Matr. nr. 1 bn Hasle by og sogn. 10. dec Stempel- og gebyrfri i henhold til lov nr. 235 af DEKLARATION AF

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Matr. nr. 1 bn Hasle by og sogn. 10. dec. 1948. Stempel- og gebyrfri i henhold til lov nr. 235 af 30.04.1946. DEKLARATION AF 10.12.1948."

Transkript

1 Matr. nr. 1 bn Hasle by og sogn. 10. dec Stempel- og gebyrfri i henhold til lov nr. 235 af DEKLARATION AF Underskrevne arkitekt Andreas Dall som ejer af matr. nr. 1 hn Hasle by og sogn pålægger herved bindende for mig og fremtidige ejere af dette matr.nr. samt parceller heraf følgende deklaration: 1. For ejendomme, hvori staten har panteret, gælder, indtil dette lån er fuldt indfriet, følgende bestemmelser: a) Ejeren har pligt til at holde ejendommen forsikret i et af justitsministeriets anerkendt bygningsbrandforsikringsselskab. b) Ejendommen skal holdes forsvarligt vedlige. Forsømmes vedligeholdelsen kan boligministeriet give pålæg herom. Ministeriet kan pålægge kommunalbestyrelsen at føre tilsyn med overholdelsen af vedligeholdelsespligten efter regler, som det fastsætter. c) Såfremt en ejendom udlejes, skal lejen ved første udlejning godkendes af boligministeriet, og senere lejeforhøjelser skal godkendes af kommunalbestyrelsen. 2.

2 I det omfang der opføres fællesbrandmure mellem to bygninger på forskellige ejendomme, skal denne mur bevares som fælles brandmur så længe en af bygningerne endnu står. 3. Samtlige ejere af ejendomme indenfor det af denne deklaration omfattende areal er pligtige til at blive medlemmer af en for dette areal dannet lodsejerforening samt at betale bidrag til denne forenings fælles anliggender, såsom til dækning af den lodsejerne påhvilende forpligtelse til vedligeholdelse af private veje eller stier på eller langs arealet, vedligeholdelse af fælles kloaker og vand-, gas- og elektricitetsledninger, eventuel vedligeholdelse og drift af vejbelysning, vedligeholdelse af eventuelle fælles beplantninger og legepladser, renholdelse af veje og stier og ordning af eventuel fælles renovation samt til foreningens administration. Bidragets størrelse fastsættes af foreningens generalforsamling ved simpel stemmeflertal blandt de fremmødte medlemmer, således at hver parcel giver en stemme. Foreningen har til hver tid oprykkende panteret i parcellerne og de derpå værende bygninger næst efter størst muligt lån af kredit- og hypotekforeningsmidler til forhøjet rente samt statslån, uden at tilbagerykningen udtrykkelig behøver at dokumenteres for tinglysningsdommeren. Denne bestemmelse begæres tillige tinglyst som pantstiftende for et beløb af indtil 200 kr. Uanset bestemmelserne i foregående stykke er ejeren af matr. nr. l hn indtil hele dette areal er færdigt udstykket, ikke pligtig at være medlem af lodsejerforeningen, men er alligevel berettiget til at give møde på de af foreningen afholdte generalforsamlinger og møder. Kommunalbestyrelsen kan omstøde eller ændre enhver af foreningens bestemmelser, hvis klage over en sådan bestemmelse er indgivet af mindst en femtedel af foreningens medlemmer. 4. Ingen ejendom må anvendes til fabrik, værksted, stald, restaurations- eller forlystelsesvirksomhed, og ingen del af arealet må benyttes til losseplads eller oplagsplads, lige så lidt som der må drives vognmands- eller droskeforretning i kvarteret. Der må ej heller på arealet oprettes, drives sanatorium, klinik eller pensionat for personer med smitsomme sygdomme. Arealet må ikke anvendes til campering, ligesom enhver form for lysthuse og beboelsesvogne er forbudt. Der må i det hele ikke på arealet øves nogen som helst virksomhed, haves nogen indretning, oplag eller andet, som ved ilde lugt, røg, larm, ubehageligt skue eller på anden måde kan være til ulempe for de omboende. 5. Der påhviler arealet byggepligt i overensstemmelse med 5 i det betingede skøde af fra kommunen til arkitekt Andreas Dall. På arealet må kun opføres rækkehuse (ensartede, sammenbyggede beboelseshuse i l, 1½ eller 2 etager med 1 lejlighed i hvert hus) efter planer og beskrivelser godkendt af kom-

3 munalbestyrelsen. Husenes ydre skal ved vedligeholdelse og fornyelse i materiale, form og farve stedse svare til den oprindelige tilstand. Herved bemærkes eksempelvis, at der i badeværelsesvinduer kun må indsættes uigennemsigtigt glas, i øvrige vinduer kun klart glas, og ruder må ikke overklæbes med mosaikpapir eller lignende. Skiltning af hvad art nævnes kan tillades kun efter foreningens godkendelse. 6. Uanset bestemmelserne i 4-5 skal der med sognerådets godkendelse kunne oprettes til brug for det nærmeste kvarter en børnehave, et maskinvaskeri, et fryseanlæg eller lignende, når placering sker adskilt fra den øvrige bebyggelse. 7. Veje og stier, der anlægges på arealet, må ingensinde spærres for den offentlige færdsel uden kommunalbestyrelsens samtykke, der til enhver tid kan tages tilbage. Lodsejerne er pligtige til på deres tilgrænsende ejendomme at tåle skråningsanlæg, der nødvendiggøres af vejens eller stiernes regulering ligesom lodsejerne aldrig må foretage sådanne ændringer ved disse skråningsanlæg, at vej- eller stianlægget skades. 8. Lodsejerne er pligtige uden vederlag at tåle, at de for det oprindelige matr. nr. l hn og parceller heraf nødvendige kloaker, vand-, gas- og elektricitetsledninger og lign., alle med tilhørende armatur m.v. føres over parcellerne, flere steder gennem husene, således som dette sker ved husenes opførelse. Lodsejerne er pligtige til at lade disse ledninger med armatur etc. forblive ubeskadigede på ejendommene, men er til enhver tid pligtige til at tilstede foreningens, forsyningsværkernes eller kommunens befuldmægtigede repræsentanter adgang til ledninger m.v. for at efterse, påse eller reparere disse, idet foreningen vedligeholder alle for de enkelte huse fælles ledninger. Omkostningerne herved samt erstatninger til de enkelte ejere eller lejere for sådanne skader, der foranlediget af de fælles ledninger forårsages på ejendommene, såsom ødelæggelse af haveanlæg, murværk etc. påhviler lodsejerne i fællesskab i henhold til en af foreningen foretaget fordeling. Almindelige ulemper ved tilstedelse af adgang for udførelse af reparationer etc. berettiger ikke de enkelte lodsejere til erstatning. 9. Beplantningen af ejendommene skal holdes indenfor de grænser, der til enhver tid sættes af foreningen eller kommunen. Indtil videre gælder herom for så vidt angår de 9 parceller langs Præstevangsvej, Præstehaven 50-58, følgende bestemmelser a. - g.: a) Nord for husrækken må på hver parcel kun findes 1 vækst (træ eller busk) mere end 1,5 m. høj, og dens højde må ikke overstige 7 m. b) Syd for husrækken må der indtil en afstand fra denne af 13 m. ingen vækster forefindes af over 3 m. højde, medens der i en større afstand fra husrækken på hver parcel højst. må forefindes 4 vækster (ved hus nr. 50 dog 6 vækster) af indtil 5 m.

4 højde. c) Vækster af højde over 2 m. skal være plantet mindst 1,65 m. fra skel. d) Ovenstående beplantningsbestemmelser gælder ikke espalierplanter op ad husmure. e) Mod vej, sti eller naboskel må ikke anbringes anden slags hegn end den slags, der anbringes ved husenes opførelse. f) Nord for husrækken må hegnets højde ikke overstige 0,9 m. over fortov. g) Syd for husrækken indtil en afstand fra denne af 8 m. må hegnet være indtil 1,90 m. højt, medens det syd herfor kun må være indtil 1m. højt. h) Forhaverne skal vedblive at være prydhaver og pænt i orden. Baghaverne skal holdes fri for ukrudt, der kan genere naboerne. Såfremt 2 naboer ikke kan enes om hegnets højde, fastsættes denne af foreningen. 10. Matr. nr. l hn betragtes som fuldt udstykket, når parcellen er mindre end 700 m2. I tvivlstilfælde afgør kommunalbestyrelsen, hvornår matr. nr. 1 hn kan betragtes som fuldt udstykket. 11. Påtaleberettiget med hensyn til samtlige denne deklarations bestemmelser er a) Hasle-Skejby-Lisbjerg sogneråd, b) den i 3 omhandlede lodsejerforening, c) ejeren af matr. nr. 1 hn indtil dette areal er fuldt udstykket. Påtaleberettiget alene med hensyn til bestemmelserne i 1 er endvidere d) Staten (Boligministeriet), såfremt der indestår statslån i den ejendom med hensyn til hvilken påtale udøves. Påtaleberettiget alene med hensyn til bestemmelserne i 2 er endvidere e) de kreditanstalter, der har lån mod 1. eller 2. prioritets pantesikkerhed i den ejendom med hensyn til hvilken påtale udøves. 12. Kommunalbestyrelsen er berettiget til at tillade afvigelser fra bestemmelserne i denne deklaration, når forhold taler derfor, og når disse afvigelser efter kommunalbestyrelsens skøn ikke berøver kvarteret dets karakter efter deklarationens bestemmelser. Alle spørgsmål vedrørende deklarationens fortolkning afgøres af kommunalbestyrelsen, hvis fortolkning lodsejerne er pligtige at underkaste sig, med rekurs til domstolene. 13. Nærværende deklaration begæres tinglyst på matr. nr. 1 hn af Hasle by og sogn forud for al anden gæld.

5 Forud hæfter 1. Deklaration om højspændingsledning lyst den Deklaration om skel mod Aarhus kommune lyst den Hasle pr. Århus, den 7. december sign Andreas Dall. Hasle-Skejby-Lisbjerg Sogneråd 9. dec Hasle pr. Aarhus. Reinh. Pedersen. Indført i dagbogen for retskreds nr. 55 Ning og Hasle m. flere herreder, den 10. dec Lyst tingbog: Bd. Hasle BL Akt.: Skab Y nr Lyst servitutstiftende, ej lyst pantstiftende også fordi kreditor ikke er tilstrækkelig tydeligt angivet. Tilladelse til anv. af lov 235/46 tidligere forevist. sign.

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NCRJ3 FOR VELLTEGV^J I RINGKØBING BY. Oktober 1??6,

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NCRJ3 FOR VELLTEGV^J I RINGKØBING BY. Oktober 1??6, 3 R I N G K Ø B I N G K O M M U N E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NCRJ3 FOR VELLTEGV^J I RINGKØBING BY. Oktober 1??6, RING K-g 3 I N G K O K M U N E. DEKLARATION FOR ET BOLIGOMFÅDE I DEN SYDLIGE DEL AF

Læs mere

RINGKØBING KOMMUNE. DEKLARATION FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE SYD FOR SøIBERGSVEJ. 18. januar 1978.

RINGKØBING KOMMUNE. DEKLARATION FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE SYD FOR SøIBERGSVEJ. 18. januar 1978. RINGKØBING KOMMUNE DEKLARATION FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE SYD FOR SøIBERGSVEJ 18. januar 1978. RINGKØBING KOMMUNE DEKLARATION FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE SYD FOR SØIBERGSVEJ. Undertegnede Ringkøbing kommune

Læs mere

Byplanvedtægt for byplanområde XXV. i Herlev kommune.

Byplanvedtægt for byplanområde XXV. i Herlev kommune. Byplanvedtægt for byplanområde XXV i Herlev kommune. I medfør af byplanloven ( lovbekendtgørelse nr. 16o af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Herlev kommune. 1 Byplanvedtægtens

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. GLOSTRUP KOMMUNE. OMRÅDE VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LE, HVISSINGE)

BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. GLOSTRUP KOMMUNE. OMRÅDE VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LE, HVISSINGE) BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. GLOSTRUP KOMMUNE. OMRÅDE VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LE, HVISSINGE) GLOSTRUP KOMMUNE - BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. FOR ET OM-E VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LÆ, HVISSINGE.) 5 1. Område.

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 13 HØJVANGSPARKEN

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 13 HØJVANGSPARKEN MUNKEBO KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 13 HØJVANGSPARKEN I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. f e- bruar l97o) fastsættes følgende bestemmelser for det i i nævnte område i Munkebo

Læs mere

Afskrift. DEKLARATION. På ejendommen matr. nr. :

Afskrift. DEKLARATION. På ejendommen matr. nr. : Afskrift. Matr. nr. 1 o m. fl. Gladsaxe by Gladsaxe sogn. Akt:Skab G Kr. 322 Anmelder: Stempel 23 kroner DEKLARATION. På ejendommen matr. nr. : 1 o Gladsaxe by og sogn 1 ml Gladsaxe by og sogn 1 læ do

Læs mere

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening DEKLARATION For Handrupgaard Grundejerforening Dok. om bebyggelse, beplantning, grundstørrelse, hegn, beplantning, skiltning, parkeringsplads, veje, vandforsyning, pligt til at være medlem af, grundejerforening

Læs mere

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NORD FOR JERNBANEN OG ØST FOR SDR. RING- VEJ I RINGKØBING BY. Oktober 1975.

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NORD FOR JERNBANEN OG ØST FOR SDR. RING- VEJ I RINGKØBING BY. Oktober 1975. RINGKØ.BING KOMMUNE DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NORD FOR JERNBANEN OG ØST FOR SDR. RING- VEJ I RINGKØBING BY. Oktober 1975. RINGKØBI N G KOMMUNE DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE I DEN SYD-ØSTLIGE DEL

Læs mere

D E K L A R A T I O N.

D E K L A R A T I O N. D E K L A R A T I O N. Undertegnede Birkerød Kommunalbestyrelse, der er ejer af ejendommen matr.nr. 5 b og 16 n Kajerød by, Birkerød sogn, og 113 a Birkerød by, Birkerød sogn, pålægger herved med virkning

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL

Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL Byplanvedtægt nr. 29 for skole- og haveboligområdet i Østbyens sydlige del I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

Søgaard Hovedgaard, Holmsland Klit sogn. FÆLLESDEKLARATION

Søgaard Hovedgaard, Holmsland Klit sogn. FÆLLESDEKLARATION Matr.nr. 104l, 104 v til 104ø, 104aa til 104ay, 194c, 194v, 194y til 194ø, 194aa til 194ai 196p, 196be til 195bu af Søgaard Hovedgaard, Holmsland Klit sogn. Anmelder: Kristian Madsen landsretssagfører

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY. Februar Rettet i juni 1974 og februar 1975.

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY. Februar Rettet i juni 1974 og februar 1975. R I N G K Ø B I N G K O M M U N E PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY Februar 1974. Rettet i juni 1974 og februar 1975. RINGKØBIN-G KOMMUNE l PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRÅDE

Læs mere

KOPI. Matr; hr. 4h Brønsholm by, Karlebo,sogn. Anmelder: Per Fasting, landsretssagfører, Ny Vestergade l, 1471 København K. Tlf: 12 09 13 DEKLARATION

KOPI. Matr; hr. 4h Brønsholm by, Karlebo,sogn. Anmelder: Per Fasting, landsretssagfører, Ny Vestergade l, 1471 København K. Tlf: 12 09 13 DEKLARATION KOPI Matr; hr. 4h Brønsholm by, Karlebo,sogn. Anmelder: Per Fasting, landsretssagfører, Ny Vestergade l, 1471 København K. Tlf: 12 09 13 DEKLARATION Undertegnede Kay Wilhelmsen, Vassingerød pr.,lynge,

Læs mere

Deklaration. 2. Området udgør en del af Borupgårds jorder matr. nr. l a Borupgård samt alle parceller, der udstykkes fra det.

Deklaration. 2. Området udgør en del af Borupgårds jorder matr. nr. l a Borupgård samt alle parceller, der udstykkes fra det. Matr. nr.: la Borupgård Egebæksvang sogn Anmelder: Tikøb Sogneråd Espergærde Deklaration Tikøb kommune pålægger herved de kommunen tilhørende parceller nr. 2-243 af matr. nr. la Borupgård følgende servitutter,

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 2. Nørager kommune

Partiel byplanvedtægt nr. 2. Nørager kommune Partiel byplanvedtægt nr. 2 for Nørager kommune Boligområde i Nørager by I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsætles følgende bestemmelser for det i l nævnte område

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 4 ULFBORG - VEMB KOMMUNE. For et boligområde i Vemb (Bigården) TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN

BYPLANVEDTÆGT NR. 4 ULFBORG - VEMB KOMMUNE. For et boligområde i Vemb (Bigården) TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN BYPLANVEDTÆGT NR. 4 For et boligområde i Vemb (Bigården) ULFBORG - VEMB KOMMUNE TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN Tingvej 5-6990 Ulfborg - tlf. 97 49 15 55 ULFBORG-VEMB KOMMUNE RINGKJØBING AMT PARTIEL BYPLAJWEDTÆGT

Læs mere

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE RESEN VEST1 UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE RESEN VEST1 UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10 SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10 RESEN VEST1 Deklaration for område vest og syd for Resen skole Undertegnede ejer af det på vedhæftede kortbilag viste område, omfattende

Læs mere

et område i Dragør kommunes sydlige del

et område i Dragør kommunes sydlige del BYPLANVEDTÆGT NR. 1A Byplanvedtægt for et område i Dragør kommunes sydlige del Partiel byplanvedtægt nr. l A for et område i Dragør kommunes sydlige del. Byplanvedtægt for et område mellem Krudttårnsvej,

Læs mere

vejle Byplanvedtægt nr. 8 for et område af Vejle Købstads Nørremark, nord for Nørremarksvej KOMMUNE

vejle Byplanvedtægt nr. 8 for et område af Vejle Købstads Nørremark, nord for Nørremarksvej KOMMUNE vejle KOMMUNE Byplanvedtægt nr. 8 for et område af Vejle Købstads Nørremark, nord for Nørremarksvej Vejle kommune 0 Anmelder: Vejle byråd. Byplanveatægt nr. 8. 36O~ 2 2, SEP. Bypi arive dtægt for et område

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Byplanvedtægt 4. for området syd for Havnevej. Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Byplanvedtægt 4. for området syd for Havnevej. Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Byplanvedtægt 4 for området syd for Havnevej Frederiksværk Kommune I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i l omhandlede

Læs mere

Aarhus Kommune Byplanvedtægt nr. 2

Aarhus Kommune Byplanvedtægt nr. 2 Aarhus Kommune Byplanvedtægt nr. 2 Vejlby-Risskov Kommune Fritliggende parcelhuse ved Villadsensvej, Bryggervej og Grenåvej i Vejlby Del ophævet i henhold til lokalplan nr. 928. Se endvidere lokalplan

Læs mere

Del af 177a m.fl. Søgård Hovedgård Holmsland klit

Del af 177a m.fl. Søgård Hovedgård Holmsland klit Mtr. nr., ejerlav, sogn: (i København kvarter) eller (i at sønderjydsk Landsdele)bd, og bl..i tingbogen, art. nr., e/er/av, sogn. Gade og hus nr.: Stempel: kr. øre Del af 177a m.fl. Søgård Hovedgård Holmsland

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup,

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, 64oo Sønderborg, telf. o4-461216 februar 1974. I medfør

Læs mere

S E R V I T U T T E R

S E R V I T U T T E R Original. A F S K R I F T I anledning af at undertegnede NORDKYFA A/S, Rågeleje, agter at udstykke og sælge de mig tilhørende arealer matr.nr. 6-g, 6-u, 6-v og 6-x Smidstrup by, Blistrup sogn, i overensstemmelse

Læs mere

SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 3.. BYPLANVEDTÆGT NR. 3 FOR ET OMRÅDE NORD FOR ÅNUMVEJ (GL. DYRSKUEPLADS). 1 Område.

SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 3.. BYPLANVEDTÆGT NR. 3 FOR ET OMRÅDE NORD FOR ÅNUMVEJ (GL. DYRSKUEPLADS). 1 Område. SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 3.. BYPLANVEDTÆGT NR. 3 FOR ET OMRÅDE NORD FOR ÅNUMVEJ (GL. DYRSKUEPLADS). I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o.2.l9To) fastsættes følgende

Læs mere

Anmelder: DEKLARATION.

Anmelder: DEKLARATION. INDUSTRIELT BYGGE COMPAGNI Matrikelnumre. 15c, 16ay, 18cz, 17a og 17b Kildebrønde by og sogn IBYCO A/S POSTBOX 60, TAASTRUP Anmelder: INDUSTRIELT BYGGE COMPAGNI IBYCO A/S Lille Sengeløsevej 30 2630 Taastrup

Læs mere

25. MRS 1965 * 005726 Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N. 1

25. MRS 1965 * 005726 Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N. 1 25. MRS 1965 * 005726 Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N. 1 I forbindelse med udstykning af matr.nr. 7 g Viby By, Syv Sogn 2, pålægges der herved ejendommen følgende

Læs mere

0 0 083 *-3.M19b9 DEKLARATION

0 0 083 *-3.M19b9 DEKLARATION dz Mtr. nr., ejerlav, sogn: matr. nr. 1 Stempel: (/ København kvarter) Mygdal sogns eller (i de sønderjydske lands- -,-,. -r\ ^ J(IVJ H * L nordlige Del. dele) bd. og bl. i tingbogen, art. nr., ejerlav,

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune)

Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune) Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune) er d. 15.11.2011 blevet delvis aflyst. Det aflyste område er i stedet omfattet af: Lokalplan nr. 316 For et område til boligformål ved Minervavej,

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 18 Byplanvedtægt for et område begrænset af Lyngbygade, Lyngsøvænget, Lyngsø og Pøtsøstien.

Partiel byplanvedtægt nr. 18 Byplanvedtægt for et område begrænset af Lyngbygade, Lyngsøvænget, Lyngsø og Pøtsøstien. Tiuauy^T D. ^o.i-\.'7^ Partiel byplanvedtægt nr. 18 Byplanvedtægt for et område begrænset af Lyngbygade, Lyngsøvænget, Lyngsø og Pøtsøstien. Indholdsfortegnelse Side I. Byplanvedtægtens område 1 II. Områdernes

Læs mere

Partiel Byplan 5. For dele af Snertinge by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0500

Partiel Byplan 5. For dele af Snertinge by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0500 Partiel Byplan 5 For dele af Snertinge by Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 23.07.1976 3011502PB0500 BJERGSTED KOMMUNE Partiel Byplanvedtægt nr. 5, for dele af Snertinge by FORORD Denne byplanvedtægt

Læs mere

DEKLARATION PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J

DEKLARATION PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J DEKLARATION OG PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 for GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J Hjemmeside: www.grf- Adresse: Horsevænget 97 oesterby.dk 8310 Tranbjerg J Deklaration Undertegnede, Århus kommune,

Læs mere

DEKLARATION. a) De til enhver tid værende ejere af arealer inden for deklarationsområdet skal være medlemmer af Grundejerforeningen Fyrrelunden.

DEKLARATION. a) De til enhver tid værende ejere af arealer inden for deklarationsområdet skal være medlemmer af Grundejerforeningen Fyrrelunden. (Forslag til generalforsamlingen den 28. maj 2006) DEKLARATION Undertegnede Grundejerforeningen Fyrrelunden,som repræsentant for ejerne af grunde udstykket fra matr. nr. 1cp og 1cq Tollerup by, Melby sogn,

Læs mere

Nørre-Rangstrup Kommune. Byplanvedtægt nr. 3. Agerskov, Åbakken, Engeriis, Bispelunden. Agerskov. Boligformål. Kongsbak Informatik

Nørre-Rangstrup Kommune. Byplanvedtægt nr. 3. Agerskov, Åbakken, Engeriis, Bispelunden. Agerskov. Boligformål. Kongsbak Informatik Nørre-Rangstrup Kommune Byplanvedtægt nr. 3 Agerskov, Åbakken, Engeriis, Bispelunden Agerskov Boligformål 1972 Kongsbak Informatik FORSL.: AGERS: L PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 3 FOR EN DEL AF -.Y, NØRRE

Læs mere

Partiel byplan SVOGERSLEV. Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2. (Fra 1/ Roskilde kommune) for el omrade

Partiel byplan SVOGERSLEV. Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2. (Fra 1/ Roskilde kommune) for el omrade Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2 Partiel byplan for el omrade SVOGERSLEV beliggende syd tor hovedvejen i Svogerslev (Værkstedsområde vest) (Fra 1/4 1970 Roskilde kommune) KORNERUP-SVOGERSLEV KOMMUNE

Læs mere

BYPLAN. Nr. 7. For området omkring Rosenvængets Hovedvej og Rosenvængets Allé m.fl. KØBENHAVNS KOMMUNE

BYPLAN. Nr. 7. For området omkring Rosenvængets Hovedvej og Rosenvængets Allé m.fl. KØBENHAVNS KOMMUNE BYPLAN Nr. 7 For området omkring Rosenvængets Hovedvej og Rosenvængets Allé m.fl. KØBENHAVNS KOMMUNE Byplanvedtægt for Rosenvænget Det vedtagcs i medfor af byplanloven, lov nr. 181 af 29. april 1938, at

Læs mere

Byplanvedtægt 7. For et område sydvest for Finlandsvej og Danmarksvej. Lyngby-Taarbæk Kommune

Byplanvedtægt 7. For et område sydvest for Finlandsvej og Danmarksvej. Lyngby-Taarbæk Kommune Byplanvedtægt 7 For et område sydvest for Finlandsvej og Danmarksvej Lyngby-Taarbæk Kommune PARTIEL BYPLAN NR.7 for et område sydvest for Finlandsvej og Danmarksvej i Lyngby-Taarbæk Kommune BYPLANVEDTÆGT

Læs mere

Deklaration for Matrikel nr. 2-ff (Rønnebækgårdsvej), Erritsø by og sogn

Deklaration for Matrikel nr. 2-ff (Rønnebækgårdsvej), Erritsø by og sogn 1. Områdets fastlæggelse 1.1. Undertegnede ejer af det på vedhæftede deklarationsrids viste område, omfattende matr. nr. 2 ff af Erritsø by og sogn i Fredericia Kommune, pålægger herved det nævnte område

Læs mere

Partiel byplan nr. 103. (Lumby nr. 1) ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR ET OMRÅDE OMKRING

Partiel byplan nr. 103. (Lumby nr. 1) ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR ET OMRÅDE OMKRING Partiel byplan nr 103 (Lumby nr 1) ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR ET OMRÅDE OMKRING HEDELUND i ODENSE KOMMUNE 4 2 3 For at sikre et godt og tiltalende haveboligområde træffer Lumby sogneråd herved -

Læs mere

STADSARKITEKTEN I AALBORG SEPT. 1973

STADSARKITEKTEN I AALBORG SEPT. 1973 BYPLANVEDTÆGT NR. 31 A Mjel m.v. STADSARKITEKTEN I AALBORG SEPT. 1973 AALBORG KOMMUNE. BYPLANVEDTÆGT NR. 31 A. Mjel m.v. Byplanvedtægt for et område nord for Smedegaardsvej belig- gende omkring Mjel i

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR »SELSKOVPARKEN« I HILLERØD KOMMUNE

Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR »SELSKOVPARKEN« I HILLERØD KOMMUNE Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR»SELSKOVPARKEN«I HILLERØD KOMMUNE Byplanvedtægt nr. 18»Selskovparken«i Hillerød kommune I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes

Læs mere

SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR.2. BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET OMRÅDE MELLEM VES- TERGADE, AMAGERVEJ, KLOSTERVEJ OG GANER Å. i Område.

SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR.2. BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET OMRÅDE MELLEM VES- TERGADE, AMAGERVEJ, KLOSTERVEJ OG GANER Å. i Område. SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR.2. BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET OMRÅDE MELLEM VES- TERGADE, AMAGERVEJ, KLOSTERVEJ OG GANER Å. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o.2.197o) fastsættes

Læs mere

Partiel byplan ROSKILDES JORDER. Nr. 5. for et område af. beliggende i. Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE

Partiel byplan ROSKILDES JORDER. Nr. 5. for et område af. beliggende i. Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE Nr. 5 Partiel byplan for et område af ROSKILDES JORDER beliggende i Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE Felix Møllers Bogtrykkeri v/ S. og V. Pedersen 1972 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

BYPLAN. Nr. 22. For området Valby Langgade, Valby-Vigerslev kvartergrænsen, den gamle vestbane og ydre godsbane KØBENHAVNS KOMMUNE

BYPLAN. Nr. 22. For området Valby Langgade, Valby-Vigerslev kvartergrænsen, den gamle vestbane og ydre godsbane KØBENHAVNS KOMMUNE BYPLAN Nr. 22 For området Valby Langgade, Valby-Vigerslev kvartergrænsen, den gamle vestbane og ydre godsbane KØBENHAVNS KOMMUNE Byplanvedtægt Det vedtages i medferr af lov nr. 181 af 29. april 1938 om

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED FJERBGADE I RINGKØBING BY. Marts 1977.

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED FJERBGADE I RINGKØBING BY. Marts 1977. R I N G K Ø B I N G K O M M U N E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED FJERBGADE I RINGKØBING BY. Marts 1977. R I N G K Ø B I N G K O M M U N E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED FÆRØGADE I RINGKØBING BY.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN NYGÅRDSPARK

GRUNDEJERFORENINGEN NYGÅRDSPARK Matr.nr. 16 cb Farum by og sogn DEKLARATION Undertegnede, direktør Bøje Nielsen og direktør, civilingeniør Axel Juhl-Jørgensen, c/o Dansk Totalentreprise A/S, Naverland 2, 2600 Glostrup, der ved skøde,

Læs mere

HVALSØ KOMMUNE. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4 FOR DEL AF HVALSØ

HVALSØ KOMMUNE. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4 FOR DEL AF HVALSØ PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4 FOR DEL AF HVALSØ BYPLANVEDTÆGT FOR DEL AF HVALSØ STATIONSBY. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

NYBORG KOMMUNE BYPLANVE DTÆGT

NYBORG KOMMUNE BYPLANVE DTÆGT Partiel byplan nr. 9 NYBORG KOMMUNE BYPLANVE DTÆGT FOR ET OMRÅDE BEGRÆNSET AF JOHS. HØIRUPSVEJ JERNBANEN OG CHRISTIANSLUNDSVEJ I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes

Læs mere

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids.

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids. Matr. nr. 1 i Neder Holluf by, Fraugde sogn m.fl., Odense Herred DEKLARATION Undertegnede JENS P. KOCH & CO. A/S, Vermehrensvej 14, 5100 Odense bestemmer og deklarerer herved for sig selv og fremtidige

Læs mere

Stempel: kr. øre D E K L A R A T I O N.

Stempel: kr. øre D E K L A R A T I O N. Fællesdeklaration tinglyst på matr. 4 e, 7 a, 7 æ, 8 a og 11 a, avnsø By, Føllenslev Sogn, Skippinge erred, olbæk Amt. Tinglyst 16-6-1970: Dokument om benyttelse, bebyggelse, hegn, veje, grundejerforening

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT l. Lokalplanens formål side 1 AFSNIT 2. Lokalplanens område - 1 AFSNIT 3. Områdets

Læs mere

LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) is - GIRO Byplanvedtægt for et boligområde øst for Stangkærgård

LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) is - GIRO Byplanvedtægt for et boligområde øst for Stangkærgård T Mr. LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) 97 52 is - GIRO 34130 ANMELDER: C.M?. kl B LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE -j 5 j;; j -p -n.j^ SMØRUMOVRE _ 0_. _ Q, Q, J.nr. 27.5. - 8-1 - 8-m Smn. 276o

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR 48-239 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM BULLE- RUPVEJ - BY- OG LANDZONEGRÆNSEN MOD ØST - KERTEMINDEVEJ OG TVEDVÆNGET I SEDEN I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT 1 Lokalplanens

Læs mere

Udstykning og anvendelse.

Udstykning og anvendelse. . I medfør af lov nr. 181 af 29. april 1938 med ændringer i lov nr. 211 af 23. april 1949, jvf. bekendtgørelse nr. 242 af 30/4 1949, pålægges der det i 1 nævnte område i Nr. Uttrup i Sundby-Hvorup kommune

Læs mere

Byplanvedtægt for Industriområde.

Byplanvedtægt for Industriområde. MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 9 Byplanvedtægt for Industriområde. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i i nævnte område i Munkebo

Læs mere

BYPLANVEDTEGT NR. Al3 GLOSTRUP KOMMUNE OMRÅDE NORD FOR KØGEBUGTBANEN OG ØST FOR BYVEJ

BYPLANVEDTEGT NR. Al3 GLOSTRUP KOMMUNE OMRÅDE NORD FOR KØGEBUGTBANEN OG ØST FOR BYVEJ BYPLANVEDTEGT NR. Al3 GLOSTRUP KOMMUNE OMRÅDE NORD FOR KØGEBUGTBANEN OG ØST FOR BYVEJ GLOSTRUP KOMMUNE - BYPLANVEDTÆGT NR. A 13. FOR ET OMRÅDE I AVEDØRE NORD FOR KØGEBUGTBANEN OG SYD FOR AVEDØRE SKOLES

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT. PARTIEL nr: 16. for et område, KOMMUNE NYBORG

BYPLANVEDTÆGT. PARTIEL nr: 16. for et område, KOMMUNE NYBORG PARTIEL nr: 16 BYPLANVEDTÆGT for et område, vest for Delfinvej mellem Nyborg Fjord, Provst Hjortsvej, Gormsvej, Jernbanen, Knudshovedvej, Storebæltsvej og Motorvej A 1. august -1977 NYBORG KOMMUNE I medfør

Læs mere

DEKLARATION FOR PARCELLER AF MATR. NR. 5"P, 7bc 7bq SABRO BY OG SOGN.

DEKLARATION FOR PARCELLER AF MATR. NR. 5P, 7bc 7bq SABRO BY OG SOGN. DEKLARATION FOR PARCELLER AF MATR. NR. 5"P, 7bc 7bq SABRO BY OG SOGN. DEKLARATION Undertegnede ejere af det på vedhæftede deklarations rids viste område, omfattende dele af matr. nr. 5 ap, 6 h, 7 bc og

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 9

Partiel byplanvedtægt nr. 9 Hasseris kommune Partiel byplanvedtægt nr. 9 Byplanvedtægt for Hasseris Bytoft Byplanvedtægt for Hasseris Bytoft. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende

Læs mere

I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område:

I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område: ÅRHUS KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. l FOR SABRO. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område: 1. BYPLANVEDTÆGTENS OMRÅDE.

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV. Byplanvedtægt nr. 46

BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV. Byplanvedtægt nr. 46 BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV Byplanvedtægt nr. 46 Byplanvedtægt nr. 46 for Nr. Herlev I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20 februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1

Læs mere

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening DEKLARATION For Handrupgaard Grundejerforening 27.06.1961 Dok om bebyggelse, benyttelse mv, Vedr. Matr. Nr. 3a, (3ff-3fg- -SA) af Handrup by, Dråby sogn - 2 - Anmelder: Advokatfirma BENT WERNER OLAF GORMSEN

Læs mere

Albertslund Kommune. Deklaration nr. D16. Herstedøster Villaby. Åben og lav boligbebyggelse. Kongsbak Informatik

Albertslund Kommune. Deklaration nr. D16. Herstedøster Villaby. Åben og lav boligbebyggelse. Kongsbak Informatik Albertslund Kommune Deklaration nr. D16 Herstedøster Villaby Åben og lav boligbebyggelse Kongsbak Informatik P% de i Heratedøster Villaby udstykkede parceller tinglyees følgende bestemmelsert 1. Når udstykningen

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Byplanvedtægt 7. for et Centerområde ved Skovbakkevej. Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Byplanvedtægt 7. for et Centerområde ved Skovbakkevej. Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Byplanvedtægt 7 for et Centerområde ved Skovbakkevej Frederiksværk Kommune PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NUMMER 7 for et Centerområde ved Skovbakkevej i Frederiksværk Frederiksværk kommune

Læs mere

LOKALPLAN NR. 8. Herlev kommune.

LOKALPLAN NR. 8. Herlev kommune. LOKALPLAN NR. 8 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 8 vedrører kædehusbebyggelsen ved Havlykkevej og Stokkemarkevej. Udover at fastlægge, at området kun må anvendes til boligformål, og

Læs mere

Partiel byplan. for et område af. Roskilde købstads jorder. i domsognet, beliggende ved Køgevej og Østre Ringvej ROSKILDE

Partiel byplan. for et område af. Roskilde købstads jorder. i domsognet, beliggende ved Køgevej og Østre Ringvej ROSKILDE Nr. 6 Partiel byplan for et område af Roskilde købstads jorder i domsognet, beliggende ved Køgevej og Østre Ringvej ROSKILDE Felix Møllers Bogtrykkeri v. S. og V. Pedersen 1967 Partiel byplan nr. 6 for

Læs mere

,25'r. af 12,5 m fra stamvejens midtlinie og iøvrigt 2,5 m fra skel. Akt: Skab F nr./.71( 1 (udfyldes af dommerkontoret) kr.

,25'r. af 12,5 m fra stamvejens midtlinie og iøvrigt 2,5 m fra skel. Akt: Skab F nr./.71( 1 (udfyldes af dommerkontoret) kr. tr. nr., ejer/av, sogn: '254-3 Stempel: (i København kvarter) er~ og rogren eller(i de sønderjydske langsi.. : -,i dele)bd. og bl. i tingbogen, 302 til og med 313. art. nr., ejerlav, sogn. Gade og hus

Læs mere

MUNKEBO KOMMUNE. BYPLANVEDTÆGT NR. 1. omfattende del af matr. nr. l6~, Munkebo by og sogn

MUNKEBO KOMMUNE. BYPLANVEDTÆGT NR. 1. omfattende del af matr. nr. l6~, Munkebo by og sogn MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 1. omfattende del af matr. nr. l6~, Munkebo by og sogn Byplanvedtægt for del af matr. nr. l6~, Munkebo by og sogn. I medfør af lovbekendtgørelse nr. 242 af 30. april 1949

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974

BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974 BYPLANVEDTÆGT NR. 57 Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974 BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Sofiendalsvej, Hasseris. Byplanvedtægt for

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 52

Partiel byplanvedtægt nr. 52 Partiel byplanvedtægt nr. 52 for et område i Hundige mellem Hundige Centret og Hundige Strandvej Greve kommune Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor

Læs mere

BYPLAN. Nr. 2. For området Godthåbsvej (nu Jyllingevej), Jernbane Allé, Jernbanens terrain og Ålekistevej KØBENHAVNS KOMMUNE

BYPLAN. Nr. 2. For området Godthåbsvej (nu Jyllingevej), Jernbane Allé, Jernbanens terrain og Ålekistevej KØBENHAVNS KOMMUNE BYPLAN Nr. 2 For området Godthåbsvej (nu Jyllingevej), Jernbane Allé, Jernbanens terrain og Ålekistevej KØBENHAVNS KOMMUNE Byplanvedtægt Det vedtages i medferr af lov nr. 181 af 29. april 1938 at pålægge

Læs mere

D E K L A R A T I O N =======================

D E K L A R A T I O N ======================= Anmelder: --------- Ejerlauget Slettebjerget 1-20, 3400 Hillerød v/ formanden, Steen Jensen, Slettebjerget 15, 3400 Hillerød PÅTEGNING TIL DEKLARATION AF 16/6 1976. ---------------------------------------

Læs mere

IAKTlN~,~?~dACT -.f*% v~mq4k-1- W POM)'MIJWRG 9000 Aalborg. Deklaration for omrade til tiet-lav bebyggelse ved Ferren

IAKTlN~,~?~dACT -.f*% v~mq4k-1- W POM)'MIJWRG 9000 Aalborg. Deklaration for omrade til tiet-lav bebyggelse ved Ferren IAKTlN~,~?~dACT -.f*% v~mq4k-1- ~nmelder: LandinspektØrfirmaet Nellemann Vesteraa 1 W POM)'MIJWRG 9000 Aalborg Deklaration for omrade til tiet-lav bebyggelse ved Ferren - - 62al - 62bs Undertegnede ejere

Læs mere

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II I Deklaration for område nordvest for Resen skole, Undertegnede ejer af det på medfølgende kortbilag viste område, omfattende

Læs mere

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Viby Kommune Forretninger, kontorer o.lign. ved Skanderborgvej og Viby Ringvej. Maj 1974 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Viby Kommune Forretninger, kontorer o.lign. ved Skanderborgvej og Viby Ringvej. Maj 1974 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Byplanvedtægt nr. 15 Viby Kommune Forretninger, kontorer o.lign. ved Skanderborgvej og Viby Ringvej KONGSBAK INFORMATIK Maj 1974 PARTIEL BYPLBNVEDTÆGT NR. 15 VIBY ARHUS KOMMUNE STADSARKITEKTENS

Læs mere

Byplanvedtægt for byplanområde VIII. i Herlev kommune

Byplanvedtægt for byplanområde VIII. i Herlev kommune Byplanvedtægt for byplanområde VIII i Herlev kommune I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Herlev kommune. 1 Byplanvedtægtens

Læs mere

BRAMMING KOMMUNE. LOKALPLAN nr for et kolonihaveområde i Bramming by i Bramming kommune

BRAMMING KOMMUNE. LOKALPLAN nr for et kolonihaveområde i Bramming by i Bramming kommune BRAMMING KOMMUNE LOKALPLAN nr. 103 for et kolonihaveområde i Bramming by i Bramming kommune Udarbejdet i marts 1978 af teknisk forvaltning, Bramming Godkendelses- og vedtagelsesdatoer: Indstillet af teknisk

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 Lokalplanens formål Side 1 AFSNIT 2 Område - zonestatus i AFSNIT 3 Områdets anvendelse

Læs mere

Udskrift af deklarationen på >>To-Bjerg udstykningen<<

Udskrift af deklarationen på >>To-Bjerg udstykningen<< Udskrift af deklarationen på >>To-Bjerg udstykningen>To-Bjerg udstykningen

Læs mere

Vejlauget Munkekær. 4. Forelæggelse af budget for det kommende år inkl. Kontingentfastsættelse (vedlagt).

Vejlauget Munkekær. 4. Forelæggelse af budget for det kommende år inkl. Kontingentfastsættelse (vedlagt). Vejlauget Munkekær Ordinær generalforsamling for Vejlauget Munkekær afholdes mandag d. 23. marts 2009 kl. 19.30 på Munkekærskolen spor D i storrummet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra formanden

Læs mere

VEDTÆGTER. Medlemmet er forpligtet til at respektere de fælles forpligtelser, der efter en generalforsamling vil blive pålagt parcelejeren.

VEDTÆGTER. Medlemmet er forpligtet til at respektere de fælles forpligtelser, der efter en generalforsamling vil blive pålagt parcelejeren. VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Lillemarken Hjemsted: Gevninge. 4000 Roskilde. Værneting: Roskilde Kommune: Lejre 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser, herunder

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

Byplanvedtægt 8. Strandlunden, Jægerbuen, Ishøj Idrætscenter

Byplanvedtægt 8. Strandlunden, Jægerbuen, Ishøj Idrætscenter Byplanvedtægt 8 Strandlunden, Jægerbuen, Ishøj Idrætscenter Ishøj Kommune 2003 I. Området. Byplanvedtægt for et område mellem Ishøj Strandvej og en projekteret parallelvej nordvest for denne. I medfør

Læs mere

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE TED GHØNLAND3GADE I RINGKØBING SI. December 1976.

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE TED GHØNLAND3GADE I RINGKØBING SI. December 1976. RI N G K 03 I HG O K M U H E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE TED GHØNLAND3GADE I RINGKØBING SI. December 1976. RINGKØBING K O M M IT N E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED GHØNLANDSGADE I RINGKØBING BY.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Kløverengen

Vedtægter for Grundejerforeningen Kløverengen Vedtægter for Grundejerforeningen Kløverengen Foreningens navn er Grundejerforeningen Kløverengen af Viby by, Syv. Foreningens hjemsted er Roskilde kommune. 1 2 3 Foreningens medlemmer er ejendommene matr.

Læs mere

Dragørs nordlige bydel

Dragørs nordlige bydel BYPLANVEDTÆGT NR. 3 Byplanvedtægt for Dragørs nordlige bydel Byplanvedtægt for Dragørs nordlige bydel. Område. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989)

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN På baggrund af ønsker fra grundejerforeningen "Klanparken" om mulighed

Læs mere

T Matr. nr. 11 gi af Tune by og sogn. DEKLARATION

T Matr. nr. 11 gi af Tune by og sogn. DEKLARATION T. 6862 Matr. nr. 11 gi af Tune by og sogn. Advokat H. Aasmul-Olsen Køgevej 85, 2630 Taastrup Telf. (01) 99 04 03 DEKLARATION Undertegnede A/S Ernito, Køgevej 80, 2630 Taastrup, som ejer af ejendommen

Læs mere

Byplanvedtægt 1. Kvarteret omkring Hannelundsvej og Christiansgave

Byplanvedtægt 1. Kvarteret omkring Hannelundsvej og Christiansgave Byplanvedtægt 1 Kvarteret omkring Hannelundsvej og Christiansgave HØRSHOLM KOMMUNE Partiel byplan 1 Kvarteret omkring Hannelundsvej og Christiansgave Byplanvedtægt for kvarteret omkring Hannelundsvej og

Læs mere

BYPLAN. Nr. 63. For området omkring Ove Billes Vej, Tyge Krabbes Vej, Peder Lykkes Vej m.fl. KØBENHAVNS KOMMUNE

BYPLAN. Nr. 63. For området omkring Ove Billes Vej, Tyge Krabbes Vej, Peder Lykkes Vej m.fl. KØBENHAVNS KOMMUNE BYPLAN Nr. 63 For området omkring Ove Billes Vej, Tyge Krabbes Vej, Peder Lykkes Vej m.fl. KØBENHAVNS KOMMUNE Byplanvedtægt. Det vedtages i medfør af lov nr. 181 af 29. april 1938 om byplaner, jfr. bekendtgørelse

Læs mere

Byplanvedtægt 11a. Gadekæret

Byplanvedtægt 11a. Gadekæret Byplanvedtægt 11a Gadekæret Ishøj Kommune 2003 PARTIEL BYPLANVEDTÆGT m. lla r TORSLUITDE- ISHØJ KOMMUNE. Byplanvedtægt for et område mellem Ishøj Stationsvej, Ishøj Parkvej, Ishøj Boulevard og Ishøjstien.

Læs mere

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -.

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -. ULLERSLEV LOKALPLAN KOMMUNE NR.20 RETTEN~I i~1ye?org -~ kun:gvid~3tmed MSTEMPLINGJA~ DOMMERKONmREJ-~KASSEKONTRo~ppARAT E 133284~~ 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -., FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36 Side 1 1.1 Foreningens medlemmer er de til enhver

Læs mere

Lokalplan 28. Vest for Rungsted Havn. Ewaldshave

Lokalplan 28. Vest for Rungsted Havn. Ewaldshave Lokalplan 28 Vest for Rungsted Havn Ewaldshave I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975 fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. FORMAL : 1. Hensigten med

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.58-204 FOR OMRÅDET : BEGRÆNSET AF KNULLENS SYDLIGE VEJSKEL, ØSTLIGE SKEL AF MATR. NR. 20 a, HØJBY BY OG SOGN, SKEL MOD SPORTSPLADS NORD FOR HØJBY SKOLE, SVENDBORGVEJ AFSNIT

Læs mere

Vedtægter for. Dyrlægeskovens Lodsejerlag

Vedtægter for. Dyrlægeskovens Lodsejerlag Vedtægter for Dyrlægeskovens 1. Navn, stiftelse og hjemsted Lagets navn er Dyrlægeskovens. Laget er stiftet af ejerne af matr. nr. 97a, 98c og 99i Nykøbing Sj. købstads vestre lyng, matr. nr. 79, Nykøbing

Læs mere

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af. areal til boligformål i Søndersø

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af. areal til boligformål i Søndersø Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af areal til boligformål i Søndersø Salg sker efter Indenrigs- og Sundhedsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011. Det fremgår blandt andet heraf, at kommunen

Læs mere

Byplanvedtægt 6 02. Et område i Reerslev mellem kirken og skolen og begrænset af Brandhøjgårdsvej og Tingstedvej. Høje-Taastrup Kommune.

Byplanvedtægt 6 02. Et område i Reerslev mellem kirken og skolen og begrænset af Brandhøjgårdsvej og Tingstedvej. Høje-Taastrup Kommune. Høje-Taastrup Kommune Byplanvedtægt 6 02 Et område i Reerslev mellem kirken og skolen og begrænset af Brandhøjgårdsvej og Tingstedvej Landsbyerne Boligformål - offentligt formål 04.07.1977 Kongsbak Informatik

Læs mere