København, Kære Medlem af USG Svømning og Vandpolo

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "København, Kære Medlem af USG Svømning og Vandpolo"

Transkript

1 København, Kære Medlem af USG Svømning og Vandpolo Sæsonen 2009/10 står for døren! Dette brev indeholder informationer om den kommende sæson samt tilmeldingprocedure og bør derfor læses grundigt igennem. Først gives en række generelle informationer, der vedrører alle medlemmer. Dernæst følger et afsnit med informationer, der specifikt vedrører svømning. Ikkestuderende medlemmer bør læse afsnittene om studiesstatus, passivt medlemskab, tilmeldingsfrister og, for svømmernes vedkommende, også afsnittet om aktivitetskrav, særligt grundigt, så vi undgår misforståelser. Igen i den kommende sæson vil bestyrelsen opfordre medlemmerne såvel studerende som ikke-studerende til at deltage aktivt i klubben. Dette gælder fx i forhold i at være behjælpelig med at være official, være stævne- og festansvarlig og i det hele taget tage initiaver til klubarrangementer. Som medlem har du et medansvar for et aktivt klubliv. Med venlig hilsen, Bestyrelsen for USG Svømning og Vandpolo, Søren Jensen (formand) Anne Dalgaard (næstformand) Nicolai Wassermann (kasserer) Toke S. Pedersen (svømmeleder) Kim Bonde Hansen (pololeder) Anette Vickery (sekretær) Ebbe Rasmussen (idrætsinspektør).

2 USG Svømning og Vandpolo 2009/2010 Hold og kontingentsatser Svømning (inkl. styrketræning) Kl-SvA Kl-SvA1(*) Studerende/ikke-studerende Ikke-studerende. Træning tirsdag, torsdag, fredag, søndag (*) SvA1 er reserveret til ikke-studerende med lavt fremmøde i sæsonen 08/09. Du kan kun tilmelde dig dette hold, hvis du får særlig besked om det. Vandolo (inkl. styrketræning) Kl-SvP1 Kl-SvP2 1. divisionshold Begynderhold Kontingenter ( til ) SvA, SvP1, SvP2 (studerende) SvA, SvP1, SvP2 (ikke-studerende og Ph.D.-studerende) SvA1 (ikke-studerende) Passivt medlemskab Børn 900 kr 2200 kr 1700 kr 200 kr 200 kr Eneste undtagelse fra satserne er studerende, som kan dokumentere et udlandsstudieophold på minimum et semesters varighed. Disse kan få refunderet en del af kontingentet. Pr. 1. januar nedsættes kontingenterne for resten af sæsonen. Studerende Studerende er, i følge USGs definition, aktive fuldtidsstuderende på SU-berettigede uddannelser. USG kontrollerer i nogen grad studiestatus ved tilmelding, og vi kan bede om dokumentation i løbet af sæsonen. Snyd med studenterstatus vil medføre eksklusion jfr. USGs vedtægter. Det er studiestatus ved sæsonstart, der tæller. Passivt medlemsskab Kun mulighed for at deltage i de sociale arrangementer Tilmeldingsfrist Mulighed for overgang til aktivt medlemskab muligt fra Passive, ikke-studerende medlemmer, der over en femårig periode har været passiv i fire sæsoner, kan ikke optages som aktive medlemmer Træningstider Svømning Man Nørre Allé SvA SvA1 Tirs Bellahøj Ons Bellahøj Tors Morgentræning * Tors Bellahøj Fre Nørre Allé Lør Nørre Allé Søn Nørre Allé * Morgentræningen om torsdagen er endnu ikke helt bekræftet af USG. I tilfælde af at vi ikke skulle få træningstid torsdag morgen, kan det få konsekvenser for træningstiden for det reducerede hold (SvA1). Dette fordi vi er forpligtiget til at sørge for, at svømmere på reduceret hold ikke optager mere end 50 % af den samlede træningstid.

3 Vandpolo SvP1 SvP2 Man Nørre Allé Tirs Nørre Allé Tirs Hillerødgade Tors Bellahøj Lør Bellahøj Styrketræning Klubben tilbyder i år styrketræning til alle medlemmer på følgende tider Alle Tirs Kong Frederik d. 9 s Hal, Nørre Allé 57 Tors Kong Frederik d. 9 s Hal, Nørre Allé 57 Lør Kong Frederik d. 9 s Hal, Nørre Allé 57 Tirsdag er det med træner og kun for svømme- og vandpoloklubben. Torsdag og lørdag er der fritræning sammen med de andre klubber i USG. Børnesvømning Klubben tilbyder i år medlemmerne, at de kan tage ægtefælle eller kæreste samt børn med i det lille bassin på Nørre Allé søndage fra , uanset hvilket hold man er tilmeldt. Der skal vises hensyn til små børn, og ryddes op efter brug af bassinet. Det koster 200 kr./barn for en sæson, og man tilmelder sig ved henvendelse til kassereren (n_wassermann@hotmail.com). Aflysninger/ændringer Afvigelser fra træningstiderne annonceres på og for svømnings vedkommende oftest også via unisvoem-mailinglisten (groupcare). Fremmøderegistrering Klubben skal aflevere fremmødelister til USG. Det er derfor vigtigt, at alle træningsdeltagere, studerende såvel som ikke-studerende, sørger for at blive krydset af på fremmødelisterne. Medlemmerne opfordres til selv at checke, at de bliver krydset af, specielt hvis de kommer for sent, eller er ingen træner er. Tilmeldingsprocedure Tilmelding til aktivt medlemsskab sker via USG s hjemmeside, Du skal her gå til tilmelding og herfra vil du blive guidet igennem din tilmelding. Var du medlem i sidste sæson, skal du logge ind med dit gamle brugernavn og kodeord. Efter indtastning af dine oplysninger vil du blive overført til en speciel betalingsside, hvor du skal betale med dankort. Når du har betalt, vil du modtage en som bekræftelse på, at du er tilmeldt. Du vil efter et par dage også modtage et medlemskort, som du skal vise som adgangskort til træning andre steder end Nr. Allé. som adgangskort. 31. juli Tilmeldingen til passivt medlemskab lukker 13. august Tilmeldingen åbner for tidligere medlemmer(*) 31. august Tilmeldingen lukker for ikke-studerende 1. september Tilmeldingen åbner for alle studerende (*) for at kunne tilmelde sig som ikke-studerende, skal man have været medlem som studerende i mere end en hel sæson, altså have betalt kontingent mere end én gang som studerende. I svømmeafdelingen er der i år 67 pladser til ikke-studerende, heraf et antal på SvA1. I poloafdelingen er der 10

4 pladser på SvP1 og 8 på SvP2. Pladserne til ikke-studerende fordeles efter først-til-mølle princippet fra tilmeldingen åbner. Tilmelding til passivt medlemskab sker via senest Husk at opdatere adresse, telefonnumre og adresse mm. i din USG-profil ved ændringer og for svømmernes vedkommende også gerne at rette det på groupcare. Ikke-studerende medlem? Medlemsskab af USG som ikke-studerende bør betragtes som et privilegium i mange andre lande er studenterklubber kun for studerende. Universitetet kræver, at der højst må være 35 % ikke-studerende i klubben pr. 1. februar. Dette løses forskelligt i svømme- og poloafdelingen. Ikke-studerende svømmere kan læse nærmere senere, polospillere bedes kontakte pololeder Kim Bonde Hansen (kimbondehansen@msn.com), hvis der er spørgsmål. Elektronisk kommunikation På de fleste områder kommunikerer vi elektronisk med vores medlemmer, så hold din adresse opdateret i din USG-profil og på mailing-lister, du måtte være medlem af. Klubbens hjemmeside findes på Her finder du bl.a. informationer om Træningstider Adresser på svømmehaller Telefonnumre Klubrekorder Billeder fra diverse begivenheder Bestyrelsens kontaktinformationer Aktivitetskalender Tilskudsregler Generalforsamling Den årlige generalforsamling finder sted mandag d kl i Store Auditorium på Nørre Allé 53. Dagsordenen vil senere kunne læses på klubbens hjemmeside, men indeholder bl.a. valg til bestyrelsen mød op og gør din indflydelse gældende! Der vil blive serveret en forfriskning og en bid brød. Ønsker du at stille op til bestyrelsen, er du velkommen til at kontakte os og høre om arbejdet. Svømmeudvalg/poloudvalg Svømmeudvalget tager sig af de sportslige aktiviteter i svømning. Udvalget ledes af Toke S. Pedersen (tokesp@hotmail.com), som repræsenterer udvalget i bestyrelsen. Svømmeudvalget består af følgende medlemmer: Toke S. Pedersen, svømmleder (tokesp@hotmail.com). Ansvarlig for klubrekorder. Maria Fjallstein (mauritzdk@hotmail.com). Ansvarlig for svømmekonto og Wingrodan. Anders Berg Jørgensen (abergj@gmail.com). Ansarlig for Boble Cup, groupcare og velkomst af nye svømmere. Jacob Hvid Nielsen (bocajhvid@hotmail.com). Ansvarlig for træningslejre. Signe Cederstrøm (signece@stud.ku.dk). Ansvarlig for officials og klubskifter. Astrid Eliasen (astrid_eliasen@hotmail.com). Ansvarlig for klubtøj. De sportslige dispositioner i vandpoloafdelingen træffes af pololeder og bestyrelsesmedlem Kim Bonde Hansen (kimbondehansen@msn.com).

5 Svømning Mailing-lister Der findes to Groupcare fora (mailing-lister) for svømmerne, er reserveret til seriøse indspark fra medlemmerne, invitatitioner til stævner, klubarrangementer og træningslejre samt annonceringer fra bestyrelsen og svømmeudvalg. Derudover må mailing-listen anvendes til annoncering af private fester. Til tider ret useriøst, men ofte humoristisk spam. Alt er tilladt her! Respekter venligst opdelingen, så alvorlige indlæg ikke drukner i spas. For at tilmelde dig mailing-listerne bedes du kontakte svømmeudvalgsmedlem Anders Berg Jørgensen, (abergj@gmail.com). Official-uddannelse Det er de færreste af os, der har vores forældre til at hjælpe med til stævner, så derfor er klubbens stævnedeltagelse afhængig af, at medlemmerne uddanner sig til officials. Et tidtagerkursus som minimum bør betragtes som obligatorisk for alle medlemmer. Kontakt Signe Cederstrøm (signece@stud.ku.dk) fra svømmeudvalget for yderligere information. Særligt for ikke-studerende i svømmeafdelingen Universitetet kræver, at der højst må være 35% ikke-studerende i klubben. Med en endelig holdstørrelse og medlemmer, der hvert år færdiggør deres studie, skaber dette et pres på antallet af ikke-studerende, der kan være i klubben. Presset på antallet af pladser opleves ubehageligt af mange ikke-studerende medlemmer, og for at kunne retfærdiggøre dit fortsatte medlemskab over for kommende ikke-studerende, kræver vi, at du bidrager aktivt til klublivet. Det forventes dog, at også studerende biddrager aktivt til klublivet. Aktivitetskrav Dit bidrag opgøres konkret vha. et pointsystem, hvori forskellige aktiviteter giver forskelligt antal point: Træning Stævnedeltagelse Stævneansvarlig Official (tidtager) Dommer Festansvarlig Fremmøde i svømmeudvalg eller bestyrelse Revision af klubbens regnskab Webmaster 1 point pr. træningsgang 5 point pr. stævnedag 8 point pr. stævne 8 point pr. stævneafsnit 10 point pr. stævneafsnit 8 point pr. fest 5 point pr. møde 16 point 40 point Pointene tælles løbende sammen i perioden 1. september-30. april (begge dage inklusiv). De optjente point kommer i brug to gange i løbet af sæsonen: 1. februar tilpasses medlemssammensætningen til USGs krav. Hvis det er nødvendigt at udmelde et vist antal ikke-studerende, bliver det dem med færrest point. Vi bestræber os på at rekruttere nok studerende i løbet af efteråret så det ikke bliver nødvendigt, men vi kan ikke give garantier. 31. juli udmeldes alle, der ikke har optjent 30 point, da vi vurderer at de ikke viser tilstrækkelig interesse for klubben. Hold med reduceret træningsudbud Et antal ikke-studerende medlemmer med færrest træningspoint i den forgående sæson (08/09) kan kun tilmelde sig holdet med lille træningsmængde (SvA1). Til gengæld tæller disse ikke med fuld vægt i opgørelsen af studenterandelen, og den nedsatte træningsfleksibilitet er den pris, vi betaler, for at kunne have flere ikkestuderende i klubben. Medlemmer på dette hold vurderes i pointopgørelser på lige fod med andre medlemmer. Der er altså ingen kompensation for det reducerede træningsudbud, da der tilbydes flere træningsgange end medlemmer, der tilbydes dette hold, typisk har benyttet i forgående sæson. Da modellen med reducerede hold bygger meget på tillid fra foreningens side vil der blive skredet hårdt ind, hvis

6 nogen mod forventning forsøger at deltage i en træning, de ikke er berettiget til. Uberettiget deltagelse i træning vil medføre en indstilling til eksklusion af klubben. Efter sæsonen vil en ny gruppe til det reducerede hold blive udvalgt blandt alle medlemmerne, der var ikke studerende i sæsonen og som har trænet mindst. Længerevarende sygdom Bliver du eller en i din allernærmeste familie ramt af længerevarende sygdom, der gør, at du ikke kan deltage i klubbens aktiviteter, kan det give anledning til hel eller delvis dispensation fra aktivitetskravet. Det vil blive vurderet af bestyrelsen fra gang til gang, og du kan blive bedt om at fremvise en lægeerklæring. Passivt medlemskab Kan du se, at du i en periode ikke vil kunne deltage i klublivet, kan du melde dig passiv inden sæsonstart. Som passivt medlem må du ikke træne eller deltage i stævner, men der stilles heller ikke krav til din aktivitet, så længe du er passiv. Du har så mulighed for at melde dig ind i klubben igen, når du kan deltage aktivt. Melder du dig ind i løbet af en sæson, optjener du point som alle andre, og din indsats vurderes ved sæsonafslutning på lige fod med alle andres, uanset at du har haft kortere tid til at optjene point. Melder du dig ind ved sommertilmeldingen har du mulighed for frit at melde dig på den holdtype, du var tilmeldt, da du meldte dig passiv. Du kan højst være passivt medlem i 4 år.

København, d. 8. juli Kære Medlem af USG Svømning og Vandpolo

København, d. 8. juli Kære Medlem af USG Svømning og Vandpolo København, d. 8. juli 2011 Kære Medlem af USG Svømning og Vandpolo Sæsonen 2011/12 står for døren! Dette brev indeholder informationer om den kommende sæson samt tilmeldingprocedure og bør derfor læses

Læs mere

København, 24.07.10. Kære Medlem af USG Svømning og Vandpolo

København, 24.07.10. Kære Medlem af USG Svømning og Vandpolo København, 24.07.10 Kære Medlem af USG Svømning og Vandpolo Sæsonen 2010/11 står for døren! Dette brev indeholder en række relevant information om den kommende sæson. Bemærk at den information, du finder

Læs mere

samt afsnittet om den nye model for ikke-studerende medlemmer.

samt afsnittet om den nye model for ikke-studerende medlemmer. København, d. 30. juli 2012 Kære Medlem af USG Svømning og Vandpolo Sæsonen 2012/13 står for døren! Med masser af svømmetid, konkurrencer og sociale tiltag. Vi glæder os i bestyrelsen til endnu en sæson

Læs mere

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referenter: Anette Jensen, Søren Jensen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, Mandag d , kl.19.00

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, Mandag d , kl.19.00 Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, Mandag d. 29.10.2007, kl.19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens stilling og virksomhed

Læs mere

ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN. INFOfolder 2015/

ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN. INFOfolder 2015/ ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN INFOfolder 2015/2016 VELKOMMEN Kære forældre Jeres barn er nu startet med at svømme på et af Roskilde Svømnings konkurrencehold, og vi vil gerne byde jer velkommen

Læs mere

VEDTÆGTER Løve-Høng Håndbold

VEDTÆGTER Løve-Høng Håndbold 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er forkortet LH, stiftet via en sammenslutning af håndboldafdelingerne i Høng Gymnastikforening og Løve Idrætsforening. Stk. 2: Foreningens hjemsted er Kalundborg

Læs mere

Vedtægter for Haderslev Svømmeklub

Vedtægter for Haderslev Svømmeklub Vedtægter for Haderslev Svømmeklub Klubbens navn er Haderslev Svømmeklub (HSK). Klubbens formål er, gennem undervisning, prøver og konkurrencer at fremme kendskabet til og interessen for svømning, vandpolo,

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ARBEJDSBESTYRELSEN I RØDOVRE KUNSTSKØJTEAFDELING

FORRETNINGSORDEN FOR ARBEJDSBESTYRELSEN I RØDOVRE KUNSTSKØJTEAFDELING RØDOVRE KUNSTSKØJTEKLUB 16. FEBRUAR 2007 FORRETNINGSORDEN FOR ARBEJDSBESTYRELSEN I RØDOVRE KUNSTSKØJTEAFDELING Denne forretningsorden er godkendt på RSIK s bestyrelse den 5. oktober 2006 1 Indledning Denne

Læs mere

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD Vedtægter for Svømmeklubben SYD Stiftet den 1. januar 2007 af Svømmeklubben Nykøbing F. Sakskøbing og Omegns Svømmeklub Svømmeklubben START Stubbekøbing og Nordfalster SVØM Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted

Læs mere

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51,

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 23.10.2006 Referent: Søren Jensen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens stilling og virksomhed

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

Vedtægter for Eskilstrup Håndboldklub

Vedtægter for Eskilstrup Håndboldklub 1. Navn og hjemsted 2. Formål 3. Medlemskreds Vedtægter for Eskilstrup Håndboldklub Stk. 1: Klubbens navn er Eskilstrup Håndboldklub. Klubben er stiftet 25. april 1988, og har hjemsted i Eskilstrup i Guldborgsund

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub.

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub. Bestyrelsen har blandt andet på baggrund af ændringer i vores tilmeldingssystem udarbejdet følgende forslag til ændringer i vedtægterne for Slangerup Svømmeklub. Generalforsamlingen bedes tage stilling

Læs mere

VEDTÆGTER AF 19 MAR Slangerup Svømmeklub Idrætsvej Slangerup Tel

VEDTÆGTER AF 19 MAR Slangerup Svømmeklub Idrætsvej Slangerup Tel VEDTÆGTER AF 19 MAR 2014 Slangerup Svømmeklub Idrætsvej 3 3550 Slangerup Tel. 26 14 35 23 formanden@slsk.dk www.slsk.dk INDHOLDSFORTEGNELSE 1. FORENINGENS NAVN... 1 2. FORMÅL... 1 3. MEDLEMSSKAB... 1 4.

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019 Forældremøde K-afdelingen 17. Januar 2019 Dagsorden 1. Information om K-afdelingen 2. Økonomi 3. K-udvalget: medlemmer og opgaver 4. Forventninger til svømmere og forældre 5. Sponsorsvøm 1. Information

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD Vedtægter for Svømmeklubben SYD Stiftet den 1. januar 2007 af Svømmeklubben Nykøbing F. Sakskøbing og Omegns Svømmeklub Svømmeklubben START Stubbekøbing og Nordfalster SVØM Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Navn og hjemsted: Hellerup Fægte-Klub er stiftet den 18. november 1944 og har hjemsted i Gentofte Kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Fægte-Forbund under Danmarks

Læs mere

REGLER & VEDTÆGTER FOR FREDERIKSBERG AIKIDO KLUB. Foreningens navn er Frederiksberg aikido klub. Dens hjemsted er i Frederiksberg kommune.

REGLER & VEDTÆGTER FOR FREDERIKSBERG AIKIDO KLUB. Foreningens navn er Frederiksberg aikido klub. Dens hjemsted er i Frederiksberg kommune. REGLER & VEDTÆGTER FOR FREDERIKSBERG AIKIDO KLUB 1. Foreningens navn Foreningens navn er Frederiksberg aikido klub. Dens hjemsted er i Frederiksberg kommune. 2. Formål Foreningens formål er at tilbyde

Læs mere

Brydeklubben THOR Vejgaard

Brydeklubben THOR Vejgaard Vedtægter For Brydeklubben THOR Vejgaard Vedtægter, vedtaget på generalforsamlingen 29 januar 2014. Side 2/9 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er: Brydeklubben Thor Vejgaard. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Referat af generalforsamling 24. marts 2014

Referat af generalforsamling 24. marts 2014 Referat af generalforsamling 24. marts 2014 1. Valg af dirigent Tim er valgt som dirigent Der er indkaldt efter vedtægterne 2. Valg af referent Rikke Andersen er valgt som referent 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 3. december 2018

BESTYRELSESMØDE 3. december 2018 1 BESTYRELSESMØDE 3. december 2018 TILSTEDE: Bo Røse, Sandra, Tina, Anders K, Anders M, Kalle, Morten, Flemming og Tine AFBUD Bo Rasmussen, Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FJERRITSLEV SVØMMEKLUB FSK

VEDTÆGTER FOR FJERRITSLEV SVØMMEKLUB FSK VEDTÆGTER FOR FJERRITSLEV SVØMMEKLUB FSK VEDTÆGTER 1. Klubbens navn er FJERRITSLEV SVØMMEKLUB (FSK). Klubben er hjemmehørende i Jammerbugt kommune. 2. Formålet er i fællesskab at fremme kendskabet til

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

Vedtægter for Viborg Taekwondo klub

Vedtægter for Viborg Taekwondo klub Vedtægter for Viborg Taekwondo klub Navn 1 Klubbens navn er Viborg Taekwondo Klub. Klubbens hjemsted er Viborg kommune. Formål 2 Klubbens formål er at træne Taekwondo i henhold til Dansk Taekwondo Forbunds

Læs mere

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING 2015/2016 Indhold Velkommen til sæson 2015/2016... 2 Gruppeinddeling... 3 Stævnekalender 2015/2016... 4 Praktiske oplysninger... 4 Stævnereglement... 5 Generelle

Læs mere

1.1 Klubben drives som kontingentforening og har adresse hos klubbens formand.

1.1 Klubben drives som kontingentforening og har adresse hos klubbens formand. Helsingør d. 27-12-2011 Vedtægter for Trinord 1 Navn og hjemsted Foreningen Trinord er stiftet den 27-12-2011 og har hjemsted i Helsingør kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Triathlon Forbund under

Læs mere

Vedtægter for TSF - Fodbold

Vedtægter for TSF - Fodbold 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningen TSF Fodbold (Tønder Sportsforening Fodbold), der har hjemsted i Tønder Kommune, er stiftet den 17. maj 1920. Foreningen er tilsluttet DBU-Jylland, under Dansk Boldspil-Union

Læs mere

Aquafitness 29. årgang nr. 3 oktober 2011

Aquafitness 29. årgang nr. 3 oktober 2011 Aquafitness 29. årgang nr. 3 oktober 2011 www.nord-als.dk Formand (Kontakt til off. myndigheder) Lise Mikkelsen Email: formand@nord-als.dk Næstformand (Personaleansvarlig) Anne Dorthe Berendtz 61 683 683

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015

Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015 Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015 Kolding Dame Roklub Gl. Strandvej 3, 6000 Kolding Vedtægter: 1 Navn og formål Klubbens navn er Kolding Dame- Roklub med hjemsted i Kolding Kommune. Klubbens stander

Læs mere

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid.

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Munkebjerg Gymnastikforening. Dens hjemsted er Odense Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at samle gymnastik- og idrætsinteresserede under velkvalificeret ledelse

Læs mere

1 Klubbens navn er Amager Triatlon Klub, og er stiftet i 2013, med tilhørsforhold til Københavns kommune.

1 Klubbens navn er Amager Triatlon Klub, og er stiftet i 2013, med tilhørsforhold til Københavns kommune. 1 Klubbens navn er Amager Triatlon Klub, og er stiftet i 2013, med tilhørsforhold til Københavns kommune. 2 Klubbens formål er at skabe en platform hvor triatlon interesserede på alle niveauer, kan finde

Læs mere

Munkebjerg Gymnastikforening Vedtægter

Munkebjerg Gymnastikforening Vedtægter 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Munkebjerg Gymnastikforening. Dens hjemsted er Odense Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at samle gymnastik- og idrætsinteresserede under velkvalificeret ledelse

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Vedtægter for Familie Bowling (FB) (af 16. marts 2016)

Vedtægter for Familie Bowling (FB) (af 16. marts 2016) 1.0 Navn og hjemsted Klubbens navn er Familie Bowling (FB). Klubben er stiften den 1. august 1984. Klubben er hjemmehørende i Gladsaxe kommune 2.0 Formål Klubbens formål er, at samle bowlingspillere med

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 10. september 2018

BESTYRELSESMØDE 10. september 2018 1 BESTYRELSESMØDE 10. september 2018 TILSTEDE: Anders M., Anders K., Tina, Flemming, Bo Rasmussen, Morten, Bo Røse, Sandra AFBUD Kalle Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste møde 2.

Læs mere

2 Foreningens hjemsted. 2.1 Foreningen har hjemsted i Haderslev kommune.

2 Foreningens hjemsted. 2.1 Foreningen har hjemsted i Haderslev kommune. Vedtægter 1. Navn. 1.1 Foreningens navn er: "Vojens Ishockey Klub". 1.2 Den er startet den 5. januar 1963 og er stadfæstet ved generalforsamling den 30. april 1963. 1.3 Ved generalforsamlingen den 24.

Læs mere

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret 25.02.2019) 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Frederikshavn Kajakklub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 5. marts

Læs mere

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området.

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. Vedtægter for Værløse Svømmeklub 1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. 2 Formål Foreningens formål er under inspirerende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GENTOFTE KUNSTSKØJTELØBER FORENING, GKF. Således vedtaget på den ordinære generalforsamling den 13. marts 2017:

VEDTÆGTER FOR GENTOFTE KUNSTSKØJTELØBER FORENING, GKF. Således vedtaget på den ordinære generalforsamling den 13. marts 2017: VEDTÆGTER FOR GENTOFTE KUNSTSKØJTELØBER FORENING, GKF Vedtægterne blev første gang vedtaget 12. marts 1998. Seneste ændring: Således vedtaget på den ordinære generalforsamling den 13. marts 2017: NAVN

Læs mere

Flemming Efterskole Gymnastikforening

Flemming Efterskole Gymnastikforening Flemming Efterskole Gymnastikforening 1 Foreningen Flemming Efterskole Gymnastikforening er stiftet d. 9/12 2014 med hjemsted i Hedensted Kommune. Foreningen er tilsluttet GymDanmark under Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

SIGMA SWIM ALLERØD Vedtægter

SIGMA SWIM ALLERØD Vedtægter 1 Navn Foreningens navn er. Foreningens hjemsted er Allerød Kommune. 2. Foreningens vision, målsætning og værdigrundlag. Vision: At bibeholde sin position i Svømme Danmark som førende både hvad angår bredden

Læs mere

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub:

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub: Vedtægter for Slangerup Svømmeklub: 1: Foreningens navn er Slangerup Svømmeklub med hjemsted i Slangerup By, Frederikssund Kommune. 2: Klubbens formål er at varetage medlemmernes fælles interesse for svømmesportens

Læs mere

INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD

INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD Kære Kvik Kastrup, Gentofte Svømmeklub, Sigma Swim, Aalborg Svømmeklub, Gladsaxe Idrætsforening, Hovedstaden Svømmeklub, Elitesvøm Vejle,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Tilstede: Christian, Per, Lisbeth, Britta, Jenny, Heidi, Henrik & Anja 1. Referat fra sidste møde - godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen - AquaCamp - Næste

Læs mere

Hvidovre Bordtennis.

Hvidovre Bordtennis. VEDTÆGTER 1 NAVN Foreningens navn er Hvidovre Bordtennis sædvanligvis forkortet Hvidovre BT. Hjemsted: Hvidovre Kommune. Foreningen blev stiftet den 31. august 2007 som en fusion mellem bordtennisklubberne

Læs mere

Vedtægter for Trinord

Vedtægter for Trinord Helsingør d. 27-12-2011 Vedtægter for Trinord Vedtaget på stiftende generalforsamling d. 27-11-2011 1 Navn og hjemsted Foreningen Trinord er stiftet den 27-12-2011 og har hjemsted i Helsingør kommune.

Læs mere

Sæsonstart 2015/2016

Sæsonstart 2015/2016 Sæsonstart 2015/2016 Kære tennisspiller, Bestyrelsen for Vejle Tennis Hal har hermed fornøjelsen af at byde velkommen til sæsonen 2015/2016 den 13. sæson i tennishallens historie. I forhold til den foregående

Læs mere

Brøndby Swim Cup 2019

Brøndby Swim Cup 2019 Vi indbyder til Brøndby Swim Cup lørdag den 19. januar og søndag den 20. januar 2019 i Svømmehallen på Nørregård Horsedammen 42, 2605 Brøndby Et rigtigt godt stævne, hvor vi byder både store og små svømmere

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SMUT BG

VEDTÆGTER FOR SMUT BG VEDTÆGTER FOR SMUT BG 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er SMUT BG. Foreningen er hjemmehørende i Holbæk kommune (tidligere Tølløse kommune). 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for håndbold

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde Hvem er vi Stævner/kalender Stævne regler 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde 1 Michael Nielsen 48 år Ansat som håndværker på Erhvervsskolerne Aars Har tidligere været K-svømmer, K- og talenttræner,

Læs mere

INFOMAPPE LUG 2011. Forretningsorden for. Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening

INFOMAPPE LUG 2011. Forretningsorden for. Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening INFOMAPPE LUG 2011 Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening Som retningslinier for bestyrelsens arbejde gælder sammen med foreningens vedtægter følgende: Bestyrelsen Bestyrelsen som vælges

Læs mere

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtægter for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling Den 24. marts 2003 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune.

Læs mere

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at fremme

Læs mere

Vedtægter for FodboldHoldet Herning.

Vedtægter for FodboldHoldet Herning. Vedtægter for FodboldHoldet Herning. 1 Navn og hjemsted: Foreningen FodboldHoldet Herning er stiftet den 1-1-2015 og har hjemsted i Herning kommune. Foreningen er tilsluttet DBU/JBU under, Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt.

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt. SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 11. SEPTEMBER 2017 TIL STEDE: AFBUD Referent Tina, Jakob, Sandra, Anders K., Bo Røse, Lars, Flemming, Isa, Tine Anders M., Bo Rasmussen Tine 1. Nyt fra Bo Lodder til jul

Læs mere

Vedtægter for Tommerup Taekwondo Klub (TTK)

Vedtægter for Tommerup Taekwondo Klub (TTK) Vedtægter for Tommerup Taekwondo Klub (TTK) Navn 1 Klubbens navn er Tommerup Taekwondo Klub. Klubbens hjemsted er Ny Assens Kommune. Formål 2 Klubbens formål er at træne Taekwondo i henhold til Dansk Taekwondo

Læs mere

for Atletikforeningen Fremad Holbæk

for Atletikforeningen Fremad Holbæk atletikforeningen Fremad Holbæk Vedtægter for Atletikforeningen Fremad Holbæk Stiftet den 21. marts 1930 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Atletikforeningen Fremad Holbæk. Dens hjemsted

Læs mere

1. Zealand Team Cup marts Ringsted Svømmeland

1. Zealand Team Cup marts Ringsted Svømmeland 1. Zealand Team Cup Ringsted Svømmeland Årgangsgrupper Damer Herrer Senior 96 og ældre 95 og ældre Junior/Ungdom 97-00 96-99 Årgang 01 og yngre 00 og yngre 14.-15. marts 2015 INDIVIDUELLE PRÆMIER / VÆRDI:

Læs mere

Velkommen i Skørping Triathlon Klub

Velkommen i Skørping Triathlon Klub Velkommen i Skørping Triathlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

INFOMAPPE LUG. Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening

INFOMAPPE LUG. Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening INFOMAPPE LUG Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening Som retningslinjer for bestyrelsens arbejde gælder sammen med foreningens vedtægter følgende: Bestyrelsen Bestyrelsen som vælges

Læs mere

SPONSORSTÆVNE 2011. Informationsbrev vedr. det årlige sponsorstævne

SPONSORSTÆVNE 2011. Informationsbrev vedr. det årlige sponsorstævne SPONSORSTÆVNE 2011 Informationsbrev vedr. det årlige sponsorstævne Kære STT-Svømmere på VAT Årgang, VAT-elite, STT T1, T2, T3 og T* - samt forældre og søskende. Reserver allerede nu lørdag d. 17. september

Læs mere

Uanset hvilket medlemskab du vælger, så får du masser af værdi for pengene.

Uanset hvilket medlemskab du vælger, så får du masser af værdi for pengene. Indholdsfortegnelse Vælg selv dit kontingent... 2 Vilkår for klub AAB medlem... 3 1 Formål... 3 2 Satser... 3 3 Opgaver og aktiviteter man hjælper med som AAB-medlem... 3 4 Opgaver alle skal hjælpe med...

Læs mere

Vedtægter gældende for Ølstykke Karate Academy

Vedtægter gældende for Ølstykke Karate Academy Vedtægter gældende for Ølstykke Karate Academy Side 1 af 6 1 KLUBBENS NAVN: Klubbens navn er Ølstykke Karate Academy. Grundlagt på stiftende generalforsamling d. 22. februar 1988. 2 KLUBBENS HJEMSTED:

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

Vedtægter for Team Haderslev KFUM

Vedtægter for Team Haderslev KFUM Vedtægter for Team Haderslev KFUM Foreningen er fremkommet ved en fusion pr. 1. juli 2003 af foreningerne Haderslev KFUM s Idræt og Haderslev Håndbold Klub. Disse foreninger er stiftet henholdsvis 7. april

Læs mere

Medlemsguide. NBSIF Gymnastikafdeling

Medlemsguide. NBSIF Gymnastikafdeling Medlemsguide NBSIF Gymnastikafdeling Denne guide indeholder praktiske informationer til dig som er medlem eller overvejer at blive medlem i foreningen. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte

Læs mere

Vedtægter for multiatleterne

Vedtægter for multiatleterne 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 Vedtægter for multiatleterne 1. Navn og hjemsted. Stk. 1 Foreningens navn er multiatleterne. Stk. Foreningen er stiftet den 1. november 00. Stk. Foreningen har hjemsted i Esbjerg

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Vedtægter for Multiatleterne

Vedtægter for Multiatleterne Vedtægter for Multiatleterne 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Multiatleterne. Foreningen er stiftet den 16. november 2008. Foreningen har hjemsted i Esbjerg Kommune, og foreningens adresse er formandens.

Læs mere

Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk

Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk D. 31. maj 2012 Generelt TeamGym Albertslund/Vallensbæk (TGAV) er et samarbejde mellem moderforeningerne Albertslund IF Gymnastik (AIF) og VI39 - Vallensbæk

Læs mere

Vedtægter for Familie Bowling (FB) (af 26. marts 2014)

Vedtægter for Familie Bowling (FB) (af 26. marts 2014) 1.0 Navn og hjemsted Klubbens navn er Familie Bowling (FB). Klubben er stiftet den 1. august 1984. Klubben er hjemmehørende i Gladsaxe kommune 2.0 Formål Klubbens formål er, at samle bowlingspillere med

Læs mere

Love og vedtægter. Bowling-klubben. BK Sydvesten. for

Love og vedtægter. Bowling-klubben. BK Sydvesten. for Love og vedtægter for Bowling-klubben BK Sydvesten Love og vedtægter for Bowling-klubben BK SYDVESTEN Stiftet den 4. september 1994 1 Klubbens navn og hjemsted 1. Klubbens navn er BK SYDVESTEN 2. Hjemstedet

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GENTOFTE KUNSTSKØJTELØBER FORENING, GKF

VEDTÆGTER FOR GENTOFTE KUNSTSKØJTELØBER FORENING, GKF VEDTÆGTER FOR GENTOFTE KUNSTSKØJTELØBER FORENING, GKF Vedtægterne blev første gang vedtaget 12. marts 1998. Seneste ændring: Således vedtaget på den ordinære generalforsamling den 7. marts 2016: NAVN OG

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Svømmeklub vedtaget på SSK ekstraordinær generalforsamling 15.april 2013.

Vedtægter for Slagelse Svømmeklub vedtaget på SSK ekstraordinær generalforsamling 15.april 2013. Vedtægter for Slagelse Svømmeklub vedtaget på SSK ekstraordinær generalforsamling 15.april 2013. 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Klubbens medlemskaber 4-7 Medlemskab 8-11 Generalforsamlingen 12-13 Bestyrelsen

Læs mere

Blokhus Golf Klub. Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. (1.1) Klubbens navn er Blokhus Golf Klub

Blokhus Golf Klub. Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. (1.1) Klubbens navn er Blokhus Golf Klub 1 Blokhus Golf Klub Vedtægter 1 Navn og hjemsted (1.1) Klubbens navn er Blokhus Golf Klub (1.2) Klubbens hjemsted er på golfanlægget beliggende Hunetorpvej 115, 9490 Pandrup 2 Formål (2.1) Klubbens formål

Læs mere

Foreningens regnskab revideres af det af generalforsamlings valgte revisionsfirma.

Foreningens regnskab revideres af det af generalforsamlings valgte revisionsfirma. for børn og unge i hele Holstebro Kommune Udarbejde sponsorstrategi 14 Revision: Foreningens regnskab revideres af det af generalforsamlings valgte revisionsfirma. Intern revision. Der vælges 1 revisor

Læs mere

Gymnastik. Sæsonen 2015 2016. Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk

Gymnastik. Sæsonen 2015 2016. Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk Gymnastik og Spring/rytme, TeamGym konkurrencehold, Familiegymnastik, Stram op, Step, Rytme, Sjipning og Rope Skipping konkurrencehold Sæsonen 2015 2016 Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRENAA IDRÆTSFORENING S FODBOLDAFDELING

VEDTÆGTER FOR GRENAA IDRÆTSFORENING S FODBOLDAFDELING VEDTÆGTER FOR GRENAA IDRÆTSFORENING S FODBOLDAFDELING STIFTET 1905 Opdateret september 2015 1 Stk. 1. Foreningens navn er: Grenaa Idrætsforening, Fodboldafdeling (GIF) og foreningens hjemsted er Grenaa.

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2018

KVIK Årgangs Cup 2018 KVIK Årgangs Cup 2018 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2018 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

DANMARKS BRIDGEFORBUND

DANMARKS BRIDGEFORBUND Vedtægter for Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og klubben er hjemmehørende i kommune. Klubben er stiftet den 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede til regelmæssige

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Tennis i Hammel april 2014 1

Tennis i Hammel april 2014 1 Tennis i Hammel april 2014 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub Vedtægter for Ganløse Fitness Klub 1 Klubbens navn, hjemsted og hjemmeside Stk. 1 Klubbens navn er Ganløse Fitness Klub. Stk. 2. Klubbens hjemsted er Egedal Kommune. Stk. 3. Klubbens hjemmeside er www.ganløsefitnessklub.dk

Læs mere

Roskilde Basketball Club

Roskilde Basketball Club Roskilde Basketball Club Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Roskilde Basketball Club. Dens hjemsted er Roskilde Kommune. Klubben er stiftet den 8. april 1968. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere