Afdelingsbestyrelsen foreslog Steen Hingebjerg, som dirigent og han blev valgt uden modkandidater.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afdelingsbestyrelsen foreslog Steen Hingebjerg, som dirigent og han blev valgt uden modkandidater."

Transkript

1 Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSMØDE REFERAT Sag nr Initialer BKo Referat af ordinært afdelingsmøde, kl i Grantoftecentrets sal. Telefon: Dato 28. august 2014 I mødet deltog 164 husstande 1. Valg af dirigent. Efter 20 minutters forsinkelse bød Jette Fesner velkommen til mødet og oplyste, at Hagen Algren, BAB, Henrik Christiansen, DAB, Steen Hingebjerg, DAB og Claus Dilling Hansen, DAB, var til stede. Afdelingsbestyrelsen foreslog Steen Hingebjerg, som dirigent og han blev valgt uden modkandidater. Steen Hingebjerg takkede for valget og konstaterede at afdelingsmødet var lovligt varslet i henhold til vedtægterne. 2. Godkendelse af dagsorden. Steen Hingebjerg gennemgik dagsordenen. Gunvor Brødbæk Laursen, BV 257, mente, at der i den første indkaldelse, der blev udsendt 4 uger før mødet, sammen med budgettet, manglede punktet Valg af formand til afdelingsbestyrelsen. Steen Hingebjerg oplyste, at punktet er medtaget i den endelige indkaldelse udsendt 1 uge før mødets afholdelse. René Cromefeldt-Bie foreslog, at punk 7 k, Forslag om, at næstformand for afdelingsbestyrelsen vælges af beboerne, skulle behandles umiddelbart efter punkt 7 b, Forslag om, at afdelingsbestyrelsen konstituerer sig selv. Dette blev godkendt af afdelingsmødet. Adresse: Kollektivbyen Grantoften Grantoftens Kontor Grantoftestræde Ballerup Telefoniske henvendelser: Mandag onsdag Torsdag Fredag Personlige henvendelser: Mandag Onsdag Torsdag Fredag Telefon: Se ovenfor Telefax:

2 Side 2 3. Valg af stemmeudvalg: Følgende blev valgt som stemmeudvalg: Jette Hansen, BV 277 Camilla Andersen, GP 562 Hanne Hoffmann, BV 201 Andre Amingsø, GP 34 Hanne Rünitz, BV Godkendelse af forretningsorden. Der blev fremvist forslag til forretningsorden på lærredet og den blev godkendt af afdelingsmødet. 5. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning v/formand Jette Fesner Indledning. Som afdelingsbestyrelsens formand, vil jeg her komme med en kort mundtlig beretning. Varmemester. Grantoften har i slutningen af 2013 ansat deres egen varmemester. Ved gennemgang af 2. kvartals VVS-regninger, sammenlignet med 2. kvartals VVS-regninger for 2013 ses en årlig besparelse på omkring Kr., selv om vi stadig benytter autoriseret VVS-firma til opgaver der kræver dette, samt under ferie og sygdom. Sådan en besparelse er da et positivt indslag. De grønne områder: På grund af sygdom har vi måttet sige farvel til en medarbejder. Derfor mangler vi ½ mand til det grønne og ½ mand til mangelopgaver i boligerne. Ligeledes har en ejendomsfunktionær været langtidssygemeldt. Efter den 30. september 2014 vil vi igen være fuldtallige, når der ansættes en ny mand. Forkvinden for de grønne arealer er blevet udstyret med en budcykel, så hun hurtigere kan komme rundt på Grantoftens store arealer. Renovering af højhusblokkene. Noget der også er positivt er, at det nu er en realitet, at renoveringen af højhusblokkene går i gang lige om lidt. Den 1. september påbegyndes etablering af byggeplads ved blok 2, det tager ca. 14 dage.

