Grundejerforeningen Lodskovvad

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Grundejerforeningen Lodskovvad"

Transkript

1 Grundejerforeningen Lodskovvad Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 30. marts Generalforsamlingen afholdtes ifølge vedtægterne på Ålbæk Gl. Kro påskelørdag kl Formanden bød velkommen til de 30 fremmødte og gennemgik dagsordenen. 1. Valg af dirigent Svend Thaarup blev valgt. 2. Formandens beretning kan ses nedenfor Kommentarer og bemærkninger til de enkelte punkter i beretningen: Containerpladserne Er der mulighed for yderligere tømninger? Kan der oprettes en plads mere længere oppe på Musvågevej, gerne i svinget ved flisepladsen. Der tages kontakt til AVØ i samarbejde med vor naboforening om løsningen af affaldsproblemet. Renovation Der flyder engang imellem med affald i området. Dette skyldes bl.a., at de fyldte ekstrasække placeres ved siden af stativerne, og dermed er der adgang for dyrene. Husk derfor at anskaffe det rigtige stativ eller en minicontainer, hvis I ikke har plads nok til jeres husaffald (se AVØ vejledningen, som er udsendt). Postkasser Der er lidt problemer med nøgler og åbning af enkelte postkasser. Man kan godt udskifte cylindere, men idet vi ikke har anskaffet dyre postkasser, kan dette måske godt være lidt besværligt. Det er også muligt, at lidt smøring ville hjælpe. Ved varige problemer kan bestyrelsen kontaktes. Veje Afretning af grusveje når frosten forsvinder. Grundejerforeningen vil sørge for, at der ligger stakke med mindre sten i vejkanten ved Bekkasinen og Urfuglevej, som kan benyttes, hvis der opstår nye huller. Der var også et ønske om at få kikket på vendepladserne for enden af stikvejene, idet renovationsbilerne er hårde ved disse. Dette ser vi på i samme forbindelse. Fællesarealer Flisningsperioderne blev indskærpet, og der var en god drøftelse om, hvor meget der kan flises under ordningen, og hvad man selv skal betale for. Flisning, der kan klares inden for en time, er ok (svarer nok til 2 træer), ellers kontaktes bestyrelsen/erik Jensen. Har den nuværende operatør maskiner, der er gode nok, eller tager det for lang tid? Der skal undersøges andre alternativer. Der findes nogle operatører, der henter og fjerner gratis, hvis mængderne er store nok (bruges til varmeværker). Vi får oplysninger om dette snarest muligt. Vandløb En enkelt grundejer satte spørgsmålstegn ved nødvendigheden af oprensningen. Vi er forpligtet til at sørge for, at der er afløb fra området, idet dette er en opgave, der påhviler foreningen. Det er således bedre at tage det i etaper, end vi skal klare det hele på en gang, spørgsmålet har været oppe at vende på adskillige tidligere generalforsamlinger. Der er jo en hel del økonomi i denne sag. Når vi har fået den 2½ meter bræmme som tilhører grundejerforeningen ryddet langs vandløbene, er det en let sag fremover at oprense grøfterne.

