Web.referat nr. 14, 8. oktober 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Web.referat nr. 14, 8. oktober 2012"

Transkript

1 Web.referat nr. 14, 8. oktober 2012 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Petina Larsen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Suppleanter: Kirsten Mouritzen, Alice Jensen og John v. Benzon Fraværende: Jan Sørensen Gæst: John Adelsteen fra Organisationsbestyrelsen Punkt 0: Godkendelse af referat nr. 13 Godkendt. Punkt 1: Besøg af John Adelsteen fra Organisationsbestyrelsen Vi havde indbudt John Adelsteen for at høre, om han kunne komme med nogle idéer til, hvordan vi kan gøre vores arbejde bedre, så Gadehavegård kan blive slettet fra Ghettolisten igen. John Adelsteen pointerede, at det intet har med vores arbejde at gøre, at Gadehavegård nu står på listen. Tværtimod synes han, at vi gør i fremragende arbejde og skal fortsætte i samme stil. Pointer, at det er vigtigt, at vi fremadrettet arbejder for at blive genvalgt. Det der er afgørende for en Ghetto er 3 faktorer: procentdelen af anden etnisk herkomst end dansk, kriminelle og personer på overførselsindkomst. Hvor mange procenter det er af hver gruppe, kunne han ikke lige huske. Vi er altid velkomne til at rette henvendelse til ham som formand for Organisationsbestyrelsen, hvis vi har nogle problemer såvel store som små. Det være sig om økonomisk eller moralsk støtte. Som udgangspunkt er der tavshedspligt, men hvis problemstillingen er generel, bliver det fremlagt på et møde i repræsentantskabet. Punkt 2: Bordrunde Pigeklubbens nye lokale er stort set færdigt. Der mangler kun at blive tilsluttet komfur nu. Pia spørger på ejendomskontoret, hvornår det bliver tilsluttet. Sidste weekend var pigerne blevet inviteret af Farmers Marked til at komme som repræsentanter for Dansk Ungdoms Røde kors med et eller andet. De besluttede at bage Cup Cakes det blev til ca. 500 stk. Pigerne fik lov til at låne køkkenet på Gadehave skolen. Ang. forespørgsel om kvindeklub afventer vi skriftlig ansøgning, før vi tager stilling. Punkt 3: Vi bor i Ghetto Jævnfør punkt 1. Udfra det blev vi enige om, at vi tager det stille og roligt. Ghetto kan måske vendes til noget positivt. At være mange forskellige nationaliteter behøver ikke at være negativt. Det kan være meget lærerigt.

2 Punkt 4: U-Turn og andre klubber Arne Hansen, leder for Gadehaveklubben, vil gerne vide, hvad vi vil give i driftstilskud til U-Turn for det indeværende regnskabsår, som startede d. 1. ds. Vi udbeder os et budgetoverslag for aktiviteter, før vi tager stilling til det. Har aftalt møde med Arne Hansen mandag d kl i Gadehaveklubben. Klubben Gadehave Gym har fået en ny formand: Yadigar. Vi forhører os hos Mennesker mødes, om de kan sige, hvad der er sket. Suzanne fra Sundhedsprojektet har forespurgt os om vores holdning til en udvidelse af aktiviteterne om formiddagen i Caféen med sprogskole og et jobcenter. Dette er et ønske fra nogle beboere. Vi vil gerne have en mere udspecificeret plan og skriftlig ansøgning, før vi tager stilling til dette. Pia giver Suzanne besked. Punkt 5: Møde med Subhi Dette punkt udgår. Punkt 6: Måske genopdeling af ansvarsposter Jesper er på sit arbejde blevet pålagt mere arbejde og kan derfor ikke overskue så meget bestyrelsesarbejde samtidig, hvorfor nogle af Jesper s opgaver gives til Petina og John (Gadespejlet) og Ibrahim og Pia (hjemmesiden). Jesper vil gerne beholde posten som kasserer. På nuværende tidspunkt fungerer beboer-tv ikke optimalt, så det lader vi hvile pt. Se under punkt 19. Punkt 7: Mennesker Mødes sammenkomst d Hvad skal vi drøfte Vi er blevet indbudt til et uformelt møde hos Mennesker Mødes for at drøfte fremtidige visioner fra Gadehavegård. Vi kommer 5 fra afdelingsbestyrelsen. Endvidere er der blevet sendt en indbydelse til fernisering af kunstværket over Gadehavestien fredag d kl Pga tidspunktet på dagen er det svært at sige, hvem af os der kan komme. Jesper, Kirsten og Petina vil alle prøve at nå det. Punkt 8: ComX og internet adgang i beboerhuset Petina har talt med ComX, og de fandt ud af, at der er 3 abonnementer i Beboerhuset. Der er aldrig blevet benyttet mere end ét. Petina ringer til ComX igen for at opsige 2 af abonnementer og opgraderer det ene, vi beholder, til 5/5 mbit. Vi betaler nu ca. kr. 500/mdr. Fremover bliver det kr. 139/mdr. Om en uges tid vil der være fri internetadgang i Beboerhuset. Der kommer opslag op om det.

3 Punkt 9: Opfølgning på mødet med arkitekterne fra Bjerg Arkitektur A/S Det lyder til at være et spændende projekt, men vi har mange spørgsmål. Skal have fundet en mødedato med arkitekterne fra Bjergs Arkitektur og Bent Gordon fra Miljø og Energi. Dette punkt tager vi op til SU-mødet. Punkt 10: SU-referat fra sidste møde og punkter til d. 23.ds. Alice har skrevet referatet. Pia vil sørge for at alle, der var med til mødet, får det tilsendt. Punkter til d. 23.ds.: Indeværende regnskabsårs budget Kataloger Duer igen igen Dato for møde med arkitekterne fra Bjerg arkitektur A/S og Bent Gordon fra Miljø og Energi. Punkt 11: Henvendelser i kontorvagterne d og D : Bestyreren fra Genbrugscentralen henvendte sig for at høre, om hun kunne få de ønskede effekter. Hun er ikke blevet orienteret. Der er sket en fejl fra vores side, dette blev besluttet i referat nr. 11, punkt 7. Jesper tager kontakt til hende. D : En beboer kommer med en kopi af et læserbrev til Gadespejlet omhandlende kunstværket og kommunikationen fra Mennesker Mødes. Beboer kom og gav udtryk for, at kunstværket over cykelstien er ganske forfærdeligt. Vi sagde, at hun skulle gå til ferniseringen på fredag og give sin mening, som Mennesker Mødes har indbudt til. Punkt 12: Indkøb til Børn og Unge: Ole N. har gjort os opmærksomme på, at det er meget dyrt at indkøbe farvepatroner til kopimaskinen i Børn og Unge, ca. kr /år. Det er en gammel kopimaskine, som det kun var meningen, at Børn og Unge skulle have en overgang. Vi bliver enige om, at Ole N. skal prøve at finde en nyere/ny kopimaskine igennem det sted, hvor de plejer at handle. Det besluttes, at Børn og Unge skal komme med en medlemsliste og begynde at opkræve et mindre kontingent af brugerne. Punkt 13: Ejendomsskat, mail fra Bent Fjord I en mail fra økonomidirektør, Bent Fjord, Domea informerer han om, at de i samarbejde med advokatkontoret Kirk Larsen Ascanius er ved at undersøge muligheden for, at vi kan få penge tilbage i ejendomsskat. Samarbejdet er indgået på vilkår om no cure no pay. Det betyder, at advokatkontorets arbejde er gratis, hvis vi ikke opnår en besparelse. Så snart vi ved mere, informerer vi om det.

4 Punkt 14: Orientering om turen med Ole N. og grøn formand Mads I forbindelse med at ejendomskontoret har købt en minigraver var Petina, John og Pia med på rundtur i bebyggelsen sammen med Ole N. og Mads for at se, hvor de ville begynde at ændre i de grønne områder. De har mange gode visioner. Der skal bl.a. fældes nogle træer, så der kommer mere luft ned til jorden, fjernes nogle buske og plantes nogle buske med farvede blomster. Det lyder rigtigt godt, og vi blev enige om, at de går i gang, når de har tid til det. Vi vil løbende evaluere deres projekt. Punkt 15: Orientering om tur med Nanna fra Mennesker Mødes og tømrer Turen drejede sig om, hvor bålhuset kan placeres i stedet for inde i hundegården. Ole N. er kommet med et forslag om at fælde et eller 2 piletræer på plænen overfor boldbanen og bygge bålhuset der. Det blev vi enige om, at det var en god idé. Vi så på et grillsted, så Nanna og tømreren kunne få et indblik, hvad vi mener, når vi mener, at de eksisterende grillpladser trænger til renovering. Vi talte om, at der skal laves en høj grillplads, evt. runde borde rundt om søjlerne og overdækning. Sidstnævnte skal dog undersøges ved kommunen om, der skal indhentes tilladelse. Punkt 16: Orientering om Landskonferencen og kommende kurser Petina og Pia var til Landskonference i Nyborg d september. Det drejede sig om at vise nye veje for beboerdemokratiet. Det var et godt kursus, dog lidt svært at lave et fælles fodslag for alle foreninger, idet der er meget stor forskel i størrelse og alder i beboersammensætningen. Fik dog nogle redskaber med hjem. Kursus i konflikthåndtering deltager Pia i. Alle kan blive webredaktør. Petina og John deltager. Petina tilmelder begge. Basal boligøkonomi forstå økonomien i en boligorganisation. Pia deltager. Regionsmøde. Petina, Ibrahim og Pia deltager. Indbydelse fra Høje-Taastrup kommune til temamøde om psykiske syge beboere. Alice, Petina og Pia deltager. Pia tilmelder alle. Punkt 17: Orientering fra Organisationsbestyrelsen. Den beboer, som blev varetægtsfængslet for at have misbrugt en 8-årig pige fra bebyggelsen, har fået opsagt sit lejemål med øjeblikkelig virkning og er fraflyttet Gadehavegård. Punkt 18: Bank problemer Som nævnt i referat nr. 13 har vi haft problemer med at få udbetalt penge fra banken. Har talt med Ole P. som oplyser, at vi kan skifte bank, hvis vi ønsker det. Domea blander sig ikke i, hvor vi har bankkonto, bare de får oplyst vores kontonummer, så de kan overføre penge til os. For deres skyld må vi også gerne have et hævekort. Fredag d tager Jesper, Ibrahim og Pia i banken for at få en ordning.

5 Punkt 19: NFOO Pga de tidligere nævnte problemer med beboer-tv vil vi undersøge funktionerne hos NFOO og evt. arrangerer et informationsmøde med dem. Se evt. under NFOO.EU Efter hvad Ibrahim har fået oplyst vil det koste ca. kr. 7000,- at få installeret deres system og kr. 100,- i abonnement om måneden. Punkt 20: Videoovervågning I sidste uge underskrev Ole P. kontrakten med Willis. Michael Bagge fra Willis vil sende os en tidsplan. Punkt 21: Kataloger Pia og Petina har talt med Ole P. om fremtidssikringsanalysen fra Ole P. oplyste, at det kun var et orienterende katalog, som vi ikke skal tage stilling til. De øvrige kataloger tager vi med som punkt til SU-mødet. Punkt 22: Status Gadespejlet Der var deadline d Der mangler stadig at komme nogle indlæg. Kirsten skriver lidt om pensionist turen. Fazilet om kulturfesten. Ibrahim generelt. Der er kommet et læserbrev fra en beboer. Petina sender det til Ole P. for at få et svar. John vil svare på bestyrelsens vegne. I næste uge bliver bladet sat. Punkt 23: Evt. Pia sender brev til Lars Koch, vejchef, Høje-Taastrup Kommune ang. bomme/pullerter på Gadehavestien ned mod Netto, mod Rådhuset og ud mod Gadehavegårdsvej. Vi har ikke fået nogen tilbagemeldinger på mundtlige henvendelser. Kirsten deltager i Sportsklubben s 21 års fødselsdagsfest. Køber en gave for kr. 300,- Vi vil prøve at få fat i afdelingsbestyrelsen Tåstrupgård for at høre ang. indkøb af et stortelt, som vi måske kan være fælles om. Vigtige datoer: MANDAG D. 22. OKTOBER KL : Kontorvagt: Kirsten og John TIRSDAG D. 23. OKTOBER KL. 17- : SU-møde MANDAG D. 29. OKTOBER KL. 19- : Bestyrelsesmøde MANDAG D. 5. NOVEMBER KL : Kontorvagt: Petina og Alice MANDAG D. 19. NOVEMBER KL : Kontorvagt: Pia og Jesper Referent: Pia v. Benzon

Web.referat nr. 13, 17. september 2012

Web.referat nr. 13, 17. september 2012 Web.referat nr. 13, 17. september 2012 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Kirsten Mouritzen og John v. Benzon Afbud: Gæster: Alice Jensen, Fazilet

Læs mere

Web.referat nr. 12, 27. august 2012

Web.referat nr. 12, 27. august 2012 Web.referat nr. 12, 27. august 2012 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Petina Larsen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Suppleanter: Kirsten Mouritzen, John v. Benzon, Alice Jensen og Jan Sørensen.

Læs mere

Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013

Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013 Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Alice Jensen og John v. Benzon Afbud: Kirsten Mouritzen Fraværende:

Læs mere

Web.referat nr. 10, mandag d. 25. juni 2012

Web.referat nr. 10, mandag d. 25. juni 2012 Web.referat nr. 10, mandag d. 25. juni 2012 Tilstede: Gæster: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Petina Larsen, Fazilet Sahin, Kirsten Mouritzen, Alice Holtz, John v. Benzon og Pia v. Benzon Driftsleder

Læs mere

Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Alice Jensen og Kirsten Mouritzen

Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Alice Jensen og Kirsten Mouritzen Web.referat nr. 22, mandag d. 6. maj 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Alice Jensen og Kirsten Mouritzen Afbud: John v. Benzon

Læs mere

Web.referat nr. 20, mandag d. 11. marts 2013

Web.referat nr. 20, mandag d. 11. marts 2013 Web.referat nr. 20, mandag d. 11. marts 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleante: Alice Jensen Afbud: Kirsten Mouritzen og John v. Benzon

Læs mere

Punkt 1: Gæster Ingen. Punkt 2: Pernille Agerbæk orienterer Vedhæftet. Punkt 3: Godkendelse af referat nr. 30 Godkendt

Punkt 1: Gæster Ingen. Punkt 2: Pernille Agerbæk orienterer Vedhæftet. Punkt 3: Godkendelse af referat nr. 30 Godkendt Web.referat nr. 31, tirsdag d. 18. februar 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen og Pia v. Benzon Fra MM: Pernille Agerbæk Fraværende: Jesper B. Jensen Punkt 1: Gæster Ingen Punkt

Læs mere

Formanden bød velkommen til mødet. Herefter blev Kurt Jeppesen fra LLO valgt som dirigent.

Formanden bød velkommen til mødet. Herefter blev Kurt Jeppesen fra LLO valgt som dirigent. Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 19. juni 2012 kl. 19.00, der afholdtes i telt på boldbanen ved gavlen af Murskeen 28 Til stede fra bebyggelsen: 131 husstande Endvidere

Læs mere

Web.referat nr. 28, torsdag d. 21. november 2013

Web.referat nr. 28, torsdag d. 21. november 2013 Web.referat nr. 28, torsdag d. 21. november 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Fra MM: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster Ingen denne gang Punkt

Læs mere

Punkt 1: Orientering fra Pernille Agerbæk MM Vedhæftet. Punkt 2: Godkendelse af referat 26 Godkendt

Punkt 1: Orientering fra Pernille Agerbæk MM Vedhæftet. Punkt 2: Godkendelse af referat 26 Godkendt Web.referat nr. 27, tirsdag d. 29. oktober 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Fra MM: Pernille Agerbæk Punkt 1: Orientering fra Pernille Agerbæk

Læs mere

Web.referat nr. 30, tirsdag d. 21. januar 2014

Web.referat nr. 30, tirsdag d. 21. januar 2014 Web.referat nr. 30, tirsdag d. 21. januar 2014 Tilstede: Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Fra MM: Pernille Agerbæk Gæster: Fra YouSee Søren Freddy Olsen Fraværende: Ibrahim

Læs mere

Punkt 1: Gæster Ingen denne gang.

Punkt 1: Gæster Ingen denne gang. Web.referat nr. 40, mandag d. 12. januar 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Fazilet Sahin, Alice Jensen og Pia v. Benzon Det Spirer i Gadehavegård: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster Ingen

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl , der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33.

Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl , der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33. Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl. 19.00, der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33. Til stede fra bebyggelsen: 70 husstande Endvidere deltog:

Læs mere

Web.referat nr. 33, torsdag d. 25. april 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v.

Web.referat nr. 33, torsdag d. 25. april 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Web.referat nr. 33, torsdag d. 25. april 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Fra Det Spirer i Gadehavegård: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster

Læs mere

Web.referat nr. 26, tirsdag d. 24. september 2013

Web.referat nr. 26, tirsdag d. 24. september 2013 Web.referat nr. 26, tirsdag d. 24. september 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen og Pia v. Benzon Suppleanter: Kasper Dehlendorff og Leif Loll Jørgensen (til og med punkt 5) Gæster:

Læs mere

Web.referat nr. 52, tirsdag d. 5. januar 2016 kl. 19.00 Tilstede: Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin, Pernille Agerbæk, Pia v.

Web.referat nr. 52, tirsdag d. 5. januar 2016 kl. 19.00 Tilstede: Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin, Pernille Agerbæk, Pia v. Web.referat nr. 52, tirsdag d. 5. januar 2016 kl. 19.00 Tilstede: Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin, Pernille Agerbæk, Pia v. Benzon Afbud: Ibrahim El-Khatib Punkt 1: Gæster Beboer Anita vil

Læs mere

Web.referat nr. 32, tirsdag d. 18. marts 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v.

Web.referat nr. 32, tirsdag d. 18. marts 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Web.referat nr. 32, tirsdag d. 18. marts 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Afbud: Pernille Agerbæk Punkt 1 Gæster: Kasper Serritzlew Grønholt,

Læs mere

Web.referat nr. 35, tirsdag d. 26. august 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v.

Web.referat nr. 35, tirsdag d. 26. august 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Web.referat nr. 35, tirsdag d. 26. august 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Det Spirer i Gadehavegård: Pernille Agerbæk Punkt 1: Pernille

Læs mere

Web.referat nr. 34, mandag d. 26. maj 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v.

Web.referat nr. 34, mandag d. 26. maj 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Web.referat nr. 34, mandag d. 26. maj 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Det Spirer i Gadehavegård: Pernille Agerbæk Fravær: jobkonsulent Ronnie

Læs mere

Web.referat nr. 81, torsdag d. 4. oktober 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v.

Web.referat nr. 81, torsdag d. 4. oktober 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Web.referat nr. 81, torsdag d. 4. oktober 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Det Spirer: Pernille og Line sammen med Ungerådet. Punkt 1: Gæster

Læs mere

Web.Referat nr. 25, tirsdag d. 20. august 2013

Web.Referat nr. 25, tirsdag d. 20. august 2013 Web.Referat nr. 25, tirsdag d. 20. august 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Suppleanter: Kasper Dehlendorff og Leif Loll Jørgensen Gæster: Maria Hertz fra Mennesker

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 26. februar 2014 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 26. februar 2014 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 26. februar 2014 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

Web.referat nr. 80, onsdag d. 5. september 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v.

Web.referat nr. 80, onsdag d. 5. september 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Web.referat nr. 80, onsdag d. 5. september 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Fra Det Spirer: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster: Maarja Siiner,

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 3. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl

Beslutningsreferat af: Referat nr. 3. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl DIRIGENT: Pia K. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H., Karin, Pia K., Klaus, Mads, Aase. Afbud fra David, Per Chr. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 2. Rettelse til pkt.

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 32 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014 EKIF Bestyrelsesmøde nr 2 d. 8/5 2014 REFERAT Deltagere: Per A., Birgit (badminton), Tommy (fodbold), Ann (tennis), Majbrit (håndbold), Kim S. (ansvarlig for EKIF på de sociale medier) Referat ifølge dagsorden:

Læs mere

Web.referat nr. 54, tirsdag d. 5. april 2016

Web.referat nr. 54, tirsdag d. 5. april 2016 Web.referat nr. 54, tirsdag d. 5. april 2016 Punkt 1: Gæster Ingen denne gang. Punkt 2: Pernille Agerbæk orienterer Se vedhæftede. Derudover talte vi om Forårsfesten, om at der var kommet for mange i forhold

Læs mere

Dagsorden: Side 1 af 7

Dagsorden: Side 1 af 7 Danske Funktionærers Boligselskab Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde Onsdag d. 29. august 2011 kl. 17.30 Hos Domea, Oldenburg Allé 3, 2630 Taastrup. Dagsorden: 1 Valg af dirigent... 3 2 Forslag

Læs mere

Web.referat nr. 66, mandag d. 3. april 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon

Web.referat nr. 66, mandag d. 3. april 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Web.referat nr. 66, mandag d. 3. april 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Fra Det Spirer: Pernille Agerbæk Afbud: Fazilet Sahin Punkt 1: Gæster Punkt 2: Pernille

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Web.referat nr. 42, tirsdag d. 10. marts 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v.

Web.referat nr. 42, tirsdag d. 10. marts 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Web.referat nr. 42, tirsdag d. 10. marts 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Det Spirer i Gadehavegård: Pernille Agerbæk Gæster: Hüseyin Atik

Læs mere

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær.

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær. Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca. 19.30 i selskabslokalet beliggende Højkær. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

GHG-NYT nr. 9 d. 10/11-2013

GHG-NYT nr. 9 d. 10/11-2013 GHG-NYT nr. 9 d. 10/11-2013 Kære nabo _ Kære Nabo Så kommer der et nyhedsbrev her i det kolde vejr og efter stormen. Skønt! At vi ikke blev ramt hårdt af stormen. Siden sidste nyhedsbrev er der sket en

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 18. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 11. maj 2015 Referat af: Kombineret bestyrelsesmøde og ordinært repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 248 Torsdag den 12. januar 2017 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde den 17. marts 2010 i Centerhuset, Højvang 2, Græse Bakkeby i Frederikssund

Referat af repræsentantskabsmøde den 17. marts 2010 i Centerhuset, Højvang 2, Græse Bakkeby i Frederikssund Boligselskabet Rosenvænget 72 Referat af repræsentantskabsmøde den 17. marts 2010 i Centerhuset, Højvang 2, Græse Bakkeby i Frederikssund 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat fra ekstraordinært

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen.

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 5. marts 2013 kl. 16.00, i gildesalen, Kollegieparken, Nordbovej 20, 9800 Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vejlby Hus. Den 6. oktober 2015.

Referat af bestyrelsesmøde i Vejlby Hus. Den 6. oktober 2015. Side 1 Mødedeltagere: Lise, Lone og Johnny. Pkt. 1. Valg af ordstyrer: Lone Pkt. 2. Valg af referent: Johnny Lykke Referat af bestyrelsesmøde i Vejlby Hus Pkt. 3. Godkendelse af dagsorden: Godkendt Den

Læs mere

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S.

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. DIRIGENT: MADS AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 4. Godkendt, ingen bemærkninger.

Læs mere

I mødet deltog fra bestyrelsen og repræsentantskabet: Fra Domea, kundechef Frank Hansen.

I mødet deltog fra bestyrelsen og repræsentantskabet: Fra Domea, kundechef Frank Hansen. Brønderslev Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 26. august 2014 kl. 13.00, på Rosengården, Voldgade 67, 9760 Jerslev J. side 1 Godkendelse af referat... 2 2

Læs mere

Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 16.00, i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive

Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 16.00, i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 16.00, i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive Dagsorden: Side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Skive Boligselskab...

Læs mere

Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 24. februar 2014 kl. 18.00 i fælleslokalet i Figenparken, 4700 Næstved

Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 24. februar 2014 kl. 18.00 i fælleslokalet i Figenparken, 4700 Næstved Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 24. februar 2014 kl. 18.00 i fælleslokalet i Figenparken, 4700 Næstved Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 7. februar 2019 Int: BR Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 7. februar 2019 kl. 19.00. Mødet blev

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen:

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 11. december 2013 kl. 19.00 i fælleslokalet i Nøddehegnet 14, 4700 Næstved. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Generel drøftelse af udvalgsarbejdet samt brug af Facebook grupper for afdelingens beboere.

Generel drøftelse af udvalgsarbejdet samt brug af Facebook grupper for afdelingens beboere. Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 11. februar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Nielsen, formand Kim Randrup, næstformand Gert E. Olsen Jørgen J. Adsersen Jørn Nielsen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Nielsen, formand Kim Randrup, næstformand Gert E. Olsen Jørgen J. Adsersen Jørn Nielsen Boligselskabet Rosenvænget Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 22. august 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Gefionvej 50, 3600 Frederikssund Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 2 2 Boligselskabet

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 15-10-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail hjem@pab.dk CVR nr.

Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail hjem@pab.dk CVR nr. Glostrup, den 25.04.2012 SA Referat Den 24. april 2012 Boligselskabet Hjem Mødeart: Bestyrelsesmøde i organisationsbestyrelsen Mødested: Afdeling: 0. Advokat Mads Thyregod Mødetid kl. 17.00 Hammerensgade

Læs mere

Godkendelse af referat... 3 Jægerspris Boligselskab... 3 Orientering fra administrationen... 4 Nybyggeri... 7 Boligselskabets afdelinger...

Godkendelse af referat... 3 Jægerspris Boligselskab... 3 Orientering fra administrationen... 4 Nybyggeri... 7 Boligselskabets afdelinger... Jægerspris Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 27. september 2011 kl.17.00 i fælleshuset, Mølleparken 18, 3630 Jægerspris Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 3 2 Jægerspris

Læs mere

Skagen Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2013, kl. 14.00 i Hvide Hus, Skovbrynet 34, Skagen

Skagen Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2013, kl. 14.00 i Hvide Hus, Skovbrynet 34, Skagen Skagen Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2013, kl. 14.00 i Hvide Hus, Skovbrynet 34, Skagen Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

I mødet deltog fra bestyrelsen: Ejler Sønderriis, formand Yvonne Pedersen, næstformand Inga Bruun Madsen Diana B. Sørensen Bente Østergaard

I mødet deltog fra bestyrelsen: Ejler Sønderriis, formand Yvonne Pedersen, næstformand Inga Bruun Madsen Diana B. Sørensen Bente Østergaard Skive Boligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 13. december 2011 kl. 16.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: 18.00 på Malling Kro Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis KB Best.medlem Frederik Schrøder FS Best.medlem

Læs mere

Afbud fra Esbern Ott, Christian Hansen og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 5, samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Esbern Ott, Christian Hansen og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 5, samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 10.03.14. Referat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.03.14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: KLAUS JUELKERT AD. 1 Fremmødte / Fraværende.

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

AB/EK møde 10. december 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 10. december 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 10. december 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

Domea Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 24. marts 2015 kl bestyrelseslokalet, St. Kirkestræde 17 B, 9800 Hjørring.

Domea Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 24. marts 2015 kl bestyrelseslokalet, St. Kirkestræde 17 B, 9800 Hjørring. Domea Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 24. marts 2015 kl. 14.00 bestyrelseslokalet, St. Kirkestræde 17 B, 9800 Hjørring. Dagsorden var: 1 Godkendelse af referat... 2 2 Domea

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby 16/8 2017 18.00 22.15 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF Jesper Therkildsen AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYRELSEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER: REFERAT GODKENDT: Susanne

Læs mere

Brøndbyernes Andelsboligforening

Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndbyernes Andelsboligforening Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup, tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 mail: bab@babnet.dk CVR nr. 36 88 05 11 Varmemester tlf. 36 75 14 84 - mail:

Læs mere

Afdeling 42 referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 13. april 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget

Afdeling 42 referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 13. april 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Afdeling 42 referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 13. april 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A. Deltagere: Afbud: Fraværende: Knud Erik, Ole, John, Max, Kim, Dorthe, Anita,

Læs mere

Dagsorden: Side. Erling Sejersgaard-Jacobsen org.best./afd Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Preben Lundgreen.

Dagsorden: Side. Erling Sejersgaard-Jacobsen org.best./afd Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Preben Lundgreen. Boligselskabet Nykøbing Mors Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 19. december 2012 kl. 16.30, i gildesalen Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Dagsorden: Side 1 Godkendelse af referat...

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde. d. 13/ kl Deltagere:

Referat bestyrelsesmøde. d. 13/ kl Deltagere: Referat bestyrelsesmøde d. 13/11 2018 kl. 17.00 Deltagere: Anne Rasmussen (leder) John G. Pedersen (formand) Henrik Wiingreen (næstformand/stifter) Maria Koordt (bestyrelsesmedlem) Christina S. Jensen

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 30. oktober 2014 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling s bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Onsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00 Deltagere

Læs mere

Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev.

Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 21. september 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris

Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 21. september 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris Jægerspris Boligselskab 139 Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 21. september 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris 1. Godkendelse af referat fra mødet den 24. marts 2010 2. Fremtidig

Læs mere

Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14.

Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14. Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14.00 På Toftehøjen Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: John Adelsteen Andersen, formand Mariazara Pervin, næstformand Jytte Rønne Bente Nees Susanne Pia Hansen

Deltagere fra bestyrelsen: John Adelsteen Andersen, formand Mariazara Pervin, næstformand Jytte Rønne Bente Nees Susanne Pia Hansen Boligselskabet DFB Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde nr. 51 Tirsdag d. 30. august 2011 kl. 17.00 i Nimb, Tivoli, Bernstorffsgade 5, 1577 København V med efterfølgende spisning Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 7. Mandag den 13. juni 2016

Afdelingsmøde Afdeling 7. Mandag den 13. juni 2016 Afdelingsmøde Afdeling 7 Mandag den 13. juni 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering fra afdelingens

Læs mere

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet.

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 20.10.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat no. 1. BESTYRELSEMØDE: Tirsdag d. 14.10 14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen MOSEGÅRDSPARKEN 2820 Gentofte. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 DAGSORDEN: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1.

Afdelingsbestyrelsen MOSEGÅRDSPARKEN 2820 Gentofte. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 DAGSORDEN: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 Sted: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1. sal Tid: 18.00 21.45 Tilstede: Ole Lund Petersen (OLP), formand, Jesper Dalhoff (JD), næstformand, Hanne Merete

Læs mere

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Deltagere: 85 beboere (74 husstande) incl. bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Erik Karstensen, Lilli Jensen, Bjarne Jensen, Christian

Læs mere

Web.referat nr. 64, mandag d. 13 februar 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v.

Web.referat nr. 64, mandag d. 13 februar 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Web.referat nr. 64, mandag d. 13 februar 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Afbud fra: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster Ingen denne gang Punkt

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2.

Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2. Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 15. maj 2019 kl. 17.00 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010.

Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010. Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010. Dagsorden: 1. Protokol 2. Konstituering af ny bestyrelse 3. Meddelelser fra formanden 4. Meddelelser fra øvrig best. 5. Siden sidst fra varmemesteren

Læs mere

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 5. november 2014 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 5. november 2014 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken. Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 5. november 2014 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Bestyrelsen

Læs mere

Web.referat nr. 77, onsdag d. 9. maj 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jesper, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v.

Web.referat nr. 77, onsdag d. 9. maj 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jesper, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Web.referat nr. 77, onsdag d. 9. maj 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jesper, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Det Spirer: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster Punkt 2: Pernille Agerbæk

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 11. november 2013 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling Kirstinelunds bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Tirsdag den 29. oktober 2013

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 21 august 2014 for Bellahøj l og ll

Referat af bestyrelsesmøde d. 21 august 2014 for Bellahøj l og ll Referat af bestyrelsesmøde d. 21 august 2014 for Bellahøj l og ll I mødet deltog: Merrit Rosberg, Barbara Cros,Teia Hauerslev, Claus Dilling, Dennis Villumsen, John Steen Johansen og suppleanterne Theis

Læs mere

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde.

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. februar 2013, kl. 18.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde. Onsdag d. 6/2-2013

Referat fra bestyrelsesmøde. Onsdag d. 6/2-2013 Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag d. 6/2-2013 Tilstede: Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Hanne, Thomas og Rikke. Fraværende Marika (suppleanter) Herudover deltog nyvalgte suppleanter

Læs mere

Boligselskabet DFB Referat af organisationsbestyrelsesmøde nr. 74 Tirsdag d. 2. december 2014 kl. 17.00 Hos Bistro Boheme, Esplanaden 8 København K

Boligselskabet DFB Referat af organisationsbestyrelsesmøde nr. 74 Tirsdag d. 2. december 2014 kl. 17.00 Hos Bistro Boheme, Esplanaden 8 København K Boligselskabet DFB Referat af organisationsbestyrelsesmøde nr. 74 Tirsdag d. 2. december 2014 kl. 17.00 Hos Bistro Boheme, Esplanaden 8 København K Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll afholdt mandag d. 9. December

Referat af bestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll afholdt mandag d. 9. December 1 Referat af bestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll afholdt mandag d. 9. December Mødet var oprindelig planlagt til Torsdag d. 5. December, men blev udsat pga stormen Bodil. I mødet deltog: John Thomasberg,

Læs mere

Til stede: Søren Evers, Peter Møller, Poul-Erik Sørensen, Pia Jensen, Franck Fogh-Dahl,

Til stede: Søren Evers, Peter Møller, Poul-Erik Sørensen, Pia Jensen, Franck Fogh-Dahl, AKB Blåkildegård Referat af Afdelingsbestyrelses møde. Mandag d. 22 Juni 2015, kl. 19:00. I mødelokalet Femkanten J 1. Til stede: Søren Evers, Peter Møller, Poul-Erik Sørensen, Pia Jensen, Franck Fogh-Dahl,

Læs mere

Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 28. marts 2012 kl , i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive

Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 28. marts 2012 kl , i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 28. marts 2012 kl. 16.30, i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive Dagsorden: Side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Skive Boligselskab...

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Domea Randers Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Dagsorden var : Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 7. Mandag den 28. maj 2018

Afdelingsmøde Afdeling 7. Mandag den 28. maj 2018 Afdelingsmøde Afdeling 7 Mandag den 28. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30 DIRIGENT: DAVID AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Pia K., Mads, Aase. Afbud fra Per N., Niels, Karin, Klaus. Uden afbud fra Per Chr. Bestyrelsen besluttede, at fremover bliver det ikke

Læs mere

Referat nr. 44, onsdag d. 13. maj 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon

Referat nr. 44, onsdag d. 13. maj 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Referat nr. 44, onsdag d. 13. maj 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Det Spirer: Pernille Agerbæk Afbud: Fazilet Sahin Punkt 1: Gæster Subhi Hassan med bisidder

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde

Referat fra konstitueringsmøde Referat fra konstitueringsmøde Mødedato: Tirsdag den 7. april 2015 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 (mødes kl. 18:15) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: Tegnstyrer: KUP Kvaje

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 249 Torsdag den 9. februar 2017 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen. Formand Jørgen Østergaard bød velkommen til mødet.

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen. Formand Jørgen Østergaard bød velkommen til mødet. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 12. november 2013 kl. 15.00 i bestyrelseslokalet, St. Kirkestræde 17 B, 9800 Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse

Læs mere

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015.

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. 1. Møde med fest udvalg Rindsholm 2. Tanja Barsel, Anette Ærbo sup. Mail tlf. Rettes på virs, rep. landsbyrådet? 3. Evaluering fællesspisning 4. Status

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade Tirsdag den 19. september 2017, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.09.05 kl. 18.30 23.00

Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.09.05 kl. 18.30 23.00 DIRIGENT: KARIN AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, 1. mand Niels Nielsen, Freddy, Pia H. David, Karin, Mads, Pia K. Aase. AD. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16.

Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16. Birkerød d. 17. august 2012 Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16. Bestyrelsesmedlem Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie (kasserer)

Læs mere

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul

Læs mere