OPEL MOVANO Persontransport

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OPEL MOVANO Persontransport"

Transkript

1 OPEL MOVANO Persontransport

2

3 Opel Movano Combi & Bus. Mennesker. Store og små, unge og gamle, sportshold, hotelgæster, studerende, projektteam uanset hvem de er, sørger Opel Movano for, at alle bliver transporteret på en komfortabel og praktisk måde.

4

5 En fornøjelse at køre. Bedre plads i kabinen, mere komfort, mere fleksibel opbevaringsplads og større køreglæde giver helt sikkert større produktivitet. På både lange og korte køreture har Movano rigelig plads til, at du og dine passagerer kan læne sig tilbage og nyde turen. Vores designere og ingeniører har lagt stor vægt på et højt komfortniveau i kabinen, som f.eks. den højt placerede gearstang og det højdejusterbare rat. Du kan også vælge mellem flere ergonomiske sædeløsninger. Kabine Instrumentpanel. Overskueligt, førervenligt instrumentpanel, der er placeret ergonomisk korrekt, øger sikkerheden og giver føreren et bedre overblik. Opbevaringsplads. Blot en af de mange bekvemme opbevaringsløsninger, der er placeret inden for førerens rækkevidde. Ekstraudstyr.

6

7 Sikkerhed og tryghed går hånd i hånd. Ved transport af personer har deres sikkerhed altid højesteprioritet. Derfor har Movano, ud over standard ABS og ESP, også airbag i førersiden og standard 3-punkts sikkerhedsseler til alle passagerer. Der er mulighed for ekstra sikkerhed og beskyttelse med frontairbag i passagersiden, sideairbags til både fører- og passagerside samt statisk kurvelys og regnsensor, der reagerer omgående på ændrede lys- og vejrforhold. Alle Opel Movano modeller har uovertruffen sidevindsstabilitet og giver et godt udsyn til vejen. Sikkerhed Vognbane- og fjernlysassistent. Disse intelligente systemer advarer dig ved utilsigtede vognbaneskift samt skifter fra fjernlys til nærlys ved møde med mod- eller forankørende biler (ekstraudstyr). Statisk kurvelys. Aktiveres nemt med retningsviseren ved lave hastigheder, og fordeler lyset lige der, hvor der er behov for det (ekstraudstyr). ESP. Elektronisk stabiliseringsprogram der øger stabiliteten og sikkerheden. Er standard på alle Movano modeller.

8

9 Somme tider er det vigtigst at transportere mennesker, andre gange handler det om lastplads. Men det meste af tiden har du brug for begge dele. Med sin fleksible passager/lastkapacitet er Opel Movano Combi en ideel løsning. Fås med ni sæder, i to forskellige længder og to højder, og er en allround vinder. Combi En allround vinder. Combi.

10

11 Opel Movano Bus. Alle om bord! Bus Opel Movano Bus er meget rummelig med plads op til 17 personer. Den skræddersyede passagerkabine har dobbelte sæder på den ene side af gangen og enkeltsæder på den anden, og dermed de mest optimale adgangsforhold og største komfort. Den har fuld finish indvendig med højtmonterede hattehylder og justerbare luftudtag (ekstraudstyr), som gør lange ture til en fornøjelse. Samtidig gør den brede sidedør med standardtrinbræt det nemt for passagerne at komme ind og ud.

12 Combi: Varianter og dimensioner Mål Combi L1H1 L2H2 A Maks. længde B Maks. længde uden spejle C Maks. længde med spejle D Maks.højde E Udhæng, for F Akselafstand G Udhæng, bag H Læssehøjde J Sporvidde, for K Sporvidde, bag N Indvendig kabinehøjde O Bredde bagdør P Højde bagdør Q Lastlængde (3. sæderække) Q1 Lastlængde (2. sæderække) R Bredde mellem hjulkasser Alle dimensioner i mm

13 Bus: Varianter og dimensioner Mål Bus L3H2 A Maks. længde B Maks. længde uden spejle C Maks. længde med spejle D Maks.højde E Udhæng, for 842 F Akselafstand G Udhæng, bag H Læssehøjde 557 J Sporvidde, for K Sporvidde, bag O Bredde bagdør P Højde bagdør Alle dimensioner i mm Specifikationer for Combi & Bus

14 Udstyr & tilbehør. Infotainment. Hold dig i kontakt og få et overblik over hvor du skal hen, hvordan du kommer til bestemmelsesstedet samt hvordan trafikken glider. Det er en meget stor fordel, når du er på arbejde. Vi mennesker arbejder altid bedst i afslappede omgivelser. Derfor er infotainmentpakkerne i Opel Movano skræddersyede til uovertruffen ydelse og nydelse. Alle muligheder er nøje udviklet specielt til Opel Movano. Fjernbetjening i rattet. Radiofunktioner som lydstyrke, kanalvalg og ændringer af radiostationer kan foretages uden, at føreren behøver at fjerne hænderne fra rattet. Radio CD 16 BT USB. Ratbetjent CD-radio med Bluetooth samt USBog AUX-indgang. 2 x 15 W. Fås også med DAB+. Radio CD 16 BT USB er ekstraudstyr. R 15 BT USB. Ratbetjent radio med med Bluetooth samt USB- og AUX-indgang. 2 x 15 W (Bus) eller 4 x 15 W (Combi). Standard-radio i Opel Movano. Navi 50 IntelliLink. Dette navigationssystem giver fuld værdi for pengene. Den store 7 trykfølsomme farveskærm er, i kraft af dens placering øverst i centerkonsollen, monteret optimalt inden for syns- og rækkevidde. Navigation vises i fugleperspektiv i 2D eller 3D og omfatter TMC-trafikmeddelelser. Kortmateriale opdateres via USB. Navigationssystemet omfatter ligeledes stemmestyring af smartphone, Bluetooth, USB, AUX-indgang samt ratbetjening. Med den gratis AHA -app til din smartphone kan du få adgang til internet radio og de sociale medier via systemets touch-skærm. Fås også med DAB+ digital radio. 1 Bluetooth. Nem at betjene og næsten universal: Bluetooth gør kommunikation med mobiltelefon håndfri og mere sikker. Er standard på alle Movano modeller. Auxiliary input (aux-in) og USB-stik. Alle Opel Movano infotainmentsystemer har aux-in og USB-stik. Digital radio. Alle Europæiske digitale radioformater kan modtages med DAB/DAB+/DMB audio. Fås med Radio CD 16 BT USB DAB og NAVI 50 Intellilink DAB. 1 Kompatibilitet og funktioner kan variere afhængig af enhedstype og version af styresystem.

15 Kabinen Boardcomputer. Boardcomputeren er ekstraudstyr og giver information om afstand, turens længde, gennemsnitligt og aktuelt brændstofforbrug, antal kilometer til næste tank og gennemsnitshastighed siden seneste nulstilling. Digital fartskriver. Nem at betjene for føreren. Pålidelige køreregistreringer og hviletid til indsamling og analyse af din varevognsflåde. Digital fartskriver er ekstraudstyr til Combi og standard i Bus. Infotainment Trinbræt bagpå. Et forsænket trinbræt på bagenden gør det nemmere for passagererne at komme ud ad bagdøren i en nødsituation. (Ekstraudstyr på Combi). Trin på siden. Det foldbare, elektriske trin på siden og det indvendige håndtag gør det nemt for passagerne at komme ind og ud. Når døren bliver åbnet, folder trinnet sig automatisk ud og trækker sig tilbage, når døren lukkes. Standard på Bus. Fartpilot med hastighedsbegrænser. Som standard har Bus en fartpilot med hastighedsbegrænser, der er programmeret til en tophastighed på 90 km/t. Den kan ikke deaktiveres af føreren. Hastighedsbegrænseren (ekstraudstyr) på Combi fås med fire forskellige programmerede hastigheder. Start/Stop System. Start/Stop-funktionen optimerer brændstofforbruget yderligere, navnlig ved bykørsel. Motoren stopper, når bilen holder stille i frigear og starter straks koblingen trædes ned igen.

16 Alsidighed Surrringskroge. Standard i Combi. Bekvemme og praktiske surringskroge holder lasten sikkert på plads. Aircondition. Forbedrede arbejdsbetingelser i al slags vejr. (Ekstraudstyr). Hattehylde. Jakker og mindre genstande kan nemt og bekvemt placeres på hattehylden. Standard i Bus. Aircondition, bag, i Combi. Den separate aircondition med ventilationskanaler i loftet sørger for et behageligt klima for passagererne på anden og tredje række. Elektrisk skydedør. Den elektriske skydedør er perfekt til nem pålæsning og passageradgang. Den fjernbetjenes af føreren og har nødåbning udefra. (Ekstraudstyr til Bus). Udtagelige bagsæder. I Combi er der mulighed for at tage de to passagerbænke ud for at give mere plads til bagage. I Bus kan de to bageste sæderækker tages ud. (Ekstraudstyr). Reservehjul i fuld størrelse. Combi har reservehjul i fuld størrelse, placeret under gulvet bagi. Bus med 17 sæder har et pladsbesparende dækreparationssæt. Åbning af sideruder. Skydepaneler i sideruderne giver ekstra ventilation af frisk luft. (Ekstraudstyr). Varme ved bagsæderne. Varmeanlægget bagi har to kraftige 4 kw varmere, der fungerer gennem ventilationssystemet under sædet. Det kan indstilles til at opvarme kabinen forud for kørsel. (Ekstraudstyr til Bus). Tonede ruder. Tonede ruder er standard og gør det mere behageligt og privat for passagererne, samtidig med at de beskytter mod kraftigt sollys. Individuelle ventilationskanaler. Ligesom i fly har bagsædepassagerne deres egne ventilationskanaler, så de kan justere luftretningen- og mængden efter ønske. (Ekstraudstyr til Bus).

17 Sikkerhed Parkeringsassistance. Parkeringsassistancen afgiver et advarselssignal, så du undgår skader, når du bakker. (Ekstraudstyr). Udvendig Tågelygter. Tågeforlygterne er optimalt placeret for forbedring af udsyn (Ekstraudstyr). Udstyr Sikkerhed og tryghed. Den fjernbetjente tyverialarm benytter bevægelsessensorer til beskyttelse af hele bilen (motorrum, kabine og lastområde) mod indbrud. (Ekstraudstyr til Bus). Stænklapper. Robuste specialdesignede stænklapper i termoplastik til at beskytte karrosseriet mod beskadigelse fra stenslag, vandsprøjt, sandkorn, osv. (Ekstraudstyr). Blindvinkelspejl. Dette blindvinkelspejl er monteret i forsædepassagerens solskærm. Det kan vippes for at give føreren et bedre overblik over blinde vinkler. Smarte pakker. Alle vigtige funktioner for et bedre udsyn og en mere sikker kørsel er inkluderet i disse pakker. Lyspakken (ekstraudstyr) indeholder blandt andet Regnsensor, Tågelygter og Statisk Kurvelys. Førerassistance-pakken (standard på Bus, ekstraudstyr på Combi) indeholder Fjernlysassistent, Vognbaneskiftalarm, Tågeforlygter, Regn- og lyssensor samt Boardcomputer.

18 Komfort Komfortførersæde. Som ekstraudstyr fås det 6-vejs justerbare komfortførersæde med justerbar lændestøtte. Fås også til forsædepassageren. Komfortsæder. En sædevinkel på 19,5 grader, hofte-til-knærum på 66 cm og dobbelte sæder med bedre plads til skuldrene, så får du ikke en bedre komfort for passagererne. Alle sæder har 3-punkts sikkerhedssele og hovedstøtte. Komfortsæderne er ekstraudstyr til Bus. Kabinelys. Lys ved hvert sæde giver større komfort for passagererne, mens lys i fodrummet gør det nemt for passagererne at finde deres sæder, når det er mørkt. (Ekstraudstyr til Bus). Pulse, sort

19 Farver & indtræk Arctic White North Sea Blue Signal Blue Poppy Red Mandarin Orange Saffron Yellow Ink Blue Halo Silver 1 Ambient Blue 1 Pearl Black 1 1 Metallak.

20

21 Motorer. De højteknologiske BiTurbo-motorer i Movano Combi og Bus er foran, når det kommer til transport, med en overlegen ydelse og exceptionelt lavt brændstofforbrug og CO 2 -udledning. Motorer BiTurbo-teknologien kombinerer fordelene ved en lille turbolader hurtig speederrespons og stort moment ved lave omdrejninger med den høje ydeevne og moment fra en stor turbolader. Blueinjection-teknologi, Start/ Stop System og ECO-funktion sikrer en ren ydelse med uovertruffen effektivitet. Start/Stop-systemet fjerner udledningen, hver gang du skal stoppe for rødt eller holder i kø, hvilket giver dig betydelige besparelser ved bykørsel og tæt trafik. ECO-funktionen optimerer energiforbruget og fortæller dig, når det er tid til at skifte gear for at spare brændstof. Blueinjection giver stærke dieselmotorer mulighed for at overholde de strenge Euro 6 emissionskrav. For at reducere nitrogen (NO x ) udledning, bruger den additivet AdBlue, som reagerer med NO x og efterlader harmløs nitrogen og vand. Påfyldning af Adblue er hurtig og simpel ved intervaller på km. ved gennemsnitlig vognbrug. AdBlue is a registered trademark of the Verband der Automobilindustrie e. V. (VDA), the German Association of the Automotive Industry.

22 En velafprøvet måde til ro i sindet. For dig og din virksomhed er det altafgørende, at køretøjet er i orden. For Opel betyder pålidelighed og kvalitet meget mere end blot fremstilling og levering af biler med førsteklasses teknologi og motorkraft. Vi har et omfattende serviceprogram til hver enkelt Opel, og vi garanterer vores kunder den højeste kvalitet længe efter, at leveringen har fundet sted. Før Opel Movano kom på markedet, har den kørt testture på mere end 3,2 millioner kilometer og har ligeledes gennemgået andre gennemgribende test. Opel Movano har seks års garanti mod gennemtæring af karosseriet. Serviceintervallerne er km 1 for Combi og km 1 for Bus. Hvis der skulle opstå et uventet behov for vedligeholdelse, er der et netværk med specialister på serviceværksteder over hele Europa, der står klar til at få din Opel Movano tilbage på vejen med et minimum af nedetid eller som tilbyder dig en lånebil. Kontakt din Opel forhandler for erhvervskøretøjer for at få alle informationer om leasing, vedligeholdelse eller flådeaftaler. 1 Eller 2 år.

23 myopel. myopel hjælper dig med at holde styr på alt det, der vedrører din Opel. Du kan blandt andet: // Se din bils servicehistorik // Modtage informationer om sikkerheds- og serviceopdateringer // Modtage påmindelser om serviceeftersyn og syn 1 // Få skræddersyede tilbud og invitationer til events Når du henter vores myopel app, får du desuden en række ekstra fordele, som hjælper dig, når du er på farten i din Opel: Hurtig søgning i en digital version af din bils instruktionsbog, guide til din bils kontrol- og advarselslamper, vejledning til f.eks. starthjælp, bugsering og hjulskift samt hjælp til udfyldelse af skadesrapporter. Gå ind på myopel.dk og opret din profil. Download herefter myopel app en og log ind. 1 Denne funktion kræver, at du giver os tilladelse til at kontakte dig pr. (under Min profil ).

24 Opel Service. Opel Service. For din virksomhed er det altafgørende, at varevognen er i orden. For Opel betyder pålidelighed og kvalitet meget mere end blot fremstilling og levering af biler med førsteklasses teknologi og motorkraft. Vi tilbyder et omfattende serviceprogram til vores varevognskunder, og vi har mange Opel værksteder i Europa - heraf en del specialiserede varevognsværksteder, der står klar til at yde professionel og hurtig service, hvis du får brug for det. Du får altid at vide, hvad der er lavet og hvorfor, og du får en udførligt specificeret regning. Opels fem serviceløfter. 1. Ingen tidsbestilling. 2. Kort ventetid. 3. Direkte reparatørkontakt. 4. Alternativ transport ved driftstop. 5. Opel Assistance med vejhjælp. Ingen tidsbestilling du får diagnosen straks. Får du brug for at besøge et Opel varevognsværksted, klares mindre reparationer, mens du venter. Kort ventetid. Indleverer du bilen inden kl. 12 for at få udskiftet sliddele såsom bremser, udstødning eller støddæmpere, garanterer vi, at reparationen bliver udført samme dag. Direkte reparatørkontakt. Ring til din Opel varevogns forhandler, hvis du har brug for råd og vejledning. Alternativ transport ved driftsstop. Tager en reparation mere end tre timer, finder vi en alternativ transportløsning selvfølgelig gratis. Dette gælder vognens første to leveår. Opel Assistance. Der følger gratis Opel Assistance vejhjælp med alle nye Opel varevogne i de første to år. Ligegyldigt hvor du kører, er Opel Assistance klar til at hjælpe dig ved driftsstop i over 40 europæiske lande, 365 dage om året, 24 timer i døgnet. Dette inkluderer blandt andet vejhjælp på stedet, bugsering til autoriseret Opel værksted, erstatningsbil alternativt vidererejse med tog eller fly. Hold dig opdateret om de gældende betingelser for Opel Assistance på opel.dk Leasing. Du kan også lease din bil gennem Opel Leasing. Hvis du beslutter dig for at lease din Opel, tilpasser vi leasingbetingelserne til dine behov. Opel Service- og Reparationsaftale. Når du køber din nye Opel, har du en unik mulighed for at tegne en Opel Service- og Reparationsaftale. Med en Opel Serviceaftale betaler du en fast månedlig ydelse, der er skræddersyet efter dit behov, så du slipper for uventede værkstedsregninger. Du vælger selv, hvor mange år aftalen skal gælde, dog højst fem år. Nybilsgaranti. Denne garanti omfatter alle nye Opel-personbiler i en 24-måneders periode uden kilometerbegrænsninger fra den dag, hvor den blev registreret første gang eller leveret til kunden af Opel forhandleren, afhængig af hvilken dato, der kommer først. Op til 6-års rustgaranti mod indefrakommende gennemtæring. Opel tilbyder dig en pålidelig langsigtet garanti mod gennemtæring i henhold til de i servicebogen oplyste garantibetingelser. Vælg originale Opel reservedele og tilbehør med 2 års reklamationsret. Alle de reservedele du skal bruge til at holde din Opel i perfekt stand samt individualisere den efter dine private og forretningsmæssige behov, finder du hos din Opel forhandler. Genbrug. Informationer om Design for Recycling, retursteder for udtjente køretøjer og genbrug af disse, finder du på opel.dk Kundecenter. Din Opel partner står til rådighed for dig, hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker. Ønsker du oplysninger om en varevogn, kan du også kontakte Opels kundecenter på tlf.: Du kan desuden finde meget mere information om din varevogn på opel.dk Nogle illustrationer i denne brochure viser udstyr, der ikke er standard. Det viste udstyr kan købes som ekstraudstyr. Brochurens oplysninger og data var korrekte på udgivelsestidspunktet, og udstyret samt tekniske specifikationer er baseret på oplysninger, som forelå på dette tidspunkt. På grund af den stadige tekniske udvikling forbeholder vi os ret til at foretage ændringer uden varsel i såvel specifikationer som farver og udstyr, og der tages endvidere forbehold for fejl i udstyr og specifikationer. Desuden gør vi opmærksom på, at de trykte farver kan afvige fra de faktiske. Endelig tager vi i enhver henseende forbehold for trykfejl. Opel Danmark A/S, marketing. Kontakt din Opel forhandler for seneste informationer. ADAM OPEL AG, Rüsselsheim Udgave 11/16 DK/MY17.5

OPEL MOVANO Persontransport

OPEL MOVANO Persontransport OPEL MOVANO Persontransport Opel Movano Combi & Bus. Mennesker. Store og små, unge og gamle, sportshold, hotelgæster, studerende, projektteam uanset hvem de er, sørger Opel Movano for, at alle bliver

Læs mere

OPEL MOVANO. Persontransport

OPEL MOVANO. Persontransport OPEL MOVANO Persontransport 119649_mo115_CombiBus_p02_03-M.indd 2-3 Opel Movano Combi & Bus. Mennesker. Store og små, unge og gamle, sportshold, hotelgæster, studerende, projektteam uanset hvem de er,

Læs mere

OPEL MOVANO Chassis versioner og ombygninger

OPEL MOVANO Chassis versioner og ombygninger OPEL MOVANO Chassis versioner og ombygninger Opel Movano. Intet job er for stort. Når alting skal gå op i en højere enhed... I vores branche er der ikke plads til, at tingene ikke går op. Dette gælder

Læs mere

Opel Movano. Intet job er for stort.

Opel Movano. Intet job er for stort. Opel Movano Opel Movano. Intet job er for stort. Når alting skal gå op i en højere enhed I vores branche er der ikke plads til, at tingene ikke går op. Dette gælder specielt for dine transport- og logistikbehov.

Læs mere

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 Standardudstyr Teknik Funktion Komfort Dæk - 185/60 R 88H (QLF) og stålfælge 6J x 15 (PG1) 2 lygter i loftsbeklædning (fortil) Belysning i lastrum

Læs mere

OPEL MOva v n an O COM, co bi/bus Specifikationer, udstyr & priser OktObEr 2011 Maj 2015

OPEL MOva v n an O COM, co bi/bus Specifikationer, udstyr & priser OktObEr 2011 Maj 2015 OPEL Movano, MOvanO COMbi/bus combi/bus Specifikationer, udstyr udstyr & priser priser Maj OktObEr 2015 2011 Combi FWD 180 % Combi: L1H1 2.980 kg Combi: L2H2 3.500 kg Movano standardudstyr 2 3 Priser og

Læs mere

OPEL MOva v n an O COM, co bi/bus Specifikationer, udstyr & priser OktObEr 2011 Maj 2015

OPEL MOva v n an O COM, co bi/bus Specifikationer, udstyr & priser OktObEr 2011 Maj 2015 OPEL Movano, MOvanO COMbi/bus combi/bus Specifikationer, udstyr udstyr & priser priser Maj OktObEr 2015 2011 2 Combi FWD 180 % Combi: L1H1 2.980 kg Combi: L2H2 3.500 kg Priser og motorer Diesel Motor /

Læs mere

Opel Movano. Intet job er for stort.

Opel Movano. Intet job er for stort. OPEL MOVANO Opel Movano. Intet job er for stort. Når alting skal gå op i en højere enhed I vores branche er der ikke plads til, at tingene ikke går op. Dette gælder specielt for dine transport- og logistikbehov.

Læs mere

OPEL M OPEL M O O va v n an O O C, c OM OM bi/bus Spe Spe cifika cifika tioner, tioner, ud S S tyr & pri tyr & pri S S er Okt janu ObEr 2011 ar 2014

OPEL M OPEL M O O va v n an O O C, c OM OM bi/bus Spe Spe cifika cifika tioner, tioner, ud S S tyr & pri tyr & pri S S er Okt janu ObEr 2011 ar 2014 OPEL Movano, MOvanO combi/bus COMbi/bus Specifikationer, udstyr udstyr & priser priser januar OktObEr 20142011 2 Combi FWD 180 % Combi: L1H1 3000 kg Combi: L2H2 3500 kg Priser og motorer Diesel Motor /

Læs mere

OPEL MOva v n an O COM, co bi/bus Specifikationer, udstyr & priser Okt nov Ob EM E br 2011 Er 2014

OPEL MOva v n an O COM, co bi/bus Specifikationer, udstyr & priser Okt nov Ob EM E br 2011 Er 2014 OPEL Movano, MOvanO COMbi/bus combi/bus Specifikationer, udstyr udstyr & priser priser November OktObEr 2011 2014 2 Combi FWD 180 % Combi: L1H1 2.980 kg Combi: L2H2 3.500 kg Priser og motorer Diesel Motor

Læs mere

OPEL MOVANO. Chassis versioner og ombygninger

OPEL MOVANO. Chassis versioner og ombygninger OPEL MOVANO Chassis versioner og ombygninger Opel Movano. Intet job er for stort. Når alting skal gå op i en højere enhed... I vores branche er der ikke plads til, at tingene ikke går op. Dette gælder

Læs mere

OPEL MOva v n an O COM, co bi/bus Specifikationer, udstyr & priser Okt FE O bru ber 2011 ar 2016

OPEL MOva v n an O COM, co bi/bus Specifikationer, udstyr & priser Okt FE O bru ber 2011 ar 2016 OPEL Movano, MOvanO COMbi/bus combi/bus Specifikationer, udstyr udstyr & priser priser Februar OktObEr 2016 2011 2 Combi FWD 150 % Combi: L1H1 3.000 kg Combi: L2H2 3.500 kg Priser og motorer Diesel Motor

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk Prisliste NV400 FWD Forhjulstræk PRISLISTE Version Model Motor CO2 g/km Totalvæ gt Transmission Varerums volume m2 Brændstof forbrug km/l* Energi Klasse Gron ejerafgift

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Astra Classic II

Opel Astra Classic II Opel Astra Classic II Øg dine forventninger med OPEL ASTRA Classic II. Oplev, at dynamisk design, teknisk snilde og enestående komfort går op i en højere enhed. Opel Astra CLASSIC II. Designet for at

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Cosmo AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag 3 FX3 Elektronisk stabiliseringsprogram

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver 31.07.2018 31-07-2018 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerus volue 3 Transission Model Totalvægt inkl. Reg. Afgift inkl. Reg. Afgift

Læs mere

OPEL Movano, chassis. Specifikationer, udstyr & priser

OPEL Movano, chassis. Specifikationer, udstyr & priser OPEL Movano, chassis Specifikationer, udstyr & priser NOVEMBER 2014 2 Chassis enkeltkabine (FWD) 3500 kg 30 % L2H1 L3H1 Priser og motorer Diesel Motor / gearkasse 2,3 CDTI (92 kw/ 125 HK) 2,3 CDTI BiTurbo

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

Specifikationer, udstyr & priser

Specifikationer, udstyr & priser OPEL combo Specifikationer, udstyr & priser januar 2014 2 Priser og motorer Diesel Combo L1H1 2505 kg L1H2 2505 kg L2H1 2505 kg L2H2 2505 kg Motor / gearkasse (u.moms) (m.moms) (u.moms) (m.moms) 1.3 CDTI

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 02.01.2014 * Gælder kun biler på lager * 2 Model- og motoroversigt Opel Ampera Motorer Elmotor 111kW (150 hk) 1.4 liter benzinmotor 63 kw (86 hk) Motor 5-dørs Ekstraudstyr

Læs mere

DK-18C-1380

DK-18C-1380 NISSAN NV400 Chassis Enkeltkabine FWD Forhjulstræk RWD-TW Baghjulstræk med Tvillingedæk Prisliste NV400 CHASSIS Enkeltkabine PRISLISTE Version Chassis Motor Totalv ægt Transmission CO2 g/km Brændstof forbrug

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

DET FORNUFTIGE VALG.

DET FORNUFTIGE VALG. Den nye OPEL Karl DET FORNUFTIGE VALG. Det er nemt at se fordelene ved den nye Opel KARL den har et stort udvalg af udstyr til en fornuftig pris. Du får fem døre, City Mode 1 og avancerede assistancesystemer

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)* Volumen i varerum (m 3 ) Gearkasse Totalvægt (kg) Km/l CO 2 g/km Energiklasse

Læs mere

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b NISSAN NV300 COMBI Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 NV300 COMBI Brænd-stof Grøn Længde og forbrug Energi ejerafgift / højde Grade Motor Gearkasse km/l Klasse halvår (kr.) Vejl. udsalgspris

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

FØRSTEGANGSYDELSE 9.990,- EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL

FØRSTEGANGSYDELSE 9.990,- EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL SKRÆDDERSY DIN NYE CITROËN VAREBIL Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine forhold på arbejdspladsen

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN

SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN FRA 1.595,- ÅRETS VAREBIL I DANMARK 2017 BOOK TID TIL FREMVISNING AF DE MANGE MULIGHEDER! Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY PRIS Nedsat 5.000, KAMPAGNEMODELLER EXCITE IMPRESS EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 214.990 219.990 214.990 254.990

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

OPEL Insignia Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Insignia Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Insignia Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Kode Sikkerhed Standardudstyr Edition Cosmo OPC / OPC Unlimited AW7 Frontairbags foran, sideairbags samt gardinairbags for og bag - AY0 Front-

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress OPC-Line 349.990

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 12. 08. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Edition+ Exclusive

Læs mere

PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn

PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn RENAULT TRAFIC KASSEVOGN Motor Gearkasse Forbrugstal NEDC / WLTP* CO2 NEDC / WLTP* L1H1 - T27-5,2 m3 1,6 dci 95hk S/S 6-trin man 16,1 / 13,5

Læs mere

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr RENAULT MASTER Priser & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 01.01.2018 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2 g/km

Læs mere

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED Vejledende prisliste ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN 2.495 PR. MÅNED SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER KAMPAGNEMODELLER

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Nedsat 50.000 Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Excite Impress

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 31.3.2016 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

DET FORNUFTIGE VALG.

DET FORNUFTIGE VALG. OPEL Karl DET FORNUFTIGE VALG. Det er nemt at se fordelene ved Opel KARL den har et stort udvalg af udstyr til en fornuftig pris. Du får fem døre, City Mode 1, der giver nemmere styring i byen, og avancerede

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO6 13.12.2017 13-12-2017 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerums volume m 3 Transmission Model Totalvægt kg Udsalgspris inkl. Reg.

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug * Pris eksl. moms, eksl. levering T28, L1H1 2.3 dci 100hk FAP

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

OPEL MOva v n ano, kassevogn Specifikationer, udstyr & priser Okt novober 2011 EMBER 2014

OPEL MOva v n ano, kassevogn Specifikationer, udstyr & priser Okt novober 2011 EMBER 2014 OPEL Movano, MOvanO kassevogn Specifikationer, udstyr udstyr & priser priser NOVEMBER OktObEr 2011 2014 2 Priser og motorer Diesel Kassevogn FWD 30% L1H1 2.800 kg L2H2 3.300 kg L3H2 3.500 kg Motor / gearkasse

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 25.05.2018 25-05-2018 NV300 KASSEVOGN Længde Varerumstørrelse Stop/ Startsystem Brændstofforbrug v. bl. kørsel (NEDC, Grøn ejerafgift Vejl.

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 1.1.2017 01-01-2017 NV300 KASSEVOGN Længde Varerumstørrelse Stop/ Startsystem Brændstofforbrug v. bl. kørsel (NEDC, Grøn ejerafgift Vejl.

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 01-01-2018 NV300 KASSEVOGN Længde og højde Udstyr Varerumstørrelse (m3) Motor Stop/ Startsystem Gearkasse Brændstofforbrug v.

Læs mere

TIL DIG! MERE INDHOLD

TIL DIG! MERE INDHOLD DEN ALSIDIGE Vivaro MERE TIL DIG! En verden fuld af muligheder kalder på en bil med masser af indstillinger. Derfor har vi udviklet Vivaro, så den kan opfylde ethvert tænkeligt behov ikke blot til længere

Læs mere

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg?

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? CITROËN NEMO Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? Så kan drømmen blive til virkelighed med den nye Citroën

Læs mere

Specifikationer, udstyr & priser

Specifikationer, udstyr & priser OPEL combo Specifikationer, udstyr & priser Maj 2015 2 Priser, motorer og farver Diesel Combo L1H1 2.505 kg L1H2 2.505 kg L2H1 2.505 kg L2H2 2.505 kg Motor / gearkasse 1,3 CDTI (66 kw/ 90 HK) S/S ecoflex

Læs mere

OPEL MOva v n ano, kassevogn Specifikationer, udstyr & priser OktObEr 2011 Maj 2015

OPEL MOva v n ano, kassevogn Specifikationer, udstyr & priser OktObEr 2011 Maj 2015 OPEL Movano, MOvanO kassevogn Specifikationer, udstyr udstyr & priser priser Maj OktObEr 2015 2011 2 Priser og motorer Diesel Kassevogn FWD 30% L1H1 2.800 kg L2H2 3.300 kg L3H2 3.500 kg Motor / gearkasse

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer Vejledende prisliste FÅ KOMFORT I SÆRKLASSE, MASSER AF PLADS TIL HELE FAMILIEN, HØJT UDSTYRSNIVEAU OG EFFEKTIVE TURBO MOTORER SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 27.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Spar 50.000 på alle modeller Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite

Læs mere

Opel Movano - Combi/ Bus

Opel Movano - Combi/ Bus Combi / Bus Movano L1H1 (3000 kg) Combi, forhjulstræk Gearkasse/ antal trin Kode Brændstof forbrug, km/l 1 CO 2 g/km Energiklasse/ halvårlig ejerafgift Vejledende pris eks. moms og afgift Vejledende pris

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 13.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Image 269.990

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere