Musik i Tide skolekoncerter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Musik i Tide skolekoncerter"

Transkript

1 Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas, cello Ulrik Brohuus Trommer Afenginn forener rockens energi, Balkans løssluppenhed og den nordiske folkemusiks tænksomme sødme i et originalt musikalsk mix. Resultatet er et unikt musikalsk udtryk, præsenteret i en intens og medrivende koncert, der spænder fra skrøbeligt pianissimo til vilde og brølende passager; fra et suk af nordisk melankoli til et skvæt frydefuld galskab. Afenginn spiller udelukkende eget materiale, hentet fra seks anmelderroste og prisbelønnede albums, og har flere hundrede koncerter i ind- og udland bag sig, fra små scener til store festivaler og i 2017 bla. Tønder og Roskilde Festival. Glæd jer! Undervisningsmaterialet retter sig mod matematik, tysk og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Uanset oplevelse af genren, var eleverne klar over, at det var dygtige musikere. Mange blev også fanget af genren. Noget af det bedste materiale, overbygningen har oplevet. Christinelystskolen, sep Virkelig gennemført og flot gennemgang af deres musik. Eleverne snakkede livligt efter koncerten og mange var imponeret over deres tekniske kunne indenfor deres instrumenter. Jyllinge Skole, sep 2016 Helt i top. Mølholm Skole, okt Antal tilskuere: 150 Opstillingstid: 60 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: Meget gerne opsætning af stole til koncerten.

2 Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband En FanJAZZtisk Trommerejse Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, fortælling Casper Mikkelsen Trommer og fortælling Jan Harbeck Saxofon Morten Ankarfeldt Bas Zier Romme Larsen Piano Hvor kommer trommerne egentlig fra? Hvordan blev de til et trommesæt? Må man slå på trommer i en kirke, og hvad har det med jazz at gøre? En FanJAZZtisk Trommerejse er en musikalsk mættet koncert, der fortæller trommernes og jazzmusikkens historie hele vejen fra Afrikas savanne til New Yorks asfaltjungle. Koncerten byder på et overflødighedshorn af musik lige fra bedrøvet blues til hæsblæsende swingmusik fra storbyens pulserende asfaltjungle. Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband leverer det hele med et glimt i øjet, imponerende håndværk og medrivende entusiasme. Så afgjort jazz i børnehøjde! Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Tip top! Glade børn - dejlig oplevelse! Dronninggårdskolen, jan Super dygtige musikere, fin fortælling. Dejligt at høre jazz. Det har været forstyrrende for eleverne på den gode måde, da de jo ikke er vant til at høre jazz. Louiseskolen, nov a kan være rigtig svær at fastholde længe af gangen, men de var tryllebundet i 40 minutter. Yes! En af eleverne sagde bagefter: De var så gode at jeg næsten kom til at græde. Holmegårdsskolen, nov Opstillingstid: 45 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: Orkestret har alt gear med selv, men det er selvfølgelig altid rart med et akustisk klaver, så hvis skolen har sådan et, vil vi mægtig gerne låne det :-)

3 De Tre Musikterer De Tre Musikterer Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, jazz Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele Palle Windfeldt Guitarer Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba De Tre Musikterer præsenterer en sjov og let tilgængelig Klassisk møder Jazz -koncert, der pirrer sanserne og blander det bedste af den klassiske musiks dybde og gode melodier med jazzens mere improvisatoriske og legende tilgang til det musikalske stof. En hjertevarm koncert fyldt med marimba, ukulele, elguitar og klokkespil, hvor eleverne vil lege, spille og synge med på nogle af de største hits fra den klassiske sangskat sammen med topmusikere fra Det Kgl. Kapel og den danske Jazzscene. De vil synge Ravels Bolero, gå i trommeparade, danse til Bartok og synge Carmen. En unik musikoplevelse! Undervisningsmaterialet retter sig mod musik, billedkunst og bevægelse og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Gruppen havde en enestående evne til at formidle til eleverne. Eleverne blev indraget hele tiden. Det var fantastisk. De havde eleverne i deres hule hånd. Materialet var super godt og let at gå til. Rigtig godt med vifterne, der blev brugt som musikinstrumenter under koncerten. Davidskolen, jan Eleverne var så meget MED til koncerten og det gjorde at ingen blev urolige og utålmodige, selv om vi sidder mange børn. Skivehus, jan En herlig sammensætning af Jazz og Klassisk flot fremført af tre dygtige kunstnere. Materialet er inspirerende og lettilgængeligt. Rungsted Skole, jsep Opstillingstid: 45 minutter Nedtagningstid: 20 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen. Tekniske krav: Ingen

4 Drums Across Så nemt det kan være... Musik i Tide Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rock/Pop, stomp/percussion, rap/hiphop, improvisation Lars Storck Percussion guit bas keys bevægelse sang sampling Uffe Helgesen Olsen Doun Douns trommesæt keys kor Klavs Bo Larsen percussion guit bass kor Efter at have turneret i 20 år med forskellige historier er Drums Across nu aktuel med en koncert, hvor sangene er indøvet på forhånd, men hvor det musikalske arrangement bliver til på stedet. Klavs Bo og Lars Storck er multiinstrumentalister, så ved hjælp af kaospedaler og sampling på scenen, guitar, bas, keyboards og alverdens percussion vil eleverne opleve kreativitet på stedet og glæden ved bare at prøve sig frem og jamme. Når sangene kommer oven på det, der bliver komponeret, vil der også blive lavet små koreografier. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: I top, veloplagte og uimodståelige ikke mindst for ungerne. Skolen ved Rønnebær Allé, marts 2016 Helt i top. Gruppen var meget nærværende - sjove historier og aktiviteter var med til at bevare kontakten til eleverne gennem hele koncerten. Mølhom Skole, marts 2016 Tre dygtige musikere der fremførte lækre grooves, smittende rytmik og finurlige tekster på spændende og alsidig vis. Det var et rutineret hold med vitalt overskud, som gav os en flot og vel tilrettelagt opvisning i nogle af musikkens mange virkemidler. Vejle Midtby Skole, marts 2016 Antal tilskuere: 150 Opstillingstid: 40 minutter Nedtagningstid: 25 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: Strøm ved scenen.

5 GIÒIA I Luthers fodspor Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk, fortælling, Mellemøsten, tidlig musik Karina Agerbo blokfløjte Tira Skamby percussion Mie Korp Sloth portativ & keltisk harpe I anledning af Reformationsåret 2017 har middelalderensemblet GIÒIA udarbejdet en forestilling om Martin Luther præsenteret med musik, fortælling og fællessange, der er lige til at synge med på. Historien begynder i klosteret i Erfurt, hvor Luther slet ikke føler, han passer ind. Når Gud nu har skabt ham så glad for sang, musik og dans - hvorfor er det så ikke tilladt? Den unge Luthers søgen ender i Rom, hvor han får idéer til de 95 teser, han senere slår op på kirkedøren. Et udvalg af de reformatoriske hovedpointer bliver her introduceret med humor og i børnehøjde og med masser af musik! Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Opstillingstid: 30 minutter Nedtagningstid: 15 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet. Tekniske krav: Opstilling på gulvet 5x4 m. 100% akustisk.

6 Jensen & Bugge Hemmeligt folkemusikbesøg Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik, fortælling, nordisk Mette Kathrine Jensen Stærk harmonika Kristian Bugge violin Folkemusik-virtuoserne Jensen & Bugge udfordrer den traditionelle skolekoncertform med en anderledes musikoplevelse nemlig et hemmeligt folkemusikbesøg på hele skolen! Mette (harmonika) og Kristian (violin) dukker op som små overraskende musikalske nedslag i forskellige klasser, rum og hjørner på skolen. Alt kan ske, når J & B rykker ind: I 3.A s matematiktime lister de sig ind og spiller en fyrig hopsa, i 0.B høres marchtoner ude fra gangen, og 6.C s gymnastiktime forvandles til en fælles polka. Til slut hentes indskolingseleverne i klasserne og spilles hen til en afsluttende koncert. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og bevægelse og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Stor, stor oplevelse. Vestervig Skole, nov Fantastisk det med at de tager imod eleverne om morgen og rundt klasserne. På den måde kommer de helt ud til eleverne. Østerild Skole, nov Så fuld af livsglæde - skønt! Tingstrup Skole, marts 2016 Antal tilskuere: 250 Opstillingstid: 30 minutter Nedtagningstid: 5 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: Ingen krav

7 Miriam Mandipira og Kjeld Lauritsen Trio Wild about that thing Målgruppe: Udskoling Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, vokal, Afrika, improvisation Miriam Mandipira Vokalist Kjeld Lauritsen Hammond Orgel, Per Gade Guitar Søren Frost Trommer, speak I denne sprudlende skolekoncert præsenterer Kjeld Lauritsen Trio den fabelagtige jazz- og soulsangerinde Miriam Mandipira i et musikprogram der spænder fra Bessie Smith-blues til moderne gospel og soulmusik. Miriam Mandipiri er født i Zimbabwe, men bosiddende i Danmark og bevæger alle med sin store stemme, fremragende fraseringer og personlige udstråling. Tæt bakket op af Per Gades eminente guitarspil, Søren Frosts groovy trommegrooves og Kjeld Lauritsens store Hammondorgel med roterende Lesliehøjttaler og baspedaler lægger de sammen op til en uforglemmelig og rå-swingende koncertoplevelse. Undervisningsmaterialet retter sig mod dansk (inkl. mobil-app til elev) og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Fantastisk - intet mindre. Det var en rigtig fed koncert med herlig musik skabt af nogle helt fantastiske musikere. Både elever og lærere var meget betaget af kvaliteten og energien :-) Præstemoseskolen, sep Eleverne gav udtryk for at det var en fantastik koncert. Hedensted Skole, sep Helt i top. Miriam synger så taget løfter sig. Trioen suveræne. Materialet er meget fint. Godt med en app til de store. Rungsted Skole Antal tilskuere: 130 Opstillingstid: 30 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen. Tekniske krav: Strøm ved scenen. Vi medbringer selv alt udstyr, men skal bruge nogle stærke hjælpere til ind- og udslæbning af gear (det varer kun 10 minutter, medmindre der er besværlige adgangsveje).

8 Ohn Dohn Dehn Brass Band Ohn Dohn Dehn Brass Band Musik i Tide Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik, jazz, vestlig Jakob Holdensen Trompet, sang, percussion John Kristensen Sousafon, sang Jazper Lindenhoff Trommer, sang, percussion Anders Ringgaard Trombone, sang, percussion Der bliver spillet op til fantasien, når Ohn Dohn Dehn vender op og ned på børnerim og remser og lader dem indgå i en grov blanding af New Orleans jazz og dansk folkemusik. Ohn Dohn Dehn er en eksplosiv blanding af messingblæsere, trommer, percussion og megafonsang, men der bliver også plads til det raffinerede og fine udtryk. Det er forrygende, forfinet og finurligt, men først og fremmest for sjov, og de fire musikere spiller både gående og stående, på scene og blandt publikum. Hensigten er at give børnene lyst til at lege med lyde, ord, rytme og melodi, og undervejs inddrages børnene aktivt. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Super god koncert, der gik rent ind hos både børn og voksne. Skanderborg Realskole, dec Det medfølgende undervisningsmateriale er som altid fuld af mange idéer til undervisningen i musik og dansk. Der er opgaver af forskellig sværhedsgrad og både historie og sangeksempler, der gør at vi kan deltage nogenlunde hjemmevant i det musikalske fællesskab. Vejle Midtbyskole, afd. Damhaven. nov Rigtig fin koncert - varieret program - masser af god musik - serveret med humor og glimt i øjet. Sakskøbing Skole, sep Opstillingstid: 15 minutter Nedtagningstid: 15 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen. Tekniske krav: Hal uegnet, opstilling på gulv 6x3 m, midt for langsiden, børn på gulv evt. bænke/stole bagerst

9 Six City Stompers Six City Stompers - Jazz for børn Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Peter Marott Trompetist Regin Fuhlendorf Guitar/banjo Peter Rosendal Pianist/melodica Morten Ærø Trommer Mads Mathias Juul Johanson Vokal/altsaxofon Kasper Tagel Bassist Er jazz også for børn? Med Six City Stompers på scenen er svaret et klart ja! Gruppen deler gavmildt ud af deres talent, virtuositet og spilleglæde og viser med tydelighed, at jazz er vedkommende og sjovt for alle aldre. I 2013 vandt orkesteret en Danish Music Award for Årets Bedste Børnejazznavn. Juryen bestod udelukkende af børn, der havde oplevet orkesteret live. Six City Stompers musik er akustisk og taler både til hjerte, hjerne og krop. Eleverne bliver inddraget i mange sjove lege i løbet af koncerten og får bl.a. lov til at forme musikken ved at prøve at dirigere musikerne. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Højt niveau. De er mega dygtige. Super god kontakt med eleverne. Cosmosskolen, afdeling Spangsbjerg, nov Opstillingstid: 40 minutter Nedtagningstid: 15 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen. Tekniske krav: Ingen

10 Tangokvintetten Tango for livet - Livet for tango Målgruppe: Udskoling Genre: Fortælling, Latinamerika, Ole Bartholin Kiilerich Klaver Jørgen Ehlers Elguitar Jens Krøgholt Kontrabas Branko Djordevic Akkordeon Bjarne Hansen Violin Astor Piazzollas argentinske tangomusik rummer både sjæl, smerte og sensualitet, og fremført af Tangokvintetten bliver den desuden international og rammer på tværs af stilarter og generationer. De fem musikere kommer hver især fra forskellige hjørner af musiklivet og bringer elementer af klassisk, folk, Balkan, jazz og rock ind i tangoen. I denne dramatiske multimediekoncert suppleres de stramme kompositioner og livfulde improvisationer desuden af billeder, video-sekvenser, poesi og historiske facts fra Argentina alt sammen præsenteret i et sublimt og mangefacetteret sammenspil med musikken. Undervisningsmaterialet retter sig mod historie og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Suverænt dygtige musikere og fantastisk musik. Gribende historie. Himmelev Skole, nov Høj professionalisme, engagement og dygtighed. Rigtig gode og brugbare undervisningsmaterialer. Susåskolen, nov Aldeles vellykket og fængende koncert og imponerende timing mellem video og livemusik fra orkestret. Trørødskolen, nov Mørklægning: Ja Opstillingstid: 50 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen. Tekniske krav: Skolen stiller projektor og lærred/hvid væg til rådighed. Ikke nødvendigvis fuld mørklægning, men gerne lidt dunkelt - aftenstemning. Vil gerne bruge skolens klaver, hvis det er i ok stand, men medbringer ellers el-flygel af høj kvalitet. 3 solide stole uden armlæn.

11 Via Artis Konsort Eldorado Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk, folkemusik, fortælling, Latinamerika, vestlig, tidlig musik Ambjørn Bidstrup Lebech slagtøj Jette Rosendal sang og violin Mogens Rasmussen gambe Poul Udbye Pock-Steen komponist/orkesterleder/cembalo/fløjter Eldorado fortæller historien om store kultursammenstød i Latinamerika i d. 16. og 17. årh. Her bliver Den Nye Verden på godt og ondt bygget af tre ulige grupper: europæere, indianere og afrikanere. Trods strid og undertrykkelse vokser en sjælden blomst frem. En musik, der blander lokalt og europæisk: energisk, iørefaldende latinamerikansk folkebarok. Eleverne oplever vital 400 år gammel musik i nye arrangementer i et sjældent setup: sang, cembalo, gambe, organetto, keenanfløjte, mundgige, violin og slagtøj. Samtidig får de lov at reflektere over kultursammenstød, migration og imperialisme. Undervisningsmaterialet retter sig mod historie og samfundsfag og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Opstillingstid: 30 minutter Nedtagningstid: 15 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen. Tekniske krav: Helst på lav scene eller gulv evt. på langs af rummet 5 x 3 m. Halvcirkel omkring scenen på madrasser/bænke/stole. Standart lokale dvs. helst ikke sportshal men gerne gymnastiksal eller lukket aula uden gennemgang. Så god naturlig akustik som muligt.

12 Wenzell & Bugge Wenzell & Bugge Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk, folkemusik Kristian Bugge violin Ronni Wenzell Slagtøj Wenzell & Bugge er en spændende og energisk blanding af violinist og spillemand Kristian Bugge og den internationale slagtøjssolist, Ronni Kot Wenzell. Begge musikere har imponerende CV er, vundet utallige priser og nomineringer, været udvalgte repræsentanter for dansk musik ved nogle af verdens største events, såsom WorldCup i Sydkorea, Olympiske Lege i Rio m.m. Her sætter de virtuost noget af vores ældste musik sammen på kryds og tværs i nye sjove fortolkninger, nye lyd-universer og masser af spraglet energi. Duoen har spillet mere end 300 koncerter sammen, senest i Danmark i september Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Fantastisk musik. En rigtig god oplevelse for alle:) Øster Snede Skole, sep Helt i top. De er fantastisk dygtige begge to. Jeg har sjældent set eleverne så engagerede. De blev hængende ved musikerne efter koncerten, og har overfor mig givet udtryk for en rigtig god oplevelse. Rungsted Skole, sep Opstillingstid: 45 minutter Nedtagningstid: 45 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet. Tekniske krav: Sceneareal 6x3m, opstilling på gulvet tæt ved børnene. 220v strømudtag ved scenen. 2 voksne og/eller store elever til hjælp til ind- og udtagning af udstyr.

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer præsenterer en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vordingborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Aabenraa Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lydland Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Jazz, rock/pop, latinamerika, improvisation, Lydland Lydland onid=318 Et brag af en koncert for børn, der brænder for selv at være med! Lydland

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Middelalderensemblet GIÒIA Det fortryllede orgel Middelalderensemblet GIÒIA Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling, tidlig musik onid=540 I en medrivende strøm af instrumental

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter AndyOp AndyOp Målgruppe: Udskoling Genre: Rap/Hiphop Andeas Seebach Rapper Joakim Harder Trommer Rasmus Sejersen Sang, guitar, keyboard Glem alt om biler, bitches og gangsta-attituder. AndyOp er ikke som

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Allerød Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/Gospel, jazz, latinamerika, improvisation Anders Holm Trommer Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frans Bak & Sønner Mer End Nok Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz, vokal, Afrika, improvisation Frans Bak klaver + saxofon Rune Bak Djembe Emil Bak bas Pianist, saxofonist og filmkomponist Frans Bak har

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt egen måde. De tre musikere har taget den klassiske

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Tønder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Billund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, balkan, nordisk Erik Olevik Bas, cello Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand Violin Rasmus Krøyer Klarinet, basklarinet Ulrik Brohuus

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frederikssund Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Jacob Nielsen Antal medvirkende: 1 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk Jacob Nielsen Salon for de små onid=601 Der er klassisk klaver, billeder og gode historier på programmet, når Jacob Nielsen på

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lars Greve og Kresten Osgood Folkegaven Musik i Tide Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz, improvisation, avantgarde Kresten Osgood Trommer,piano,trompet m.m Lars Greve Sax, klarinet Folkegaven med Lars Greve

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Sorø Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vejen Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Haderslev Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Genre: Klassisk, folkemusik, Latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin, Allan og Matias har

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Hørsholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Én for Alle Alle for Én

Én for Alle Alle for Én Én for Alle Alle for Én 1 Palle spiller guitar Mathias spiller tromme og vibrafon 2 Sille spiller ukulele og guitar Her kan du se de instrumenter de 3 Musikterer spiller på: Vibrafon Ukulele Trommer Guitar

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Middelfart Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Viborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Odder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Ishøj Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Haderslev Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer

Læs mere

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Ta` med til Cuba er en koncert baseret på et helt nyt repertoire med salsa på dansk til de små og barnlige voksne. Koncerten

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Bornholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Emil de Waal+ Spejderrobot Emil de Waal+ Spejderrobot Musik i Tide Genre: Elektronica, jazz, improvisation, avantgarde Emil de Waal Trommer, elektroniske instrumenter Jens Ravn Teknik Mikael Elkjær Programming,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Slagelse Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Gospel Sisters Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Blues/gospel, vokal Gospel Sisters Gospel Sisters onid=277 Luften er tyk af gospelglæde, når den sprængmusikalske og særdeles skolekoncerterfarne

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Halsnæs Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hedensted Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Køge Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Hillerød Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband En FanJAZZtisk Trommerejse Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/Gospel, jazz, fortælling Casper Mikkelsen Trommer og fortælling Henrik Gunde Piano Jan Harbeck Saxofon Morten

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Ishøj Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha Agogo er der ikke noget,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hørsholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederikssund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Charanga Copenhagen Cubansk Musiktradition Målgruppe: Udskoling Genre: Jazz, Latinamerika, improvisation Michael Heise klaver Yasser Pino Bas, Vokal Raisa Castro Sang Rune Harder Olesen Percussion Charanga

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Tønder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Mariagerfjord Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Arte Flamenco Arte Flamenco Genre: Folkemusik, vestlig Catherine Vigh dans, cajón, klap Pepita Rohde dans, sang, cajón, klap Thierry Boisdon sang, cajón, klap Emil Pernblad guitar, cajón, klap Janne Hovmand

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Gentofte Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Slagelse Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Køge Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Cocossa Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, jazz, fortælling, latinamerika Cocossa Dansemyggens Odyssé onid=428 Den frække dansemyg Elmer er en rigtig vigtigprås. Ja, faktisk

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Odsherred Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Halsnæs Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter AndyOp AndyOp Målgruppe: Udskoling Genre: Rap/Hiphop Andeas Seebach Rapper Joakim Harder Trommer Rasmus Sejersen Sang, guitar, keyboard Glem alt om biler, bitches og gangsta-attituder. AndyOp er ikke som

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Arte Flamenco Arte Flamenco Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik, vestlig Catherine Vigh Dans, cajón, klap Emil Pernblad Guitar, cajón, klap Janne Hovmand Storm Manager Pepita Rohde Dans, sang, cajón,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Tårnby Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Iris Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Vokal, ny komposition, afrika, vestlig, nordisk, improvisation, Iris Iris onid=518 Koncerten med den spændende akustiske trio IRIS har livet i skoven

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vejle Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Jensen & Bugge Antal medvirkende: 2 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, fortælling, nordisk onid=451 Jensen & Bugge Projekt Dialekt - Hvor er folks musik mon blevet af?? Mette har opdaget, at hun

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Duo Saxopran Antal medvirkende: 2 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, vokal, nordisk Duo Saxopran Himmelglans - skolekoncert onid=382 Himmelglans er musikalsk magi med sang og sax. Et totalshow med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Fabelkompagniet Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling Fabelkompagniet Den Skønne Finist-Falk onid=562 En magisk fjer, en heks med læber så store, at de må støtte på en skammel, og en farefuld

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Drumdrum DrumDrum Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Original musik jazz, world, folk Benita Haastrup Trommer, percussion, sang, kalimba, theremin Jens Skou Olsen Kontrabas, sang, trommer Kaare

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Bodypercussion.dk Bodypercussion Målgruppe: Mellemtrin Genre: Stomp/Perc. Kai Stensgaard Krop Kim Dahl Krop Tonny Fischer Krop Bodypercussion.dk er klar til en ny skolekoncertsæson med deres forrygende,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Slagelse Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Støttet af Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Indhold 3 Til kontaktlæreren 4 Praktiske oplysninger 5 Plakat 6 Præsentations-app

Læs mere

Anderledes Uge på Musikskolen

Anderledes Uge på Musikskolen Anderledes Uge på Musikskolen Vær med når musikskolen laver Anderledes Uge fra den 9.-17 marts. Der er ikke almindelig undervisning i denne uge. Til gengæld sker der en masse andre spændende aktiviteter

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter HipSomHap HipSomHap Genre: Rap/hiphop Andreas Seebach Rapper Anna Bukh Rapper Rasmus Sejersen Producer og musiker Når HipSomHap går på scenen, er der dømt hiphop i børnehøjde og leg med ord på en sjov

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Fabelkompagniet Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling Fabelkompagniet Den Skønne Finist-Falk onid=562 En magisk fjer, en heks med læber så store, at de må støtte på en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Hvidovre Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Kalundborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Bremer/McCoy Bremer/McCoy Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz, ny komposition Morten McCoy Pianette, wurlitzer, synth og ekko Jonathan Bremerskov Kontrabas Bremer/McCoy spiller ordløs musik som alligevel

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Bornholm Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter CATBIRD Catbird Målgruppe: Udskoling Genre: Elektronica, jazz, rock/pop, vokal Billie Koppel vokal Bjarke Falgren Div. instrumenter Frank Hasselstrøm Div. instrumenter En koncert med den danske trio Catbird

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere