Referat af Studienævnsmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier (SN-TS) Onsdag den 9. september 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Studienævnsmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier (SN-TS) Onsdag den 9. september 2015"

Transkript

1 Studienævnet for Tværkulturelle Studier Kroghstræde Aalborg Ø Tlf Fax Sagsbehandler: Anne Vestergaard Larsen Tlf lasrsen@cgs.aau.dk 9. september 2015 Referat af Studienævnsmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier (SN-TS) Onsdag den 9. september 2015 Tilstede: Robert C. Thomsen (RCT) studienævnsformand Mari-Ann Friis Køngerskov (MFK) sekretær, KBH Louise Marie Finnsdatter Nielsen (LFN), tiltrædende studievejleder, Aalborg Malene Gram (MG) Skoleleder Rasmus Friis Sørensen (RFS) studenterrepræsentant, turismeuddannelsen, KBH Ida Brämer (IB), studievejleder, København Anne Vestergaard Larsen (AVL) sekretær Afbud: Martin Bak Jørgensen (MBJ) koordinator CCG Bodil Stilling Blichfeldt (BSB) koordinator for turisme, Aalborg Carina Ren (CR) koordinator, turisme, KBH Malene Karmisholt (MK) studienævnssekretær Verena Gisela Huppert (VGH) studenterrepræsentant, CCG uddannelsen, Aalborg Referent: Anne Vestergaard Larsen (AVL) Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste møde og af dagsorden. 2. AAU-strategi i høring (bilag). Direktionen ønsker særligt vores bidrag til følgende: Forslag til, hvordan vi kan øge sammenhængskraften i forbindelse med de strategiske indsatser, som går på tværs af vores kerneaktiviteter. Overvejelser eller udfordringer, vi skal være opmærksomme på at adressere, f.eks. i forhold til særlige medarbejdergrupper eller områder præget af usikkerhed. Forslag til titel på strategien. 3. Forberedelse af valg til studienævnet (VIP og studerende) 4. Evalueringer (bilag): a) Kursus, vejlednings- og uddannelsesevalueringer, CCG (Robert; bilag eftersendes) b) Kursus, vejlednings- og uddannelsesevalueringer, Turisme-Aalb. (Bodil; se bilag) c) Kursus, vejlednings- og uddannelsesevalueringer, Turisme-Kbh. (Carina; bilag eftersendes) d) Semesterevalueringer, Turisme og CCG (Robert; bilag eftersendes)

2 5. Plagiat - hvad gør vi for at mindske antallet af sager? 6. Anonymisering af virksomheder i skr. opgaver (principbeslutning) 7. Kravet til Interkulturel/international dimension i CCGs studieordning (principbeslutning). 8. Akkreditering, strategi- og handleplaner, sidste nyt. 9. Klagesager 10. Brazilian Studies, nedlæggelse af specialisering 11. Evt. 1. Godkendelse af dagsorden og referat Der er en del afbud til mødet, CCG- og studienævnssekretæren og alle koordinatorerne, derfor foreslog RCT, at udsætte diskussions- punkterne : 5. Plagiat koordinatorerne har en del input. 6. Krav om anonymisering af samarbejdspartnere (evt. per mail). 7. Kravet til Interkulturel/international dimension i CCGs studieordning Det blev vedtaget. Referatet blev godkendt. 2. AAU-strategi i høring (bilag) Direktionen ønsker særligt vores bidrag til følgende: Forslag til, hvordan vi kan øge sammenhængskraften i forbindelse med de strategiske indsatser, som går på tværs af vores kerneaktiviteter. Overvejelser eller udfordringer, vi skal være opmærksomme på at adressere, f.eks. i forhold til særlige medarbejdergrupper eller områder præget af usikkerhed. Forslag til titel på strategien. Studievejlederne på begge campus forslog, at man kunne bruge studievejlederen til at introducere PBL. RCT foreslog at vi få lavet en handlingsplan på vores studienævn, for at indføre det, hvis det allerede er i København, så for Aalborg. Der var enighed om, at den nye strategi lyder god, men der er kun eksempler fra TekNat på eksterne samarbejdsaftaler. Det ville være et godt signal at sende, at der også er eksempler fra Samf og Hum. I hvert fald var der enighed om, at enten skal der være eksempler fra alle fakulteter eller også skal der ingen eksempler være, det er et forkert signal at sende, at man fremhæver et fakultet frem for andre. Der var også enighed i, at der mangler nogle bløde værdier i strategien der mangler noget omkring samarbejde samt et godt arbejds- og studiemiljø for såvel studerende som ansatte, samt at AAUs trade mark : innovation og slogan Ad Nye Veje ikke kunne ses repræsenteret. Der var umiddelbart ingen seriøse forslag til en titel på den nye strategi (om end Ad Kendte Veje blev foreslået).

3 3. Forberedelse af valg til studienævnet (VIP og studerende) Det er det store valg i år, det er en gang hver 4. år, hvor der er valg af alle kategorier til universitetets styrende organer, dette inkludere også Studienævnet, hvor både VIP og studerende skal vælges. Valget er i nov Opstilling og valg foregår elektronisk, det kommer pr. student-mail I studerende og studievejleder må gerne sprede budskabet, så vi kan få repræsentanter fra alle studier. De studerende er valgt for et år og VIP er valgt for fire år. Der skal vælges tre studerende og tre VIP det er fordelt med en fra hvert repræsentationsområde (hhv. CCG, Turisme-Aalb., Turisme-Kbh). RCT genopstiller ikke, da han vil overgå til stillingen som Studie-/Skoleleder per 1. nov Kan man stille op til studienævnet som studievejleder? MG har lovet at undersøger det. Her er svar på dette spørgsmål: Der er som sådan ingen regler, der siger, at studievejledere ikke kan være medlem af studienævnet. Studievejlederen hører til valggruppen for studerende, men det er naturligvis altafgørende, at vedkommende i de situationer, hvor det måtte blive nødvendigt kan adskiller hvervet som studievejleder med opgavevaretagelsen i studienævnet. Man bør i den forbindelse være særlig opmærksom på, om der kan være sager, hvor studievejlederen må erklæres inhabil. Fristen for kandidatanmeldelser er den 23. oktober kl. 12. Øvrige frister for valget samt kandidatanmeldelsesformularer findes på 4. Evalueringer (bilag) Ingen af koordinatorerne deltog, så RCT opsummerede alle rapporter. Kursus, vejlednings- og uddannelsesevalueringer, CCG (RCT; se bilag) Ingen store bekymringer vedr. kurserne, de studerende er tilfredse med niveau, formidling, sammenhæng. Dog: Core courses CMC: ikke relevante. Tilbagevendende problem, så måske skal dette gentænkes. Det kan være en del af SNTS nye Strategi- og Handlingsplan. Anvendt metode får stor ros, modsat tidligere. Projektvejledningen har fået meget positive evalueringer, dog en enkelt meget kritisk, som koordinator følger op på. Uddannelsesevalueringen (det er 10. semester studerende, som evaluere hele uddannelsen) var generelt positive (især i forhold til PBL, projektarbejde) 67 % clear or very clear coherence and progression between the modules/courses = Det er meget fint for CCG, som per definition har mange facetter. Dog bringer de på bane, at karrierevejledning er mangelfuld.

4 Kursus, vejlednings- og uddannelsesevalueringer, Turisme Aalborg (RCT; se bilag) Ingen store bekymringer vedr. kurserne, de studerende er tilfredse med niveau, formidling, sammenhæng. Projektvejledningen, er der nogle få kommentarer vedr. at vejleder ikke altid er til rådighed. Uddannelsesevalueringen er meget positiv: 89 % stated that there was a clear or very clear coherence and progression, dog påpeger de også mangelfuld karrierevejledning. Kursus, vejlednings- og uddannelsesevalueringer, Turisme Kbh. (RCT; se bilag) Vedr. kurser: 45 % bruger mindre end 20 timer om ugen på studierne og ca. 50 % kender ikke læringsmålene, det er ikke tilfredsstillende. Der er klager over Policy -eksamen er placeret for sent vil blive flyttet. Change Management kritiseres for, for lavt niveau og irrelevans Mens der er stor tilfredshed med Sustainable Development RCT: Løsningen er ikke blot at se på, hvad der gøres på Turisme Aalborg (fordi det tydeligvis virker). Der er en meget anderledes studenter-sammensætning i Kbh., og meget anderledes strukturer. Det er vigtige udfordringer, som bør indgå i SNTS nye Strategi- og Handlingsplan CR: Der mangler et kursus i evalueringsskemaet, nemlig specialiseringskurset Global Tourism Development MG sikrer, at evalueringsskemaet ændres CR: Innovation in Tourism er ikke et kursus, bør evalueres anderledes. MG sikrer, at evalueringsskemaet ændres Der er generel tilfredshed med Projektvejledningen, dog er der blandt nogle få frustration over, at man ikke får de vejledere, som man ønsker. Diskussion, sendes til høring i SN: Evt. helt fjerne muligheden for at søge specifik projektvejleder (erstatte m. et kommentarfelt, så studerende kan indikere evt. vejleder, de ikke ønsker). Man kan også lave en liste til de studerende om, hvilke vejleder, der vejleder inden for de enkelte emner.(kbh har en sådan liste), så man fokusere på emnet frem for vejleder. På specialet skal man stadig kunne søge vejleder via specialekontrakten. Uddannelsesevalueringerne: Der var kun 8 besvarelser ikke basis for konklusioner. Grunden til det lave antal besvarelser, skal måske findes i, at mange aflevere i august, og derfor har travlt med at skrive speciale, når de modtager evalueringen i juni. AVL: Dem kan man framelde sig, og så i stedet selv være opmærksom på, at få tjekket Moodle. Det kunne man evt. sende en mail ud omkring. En anden grund til det lave antal besvarelser kan også være, at den drukner i de mange mail, der kommer fra Moodle. AVL: Man kunne genudsende i august, det kunne være det ville give flere besvarelser. Vedtaget.

5 Semesterevalueringer, Turisme og CCG (RCT; bilag eftersendes) CCG Meget forbedret timeforbrug: 69 % bruger mere end 30 t./ugen på studiet. 56 % får meget / rigtig meget ud af studierne, 33 % middel-meget. 52 % skrev i grupper, men blot 26 % i samarbejde med ekstern partner. Kun 2 studerende er utilfredse med det fysiske arbejdsmiljø cadeau til Skolen for at have presset på i systemet hvad angår dette Turisme Aalborg 36 % bruger +40 t. om ugen på deres studier! 55 % får meget / rigtig meget ud af studierne, 41 % middel-meget. 44 % skrev i grupper, 55 % i samarbejde med ekstern partner (flot!) Kun 2 % er utilfredse med det fysiske arbejdsmiljø = meget forbedret cadeau til Skolen for at have presset på i systemet hvad angår dette Turisme Kbh. (kun 28 % besvarelser, ikke-repræsentativt) Forværret timeforbrug: 45 % bruger timer eller mindre end 10 timer/ugen på studiet. Svarer til resultat af kursusevalueringerne Det er signifikant dårligere, end sidste forårs-evaluering, hvor 27 % brugte t./ugtl. Og ingen mindre. Det kolliderer med: 50 % får meget / rigtig meget ud af studierne, 35 % middel-meget. 69 % skrev i grupper (flot!), men blot 26 % i samarbejde med ekstern partner. 4 stud. (25 %) er utilfredse med det fysiske arbejdsmiljø Rasmus: Hvad defineres som samarbejde m. ekstern partner? Hvor meget skal der til, for at man kan sige, man har samarbejdet med en ekstern partner. Det må godt uddybes. Diskussion -> forslag til ændring i skemaet med specificering af begrebet samarbejde med ekstern partner. Arbejdsløshedstallene ser ikke godt ud, så derfor vil det være en god ide, at fokusere på det. Man skal måske være bedre til at fortælle de studerende, at de godt kan dreje deres uddannelse hen mod det, de gerne vil arbejde med, når de er færdige med deres studie. F.eks. kan de vælge at skrive deres projekter, tage i praktik og skrive speciale indenfor, det de gerne vil arbejde med, når de er færdige. Kan man forventningsafstemme allerede fra studiestart I skal selv tænke på, hvad I vil have ud af uddannelsen, hvor vil I ende. For at forbedre karriererådgivningen skal der hvert semester inviteres en alumne på hvert studie, til at fortælle om sine erfaringer med jobbet efter studiet. Der er afsat penge til det i budgettet.

6 5. Plagiat Udgår til næste møde. 6. Anonymisering af virksomheder i skr. Opgaver (principbeslutning) Udgår til næste møde. 7. Kravet til Interkulturel/international dimension i CCGs studieordning (principbeslutning) Udgår til næste møde. 8. Akkreditering, strategi- og handleplaner, sidste nyt. Selvevalueringsprocessen På baggrund af siders selvevalueringsrapporter, møder m. eksterne bedømmere og studenterrepræsentanter fra henholdsvis CCG og Turisme i august, har Skolen og SNTS selv defineret områder med forbedringspotentiale. Turisme frafald, gennemførsel og effektivitet. Særligt for Turisme Kbh. skal der fokus på ledighed og karrierevejledning, da de har røde tal. Er der en fornuftig fordeling af VIP/DVIP forbrug. CCG skal der kigges på studerendes arbejdsindsats og studieintensiteten, ledighed og karriereplanlægning. Der er røde tal for ledigheden, de skal forbedres. Mange gode idéer fra møderne til problemløsning (fra eksterne + studerende): 9. semesters-studerende skal holde oplæg på 7. semester om det gode ved gruppearbejde, PBL og diversitets-synergien håber det hjælper på, der er flere, der arbejder i grupper (CCG). Der skal være en bedre formidling af karrierecentrets vejledning og brug af alumner som gæsteforelæsere. Når vi modtager referat fra selvevalueringsmøderne bliver disse fremsendt til SNTS, til implementering i Strategi- og Handlingsplan. Audit trail Turisme er udtaget på afsætning af kandidater og beskæftigelse, her skal vi forholde os til de tal, der er. Vi har 342 sider rapport og bilag indleveret til AI (Tak til skolen og sekretærerne for et stort arbejde). 9. klagesager (inkl. Censorsagen) 1 studerende har klaget over eksamen i Applied Methods Market and Consumption men fået afslag fra HumFak. Afslaget: On the basis of your complaint and the response from the examiners, the Dean has decided to reject your complaint. The dean emphasizes that the examiners have given a thorough and comprehensive statement for the reasons underpinning the mark given. En meget uheldig sag med en påvirket censor på Turisme specialeeksamen, medførte en del krisehåndtering og kommunikation. Alle blev tilbudt reeksamen, men kun den studerende, der var direkte berørt af det, valgte at tage imod en ny eksamen som blev udført ganske hurtigt efter den planlagte eksamen.

7 SNTS har meddelt til censorformanden, at vi ikke ønsker at benytte den pågældende censor på vores uddannelser længere. Han er senere blevet afbeskikket censorkorpset. Studiesekretær og vejleder reagerede, som de skulle. 10. Brazilian Studies, nedlæggelse af specialisering Vi oprettede Brazilian studies i 2014, men fik blot tre tilmeldte og kun to ønskede at tage eksamen. Vi havde et krav om min. 8 stud. det første år. Med hjeml i det, giver det god mening at nedlægge specialiseringen igen. Vedtaget skal dog i høring i resten af SN. Anbefaler, at vi fjerner det fra studieordningen igen. I øvrigt, de andre to specialiseringer under SNTS er populære: Global Tourism Studies trækker fulde huse i Kbh. og 22 studerende var til stede ved Arctic Studies første kursusgang dette semester. 11. Semesterbeskrivelser Alle tre semesterplaner er ved at være på plads, der er små mangler. Kun behandling af to: Turisme Kbh. + CCG, da Turisme Aalborg først er fremsendt senere. Følgende står for revisionen af de tre: - Turisme Aalborg mangler et kursus, det er på vej, BSB står for smårevisioner. - Turisme Kbh. her mangler ingen kurser CR står for smårevisioner. - CCG manglede 3 kurser - alle er nu på plads, RCT står for smårevisioner Følgende udregning for CCGs streamkurser + core courses blev besluttet i februar 2015: Workload: 20 ECTS/4: 135 hours - Class hours: 16 - Preparation time before class: 40 hours - Exercises (or preparation): 4 hours - Exam: 75 hours (= ¼ of the project work load, incl. project writing, supervision, oral defence) Generelt: Studiesekretærer laver ændringer i de enkelte kursusbeskrivelser, AVL høster igen til de samlede semesterbeskrivelser. Betinget godkendelse af de to semesterbeskrivelser, de bliver sendt ud til endelig godkendelse. Turisme Aalborgs semesterplan rundsendes tillige til endelig godkendelse senere. 12. Evt. Igen i år mangler der studiekort til de studerende i KBH. MG følger op på ikke-fremsendte studiekort til Turisme-studerende i Kbh. SN beder Carina Ren følge op på sagen. IB og RFS ønsker en tydeliggørelse (Turisme-KBH) af sammenhænge og forskelle mellem Innovationsprojektet og Semesterprojektet. Tak til Robert, for hans tid som Studienævnsformand. Held og lykke i det nye job.

8 Nyt møde MK fremsender en Doodle.

Referat af Studienævnsmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier (SN-TS) Tirsdag den 24. november 2015

Referat af Studienævnsmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier (SN-TS) Tirsdag den 24. november 2015 Studienævnet for Tværkulturelle Studier Kroghstræde 1 9220 Aalborg Ø Tlf. 9940 8080 Fax 9635 0044 www.ccg.aau.dk Sagsbehandler: Anne Vestergaard Larsen Tlf. 9940 9925 lasrsen@cgs.aau.dk 24. november 2015

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier (SN-TS) Mandag den 18. maj 2015

Referat af Studienævnsmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier (SN-TS) Mandag den 18. maj 2015 Studienævnet for Tværkulturelle Studier Kroghstræde 1 9220 Aalborg Ø Tlf. 9940 8080 Fax 9635 0044 www.ccg.aau.dk Sagsbehandler: Malene Karmisholt Tlf. 9940 9137 malene@cgs.aau.dk 10. www.nc.auc.dk juni

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier (SN-TS) Onsdag den 26. februar 2014

Referat af Studienævnsmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier (SN-TS) Onsdag den 26. februar 2014 Studienævnet for Tværkulturelle Studier Kroghstræde 1 9220 Aalborg Ø Tlf. 9940 8080 Fax 9635 0044 www.ccg.aau.dk Sagsbehandler: Malene Karmisholt Tlf. 9940 9137 malene@cgs.aau.dk 13. marts 2014 Referat

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier (SN-TS) Fredag den 3. maj 2013

Referat af Studienævnsmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier (SN-TS) Fredag den 3. maj 2013 Studienævnet for Tværkulturelle Studier Kroghstræde 1 9220 Aalborg Ø Tlf. 9940 8080 Fax 9635 0044 www.ccg.aau.dk Sagsbehandler: Malene Karmisholt Tlf. 9940 9137 malene@cgs.aau.dk 28. maj 2013 Referat af

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier (SN-TS) Mandag den 16. september 2013

Referat af Studienævnsmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier (SN-TS) Mandag den 16. september 2013 Studienævnet for Tværkulturelle Studier Kroghstræde 1 9220 Aalborg Ø Tlf. 9940 8080 Fax 9635 0044 www.ccg.aau.dk Sagsbehandler: Malene Karmisholt Tlf. 9940 9137 malene@cgs.aau.dk 24. september 2013 Referat

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier (SN-TS) Mandag den 21. september 2012

Referat af Studienævnsmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier (SN-TS) Mandag den 21. september 2012 Studienævnet for Tværkulturelle Studier Kroghstræde 1 9220 Aalborg Ø Tlf. 9940 8080 Fax 9635 0044 www.ccg.aau.dk Sagsbehandler: Malene Karmisholt Tlf. 9940 9137 malene@cgs.aau.dk 21. september 2012 Referat

Læs mere

Referat af møde mellem aftagerpanelet og uddannelserne 15 september 2017

Referat af møde mellem aftagerpanelet og uddannelserne 15 september 2017 Referat af møde mellem aftagerpanelet og uddannelserne 15 september 2017 Sted: Aalborg Universitet, Kroghstræde 3, lokale 5.228. Tid: Kl. 10.30 12.00 Deltagere: Karina Madsen Smed, (KMS), Koordinator for

Læs mere

Study Board Meeting International Relations

Study Board Meeting International Relations Study Board Meeting Wednesday the 13 of September 13.00-15.00 Aalborg: KST3 1.202 Meeting room (Glassalen) København: A. C. Meyers Vænge 15 (CPH) - 2.1.022 Mødedeltagere: Steen Fryba Christensen, Wolfgang

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier (SN-TS) Mandag den 12. september 2016

Referat af Studienævnsmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier (SN-TS) Mandag den 12. september 2016 Studienævnet for Tværkulturelle Studier Kroghstræde 1 9220 Aalborg Ø Tlf. 9940 8080 Fax 9635 0044 www.ccg.aau.dk Sagsbehandler: Malene Karmisholt Tlf. 9940 9137 malene@cgs.aau.dk 28. september 2016 Referat

Læs mere

Study Board Meeting International Relations

Study Board Meeting International Relations Studienævnsmøde onsdag den 15. november 13.00-15.00 Aalborg: KST3 2.107 København: A. C. Meyers Vænge 15 (CPH) - 2.1.022 Mødedeltagere: Steen Fryba Christensen, Ane Bislev, Danny Raymond, Bjørn Møller,

Læs mere

Godkendt referat af studienævnsmøde i studienævn for Engelsk, Tysk og Kulturforståelse konstituerende og 1/2018 onsdag d. 7.

Godkendt referat af studienævnsmøde i studienævn for Engelsk, Tysk og Kulturforståelse konstituerende og 1/2018 onsdag d. 7. Godkendt referat af studienævnsmøde i studienævn for Engelsk, Tysk og Kulturforståelse konstituerende og 1/2018 onsdag d. 7. februar 2018 S K O L E N F O R K U L T U R O G G L O B A L E S T U D I E R K

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 23. september 2015. Til stede: Afbud: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen,

Læs mere

Robert Christian Thomsen, Susanne Hald, Lisbeth Videbæk Thomsen Evy Lyhn Christensen Referat godkendt den 24. april 2019

Robert Christian Thomsen, Susanne Hald, Lisbeth Videbæk Thomsen Evy Lyhn Christensen Referat godkendt den 24. april 2019 Godkendt referat af studienævnsmøde i studienævn for Engelsk, Tysk og Kulturforståelse konstituerende og 1/2019 onsdag d. 6. februar 2019 SKOLEN FOR KULTUR OG GLOBALE STUDIER KROGHSTRÆDE 1-3 9220 AALBORG

Læs mere

Studienævnsmøde den 5. januar 2016, kl

Studienævnsmøde den 5. januar 2016, kl Studienævn for Uddannelse, læring og forandring Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 05.01.2016 Studienævnsmøde den 5. januar 2016, kl. 9.00-11.00

Læs mere

Studienævnsmøde tirsdag den 30. januar Til stede

Studienævnsmøde tirsdag den 30. januar Til stede Historiestudiet Studienævnet for Historie Kroghstræde 1 9220 Aalborg Øst www.historie.aau.dk/ Studie- og studienævnssekretær Tlf. 99 40 26 11 byrresen@cgs.aau.dk Studienævnsmøde tirsdag den 30. januar

Læs mere

Ansvarsområder for skole og studienævn på TEKNAT, Aalborg Universitet

Ansvarsområder for skole og studienævn på TEKNAT, Aalborg Universitet Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Kim Jensen Telefon: 9940 9900 Email: kje@adm.aau.dk Dato: 30-04-2014 Sagsnr.: 2014-409-00021 Ansvarsområder for skole og studienævn

Læs mere

Semesterevaluering efteråret 2013 SIV Engelsk

Semesterevaluering efteråret 2013 SIV Engelsk Semesterevaluering efteråret 2013 SIV Engelsk Hvilken uddannelse går du på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Praktikophold Har du været på praktikophold på dette semester

Læs mere

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl Referat af studienævnsmøde onsdag den 5. september 2018, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 8. maj. 3. Justeringer af opgaver: Forkortelse eksamensperiode

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013

Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013 Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013 Indholdsfortegnelse Indledning...4 Forretningsudvalget (FU)...4 FU-møde: 21. oktober 2013...4 Elektronisk semesterevaluering...6 Samlet status...6

Læs mere

Study Board Meeting International Relations

Study Board Meeting International Relations Study Board Meeting Wednesday the 24 of May 13.00-15.00 Participants: Steen Fryba Christensen, Wolfgang Zank, Ane Bislev, Xing Li, Danny Raymond, Sausan Mersoumi, Kathrin Holm, Nita Stine Schaub, Bjørn

Læs mere

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 5: IT-baseret forbedring af organisatoriske

Læs mere

Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat:

Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat: SUND fakultet Att.: Bodil Brander Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræt Niels Jernes Vej 12, A5 9220 Aalborg Øst Telefon: 9940 8008 Email: mk@hst.aau.dk www.smh.aau.dk Dato: 10-01-2017 Redegørelse

Læs mere

Studienævnsmøde Internationale forhold. Kroghstræde 3 lokale 5.228, Aalborg via videokonference A. C. Meyers Vænge 15 (CPH)

Studienævnsmøde Internationale forhold. Kroghstræde 3 lokale 5.228, Aalborg via videokonference A. C. Meyers Vænge 15 (CPH) Studienævnsmøde mandag den 24. oktober 13.00-15.00 Kroghstræde 3 lokale 5.228, Aalborg via videokonference A. C. Meyers Vænge 15 (CPH) - 2.1.022 Deltagere: Steen Fryba Christensen, Wolfgang Zank, Bjørn

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 31. oktober 2012 Til stede: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Jakob Skjøtt-Larsen,

Læs mere

Semesterevaluering SIV Engelsk forår 2015

Semesterevaluering SIV Engelsk forår 2015 Semesterevaluering SIV Engelsk forår 2015 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør specialisering, tomplads el.lign.) Kandidatuddannelsen

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelses om et punkt vedr. et årshjul for koordinatorer.

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelses om et punkt vedr. et årshjul for koordinatorer. Referat fra SN-møde i Studienævnet for Internationale Forhold onsdag den 10. december 2014. Deltagere: Li Xing, Søren Dosenrode, Steen Fryba Christensen, Peer Møller Christensen, Malene Gram og Anne Vestergaard

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde i studienævnet for Internationale Forhold torsdag den 1. oktober 2015.

Referat fra studienævnsmøde i studienævnet for Internationale Forhold torsdag den 1. oktober 2015. Referat fra studienævnsmøde i studienævnet for Internationale Forhold torsdag den 1. oktober 2015. Deltagere: Li Xing, Søren Dosenrode, Steen Fryba Christensen, Ane Bislev, Danny Raymond, Malene Gram and

Læs mere

Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Humanistisk Informatik fra Antal

Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Humanistisk Informatik fra Antal Uddannelsesevaluering 2014 Studienævnet for Humanistisk Informatik Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Humanistisk Informatik fra 2014. Antal Antal

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 21.01.2014 Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Til

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 11. december 2013

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 11. december 2013 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 11. december 2013 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 15. januar 2014. Til stede: Afbud: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Jakob

Læs mere

Referat af Aftagerpanelmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier og Sprog og Internationale Studier Onsdag den 23.

Referat af Aftagerpanelmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier og Sprog og Internationale Studier Onsdag den 23. Studienævnet for Tværkulturelle Studier Kroghstræde 1 9220 Aalborg Ø Tlf. 9940 8080 Fax 9635 0044 www.ccg.aau.dk Sagsbehandler: Malene Karmisholt Tlf. 9940 9137 malene@cgs.aau.dk 10. januar 2017 Referat

Læs mere

Semesterevaluering SIV engelsk efterår 2014

Semesterevaluering SIV engelsk efterår 2014 Semesterevaluering SIV engelsk efterår 2014 Generelle oplysninger Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Generelle oplysninger Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx

Læs mere

Referat af møde med aftagerpanelet for SIS og CCG. Mandag den 7. marts 2011

Referat af møde med aftagerpanelet for SIS og CCG. Mandag den 7. marts 2011 Studienævnet for Tværkulturelle Studier Studienævn for Sprog og Internationale Studier Fibigerstræde 2 9220 Aalborg Ø Tlf. 9940 8080 Fax 9635 0044 www.ccg.aau.dk Sagsbehandler: Malene Karmisholt Tlf. 9940

Læs mere

Uddannelseskoordinatorer og uddannelsesgrupper på Institut for Datalogi

Uddannelseskoordinatorer og uddannelsesgrupper på Institut for Datalogi Institut for Datalogi Selma Lagerlöfs Vej 300 9220 Aalborg Øst Dato: 09-10-2019 Uddannelseskoordinatorer og uddannelsesgrupper på Institut for Datalogi I dette dokument beskrives organiseringen af uddannelseskoordinering

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

Referat fra SN-møde i Studienævnet for Internationale Forhold torsdag den 2. oktober 2014.

Referat fra SN-møde i Studienævnet for Internationale Forhold torsdag den 2. oktober 2014. Referat fra SN-møde i Studienævnet for Internationale Forhold torsdag den 2. oktober 2014. Deltagere: Li Xing, Søren Dosenrode, Steen Fryba Christensen, Peer Møller Christensen, Malene Gram og Anne Vestergaard

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl

Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Institut for Sociologi og Socialt Arbejde Kroghstræde 7 9220 Aalborg Ø www.socialkandidat.dk Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl. 13.00 15.00 Sted: Aalborg:

Læs mere

Kandidatuddannelsen i idrætsteknologi

Kandidatuddannelsen i idrætsteknologi Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Uddannelsessekretariatet Sebastian Bue Rakov Telefon: 99 40 96 81

Læs mere

Referat af møde nr. 6/2017 i Studienævnet for International Virksomhedskommunikation d. 1. november 2017.

Referat af møde nr. 6/2017 i Studienævnet for International Virksomhedskommunikation d. 1. november 2017. I n t e r n a t i o n a l V i r k s o m h e d s k o m m u n i k a t i o n Studienævnet Kroghstræde 3 9220 Aalborg Øst Sagsbehandler Karina Kristiansen Tlf. 9940 9153 karina@cgs.aau.dk 14. november 2017

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Studienævnsmøde den 28. august Til stede

Studienævnsmøde den 28. august Til stede H i s t o r i e s t u d i e t Studienævnet for Historie Kroghstræde 1 9220 Aalborg Øst www.historie.aau.dk/ Studie- og studienævnssekretær Susanne Broberg Byrresen Tlf. 99 40 26 11 byrresen@cgs.aau.dk

Læs mere

Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier. Version: 3

Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier. Version: 3 Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier Studienævn: Kommunikation og digitale medier Periode: 2015-2018 Dato: 25/01 2016. Version: 3 Nuværende situation:

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 21. marts 2012

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 21. marts 2012 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 21. marts 2012 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 18. april 2012. Til stede: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Jakob Skjøtt-Larsen,

Læs mere

Referat af møde nr. 5/2015 i Studienævnet for International Virksomhedskommunikation d. 18. juni 2015.

Referat af møde nr. 5/2015 i Studienævnet for International Virksomhedskommunikation d. 18. juni 2015. S p r o g o g I n t e r n a t i o n a l V i r k s o m h e d s k o m m u n i k a t i o n Studienævnet Kroghstræde 3 9220 Aalborg Øst Sagsbehandler Birthe Winther Tlf. 9940 9192 winther@cgs.aau.dk 18. juni

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Deltagere: Kim Møller, Annick Prieur, Christian Klement, Julie Roed Erhardsen, Krista Bjerknæs Fallesen, Malene Søndergaard Petersen, Paw Thisted Møller

Læs mere

Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017

Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017 Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Modul 5: Organisation

Læs mere

Studienævnsmøde den 1. december 2015, kl

Studienævnsmøde den 1. december 2015, kl Studienævn for Uddannelse, Læring og Forandring Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 01.12.2015 Studienævnsmøde den 1. december 2015, kl. 9.00-11.00

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 23.10.2013 Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Til stede:

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. DECEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 4. september. 3. Evaluering af 2. semester 4. Planlægning

Læs mere

Semesterevaluering foråret 2014 SIV Engelsk

Semesterevaluering foråret 2014 SIV Engelsk Semesterevaluering foråret 2014 SIV Engelsk Generelle oplysninger Hvilken uddannelse går du på på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Studieophold Har du været på studieophold

Læs mere

Referat af semesterevalueringsmøde Evaluering af Anvendt filosofi, semester, efterårssemestret 2017

Referat af semesterevalueringsmøde Evaluering af Anvendt filosofi, semester, efterårssemestret 2017 Referat af semesterevalueringsmøde Evaluering af Anvendt filosofi, 1. + 3. + 5. semester, efterårssemestret 2017 Dato: 18. april 2018 Kl.: 13.00 Til stede: Lektor og studienævnsformand Morten Ziethen Lektor

Læs mere

21. oktober 2015 Ref.: crc J.nr.: 9/15. Til stede: Martin Knakkergaard (MK) Mads Walther Hansen (MWH) Ole Izard Høyer, observatør, VIP

21. oktober 2015 Ref.: crc J.nr.: 9/15. Til stede: Martin Knakkergaard (MK) Mads Walther Hansen (MWH) Ole Izard Høyer, observatør, VIP I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Godkendt med et par bemærkninger fra Robert. Referatet tilrettes og lægges ud.

Godkendt med et par bemærkninger fra Robert. Referatet tilrettes og lægges ud. Studienævnsmøde i Studienævnet for Internationale Forhold tirsdag den 29. august 2016, kl. 13.00-15.00 i lokale1.128. Deltagelse af Global Refugee Studies fra Sydhavnen med videokonference Deltagere: Steen

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 9.1: Ledelse af it-udviklingsprojekter...

Læs mere

Evaluering, 3. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, eftera r 2015

Evaluering, 3. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, eftera r 2015 Evaluering, 3. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, eftera r 2015 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Modulevaluering udleveret på modulernes sidste kursusgang... 4 Modul 3: Samfundsøkonomi...

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: fredag den 22. marts kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Procedure for evaluering af undervisning, semestre og uddannelser

Procedure for evaluering af undervisning, semestre og uddannelser Samfundsøkonomiuddannelsen Fibigerstræde 2 Postboks 159 9100 Aalborg Procedure for evaluering af undervisning, semestre og uddannelser 1. Baggrund Der redegøres i dette notat for de procedurer på Samfundsøkonomi-uddannelsen,

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

31. marts 2014 Ref.: crc J.nr.: 03/14. Til stede:

31. marts 2014 Ref.: crc J.nr.: 03/14. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Dette brev præciserer de valgte audit trails og indeholder følgende oplysninger om hver audit trail:

Dette brev præciserer de valgte audit trails og indeholder følgende oplysninger om hver audit trail: Aalborg Universitet Fredrik Bajers Vej 5 9220 Aalborg Øst Att. Heidi Linnemann Prehn Institutionsakkreditering af AAU - Audit trails Akkrediteringspanelet har i forbindelse med institutionsakkrediteringen

Læs mere

SELVEVALUERINGSMØDE FOR KANDIDATUDDANNELSEN I ICTE OG MASTERUDDANNELSEN I ICT

SELVEVALUERINGSMØDE FOR KANDIDATUDDANNELSEN I ICTE OG MASTERUDDANNELSEN I ICT SELVEVALUERINGSMØDE FOR KANDIDATUDDANNELSEN I ICTE OG MASTERUDDANNELSEN I ICT SCHOOL OF ICT / STUDIENÆVN FOR ELEKTRONIK OG IT 7. SEPTEMBER 2016 Dagsorden 10.00: Velkomst, præsentation af dagsorden, deltagere

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 1: Informationsteknologi,

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 19. juni 2013 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013 Tilstedeværende: Per Servais (formand), Christina Maj Hegelund (Næstformand), Martin Storgaard

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017

Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017 Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Grundkursus i

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2015 Indhold Indledning... 2 Modulevaluering udleveret på modulets sidste kursusgang... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Samlet status... 3

Læs mere

VEJLEDNING GODKENDT 18.01.13; REVIDERET 12.08.15 SES STUDIEHÅNDBOG V1-1

VEJLEDNING GODKENDT 18.01.13; REVIDERET 12.08.15 SES STUDIEHÅNDBOG V1-1 Vejledning for semesterkoordinatorer, kursusholdere og vejledere på 1. studieår Nedenstående udgør TEKNAT-skolernes vejledning for semesterkoordinatorer m.fl. på 1. studieår. Vejledningen er opbygget som

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015

M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015 I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015 Forum Studienævnet for Kunst- og Kulturvidenskab Møde afholdt:

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, 6. semester, Politik & Administration 2016

Semester- og kursusevaluering, 6. semester, Politik & Administration 2016 Semester- og kursusevaluering, 6. semester, Politik & Administration 2016 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk kursus- og semesterevaluering... 3 Modul 12: Organisation og

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 4. november 2015

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 4. november 2015 Referat fra studienævnsmøde onsdag den 4. november 2015 Deltagere: Kim Møller, Lærke Mogensen, Annick Prieur, Nicolay Johansen og Julie Roed Erhardsen. Afbud fra: Sidse Granat Jønsson Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Semesterevaluering SIV spansk efterår 2014

Semesterevaluering SIV spansk efterår 2014 Generelle oplysninger Semesterevaluering SIV spansk efterår 2014 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Generelle oplysninger Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Studienævnsmøde d. 8. oktober 2018 kl. 09.00-11.00 Kroghstræde 7, Rum 72; FKJ10B lok. 2.21 Deltagere: Lundemark Andersen, Mia Arp Fallov, Søren Juul, Malene Mørk Eriksen, Inger Bruun Hansen, Simone Mengers,

Læs mere

Tilstede: Betina Jacobsen, Lene Tølbøll, Anne Görlich (KBH), Marianne Kæraa Bülow (KBH), Chilie Strellner (Ref.)

Tilstede: Betina Jacobsen, Lene Tølbøll, Anne Görlich (KBH), Marianne Kæraa Bülow (KBH), Chilie Strellner (Ref.) Studienævnet for MBU Institut for Sociologi og Socialt Arbejde Fibigerstræde 13 9220 Aalborg Øst Sagsbehandler: Anne-Chilie M. Strellner Telefon: 9940 7033 Email: cms@socsci.aau.dk Referat af MBU studienævnsmøde

Læs mere

Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier 2015.

Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier 2015. Uddannelsesevaluering 2015 Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier

Læs mere

Fakultetet afrapporterer på kvalitetssikringsarbejdet til LT som her angivet: Afrapportering Hvornår Ansvarlig for afrapportering

Fakultetet afrapporterer på kvalitetssikringsarbejdet til LT som her angivet: Afrapportering Hvornår Ansvarlig for afrapportering Beskrivelse af monitorering af uddannelserne Fakultetet afrapporterer på kvalitetssikringsarbejdet til LT som her angivet: Afrapportering Hvornår Ansvarlig for afrapportering Årlig uddannelsesredegørelse

Læs mere

Udbytte af semestret: Der er fra middel til høj grad af tilfredshed med undervisningen og afviklingen af semestret

Udbytte af semestret: Der er fra middel til høj grad af tilfredshed med undervisningen og afviklingen af semestret Musikuddannelsen Forår 2017 Opsamling Musik forår 2017 Semester- og kursusevalueringer Semesterevalueringer Studienævnets overordnede kommentarer til besvarelserne: Generelt lav svarprocent samt en middel

Læs mere

Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009

Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009 Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009 Tilstede: Erling Jensen, Henrik Find Fladkjær, Preben Sander Kristensen, Lars Gelsing, Jimmi Kristiansen og Nanna Damgaard Afbud: Ditte Hartvig, Anders

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet 1 Referat af studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet, onsdag den 1. oktober 2014 kl.: 10:00-12:00 i lokale 1.02, NJV 6B Til stede: Ulla Steen, Sten Bønsing, Lars Bo Langsted, Marie

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 7. juni. 3. Referat fra møde med Aftagerpanelet

Læs mere

Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015

Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015 Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Modulevaluering udleveret på modulernes sidste kursusgang... 4 Modul 1: Velfærdssamfund i forandring...

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 13. april 2011

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 13. april 2011 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 13. april 2011 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 25. maj 2011. Til stede: Afbud: Trond B. Klausen (TBK), Anja Jørgensen (AJ), Lars

Læs mere

Søren Frimann Claus Elmholdt Studienævnsrepræsentant Lone Krogh Studiesekretær Inger-marie Brun blev syg, deltog ikke.

Søren Frimann Claus Elmholdt Studienævnsrepræsentant Lone Krogh Studiesekretær Inger-marie Brun blev syg, deltog ikke. Semesterevaluering 1 semester LOOP 2016 Evaluering af Masteruddannelse i Læreprocesser med specialisering i Ledelses- og Organisationspsykologi, 1. semester, forårssemesteret 2016 Dato: 8. december. 2016

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Referat af Aftagerpanelmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier og Sprog og Internationale Studier Mandag den 20.

Referat af Aftagerpanelmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier og Sprog og Internationale Studier Mandag den 20. Studienævnet for Tværkulturelle Studier Kroghstræde 1 9220 Aalborg Ø Tlf. 9940 8080 Fax 9635 0044 www.ccg.aau.dk Sagsbehandler: Malene Karmisholt Tlf. 9940 9137 malene@cgs.aau.dk 9. december 2015 Referat

Læs mere

Selvevaluering Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for KSA.

Selvevaluering Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for KSA. Selvevaluering 2018 Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for KSA. Uddannelsen har udviklet sig meget gennem de sidste tre år, og der er allerede fokus på håndtering af en del af de problemområder,

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer.

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer. HD studienævnsmøde den 2. december 2015 kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1325, lokale 312 Til stede: Jan Laursen, Finn Schøler, Søren Erik Nielsen Afbud fra: René Franz Henschel, Karsten Bay Referent: Rita

Læs mere

Studienævnsmøde den 2. marts 2016, kl

Studienævnsmøde den 2. marts 2016, kl Studienævn for Uddannelse, læring og forandring Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 02.03.2016 Studienævnsmøde den 2. marts 2016, kl. 9.15-12.00

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Torsdag, den 18. december 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: Frederikskaj 12, lokale

Læs mere

Semesterevaluering SIV tysk forår 2013

Semesterevaluering SIV tysk forår 2013 Semesterevaluering SIV tysk forår 2013 Generelle oplysninger: Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Generelle oplysninger: Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering,

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 20. november 2012

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 20. november 2012 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 21. november 2012 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 20. november 2012 Tilstedeværende: Per Servais (formand), Mogens Nielsen, Mikkel Askløf, Christina

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011.

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011. :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Fibigerstræde 11 9220 Aalborg Øst www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Referat af Studierådsmøde Onsdag den 20. juni

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Onsdag, den 14. november 2012 kl. 9.00 15.00 Sted: AAU Cph, A. C. Meyers Vænge 15, lokale M6-6.045, 2450 København SV Deltagere: Lars Uggerhøj,

Læs mere

Aftagerpanelmøde den 13. februar Aftagerpanelmøde. Forum. Møde afholdt: Den 13. februar Institut for Psykologi. Sted:

Aftagerpanelmøde den 13. februar Aftagerpanelmøde. Forum. Møde afholdt: Den 13. februar Institut for Psykologi. Sted: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O GI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Aftagerpanelmøde den 13. februar 2014 M Ø D E R E F E R A T 25. MARTS 2014 Forum Aftagerpanelmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI

Læs mere

Der er i alt indkommet 125 evalueringer, og svarene fordeler sig som følger (procenter afrundet til nærmeste hele tal):

Der er i alt indkommet 125 evalueringer, og svarene fordeler sig som følger (procenter afrundet til nærmeste hele tal): Afrapportering af undervisningsevaluering, SIV, engelsk, foråret 2011 Fagkoordinator: Lise-Lotte Holmgreen 1. november 2011 Kursusevaluering, 2. semester Der er i alt indkommet 125 evalueringer, og svarene

Læs mere

Klinisk Videnskab og Teknologi 10. semester, forår 2015

Klinisk Videnskab og Teknologi 10. semester, forår 2015 Spørgeskemaet blev udsendt pr. mail til i alt 19 studerende den 16. juni 2015. Efterfølgende er udsendt erindring om besvarelse den 23. juni 2015. Fristen for besvarelse udløb den 1. juli 2015. Ud af de

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 5. november 2014 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 3014 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Dimensionering v/mk. 3. Bemanding i efteråret 2015 v/mk. 4. Information vedr. karakterbekendtgørelsen v/mk

Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Dimensionering v/mk. 3. Bemanding i efteråret 2015 v/mk. 4. Information vedr. karakterbekendtgørelsen v/mk I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Procedure for selvevaluering og udvikling af Aalborg Universitets uddannelser

Procedure for selvevaluering og udvikling af Aalborg Universitets uddannelser Ledelsessekretariatet www.kvalitetssikring.aau.dk Juni 2014 Sagsnr.: 2012-412-00017 Procedure for selvevaluering og udvikling af Aalborg Universitets uddannelser Baggrund Procedure for selvevaluering og

Læs mere