Tilladelse til udendørsarrangement

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilladelse til udendørsarrangement"

Transkript

1 Kulturhavn Festival - Københavns Kommune Islands Brygge København S Att: Antoine Améaume Mail: e72r@kff.kk.dk Tlf: Cvr: København 19/ Bookingnr: KK Tilladelse til udendørsarrangement Københavns Kommune giver hermed tilladelse til: Kulturhavn Festival 2016 Steder: (371021) Amager Vest, Havneparken - Islands Brygge ( ) Indre By, Havnegade Fra 26/ kl. 16:00 til 28/ til 20:00. I forbindelse med opstilling, nedtagning og oprydning er pladsen reserveret 80 timer før og 24 timer efter Forventet antal deltagere: over 5000 Beskrivelse: Kulturhavn er en årlig tilbagevendende kulturfestival i Københavns Havn. Gennem en weekend fyldt med kulturelle og sportslige aktiviteter ønsker Kulturhavn at inspirere til et sundt og aktivt fritidsliv. Alle arrangementer under festivalen er gratis og åbne for alle, hvilket giver Kulturhavn sin helt egen folkelige og mangfoldige profil. Med bredden i sine mange kulturelle aktiviteter, appellerer festivalen til både børn og unge, familier og seniorer, københavnere og turister. Udover festivalens aktiviteter er det Kulturhavns vision at skabe nye og anderledes kulturoplevelser i og omkring Københavns Havn. Kulturhavn har gennem de sidste 15 år manifesteret sig som en meget populær festival. I 2015 var ca besøgende med til at markere Kulturhavn som en af de helt store sommerbegivenheder, der samler og inddrager sine mange besøgende omkring kulturelle oplevelser i nye rammer. Vi ønsker at skabe anderledes og overraskende kulturoplevelser, som fanger publikum, når og hvor de mindst venter det. Vi ønsker at skabe unikke maritime kulturoplevelser i Københavns Havn, som sætter fokus på vores kulturarv og havnen som rekreativt rum. Der må opstilles følgende materiel: Der opstilles festivalmateriel dvs. telte, containere, toiletter, hegn etc. Der skal tages hensyn til København Åben Petanque Festival i Havneparken - Islands Brygge. Koncerter skal afsluttes senest kl alle dage. Et koncertarrangement må højst vare 3 timer. Støjudsendelsen ved koncerter må ikke overstige 60 db(a) ved nærmeste bolig. Kommunen giver tilladelse til, at der spilles forstærket lyd som ikke må overstige 60 db ved nærmeste bolig.

2 Opstillingen skal ske i samarbejde med evt. andre arrangører på stedet. Tilladelsen er for så vidt den angår offentligt vejareal udstedt efter lov nr af 27. december 2014 om offentlige veje mv. 80, stk. 1 efter forhandling med Politiet jf. samme lov 89. Tilladelsen er for så vidt den angår kommunalt parkareal udstedt på baggrund af kommunens ejerskab til parkerne sammenholdt med kommunalfuldmagten. I henhold til gældende lovgivning skal der i nogle tilfælde søges om politiets tilladelse til arrangementer - herunder udstedelse af lejlighedstilladelse til udskænkning af stærke drikke. Disse tilladelser eller yderligere information opnås ved henvendelse til Københavns Politi via mail: kbh-tilladelser@politi.dk. Kopi af denne tilladelse er sendt hertil. Husk at læse vilkårene for tilladelsen og gør evt. medarrangører og medhjælpere bekendt med dem. Dit arrangement bliver desuden vist på hjemmesiden i den offentlige kalender. Tak for dit arrangement. Det er med til at gøre Københavns Kommune til et spændende og levende sted. Med venlig hilsen Københavns Kommune Teknik og Miljøforvaltningen Københavns Erhvervsservice Din sagsbehandler: Sidse Wulff sidwul@erhverv.kk.dk Tlf: Kommunen bruger elektronisk databehandling på baggrund af oplysningerne i ansøgningen. Oplysningerne videregives til Københavns Politi, som skal sikre at den offentlige ro og orden kan opretholdes under arrangementet. Persondataloven (Lov nr. 429 af 31. maj 2000) giver Dem særlige rettigheder: - Ret til at blive orienteret om indsamlingen af oplysninger til brug for edb-behandling. - Ret til at bede om indsigt i de oplysninger, der edb-behandles. - Ret til at gøre indsigelse mod at oplysningerne edb-behandles. - Ret til at kræve berigtigelse mod at oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på ligne nde måde er behandlet på -edb i strid med lovgivningen. Vilkår for udendørsarrangementer Generelt Tilladelse med vilkår fra Københavns Kommune skal altid kunne forevises på forlangende. Anvisninger fra kommunen og politiet skal følges, og repræsentanter for myndighederne skal altid gives ubegrænset adgang til arealet. Kommunen kan til enhver tid tilbagekalde tilladelsen eller flytte arrangementet til en anden plads, såfremt der opstår et nødvendigt behov herfor, herunder i forbindelse med sikkerhedsmæssige behov, nødvendigt gravearbejde, hvis færdselsforholdene gør det nødvendigt eller på grund af dårligt vejr med risiko for ødelæggelse af græs eller træer. I sådanne tilfælde yder kommunen ikke erstatning.

3 Kommunen kan endvidere tilbagekalde tilladelsen, hvis vilkårene i tilladelsen tilsidesættes. Kommunen påtager sig intet ansvar for ulemper eller hindringer, der måtte være forårsaget af kommunale eller private anlægs- eller vedligeholdelsesarbejder. Kommunen kan ved (særligt) store arrangementer opkræve et depositum til dækning af evt. skader eller manglende rengøring. Depositum skal være indbetalt inden afholdelse af arrangementet. Affald Oprydning og rengøring skal foretages efter regler om erhvervsaffald. Det kræver en plan for affaldsindsamling under og efter arrangementet, som skal indeholde: - Navn på en affaldsansvarlig. - Navn på den affaldstransportør, som arrangøren har hyret. - En beskrivelse af beholdere til affaldsindsamling. - En plan for renholdelse af publikumsarealerne. Planen skal godkendes af Kommunen. Arrangøren skal sørge for opstilling af affaldsbeholdere til deltagerne og jævnlig tømning og bortkørsel af affald. Det kan være nødvendigt med centrale containere, hvor man kan samle affaldet fra boder, publikum osv. Transportøren kan hjælpe med valg af metode. Arrangørens eget affald sorteres i følgende grupper: Glas, madaffald, pap, plastglas, organisk madaffald. Der skal også udarbejdes en plan for, hvordan madaffald i ubrudte emballager håndteres - det kan f.eks. gives til de hjemløse på Affald fra publikum skal indsamles som brændbart affald, bortset fra brochurer og andet papiraffald, som skal indsamles i beholdere med brevsprækkeindkast. Arrangøren skal være særligt opmærksom på at fjerne alle kapsler og glasskår. Arrangøren kan efter aftale med Center for Renhold låne affaldsstativer mod betaling for udog hjemtransport, poser og evt. fjernelse af affaldet, renhold@erhverv.kk.dk, tlf Anbringelse af materiel på grønne områder Det er ikke tilladt at anbringe motorkøretøjer, containere og skurvogne m.v. på græsarealer uden, at der er udlagt køreplader (jernplader eller et andet godkendt køreunderlag). Der må heller ikke køres på græsset i forbindelse med udlægning af kørepladerne. Maskinel, der anvendes ved opsætning og nedtagning af materiel samt til oprydning, kan dog benyttes på græsset, såfremt det er godkendt med monteret græsdæk. Køreplader må kun udlægges i kortest muligt tidsrum, da pladerne i sig selv kan være ødelæggende for græsset. Der er en generel parkeringsforbudszone i Fælledparken og på Edel Sauntes Allé, jf. færdselsloven. Drikkevarer - emballage Drikkevarer skal altid serveres i engangsemballage (f.eks. plastbægere). Der må under ingen omstændigheder sælges eller uddeles drikkevarer i glasflasker eller dåser. Hensyn til naboer mv.

4 Der skal tages hensyn til naboer og områdets øvrige brugere. Arrangøren skal i god tid informere lokalområdet om arrangementet med oplysninger om, hvem arrangøren er samt hvilke trafikale og støjmæssige konsekvenser, det har for området. Der kan også opstilles informationsstandere med programmet dagene før arrangementets afholdelse. Kabler, ledninger, telte, liner, plakater mv. Der må ikke fastgøres genstande (f.eks. telte, liner eller plakater) i belægning, lysmaster, vejskilte, hegn, træer eller andet kommunalt inventar. Kabler og ledninger skal hæves mindst 2.5 meter over gangniveau og 4,5 meter over vejarealer samt stier, der benyttes til adgang for køretøjer. Til brug for ophængning skal der opstilles stolper i beton eller andet materiel godkendt af kommunen. Kørsel i grønne områder Det er ikke tilladt at køre i de grønne områder. Kommunen kan dog på forhånd give tilladelse til at køre med køretøjer, som er nødvendige for arrangementets afholdelse. Disse køretøjer kan af- og pålæsse på stier. I Fælledparken må der ikke køres i træernes drypzoner. Oprydning Arrangøren skal holde området pænt under arrangementet og gøre det rent efter arrangementets afholdelse. Et arrangement er omfattet af reglerne for erhvervsaffald. Arrangøren skal sikre, at der indsamles affald både under og efter arrangementet. Affaldet skal afleveres til en godkendt affaldsplads. Hvis oprydningen/rengøringen ikke er tilfredsstillende, vil der blive gjort rent for arrangørens regning. Oprydning - grønne områder Overtagelse og aflevering af grønne arealer skal aftales med Center for Park og Natur (tmfparkognatur@tmf.kk.dk, tlf ). Opstilling af telte, boder mv. Kommunen skal godkende opstillingen af telte og boder m.v. Inden arrangementet afholdes, skal arrangøren sende en målfast tegning med opstilling af telte, boder, scener, toiletter, containere eller andre aktiviteter samt en beskrivelse af, hvordan opsætningen og fastgørelsen forgår. Parkering Parkering er forbudt i parker samt på torve og pladser. Kommunen kan dog på forhånd give tilladelse til at parkere køretøjer på jernplader eller lign., hvis det er nødvendigt for arrangementets afholdelse. Tilladelsen skal anbringes i forruden i bilen. Parkering af køretøjer uden tilladelse kan medføre en parkeringsafgift. Salg og uddeling af mad- og drikkevarer Arrangøren skal sørge for at have relevante tilladelser fra diverse myndigheder. Kommunen skal have en detaljeret oversigt over, hvad der sælges eller uddeles under arrangementet.

5 Skader og ulykker Arrangøren er ansvarlig for skader på kommunens arealer og indretninger opstået i forbindelse med eller under arrangementet. Sker der skader, vil de blive udbedret for arrangørens regning. Ulykker eller skader i forhold til tredjemand er på arrangørens ansvar og er kommunen uvedkommende. Sponsorer Eksponering af sponsorer skal ske efter tilladelse fra kommunen. Tilladelser fra andre myndigheder Det er arrangørens forpligtelse at indhente fornødne tilladelser fra andre myndigheder. Der skal eksempelvis søges om tilladelse fra byggemyndighederne til opstilling af scene eller tribune, fra Brandvæsnet til opstilling af store telte, fra fødevaremyndighederne til salg og tilberedning af fødevarer. Arrangementet kan i øvrigt kræve Politiets tilladelse. Toiletter Der skal være adgang til min. 1 toilet under et arrangement, evt. ved opstilling af mobile toiletter. Ved større arrangementer skal der være min. 1 toilet pr. 100 deltagere. Mobile toiletter skal være miljøgodkendte og med et lukket system.

Tilladelse til udendørsarrangement

Tilladelse til udendørsarrangement Kulturhavn Nyropsgade 1, 3 1602 København V Att: Nanna Sørensen Mail: nasoer@kff.kk.dk Tlf: 33663851 Cvr: 64942212 København 11/07 2013 Bookingnr: KK019390 Tilladelse til udendørsarrangement Københavns

Læs mere

Tilladelse til udendørsarrangement

Tilladelse til udendørsarrangement Foreningen Flying Superkids Jernaldervej 41 8210 Århus V Att: Tom Heron Mail: tomh@horsens.dk Tlf: 23666624 Cvr: 35779124 København 20/07 2016 Bookingnr: KK036774 Tilladelse til udendørsarrangement Københavns

Læs mere

Tilladelse til udendørsarrangement

Tilladelse til udendørsarrangement Sparta Løbskontor Gunnar Nu Hansens Plads 11 2100 København Ø Att: Lars Nissen Mail: lars@sparta.dk Tlf: 22492454 Cvr: 10050979 København 20/05 2016 Bookingnr: KK034342 Tilladelse til udendørsarrangement