3 Side 3 Så skal der opsættes stilladser, i første omgang ved 8 opgange ved blok 1, startende ved nr Tidligst den 13. oktober 2014, går det indvendige arbejde i gang. Byggeriet varer omkring 2 år. Alle beboere er informeret herom. Fældning af træer. Ejendomsfunktionærerne har fældet nogle kæmpe træer ved blokkene, det gør områderne lyse og venlige. Ved blok 1 og blok 2 var der nogle kæmpe stød der skulle graves op, så der måtte vi have hjælp ude fra. Lukning af de kollektive funktioner. Og så er der det, som jeg mener, er sørgeligt! Ved et ekstraordinært afdelingsmøde den 19. juni 2014 besluttede mødedeltagerne, at et forslag om lukning af de kollektive funktioner, som var Servicekiosk og hotel, skulle sendes til urafstemning. Ved optællingen af urafstemningen gik et flertal ind for, at funktionerne skulle lukkes. Dette skete den 31. juli Forskellige opgaver der før blev varetaget af Servicekiosken, varetages nu af Grantoftens kontor, ved personlig henvendelse i åbningstiden. Udlejning af bomnøgler Udlejning af boremaskiner Salg og opfyldning af vaskekort Udlejning af selskabslokaler Udlevering af nøgler til selskabslokaler Grantoftecentrets sal Afhentning af apotekervarer og post/pakkefunktion varetages ikke længere af Kollektivbyen Grantoften, men vi har hørt, at Din Købmand har fået postfunktionen og har søgt Apoteket om den funktion også. Afdelingsbestyrelsens kontortid. Jeg vil gerne erindre jer om, at afdelingsbestyrelsen stadig har kontortid i Dybet som regel den første torsdag i hver måned, undtaget juli og december. Her kan man komme af med sine klager, hvis man føler, man løber panden mod en mur andre steder. HUSK at Grantoften er et godt sted at bo og alle bør tage hensyn til hinanden og overholde de regler I selv har vedtaget, såvel ordens- som vedligeholdelsesreglementet.

4 Side 4 Til sidst en tak til DAB, ledelsen, de ansatte og øvrige samarbejdspartnere. Debat: Afdelingsmødet havde ingen bemærkninger til beretningen. 6. Godkendelse af driftsbudget Henrik Christiansen (HC), DAB, fremlagde budgettet i hovedtal, et budget der vil medføre en huslejestigning på 1,63 % fra 1. januar Der var ingen bemærkninger til budgettet, det derfor blev godkendt af afdelingsmødet. 7. Indkomne forslag 7. a) Forslag om ny aftale for TV, Internet og telefoni. Forslaget var stillet af afdelingsbestyrelsen, men blev fremlagt af formanden for Miltmediegruppen. Carsten Troels Jensen, GP 10, gennemgik det udsendte forslag til ny aftale for TV, Internet og telefoni. Efter få bemærkninger fra beboerne, blev forslag 1 vedtaget af afdelingsmødet. 7. b) Forslag om, at afdelingsbestyrelsen konstituerer sig selv. Forslag var stillet af afdelingsbestyrelsen. Der var kort debat, hvorefter forslaget blev forkastet af afdelingsmødet. 7. k) Forslag om, at næstformand til afdelingsbestyrelsen vælges af beboerne. Jf. dagsordenens punkt 2, var det besluttet, at dagsordenens punkt 7. k), skulle behandles umiddelbart efter punkt 7. b). Efter få indlæg fra beboerne, blev det besluttet, at næstformanden skulle vælges af afdelingsmødet, første gang for 1 år. 7. c) Forslag om nye åbningstider for ejendomskontoret. Forslaget var stillet af Camilla Kold Andersen, GP 562. Der var nogen debat, hvorefter afdelingsmødet besluttede at afdelingsbestyrelsen skal arbejde videre med forslaget. 7. d) Forslag om nye beføjelser for gårdrepræsentanter i rækkehusene. Forslaget var stillet af Camilla Kold Andersen. Forslaget om udlevering af nøgler til containerpladsen og bomnøgler til gårdrepræsentanter blev forkastet af afdelingsmødet. Jette Fesner oplyste, at gårdrepræsentanterne, efter aftale med Grantoftens kontor, kan låne nøgler til bommen i forbindelse med gårdarbejde.

5 Side 5 7. e) Forslag om etablering af indhegning ved containerpladsen i Grantofteparken, som ved containerpladsen ved blokkene. Forslaget var stillet af Lis Rasmussen, GP 822. Forslaget blev vedtaget af afdelingsmødet. Jørgen Ginderskov oplyste, at arbejdet kan udføres over driften. 7. f) Forslag om konsekvens, hvis beboerne har et støre badebassin end reglerne tillader. Forslaget var stillet af Lis Rasmussen, GP g) Råderet. Birgit Jensen, BV 265, oplyste, at emnet allerede er optaget i ordensreglementet, og at det vil blive behandlet i DAB, hvis der fremsendes klager fra de øvrige beboere. Afdelingsbestyrelsen går ikke rundt og checker badebassiner. Dirigenten konkluderede, at der ikke kan stemmes om forslaget, da det allerede er optaget i ordensreglementet. Forslag om tilladelse til opsætning af skillevæg mellem altaner på PB, etter nærmere anvisning fra Grantoftens kontor. Forslaget er stillet af afdelingsbestyrelsen. Arbejdet skal betales af beboeren. Forslaget blev vedtaget af afdelingsmødet. 7. h) Ordensreglement. Ændring af regelsæt for legepladser. Forslag om, at der tilføjes et nyt punkt 2.3, hvor der står, at senest den 1. juni skal 2 navngivne legepladsrepræsentanter være udpeget i gårde og blokke og navnene skal være meddelt Grantoftens kontor. Forslaget var stillet af afdelingsbestyrelsen. Forslaget blev vedtaget af afdelingsmødet. 7. i) Vedligeholdelsesreglement. Forslag om, at nikotintilsværtede lejemål betragtes som misligholdelse. Forslaget var stillet af afdelingsbestyrelsen. Efter få bemærkninger fra beboerne oplyste dirigenten, at forslaget blot er en præcisering af det nuværende vedligeholdelsesreglement, men at præciseringen gør det nemmere at vinde en sag i Beboerklagenævnet. Forslaget blev vedtaget af afdelingsmødet.

6 Side 6 7. j) Forslag om bibeholdelse af et antal hotelværelser, der kan lejes af beboerne. Udlejningen kan styres af Grantoftens kontor. Forslaget var stillet af Karen Bertelsen, PB 5-2. Lisbeth Elfort-Frederiksen oplyste, at lukning af kollektivet er vedtaget ved en urafstemning. Lisbeth Elfort-Frederiksen bad om, at afdelingsbestyrelsen får mulighed for at arbejde videre med tankerne om, hvad hotellet skal benyttes til fremover. Afdelingsmødet besluttede, at afdelingsbestyrelsen arbejder videre med tankerne om, hvad hotellet kan bruges til fremover. 7. l) Forslag om, at regnskabet bliver godkendt eller forkastet ved et afdelingsmøde, hvor der nu blot orienteres herom. Forslaget var stillet af René Cromefeldt-Bie, GP 388. Efter nogen debat, hvor dirigenten slog fast, at afdelingsbestyrelsen og afdelingsmødet ikke er økonomisk ansvarlige, i modsætning til BAB, der i sidste ende godkender regnskabet, blev forslaget forkastet. 7. m) Forslag om, at afdelingsbestyrelsen pålægges fuld åbenhed i sine møder og referater. Forslaget var stillet af René Cromefeldt-Bie, GP 388. René Cromefeldt-Bie mente, at der mangler information LP oplyste, at referaterne offentliggøres, som loven foreskriver og at enhver beboer kan hente et referat på ejendomskontoret. Desuden er enhver beboer velkomne på afdelingsbestyrelsens åbne møder. Måske skulle afdelingsbestyrelsen være bedre til at informere. Birgit Jensen mente, at afdelingsbestyrelsen er åbne i referaterne fra møder. CTJ mente, at afdelingsbestyrelsen synes at være lukket land for beboerne, men afdelingsbestyrelsen arbejder for beboerne og gør et kæmpe frivilligt arbejdes. CTJ efterlyste mere fra Informationsudvalget. Afdelingsbestyrelsen tog afdelingsmødets kommentarer til efterretning. 8. a) Valg af formand til afdelingsbestyrelsen På valg er Jette Fesner. Jette Fesner ønskede at genopstille. Bonnie Laursen og René Cromefeldt-Bie ønskede også at stille op som formand. Formandskandidaterne præsenterede sig.

7 Side 7 Da der 2 gange var uoverensstemmelse mellem stemmesedler og tilstedeværende, blev der hentet nye stemmesedler og en ny registrering af tilstedeværende fandt sted, inden valget kunne foretages. Efter 2. registrering var der 139 lejemål til stede i salen. Dørene blev lukket og stemmeudvalget blev i salen og talte stemmer op, så alle kunne se, hvad der foregik. Jette Fesner blev genvalgt som formand med 150 stemmer. René Cromefeldt-Bie fik 122 stemmer. Bonnie Laursen fik 1 stemme. Der var 3 ugyldige og 2 blanke stemmer. 8. b) Valg af næstformand for afdelingsbestyrelsen Med baggrund i dagsordenens punkt 7. k), skulle afdelingsmødet under dette punkt vælge næstformand til afdelingsbestyrelsen. Dennis Sørensen, GP 620, ønskede at stille op som næstformand. Det samme gjorde afdelingsbestyrelsens daværende næstformand Joe Jensen, BV 241. Dennis Sørensen blev valgt til næstformand med Joe Jensen, fik 131 stemmer. 119 stemmer. Der var 15 blanke og 13 ugyldige stemmer. 9. Valg af medlemmer til afdelingsbestyrelsen. På valg var: Lisbeth Elfort-Frederiksen. John Jacobsen. Sanne Magaard. Ley Plum. John Rasmussen. Ove Rasmussen, der var tiltrådt som suppleant for Jens Krøyer og egentlig skulle sidde til 2015, ønskede sit mandag bekræftet. Der skulle derfor vælges 4 personer for 2 år og 1 person for 1 år.

8 Side 8 Følgende ønskede at stille op til afdelingsbestyrelsen og fik nedennævnte stemmer: Navn Adresse: Stemmer Valgt til: A John Jacobsen GP B Sanne Magaard BV C Ley Plum GP D John Rasmussen BV E Ove Rasmussen GP suppleant F René Cromefeldt-Bie GP G Ricco Hughson BV Ikke valgt H Lene Rasmussen GP Ikke valgt I Dennis Larsen GP suppleant J Rasmus Garder BV suppleant Efter valg kom afdelingsbestyrelsen til at se således ud: Jette Fesner, formand BV Valgt til 2016 John Jacobsen GP 530 Valgt til 2016 Sanne Magaard BV Valgt til 2016 Ley Plum GP 538 Valgt til 2016 John Rasmussen BV Valgt til 2016 Dennis Sørensen, næstformand GP 620 Valgt til 2015 René Cromefeldt-Bie GP 388 Valgt til 2015 Belinda Hinz-Jacobsen BV Valgt til 2015 Palle Jacobsen GP 520 Valgt til 2015 Birgit Jensen BV Valgt til 2015 Joe Jensen BV Valgt til 2015 Suppleanter: 1. suppleant Ove Rasmussen GP 822 Valgt til suppleant Dennis Larsen GP 258 Valgt til suppleant Rasmus Garder BV Valgt til Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen Jf. forretningsordenens punkt 9, vil de 3 første kandidater til afdelingsbestyrelsen, som ikke opnår valg, betragtes som suppleanter i sammen orden som stemmetallene.

9 Side Valg til multimediegruppen Jf. praksis ved valg til denne gruppe, kan alle beboere der har lyst blive medlem af multimediegruppen. Følgende beboere har meldt sig: Andre Amingsø GP 34 Daniel Dyrholm-Gaardbo GP 860 Bjørn Garby GP 292 Kenneth Krog Hemmingsen GP 82 Carsten Troels Jensen GP 10 Bente Olsen BV Torben Kjersgaard Petersen GP Valg til husdyrgruppen Jf. praksis ved valg til denne gruppe, kan alle beboere der har lyst blive medlem af husdyrgruppen. Følgende beboere har meldt sig: Bonnie Larsen BV Valg til beboerarrangementsgruppen Jf. praksis ved valg til denne gruppe, kan alle beboer der har lyst blive medlem af beboerarrangementsgruppen. Ingen beboere har meldt sig. 14. Eventuelt Henrik Christiansen oplyste, at huslejestigningen i forbindelse med renoveringen af højhusblokkene udgør 14,9 % for højhusene og 7,9 % for rækkehusene. Renoveringen påbegyndes i blok 1, der efterfølgende starter med en huslejestigning på 8,36 %. Blok 2 og 3 får i den forbindelse en huslejestigning på 3,5 % og rækkehusene en huslejestigning på 2,9 %. Året efter er det blok 2, der får den store huslejestigning og så fremdeles. Steen Hingebjerg takkede for fremmødet. Jette Fesner takkede for fremmødet og takkede Jakob Andreassen for hans indsats for Beboerbladet gennem 32 år. Jakob stopper i 2015.

10 Side 10 Herefter sluttede mødet kl Steen Hingebjerg Dirigent Jette Fesner Formand for afdelingsbestyrelsen Berit Kornbeck Referent

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 5. april 2018 Int: BR/ Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 5. april 2018 kl. 18.00. Mødet

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab

Ballerup almennyttige Boligselskab Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSBESTYRELSEN AFDELINGSMØDE REFERAT Sag nr.: 204-15-700 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde Initialer: /BKo afholdt torsdag den 23.

Læs mere

Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab

Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Referat af konstituerende afdelingsbestyrelsesmøde, Torsdag d. 5. september 2017 kl. 18.00/19.00 Følgende var til stede: AFDELINGSBESTYRELSEN REFERAT Mødedato:

Læs mere

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSBESTYRELSEN PRESSEMEDDELELSE Initialer: BKo Dato: 11. september 2015 Pressemeddelelse fra konstituerende afdelingsbestyrelsesmøde, torsdag

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 2. maj 2017 Int: BR/ Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde Tirsdag den 2. maj 2017 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften kl. 19.00. Mødet afholdes i Dybet. Følgende indbydes til mødet: AFDELINGSBESTYRELSEN INDKALDELSE Mødedato: 2. juni 2016 Init.: BKo Den: 25. maj 2016

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN REERAT Mødedato: 11.august 2016 Init.: JG/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde kl. 19.00. Den: 15. august 2016 Mødet blev afholdt

Læs mere

I stedet for et besøg i hytten sammensætter Rasmus, Sanne og Belinda en billedserie, der præsenteres for afdelingsbestyrelsen.

I stedet for et besøg i hytten sammensætter Rasmus, Sanne og Belinda en billedserie, der præsenteres for afdelingsbestyrelsen. Pressemeddelelse fra afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 7. maj 2015 Økonomisk rådgivning til beboere Der er etableret gratis økonomisk rådgivning for beboerne her i Kollektivbyen Grantoften, hvor beboerne

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 1. juni 2017 Int: BR/ Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 1. juni 2017 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab

Ballerup almennyttige Boligselskab Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Referat af konstituerende, torsdag den 4. september 2014 kl. 18.00/19.00 Følgende deltog i mødet: AFDELINGSBESTYRELSEN REFERAT Mødedato: 4. september

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 2. februar 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 2. februar 2017 kl. 19.00. Mødet blev

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 1. februar 2018 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 1. februar 2018 kl. 18.00. Mødet blev

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 6. juni 2018 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 6. juni 2018 kl. 18.00. Mødet holdes i

Læs mere

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSBESTYRELSEN PRESSEMEDDELSE Mødedato: 1. oktober 2015 Init.: BKo Den: 8. oktober 2015 Pressemeddelelse fra afdelingsbestyrelsesmøde torsdag

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 5. april 2018 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 5. april 2018 kl. 18.00. Mødet blev

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 4. april 2019 Int: BR Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 4. april 2019 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 4. april 2019 Int: BR Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 4. april 2019 kl. 19.00. Mødet blev holdt

Læs mere

Jette Fesner bød velkommen til det ordinære afdelingsmøde den 20. august 2015.

Jette Fesner bød velkommen til det ordinære afdelingsmøde den 20. august 2015. Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSMØDE REFERAT Initialer BKo Referat af ordinært afdelingsmøde, kl. 19.00 i Grantoftecentrets sal. Telefon: 69100781 Dato 2. september

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN PRESSEMEDDELELSE Init.: BKo Den: 9. juni 2016 Pressemeddelelse fra afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 2. juni 2016. Boligselskabsmøde

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade Tirsdag den 19. september 2017, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse af

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 7. februar 2019 Int: BR Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 7. februar 2019 kl. 19.00. Mødet blev

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Indkaldelse afdelingsbestyrelsesmøde kl. 19.00. Mødet afholdes i Dybet. Følgende indbydes til mødet: AFDELINGSBESTYRELSEN INDKALDELSE Mødedato: 12.

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 2. november 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 2. november 2017 kl. 18.00. Mødet

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 5. oktober 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 5. oktober 2017 kl. 18.00. Mødet blev

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Fungerende formand Lars Hansen bød velkommen og konstaterede at vi var 60 husstande til stede. Dette tal steg senere til 62. Dagsordens pkt. 1: Valg

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN REFERAT Mødedato: 6. oktober 2016 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 6. oktober 2016 kl. 19.00. Den: 7.

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN REFERAT Mødedato: 3. november 2016 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 3. november 2016 kl. 19.00. Den:

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 10. august 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 10. august 2017 kl. 18.00. Mødet blev

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 2. maj 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Tirsdag den 2. maj 2017 kl. 19.00. Mødet blev afholdt

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 1. november 2018 Int: BR Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 1. november 2018 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

Ad 3. Nedsættelse af stemmeudvalg Valgt blev Ib Christensen, Troels Mortensen, Torben Flyvholm.

Ad 3. Nedsættelse af stemmeudvalg Valgt blev Ib Christensen, Troels Mortensen, Torben Flyvholm. Referat fra afdelingsmødet den 4. sept. 2018 Formand Steen Crohnager bød alle velkommen. Ad 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Chris Cully der konstaterede, at mødet var rettidigt indkaldt og der

Læs mere

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Afd. 33 Hedelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag den 18. september 2018 kl. 19.00 i Beboerhuset i nr. 61. Referat: 1. Valg af dirigent, stemmetællere

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg og referent 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab for 1. august 2016 til 31. juli 2017 5. Aflæggelse

Læs mere

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bryld blev valg som dirigent Henning

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 12. januar 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 12. januar 2017 kl. 19.00. Den: 12.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET 1 Introduktion Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet på afdelingsmødet på Birkerød Kollegiet. Forretningsordenen er underordnet DUAB s vedtægter og

Læs mere

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Referat af ordinært afdelingsmøde tirsdag den 18. november 2014, kl. 19.00 i selskabslokalerne 56 lejemål var repræsenteret. Formand Preben Mac bød velkommen

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Ordinær generalforsamling den 23. maj 2017 kl. 19.00 i Musikteatret, Bibliotekstorvet 1-3, 2620 Albertslund 0. Deltagere Udleverede stemmesedler

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Nordmarksgården 30.3.2016 1 2 Der var 30 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 27,8 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Afdeling 1-6064 + 1-6066 Damagervej/stubmøllevej Mødedato/kl.: Torsdag den 8. september 2011 klokken 19.00 Sted: Hammelstrupshus beboerlokale, Damagervej

Læs mere

Halsnæs Ny Boligselskab

Halsnæs Ny Boligselskab Halsnæs Ny Boligselskab Endelig indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 14. marts 2018 kl. 18.00 i fælleslokalet beliggende Vognmandsgade 16, kld., 3300 Frederiksværk Dagsorden Side 1 Valg

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 4. maj 2015 40 husstande var mødt op - svarende til 80 stemmer. 1. Velkomst

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 9. maj 2016 Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Der var fremmødt 20 husstande svarende til 40 stemmer. Ad 1 Velkomst

Læs mere

Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00. 2. maj 2014

Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00. 2. maj 2014 Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00 2. maj 2014 Bestyrelsen Vivaboligs bestyrelse består, frem til repræsentantskabsmødet i 2014, jf. fusionsaftalen af

Læs mere

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden. 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 6. april 2017 Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 6. april 2017 Int: BR/ Referat afdelingsbestyrelsesmøde

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 53

TIL BEBOERNE I AFDELING 53 TIL BEBOERNE I AFDELING 53 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Indkomne forslag 15. august

Læs mere

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde Afd. 1-14 Nordhavnsgården Beboerlokalet, Herninggade 2 2100 København Ø Onsdag den 14. september 2011 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i afd. 58, Roukær, 17. maj 2017

Referat fra afdelingsmøde i afd. 58, Roukær, 17. maj 2017 Referat fra afdelingsmøde i afd. 58, Roukær, 17. maj 2017 38 husstande var repræsenteret Der blev uddelt 76 stemmesedler Fra AAB s administration deltog Kristian Konradsen, økonomi. Desuden deltog serviceleder

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen. 2. Valg af 2 dirigenter. Lars Christiansen

Læs mere

Lyngby almennyttige Boligselskab VIRUMGÅRD

Lyngby almennyttige Boligselskab VIRUMGÅRD Lyngby almennyttige Boligselskab VIRUMGÅRD Til beboerne 2. april 2014 Hermed fremsendes referat for Ordinært afdelingsmøde i selskabslokalet, Dahliahaven 134 Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 19.00 Til stede

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 1. juni 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 1. juni 2017 kl. 19.00. Mødet blev afholdt

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 13AB

AAB Silkeborg Afdeling 13AB AAB Silkeborg Afdeling 13AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 16. september 2019 kl. 19.00 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: 19 stemmeberettiget 38 stemmer 21 deltagere Joan

Læs mere

Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63.

Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63. Afdelingsbestyrelsen Afdeling 218-0 Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63. Formanden bød velkommen til de tilstedeværende beboere. Der var mødt

Læs mere

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at holde afdelingsmøde. Her i brevet får du nogle praktiske bemærkninger om mødet.

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Flyverbo 3.3.2016 1 2 Der var 36 boliger repræsenteret på mødet, svarende til 19 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beretning

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens budget 2013 samt forelæggelse af afdelingens

Læs mere

Vejgaardhallen, Vejgaard Torv 3, 9000 Aalborg

Vejgaardhallen, Vejgaard Torv 3, 9000 Aalborg Referat - fra ordinært afdelingsmøde i Afdeling 3 Mødested: Mødetidspunkt: Den 3. maj 2016 Antal deltagere: Gæster: Organisationsbestyrelse: Vejgaardhallen, Vejgaard Torv 3, 9000 Aalborg 95 beboere, heraf

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: Godkendelse af budget 2019, hvori regnskab 2017 fremgår.

Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: Godkendelse af budget 2019, hvori regnskab 2017 fremgår. Beslutningsreferat Ordinært afdelingsmøde: 27. september 2018 Boligorganisation: AKB Lyngby Boligafdeling: Højhuset Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: 62 Mødet er indkaldt med følgende

Læs mere

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Tilstede: Fra KAB Thomas Blaabjerg Lund TBL Henning Jacobsen HJ Fra Roskilde Nord Boligselskab Leif Tingvad LT Fra afdelingsbestyrelse Grete Andersen GA Connie

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken 9.2.2015 1 Der var 59 lejemål repræsenteret på mødet. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset.

Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset. Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset. Dagsorden: 0. Velkomst. Afdelingsbestyrelsesformand Torben Sandgreen bød velkommen til

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet Med

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017 Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017 Mødedeltagere: Solveig Isbrand Formand Margit Kjærgaard Næstformand Morten Egelberg Helle Hardt Friis Bjarne Kristensen Dorte Keller

Læs mere

Postfu n ktionærernes Andels-Boligforening Afdelin g 7, Voldgården. Referat af åfdelingsmødet Afholdt den 23. august 2018

Postfu n ktionærernes Andels-Boligforening Afdelin g 7, Voldgården. Referat af åfdelingsmødet Afholdt den 23. august 2018 - Postfu n ktionærernes Andels-Boligforening Afdelin g 7, Voldgården Referat af åfdelingsmødet Afholdt den 23. august 2018 - Referat af afdelingsmødet den 23. august 2018 52 husstande svarende til 104

Læs mere

Fælleshuset i Byagerparken

Fælleshuset i Byagerparken Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 2. maj 2012 Referat: Afdelingsmøde afholdt tirsdag den 24. april 2012 kl. 19.00 i Fælleshuset i Byagerparken 1. Velkomst samt valg af dirigent, stemmetællere og referent.

Læs mere

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 BESLUTNINGREFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 Formand Søren Høgsberg bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæsterne på mødet. 1. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

TAB Vesterby Afdeling

TAB Vesterby Afdeling TAB Vesterby Afdeling Referat af ordinært afdelingsmøde den 19. januar 2011 Der var 43 lejemål repræsenteret ved mødet, bestyrelsen, ejendomsmester M.H. og forvaltningskonsulent R.S. 1. Velkomst og valg

Læs mere

Afdeling 63, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 17. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32

Afdeling 63, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 17. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Side 1/5 Afdeling 63, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 17. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Fra administrationen:

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

HØJSTRUPPARKEN en del af Vallensbæk Boligselskab

HØJSTRUPPARKEN en del af Vallensbæk Boligselskab Referat af ordinært afdelingsmøde/budgetmøde (beboermøde) 24. august 2017, kl. 18:30 1. Velkomst, og valg af dirigent. Lejemål fremmødt:35, dvs. i alt 70 stemmer Velkomst v/formand Lone Christiansen. Som

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22.

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Fra administrationen var der Åge Kristoffersen, Steen Johansen, Flemming

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Flyverbo 19.2.2015 1 Der var 38 boliger repræsenteret på mødet. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Boligforeningen Hvidovrebo 30 August 2011. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset.

Boligforeningen Hvidovrebo 30 August 2011. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset. Referat Afdelingsmøde August 2011 Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset. Til stede var: 27 lejemål + Johnny Ford Christel Halberg Frans Sarauw Jack Karoliussen

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Bredagergården 28.2.2017 1 2 Der var 17 boliger repræsenteret på mødet. På mødet deltog: Fra afdelingsbestyrelsen: Sisse Ewert, Gitte Laursen. Fra administrationen: Torben

Læs mere

Referat. Repræsentantskabsmøde den 13. december 2012, kl i KAB, Studiestræde 38, Billedsalen

Referat. Repræsentantskabsmøde den 13. december 2012, kl i KAB, Studiestræde 38, Billedsalen Repræsentantskabsmøde den 13. december 2012, kl.17.00 i KAB, Studiestræde 38, Billedsalen Fra repræsen-: tantskabet Laurits Roikum, Kaj Jørgensen, Hanne Wolf Stephensen, Poul Larsen, Sabrina Guastella,

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: Allis M. Jensen, formand Anne Christiansen, næstformand Birthe Lohmann Pedersen

Deltagere fra bestyrelsen: Allis M. Jensen, formand Anne Christiansen, næstformand Birthe Lohmann Pedersen Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 13. september 2012 kl. 19.00 På Hostrups Hotel, Tønder, Søndergade 30, 6270 Tønder. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 23 beboere samt repræsentanter fra bestyrelsen Fra administrationen: Michael

Læs mere

Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3.

Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3. Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken 30.3.2017 (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3.2017) 1 2 Der var 72 lejemål repræsenteret på mødet, svarende til

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 24. september 2015 kl Lyngby Stadion, mødelokale 1, 2800 Lyngby

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 24. september 2015 kl Lyngby Stadion, mødelokale 1, 2800 Lyngby CARLSHØJ Afdeling B-11 mdr-2015-00847 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 Lyngby Stadion, mødelokale 1, 2800 Lyngby Til stede var repræsentanter for i alt 39

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014

Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014 Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmeudvalg og referent 4. Godkendelse af forretningsorden for afdelingsmødet. 5. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Afholdt tirsdag d. 28. april 2015 kl. 19:00. Valby Kulturhus, Teatersalen på Valgårdsvej 4. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær.

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær. Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca. 19.30 i selskabslokalet beliggende Højkær. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 6. september 2010 Sted: Salen på Herlev Skole Deltagere: Iris Gausbo Dato og ansvarlig: 06.09.10 - Poul Erik Ottosen

Læs mere

Boligselskabet Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab

Boligselskabet Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab Boligselskabet Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 20. juni 2011 kl. 14.30 i fælleslokalet Tømmergaarden 36, 1., 5600 Faaborg Dagsorden Side 1 Godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Domea Randers Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Dagsorden var : Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere