Opsummering af ansøgninger til Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Opsummering af ansøgninger til Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2016"

Transkript

1 Returadresse Land, By og Kultur Kultur, Natur og Fritid Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Opsummering af ansøgninger til Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2016 Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2016, har modtaget 12 ansøgninger, derudover er overført et tilsagn på op til kr. til Rindum SU s kunstgræsbane fra anlægspuljen har modtaget ansøgninger for i alt kr. dertil kommer tilsagnet til Rindum SU på op til kr. Sagsbehandler Jonas Caben Iversen Direkte telefon E-post jonas.caben.iversen@rksk.dk Dato 8. marts 2016 Sagsnummer Puljen består af kr. inkl. moms samt et tilbageløb på kr. fra Ringkøbing Tennisklub som ikke kunne udnytte deres fulde tilsagn fra tidligere anlægspulje. Rindum SU har telefonisk den 17. marts 2016 tilkendegivet at de ikke kan realisere deres anlægsprojekt i 2016, hvorfor de har indvilget i at deres tilsagn må flyttes til anlægspuljen 2017, således der ikke reserveres kr. fra anlægspuljen 2016 til dem. Kultur- og fritidsudvalget besluttede på udvalgets møde den 15.marts at give ROFI Centret et tilskud på fra Anlægspuljen Hvorfor anlægspuljen fratrækkes inkl. moms således der er kr. inkl. moms at fordele imellem de resterende 11 ansøgere som tilsammen har ansøgt anlægspuljen om kr. inkl. moms. Nedenfor ses en opsummering af de indkommende ansøgninger. Meddelte tilsagn. ROFI Centret ROFI centret blev i forbindelse med Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 15. marts givet tilsagn om fra anlægspuljen 2016 til ombygning, energioptimering og etablering af ny tribune. Rindum SU Rindum SU fik i forbindelse med uddelingen af anlægspuljen 2015 tilsagn om op til kr. fra anlægspuljen Tilsagnet ville blive overflyttet til 2016, såfremt Vestjysk Ridecenter realiserede sit ridehalsprojekt. Ridehalsprojektet blev i 2015 realiseret, hvorfor Rindum SU er givet tilsagn om tilskud på kr., dog ikke mere end 10% af anlægssummen, til etablering af en kunstgræsbane. Åbningstider Telefontider mandag mandag Hjemmeside tirsdag - fredag tirsdag - fredag Telefon

2 Flytning af tilsagn Rindum SU er i forbindelse med behandlingen af indkommende ansøgninger blevet kontaktet, i forhold til forventet realisering af anlægsprojektet. Rindum SU har meddelt at de såfremt udvalget ønsker det, gerne vil lade deres tilsagn flytte til 2017 således tilsagnet givet 2015, fra anlægspuljen 2016, kan komme ansøgerne til anlægspuljen 2016 til gode. Rindum SU forventer tidligst at komme i gang med kunstgræsprojektet i 2017/ Ubehandlede ansøgninger Videbæk IF s støtteforening Ønsker at opfører en tilbygning til den nuværende klubhusbygning beliggende ved Videbæk stadion. Tilbygningen skal indeholde badeog omklædningsfaciliteter. Klubben, Videbæk IF, har i dag omklædningsfaciliteter i Videbæk Idræts- og Fritidscenter. Tilbygningen skal opføres med solceller og jordvarme. Opførelsen af et omklædningsbygning ved klubhuset i Videbæk, begrundes til dels i at de eksisterende faciliteter i Videbæk Idrætsog Fritidscenter ikke er tidsvarende, samt at de ligger for langt væk fra opvisningsbanen. I forbindelse med kampe på stadion skal børn og unge i dag fragte sig fra VIFC og om til stadion en strækning på ca. 1 km. Etableringen af omklædningsbygning i forbindelse med klubhuset, skal sikre at børn og unge ikke skal fragte sig den lange distance, samt at der ved etableringen af omklædningsbygningen skabes en sammenhæng imellem stadion og klubbens faciliteter. Alle brugere vil blive tilgodeset i forbindelse med kampe og sociale aktiviteter ved at alle aktiviteter samles et sted. Der ansøges om maks. Tilskud Egne opsparede midler Frivilligt arbejde 2000 timer Tilsagn fra Fonde Ansøgning ved RKSK Anlægspulje Lån i bank kr kr kr kr kr kr kr.

3 Ringkøbing Sejlklub Ringkøbing Sejlklub søger om tilskud til udskiftning af taget på klubhuset, samt reparationer af taget på masteskuret. Taget er i en sådan stand at der ved nedbør trænger vand ind i huset, og der må forventes at opstå følgeskader på spær såfremt taget ikke udskiftes. Klubben søger om tilskud til 50% af udgifterne ved reparationerne og udskiftning af tagene. Der ansøges om tilskud på kr. Egenfinansiering kr kr kr kr. Ølstrup GU Ølstrup GU ansøger om tilskud til udskiftning af tag på klubhuset, samt til udskiftning af spots i klubhuset. Taget er tæret op og en udskiftning er derfor nødvendig. Derudover ønsker foreningen at udskifte en række spots i klubhuset med LED. Dette både for at udskifte brandfarlige spots, og opnå en besparelse på foreningens udgifter til el. Der ansøges om tilskud på kr. Egenfinansiering og frivillige timer kr kr kr kr. No Sognehus No sogneforening ansøger om tilskud til ombygning og renovering af den tidligere No friskole. Formålet med ombygningen af den tidligere No friskole, er at skabe et moderne og funktionelt hus, som kan fungere som et nyt fælles samlingssted i No.

4 Indretning Huset bliver funktionelt med nyt anretterkøkken og nye toiletter, en stor sal til udlejning, møder, foredrag og lille scene, lille sal til møder og mindre aktiviteter, aula som også kan bruges til udlejning, aktivitetssal (gymnastiksalen), to store og et lille omklædningsrum, klublokale for børnene, bibliotek med byttecentral, motionsrum til No Body, lokalhistorisk arkiv og kiosk. Der bliver elevator/lift mellem etagerne. Desuden har vi en udlejet lejlighed i en tidligere lærerlejlighed. *Ansøgning om tilskud til ombygning af No sognehus, anlægspuljen Der ansøges om maks. Tilskud på VE-midler Egne midler Frivilligt arbejde kr kr kr kr kr. Vorgod-Barde Hallen Vorgod-Barde Hallen ansøger om tilskud til ombygning og renovering af hallens foyer og indgangs arealer, samt en åbning af hallens fællesområder. Ombygningen skal gøre fællesområderne mere synlige og medvirke til at understøtte det sociale liv i hallen. Ligeledes vil nogle af hallens toiletter blive renoveret. Ombygningen vil betyde at fællesarealerne kommer til at fremstå åbne og indbydende når man kommer ind i hallen. Der ansøges om tilskud på kr. Frivillige timer Egenfinansiering kr kr kr kr kr.

5 Rækker Mølle Hallen Rækker Mølle Hallen ansøger om tilskud til gennemførelse af 2 projekter. Projekt 1. Rækker Mølle Hallen ønsker at udskifte en række lysarmaturer, for igennem udskiftningen at opnå bedre lysforhold i hallen og samtidig realisere en besparelse på elforbruget. Projekt 2. Indgangspartiet til hallen renoveres og det eksisterende glasparti udskiftes med energioptimerede vinduer således varmetabet nedbringes. Derudover etableres ovenlys vinduer som sammen med en vandskuring af væggen vil bidrage til en mere indbydende indgang. Der gennemføres også en opfriskning af toiletfaciliteterne ved indgangen således toiletterne fremstår pæne. Der ansøges om tilskud på kr. Projekt 1 Projekt 2 Egenfinansiering kr kr kr kr kr kr. Mejeriet i Tarm Mejeriet i Tarm søger om tilskud til færdiggørelse af Mejeriet. Foruden anlægspuljen 2016 ansøges byrådet om at medtage mejeriets anlægsprojekt i budget Slutprojektet indeholder: Nyt indgangsparti og trappe til første sal Bedre adgangsforhold for handicappede Udskiftning af gamle vinduer, med energivinduer Isolering og forbedringer af radiatorer og termostater Nivellering af gulvet i koncertsalen Etablering af anretter-køkken Indvinding af skunken i loftslokaler Etablering af varme, efterisolering og bedre belysning på 1. sal Ovenstående forbedringer skal medvirke til at give brugere og gæster bedre forhold. Dertil vil komme at der i takt med at nogle rum gøres brugbare åbnes andre op for nye aktiviteter.

6 Der ansøges om maks. Tilskud på Anlægspuljen 2014 SE Vækstpulje Anden finansiering (bygningsrealteret) pt kr kr kr kr. Tim Hallen Tim Hallen ansøger om tilskud til udvidelse af hallen med en multisal, møde- og foreningslokaler samt fitnesslokale og køkken. Udvidelsen af Tim Hallen sker efter stormen bodil beskadigede gavlen i hallen. Det er Tim Hallens ønske at lave en hal for alle byens borgere, både unge og gamle. Det er planen at hallen skal åbnes op således flere borgere får en tættere tilknytning til hallen, hvorfor der har været gennemført en længere række af borgermøder og høringer. Multisalen og de nye rum ligger op til forskellige anvendelser og bygges således der kan laves fleksible løsninger efter hvilket behov brugerne har. Foruden multisalen skal der bygges et industrikøkken, samt møde og foreningslokaler. Der ansøges om maks. Tilskud på Anlægsprojekts budget Forsikringspenge VE midler Kommunalt tilskud og fonde Lokal investering og indsamling Frivilligt arbejde á 100 kr./t Arrangementer Låneoptagelse kr kr kr kr kr kr kr kr. Huset i Velling Huset i Velling er et samarbejde imellem Velling Friskole, Velling Lokalråd og Velling UIF. ansøges af Velling UIF.

7 Huset i Velling skal fungere som byens kulturcenter, her skal borgerne møde friskolen, foreningen og den lokale kultur i samme bygning og derigennem skal der dannes et fælles fjerde. Foreningerne har i dag til huse på friskolen, den plads som foreningerne benytter har friskolen behov for at omdanne til elevlokaler. Friskolen er i den positive udvikling af der kommer flere elever til og derfor har skolen behov for flere lokaler. Velling UIF og Lokalrådet skal derfor flytte deres aktiviteter over i Huset. Huset i Velling kommer til at bestå af: Multihal m. scene åbning Redskabsrum og depot Springafdeling med grav og trampolin Omklædningsrum til både inde og udeidræt Anretter-køkken Foyer Klublokaler Kreativrum Fitnesslokale Der ansøges om maks. Tilskud på Lokalt bidrag VUIF Velling Friskole VE midler (Velling lokalråd) Fonde kr kr kr kr kr kr. Vesterhavns Hallen Vesterhavs-Hallen ansøger om tilskud til etablering af en tilbygning til hallen. Tilbygningen skal indeholdende nyt depotrum, som erstatning for det eksisterende beliggende i kælderen, nyt handicaptoilet, ligeledes vil herretoilettet blive totalrenoveret. Tilbygningen vil derudover give mulighed for udlejning til møder og fester Det eksisterende depotrum er beliggende i kælderen og slider hårdt på medarbejderne når materiale og andet skal fragtes op og ned af trapperne/slisken. Det forventes heller ikke at arbejdstilsynet forsat vil godkende brugen af det gamle depotrum.

8 Der ansøges om maks. Tilskud på Egenfinansiering Fonde kr kr. Skjern GF Fodbolds Venner Skjern GF Fodbolds Venner ansøger anlægspuljen om tilskud til etablering af en tribune ved Skjern Stadion. SG Fodbolds Venner ønsker at give SG fodbold en ny tribune i 100- årsgave. Foruden tribune med plads til 250 siddepladser, gives et TV tårn ved kunstgræsbanen og et lysanlæg til bane 4 og 5. Der ansøges om kr. Tribune Lysanlæg Tv-tårn kr kr kr.

Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16 Side 17 Side 18 Side 19 Side 20 Side 21 From: A03 Sent: 11-04-2016 10:46:39 To: Gitte Fjord Damgaard

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2017 her modtaget 11 ansøgninger, på sammenlagt kr. inkl. moms

Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2017 her modtaget 11 ansøgninger, på sammenlagt kr. inkl. moms Returadresse Land, By og Kultur Kultur, Natur og Fritid Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Ansøgninger til anlægspuljen 2017 2017 her modtaget 11 ansøgninger, på sammenlagt 3.682.000 kr. inkl. moms

Læs mere

Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16 Side 17 Side 18 Side 19 Side 20 Side 21 Side 22 Side 23 Side 24 From: A03 Sent: 11-04-2016 10:46:39

Læs mere

Beskrivelse af indkommende ansøgninger til Anlægspuljen 2018

Beskrivelse af indkommende ansøgninger til Anlægspuljen 2018 Returadresse Land, By og Kultur Kultur, Natur og Fritid Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Sagsbehandler Jonas Caben Iversen Direkte telefon 99741163 E-post jonas.caben.iversen@rksk.dk Dato 30. marts

Læs mere

Principperne Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje

Principperne Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje Principperne 2019-2020 Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje December 2018 Indholdsfortegnelse Principper for Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2019-2020... 3 Hvem kan søge?... 3 Hvad kan der søges

Læs mere

Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Returadresse Land, By og Kultur Kultur, Natur og Fritid Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Ansøgninger til anlægspuljen 2017

Læs mere

R A P P O R T. Ansøgninger til Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2019

R A P P O R T. Ansøgninger til Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2019 R A P P O R T Ansøgninger til Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2019 Marts 2019 Indholdsfortegnelse Indkommende ansøgninger... 3 Tidligere tilsagn og tilsagn jf. principperne... 3 Økonomi... 4 SKOLEN,

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje

Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje // Revideret 2018 Indholdsfortegnelse Reviderede principper for Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2018... 3 Hvem kan

Læs mere

Idrætspuljen Ansøgning. Oversigt

Idrætspuljen Ansøgning. Oversigt Ansøger Aktiviteter i 2017 Ansøgt max 50 % 1 Rønde Rønde Bordtennisklub (RBTK) spiller i dag i 1. division (den næstbedste række i Danmark). Denne placering har betydet en øget tilgang af medlemmer til

Læs mere

Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16 Side 17 Side 18 Udrulning af lokaletilskud efter m2-modellen Medlemstal 2017 m2 Medl. u/25 Medl.

Læs mere

Projekt opførelse af Multihus (aktivitetslokaler) i Lyne

Projekt opførelse af Multihus (aktivitetslokaler) i Lyne Projekt opførelse af Multihus (aktivitetslokaler) i Lyne LYNE HALLEN KLOSTERVEJ 3 6880 TARM Tlf. 7525 0383 www.lynehallen.dk hallen@lyne.dk Indhold Beskrivelse af projektet... 2 Formålet med projektet...

Læs mere

SØNDER OMME IDRÆTSCENTER

SØNDER OMME IDRÆTSCENTER NYT INDGANGSPARTI BESKRIVELSE / PLAN 1:350 Baggrund for udvidelsen Eksisterende hal 1194,3 m² Eksisterende omklædning Sdr. Omme Idrætscenter er efterhånden blevet 40 år gammelt. Der er sket to mindre tilbygninger

Læs mere

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg Skattefinansieret anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Skattefinansieret anlæg Breddeidrættens faciliteter 2019-22... 3 Anlægspulje til idrætsformål

Læs mere

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg Skattefinansieret anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Skattefinansieret anlæg Færdiggørelse af idrætsprojekter... 3 Energioptimering LED lys selvejende

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. Tekst: 2016 2017 2018 2019 Side Drift: Anlæg: FRI-A-01 Renovering af Brostræde 3-5, etape 2 5.498 0 0 0 FRI-A-02 Renovering af Brostræde 3-5, etape 3 9.338 0 0 0 FRI-A-03 Renovering - ombygning

Læs mere

Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19

Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19 Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19 På Byrådsmødet den 28. juni 2016 blev anbefalingerne fra Udvalget for Kultur og Sundhed i forhold til investeringsstrategien

Læs mere

Anlægsforslag. BUDGETPERIODEN 2016-2019 Afdeling/område Kultur, natur og fritid

Anlægsforslag. BUDGETPERIODEN 2016-2019 Afdeling/område Kultur, natur og fritid Kultur- og fritidsudvalget Kultur, natur og fritid PH 4. maj 2015 Projektnavn: Ringkøbing Lokalhistoriske Arkiv. Renovering af Pedersens Hus Funktion: 3.35.60 X Nyt forslag Ringkøbing Lokalhistoriske Arkiv

Læs mere

Anlægstilskud Forsamlings- og kulturhuse 2014-2017

Anlægstilskud Forsamlings- og kulturhuse 2014-2017 Anlægstilskud Forsamlings- og kulturhuse 2014-2017 BUDGET 2014 2015 2016 2017 Anlægsbudget 500.000 499.000 500.000 0 Driftsbudget 500.000 0 0 0 I alt: 1.000.000 499.000 500.000 0 I samarbejde med Teknik

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Jernved Idrætsforening søger fritagelse om indfrielse af pantebrev... 4 3 Prioritering

Læs mere

Tilskud til Idræt- og svømmehaller 2016

Tilskud til Idræt- og svømmehaller 2016 Tilskud til Idræt- og svømmehaller 2016 Udbetalt til: to Anvendelse Budget i alt: Budget pr. rate: (Hvad skal tilskuddet Brutto Brutto bruges til): Skjern Kulturcenter 32Omklædning 400.048 400.048 Skjern

Læs mere

Notat Oversigt over ansøgninger om tilskud til nyanlæg, ombygninger, renoveringer m.v.

Notat Oversigt over ansøgninger om tilskud til nyanlæg, ombygninger, renoveringer m.v. Notat Oversigt over ansøgninger om tilskud til nyanlæg, ombygninger, renoveringer m.v. Dette notat indeholder en liste over de ansøgninger/projekter, som Kulturforvaltningen pt. har kendskab til. En række

Læs mere

Idrættens medborgerhus Ansøger

Idrættens medborgerhus Ansøger Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. Klubhuspuljen Ansøgningsskema Projekttitel Projektets navn Idrættens medborgerhus Ansøger Forening Boldklubben

Læs mere

Anlægstilskud Renovering af klubhuse/klublokaler (egne og lejede).

Anlægstilskud Renovering af klubhuse/klublokaler (egne og lejede). Forening/beskrivelse Renovering Energiopti- I alt Efter 20% egen- Efter 20% egen- Forvalt- Bemærkninger Inkl. moms mering af klub- inkl. moms finaniering finaniering af ningens hus/klublokale af energi-

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. Tekst: 2016 2017 2018 2019 Side Drift: Anlæg: FRI-A-01 Renovering af Brostræde 3-5, etape 2 5.498 0 0 0 FRI-A-02 Renovering af Brostræde 3-5, etape 3 9.338 0 0 0 FRI-A-03 Renovering - ombygning

Læs mere

Klimavenlig Roklub Ansøger Danske Studenters Roklub Navn på projektansvarlig Formand Hans Olsen formand@dsr-online.dk Telefon 61225746 Om projektet

Klimavenlig Roklub Ansøger Danske Studenters Roklub Navn på projektansvarlig Formand Hans Olsen formand@dsr-online.dk Telefon 61225746 Om projektet Klubhuspuljen Ansøgningsskema Projekttitel Projektets navn Klimavenlig Roklub Ansøger Forening Danske Studenters Roklub Navn på projektansvarlig Formand Hans Olsen E-mail formand@dsr-online.dk Telefon

Læs mere

Ansøger Hvad ønskes lavet Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier? 1 Søllinge Skole. Argumentation. bevilling Ingen

Ansøger Hvad ønskes lavet Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier? 1 Søllinge Skole. Argumentation. bevilling Ingen Ansøger Hvad ønskes lavet Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier? 1 Søllinge Skole 2 Aarslev Boldklub - analyse og plan for udvikling fra skole til idræts- og foreningshus - bygningsmæssige

Læs mere

Renoveringsprojekt. for Auning Idræts- og Kulturcenter

Renoveringsprojekt. for Auning Idræts- og Kulturcenter Renoveringsprojekt for Auning Idræts- og Kulturcenter Ansøgning til fase 1 i en samlet udviklingsplan for et moderne idrætscenter til gavn for kommunens borgere og til profilering af Norddjurs Kommune

Læs mere

Renoveringspulje 2016

Renoveringspulje 2016 Projekt nr. Medlemmer under 25 år/i alt Ansøger Ansøgninger - projektbeskrivelse Underprojekt nr. Drift/ Anlæg Funktio n Anslået pris eksl. moms - indsendt af ansøger Renoveringspulje 2016 Anslået pris

Læs mere

HAVERSLEV SPORT & KULTUR, STRANDVEJEN, HAVERSLEV HAVERSLEVHALLEN MAJ 2017 PROJEKTKONKURRENCE MAJ 2017

HAVERSLEV SPORT & KULTUR, STRANDVEJEN, HAVERSLEV HAVERSLEVHALLEN MAJ 2017 PROJEKTKONKURRENCE MAJ 2017 , STRANDVEJEN, HAVERSLEV HAVERSLEVHALLEN MAJ 2017 PROJEKTKONKURRENCE MAJ 2017 INDHOLD 03 SITUATIONSPLAN 1:500 04 FUGLEPERSPEKTIV SET FRA NORDØST 05 IDÉ GRUNDLAG 06 AULA & CAFEMILJØ #1 07 AULA & CAFEMILJØ

Læs mere

Nyt idrætsliv i tre byer

Nyt idrætsliv i tre byer 4 Nyt idrætsliv i tre byer Tema I I Sdr. Nissum, Stepping og Allested-Vejle har de lokale idrætshaller fået en makeover, der giver nyt liv og nye muligheder for idræt og aktiviteter. Forandringen af hallerne

Læs mere

Bilag 2 Ombygning af Danmarks Rostadion til anvendelse for bredden

Bilag 2 Ombygning af Danmarks Rostadion til anvendelse for bredden Prisoverslag 1, Sparsom renovering Enheds- Sum Pos. Ydelse Enhed Antal pris excl. moms kr 1,0 Renovering af eksisterende bygning 1 1,2 Idræts- og omklædningsfaciliteter og fløjbygning: Renovering af tagkonstruktion.

Læs mere

Bæredygtige forsamlingshuse

Bæredygtige forsamlingshuse Besigtigelser og rapport som danner baggrund for denne præsentation er udarbejdet af Niels Abildsten og Karsten Boldt fra Kommunale Bygninger. Alle oplysninger fra besigtigelsen og rapporten er samlet

Læs mere

Et af delprojekterne i områdefornyelsen er etablering af et medborgerhus i byen.

Et af delprojekterne i områdefornyelsen er etablering af et medborgerhus i byen. Byrådet godkendte den 25. maj 2011 et program for områdefornyelse i Felsted. Socialministeriet har givet tilsagn om støtte. Et af delprojekterne i områdefornyelsen er etablering af et medborgerhus i byen.

Læs mere

Kvittering. Ansøgning om midler fra landdistrikts- og lokalrådspuljen

Kvittering. Ansøgning om midler fra landdistrikts- og lokalrådspuljen Kvittering Ansøgning om midler fra landdistrikts- og lokalrådspuljen Antal sider i dokumentet inklusiv denne forside: 7 5c1e21ca-30d1-4ad6-9d51-a7335f4a0e04 Ved personlig henvendelse Fællesforvaltning,

Læs mere

Til Kultur- og Civilsamfundsudvalget, Horsens Kommune. Ansøgning om midler til modernisering af Hattinghallen

Til Kultur- og Civilsamfundsudvalget, Horsens Kommune. Ansøgning om midler til modernisering af Hattinghallen Hatting, 28. marts 2018 Til Kultur- og Civilsamfundsudvalget, Horsens Kommune Ansøgning om midler til modernisering af Hattinghallen Nærværende ansøgning omhandler et forslag til modernisering af Hattinghallen

Læs mere

Idrætsanlægs fysiske tilstand i Ringkøbing-Skjern Kommune

Idrætsanlægs fysiske tilstand i Ringkøbing-Skjern Kommune Idrætsanlægs fysiske tilstand i Ringkøbing-Skjern Kommune Notat udarbejdet af: Jens Høyer-Kruse, Evald Bundgaard Iversen og Peter Forsberg Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund Syddansk

Læs mere

9. Prioritering af Børne- og Familieudvalgets anlægspulje

9. Prioritering af Børne- og Familieudvalgets anlægspulje Ringkøbing-Skjern Kommune Økonomi- og Erhvervsudvalget 8. december 2015 9. Prioritering af Børne- og Familieudvalgets anlægspulje 15-040795 Sagsfremstilling På Børne- og Familieudvalgets møde den 24. marts

Læs mere

Aulum Fritidscenter Visioner og mål 2006 til 2016 1

Aulum Fritidscenter Visioner og mål 2006 til 2016 1 Aulum Fritidscenter Visioner og mål 2006 til 2016 1 Indledning Aulum Fritidscenter kan i 2006 fejre sit 20 års jubilæum, og det har været 20 år, der på mange måder har været præget af fremgang. Bestyrelsen

Læs mere

Tildelinger i puljen til mindre projekter marts 2015

Tildelinger i puljen til mindre projekter marts 2015 Tildelinger i puljen til mindre projekter marts 2015 Region Hovedstaden Møderum til Valby Kino Valby Kinos Venner i Københavns Kommune modtager 180.000 kr. til ombygning af et uudnyttet loftsrum i foreningens

Læs mere

Tryg roklub Ansøger Danske Studenters Roklub Navn på projektansvarlig Formand Hans Olsen formand@dsr-online.dk Telefon 61225746 Om projektet

Tryg roklub Ansøger Danske Studenters Roklub Navn på projektansvarlig Formand Hans Olsen formand@dsr-online.dk Telefon 61225746 Om projektet Klubhuspuljen Ansøgningsskema Projekttitel Projektets navn Tryg roklub Ansøger Forening Danske Studenters Roklub Navn på projektansvarlig Formand Hans Olsen E-mail formand@dsr-online.dk Telefon 61225746

Læs mere

Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 R A P P O R T Ansøgninger til Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2019 Marts 2019 Side 9 Kultur- og Fritidsudvalgets Anlægspulje 2019 Indholdsfortegnelse Indkommende

Læs mere

Udvalget for Kultur og Planlægning udsatte på mødet den 5. januar 2010 dagordenspunkt vedr. driftsformen i Svendborg Ny Idrætscenter.

Udvalget for Kultur og Planlægning udsatte på mødet den 5. januar 2010 dagordenspunkt vedr. driftsformen i Svendborg Ny Idrætscenter. Notat Sag nr. 09/43815 Vedr. Sammenfatning af Scenarier for anlæg og drift af Svendborg Ny Idrætscenter med baggrund i Kultur og PLanlægningsudvalgets møder i januar og februar 2010. Udvalget for Kultur

Læs mere

Til Københavns Kommunes Kultur- og Fritids-udvalg Valby den 23/2 2017

Til Københavns Kommunes Kultur- og Fritids-udvalg Valby den 23/2 2017 Til Københavns Kommunes Kultur- og Fritids-udvalg Valby den 23/2 2017 Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg anmodes hermed om en hurtig behandling af Valby Boldklubs ønsker om en revurdering af

Læs mere

Sag. nr: 09.674 18.02.2013. BOTICON Totalentrepriser til byggeriet

Sag. nr: 09.674 18.02.2013. BOTICON Totalentrepriser til byggeriet Sag. nr: 09.674 18.02.2013 luftperspektiv Vildbjerg Sports- & Kulturcenter regnes blandt landets bedste, når det gælder faciliteter til træningsophold. DBU`s kvindelandshold & ungdomshold er blandt gæsterne,

Læs mere

Volsted Forsamlingshus Velkommensted Status 10. september 2015

Volsted Forsamlingshus Velkommensted Status 10. september 2015 Overtagelse Velkommen af til Volsted Borgermøde Forsamlingshus i Volsted Volsted Forsamlingshus Velkommensted Status 10. september 2015 1. Aktiviteter siden Borgermødet 26. november 2015 2. Status på overtagelsen

Læs mere

Prioriteringskatalog 2019

Prioriteringskatalog 2019 Punkt 5. Prioriteringskatalog 2019 2018-061884 Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller, at godkender indstillingen om fordeling af tilskud til projekter i Prioriteringskatalog 2019 i henhold til nedenstående

Læs mere

Korrigeret Budget. Forventet Afvigelse ifht. Korr. Budget Kultur, fritid og landdistrikter

Korrigeret Budget. Forventet Afvigelse ifht. Korr. Budget Kultur, fritid og landdistrikter Pr. ultimo oktober 2018 Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget- drift ' Forbrug Regnskab Kultur, fritid og landdistrikter 45.539 47.257 41.947 45.871 332-1.386 Samlet overblik drift tet forventes at

Læs mere

HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med.

HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med. HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med.. HUSK: Præmiewhisten starter i Borups klubhus onsdag den 21. september. Vi spiller igen præmiewhist

Læs mere

Anlægsforslag. BUDGETPERIODEN Afdeling/område Kultur, natur og fritid

Anlægsforslag. BUDGETPERIODEN Afdeling/område Kultur, natur og fritid Udvalg Kultur- og fritidsudvalget BUDGETPERIODEN 2019-2022 Afdeling/område Kultur, natur og fritid Initialer PHS Forslag nr. Udfærdiget dato 14. maj 2018 Prioritering Projektnavn: DGI landsstævne 2025

Læs mere

Fritiden i Aalborg. Prioriteringskatalog 2019

Fritiden i Aalborg. Prioriteringskatalog 2019 Fritiden i Aalborg Prioriteringskatalog 2019 Prioriteringskatalog 2019 Prioriteringskataloget har gennem årene med start i 2002 understøttet et stort antal foreningsbyggerier såvel nye byggerier som større

Læs mere

Det nye Sæby Fritidscenter

Det nye Sæby Fritidscenter Sæby, den 04.04.14. Ansøgning om udvidelse af Sæby Fritidscenter. For at efterkomme vore mange brugers behov for mere plads og bedre forhold, ansøger vi herved Frederikshavn Kommune om tilladelse til at

Læs mere

Rosendal IOC. Indoor - Outdoor - Connection

Rosendal IOC. Indoor - Outdoor - Connection Rosendal IOC Indoor - Outdoor - Connection Formål: At skabe nye, bedre samt optimere eksisterende rammer og muligheder for både organiseret og uorganiseret idræt i området. Målgruppe. Kraftcenter Rosendal.

Læs mere

Anlægsemner multikulturhuse idrætsfaciliteter m.v.

Anlægsemner multikulturhuse idrætsfaciliteter m.v. Anlægsemner multikulturhuse idrætsfaciliteter m.v. 00.30.08P20 08 1676 I forbindelse med budgetlægningen for 2009-2012 foreligger der en lang række anlægsønsker på kultur- og fritidsområdet. Nogle af disse

Læs mere

KOLDING IF FODBOLD UNGDOM & KOLDING KFUM ATLETIK & MOTION

KOLDING IF FODBOLD UNGDOM & KOLDING KFUM ATLETIK & MOTION KOLDING IF FODBOLD UNGDOM & KOLDING KFUM ATLETIK & MOTION 1 Ansøgning om støtte til anlægsforbedringer Motivation I Kolding IF har vi i længere tid haft en væsentlig problemstilling med at kunne facilitere

Læs mere

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Formand KGJ Pia Bjerregaard Næstformand PB Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Formand KGJ Pia Bjerregaard Næstformand PB Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen Valdemar Haumand referat dagsorden, side 1 d.13. december 2012 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Referat fra bestyrelsesmødet d.13.12.2012, kl.15.00. Formøde afholdes kl. 14.00 for Kirsten

Læs mere

TOBAKSVEJEN 21, 23 OG 25, 2860 SØBORG Lyse og velindrettede lejemål i renoveret ejendom, omgivet af grønne arealer

TOBAKSVEJEN 21, 23 OG 25, 2860 SØBORG Lyse og velindrettede lejemål i renoveret ejendom, omgivet af grønne arealer TOBAKSVEJEN 21, 23 OG 25, 2860 SØBORG Lyse og velindrettede lejemål i renoveret ejendom, omgivet af grønne arealer Tobaksvejen 21, 23 og 25, 2860 Søborg Business Park Søborg...ved Ring 3. Jeres virksomhed

Læs mere

Iflg. aftale med indrette lokaler til overbygningseleverne. beredskabschefen Tiltaget er tiltrængt i forhold til det

Iflg. aftale med indrette lokaler til overbygningseleverne. beredskabschefen Tiltaget er tiltrængt i forhold til det NOTAT ANSØGNINGER TIL MEDFINANSIERINGSPULJEN, 1. RUNDE. 1. runde Ansøgningsfrist: Fredag den 29. februar 2008 Behandling i Familieudvalget: Onsdag den 26. marts 2008 Svar til ansøgerne: Uge 14 Ans. modtaget

Læs mere

Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier. Budget i alt

Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier. Budget i alt Fordeling af 1.400.000 kr. i Puljen til modernisering af lokale aktivitetscentre 2015 Kritrierne: 1. at moderniseringen skaber nye aktiviteter som vil gavne mange borgere enten lokalt eller via et stort

Læs mere

Hvide Sande Skole - læring med udsyn. Til. Tanker om fremtidens Hvide Sande Skole

Hvide Sande Skole - læring med udsyn. Til. Tanker om fremtidens Hvide Sande Skole Hvide Sande Skole - læring med udsyn Til Skolevej 2 6960 Hvide Sande Telefon: 99 74 26 60 Tanker om fremtidens Hvide Sande Skole www.hvidesandeskole.dk hvidesandeskole@rksk.dk Dato: 09. april 2015 To matrikler

Læs mere

Ansøgning til vækstpulje til projekter, der understøtter vækst og udvikling i Ringkøbing-Skjern Kommune

Ansøgning til vækstpulje til projekter, der understøtter vækst og udvikling i Ringkøbing-Skjern Kommune Sendes til kommunen Ringkøbing-Skjern Kommune Udfyldes af kommunen Modtaget dato Journalnummer Ansøgning til vækstpulje til projekter, der understøtter vækst og udvikling i Ringkøbing-Skjern Kommune Økonomi-

Læs mere

Se yderligere beskrivelse under anlægsskemaet: Modernisering af lokale aktivitetscentre

Se yderligere beskrivelse under anlægsskemaet: Modernisering af lokale aktivitetscentre Anlæg Nummer 78 Projektnavn Ekstra midler til modernisering af lokale aktivitetscentre Fagudvalg Kultur- og Fritidsudvalget Funktion 03.22.18 Aftaleenhed Fagsekretariat Plan og Kultur Indsatsområde Bosætning

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C.

ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C. ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C. Ansøger (forening/navn) Ubberud Hallen i samarbejde med Ubberud Idrætsforening Cvr. nr. 26157705

Læs mere

DGI Faciliteter & Lokaludvikling. Tirstruphallen. tilbygning og ombygning. Marts 2015

DGI Faciliteter & Lokaludvikling. Tirstruphallen. tilbygning og ombygning. Marts 2015 DGI Faciliteter & Lokaludvikling Tirstruphallen tilbygning og ombygning Marts 2015 DGI Faciliteter og Lokaludvikling Indledning DGI Faciliteter & Lokaludvikling er en afdeling i DGI, som har en fælles

Læs mere

Budget for driftstilskud til lokaler for kalenderåret 2018 Samlet oversigt Egne Lejede Lejr Sale à 133,45 And.lok à 133,45 Haller i à 266,98 à 266,98

Budget for driftstilskud til lokaler for kalenderåret 2018 Samlet oversigt Egne Lejede Lejr Sale à 133,45 And.lok à 133,45 Haller i à 266,98 à 266,98 Budget for driftstilskud til lokaler for kalenderåret 2018 Samlet oversigt Egne Lejede Lejr Sale à 133,45 And.lok à 133,45 Haller i à 266,98 à 266,98 à 133,45 udgift "67% Fradrag Netto Medl. Medl. Medl.

Læs mere

Tønder Kommune Kultur- og Fritidsudvalget. Referat. Mødedato: 4. marts 2015. lokale 121. Starttidspunkt for møde: 15:00.

Tønder Kommune Kultur- og Fritidsudvalget. Referat. Mødedato: 4. marts 2015. lokale 121. Starttidspunkt for møde: 15:00. Mødedo: 4. marts 2015 Mødelokale: Tønder Rådhus, lokale 121 Starttidspunkt for møde: 15:00 Fraværende: 4. marts 2015 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side Åbne dagsordenspunkter 1 Ansøgning om tilskud til

Læs mere

Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: 1 43. Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune Sagsnr. 2007060182 J.nr. 18.00.00S02 Folkeoplysningsudvalget har modtaget følgende

Læs mere

Boltinggårdvej 5. Almindelig vedligehold

Boltinggårdvej 5. Almindelig vedligehold Kellerup Rideklub Projekt: Energi- og vedligeholdelsespuljen under FOU pr. 20. januar 2018 Ansøgt: 20-01-2018 (Puljecenter + Hjemmeside) Status: Ansøgning modtaget ID #: 132-3 Oplysninger om ansøger Kontaktperson

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 10.04.2012 i Borgmesterens Mødelokale Efterfølgende møde med Esbjerg Idrætsråd SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Fornyet behandling af ansøgning fra Kultur

Læs mere

ETABLERING AF HANDICAPTOILET I ALSLEV FORSAMLINGSHUS

ETABLERING AF HANDICAPTOILET I ALSLEV FORSAMLINGSHUS ETABLERING AF HANDICAPTOILET I ALSLEV FORSAMLINGSHUS OPLYSNINGER OM ANSØGER Alslev er beliggende mellem Esbjerg og Varde i et område med øget bosætning/nybygning/tilflytning. Forsamlingshuset er et centralt

Læs mere

NR. BROBY SKOLE I OMBYGNING

NR. BROBY SKOLE I OMBYGNING DISPOSITIONSFORSLAG TIL FREMTIDIG ANVENDELSE AF NR. BROBY SKOLE TIL JOB & AKTIV DATO 15.12.2011 NR. BROBY SKOLE I OMBYGNING ARKITEKTFIRMAET TKT A/S ENGLANDSGADE 25, 1 POSTBOKS 40 DK-5100 ODENSE C www.tkt.dk

Læs mere

Midtfyns Shuri-Ryu Karateklub/ Midtfyns Fritidscenter

Midtfyns Shuri-Ryu Karateklub/ Midtfyns Fritidscenter Midtfyns Shuri-Ryu Karateklub/ Midtfyns Fritidscenter Projekt: Puljen til Modernisering af lokale aktivitetscentre 2017 Ansøgt: 04-11-2016 (Puljecenter + Hjemmeside) Status: Klar til indstilling ID #:

Læs mere

Projektbeskrivelse kunstgræsbane

Projektbeskrivelse kunstgræsbane Projektbeskrivelse 2017 - kunstgræsbane IF Midtdjurs Fodbold arbejder hårdt på at kunne realisere et kunstgræsbaneprojekt på det kommunale baneanlæg bag hal og klubhus i Ryomgård. Vi er i tæt dialog med

Læs mere

Anlægstilskud Forsamlings- og kulturhuse 2014-2017

Anlægstilskud Forsamlings- og kulturhuse 2014-2017 Anlægstilskud Forsamlings- og kulturhuse 2014-2017 BUDGET 2014 2015 2016 2017 Anlægsbudget 500.000 500.000 500.000 0 Driftsbudget 500.000 0 0 0 I alt: 1.000.000 500.000 500.000 0 I samarbejde med Teknik

Læs mere

KOLIND + dispositionsforslag. Kolind + Revidering af masterplan. maj 2014. Krads. DGI Faciliteter & Lokaludvikling KRADS

KOLIND + dispositionsforslag. Kolind + Revidering af masterplan. maj 2014. Krads. DGI Faciliteter & Lokaludvikling KRADS KOLIND + dispositionsforslag Kolind + Revidering af masterplan maj 2014 Krads DGI Faciliteter & Lokaludvikling KRADS perspektiv fra parkeringsplad DGI Faciliteter & Lokaludvikling - Projektværksted og

Læs mere

Sbsys dagsorden preview

Sbsys dagsorden preview Side 1 af 6 04.21.05-P20-1-10 4. Byens Hus i Vrensted - status og frigivelse af bevilling Resumé Der foreligger en status på projektet Byens Hus i Vrensted og Økonomiudvalget skal tage stilling til bevilling

Læs mere

ETAPE PROJEKTFORSLAG UDVIDELSE AF CAMPUS KUJALLEQ ILLUSTRATIONSHÆFTE FOR OMBYGNINGEN 17. NOVEMBER 2014

ETAPE PROJEKTFORSLAG UDVIDELSE AF CAMPUS KUJALLEQ ILLUSTRATIONSHÆFTE FOR OMBYGNINGEN 17. NOVEMBER 2014 ETAPE 2 PROJEKTFORSLAG UDVIDELSE AF CAMPUS KUJALLEQ ILLUSTRATIONSHÆFTE FOR OMBYGNINGEN 17. NOVEMBER 2014 INDHOLD INDLEDNING Indledning Placering i byen Campus Kujalleq: Eksisterende fysisk kapacitet Udvidelse

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 21. juni 2011 Mødested: Hansborg, mødelokale 3-2 Mødet starter kl. 16.30. Der startes med besøg ved Haderslev Kamp Kunst Klub, og derefter Haderslev

Læs mere

Låneomlægning for Vejlby Risskov Hallerne

Låneomlægning for Vejlby Risskov Hallerne Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Kultur og Borgerservice Dato 2. september 2014 Låneomlægning for Vejlby Risskov Hallerne Vejlby Risskov Hallerne ønsker at omlægge lån for at lave fire

Læs mere

Hej Jonas! Beklager jeg ikke har sendt dig materiale tidligere.

Hej Jonas! Beklager jeg ikke har sendt dig materiale tidligere. Fra: Helene og Niels Sendt: 7. februar 2017 17:20 Til: Jonas Caben Iversen Emne: Re: Skolefodbold Vedhæftede filer: ATT00001.png; Spørgsmål til kulturcentret omkring aktiviteter og

Læs mere

Notat. 1. Resume. 2. Baggrund. Rådmandsmøde. Kopi til: Aarhus Kommune. Dato 22. januar 2013

Notat. 1. Resume. 2. Baggrund. Rådmandsmøde. Kopi til: Aarhus Kommune. Dato 22. januar 2013 Notat Emne: Til: Kopi til: Rådmandsmøde Dato 22. januar 2013 Aarhus Kommune Kultur og Borgerservice 1. Resume Med forligspartiernes vedtagelse af Sport & Fritidspolitikken 2013-2016 blev der i efteråret

Læs mere

Takstområde

Takstområde Generelt Godkendte foreninger er: - Folkeoplysende foreninger - 18 (frivillige sociale foreninger) - Foreninger godkendt efter Eliteidrætsloven Betaler ikke gebyr for brug i tidsrummet 22.00-08.00 1) Idrætshaller

Læs mere

Multicenter Sunds. Vision 2025

Multicenter Sunds. Vision 2025 Vision 2025 Visionen i sin helhed Specifikke planer omkring fase 1 Idrætsvej 2 7451 Sunds www.multicentersunds.dk Vision 2025 Hvorfor visionen Sikre en struktureret udvikling af og området omkring Eksisterende

Læs mere

2. Forslag til nyt eller ændret anlæg

2. Forslag til nyt eller ændret anlæg 1. Forslag til nyt eller ændret anlæg Projektnavn / 2018 2019 2020 2021 Skanderborg Kulturhus - dbygning med sidescene og sammenhæng med 4.840 1.815 søtorv Projektnavn / 2018 2019 2020 2021 Kulturhuset

Læs mere

Prioriteringskatalog 2018

Prioriteringskatalog 2018 Punkt 2. Prioriteringskatalog 2018 2017-042271 Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller, at godkender indstillingen om fordeling af tilskud til projekter i Prioriteringskatalog 2018 i henhold til nedenstående

Læs mere

RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2. halvår 2018 BILAG 1

RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2. halvår 2018 BILAG 1 RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2. halvår 2018 BILAG 1 Indhold PLACERING OG PROJEKTINDHOLD S. 2 HENRIKSGÅRDEN S. 3-5 1 PLACERING OG PROJEKTINDHOLD HENRIKSGÅRDEN, ANLÆGSSUM TILGÆNGELIGHED (fx elevatorer, niveaufri

Læs mere

[Skriv tekst] Ny idrætshal i Karise. - et idéoplæg fra Karise Idræts Klub

[Skriv tekst] Ny idrætshal i Karise. - et idéoplæg fra Karise Idræts Klub [Skriv tekst] Ny idrætshal i Karise - et idéoplæg fra Karise Idræts Klub Idéoplæg til projektering af ny idrætshal i Karise Hermed fremsendes et oplæg af Karise Idræts Klub (KIK) om opførelse af en ny

Læs mere

Facilitetsplan udgangspunkt for prioritering

Facilitetsplan udgangspunkt for prioritering Facilitetsplan udgangspunkt for prioritering Revurdering af trafiklys kategorier Kategorierne og deres indhold deres er gennemgået en ekstra gang, revurderet og der er herefter flyttet på enkelte projekter

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde Page 1 of 7 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 22. februar 2005 Tidspunkter 09:00 - Lokale Mødelokale 2 Fraværende Hans Krarup Olesen med afbud. Bemærkninger Knud Hjørnholm

Læs mere

De store vinduer er placeret mod nord, og de små mod syd for at lukke et smukt og roligt arbejdslys ind, der ikke overopheder klasselokalerne.

De store vinduer er placeret mod nord, og de små mod syd for at lukke et smukt og roligt arbejdslys ind, der ikke overopheder klasselokalerne. Udbygning af Falkonergårdens Gymnasium Ens Men Forskellige Vores forslag til Falkonergårdens Gymnasiums nye udvidelse består af en ombygning af østfløjen til seks nye klasselokaler med tilhørende grupperum,

Læs mere

REBILD KOMMUNE KONKLUSION PÅ BYG- NINGSGENNEMGANG

REBILD KOMMUNE KONKLUSION PÅ BYG- NINGSGENNEMGANG Til Rebild Kommune Dokumenttype Rapport Dato juni 2012 Emne D&V på Rebild Kommunes selvejende haller REBILD KOMMUNE KONKLUSION PÅ BYG- NINGSGENNEMGANG REBILD KOMMUNE KONKLUSION PÅ BYGNINGSGENNEMGANG Revision

Læs mere

HEI idrætsforening Ny sportshal og fintnesscenter

HEI idrætsforening Ny sportshal og fintnesscenter HEI idrætsforening Ny sportshal og fintnesscenter - Samlingssted i lokalområdet - Motion og sundhed for alle aldre - Fleksibilitet, åbenhed og inspiration - Identitet og fælleskab Adresse: Ny sportshal

Læs mere

VISIONSKATALOG. Ris Tebstrup Idrætsforening. 18. 18. Oktober 2012

VISIONSKATALOG. Ris Tebstrup Idrætsforening. 18. 18. Oktober 2012 VISIONSKATALOG Ris Tebstrup Idrætsforening 18. 1 Luftfoto af eksisterende forhold 2 IDÈ Hallen ønskes gjort væsentlig mere fleksibel og multianvendelig. Det sker ved at forlænge hal og bane ca. 15. mod

Læs mere

Oversigt over fortsatte anlægsprojekter (overførsel til 2016)

Oversigt over fortsatte anlægsprojekter (overførsel til 2016) Oversigt over fortsatte anlægsprojekter (overførsel til 2016) Udvalgs-opdelt:, Total overførsel fra inkl. overf. fra overførsel til 2016 til Økonomi- og erhvervsudvalget 4.691.000 14.688.000 9.997.000

Læs mere

Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16 Side 17 Events i Ringkøbing- Skjern Kommune 2019 Strategi Ringkøbing-Skjern Kommune støtter events,

Læs mere

Der ansøges om kr. Vil selv udføre det meste af arbejdet.

Der ansøges om kr. Vil selv udføre det meste af arbejdet. Ansøger Hvad ønskes lavet Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier? Brugere og foreninger af Søllinge Skole 1) udsugningsanlæg og materialer til spinning i et gammelt klasselokale til 40.000

Læs mere

NOTAT OVERSIGT OVER ANSØGNINGER TIL ANLÆGSPULJEN TIL RENOVERING OG UDBYGNING AF INSTITUTIONER

NOTAT OVERSIGT OVER ANSØGNINGER TIL ANLÆGSPULJEN TIL RENOVERING OG UDBYGNING AF INSTITUTIONER NOTAT OVERSIGT OVER ANSØGNINGER TIL ANLÆGSPULJEN TIL RENOVERING OG UDBYGNING AF INSTITUTIONER 6. maj 2008 rev. 25. juni 2008 rev. 9. januar 2009 Ad prioriteringer foretaget af T&M og familieledelsen: =

Læs mere

Lokalplan nr. 330 samt Tillæg nr. 36 til Kommuneplan for et område til offentligt formål (kirke, kirkehus og parkering) ved Tarm Kirke

Lokalplan nr. 330 samt Tillæg nr. 36 til Kommuneplan for et område til offentligt formål (kirke, kirkehus og parkering) ved Tarm Kirke Returadresse Land, By og Kultur - Sekretariat Toften 6 6880 Tarm land.by.kultur@rksk.dk Lokalplan nr. 330 samt Tillæg nr. 36 til Kommuneplan 2013-2025 for et område til offentligt formål (kirke, kirkehus

Læs mere

AALBORG BYRÅD. Aalborg Byråd. Folkeoplysningsudvalget. Mødet den 22.10.2014, kl. 15:00. Boulevarden 13, Repræsentationslokale 1

AALBORG BYRÅD. Aalborg Byråd. Folkeoplysningsudvalget. Mødet den 22.10.2014, kl. 15:00. Boulevarden 13, Repræsentationslokale 1 AALBORG BYRÅD Mødet den 22.10.2014, Boulevarden 13, Repræsentationslokale 1 1. Budget 2015.... 1 2. Prioriteringskatalog 2014 - energibesparende foranstaltninger.... 3 3. Ny forening - Klarup Fitness søger

Læs mere

ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN

ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN 2 Formål Alslev Sport og Kultur (ASK) har et stort ønske om, at der bygges en ny sportshal i byen. Den eksisterende hal er nedslidt, og den kan ikke efterleve

Læs mere

BMI SKITSEPROJEKT Beder Malling Idrætsforening

BMI SKITSEPROJEKT Beder Malling Idrætsforening DGI Projekt- og landskabsværkstedet Tegnestuen v. Poul Erik Clausen, Finn Refslund og Bo Fisker DGI Karpenhøj BMI SKITSEPROJEKT Beder Malling Idrætsforening INDHOLD Nuværende forhold Billed registrering

Læs mere