2 Det er tilladt, at man selv sørger for rydningen og holder vandløbene fri for grene mm. ud for egen grund. Dette skal dog ske ifølge aftale med næstformanden Erik Jensen. En enkelt grundejer har bemærket, at vandstanden er faldet cm, efter at grøften er gravet op. Samt at vandet løber dobbelt så hurtigt i bækken ved Urfuglevej 30. Det næste man vil gå i gang med, er stykket fra Urfuglevej 30 til Musvågevej, da det er hovedvandløbet ud af området. Der var stort flertal for, at arbejdet fortsætter. Samarbejde med grundejerforeningen Musvågevej: ingen bemærkninger. Deklaration Tinglysningen er på plads for de 3 grunde på Bekkasinvej. Forsikringer Der tegnes forsikringer, der dækker ved skader opstået på vort område (grundejerforsikring). Vi kan jo komme i den situation, at nogen falder og kommer til skade, og så er det vores (grundejerforeningens) ansvar, hvis vedligeholdelsen ikke er i orden. Netbank forsikring som dækker ved indbrud på vores konto i banken. Det blev vedtaget at disse forsikringer tegnes. Beretningen blev godkendt. 3. Aflæggelse af regnskab Kassereren fremlagde det reviderede regnskab. Regnskabet blev godkendt. 4. Rettidigt indkomne forslag Der var indkommet forslag om ændret vejføring på Musvågevej. Forslaget blev drøftet, og der var ikke flertal for ændringen. Forslagsstiller trak forslaget tilbage. 5. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kontingent Bestyrelsen foreslog uændret kontingent på kr /år. Forslaget blev vedtaget 6. Valg af formand Kurt Hansen, Musvågevej 75, ikke på valg. 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer samt suppleanter, for så vidt disse afgår Erik Jensen, Bekkasinvej 7. blev genvalgt. Conny Fredborg, Bekkasinvej 48, blev valgt. Finn Thomsen, Bekkasinvej 36, blev genvalgt som suppleant. 8. Valg af kasserer, for så vidt denne er på valg Jytte Jensen, Bekkasinvej 7, blev genvalgt. 9. Valg af revisor og suppleant

3 Revisor Willy Lovén, Musvågevej 71, blev genvalgt. Suppleant Ryan Pristed, Musvågevej 51, blev valgt. 10. Eventuelt Der blev omdelt materiale fra Aalbæk Antenneforening, som gerne vil etablere tv og internet i området. Det drejer sig specielt om Urfuglevej og Bekkasinvej. Interesserede kan rette henvendelse til Expert i Aalbæk. Der skal være en vis tilslutning, inden de går i gang iflg. oplysning fra næstformand Erik Jensen. Alle, der ønsker deres mailadresser med på medlemslisten, bedes kontakte den ansvarlige på mail: ladegaard.andersen@gmail.com Hvis du kun ønsker, det er bestyrelsen, som kender din mailadresse, skal du blot oplyse dette. Husk at mailadresserne er en hurtig og billig måde at holde kontakt til grundejerne. Generalforsamlingen sluttede som sædvanlig med kaffe og brød samt en lille skarp. Formanden takkede for god ro og orden. En speciel tak til dirigenten for veludført arbejde. Referent: Kurt Hansen Husk, at der ifølge vedtægterne ikke sker indkaldelse til generalforsamlingen, da denne altid afholdes på Aalbæk Gl. Kro påskelørdag kl Husk at forslag, som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde senest den 1. februar samme år. Beretning for året Året 2012 er forløbet godt uden de store problemer. Containerpladserne Her er det nok kun pladsen ved Musvågevej, der giver problemer, idet kapaciteten eller tømningsfrekvensen ikke lever op til, hvad der her er behov for. Skiltene vi satte op sidste år med forbud om henkastning af afffald, måske virker dette ikke helt optimalt endnu. Der har været rettet henvendelse til AVØ, både fra vores side og fra naboforeningen, om at finde en løsning. Flere containere kunne måske være løsningen, men det kunne også skabe flere problemer, idet det jo er en offentlig containerplads. Vi har også talt om at placere en ny containerplads ved svinget på Musvågevej (der hvor flisningspladsen også er), men vi kender endnu ikke AVØs holdning, idet det jo er deres ansvarsområde. Men husker vi alle på, at det kun er flasker og aviser/reklamer, vi kommer i containerne og ikke pap og øvrigt affald, som skal afleveres på pladsen i Aalbæk, så havde vi nok også løsningen på problemet. Renovation Husk der skal være tilstrækkelig med renovationskapacitet, især hvis sommerhuset lejes ud. Vi henviser her til den netop udsendte folder fra AVØ, som giver gode råd i denne forbindelse. Hvis I har tråd stativer, skal I være opmærksomme på, om disse slutter tæt, idet det ellers bliver et yndet mål for ræve, fugle m.m., og disse uønskede besøgende har for vane at sprede affaldet over et større område. Vi kan kun anbefale, at man benytter containere, som forhindrer dette, og som har en større volumen, disse er også omtalt i den udsendte folder.

4 Postkasserne Ser stadig fine ud, og vi slap for ødelæggelser i forbindelse med nytår. Der kommer også flere mærker op med nej tak til reklamer, hvilket forhindrer en del af det roderi, der tidligere var her, når postkasserne blev overfyldte i løbet af sæsonen. Vejene Har endnu ikke fået den årlige gennemgang og pålægning af grus. Vi opfordrer jer alle til at være med til at holde grusvejene i en god stand, så observerer I huller, må I gerne fylde disse med det grus, der ligger langs vejene. En anden god ting ville være, at vi alle overholdt hastighedsbegrænsningen i området, både af sikkerhedsmæssige grunde og også slidtagen på grusvejene. I har nok lagt mærke til den store sten ved indkørslen til Musvågevej, den er lagt der af hensyn til, at bilisterne til stadighed gerne vil skære svinget af og kører uden for det asfalterede område, som derved skaber store og farlige huller. HUSK der er hastighedsbegrænsning på 40 km på Musvågevej (asfaltvej) og 20 km på Urfuglevej og Bekkasinvej (grusveje), hvilket vi alle bør/skal overholde. Fællesarealer og stier skulle også være ok. Vi har drøftet, om Flisningsperioderne skulle strammes op igen, således at der er en periode om foråret og en om efteråret i lighed med vores naboforening. 1. periode fra 1. marts til 30. april og anden periode fra 1. oktober til 30. november. Så kunne vi aftale med nogle faste dage/tider med Jens Ole/eller en anden operatør, om at flisningen/bortskaffelsen foretages umiddelbart efter disse perioder. Sidste år fik vi en henvendelse fra AVØ/Forsyningen om mulighed for afhentning af træer og grene på udvalgte steder, hvis vi samler min. 15 rummeter, eller det, der svarer til en lastbilfuld. Vi har endnu ikke gjort brug af dette tilbud, og jeg læste for nylig, at de lokale vognmænd klager over denne fremgangsmåde, idet det jo gik ud over deres fortjeneste. Så vi må nok konstatere, at denne mulighed forsvinder. Med baggrund i den efterhånden store post på vores budget til flisning, har vi afholdt nogle møder med Jens Ole om begrænsninger i arbejdet med flisningen, idet der jo også gerne skulle være økonomi til andre tiltag i foreningen. Vi har set, at vor naboforening har lavet nye regler for flisning af hele grundarealer/ eller større mængder grenaffald, men vor holdning er stadig, at dette må foregå på grundejernes egen regning. Vi kunne måske sætte en grænse for hvor meget, der kommer ind under den almindelige ordning, og hvad man selv må sørge for at få bortskaffet (se under referatet). Vandløbene Tilstanden var oppe på seneste generalforsamling, idet der er nogle problemer med gennemstrømningen fra Bekkasinvej til Urfuglevej og videre derfra. Der har til tider stået meget vand på nogle af grundene, specielt på Bekkasinvej, så derfor var det der, vi først satte ind. Vi fik et tilbud på rensning af disse vandløb, og dette kunne laves til en meget rimelig pris. Dette arbejde er påbegyndt, som nogle af jer nok har bemærket. Vi forsætter dette projekt stille og roligt, som økonomien tillader. Vi vil koncentrere arbejdet på de steder, hvor effekten er størst. Vi har kunnet se, at vandstanden har ændret sig i disse

5 områder, men vi skal også være opmærksomme på, at der ca. hvert andet år skal renses op, idet grøfterne ellers vil gro til igen. En effektiv vedligeholdelse af bræmmen langs vandløbene gør, at arbejdet er lettere og billigere at udføre i fremtiden, så I må gerne være behjælpelige ved egen grund med, at bevoksningen ikke bliver for voldsom fremover. Kontakt næstformanden Erik Jensen inden I begynder at fælde træer i og omkring vandløbene. Samarbejde med naboforeningen Vi mødes 1 til 2 gange om året med naboforeningen for at udveksle erfaringer og ønsker for vores områder. Vi har fået etableret den vejfond, som blev vedtaget på vor seneste generalforsamling. Aftalen blev, at vi betaler for 63 parceller (Musvågevej og Urfuglevej), med et beløb svarende til kr (28%), og de betaler for 161 parceller svarende til kr (72%). Der arbejdes hen mod en fond på kr Vedligeholdelsesaftalen omfatter: Vedligeholdelse af asfalteringen på hele stamvejen (ca. 2 km.) Vedligeholdelse af grøften langs stamvejen fra nr. 74 til nr. 2 og herfra til Hirtshalsvejen. Græsslåning af kanter langs hele stamvejen. Snerydning af hele stamvejen. Grusning af hele stamvejen. Hele regnskabet, som vi vender tilbage til lidt senere, kan også ses på hjemmesiden Deklaration Vi har arbejdet længe med at få de 3 grunde for enden af Bekkasinvej med ind under en eller anden form. Denne deklaration er nu tinglyst. Forsikringer Vi er begyndt at kikke på forsikringer for foreningen, og den første vi har tegnet, er en ansvarsforsikring for bestyrelsesmedlemmer, idet vi ser og hører meget på denne front i pressen nu om dage, om hvordan disse kan blive draget til ansvar for beslutninger i udførelsen af deres arbejde. Vi kikker også på nødvendigheden af arbejdsskadeforsikringer og netbank forsikring. Vi har haft et par henvendelse blandt andet angående byggeregulativer. Det drejer sig i begge tilfælde om tilbygninger og udhuse. Vi har ikke blandet os i disse sager, men kun været en orienterende part, og jeg tror, at begge sager er afsluttet til alles tilfredshed. Vi har også været partshørt i sagen om opførelse af et nyt afgreningsanlæg ved Hirtshalsvej. Man kan se stedet, når man kommer til området. Det er der, hvor alle rørene p.t. er oplagret. Det er en ny vandledning til Hulsig. Jeg kan oplyse, at der har været hele 4 forskellige placeringer i spil, inden den nuværende placering faldt på plads. Til sidst vil jeg henstille til alle om at læse vor hensigtserklæring for opførsel i området på hjemmesiden, og ellers opføre sig på en ordentlig og fornuftig måde, som vi også har indtrykket af sker i dag. Til allersidst en stor tak til bestyrelsen for godt samarbejde og jeres indsats i året, der er gået.

Grundejerforeningen Lodskovvad

Grundejerforeningen Lodskovvad Grundejerforeningen Lodskovvad Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 19. april 2014. Generalforsamlingen afholdtes ifølge vedtægterne på Ålbæk Gl. Kro påskelørdag kl. 10.00. Formanden bød velkommen

Læs mere

Grundejerforeningen Lodskovvad

Grundejerforeningen Lodskovvad Grundejerforeningen Lodskovvad Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 4. april 2015. Generalforsamlingen afholdtes ifølge vedtægterne på Ålbæk Gl. Kro påskelørdag kl. 10.00. Formanden bød velkommen

Læs mere

Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling

Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling Lørdag d. 1. marts 2014 Ålbæk gl. Kro 1 Grundejerforening Musvågevej 2 1 Dagsorden 1. Marts 2014 Velkomst 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

ReferatfraGrundejerforeningenMusvågevejs Generalforsamling,2.marts2013

ReferatfraGrundejerforeningenMusvågevejs Generalforsamling,2.marts2013 ReferatfraGrundejerforeningenMusvågevejs Generalforsamling,2.marts2013 Sted: Ålbæk gl. Kro Velkomst Formand Kresten Gravgaard bød velkommen til de fremmødte fra Grundejerforeningen. 1.Valgafdirigent Kresten

Læs mere

Grundejerforeningen Lodskovvad

Grundejerforeningen Lodskovvad Grundejerforeningen Lodskovvad Referat og beretning af ordinær generalforsamling lørdag den 26. marts 2016. Generalforsamlingen afholdtes ifølge vedtægterne på Ålbæk Gl. Kro påskelørdag kl. 10.00. Formanden

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling Lørdag d. 5. marts 2016 Ålbæk gl. Kro 1 Grundejerforeningen Musvågevej 2 1 Dagsorden Lørdag d. 5. Marts 2016 Velkomst 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Grundejerforeningen Lodskovvad

Grundejerforeningen Lodskovvad Grundejerforeningen Lodskovvad Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 23. april 2011 Generalforsamlingen afholdes ifølge vedtægterne på Ålbæk Gl. Kro påskelørdag kl. 10.00 Formanden Toke Juhl

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej 5. marts 2016 Bestyrelsens beretning 2.1 Bestyrelsen, som den ser ud i dag Formand: Niels Bloch Musvågevej 52 Ikke på valg Kasserer: Kai Jensen Musvågevej

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej

Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej 2.marts2013 Bestyrelsensberetning 2.1 Bestyrelsen,som denserudidag Formand:KrestenGravgaard Musvågevej152 Påvalg Kasserer:NielsBloch Musvågevej52 Påvalg

Læs mere

Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej. 3.marts2012 Bestyrelsensberetning 2.1Bestyrelsen,som denserudidag

Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej. 3.marts2012 Bestyrelsensberetning 2.1Bestyrelsen,som denserudidag Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej 3.marts2012 Bestyrelsensberetning 2.1Bestyrelsen,som denserudidag Formand:KrestenGravgaard Musvågevej152 Kasserer:NielsBloch Musvågevej52 Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat fra generalforsamling for Grundejerforeningen Musvågevej 7. marts 2015

Referat fra generalforsamling for Grundejerforeningen Musvågevej 7. marts 2015 Referat fra generalforsamling for Grundejerforeningen Musvågevej 7. marts 2015 Sted: Ålbæk gl. Kro Velkomst Formand Kresten Gravgaard bød velkommen til de fremmødte til Grundejerforeningens generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej. 5.marts2011 Bestyrelsensberetning 2.1Bestyrelsen,som denserudidag

Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej. 5.marts2011 Bestyrelsensberetning 2.1Bestyrelsen,som denserudidag Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej 5.marts2011 Bestyrelsensberetning 2.1Bestyrelsen,som denserudidag Formand:KrestenGravgaard Musvågevej152 Påvalg Kasserer:NielsBloch Musvågevej52 Påvalg

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016

Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016 Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016 Antal fremmødte: 70 Antal stemmer: 106 Dagsorden 1. Valg af dirigent Bent Homann blev valgt som dirigent 2. Formandens beretning Årsberetning 2015

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 20. april 2011 Regnskab 2010/2011 Budget 2011/2012 Bestyrelsen 2011/2012 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 12. maj 2008 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer, foreningens revisor samt bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Ordinær generalforsamling. Grundejerforening Musvågevej

Ordinær generalforsamling. Grundejerforening Musvågevej Ordinær generalforsamling - Grundejerforeningen Musvågevej Lørdag d. 1. marts 2008 Mamma s Pizza 1 Grundejerforening Musvågevej 2 1 Dagsorden Ovenstående er uddrag fra indkaldelsen til den ordinære generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 18. april 2012 Regnskab 2011/2012 Budget 2012/2013 Bestyrelsen 2012/2013 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Kalleruphuse Grundejerforening

Kalleruphuse Grundejerforening Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR-nr 12 94 40 39 www.kalleruphuse.dk e-mail: post@kalleruphuse.dk MEDLEMSINFORMATION BESTYRELSEN: Bestyrelsen har

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Beretning sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt.

Beretning sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt. Beretning 2011 2011 sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt. Bestyrelsen har som vedtaget på sidste års generalforsamling indhentet

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 21. april 2010 Regnskab 2009/2010 Budget 2010/2011 Bestyrelsen 2010/2011 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Referat fra generalforsamling for Grundejerforeningen Musvågevej 5. marts 2016

Referat fra generalforsamling for Grundejerforeningen Musvågevej 5. marts 2016 Referat fra generalforsamling for Grundejerforeningen Musvågevej 5. marts 2016 Sted: Ålbæk gl. Kro Velkomst Formand Niels Bloch bød velkommen til Grundejerforeningens generalforsamling. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST Til Grundejerforeningens medlemmer. Referat af generalforsamlingen den 25. april 2017. Valg af dirigent: Valgt blev. Beretning fra formand : Helsinge juni 2016 Snerydningen har igen i år været tilfredsstillende,

