DANSKE BIOGRAFER, KUNST- BIOGRAFER OG BIOGRAF- INITIATIVER DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DANSKE BIOGRAFER, KUNST- BIOGRAFER OG BIOGRAF- INITIATIVER DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1."

Transkript

1 DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL DANSKE BIOGRAFER, KUNST- BIOGRAFER OG BIOGRAF- INITIATIVER Gældende pr. 1. juli 2016 Gothersgade København K Tel dfi.dk Filmstøtte

2 2/13 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Formål 3 2. Forudsætninger 3 3. Ansøgning om støtte 3 4. Etablering og modernisering 4 5. Cinemateksvisninger i hele landet 5 6. Biografinitiativer 5 7. Kunstbiografer 6 8. Budget og finansieringsplan 7 9. Støttetilsagn og udbetaling af støtte Regnskab, rapportering og evaluering Almindelige vilkår 9

3 3/13 1. FORMÅL 1.1 Det Danske Filminstitut (DFI) har til formål at fremme filmkunst, filmkultur og biografkultur i Danmark. 1.2 DFI kan yde projektstøtte til etablering og modernisering af danske biografer og til biografinitiativer, der sikrer og inspirerer fremtidens biografpublikum i Danmark. 1.3 DFI kan endvidere yde driftstilskud til danske kunstbiografer. 1.4 Formålet med støtteordningen er at sikre et attraktivt og dynamisk biografmiljø samt den gode biografoplevelse af høj kvalitet i hele landet samt at sikre kunstnerisk og kulturel diversitet i udbuddet af film på det danske biografmarked. 1.5 Støtten bevilges af DFIs direktion. 2. FORUDSÆTNINGER For at ansøge om støtte i henhold til nærværende støttevilkår skal følgende forudsætninger være opfyldt: Biografen skal have hjemsted og være geografisk beliggende i Danmark. Biografen skal have mindst 60 biografsæder. Biografen skal normalt forevise mindst 40 forskellige filmtitler årligt i spillefilmslængde, som er i almindelig dansk biografdistribution. Herved forstås film, som forevises i biografens primære åbningstid i en sammenhængende periode. Såfremt biografen kun har én biografsal, kan DFI dispensere for kravet om, at biografen skal forevise mindst 40 filmtitler årligt. 3. ANSØGNING OM STØTTE 3.1 Ved ansøgning om støtte skal DFIs ansøgningsskema anvendes.

4 4/ Enhver ansøgning vil blive vurderet i forhold til ansøgerfeltet i øvrigt og til årets budgetbevilling. 3.3 DFIs beslutning om tildeling af støtte, og fastsættelsen af beløbets størrelse, træffes på grundlag af en samlet vurdering af ansøgningen. 4. ETABLERING OG MODERNISERING 4.1 Støtten kan ydes til biografer, der vurderes at have en særlig kulturel betydning i kraft af deres geografiske placering og/eller repertoire samt biografer i mindre tæt befolkede dele af Danmark. 4.2 DFI støtter normalt ikke biografer, som af DFI vurderes til at være i umiddelbar konkurrence med andre biografer i lokalområdet eller i samme byområde. 4.3 Der ydes ikke støtte til almindelig vedligeholdelse. Ved almindelig vedligeholdelse forstås tiltag med henblik på bevaring af biografen i god stand ved løbende udbedring af slid, skader og ælde, og som efter DFIs vurdering ikke forbedrer, fornyr eller på anden måde opkvalificerer biografen og/eller biografoplevelsen for publikum. 4.4 Ved vurdering af ansøgningen lægges i øvrigt vægt på et eller flere af følgende forhold: Biografens profil, aktivitets- og repertoireplan Indretning, teknik og udstyr Billetsalg Geografisk placering og lokal forankring Samarbejde med filmfestivaler, filmklubber, skoler, daginstitutioner, andre kulturarrangementer m.m. Budget og finansieringsplan 4.5 Ansøgninger behandles løbende.

5 5/13 5. CINEMATEKSVISNINGER I HELE LANDET 5.1 Støtte kan ydes til biografer, der deltager i projektet Cinemateket præsenterer. Kriterier for deltagelse fremgår af Cinematekets hjemmeside. 5.2 Støtte kan ydes til afholdte udgifter til formidling, markedsføring og lancering af biografvisninger af film, som indgår i Cinemateket præsenterer -programmet. 5.3 Der kan ydes støtte til afholdte udgifter til oplægsholdere og events i forbindelse med filmvisningerne, annonceindrykning på tryk, i radio, på tv og online, produktion af trykte foldere, programmer og plakater samt andre markedsførings- og formidlingstiltag. 5.4 Støtten udmåles på baggrund af DFIs evaluerings- og regnskabsskema, hvor biografen på tro og love angiver afholdte udgifter. 5.5 Støtten kan maksimalt udgøre kr. årligt pr. biograf. 5.6 Ansøgning indsendes senest to måneder efter en sæsons sidste forestilling. 6. BIOGRAFINITIATIVER 6.1 Støtten kan ydes til biografinitiativer, der foregår i eller arrangeres af danske biografer, og som af DFI vurderes vil bidrage til at udvikle og styrke biografkulturen og biografoplevelsen samt at tiltrække nye brugergrupper. 6.2 Støtten ydes fortrinsvis til initiativer med et langsigtet perspektiv, der gerne når bredt ud.

6 6/ Ved vurdering af ansøgningen lægges i øvrigt vægt på et eller flere af følgende forhold: Kunstnerisk og kulturel diversitet Forankring, samarbejdspartnere og netværksrelationer Initiativets innovative karakter Budget og finansieringsplan 6.4 Ansøgninger skal være DFI i hænde senest tre måneder før aktivitetens startdato. 7. KUNSTBIOGRAFER 7.1 Støtte kan ydes til drift af danske kunstbiografer også kaldet art cinemas der har et repertoire og program, som primært har fokus på kulturel og kunstnerisk mangfoldighed og på at tilbyde publikum et bredt udbud af film. 7.2 Kunstbiografens repertoire og program må ikke systematisk konkurrere med kommercielle biografer i lokalområdet. Mindst 2/3 af biografens repertoire og 50 % af det samlede antal solgte billetter og/eller den samlede indtjening fra biografbilletsalget skal normalt bestå af, og komme fra, arthouse-film. 7.3 Arthouse-film defineres som film med markante og anerkendte kunstneriske kvaliteter, der vurderes ikke at kunne klare sig på almindelige markedsmæssige vilkår, og i denne sammenhæng: Ikke-amerikanske spillefilm. Dog anses amerikanske independent-film, som vurderes ikke at kunne klare sig på normale markedsmæssige vilkår, som arthouse-film. Danske spillefilm, der er støttet under DFIs konsulentordning eller New Danish Screen. Dog normalt undtaget film, der indgår i Biografklub Danmarks program. Dokumentarfilm i spillefilmslængde Film, som har modtaget støtte fra DFIs støtteordning Lancering og distribution af udenlandske arthousefilm. 7.4 Ved vurdering af ansøgningen lægges i øvrigt vægt på et eller flere af følgende forhold: Profil, aktivitets- og repertoireplan Samarbejde med filmfestivaler, filmklubber, skoler, daginstitutioner, andre kulturarrangementer m.m.

7 7/13 Geografisk placering og lokal forankring Billetsalg Økonomi, herunder omfanget af andet offentligt driftstilskud, og forretningsplan 7.5 Ansøgningsfristen fremgår af støtteordningens hjemmeside, og støtten ydes for et kalenderår ad gangen. 8. BUDGET OG FINANSIERINGSPLAN 8.1 Driftstilskud Driftstilskud ydes på grundlag af et af DFI godkendt budget, som skal indsendes senest 2 måneder før regnskabsårets begyndelse, jf. DFIs til enhver tids gældende revisionsinstruks for driftstilskud og et repertoireskema. I budgettet skal alle omkostninger anføres i markedspriser i DKK. 8.2 Projektstøtte Projektstøtte ydes på grundlag af et af DFI godkendt budget og finansieringsplan. I budgettet skal alle omkostninger anføres i markedspriser i DKK Alle udgifter og omkostninger afholdt forud for ansøgningstidspunktet skal, for at kunne medtages i budgettet, godkendes særskilt af DFI DFI kan i særlige tilfælde godkende, at der i budgettet indgår udgifter til dækning af administrationsomkostninger, som højst må udgøre 5 % af budgettet Støtte ydes ikke til allerede gennemførte aktiviteter/projekter, jf. dog pkt Tilsagn om støtte kan først udfærdiges, når støttemodtager har dokumenteret, at budgettet er fuldt ud finansieret.

8 8/13 9. STØTTETILSAGN OG UDBETALING AF STØTTE 9.1 DFIs bevilling af støtte meddeles støttemodtager i et støttetilsagn. 9.2 Driftstilskud udbetales normalt i én rate efter DFI har modtaget en skriftlig accept af støttetilsagnet. 9.3 Projektstøtte udbetales i to rater, hvis størrelse fastsættes i støttetilsagnet. Første rate af støttebeløbet udbetales efter at DFI har modtaget en skriftlig accept af støttetilsagnet, og anden rate udbetales efter at DFI har modtaget og godkendt regnskab fra støttemodtager, jf. pkt og 11.7 nedenfor. 10. REGNSKAB, RAPPORTERING OG EVALUERING 10.1 Støttemodtager skal løbende underrette DFI om projektets/aktivitetens forløb samt om væsentlige ændringer vedrørende projektet/aktiviteten, herunder om bl.a. ændringer i tidsplanen, økonomiske og finansielle forhold mv Driftstilskud Støttemodtager har ansvaret for gennemførelse af det støttede formål og skal senest seks måneder efter afslutningen af det regnskabsår, som DFI har ydet driftstilskud til, indsende det aflagte årsregnskab til DFIs godkendelse, jf. pkt Projektstøtte Støttemodtager har ansvaret for projektets gennemførelse og skal senest tre måneder efter projektets afslutning, i henhold til den godkendte tidsplan, indsende regnskab for projektet til DFIs godkendelse, jf. pkt og Ved regnskabsaflæggelse for støtter på DKK og derunder skal ansøger anvende DFIs dokumentations- og regnskabsskema DFIs støtteprocent opgøres på grundlag af det godkendte budget for projektet/det støttede formål.

9 9/ Besparelser på regnskabet i forhold til det godkendte budget skal straks tilbagebetales til DFI med samme andel, som DFIs støtte udgør af det samlede budget for projektet/aktiviteten Evaluering Driftstilskud Støttemodtager skal senest seks måneder efter afslutningen af det regnskabsår, som DFI har ydet driftstilskud til, indsende evaluering af driften af kunstbiografen. Støttemodtager skal anvende DFIs evalueringsskema. Projektstøtte Støttemodtager skal senest tre måneder efter projektets afslutning indsende en evaluering til DFI. DFI kan efter konkret vurdering stille krav om løbende evalueringsrapportering. Ved udarbejdelsen af evalueringen skal DFIs skema anvendes Efter modtagelse af evalueringen kan DFI indkalde støttemodtager til et evalueringsmøde. Støttemodtager kan ligeledes anmode DFI om et evalueringsmøde. 11. ALMINDELIGE VILKÅR 11.1 Følgende almindelige vilkår gælder for alle former for støtte fra DFI, der tildeles efter nærværende vilkår. Ved støtte forstås enhver kapitaltilførsel til projektet, der ikke er udtryk for en investering eller et vederlag DFIs krav til ansøger og støttemodtagers nationalitetstilknytning Det er et krav, at biografen har hjemsted i Danmark og er geografisk beliggende i Danmark, og/eller at biografinitiativet har en væsentlig og signifikant tilknytning til og betydning for dansk filmkunst eller filmkultur Andre forudsætninger for at ansøge om støtte Der kan ikke ansøges om støtte til et projekt/aktiviteter under flere af DFIs støtteordninger samtidigt Det er en forudsætning for at modtage støtte, at alle rettighedsforhold vedrørende det enkelte projekt/ aktivitet er fuldt oplyste, og at støttemodtager uden begrænsninger besidder eller kan erhverve alle nødvendige rettigheder til projektet/aktiviteten.

10 10/ Støttemodtager er forpligtet til at overholde den for det støttede projekt/produktion til enhver tid gældende lovgivning Dokumentation, underretning mv DFI kan til enhver tid afkræve ansøger/støttemodtager den til sagsbehandlingen nødvendige dokumentation, opgørelser, informationer, oplysninger og redegørelser mv. af enhver art og karakter, herunder dokumentation for at ansøger/støttemodtager besidder eller kan erhverve rettigheder som anført i nærværende vilkår samt for økonomiske og finansielle forhold vedrørende projektet mv Ansøger/støttemodtager er forpligtet af vilkårene, og enhver fravigelse skal være aftalt skriftligt med DFI. DFI skal besvare anmodninger fra ansøger/støttemodtager herom inden for rimelig tid Ændres tidsplan og/eller finansieringsplan, skal støttemodtager straks sende den ændrede tidsplan og/ eller finansieringsplan til DFI til orientering. DFIs modtagelse af ændret tidsplan og/eller ny finansieringsplan, indebærer ikke en godkendelse af eventuelle afvigelser i forhold til det af DFI tidligere godkendte vedrørende samme forhold, eller af andre forhold i de reviderede dokumenter DFI kan i forhold til et konkret projekt supplere og/eller ændre disse vilkår med henblik på at sikre og/eller opfylde intentionerne i støtteordningerne og/eller projektets gennemførlighed Kumulering af støtte mv. Kumulering af støtte fra DFI med anden støtte til samme projekt må ikke føre til, at den samlede støtteintensitet overstiger 100% Regnskab projektsstøtte Støttemodtager skal aflevere regnskab for projekter, der har modtaget støtte til DFIs godkendelse, jf. DFIs til enhver tid gældende revisionsinstruks for projektstøtte Regnskabet skal indeholde en specifikation af de afholdte omkostninger samt af indtægter, der har begrænset omkostningerne. Regnskabet skal endvidere indeholde en balance. Regnskabet skal desuden indeholde en endelig finansieringsoversigt og for spillefilm en tilbagebetalingsoversigt.

11 11/13 Regnskabet skal endvidere indeholde en separat specifikation af de beløb, der er indgået i projektets finansiering, herunder støtte fra fonde, offentlige tilskud, pre-sales mv Regnskabet skal indeholde samme poster som det godkendte budget, og budgettallene skal anføres til sammenligning Der kan ikke i regnskabet medtages udgifter og omkostninger afholdt forud for ansøgningstidspunktet, som ikke var indeholdt i det på tilsagnstidspunktet godkendte budget Regnskabet skal indeholde en redegørelse for afvigelser fra det godkendte budgets hovedposter, som afviger mere end 10%, dog ikke for afvigelser på under DKK Såfremt det samlede godkendte budget er overskredet, skal det endelige regnskab under alle omstændigheder indeholde en redegørelse for overskridelsen DFI godkender normalt ikke overskridelser af de i det godkendte budget fastsatte omkostninger til administration DFI kan godkende, at interne lønninger medtages i det endelige regnskab, herunder overskridelser i forhold til det af DFI godkendte budget, såfremt afholdelse af udgiften til de interne lønninger har været nødvendig, relevant for og direkte henførbar til projektet, de interne lønninger løbende har været registreret i et dokumentationssystem, og revisor kan godkende førnævnte forhold Alle lønninger og honorarer i forbindelse med produktionen samt alle forfaldne afgifter til offentlige kasser skal være betalt inden regnskabsaflæggelsen, og støttemodtager skal på forlangende kunne dokumentere, at betaling er sket Revision projektsstøtte Regnskab skal aflægges i overensstemmelse med de fastsatte regler herfor i DFIs til enhver tid gældende revisionsinstruks for projektstøtte. For støtter på mere end DKK skal regnskabet skal være revideret af en registreret revisor eller statsautoriseret revisor. Revisionen af regnskabet skal foretages i overensstemmelse med god offentlig revisionsskik, jf. 3 i Lov om revision af statens regnskaber mm., og revisionen skal som minimum opfylde kravene i DFIs til enhver tid gældende revisionsinstruks, herunder af aktiver, passiver, indtægter, udgifter og rettighedsaftaler.

12 12/ Rigsrevisionen og DFI har til enhver tid adgang til at gennemgå de af støttemodtager indsendte regnskaber og de bilag samt alt øvrigt regnskabsmateriale og dokumenter, der ligger til grund for støttemodtagers udarbejdelse af de indsendte regnskaber, herunder som led i en stikprøvekontrol Støttemodtager er forpligtet til at opbevare alle bilag samt alt regnskabsmateriale og alle dokumenter, der ligger til grund for støttemodtagers udarbejdelse af det/de indsendte regnskab/regnskaber i en periode på 5 år efter DFIs godkendelse af produktionsregnskabet for projektet/aktiviteten Regnskab og revision driftstilskud Støttemodtager skal for årligt driftstilskud til og med DKK aflægge regnskab og erklæring på tro og love i overensstemmelse med DFIs til enhver tid gældende revisionsinstruks for driftstilskud Støttemodtager skal for årligt driftstilskud på mere end DKK aflægge revideret regnskab i overensstemmelse med DFIs til enhver tid gældende revisionsinstruks for driftstilskud Tilbagebetaling og misligholdelse Såfremt støttemodtager opgiver eller af andre grunde afbryder et støttet projekt i utide, og der ikke foreligger misligholdelse af støttevilkårene fra støttemodtagers side, jf. pkt , skal uforbrugt støtte straks betales tilbage og ikke udbetalte støtterater bortfalder. DFI kan i den forbindelse kræve et revisorattesteret regnskab, som opfylder kravene i henhold til DFIs til enhver tid gældende revisionsinstruks DFIs støttetilsagn bortfalder, og udbetalt støtte skal betales tilbage af støttemodtager, såfremt støttevilkårene og/eller øvrige aftaler misligholdes, eller det fastslås, at filmen ikke lovligt kan forevises i Danmark DFI kan frafalde sit tilbagebetalingskrav, såfremt der efter DFIs skøn foreligger særlige omstændigheder, eller såfremt tilbagebetalingskravet vil modvirke formålet med DFIs virksomhed i henhold til det til enhver tid gældende regelsæt DFI kan afvise at tildele støtte, såfremt DFI har et udækket tilgodehavende hos ansøger, eller hos en støttemodtager, som ansøgeren kontrollerer, eller hos en støttemodtager, som kontrollerer ansøger.

13 13/13 DFI kan endvidere afvise at tildele støtte, såfremt ansøger, eller en støttemodtager, som ansøgeren kontrollerer, eller en støttemodtager, som kontrollerer ansøger, er i væsentlig misligholdelse af støttevilkårene vedrørende et andet projekt. Såfremt den, der har misligholdt støttevilkårene er en juridisk person, og en anden juridisk person ansøger DFI om støtte, og der i ledelsen eller ejerkredsen er eller har været fysisk eller juridisk personsammenfald med det misligholdende selskabs ledelse og/eller ejerkreds, kan DFI efter en konkret vurdering afvise at tildele støtte til det ansøgende selskab Kreditering Støttemodtager har ansvaret for, at det fremgår tydeligt i alt presse- og reklamemateriale vedrørende biografen/projektet/aktiviteten, at Det Danske Filminstitut har ydet støtte til projektet/aktiviteten, ligesom DFIs logo skal anvendes. Logo findes her Overdragelse af rettigheder til projektet Ved overdragelse af rettigheder til projekter, som har modtaget støtte, skal overdragelsen godkendes skriftligt af DFI. DFI kan modsætte sig en overdragelse, såfremt overdragelsen indebærer en risiko for, at DFI ikke kan udnytte sine rettigheder efter disse vilkår og andre aftaler med støttemodtager Det er et krav for enhver overdragelse af rettigheder til projekter, at DFI ikke stilles ringere end hvad der følger af nærværende vilkår, støttetilsagn samt øvrige aftaler med støttemodtager. Nærværende støttevilkår er fastsat af DFIs bestyrelse i henhold til gældende Filmlov, Bekendtgørelse om vedtægt for DFI, Filmaftale og DFIs vedtægter

VILKÅR FOR STØTTE TIL DANSKE BIOGRAFER, KUNSTBIOGRAFER OG BIOGRAFINITIATIVER GÆLDENDE PR. 1. JANUAR 2015

VILKÅR FOR STØTTE TIL DANSKE BIOGRAFER, KUNSTBIOGRAFER OG BIOGRAFINITIATIVER GÆLDENDE PR. 1. JANUAR 2015 Q DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL DANSKE BIOGRAFER, KUNSTBIOGRAFER OG BIOGRAFINITIATIVER GOTHERSGADE 55 1123 KØBENHAVN K TEL 3374 3400 DFI.DK PUBLIKUM & FORMIDLING INDHOLDSFORTEGNELSE 1.

Læs mere

DANSKE FILM- FESTIVALER OG FILM- VISNINGS- AKTIVITETER DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. juli 2016

DANSKE FILM- FESTIVALER OG FILM- VISNINGS- AKTIVITETER DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. juli 2016 DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL DANSKE FILM- FESTIVALER OG FILM- VISNINGS- AKTIVITETER Gældende pr. 1. juli 2016 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk Filmstøtte Vilkår for

Læs mere

FORMIDLING AF FILM FOR BØRN OG UNGE DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. juli 2016

FORMIDLING AF FILM FOR BØRN OG UNGE DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. juli 2016 DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL FORMIDLING AF FILM FOR BØRN OG UNGE Gældende pr. 1. juli 2016 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk Børn & Unge 1.1 Det Danske Filminstitut

Læs mere

LANCERING OG DISTRIBUTION AF UDENLANDSKE ARTHOUSE-FILM

LANCERING OG DISTRIBUTION AF UDENLANDSKE ARTHOUSE-FILM DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL LANCERING OG DISTRIBUTION AF UDENLANDSKE ARTHOUSE-FILM Gældende pr. 1. januar 2017 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk Filmstøtte Vilkår for

Læs mere

DELTAGELSE I INTERNATIONALE FILMFESTIVALER SAMT ANDRE RELATEREDE AKTIVITETER DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1.

DELTAGELSE I INTERNATIONALE FILMFESTIVALER SAMT ANDRE RELATEREDE AKTIVITETER DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL DELTAGELSE I INTERNATIONALE FILMFESTIVALER SAMT ANDRE RELATEREDE AKTIVITETER Gældende pr. 1. juli 2016 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk

Læs mere

VILKÅR FOR STØTTE TIL DISTRIBUTIONSINITIATIVER FOR KORT- OG DOKUMENTAR- FILM

VILKÅR FOR STØTTE TIL DISTRIBUTIONSINITIATIVER FOR KORT- OG DOKUMENTAR- FILM det danske filminstitut VILKÅR FOR STØTTE TIL DISTRIBUTIONSINITIATIVER FOR KORT- OG DOKUMENTAR- FILM klij GÆLDENDE PR 12. JUNI 2014 Ændringer af 12. april 2018 som følge af EU-kommissionens formelle godkendelse

Læs mere

ALMENE FORMÅL DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. juli Gothersgade København K Tel dfi.

ALMENE FORMÅL DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. juli Gothersgade København K Tel dfi. DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL ALMENE FORMÅL Gældende pr. 1. juli 2016 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk Filmstøtte Vilkår for støtte til Almene formål / gældende pr 1.

Læs mere

VILKÅR FOR STØTTE TIL MARKEDSFØRING OG DISTRIBUTION AF DANSKE FILM

VILKÅR FOR STØTTE TIL MARKEDSFØRING OG DISTRIBUTION AF DANSKE FILM Q DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL MARKEDSFØRING OG DISTRIBUTION AF DANSKE FILM GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 GOTHERSGADE 55 1123 KØBENHAVN K TEL 3374 3400 FAX 3374 3697 2/6 1. FORMÅL Det Danske

Læs mere

Den Vestdanske Filmpuljes vilkår for støtte til kort- og dokumentarfilm

Den Vestdanske Filmpuljes vilkår for støtte til kort- og dokumentarfilm Den Vestdanske Filmpuljes vilkår for støtte til kort- og dokumentarfilm 1. FORMÅL 1.1 Den Vestdanske Filmpulje kan yde støtte til manuskriptudarbejdelse, udvikling og produktion af kort- og dokumentarfilm.

Læs mere

Filmværkstedets vilkår 2017 Udviklingsstøtte

Filmværkstedets vilkår 2017 Udviklingsstøtte Filmværkstedets vilkår 2017 Udviklingsstøtte 1 FORMÅL 1.1. Det Danske Filminstitut (DFI) kan yde støtte til drift af værksteder. DFI yder via Filmtalent støtte til driften af Filmværkstedet / København

Læs mere

DEN TVÆRMEDIELLE UDVIKLINGS- ORDNING

DEN TVÆRMEDIELLE UDVIKLINGS- ORDNING DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL DEN TVÆRMEDIELLE UDVIKLINGS- ORDNING Gældende pr. 1. juli 2016 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk Filmstøtte Vilkår for støtte til Den tværmedielle

Læs mere

TVÆR- MEDIELLE PROJEKTER

TVÆR- MEDIELLE PROJEKTER DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL TVÆR- MEDIELLE PROJEKTER Gældende pr. 1. januar 2019 Ændringer af 12. april 2018 som følge af EU-kommissionens formelle godkendelse af støtteordningen 14.

Læs mere

Vejledende notat om Filmlovens 18 og Kulturministeriets bekendtgørelse om kommunalt tilskud til biografvirksomhed

Vejledende notat om Filmlovens 18 og Kulturministeriets bekendtgørelse om kommunalt tilskud til biografvirksomhed 1 of 7 20. januar 2015 Vejledende notat om Filmlovens 18 og Kulturministeriets bekendtgørelse om kommunalt tilskud til biografvirksomhed 2 of 7 1 Baggrund Foreningen af mindre og mellemstore biografer

Læs mere

Dacfg VILKÅR FOR STØTTE TIL SPILORDNINGEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 DET DANSKE FILMINSTITUT

Dacfg VILKÅR FOR STØTTE TIL SPILORDNINGEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 DET DANSKE FILMINSTITUT Dacfg DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL SPILORDNINGEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 GOTHERSGADE 55 1123 KØBENHAVN K TEL 3374 3400 FAX 3374 3697 2/8 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. FORMÅL side 3 2. IDEUDVIKLINGSSTØTTE

Læs mere

DEN VESTDANSKE FILMPULJE - VILKÅR FOR STØTTE

DEN VESTDANSKE FILMPULJE - VILKÅR FOR STØTTE DEN VESTDANSKE FILMPULJE - VILKÅR FOR STØTTE GÆLDENDE PR 5. DECEMBER 2014 1. FORMÅL 1.1 Den Vestdanske Filmpulje (DVF) kan yde støtte til og/eller investere i manuskriptudarbejdelse, udvikling og produktion

Læs mere

Filmværkstedets vilkår 2018 Færdiggørelsesstøtte

Filmværkstedets vilkår 2018 Færdiggørelsesstøtte Filmværkstedets vilkår 2018 Færdiggørelsesstøtte Version 28. november 2017 1 FORMÅL 1.1. Det Danske Filminstitut (DFI) kan yde støtte til drift af værksteder. DFI yder via Filmtalent støtte til driften

Læs mere

Filmværkstedets vilkår 2016

Filmværkstedets vilkår 2016 Filmværkstedets vilkår 2016 1 FORMÅL 1.1. Det Danske Filminstitut (DFI) kan yde støtte til drift af værksteder. DFI yder støtte til driften af Filmværkstedet / København (Filmværkstedet), som er en fond

Læs mere

DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL SPIL. Gældende pr. 1. juni Gothersgade København K Tel dfi.dk.

DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL SPIL. Gældende pr. 1. juni Gothersgade København K Tel dfi.dk. DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL SPIL Gældende pr. 1. juni 2017 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk Filmstøtte Vilkår for støtte til Spil / Gældende pr. 1. juni 2017 1. FORMÅL...

Læs mere

DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL SPIL. Gældende pr. 1. oktober Gothersgade København K Tel dfi.dk.

DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL SPIL. Gældende pr. 1. oktober Gothersgade København K Tel dfi.dk. DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL SPIL Gældende pr. 1. oktober 2016 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk Filmstøtte Vilkår for støtte til Spil / Gældende pr. 1. oktober 2016

Læs mere

Filmværkstedets støttevilkår 2017

Filmværkstedets støttevilkår 2017 Filmværkstedets støttevilkår 2017 6 måneders støtte 1 FORMÅL 1.1. Det Danske Filminstitut (DFI) kan yde støtte til drift af værksteder. DFI yder via Filmtalent støtte til driften af Filmværkstedet / København

Læs mere

VILKÅR FOR STØTTE TIL KORT FIKTION, KONSULENTORDNINGEN

VILKÅR FOR STØTTE TIL KORT FIKTION, KONSULENTORDNINGEN ut VILKÅR FOR STØTTE TIL KORT FIKTION, KONSULENTORDNINGEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 MED ÆNDRING AF 1. JULI 2014 DET DANSKE FILMINSTITUT GOTHERSGADE 55 1123 KØBENHAVN K TEL 3374 3400 FAX 3374 3697 VILKÅR

Læs mere

Filmværkstedets vilkår 2017 Produktionsstøtte

Filmværkstedets vilkår 2017 Produktionsstøtte Filmværkstedets vilkår 2017 Produktionsstøtte 1 FORMÅL 1.1. Det Danske Filminstitut (DFI) kan yde støtte til drift af værksteder. DFI yder via Filmtalent støtte til driften af Filmværkstedet / København

Læs mere

2.4 Ansøgning om manuskriptstøtte skal ske skriftligt. Ansøgeren skal benytte DVF s ansøgningsformular.

2.4 Ansøgning om manuskriptstøtte skal ske skriftligt. Ansøgeren skal benytte DVF s ansøgningsformular. DEN VESTDANSKE FILMPULJES VILKÅR FOR STØTTE OG/ELLER INVESTERING SPILLEFILM M.V. 1. FORMÅL 1.1 Den Vestdanske Filmpulje (DVF) kan yde støtte til og/eller investere i manuskriptudarbejdelse, udvikling og

Læs mere

Producenten er forpligtet til at føre detaljeret og nøjagtigt regnskab over produktionens udgifter og indtægter.

Producenten er forpligtet til at føre detaljeret og nøjagtigt regnskab over produktionens udgifter og indtægter. FilmFyns budget- og revisionsinstruks Indholdsfortegnelse 1. Det totale produktionsbudget og finansieringsplan Side 1 2. Fyn-spend budget Side 1 3. FilmFyns område Side 2 4. Regional omsætning (specifikation

Læs mere

MIDLERTIDIGE VILKÅR FOR STØTTE TIL PUBLIC SERVICE PULJEN GÆLDENDE PR. 1. februar 2015

MIDLERTIDIGE VILKÅR FOR STØTTE TIL PUBLIC SERVICE PULJEN GÆLDENDE PR. 1. februar 2015 MIDLERTIDIGE VILKÅR FOR STØTTE TIL PUBLIC SERVICE PULJEN GÆLDENDE PR. 1. februar 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. FORMÅL side 3 2. UDVIKLINGSSTØTTE side 4 3. PRODUKTIONSSTØTTE side 6 3.3 Ansøgningsmateriale

Læs mere

Tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark

Tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark Tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark 0. Indledning Nedenstående tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark udgør sammen med lov

Læs mere

det danske filminstitut

det danske filminstitut Qe det danske filminstitut VILKÅR FOR STØTTE TIL KORT- OG DOKUMENTARFILM GOTHERSGADE 55 1123 KØBENHAVN K TEL 3374 3400 FAX 3374 3697 WWW.DFI.DK PRODUKTION & UDVIKLING 1. OKTOBER 2008 1 FORMÅL 1.1 Det Danske

Læs mere

1.2 Såvel tv-drama og tv-dokumentar kan være serier eller enkeltstående programmer. I nærværende vilkår er begge benævnt 'program'.

1.2 Såvel tv-drama og tv-dokumentar kan være serier eller enkeltstående programmer. I nærværende vilkår er begge benævnt 'program'. STØTTEVILKÅR: PUBLIC SERVICE PULJEN Maj 2008 jf. bekendtgørelse nr. 1127 af 26. november 2008 1. FORMÅL 1.1 Det Danske Filminstitut kan fra Public Service Puljen yde støtte til udvikling og produktion

Læs mere

Kræftens Bekæmpelse Att.: Peter Dalum Strandboulevarden København Ø

Kræftens Bekæmpelse Att.: Peter Dalum Strandboulevarden København Ø Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Kræftens Bekæmpelse Att.: Peter Dalum Strandboulevarden 49 2100 København Ø Dato: 18. september 2014 Enhed: Primær

Læs mere

PUBLIC SERVICE PULJEN

PUBLIC SERVICE PULJEN DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL PUBLIC SERVICE PULJEN Gældende pr. 1. maj 2016 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk Filmstøtte Vilkår for støtte til Public Service Puljen

Læs mere

Ggfdc VILKÅR FOR STØTTE TIL PUBLIC SERVICE PULJEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 DET DANSKE FILMINSTITUT

Ggfdc VILKÅR FOR STØTTE TIL PUBLIC SERVICE PULJEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 DET DANSKE FILMINSTITUT Ggfdc DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL PUBLIC SERVICE PULJEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 GOTHERSGADE 55 1123 KØBENHAVN K TEL 3374 3400 FAX 3374 3697 2/11 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. FORMÅL side

Læs mere

Bilag 1. Ansøgningsskemaet skal indeholde oplysninger om: a. Hvilke formål branchearbejdsmiljørådet har med aktiviteten,

Bilag 1. Ansøgningsskemaet skal indeholde oplysninger om: a. Hvilke formål branchearbejdsmiljørådet har med aktiviteten, Bilag 1 1. Grundtilskud til branchearbejdsmiljørådets administration Grundtilskud til det enkelte branchearbejdsmiljøråds grundlæggende administration fastsættes hvert år af beskæftigelsesministeren efter

Læs mere

Standardvilkår beskriver gældende regler og praksis i forbindelse med administration af tilsagn fra Fonden for Forebyggelse og Fastholdelse.

Standardvilkår beskriver gældende regler og praksis i forbindelse med administration af tilsagn fra Fonden for Forebyggelse og Fastholdelse. Standardvilkår: Støtte til Sporskifte (februar 2015) 1. Indledning Sekretariatet for Fonden for Forebyggelse og Fastholdelse (herefter blot sekretariatet) fastsætter standardvilkår for tilsagn fra fonden,

Læs mere

Budget- og revisionsinstruks

Budget- og revisionsinstruks Budget- og revisionsinstruks Indholdsfortegnelse 1. Generelt Side 1 2. Fyn-spend budget og Fyn-regnskab Side 1 3. FilmFyns område Side 1 4. Regional omsætning (specifikation af Fyn-spend) Side 2 5. Moms

Læs mere

Ansøgningsvejledning til støtte til uddannelsesaktiviteter i. i forbindelse med ikkekommerciel lokalradio- og -tvvirksomhed.

Ansøgningsvejledning til støtte til uddannelsesaktiviteter i. i forbindelse med ikkekommerciel lokalradio- og -tvvirksomhed. Radio- og tv-nævnet Efteråret 2015 rtv@kulturstyrelsen.dk Ansøgningsvejledning til støtte til uddannelsesaktiviteter i forbindelse med ikkekommerciel lokalradio- og tvvirksomhed (uddannelsespuljen) Baggrund

Læs mere

DOKU MENTAR- FILM DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL

DOKU MENTAR- FILM DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL DOKU MENTAR- FILM Gældende pr. 1. maj 2016 Ændringer af 12. april 2018 som følge af EU-kommissionens formelle godkendelse af støtteordningen 14. februar 2018

Læs mere

COPENHAGEN FILM FUNDS VILKÅR FOR INVESTERING I SPILLEFILM OG TV SERIER.

COPENHAGEN FILM FUNDS VILKÅR FOR INVESTERING I SPILLEFILM OG TV SERIER. COPENHAGEN FILM FUNDS VILKÅR FOR INVESTERING I SPILLEFILM OG TV SERIER. 1. FORMÅL 1.1 Copenhagen Film Fund (CPHFF) har til formål at tiltrække film - og tv- produktioner til Fondens medlemskommuner, med

Læs mere

KORT FIKTION DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL

KORT FIKTION DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL KORT FIKTION Gældende pr. 1. maj 2016 Ændringer af 12. april 2018 som følge af EU-kommissionens formelle godkendelse af støtteordningen 14. februar 2018 Gothersgade

Læs mere

I medfør af tekstanmærkning nr. 106 til 23 i finansloven for 2014 fastsættes:

I medfør af tekstanmærkning nr. 106 til 23 i finansloven for 2014 fastsættes: Bekendtgørelse om tilskud til grønne ildsjæle I medfør af tekstanmærkning nr. 106 til 23 i finansloven for 2014 fastsættes: Kapitel 1 Formål og område 1. Tilskud til fremme af grønne ildsjæle har til formål

Læs mere

Bekendtgørelse om støtte m.v. til inklusionsboliger for psykisk og socialt sårbare personer

Bekendtgørelse om støtte m.v. til inklusionsboliger for psykisk og socialt sårbare personer BEK nr 252 af 21/03/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 14. april 2019 Ministerium: Transport-, Bygnings- og Boligministeriet Journalnummer: Transport-, Bygnings- og Boligmin., Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen,

Læs mere

Bekendtgørelse om støtte til dansk deltagelse i EXPO 2020 i Dubai

Bekendtgørelse om støtte til dansk deltagelse i EXPO 2020 i Dubai Bekendtgørelse om støtte til dansk deltagelse i EXPO 2020 i Dubai I medfør af 3, stk. 1 og 2, samt 3 a, stk. 1 og 2, i lov om erhvervsfremme og regional udvikling, jf. lovbekendtgørelse nr. 820 af 28.

Læs mere

N O T A T. vedrørende. Rapport vedrørende gennemgang af produktionsregnskaber for:

N O T A T. vedrørende. Rapport vedrørende gennemgang af produktionsregnskaber for: j.nr. 31717 /jlw/e N O T A T vedrørende Rapport vedrørende gennemgang af produktionsregnskaber for: Den du Frygter Mor Byttes Hævnen ID:A 1. Indledning side 1 af 6 Producentforeningen har anmodet Koch

Læs mere

Tilsagn om tilskud fra Landdistriktspuljen 2014 til forsøgsprojektet Ændrede livsformer i landdistrikterne, j.nr

Tilsagn om tilskud fra Landdistriktspuljen 2014 til forsøgsprojektet Ændrede livsformer i landdistrikterne, j.nr Rebild Kommune og Mariagerfjord Kommune Tina Lauritsen Rasmussen Hobrovej 88 9530 Støvring Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gammel Mønt 4 1117 København K E-mail puljer@mbbl.dk www.mbbl.dk Dato:

Læs mere

Instruks for regnskab vedr. buspuljerne

Instruks for regnskab vedr. buspuljerne Gammel Mønt 4 1117 København K Telefon 7226 7000 Fax 7226 7070 info@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Instruks for regnskab vedr. buspuljerne Denne instruks for regnskab beskriver sammen med revisionsinstruksen

Læs mere

I. Indledning. II. Stillingtagen til ansøgninger til puljen.

I. Indledning. II. Stillingtagen til ansøgninger til puljen. Tilsagnsskrivelse vedrørende ansøgninger om statsligt tilskud fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelses pulje til styrket genoptræning og rehabilitering af personer med erhvervet hjerneskade i perioden

Læs mere

Retningslinjer for Friluftsrådets Lokalforeningspulje (spillehalsmidler)

Retningslinjer for Friluftsrådets Lokalforeningspulje (spillehalsmidler) Retningslinjer for Friluftsrådets Lokalforeningspulje (spillehalsmidler) Dette dokument beskriver retningslinjerne for Lokalpuljen for friluftsforeninger. Den seneste version af retningslinjerne vil altid

Læs mere

Standardvilkår for projekter, der modtager tilskud fra de regionale erhvervsudviklingsmidler

Standardvilkår for projekter, der modtager tilskud fra de regionale erhvervsudviklingsmidler Standardvilkår for projekter, der modtager tilskud fra de regionale erhvervsudviklingsmidler A. Indledning 1. Tilsagnet er betinget af nedenstående vilkår og af, at projektet gennemføres i overensstemmelse

Læs mere

DOKU- MENTARFILM DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. januar 2019

DOKU- MENTARFILM DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. januar 2019 DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL DOKU- MENTARFILM Gældende pr. 1. januar 2019 Ændringer af 12. april 2018 som følge af EU-kommissionens formelle godkendelse af støtteordningen 14. februar

Læs mere

Bekendtgørelse om økonomiske og administrative forhold for modtagere af driftstilskud fra Kulturministeriet

Bekendtgørelse om økonomiske og administrative forhold for modtagere af driftstilskud fra Kulturministeriet Til forsiden af retsinformation.dk BEK nr 1701 af 21/12/2010 Gældende Offentliggørelsesdato: 29-12-2010 Kulturministeriet Vis mere... Senere ændringer til forskriften Lovgivning forskriften vedrører LOV

Læs mere

3. Betingelserne gælder for alle tilsagn og tilskud, hvor der henvises til 'Betingelser for tilskud til danske Eurostars-deltagere'.

3. Betingelserne gælder for alle tilsagn og tilskud, hvor der henvises til 'Betingelser for tilskud til danske Eurostars-deltagere'. Betingelser for tilskud til danske deltagere i Eurostars-projekter godkendt før 1. marts 2015 Innovationsfonden Bredgade 40 Nedenstående tilskudsbetingelser udgør sammen med tilsagnet med bilag, opslagsteksten

Læs mere

Filmaftale 2011-2014

Filmaftale 2011-2014 Filmaftale 2011-2014 Oktober 2010 Hovedoverskrifterne i regeringens udspil til filmaftalen er: 1. Et sundt og bæredygtigt filmproduktionsmiljø 2. Et fleksibelt og tilpasningsdygtigt støttesystem, der fremmer

Læs mere

VEJLEDNING VEDR. INDSENDELSE AF ÅRSREGNSKAB Februar 2005

VEJLEDNING VEDR. INDSENDELSE AF ÅRSREGNSKAB Februar 2005 VEJLEDNING VEDR. INDSENDELSE AF ÅRSREGNSKAB Februar 2005 Følgende regler gælder vedr. regnskabsaflæggelse for ikke-kommercielle radio- og tvstationer, som har modtaget tilskud fra Radio- og tv-nævnet i

Læs mere

KORT FIKTION DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. januar 2019

KORT FIKTION DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. januar 2019 DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL KORT FIKTION Gældende pr. 1. januar 2019 Ændringer af 12. april 2018 som følge af EU-kommissionens formelle godkendelse af støtteordningen 14. februar 2018

Læs mere

Den Vestdanske Filmpuljes vilkår for støtte

Den Vestdanske Filmpuljes vilkår for støtte Den Vestdanske Filmpuljes vilkår for støtte Midlertidige vilkår pr. 05.04.2019. Med forbehold for ændringer, herunder også ændringer i støtteformål. De endelige vikår forventes offentliggjort inden udgangen

Læs mere

Vejledning til ansøgning om støtte fra Lokalforeningspuljen

Vejledning til ansøgning om støtte fra Lokalforeningspuljen Vejledning til ansøgning om støtte fra Lokalforeningspuljen Dette dokument beskriver retningslinjerne for Lokalpuljen for friluftsforeninger. Den seneste version af retningslinjerne vil altid være at finde

Læs mere

Bekendtgørelse om maritim omstillingspulje

Bekendtgørelse om maritim omstillingspulje Bekendtgørelse om maritim omstillingspulje I medfør af 2, 3 og 19, stk. 2, i lovbekendtgørelse nr. 1715 af 16. december 2010 om erhvervsfremme fastsættes: Kapitel 1 Formål og tilskudsberettigede projekter

Læs mere

Nordisk Film & TV Fond statutter

Nordisk Film & TV Fond statutter NFTF STATTUTTER Nordisk Film & TV Fond statutter Fastsat af Nordisk Ministerråd (kulturministrene) AO.45.A401 + FORMÅL 0. Nordisk Film & TV Fond, herefter kaldet Fonden, har jfr. aftale af 5. maj A40=

Læs mere

Niels Würgler Hansen / Lene Brøndum Jensen

Niels Würgler Hansen / Lene Brøndum Jensen Slotsholmsgade 10-12 DK-1216 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W www.sum.dk Region Sjælland E-mail: regionsjaelland@regionsjaelland.dk Faxe Kommune E-mail: kommunen@faxekommune.dk

Læs mere

VEJLEDNING. 3. september 2013. Vejledning om Formidlingsordningen (Billetkøbsordningen) til teatre i pulje 1

VEJLEDNING. 3. september 2013. Vejledning om Formidlingsordningen (Billetkøbsordningen) til teatre i pulje 1 VEJLEDNING Kulturstyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 3373 3373 Telefax 3391 7741 post@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk 3. september 2013 Vejledning om Formidlingsordningen

Læs mere

Retningslinier for udviklingspuljen for børn og unge i Københavns Kommune

Retningslinier for udviklingspuljen for børn og unge i Københavns Kommune Retningslinier for udviklingspuljen for børn og unge i Københavns Kommune Vedtaget af Borgerrepræsentationen 1. december 2011 Retningslinjer for tildeling af udviklingsmidler Gældende fra 1. januar 2012

Læs mere

Bekendtgørelse om økonomiske og administrative forhold for modtagere af driftstilskud fra Kulturministeriet

Bekendtgørelse om økonomiske og administrative forhold for modtagere af driftstilskud fra Kulturministeriet BEK nr 1701 af 21/12/2010 (Gældende) Udskriftsdato: 2. februar 2017 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2010-028162 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om

Læs mere

KØN I DANSK FILM DET DANSKE FILMINSTITUT AUGUST 2018

KØN I DANSK FILM DET DANSKE FILMINSTITUT AUGUST 2018 KØN I DANSK FILM DET DANSKE FILMINSTITUT AUGUST 2018 KØN I DANSK FILM / DET DANSKE FILMINSTITUT 2018 Det Danske Filminstituts målsætning for en bedre kønsbalance i dansk film realiseres blandt andet gennem

Læs mere

22. maj 2006. Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af. Kunststyrelsen

22. maj 2006. Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af. Kunststyrelsen 22. maj 2006 Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af Kunststyrelsen I medfør af Lov nr. 230 af 2. april 2003 om Kunstrådet samt Teaterloven, jf. LBK nr. 1003 af 29. november

Læs mere

Regnskabs- og revisionsbestemmelser. for det folkeoplysende foreningsarbejde & folkeoplysende voksenundervisning

Regnskabs- og revisionsbestemmelser. for det folkeoplysende foreningsarbejde & folkeoplysende voksenundervisning Regnskabs- og revisionsbestemmelser for det folkeoplysende foreningsarbejde & folkeoplysende voksenundervisning Indhold Regnskabs- og revisionsbestemmelser... 3 Bestemmelser gældende for alle tilskud...

Læs mere

Bekendtgørelse om tilskudsordning for yngre fiskeres førstegangsetablering

Bekendtgørelse om tilskudsordning for yngre fiskeres førstegangsetablering Bekendtgørelse om tilskudsordning for yngre fiskeres førstegangsetablering I medfør af tekstanmærkning nr. 172 ad 24.24.51 i aktstykke nr. 22 af 8. december 2016 til 24 på finansloven for finansåret 2017,

Læs mere

Renter Renteomkostninger kan ikke indgå i projektregnskabet og er således ikke tilskudsberettigede.

Renter Renteomkostninger kan ikke indgå i projektregnskabet og er således ikke tilskudsberettigede. Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk www.tbst.dk Dato 25.12 2017 Instruks for regnskab vedr. puljen Job- og Uddannelsesgaranti i udsatte boligområder Denne

Læs mere

Projekter og U-lands-tv-puljen

Projekter og U-lands-tv-puljen November 2014 D A N I D A S O P L Y S N I N G S B E V I L L I N G Retningslinier for ydelse af tilskud til oplysningsvirksomhed i Danmark om udviklingslandene, udviklingsproblemer og udviklingssamarbejde

Læs mere

Tilsagn om tilskud fra Landdistriktspuljen 2014 til forsøgsprojektet Aktiviteter i Det ny Kildebo, j.nr

Tilsagn om tilskud fra Landdistriktspuljen 2014 til forsøgsprojektet Aktiviteter i Det ny Kildebo, j.nr Soderup Bylav Mette Dinesen C/O Jens Ulrik Funch Tadrevej 33 4340 Tølløse Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gammel Mønt 4 1117 København K E-mail puljer@mbbl.dk www.mbbl.dk Dato: 31-03-2014 Pulje

Læs mere

Støttevilkår for udviklingspulje til digitale læremidler. 1. Formål. 2. Støtte til idéudvikling

Støttevilkår for udviklingspulje til digitale læremidler. 1. Formål. 2. Støtte til idéudvikling Den 5. december 2014 Støttevilkår for udviklingspulje til digitale læremidler 1. Formål 1.1. Udviklingspuljen yder støtte til idéudvikling eller markedsudvikling af digitale læremidler til brug i grundskolen,

Læs mere

NEW DANISH SCREEN DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. januar 2019 (Midlertidige vilkår)

NEW DANISH SCREEN DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. januar 2019 (Midlertidige vilkår) DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL NEW DANISH SCREEN Gældende pr. 1. januar 2019 (Midlertidige vilkår) Ændringer af 12. april 2018 som følge af EU-kommissionens formelle godkendelse af støtteordningen

Læs mere

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gjern Lokalråd Vagn Brostrup Jensen Teglværksvej 16 8883 Gjern Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gammel Mønt 4 1117 København K E-mail puljer@mbbl.dk www.mbbl.dk Dato: 11-03-2015 Pulje : Landdistriktspuljen

Læs mere

Bekendtgørelse om formidlingstilskud til nedbringelse af billetpriser

Bekendtgørelse om formidlingstilskud til nedbringelse af billetpriser Bekendtgørelse om formidlingstilskud til nedbringelse af billetpriser I medfør af 24, stk. 3, i lov om scenekunst, jf. lovbekendtgørelse nr. 30 af 14. januar 2014 fastsættes: Kapitel 1 Generelle bestemmelser

Læs mere

Cbaefi VILKÅR FOR STØTTE TIL NEW DANISH SCREEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 DET DANSKE FILMINSTITUT

Cbaefi VILKÅR FOR STØTTE TIL NEW DANISH SCREEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 DET DANSKE FILMINSTITUT Cbaefi DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL NEW DANISH SCREEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 GOTHERSGADE 55 1123 KØBENHAVN K TEL 3374 3400 FAX 3374 3697 2/17 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. FORMÅL side 3

Læs mere

Egnsteateraftale

Egnsteateraftale UDKAST Egnsteateraftale 2015-16 Mellem Randers Kommune og Randers EgnsTeater indgås egnsteateraftale for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2016. Aftalen er indgået i henhold til bekendtgørelse om

Læs mere

Bilag 6. Eksempel på opstilling af afsluttende regnskab

Bilag 6. Eksempel på opstilling af afsluttende regnskab Bilag 6 Eksempel på opstilling af afsluttende regnskab Afsluttende regnskab vedrørende: Organisationens navn: Projekttitel: Projektperiode: Bevilling: Sagsnr.: 1 S i d e Indholdsfortegnelse: Ledelsens

Læs mere

Betingelser for tilskud til Danida Business Delegations

Betingelser for tilskud til Danida Business Delegations Eksportrådet The Trade Council Asiatisk Plads 2 DK-1448 København K Telefon +45 33 92 00 00 Telefax +45 32 54 05 33 E-mail: um@um.dk www.eksportraadet.dk Betingelser for tilskud til Danida Business Delegations

Læs mere

Om Formidlingsordningens pulje 3

Om Formidlingsordningens pulje 3 VEJLEDNING Kulturstyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 3373 3373 Telefax 3391 7741 post@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk Januar 2013 Vejledning om Formidlingsordningen

Læs mere

Tips- og lottomidler til puljen Særlige biblioteker og biblioteksformål

Tips- og lottomidler til puljen Særlige biblioteker og biblioteksformål BIBLIOTEKSSTYRELSEN Tips- og lottomidler til puljen Særlige biblioteker og biblioteksformål Kriterier og vejledning VEJLEDNINGER FRA BIBLIOTEKSSTYRELSEN 17 BS Tips- og lottomidler til puljen Særlige biblioteker

Læs mere

Bekendtgørelse om tilskud til fremme af debat og oplysning i Danmark om Europa

Bekendtgørelse om tilskud til fremme af debat og oplysning i Danmark om Europa BEK nr 632 af 02/06/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 22. november 2017 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 16/03837 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om tilskud

Læs mere

Bekendtgørelse om investeringspulje til mindre, regionale danske flyvepladser

Bekendtgørelse om investeringspulje til mindre, regionale danske flyvepladser Bekendtgørelse om investeringspulje til mindre, regionale danske flyvepladser I medfør af tekstanmærkning nr. 121 ad 28.56.04.10 til 28 på finanslov for finansåret 2019 fastsættes efter bemyndigelse: Formål

Læs mere

Standardvilkår for bevillinger fra Arbejdstilsynet

Standardvilkår for bevillinger fra Arbejdstilsynet Standardvilkår for bevillinger fra Arbejdstilsynet Overholdelse af disse standardvilkår er en forudsætning for bevillingen. Standardvilkår for bevillinger fra Arbejdstilsynet sendes sammen med tilsagnet.

Læs mere

Som led i finanslovsaftalen for 2012 er der afsat i alt 100 mio. kr. i perioden til styrket indsats for unge med hjerneskade

Som led i finanslovsaftalen for 2012 er der afsat i alt 100 mio. kr. i perioden til styrket indsats for unge med hjerneskade Tilsagnsskrivelse vedrørende ansøgninger om statsligt tilskud fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelses pulje til styrket indsats for unge med hjerneskade i perioden 2012-2015. I. Indledning Som led

Læs mere

Bekendtgørelse om administration af tilskud fra puljer under Arbejdsmarkedsstyrelsens og Styrelsen for Fastholdelse og Rekrutterings områder

Bekendtgørelse om administration af tilskud fra puljer under Arbejdsmarkedsstyrelsens og Styrelsen for Fastholdelse og Rekrutterings områder BEK nr 1173 af 08/10/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 22. juni 2016 Ministerium: Beskæftigelsesministeriet Journalnummer: Beskæftigelsesmin., Arbejdsmarkedsstyrelsen, j.nr. 2013-0001985 Senere ændringer

Læs mere

Retrokonverteringsbevilling

Retrokonverteringsbevilling Retrokonverteringsbevilling Vejledning Ansøgningstermin oktober 2015 Retrokonverterings-bevilling Vejledning Næste ansøgningsfrist 15. oktober 2015 Kulturstyrelsen Biblioteker H.C. Andersens Boulevard

Læs mere

Version 2 (den 4. oktober 2012)

Version 2 (den 4. oktober 2012) Regler for administration af bæredygtige energiprojekter der gennemføres med støtte fra Energifonden 2012 (Krav til de projektansvarlige virksomheder, organisationer eller institutioner vedrørende projektbeskrivelse,

Læs mere

Standardvilkår for tilskud til projekter under lov om. Markedsmodningsfonden

Standardvilkår for tilskud til projekter under lov om. Markedsmodningsfonden Standardvilkår for tilskud til projekter under lov om Markedsmodningsfonden 2/8 Indholdsfortegnelse: A. Indledning... 3 B. Budget... 3 C. Regnskab... 3 D. Udbetaling af tilskud i projektperioden... 4 E.

Læs mere

REGNSKABSINSTRUKS Gældende for bevillinger før 1. august 2016

REGNSKABSINSTRUKS Gældende for bevillinger før 1. august 2016 REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN Dampfærgevej 22, Postboks 2593, 2100 Kbh. Ø., Tlf. 3529 8100 MIDLER TIL FORANSTALTNINGER PÅ TANDLÆGEOMRÅDET REGNSKABSINSTRUKS Gældende for bevillinger før 1. august 2016

Læs mere

Retningslinjer for tildeling og anvendelse af midler fra puljen til understøttelse af Lokale Udviklingsplaner (LUP-puljen).

Retningslinjer for tildeling og anvendelse af midler fra puljen til understøttelse af Lokale Udviklingsplaner (LUP-puljen). Retningslinjer for tildeling og anvendelse af midler fra puljen til understøttelse af Lokale Udviklingsplaner (LUP-puljen). Udvalget for Økonomi, Planlægning og Udvikling har den 19.11.2014 17.06.2015

Læs mere

Aftale mellem Amager Øst Lokaludvalg og Fonden Agenda 21 Center Sundbyøster om støtte og udvikling af det lokale miljøarbejde

Aftale mellem Amager Øst Lokaludvalg og Fonden Agenda 21 Center Sundbyøster om støtte og udvikling af det lokale miljøarbejde Aftale mellem Amager Øst Lokaludvalg og Fonden Agenda 21 Center Sundbyøster om støtte og udvikling af det lokale miljøarbejde 1 1 Parter, bagrund og formål Nærværende aftale er indgået mellem Amager Øst

Læs mere

Udbetaling af tilskud er betinget af, at Tilskudsmodtager overholder den af Tilskudsmodtager accepterede tilsagnsskrivelse med tilhørende bilag.

Udbetaling af tilskud er betinget af, at Tilskudsmodtager overholder den af Tilskudsmodtager accepterede tilsagnsskrivelse med tilhørende bilag. Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk www.tbst.dk Dato 16. marts 2017 Instruks for regnskab vedr. tilskud til fremme af veterantogskørsel Denne instruks for

Læs mere

Jlj VILKÅR FOR STØTTE TIL SPILLEFILM GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 DET DANSKE FILMINSTITUT MED ÆNDRING AF 12. JUNI 2014

Jlj VILKÅR FOR STØTTE TIL SPILLEFILM GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 DET DANSKE FILMINSTITUT MED ÆNDRING AF 12. JUNI 2014 Jlj VILKÅR FOR STØTTE TIL SPILLEFILM GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 MED ÆNDRING AF 12. JUNI 2014 DET DANSKE FILMINSTITUT GOTHERSGADE 55 1123 KØBENHAVN K TEL 3374 3400 FAX 3374 3697 DFI.DK 2/15 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Udkast til Bekendtgørelse om formidlingstilskud til nedbringelse af billetpriser

Udkast til Bekendtgørelse om formidlingstilskud til nedbringelse af billetpriser 10. oktober 2012 Udkast til Bekendtgørelse om formidlingstilskud til nedbringelse af billetpriser I medfør af 24, stk. 3, i lov om scenekunst, jf. lovbekendtgørelse nr. 529 af 4. juni 2012, fastsættes:

Læs mere

3. Kontaktperson for projektet Person, der kan kontaktes i forhold til den praktiske gennemførelse af projektet

3. Kontaktperson for projektet Person, der kan kontaktes i forhold til den praktiske gennemførelse af projektet Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Kontor for Integrationsservice BILAG 3 Dato: 13-05-2008 Sagsnr.: 2008-59427 Dok.nr.: 2008-248908 Evalueringsskema til VI KBH R puljen Når de planlagte aktiviteter

Læs mere

Vedrørende ansøgning om driftstilskud fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, tips- og lottomidler 2013.

Vedrørende ansøgning om driftstilskud fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, tips- og lottomidler 2013. Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk LYLE Foreningen for Lymfekræft og Leukæmi Vejdammen 9 2840 Holte Dato: 11. december 2013 Enhed: Sundhedsøkonomi

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af lov om film

Forslag. Lov om ændring af lov om film 2013/1 LSF 19 (Gældende) Udskriftsdato: 22. juni 2016 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin. Fremsat den 2. oktober 2013 af kulturministeren (Marianne Jelved) Forslag til Lov om ændring

Læs mere

Desuden skal instruksen bruges i forbindelse med revisors revidering af regnskabet for de aktiviteter, der modtages tilskud til.

Desuden skal instruksen bruges i forbindelse med revisors revidering af regnskabet for de aktiviteter, der modtages tilskud til. Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk www.tbst.dk Dato 24. januar 2018 Instruks for regnskab vedr. Demenspuljen 2018 Denne instruks for regnskab beskriver

Læs mere

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Askø Strandvig Grundejerforening Per Skov Madsen Alstrup Strandvej 3 4840 Nørre Alslev Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gammel Mønt 4 1117 København K E-mail puljer@mbbl.dk www.mbbl.dk Dato:

Læs mere

Bekendtgørelse om formidlingstilskud til nedbringelse af billetpriser

Bekendtgørelse om formidlingstilskud til nedbringelse af billetpriser Oversigt (indholdsfortegnelse) Kapitel 1 Kapitel 2 Kapitel 3 Kapitel 4 Kapitel 5 Kapitel 6 Kapitel 7 Generelle bestemmelser Formidlingstilskud til Aarhus Teater, Odense Teater, Aalborg Teater og Det Københavnske

Læs mere

Påløbne renter må kun anvendes til formål, hvortil bevillingen er givet og inden for bevillingens ramme.

Påløbne renter må kun anvendes til formål, hvortil bevillingen er givet og inden for bevillingens ramme. REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN Dampfærgevej 22, Postbox 2593 2100 København Ø Tlf. 3529 8100 Fonden til fremme af fysioterapeutisk forskning, uddannelse, information mv. REGNSKABSINSTRUKS Anvendelse

Læs mere