Afgørelse Teknik og Miljøudvalget har besluttet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afgørelse Teknik og Miljøudvalget har besluttet"

Transkript

1 AFGØRELSE I HENHOLD TIL KYSTBESKYTTELSESLOVEN - KYSTBESKYTTELSE I SAKSKØBING BYOMRÅDE Guldborgsund Kommune har den 21. januar 2015 modtaget en ansøgning fra Fællesrådet for Sakskøbing og omegn. Fællesrådet har ansøgt om tilladelse til at etablere kystbeskyttelse for at forhindre oversvømmelser af Sakskøbing Byområde ved ekstreme højvandssituationer. Fællesrådet ønsker at etablere en højvandssluse på det smalleste sted ved Maltrup Vænge i Sakskøbing Fjord og et dige på nordøst- og sydvestsiden af fjorden. Højvandssluse og dige ønskes opført med en kronehøjde på 2,5 m DVR90. GULDBORGSUND KOMMUNE TEKNIK OG MILJØUDVALGET RÅDHUSET PARKVEJ NYKØBING F TLF TEKNIK- MILJOE@GULDBORGSUND.DK DOKNR /16 SAGSNR. 14/22133 SAGSBEHANDLER: Maya-Maria Madslund DIR CVR NR TELEFONTIDER: MAN-ONS KL TORS KL FRE KL Kystdirektoratet har den 24. marts 2015 udtalt, at der er behov for højvandsbeskyttelse i Sakskøbing og er positive overfor løsningen nævnt ovenfor, men anser en kronehøjde på 2,2 m DVR90 som et plausibelt valg. 2,2 m DVR90 udgør designvandstanden for en 100-års hændelse, jf. vedlagte udtalelse (bilag 1). Se vedlagte kortbilag 3 over Sakskøbing Byområde med angivelse af kote 2,2 m DVR90 og den omtrentlige beliggenhed af højvandsslusen. Afgørelse Teknik og Miljøudvalget har besluttet ikke at fremme projektet med en kystbeskyttelsesløsning, der har en kronehøjde på 2,5 m DVR90 og at fremme projektet med en kystbeskyttelsesløsning, der har en kronehøjde på 2,2 m DVR90, idet tilkendegivelserne fra de hørte grundejere viser, at der er fornøden opbakning til gennemførelse af projektet med en kystbeskyttelsesløsning, der har en kronehøjde på 2,2 m DVR90. Afgørelsen er truffet med hjemmel i kystbeskyttelseslovens 2, stk. 2, Lovbekendtgørelse nr. 15 af 8. januar Afgørelsen kan påklages, hvis klagen vedrører retlige spørgsmål. Klagefristen er 4 uger fra den dag, afgørelsen er meddelt. Klagen indgives skriftligt til kommunalbestyrelsen, som videresender klagen til miljø- og fødevareministeren, (se klagevejledning nedenfor).

2 Begrundelse På baggrund af høring af grundejerne og Kystdirektoratet har Teknik og Miljøudvalget besluttet ikke at fremme projektet med en kystbeskyttelsesløsning, der har en kronehøjde på 2,5 m DVR90 og at fremme projektet med en kystbeskyttelsesløsning, der har en kronehøjde på 2,2 m DVR90. Teknik og Miljøudvalget har konstateret, at tilkendegivelserne fra de hørte grundejere viser, at der er fornøden opbakning til gennemførelse af projektet med en kystbeskyttelsesløsning, Derudover har Kystdirektoratet udtalt, at en kronehøjde for kystbeskyttelsesløsningen på 2,2 m DVR90 er et plausibelt valg, da denne højde udgør en beregnet (designet) 100-årshændelse for vandstanden. Teknik og Miljøudvalget ønsker derfor at fremme sagen med en kystbeskyttelsesløsning, Høringssvar fra Kystdirektoratet og grundejere fremgår nedenfor og af bilag 1 og 2 til afgørelsen. Redegørelse for sagens indhold Guldborgsund Kommune har som nævnt modtaget en ansøgning fra Fællesrådet for Sakskøbing og omegn om at etablere en højvandssluse ved Maltrup Vænge i Sakskøbing Fjord og et dige på nordøst- og sydvestsiden af fjorden. Guldborgsund Kommune skal i henhold til loven foretage en høring af grundejere og Kystdirektoratet. På baggrund af denne høring skal Guldborgsund Kommune beslutte, om der skal arbejdes videre med sagen (om sagen skal fremmes). Guldborgsund Kommune har besluttet at arbejde videre med sagen med en kystbeskyttelsesløsning, Høring af grundejere og kystdirektorat Administrationen har som nævnt afholdt en lovpligtig høring af Kystdirektoratet og af grundejerne. Den lovpligtige høring af grundejerne blev afholdt i perioden fra den 7. oktober 2015 til den 1. december 2015, jf. vedlagte grundejerliste med høringssvar (bilag 2). Den 9. november 2015 afholdt kommunen offentligt grundejermøde i Sakskøbing, hvor ca. 50 borgere deltog. De grundejere, der er hørt, er grundejere, der vil blive beskyttet, og som har ejendomme beliggende mellem havoverfladen og 2,2 meter over havets overflade, jf. vedlagte kortbilag 3. Der er i alt 123 grundejere, herunder flere erhvervsejendomme, kommunale ejendomme (skole mv.), boligselskaber mv., der er beliggende under 2,2 m over havets overflade.

3 Af besvarelserne kan opgøres følgende: Reageret på høringsbrev Ønsker du/i at få etableret kystbeskyttelse (dige og højvandssluse)? Ja Nej Ved ikke Vil du/i bidrage økonomisk til kystbeskyttelsen? Ja Nej Ved ikke Bemærkninger Antal 41 ud af I % 33,3 19,5 9,8 2,4 12,2 16,3 3,3 11,4 Oversigt over høringssvar fordelt på matrikler kan ses i vedlagte kortbilag 4 vedr. etablering og kortbilag 5 vedr. økonomi. Guldborgsund Kommune har ikke deltaget i høringen, selvom kommunen er grundejer, men skal i henhold til loven beslutte, om der skal arbejdes videre med sagen eller ej. Guldborgsund Kommune har som nævnt besluttet at arbejde videre med sagen (at fremme den) med en kystbeskyttelsesløsning, der har en kronehøjde på 2,2 m DVR90 og er således positive overfor projektet. Sagens videre forløb Idet Guldborgsund Kommune har fremmet projektet med en kystbeskyttelsesløsning, der har en kronehøjde på 2,2 m DVR90, skal der udarbejdes et egentligt skitseprojekt med tilhørende økonomisk overslag for anlæg, vedligeholdelsesudgifter samt forslag til bidragsfordeling. Guldborgsund Kommune har besluttet, at udgifterne til forprojektering i første omgang finansieres af kommunen. Udgifterne hertil vil blive indregnet i den senere bidragsfordeling af samtlige udgifter. Begrundelsen for at gøre sådan er, at Guldborgsund Kommune ejer en væsentlig del af matriklerne (i alt 48) indenfor kote 2,2 m DVR90 (jf. vedlagte kortbilag 4 og 5), at kommunen skal bidrage økonomisk til kystbeskyttelsen på lige fod med øvrige grundejere, at arealerne udgør et samlet byområde med mange aktører og for at sikre, at projektet ikke går i stå. Efter skitseprojekteringen mv. vil der blive afholdt et offentligt møde. Mødet vil indeholde en redegørelse for planerne om vedligeholdelsen og om forslaget til udgiftsfordelingen. Efter mødet og en høringsperiode skal Guldborgsund Kommune igen beslutte, om projektet skal opgives eller fremmes, og i givet fald, hvad der skal udføres, hvem der skal udføre det, og hvordan udgifterne skal finansieres og fordeles. Også denne gang kan Kommunens afgørelse påklages til miljø- og fødevareministeren. Klagevejledning Kystbeskyttelseslovens 18. Kommunalbestyrelsens afgørelser efter loven eller regler fastsat efter loven kan påklages til miljø- og fødevareministeren af den, afgørelsen er rettet til, og af enhver, der må antages at have en væsentlig individuel interesse i sagen. Kystbeskyttelseslovens 18 stk. 2. Kommunalbestyrelsens afgørelser efter loven eller regler fastsat efter loven kan påklages af Danmarks Naturfredningsforening, Friluftsrådet, Grundejernes Landsorganisation og Fritidshusejernes Landsforening. Miljø- og fødevareministeren kan fastsætte regler om, at andre lignende interesseorganisationer tillige kan påklage disse afgørelser.

4 Kystbeskyttelseslovens 18 stk. 3. En kommunalbestyrelses afgørelse efter 2, stk. 2, kan dog ikke påklages, medmindre klagen vedrører retlige spørgsmål. Kystbeskyttelseslovens 18 stk. 4. Klage indgives skriftligt til kommunalbestyrelsen, som videresender klagen til miljø- og fødevareministeren med bemærkninger, den påklagede afgørelse og det materiale, der er indgået i grundlaget for afgørelsen. Kystbeskyttelsesloven 18 stk. 5. Klagefristen er 4 uger fra den dag, afgørelsen er meddelt den pågældende eller offentliggjort. Miljø- og fødevareministeren kan dog se bort fra fristen, når omstændighederne taler derfor. Kystbeskyttelseslovens 18 stk. 6. Rettidig klage har opsættende virkning. Dog kan den myndighed, der har truffet afgørelsen, bestemme, at uopsættelige reparationsog afværgeforanstaltninger skal iværksættes uanset rettidig klage. Kystbeskyttelseslovens 18 stk. 7. En afgørelse i henhold til 6 kan ikke indbringes for domstolene, før afgørelsen har været prøvet i henhold til stk. 1. Klagen skal indgives skriftligt til Guldborgsund Kommune, Center for Teknik & Miljø, pr. til natur-miljoe-plan@guldborgsund.dk eller pr. brev til Guldborgsund Kommune, Center for Teknik & Miljø, Parkvej 37, 4800 Nykøbing F. Guldborgsund Kommune videresender klagen til miljø- og fødevareministeren. Spørgsmål Spørgsmål til afgørelsen mv. kan rettes til Center for Teknik & Miljø ved Maya-Maria Madslund, mail mama@guldborgsund.dk, tlf Med venlig hilsen Jakob Lysholdt Leder af Miljø Maya-Maria Madslund Miljøplanlægger Afgørelsen er fremsendt til: Miljø- og fødevareministeren, mfvm@mfvm.dk Danmarks Naturfredningsforening, dnguldborgsund-sager@dn.dk Friluftsrådet, v/terkel Jakobsen, jakobsen.terkel@gmail.com Grundejernes Landsorganisation, info@ejendomsforeningen.dk Fritidshusejernes Landsforening, sekretariat.fl@youseepost.dk Ansøger: Fællesrådet for Sakskøbing og omegn, v. formand Henning Tønning, henning@toenning.com Hørte grundejere: Se grundejerliste (bilag 2).

5 Bilag 1 Kystdirektoratets udtalelse og Bilag 2 Liste over hørte grundejere (med høringssvar) er vedlagt særskilt. Bilag 3 Kort over Sakskøbing Byområde med angivelse af kote 2,2 m DVR90 og højvandssluse Bilag 4 Grundejernes høringssvar vedr. etablering og Bilag 5 Grundejernes høringssvar vedr. økonomi er vedlagt særskilt.

PROCESBESKRIVELSE AF KAPITEL 1A SAGER 2 ANMODNING OM KYSTBESKYTTELSE. Kommunalbestyrelsen kan beslutte af starte et kystbeskyttelsesprojekt.

PROCESBESKRIVELSE AF KAPITEL 1A SAGER 2 ANMODNING OM KYSTBESKYTTELSE. Kommunalbestyrelsen kan beslutte af starte et kystbeskyttelsesprojekt. Notat Køge Kommune GENNEMGANG AF FORLØBET AF EN KYSTBESSKYTTELSESSAG PROCESBESKRIVELSE AF KAPITEL 1A SAGER 15. April 2016 Projekt nr. 224495 Dokument nr. 1218928375 Version 2 Udarbejdet af MML Kontrolleret

Læs mere

Bilag 1 til politisk behandling kystbeskyttelse i Inderfjorden Øst Brev sendt til grundejere ifm. interessetilkendegivelse

Bilag 1 til politisk behandling kystbeskyttelse i Inderfjorden Øst Brev sendt til grundejere ifm. interessetilkendegivelse Bilag 1 til politisk behandling kystbeskyttelse i Inderfjorden Øst Brev sendt til grundejere ifm. interessetilkendegivelse By, Kultur og Miljø Miljø Sagsnr. 217972 Brevid. 2533603 Ref. JNAL / 8LC 21. marts

Læs mere

Afgørelse ikke VVM-pligt Sortkrudtskydning

Afgørelse ikke VVM-pligt Sortkrudtskydning Ole Erik Lauridsen Trættevejen 16, Tingsted 4800 Nykøbing F Afgørelse ikke VVM-pligt Sortkrudtskydning 09-06-2015 Kommunen har behandlet ansøgningen om skydning med sortkrudtvåben på den eksisterende skydebane

Læs mere

Kystbeskyttelsesloven- Forventede justeringer og deres betydning for kommunerne

Kystbeskyttelsesloven- Forventede justeringer og deres betydning for kommunerne Kystbeskyttelsesloven- Forventede justeringer og deres betydning for kommunerne Kommunemøde november 2016 Disposition - Baggrund for ændring af kystbeskyttelsesloven - Generelt om kapitel 1a - processen

Læs mere

Ib Mardahl-Hansen Frederiksborgvej 195A 4000 Roskilde. Tilladelse til bade- bådebro ud for Frederiksborgvej 195A, 4000 Roskilde

Ib Mardahl-Hansen Frederiksborgvej 195A 4000 Roskilde. Tilladelse til bade- bådebro ud for Frederiksborgvej 195A, 4000 Roskilde Ib Mardahl-Hansen Frederiksborgvej 195A 4000 Roskilde Plan og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Tilladelse

Læs mere

Grundejerforeningen Strandvejen Bisserup V/John Hunderup Syrenvænget 4 Kirke Stillinge 4200 Slagelse

Grundejerforeningen Strandvejen Bisserup V/John Hunderup Syrenvænget 4 Kirke Stillinge 4200 Slagelse Grundejerforeningen Strandvejen Bisserup V/John Hunderup Syrenvænget 4 Kirke Stillinge 4200 Slagelse Dato: 8.1.2009 Dokumentnr. 07/00039-96 Sagsbehandler: Line Henriette Broen, geolog Direkte tlf.nr.:

Læs mere

UDVIDELSE AF DYREHOLD I EKSISTERENDE STALDE PÅ LL. SLEMMINGEVEJ 37, 4990 SAKSKØBING

UDVIDELSE AF DYREHOLD I EKSISTERENDE STALDE PÅ LL. SLEMMINGEVEJ 37, 4990 SAKSKØBING Niels Skaaning Ll. Slemmingevej 37 4990 Sakskøbing CVR nr. 6575 0716 10. MAJ 2017 UDVIDELSE AF DYREHOLD I EKSISTERENDE STALDE PÅ LL. SLEMMINGEVEJ 37, 4990 SAKSKØBING Guldborgsund Kommune har den 8. maj

Læs mere

Natur, Miljø og Trafik Tilladelse til ændring af badebro

Natur, Miljø og Trafik Tilladelse til ændring af badebro Kragemosegårdens Grundejerforening Tom C Mortensen Bremensgade 81, st,-tv 2300 København S Den 17. oktober 2016 Natur, Miljø og Trafik Tilladelse til ændring af badebro Odsherred Kommune har modtaget jeres

Læs mere

TILLADELSE TIL OPFØRELSE AF MASKINHAL UDEN KRAV OM MILJØGODKENDELSE

TILLADELSE TIL OPFØRELSE AF MASKINHAL UDEN KRAV OM MILJØGODKENDELSE Mogens Nielsen Bønnetvej 23 4871 Horbelev CVR nr. 62156228 30. MAJ 2018 TILLADELSE TIL OPFØRELSE AF MASKINHAL UDEN KRAV OM MILJØGODKENDELSE Guldborgsund Kommune har d. 29. maj 2018 modtaget ansøgning om

Læs mere

Repræsentanter fra digelauget er inviteret til dialog med udvalget på mødet.

Repræsentanter fra digelauget er inviteret til dialog med udvalget på mødet. Sidenr. 1 Kystsikring Binderup-Grønninghoved-Bjert Sagsid.: 14/19442 Resumé Det er Kystdirektoratet, der er myndighed på kystbeskyttelsesloven, men når et kystsikringsprojekt omfatter mange grundejere,

Læs mere

Kystdirektoratets udtalelse vedr. etablering af højvandsbeskyttelse ved Kobæk Strand

Kystdirektoratets udtalelse vedr. etablering af højvandsbeskyttelse ved Kobæk Strand Grundejerforeningen Kobæk Sønderstrand Att. Kent Martinussen Kystdirektoratet J.nr. 16/06326-19 Ref. Britt Gadsbølle Larsen 31-05-2017 Kystdirektoratets udtalelse vedr. etablering af højvandsbeskyttelse

Læs mere

LANDZONETILLADELSE DYREHJEM FOR HUNDE OG KATTE. MATR. NR. 10-i, Bønnet By, Horbelev, Slotsvej 3, 4871 Horbelev.

LANDZONETILLADELSE DYREHJEM FOR HUNDE OG KATTE. MATR. NR. 10-i, Bønnet By, Horbelev, Slotsvej 3, 4871 Horbelev. Charlotte og Jan Gram Slotsvej 3 4871 Horbelev Sendt til: dyrehjem@gmail.com 12. MARTS 2013 LANDZONETILLADELSE DYREHJEM FOR HUNDE OG KATTE MATR. NR. 10-i, Bønnet By, Horbelev, Slotsvej 3, 4871 Horbelev.

Læs mere

3. Højvandvandsmuren skal have de samme mål, som den eksisterende højvandsmur som den erstatter. Dog med en kote på 1,9 langs hele muren.

3. Højvandvandsmuren skal have de samme mål, som den eksisterende højvandsmur som den erstatter. Dog med en kote på 1,9 langs hele muren. Tilladelse til genetablering af højvandsbeskyttelse på matr. 31g, Sigridsvej 25, Gentofte Kommune Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til, at opføre en ny højvandsmur til erstatning af den ældre højvandsmur

Læs mere

Poul Jakobsen SIC Skagen Innovation Center Dr. Alexandrinesvej Skagen

Poul Jakobsen SIC Skagen Innovation Center Dr. Alexandrinesvej Skagen Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Poul Jakobsen SIC Skagen Innovation Center Dr. Alexandrinesvej 75 9990 Skagen Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr.

Læs mere

IKKE KRAV OM MILJØGODKENDELSE

IKKE KRAV OM MILJØGODKENDELSE Orupgaard Gods v/ Thomas Højgaard Egeparken 1-3 4800 Nykøbing F. CVR nr. 28241100 IKKE KRAV OM MILJØGODKENDELSE 5. DECEMBER 2017 Guldborgsund Kommune meddelte d. 17. november 2016 miljøgodkendelse til

Læs mere

UDBRINGNING AF HUSDYRGØDNING ER IKKE GODKENDEL- SESPLIGTIG

UDBRINGNING AF HUSDYRGØDNING ER IKKE GODKENDEL- SESPLIGTIG Lars Andersen Gårdvej 4 4871 Horbelev CVR.nr. 75380356 05-08-2015 UDBRINGNING AF HUSDYRGØDNING ER IKKE GODKENDEL- SESPLIGTIG Guldborgsund Kommune har den 28. juni 2015 modtaget anmeldelse om udbringning

Læs mere

REFERAT AF GRØNT RÅDS MØDE DEN 17. JUNI 2014 AFHOLDT I VIRKETHUS

REFERAT AF GRØNT RÅDS MØDE DEN 17. JUNI 2014 AFHOLDT I VIRKETHUS Medlemmer af Grønt Råd og Flemming Jantzen REFERAT AF GRØNT RÅDS MØDE DEN 17. JUNI 2014 AFHOLDT I VIRKETHUS 13-08-2014 Til stede fra Rådet: Danmarks Naturfredningsforening, Sven Thorsen Danmarks Jægerforbund,

Læs mere

Landzonetilladelse. Afgørelse: Herning Kommune meddeler hermed landzonetilladelse til det ansøgte, i henhold til Planlovens 35, stk. 1.

Landzonetilladelse. Afgørelse: Herning Kommune meddeler hermed landzonetilladelse til det ansøgte, i henhold til Planlovens 35, stk. 1. TEKNIK OG MILJØ Peter Kragelund Sigvej 2 7550 Sørvad Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf. 9628 8022 bjgtl@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer: 01.03.03-P19-8-14 Landzonetilladelse

Læs mere

Afgørelse om tilladelse til udvidelse af bådebro

Afgørelse om tilladelse til udvidelse af bådebro Teknik- og Miljøforvaltningen Geisler-Norgaard att.: Ole Geisler Ved Slusen 34 2300 København S 20. juli 2018 edoc: 2017-0318315 Afgørelse om tilladelse til udvidelse af bådebro Kære Ole Geisler Vi giver

Læs mere

Afgørelse Odder Kommune meddeler hermed tilladelse efter vandløbsloven til etablering af bro og sti langs Odder Å ved Nørregade 59.

Afgørelse Odder Kommune meddeler hermed tilladelse efter vandløbsloven til etablering af bro og sti langs Odder Å ved Nørregade 59. JC Ejendomme Aps Strandvejen 133 8300 Odder Sendt pr. mail: mail@jctegnogbyg.dk Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Tilladelse efter vandløbsloven. Etablering af bro og sti langs Odder Å Afgørelse Odder

Læs mere

Kap. 1 a sager efter kystbeskyttelsesloven

Kap. 1 a sager efter kystbeskyttelsesloven Kap. 1 a sager efter kystbeskyttelsesloven Den 20. november 2013 Anne Binderup Sørensen 1 Ansøgninger om kystbeskyttelse Hvis der er enighed blandt borgerne kan man søge om tilladelse til kystbeskyttelse

Læs mere

RGS90 Att.: Gustav Gansted Gustav.Gansted@rgs90.dk. Landzonetilladelse på ejendommen Gattenvej 29, Flejsborg, 9640 Farsø.

RGS90 Att.: Gustav Gansted Gustav.Gansted@rgs90.dk. Landzonetilladelse på ejendommen Gattenvej 29, Flejsborg, 9640 Farsø. Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars RGS90 Att.: Gustav Gansted Gustav.Gansted@rgs90.dk Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk www.vesthimmerland.dk Dato: 25. juni 2013

Læs mere

FØLGEBREV TIL TILLÆGSGODKENDELSE

FØLGEBREV TIL TILLÆGSGODKENDELSE Marius Pedersen A/S Att.: Nicolai Boss Nielsen / Jan Kastrup Nykøbingvej 76 4990 Sakskøbing E-mail: nbn@mariuspedersen.dk; jka@mariuspedersen.dk FØLGEBREV TIL TILLÆGSGODKENDELSE 13-04-2015 Marius Pedersen

Læs mere

Lovliggørende dispensation til nedlæggelse af dige på Skovby Lundvej 3, 6500 Vojens

Lovliggørende dispensation til nedlæggelse af dige på Skovby Lundvej 3, 6500 Vojens Tom Christensen Skovby Lundvej 3 Vojens 6500 Haderslev Kommune www.haderslev.dk Dir. tlf. 74342150 bimy@haderslev.dk 4. januarr 2018 Sagsident: 14/33262 Sagsbehandler: Birgitte Myrtue Lovliggørende dispensation

Læs mere

Landzonetilladelse til om- og tilbygning af bestående sommerhus på ejendommen Emmerlev Klev 18, Højer

Landzonetilladelse til om- og tilbygning af bestående sommerhus på ejendommen Emmerlev Klev 18, Højer Karen Bergmann Emmerlev Klev 6 6280 Højer Sendt på e-mail til karenbergmann@hotmail.com Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: 74929243 Mail: pnh@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-143-13 3. februar 2014

Læs mere

«navn_ejer» «conavn_ejer» «adresse_ejer» «postdistrikt_ejer»

«navn_ejer» «conavn_ejer» «adresse_ejer» «postdistrikt_ejer» «navn_ejer» «conavn_ejer» «adresse_ejer» «postdistrikt_ejer» By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Rettet klagevejledning til afgørelse om

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Vestegnens Boligadministration Darup Mosevej 3 4000 Roskilde Att.: Torben Hansen KOPI Landzonetilladelse Planloven Lejre Kommune Center for Teknik & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk

Læs mere

LANDZONETILLADELSE TIL OPSÆTNING AF MI- KRO-VINDMØLLE

LANDZONETILLADELSE TIL OPSÆTNING AF MI- KRO-VINDMØLLE John Lyhne-Hansen Stoubyparken 3 4873 Væggerløse Sendt til: uharkjaer@yahoo.dk 9. APRIL 2014 LANDZONETILLADELSE TIL OPSÆTNING AF MI- KRO-VINDMØLLE Matr. Nr. 2d Tjæreby By, Nykøbing F., Gedser Landevej

Læs mere

LANDZONETILLADELSE BED & BREAKFAST. Matr. Nr. 1a, Olstrup By, Engestofte, Engestoftevej 91, 4990 Sakskøbing

LANDZONETILLADELSE BED & BREAKFAST. Matr. Nr. 1a, Olstrup By, Engestofte, Engestoftevej 91, 4990 Sakskøbing Poul-Erik Kiel Søndergaard Engestoftevej 91 4990 Sakskøbing Sendt til: ps@soeholt.nu 4. JULI 2013 LANDZONETILLADELSE BED & BREAKFAST Matr. Nr. 1a, Olstrup By, Engestofte, Engestoftevej 91, 4990 Sakskøbing

Læs mere

Søby Brunkulsmuseum Brunkulsvej Herning. Landzonetilladelse

Søby Brunkulsmuseum Brunkulsvej Herning. Landzonetilladelse TEKNIK OG MILJØ Søby Brunkulsmuseum Brunkulsvej 29 7400 Herning Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Landzonetilladelse Vedr.: Ejendommen Mindelundvej 18, 7400 Herning.

Læs mere

Skive Kommune har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en VVM-redegørelse for projektet.

Skive Kommune har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en VVM-redegørelse for projektet. Skive Kommune Torvegade 10 7800 Skive Kystdirektoratet J.nr. 11/00759-64 Ref. Thomas Larsen 17-11-2014 Tilladelse til forlængelse af det sydlige dige ved Karup Å ud for Viborgvej, Skive Kommune. Kystdirektoratet

Læs mere

Afgørelse om etablering af malkestald på Gl Kongevej 53, 9330 Dronninglund.

Afgørelse om etablering af malkestald på Gl Kongevej 53, 9330 Dronninglund. Martin H. Olesen Gl Kongevej 53 9330 Dronninglund Miljø, vand og natur Dato: 1. maj 2013 Dok. nr.: 62998/13 Sagsbeh.: Peter Nygaard Lokaltlf.: 21386554 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Telefon 9945 4545

Læs mere

Spørgsmål og svar fra orienteringsmødet og interessetilkendegivelsen

Spørgsmål og svar fra orienteringsmødet og interessetilkendegivelsen Center for Teknik og Miljø Karen Vestergaard teknik@slagelse.dk 8. marts 2018 Spørgsmål og svar fra orienteringsmødet og interessetilkendegivelsen januar 2018 Hvad skal arbejdsgruppen / Slagelse Kommune

Læs mere

Panelerne placeres på de nævnte bygningers sydvendte tagflader og monteres så de følger tagenes

Panelerne placeres på de nævnte bygningers sydvendte tagflader og monteres så de følger tagenes Hans Chr Riggelsen Kummerlev 7 6261 Bredebro Team Byg og Landzone Direkte tlf.: 74929243 Mail: pnh@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-71-13 22. august 2013 Landzonetilladelse til etablering af solcelleanlæg

Læs mere

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af carport

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af carport Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af carport I har søgt om tilladelse til, at etablerer en 5,21m x 4,16m stor carport på matr. 12cu Hejnsvig By, Hejnsvig. Matriklen er tilknyttet

Læs mere

Erik Bach Korsholmvej 139 Glerup 9631 Gedsted erb@naturgas.dk. Dispensation fra skovbyggelinje til husstandsvindmølle

Erik Bach Korsholmvej 139 Glerup 9631 Gedsted erb@naturgas.dk. Dispensation fra skovbyggelinje til husstandsvindmølle Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Erik Bach Korsholmvej 139 Glerup 9631 Gedsted erb@naturgas.dk Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk www.vesthimmerland.dk Dato:

Læs mere

Afgørelse om, at etablering af skovrejsning på Matr. nr. 11b, Brændekilde By, Brændekilde ikke er omfattet af krav om miljøvurdering

Afgørelse om, at etablering af skovrejsning på Matr. nr. 11b, Brændekilde By, Brændekilde ikke er omfattet af krav om miljøvurdering Odense Kommune, Nørregade 36, 5000 Odense C DET DANSKE HEDESELSKAB Klostermarken 12 8800 Viborg By- og Kulturforvaltningen Vand og Natur Landbrug og Natur Nørregade 36 5000 Odense C www.odense.dk Tlf.

Læs mere

Gitte Retbøll /Foreningen For Kystsikring Lønstrup Vest (sendt pr. mail:

Gitte Retbøll /Foreningen For Kystsikring Lønstrup Vest (sendt pr. mail: Gitte Retbøll /Foreningen For Kystsikring Lønstrup Vest (sendt pr. mail: gitte8240@hotmail.com) Kystdirektoratet J.nr. 16/00002-15 Ref. Ilse Gräber 28-04-2016 Afslag på ansøgning om kystbeskyttelse ud

Læs mere

Landzonetilladelse på ejendommen, Boldrupvej 89, 9620 Aalestrup

Landzonetilladelse på ejendommen, Boldrupvej 89, 9620 Aalestrup Nick Heimburger Rimmer Welling Iversen Boldrupvej 89 9620 Simested. Dato: 7. december 2018 Teknik- og Økonomiforvaltning Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 01.03.00-P19-30-18 Erland Laugesen Telefon:

Læs mere

Nykøbing M Bygrunde. Højvandsmuren har til formål at sikre ejendom og infrastruktur mod oversvømmelse. Højvandsmuren placeres som det fremgår

Nykøbing M Bygrunde. Højvandsmuren har til formål at sikre ejendom og infrastruktur mod oversvømmelse. Højvandsmuren placeres som det fremgår Dato 14-02-2019 Sagsnr: 773-2018-16317 Morsø Kommune Jernbanevej 7 7900 Nykøbing M MORSØ KOMMUNE Tilladelse til etablering af højvandsmur ved Nykøbing Havn Lene Olesen Jensen 99707068 lnj@morsoe.dk Morsø

Læs mere

NYMØLLE STENINDUSTRIER A/S Hovedgaden Hedehusene. Att: Per-Ulrik Jensen, mail:

NYMØLLE STENINDUSTRIER A/S Hovedgaden Hedehusene. Att: Per-Ulrik Jensen, mail: Regionshuset Viborg NYMØLLE STENINDUSTRIER A/S Hovedgaden 539 2640 Hedehusene Miljø Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 1999 www.raastoffer.rm.dk Att: Per-Ulrik Jensen, mail: perulrik.jensen@nymoelle.dk

Læs mere

Der er fra dags dato givet dispensation fra klitfredningslinen på matr. 37aa af Kystdirektoratet.

Der er fra dags dato givet dispensation fra klitfredningslinen på matr. 37aa af Kystdirektoratet. Tilladelse til kystbeskyttelse Peter Hermansensvej 37, matr. 37aa, Asdal Hgd., Asdal, Hirtshals, Hjørring Kommune. Sagsnummer: 18/00448 Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til at kystbeskyttelse,

Læs mere

Panelerne placeres på de nævnte bygningers sydvendte tagflader og monteres så de følger tagenes

Panelerne placeres på de nævnte bygningers sydvendte tagflader og monteres så de følger tagenes Jens Jensen Lund Rejsby 9 Ballum 6261 Bredebro Team Byg og Landzone Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-125-13 02-09-2013 Landzonetilladelse til etablering af solcelleanlæg

Læs mere

Oversendelse af klager til Transportministeriet

Oversendelse af klager til Transportministeriet Til Transportministeren Transportministeriet Frederiksholms Kanal 27F 1220 København H trm@trm.dk lb@trm.dk Teknik og Miljø Team Natur Dahlsvej 3 4220 Tlf. 58 57 36 00 www.slagelse.dk Oversendelse af klager

Læs mere

KM Telecom Danmark Att. René Lau Jørgensen Erritsø Møllebanke 11 DK-7000 Fredericia

KM Telecom Danmark Att. René Lau Jørgensen Erritsø Møllebanke 11 DK-7000 Fredericia KM Telecom Danmark Att. René Lau Jørgensen Erritsø Møllebanke 11 DK-7000 Fredericia 3. oktober 2013 Sagsident: 13/12151 Sagsbehandler: Britt Hald Haderslev Kommune EB Plan og Ejendomsudvikling Rådhuscentret

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Jens Bengtsson Smedevænget 3 4330 Hvalsø Afgørelse sendt pr. mail KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Maya Aller Tlf. direkte:

Læs mere

REGULERING AF KVL. 65, FRIBRØDRE Å

REGULERING AF KVL. 65, FRIBRØDRE Å Geir Helgesen Dronningens Tværgade 46, 7.1 1302 København K REGULERING AF KVL. 65, FRIBRØDRE Å 11. APRIL 2019 Baggrund: Baggrunden for projektet er, at der ønskes en større fiske bestand i kvl. 65 Fribrødre

Læs mere

Spøttrup Strand Grundejerforening v. Ruben Andersen Sags Id

Spøttrup Strand Grundejerforening v. Ruben Andersen Sags Id Spøttrup Strand Grundejerforening v. Ruben Andersen. Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Tilladelse til opsætning af badebro ud for matrikel nr.1i Spøttrup By, Halling. Der meddeles hermed tilladelse

Læs mere

Klage skal være indgået til Jammerbugt Kommune senest den 5. februar 2015 kl. 17:00.

Klage skal være indgået til Jammerbugt Kommune senest den 5. februar 2015 kl. 17:00. Landinspektørfirmaet LE34 Strandvejen 18 9100 Aalborg Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Ingerlise Eriksen Direkte 7257 7363 ile@jammerbugt.dk

Læs mere

Henrik Skaarup Andersen Sjørupvej 65 Sjørup. 9640 Farsø. Landzonetilladelse på ejendommen Sjørupvej 65, Sjørup, 9640 Farsø.

Henrik Skaarup Andersen Sjørupvej 65 Sjørup. 9640 Farsø. Landzonetilladelse på ejendommen Sjørupvej 65, Sjørup, 9640 Farsø. Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Henrik Skaarup Andersen Sjørupvej 65 Sjørup 9640 Farsø Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk www.vesthimmerland.dk Dato: 26. maj

Læs mere

Rambøll Danmark A/S v. Henrik Mørup-Petersen Englandsgade 25 5000 Odense C. Kystdirektoratet J.nr. 14/00128-9 Ref. Marianne Jakobsen 06-11-2014

Rambøll Danmark A/S v. Henrik Mørup-Petersen Englandsgade 25 5000 Odense C. Kystdirektoratet J.nr. 14/00128-9 Ref. Marianne Jakobsen 06-11-2014 Rambøll Danmark A/S v. Henrik Mørup-Petersen Englandsgade 25 5000 Odense C Kystdirektoratet J.nr. 14/00128-9 Ref. Marianne Jakobsen 06-11-2014 Afslag på ansøgning om kystbeskyttelse ud for Fløjelsgræsset

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Kystdirektoratet Drifts og Anlægsafdeling Att.: Lars Erik Olsen Pr. mail: lao@kyst.dk Kystdirektoratet J.nr. 18/01567-11 Ref. Thomas Larsen 24-09-2018 Tilladelse til genplacering af opgravede sten fra

Læs mere

Malene Malling Taarbæk Strandvej Klampenborg cc.

Malene Malling Taarbæk Strandvej Klampenborg cc. Dato: 23-05-2019 Malene Malling Taarbæk Strandvej 22 2930 Klampenborg mm@malling.com cc. phv@horten.dk Ref.: J.nr.: gej 04.18.10-K08-3-17 Tilladelse til badebro Ejendom: Taarbæk Strandvej 22, matr.nr.

Læs mere

Aage Kristiansen Bymidten 114 9600 Aars. Dispensation fra skovbyggelinje til carport

Aage Kristiansen Bymidten 114 9600 Aars. Dispensation fra skovbyggelinje til carport Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Aage Kristiansen Bymidten 114 9600 Aars Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk www.vesthimmerland.dk Dato: 30. maj 2013 Dispensation

Læs mere

Afgørelse om ikke VVM-pligt for fjernvarmeforsyning af boligområde ved COOP-grunden

Afgørelse om ikke VVM-pligt for fjernvarmeforsyning af boligområde ved COOP-grunden By- og Kulturforvaltningen Afgørelse om ikke VVM-pligt for fjernvarmeforsyning af boligområde ved COOP-grunden Fjernvarme Fyn har i henhold til Varmeforsyningsloven indgivet en ansøgning om et projekt

Læs mere

Holbæk Kommune Lise Skov Aagaard Gl. skovvej Regstrup

Holbæk Kommune Lise Skov Aagaard Gl. skovvej Regstrup Holbæk Kommune Lise Skov Aagaard Gl. skovvej 158 4420 Regstrup Dato: 18-07-2013 Dokumentnr. 13/00257-15 Sagsbehandler: Bertram Tobias Hacke Direkte tlf.nr.: 91 33 84 28 Tilladelse til opfyldning på søterritoriet

Læs mere

Der meddeles samtidig dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 17 (skovbyggelinje) til opførelse af det ovenfor anførte byggeri.

Der meddeles samtidig dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 17 (skovbyggelinje) til opførelse af det ovenfor anførte byggeri. Alterna Huse Nr. Hostrupvej 20 6230 Rødekro Team Byg og Landzone Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-164-12 10-09-2012 Landzonetilladelse og dispensation fra naturbeskyttelseslinje

Læs mere

Afgørelse om genoptagelse af sag om kystsikringsanlæg

Afgørelse om genoptagelse af sag om kystsikringsanlæg Kystsikringslaget Gilleleje Strandbakker af 1951 Tuborg Sundpark 1 2900 Hellerup Sag: 01.24.08-K08-21-18 4. juli 2019 Afgørelse om genoptagelse af sag om kystsikringsanlæg Gribskov Kommune har modtaget

Læs mere

Kystdirektoratet J.nr. 15/ Ref. Sanne Fanøe Zimmer Afslag på ansøgning om kystbeskyttelse i form af høfder

Kystdirektoratet J.nr. 15/ Ref. Sanne Fanøe Zimmer Afslag på ansøgning om kystbeskyttelse i form af høfder Lena Busch Nielsen Søvangen 9 5631 Ebberup Kystdirektoratet J.nr. 15/01109-9 Ref. Sanne Fanøe Zimmer 15-12-2015 Afslag på ansøgning om kystbeskyttelse i form af høfder Kystdirektoratet meddeler hermed

Læs mere

Redegørelse Solcelleanlægget er placeret ca. 13 m nord-vest for ejendommens øvrige bygninger og måler 20 m i længden, 2 m i bredden og 1 m i højden.

Redegørelse Solcelleanlægget er placeret ca. 13 m nord-vest for ejendommens øvrige bygninger og måler 20 m i længden, 2 m i bredden og 1 m i højden. Else Kristine Bak Sørensen Charlottesvej 42 9670 Løgstør Tilladelse til fritstående solcelleanlæg Landzonetilladelse på ejendommen, Ålevej 32, 9681 Ranum Vesthimmerlands Kommune meddeler hermed lovliggørende

Læs mere

Kystbeskyttelse hvorfor og hvordan? Thorsten Piontkowitz, Kystdirektoratet Køge, 9. juni 2016

Kystbeskyttelse hvorfor og hvordan? Thorsten Piontkowitz, Kystdirektoratet Køge, 9. juni 2016 Kystbeskyttelse hvorfor og hvordan? Thorsten Piontkowitz, Kystdirektoratet Køge, 9. juni 2016 Kystdirektoratets ansvarsområder Statslige myndighed angående: Strand- og klitfredningslinjen Konstruktioner

Læs mere

Palle Bjørn Jørgensen Låsbyvej 60 A 8660 Skanderborg. Landzonetilladelse til arealoverførsel

Palle Bjørn Jørgensen Låsbyvej 60 A 8660 Skanderborg. Landzonetilladelse til arealoverførsel Palle Bjørn Jørgensen Låsbyvej 60 A 8660 Skanderborg Landzonetilladelse til arealoverførsel Der meddeles hermed tilladelse efter planlovens 35 (landzonetilladelse) til arealoverførsel mellem matr. nr.

Læs mere

Det understreges, at ejendommen ikke kan anvendes til boligformål, natophold eller til erhvervsmæssige formål.

Det understreges, at ejendommen ikke kan anvendes til boligformål, natophold eller til erhvervsmæssige formål. Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Søren H. Thomsen Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Sendt pr. mail: biler@s-auto.dk 30. april 2018

Læs mere

Tilladelse til bade- og bådebro, Toldbodvej 72, 7000 Frederica

Tilladelse til bade- og bådebro, Toldbodvej 72, 7000 Frederica NBC MARINE ApS Att. Claus Andreasen Hejreskovvej 10E 3490 Kvistgård 18-06-2014 Sags id.: 14/4029 Sagsbehandler: Lars Kronborg Bak Tilladelse til bade- og bådebro, Toldbodvej 72, 7000 Frederica I ansøgning

Læs mere

Afgørelse om nedklassificering af Skivergrøftens nedre del

Afgørelse om nedklassificering af Skivergrøftens nedre del Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Gunnar Hansen Direkte 7257 7846 11-05-2017

Læs mere

Sagsnr A

Sagsnr A Haldor Topsøe Heimdalsvej 4-6 3600 Frederikssund Dato 3. december 2018 Sagsnr. 01.24.00-A00-2-18 BY OG LANDSKAB Tilladelse til Kystbeskyttelse i form af dige og højvandsmur på matr. Nr. 15aø, 15aæ og 16lm

Læs mere

Landzonetilladelse på ejendommen Skov Sørens Vej 79, 9681 Ranum,

Landzonetilladelse på ejendommen Skov Sørens Vej 79, 9681 Ranum, Henning Oxholm Moestrup Tostrupvej 57 B 8800 Viborg Sendt til: henning.moestrup@envisionerergy.dk Dato: 6. juni 2018 projekter og ejendomme Frederik IX`s Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2018-12503 Dokumentnr.:

Læs mere

Påbud vedrørende kystbeskyttelse

Påbud vedrørende kystbeskyttelse Svend Ovenskou-Pedersen Lounsvej 16 Lovns 9640 Farsø Dato: 26. november 2018 Teknik- og Økonomiforvaltning Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 01.24.00-K00-1-18 Per E. Rasmussen Telefon: 99 66 71

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Leo Frederiksen Granetorp 5154 280 22 Vittsjö Sverige Afgørelse sendt pr. mail KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Maya Aller

Læs mere

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år efter, at den er meddelt.

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år efter, at den er meddelt. Naturstyrelsen Sønderjylland Felstedvej 14 6300 Gråsten Att.: Rune Juelsborg Karsten () *+,&'' Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 14. november 2017 Sagsnr.: 17/18015 Ejendomsnr.: 22198 Kontakt:

Læs mere

Afgørelse om ikke VVM-pligt

Afgørelse om ikke VVM-pligt By- og Kulturforvaltningen Afgørelse om ikke VVM-pligt Fjernvarme Fyn har i henhold til Varmeforsyningsloven indgivet en ansøgning om fjernvarmeforsyning af boligområde ved Åsum. Projektet vurderes at

Læs mere

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt.

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt. Helle Anette Fisker Jessen Niels Nedertoft Jessen Fjordvejen 63 Sønderhav 6340 Kruså!"# $% & Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 2630132015 Sagsnr.: 14/29837 Dokumentnr.: 61 Ejendom: 366 Kontakt:

Læs mere

Spørgsmål og svar fra informationsmødet om digeprojektet for Område 2

Spørgsmål og svar fra informationsmødet om digeprojektet for Område 2 Spørgsmål og svar fra informationsmødet om digeprojektet for Område 2 Tid: Mandag den 27. august 2018 kl. 19-21 Sted: Korsør Kulturhus Center for Miljø, Plan og Teknik Miljø Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.

Læs mere

Vilkår: Anlægget skal placeres minimum 5 m fra skel. Det er en betingelse for tilladelsen, at anlægget etableres som ansøgt.

Vilkår: Anlægget skal placeres minimum 5 m fra skel. Det er en betingelse for tilladelsen, at anlægget etableres som ansøgt. Lars Andersen Havvejen 403 9690 Fjerritslev Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk 21-05-2010

Læs mere

Ansøger og ejer vil blive underrettet om evt. klage (Planlovens 60, stk. 5).

Ansøger og ejer vil blive underrettet om evt. klage (Planlovens 60, stk. 5). Cathrine Collart Lauge Grønhøj Rendbækvej 112 9493 Saltum Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside

Læs mere

Administrationsgrundlag til administration af bekendtgørelse nr. 232 af 12/03/2007 om bade- og bådebroer i Odsherred Kommune

Administrationsgrundlag til administration af bekendtgørelse nr. 232 af 12/03/2007 om bade- og bådebroer i Odsherred Kommune Administrationsgrundlag til administration af bekendtgørelse nr. 232 af 12/03/2007 om bade- og bådebroer i Odsherred Kommune Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Administrationsgrundlag til administration

Læs mere

Kystbeskyttelse hvorfor og hvordan? Kaija Jumppanen Andersen, Kystdirektoratet Kerteminde, 11. juni 2016

Kystbeskyttelse hvorfor og hvordan? Kaija Jumppanen Andersen, Kystdirektoratet Kerteminde, 11. juni 2016 Kystbeskyttelse hvorfor og hvordan? Kaija Jumppanen Andersen, Kystdirektoratet Kerteminde, 11. juni 2016 Kystdirektoratets ansvarsområder Statslige myndighed angående: Strand- og klitfredningslinjen Konstruktioner

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til uddybning i en del af Sillerslev Havn, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til uddybning i en del af Sillerslev Havn, på de vilkår som fremgår nedenfor. Morsø Kommune Jernbanevej 7 7900 Nykøbing Mors Sendt til jap@morsoe.dk Kystdirektoratet J.nr. 15/00081-8 Ref. Thomas Larsen 23-03-2015 Tilladelse til uddybning i en del af Sillerslev Havn, Havnevej, matr.nr.

Læs mere

TILLADELSE TIL AT GENNEMFØRE ÆNDRINGER I DYRETYPE UDEN TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE

TILLADELSE TIL AT GENNEMFØRE ÆNDRINGER I DYRETYPE UDEN TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE Jesper Løje Holtevej 1 4880 Nysted CVR-nr. 35614273 Sendt på E-mail: is-loje@hotmail.com 19. JUNI 2017 TILLADELSE TIL AT GENNEMFØRE ÆNDRINGER I DYRETYPE UDEN TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE Guldborgsund Kommune

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til opførelse af ny carport og redskabsrum, samt udvidelse af sommerhus.

Dispensation fra skovbyggelinje til opførelse af ny carport og redskabsrum, samt udvidelse af sommerhus. Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Birgit Valentin & Lars Dyrvig Petersen Præstevejen 22 Fjelsø 9620 Aalestrup Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk www.vesthimmerland.dk

Læs mere

Afgørelse om nedklassificering af Røde Rende. Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: Fax:

Afgørelse om nedklassificering af Røde Rende. Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: Fax: Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Gunnar Hansen Direkte 7257 7846 10-05-2017

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Mona og Jackie Nehrmann Bregnetvedvej 26 4320 Lejre Afgørelse sendt pr. mail KOPI Lejre Kommune Center for Teknik & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Maya Aller

Læs mere

Landzonetilladelse på ejendommen Blærevej 19, Tolstrup, 9600 Aars

Landzonetilladelse på ejendommen Blærevej 19, Tolstrup, 9600 Aars Niels-Peter Nielsen Blærevej 19 Tolstrup 9600 Aars Sendt til: lolholm@aars.dk Dato: 14. september 2018 projekter og ejendomme Frederik IX`s Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2018-25991 Dokumentnr.: 820-2018-188577

Læs mere

Brolauget Prinsebroen af 2016 v/svend-aksel Hansen Christiansmindevej Svendborg

Brolauget Prinsebroen af 2016 v/svend-aksel Hansen Christiansmindevej Svendborg Brolauget Prinsebroen af 2016 v/svend-aksel Hansen Christiansmindevej 31 5700 Svendborg svendaksel@hotmail.com Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. +4562233000

Læs mere

3. Der må ikke uden Kystdirektoratets tilladelse foretages udvidelser eller væsentlige ændringer af anlægget.

3. Der må ikke uden Kystdirektoratets tilladelse foretages udvidelser eller væsentlige ændringer af anlægget. Peter Lendal Hestetorvet 7, 1.TV 4000 Roskilde Dato: 05-04-2013 Dokumentnr. 12/00782-25 Sagsbehandler: Bertram Tobias Hacke Direkte tlf.nr.: 91 33 84 28 Tilladelse til etablering af flydende vinterbadeanlæg

Læs mere

Landzonetilladelse til opsætning af læskur til omklædning Hejsager Strandby 62, Haderslev, Haderslev kommune

Landzonetilladelse til opsætning af læskur til omklædning Hejsager Strandby 62, Haderslev, Haderslev kommune Haderslev kommune Teknik og Miljø Vejadministration Att Heine Risom Simmerstedvej 1a 1.sal 6100 Haderslev Haderslev Kommune TM Plan og Byg Simmerstedvej 1A 6100 Haderslev www.haderslev.dk Dir. tlf. 74

Læs mere

Klagevejledning: Afgørelse om ikke VVM-pligt. Erhverv og Bæredygtighed Industri og Klima

Klagevejledning: Afgørelse om ikke VVM-pligt. Erhverv og Bæredygtighed Industri og Klima By- og Kulturforvaltningen Afgørelse om ikke VVM-pligt Fjernvarme Fyn har i henhold til Varmeforsyningsloven indgivet en ansøgning om fjernvarmeforsyning af Erhvervsområde ved motorvejsafkørsel 50. Projektet

Læs mere

Maria og Chresten Brink Kristesen Ellum Bygade 16 A Ellum 6240 Løgumkloster

Maria og Chresten Brink Kristesen Ellum Bygade 16 A Ellum 6240 Løgumkloster Maria og Chresten Brink Kristesen Ellum Bygade 16 A Ellum 6240 Løgumkloster Team Byg og Landzone Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-706-12 31-01-2013 Landzonetilladelse

Læs mere

Kystsikring ved Grønninghoved, Binderup og Bjert

Kystsikring ved Grønninghoved, Binderup og Bjert «Navn» «CO» «Adresse» «Udvidet_adresse» «Postnr by» By- og Udviklingsforvaltningen Service og Udvikling Nytorv 11 6000 Kolding Telefon 79 79 79 79 EAN 5798005310105 E-mail byogudvikling@kolding.dk www.kolding.dk

Læs mere

Dispensation til nedlæggelse af digestykker ved Hejsagervej 15, Hejsager.

Dispensation til nedlæggelse af digestykker ved Hejsagervej 15, Hejsager. Torben P Arevad Hejsagervej 15 6100 Haderslev Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A 6100 Haderslev www.haderslev.dk Dir. tlf. 74342002 esge@haderslev.dk 21. november 2017 Sagsident: 17/12914

Læs mere

Sammenskrivning af lov om kystbeskyttelse

Sammenskrivning af lov om kystbeskyttelse Sammenskrivning af lov om kystbeskyttelse Dette er en uofficiel sammenskrivning af lov nr. 108 af 5. marts 1988 om kystbeskyttelse som ændret ved 96 i lov nr. 9 af 3. januar 1992 om naturbeskyttelse 1,

Læs mere

Landzonetilladelse & helhedsvurdering. Planloven og byggeloven

Landzonetilladelse & helhedsvurdering. Planloven og byggeloven Tvilum Landinspektørfirma A/S Att.: Mikkel Torp Andersen Tømmerup Stationsvej 10 2770 Kastrup KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler:

Læs mere

Fredericia Kommune meddeler tilladelse til det ansøgte på nedenstående vilkår.

Fredericia Kommune meddeler tilladelse til det ansøgte på nedenstående vilkår. Afsender: Gothersgade 20, 7000 Fredericia Troels Bjarne Thomsen Ernst Carlsens Vej 10B 7000 Fredericia Tilladelse til bade- og bådebro Afgørelse Fredericia Kommune meddeler hermed tilladelse, efter bekendtgørelse

Læs mere

Holger Jensen Skivumvej 92 Skivum 9240 Nibe. Landzonetilladelse på ejendommen Løgstørvej 141, Trend, 9640 Farsø.

Holger Jensen Skivumvej 92 Skivum 9240 Nibe. Landzonetilladelse på ejendommen Løgstørvej 141, Trend, 9640 Farsø. Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Holger Jensen Skivumvej 92 Skivum 9240 Nibe Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk www.vesthimmerland.dk Landzonetilladelse på ejendommen

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til byggeri på Guldagervej 45, 9493 Saltum

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til byggeri på Guldagervej 45, 9493 Saltum Karin og Niels Guldager Guldagervej 45 Ejersted 9493 Saltum Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

Afgørelse Tønder Kommune meddeler hermed afslag til at hæve terræn ved at lægge jord på.

Afgørelse Tønder Kommune meddeler hermed afslag til at hæve terræn ved at lægge jord på. Michael Tessendorf Dravedvej 3 6240 Løgumkloster Miljø og Natur Direkte tlf.: +4574929295 Mail: cb1@toender.dk Sags id.: 01.05.08-P19-5-14 KS: LSc 19. november 2014 Afslag på ansøgning om at fylde beskyttet

Læs mere

Afgørelse om etablering af maskinhal på ejendommen Hebbelstrupvej 84, 9700 Brønderslev

Afgørelse om etablering af maskinhal på ejendommen Hebbelstrupvej 84, 9700 Brønderslev Mogens Skjølstrup Larsen Hebbelstrupvej 84 Hallund 9700 Brønderslev Miljø, vand og natur Dato: 25-03-2013 Dok. nr.: 56362/13 Sagsbeh.: dwtfpn Lokaltlf.: 2138 6554 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Telefon

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Novoflex ApS Danas Plads 18,2 th 1915 Frederiksberg C Att.: Nikolaj Edwards Afgørelse sendt pr. mail til: novoflexaps@gmail.com KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf.

Læs mere

Til ejer af ejendommen Langesbjergvej 74, 9440 Aabybro

Til ejer af ejendommen Langesbjergvej 74, 9440 Aabybro 1 - Landzonetilladelse Til ejer af ejendommen Langesbjergvej 74, 9440 Aabybro Vækst og Udvikling Byg Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Jesper

Læs mere

Lone Cecilie Jensen Elbjergvej 52 Vejrhøj 9610 Nørager. Sendt pr. mail: KM.regnogbyg@gmail.com

Lone Cecilie Jensen Elbjergvej 52 Vejrhøj 9610 Nørager. Sendt pr. mail: KM.regnogbyg@gmail.com Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Lone Cecilie Jensen Elbjergvej 52 Vejrhøj 9610 Nørager Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk www.vesthimmerland.dk Sendt pr. mail:

Læs mere