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Mødested: Onsdag den 26. maj 2010 kl. 1900 i Bondestuen Dirigent: Hans Kvols Kristensen Referent: Modtagere: Medlemmer af

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i - 1 - Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i Harboøre Centret Lemvigvej 9A, 7673 Harboøre Lørdag den 9. juni 2012 kl. 14.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Tid og sted: 12. april 2018 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Agate Hjulmand, Næstformand Otto Larsen, kasserer Svend

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 Formanden, Poul Lauridsen, bød velkommen. Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 1. Ole Ryttersgaard blev valgt som dirigent. Han konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Grundejerforeningen Østparken

Grundejerforeningen Østparken MØDEREFERAT SIDE 1/9 TITEL Grundejerforeningen Referat fra Generalforsamling 2016 DATO 20. april 2016 kl. 19 STED Næsbylund Kro, Bogensevej 105, 5270 Odense N DELTAGERE IKKE DELTAGET REFERENT JE, 20. april

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 14 marts 2007. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 28.12.2008 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Mødereferat bestyrelsesmøder i Grundejerforeningen Lodskovvad af 2016

Mødereferat bestyrelsesmøder i Grundejerforeningen Lodskovvad af 2016 Mødedeltager:, Musvågevej 52 Kurt Hansen, Musvågevej 75, Musvågevej 154 Conny Fredborg, Bekkasinvej 48 Kai Ivan Jensen, Musvågevej 122 Finn Thomsen, Bekkasinvej 36, Urfuglevej 26 Børge Landgrebe, Musvågevej

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune.

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. Vedtægter for Grundejerforeningen Mariehøj, Vallensbæk Navn og formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. 2. Foreningens formål 1. At varetage medlemmernes

Læs mere

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«Referat fra Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«'s ordinære generalforsamling søndag d. 30. maj 2010 afholdt på Enghaveskolen, Fælleslokalet (Håndarbejdslokalet), Blok 7,

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Grundejerforeningen Nordby Fælled www.nordbyfaelled.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Norby Fælled grundejerforening Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Endelig dagsorden

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 3. juni 2002 Referat af den ordinære generalforsamling 22. maj 2002. Der var fremmødt 37 medlemmer inklusiv bestyrelsen. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent Efter indstilling fra

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 12. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 12. marts 2012 kl. 19:30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 42 grundejere. Formand, Erik Ødemark bød velkommen. 1. Valg af

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling - Grundejerforeningen Musvågevej Lørdag d. 31. marts 2007 Gl. Aalbæk Kro (Pyramiden) Grundejerforening Musvågevej Dagsorden Velkomst Valg af dirigent Bestyrelsens beretning om

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grf. Tingparken, tirsdag den 16. august 2011.

Referat af generalforsamlingen i Grf. Tingparken, tirsdag den 16. august 2011. Formand: Martin Larsen, Frodesvej 51. Kasserer: Mogens E. Knudsen Frodesvej 39. Tlf. 41 91 83 93. Tlf. 21 44 93 10 Bestyrelsesmedlemmer: Alma Jensen nr. 1. Liselotte Knudsen nr. 39. Aksel Mikkelsen nr.

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden

Grundejerforeningen Fyrrelunden Grundejerforeningen Fyrrelunden REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN SØNDAG DEN 20. MAJ 2012 Formanden, Jesper Helsøe, bød den talrigt fremmødte forsamling velkommen og opfordrede til en præsentationsrunde.

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Torsdag, den 15. marts 2018, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent Harald valgt som

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Generalforsamling 2011 Sted: Klim Bjerg Dato: 23. april 2011 Efter at formanden havde budt velkommen gik man straks over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Til dirigent blev valgt Jørgen Pedersen, som

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 26. marts 2016 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og rundsendte adresse og telefon liste med

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Grundejerforeningen Wesselsvej

Grundejerforeningen Wesselsvej Grundejerforeningen Wesselsvej 27 marts 2013 Referat af Grundejerforeningen Wesselsvejs ordinære generalforsamling tirsdag den 12 marts 2013 i fælleslokalet Fodbygårdsvej 16, Næstved. Velkomst ved formanden.

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

Grundejerforeningen Hyrdeengen

Grundejerforeningen Hyrdeengen Grundejerforeningen Hyrdeengen Referat af generalforsamlingen den 11.marts 2009 på Pilehaveskolen. Formanden Michael Egvang bød velkommen. Valg af dirigent: Per Andersen nr. 81 blev valgt. Godkendelse

Læs mere

Referat af generalforsamling april 2013

Referat af generalforsamling april 2013 Referat af generalforsamling april 2013 Dato : 25. april 2013 kl. 19:30 Deltager : 5 medlemmer + bestyrelsen ( fraværende bestyrelsesmedlem Poul Jensen ) Sted : Brogården Referat 1/ Valg af dirigent Gert

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 13.1.2018 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2017 og budget 2018. På første

Læs mere

Referat af generalforsamling lørdag den 23. maj 2015 kl Hotel Viking. Beretning 2015

Referat af generalforsamling lørdag den 23. maj 2015 kl Hotel Viking. Beretning 2015 Referat af generalforsamling lørdag den 23. maj 2015 kl. 14.00 Hotel Viking Velkomst: Formand Ole Nøhr bød velkommen til de 60 fremmødte(41 medlemmer) Pkt. 1: Valg af dirigent Merethe Tølbøll blev valgt

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 16 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 31. marts 2018 kl. 14.30 på Cafe & Restaurant Lido, Landal Grønhøj Strand Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og gik derefter

Læs mere

Bestyrelsen gik en lille tur!

Bestyrelsen gik en lille tur! Dagsorden 8/9 2006 1 Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab for 2005 og budget for 2007. 4. Fastsættelse af kontingent. 5. Orientering om en lille aftentur

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Bestyrelsen var repræsenteret af Inge Lindrup, Søren Gynther-Sørensen og Henrik Ottendal,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Næstformanden, Marian Jürs, bød velkommen. Anne Lyngbye blev valgt som dirigent. Hun konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

Ordinærgeneralforsamling

Ordinærgeneralforsamling GrundejerforeningenMusvågevej Ordinærgeneralforsamling Lørdagd.3.marts2012 Ålbækgl.Kro 1 GrundejerforeningMusvågevej 2 1 Dagsorden Velkomst 1.Valgafdirigent. 2.Bestyrelsensberetning. 3.Aflæggelseafregnskab.

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20.

GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20. Side 1 af 6 GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20. REFERAT 1: Valg af dirigent. Arne Lærkeborg valgt. Denne konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt iflg. vedtægterne. 17 ud af 23

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl HAVEFORENINGEN SOLSIDENS NYTTEHAVER af 2007 Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl. 14.00 Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent Formanden foreslog Peter Laursen have nr.

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej ordinære generalforsamling. lørdag den 26. marts 2016

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej ordinære generalforsamling. lørdag den 26. marts 2016 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere Ejgild Christensen nr. 35. blev valgt til dirigent Flemming Johansen nr. 27. valgt til referent Ejgild slog takten an og konstaterede, at indkaldelse til

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl. 19.30 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 100 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017 Deltagere: Samtlige grundejere i Østergårdsparken, Ugelbølle, 8410 Rønde Generalforsamling Sted: Ugelbølle Forsamlingshus Dato/tid: 14. marts 2017 kl. 19.00 14 MAR 2017 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018 Grundejerforeningen SKELLET REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse

Læs mere

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk Elektronisk post Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer af vejlauget til fremover at modtage meddelelser, indkaldelser, orienteringsskrivelser mv. fra Vejlauget. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget-

Læs mere

MIKKELMARK GRUNDEJERFORENING

MIKKELMARK GRUNDEJERFORENING MIKKELMARK GRUNDEJERFORENING 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling d. 30.06.2012 Alf Jacobsen blev valgt. Han takkede for valget, konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet,

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 10.12.2010 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004.

Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004. Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004. Dagsorden: 1) Valg af dirigent. 2) Valg af referent 3) Godkendelse af forretningsorden. 4) Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere