eksamen. Vi skaber succeser. Det er vores

Læs mere

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63. Datoer for Bag scenen. Medio marts Ultimo juni. 1. marts 1. juni

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63. Datoer for Bag scenen. Medio marts Ultimo juni. 1. marts 1. juni Lidt fra formanden Rigtig god sommer En dejlig solrig søndag - hvem tænker så på teater? Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63 Udgivelse Datoer for Bag scenen Medio september Ultimo december Medio marts

Læs mere

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11.

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 1 Juleaften hører vi om glæden for hele folket og så kan skeptikerne tilføje: - hvis man da ellers kan tro på nogle overtroiske hyrder. I fasten hører vi om Jesu

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 DR Radiosymfoniorkestret Du skal til koncert med DR Radiosymfoniorkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere. I et symfoniorkester

Læs mere

Sæsonens første træningsdag

Sæsonens første træningsdag Sæsonens første træningsdag Vækkeuret ringede kl.6.00 her til morgen. Jeg var spændt men også lidt nervøs for hvordan dagen i dag kom til at forløbe. Mest nervøs var jeg nok fordi jeg selv skulle gå på

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 13, nr. 1 - Januar 2011 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2011 Redaktørens (meget korte) klumme... 2 Forum for visevenner i Groupcare...

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON-EXPRESSEN juli kvartal 2012 Oplag: 150 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk at

Læs mere

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Steffan Lykke 1. Ta mig tilbage Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Her er masser af plads I mit lille ydmyg palads men Her er koldt og trist uden dig Men hvor er du

Læs mere

August 2008. På @ Side: 1. Velkommen til en ny herlig sæson i vores dejlige viseforening. Annelise Avnshøj har desværre valgt at træde.

August 2008. På @ Side: 1. Velkommen til en ny herlig sæson i vores dejlige viseforening. Annelise Avnshøj har desværre valgt at træde. Fortsat.. Vi har en god forening med en dejlig fasttømret medlemsskare og vi forsøger at yde vores bedste hver viseaften. Vi har mange gode arrangementer i den komne sæson. Vi begynder i september 2008

Læs mere

Randers ugen På glædeligt gensyn. Visens Venner i Randers.

Randers ugen På glædeligt gensyn. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2018 29. årgang Randers ugen 2017 På glædeligt gensyn.

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 1 Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 Præludium 290 I al sin glans 46 Sorrig og glæde 70 Du kom til vor runde jord 42 I underværkers

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G MG- U D V I K L I N G - C e n t e r f o r s a m t a l e r, d e r v i r k e r E - m a i l : v r. m g u @ v i r k e r. d k w w w. v i r k e r. d k Nyhedsbrev N u m m e r 1 2 J u l i 2 0 1 4 Velkommen I d

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 15, nr. 3 - September 2013 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 3, 2013 En ny sæson... 2 Bodil Steen... 3 Optræden ved Kulturhavn 2013... 4

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Side 3.. Kurven. historien om Moses i kurven.

Side 3.. Kurven. historien om Moses i kurven. Side 3 Kurven historien om Moses i kurven En lov 4 Gravid 6 En dreng 8 Farvel 10 Mirjam 12 En kurv 14 Jeg vil redde ham 16 En mor 18 Tag ham 20 Moses 22 Det fine palads 24 Side 4 En lov Engang var der

Læs mere

Avisforside. Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet

Avisforside. Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet Avisforside Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet Vi vil meget gerne høre dine umiddelbare tanker om forsiden til avisen. Hvad forventer du dig af indholdet og giver den dig lyst til

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten Støt vores Sponsorer de støtter os Lions Club Stenløse-Veksø Oticon PEOPLE FIRST Egedal Kommune Opt m sten Vi planlægger aktiviteter et halvt år frem i tiden. Første gang i måneden er der fællesspisning

Læs mere

Hvordan underviser man børn i Salme 23

Hvordan underviser man børn i Salme 23 Hvordan underviser man børn i Salme 23 De fleste børn er rigtig gode til at lære udenad, og de kan sagtens lære hele Salme 23. Man kan f.eks. lære børnene Salme 23, mens man underviser om Davids liv. Det

Læs mere

Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke

Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke I forlængelse af min skriftlige beretning vil jeg knytte nogle få yderligere bemærkninger. Når man læser den samlede, skriftlige beretning, er det tydeligt,

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012. Lad mig starte med at slå fast, at året 2012 var et godt år såvel kunstnerisk som økonomisk.

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012. Lad mig starte med at slå fast, at året 2012 var et godt år såvel kunstnerisk som økonomisk. Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012 Lad mig starte med at slå fast, at året 2012 var et godt år såvel kunstnerisk som økonomisk. Viseaftener Det kunstneriske manifesterer sig jo i

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2017 33. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Grøn er vårens hæk, kåben kastes væk Sådan står der i en af vore gamle sange, og nederst på siden

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste.

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. 15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. Salmer: Hinge kl.9: 736-48/ 165-52 Vinderslev kl.10.30: 729-51- 450/ 165-477- 730 Dette hellige evangelium skriver

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset.

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Nr. 172 november 2011 Reception lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Vi ved ikke om der måske skal klippes en snor over? Vi ved heller ikke om den nordfynske verdenspresse kommer? Men vi ved alle

Læs mere

kvinden fra Kanaan kan noget usædvanligt hun kan ydmyge sig det kan vi vist alle sammen

kvinden fra Kanaan kan noget usædvanligt hun kan ydmyge sig det kan vi vist alle sammen 1 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Matthæus: Jesus gik bort derfra og drog til områderne ved Tyrus og Sidon. Og se, en kana'anæisk kvinde kom fra den samme egn og råbte:»forbarm dig over mig,

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 23. årgang Marts 2015 Nummer 1 Harmonika koncert i Høje Taastrup Kirke Så er det forår! Forårsmatiné Harmonikakoncert Generalforsamling Spil Op Café Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN

Læs mere

14. Danske Barbershop Festival

14. Danske Barbershop Festival Dansk Barbershopforening indbyder vokalgrupper og kor til 14. Danske Barbershop Festival Barbershop og Showsang Lørdag-søndag den 24.-25. marts 2007 i Hillerød Fællesbillede 2006 Mød de mange talentfulde

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Indmeldelser: Mads Würts Pedersen Ullerupvænget Søndersø

Indmeldelser: Mads Würts Pedersen Ullerupvænget Søndersø Nr. 215 september2017 1 Nyt fra kassereren Indmeldelser: Mads Würts Pedersen Ullerupvænget 9 5471 Søndersø 91 25 45 67 mads456.dk@gmail.com Udmeldelser: Anny Bak Rettelser/ændringer: Ingen Benny Pedersen

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Søren satte sig op i sengen med et sæt. Den havde været der igen. Drømmen. Den drøm, han kendte så godt,

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk Trøjborg d. 29. maj 2009 Kære 9. og 10. klasse. Så er problemerne overstået i denne

Læs mere

Årgang 22 Juli 2019 Nr. 2. Den nye bestyrelse, valgt på generalforsamlingen i marts 2019

Årgang 22 Juli 2019 Nr. 2. Den nye bestyrelse, valgt på generalforsamlingen i marts 2019 Årgang 22 Juli 2019 Nr. 2 Den nye bestyrelse, valgt på generalforsamlingen i marts 2019 Formanden har ordet.. 2 Siden sidst.. 3 September 2019 4 Oktober 2019. 5 November 2019 December 2019. Bestyrelsen..

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

Arrangementer for børn. Forår. 2016 Børn. Biblioteket

Arrangementer for børn. Forår. 2016 Børn. Biblioteket Arrangementer for børn Forår 2016 Børn Biblioteket 1 VELKOMMEN Vi glæder os til at byde dig velkommen til bibliotekets arrangementer. Husk at hente en gratis billet. Får du ikke brug for den, så kontakt

Læs mere

Privatisering af vores veje

Privatisering af vores veje ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 3 oktober 2011 14. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Seniorjobberen. 28 januar 2016. Endestationen ved afslutningen af arbejdslivet. Seniorjobberen Nyhedsbrev. Nr. 1. Nyhedsbrev

Seniorjobberen. 28 januar 2016. Endestationen ved afslutningen af arbejdslivet. Seniorjobberen Nyhedsbrev. Nr. 1. Nyhedsbrev 28 januar 2016 Nr. 1-28. januar 2016. Nr. 1 Endestationen ved afslutningen af arbejdslivet har været på besøg på Toilettet med opsyn ved Nørreport Station og talt med seniorjobber Steen Erik Svendsen.

Læs mere

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie,

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie, Nyhedsbrev Marts 2011 Kære alle WS ere med familie, Fastelavn er mit navn.. Fastelavn er just overstået og straks er tankerne i årsmøde planlægning. 2011 er for Dansk forening for Williams Syndrom et lidt

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Et godt valg -4. Daniel vælger at søge Gud

Et godt valg -4. Daniel vælger at søge Gud Et godt valg -4 Daniel vælger at søge Gud Mål: Børnene opmuntres til at søge Gud. Når vi søger ham, vil Gud vise sige for os, og vi vil få lov til at kende ham. Når vi kender ham, vil vi også stå fast

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

Den 17. Danske Barbershop Festival

Den 17. Danske Barbershop Festival Fællesbillede 2003 Dansk Barbershopforening indbyder vokalgrupper og kor til Den 17. Danske Barbershop Festival Lørdag-søndag den 13.-14. marts 2010 i København Mød de mange talentfulde og ambitiøse sangerkolleger

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 17, nr. 2 - Maj 2015 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 2, 2015 Nok at tage fat på... 2 Lillian Justow 1934-2015... 3 Overraskelser den 25.

Læs mere

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Mel.: Barn Jesus 1 Den første julenat på jord, da kongesønnen fødtes. En stjerne klar på himlen stor

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Guide. skilsmisse. Plej parforholdet på ferien. og undgå. sider. Sådan bygger I parforholdet op igen

Guide. skilsmisse. Plej parforholdet på ferien. og undgå. sider. Sådan bygger I parforholdet op igen Sådan bygger I parforholdet op igen Foto: Scanpix/Iris Guide Juni 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Plej parforholdet på ferien 12 sider og undgå skilsmisse Plej parforholdet på ferien

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2013

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2013 Side 1 af 6 Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2013 Da jeg for et år siden skulle aflægge bestyrelsens beretning for første gang, gav jeg udtryk for glæde over, at året havde været et godt år såvel

Læs mere

Deltagernes egne beretninger. Sport as a Tool for Development

Deltagernes egne beretninger. Sport as a Tool for Development Sport as a Tool for Development Deltagernes egne beretninger Læs tre inspirerende historier fra nogle af de unge, der har været i Ghana som idrætsvolontører. 2 Det har givet mig uendeligt meget, at deltage

Læs mere