1. Afgørelse og lovgrundlag

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Afgørelse og lovgrundlag"

Transkript

1 Kenn øssing Frikjær Lærkevænget Jyllinge Miljø og Byggesag Miljø Rådhusbuen 1 Postboks Roskilde Tlf.: kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk Tilladelse til vertikal jordvarmeboring på Lærkevænget Jyllinge 7. december 2015 Roskilde Kommune Miljø og Byggesag har den 15. september modtaget ansøgning om etablering af 1 jordvarmeboring på ejendommen Lærkevænget Jyllinge matrikel 4ac Jyllinge By Jyllinge. 1. Afgørelse og lovgrundlag Sagsnr Brevid Ref. MWS ir. tlf martins@roskilde.dk Roskilde Kommune meddeler hermed tilladelse til etablering af jordvarmeboring på Lærkevænget Jyllinge. Tilladelsen er givet på grundlag af ansøgningen samt supplerende oplysninger som er fremsendt til Roskilde Kommune. Afgørelsen er meddelt efter 19 i bekendtgørelse af lov om miljøbeskyttelse nr. 879 af 26. juni 2010 og bekendtgørelse om jordvarmeanlæg nr af 21. november 2013 samt efter bekendtgørelse om udførelse og sløjfning af boringer og brønde på land nr af 28. oktober Projektet er desuden omfattet af bekendtgørelse om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af bekendtgørelse 1184 af 6. november Vilkår Generelle vilkår 1. Jordvarmeboringen og anlægget skal etableres og drives som beskrevet i ansøgningen med supplerende oplysninger dog med de ændringer og tilføjelser der fremgår af vilkårene nedenfor. 2. e vilkår der omhandler driften af anlægget skal være kendt af de personer der er ansvarlige for eller udfører den pågældende del af driften. Et eksemplar af tilladelsen skal til enhver tid være tilgængeligt på adressen. 3. Tilladelsen bortfalder hvis den ikke er udnyttet inden 1 år fra afgørelsesdatoen. 4. Når det etablerede jordvarmeanlæg tages i brug skal det anmeldes til Roskilde Kommune Miljø og Byggesag hvorefter anlægget registreres i kommunens BBRregister. ette skal ske via vedlagte skema til færdigmelding i bilag 1. Åbningstider Mandag-torsdag Fredag Telefontider Mandag-onsdag Torsdag Fredag 08-14

2 5. er skal fremsendes målfast tegning over anlæggets placering ledningsplan fra boring til varmepumpe samt borejournal og dokumentation for forbrug af materialer og for tæthedsprøvning. ette kan ske sammen med færdigmeldingen og skal ske senest 14 dage efter at anlægget er etableret. Side2/19 Placering af boringen 6. Boringen skal placeres som angivet i ansøgningen se vedlagte bilag 2. Boringens placering vil blive tinglyst på ejendommen. 7. er skal udlægges markeringsbånd m over lægningsniveauet for nedgravede hovedledninger med brine. Vilkår vedr. udførelse af boringen 8. Boringens dybde skal være mindst mulig og må ikke overstige 240 meter under terræn. 9. Boringen skal udføres således at der ikke sker risiko for at grundvandet forurenes. 10. Boringen skal udføres med borerør dvs. en boring med foring i hele boringens dybde som beskrevet i ansøgning. 11. Kommunen skal underrettes om tidspunktet for borearbejdet mindst 10 dage før boringens udførelse og løbende holdes orienteret om projektets fremdrift herunder tidspunkt for opfyldning med bentonitsuspension. I underretningen medsendes kopi af A-borebevis. 12. Hvis borearbejde udføres af udenlandsk firma fremsendes godkendelse fra Miljøministeriet af at uddannelsen modsvarer de danske standarder. 13. Såfremt der etableres en inspektions/samlebrønd skal terrænets hældning omkring brønden sikre at der ikke samles overfladevand omkring brønden. 14. Når varmeoptagningssystemet er installeret i boringen skal hele boringen fyldes med bentonitsuspension ved pumpning fra bunden af boringen som beskrevet i ansøgningen. 15. en anvendte bentonit skal være i suspension. er må ikke anvendes Bentonit i pellets. 16. Borejournalen skal sendes til kommunen jf. vilkår 5. Vilkår vedr. grundvandsbeskyttelse 17. For at beskytte boringen og grundvandet mod forurening skal et område der ligger inden for 10 meter af boringen beskyttes. På beskyttelsesområdet må der ikke gødes anvendes eller opbevares ukrudtsmidler. Vilkåret vil blive tinglyst på ejendommen. 18. Boringens overjordiske dele skal placeres således at der ikke er risiko for påkørsel. Typespecifikke vilkår 19. Plastslangen skal være af typen PE100 RC SR 11 og opfylde kravene i S/EN Bøjningsradiusser skal være i overensstemmelse med fabrikantens forskrifter.

3 Side3/19 Indretning og drift 21. Som varmetransmissionsvæske må kun anvendes vand og IPA-sprit som beskrevet i ansøgningen. IPA-spritten må maksimalt udgøre 35 % af væsken. 22. Ved aftapning af varmetransmissionsvæske skal væsken bortskaffes efter kommunens anvisninger. 23. Senere ændringer af det tekniske anlæg eller udførelse af nye eller supplerende boringer må kun udføres efter indhentning af tilladelse hertil. Egenkontrol 24. Ejerne og brugerne af anlægget skal sikre at anlægget er i en sådan vedligeholdelsesstand at der ikke foreligger en åbenbar risiko for at der kan ske forurening af jord og grundvand. er må ikke være synlige tæringer af rørsystemet. 25. Hvis ejerne eller brugerne af anlægget konstaterer eller får mistanke om at anlægget er utæt skal der straks træffes foranstaltninger der kan bringe en eventuel udstrømning til ophør f.eks. ved tømning af anlægget. Kommunen skal straks orienteres. 26. Jordvarmeanlægget skal mindst én gang årligt på foranledning af anlæggets ejer efterses af en sagkyndig i jordvarmeanlæg. Eftersynet omfatter: - Udførelsen af eventuelle reparationer - Rør og samlinger - riftstryk - Trykovervågningssystemet - Frostsikringsvæske type og mængde i anlægget - Efterfyldning af væske herunder frostsikringsvæske 27. Resultatet af den årlige kontrol skal opbevares i mindst 10 år og efter anmodning forevises kommunen. 28. Roskilde Kommune kan til enhver tid kræve at der foretages tæthedsprøvning eller anden kontrol af jordslangerne. Hvis det ved en tæthedsprøvning eller på anden måde viser sig at jordslangen/jordslangerne er utæt skal den/disse straks tømmes for resterende indhold. Væsken behandles som farligt affald efter kommunens anvisning. 29. Et anlæg der har været utæt må ikke tages i brug før det er dokumenteret at jordslangerne er tætte. Kommunen skal godkende tæthedsprøvningen som skal foretages som beskrevet i bilag 3. Sløjfning 30. Hvis tilladelsen tilbagekaldes (se afsnit 4 om gyldighed og retsbeskyttelse) eller jordvarmeanlægget ikke længere benyttes skal boringen sløjfes. Sløjfningen skal meddeles Roskilde Kommune mindst 2 uger før sløjfningen med angivelse af metode og materialer.

4 31. Ved sløjfningen skal tekniske installationer i boringen fjernes anlægget skal tømmes for varmetransmissionsvæske og væsken skal bortskaffes efter kommunens anvisninger. Side4/19 Øvrige bemærkninger Et vertikalt anlæg skal etableres mindst 300 meter fra et alment vandforsyningsanlæg og mindst 50 meter fra andet vandforsyningsanlæg. Varmeslanger der er placeret mindre end 15 meter fra bygninger og mindre end 1 meter fra vand- og kloakrør skal være isoleret mod kondens Varmeslanger som forbinder boringen med varmepumpen skal ligge mindst 06 meter fra skel og nedgraves så de har mindst 06 meter jorddækning. Boringen skal etableres som A-boring i overensstemmelse med bekendtgørelsen om udførelse og sløjfning af boringer og brønde på land nr.1260 af 28. oktober 2013 Borearbejdet skal udføres af en brøndborer med A-bevis i henhold til bekendtgørelse nr af 11. december 2007 om uddannelse af personer der udfører boringer på land. Boringen skal indberettes til GEUS jf. reglerne i kapitel 5 i bekendtgørelsen om udførelse og sløjfning af boringer og brønde på land nr.1000 af 26. juli Varmeslanger med brine må kun føres gennem fundament i bøsningsrør. okumentation for at sløjfningen er udført i henhold til reglerne i 23 stk. 2 skal meddeles Roskilde Kommune senest 2 uger efter sløjfning af den der lader sløjfningen udføre. Jordvarmeboringen sløjfes efter reglerne i bekendtgørelse om udførelse og sløjfning af boringer og brønde på land nr af 28. oktober 2013 eller de til enhver tid gældende regler. Sløjfningen skal desuden indberettes til GEUS. Anlægget skal tæthedsprøves efter etableringen. Tæthedsprøvningen skal ske efter fremgangsmåden i bkg. nr af 21. november 2013 om jordvarmeanlæg - se vedlagte fremgangsmåde i bilag 3. Kopi af tæthedsprøvningen skal indsendes til Roskilde Kommune senest 14 dage efter prøvningen og sammen med det i bilag 1 vedlagte færdigmeldingsskema jf. vilkår 5. Eventuelle samlinger af slangerne fra boringen og til varmepumpen skal etableres i samlebrønde og kunne inspiceres. Anlægget må ikke overdækkes på en måde som vanskeliggør eller hindrer inspektion og reparation af nedgravede dele af anlægget. Varmeoptagesystemet skal være tæt og forsynet med et trykovervågningssystem samt en alarm og en sikkerhedsanordning der i tilfælde af lækage stopper anlægget Anlægget må ikke kunne genstartes automatisk.

5 3. Miljøteknisk beskrivelse og vurdering Side5/19 Beskrivelse af anlægget er ansøges om etablering af følgende: Antal boringer Boringens dybde Boremetode Borefirma Afpropning Jordslange Frostvæske Slange længde Antikorrosionsmiddel 1 stk. 240 meter under terræn Casing (gennem stålrør) Varup Consult ved Jan Varup Boring bliver udstøbt med bentonit fra firmaet antonit (antocon Thermal) PE100RC SR 11 diameter 40mm IPA sprit 182 liter svarende til ca 28 % af brinen 520 m Anvendes ikke Geologi og grundvand Ejendommen er beliggende i område med drikkevandsinteresser (O-område) se nedenstående. Figur 1. Området markeret med lyseblå er udpeget som Område med rikkevandsinteresser. en røde prik markerer ejendommen Lærkevænget Jyllinge. Geologien i området udgøres generelt af moræneler med indslag af smeltevandsgrus/sand ned til omkring 79 m.u.t svarende til omkring kote -53 hvor kalken træffes. et dybere grundevand træffes i kote ca. 5. Oplysninger er baseret på pejleboring GU nr omkring 500 m sydøst for ejendommen. Grundvandet i området strømmer mod vest ud mod fjorden

6 Boring : Ler 0-10 m.u.t. sand m.u.t. kalk derunder ned til 40m.u.t.. Side6/19 Nærmeste vandindvindingsboring er ca. 675 m sydøst for Lærkevænget 8. Her findes vandindvindingsboringer med GU nr og det almene vandværk Nordmarken Vand A.m.b.a. Jordvarmeboringen ønskes placeret 130 m fra kysten med en dybde på 240 m boringen forventes derfor at etableres under saltvandsgrænsen. Ejendommen Lærkevænget Jyllinge ligger i område med drikkevandsinteresser (O). Grundvandsstrømningsretningen er som nævnt tidligere ud imod Roskilde Fjord og væk fra de indvindingsboringer der ligger opstrøms Lærkevænget 8. På baggrund af ovenstående vurderes jordvarmeboringen derfor ikke at udgøre en risiko for indvindingen af drikkevand i området på trods af at der bores ned gennem såvel grundvandsførende som saltholdige lag. a boringen repræsenterer en adgang til underliggende grundvandsmagasiner udlægges en beskyttelseszone omkring jordvarmeboringen i en afstand på 10 meter fra boringen. Inden for beskyttelsesområdet må der ikke gødes anvendes eller opbevares ukrudtsmidler. Udførelse af boringen Udførelse og afpropning af boringen er særdeles vigtig for at sikre der ikke kan sive forurening ned langs boringen til grundvandet. Endvidere sikrer en hensigtsmæssig udført boring og afpropning at de salte grundvandsmagasiner ikke blandes med de ferske drikkevandsmagasiner. Vigtigheden heraf understreges af at boringen vil nå de salte grundvandsmagasiner. Etablering af jordvarmeboringer er omfattet af brøndborerbekendtgørelsen og etablering samt sløjfning af boringen skal ske iht. bekendtgørelsens krav til A-boringer. Herunder skal boringen udføres af et borefirma med et A-bevis. et er beskrevet at boringen vil blive udført som en casing-boring hvilket stabiliserer boringens sider og mindsker risikoen for udveksling mellem de enkelte grundvandsmagasiner under udførelsen af boringen. I ansøgningsmaterialet er det beskrevet at afpropningen vil ske med bentonit i hele boringens dybde som pumpes ned i boringen fra bunden og op hvilket sikrer at der ikke vil ske udveksling af vand mellem magasinerne. enne pumpning må ske i takt med at casing fjernes for at undgå at siderne i boringen skrider men også undgå at bentonitten trækkes op med casingen. Frostsikringsvæske IPA sprit Ifølge Miljøstyrelsens Miljøprojekt nr om Jordvarmeanlæg er IPA sprit særdeles letnedbrydelige i jord og grundvand. er foretrækkes at der anvendes IPA sprit som frostsikringsmiddel da IPA sprit er mere miljøvenligt end alternativet glycoler. VVM-screening Roskilde Kommune har vurderet at projektet skal VVM-screenes jf. bekendtgørelse nr af 6. november 2014 om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning. Kommunen har screenet projektet efter bekendtgørelsens bilag 2 punkt 2c. Et projekt er VVM-pligtigt såfremt det på grund af dets art dimensioner eller placering må antages at kunne få væsentlig indvirkning på miljøet.

7 Som det fremgår af VVM-screening (se bilag 4) finder Roskilde Kommune ikke at det aktuelle projekt har væsentlig indvirkning på miljøet. Roskilde Kommune har derfor truffet afgørelse om at projektet ikke er VVM-pligtigt. Side7/19 Samlet vurdering Roskilde Kommune vurderer på baggrund af ovenstående at de konkrete grundvandsforhold i området udførelse af boringen samt afpropningen godtgør at etablering af det ansøgte med ovenstående vilkår ikke vil forringe vandkvaliteten og miljøet i området væsentligt. 4. Gyldighed og retsbeskyttelse Tilladelsen er gyldig straks efter modtagelse. Ved klage kan klagenævnet dog bestemme at tilladelsen ændres eller ophæves. Hvis tilladelsen udnyttes inden klagefristens udløb er det derfor på egen regning og risiko. Tilladelsen kan til enhver tid ændres eller tilbagekaldes efter bestemmelserne i Miljøbeskyttelseslovens 20 såfremt der er fare for forurening af drikkevandsforsyningen eller miljøbeskyttelsen i øvrigt. Omkostninger forbundet hermed er Roskilde Kommune uvedkommende. 5. Klagevejledning Klage over tilladelsen til at udføre boringen enne afgørelse kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet af afgørelsens adressat enhver der har en individuel væsentlig interesse i sagens udfald samt klageberettigede myndigheder foreninger og organisationer jævnfør miljøbeskyttelseslovens 1 98 og 100. Hvis du ønsker at klage over afgørelsen skal det ske til Natur- og Miljøklagenævnet via Klageportalen 2 som er en digital selvbetjeningsløsning. Klageportalen finder du på Her kan du også finde vejledning til hvordan du klager. Klagen sendes gennem Klageportalen til Roskilde Kommune. En klage er indgivet når den er tilgængelig for Roskilde Kommune i Klageportalen. Når du klager skal du betale et gebyr. Gebyrets størrelse samt oplysninger om hvordan du betaler er oplyst på klageportalen. Natur- og Miljøklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage der kommer uden om Klageportalen hvis der ikke er særlige grunde til det. Hvis du ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen skal du sende en begrundet anmodning til Roskilde Kommune. Roskilde Kommune videresender herefter anmodningen til Natur- og Miljøklagenævnet som træffer afgørelse om hvorvidt din anmodning kan imødekommes. Klagefristen er fire uger fra det tidspunkt hvor afgørelsen er meddelt. Klagen skal være modtaget hos Natur- og Miljøklagenævnet senest ved klagefristens udløb den 4. januar Bekendtgørelse af lov nr juni 2010 om miljøbeskyttelse 2 Lov nr. 86 af 28. januar 2014 om ændring af lov om Natur- og Miljøklagenævnet og forskellige andre love

8 u vil blive underrettet af kommunen hvis vi modtager klage fra anden side. Evt. klage vil som udgangspunkt ikke have opsættende virkning med mindre klagenævnet bestemmer andet jf. miljøbeskyttelseslovens 96 stk. 1. Side8/19 Hvis tilladelsen ønskes indbragt for domstolene skal dette ske senest 6 måneder efter tilladelsen er meddelt jf. 101 i Miljøbeskyttelsesloven. Klage over VVM-screening Klagevejledning vedrørende afgørelse i VVM-screening findes i bilag 4. Hvis der er spørgsmål til ovenstående kan jeg kontaktes på telefonnummer eller via martins@roskilde.dk. Venlig hilsen Martin Wejersøe Søndergaard Miljøsagsbehandler Bilag: 1. Færdigmeldingsskema 2. Skitse af ejendommen med placering af boringen 3. Krav til tæthedsprøvning. jf. bilag 2 i jordvarmebekendtgørelsen 4. VVM-screening Geotermisk dybdeboring Lærkevænget Jyllinge Kopi til: Region Sjælland Natur & Miljø naturmiljo@regionsjaelland.dk Sundhedsstyrelsen Axel Heides Gade København S seost@sst.dk anmarks Naturfredningsforening dn@dn.dk Roskilde Museum roskildemuseum@roskilde.dk Naturstyrelsen Haraldsgade København Ø nst@nst.dk

9 Bilag 1: Skema til færdigmelding af jordvarmeanlæg Side9/19 1. Ejer og beliggenhed af jordvarmeanlæg Navn: Adresse: Tlf.nr. og evt. Hvor er installationen foretaget: Adresse: Matr. nr.: Installatør: Ejerlav: Adresse og tlf.nr.: 2. Anlæg Varmeslanger: Målsat tegning over placering af jordslanger vedlægges. Boring: Målsat tegning af boringens placering samt dokumentation for boreprofil og boringens udbygning (tætning mv.) samt forbrug af materialer vedlægges. Kopi af dokumentation for tæthedsprøvning vedlægges.

10 3. Erklæring Undertegnede erklærer hermed at jordvarmeanlægget er etableret i overensstemmelse med bekendtgørelse nr om jordvarme samt vilkårene givet i meddelte tilladelse. Side10/19 ato: Installatørs underskrift og stempel: Grundejers underskrift: Når kommunen har modtaget dette skema registreres jordvarmeanlægget i BBR. Skemaet sendes til Roskilde Kommune Miljø og Byggesag

11 Bilag 2: Skitse af ejendommen med placering af boringen og skitse af samlebrønd og slanger til bygning Side11/19

12 Bilag 3: Krav til tæthedsprøvning. jf. bilag 2 i jordvarmebekendtgørelsen Side12/19 Tæthedsprøvning af anlæg med brine jf Tæthedsprøvningen skal gennemføres med rent vand. Prøvetrykket skal være 15 gange driftstrykket. Under hele prøven må ingen dele af slangerne være udsat for direkte sol. 2. Slangerne pumpes op til prøvetrykket som herefter holdes. Slangerne luftes ud om nødvendigt. 3. Når trykket falder pumpes rørene op til prøvetrykket igen. ette gentages indtil prøvetrykket er konstant. 4. Efter 15 minutter kontrolleres om trykket er faldet. 5. Er trykket faldet skal lækagen findes og repareres hvorefter der igen pumpes op til prøvetrykket. 6. Nr. 1-5 gentages indtil trykket er konstant på 15 gange driftstrykket 15 minutter fra sidste oppumpning.

13 Bilag 4: VVM-screening Geotermisk dybdeboring Side13/19 NOTAT: Etablering af vertikalt jordvarmeanlæg Lærkevænget 8 Jyllinge er ikke VVMpligtigt 14. oktober 2015 Kenn øssing Frikjær har den 26. august 2015 anmeldt etablering af et vertikalt jordvarmeanlæg på sin ejendom Lærkevænget 8 i Jyllinge til Roskilde Kommune efter reglerne om VVM. Anmeldelsen omfatter etablering af vertikal en boring på 240 m. Roskilde Kommune har på baggrund af vedlagte VVM-screening vurderet at projektet ikke må antages at kunne påvirke miljøet væsentligt. Kommunen har derfor truffet afgørelse om at projektet ikke er VVM-pligtigt. Kommunen har i vurderingen især lagt vægt på projektets placering uden for område med særlige drikkevandsinteresser samt krav der stilles i forbindelse med tilladelsen efter bekendtgørelse om jordvarmeanlæg. Afgørelsen vil blive offentliggjort på Roskilde Kommunes hjemmeside den 7. december 2015 sammen med kommunens godkendelse efter bekendtgørelse om jordvarmeanlæg. Projektet er omfattet af bilag 2 listepunkt 2. c) "ybdeboringer navnlig: - geotermiske boringer." i bekendtgørelse nr af 6. november 2014 om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning. Kenn øssing Frikjær har som en del af anmeldelsen udfyldt skemaet i bekendtgørelsens bilag 5. Roskilde Kommune har gennemgået og suppleret skemaet som herefter udgør kommunens VVM-screening. Kommunen har truffet afgørelsen om ikke VVM-pligt ud fra kriterierne i bekendtgørelsens bilag 3. Klagevejledning Afgørelsen kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet jf. planlovens 58 stk. 1 nr. 4. er kan udelukkende klages over retlige forhold. Fristen for at klage er 4 uger fra den dato afgørelsen er offentliggjort. Klage vil ikke have opsættende virkning med mindre klagenævnet bestemmer andet. Klagenævnet vil opkræve et gebyr. Hvis gebyret ikke er betalt til tiden vil nævnet afvise klagen. Nævnet tilbagebetaler gebyret hvis klager får helt eller delvis medhold. Klager indgives digitalt gennem Klageportalen som du finder på borger.dk eller virk.dk - søg efter 'Klageportal'. Her findes hjælpetekster som guider dig gennem oprettelse af klager. Kommunens og Natur- og Miljøklagenævnets afgørelser kan indbringes for domstolene inden 6 måneder fra de er meddelt. Nærmere vejledning om klageregler og gebyrer kan findes på Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside Venlig hilsen Hanne B. Brandt Planlægger

14 Side2/19 Hvad er VVM? VVM betyder Vurdering af Virkninger på Miljøet og er en planlægningsproces der skal gennemføres før større projekter og anlæg kan sættes i gang. Reglerne om VVM findes i Miljøministeriets bekendtgørelse nr af 6. november 2014 om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning. er skal udarbejdes en VVM-redegørelse for et projekt eller anlæg hvis det: - enten er omfattet af bekendtgørelsens bilag 1 eller - er omfattet af bekendtgørelsens bilag 2 og at det på grund af dets art dimensioner eller placering må antages at kunne få en væsentlig indvirkning på miljøet. Et projekt eller anlæg der er omfattet af bilag 1 eller 2 skal anmeldes til kommunen. Anmeldelsen skal ske ved indsendelse af et skema som findes i bekendtgørelsen bilag 5. Kommunen gennemgår skemaet og vurderer projektets potentielle miljøpåvirkning ud fra kriterier som er opstillet i bekendtgørelsens bilag 3. Kommunens vurderinger skal omfatte projektets karakteristika placering og kendetegn ved den potentielle miljøpåvirkning. en skematiske fremstilling i skema giver et overblik over hvilke miljø- og planmæssige kriterier der eventuelt kan udløse VVM-pligt og de konkrete vurderinger fremgår af kommunens begrundelse for afgørelsen om VVM-pligt eller ej.

15 Side3/19 ## + # *./0((((! "# $% &'('() * % &'('() '+) ) -!!./.((((./0((( 1 / 2#. # 2#6 # / " / ": 6 " 6 ; < += 6

16 6 ; # ' 6( 6 5 ' - / 5 >? 4 Side4/19 0+ A 2 / -? 1? $?? B5 # 2 / $ / 5 / > / > # # / 4 / C$ 3 &2 3 4EF 4E F.( # G 3 4E F.(2 3 4EF 4E F.6-2$.. 4E F -2$ -2$

17 .62 5H 3 4EF 4E F.' Side5/19.; 4E F 5H 5H.'2 3 4EF 1# # ## 4E F.C.0 3 4E F #.B 3 4E F # #.C2 1# 3 4EF # # 4E F6(.& 3 4EF.G 3 4EF 6( # 3 4EF ## < < EF # < < 66 # 3 4EF < < 6;2 3 # # #.BBB.'+6((B 6'! 3 4E F /

18 60$ 6B< 6C # 6&2 + I Side6/19 3 4EF / I 6G$ 3 # # = 6( ;( 3 ;.5 -$5 J; +0( ;6-J; 3 ;;5 5 K+.C0 ;'5 > 46((( 6((( - ;0 # 3 ## #.(6660 6(.( #.;;G6. +6(.. ;B2+ 3 ;C2+ 3

19 Side7/19 ;&2 3 # # # #! ;G # # 3 '(2 H # #

Tilladelse til etablering og drift af et jordvarmeanlæg i henhold til. 19 i Miljøbeskyttelsesloven, Brydegårdsvej 28, 2760 Måløv

Tilladelse til etablering og drift af et jordvarmeanlæg i henhold til. 19 i Miljøbeskyttelsesloven, Brydegårdsvej 28, 2760 Måløv MILJØ OG TEKNIK Benjamin og Jane Friis Bybækterrasserne 142 F 3520 Farum Rådhuset Hold-an Vej 7 2750 Ballerup Tlf: 4477 2000 www.ballerup.dk Dato: 12. marts 2014 Tlf. dir.: 4175 0125 E-mail: mt-miljo@balk.dk

Læs mere

1. Ansøgning. 2. Afgørelse. 3. Vilkår. GVL Entreprise A/S Oldvej 6 3520 Farum

1. Ansøgning. 2. Afgørelse. 3. Vilkår. GVL Entreprise A/S Oldvej 6 3520 Farum GVL Entreprise A/S Oldvej 6 3520 Farum Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Tilladelse til etablering af industrielt

Læs mere

Tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 19 til etablering af varmeslanger i jord

Tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 19 til etablering af varmeslanger i jord Jette og Niels Peder Greve Hedegårdsvej 17 Gatten 9670 Løgstør Sendt pr. mail til jetteogniels@hotmail.com Dato: 3. juni 2019 Teknik- og Økonomiforvaltning Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 09.08.26-P19-5-19

Læs mere

Center for Teknik & Miljø

Center for Teknik & Miljø Center for Teknik & Miljø Kim Frigast Skovbakkevej 8a 4690 Haslev Postadresse: Natur & Miljø Frederiksgade 9-4690 Haslev Telefon 56 20 30 00 Telefax 56 20 30 01 www.faxekommune.dk Kontoradresse: Industrivej

Læs mere

Østervang Sjælland A/S

Østervang Sjælland A/S Østervang Sjælland A/S 19. august 2015 journalnummer 15/1958 KS AnniJJ Tilladelse til horisontalt jordvarmeanlæg Stevns Kommune meddeler hermed tilladelse til etablering og drift af jordvarmeanlæg. Tilladelsen

Læs mere

Tilladelse til etablering af terrænnært jordvarmeanlæg. 1. Ansøgning. 2. Afgørelse. 3. Vilkår. SAMSØ KOMMUNE Tor Nørretranders Stauns 3

Tilladelse til etablering af terrænnært jordvarmeanlæg. 1. Ansøgning. 2. Afgørelse. 3. Vilkår. SAMSØ KOMMUNE   Tor Nørretranders Stauns 3 SAMSØ KOMMUNE www.samsoe.dk Tor Nørretranders Stauns 3 8305 Samsø 12. september 2018 Sagsnr. S2018-4404 Dok.nr. D2018-26283 Journalnr. 22486 Tilladelse til etablering af terrænnært jordvarmeanlæg 1. Ansøgning

Læs mere

2. Varmeslanger, der er placeret mindre end 1,5 m fra bygninger og mindre end 1 m fra vand- og kloakrør, skal være isoleret mod kondens.

2. Varmeslanger, der er placeret mindre end 1,5 m fra bygninger og mindre end 1 m fra vand- og kloakrør, skal være isoleret mod kondens. Gitte Askær Jensen og Mikael Jensen Ågårdsvej 2 8740 Brædstrup Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg Dato: 13-12-2016 Billund Kommune meddeler tilladelse til etablering af et jordvarmeanlæg på ejendommen

Læs mere

1. Anlægget skal udføres i overensstemmelse med ansøgningsmaterialet.

1. Anlægget skal udføres i overensstemmelse med ansøgningsmaterialet. Dan Klausen Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg Dato: 13-06-2019 Billund Kommune meddeler tilladelse til etablering af et jordvarmeanlæg på ejendommen 7 AA, FILSKOV BY, FILSKOV beliggende Søvangvej

Læs mere

Center for Plan & Miljø

Center for Plan & Miljø Center for Plan & Miljø Thomas Bøgh Hørvænget 8 4690 Haslev Thomas.boegh@lie.dk Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg på Kærsgårdvej 2, 4690 Haslev. Matr. nr. 1ac Troelstrup By, Haslev Afgørelse

Læs mere

Kurt Germandsen Kirkebyvej Sønder Omme. Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg Dato:

Kurt Germandsen Kirkebyvej Sønder Omme. Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg Dato: Kurt Germandsen Kirkebyvej 108 7260 Sønder Omme Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg Dato: 14-03-2017 Billund Kommune meddeler tilladelse til etablering af et jordvarmeanlæg på ejendommen 5 U, KIRKEBY

Læs mere

Steen Vingborg Egebjerg Landevej Hejnsvig. Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg Dato:

Steen Vingborg Egebjerg Landevej Hejnsvig. Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg Dato: Steen Vingborg Egebjerg Landevej 130 7250 Hejnsvig Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg Dato: 04-10-2016 Billund Kommune meddeler tilladelse til etablering af et jordvarmeanlæg på ejendommen 19d,

Læs mere

Ballerup Ejendomsselskab Vester Voldgade 17 1552 København V

Ballerup Ejendomsselskab Vester Voldgade 17 1552 København V Ballerup Ejendomsselskab Vester Voldgade 17 1552 København V MILJØ OG TEKNIK Rådhuset Hold-an Vej 7 2750 Ballerup Tlf: 4477 2000 www.ballerup.dk Dato: 6. november 2012 Tlf. dir.: 4477 2249 Fax. dir.: 4477

Læs mere

Center for Plan & Miljø

Center for Plan & Miljø Center for Plan & Miljø Andreas Blindkilde Jeppesen Teestrup Overdr Vej 1 4690 Haslev Postadresse: Natur & Miljø Frederiksgade 9-4690 Haslev Telefon: 56 20 30 00 Telefax : 56 20 30 01 www.faxekommune.dk

Læs mere

Kamilla Pia Malmbæk Åstvej Billund. Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg Dato:

Kamilla Pia Malmbæk Åstvej Billund. Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg Dato: Kamilla Pia Malmbæk Åstvej 12 7190 Billund Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg Dato: 28-03-2017 Billund Kommune meddeler tilladelse til etablering af et jordvarmeanlæg på ejendommen 1 BX, PLOUGSLUND

Læs mere

Torben Kristensen Møbjergvej Sønder Omme. Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg Dato:

Torben Kristensen Møbjergvej Sønder Omme. Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg Dato: Torben Kristensen Møbjergvej 73 7260 Sønder Omme Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg Dato: 03-10-2017 Billund Kommune meddeler tilladelse til etablering af et terrænnært jordvarmeanlæg på ejendommen

Læs mere

Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg

Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK DATO: 9-3-2015 Jacob Nexgaard Andersen & Marie Østergaard Kristensen Agergårdvej 1, Vejrum 7600 Struer

Læs mere

Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg

Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK DATO: 27-02-2018 KLIMADAN A/S Rømersvej 30 7430 Ikast JOURNALNUMMER 09.08.26-P19-2-18 RÅDHUSET, PLAN

Læs mere

2. Anlægget må ikke placeres i fredsskovsarealet, og der må ikke fældes træer for at få plads til anlægget.

2. Anlægget må ikke placeres i fredsskovsarealet, og der må ikke fældes træer for at få plads til anlægget. Kirkebyvej 132 7260 Sønder Omme Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg Dato: 03-09-2018 Billund Kommune meddeler tilladelse til etablering af et jordvarmeanlæg på ejendommen 6T, JUELLINGSHOLM HGD.,

Læs mere

Tilladelse til jordvarmeanlæg på Halfdansvej 29, 5700 Svendborg

Tilladelse til jordvarmeanlæg på Halfdansvej 29, 5700 Svendborg Erik Jensen Rosengårdsvej 29 5230 Odense M Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 6223 3000 Fax 6222 8810 keu@svendborg.dk www.svendborg.dk Tilladelse til

Læs mere

Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur. Kære Christian Walsted Buch og Camilla Vadmand. Skellet Herlufmagle

Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur. Kære Christian Walsted Buch og Camilla Vadmand. Skellet Herlufmagle Christian Walsted Buch og Camilla Vadmand Skellet 4 4160 Herlufmagle Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur www.naestved.dk Tilladelse til at etablere jordvarmeanlæg på ejendommen Skellet 4, 41 60

Læs mere

Tilladelsen er givet på grundlag af ansøgningen og oplysninger i sagen i øvrigt. Nedenstående vilkår er gældende.

Tilladelsen er givet på grundlag af ansøgningen og oplysninger i sagen i øvrigt. Nedenstående vilkår er gældende. Allan Bache Dorland Ørumvej 60 8721 Daugård Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Bettina Lund Dir: +4579755623 Mob: e-mail: bettina.lund @hedensted.dk Sagsnr. 09.08.26-P19-27-16 9.6.2016 Tilladelse til etablering

Læs mere

Bernt Steen Hansen Hulegårdsvej Ringsted. Tilladelse til fire dybe jordvarmeboringer - Hulegårdsvej Ringsted. 1.

Bernt Steen Hansen Hulegårdsvej Ringsted. Tilladelse til fire dybe jordvarmeboringer - Hulegårdsvej Ringsted. 1. Returadresse: Køge Kommune, Miljøafdelingen Torvet 1, 4600 Køge Bernt Steen Hansen Hulegårdsvej 9 4100 Ringsted Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Miljøafdelingen Tilladelse til fire dybe jordvarmeboringer

Læs mere

TILLADELSE TIL ETABLERING AF JORDVARMEANLÆG

TILLADELSE TIL ETABLERING AF JORDVARMEANLÆG POSTBOKS 19 ØSTERGADE 11-15 7600 STRUER T: 96 84 84 84 F: 96 84 81 09 E: STRUER@STRUER.DK WWW.STRUER.DK DATO: 02-07-2019 JOURNALNUMMER 09.08.26-P19-12-19 Knud Erik Villadsen Kongevejen 30 A 7790 Thyholm

Læs mere

Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur. Kære Mialouiise Petersen og Michael Hoff Clausen. Brinken Næstved

Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur. Kære Mialouiise Petersen og Michael Hoff Clausen. Brinken Næstved Mialouiise Petersen og Michael Hoff Clausen Brinken 42 4700 Næstved Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur Tilladelse til at etablere jordvarmeanlæg på ejendommen Eskeskoven 6, 4700 Næstved tidligere

Læs mere

Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg

Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg POSTBOKS 19 ØSTERGADE 11-15 7600 STRUER T: 96 84 84 84 F: 96 84 81 09 E: STRUER@STRUER.DK WWW.STRUER.DK DATO: 23-05-2017 FLOVLEV MASKINFORRETNING A/S Hovedvejen 73 7790 Thyholm JOURNALNUMMER 09.08.26-P19-4-17

Læs mere

Tilladelse til horisontalt jordvarmeanlæg. 13o, Valløby By, Valløby. Tilladelsesdato: 19. august 2015

Tilladelse til horisontalt jordvarmeanlæg. 13o, Valløby By, Valløby. Tilladelsesdato: 19. august 2015 CASPAR HALL MØLLEHØJEN 1 4600 KØGE 15. SEPTEMBER 2015 JOURNALNUMMER 15/2392 Tilladelse til horisontalt jordvarmeanlæg Stevns Kommune meddeler hermed tilladelse til etablering og drift af jordvarmeanlæg.

Læs mere

Frank Refsgaard. Højmarksvej 19, 8723 Løsning. Sendt pr. mail til: frank@refsgaard.dk

Frank Refsgaard. Højmarksvej 19, 8723 Løsning. Sendt pr. mail til: frank@refsgaard.dk Frank Refsgaard Højmarksvej 19 Kragelund 8723 Løsning Sendt pr. mail til: frank@refsgaard.dk Natur og Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Bettina Lund Dir: 79755623 Mob: e-mail: bettina.lund @hedensted.dk

Læs mere

Tilladelse til etablering af vertikalt jordvarmeanlæg på Nakskovvej 11, 4000 Roskilde

Tilladelse til etablering af vertikalt jordvarmeanlæg på Nakskovvej 11, 4000 Roskilde Karen Bendixen & Mikael Johansen Nakskovvej 11 4000 Roskilde Miljø og Byggesag Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk

Læs mere

ESK Invest ApS Dalsvej Grindsted. Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg Dato:

ESK Invest ApS Dalsvej Grindsted. Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg Dato: ESK Invest ApS Dalsvej 7 Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg Dato: 23-08-2016 Billund Kommune meddeler tilladelse til etablering af et jordvarmeanlæg på ejendommen 5df, Dal By, Grindsted, beliggende

Læs mere

Tilladelse til jordvarmeanlæg - lovliggørelse

Tilladelse til jordvarmeanlæg - lovliggørelse POSTBOKS 19 ØSTERGADE 11-15 7600 STRUER T: 96 84 84 84 F: 96 84 81 09 E: STRUER@STRUER.DK WWW.STRUER.DK DATO: 07-01-2019 JOURNALNUMMER 09.08.26-P19-7-18 Claus Henry Hansen Broholmvej 5 7600 Struer RÅDHUSET,

Læs mere

Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur. Andy Michael Pedersen Jelgren Skaverupvej Vordingborg

Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur. Andy Michael Pedersen Jelgren Skaverupvej Vordingborg Andy Michael Pedersen Jelgren Skaverupvej 31 4760 Vordingborg Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur www.naestved.dk Tilladelse til at etablere jordvarmeanlæg på ejendommen Jasminvej 16, 4700 Næstved

Læs mere

Henning Qvick Kolding Landevej Fredericia 13. november 2017 Sags id.: 17/8773 Sagsbehandler: Christian Bækgaard Jensen

Henning Qvick Kolding Landevej Fredericia 13. november 2017 Sags id.: 17/8773 Sagsbehandler: Christian Bækgaard Jensen Henning Qvick Kolding Landevej 139 7000 Fredericia 13. november 2017 Sags id.: 17/8773 Sagsbehandler: Christian Bækgaard Jensen Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg på Kolding Landevej 139, 7000

Læs mere

TILLADELSE TIL ETABLERING AF JORDVARMEANLÆG

TILLADELSE TIL ETABLERING AF JORDVARMEANLÆG POSTBOKS 19 ØSTERGADE 11-15 7600 STRUER T: 96 84 84 84 F: 96 84 81 09 E: STRUER@STRUER.DK WWW.STRUER.DK DATO: 04-07-2019 Knud Kirkegård Nielsen Kjærgårdsmøllevej 12 7600 Struer JOURNALNUMMER 09.08.26-P19-6-19

Læs mere

2. Varmeslanger, der er placeret mindre end 1,5 m fra bygninger og mindre end 1 m fra vand- og kloakrør, skal være isoleret mod kondens.

2. Varmeslanger, der er placeret mindre end 1,5 m fra bygninger og mindre end 1 m fra vand- og kloakrør, skal være isoleret mod kondens. Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg Dato: 15-03-2018 Billund Kommune meddeler tilladelse til etablering af et jordvarmeanlæg på ejendommen 2H, LØVLUND GDE., GRENE beliggende Utoftvej 10, 7190 Billund.

Læs mere

Tilladelse til etablering af et jordnært jordvarmeanlæg

Tilladelse til etablering af et jordnært jordvarmeanlæg Tilladelse til etablering af et jordnært jordvarmeanlæg 1. Ansøgning Samsø Kommune har d. 4. februar 2019 modtaget en ansøgning om etablering af et jordnært jordvarmeanlæg på Vesterløkken 21, 55b, Pillemark

Læs mere

Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur. Jan Joensen Vestagervej 3B 2100 København Ø

Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur. Jan Joensen Vestagervej 3B 2100 København Ø Jan Joensen Vestagervej 3B 2100 København Ø Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur www.naestved.dk Tilladelse til at etablere jordvarmeanlæg på ejendommen Størlingevej 42, 4733 Tappernøje Kære Jan

Læs mere

1. Anlægget må først etableres når klagefristen på 4 uger efter meddelt tilladelse er udløbet, og der ikke er indkommet klager.

1. Anlægget må først etableres når klagefristen på 4 uger efter meddelt tilladelse er udløbet, og der ikke er indkommet klager. Hjørring Kommune Bente Pedersen Klarupvej 80 9870 Sindal TILLADELSE TIL JORDVARMEANLÆG Hjørring den 11-06-2019 Sagsnr.: 09.08.26-G01-74-19 Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72

Læs mere

Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg

Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK DATO: 15-2-2016 Ole Møller Nielsen Klosterhadevej 27 7600 Struer JOURNALNUMMER 09.08.26-P19-1-16

Læs mere

Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg på Follerupvej 35, 7000 Fredericia

Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg på Follerupvej 35, 7000 Fredericia 10. august 2015 Sags id.: 15/7256 Sagsbehandler: Christian Bækgaard Jensen Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg på Follerupvej 35, 7000 Fredericia Fredericia Kommune giver herved tilladelse til

Læs mere

Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg

Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK DATO: 07-02-2019 Knud Albrecht Steffensen Helligkildevej 37 7790 Thyholm JOURNALNUMMER 09.08.26-P19-1-19

Læs mere

Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur. Martin Roslund Skovduevej Næstved

Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur. Martin Roslund Skovduevej Næstved Martin Roslund Skovduevej 9 4700 Næstved Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur www.naestved.dk Tilladelse til at etablere jordvarmeanlæg på ejendommen Ræveagrene 14, 4700 Næstved Kære Martin Roslund

Læs mere

Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg

Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK DATO: 13-5-2014 Erik Søndergaard Holding ApS Gl landevej 4, Odby 7790 Thyholm JOURNALNUMMER 09.08.26-P19-3-14

Læs mere

2. Varmeslanger, der er placeret mindre end 1,5 m fra bygninger og mindre end 1 m fra vand- og kloakrør, skal være isoleret mod kondens.

2. Varmeslanger, der er placeret mindre end 1,5 m fra bygninger og mindre end 1 m fra vand- og kloakrør, skal være isoleret mod kondens. Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg Dato: 31-10-2018 Billund Kommune meddeler tilladelse til etablering af et jordvarmeanlæg på ejendommen 2 AR, VORBASSE BY, VORBASSE beliggende Gøglervej 13, 6623

Læs mere

Arne Schønberg Andersen Ulvsbjergvej 31, Svenstrup 5500 Middelfart. Dato: 16. august 2012 Sagsnr.:

Arne Schønberg Andersen Ulvsbjergvej 31, Svenstrup 5500 Middelfart. Dato: 16. august 2012 Sagsnr.: Natur- og Miljøafdelingen Middelfart Kommune Østergade 21 5580 Nørre Aaby www.middelfart.dk Telefon +45 8888 5500 Direkte +45 8888 4872 Fax +45 8888 5501 Arne Schønberg Andersen Ulvsbjergvej 31, Svenstrup

Læs mere

Betinget tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg

Betinget tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK DATO: 7-8-2015 Steen Tøtterup Mogensen Bakkedalvej 10 Borregård 7790 Thyholm JOURNALNUMMER 09.08.26-P19-2-15

Læs mere

Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg

Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg POSTBOKS 10 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK DATO 11-05-2017 Niels Peder Simonsen Klosterhedevej 60 7600 Struer JOURNALNUMMER 09.08.26-P19-2-17

Læs mere

Endelig tilladelse til etablering af vertikalt jordvarmeanlæg på Tuevænget 10, 4000 Roskilde

Endelig tilladelse til etablering af vertikalt jordvarmeanlæg på Tuevænget 10, 4000 Roskilde Camilla Nørgård & Peter Asmussen Tuevænget 10 4000 Roskilde Miljø og Byggesag Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk

Læs mere

Tilladelse til vertikal jordvarme på Vedbæk Strandvej 503

Tilladelse til vertikal jordvarme på Vedbæk Strandvej 503 Lars Thybo Gyvelvej 2 2942 Skodsborg Tilladelse til vertikal jordvarme på Vedbæk Strandvej 503 xx.xxxx 2014 På baggrund af ansøgning d. 23. april 2014 fra Max Weishaupt A/S meddeles hermed tilladelse etablering

Læs mere

TILLADELSE TIL HORISONTALT JORDVARMEANLÆG. Tilladelsesdato: 26. juli 2016

TILLADELSE TIL HORISONTALT JORDVARMEANLÆG. Tilladelsesdato: 26. juli 2016 HELLE CHRISTENSEN Lindevej 4b, Strøby Egede 4600 Køge 26. JULI 2016 JOURNALNUMMER 09.08.26-K08-16-16 TILLADELSE TIL HORISONTALT JORDVARMEANLÆG Stevns Kommune meddeler hermed tilladelse til etablering og

Læs mere

Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg på Vangeledet 93, 2830 Virum, matr. 9ka, Virum By, Virum

Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg på Vangeledet 93, 2830 Virum, matr. 9ka, Virum By, Virum Jan Varup, Varup Termiske Boringer Enghavevej 10 3400 Hillerød Send pr. mail til varup@hotmail.com Dato: 19-12-2014 Ref: SUSAG J.nr.: 20141030319 Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg på Vangeledet

Læs mere

Tilladelse til to dybe jordvarmeboringer på Skovparken 24, 2680 Solrød Strand.

Tilladelse til to dybe jordvarmeboringer på Skovparken 24, 2680 Solrød Strand. SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ Morten Lund Skovparken 24 2680 Solrød Den 7. december 2017 Ref. mgl / skkj Mail: mgl@solrod.dk Direkte telefon: 56182342 Tilladelse til to dybe jordvarmeboringer på Skovparken

Læs mere

Verner Rand Vejle Landevej Fredericia 4. januar 2017 Sags id.: 16/3678 Sagsbehandler: Christian Bækgaard Jensen

Verner Rand Vejle Landevej Fredericia 4. januar 2017 Sags id.: 16/3678 Sagsbehandler: Christian Bækgaard Jensen Verner Rand Vejle Landevej 147 7000 Fredericia 4. januar 2017 Sags id.: 16/3678 Sagsbehandler: Christian Bækgaard Jensen Tilladelse til jordvarmeanlæg på Vejle Landevej 147, 7000 Fredericia Fredericia

Læs mere

Tilladelse til etablering af 2 jordvarmeboringer på adressen Kastaniestrædet 2, Herslev, 4000 Roskilde.

Tilladelse til etablering af 2 jordvarmeboringer på adressen Kastaniestrædet 2, Herslev, 4000 Roskilde. GeoDrilling ApS Skjoldbjergvej 2 6623 Vorbasse Att.: Marie Frøsig Ammitzbøll, adm@geodrilling.dk Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4599 H www.lejre.dk Helen Bovbjerg Sørensen

Læs mere

Birthe Traun Falkenstrøm Nielsen Benny Juhl Nielsen Lilleskovvej 16 Glud 7130 Juelsminde

Birthe Traun Falkenstrøm Nielsen Benny Juhl Nielsen Lilleskovvej 16 Glud 7130 Juelsminde Birthe Traun Falkenstrøm Nielsen Benny Juhl Nielsen Lilleskovvej 16 Glud 7130 Juelsminde Natur og Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Bettina Lund Dir: 79755623 Mob: e-mail: bettina.lund @hedensted.dk

Læs mere

Tilladelse til etablering af horisontalt jordvarmeanlæg

Tilladelse til etablering af horisontalt jordvarmeanlæg Tilladelse til etablering af horisontalt jordvarmeanlæg 1. Ansøgning Samsø Kommune har d. 14. december 2018 modtaget en ansøgning om etablering af et jordnært jordvarmeanlæg på Onsbjerg Vestermark 3, 8305

Læs mere

Vi godkender din ansøgning om tilladelse til at etablere jordvarmeanlæg

Vi godkender din ansøgning om tilladelse til at etablere jordvarmeanlæg Jesper Christensen Kalundborgvej 114 4300 Holbæk CTM Center for Teknik & Miljø Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø F 4646 4615 H www.lejre.dk Helen Bovbjerg Sørensen Natur og Miljø D 4958 E hebo@lejre.dk

Læs mere

Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg på Halmøvænget 6, 7000 Fredericia

Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg på Halmøvænget 6, 7000 Fredericia 10. maj 2016 Sags id.: 16/3165 Sagsbehandler: Christian Bækgaard Jensen Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg på Halmøvænget 6, 7000 Fredericia Fredericia Kommune giver herved tilladelse til at etablere

Læs mere

Nicolaj Benjamin Thyssen Stevns Landevej 50 4660 Store Heddinge

Nicolaj Benjamin Thyssen Stevns Landevej 50 4660 Store Heddinge Nicolaj Benjamin Thyssen Stevns Landevej 50 4660 Store Heddinge 17. DECEMBER 2015 JOURNALNUMMER 09.08.26-K08-2939-15 TILLADELSE TIL JORDVARME Stevns Kommune meddeler hermed tilladelse til etablering og

Læs mere

Samtidig træffes afgørelse om, at etableringen af jordvarmeanlægget ikke kræver en særskilt VVMtilladelse.

Samtidig træffes afgørelse om, at etableringen af jordvarmeanlægget ikke kræver en særskilt VVMtilladelse. 14-03-2016 Sags id.: 15/10521 Sagsbehandler: Christian Bækgaard Jensen Tilladelse til etablering af vertikal jordvarme i 18 boringer Hermed meddeles tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg på matr.

Læs mere

1. Ansøgning. 2. Afgørelse. 3. Vilkår Når det etablerede jordvarmeanlæg tages i brug, skal det. Brdr. Stjerne Besser Smedegade Samsø

1. Ansøgning. 2. Afgørelse. 3. Vilkår Når det etablerede jordvarmeanlæg tages i brug, skal det. Brdr. Stjerne Besser Smedegade Samsø Brdr. Stjerne Besser Smedegade 2 8305 Samsø 08. oktober 2018 Sagsnr. S2018-6100 Dok.nr. D2018-29468 Journalnr. 45353 Teknisk Afdeling Samsø Kommune 8305 Samsø CVR/SE-nr. 23795515 1. Ansøgning Brdr. Stjerne

Læs mere

Tilladelse til etablering af horisontalt jordvarmeanlæg. 1. Ansøgning. 2. Afgørelse. 3. Vilkår

Tilladelse til etablering af horisontalt jordvarmeanlæg. 1. Ansøgning. 2. Afgørelse. 3. Vilkår Tilladelse til etablering af horisontalt jordvarmeanlæg 1. Ansøgning Samsø Kommune har d. 9. september 2019 søgt om etablering af et horisontalt jordvarmeanlæg på, Matr. nr. 42t, Haardmark by, Kolby. 2.

Læs mere

Peter Puertas Granzow Trigegaard Toftehøj Skibby. Jordvarme på Toftevej 6, 4050 Skibby

Peter Puertas Granzow Trigegaard Toftehøj Skibby. Jordvarme på Toftevej 6, 4050 Skibby Peter Puertas Granzow Trigegaard Toftehøj 6 4050 Skibby Dato 3. juli 2017 Sagsnr. 09.08.26-P19-12-17 NATUR OG MILJØ Jordvarme på Toftevej 6, 4050 Skibby Tilladelse Klimadan har den 31. maj 2017 søgt om

Læs mere

Tilladelse til jordvarmeanlæg på Lambækvej 43, 6940 Lem St

Tilladelse til jordvarmeanlæg på Lambækvej 43, 6940 Lem St Returadresse Land, By og Kultur Byg og Miljø Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Mads Høegsberg Lambækvej 43 6940 Lem St Sagsbehandler Steen Stokholm Direkte telefon 99741779 E-post steen.stokholm@rksk.dk

Læs mere

2. I 6, stk. 1, ændres»tilladelser, der vedrører jordvarmeanlæg med brine,«til:»tilladelser til etablering af et jordvarmeanlæg«, og stk. 2 ophæves.

2. I 6, stk. 1, ændres»tilladelser, der vedrører jordvarmeanlæg med brine,«til:»tilladelser til etablering af et jordvarmeanlæg«, og stk. 2 ophæves. UDKAST til Ændring af bekendtgørelse om jordvarmeanlæg 1 I bekendtgørelse nr. 1312 af 21. november 2013 om jordvarmeanlæg, som ændret ved bekendtgørelse nr. 680 af 19. juni 2014, foretages følgende ændringer:

Læs mere

Tilladelse til etablering og drift af et jordvarmeanlæg i henhold til 19 i Miljøbeskyttelsesloven, Gjelleroddevej 20, 7620 Lemvig

Tilladelse til etablering og drift af et jordvarmeanlæg i henhold til 19 i Miljøbeskyttelsesloven, Gjelleroddevej 20, 7620 Lemvig Svends- VVS & Oliefyrservice Aut. vvs installatør v/ Svend Pilgård Nr. Bjertvej 10 7830 Vinderup 2. juli 2015 Teknik & Miljø Rådhusgade 2 7620 Lemvig Telefon: 9663 1200 Mail: teknik@lemvig.dk J.nr.: 09.08.26P19-0217

Læs mere

Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg på Rådhuset i Allerslev på adressen Lejrevej 15, 4320 Lejre

Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg på Rådhuset i Allerslev på adressen Lejrevej 15, 4320 Lejre Vølund Varmeteknik A/S Brogårdsvej 7 6920 Videbæk Att.: Henrik Nørgaard; henrik.norgaard@volundvt.dk Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg på Rådhuset i Allerslev på adressen Lejrevej 15, 4320 Lejre

Læs mere

Sommer 2007 skriver kommunerne i regionsjælland til Miljøstyrelsen angående bl.a. Øvrige kommuner i københavnsområdet har også henvendt sig til MST.

Sommer 2007 skriver kommunerne i regionsjælland til Miljøstyrelsen angående bl.a. Øvrige kommuner i københavnsområdet har også henvendt sig til MST. Jordvarme Historik Før kommunalreformen var det kommunerne som var tilladelsesmyndighed på jordvarme. Dog var amtet myndighed ved afvigelse fra bekendtgørelsen, f.eks IPA-sprit. Ved den gamle bekendtgørelse

Læs mere

Afgørelsen vil blive offentliggjort på Roskilde Kommunes hjemmeside den 15. september 2017 (sammen med kommunens afgørelse om miljøgodkendelse).

Afgørelsen vil blive offentliggjort på Roskilde Kommunes hjemmeside den 15. september 2017 (sammen med kommunens afgørelse om miljøgodkendelse). Bilag 3 Kommunaldirektøren Erhvervsafdelingen Sagsnr. 276942 Brevid. 2545502 Ref. LAHN Dir. tlf. larshn@roskilde.dk NOTAT: VVM-screening, Solum, Vestre Hedevej 34, Roskilde 15. september 2017 Solum Roskilde

Læs mere

Ejendomsoplysninger. Byggesag

Ejendomsoplysninger. Byggesag Lars Rantov Hyggevej 12 3630 Jægerspris Dato Sagsbehandler J.nr. 13. august 2014 MFJEL 016085-2014 Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg på Hyggevej 12, 3630 Jægerspris Der meddeles hermed tilladelse

Læs mere

Lovliggørelse af jordvarmeanlæg på Bindesbølvej 4, 6971 Spjald

Lovliggørelse af jordvarmeanlæg på Bindesbølvej 4, 6971 Spjald Returadresse Land, By og Kultur Byg og Miljø Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Brian Thomsen Bindesbølvej 4 6971 Spjald Sagsbehandler Steen Stokholm Direkte telefon 99741779 E-post steen.stokholm@rksk.dk

Læs mere

Tilladelse til etablering af horisontalt jordvarmeanlæg

Tilladelse til etablering af horisontalt jordvarmeanlæg 22. januar 2019 Tilladelse til etablering af horisontalt jordvarmeanlæg 1. Ansøgning Samsø Kommune har d. 10. januar 2019 modtaget en ansøgning til etablering af et horisontalt jordvarmeanlæg på matr.

Læs mere

Ejendomsoplysninger. Byggesag

Ejendomsoplysninger. Byggesag MILTON HUSE A/S Plutovej 1 8700 Horsens Dato 15. december 2015 Sagsnr. 09.08.26-P19-33-15 BY OG LANDSKAB Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg på Gyldenstens Vænge 154, 3600 Frederikssund Frederikssund

Læs mere

Ansøgningen omfatter skovrejsning på ca. 2,1 ha af matr.nr.8f Brordrup By, Gadstrup.

Ansøgningen omfatter skovrejsning på ca. 2,1 ha af matr.nr.8f Brordrup By, Gadstrup. Optihorse I/S Nordmarksvej 2 4621 Gadstrup Plan og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Skovrejsning på del af

Læs mere

Biltema Real Estate Denmark A/S Stenbukken Aalborg SV CVR-nr:

Biltema Real Estate Denmark A/S Stenbukken Aalborg SV CVR-nr: Biltema Real Estate Denmark A/S Stenbukken 21 9200 Aalborg SV CVR-nr: 10276985 Miljø og Byggesag Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk

Læs mere

Ejendomsoplysninger. Byggesag

Ejendomsoplysninger. Byggesag Martin Kjelgaard Rosengreen Slotsgården 14,st 3630 Jægerspris Dato 15. januar 2016 Sagsnr. 09.08.26-P19-3-16 BY OG LANDSKAB Meransletten 27, 3630 Jægerspris - Jordvarme Frederikssund Kommune meddeler tilladelse

Læs mere

Bekendtgørelse om jordvarmeanlæg 1

Bekendtgørelse om jordvarmeanlæg 1 Bekendtgørelse om jordvarmeanlæg 1 I medfør af 7, stk. 1, nr. 6, 7 a, stk. 1, 19, stk. 5, og 110, stk. 3 og 4, i lov om miljøbeskyttelse, jf. lovbekendtgørelse nr. 879 af 26. juni 2010, som ændret ved

Læs mere

Carl Aage Jensen Grønnevej Svendborg

Carl Aage Jensen Grønnevej Svendborg Carl Aage Jensen Grønnevej 232 5700 Svendborg Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 62 23 30 00 keu@svendborg.dk www.svendborg.dk Tilladelse til at etablere

Læs mere

3. Vilkår Generelt. Odin Stenberg Bagsværdvej Lyngby. Sendt til:

3. Vilkår Generelt. Odin Stenberg Bagsværdvej Lyngby. Sendt til: Odin Stenberg Bagsværdvej 80 2800 Lyngby Dato: 22-05-2019 Ref.: susag J.nr.: 09.08.26-P19-1-19 Sendt til: odinstenberg@hotmail.com Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg på Bagsværdvej 80, 2800 Lyngby

Læs mere

Tilladelse til jordvarmeanlæg på Kærbyvej 24, 6950 Ringkøbing

Tilladelse til jordvarmeanlæg på Kærbyvej 24, 6950 Ringkøbing Returadresse Land, By og Kultur Byg og Miljø Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Søren Jeppesen Kærbyvej 24 6950 Ringkøbing Sagsbehandler Steen Stokholm Direkte telefon 99741779 E-post steen.stokholm@rksk.dk

Læs mere

Rune Nyland Høy Andersen Ortenvej Varde

Rune Nyland Høy Andersen Ortenvej Varde Rune Nyland Høy Andersen Ortenvej 139 6800 Varde Naturcenteret Bytoften 2, 6800 Varde 79947458 Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg. Rune Nyland Høy Andersen har den 24. august 2016 ansøgt Varde

Læs mere

Andreas Søgaard Vesterbækvej 64 Sig 6800 Varde. Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg.

Andreas Søgaard Vesterbækvej 64 Sig 6800 Varde. Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg. Andreas Søgaard Vesterbækvej 64 Sig 6800 Varde Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 7458 4. juli 2017 Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg. Andreas Søgaard Vesterbækvej 64, 6800 Varde har

Læs mere

etablering af et jordvarme og -køleanlæg.

etablering af et jordvarme og -køleanlæg. Forsvarets Bygnings- og etablissementstjeneste Marinestation Holmen Fbe-ktp-bvk@mil.dk 10-09-2012 Sagsnr. 2012-119238 Dokumentnr. 2012-642989 HAJ/YVO Tilladelse til etablering af jordvarme og -køleanlæg

Læs mere

Sagsnr. 09.08.26-P19-5-15

Sagsnr. 09.08.26-P19-5-15 Lise Aarøe Jensen Og Dan Smed Madsen Thyrashøj Svanemosevej 53 3630 Jægerspris Dato 11. maj 2015 Sagsnr. 09.08.26-P19-5-15 PLAN, VEJ OG MILJØ Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg på Meransletten

Læs mere

Bekendtgørelse om jordvarmeanlæg 1)

Bekendtgørelse om jordvarmeanlæg 1) Side 1 af 5 BEK nr 1019 af 25/10/2009 Gældende Offentliggørelsesdato: 31-10-2009 Miljøministeriet Oversigt (indholdsfortegnelse) Kapitel 1 Bekendtgørelsens anvendelsesområde og definitioner Kapitel 2 Ansøgning

Læs mere

Jens Peter Sørensen Fjeldparken 4 Tved 6000 Kolding. Lovliggørelse af jordvarmeanlæg.

Jens Peter Sørensen Fjeldparken 4 Tved 6000 Kolding. Lovliggørelse af jordvarmeanlæg. Jens Peter Sørensen Fjeldparken 4 Tved 6000 Kolding Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 7458 Lovliggørelse af jordvarmeanlæg. Jens Peter Sørensen har den ansøgt Varde Kommune om lovliggørelse af

Læs mere

Anlæggets beliggenhed: Bobakken 11, 4652 Hårlev. Tilsynsmyndighed: Stevns Kommune Tilladelsesdato: 25. april 2018

Anlæggets beliggenhed: Bobakken 11, 4652 Hårlev. Tilsynsmyndighed: Stevns Kommune Tilladelsesdato: 25. april 2018 PROCOM BOLIG APS Thorbjørnsvej 9 2880 Bagsværd 25. APRIL 2018 JOURNALNUMMER 09.08.26-K08-47-17 TILLADELSE TIL ETABLERING AF DYB BORING OG VERTIKAL JORDVARME- ANLÆG, BOBAKKEN 11, 4652 HÅRLEV, MATR. NR.

Læs mere

3. Vilkår Generelt. Lars Fruergaard Jørgensen Furesølund Virum. Sendt til:

3. Vilkår Generelt. Lars Fruergaard Jørgensen Furesølund Virum. Sendt til: Lars Fruergaard Jørgensen Furesølund 22 2830 Virum Dato: 04-06-2019 Ref.: susag J.nr.: 09.08.26-P19-3-19 Sendt til: lfj@novonordisk.dk Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg på adresse Furesølund

Læs mere

Jens Kjems Jensen Bahlvej Outrup. Naturcenteret. Bytoften 2, 6800 Varde. Sags nr. 16/ oktober 2016

Jens Kjems Jensen Bahlvej Outrup. Naturcenteret. Bytoften 2, 6800 Varde. Sags nr. 16/ oktober 2016 Jens Kjems Jensen Bahlvej 60 6855 Outrup Naturcenteret Bytoften 2, 6800 Varde 79946800 Sags nr. 16/11200 Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg. Jens Kjems Jensen har den 10. oktober 2016 ansøgt Varde

Læs mere

Lovliggørelse af jordvarmeanlæg på Lynggårdsvej 8, 6880 Tarm

Lovliggørelse af jordvarmeanlæg på Lynggårdsvej 8, 6880 Tarm Returadresse Land, By og Kultur Byg og Miljø Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Peter Høy og Grethe Goldenbeck Lynggårdsvej 8 6880 Tarm Sagsbehandler Steen Stokholm Direkte telefon 99741779 E-post steen.stokholm@rksk.dk

Læs mere

Ejgil Søren Jacobsen Markskelvej Oksbøl. Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg.

Ejgil Søren Jacobsen Markskelvej Oksbøl. Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg. Ejgil Søren Jacobsen Markskelvej 1 6840 Oksbøl Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 7458 Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg. Ejgil Søren Jacobsen har den 12. marts 2017 ansøgt Varde Kommune

Læs mere

Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg, Smedskærlund 8, 7140 Stouby

Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg, Smedskærlund 8, 7140 Stouby Hanne Busekist Kjerkegaard Martin Busekist Kjerkegaard Smedskærlund 8 Smedskær 7140 Stouby Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Daniel Kvist Sørensen Dir: 79755676 Mob: e-mail: daniel.sorensen @hedensted.dk

Læs mere

Steen Meldgård Kristensen Roust Møllevej 6 Rousthøje 6818 Årre. Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg.

Steen Meldgård Kristensen Roust Møllevej 6 Rousthøje 6818 Årre. Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg. Steen Meldgård Kristensen Roust Møllevej 6 Rousthøje 6818 Årre Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 7458 Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg. Steen Meldgård Kristensen har den 17. maj 2017

Læs mere

JOHANSSON & KALSTRUP P/S Østervang Varde Att.: Helén Buch Dubery. Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg.

JOHANSSON & KALSTRUP P/S Østervang Varde Att.: Helén Buch Dubery. Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg. JOHANSSON & KALSTRUP P/S Østervang 2 6800 Varde Att.: Helén Buch Dubery Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 7458 Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg. Aage V. Jensen s Naturfond har den

Læs mere

Flemming Leth Jensen Pilehøjvej 8 Assenløse 4130 Viby Sjælland. Skovrejsning på matr. 3b og 3g Assendløse By, Dåstrup, er ikke VVM-pligtigt

Flemming Leth Jensen Pilehøjvej 8 Assenløse 4130 Viby Sjælland. Skovrejsning på matr. 3b og 3g Assendløse By, Dåstrup, er ikke VVM-pligtigt Flemming Leth Jensen Pilehøjvej 8 Assenløse 4130 Viby Sjælland Plan og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf. 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Skovrejsning

Læs mere

Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg, Tykmosevej 8, 7100 Vejle

Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg, Tykmosevej 8, 7100 Vejle Søren Juul Horsensvej 3 Kalhave 7171 Uldum Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Bettina Lund Dir: +4579755623 Mob: e-mail: bettina.lund @hedensted.dk Sagsnr. 09.08.26-P19-4-17 16.1.2017 Tilladelse til etablering

Læs mere

Tilladelse til etablering af dybt jordvarmeanlæg på Åsen 10, samt afgørelse om at ansøgning ikke er vvm-pligtig

Tilladelse til etablering af dybt jordvarmeanlæg på Åsen 10, samt afgørelse om at ansøgning ikke er vvm-pligtig Greve Kommune Teknik & Miljø Grundejer Åsen 10 2670 Greve Rådhuset Rådhusholmen 10 DK-2670 Greve Telefon: 43 97 97 97 www.greve.dk Tilladelse til etablering af dybt jordvarmeanlæg på Åsen 10, samt afgørelse

Læs mere

Anlæggets beliggenhed: Bobakken 27, 4652 Hårlev 18x, Hårlev By, Hårlev Tilsynsmyndighed: Stevns Kommune Tilladelsesdato: 7.

Anlæggets beliggenhed: Bobakken 27, 4652 Hårlev 18x, Hårlev By, Hårlev Tilsynsmyndighed: Stevns Kommune Tilladelsesdato: 7. PROCOM BOLIG APS Thorbjørnsvej 9 2880 Bagsværd 6. JULI 2017 JOURNALNUMMER 09.08.26-K08-22-17 TILLADELSE TIL ETABLERING AF DYB BORING OG VERTIKAL JORDVARME- ANLÆG, BOBAKKEN 27, 4652 HÅRLEV, OG AFGØRELSE

Læs mere

Byggesag. Britt Margit Sørensen Vænget 34 3630 Jægerspris. Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg på Vænget 34, 3630 Jægerspris

Byggesag. Britt Margit Sørensen Vænget 34 3630 Jægerspris. Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg på Vænget 34, 3630 Jægerspris Britt Margit Sørensen Vænget 34 3630 Jægerspris Dato 21. januar 2015 Sagsnummer Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg på Vænget 34, 3630 Jægerspris Der meddeles hermed tilladelse til etablering af

Læs mere

Kristian Thy Andreasen Frejasvej Oksbøl. Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg.

Kristian Thy Andreasen Frejasvej Oksbøl. Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg. Kristian Thy Andreasen Frejasvej 43 6840 Oksbøl Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 7458 4. oktober 2017 Tilladelse til etablering af jordvarmeanlæg. Kristian Thy Andreasen har den 15. september

Læs mere