Skovboskolen, Halvejen 2, 4632 Bjæverskov, Tlf , Nyt fra SFO

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skovboskolen, Halvejen 2, 4632 Bjæverskov, Tlf. 56 87 01 26, www.skovboskolen.dk. Nyt fra SFO"

Transkript

1 Skovboskolen, Halvejen 2, 4632 Bjæverskov, Tlf , MAJ 2007 NR. 310 Nyt fra SFO Månedens smil fra en solskinseftermiddag i SFO en Linda og Annemette sidder på en bænk og snakker. To drenge kommer kørende på moon-car, mens de gumler. Vi spørger, hvad de spiser: De svarer: Det er pandekager altså ikke almindelige pandekager.altså ualmindelige pandekager..(tænkepause) det er japanske pandekager. Eftermiddagsmaden var amerikanske bålpandekager. Cirkusforestillingen på plejecenteret var en succes, det er dejligt, når vi kan glæde andre med vores aktiviteter. I Regnemark taler vi meget med børnene om at behandle vores legeplads ordentligt. Børnene har i et stykke tid været meget optaget af at lege rollespil, krig o.lign. Det går ud over buske, træer og ikke mindst vores pileflettede hegn,

2 der brækkes grene af, og pilegrenene i hegnet bliver trukket ud for at ende som sværd, buer og pile, og hvad man ellers lige har brug for. Vi be r her om jer forældres hjælp, hvis I også vil tale med jeres barn om, at det ikke er så smart, da træerne, buskene og i særdeleshed hegnene bliver ødelagte af det. Så hellere give barnet et rollespilssværd med - husk dog tydeligt navn på. Så er det jo nu, at overflytningsbesøgene starter. Vi skal i alle afdelingerne af SFO en tage imod nye børn. Derfor arbejder vi i SFO1 med, hvordan vi er gode kammerater og venner. Så vi kan give de nye børn en god start i SFO en. Husk legepladsdagen lørdag den 2. juni kl og sommerfesten fredag den 15. juni Annemette Jørgensen SFO-leder Nyt fra skolelederen Vedr. uddannelsesvalg efter klasse Som tidligere nævnt bliver 10. klasse fra næste skoleår en fuldt ud integreret del af skolen. Til gengæld ser det ud til, at antallet af 10. klasser i kommunen reduceres. På Skovboskolen bliver der højst sandsynligt kun én 10. klasse i skoleåret 2007/08, og på Hastrupskolen vil der slet ikke være 10. klasser næste år. Det betyder, at kun Skovboskolen og Ellemarkskolen har 10. klasser næste år i Køge Kommune. Dette er ikke et særligt fænomen for Køge Kommune, men en generel landsdækkende tendens, som vi nok desværre må lære at leve med, da mange andre uddannelsesmæssige tilbud presser sig på. For mange elever er 10. klasse nemlig det år, hvor man modnes og bedre bliver i stand til at gennemskue, hvilken uddannelse man egentlig gerne vil i gang med. Et år, hvor man bliver afklaret omkring, hvor man står i tilværelsen, og hvilke valg, der skal træffes. Selvom der allerede fra 6. klasse laves uddannelsesplaner, er der alligevel valg, som kan være vanskelige at træffe, når man går i 9. klasse. I skolens to 9. klasser har 22 % valgt at ville gå videre med en studentereksamen. 20 % har valgt en højere handelseksamen, 17 % en 10. klasse folkeskole m/brobygning og igen 17% har valgt en 10. klasse efterskole m. brobygning.

3 Når det drejer sig om uddannelsesønske efter 10. klasse, har vi ligeledes en oversigt over, i hvilken retning valget går: Mest populær er HG (22 %). Herefter følger en uddannelse indenfor teknologi og information (16 %). Højere forberedelseseksamen hf (13 %) og højere teknisk eksamen (13 %). Alle elever fra 10. klassen skal i gang med et relevant uddannelsestilbud efter sommerferien. Jeg synes, at vore elever er godt på vej, når de afslutter folkeskolen på Skovboskolen, og det glæder mig naturligvis som skoleleder. Nu står såvel de skriftlige som de mundtlige afgangsprøver snart for døren, og eleverne ved nu, hvilke fag de skal op i. Modsat tidligere får man først udtræksfagene at vide ca. en måned før, de skal op, og eleverne er nu bekendt med, at de i 9. a skal op i skriftlig samfundsfag og geografi, og at de i 9. b skal op i skriftlig kristendomskundskab og biologi. Selve eksamensplanen for de øvrige fag vil fremgå senere i bladet. Jeg ønsker held og lykke til alle elever, der skal til afgangsprøve i de kommende 5-6 uger! Besøg af Skoleudvalget I uge 20 kommer Skoleudvalget fra kommunen på besøg. Der er nemlig planlagt besøgsrunde på samtlige skoler i kommunen i løbet af foråret. Her skal vi fortælle lidt om os selv og samtidig skal skolen vises frem, idet der er indlagt en rundvisning i programmet. Skoleudvalget har givet udtryk for, at de ser frem til besøgsrunderne, og at udvalgsmedlemmerne herigennem ønsker et nærmere kendskab til skolernes dagligdag og samtidig får et indtryk af de fysiske rammer på skolen. Tre af skolebestyrelsesmedlemmerne vil også deltage ved besøget. Jeg ser frem til et godt og udbytterigt besøg. Henrik Marker Skoleleder Hittegods Vore pedeller opbevarer en mængde glemte genstande, som de rette ejermænd burde savne og glæde sig over at få tilbage. Kom forbi en dag måske er der noget af dit imellem.

4 Referat fra skolebestyrelsesmødet tirsdag den 1. maj Godkendelse af referat: Godkendt med rettelse i pkt. Der skal fremover være dagsorden og referater på hjemmesiden. 1. Elevråd: Østervang vil gerne have samme borde og stole som er i udskolingen. De kan justeres i højden. Derudover ønsker man klapborde i Østervang. 2. Skovboskolens fremtidige logo: Bestyrelsen skal beslutte, om vi ønsker at forny vores logo. (Se bilag fra sidste SB-møde). Samt om vi ønsker, at logoet skal indgå i den designlinie, som vi fremover skal benytte i Køge Kommune. Henrik Marker orienterede om Skovboskolens nye logo, og det ligger skolen på sinde, at vi fastholder skolens eget logo, selvfølgelig med sammenhæng af Køge`s logo. Logoet vil komme på brevpapir og kuverter. Det er vigtigt, at Skovboskolen værner om sit eget logo. Version 02 blev vedtaget som Skovboskolens nye logo. 3. Orientering om mødet med Skolerådet. V/ Dorte Therkildsen: Dorte Therkildsen orienterede om mødet i skolerådet. Dagsordnen bestod i at beslutte og godkende vedtægter til bestyrelsen. Formand blev Kaj Mortensen fra Gørslev Skole. Efter valget blev der holdt et formøde til Skole og Samfund, der blev vedtaget 2 nye møder. Der har været møde i Skolerådet, hvor der var mange deltagende. Dagsordnen indeholdt 5 hovedområder. Brobygning. Sundhed og idræt. Trivsel og velvære. Ved mødet drøftede man madordningen på forskellige skoler, og her så man på de enkelte skoler, hvor madordningen ikke var så velfungerende. Der vil komme et fælles udspil til en fælles madordning. Den har en meget høj prioritet.

5 4. Seneste nyt om stitunnellen. V/ Johnny Larsen: Johnny Larsen orienterede om tunnelprojektet. Med et forslag til udretning af cykelstien. 5. Skoleudvalgets besøg den 16. maj Planlægning heraf. Hvem kommer med?: Henrik Marker orienterede om skoletilsynet den 16. maj 2007, Skovboskolen får besøg af Skoleudvalget. Skoleudvalget kommer kl , hvor der vil være en rundvisning på Skovboskolen. Skolebestyrelsen deltager med Knud Birkedal, Kenn Klinthøj, Peter Knappmann. Lokalerne på skolen blev drøftet og i sammenhængen med det, blev væksthus nævnt. Væksthuset er et ønskeprojekt, der bliver arbejdet med i Agenda21 udvalget. 6. Kort orientering omkring uddannelsesvalg efter 9. og 10. klassetrin på Skovboskolen: Henrik Marker orienterede om uddannelsesvalget for eleverne i 9. og 10. klasse. De fleste elever vælger gymnasium og handelsskole. Oversigt over uddannelsesvalget blev uddelt til alle. 7. Ny karakterskala pr. 1. august 2007: Henrik Marker uddelte folder vedrørende den nye 7-trinsskala. Herefter orienterede Henrik Marker om de nye karakterer, der træder i kraft efter sommerferien for folkeskolen. 8. Kommende børnehaveklasser: Henrik Marker orienterede om kommende børnehaveklasser. Der bliver 2 klasser og elevtallet er på nuværende tidspunkt 49 elever til de 2 klasser. Der har været et fordelingsmøde, hvor de kommende elever til de 2 klasser er blevet sammensat. Der bliver indkaldt til forældremøde den 29. maj. 9. Meddelelser: a) Formanden: Agenda21. b) Skoleledelsen: Fagfordelingen er i fuld gang på skolen, og her kan vi meddele, at Helle Therkildsen og Niels Langholm går på pension til sommer.

6 c) Forældreråd SFO: SFO-leder Annemette Jørgensen. Rammerne for pædagogiske læreplaner i SFO skal være udarbejdet i år. Læreplanerne skal have disse overordnede mål: Personlighedsudvikling og sociale kompetencer; æstetiske, sproglige og kropslige udtryksformer og mødet med natur og kultur. SFO har haft Nytårstaffel med forældrerådet, aftenens emne var mobning. d) Øvrige: Anne-Marie Enevoldsen spurgte ind til den forældr , der er blevet sendt rundt. Den vedrører lukningsregler for SFO. Dorte Therkildsen har svaret på mailen. 10. Eventuelt: Mødet sluttede klokken Referent: Johnny Larsen

7 Afgangsprøver maj/juni 2007 Skriftlige A Samfundsfag PUC B Kristendomskundskab PUC A Dansk retstavning - Læsning Festsal B Dansk retstavning - Læsning Festsal A Matematik Festsal B Matematik Festsal A Dansk - skriftlig fremstilling PUC B Dansk - skriftlig fremstilling PUC A Geografi Festsal B Biologi Festsal Mundtlige B Engelsk Hjemkundskab 8 og 9. årgang B Fysik/kemi A Engelsk B Dansk A Fysik/kemi A Dansk Kalender for juni Legepladsdag i SFO en Forældremøde i 0.A Årsafslutning i 3.A Elevfest for kommende 7. klasser Skolebestyrelsesmøde Sommerfest i SFO en Terminsprøver i dansk og matematik for 8. årg Dimissionsfest Sidste skoledag for årgang sommerarrangement Sidste skoledag for årgang - Grøn dag SOMMERFERIE.

8 Sidste skoledage Torsdag den 28. juni 2007 har 7. og 8. årgang sidste skoledag med et sommerarrangement, som afholdes kl Fredag den 29. juni 2007 har 0. til 6. årgang sidste skoledag, hvor der afholdes Grøn dag, som er en idrætsdag. Mødetiden er kl Første skoledage Mandag den 13. august klasse møder kl Tirsdag den 14. august klasserne møder kl Klummen i en ultra-kort udgave og vinklet ud fra lærer-briller I disse dage lader vi os alle påvirke, og det i positiv retning selv en mandag morgen kan virke som en lækker chokoladeskildpadde - for solen skinner, varmen kan mærkes og målebåndene findes frem. Det med målebånd er ikke kun i matematiktimerne de anvendes. For hvor længe er det nu lige der er til sommerferien? Efter en hurtig optælling vil man erfare at Ja! Denne måneds opgave er naturligvis et hurtigt skud fra hoften. Ellers anbefales en hurtig opsætning af et billigt klipbart målebånd på familiekøleskabet en familieaktivitet der naturligvis fremmer forventningerne til diverse oplevelser i ferien. Tænk bare på de to 9. klasser der er ikke lang tid tilbage - der er dog lige mellemregningen det der med prøver og tal men ferien.den kommer. Vi på lærerværelset har netop opsat dette målebånd og der klippes. (faktisk hver dag øh!) Meget i samme stil bruges andre måleenheder i idrætstimerne. Vi er naturligvis ude i vejret, og atletiktimerne - læs idrætstimerne - løbes, springes og kastes der. Mange elever går op i denne disciplin. Og det er nu engang bedst med rigtige løbesko Kawasaki, eller strømpefødder er ikke sagen, hvilket flere elever har erfaret. I den forbindelse kan spørgsmålet stilles: Hvis man kommer før nr. 1, er man så et 0? For at afrunde denne klumme så nyd vejret og glem at græsset gror, det gør Skovboskolens elever. De er alle blevet solskinsvejr-brune (et bamse og kylling-udtryk) på næsen. Hov! Det var Jannik der vandt sidste måneds opgave. Tillykke. Resen

Skovboskolen, Halvejen 2, 4632 Bjæverskov, Tlf. 56 87 01 26, www.skovboskolen.dk GOD SOMMERFERIE!

Skovboskolen, Halvejen 2, 4632 Bjæverskov, Tlf. 56 87 01 26, www.skovboskolen.dk GOD SOMMERFERIE! Skovboskolen, Halvejen 2, 4632 Bjæverskov, Tlf. 56 87 01 26, www.skovboskolen.dk JUNI 2007 NR. 311 GOD SOMMERFERIE! Eleverne fra 9. klasserne dansede om Skovboskolens flagstang på deres sidste skoledag

Læs mere

Nordbyskolens evalueringsplan

Nordbyskolens evalueringsplan Nordbyskolens evalueringsplan Evalueringsform Beskrivelse Ansvarlig Hvornår Årsplaner Årsplanen tager udgangspunkt i fagenes fælles mål (http://ffm.emu.dk/) Lærere Årsplanen er tilgængelig i personale-

Læs mere

10.klasse. Dragør kommune 2008/2009

10.klasse. Dragør kommune 2008/2009 10.klasse Dragør kommune 2008/2009 Til dig og dine forældre 9. klasse og hva så? Du er snart færdig med 9. klasse og står nu over for at skulle tage en beslutning om, hvad der skal ske efter 9. klasse.

Læs mere

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt Kommende begivenheder Juli 2014 Sommerferie til mandag d. 11.8.2014. kl. 8.00. Nærmere program for dagen følger i uge 32. Gram Skole Slotsvej 6, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33

Læs mere

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre Stensnæsskolen Skoleåret 2015-16 Juli 2015 Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7 I dette nummer: Skoleåret 2015-16 1 Rullende indskoling 2 Personale 2 Møde-/bustider 3 1. skoledag 4 Hjemmeside mm. 4 Kontaktlærerordning

Læs mere

UDSKOLINGEN 7. 9. årgang

UDSKOLINGEN 7. 9. årgang UDSKOLINGEN 7. 9. årgang Kære elever og forældre. Velkommen til Bryrup Skole. Skolen er inddelt i tre områder indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen. Skolens lærere har valgt hvilket alderstrin af

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Mandag den 11-5-2015. kl. 17.00-19.30. 280 endeligt referat.docx. Skolebestyrelsesmøde. Til stede (fraværende i parentes):

Mandag den 11-5-2015. kl. 17.00-19.30. 280 endeligt referat.docx. Skolebestyrelsesmøde. Til stede (fraværende i parentes): Skolebestyrelsesmøde Mandag den 11-5-20 kl. 17.00-19.30 Til stede (fraværende i parentes): Jørgen Thorsgaard Jacobsen, (Anne-Dorthe Schrøder), Camilla Barner-Christensen, (Christina Brunkel), Dan Lübbers,

Læs mere

Ugen der gik Uge 23 Folkeskolereform, nye arbejdstidsregler og Hellum FRI del 2 ikke

Ugen der gik Uge 23 Folkeskolereform, nye arbejdstidsregler og Hellum FRI del 2 ikke Ugen der gik Uge 23 Folkeskolereform, nye arbejdstidsregler og Hellum FRI del 2 Sommerferien nærmer sig og dermed også næste skoleår. Et skoleår, hvor en ny Folkeskolereform og nye arbejdstidsregler for

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Læs skolens målsætning her: Skolens elevtal er her maj elever og det samlede antal lærere er 22.

Læs skolens målsætning her:   Skolens elevtal er her maj elever og det samlede antal lærere er 22. SKOLENS PROFIL Skolen: Sct. Joseph Søstrenes Skole er en katolsk skole, og dermed adskiller den sig fra de fleste andre skoler. Der undervises i de samme fag som i folkeskolen, men en katolsk skole bygger

Læs mere

Velkommen til den elektroniske udgave af Kildeskolenyt!

Velkommen til den elektroniske udgave af Kildeskolenyt! Kildeskolenyt! Velkommen til den elektroniske udgave af Kildeskolenyt! Nu er det slut med spild af en masse papir og et Kildeskolenyt!, som kun kan læses af de få. Marts 2010 10. årgang nummer 3 Kildeskolen

Læs mere

Møde: Kl Sandwich serveres undervejs

Møde: Kl Sandwich serveres undervejs Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 28. september 2017 REFERAT Møde: Kl. 18.00 21.00 Sandwich serveres undervejs Tid: Kl. 18.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud: Stine Helgstrand,

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2013/2014 Nr. 5 Kalenderen skoleåret 2014 2015 Skolens aktivitetskalender kan ses på forældreintra og skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk/fo Ferieplan for

Læs mere

Velkommen til Otterup Realskole Faglighed ansvarlighed og gensidig respekt

Velkommen til Otterup Realskole Faglighed ansvarlighed og gensidig respekt Velkommen til Otterup Realskole Faglighed ansvarlighed og gensidig respekt Vi er 239 elever fra børnehaveklasse til 10. kl. o Max 20 i bhkl til 6. kl. Dog kan der i 7.- 9. klasse være 24 elever. Det udløser

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 08.06.2017 Referent: Henrik Jørgensen Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat af Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 08.06.2017 Personalerummet 19:00/21.30

Læs mere

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Den 10.02. 2015 kl.18.30-21.00 Mødested Skovboskolen, mødelokale K2 Note Der vil være brød, pålæg mv. Dirigent: Linda Andersen Referent: PF Pkt. 1 Godkendelse

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Evaluering og opfølgning:

Evaluering og opfølgning: Evaluering og opfølgning: Århus Privatskole underviser efter de af Undervisningsministeriet opstillede Fælles Mål (læs disse andetsteds på hjemmesiden under Lovpligtig information). Dette sikrer, at skolens

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: Niels, Gitte 44-2014/15:

Læs mere

FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014.

FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014. FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014. 1 Disse slides blev brugt til orienteringsmødet om skolereformen på Løsning skole den 3.6.2014. Disse slides kan nok ikke stå

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 19.4.2018 Referent: Henrik Jørgensen Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 19.04.2018 Personalerummet 19:00/21.30 Deltagere

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

Vibeke skriver. Vibeke Gaden

Vibeke skriver. Vibeke Gaden Vibeke skriver. Så er et nyt skoleår godt i gang på Kragelund Skole og med det ligeledes en masse nye og spændende ting. Skolen summer af liv og forventninger til ny viden, nye oplevelser og nye venner.

Læs mere

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie.

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie. NYT August 2015 Velkommen tilbage fra sommerferie. Hækken er klippet, vinduerne pudset og solen skinner. Det er dejligt at komme tilbage fra ferien og se så mange glade, friske og veloplagte elever. Flere

Læs mere

I gang med 2007! Godt Nytår! Festerne er færdige og vi skal i gang!

I gang med 2007! Godt Nytår! Festerne er færdige og vi skal i gang! ildeskolenyt! - f jo O I gang med 2007! Godt Nytår! Festerne er færdige og vi skal i gang! December var festernes måned den blev afsluttet med en dejlig juleferie, hvor batterierne blev ladet op, så alle

Læs mere

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang.

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang. Nr. 8-2014 Skolebestyrelsesmøde Hærvejsskolen tirsdag den 23. september 2014 kl. 18.30 på Skovbrynet Forventet slut tidspunkt 21.15-21.30 Afbud: Susanne Holst Afbud næste møde: Fraværende: Sang: Lis Sang

Læs mere

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj Placering: Bjørnehøjskolen» Skolebestyrelsesmøder - Bjørnehøjskolen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 24-08-2017 kl.:

Læs mere

10.kl. 2010/2011. Nordstrandskolen. Dragør

10.kl. 2010/2011. Nordstrandskolen. Dragør 10.kl. 2010/2011 Nordstrandskolen Dragør Til dig og dine forældre 9. klasse og hva så? Du er snart færdig med 9. klasse og står nu over for at skulle tage en beslutning om, hvad der skal ske efter 9. klasse.

Læs mere

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset ALHOLM SKOLEN 10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset Til stede: Mona,, Lise, Susanne C., Flemming, Kim, Pernille, Kasper, Viktor, Vagn, Lena, Vibeke og Sheila

Læs mere

Lyshøjskolen. Kvalitetsrapport 2013 KV13 0. =

Lyshøjskolen. Kvalitetsrapport 2013 KV13 0. = 531 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 7 8 9 4 5 6 1 2 3 0. = Kvalitetsrapport 2013 Rammebetingelser Klassetrin 0-10 0-10 0-10 Spor i almentilbud 1 Specialtilbud på skolen Ja Ja Ja Antal

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage Møde i skolebestyrelsen den 29.10 2018 kl. 18.30-21.00 Skolen er værter ved kage 1. Godkendelse af referater Udsendt pr. mail. Referater godkendt fællesmøde med Bjerregrav den 25.09.18 samt mødet den 22.08.18

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Maj 2012 Siden sidst. Orientering omkring planlægningen af næste skoleår Som både skolebestyrelsen og jeg tidligere har været inde på, har det kommende skoleårs planlægning

Læs mere

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014.

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Sommerhilsen 2014 Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Alle skoleår har deres særpræg, sådan var det også i år: Skolen tog lidt

Læs mere

SOMMERHILSEN FRA SKOLEN

SOMMERHILSEN FRA SKOLEN SOMMERHILSEN FRA SKOLEN KÆRE FORÆLDRE OG ELEVER Så er det ved at være tid til en dejlig og velfortjent sommerferie, og de sidste brikker er ved at være faldet på plads for næste skoleår. I månedsnyt fra

Læs mere

Månedsblad juni 2011

Månedsblad juni 2011 Månedsblad juni 2011 Planlægningen af næste skoleår er på plads og der er ikke store ændringer i forhold til fagfordeling. Eleverne vil få udleveret deres nye skoleskema ultimo juni måned. I sidste månedsblad

Læs mere

ÅDALSKOLEN DAGSORDEN: SKOLEBESTYRELSEN TORSDAG DEN 2. APRIL 2009 KL. 19.00 PÅ LÆRERVÆRELSET. 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde.

ÅDALSKOLEN DAGSORDEN: SKOLEBESTYRELSEN TORSDAG DEN 2. APRIL 2009 KL. 19.00 PÅ LÆRERVÆRELSET. 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN TORSDAG DEN 2. APRIL 2009 KL. 19.00 PÅ LÆRERVÆRELSET DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Nyt fra elevrådet. 3. Opfølgning 4. TEMA: Centerklassen

Læs mere

Kvalitetsrapport 2013

Kvalitetsrapport 2013 Kvalitetsrapport 2013 Virksomhedsplan for Durup Skole A. Beskrivelse af skolen Særlige kendetegn/traditioner Durup Skole er en landsbyskole med ca. 140 elever på 0.-6. klassetrin. Dertil kommer specialklasserække

Læs mere

Kvalitetsrapport 2013

Kvalitetsrapport 2013 Kvalitetsrapport 2013 Virksomhedsplan for Resen Skole A. Beskrivelse af skolen Særlige kendetegn/traditioner Resen Skole er en folkeskole med ca. 600 elever fra 0.-9. årgang inklusiv tilknyttet specialklasserække.

Læs mere

Referat af møde den 7/11 2012

Referat af møde den 7/11 2012 Nøvling Skole den 14/1 2013 Møde Tid Sted Deltagere Mødeleder Referent Skolebestyrelsesmøde Den 07.11.2012, kl. 17.00 19.00 Nøvling Skole Christina Thorsted Jensen, Sanne Hvid, Marina Sørensen, Michael

Læs mere

Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og

Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og der skal køres ned i gear. Desværre har vi oplevet at mange har ændret og slettet ferie, efter vi har lavet vores planlægning

Læs mere

Frydenhøjskolens udskoling

Frydenhøjskolens udskoling Frydenhøjskolens udskoling 7.-9. klasse 2011/12 Indledning Med denne lille folder vil vi gerne informere lidt om Frydenhøjskolens udskoling. Vi arbejder hele tiden på at udvikle udskolingen og på at gøre

Læs mere

Per Gyrum Skolen. Årshjul 2017/2018

Per Gyrum Skolen. Årshjul 2017/2018 Per Gyrum Skolen Årshjul 2017/2018 Dato Event Deltager August Mandag d. 7 08.00-11.00 Fredag d. 25 12.00-15.00 Forældre inviteres til kl. 14.00 Mandag d. 28 2. lek Skolestart Skolens fødselsdag Eleverne

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl. 18.30 20.00 Programmet for aftenen: 1. Næstformand i skolebestyrelsen Susanne Grunkin byder velkommen 2. Skoleleder Kirsten Kryger giver

Læs mere

Skolens målsætning og værdigrundlag

Skolens målsætning og værdigrundlag Skolens målsætning og værdigrundlag Indhold Skolens målsætning...2 Skolens værdigrundlag...2 Skoledagens planlægning...2 Før og efter skoledagen...2 Børnehaveklassen...3 Forældresamarbejde /- indflydelse...3

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning 2015/16 Christiansfeld Skole

Skolebestyrelsens årsberetning 2015/16 Christiansfeld Skole Skolebestyrelsens årsberetning 2015/16 Christiansfeld Skole 13. juni 2016 Skolebestyrelsen skal årligt jf. folkeskolelovens 44 aflægge beretning om sit arbejde. Den endelige beretning for skoleåret blev

Læs mere

Viby Skole & folkeskolereformen. Hvad betyder Folkeskolereformen for Viby Skole og dit barn?

Viby Skole & folkeskolereformen. Hvad betyder Folkeskolereformen for Viby Skole og dit barn? Viby Skole & folkeskolereformen Hvad betyder Folkeskolereformen for Viby Skole og dit barn? Dagsorden Hvorfor ny Folkeskolereform? Den længere og mere varieret skoledag Bevægelse i skolen Nye fag og nye

Læs mere

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema.

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema. Nyhedsbrev juni 2014 Folkeskolereformen 7 Sct. Jørgens Skole Helligkorsvej 42A 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 44 00 E-mail: sctjorgensskole@roskilde.dk www.sctjorgensskole.roskilde.dk 27. juni 2014 Kære forældre

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Per Gyrum Skolen! Årshjul 2017/2018!

Per Gyrum Skolen! Årshjul 2017/2018! Per Gyrum Skolen Årshjul 2017/2018 Dato Event Deltager August Mandag d. 7 08.00-11.00 Skolestart Fredag d. 25 12.00-15.00 Forældre inviteres til kl. 14.00 Skolens fødselsdag Eleverne får seddel med hjem

Læs mere

Velkommen til oplæg og debat om læringsreformen på Hanebjerg Skole afd. Gørløse. Vi skal lære af fremtiden mens den opstår

Velkommen til oplæg og debat om læringsreformen på Hanebjerg Skole afd. Gørløse. Vi skal lære af fremtiden mens den opstår Velkommen til oplæg og debat om læringsreformen på Hanebjerg Skole afd. Gørløse Vi skal lære af fremtiden mens den opstår Sind har det som faldskærme de virker kun, når de er åbne Skolereform læringsreform

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen Møde i skolebestyrelsen den 22.08 2018 kl. 18.30-21.00 n er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen 1. Godkendelse af referat Udsendt pr. mail Referat godkendt. Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen A P R I O L 2 0 1 4 NYT Herskindskolen og Nordlyset Valg til Fællesbestyrelsen Kære forældre så er det nu, hvis du vil være med Fællesbestyrelsen og få indflydelse på dit barns skole. Det er valgår og

Læs mere

Principper for skolehjemsamarbejdet

Principper for skolehjemsamarbejdet Principper for skolehjemsamarbejdet Skole-hjemsamarbejdet tager udgangspunkt i folkeskolelovens formål: 1. Folkeskolen skal i samarbejde med forældrene give eleverne kundskaber og færdigheder, der: forbereder

Læs mere

Orienteringsmøde om skolereformen

Orienteringsmøde om skolereformen Orienteringsmøde om skolereformen John Larsen Gift og 2 børn Lia Sandfeld Gift og 2 børn Lærer 1993 Viceskoleleder 1999 Skoleleder 2002 Lærer 2002 Pædagogisk afdelingsleder 2013 Program Kort præsentation

Læs mere

Forældreinformation Voerladegård Skole september 2012

Forældreinformation Voerladegård Skole september 2012 Forældreinformation Voerladegård Skole september 2012 Vi er gået ind i efterårsmåneden, september, og jeg håber på en fortsat rigtig dejlig og lang sensommer inden de mørke vintermåneder tager over. Skolestart

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Tid: Kl. 17.00 18.00: Møde med skoleudvalgsformandskabet Kl. 18.00 18.30: Formøde forældre / spisning (tilmelding senest mandag kl. 12) Kl.

Læs mere

SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30

SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30 SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30 1. Velkommen. Goddag gooddaaag. Balder og jeg har såmænd glædet os til at se jer igen. Det har jo været en lang ferie kunne I kende hinanden? Skolen? Jeg har været

Læs mere

Skolestart på Parkvejens Skole

Skolestart på Parkvejens Skole på Parkvejens Skole INDHOLD Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Parkvejens Skole Børnehaveklassen Indskolingen Skolefritidsordningen SFO Kridthuset General information Nu nærmer skoleindskrivningen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag den 9.april 2013 kl På lærerværelset..

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag den 9.april 2013 kl På lærerværelset.. 1. Godkendelse af referat Godkendt 2. Godkendelse af dagsorden Godkendt 3. Nyt fra elevrådene Danske skoleelever har afholdt kursus for elevrådsrepræsentanterne fra 5. -9. årgang. Trivselsambassadørerne

Læs mere

Hjemmesidereferat forældrerådsmøde tirsdag den 8. maj 2012

Hjemmesidereferat forældrerådsmøde tirsdag den 8. maj 2012 Afbud: 4A, 5A,6A,6B,8A, 8B,9B Dagsorden: Hjemmesidereferat forældrerådsmøde tirsdag den 8. maj 2012 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Godkendelse af seneste referat 3. Orientering om skolen v/ Henrik

Læs mere

Ukrudt er også blomster, når man først lærer dem at kende

Ukrudt er også blomster, når man først lærer dem at kende Maj nyheder Ukrudt er også blomster, når man først lærer dem at kende Peter plys Kære Forældre Kom maj, du søde, milde... gør skoven atter grøn. Sådan lyder de første strofer i en kendt, dansk forårssang.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 27. marts 2008 kl på Grethes kontor

Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 27. marts 2008 kl på Grethes kontor Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 27. marts 2008 kl. 19.00 21.00 på Grethes kontor Formøde kl. 18.30 på Hans Jørgens kontor for de forældrevalgte repræsentanter. Referat 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden

Læs mere

Velkommen tilbage. Velkommen til nyt personale: Cecilie Thoudahl

Velkommen tilbage. Velkommen til nyt personale: Cecilie Thoudahl Lørdag d. 14.8. fredag d. fredag d. 27.8.2010 Mandag d. 16.8. 3. kl. forældremøde kl. 19.00 Torsdag d. 19.8. Forældremøde i OB kl. 19.00 Uge 34 Lejrskole (Bø. kl. + 6. kl. er hjemme) Velkommen tilbage

Læs mere

Kvalitetsrapport 2013

Kvalitetsrapport 2013 Kvalitetsrapport 2013 Virksomhedsplan for Oddense Skole A. Beskrivelse af skolen Særlige kendetegn/traditioner Skolens slogan: Et godt sted at være, et godt sted at lære - Fokus på den enkelte elevs faglige

Læs mere

Nyhedsbrev. Tilbageblik på et fantastisk skoleår. Artikler af særlig interesse:

Nyhedsbrev. Tilbageblik på et fantastisk skoleår. Artikler af særlig interesse: Juni 2009 Nyhedsbrev Artikler af særlig interesse: ForældreIntra2 Profilanalyse Tilbageblik på et fantastisk skoleår Indhold: Tines leder side 1 ForældreIntra side 2 Profilanalyse side 3 Datoer side 4

Læs mere

Strukturen kan illustreres således: 29. Juni 2014

Strukturen kan illustreres således: 29. Juni 2014 Skolereformen På Firehøjeskolen er vi nu ved at lægge sidste hånd på vores udgave af skolereformen, der kommer til at gælde her på skolen efter sommerferien - fra august 2014. Reformens mål er bedre læring

Læs mere

Engdalskolen SKOLENYT

Engdalskolen SKOLENYT Engdalskolen SKOLENYT August 2016 Velkommen til et nyt og spændende skoleår på Engdalskolen Vi er nu endnu flere på skolen. Over 930 elever, deraf 110 i børnehaveklassen! Ikke blot er vi rigtig mange på

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 25. juni 2014

Nyhedsbrev. Hammerum, den 25. juni 2014 Hammerum, den 25. juni 2014 Nyhedsbrev Siden sidst Sommerferien banker på døren, og det betyder, at dette nyhedsbrev bliver det sidste i skoleåret 13/14. Når vi kigger tilbage på året, der er gået, må

Læs mere

Kære Alle Ugebreve Konfirmation i 7. klasse BLÅ MANDAG

Kære Alle Ugebreve Konfirmation i 7. klasse BLÅ MANDAG Kære Alle Så er vi i uge 20, og pinsen står for døren. Foråret er nærmest blevet til sommer, og hvis det brænder lidt ekstra på armene og i panden, skyldes det med al sandsynlighed den altid store overraskelse

Læs mere

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde Dag og år 23.februar 2015 Kl. Kl. 16.30 18.00 Sted Skolen lokale A4 (1.sal) Dato for uds./ref Formand Finn Pretzmann Blad nr. Fraværende: Rene Rosenkrans, Hanne Jørgensen,

Læs mere

Kvalitetsrapport 2009. Randers Kommunes Folkeskoler

Kvalitetsrapport 2009. Randers Kommunes Folkeskoler Kvalitetsrapport 2009 Randers Kommunes Folkeskoler Indledning Skolens individuelle kvalitetsrapport indeholder både en kvantitativ og en kvalitativ del. Den kvantitative del omfatter faktuelle oplysninger

Læs mere

Hold Øje uge 6. Så er det vinterferietid. Håber I alle får en god uge. Vi ses igen på mandag 8 dage kl. 9.15 Mange hilsner Peter

Hold Øje uge 6. Så er det vinterferietid. Håber I alle får en god uge. Vi ses igen på mandag 8 dage kl. 9.15 Mange hilsner Peter Hold Øje uge 6 Så er det vinterferietid. Håber I alle får en god uge. Vi ses igen på mandag 8 dage kl. 9.15 Mange hilsner Peter BØF forældre på skolebænken. Onsdag var hele overbygningen inkl. forældre

Læs mere

Elever, der går på Peterskolen, skal efter 9. kl. gå til Folkeskolens prøver i både de bundne prøver og prøver i udtræk. Det er obligatorisk.

Elever, der går på Peterskolen, skal efter 9. kl. gå til Folkeskolens prøver i både de bundne prøver og prøver i udtræk. Det er obligatorisk. Folkeskolens prøver FP9 Orientering til Peterskolens elever/forældre om regler ved Folkeskolens prøver 9. klasse, kaldet FP9 på Peterskolen maj/juni 2018 Obligatoriske prøver Elever, der går på Peterskolen,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 5. april 2013 Fredagsbrev nr. 734 Næste uger: Uge 15 09. april 12. april Mette G. Kursus hele ugen Spisning for kommende Bh.kl. forældre Forældremøde ml.gr. Skole-hjem overbygn.

Læs mere

Hindholm NYT Hindholm Privatskole

Hindholm NYT Hindholm Privatskole Hindholm NYT Hindholm Privatskole Let sommerudgave Årets idrætsdag blev afviklet den 4. juni i perfekt vejr. Varme, sol og vindstille. Eleverne blev inddelt i hold, og aktiviteterne var atletik, fodbold

Læs mere

Velkommen til kontaktforældremøde 19.8.14

Velkommen til kontaktforældremøde 19.8.14 Skolereform på Hummeltofteskolen 14-1515 Velkommen til kontaktforældremøde 19.8.14 Program 1. Præsentation af den nye bestyrelse, bestyrelsens årsplan 14-1515 samt principper for kontaktforældrearbejdet.

Læs mere

Skolestart- Skoleparat

Skolestart- Skoleparat Skolestart- Skoleparat Til: Forældre til børn der skal starte i børnehaveklassen Fra: Thurø Skole og Skolefritidsordning 1 Et nyt kapitel starter Med overgangen fra børnehave til børnehaveklasse og skolefritidsordning

Læs mere

Å r g a n g N r. 4 - M a j

Å r g a n g N r. 4 - M a j Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 7 - N r. 4 - M a j 2 0 1 1 Sommeren har taget over Ja det må siges, græsset gror og træer og buske grønnes og børnene modnes og vokser. Efter en lang vinter var det godt med

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Torsdag den 29. august 2013 Kl. 18:00-21:30 Møderum Syd

Referat af skolebestyrelsesmøde Torsdag den 29. august 2013 Kl. 18:00-21:30 Møderum Syd Sct. Jørgens Skole Til: Oscar B. Andersen, Tilmize Aydemir, Helle Gert Christensen, Louise Gaub, Lene Jensby Lange, Klaus Nørskov, Nanna Viereck, Mona Hansen, Søren Mortensen, Laura Hjetting Veitland,

Læs mere

Velkommen i børnehaveklasse og DUS på Herningvej skole. Herningvej Skole

Velkommen i børnehaveklasse og DUS på Herningvej skole. Herningvej Skole Velkommen i børnehaveklasse og DUS på Herningvej skole Jette Hansen Skoleleder Herningvej Skole Tryg skolestart Gode legepladser Forpligtende forældresamarbejde En sikker skolevej Sammenhæng i skolestarten

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 29-04-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Forældreposten juni 2014

Forældreposten juni 2014 Forældreposten juni 2014 Mødetid sidste skoledag inden sommerferien fredag den 27. juni Mødetid for alle elever 0. - 8. klasse er: 8.15 til 9.45. Der er fælles afslutning i aula/musik klokken 9.30 Alle

Læs mere

Brattingsborgskolen. Kvalitetsrapport 2012 KV12 0. =

Brattingsborgskolen. Kvalitetsrapport 2012 KV12 0. = 531 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 7 8 9 4 5 6 1 2 3 0. = Kvalitetsrapport 2012 Rammebetingelser Klassetrin 0-6 0-6 0 6 Spor i almentilbud 1 1 1 Specialtilbud på skolen nej Nej Nej Antal

Læs mere

Hvornår skal vi i skole?

Hvornår skal vi i skole? Folkeskolereformen + Hvordan bliver reformen på Sakskøbing Skole? Reformnyt nummer 3 juni 2014 Læs mere om: Mødetider Bevægelse Hvorden bliver den længere skoledag? Elever skal bevæge sig meget mere. IT

Læs mere

Frederikssund skolevæsen

Frederikssund skolevæsen Velkommen Aftenens program Frederikssund skolevæsen Slangerup Skole Hvad vil det sige at gå i skole Hvad skal børn kunne når de begynder skole Start i minisfo Om 0. klassen Opdragelse Forventninger til

Læs mere

Moduludbud til studerende på enkeltfag og meritlæreruddannelsen i efterårssemesteret 2019

Moduludbud til studerende på enkeltfag og meritlæreruddannelsen i efterårssemesteret 2019 Læreruddannelsen Moduludbud til studerende på enkeltfag og meritlæreruddannelsen i efterårssemesteret 2019 Læs mere om enkeltfag på: https://ucc.dk/laerer/enkeltfag/ansoegning-enkeltfag Er du uddannet

Læs mere

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole Nyhedsbrev for Damhusengens Skole - og for sammenlægningsprocessen mellem Hyltebjerg og Vanløse skoler Maj 2017 Kære forældre på Hyltebjerg og Vanløse skoler 9. klassernes sidste skoledag, er lige blevet

Læs mere

Kære forældre i gruppe 4

Kære forældre i gruppe 4 Fjelsø d. 15. december 2011 Kære forældre i gruppe 4 Hermed en lille decemberhilsen med en opsamling på årsplanen samt et referat af vores møde d. 22. november, der omhandlede visioner og tanker vedrørende

Læs mere

Referat af Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 2. maj Kl

Referat af Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 2. maj Kl Referat af Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 2. maj 2017 Kl.19.00-21.00 Til stede: Michael, Katja, Mette, Gitte, Kurt, Mads (sup. for Anne) Kirsten, Leif, Karsten og Lars. Afbud : Anne, Siw og Kristine.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde 7. december 2010. Punkt 1 Trafikpolitik... 36. Punkt 2 Cykelhjelm... 37. Punkt 3 Klassedannelser 0. årgang...

Skolebestyrelsesmøde 7. december 2010. Punkt 1 Trafikpolitik... 36. Punkt 2 Cykelhjelm... 37. Punkt 3 Klassedannelser 0. årgang... RMM 35 Dagsorden: Punkt 1 Trafikpolitik... 36 Punkt 2 Cykelhjelm... 37 Punkt 3 Klassedannelser 0. årgang... 38 Punkt 4 Skolestruktur... 38 Punkt 5 Orientering fra formanden... 39 Punkt 6 Orientering fra

Læs mere

NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen

NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen Onsdag d. 20. maj 2015 Kære forældre til børn på STOKKEBÆKSKOLEN Hermed får I et nyhedsbrev, som primært omhandler de ændringer i jeres børns skoledag i det kommende skoleår,

Læs mere

Sådan gør vi... Klasselærere 2011 2012: Juni 2011. Stjærskolen - Stjærskolen - Stjærskolen - Stjærskolen - Stjærskolen

Sådan gør vi... Klasselærere 2011 2012: Juni 2011. Stjærskolen - Stjærskolen - Stjærskolen - Stjærskolen - Stjærskolen Juni 2011 Stjærskolen - Stjærskolen - Stjærskolen - Stjærskolen - Stjærskolen Stjærvej 100, 8464 Galten. Tlf. 87 94 26 00, stjaerskolen@skanderborg.dk, www.stjaerskolen.dk Sådan gør vi... sidste skoledag

Læs mere