Læs mere

Tilladelse til udendørsarrangement

Tilladelse til udendørsarrangement Sparta Løbskontor Gunnar Nu Hansens Plads 11 2100 København Ø Att: Lars Nissen Mail: lars@sparta.dk Tlf: 22492454 Cvr: 10050979 København 19/05 2015 Bookingnr: KK030762 Tilladelse til udendørsarrangement

Læs mere

Vilkår for udendørsarrangementer

Vilkår for udendørsarrangementer Erik Eriksens Gade 9.3th 2300 København S Att: Jeannie Mortensen Mail: jeanniemortensen@gmail.com Tlf: 50514560 København 11/06 2014 Bookingnr: KK028325 Tilladelse til udendørsarrangement Københavns Kommune

Læs mere

Tilladelse til udendørsarrangement

Tilladelse til udendørsarrangement Asian Culrure Festival Oluf Borchs Vej 43 9000 Aalborg Att: Puk Cao Thanh Ha Mail: cth@sharing-international.or Tlf: PUK 60470661 eller KURT 40744140 Cvr: 37133779 København 30/05 2016 Bookingnr: KK035422

Læs mere

Tilladelse til udendørsarrangement

Tilladelse til udendørsarrangement Københavns Internationale Teater Refshalevej 163A, 1. sal 1432 København K Att: Katrien Verwilt Mail: kv@kit.dk Tlf: 30335915 Cvr: 64133713 København 25/07 2014 Bookingnr: KK029062 Tilladelse til udendørsarrangement

Læs mere

Din tilladelse med gældende vilkår fra Københavns Kommune skal altid kunne forevises på forlangende.

Din tilladelse med gældende vilkår fra Københavns Kommune skal altid kunne forevises på forlangende. Vilkår for udendørs arrangementer De generelle vilkår gælder for alle arrangementer. Alt efter dit arrangements karakter og placering kan punkterne være uddybet i specifikke vilkår for din tilladelse.

Læs mere

Retningslinjer for arrangementer i Kødbyen

Retningslinjer for arrangementer i Kødbyen Retningslinjer for arrangementer i Kødbyen Følgende vilkår gælder for arrangementer på udendørs arealer i Kødbyen: 1. Du skal søge om tilladelse til at afholde et arrangement på de udendørs arealer i Kødbyen.

Læs mere

Retningslinjer ved arrangementer. Retningslinjer ved udendørsarrangementer 2. Særlige retningslinjer ved større arrangementer (+100 personer)..

Retningslinjer ved arrangementer. Retningslinjer ved udendørsarrangementer 2. Særlige retningslinjer ved større arrangementer (+100 personer).. Retningslinjer ved arrangementer Retningslinjer ved udendørsarrangementer 2 Særlige retningslinjer ved større arrangementer (+100 persner)..4 Retningslinjer fr arrangementer på kirkegårde.6 Center fr Trafik

Læs mere

Silkeborg Kommune ønsker derudover at parkområderne, i det omfang de er egnede, benyttes til afvikling af egentlige arrangementer.

Silkeborg Kommune ønsker derudover at parkområderne, i det omfang de er egnede, benyttes til afvikling af egentlige arrangementer. Retningslinier for benyttelse af Silkeborg Kommunes parkområder til arrangementer, gældende fra 01.01.2008 1) Politik Alle borgere har fri adgang til kommunens parkområder. Silkeborg Kommune ønsker derudover

Læs mere

Aarhus Festuge Guide for aktører i byrummet

Aarhus Festuge Guide for aktører i byrummet Guide for aktører i byrummet Foto: Martin Dam Kristensen Aarhus Festuge Officersbygningen Vester Allé 3 DK 8000 Aarhus C T 0 +45 8730 8300 mail@aarhusfestuge.dk aarhusfestuge.dk Denne guide kan også findes

Læs mere

guide -- for aktører i byrummet

guide -- for aktører i byrummet guide -- for aktører i byrummet Foto: Martin Dam Kristensen Officersbygningen Vester Allé 3 DK 8000 Århus C Tlf. +45 87 30 83 00 Fax +45 87 30 83 19 mail@aarhusfestuge.dk aarhusfestuge.dk Denne guide kan

Læs mere

Arrangørguide for dig, som vil lave. Arrangementer på Frederiksberg

Arrangørguide for dig, som vil lave. Arrangementer på Frederiksberg Arrangørguide for dig, som vil lave Arrangementer på Frederiksberg 1 Indhold... 1 Tidsplan 1: Minimumskrav til deadlines... 3 Tidsplan 2: Hvis Frederiksberg Kommune skal understøtte dit arrangement optimalt...

Læs mere

Lolland Kommunes Arrangørguide

Lolland Kommunes Arrangørguide Lolland Kommunes Arrangørguide Indhold Kom godt i gang... 2 1. Tilladelse fra kommunen... 3 Offentlig vej, privat fællesvej eller privat vej... 3 2. Tilladelse fra Politiet... 3 Cykelløb... 4 Sikkerhedsplan...

Læs mere

4. Generelle vilkår for anvendelse af kommunale arealer til udendørsarrangementer i Odense Kommune

4. Generelle vilkår for anvendelse af kommunale arealer til udendørsarrangementer i Odense Kommune 4. Generelle vilkår for anvendelse af kommunale arealer til udendørsarrangementer i Odense Kommune Du kan søge om at bruge Odense Kommunes offentlige arealer til arrangementer, som er åbne for offentligheden,

Læs mere

REGULATIV FOR TORVET.

REGULATIV FOR TORVET. REGULATIV FOR TORVET. INDLEDNING. Regulativet danner grundlag for Nykøbing Sjælland Handel & Erhvervs administration af Torvet. Det er udarbejdet på grundlag af 14, stk. 2 i næringsloven og 102, stk. 1

Læs mere

Retningslinjer for udlån af grønne områder

Retningslinjer for udlån af grønne områder Retningslinjer for udlån af grønne områder Januar 2011 Teknik- og Miljøforvaltningen Generelle retningslinjer for udlån af grønne områder Dette regulativ angiver retningslinjerne for udlån af Kommunens

Læs mere

Regulativ for Lyngby Torv

Regulativ for Lyngby Torv Regulativ for Lyngby Torv 5. september 2013 Side 1 Forord Regulativets formål er at sikre, at Lyngby Torv benyttes på en måde, der er i overensstemmelse med Lyngby Taarbæk Kommunes visioner og mål for

Læs mere

Tilladelse til særlig råden i forbindelse med Køge Festuge 2018

Tilladelse til særlig råden i forbindelse med Køge Festuge 2018 Returadresse: Køge Kommune, Anlægsafdelingen Torvet 1, 4600 Køge Foreningen Køge Festival Att: Per Stenberg Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Anlægsafdelingen Tilladelse til særlig råden i forbindelse

Læs mere

Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE

Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE 2015 Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE Tjekliste: 1. Ansøg ved Randers Eventsekretariat om brug af plads og evt. økonomisk støtte. Tidsfrist: senest 6. april 2015 2. Ansøg

Læs mere

Betingelser for tilladelse til opsætning af bannere på vejareal i Københavns Kommune

Betingelser for tilladelse til opsætning af bannere på vejareal i Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Center for veje og renhold Bilag A - Retningslinier Betingelser for tilladelse til opsætning af bannere på vejareal i Københavns Kommune Om brugen af offentligt vejareal Center

Læs mere

Kære aktør/arrangør. lokalitet.

Kære aktør/arrangør. lokalitet. huskeliste Kære aktør/arrangør Dette er tænkt som en hjælp/huskeliste i såvel forberedelsesfasen som selve planlægningen af et arrangement under Århus Festuge. Vi oplever tit at man som (ny) arrangør

Læs mere

Bliv synlig for et stort publikum

Bliv synlig for et stort publikum Bliv synlig for et stort publikum Skab netværk og nye samarbejdspartnere Bidrag til et levende kulturelt København Deadline for ansøgning 1. maj for betaling 9. maj PINSEN 8-9. juni 2019 Velkommen som

Læs mere

Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE 2017

Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE 2017 Tjekliste: Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE 2017 1. Ansøg ved Randers Eventsekretariat om brug af plads og evt. økonomisk støtte. Tidsfrist: senest 3. april 2017 2. Ansøg

Læs mere

Byg og Miljø. Vilkår for brug af vejareal til udeservering i Køge Kommune

Byg og Miljø. Vilkår for brug af vejareal til udeservering i Køge Kommune Teknisk Forvaltning Dato Sagsnummer Dokumentnummer Vilkår for brug af vejareal til udeservering i Køge Kommune I Køge Kommune kan der i særlige tilfælde gives tilladelse til at vejarealer benyttes til

Læs mere

Forskrift for afholdelse af udendørsarrangementer i Mariagerfjord Kommune

Forskrift for afholdelse af udendørsarrangementer i Mariagerfjord Kommune Forskrift for afholdelse af udendørsarrangementer i Mariagerfjord Kommune Oktober 2018 Grundlag I Mariagerfjord Kommunes turismestrategi er der udpeget perioder og områder hvori der ønskes arrangementer

Læs mere

Bilag 1: Principper for uddeling af midler fra arrangementspuljen

Bilag 1: Principper for uddeling af midler fra arrangementspuljen KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Trafik og Byliv NOTAT Bilag 1: Principper for uddeling af midler fra arrangementspuljen Arrangementspuljen kan efter ansøgning yde refusion af

Læs mere

Retningslinjer for etablering af nedgravede affaldsløsninger. (på privat grund i boligselskaber mv.)

Retningslinjer for etablering af nedgravede affaldsløsninger. (på privat grund i boligselskaber mv.) Retningslinjer for etablering af nedgravede affaldsløsninger (på privat grund i boligselskaber mv.) Retningslinjer for etablering af nedgravede affaldsløsninger på privat grund i boligselskaber mv. Nedenstående

Læs mere

Bilag 2 Udkast til rammetilladelse til Distortion gadefester 2019

Bilag 2 Udkast til rammetilladelse til Distortion gadefester 2019 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse Til NUS/NUS ApS Refshalevej 167A 1432 København K Att: Thomas Fleurquin Bilag 2 Udkast til rammetilladelse til Distortion gadefester 2019

Læs mere

Rådhuset DK-6000 Kolding Tlf: +45 7550 1500 Fax: +45 7930 2033 E-post: raadhus@kolding.dk

Rådhuset DK-6000 Kolding Tlf: +45 7550 1500 Fax: +45 7930 2033 E-post: raadhus@kolding.dk Håndbog for arrangementer og koncerter Fra denne side har du adgang til Håndbog for arrangementer og koncerter. 1. Forord 2. Leje ved store koncerter/arrangementer 3. Leje ved mindre koncerter/arrangementer

Læs mere

Ny vejledning om råden over vejarealer i Holbæk Kommune

Ny vejledning om råden over vejarealer i Holbæk Kommune UDKAST Emne: Ny vejledning om råden over vejarealer i Holbæk Kommune Dato: April 2017 Udarb. Af: Vækst og Bæredygtighed Byg, Vej og Trafik Vedtaget: Byrådet den xx. Juni 2017 Formål Formålet med denne

Læs mere

5 love. Love regler. Ny vejlov pr. 27. dec. 2014

5 love. Love regler. Ny vejlov pr. 27. dec. 2014 Love regler Reglerne er delt mellem flere ministerier og flere styrelser 5 love Vejloven Privatvejsloven Lov om naturbeskyttelse Lov om mark og vejfred Færdselsloven Teknik var traditionelt i Transportministeriet

Læs mere

Nye regler om råden over offentlige vejarealer. Specialistadvokat Anne Sophie K. Vilsbøll, Bech-Bruun Vejforum 2015

Nye regler om råden over offentlige vejarealer. Specialistadvokat Anne Sophie K. Vilsbøll, Bech-Bruun Vejforum 2015 Nye regler om råden over offentlige vejarealer Specialistadvokat Anne Sophie K. Vilsbøll, Bech-Bruun Vejforum 2015 2 (Delvis) nye regler om råden over offentligt vejareal 80 i lov om offentlige veje mv.

Læs mere

Ny vejledning om råden over vejarealer i Holbæk Kommune

Ny vejledning om råden over vejarealer i Holbæk Kommune UDKAST Emne: Ny vejledning om råden over vejarealer i Holbæk Kommune Dato: November 2017 Udarb. Af: Vækst og Bæredygtighed Byg, Vej og Trafik Vedtaget: Byrådet den xx. Yyyy 2017 Formål Formålet med denne

Læs mere

Udlejningsbetingelser for udstyr lejet hos TeltTilFest.dk

Udlejningsbetingelser for udstyr lejet hos TeltTilFest.dk Side 1 af 6 Udlejningsbetingelser for udstyr lejet hos TeltTilFest.dk Generelt vedrørende bestilling/betaling 1. Din bestilling er registreret, når du har modtaget din ordrebekræftelse/faktura på din e-mailadresse.

Læs mere

Praktisk information vedr. deltagelse med madstade

Praktisk information vedr. deltagelse med madstade Praktisk information vedr. deltagelse med madstade Tid og sted Heartland Festival afholdes lørdag d. 3. juni og søndag d. 4. juni 2017. Åbningstider: Samtlige madstader skal som udgangspunkt have åbent

Læs mere

Vejledning. til bekendtgørelse 1382 af 15 dec for forsamlingstelte, salgsområder og campingområder (der ikke er omfattet af campingreglementet)

Vejledning. til bekendtgørelse 1382 af 15 dec for forsamlingstelte, salgsområder og campingområder (der ikke er omfattet af campingreglementet) Vejledning til bekendtgørelse 1382 af 15 dec. 2014 for forsamlingstelte, salgsområder og campingområder (der ikke er omfattet af campingreglementet) 1 Indhold: Hvornår skal du ansøge om et arrangement?...

Læs mere

Gaderegulativ for Rudkøbing by

Gaderegulativ for Rudkøbing by Gaderegulativ for Rudkøbing by Rammer for vareudstilling og varehandel på gadearealer i Rudkøbing by 1. Kørebanen - må ikke benyttes til: Udstilling af varer Placering af reklameskilte og parasoller Opstilling

Læs mere

Regulativ for brug af fortovsarealer i Grindsted og Billund

Regulativ for brug af fortovsarealer i Grindsted og Billund Regulativ for brug af fortovsarealer i Grindsted og Billund April 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Vedtagelse og ikrafttræden 3 3. Revision af regulativ 3 4. Områdebegrænsning 3 5. Administration

Læs mere

Vedtægt for benyttelse af stadepladser. Torvet og Markedspladsen

Vedtægt for benyttelse af stadepladser. Torvet og Markedspladsen Vedtægt for benyttelse af stadepladser Torvet og Markedspladsen 21. juni 2018 2 TORVEHANDELSOMRÅDET Torvehandelsområderne Torvet og Markedspladsen ligger i Ringsted bymidte og er markeret med grøntoning

Læs mere

Særlige Arbejdsbetingelser (SAB)

Særlige Arbejdsbetingelser (SAB) Særlige Arbejdsbetingelser (SAB) Projektnavn Retablering af fugleø i Utterslev Mose Bygherre: Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Park og Natur Indholdsfortegnelse Særlige Arbejdsbetingelser

Læs mere

Kontrakt om leje af Egeparken

Kontrakt om leje af Egeparken Kultur Kontrakt om leje af Egeparken Til opførelse og drift af klatrepark i Egeparken 16. febuar 2016 15/34553 1 af 7 Partnere Glostrup Kommune Rådhusparken 2 2600 Glostrup Kommune CVR: (i det følgende

Læs mere

Husorden for medlemmerne i E/F Blågårdsstrœde 2-4 og Skomagergade 46, Roskilde

Husorden for medlemmerne i E/F Blågårdsstrœde 2-4 og Skomagergade 46, Roskilde Husorden for medlemmerne i E/F Blågårdsstrœde 2-4 og Skomagergade 46, Roskilde 1. Hvem er omfattet af husordenen? Stk. 1: Denne husorden gælder for samtlige ejerforeningens medlemmer og lejere. Stk. 2.

Læs mere

På nuværende tidspunkt er arrangementspuljen på kr. ekskl. moms hvert år til og med 2018.

På nuværende tidspunkt er arrangementspuljen på kr. ekskl. moms hvert år til og med 2018. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 9. april 2018 Revideret 10. august 2018 Eva Stejn Nissen Bilag 2 Reviderede principper for uddeling af midler fra arrangementspuljen

Læs mere

Gaderegulativ. for Assens Kommune

Gaderegulativ. for Assens Kommune Gaderegulativ for Assens Kommune I henhold til 80, 86 og 89 i Lov om offentlige veje fastsætter Assens Kommune, som vejmyndighed, efter samråd med Fyns Politi, følgende regler for særlig råden over kommunens

Læs mere

På nuværende tidspunkt er arrangementspuljen på kr. ekskl. moms hvert år.

På nuværende tidspunkt er arrangementspuljen på kr. ekskl. moms hvert år. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT Bilag 3 Forslag til reviderede principper for uddeling af midler fra arrangementspuljen Arrangementspuljen kan efter ansøgning yde

Læs mere

Varsling af ændringer i vilkår i for arrangementspuljen

Varsling af ændringer i vilkår i for arrangementspuljen KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse 20-03-2019 Varsling af ændringer i vilkår i for arrangementspuljen I forbindelse med Teknik- og Miljøudvalgets behandling af kriterier

Læs mere

Har man booket et arrangement i eget telt kan teltet benyttes til arrangement inden for følgende tidsrum:

Har man booket et arrangement i eget telt kan teltet benyttes til arrangement inden for følgende tidsrum: Classic Race Aarhus FORRETNINGSBETINGELSER 2016 Classic Race Aarhus (CRAA) er en velgørende fond med det formål at støtte børns trafiksikkerhed i Østjylland samt støtte udvikling af grøn teknologi til

Læs mere

Afgørelse Tilbagekaldelse af tilladelse til udeservering

Afgørelse Tilbagekaldelse af tilladelse til udeservering Jensen s Bøfhus A/S Att.: Søren Wulff Michelsen swm@jensens-bofhus.dk 08. september 2015 Afgørelse Tilbagekaldelse af tilladelse til udeservering Afgørelse Vi tilbagekalder hermed permanent tilladelser

Læs mere

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING HUSORDEN AFDELING 405 LANGBJERG PARK BØR OPBEVARES SAMMEN MED LEJEKONTRAKT SEPTEMBER 2000 REV. 9. SEPTEMBER 2013 Skik og orden Enhver beboer forpligter sig til at iagttage

Læs mere

Ordensreglement Afdeling 39 Mallinggårdsvej 8A 64B & 117A 141 B

Ordensreglement Afdeling 39 Mallinggårdsvej 8A 64B & 117A 141 B Ordensreglement Afdeling 39 Mallinggårdsvej 8A 64B & 117A 141 B Adresse: Tornøegade 12, 8300 Odder Telefon: 70 27 97 97 Hjemmeside: E-mail: www.domibolig.dk mail@domibolig.dk Telefon- og ekspeditionstid:

Læs mere

Husorden. for. Mergeltoften

Husorden. for. Mergeltoften for Mergeltoften Side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling som vores med mange beboere med forskellig baggrund, er et lille samfund i sig selv. Vi er mere eller mindre afhængige af hinanden og vi er fælles

Læs mere

Hvad må jeg have stående foran min café og restaurant? Læs mere om muligheden for udendørsservering i Københavns Kommune 2012-2013

Hvad må jeg have stående foran min café og restaurant? Læs mere om muligheden for udendørsservering i Københavns Kommune 2012-2013 Hvad må jeg have stående foran min café og restaurant? Læs mere om muligheden for udendørsservering i Københavns Kommune 2012-2013 Velkommen som bruger af byens rum Er du restauratør i Københavns Kommune,

Læs mere

Til NUS/NUS ApS Refshalevej 167A 1432 København K Att.: Thomas Flerquin. Sagsnr Dokumentnr.

Til NUS/NUS ApS Refshalevej 167A 1432 København K Att.: Thomas Flerquin. Sagsnr Dokumentnr. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse Bilag 2 Til NUS/NUS ApS Refshalevej 167A 1432 København K Att.: Thomas Flerquin 04-01-2017 Sagsnr. 2017-0005968 Dokumentnr. 2017-0005968-1

Læs mere

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen.

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen. HUSORDEN FOR ELMELY Beplantning og fælles arealer Boligselskabet har gjort sit til at skabe en god bebyggelse og hvis alle beboere i det daglige vil gøres deres til at værne om beplantningen og de fælles

Læs mere

Kontrakt om leje af dele af Egeparken

Kontrakt om leje af dele af Egeparken Kultur Kontrakt om leje af dele af Egeparken Til opførelse og drift af klatrepark i dele af Egeparken 16. febuar 2016 15/34553 1 af 9 Partnere Glostrup Kommune Rådhusparken 2 2600 Glostrup Kommune CVR:

Læs mere

REGLEMENT FOR STADEPLADSER I RINGKØBING

REGLEMENT FOR STADEPLADSER I RINGKØBING REGLEMENT FOR STADEPLADSER I RINGKØBING 1) Stadepladser I Ringkøbing er der mulighed for torvehandel følgende steder: på Torvet og på Havnen. Se vedhæftede kort. 2) Vareudvalg På stadepladserne kan der

Læs mere

Ramme for. Torve, Cirkuspladser, Grønne områder, Stadepladser, Kommunalt vejareal og arrangementer.

Ramme for. Torve, Cirkuspladser, Grønne områder, Stadepladser, Kommunalt vejareal og arrangementer. Ramme for Torve, Cirkuspladser, Grønne områder, Stadepladser, Kommunalt vejareal og arrangementer. Generelt Del 1 Indhold DEL 1 - Generelt... 3 1.1 Formål... 3 1.2 Generelle regler og retningslinje...

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE

HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE GODKENDT NOVEMBER 1996 REV. 30. APRIL 2014 Velkommen til afdeling 141 Afdelingen har selvfølgelig en husorden, den er ment som en hjælp

Læs mere

BESTEMMELSER FOR BRUG AF VEJ- OG PARKAREAL I DRAGØR KOMMUNE

BESTEMMELSER FOR BRUG AF VEJ- OG PARKAREAL I DRAGØR KOMMUNE 4. juli 2008 BESTEMMELSER FOR BRUG AF VEJ- OG PARKAREAL I DRAGØR KOMMUNE Myndighed 1. Tilladelse til brug af vej- og offentligt parkareal kræver kommunens tilladelse. Området hører under Teknik- og Miljøudvalget,

Læs mere

Affald på havnen OM UNDERVISNINGSFORLØBET AFFALD PÅ HAVNEN. Lærervejledning. Fælles mål - Natur/teknik. Efter 6. klasse

Affald på havnen OM UNDERVISNINGSFORLØBET AFFALD PÅ HAVNEN. Lærervejledning. Fælles mål - Natur/teknik. Efter 6. klasse Lærervejledning Tidsforbrug (samlet for de fire aktiviteter) 1-2 timer Klassetrin 4.-9. klasse OM UNDERVISNINGSFORLØBET AFFALD PÅ HAVNEN Undervisningsforløbet tager udgangspunkt i, at eleverne er affaldskonsulenter,

Læs mere

Det juridiske ansvar for affald i det offentlige rum. Advokat Marie Bockhahn

Det juridiske ansvar for affald i det offentlige rum. Advokat Marie Bockhahn Det juridiske ansvar for affald i det offentlige rum Advokat Marie Bockhahn 1 ANSVARET FOR AFFALDET 1. Hvemhar ansvaret for affaldet? 2. Ansvar ved konkrete arrangementer 3. Lidt om mulighederne for gebyrfinansiering

Læs mere

Retningslinjer for etablering af nedgravede affaldsløsninger. (på privat grund i boligselskaber mv.)

Retningslinjer for etablering af nedgravede affaldsløsninger. (på privat grund i boligselskaber mv.) Retningslinjer for etablering af nedgravede affaldsløsninger (på privat grund i boligselskaber mv.) Retningslinjer for etablering af nedgravede affaldsløsninger på privat grund i boligselskaber mv. Nedenstående

Læs mere

Etablering af miljøstation på Gammel Kulhusvej

Etablering af miljøstation på Gammel Kulhusvej Etablering af miljøstation på Gammel Kulhusvej Baggrund Byrådet har besluttet at afprøve en ny type anlæg til indsamling af genanvendelige materialer. Senest med regeringen ressourcestrategi er der lagt

Læs mere

Bilag 3 Væsentlige ændringer i Allerøds regulativ for husholdning- og erhvervsaffald

Bilag 3 Væsentlige ændringer i Allerøds regulativ for husholdning- og erhvervsaffald Bilag 3 Væsentlige ændringer i Allerøds regulativ for husholdning- og erhvervsaffald Regulativ for husholdningsaffald Allerød Kommune Natur og Miljø Affaldsgruppen Bjarkesvej 2 3450 Allerød http://www.alleroed.dk

Læs mere

Pensionist- og nyttehaver

Pensionist- og nyttehaver Pensionist- og nyttehaver Herlev Kommune 2014 Et aktivt og socialt samvær I Herlev Kommunes 118 pensionisthaver og 272 nyttehaver, kan borgerne leje en have og dyrke blomster, urter og frugt. I haverne

Læs mere

Ordensreglement for Silkeborg Stadion

Ordensreglement for Silkeborg Stadion Ordensreglement for Silkeborg Stadion Generelle ordensregler for Silkeborg Stadion (Udstedt af Silkeborg Kommune) Formål 1 Formålet med ordensreglerne er at bevare den gode stemning på Silkeborg Stadion

Læs mere

Sorø Kommune FAGCENTER TEKNIK, MILJØ OG DRIFT. Leje af haller og sale

Sorø Kommune FAGCENTER TEKNIK, MILJØ OG DRIFT. Leje af haller og sale Sorø Kommune FAGCENTER TEKNIK, MILJØ OG DRIFT Leje af haller og sale Leje af haller og sale Sorø Hallen / Hal 1 Der er mulighed for at leje kommunens haller og sale. Denne pjece beskriver lejevilkårne

Læs mere

Regulativ for gågaden i Hørsholm. Kapitel 1 Indledning. 1. Dette regulativ vedrører Hørsholm Kommunes del af Hovedgaden, som er en kommunal gågade.

Regulativ for gågaden i Hørsholm. Kapitel 1 Indledning. 1. Dette regulativ vedrører Hørsholm Kommunes del af Hovedgaden, som er en kommunal gågade. Gågaden i Hørsholm Kommune - regler for indretning, anvendelse og vedligeholdelse Velkommen til gågaden i Hørsholm. Her skal være plads til et levende handelsog byliv, sikker og tryg færdsel for alle og

Læs mere

GENEREL INFORMATION. Nedenfor finder du en oversigt over de fleste af pladserne/parkerne du kan låne til udendørsarrangementer

GENEREL INFORMATION. Nedenfor finder du en oversigt over de fleste af pladserne/parkerne du kan låne til udendørsarrangementer PLADS GUIDE AMAGER GENEREL INFORMATION Nedenfor finder du en oversigt over de fleste af pladserne/parkerne du kan låne til udendørsarrangementer i Københavns Kommune. Under hver plads eller park i guiden

Læs mere

Særlig råden hvad er det?

Særlig råden hvad er det? Særlig råden hvad er det? Ikke-trafikal råden over vejarealet Fx udeservering, reklamesøjler, reklameplakater, store valgplakater, byggematerialer, containere, stilladser, udlejning af bycykler, udlejning

Læs mere

DVB København afd. 4, Valby og Amager

DVB København afd. 4, Valby og Amager Husorden for afd. 4, Valby og Amager. I en almen boligafdeling vedtager beboerne på afdelingsmødet bestemmelserne i en husorden. Et regelsæt i en husorden skal medvirke til, at der i boligafdelingen hersker

Læs mere

Nedgravede affaldsbeholdere

Nedgravede affaldsbeholdere Nedgravede affaldsbeholdere Temadag den 31. maj 2018 Ken Eriksen, Baggrund Historisk Tidligere blev affald smidt i gaderne på anviste steder. En Koleraepidemi startede indsamling af affald i 1850 erne

Læs mere

Leje og Leveringsbetingelser

Leje og Leveringsbetingelser Leje og Leveringsbetingelser Så længe lejemålet varer, bærer lejeren enhver risiko og ansvar for det lejede materiel Lejer er, ved tilbagelevering, forpligtet til at aflevere det lejede i samme stand (

Læs mere

Betingelser. Bellahøjmarked BHD

Betingelser. Bellahøjmarked BHD Betingelser. Bellahøjmarked BHD Hvidkildevej 66, 2400 København NV Bellahøjmarked torsdag- fredag lørdag - søndag LOPPE SØNDAG: 3x3 meter stand til private, der skal holdes åbent kl. 10.-18. loppestadeholder

Læs mere

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014.

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014. Til Københavns kommune Kultur- og fritidsforvaltningen Planlægning & tilskud Nyropsgade 1, 3. sal 1602 København V Att. Julie Birkvig København d. 20. oktober 2013 Ansøgning til Københavns kommunes kultur-

Læs mere

Bekendtgørelse om certificeringsordning for transportable konstruktioner

Bekendtgørelse om certificeringsordning for transportable konstruktioner Bekendtgørelse om certificeringsordning for transportable konstruktioner I medfør af 2, stk. 4, 15 A, stk. 2 og 3, og 30, stk. 2, 1. pkt., i byggeloven, jf. lovbekendtgørelse nr. 1178 af 23. september

Læs mere

Guldborgsund Kommune. Regulativ for torvehandel

Guldborgsund Kommune. Regulativ for torvehandel Guldborgsund Kommune Regulativ for torvehandel TORVEHANDEL Områderne må benyttes til handel og kulturelle aktiviteter efter forudgående tilladelse fra Guldborgsund Kommune, Vej og Park, Parkvej 37, 4800

Læs mere

Vilkår for udendørsservering

Vilkår for udendørsservering - Vilkår for udendørsservering Kopi af tilladelse og evt. tegning skal altid være tilgængelig og kunne fremvises ved tilsyn. Åbningstider - Du må opstille inventar såsom borde, stole, parasoller og godkendte

Læs mere

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer.

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer. LEJEKONTRAKT Mellem Boligselskabet Sjælland, Afdeling 224 Trehøje og Lejer Adresse: Tlf. Legitimation (Lejeren skal være fyldt 21 år) Mail Aftale om leje fra til Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet

Læs mere

Annoncering af mobile gadesalgspladser i Særlige Områder

Annoncering af mobile gadesalgspladser i Særlige Områder Annoncering af mobile gadesalgspladser i Særlige Områder Der er nu muligt at ansøge om tilladelse til mobilt gadesalgspladser i Særlige Områder for sommersæsonen 2019. - Tilladelsesperiode: 16. april 2019

Læs mere

Vilkår for reklameskilte og vareudstillinger

Vilkår for reklameskilte og vareudstillinger - Vilkår for reklameskilte og vareudstillinger Kopi af tilladelse skal altid være tilgængelig og kunne fremvises ved tilsyn. Indgangspartier, opgange, porte, cykelstativer og lignende må ikke blokeres,

Læs mere

BILAG 2 KONTRAKT PÅ INDSAMLING AF RESTAFFALD I KOLDING KOMMUNE.

BILAG 2 KONTRAKT PÅ INDSAMLING AF RESTAFFALD I KOLDING KOMMUNE. Sagnr. 16/7119 Dokumentnr. 100969/16 BILAG 2 KONTRAKT PÅ INDSAMLING AF RESTAFFALD I KOLDING KOMMUNE. 25.5.16 Force majeure I tilfælde af force majeure (hertil regnes generalstrejke, strejker og/eller lockout

Læs mere

Det juridiske grundlag

Det juridiske grundlag Byens Anvendelse Teknik- og Miljøforvaltningen Vurdering af hjemmel til vilkår om ikke at benytte engangsemballage til drikkevarer ved tilladelse til arrangementer på offentlige arealer samt vurdering

Læs mere

OMEGNENS FRITIDSHAVEFORENING

OMEGNENS FRITIDSHAVEFORENING OMEGNENS FRITIDSHAVEFORENING KVISTGÅRD Deklaration Undertegnede grundejerforening O.F. - Omegnens Fritidshaveforening - deklarerer herved, som ejer af matr. nr. 5 a Munkegårde, Tikøb med virkning for

Læs mere

Skilte og vareudstillingsregulativ

Skilte og vareudstillingsregulativ Skilte og vareudstillingsregulativ Januar 2018 Rev. 12.9.2018 Skilte og Vareudstillingsregulativet Køge Kommune I henhold til 80 stk.1+3, lov om offentlige veje fastsættes hermed forskrifter for råden

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange lejere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man bliver

Læs mere

CVR/VAT no. 36 67 58 53 CVR/VAT no. 33 78 06 80. Tel: +45 7228 2000 Fax: +45 7228 2030 Tel: +45 30 10 77 10. Side 1 af 7

CVR/VAT no. 36 67 58 53 CVR/VAT no. 33 78 06 80. Tel: +45 7228 2000 Fax: +45 7228 2030 Tel: +45 30 10 77 10. Side 1 af 7 Side 1 af 7 Side 2 af 7 Gravetilladelses Vilkår for Odense Havn (OH) Godkendelse: Al arbejde i havnens gader og veje skal skriftligt anmeldes til OH mindst 5 dage før arbejdets påbegyndelse. Arbejdet må

Læs mere

Ladies Mud Race 2018

Ladies Mud Race 2018 Ladies Mud Race 2018 TIDSPLAN OG OPGAVER Indhold Tidsplan 13. september kl. 09:00 16:00 Fælleden... 2 Tidsplan 13. september kl. 16:00 18:30 Fælleden... 2 Tidsplan 14. september kl. 09:00 16:00 Fælleden...

Læs mere

Gågaderegulativ. for Frederiksværk kommune. Nyttige adresser. Frederiksværk Kommune. Rådhuset 3300 Frederiksværk Telefon:

Gågaderegulativ. for Frederiksværk kommune. Nyttige adresser. Frederiksværk Kommune. Rådhuset 3300 Frederiksværk Telefon: Nyttige adresser Frederiksværk Kommune Rådhuset 3300 Frederiksværk Telefon: 47 77 10 22 Åbningstid: Man - ons 9.30-15.00 Torsdag 9.30-18.00 Fredag 9.30-13.00 Telefontid: Man - ons 8.00-15.00 Torsdag 8.00-18.00

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 34 HOLME MØLLEVEJ 90-102

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 34 HOLME MØLLEVEJ 90-102 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 34 HOLME MØLLEVEJ 90-102 Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man

Læs mere

Brug af Randers kommunes arealer og anlæg til idræt og arrangementer

Brug af Randers kommunes arealer og anlæg til idræt og arrangementer Brug af Randers kommunes arealer og anlæg til idræt og arrangementer Indholdsfortegnelse 1. Torve, veje og pladser 2. Byparker og grønne områder 2.1 Justesens Plæne 2.2 Cirkuspladser 2.3 Festivalpladsen

Læs mere

Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen i Grundejerforeningen Havnestad den 26. april 2016

Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen i Grundejerforeningen Havnestad den 26. april 2016 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen i Grundejerforeningen Havnestad den 26. april 2016 God økonomi Der er fortsat orden i økonomien og regnskabsresultatet for 2015 er tilfredsstillende. Vi budgetterer

Læs mere

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7 Side 1/5 1 1.1 ne gælder for 1.2 Ved gentagne overtrædelser af ordensbestemmelserne kan 8 i vedtægterne træde i kraft. 1.3 Havelejeren er ansvarlig for enhver overtrædelse, der begås af havelejeren, dennes

Læs mere

Sorø Kommune SORØ KOMMUNE EJENDOMSCENTER. Leje af haller og sale

Sorø Kommune SORØ KOMMUNE EJENDOMSCENTER. Leje af haller og sale Sorø Kommune SORØ KOMMUNE EJENDOMSCENTER Leje af haller og sale Leje af haller og sale Sorø Hallen / Hal 1 Der er mulighed for at leje kommunens haller og sale. Denne pjece beskriver lejevilkårne og priserne.

Læs mere

Tilsynet anmoder om en udtalelse særligt vedrørende følgende to forhold, som behandles nedenfor:

Tilsynet anmoder om en udtalelse særligt vedrørende følgende to forhold, som behandles nedenfor: Notat Vedrørende: Notat med svar på spørgsmål stillet af Statsforvaltningen vedr. kommunens byportaler Sagsnavn: Klage til Statsforvaltningen fra Danske Medier vedr. digitale byportaler Sagsnummer: 00.00.00-A00-4-14

Læs mere

Retningslinjer for ophængning af valgplakater og andre typer plakater på kommunens vejarealer

Retningslinjer for ophængning af valgplakater og andre typer plakater på kommunens vejarealer Retningslinjer for ophængning af valgplakater og andre typer plakater på kommunens vejarealer November 2014 side 1 Valgplakater på vejareal Folketinget har den 7. april 2011 vedtaget en ændring af lov

Læs mere

Vilkår for reklameskilte og vareudstillinger

Vilkår for reklameskilte og vareudstillinger Vilkår for reklameskilte og vareudstillinger Kopi af tilladelse skal altid være tilgængelig og kunne fremvises ved tilsyn. Indgangspartier, opgange, porte, cykelstativer og lignende må ikke blokeres, og

Læs mere

Pjece om ophængning af valgplakater i vejbelysningsmaster og på vejareal

Pjece om ophængning af valgplakater i vejbelysningsmaster og på vejareal Pjece om ophængning af valgplakater i vejbelysningsmaster og på vejareal 0 Indholdsfortegnelse Generelt Side 2 Lovhjemmel til ophængning af valgplakater... Side 3 Hvor må valgplakater ophænges.... Side

Læs mere