Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 11. april 2012 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 11. april 2012 kl"

Transkript

1 Referat af OB-møde Mødedato: 11. april 2012 kl Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Christian Høgsbro, Adm. Direktør Inge Vilhof, Direktionssekretær Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: Dato 16. april 2012 Afbud: Svend Lauridsen Käthe Pedersen Næste møde 2. maj 2012 kl Protokoller: 1. Godkendelse af referat fra sidste møde 2. Revisionsprotokol Politiske sager: 3. Budgetforudsætninger - forsikringsforhold 4. Dagsorden til Repræsentantskabsmøde den 27. juni Udkast til årsberetning 6. Evaluering af Jubilæumsarrangementer 7. Henvendelse fra KAB om støtte til genhusning Afdelingsrelaterede indstillingssager: 8. Afdeling 11 - Tilskud til gennemførelse af helhedsplan 9. Afdeling 40 Finansiering af arkitektkonkurrence og fællessekretariat for Bellahøjhusene Artillerivej 34 Tlf København S Fax aab@aab.dk

2 Side 2 Diverse 10. Direktionsberetning a. Personaleforhold 11. Orientering fra udvalgene Eventuelt: 12. Eventuelt København, den 2. maj 2012 Bent Haupt Jensen Formand Christian Høgsbro Adm. Direktør

3 1. Godkendelse af referat Side 3 Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde den 7. marts 2012 skal godkendes og underskrives af formand og direktør. Indstilling Det indstilles, at Organisationsbestyrelsen godkender referatet fra Organisationsbestyrelsesmøde den 7. marts 2012, og at formand og direktør underskriver dette. Bilag Ingen Beslutning Referatet blev godkendt. Formand og direktør underskrev protokollen.

4 2. Revisionsprotokol Side 4 Revisionsprotokollat vedrørende byggeregnskab afdeling 95. Indstilling Forelægges til underskrivelse. Bilag Revisionsprotokollat af 20. marts 2012, side Beslutning Revisionsprotokollatet blev underskrevet

5 3. Budgetforudsætninger - forsikringsforhold Side 5 OB fik i marts fremlagt budgetforudsætninger for udarbejdelse af afdelingsbudgetter Siden har ALKA annonceret en præmieforhøjelse, hvorfor forudsætningerne for forsikring har ændret sig. Efter ALKA s meddelelse har økonomiafdelingen derfor forudsat en 100 % stigning i forsikringspræmien. AAB s forsikringsforhold bydes ny ud i licitation, hvor der også indhentes pris på eventuel selvrisiko på 5.000, og kr. Indstilling Det indstilles til OB, at tage orienteringen til efterretning. Bilag Ingen Beslutning Organisationsbestyrelsen tog orienteringen til efterretning.

6 4. Udkast til dagsorden til Repræsentantskabsmøde den 27. juni 2012 Side 6 Udkast til dagsorden til Repræsentantskabsmødet den 27. juni 2012 i HK s mødesal skal udsendes senest den 29. maj Indstilling Det indstilles, at Organisationsbestyrelsen godkender udkast til dagsorden til ovennævnte Repræsentantskabsmøde. Bilag Forslag til dagsorden til Repræsentantskabsmøde den 27. juni 2012 Beslutning Organisationsbestyrelsen godkendte udkastet til dagsorden til Repræsentantskabsmøde den 27. juni 2012.

7 5. Godkendelse af Årsberetning 2011 Side 7 Udkastet til årsberetningen for 2011 skal godkendes af Organisationsbestyrelsen, inden årsberetningen bliver trykt. Indstilling Det indstilles, at Organisationsbestyrelsen godkender årsberetningen for Bilag Årsberetning 2011 Beslutning Organisationsbestyrelsen godkendte årsberetningen for 2011.

8 6. Evaluering af Jubilæumsarrangementer Side 8 I forbindelse med Boligforeningens 100 års jubilæum blev der den 10. marts 2012 holdt jubilæumsmiddag på Langelinie Pavillonen for Repræsentantskab og medarbejdere. Den 12. marts 2012 blev der endvidere holdt jubilæumsreception i HK s store mødesal på Artillerivej. Indstilling Det indstilles, at Organisationsbestyrelsen drøfter forløbet af henholdsvis jubilæumsmiddag og reception. Bilag Oversigt over modtagne gaver Oversigt over indbetalinger til kunstfonden Beslutning Organisationsbestyrelsen drøftede forløbet af henholdsvis jubilæumsmiddag og reception.

9 7. Henvendelse fra KAB om støtte til genhusning Side 9 KAB har på vegne af Furesø Boligselskab ved brev af 21. februar 2012 henvendt sig for at få støtte til genhusning af beboere fra 25 stk. 1 rumsboliger i Farum Midtpunkt fra ultimo oktober 2012 til permanent genhusning af beboerne. Der er behov for støtte i anledning af at boligselskabet fra marts 2012 til oktober 2014 skal ombygge og renovere 295 PCB skadede boliger i Farum Midtpunkt og sammenlægge 99 familieboliger til plejeboliger. KAB og afdelingen genhuser i vidt omfang selv beboerne fra de PCB skadede boliger, men det er ikke muligt fuldt ud at genhuse beboere fra 1 rums boliger i de familieboliger, der skal ombygges til plejeboliger. I lov om almene boliger 51, stk. 7 er der hjemmel til at indgå aftale med andre boligselskaber om genhusning: Stk. 7. Den almene boligorganisation kan indgå aftale med en anden almen boligorganisation om anvisning af almene familieboliger til lejere, som den anden boligorganisation er forpligtet til at genhuse, jf. 86, stk. 1, i lov om leje af almene boliger. KAB ønsker først og fremmest boliger i Furesø Kommune, men også i mulighed for at genhuse i ledige 1-rumsboliger i afdelinger i Furesø, Ballerup/Skovlunde, Høje Taastrup og Gladsaxe Kommuner: Oversigt - 1 rums AAB-boliger i Ballerup/Skovlunde, Høje Taastrup og Furesø Rækkenavne Antal under 55 m Hovedtotal 133 Boligerne stilles til rådighed for KAB i det omfang de bliver ledige når de opstarter genhusningen forventeligt fra oktober Det aftales med KAB, at de inden for én uge skal give besked om den konkrete bolig ønskes benyttet til genhusning.

10 Indstilling Formanden for Boligudvalget indstiller at der indgås aftale med KAB om støtte til genhusning i ledige 1-rums boliger i Furesø, Ballerup/Skovlunde, Høje Taastrup og Gladsaxe Kommuner: Side 10 Bilag Ingen Beslutning Organisationsbestyrelsen godkendte, at der indgås aftale med KAB om støtte til genhusning i ledige 1-rums boliger i Furesø, Ballerup/Skovlunde, Høje Taastrup og Gladsaxe Kommuner.

11 8. Afdeling 11 - Tilskud til gennemførelse af helhedsplan Side 11 Indstilling om tildeling af trækningsretsmidler til afd.11 blev drøftet på OB s møde i marts På baggrund af en henvendelse fra afdelingsbestyrelsen i afd.11 umiddelbart op til mødet valgte OB at lade indstillingen udgå som beslutningspunkt. Man anmodede samtidig administrationen om at drøfte og begrunde indstillingens udmåling af tilskud via trækningsretten med afdelingsbestyrelsen. Sagen har nu været drøftet med afdelingsbestyrelsen ved dennes formand. Det skal oplyses, at BPU samt OB tidligere har meddelt principbevilling til støtte via trækningsretten til gennemførelse af helhedsplan i afd. 11 omfattende forbedring af friarealer, etablering af altaner samt etablering af minielevatorer til 10 boliger, som pilotprojekt. I forbindelse med seneste drøftelser med afdelingsbestyrelsen er etablering af minielevator udgået, idet prissæt og resulterende huslejeforhøjelser ikke er realistisk gennemførlige. Der foreligger nu en foreløbig kalkulation af anlægsudgifterne til planens forbedringsarbejder. Og forbedringsarbejderne omfatter i hovedtræk følgende: 1. Forbedring af friarealer 2. Etablering af altaner til i alt 156 boliger Frederiksberg Kommune er foreløbigt orienteret om planen, men den er endnu ikke fremsendt til endelig godkendelse. Planen har været forhåndsdrøftet på afdelingsmøder i afd.11, men skal forelægges til endelig vedtagelse, når budget med tilhørende lejeforhøjelser foreligger. Det samlede anlægsarbejde for planens forbedringselementer er kalkuleret til samlet kr. fordelt med kr. til friarealer og kr. til altaner. Projekterne fremlægges som individuelle forslag på kommende afdelingsmøde. Efter godkendelse på afdelingsmøde skal arbejderne udbydes i licitation. For at kunne gennemføre forbedringsarbejderne og få en husleje, der kan betales, er det nødvendigt, at afdelingen får bevilget støtte via trækningsretten og arbejderne ligge i øvrigt indenfor rammerne af det, som boligforeningen giver støtte til. ud over den støttede belåning, som måtte kunne opnås til helhedsplanen. Med udgangspunkt i tidligere tildeling af trækningsretsmidler til gennemførelse af lignende forbedringsarbejder i andre afdelinger, anbefales det, at der ydes et tilskud på 20 % af anlægssummen til hhv. forbedring af friarealer og etablering af altaner. I henhold til den foreløbige kalkulation vil tilskuddene andrage hhv kr. til friarealer og kr. til altaner.

12 Indstilling Side 12 Det indstilles til OB s godkendelse, at der ydes et tilskud fra trækningsretsmidlerne til afd.11 på 20 % af anlægssummen til hhv. forbedring af friarealer og etablering af altaner. I henhold til den foreløbige kalkulation vil tilskuddene andrage hhv kr. til friarealer og kr. til altaner. Dog således at tilskuddene reguleres i henhold til endelig anlægssum efter afholdt licitation. Bilag Anlægsbudget med tilhørende beregning af lejeforhøjelse Beslutning Organisationsbestyrelsen godkendte, at yde tilskud fra trækningsretsmidlerne til afdeling 11 på 20% af anlægssummen til henholdsvis forbedring af friarealer og etablering af altaner, således at tilskuddene reguleres i henhold til den endelige anlægssum efter afholdt licitation.

13 9. Afdeling 40 - Finansiering af arkitektkonkurrence og fællessekretariat for Bellahøjhusene Side 13 Bebyggelsen på Bellahøj er fordelt mellem boligorganisationerne SAB, AKB, FSB og AAB. For AAB s vedkommende drejer det sig om afd.40. Alle højhusene på Bellahøj har store facadeproblemer, og de 4 boligorganisationer er hver især i gang med forundersøgelser og udarbejdelse af helhedsplaner, som indbefatter etablering af nye facader/facadebeklædning. Boligorganisationerne har ligeledes alle anmeldt konstaterede byggeskader til hhv. landsbyggefond og Københavns Kommune. Bellahøjhusene har stor historisk og arkitektonisk værdi for byen, og der stilles derfor høje krav til det arkitektoniske udtryk, som den samlede bebyggelse skal fremstå med efter facaderenovering. Derfor har boligorganisationerne på administrativt niveau drøftet og vurderet det nødvendigt at afholde en arkitektkonkurrence, som skal fastlægge de arkitektoniske retningslinjer for facadeløsningerne hos de enkelte bygherrer. Herunder nedsættelse af et fællessekretariat, som skal forestå arbejdet omkring konkurrencens afholdelse. KAB har stillet sig til rådighed til at forestå de administrative opgaver i fællessekretariatet. Udgiften til arkitektkonkurrencen og sekretariatet er aftalt til kr. pr. boligafdeling og da SAB har 2 afdelinger på Bellahøj vil det samlede rådighedsbeløb andrage 1,25 mio. kr. AAB har som udgangspunkt tilkendegivet overfor de øvrige boligorganisationer, at udgifter til arkitektkonkurrence bør indgå som en del af byggeskadesagen, samt at der kan argumenteres og findes præcedens herfor. Imidlertid har de øvrige boligorganisationer hver især bevilget dispositionsfondsmidler på kr. til deres boligafdelinger på Bellahøj. På denne baggrund anbefales det, at AAB på lige fod med de øvrige boligorganisationer bevilger kr. til gennemførelse af en arkitektkonkurrence varetaget af et fællessekretariat i KAB regi. Dog med den klausul, at såfremt alle boligorganisationerne på Bellahøj efterfølgende vælger at lade udgiften til arkitektkonkurrence indgå i de respektive boligafdelingers anlægsregnskab, så tilbageføres det bevilgede beløb på kr. til AAB s dispositionsfond. Indstilling Det indstilles til OB at godkende, at AAB på lige fod med de øvrige boligorganisationer bevilger kr. til gennemførelse af en arkitektkonkurrence varetaget af et fællessekretariat i KAB regi. Såfremt alle boligorganisationerne på Bellahøj efterfølgende vælger at lade udgiften til arkitektkonkurrence indgå i de respektive boligafdelingers anlægs-

14 regnskab, så tilbageføres det bevilgede beløb på kr. til AAB s dispositionsfond. Side 14 Bilag Ingen Beslutning Organisationsbestyrelsen fulgte indstillingen.

15 10. Direktionsberetning april 2012 Side 15 Lovforslag om at fremrykke huslejebetalingen Boligminister Carsten Hansen har den 21. marts 2012 fremsat et lovforslag i Folketinget om at fremrykke huslejebetalingen. Forslaget indebærer, at huslejebetalingen fremrykkes ved at afskaffe løbedagene i lejeloven. Løbedagene gør det muligt for lejere at vente med at betale husleje til den tredje hverdag i måneden. Og dermed stiger risikoen for, at lejerne når at bruge af deres indkomst, som typisk udbetales den første hverdag i måneden, så der ikke er penge til huslejen. Konsulentydelser versus vikarydelser OB har efterspurgt en definition på vikar- versus konsulentydelser. Konsulentydelser dækker honorar fx i forbindelse projekter fx IT, LEAN, det decentrale forvaltningsprojekt m.v. Fremmed assistance/vikarudgifter er udgifter til erstatning for en ansat, der f.eks. er på barsel eller er langtidssyg, samt midlertidig besættelse af en ubesat stilling. Konsulentydelser er således ikke en personaleudgift og derfor vil konsulentydelser fremover blive konteret på kontorholdsudgifter i lighed med advokatudgifter. Rentereguleringskonto I forbindelse med årsregnskabet for foreningen for 2010 en rentepost afsat som skyldig til efterfølgende fordeling. Denne fordeling er først foretaget i januar 2012, hvilket er en fejl, idet det fremgår af nedenstående oversigt, at 5,022 mio. kr. skulle være udloddet til afdelingerne i Beløbet vedrører afvikling af rentereguleringskontoen. Renterne var afsat i note 42 i årsregnskabet Afsætninger Overført rente til uddeling til afdelingerne i Overført rente til uddeling til afdelingerne i Dialogmøde I henhold til det vedtagne årshjul skal der indkaldes og afholdes dialogmøder i foråret. Efter aftale med formandskabet udskydes disse til efteråret idet arbejdet omkring det decentrale forvaltningskoncept stadig pågår. Sprængning af højhusene i Rødovre Den endelige nedrivning af AAB s højhuse i Rødovre - Agerkær og Ruskær - er nu kun to måneder væk. Der vil blive givet en mundtlige redegørelse for sagen, og derudover henvises til vedlagte faktaark om sprængningen.

16 Konto 514, div Forbrugsudgifter på Artillerivej er fejlagtigt konteret på diverse konto, men vil blive omkonteret. Side 16 Projekt under Socialministeriet Socialministeriet har afsat 18 mio.kr. til projekt til styrkelse af de ældres itfærdigheder. Organisationsbestyrelsen godkendte, at AAB deltager i projektet med arbejdskraft. Pulje til forebyggelse af udsættelse af lejere Socialministeriet har afsat pulje på 38 mio.kr. til forebyggelse af udsættelse af lejere. Organisationsbestyrelsen godkendte at AAB søger om at få del i puljen. APV I december 2011 blev foretaget APV-undersøgelse. Hovedkonklusioner var følgende: Det fysisk arbejdsmiljø: Forbedring indeklima mange steder Udfordringer med temperaturer og træk Tilfredshed med ergonomiske forhold er forbedret, dog er tilfredshed Det psykisk arbejdsmiljø: Mange positive resultater: Højere informations-, tillids- og anerkendelsesniveau Større motivation og involvering samt mere indflydelse Stor generel tilfredshed med jobbet som helhed Men Information og anerkendelse er lav hos Økonomi og BTA Kundeservice har mindst indflydelse og udviklingsmuligheder 98% er tilfredse med jobbet som helhed. En ergoterapeut har gennemgået arbejdspladserne, og HK arbejder på at forbedre indeklimaet. Der vil ske opfølgning via medarbejdertilfredshedsmåling primo 2012

17 Side a. Personaleforhold Fratrædelser Linda Charlotte Andersen fratræder sin stilling som økonomimedarbejder pr. 30. april Nadia Mouna Cakmak fratræder sin stilling som boligsocial projektleder pr. 30. juni René Bastue-Bredal, fratræder den 30. april 2012 sin stilling som leder af økonomigruppen. Barsel Simon Staffeldt Schou, Direktionssekretariatet, er på barsel fra 23. marts 2012 til 25. juni 2012 Tiltrædelser Katja Bømler er tiltrådt den 5. marts 2012 i Økonomi, hvor hun primært skal arbejde med foreningsregnskab.

18 11. Orientering fra udvalgene Side 18 a) Uddannelsesudvalget Næste møde holdes den 14. maj 2012 b) Økonomi- og Forvaltningsudvalget Næste møde holdes den 22. maj 2012 c) Boligudvalget Næste møde holdes den 18. april d) BPU-udvalget Næste møde holdes den 7. maj 2012 e) Afdelingsudvalget Næste møde holdes den 9. maj 2012 f) Sikkerhedsudvalget Referat fra udvalgets møde den 19. marts 2012 er under udarbejdelse. Næste møde forventes holdt den 18. juni 2012 g) Det decentrale forvaltningsudvalg Der er afholdt møde den 29. februar 2012.

19 12. Eventuelt Side 19 Der kan ikke træffes beslutninger under dette punkt Det blev foreslået at undersøge muligheden for at tilbyde beboerne en kollektiv indboforsikring. Større udnyttelse af e-boks bør overvejes.

Referat. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 22. juni Til stede:

Referat. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 22. juni Til stede: Referat Mødedato: 22. juni 2011 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle S. Madsen Käthe Pedersen Michael Bendixen Ole Sales,

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 5. september 2012 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 5. september 2012 kl Referat af OB-møde Mødedato: 5. september 2012 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Käthe Pedersen

Læs mere

Referat af ekstraordinært OB-møde

Referat af ekstraordinært OB-møde Referat af ekstraordinært OB-møde Mødedato: 20. juni 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle Madsen Käthe Pedersen Christian Høgsbro,

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. november 2011 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. november 2011 kl Referat af OB-møde Mødedato: 2. november 2011 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Michael Bendixen Michael Bagge Kuehn

Læs mere

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde Mødedato: 6. april 2011 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle S. Madsen Käthe Pedersen

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. oktober 2013 kl. 17.00

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. oktober 2013 kl. 17.00 Referat af OB-møde Mødedato: 2. oktober 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Michael Bendixen Bjarne Lindqvist David Jennow Helle Jønsson Christian

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra sidste møde, herunder ny procedure for godkendelse

1. Godkendelse af referat fra sidste møde, herunder ny procedure for godkendelse Referat af OB-møde Mødedato: 7. marts 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 7. december 2011 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 7. december 2011 kl Referat af OB-møde Mødedato: 7. december 2011 kl. 16.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle S. Madsen Michael Bendixen

Læs mere

Referat af OB-møde. 1. Protokoller og økonomistyring. 2. Indstillingssager. 3. Orienteringssager. 4. Eventuelt. Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17.

Referat af OB-møde. 1. Protokoller og økonomistyring. 2. Indstillingssager. 3. Orienteringssager. 4. Eventuelt. Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17. Referat af OB-møde Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, formand Gunvor Abrahamsen, næstformand Hanne Dahlerup Jette Kragh Bjarne Lindqvist Christina Søby Jensen Charles Thomassen

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Referat OB-møde den 4. maj 2011

Referat OB-møde den 4. maj 2011 Referat OB-møde den 4. maj 2011 Mødedato: 4. maj 2011 kl. 16.30 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Deltagere: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 1. februar 2012 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 1. februar 2012 kl Referat af OB-møde Mødedato: 1. februar 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Michael Bendixen Bjarne Lindqvist

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia 99

Boligselskabet Futura Fredericia 99 Boligselskabet Futura Fredericia 99 Referat for ordinært organisationsbestyrelsesmøde den 16. juni 2010 kl. 17.00, mødet fandt sted i fælleshuset på Thygesmindevej. 1. Velkomst ved formanden 2. Godkendelse

Læs mere

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 2. maj 2013 kl

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 2. maj 2013 kl Referat fra OB-møde Mødedato: 2. maj 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Bjarne Lindqvist Jette Kragh Michael Bendixen Palle S. Madsen Christian

Læs mere

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 7. november 2012 kl

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 7. november 2012 kl Referat fra OB-møde Mødedato: 7. november 2012 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Käthe Pedersen Michael

Læs mere

Referat. Organisationsbestyrelsesmøde den 2. marts Afbud fra: Bjarne Lindqvist, Svend Lauridsen. 1. Protokoller.

Referat. Organisationsbestyrelsesmøde den 2. marts Afbud fra: Bjarne Lindqvist, Svend Lauridsen. 1. Protokoller. Flabi b Referat Organisationsbestyrelsesmøde den 2. marts 2011 Afbud fra: Bjarne Lindqvist, Svend Lauridsen 1. Protokoller Politiske sager: 2. Afkastoversigt Fællesforvaltningen pr. 31. december 2010 3.

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 3. oktober 2012 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 3. oktober 2012 kl Referat af OB-møde Mødedato: 3. oktober 2012 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 12. juni 2013 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 12. juni 2013 kl Referat af OB-møde Mødedato: 12. juni 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Michael Bendixen Palle S. Madsen Käthe Pedersen David

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. april 2014 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. april 2014 kl Referat af OB-møde Mødedato: 2. april 2014 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Palle S. Madsen Helle Jønsson David Jennow Christian Høgsbro, Adm. Direktør

Læs mere

Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde

Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde Mødedato: Mandag den 16. februar 2015 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: HK

Læs mere

5. Ændring af vedtægter og udpegelse af medlemmer til bestyrelsen for Bellahøj Fælleshaver

5. Ændring af vedtægter og udpegelse af medlemmer til bestyrelsen for Bellahøj Fælleshaver Referat af OB-møde Mødedato: 7. maj 2014 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Bjarne Lindqvist Michael Bendixen Palle S. Madsen Helle Jønsson David Jennow

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen AAB

Vedtægter for Boligforeningen AAB Vedtægter for Boligforeningen AAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen AAB. Boligforeningen AAB er grundlagt den 12. marts 1912 og er senest drevet under navnet

Læs mere

NB: Mødet startetede med demonstration af isyn af ½ times varighed. 9. Bistand til genhusning af beboere fra højhuset Peder Lykke Centret

NB: Mødet startetede med demonstration af isyn af ½ times varighed. 9. Bistand til genhusning af beboere fra højhuset Peder Lykke Centret Referat af OB-møde Mødedato: 3. april 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Michael Bendixen Palle S. Madsen Käthe Pedersen David

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 2. februar 2015, kl KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal, 1552 København V

Organisationsbestyrelsesmøde den 2. februar 2015, kl KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal, 1552 København V den 2. februar 2015, kl. 16.00 KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal, 1552 København V Til stede: Afbud: Fra KAB: Gerd Karlsen, Anette Ågård Nielsen, Michael Quist, Erik Moesby Nordstrøm, Thomas Jensen,

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 27. januar 2014 kl. 17.00 I festlokalet, Vognmandsgade 16, kælderen, Frederiksværk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 30-04-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Køge Boligselskab. Eventuelt... 8

Køge Boligselskab. Eventuelt... 8 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2011 Tjørnevej 2, kl. 19.00 Mandag den 9. maj 2011 Pkt. 6. Hastrupparkens økonomi og udlejning 4 Pkt. 7 Helhedsplan for Hastrupparken 5 Pkt.

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaare G. Graversen, Formand Helga Arildskov, Næstformand Lynge Andersen Lone Haue Bentsen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaare G. Graversen, Formand Helga Arildskov, Næstformand Lynge Andersen Lone Haue Bentsen Boligselskabet Domea Nørre-Snede Referat fra organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 9. juni 2015 kl. 14.00 Mødet blev holdt i Fælleslokalet på Plejecenter Bavnehøj, Nørre-Snede. Mødet blev holdt sammen

Læs mere

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Mødedato: Onsdag den 29. juni 2011 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: Ingeniørforeningens

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 21. maj 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 28. maj 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger Boligselskabet Domea Solrød Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes tirsdag den 9. december 2014 kl. 17.00 i afdeling 3`s fælleslokale beliggende Christians Torv 84. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

4. Retningslinier for køkkenmodernisering via individuel kollektiv råderet

4. Retningslinier for køkkenmodernisering via individuel kollektiv råderet Referat af OB-møde Mødedato: 6. juni 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 9. marts 2016 til ordinært møde tirsdag 8. marts 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød

Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl. 12.00 i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 1. december 2017 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 23. november 2017 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 6. februar 2013 kl

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 6. februar 2013 kl Referat fra OB-møde Mødedato: 6. februar 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Michael Bagge Kuehn Bjarne Lindqvist Jette Kragh Michael Bendixen Käthe Pedersen David Jennow Christian Høgsbro,

Læs mere

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde.

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. februar 2013, kl. 18.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Referat Tønder Andelsboligforening Mandag den 14. maj 2018, kl Nørremarksvej 18A, Tønder

Referat Tønder Andelsboligforening Mandag den 14. maj 2018, kl Nørremarksvej 18A, Tønder Ekstern Referat Tønder Andelsboligforening Mandag den 14. maj 2018, kl. 16.00 Nørremarksvej 18A, Tønder Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse: 1. Referat mv.... 3 A) Godkendelse af referat... 3 2. Organisation...

Læs mere

Dagsorden: Mødedeltagere fra boligorganisationen: Flemming Grebak Annie Munk Jette Mejhart Flemming Buss Jan Dahl Jeanet Strømmen

Dagsorden: Mødedeltagere fra boligorganisationen: Flemming Grebak Annie Munk Jette Mejhart Flemming Buss Jan Dahl Jeanet Strømmen Boligorganisationen Domea Køge Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes mandag den 29. juni 2015 kl. 19.00 i Servicecenter Solrød beliggende Lindeholmen 6, st. th Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Domea Boligcenter København, den 1. oktober 2010

Domea Boligcenter København, den 1. oktober 2010 Hillerød Ældreboligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde og repræsentantskabsmøde onsdag den 29. september 2010, kl. 16.00 På Axel Jarls Vej 12, Hillerød Mødet blev afholdt med følgende dagsordenen:

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 12. januar 2016 til ordinært møde tirsdag 19. januar 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2)

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Referat Den 28. august 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 26. august 2014

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 22. oktober 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Skoleparken helhedsplan Informationsmøde 27. april 2015. Informationsmøde den 27. april 2015 1

Skoleparken helhedsplan Informationsmøde 27. april 2015. Informationsmøde den 27. april 2015 1 Skoleparken helhedsplan Informationsmøde 27. april 2015 Informationsmøde den 27. april 2015 1 Dagsorden 1. Velkomst 2. Helhedsplan - baggrund - omfang - tidsplan - økonomi 3. Genhusningsplaner 4. Organisation

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 20. marts 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14.

Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14. Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14.00 På Toftehøjen Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 19. august 2015 til ordinært møde tirsdag 18. august 2015 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd.

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd. Referat Den 17. juni 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 16. juni 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

4. Byggeri Bryggervej Erik Piilgaard orienterede. AAB søger om 40 almene boliger på Bryggervej.

4. Byggeri Bryggervej Erik Piilgaard orienterede. AAB søger om 40 almene boliger på Bryggervej. 14.01. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. januar 2014 kl. 18.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Dan Christensen Sekretær Bendt Nielsen Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter

Læs mere

Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 9. december 2014 kl. 18.00 i fælleshuset, Baunebjergvej 3050 Humlebæk

Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 9. december 2014 kl. 18.00 i fælleshuset, Baunebjergvej 3050 Humlebæk Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 9. december 2014 kl. 18.00 i fælleshuset, Baunebjergvej 3050 Humlebæk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af 20. maj 2015 Repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Deltagere Afbud Ikke mødt Dagsorden Afdeling Kirstinelunds

Læs mere

Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen, Marie-Luise Sand, Uni Søgaard, Jette Bergenholz Bautrup, Henning Andersen, Per Elshave og Mia Hedlund.

Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen, Marie-Luise Sand, Uni Søgaard, Jette Bergenholz Bautrup, Henning Andersen, Per Elshave og Mia Hedlund. Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde Fredag den 24. februar 2012 kl. 16.00 lørdag den 25. februar 2012 kl. 13.00 Prindsen i Roskilde, Algade 13, 4000 Roskilde Bestyrelsen Bjørn Petersen, Karen Levin

Læs mere

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 6. februar 2015 Referat Den 29. januar 2015 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 81 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Introduktion Valg til organisationsbestyrelsen sker hvert år på boligorganisationens repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaj Oluf Andersen, medlem Erik Zastrow, medlem Peter Langkjær, suppleant Jane Pedersen, suppleant

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaj Oluf Andersen, medlem Erik Zastrow, medlem Peter Langkjær, suppleant Jane Pedersen, suppleant Villabyernes boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag den 5. maj 2015 kl. 17.30, på Servicecenter Solrød, Lindeholmen 6 st. th., 2680 Solrød Strand. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen mandag den 13. februar 2017, kl. 17.00, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Forretningsorden. Organisationsbestyrelsen

Forretningsorden. Organisationsbestyrelsen Forretningsorden Organisationsbestyrelsen Godkendt af organisationsbestyrelsen 13-08-2012 Indhold 1. Organisationsbestyrelsens ansvar... 3 2. Prokura m.m.... 3 3. Køb, salg og pantsætning af fast ejendom....

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Bestyrelsen

ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Bestyrelsen ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Bestyrelsen Referat fra regnskabsmøde med organisationsbestyrelsen, tirsdag den 24. maj 2016 kl. 17.00 på Næsbyhoved Skov, Odense. Til stede: Fra administrationen: Formand

Læs mere

703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE. Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby.

703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE. Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby. 703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE REFERAT Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl. 17.00 i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby. Bestyrelsen: Formand Merete Sivertsen, Niels

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Clausen, formand Rose Petersen, medlem Jean Torp, medlem Kaj Oluf Andersen, medlem Erik Zastrow, medlem

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Clausen, formand Rose Petersen, medlem Jean Torp, medlem Kaj Oluf Andersen, medlem Erik Zastrow, medlem Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes tirsdag, den 25. november 2014, kl. 18.00 i mødelokalet Lindeholmen 2. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken

Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Mødedato: Onsdag den 28. november 2012 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: HK s mødesal

Læs mere

Torsdag den 10. oktober 2019 kl

Torsdag den 10. oktober 2019 kl 3. oktober 2019 Der indkaldes hermed til bestyrelsesmøde nr. 19.08: Torsdag den 10. oktober 2019 kl. 18.00 19.08.01 Godkendelse af dagsorden Dagsorden udsendt den 3. oktober 2019. At dagsordenen godkendes.

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 5. marts 2014 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 5. marts 2014 kl Referat af OB-møde Mødedato: 5. marts 2014 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Michael Bendixen Palle S. Madsen Helle Jønsson David Jennow Christian Høgsbro,

Læs mere

Dagsorden for organisationsbestyrelsesmøde

Dagsorden for organisationsbestyrelsesmøde Dagsorden for organisationsbestyrelsesmøde Dato, tid og sted: 27. januar 2011, kl. 17.00, Kronprinsessegade 14, Kantinen Deltagere: Bestyrelsen, Bent Frederiksen, Peter Andersen, Anette Hertz, Rikke Linnemann

Læs mere

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding.

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Kolding Ældreboligselskab 23 Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsens

Læs mere

I mødet deltog fra bestyrelsen: Ejler Sønderriis, formand Yvonne Pedersen, næstformand Inga Bruun Madsen Diana B. Sørensen Bente Østergaard

I mødet deltog fra bestyrelsen: Ejler Sønderriis, formand Yvonne Pedersen, næstformand Inga Bruun Madsen Diana B. Sørensen Bente Østergaard Skive Boligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 13. december 2011 kl. 16.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2

Læs mere

REFERAT. Besluttet 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt

REFERAT. Besluttet 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt REFERAT Afbud: Carsten Bach Mikkelsen Besluttet 1. Godkendelse af dagsorden 2. Strategiplan Strategiplanen 2017-20 indeholder de 8 udviklingsområder, som ALBOA prioriterer højst. De er organiseret enten

Læs mere

REFERAT. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 29. november 2017 kl

REFERAT. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 29. november 2017 kl REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 29. november 2017 kl. 19.00 i HK s mødesal, Svend Aukens Plads 11, stuen, 2300 København S (adgang gennem HK s hovedindgang) DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af Organisationsbestyrelsesmøde nr. 97. Konstituerende møde

Referat af Organisationsbestyrelsesmøde nr. 97. Konstituerende møde Caspar Brands Plads 3A, 4220 Korsør Tlf.: 5857 1800 Kontaktperson: Morten Folsø Nielsen Mailadr.: morten@bo4220.dk Referat af Organisationsbestyrelsesmøde nr. 97. Konstituerende møde Mødet afholdt : Lørdag

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 29. oktober 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 22. oktober 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 25-03-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Hanne Wurr, formand Arne Jacobsen, næstformand. Jørgen Stennicke Pernille Worm

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Hanne Wurr, formand Arne Jacobsen, næstformand. Jørgen Stennicke Pernille Worm Boligorganisationen Domea Stevns Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 31. august 2015 kl. 18.00 i Servicecenter Solrød, Lindholmen 6, 2680 Solrød Strand Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 18-06-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Ekstraordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 28. marts 2012, kl. 18.00 i Allégården - Tårnbyvej 53

Ekstraordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 28. marts 2012, kl. 18.00 i Allégården - Tårnbyvej 53 Ekstraordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 28. marts 2012, kl. 18.00 i Allégården - Tårnbyvej 53 Til stede: Fra administrationen: Afbud: Indholdsfortegnelse 1. Valg af dirigent... 3 2. Valg af mødesekretær...

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. maj 2012 kl. 17.00

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. maj 2012 kl. 17.00 Referat af OB-møde Mødedato: 2. maj 2012 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle

Læs mere

Organisationsbestyrelsens beretning for 2014

Organisationsbestyrelsens beretning for 2014 Organisationsbestyrelsens beretning for 2014 Indledning Bestyrelsens årsberetning vil omhandle de vigtigste forhold og beslutninger for perioden 1. januar 2014 til 31. december 2014, samt enkelte sager

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Pkt. 7. Selskabet udlejning 4 Pkt. 8. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 4. december 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 27. november 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Benny Würtz indledte mødet med en gennemgang af kundetilfredshedsundersøgelsen.

Benny Würtz indledte mødet med en gennemgang af kundetilfredshedsundersøgelsen. Referat Organisationsbestyrelsesmøde den 2. februar 2011 Afbud: Michael Bendixen Benny Würtz indledte mødet med en gennemgang af kundetilfredshedsundersøgelsen. 1. Protokoller Politiske sager: 2. Budgetopfølgning

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Mødereferat Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Aarhus Kommune Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Fra boligforeningen:

Læs mere

Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2.

Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2. Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

Vedtaget 24. august 2015

Vedtaget 24. august 2015 forretningsorden Vedtaget 24. august 2015 Emne Forretningsorden for fsb s bestyrelse 1. Bestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af boligorganisationens anliggender og skal

Læs mere

Referat OB-møde den 1. juni 2011

Referat OB-møde den 1. juni 2011 Referat OB-møde den 1. juni 2011 Mødedato: 1. juni 2011 kl. 16.30 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Deltagere: Afbud: Bent Haupt Jensen, Formand

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 8. september 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 28. august 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 28-10-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 11. januar 2017, kl Servicecentralen, Paltholmterrasserne 15, 3520 Farum

Organisationsbestyrelsesmøde den 11. januar 2017, kl Servicecentralen, Paltholmterrasserne 15, 3520 Farum Møde den 11. januar 2017 den 11. januar 2017, kl. 16.00 Servicecentralen, Paltholmterrasserne 15, 3520 Farum Tilstede: Gerd Karlsen, Anette Ågård Nielsen, Thomas Jensen, Erik Moesby Nordstrøm, Annelise

Læs mere

Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 2. december 2015 kl i fælleshuset Baunebjergvej Humlebæk

Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 2. december 2015 kl i fælleshuset Baunebjergvej Humlebæk Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 2. december 2015 kl. 13.00 i fælleshuset Baunebjergvej Humlebæk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Birthe Rasmussen, formand Arne Filskov Christensen John C. Hansen Kaj Sørensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Birthe Rasmussen, formand Arne Filskov Christensen John C. Hansen Kaj Sørensen Lyngby Ældreboligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmødet onsdag den 31. august 2011 kl. 15.00 i fælleslokalet beliggende Lyngby Hovedgade 50 2. sal Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 15. juni 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 9.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 15. juni 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 9. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 15. juni 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 9. juni 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012 51 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 15. november 2011, kl. 19.00 i Tingstedet, Valmuens Kvarter 31, 2990 Nivå

Organisationsbestyrelsesmøde den 15. november 2011, kl. 19.00 i Tingstedet, Valmuens Kvarter 31, 2990 Nivå Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde den 15. november 2011, kl. 19.00 i Tingstedet, Valmuens Kvarter 31, 2990 Nivå Til stede: Afbud: Fra KAB: Indholdsfortegnelse 1. Referat fra organisationsbestyrelsesmødet

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 9. januar 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 3.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 9. januar 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 3. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 9. januar 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 3. januar 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni 2016, kl Afbud: Ulla Dinesen. 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt.

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni 2016, kl Afbud: Ulla Dinesen. 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 18. maj

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 24. november 2011, kl. 17.00 i Hvidovreparkens selskabslokale, Hvidovregade 18 B, Hvidovre

Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 24. november 2011, kl. 17.00 i Hvidovreparkens selskabslokale, Hvidovregade 18 B, Hvidovre Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 24. november 2011, kl. 17.00 i Hvidovreparkens selskabslokale, Hvidovregade 18 B, Hvidovre Til stede: Afbud: Fra KAB: Indholdsfortegnelse 1. Referat af

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 22. november 2017, kl i Servicecentralen, Paltholmterrasserne 15, 3520 Farum

Repræsentantskabsmøde den 22. november 2017, kl i Servicecentralen, Paltholmterrasserne 15, 3520 Farum Repræsentantskabsmøde den 22. november 2017, kl. 18.30 i Servicecentralen, Paltholmterrasserne 15, 3520 Farum Tilstede: Thomas Jensen, Anette Ågård Nielsen, Allan Vinje, Anne Harrysson, Annelise Refshauge,

Læs mere

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Mødedato: Onsdag den 30. november 2011 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: HK s mødesal

Læs mere

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. REFERAT Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Forslag til repræsentantskabsmødet vedtægter ALBOAs kursusudvalg er

Læs mere