side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:30 Tilgår pressen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:30 Tilgår pressen"

Transkript

1 side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:30 Tilgår pressen

2 side 2 Indholdsfortegnelse: 13. Meddelelser og orientering Hædring af ildsjæle m.m. i Kerteminde Kommune Ansøgning om økonomisk støtte til Måle Kulturdag Fornyet behandling af ansøgning fra Ullerslev Svømmeklub om tilskud til transport for Langeskov-borgeres anvendelse af tilbud i Nyborg Svømmehal Samarbejde og evt. fremtidig fusion af museerne i Nyborg og Kerteminde Kommuner Ansøgning fra Kerteminde Boldklub om tilladelse til salg på Kerteminde Stadion Ansøgning om tilskud til praktisk gennemførelse af Fjordens Dag Regnskab for ekstraordinær vedligeholdelse af omklædningsrum i Munkebo Idrætscenter Regnskab 2006 for Kertemindeegnens Museer Regnskab 2006 for Fjord- og Bæltcentret Kerteminde, Driftsfonden Budgetopfølgning Budget for Kultur- og Fritidsudvalgets område Mødeplan for Eventuelt Punkter på lukket møde:

3 side Meddelelser og orientering sagsnr Ung 2.0. Konference om unge, kultur og biblioteket 2. Danmarks Biblioteksforening 3. Du gør en forskel -prisen, DIF 4. Teatre som del af den økonomiske udvikling 5. Kulturarv skaber vækst 6. Ældrerådet referat fra møde 12. juni Kulturelle samråd nyhedsbrev 8. Nyt fra Biblioteksstyrelsen 9. Fyns Grafiske Værksted 10. Sundhedens Center Til orientering. Kultur- og fritidsudvalgs møde punkt 13: Taget til efterretning. 14. Hædring af ildsjæle m.m. i Kerteminde Kommune sagsnr I 2007 er der i Kerteminde Kommune foretaget en hædring af personer, som har ydet indsatser i foreningsområdet. Hædringen har fundet sted på baggrund af præstationer, som har fundet sted i Derfor er hædringen sket på de tidligere kommuners grundlag. I starten af 2008 forventes det, at der skal foretages hædringer af indsatser, som er sket i Derfor skal der udarbejdes kriterier for, hvordan der kan indstilles til en sådan hædring. I de tidligere kommuner har man kunnet indstille til hædring på baggrund af - særlig indsats som borger i kommune - særlig indsats som ildsjæl for foreningslivet - særlig indsats som leder i en forening - særlig indsats som medlem i en forening - særlige præstationer som verdens-, europa-, nordisk, danmarks- eller fynsmesterskab. Forvaltningen anbefaler, at der nedsættes en arbejdsgruppe med repræsentanter fra - Kultur- og Fritidsudvalget

4 side 4 - Folkeoplysningsudvalget - Idrætsforeningerne - Børne- og Ungdomsforeningerne - Erhvervsforeningen Til drøftelse Kultur- og fritidsudvalgs møde punkt 14: Godkendt som indstillet. Kaare Jørgensen blev valgt til udvalget. 15. Ansøgning om økonomisk støtte til Måle Kulturdag sagsnr Måle Kulturdag afholdes den 25. august 2007 og i den forbindelse ansøger Peter Jahn om støtte til dagens afvikling. Støtten kunne fx yde i form af, at kommunen hjælper med renovation, og at der stilles mobile toiletter til rådighed. Det samlede beløb forventes at blive ca kr., idet leje af toiletter koster kr. og udgift til renovation ca kr. Måle Kulturdag 2007 er et led i et pilotprojekt, som Dansk Fortællekaravane, står for. Dansk Fortællekaraven består 6 professionelle fortæller, hvis formål er at udforske og udbrede den mundtlige fortællekunst og handler om kulturudveksling, hvor så mange fra lokalbefolkningen som muligt inddrages. Det er meningen, at der på dagen skal være optræden af både professionelle fortællere og lokale folk. Ansøgning fra Peter Jahn vedlagt foreløbigt program for dagen. Til behandling. Kultur- og fritidsudvalgs møde punkt 15: Ansøgningen imødekommet med kr., idet det forventes, at arrangementet er åbent.

5 side Fornyet behandling af ansøgning fra Ullerslev Svømmeklub om tilskud til transport for Langeskovborgeres anvendelse af tilbud i Nyborg Svømmehal G01 sagsnr Ullerslev Svømmeklub har fremsendt ansøgning om tilskud til transport for Langeskovborgeres anvendelse af tilbud i Nyborg Svømmehal vedrørende sæson 2007/2008. Svømmeklubben arrangerer buskørsel fra Langeskov til Nyborg Svømme- og Badeland for 120 medlemmer i alderen 6 17 år fra Langeskov, som svømmer hver uge i 8 måneder om året. Udgiften hertil var i forrige sæson kr Bemærkninger: Hidtil har Langeskov Kommune ydet et kørselsilskud pr. medlem fra Langeskov, i sæson 2006/2007 udgjorde tilskuddet kr. 130 pr. barn, som blev finansieret indenfor Børne- og Kulturudvalgets område. For sæson 2006/2007 har der for 120 børn og unge i alderen 6 17 år været udbetalt kr Finansiering: Finansiering er hidtil sket under det kultureelle budget. Ullerslev Svømmeklubs ansøgning af 28. oktober 2006 ligger på sagen. Kultur- og Fritidsudvalget bedes tage stilling til ansøgningen og evt. finansiering. Kultur- og Fritidsforvaltningens bemærkninger af 6. februar 2007: Til drøftelse og udtalelse i Folkeoplysningsudvalget. Kultur- og Fritidsforvaltningens bemærkning pr. 1/3-07: Sagen genoptages. Kultur- og fritidsudvalgs møde 10. januar 2007 Punkt 6: Sagen udsættes. Folkeoplysningsudvalgets møde 14. februar 2007 Punkt 16:

6 side 6 Ansøgningen kan ikke imødekommes, da tilskud til folkeoplysning gives til de foreninger, som er hjemmehørende i kommunen. Desuden er der i Kerteminde Kommune en svømmeklub, som er hjemmehørende i den i kommunen beliggende svømmehal. Kultur- og fritidsudvalgs møde 7. marts 2007 Punkt 17: På baggrund af Folkeoplysningsudvalgets indstilling kan Kultur- og Fritidsudvalget ikke imødekomme ansøgningen fra Ullerslev Svømmeklub. Baggrunden er, at der ikke skal gives støtte til foreninger i andre kommuner, når der er mulighed for, at borgere kan få et tilsvarende tilbud fra foreninger og institutioner inden for kommunen. Til fornyet behandling. Kultur- og fritidsudvalgs møde punkt 16: Ansøgning om tilskud til transport imødekommet for 2007/ Samarbejde og evt. fremtidig fusion af museerne i Nyborg og Kerteminde Kommuner sagsnr På Østfyn er der to kulturhistoriske museer i form af Kertemindeegnens Museer og Nyborg Museum. Kommunalreformens ikrafttræden har bl.a. betydet, at de amtslige museumsråd, hvis opgave var at samordne og støtte samarbejdet mellem museerne, er blevet nedlagt. Det vil derfor fremover være en udfordring for de enkelte museeer at indgå i koordinerende samarbejder med andre museer. Nyborg Museum og Kertemindeegnens Museer har med støtte fra Kulturarvsstyrelsen fået udarbejdet en konsulentrapport med henblik på at få belyst fordele og ulemper ved et udbygget samarbejde eller en egentlig fusion af museerne i de to kommuner. Rapporten har været behandlet på personalemøder og i museernes bestyrelser og ledelse, og der er udbredt enighed om, at en fusion er den bedste løsning. Konsulentrapport udarbejdet af cand.mag. Tanja Sotiris Millinge vedlægges. Kultur- og Fritidsudvalget bedes drøfte og udtrykke deres holdning til museernes fremtidige samarbejde/fusion af museerne.

7 side 7 Kultur- og fritidsudvalgs møde punkt 17: Udvalget kan anbefale, at samarbejdet udvides, gerne som en fusion - under forudsætning af mere jævnbyrdige tilskud fra de involverede kommuner. 18. Ansøgning fra Kerteminde Boldklub om tilladelse til salg på Kerteminde Stadion sagsnr Kerteminde Boldklub har fremsendt ansøgning om tilladelse til salg af øl, vand, vin, is m.m. fra deres klubhus på Kerteminde Stadion. Fra forvaltningens side er der over for Kerteminde Boldklub givet information om, at ansøgning vedrørende bevilling behandles af politiet. Der vil blive givet en orientering om sagen. Ansøgning af 30. maj 2007 fra Kerteminde Boldklub. Til orientering og evt. drøftelse. Kultur- og fritidsudvalgs møde punkt 18: Udvalget kan anbefale, at der gives tillaldelse til salg fra klubhus gennem bevilling i Kerteminde-hallen efter aftaler med kommende forpagter.

8 side Ansøgning om tilskud til praktisk gennemførelse af Fjordens Dag G01 sagsnr Fjordens Dag Komitéen i Munkebo søger om økonomisk støtte på kr. i forbindelse med afvikling af Fjordens Dag Fjordens Dag modtog tidligere vederlagsfri service fra Park- og Vejafdelingen, men fremover vil der blive fremsendt regning på udført arbejde. Det er ikke muligt for lokalafdelingen selv at dække udgifterne hertil, ligesom det ikke er muligt at få opgaverne udført ved frivillig arbejdskraft. Det forventes, at regningen vil beløbe sig til kr., hvis den hidtidige service fra kommunen bestilles. Der vedlægges regnskab for Fjordens Dag 2006, som viser følgende udgifter: PR Udstillinger og aktiviteter Sejlads Café Møder og administration I alt De samlede indtægter var på kr. Underskuddet for 2006 beløb sig til således til kr. Ansøgning fra Fjordens Dag, Munkebo, vedlagt regnskabet for Til behandling. Kultur- og fritidsudvalgs møde punkt 19: Ansøgningen imødekommet, således at udgifter dækkes over det kulturelle budget (max kr.).

9 side Regnskab for ekstraordinær vedligeholdelse af omklædningsrum i Munkebo Idrætscenter sagsnr Munkebo Idrætscenter har fremsendt regnskab for projektet Omklædningsrum Munkebo Idrætscenter. Regnskabet viser en samlet udgift på ,50 kr. Regnskabet er revideret af Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab. Det fremgår af revisionspåtegning af 21. juni 2007, at revisionen ikke har givet anledning til forbehold. Regnskab for renoveringsprojektet. Bemærkninger fra Økonomisk Afdeling: Økonomisk Afdeling har haft sagen til kommentering. Der foreligger godkendelse derfra. Regnskabet taget til efterretning. Kultur- og fritidsudvalgs møde punkt 20: Regnskabet godkendt. Oversendes til orientering. 21. Regnskab 2006 for Kertemindeegnens Museer P15 sagsnr I henhold til driftsoverenskomsten har Kertemindeegnens Museer den 30. maj 2007 fremsendt regnskab for 2006, som er godkendt af bestyrelsen. Regnskabet er aflagt i overensstemmelse med bekendtgørelse om regnskab for statsanerkendte museer, og regnskabet er revideret af Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab. Det fremgår af revisionspåtegning af 18. april 2007, at revisionen ikke har givet anledning til forbehold.

10 side 10 Regnskab for 2006 Regnskabet taget til efterretning. Kultur- og fritidsudvalgs møde punkt 21: Oversendes med anbefaling. 22. Regnskab 2006 for Fjord- og Bæltcentret Kerteminde, Driftsfonden S02 sagsnr I henhold til driftsoverenskomsten har Fjord- og Bæltcentret Kerteminde fremsendt regnskab for 2006, som er godkendt af bestyrelsen. Regnskabet er aflagt i overensstemmelse med årsregnskabsloven og er revideret af Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab. Det fremgår af revisionspåtegning af 19. marts 2007, at revisionen ikke har givet anledning til forbehold. Regnskab for 2006 Regnskabet taget til efterretning. Kultur- og fritidsudvalgs møde punkt 22: Oversendes med anbefaling.

11 side Budgetopfølgning sagsnr Med udgangspunkt i forbruget pr. 30. juni 2007 har forvaltningen foretaget budgetopfølgning på Kultur- og Fritidsudvalgets driftsområde. 03 Kultur- og Fritidsudvalget Oprindeligt vedtaget budget Korrigeret Vedtaget budget Forventet regnskab Afvigelse Note 025 Faste ejendomme Drift af kommunale samlingssteder Fritidsfaciliteter Særlige projekter ovf. fra Fællesudgifter Kerteminde-Hallerne Baneanlæg Klubhuse Munkebo Idrætscenter Munkebo Speedwaycenter Andre fritidsfaciliteter 0 Sejl- og Roklub Bibliotek Kulturel Virksomhed 0 Museer Biografer Teatre Musikskole Andre kulturelle opgaver Folkeoplysning 0 Fællesudgifter Voksenundervisning Medlemstilskud Lokaletilskud Ferieaktiviteter Folkehøjskoler Kulturelle udgifter i alt Note 1: Der tilføres i alt kr. til Kerteminde Hallen og Langeskov Hallerne. Beløbet indgår i budgetopfølgningen pr. 30. juni for Miljø- og Teknikforvaltningen. Det faktiske forbrug udgør pr. 30. juni ,03 % af budgettet. De store tilskud til selvejende institutioner er bogført. Der er udbetalt 45 % 1. januar, 30 % 1. april og 1. oktober udbetales de resterende 25 %. Regnskabet forventes ikke på nuværende tidspunkt at afvige fra budgettet for 2007.

12 side 12 Der er behov for omplaceringer indenfor følgende områder: Korrigeret vedtaget budget Budgetforslag Ændring Note Kerteminde Idrætshal løn ledelse Kerteminde Idrætshal løn fagpersonale Bibliotek løn ledelse Bibliotek løn fagpersonale Kulturelle formål Lokalhistorisk arkiv Ejendomsfonden og Driftsfonden for Fjord- og Bæltcentret Skoletjeneste Note 1: Justeret leder løn i forhold til forventede udgifter Note 2: Justeret leder løn i forhold til forventede udgifter Note 3: Husleje Mesinge Lokalarkiv Note 4: Tilskud til drift af Odense Fjords Naturskole Vigelsø 2007 På anlægsområdet er der ligeledes foretaget budgetopfølgning pr. 30. juni Kultur- og Fritidsudvalget - anlæg Oprindeligt Korrigeret Forventet vedtaget vedtaget Regnskab budget budget Afvigelse Note Fritidsfaciliteter Etablering af fodboldbane ved Nymarksskolen Renovering af trådhegn ved idrætsanlæg i Kerteminde Renovering af gulv og tag i den ny Kertemindehal Byggesag vedr. Kertemindehallen MIC - Filterhus og 2 bassiner Anlæggelse af rugbybaner Andre fritidsfaciliteter Renovering af spejderhytter i Munkebo Kulturel virksomhed Etablering af magasiner Opgradering af farvergården Vikingeby - Bytoften, Langeskov Færdiggørelse af Ladbyskibsprojektet I alt Note 1: Afvigelse på kr. skyldes, at projektet udskydes til I løbet af 2007 når man kun at købe jorden. I efteråret 2007 vil der blive igangsat en nødvendig ændring af

13 side 13 lokalplanen for området. Det resterende beløb på kr. vil være nødvendig for gennemførelse af projektet i Note 2: Der søges om en tillægsbevilling på kr. til anlæggelse af Rugby baner ifølge tilbud af 5. juli Forvaltningen indstiller: - Budgetopfølgningen på driftskonti oversendes med anbefaling med godkendelse af omplaceringer samt tillægsbevilling på kr. - Budgetopfølgningen på anlægsområdet oversendes med anbefaling med godkendelse af tillæg til rådighedsbeløb på kr.(der tilføres kassen kr. i 2007) Kultur- og fritidsudvalgs møde punkt 23: Oversendes med anbefaling. 24. Budget for Kultur- og Fritidsudvalgets område sagsnr Forvaltningen har til Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 6. juni udarbejdet forslag til budget for 2008 samt overslagsårene Budgetforslaget er angivet i 2007-prisniveau. Der har været afholdt møder i Folkeoplysningsudvalget samt med foreningerne vedrørende Vedtægt for Folkeoplysning i Kerteminde Kommune med henblik på ændring, således at tilskud i højere grad gives til de 0 25-årige. 1. Oversigt over budget Budgetforslag (talmateriale) 2. Oversigt over tekniske ændringer 3. Oversigt over forslag til nye aktiviteter 4. Referat fra foreningsmøde den 23. maj 2007 Forslag til Budget 2008 har været forelagt Kultur- og Fritidsudvalget til drøftelse og indstilling til Økonomiudvalget. Der ønskedes desuden en drøftelse af de forskellige forslag, som er fremlagt i forbindelse med ny tilskudsregler for lokaletilskud, som forventes indført fra 2008

14 side 14 På Kultur- og fritidsudvalgets møde den 6. juni 2007 Punkt 10 blev budgetmaterialet oversendt med anbefaling. Udvalget anbefaler desuden, at der arbejdes frem mod tilbud om kommunal overtagelse af klubhuse. Til orientering og drøftelse. Kultur- og Fritidsudvalgets møde : Oversendes med anbefaling. Udvalget anbefaler, at der arbejdes frem mod tilbud om kommunal overtagelse af klubhuse. Fornyet sagsbehandling: Byrådet har modtaget materiale til budget 2008 samt budgetoverslag , udsendt , hvori der er forslag til nye aktiviteteter. Til drøftelse samt prioritering af ønsker, side 5 i oversigt over alle nye aktiviteter. Kultur- og fritidsudvalgs møde punkt 24: Budgetforslag drøftet. 25. Mødeplan for sagsnr Forslag til mødedatoer for 2008: Onsdag, den , kl Onsdag, den , kl Onsdag, den , kl Onsdag, den , kl Onsdag, den , kl Onsdag, den , kl Onsdag, den , kl Onsdag, den , kl

15 side 15 Onsdag, den , kl Onsdag, den , kl Onsdag, den , kl Onsdag, den , kl Det indstilles, at forslag til mødedatoer og mødetidspunktet drøftes. Kultur- og fritidsudvalgs møde punkt 25: Mødeplan godkendt. 26. Eventuelt G01 sagsnr Eventuelt. Kultur- og fritidsudvalgs møde punkt 26: Intet.

side 1 Åbent referat fra Kultur- og fritidsudvalgsmøde den kl. 16:30 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat fra Kultur- og fritidsudvalgsmøde den kl. 16:30 Tilgår pressen side 1 Åbent referat fra Kultur- og fritidsudvalgsmøde den 02.05.2007 kl. 16:30 Tilgår pressen side 2 Fraværende: Afbud: Indholdsfortegnelse: 1. Meddelelser og orientering... 3 2. Budget 2008... 3 3. Budgetopfølgning

Læs mere

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgsmøde den kl. 16:30 Langeskov Bibliotek Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgsmøde den kl. 16:30 Langeskov Bibliotek Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgsmøde den 18.06.2008 kl. 16:30 Langeskov Bibliotek Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 106. Meddelelser og orientering... 3 107. Budget 2009 prioritering

Læs mere

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgsmøde den kl. 16:30 mødelokale 3 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgsmøde den kl. 16:30 mødelokale 3 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgsmøde den 07.11.2007 kl. 16:30 mødelokale 3 Tilgår pressen side 2 Fraværende: Kaare Jørgensen Kaare Jørgensen Indholdsfortegnelse: 34. Meddelelser og orientering...

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 10. januar 2007 Kl. 16.30 Kultur- og Fritidsforvaltningens mødelokale Med presse Fraværende: Side 1 Indholdsfortegnelse: 1. Konstituering

Læs mere

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 06.05.2009 kl. 16:00 Mødested: Byrådssalen, Kerteminde rådhus Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 06.05.2009 kl. 16:00 Mødested: Byrådssalen, Kerteminde rådhus Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 06.05.2009 kl. 16:00 Mødested: Byrådssalen, Kerteminde rådhus Tilgår pressen side 2 Kaare Jørgensen deltog ikke i punkt 214-222 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 16:00 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 16:00 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den 18.08.2010 kl. 16:00 Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 26. Meddelelser og orientering... 3 27. Fritidspas... 3 28. Budget 2011... 4 29.

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 31. marts 2019 Plan & Kulturudvalget. Drift. Plan & Kultur- udvalget i alt

Budgetopfølgning pr. 31. marts 2019 Plan & Kulturudvalget. Drift. Plan & Kultur- udvalget i alt Budgetopfølgning pr. 31. marts 2019 CFKFOB-overblik 1 Drift Tabel 1:, drift 1.000 kr. Overførsler fra sidste finansår incl. overførsler Forbrug pr. 31/3-2019 Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 16. februar 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 16. februar 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 16. februar 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 001. Til orientering - Kommunale haller i Aars - evt. ny organisering 3 002. Til orientering

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 31. maj 2016 Erhvervs- og Kulturudvalget. Drift. Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice. Område/1.000 kr.

Budgetopfølgning pr. 31. maj 2016 Erhvervs- og Kulturudvalget. Drift. Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice. Område/1.000 kr. Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning 31/8 31/5 31/3 Forbrug pr. 31/5-2016 Korrigeret budget incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Afvigelse

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 31 august 2014 Erhvervs- og Kulturudvalget. Drift. Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice

Budgetopfølgning pr. 31 august 2014 Erhvervs- og Kulturudvalget. Drift. Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning 31/8 31/5 31/3 Forbrug pr. 31/8-2014 Overførsler fra 2013 til 2014 Korrigeret budget incl. overførsler Afvigelse

Læs mere

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 15:30 Mødelokale 2 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 15:30 Mødelokale 2 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den 17.03.2010 kl. 15:30 Mødelokale 2 Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 10. Projektet Grib Chancen - til et lettere liv... 3 11. Pensionisttilskud...

Læs mere

Udvalgets område er gennemgået med udgangspunkt i forventet behov for ekstra bevillinger af enten positiv eller negativ karakter.

Udvalgets område er gennemgået med udgangspunkt i forventet behov for ekstra bevillinger af enten positiv eller negativ karakter. 40.00 Generelle bemærkninger Udvalgets område er gennemgået med udgangspunkt i forventet behov for ekstra bevillinger af enten positiv eller negativ karakter. 40.20 Haller og baneanlæg Området vedrører

Læs mere

Korrigeret budget incl. overførsler. Forbrug pr. 31/5- Korrigeret budget incl. overførsler. Forbrug pr. 31/5-

Korrigeret budget incl. overførsler. Forbrug pr. 31/5- Korrigeret budget incl. overførsler. Forbrug pr. 31/5- Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning Forbrug pr. 31/5-2018 incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret

Læs mere

OVERFØRSEL FRA 2015 TIL Udvalg: Kultur- og Fritidsudvalget DRIFT Serviceområde:Sammendrag

OVERFØRSEL FRA 2015 TIL Udvalg: Kultur- og Fritidsudvalget DRIFT Serviceområde:Sammendrag Udvalg: DRIFT Serviceområde:Sammendrag Funktion Tekst Sammendrag Vedtaget Tillægsbev. Genbevil- Resultat Afvigelse Søges ovf. Beløb i 1.000 kr. Budget omplacer. linger Budget til 2016 - = merudg - = merudg

Læs mere

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:00 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 11.04.2011 kl. 16:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 130. Budgetopfølgning 1-2011 - Kultur- og Fritidsudvalgets område...

Læs mere

Korrigeret Budget. Forventet Afvigelse ifht. Korr. Budget Kultur, fritid og landdistrikter

Korrigeret Budget. Forventet Afvigelse ifht. Korr. Budget Kultur, fritid og landdistrikter Pr. ultimo oktober 2018 Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget- drift ' Forbrug Regnskab Kultur, fritid og landdistrikter 45.539 47.257 41.947 45.871 332-1.386 Samlet overblik drift tet forventes at

Læs mere

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:00 Mødested: Kerteminde-hallen, mødelokale 1 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:00 Mødested: Kerteminde-hallen, mødelokale 1 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 07.01.2009 kl. 16:00 Mødested: Kerteminde-hallen, mødelokale 1 Tilgår pressen side 2 Kaare Jørgensen deltog under pkt. 168, 169, 176. Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Bilag 3e - Kultur- og Fritidsudvalget, serviceudgifter

Bilag 3e - Kultur- og Fritidsudvalget, serviceudgifter Servicerammeneutral skema Bilag 3e - Kultur- og Fritidsudvalget, serviceudgifter Udvalg / Aktivitet / Opgave U/I Korr. Budget 2018 Forbrug september 2018 3. FR 2018 Afvigelse 2018 Kultur- og Fritidsudvalget

Læs mere

Varde Kommune Bemærkninger - regnskab 2018

Varde Kommune Bemærkninger - regnskab 2018 Udvalg: Hovedkonto: Hovedfunktion: Udvalg for Kultur og Fritid 00 Byudvikling, bolig- og miljøforanstaltninger 25 & 32 Faste ejendomme og fritidsfaciliteter Samlet regnskab: 2017 Korrigeret budget 2.851.754

Læs mere

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 15. januar 2009 kl. 14:00 i Aars Gæstekantine

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 15. januar 2009 kl. 14:00 i Aars Gæstekantine Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 15. januar 2009 kl. 14:00 i Aars Gæstekantine Indholdsfortegnelse 001. Aars BMX Klub - foretræde om indkøb af Safe-gate 3 002. Dans for børn - workshop

Læs mere

side 1 Åbent referat for Byrådets møde den kl. 17:30 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Byrådets møde den kl. 17:30 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Byrådets møde den 25.06.2008 kl. 17:30 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 217. Anlægsbudget 2008. Budgetopfølgning i forbindelse med lovforslag vedrørende anlægssanktion...

Læs mere

Korrigeret budget incl. overførsler. Forbrug pr. 31/3- Korrigeret budget incl. overførsler. Forbrug pr. 31/3-

Korrigeret budget incl. overførsler. Forbrug pr. 31/3- Korrigeret budget incl. overførsler. Forbrug pr. 31/3- Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning Forbrug pr. 31/3-2018 incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget kl. 17:00 Byrådssal, Aabybro Rådhus Jammerbugt Kommune Folkeoplysningsudvalget Punkter på åbent møde: 22. Bemærkninger til referat fra sidste møde 1 23. Nyt fra formanden

Læs mere

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 16:30 Mødelokale 1 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 16:30 Mødelokale 1 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den 17.06.2009 kl. 16:30 Mødelokale 1 Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 177. Meddelelser og orientering... 3 178. Ansøgning om godkendelse

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 02. maj 2012 Lokale: Brønderslev Bibliotek, Pejsestuen Tidspunkt: Kl. 14:00-17:20 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen

Læs mere

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:30 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:30 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 08.10.2012 kl. 16:30 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 284. Østfyns Museer - regnskab 2011... 3 285. Status for Kerteminde

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 27. oktober 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 27. oktober 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 27. oktober 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 028. Til orientering - orienteringer fra administrationen 58 029. Til orientering - ophør af

Læs mere

Ny Tønder Kommune Kultur- og FritidsudvalgetBeslutningsprotokol. Beslutningsprotokol. Mødedato: 16. november 2006

Ny Tønder Kommune Kultur- og FritidsudvalgetBeslutningsprotokol. Beslutningsprotokol. Mødedato: 16. november 2006 Beslutningsprotokol Mødedato: 16. november 2006 Mødelokale: Løgumkloster Rådhus, udvalgsværelse 1 Starttidspunkt for møde 15:00 Sluttidspunkt for møde 16:00 Fraværende: Johan Sørensen 16. november 2006

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. marts 2007

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. marts 2007 Referat fra møde i onsdag den 21. marts 2007 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Efterretningssager... 1 2. FOU - DGI Roskilde... 2 3. FOU - Godkendelse af Forældreforeningen

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 TIRSDAG DEN 7. OKTOBER 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 7. oktober 2008 Side: 2 Fraværende: Kurt

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Børne- og Skoleudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Børne- og Skoleudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Børne- og Skoleudvalget Mødedato: Torsdag den 24. november 2016 Mødetidspunkt: 14:00 Mødelokale: 215 Medlemmer: Afbud: Allan S. Andersen, Bjarne Thyregod, Jan R. Jakobsen,

Læs mere

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Gentofte Kommune Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Referat åben Mødedato 23. august 2011 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse A Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 18.20 Tilstede:

Læs mere

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 30. september 2008 kl. 13:00 i

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 30. september 2008 kl. 13:00 i Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 30. september 2008 kl. 13:00 i Indholdsfortegnelse 001. Orientering om status på biblioteksområdet 108 002. Takster 2009 - Biblioteksområdet 109 003. Politisk

Læs mere

BESLUTNINGSPROTOKOL FOR KULTUR- OG FRITIDSUDVALGETS MØDE DEN 4. JANUAR 2007 KL. 14.00 I ADMINISTRATIONSBYGNINGEN LØGSTØR

BESLUTNINGSPROTOKOL FOR KULTUR- OG FRITIDSUDVALGETS MØDE DEN 4. JANUAR 2007 KL. 14.00 I ADMINISTRATIONSBYGNINGEN LØGSTØR BESLUTNINGSPROTOKOL FOR KULTUR- OG FRITIDSUDVALGETS MØDE DEN 4. JANUAR 2007 KL. 14.00 I ADMINISTRATIONSBYGNINGEN LØGSTØR Indholdsfortegnelse 46 Præsentation af forvaltningen 47 Valg af formand og næstformand

Læs mere

2 Orientering om regnskab 2015 for bevilling 34 Kultur og Fritid

2 Orientering om regnskab 2015 for bevilling 34 Kultur og Fritid 2 Orientering om regnskab 2015 for bevilling 34 Kultur og Fritid 2.1 - Bilag: Regnskabsbemærkninger 2015 til KFIU DokumentID: 4850930 Bilag Regnskabsbemærkninger til KFI udvalget REGNSKAB 2015 Bevilling:

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 10. februar 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-18:00 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F)

Læs mere

REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid Onsdag d. 23. maj 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl Ekstraordinært møde

REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid Onsdag d. 23. maj 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl Ekstraordinært møde REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid Onsdag d. 23. maj 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl. 08.00. Ekstraordinært møde 1. Meddelelser 2. Ansøgning fra Musikteatret Holstebro om tilskud til udvidelse

Læs mere

side 1 Åben dagsorden for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen

side 1 Åben dagsorden for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen side 1 Åben dagsorden for Ældre- og Handicapudvalgets møde den 29.10.2007 kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen side 2 Fraværende: Afbud: Indholdsfortegnelse: 51. Sager og skrivelser til

Læs mere

Varde Kommune Bemærkninger - regnskab 2017

Varde Kommune Bemærkninger - regnskab 2017 00 Byudvikling, bolig- og miljøforanstaltninger 25 & 32 Faste ejendomme og fritidsfaciliteter budget 3.003.897 2.851.754 2.784.181 2.594.787 Forskel 219.716 256.967 Overført til kommende budgetår 270.064

Læs mere

Tabel med forslag til budget 2019 og budgetoverslagsår fordelt på fagområder fremgår af bilag 1.

Tabel med forslag til budget 2019 og budgetoverslagsår fordelt på fagområder fremgår af bilag 1. By, Kultur og Miljø Sekretariatet Sagsnr. 302991 Brevid. 2814517 Budgetnotat for Kultur- og Idrætsudvalget budget 2019 (junimødet) Dato 29. maj 2018 I dette notat er først en kort beskrivelse af forslag

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Kultur og Fritidsudvalget. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00. Sted:

REBILD KOMMUNE. REFERAT Kultur og Fritidsudvalget. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00. Sted: REFERAT Mødedato:. Mødetidspunkt: 17:00. Sted: Mødelokale 1, Terndrup Administrationsbygning. Møde slut: 18:45 Fraværende: Indholdsfortegnelse Side 1. Godkendelse af dagsorden 124 2. Projekt IGLO Hal 125

Læs mere

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:00 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:00 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 03.06.2009 kl. 16:00 Tilgår pressen side 2 Kaare Jørgensen deltog ikke under pkt. 224-226 Jesper Schmidt-Nielsen deltog ikke under pkt. 228-235

Læs mere

Møde 7. december 2011 kl. 15:00 i mødelokale 3

Møde 7. december 2011 kl. 15:00 i mødelokale 3 Kultur- og Fritidsudvalg Referat Møde 7. december 2011 kl. 15:00 i mødelokale 3 Afbud fra/fraværende: Lars Møller Pedersen Mødet hævet kl.: 17.50 Pkt. Tekst Side 90 Orientering 1 91 Den Selvejende institution

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. januar 2011

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. januar 2011 Referat torsdag den 27. januar 2011 Kl. 18:30 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden...1 2. FOU - Orientering...2 3. FOU - Ansøgning om tilskud fra pulje til særlige

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. maj 2008

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. maj 2008 Referat fra møde i onsdag den 21. maj 2008 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Jesper Kejlhof Peter Walsøe Lena Holm Jensen Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 3 2. FOU

Læs mere

4 Udvalget for Kultur og Fritid 47.263.368 42.538.638 4.724.730

4 Udvalget for Kultur og Fritid 47.263.368 42.538.638 4.724.730 4 Udvalget for Kultur og Fritid 47.263.368 42.538.638 4.724.730 Samlet overførsel! ovf begrundelse 04001 00.25 Faste ejendomme og 1.977.847 1.944.142 33.705 fritidsfaciliteter 13 Andre faste ejendomme

Læs mere

Kulturudvalget

Kulturudvalget - 3. Budgetforslag 2014-2017 Sagsnr.: 13/16079 Sagsansvarlig: Rasmus Gade SAGSFREMSTILLING Ved Kulturudvalgets sidste behandling af budgetforslag 2014-2017 drøftes følgende emner: - Forslag til driftsbudget

Læs mere

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET 08-05-2003

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET 08-05-2003 FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET 08-05-2003 Mødedato: 08-05-2003 Mødetidspunkt: kl. 15.00-17.15 Mødested: Mødelokale v/kantinen Anders Gram Mikkelsen deltog fra pkt. 4. # 304644/09-05-2003

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kultur- og Fritidsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kultur- og Fritidsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Kultur- og Fritidsudvalget Mødedato: Onsdag den 15. maj 2019 Mødetidspunkt: 9:00 Mødelokale: Medlemmer: 215, Mødelokale Henrik Zimino, Ali Qais, Carsten Fuhr, Einer Lyduch,

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 34 TORSDAG DEN 10. SEPTEMBER 2009, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 10. september 2009 Side:

Læs mere

Kultur-og Fritidsudvalget

Kultur-og Fritidsudvalget Referat Mødedato: Tirsdag den 7. januar 2014 Mødetidspunkt: 15:00 Sluttidspunkt: 17:30 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: M.1.11/rådhuset Per Møller Jensen, Gudrun Bjerregaard, Anders Bertel, Mads Panny,

Læs mere

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08.12.2010 kl. 16:30 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08.12.2010 kl. 16:30 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08.12.2010 kl. 16:30 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 51. Meddelelser og orientering... 3 52. Fordeling af tilskud til aftenskoleundervisning

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08. december 2009 kl. 17:00 i Aars Gæstekantine

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08. december 2009 kl. 17:00 i Aars Gæstekantine åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08. december 2009 kl. 17:00 i Aars Gæstekantine Indholdsfortegnelse 001. Ansøgninger om tilskud til voksenundervisning for 2010... 3 002. IF Kvik - Ansøgning

Læs mere

Mødet blev holdt mandag den 10. januar 2011 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:00.

Mødet blev holdt mandag den 10. januar 2011 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:00. ALLERØD KOMMUNE Kultur- og Idrætsudvalget Møde nr. 13 Mødet blev holdt mandag den 10. januar 2011 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:00. Medlemmer: Formand - Flemming

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Onsdag den 17. juni 2009 Kl. 18.30 i Mødelokale F 2 v/ hovedindgangen Frederikssund Rådhus Mødedeltagere: Jens Brogaard Jensen (V) Alice Linning Annelise Hansen

Læs mere

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 16:30 Mødelokale 1 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 16:30 Mødelokale 1 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den 13.05.2009 kl. 16:30 Mødelokale 1 Tilgår pressen side 2 Gitte Overgaard, Ole Olesen Indholdsfortegnelse: 169. Meddelelser og orientering... 3

Læs mere

022 Erhverv, Kultur og fritid Andre faste ejendomme

022 Erhverv, Kultur og fritid Andre faste ejendomme KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET Sammendrag Budgetoversigt, 1.000 kr. excl. moms: Regnskab 2009 Oprindeligt budget 2010 Korr. budget 31.07. 2010* Budget 2011 022 Erhverv, Kultur og fritid 39.229 35.339 35.373

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Mødetidspunkt 31-10-2018 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Indholdsfortegnelse Folkeoplysningsudvalget 31-10-2018 17:00 1 (Åben) Regnskab

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget 2019

Fritids- og Kulturudvalget 2019 Fritids- og Kulturudvalget 2019 Opgaver Udvalget varetager opgaver inden for følgende fem områder: Idræts- og fritidsfaciliteter Folkebiblioteker Kulturel virksomhed Folkeoplysning og fritidsaktiviteter

Læs mere

SKIVEKOMMUNE Budget 2014. 8. Kultur- og Fritidsudvalget.

SKIVEKOMMUNE Budget 2014. 8. Kultur- og Fritidsudvalget. 8. Kultur- og Fritidsudvalget. 77 78 8. Kultur- og Fritidsudvalget Budget 2014 på politikområder, Drift: Politikområder U/I Budget 2014 Kultur U 8.036.400 I -144.000 Idræt U 10.162.900 I - 3.413.500 Folkeoplysning

Læs mere

Varde Kommune Bemærkninger Budget 2015

Varde Kommune Bemærkninger Budget 2015 Hovedkonto: 00 Byudvikling, bolig og miljøforanstaltninger Hovedfunktion: 25Faste ejendomme og 32 Fritidsfaciliteter Regnskab 2013 Budget 2014 13 Andre faste ejendomme 2.071.580 1.406.580 1.268.111 30

Læs mere

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 16:30 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 16:30 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den 10.12.2008 kl. 16:30 Tilgår pressen side 2 Poul Larsen forlod mødet under punkt 142 Indholdsfortegnelse: 135. Meddelelser og orientering... 3

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde Onsdag den 21. november 2012 kl. 17.00 i F7 Mødet slut kl. 19.15 MØDEDELTAGERE Kristian Moberg (V) Alice Linning Annelise Hansen Kenneth Jensen (A) Ruth Rasmussen

Læs mere

Referat fra mødet i Kultur og fritidsudvalget den 28. februar 2006 i Farsø: Dagsorden:

Referat fra mødet i Kultur og fritidsudvalget den 28. februar 2006 i Farsø: Dagsorden: Referat fra mødet i Kultur og fritidsudvalget den 28. februar 2006 i Farsø: Dagsorden: 1. Struktur for Vesthimmerlands Kulturskole. 2. Struktur for Vesthimmerlands Biblioteksvæsen. 3. Igangsættelse af

Læs mere

Varde Kommune Bemærkninger - regnskab 2012. Udvalget for Kultur og Fritid 00 Byudvikling, bolig- og miljøforanstaltninger

Varde Kommune Bemærkninger - regnskab 2012. Udvalget for Kultur og Fritid 00 Byudvikling, bolig- og miljøforanstaltninger 00 Byudvikling, bolig- og miljøforanstaltninger 25 Faste ejendomme 13 Andre faste ejendomme Korrigeret budget 873.494 1.496.538 Regnskab 788.286 1.285.171 Forskel 85.208 211.367 Overført til kommende budgetår

Læs mere

Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet. (Indeholder åbne dagsordenspunkter)

Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 4. marts 2015 Mødested: Mødelokale 620 Gothersgade 20, 7000 Fredericia Mødetidspunkt: Kl. 17:00-19:00 Medlemmer:

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den 21.02.2008 kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen side 2 Arne Krydsfeldt mødte kl. 16.40 og deltog derfor ikke fuldt ud i behandlingen

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 12 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted 6. juni 2006 16:00 Mødelokale 2 NB. Fraværende Til stede Lene Christiansen Indholdsfortegnelse 1. Økonomirapport pr. 30.04.2006.

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Opgaver under området Udvalget varetager opgaver inden for følgende områder: Fritidsfaciliteter Folkebiblioteker Kulturel virksomhed Folkeoplysning og fritidsaktiviteter m.v. Den samlede budgetramme for

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Referat Dato: 29. marts 2007 Lokale: Mødelokale 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 15.00-17.40 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/22 Strategi

Læs mere

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 14. februar 2008 kl. 14:00 i Løgstør 214

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 14. februar 2008 kl. 14:00 i Løgstør 214 Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 14. februar 2008 kl. 14:00 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 1. Landsgardeforeningen søger værtsby til DM 3 2. Anmodning fra Dronning Ingrid Hallerne 4

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde Onsdag den 19. november 2014 kl. 16.00 i F2 Mødet slut kl. 18:45 MØDEDELTAGERE Kenneth Jensen (A) Alice Linning Jens Jørgen Andersen Kristian Moberg Kristensen

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget

Fritids- og Kulturudvalget Referat Dato: Onsdag den Mødetid: 18:00-18:55 Mødelokale: Mødelokale B105 Medlemmer: Daniel Donoso (F), Ekrem Günbulut (A), Frederik A. Hansen (V), Jesper Kirkegaard (C), Merete Scheelsbeck (C), Steffen

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 06. maj 2010 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-17:00 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kultur- og Fritidsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kultur- og Fritidsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Kultur- og Fritidsudvalget Mødedato: Mandag den 11. december 2017 Mødetidspunkt: 16:30 Mødelokale: 215, Mødelokale Medlemmer: Einer Lyduch, Elise Andersen, Frants Nielsen,

Læs mere

Bilag til budgetopfølgningen pr. ultimo oktober 2016 for kultur- og udviklingsudvalget

Bilag til budgetopfølgningen pr. ultimo oktober 2016 for kultur- og udviklingsudvalget Bilag til budgetopfølgningen pr. ultimo oktober 2016 for kultur- og udviklingsudvalget Samlet oversigt Kultur- og udviklingsudvalget samlet oversigt Korrigeret budget regnskab Afvigelse* tillægsbevillingsbehov

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune, Folkeoplysningsudvalgets møde den 10. oktober 2007

Vesthimmerlands Kommune, Folkeoplysningsudvalgets møde den 10. oktober 2007 Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde den 10. oktober 2007 Vesthimmerlands Kommune, Folkeoplysningsudvalgets møde den 10. oktober 2007 Indholdsfortegnelse 1. Tilskud til befordring af børn til træning

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 22. august 2007

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 22. august 2007 Referat fra møde i onsdag den 22. august 2007 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden den 22.08.2007.... 3 2. FOU - Efterretningssager 22.08.07....

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 18 ONSDAG DEN 17. JUNI 2009, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 17. juni 2009 Side: 2 Fraværende: Pia Longet,

Læs mere

side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus - stort mødelokale 1 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus - stort mødelokale 1 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den 27.08.2007 kl. 16:00 Munkebo Rådhus - stort mødelokale 1 Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 36. Sager og skrivelser til orientering...

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Tirsdag den 14-august-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: - 18:00 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej 1, kælderen. Indgang via gavlen (handicapindgang).

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 6 TORSDAG DEN 26. APRIL 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 26. april 2007 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat. fra Kultur- og Fritidsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Referat. fra Kultur- og Fritidsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Referat fra Kultur- og Fritidsudvalget Mødedato: Mandag den 10. marts 2014 Mødetidspunkt: 15:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 211, Mødelokale Brian Franklin, Einer Lyduch, Elise Andersen,

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23 Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni 2019 Mødested: Mødelokale 620 Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan Møller

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Jernved Idrætsforening søger fritagelse om indfrielse af pantebrev... 4 3 Prioritering

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde Page 1 of 7 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 22. februar 2005 Tidspunkter 09:00 - Lokale Mødelokale 2 Fraværende Hans Krarup Olesen med afbud. Bemærkninger Knud Hjørnholm

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 22. april 2009

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 22. april 2009 Referat fra møde i onsdag den 22. april 2009 Mødet fandt sted hos Missionsforbundets Børn og Unge, Missionskirken, Hovedvejen 219, Osted, kl. 19.00. Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Regnskab 2014. Økonomi- og Erhvervsudvalgets møde 18. marts 2015

Regnskab 2014. Økonomi- og Erhvervsudvalgets møde 18. marts 2015 Regnskab 2014 Økonomi- og Erhvervsudvalgets møde 18. marts 2015 Regnskab 2014 - Økonomioversigt Forv. Opr. budget regnskab Korr. budget Regnskab mio.kr. (-) angiver indtægt/overskud 2014 30/9 14 2014 2014

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 28-08-2007 Mødested: Ponyklubbens rytterstue, Christiansfeldvej 39A, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 20:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:30 Afbud: Jens Thestrup

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. april 2010

Referat Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. april 2010 Referat onsdag den 21. april 2010 Kl. 18:30 i Mødelokale 2 på Allerslev Rådhus, Lejrevej 15, 4320 Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagorden...1 2. FOU - Orientering...2 3. FOU - Tider

Læs mere

REFERAT TIL FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 20. AUGUST 2007 KL PÅ KNABERGÅRDEN I AALESTRUP

REFERAT TIL FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 20. AUGUST 2007 KL PÅ KNABERGÅRDEN I AALESTRUP REFERAT TIL FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 20. AUGUST 2007 KL. 17.00 PÅ KNABERGÅRDEN I AALESTRUP Indholdsfortegnelse 1. Aars Gymnastikforening Ansøgning om fritagelse for betaling af halgebyr. 2. Aftale

Læs mere

Ny Tønder Kommune Kultur- og FritidsudvalgetBeslutningsprotokol. Beslutningsprotokol

Ny Tønder Kommune Kultur- og FritidsudvalgetBeslutningsprotokol. Beslutningsprotokol Beslutningsprotokol Mødedato: 05. oktober 2006 Mødelokale: Tønder Rådhus, Mødelokale 205 Starttidspunkt for møde 15:00 Sluttidspunkt for møde 18:30 Fraværende: Johan Kristensen 05. oktober 2006 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 15 TORSDAG DEN 24. JANUAR 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 24. januar 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Frederikshavn Kommune Kultur- og Fritidsudvalget. Budgetopfølgning pr. 31.8.2015. Dok. nr.: 143026/15

Frederikshavn Kommune Kultur- og Fritidsudvalget. Budgetopfølgning pr. 31.8.2015. Dok. nr.: 143026/15 Frederikshavn Kommune Kultur- og Fritidsudvalget Budgetopfølgning pr. 31.8. Dok. nr.: 143026/15 1 Drift UDVIKLING I VIST PÅ HOVEDOMRÅDER - = overskud 30/4 31/8 1 2 3 4 4-2 Bibliotek og Borgerservice 129.724

Læs mere

Forslag til. Folkeoplysningspolitik

Forslag til. Folkeoplysningspolitik Forslag til Kerteminde Kommune 231111 2011-19114 1440-29400 1 Vision, værdier og målsætninger for folkeoplysningsområdet i Kerteminde Kommune 2 Indledning Aktiviteterne inden for fritidslivet opstår i

Læs mere

Udvalget Kultur, Fritid og Fællesskab

Udvalget Kultur, Fritid og Fællesskab Mio. kr. Udvalget Kultur, Fritid og Fællesskab Udvalget Kultur, Fritid og Fællesskab varetager opgaver inden for kultur og fritid, f.eks. biblioteker, idrætsfaciliteter og grønne områder, folkeoplysningsområdet,

Læs mere

side 1 Åbent referat for Børn- og Skoleudvalgets møde den 10.01.2012 kl. 14:00 Mødelokale 2 - Gl. byrådssal i Langekov Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Børn- og Skoleudvalgets møde den 10.01.2012 kl. 14:00 Mødelokale 2 - Gl. byrådssal i Langekov Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Børn- og Skoleudvalgets møde den 10.01.2012 kl. 14:00 Mødelokale 2 - Gl. byrådssal i Langekov Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 383. Budgetopfølgning 0-2012 på Børn- og

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 20. maj 2009

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 20. maj 2009 Referat fra møde i onsdag den 20. maj 2009 Mødet startede kl. 19:00 i Osted/Lejre Skytteforening i klublokalet, Lejrevej 1, 4320 Lejre. Gert Rosenkrantz Fuglsang Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse

Læs mere