Ferieregler for LPO DSB, Lokalgruppe Fredericia

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ferieregler for LPO DSB, Lokalgruppe Fredericia"

Transkript

1 Generelt: Ferieregler for LPO DSB, Lokalgruppe Fredericia 1: Dette regelsæt er gældende for lokomotivpersonale ansat ved DSB Togdrift med tjenestested i Fredericia. Regelsættet har til formål at sikre, at samtlige lokomotivførere kan afholde op til 4 hele ugers ferie i sommerferieperioden, samt 1 hel uges ferie i vinterferieperioden. 2: Nærværende regelsæt er underlagt aftaler indgået af Dansk Jernbaneforbund, Lokomotivpersonalets Områdegruppe DSB og Lokomotivpersonalets lokalgruppe Fredericia vedrørende de i regelsættet omtalte bestemmelser omkring ferie m.m. 3: Ferie søges via det elektroniske feriesøgesystem, Ferieplan, efter de til enhver tid gældende administrative regler for Ferieplan. 4: I forbindelse med ferievalg er det Ferieadministrationen som indskriver ansøgt ferie i Ferieplan. Ferieadministrationen kan derudover, jf. nærværende ferieregler inkl. administrative bestemmelser, henholdsvis de administrative bestemmelser i Ferieplan, slette eller rette ansøgt ferie. Det skal i så fald sikres, at berørte personer underrettes herom. I forbindelse med enkeltdagsvalg (søgningen af restferie, øvrig frihed osv. uden for ferievalg) søger man, henholdsvis annullerer man, selv egen ferie i Ferieplan. 5: Ferienormen på den enkelte dag er markeret og fremgår af Ferieplan.

2 6: Ved ferievalget er lokomotivpersonalet i Fredericia inddelt i 7 feriegrupper. Hver gruppe inddeles i 3 undergrupper, A B C med hver 7 pladser. Af hensyn til rotation i systemet, rykker alle feriegrupper hvert år 3 pladser frem. Eks.(1 til 4 til 7 til 3 osv.) Undergrupperne (A B C) rykker hvert år 1 plads frem. Eks.(A til B til C til A osv.) I den enkelte undergruppe rykker man hvert år 3 pladser frem. Eks.(1 til 4 til 7 til 10 osv.) 7: Ferieadministrationen administrer feriesystemet og udarbejder og justerer i overensstemmelse med Ferieplan og nærværende regelsæt, og den til enhver tid gældende lokale ferieaftale, de nødvendige administrative bestemmelser. 8: Ved overflytning til Fredericia depot, afholdes allerede ansøgt og bevilliget ferie fra forrige tjenestested. Senest d. 15. november indplaceres man af ferieadministrationen i feriesystemet. 9: Et nyt feriesystem kan kun tages i brug, når en generalforsamling vedtager et nyt feriesystem, samt at det nye feriesystem efterfølgende opnår flest stemmer ved en urafstemning, blandt foreningens medlemmer. Viser det sig, at det nye feriesystem, ved den efterfølgende urafstemning, bliver forkastet, fortsætter det eksisterende feriesystem uforandret.

3 Ferievalg: Sommer 10: Sommerferieperioden består af de 21 hele kalenderuger i perioden 1. maj til 30. september. De resterende dage i perioden tilhører vinterferieperioden. 11: En ferieuge starter en mandag og slutter en søndag. 12: Der skal ved sommerferievalget søges hele uger. Søgningen kan deles i flere perioder. Der kan i forbindelse med sommerferievalget alene søges inden for norm. Der skal søges minimum 3 ugers ferie i sommerferieperioden. I modsat fald vil der ske tildeling. 13: Sommerferie søges ved sommerferievalget, som foregår over 2 søgerunder. 14: Sommerferievalgets 1. runde afholdes 4. mandag i januar. Søgelisten med søgetidspunkt udsendes på mail senest 30 dage før valget. Det tildelte søgetidspunkt er personligt. Ferie kan søges ved personligt fremmøde i tidsrummet for egen søgning eller via elektronisk ferievalg. Se udsendte vejledning. Ferieønskerne i prioriteret rækkefølge, søges senest den 3. søndag i januar kl. 12. via elektronisk ferievalg. Se udsendte vejledning. Man tildeles den eller de ferieuger, der først kan imødekommes. Ferieadministrationen indskriver den tildelte ferie i Ferieplan, og sender en mail ud til den enkelte med information om, hvilke perioder man er tildelt. Der kan søges op til 3 ugers ferie, dog maksimalt 2 uger i den periode, hvor folkeskolerne i Fredericia Kommune har sommerferie.

4 Er der ikke søgt inden for tidsfristen, er muligheden for at søge ferie i sommerferievalgets 1. søgerunde forspildt. Der kan i stedet søges i henhold til den udsendte søgeliste i 2. søgerunde. 15: Sommerferievalgets 2. runde starter den først følgende onsdag efter 1. rundes start. Der søges i omvendt rækkefølge, jævnfør søgelisten. Ferie kan søges ved personligt fremmøde i tidsrummet for egen søgning eller ved at søge via elektronisk ferievalg. Se udsendte vejledning. Ferieønskerne søges i prioriteret rækkefølge, og skal være søgt senest kl dagen før 2. søgerunde starter, via elektronisk ferievalg. Se udsendte vejledning. Man tildeles den eller de ferieuger, der først kan imødekommes. Ferieadministrationen indskriver den tildelte ferie i Ferieplan, og sender en mail ud til den enkelte med information om hvilke perioder, man er tildelt. Der kan i anden søgerunde søges yderligere et antal uger, dog kan der samlet set i de 2 søgerunder aldrig tildeles mere end 4 uger pr. person. 16: Søgt ferie er bindende. Bytning af ferie er dog tilladt, men kun mellem ansøgte sommerferieperioder. Ferie søgt i skolebørnenes ferie kan dog kun byttes med anden ferie søgt i denne periode. Bytning skal ske gennem Ferieadministrationen, og byttede perioder skal være af samme længde.

5 17: Første uge i februar frigives de resterende feriedage i sommerferieperioden til fri søgning. Ferieadministrationen har i forbindelse med annoncering af den fri søgning, ret til at indføre en begrænsning for, hvor mange dage frem, der kan søges. Ferievalg: Vinter 18: Vinterferieperioden starter, når sommerferieperioden slutter det ene år og slutter, når sommerferieperioden starter det følgende år. 19: En ferieuge starter en mandag og slutter en søndag. Der afviges fra hele kalenderuger i følgende perioder: Jul: fra d. 21/12 til d. 27/12 Nytår: fra d. 28/12 til d. 3/1 Påske: Fra onsdag før påske til tirsdag efter påske. 20: Vinterferien søges efter princippet om ferievalg. Søgningen foregår over 1 søgerunde, der søges jf. søgelisten. Der søges i samme rækkefølge som ved sommerferievalgets 2. søgerunde. 21: Vinterferievalget afholdes i uge 19 Søgelisten udsendes på mail senest 30 dage før valget. Det tildelte søgenummer er personligt. Ferie kan kun søges via elektronisk ferievalg. Se udsendte vejledning. Ferieønskerne søges i prioriteret rækkefølge, og skal være søgt senest i uge 18.

6 Man tildeles den ferieuge, der først kan imødekommes. Ferieadministrationen indskriver den tildelte ferie i Ferieplan, og sender en mail ud til den enkelte med information om, hvilken periode man er tildelt. Der kan søges 1 uges vinterferie. Søgt ferie i følgende perioder er bindende: Jul 21/12 27/12 Nytår 28/12 til 3/1 Det er dog muligt at bytte de 2 perioder med hinanden. Ønsker man at slette ferie i en af disse perioder, skal hele perioden slettes. Er der ikke søgt inden for tidsfristen, er muligheden for at søge ferie ved vinterferievalget forspildt. 22: Når vinterferievalget er overstået, frigives de resterende feriedage i vinterferieperioden til fri søgning. Startdato og tidspunkt for den fri søgning fastsættes af Ferieadministrationen, og bekendtgøres senest 30 dage før valget. Ferieadministrationen har i forbindelse med annoncering af den fri søgning, ret til at indføre en begrænsning for, hvor mange dage frem, der kan søges. Supplerende administrative retningslinjer for feriesøgning Bytning af ferie 1. Det er tilladt at bytte ferieperioder

7 2. De byttede ferieperioder skal have samme længde og skal altid ligge inden for samme ferieperiode, dvs. sommerferieperioder skal byttes med sommerferieperioder og vinterferieperioder skal byttes med vinterferieperioder. Jul og nytårs perioderne kan byttes med hinanden. Ferieuger i skolebørnenes ferie kan kun byttes med uger i denne periode. 3. Bytning af ansøgt ferie skal ske senest 14 dage før den første feriedag. 4. De som ønsker at bytte deres ferie gør følgende: Lokomotivfører A skriver en mail til lokomotivfører B, hvor i det fremgår, hvilke perioder, man ønsker at bytte. Navn og dueslags nummer på begge skal fremgå. Lokomotivfører B videresender mailen til feriegruppefredericia@gmail.com Hvis der er flere end 2 lokomotivførere involveret i bytningen, skal perioder, navne og dueslagsnummer på alle fremgå. Mailen sendes fra Lkf A, til lkf B, til lkf C, osv. Sidste lkf. i kæden sender mailen til feriegruppefredericia@gmail.com 5. Ferieadministrationen bytter ferien i Ferieplan og videregiver bytningen til tjenestefordelingen. Sidste frist for bytning er 14 dage før første dag i den første af de byttede perioder.

8

Ferieregler Tinglev Indhold

Ferieregler Tinglev Indhold Ferieregler Tinglev Indhold Ferieordning generelt...2 Sommerperioden...4 Vinterperioden...5 Feriegrupper Rotation... 6 Afspadsering... 7 det er muligt at søge afspadsering gennem feriesystemet...7 Ferienumre...

Læs mere

NY HØJTIDSAFTALE! Aftalen er en revidering af den nuværende og betyder en styrket planlægningsfase.

NY HØJTIDSAFTALE! Aftalen er en revidering af den nuværende og betyder en styrket planlægningsfase. Opslag 07 10. August 2010, Side 1 NY HØJTIDSAFTALE! Aftalen er en revidering af den nuværende og betyder en styrket planlægningsfase. Det er lykkedes at opnå enighed med ledelsen om en ny højtidsaftale.

Læs mere

Søndermarksvej Valby Tlf

Søndermarksvej Valby Tlf Lokomotivpersonalets Områdegruppe DB Cargo Lokalgruppe Fredericia DANSK JERNBANEFORBUND Vedtægter for: LPO Lokalgruppe Fredericia Under: Lokomotivpersonalets Områdegruppe DB Cargo Dansk Jernbaneforbund.

Læs mere

Den tyske feriekalender

Den tyske feriekalender Hamborg November 2018 Den tyske feriekalender Dette notat forklarer hvordan det tyske feriesystem fungerer og giver indblik, hvordan tyskernes ferie er placeret frem til 2023. Det er vigtigt for VisitDenmark,

Læs mere

TPO Århus Referat af bestyrelsesmøde

TPO Århus Referat af bestyrelsesmøde TPO Århus Referat af bestyrelsesmøde Århus, D. 4. maj 2009 Mødedeltagere: Rene B Sørensen Flemmning Hamann Bo Willestofte Lasse Daugaard Thorsøe Tina Ketelsen Afbud: Miriam Frank, SIR Helle Hvidkjær, SIR

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TOGPERSONALETS LOKALGRUPPE ODENSE

VEDTÆGTER FOR TOGPERSONALETS LOKALGRUPPE ODENSE VEDTÆGTER FOR TOGPERSONALETS LOKALGRUPPE ODENSE 1 NAVN Togpersonalets lokalgruppe Odense 2 FORMÅL At søge medlemmernes interesse fremmet mest muligt. At søge samarbejde med andre personalegrupper, såvel

Læs mere

Vedtægter for Dansk Jernbaneforbund, Lokomotivpersonalets Områdegruppe DSB

Vedtægter for Dansk Jernbaneforbund, Lokomotivpersonalets Områdegruppe DSB Vedtægter for Dansk Jernbaneforbund, Lokomotivpersonalets Områdegruppe DSB 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Jernbaneforbund Lokomotivpersonalets Områdegruppe DSB. Forkortes: DJ LPO DSB. Stk. 2.

Læs mere

Vedtægter for: LPO Lokalgruppe Fredericia

Vedtægter for: LPO Lokalgruppe Fredericia Lokomotivpersonalets Områdegruppe DB-Schenker Lokalgruppe Fredericia DANSK JERNBANEFORBUND Vedtægter for: LPO Lokalgruppe Fredericia 28. januar 2013 Under: Lokomotivpersonalets Områdegruppe DB-Schenker

Læs mere

Deltidsansættelse, 15/37

Deltidsansættelse, 15/37 I nedenstående skemaer er der ikke taget højde for: Evt. kommunal aftale om hele eller halve fridage for kommunens ansatte på 1. maj, fredag efter Kr. himmelfart og grundlovsdag Evt. afspadsering overført

Læs mere

._1ê-.rZ NOTAT. Politik for ferie og fridage i departementet. Ledelsen lægger desuden vægt på, at al optjent ferie og frihed afholdes løbende.

._1ê-.rZ NOTAT. Politik for ferie og fridage i departementet. Ledelsen lægger desuden vægt på, at al optjent ferie og frihed afholdes løbende. en._1ê-.rz NI N I S T II I I NOTAT Politik for ferie og fridage i departementet li orrnalet med denne politik er at sikre, at medarbejderne fir holdt den ferie, de er berettiget til, su de kan koble af

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Lokomotivpersonalets Områdegruppe DSB. Lokalgruppe København

V E D T Æ G T E R. Lokomotivpersonalets Områdegruppe DSB. Lokalgruppe København V E D T Æ G T E R Lokomotivpersonalets Områdegruppe DSB Lokalgruppe København Vedtægter LPO-DSB Lokalgruppe København 1. Lokalgruppens myndighed Lokalgruppens højeste myndighed er lokalgruppegeneralforsamlingen.

Læs mere

NOTAT. Allerød Kommune. Opsamling af høringssvar på forslag til ferieplan

NOTAT. Allerød Kommune. Opsamling af høringssvar på forslag til ferieplan NOTAT Allerød Kommune Sekretariat Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Opsamling af høringssvar på forslag til ferieplan Skolerne høringssvar er

Læs mere

Bibliotekarforbundet 5. januar 2015 Standardvedtægter for faggrupper. Gældende fra den 1. januar 2015.

Bibliotekarforbundet 5. januar 2015 Standardvedtægter for faggrupper. Gældende fra den 1. januar 2015. Nuværende vedtægter for Faggruppen Bibliotek & Uddannelse: Der er sket ændringer i flg. paragraffer i Standardsvedtægten: Bibliotekarforbundet 5. januar 2015 Standardvedtægter for faggrupper Gældende fra

Læs mere

Fuldtidsansættelse. I nedenstående skemaer er der ikke taget højde for:

Fuldtidsansættelse. I nedenstående skemaer er der ikke taget højde for: I nedenstående skemaer er der ikke taget højde for: Evt. kommunal aftale om hele eller halve fridage for kommunens ansatte på 1. 1. maj, fredag efter Kr. himmelfart og 1. maj Evt. afspadsering overført

Læs mere

Forældrerepræsentanters valgperiode er 4 år, gældende fra konstitueringsperiodens start. Medarbejder- og elevrepræsentanters valgperiode er 1 år.

Forældrerepræsentanters valgperiode er 4 år, gældende fra konstitueringsperiodens start. Medarbejder- og elevrepræsentanters valgperiode er 1 år. Vejledning for skolebestyrelsen Denne vejledning er udarbejdet i henhold til kapitel 6 i Lov om Folkeskolen, jf. LBK nr. 521 af 27/05/2013, med senere ændringer i Lov nr. 1650 af 26/12/2013, Bekendtgørelse

Læs mere

05.12 O.02 13/2003 Side 1. Administrativ Information Den 13. marts 2003 Info nr. 2023

05.12 O.02 13/2003 Side 1. Administrativ Information Den 13. marts 2003 Info nr. 2023 Administrativ Information Den 13. marts 2003 Info nr. 2023 Side 1 Overførsel af ferie Generelt om overførsel af ferie Ferieaftalens 5 giver mulighed for, at arbejdsgiveren og månedslønnede ansatte kan

Læs mere

Ferie i Ambulance Syd. Hvad, hvordan og hvorfor sådan?

Ferie i Ambulance Syd. Hvad, hvordan og hvorfor sådan? Ferie i Ambulance Syd Hvad, hvordan og hvorfor sådan? FERIE I AMBULANCE SYD 3 Indhold Ferie i Ambulance Syd Ferie i Ambulance Syd 3 Ferie og arbejdstid 4 Hvad gælder for ansatte, der kører døgnvagter?

Læs mere

Til at starte med vil bestyrelsen i lokalgruppen TPO KH, gerne ønske alle medlemmerne et godt nytår.

Til at starte med vil bestyrelsen i lokalgruppen TPO KH, gerne ønske alle medlemmerne et godt nytår. Til at starte med vil bestyrelsen i lokalgruppen TPO KH, gerne ønske alle medlemmerne et godt nytår. Årets start! Vi startet året på den værst tænkelig måde, en tragisk ulykke på vestbroen, som desværre

Læs mere

Indhold Bilag U1: Ungdomsskolens struktur og styring... 2 1.2 Undervisningssteder ... 2 2.1 Frit skolevalg

Indhold Bilag U1: Ungdomsskolens struktur og styring... 2 1.2 Undervisningssteder ... 2 2.1 Frit skolevalg Indhold Bilag U1: Ungdomsskolens struktur og styring... 2 1.2 Undervisningssteder... 2 2.1 Frit skolevalg... 3 Bilag U3: Undervisningens ordning og omfang... 3 3.1 Målgruppe... 4 3.2 Holddannelse... 5

Læs mere

Vedtægter for PROSA/STAT

Vedtægter for PROSA/STAT Vedtægter for PROSA/STAT 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er PROSA/STAT. Stk. 2. Foreningens hjemsted er København. Vedtaget på generalforsamlingen 5. november 1994 Revideret: Generalforsamlingen 25.

Læs mere

Forretningsorden for Akademisk Råd ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet

Forretningsorden for Akademisk Råd ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet Forretningsorden for Akademisk Råd ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet I henhold til 22, stk.6, i vedtægten for Københavns universitet, fastsætter Akademisk Råd ved Det Samfundsvidenskabelige

Læs mere

Vedtægter for. DB Schenker Lokalgruppen Høje Taastrup. Under Områdegruppen DB Schenker. Og Dansk Jernbaneforbund

Vedtægter for. DB Schenker Lokalgruppen Høje Taastrup. Under Områdegruppen DB Schenker. Og Dansk Jernbaneforbund Vedtægter for DB Schenker Lokalgruppen Høje Taastrup Under Områdegruppen DB Schenker Og Dansk Jernbaneforbund 1. Lokal gruppen Lokomotivførere, rangerførere, eller andre i hermed beslægtet stilling, Der

Læs mere

Nyuddannet og ferie! Hvad så?

Nyuddannet og ferie! Hvad så? 14. oktober 2010 Nyuddannet og ferie! Hvad så? Feriepenge m.v.: Timenede: af sagsbehandler Svend Hviid Ferie med 12½ % feriegodtgørelse i den del, der er optjent "ferieret" i kalenderåret forud. Resten

Læs mere

Vedtægter for Lokomotivpersonalets Områdegruppe DSB Lokalgruppe Esbjerg.

Vedtægter for Lokomotivpersonalets Områdegruppe DSB Lokalgruppe Esbjerg. Vedtægter for Lokomotivpersonalets Områdegruppe DSB Lokalgruppe Esbjerg.. 1. Navn. Lokalgruppen navn er Lokomotivpersonalets Områdegruppe DSB, Lokalgruppe Esbjerg Jernbanegade 37. 2 sal. 6700 Esbjerg.

Læs mere

Administrations- og arbejdsgrundlag for lærere og børnehaveklasseledere

Administrations- og arbejdsgrundlag for lærere og børnehaveklasseledere Administrations- og arbejdsgrundlag for lærere og børnehaveklasseledere Skoleåret 2014/15. Indledning: Skoleafdelingen har med afsæt lov 409 og input og anbefalinger fra arbejdsgruppe 9 udarbejdet udkast

Læs mere

Bestillingsskema - skolemad

Bestillingsskema - skolemad 05.01. torsdag 1 06.01. fredag 1 09. 01 mandag 1 10.01. tirsdag 1 11.01. onsdag 1 1.01. torsdag 1 13.01. fredag 1 16.01. mandag 1 17.01. tirsdag 1 18.01. onsdag 1 19.01. torsdag 1 0.01. fredag 1 3.01.

Læs mere

Forretningsorden for lokalgruppe Fredericia Togpersonale DSB.

Forretningsorden for lokalgruppe Fredericia Togpersonale DSB. 1. NAVN Forretningsorden for lokalgruppe Fredericia Togpersonale DSB. Stk. 1 LOKALGRUPPE FREDERICIA TOGPERSONALE DSB. 2. FORMÅL. Stk. 1 At sikre medlemmernes interesser fremmet mest muligt. Stk. 2 At sikre

Læs mere

ARBEJDSTIDSPOLITIK DISTRIKT 4

ARBEJDSTIDSPOLITIK DISTRIKT 4 ARBEJDSTIDSPOLITIK DISTRIKT 4 Konstruktion af arbejdsplan. Gruppekoordinatoren udarbejder tjenesteplaner i samarbejde med lederen. Der udarbejdes 6 uger ad gangen. Alle afgiver ønsker om frihed senest

Læs mere

Lokomotivpersonalets Områdegruppe DB Schenker, lokalgruppe Padborg

Lokomotivpersonalets Områdegruppe DB Schenker, lokalgruppe Padborg Padborg d. 26. januar 2013 Vedtægter for LPO DB Schenker, Padborg Under Områdegruppen LPO DB Schenker, Dansk Jernbaneforbund 1. Lokal gruppen Lokomotivfører, rangerfører, eller andre i en hermed beslægtet

Læs mere

Referat Udvalget for Børn & Ungdom tirsdag den 2. november 2010

Referat Udvalget for Børn & Ungdom tirsdag den 2. november 2010 Referat tirsdag den 2. november 2010 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Bemærk at tidspunktet for mødet er rykket til kl. 18.00. Indholdsfortegnelse 1. BU - Godkendelse af dagsorden...1 2. BU - Orientering...2

Læs mere

Forretningsorden for. Albertslunds Kommunalbestyrelse

Forretningsorden for. Albertslunds Kommunalbestyrelse Forretningsorden for Albertslunds Kommunalbestyrelse Regler og retningslinjer for Kommunalbestyrelsens møder 1. Ordinære møder holdes hver måned den anden tirsdag i måneden, såfremt Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Togpersonalets Lokalgruppe Aarhus.

Vedtægter for Togpersonalets Lokalgruppe Aarhus. Vedtægter for Togpersonalets Lokalgruppe Aarhus. 1. Navn. Lokalgruppens navn er "". Lokalgruppen har hjemsted i Aarhus. 2. Formål. Lokalgruppen har til formål: At søge medlemmernes interesser fremmet mest

Læs mere

Rebild Dagpleje Kontaktpersonsmøde Den

Rebild Dagpleje Kontaktpersonsmøde Den Rebild Dagpleje Kontaktpersonsmøde Den 28-09-18 Dagsorden: Kl. 08.00 Velkommen til kontaktpersonsmøde v/helle Præsentation af studerende Mette og Karen, som deltager på mødet som del af deres praksisforløb.

Læs mere

Vejledning, masseregistrering af ferie i AUHRA

Vejledning, masseregistrering af ferie i AUHRA Vejledning, masseregistrering af ferie i AUHRA Indhold 1 Hvad bruges rapporten til?... 1 2 Hvordan bestiller jeg rapporten?... 1 3 Hvordan læser jeg udskriften?... 3 4 Hvordan sletter jeg fravær, der er

Læs mere

Arbejdstid - Lokalaftale nr. 4.E

Arbejdstid - Lokalaftale nr. 4.E Arbejdstid - Lokalaftale nr. 4.E Hanne Møller Lillelund 9. oktober 2013 Lokalaftale nr. 4.E Redigeret 2013 Visse arbejdsvilkår m.m. for ekspeditionspersonale ansat ved Servicetelefonen, Kystradioen Tele

Læs mere

I medfør af 8, stk. 5, i lov om kommunale og regionale valg, jf. lovbekendtgørelse nr af 6. juli 2018, fastsættes:

I medfør af 8, stk. 5, i lov om kommunale og regionale valg, jf. lovbekendtgørelse nr af 6. juli 2018, fastsættes: Enhed Valgenheden Sagsbehandler Camilla Leidesdorff Laudrup Sagsnr. 2018-355 Doknr. 47142 Dato 13-12-2018 UDKAST TIL Bekendtgørelse om optagelse på valglisten til kommunale og regionale valg af statsborgere

Læs mere

Vilkår gældende for tobisfiskeri i Nordsøen, Skagerrak og Kattegat fra 1. april 2018.

Vilkår gældende for tobisfiskeri i Nordsøen, Skagerrak og Kattegat fra 1. april 2018. J.nr. 17-1841-000001 Den 26. marts 2018 Meddelelse fra Udenrigsministeriet, Fiskeristyrelsen: Vilkår gældende for tobisfiskeri i Nordsøen, Skagerrak og Kattegat fra 1. april Fiskerimuligheder for tobis

Læs mere

Forretningsorden for TPO Lokalgruppe København H

Forretningsorden for TPO Lokalgruppe København H 1. Navn Forretningsorden for TPO Lokalgruppe København H Lokalgruppen København H (KH) 2. Formål At søge medlemmernes interesse fremmet mest muligt. At søge samarbejde med andre personalegrupper, såvel

Læs mere

Nyuddannet og ferie! Hvad så?

Nyuddannet og ferie! Hvad så? 1. august 2017 Nyuddannet og ferie! Hvad så? af konsulent Svend Hviid Timelønnede: Feriepenge m.v.: Ferie med 12½ % feriegodtgørelse i den del, der er optjent "ferieret" i kalenderåret forud. Resten af

Læs mere

Håndtering af den nye ferielovs overgangsordning for undervisere på gymnasieområdet

Håndtering af den nye ferielovs overgangsordning for undervisere på gymnasieområdet Håndtering af den nye ferielovs overgangsordning for undervisere på gymnasieområdet Den nye ferielov træder i kraft den 1. september 2020. Med loven er vedtaget en overgangsordning, som skal gøre overgangen

Læs mere

Overgang til ny ferieordning

Overgang til ny ferieordning F A K T A Oktober 2017 Overgang til ny ferieordning Inden en ny ferieordning træder i kraft, indføres en overgangsordning. Formålet er at sikre, at overgangen mellem den nuværende og den nye ferieordning

Læs mere

FAQ Ferielov. A. Overgangsordningens betydning for afholdelse af ferie, når du er i løbende ansættelsesforhold

FAQ Ferielov. A. Overgangsordningens betydning for afholdelse af ferie, når du er i løbende ansættelsesforhold FAQ Ferielov 1. Overgangen til den nye ferielov A. Overgangsordningens betydning for afholdelse af ferie, når du er i løbende ansættelsesforhold 1.1 Kommer der nogen ændringer i ferieåret 2019 2020? Den

Læs mere

Vedtægter for KANOKLUBBEN PUST. Navn og formål

Vedtægter for KANOKLUBBEN PUST. Navn og formål Stiftet den 25. januar 1978 Vedtægter for KANOKLUBBEN PUST Sidste ændringer vedtaget på generalforsamlingen d. 3. marts 2010 Navn og formål Klubbens navn er KANOKLUBBEN PUST, hjemsted er radiobugten ved

Læs mere

selvstyrets bekendtgørelse nr. 7 af 14. april 2015 om merit og anden fritagelse for undervisningen i den gymnasiale uddannelse. I medfør af 40, stk. 5 i Inatsisartutlov nr. 13 af 22. november 2011 om den

Læs mere

NY FERIELOV. - Guide til Kooperationens medlemsvirksomheder. Overgangsordning. Indefrysning. Lønmodtagernes fond for tilgodehavende Feriemidler

NY FERIELOV. - Guide til Kooperationens medlemsvirksomheder. Overgangsordning. Indefrysning. Lønmodtagernes fond for tilgodehavende Feriemidler Overgangsordning Indefrysning Lønmodtagernes fond for tilgodehavende Feriemidler NY FERIELOV - Guide til Kooperationens medlemsvirksomheder 1. september 2020 træder en ny ferielov i kraft. Med den nye

Læs mere

Love for TPO Lokalgruppe KH

Love for TPO Lokalgruppe KH Love for TPO Lokalgruppe KH 1. Navn Lokalgruppen København (KH) 2. Formål At søge medlemmernes interesse fremmet mest muligt. Stk. 2 At søge samarbejde med andre personalegrupper, såvel i som udenfor Togpersonalets

Læs mere

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening Foreningens navn er Rødskebølle Jagtforening Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

Protokollat om arbejdstid mv. for musikere i landsdelsorkestrene

Protokollat om arbejdstid mv. for musikere i landsdelsorkestrene Side 1 Protokollat om arbejdstid mv. for musikere i landsdelsorkestrene KL Dansk Musiker Forbund Indholdsfortegnelse Protokollat om arbejdstid mv. for musikere i landsdelsorkestrene Side 2 Side 1. Område...

Læs mere

Hej mester. vi ses om 3 uger! Læs om dine rettigheder for ferie og feriefridage LÆRLINGE OG FERIE

Hej mester. vi ses om 3 uger! Læs om dine rettigheder for ferie og feriefridage LÆRLINGE OG FERIE Hej mester vi ses om 3 uger! Læs om dine rettigheder for ferie og feriefridage LÆRLINGE OG FERIE Ferieret og ferie afvikling Alle lærlinge har ret til 5 ugers ferie i et ferieår, der løber fra den 2. maj

Læs mere

Procedure Plejeboligområdet

Procedure Plejeboligområdet Procedure Plejeboligområdet Emne: Vagtplanlægning, inklusiv sommerferie, FO og helligdage Henvender sig til: Plejepersonale i plejebolig området. Normal vagtplanlægning: Vagtplanlægning er afdelingslederens

Læs mere

Lovgivningens regler for indskrivning til børnehaveklassen

Lovgivningens regler for indskrivning til børnehaveklassen GLADSAXE KOMMUNE Økonomi og Analyse Notat om indskrivningen til børnehavene 2014/2015 NOTAT Dato: 31. marts 2014 Indhold indskrevne børn 2014/2015... 1 Lovgivningens regler for indskrivning til børnehaven...

Læs mere

1. UDKAST. Forretningsorden for Akademisk Råd ved Danmarks Farmaceutiske Universitet

1. UDKAST. Forretningsorden for Akademisk Råd ved Danmarks Farmaceutiske Universitet 1. UDKAST Forretningsorden for Akademisk Råd ved Danmarks Farmaceutiske Universitet I overensstemmelse med 12, stk. 7 i Vedtægt for Danmarks Farmaceutiske Universitet har Akademisk Råd den xxxxxx vedtaget

Læs mere

Velkommen i skole Indskrivning 2014

Velkommen i skole Indskrivning 2014 Velkommen i skole Indskrivning 2014 UDDANNELSE OG ARBEJDSMARKED Sidste frist for at indskrive Den 20. januar 2014 Velkommen i skole! Dit barn har nu nået en alder, hvor han/hun skal begynde i børnehaveklasse.

Læs mere

Vejledning til skemalæggere

Vejledning til skemalæggere Vejledning til skemalæggere 2 Yngre Læger får tit henvendelser fra medlemmer, som oplever, at arbejdsplanerne ikke lever op til Yngre Lægers overenskomst. Der kan være mange grunde til, at arbejdsplanerne

Læs mere

Der kommer en ny ferieaftale på det kommunale område, som træder i kraft den 1. september 2020.

Der kommer en ny ferieaftale på det kommunale område, som træder i kraft den 1. september 2020. De nye ferieaftaler Odder, april 2019 Der kommer en ny ferieaftale på det kommunale område, som træder i kraft den 1. september 2020. Det nye er, at der bliver indført samtidighedsferie, som betyder, at

Læs mere

Forretningsorden for Akademisk Råd ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Forretningsorden for Akademisk Råd ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Forretningsorden for Akademisk Råd ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Akademisk Råds sammensætning og ledelse 1. Akademisk Råd ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet består pr. 1. januar 2017 af

Læs mere

ARBEJDSTIDSPOLITIK. FOR SYGEPLEJERSKER i KARKIRURGISK AFD. V

ARBEJDSTIDSPOLITIK. FOR SYGEPLEJERSKER i KARKIRURGISK AFD. V ARBEJDSTIDSPOLITIK FOR SYGEPLEJERSKER i KARKIRURGISK AFD. V Udarbejdet august-oktober 2003 på baggrund af oplæg fra : tillidsrepræsentant Malene Jensen og oversygeplejerske Susanne Kolding Seniorpolitik

Læs mere

MPU Online Ferie System

MPU Online Ferie System MPU Online Ferie System Dette dokument indeholder en beskrivelse af MPU Online Ferie System, i det følgende kaldet systemet, såvel som vejledning i hvordan man indtaster ferieuger, hvilke begreber der

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR TILDELING AF STIPENDIER FRA DANSK SYGEPLEJERÅDS STIPENDIEFOND SAMT M.L. JØRGENSEN OG GUNNAR HANSENS FOND

RETNINGSLINJER FOR TILDELING AF STIPENDIER FRA DANSK SYGEPLEJERÅDS STIPENDIEFOND SAMT M.L. JØRGENSEN OG GUNNAR HANSENS FOND RETNINGSLINJER FOR TILDELING AF STIPENDIER FRA DANSK SYGEPLEJERÅDS STIPENDIEFOND SAMT M.L. JØRGENSEN OG GUNNAR HANSENS FOND Retningslinjer for tildeling af stipendier fra Dansk Sygeplejeråds Stipendiefond

Læs mere

Tabulex Dagpleje Børn

Tabulex Dagpleje Børn Tabulex Dagpleje Børn Vejledning til administratorer 12. Marts 2018 1 Indledning... 3 Hvad er Tabulex Dagpleje Børn?... 3 Hvordan logger man på?... 3 Administration... 4 1. Brugere... 5 Opret brugere...

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 1 Bestyrelsens beretning 2014 Året startede egentlig meget roligt. Efter overstået Farris uheld, og deraf genåbning af strækning 26 påbegyndte vi aftalen om afløsning i Padborg. Vi alle synes vel egentlig

Læs mere

Den ny ferielov. Indhold. Samtidighedsferie

Den ny ferielov. Indhold. Samtidighedsferie Den ny ferielov Den 1. september 2020 træder en ny ferielov i kraft. Hovedformålet med den nye ferielov er, at medarbejdere kan holde ferie samtidig med, at den optjenes. Det kaldes for samtidighedsferie.

Læs mere

55.02 O.18 10/2019 Side 1. Protokollat om arbejdstid mv. for musikere i landsdelsorkestrene

55.02 O.18 10/2019 Side 1. Protokollat om arbejdstid mv. for musikere i landsdelsorkestrene Side 1 Protokollat om arbejdstid mv. for musikere i landsdelsorkestrene KL Danske Ensembler, Orkestrer og Operainstitutioner Dansk Musiker Forbund Indholdsfortegnelse Side 1. Område... 3 2. Arbejdstid...

Læs mere

Sådan får dit barn en plads i dagtilbud

Sådan får dit barn en plads i dagtilbud Sådan får dit barn en plads i dagtilbud - og andre nyttige oplysninger Indhold Pladsanvisning... 3 Dagpleje... 4 Optagelse på venteliste... 5 Placering på ventelisten... 5 Tildeling af plads... 6 Søskendehensyn...

Læs mere

Visse arbejdsvilkår mm. for ekspeditionspersonale ansat ved Servicetelefonen, Kystradioen.

Visse arbejdsvilkår mm. for ekspeditionspersonale ansat ved Servicetelefonen, Kystradioen. Lokalaftale nr. 4.E Redigeret 2013 Visse arbejdsvilkår mm. for ekspeditionspersonale ansat ved Servicetelefonen, Kystradioen. Tele Danmark A/S og Telekommunikationsforbundet har i forbindelse med tilpasning

Læs mere

Standardforretningsorden for Akademiske Råd ved Københavns Universitet

Standardforretningsorden for Akademiske Råd ved Københavns Universitet Standardforretningsorden for Akademiske Råd ved Københavns Universitet 1. I henhold til 22, stk. 6 i vedtægten for Københavns Universitet fastsætter rektor hermed en standardforretningsorden til brug for

Læs mere

Til kommunalbestyrelser, alle biskopper, alle provster og alle præster. Kære kommunalbestyrelser, biskopper, provster og præster

Til kommunalbestyrelser, alle biskopper, alle provster og alle præster. Kære kommunalbestyrelser, biskopper, provster og præster Til kommunalbestyrelser, alle biskopper, alle provster og alle præster Kirkeministeriet Ministeren Frederiksholms Kanal 21 1220 København K Tlf. 3392 3390 Fax 3392 3913 E-mail km@km.dk www.km.dk Kære kommunalbestyrelser,

Læs mere

Retningslinjer for tildeling af stipendier

Retningslinjer for tildeling af stipendier Retningslinjer for tildeling af stipendier fra Dansk Sygeplejeråds Stipendiefond samt M.L. Jørgensen og Gunnar Hansens Fond Retningslinjer for tildeling af stipendier fra Dansk Sygeplejeråds Stipendiefond

Læs mere

Personalehåndbog Per Pedersen A/S

Personalehåndbog Per Pedersen A/S Personalehåndbog Per Pedersen A/S Indledning Denne personalehåndbog er tænkt som en hjælp for alle medarbejdere. Personalehåndbogen kan bruges som et opslagsværk, hvor man kan søge oplysninger om virksomheden,

Læs mere

Regelsæt om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser

Regelsæt om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser Regelsæt om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser Regelsættet er tiltrådt af Børneudvalget 10.03.2014 Kapitel 1 - Indledning I henhold til Folkeskolelovens kapitel 6, er der fastsat følgende

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører

V E D T Æ G T E R for Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører V E D T Æ G T E R for Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører Navn 1 Foreningens navn er Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører i Danmark" - i daglig tale kaldet "FSFI. Stk.

Læs mere

Lån af kommunale lokaler og anlæg til fritidsbrug. Januar 2018

Lån af kommunale lokaler og anlæg til fritidsbrug. Januar 2018 Lån af kommunale lokaler og anlæg til fritidsbrug Januar 2018 5. udgave januar 2018. 2 Lån af lokaler og anlæg i Fredensborg Kommune til fritidsbrug Indledning Godkendte folkeoplysende foreninger og grupper

Læs mere

Tirsdag d.21. marts, onsdag d. 22. marts og torsdag d. 30. marts 2017 KL TIL KL

Tirsdag d.21. marts, onsdag d. 22. marts og torsdag d. 30. marts 2017 KL TIL KL 1 Kastrup den 17. marts 2017 HK Luftfart SAS har indgået en 3-årige overenskomst med SAS gældende fra den 01. marts 2017 og frem til udgangen af februar 2020. Vi har været igennem 14 forhandlingsmøder

Læs mere

Velfærdsministeriet Kommunaljura J.nr marts 2009

Velfærdsministeriet Kommunaljura J.nr marts 2009 Velfærdsministeriet Kommunaljura J.nr. 2009-6156 6. marts 2009 Meddelelse om behandling af ansøgninger om optagelse af herboende EU-borgere på valglisten til Europa-Parlamentsvalget søndag den 7. juni

Læs mere

Bilag til. Styrelsesvedtægt. for. folkeskolerne. Middelfart Kommune

Bilag til. Styrelsesvedtægt. for. folkeskolerne. Middelfart Kommune Bilag til Styrelsesvedtægt for folkeskolerne i Middelfart Kommune (Revideret september 2015) Indhold Bilag 1: Skolestruktur... 3 Bilag 2: Undervisningens ordning... 8 Bilag 3: Skoledistrikter...10 Side

Læs mere

Regelsæt om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser

Regelsæt om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser Regelsæt om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser Kapitel 1 - Indledning I henhold til folkeskolelovens kapitel 6 og skolebestyrelsesbekendtgørelsen (bekendtgørelse nr. 28 af 14/01/2014)

Læs mere

I medfør af 105 d, stk. 4, i lov om kommunale og regionale valg, jf. lovbekendtgørelse nr af 6. juli 2018, fastsættes:

I medfør af 105 d, stk. 4, i lov om kommunale og regionale valg, jf. lovbekendtgørelse nr af 6. juli 2018, fastsættes: Enhed Valgenheden Sagsbehandler Camilla Leidesdorff Laudrup Sagsnr. 2018-355 Doknr. 47142 Dato 13-12-2018 UDKAST TIL Bekendtgørelse om optagelse på valglisten til bindende kommunale folkeafstemninger af

Læs mere

Bilag 4: Dagtilbudsstruktur

Bilag 4: Dagtilbudsstruktur Bilag 4: Dagtilbudsstruktur Der er følgende dagtilbud til førskolebørn i Rebild Kommune jf. dagtilbudsloven: Børn under 2 år og 11 måneder: Kommunal dagpleje Kommunal vuggestue Private dag Herudover gives

Læs mere

BEK nr 98 af 28/01/2019 (Gældende) Udskriftsdato: 10. juli 2019

BEK nr 98 af 28/01/2019 (Gældende) Udskriftsdato: 10. juli 2019 BEK nr 98 af 28/01/2019 (Gældende) Udskriftsdato: 10. juli 2019 Ministerium: Økonomi- og Indenrigsministeriet Journalnummer: Økonomi- og Indenrigsmin., j.nr. 2018-355 Senere ændringer til forskriften Ingen

Læs mere

Bilag A. Valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser i folkeskolerne i Roskilde Kommune. Kapitel 1. Generelt om valgene m.v.

Bilag A. Valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser i folkeskolerne i Roskilde Kommune. Kapitel 1. Generelt om valgene m.v. Bilag A Valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser i folkeskolerne i Roskilde Kommune Kapitel 1 Generelt om valgene m.v. 1. Byrådet sørger for, at der vælges forældrerepræsentanter til skolebestyrelser

Læs mere

Forretningsorden. Godkendt af Byrådet den 22. april 2014 og den 20. maj Tlf Telefax Ved Fjorden Ringkøbing

Forretningsorden. Godkendt af Byrådet den 22. april 2014 og den 20. maj Tlf Telefax Ved Fjorden Ringkøbing Forretningsorden Godkendt af Byrådet den 22. april 2014 og den 20. maj 2014 Ved Fjorden 6 6950 Ringkøbing Tlf. 9974 2424 Telefax 9975 9909 E-mail: videnogstrategi@rksk.dk Hjemmeside: www.rksk.dk 1 Byrådets

Læs mere

Regler for tildeling af lokaler i Århus Kommune 2007-2008. Århus Kommune

Regler for tildeling af lokaler i Århus Kommune 2007-2008. Århus Kommune Regler for tildeling af lokaler i Århus Kommune Århus Kommune Sport & Fritid Kultur og Borgerservice 2007-2008 Lokaletildelingen gennemføres på baggrund af Folkeoplysningslovens 21 og 22 samt bekendtgørelsens

Læs mere

Bilag 4: Dagtilbudsstruktur

Bilag 4: Dagtilbudsstruktur Bilag 4: Dagtilbudsstruktur Der er følgende dagtilbud til førskolebørn i Rebild Kommune jf. dagtilbudsloven: Børn under 2 år og 11 måneder: Kommunal dagpleje Kommunal vuggestue Privat daginstitution Herudover

Læs mere

Uge: 01-2015. Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag 1. januar 2015 2. januar 2015 3. januar 2015. Daghold: Kontor: Helle Jan Kurt Vidar 16:30

Uge: 01-2015. Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag 1. januar 2015 2. januar 2015 3. januar 2015. Daghold: Kontor: Helle Jan Kurt Vidar 16:30 Karsten Torben Uge: 01-2015 Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag 1. januar 2015 2. januar 2015 3. januar 2015 4. januar 2015 Daghold: Kontor: Helle Jan Kurt Vidar 16:30 Nille Uge: 02-2015 5. januar 2015

Læs mere

Love. for Nr. Felding Borgerforening Revideret: Marts Side 1 af 9

Love. for Nr. Felding Borgerforening Revideret: Marts Side 1 af 9 Love for Nr. Felding Borgerforening 2016 Revideret: Marts 2016 Side 1 af 9 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Nr. Felding Borgerforening. Foreningens hjemsted er Nr. Felding. Formål. Foreningens formål

Læs mere

Bilag 2: Arbejdstid, ferie og opgavefordeling for lærere og bh. klasseledere

Bilag 2: Arbejdstid, ferie og opgavefordeling for lærere og bh. klasseledere Bilag 2: Arbejdstid, ferie og opgavefordeling for lærere og bh. klasseledere Indledning Udgangspunktet for planlægning af lærernes og børnehaveklasseledernes arbejdstid er LOV 409 og bilag 1.1. om arbejdstid.

Læs mere

Vejledning til skemalæggere

Vejledning til skemalæggere Vejledning til skemalæggere Yngre Læger får tit henvendelser fra medlemmer, som oplever, at arbejdsplanerne ikke lever op til Yngre Lægers overenskomst. Der kan være mange grunde til, at arbejdsplanerne

Læs mere

Information til institutionerne. Sommerferielukning i uge 29 og 30

Information til institutionerne. Sommerferielukning i uge 29 og 30 Information til institutionerne Sommerferielukning i uge 29 og 30 Styrelsesvedtægt Uddrag fra dagtilbudsområdets styrelsesvedtægt Dagtilbudsområdets styrelsesvedtægt, 8 stk. 7 Vedrørende fællespasning

Læs mere

Meddelelse om behandling af ansøgninger om optagelse af herboende EU-borgere på valglisten til Europa-Parlamentsvalget søndag den 25.

Meddelelse om behandling af ansøgninger om optagelse af herboende EU-borgere på valglisten til Europa-Parlamentsvalget søndag den 25. Til alle kommunalbestyrelser 8 bilag Slotsholmsgade 10-12 1216 København K Telefon 72 28 24 00 Fax 72 28 24 01 valg@oim.dk valg.oim.dk Sagsnr. 2014-13150 Doknr. 205243 Dato 25-02-2014 Meddelelse om behandling

Læs mere

Forretningsorden for. Randers Byråd. Byrådets møder.

Forretningsorden for. Randers Byråd. Byrådets møder. Forretningsorden for Randers Byråd Byrådets møder. 1. Byrådets møder er offentlige. Byrådet kan dog bestemme, at enkelte sager behandles for lukkede døre, jf. lov om kommunernes styrelse 10. Stk. 2. Følgende

Læs mere

Til institutionens leder Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Til institutionens leder Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Til institutionens leder Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Frederiksholms Kanal 26 1220 København K Tlf.: 33 92 50 00 E-mail: stuk@stukuvm.dk www.stukuvm.dk CVR-nr.: 29634750 Ny bekendtgørelse om

Læs mere

Vedtægter for Dansk Lærerforening i Sydslesvig e.v Inkl. ændringer og tilføjelser (markeret kursiv) Til generalforsamlingen den 18.

Vedtægter for Dansk Lærerforening i Sydslesvig e.v Inkl. ændringer og tilføjelser (markeret kursiv) Til generalforsamlingen den 18. Vedtægter for Dansk Lærerforening i Sydslesvig e.v Inkl. ændringer og tilføjelser (markeret kursiv) Til generalforsamlingen den 18. marts 2019 Gældende vedtægt 1.0 Foreningens navn og sæde. 1.1 Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Frederikssund Lærerkreds. Danmarks Lærerforening

VEDTÆGTER FOR. Frederikssund Lærerkreds. Danmarks Lærerforening VEDTÆGTER FOR Frederikssund Lærerkreds Danmarks Lærerforening Kreds 37 Side 1 af 5 Kredsens navn er Frederikssund Lærerkreds. Hjemstedskommunen er Frederikssund. Den udgør kreds 37 af Danmarks Lærerforening.

Læs mere

Gældende vedtægter for Fransklærerforeningen. Forslag til nye vedtægter for Fransklærerforeningen. 1 Navn. 1 Navn

Gældende vedtægter for Fransklærerforeningen. Forslag til nye vedtægter for Fransklærerforeningen. 1 Navn. 1 Navn Gældende vedtægter for Fransklærerforeningen Forslag til nye vedtægter for Fransklærerforeningen 1 Navn Foreningens navn er "Fransklærerforeningen" (Association des Professeurs de français du Danemark).

Læs mere

Bilag 7. 2. Afhentningsvilkår

Bilag 7. 2. Afhentningsvilkår 6. februar 2014. 27 Nr. 130. Bilag 7 Retningslinjer for samarbejdet mellem producenter samt kommunalbestyrelserne ved indsamling af elektrisk og elektronisk udstyr fra de kommunale indsamlingssteder Reglerne

Læs mere

STATUS PÅ DI FORHANDLINGER I

STATUS PÅ DI FORHANDLINGER I STATUS PÅ DI FORHANDLINGER I sidste uge startede forhandlingerne op i gruppen for arbejdstid. Det er ikke muligt at give jer nogle oplysninger undervejs på disse forhandlinger, før det endelig er afsluttet

Læs mere

Vejledning om frihed til nyuddannede akademikere. September 2018

Vejledning om frihed til nyuddannede akademikere. September 2018 Vejledning om frihed til nyuddannede akademikere September 2018 Indhold 1. Vejledning om frihed til nyuddannede 4 1.1 Hvem er omfattet af retten til fem fridage for nyuddannede? 4 1.2 Hvad betyder det,

Læs mere

Bilag 4: Dagtilbudsstruktur

Bilag 4: Dagtilbudsstruktur Bilag 4: Dagtilbudsstruktur Der er følgende dagtilbud til førskolebørn i Rebild Kommune jf. dagtilbudsloven: Børn under 2 år og 11 måneder: Kommunal dagpleje Kommunal vuggestue Privat daginstitution Herudover

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR HVIDOVRE KOMMUNALBESTYRELSE

FORRETNINGSORDEN FOR HVIDOVRE KOMMUNALBESTYRELSE FORRETNINGSORDEN FOR HVIDOVRE KOMMUNALBESTYRELSE Forretningsordenen for Hvidovre Kommunalbestyrelse Kommunalbestyrelsens møder Udsendelse af dagsorden og sagernes fremlæggelse Beslutningsdygtighed, mødeledelse

Læs mere

Vedtægt for foreningen Svendborg Jagtforening

Vedtægt for foreningen Svendborg Jagtforening Vedtægt for foreningen Svendborg Jagtforening 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Svendborg jagtforening Stk. 2.Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 2 Foreningens formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere