Haarbylægerne. Præsentation for uddannelseslæger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Haarbylægerne. Præsentation for uddannelseslæger"

Transkript

1 Haarbylægerne Præsentation for uddannelseslæger Kære: Med denne præsentation af uddannelsesforløbet ved Haarbylægerne, ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde. Vi vil gerne have, at du aftaler et besøg hos os et par uger før din tiltrædelse. På den måde kan vi få hilst på hinanden, og du kan træffe personalet og se klinikken. Lægehusets historie: Hos Haarbylægerne er vi en 2-mands kompagnipraksis, som deles af 3 faste læger, Anne Mette Schmidt Petersen, Lisbeth Johansen og Anne Holm Rasmussen. I tidernes morgen startede praksis som en solopraksis og er stille og roligt blevet udvidet. Vi er den ½-2008 flyttet fra et 100 år gammelt lægehus midt i Hårby til det gamle rådhus i byen. Rådhuset ejer vi sammen med Rådhuslægerne-Hårby (Erland Christoffersen og Mia Skytte Pedersen), og vi har bygget det om til et moderne og funktionelt lægehus og sundhedshus. Haarbylægerne: Vi er en landpraksis. Vi har tilknyttet ca patienter tilmeldt gruppe 1. Derudover er vi læger for Haarby Efterskole med ca. 120 elever. Vores patienter kan vi som regel tilbyde tid indenfor en uge, akutte kommer til samme dag. Det giver stor tryghed for vores patienter og en lettere arbejdsgang for alle. Vi sætter faglighed, motivation og trivsel meget højt. Lægerne: Anne Mette Schmidt Petersen: Født 1956, Kandidat fra Københavns Universitet 1988, speciallæge i almen medicin Siden 2000 praktiserende læge i Haarby. Har fast fridag hver tirsdag.

2 Lisbeth Johansen: Født Er kandidat fra Odense universitet 1996, speciallæge i almen medicin Har arbejdet på hospitaler i København og på Fyn. Har blandt andet haft introduktionsstilling i onkologi og været sociallæge i Odense Kommune. Siden januar 2007 praktiserende læge i Haarby. Har fast fridag hver onsdag. Anne Holm Rasmussen: Født Er kandidat fra Aarhus Universitet 2003, speciallæge i almen medicin Siden januar 2013 praktiserende læge i Haarby. Har fast fridag hver mandag. Personalet: Vi har valgt udelukkende at have sygeplejersker ansat, da vi er af den opfattelse og erfaring, at det giver en god og professionel visitation og behandling. Vi har ansat 3 sygeplejersker: Lis Graversen, Marianne Craggs, og Ingelise Pedersen. De 3 sygeplejersker dækker nogenlunde hinandens arbejdsfunktioner i et ugeskiftssystem. De 2 har patientkontakt hele formiddagen, medens den tredje passer telefon og reception. Lis Graversen er vores diabetessygeplejerske, og tager sig også af rygestop og diætvejledning. Marianne Craggs er specialist i sår, og vaccinationer. Ingelise Pedersen er vores KOL- og astma-sygeplejerske. En dag hver 14 dag kommer Henriette Skibdal der er diætist. Vi har daglig rengøring. Sundhedshuset i øvrigt: I huset findes forruden os læger og sygeplejersker også kiropraktorer ( Anne Dolleris og Jim Secher), en fodterapeut ( Tina Ehlers Ploug), Fysioterapeuter ( Alijt Dijkstra og Kim Arnt), en psykoterapeut ( Julie Hvilshøj Andersen) og en Kranio-Sacral-terapeut og massør( Hanne Leth Svendsen). Vi har et rigtig godt tværfagligt samarbejde.

3 Præsentation af uddannelsesforløbet Haarbylægerne Introduktion: Den første dag møder du klokken Den første dag bruges sammen med den faste læge der skal være din tutorlæge. De første par timer bruges til introduktion til personale, læger, lokaliteter, arbejdsgange og EDB-system. Du følger din tutorlæge hele den første dag, og er med til nogle enkelte konsultationer, hvor der er sat god tid af til snak imellem patienterne. De næste dage bruger du en dag med hver af de to andre faste læger, så du lærer os at kende. Du får også en halv eller hel dag med sygeplejersken i konsultationen. Der er også mulighed for i nogle timer i ro og fred at sidde alene og lære EDB-systemet at kende. Efter den første uge(eller inden afhængig af din tidligere erfaring) går du så småt i gang med at se patienter. Den tid, der sættes af til hver patient tilpasses dit behov. Ovenstående kan selvfølgelig rettes ind efter, hvor meget tidligere erfaring du har med arbejdet i praksis. Den første uge, vil der også være introduktionssamtale, hvor vi udveksler og nedskriver forventninger til dit ophold. Supervision: De kliniske færdigheder læres gennem det daglige arbejde. Det gælder om at få set nogle patienter. Vi står til enhver tid til rådighed ved tvivlsspørgsmål. Hellere konferere en gang for meget end en gang for lidt. Der er ingen dumme spørgsmål. Der er daglig supervision i ½ time. En gang ugentlig er supervisionen sat til at vare 1 time. 1 times supervisionen kan anvendes til gennemgang og diskussion af større emner, herunder gennemgang af praksis regnskabet, Direkte supervision, Evalueringssamtaler og kompetence godkendelse. Supervisionen vil typisk ligge klokken 14.00, hvor du sammen med en af os faste læger gennemgår dagens patienter, og andre faglige emner mm. En af de faste læger vil kunne sidde med i konsultationsprocessen ved dig og omvendt.

4 Direkte observation indgår obligatorisk i evaluering ved: Intro: 4: forebyggende børneundersøgelse 7: skabe rammer for god kommunikation Fase I-II-III: 16: anvendelse af medicoteknisk udstyr i almen praksis 17: Patienten med behov for forebyggende indsats 20: Patienten med ondt i ryggen 29: Kommunikation med børnefamilier 40: Patienten med udflåd eller mistanke om seksuelt overført sygdom 59: Patienten med neurologiske symptomer Evaluering: Der vil ske en løbende evaluering, gerne begge veje, men derudover vil der være en justeringssamtale efter ca. 1 mdr. og efter 3 mdr., en midtvejsevaluering, hvor vi tager udgangspunkt i forventningerne fra de første samtaler og justerer/ opgraderer til de sidste 3 måneder. Slutevaluering ligger en af de sidste dage, du er her. Opnåelsen af kompetencerne vil blive fulgt løbende, og godkendelsen bliver vurderet i slutningen af hver fase.

5 ARBEJDSGANG FOR UDDANNELSESLÆGEN: Mandag, tirsdag, onsdag og fredag: Kl : telefontid, læsning af post. Kl : konsultationer (indlagt 10 minutters opsamlingspause) Kl : kaffepause Kl : konsultationer Kl : frokostpause Kl : konsultationer Kl : supervision Kl : evt sygebesøg Torsdag har vi lang dag: Fra er der møder internt med samarbejdspartnere (fx jobcenter, sundhedsplejersker, hjemmesygeplejersker m.m.), attestskrivning og pause. Første torsdag i måneden er der personalemøde,, en torsdag mødes vi med jobcenteret. Fra er der igen konsultationer. Huset giver brød til kaffen 2 gange ugentlig, og vi har daglig frugtordning. VAGTRING: Alle hverdage passes patienterne fra af en læge i vores lille vagtkreds indtil den centrale lægevagt træder til klokken D.v.s.: vi får ikke flere akutte patienter efter klokken Den lille vagtkreds består foruden af os hos Haarbylægerne af 2 læger hos Rådhuslægerne, 2 læger i Brobyværk og 1 læge i Nørre Broby. Lægehuset stiller mobiltelefon til rådighed. Jer unge læger deltager også i vagtringen, når det vurderes, at I er klar til det. For basis- og introlæger vil en af de faste læger være til stede, for fase I-III med en af de faste læger som backup. Der er vanligvis ikke travlt i vagten, med mellem 0 og 6 kontakter, hvor kun de færreste skal ses.

6 Fravær: Al fravær (både kurser, ferie, sygdom, omsorgsdage m.v. ) skal indberettes til lønkontoret på en særlig blanket. Se: Sygdom: ved sygdom, barns 1. sygedag kontakter du praksis, så tidligt som muligt. Ferie: Vi afvikler ferie løbende, og lægehuset holder ikke lukket. Af hensyn til planlægningen vil vi gerne ave ferieønskerne i god tid. Samarbejde: Vi samarbejder tæt med hjemmesygeplejerskerne, der også kan komme akut i huset til en snak omkring patienterne. Vi mødes med jobcentrene en gang om måneden og med sundhedsplejerskerne 4 gange årligt. Vores primære sygehus er Svendborg Sygehus. Vi samarbejder tæt med fysioterapeuterne og kiropraktorerne, der har lejet sig ind i huset. Returdage: Mellem fase I og II stillingen er der en returdag om måneden, så vidt mulig på en fast dag. Vi forsøger at få lagt forløbspatienterne på disse dage. Kompetencer tilknyttet kvalifikationskortgodkendt på sygehusafdelingerne diskuteres på returdage. Kompetencer opnået på sygehuset godkendes på returdagene. Plan for returdag: Kl : Hvad er der sket siden sidst og telefon Kl : konsultationer, og kaffepause. Kl : konsultationer Kl : opsamling, supervision, godkendelse mm.

7 Lægevagter: KBU-læger kan deltage i kørevagter efter ønske. Intro-læger skal deltage i 3 vagter med en af de faste læger. Tidsforbruget afspadseres. Fase 1 læger skal have 3 kørevagter med bagvagt. Indtjeningen kan enten gå til uddannelseslægen eller der kan afspadseres. Det aftales inden den første vagt. Fase 2 læger: 4 køre og konsultationsvagter Fase 3 læger: 4 køre og konsultationsvagter + 2 visitationsvagter 2-4 timer med tutor + 2 selvstændige visitationsvagter. Se: Vagterne gennemgås førstkommende arbejdsdag efter vagten. FORVENTNINGER: Forventningerne fra din side vil formentlig bl.a. afhænge af om du er praksisreservelæge, introduktionsamanuensis eller i blokstilling. Vores forventninger til dig vil selvfølgelig også være tilpasset det. Vi forventer, at du er en god kollega, uanset din baggrund, og at du forventer det samme af os. Vi forventer, at du er aktiv og imødekommende i samarbejdet med sygeplejersker og andre samarbejdspartnere. Vi forventer, at du indgår i vores team, og at vi alle hjælper hinanden, når det er nødvendigt. Det forventes, at du er aktiv i selvstudier og vedligeholder din teoretiske viden. ( ugeskrift for læger, Månedsskrift for Praktisk Lægegerning) For at du kan trives hos os, er det vigtigt at vi finder balancen mellem udfordringer og kompetencer. Vi håber, at du siger til, hvis dette ikke er tilfældet, så vi kan justere. Vi beder dig om at være specielt opmærksom på, at lægens faglige tiltag kan have store samfundsmæssige konsekvenser. Almen praksis er ansvarlig for en stor del af det samlede ressourceforbrug i sundhedssektoren. Hvad koster den ordinerede medicin? Hvad koster de diagnostiske undersøgelser (laboratorieprøver, rtg mm) Konsekvenser af vores erklæringer og sygemeldinger.

8 Sygesikringen fortæller hver enkelt praksis, hvordan dens niveau er for forskellige ydelser i forhold til gennemsnittet i amtet. HOLDNINGER OG ETIK: I al daglig, faglig håndtering bør indgå en etisk dimension, sådan som vi er forpligtet til i henhold til lægeløftet og de internationale regler og deklarationer. VI MØDER PATIENTEN MED RESPEKT. Som læge bør vi arbejde med egne fordomme og barrierer, og lære os håndgreb til at erkende, hvorfor vi reagerer uventet eller uhensigtsmæssigt i visse situationer. Vi må arbejde så meget med egne følelser og holdninger, at vi bevidst kan bruge os selv i konsultationen. Telefontid kl : ARBEJDSTILRETELÆGGELSE HOS HAARBYLÆERNE Der er flere telefonlinjer ind i huset. Når patienterne ringer ind, får de mulighed for at vælge den læge eller sygeplejerske de ønsker at tale med. Der er ikke sat planlagte konsultationer til i telefontiden. Akutte problemstillinger, kan dog blive nødvendig at håndtere her. Tidsbestillingen: Mandag, tirsdag, onsdag og fredag er der ikke planlagte konsultationer efter klokken Patienterne får så vidt muligt tid ved den læge de ønsker. Ved behov for akut lægehjælp, kommer man dog til hos den, der har tid. Der er hver dag 12 akuttider, der først må frigives samme dag. Disse er så vidt muligt jævnt fordelt mellem lægerne. I juli måned og mellem jul og nytår er der ikke eftermiddagskonsultation. Medicin: Medicin som står som fast medicin, kan bestilles via sygeplejerske. Alle recepter godkendes af læge før de sendes ud af huset.

9 Værdigrundlag for Haarbylægerne Vi tilstræber at have et hus, hvor såvel personale, læger som patienter føler sig godt tilpas og velbehandlet. Dvs. et hus, hvor der er en positiv stemning, godt arbejdsklima, god arbejdskvalitet og tilfredse patienter. Patienttilfredshed: Patienterne skal modtages venligt både i telefonen, ved skranken og i konsultationen. Der skal være tid til den personlige betjening, og patienten skal føle sig værdsat og taget alvorlig. Huset skal udadtil fremstå som en samlet enhed. Ved utilfredshed prøver vi at finde ud af, hvad årsagen har været og retter op på dette. Akutte problemstilliner kommer til samme dag, ikke akutte problemstillinger kommer som regel til indenfor 8-10 hverdage. (bortset fra i ferieperioder) Hvis dette ikke kan overholdes, bør arbejdsgangen drøftes. Vedr. tilgængeligheden på telefonen. Der er fire linjer ind. Om morgenen mellem sidder samtlige læger, der er på arbejde, og sygeplejersken der er i skranken og tager telefoner. Patienterne kan selv vælge den læge, de vil tale med. Venteværelset tilstræbes at have en hyggelig atmosfære, med en lys og åben indretning. Social trivsel: Vi vil gerne have en god atmosfære og et godt arbejdsklima, derfor er social trivsel vigtig. Vi siger altid godmorgen og farvel. Det er vigtigt, at vi har en fornemmelse af hinanden, og accepterer hinandens gode og dårlige dage. Vi accepterer hinandens forskelligheder og betragter det som en styrke. Vi tilstræber at holde både kaffepause og frokostpause sammen, og at pauserne har en sådan længde, at det kan lade sig gøre. Vi har hvert år et sommerarrangement, en julefrokost, og en fest for hele huset hvor ægtefæller også er inviteret med.

10 Kommunikation: Der tilstræbes åbenhed både for det positive og det negative. Vi skal værdsætte hinandens indsats og huske at rose, når der er grund til det. Det er meget vigtigt, at kommunikationen, både positiv og negativ, er loyal. Vi lægger vægt på at se det positive i vores hverdag. Uenighed, skal frem i lyset, så vi sammen kan finde en løsning. Det er vigtigt, at alle informeres på et højt niveau og føler sig inddraget i dagligdagens forløb og ændringer. Vi har for at lette kommunikationen aftalt faste møder: Personalemøde (1. torsdag i måneden) Medarbejdersamtaler (en gang om året) Kommunikationsmøde (kort møde hver anden torsdag, til alt hvad der lige er brug for at tale om) Faglighed: Vi sætter tid af afhængig af hvor meget tid, vi vurderer der er brug for til den enkelte problemstilling. Dette for at have tid til at hjælpe patienten bedst mulig i forhold til deres problemstilling. Vi prøver at holde en god faglig standard, f.eks. ved at følge vejledninger fra DSAM. Vi informerer hinanden om interessant ny viden, efter vi har været på kurser m.m. Det, at vi er et uddannelsessted, skal bruges til at vedligeholde og udvikle den faglige standard. Alle skal ud af huset til kurser o.l. (læger og sygeplejersker) Lægerne deltager i hver deres 12-mandsforening og supervisionsgruppe. Økonomi: Faglighed går frem for økonomi. Beslutningen om undersøgelser og behandling er ud fra faglige vurderinger og ikke økonomiske interesser. Vi vil meget gerne gennemgå klinikkens årsregnskab med jer. I fase I og III er gennemgang af regnskab obligatorisk.

11 TELEFONLISTE: Haarbylægerne: Tlf.: Hemmeligt nummer: Akutnummer: FAX: Anne Mette Schmidt Pedersen: Mobil: Lisbeth Johansen: Mobil: Anne Holm Rasmussen: Mobil: LINKS IRF: EPi-nyt: Kalender faglige arrangementer region syd: Tilmelding Praksisnyt region syd: Tilmelding nyheder Lægeforeningen: www. Laeger.dk ( log in) 20nyheder DSAM: ( på forsiden kan man tilmelde sig nyheder) Sundhedsstyrelsen:

Værdigrundlag Alle patienter behandles ligeværdigt. Behandlingen tager udgangspunkt i patientens ønsker og behov (patientcentreret).

Værdigrundlag Alle patienter behandles ligeværdigt. Behandlingen tager udgangspunkt i patientens ønsker og behov (patientcentreret). BHansen@health.sdu.dk 20090317 Kære: Lægerne Hansen og Stokholm Fisketorvet 4-6, 4 sal 5000 Odense C Historie Lægerne Bjarne Lühr Hansen og Kurt Stokholm startede samarbejdspraksis i 1992 og indgik kompagniskabspraksis

Læs mere

Med denne præsentation af uddannelsesforløbet hos Lægerne Slotsgade ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde.

Med denne præsentation af uddannelsesforløbet hos Lægerne Slotsgade ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde. Praksisbeskrivelse Kære kollega Med denne præsentation af uddannelsesforløbet hos Lægerne Slotsgade ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde. Lægerne Slotsgade Slotsgade 21, 1.th

Læs mere

Præsentation af praksis

Præsentation af praksis Præsentation af praksis Læge Annemette Als, Kongevej 37, 6300 Gråsten, Tlf.nr. 74 65 48 20 Indledning I 1995 blev Annemette Als praktiserende læge i den ene kompagniskabs-praksis i Lægehuset i Gråsten.

Læs mere

Lægeklinikken Hans Bertelsen, 5970 Ærøskøbing. Tlf.: 66 16 63 35/.. (hemmeligt), E-mail: hhb@dadlnet.dk. Hjemmeside: www.arredoc.

Lægeklinikken Hans Bertelsen, 5970 Ærøskøbing. Tlf.: 66 16 63 35/.. (hemmeligt), E-mail: hhb@dadlnet.dk. Hjemmeside: www.arredoc. Godkendt 1.11.2014 Martin Munk. Beskrivelse af praksis Lægeklinikken Hans Bertelsen, 5970 Ærøskøbing. Tlf.: 66 16 63 35/.. (hemmeligt), E-mail: hhb@dadlnet.dk. Hjemmeside: www.arredoc.dk Historie: Jeg

Læs mere

Lægerne Toldbodvej I/S

Lægerne Toldbodvej I/S Lægerne Toldbodvej I/S Velkommen Velkommen som læge hos Lægerne Toldbodvej. Praksis er en 3-mands kompagniskabspraksis i hjertet af den maritime købsstad Svendborg. Kompagniskabet består af Gorm Palludan

Læs mere

Præsentation af praksis Lægerne Holsedore

Præsentation af praksis Lægerne Holsedore Præsentation af praksis Lægerne Holsedore Praksisbeskrivelse februar 2015 Lægerne Holsedore Skt. Anne Plads 4,underetagen 5000 Odense C Yder nr. 039489 Telefon 66142313 Historie: Lægerne Holsedore er en

Læs mere

PRAKSISBESKRIVELSE. Lægerne Hunderupvej, Hunderupvej 120 st, 5230 Odense M. Tlf.: 66131710/30131705 (hemmeligt) E-mail: kontakt@lhv.

PRAKSISBESKRIVELSE. Lægerne Hunderupvej, Hunderupvej 120 st, 5230 Odense M. Tlf.: 66131710/30131705 (hemmeligt) E-mail: kontakt@lhv. PRAKSISBESKRIVELSE Lægerne Hunderupvej, Hunderupvej 120 st, 5230 Odense M. Tlf.: 66131710/30131705 (hemmeligt) E-mail: kontakt@lhv.dk Hjemmeside: www.lhv.dk Christian mobil: 22555885 Daniel mobil: 20913013

Læs mere

Lægehuset i Nr. Åby PRAKSISBESKRIVELSE. Æblehaven 1 5580 Nr. Åby Tlf. 64421048. elægehuset.dk

Lægehuset i Nr. Åby PRAKSISBESKRIVELSE. Æblehaven 1 5580 Nr. Åby Tlf. 64421048. elægehuset.dk Lægehuset i Nr. Åby Æblehaven 1 5580 Nr. Åby Tlf. 64421048 elægehuset.dk PRAKSISBESKRIVELSE Introduktion Lægehuset i Nr. Åby ligger i Nr. Åby på Vestfyn, centralt beliggende i Middelfart kommune. Nr. Åby

Læs mere

Vi er i samarbejde med Lægerne Venusvej afd. Øst. (Marianne Bendtsen og Troels Kjær Hansen).

Vi er i samarbejde med Lægerne Venusvej afd. Øst. (Marianne Bendtsen og Troels Kjær Hansen). PRAKSIS HISTORIE Tidligere Lægepraksis : Gothersgade 57, 7000 Fredericia. Periode: 1917-2003 Nu Lægekompagniet Tina Asp Hansen, Maribel Kjærhus, Lis Thomsen, Mogens Zarling Venusvej 2, 7000 Fredericia.

Læs mere

Rådhuslægerne-Hårby Ydernr

Rådhuslægerne-Hårby Ydernr Rådhuslægerne-Hårby Ydernr. 040681 Mia Skytte Petersen & Erland Møss Christoffersen "Det Gamle Rådhus" Møllevej 2, 5683 Hårby telf. 64732312 fax 64732212 email: Laegerne@raadhuslaegerne-haarby.dk www.rådhuslægerne-hårby.dk

Læs mere

Praksisbeskrivelse. Lægerne Nr. Voldgade 58, Nyborg

Praksisbeskrivelse. Lægerne Nr. Voldgade 58, Nyborg Praksisbeskrivelse Lægerne Nr. Voldgade 58, Nyborg Kære Inden længe skal du i et uddannelsesforløb hos Lægerne Nr. Voldgade 58, Nyborg, og vi sender dig hermed en praksisbeskrivelse, så du på forhånd kan

Læs mere

Praksisbeskrivelse for Lægerne Østervold

Praksisbeskrivelse for Lægerne Østervold Praksisbeskrivelse for Lægerne Østervold Lægerne Østervold, Østervold 20, 4.sal 8900 Randers C Tlf.: 86417900 Ydernr.: 065080 www.lægerneøstervold.dk Læger Praksis er en 3-mandskompagniskabspraksis med

Læs mere

Lægehuset i Ullerslev Præsentation for uddannelseslæger

Lægehuset i Ullerslev Præsentation for uddannelseslæger Lægehuset i Ullerslev Præsentation for uddannelseslæger 1. juni 2015 Kære Med denne præsentation af uddannelsesforløbet i Lægehuset i Ullerslev ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde.

Læs mere

Præsentation af uddannelsesforløbet og praksis Adressen Klinikken Lægerne Elsebeth Rasmussen Inger Ahnfeldt-Mollerup Peder Ahnfeldt-Mollerup

Præsentation af uddannelsesforløbet og praksis Adressen Klinikken Lægerne Elsebeth Rasmussen Inger Ahnfeldt-Mollerup Peder Ahnfeldt-Mollerup Præsentation af uddannelsesforløbet og praksis Adressen Gunhilds Plads 4 A, Vejle Tlf. 75836222 eller 75822708 Hjemmeside: www.lægehusetvejle.dk Lægehuset ligger midt i Vejle by, tæt på apoteker og gågade,

Læs mere

Beskrivelse af praksis

Beskrivelse af praksis Beskrivelse af praksis Lægeklinikken Birthe Agerbo Gaist Gråbrødrepassagen 9, 1. th, 5000 Odense C 82134466 birthegaist@gmail.com / Klinik@birthegaist.dk Historie: Anette Møllegård startede lægeklinikken

Læs mere

Lægerne i Havnegade, Havnegade 3,1, 5500 Middelfart. Tlf

Lægerne i Havnegade, Havnegade 3,1, 5500 Middelfart. Tlf Beskrivelse af praksis: Lægerne i Havnegade, Havnegade 3,1, 5500 Middelfart. Tlf. 64410942. Mail: laegerneihavnegade@live.dk Lene Glent-Madsen, mobil 20874747 Anja Sørensen, mobil 51144467 Jeff Sørensen,

Læs mere

Lægerne Thuesvej. Praksisbeskrivelse

Lægerne Thuesvej. Praksisbeskrivelse Lægerne Thuesvej Praksisbeskrivelse Adresse: Lægerne Thuesvej 10, 6740 Bramming. Tlf: 75 17 41 00 E-mail: sek-thuesvej@mail.dk Hjemmeside: www.gangweb.dk/thuesvej Præsentation Praksis er grundlagt af Læge

Læs mere

LÆGERNE MIDDELFARTVEJ 129

LÆGERNE MIDDELFARTVEJ 129 LÆGERNE MIDDELFARTVEJ 129 Praksisbeskrivelse Adresse: Lægerne Middelfartvej 129, Middelfartvej 129, 1., 5200 Odense V Tlf.: 66 16 63 35 E-mail: Hjemmeside: Hannenybo@dadlnet.dk, mettehesselbjerg@hotmail.com,

Læs mere

Praksisbeskrivelse Lægerne Schmidt og Brødbæk

Praksisbeskrivelse Lægerne Schmidt og Brødbæk Praksisbeskrivelse Lægerne Schmidt og Brødbæk Historie: I 2007 købte Elisabeth Schmidt og Herdis Brødbæk et ydernummer af Ole Vissing. Dengang lå praksis i Grønnegade i centrum af Odense. I 2009 købte

Læs mere

Beskrivelse af praksis. Sct. Nicolaiklinikken ved Læge Leif Max Nielsen

Beskrivelse af praksis. Sct. Nicolaiklinikken ved Læge Leif Max Nielsen Beskrivelse af praksis Sct. Nicolaiklinikken ved Læge Leif Max Nielsen Historie Praksis blev overtaget i 1999 på Torvet 5, i Svendborg. Jeg overtog praksis efter læge Poul Haugsted. I 1995 flyttede praksis

Læs mere

LÆGERNE VESTERGADE 8 Vestergade 8, Holstebro

LÆGERNE VESTERGADE 8 Vestergade 8, Holstebro LÆGERNE VESTERGADE 8 Vestergade 8, 1 7500 Holstebro Klinikken har ligget i Vestergade siden 2005. Praksis er en to-mands kompagniskabspraksis med 3 læger og status som delepraksis, hvilket betyder at patient-tallet

Læs mere

Lægerne i Skårup. Historie

Lægerne i Skårup. Historie Lægerne i Skårup Østergade 59, 5881 Skårup Tlf: 6223 1019 Hjemmeside: www.laegerneiskaarup.dk Lægerne i Skårup Vi er en 3 mands kompagniskabspraksis, der drives som delepraksis med 3 læger på 2 kapaciteter.

Læs mere

Lægerne Nørredige Nørredige Ringkøbing

Lægerne Nørredige Nørredige Ringkøbing Lægerne Nørredige Nørredige 28 6950 Ringkøbing Klinikkens historie: Klinikken har siden 1889 haft adresse på St. Blichersvej 12 i Ringkøbing og havde dengang navnet Lægerne St. Blichersvej. Det var en

Læs mere

Med denne præsentation af Østerbrogade Lægehus ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde.

Med denne præsentation af Østerbrogade Lægehus ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde. Præsentation for uddannelseslæger Lægehuset i Østerbrogade i Faaborg Kære Uddannelseslæge. Med denne præsentation af Østerbrogade Lægehus ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde.

Læs mere

Lægerne Busgadehuset Frederiksgade 25,2 8000 Aarhus C

Lægerne Busgadehuset Frederiksgade 25,2 8000 Aarhus C Lægerne Busgadehuset Frederiksgade 25,2 8000 Aarhus C Beskrivelse af praksis Vi er en kompagniskabspraksis bestående af 4 læger: Læge Dorthe Houe, læge Line Staehelin, læge Lars Ebbe Petersen og læge Christina

Læs mere

Præsentation af lægehuset Lægerne Nyenstad Januar 2016

Præsentation af lægehuset Lægerne Nyenstad Januar 2016 Præsentation af lægehuset Lægerne Nyenstad Januar 2016 Lægehuset Lægerne Nyenstad Værdigrundlag Vi tilstræber, at både læger, personale og patienter trives i praksis. Vi bestræber os på, at der er en positiv

Læs mere

Lægeklinikken på Ramsherred 8 er etableret af læge Ida Gjessing i 2008 og er en solopraksis med adresse og adgang fra gågaden i Aabenraa.

Lægeklinikken på Ramsherred 8 er etableret af læge Ida Gjessing i 2008 og er en solopraksis med adresse og adgang fra gågaden i Aabenraa. Praksisbeskrivelse Læge Ida Gjessing, Ramsherred 8, Aabenraa Lægeklinikken på Ramsherred 8 er etableret af læge Ida Gjessing i 2008 og er en solopraksis med adresse og adgang fra gågaden i Aabenraa. Klinikken

Læs mere

Præsentation af Ans Lægehus, samt lidt om uddannelsesforløbet for uddannelseslæger i Ans lægehus.

Præsentation af Ans Lægehus, samt lidt om uddannelsesforløbet for uddannelseslæger i Ans lægehus. Præsentation af Ans Lægehus, samt lidt om uddannelsesforløbet for uddannelseslæger i Ans lægehus. Præsentation af ansættelsessted og uddannelsesforløb. Ydernr. 069701 Lægehuset Teglgade 23 8643 Ans tlf.

Læs mere

Praksisbeskrivelse Lægerne J. B. Winsløws Vej

Praksisbeskrivelse Lægerne J. B. Winsløws Vej Historie Januar 2005 blev APU Odense (almen praksis med tilknytning til Syddansk Universitet) etableret, efter opkøb af 4 lokale solo praksis. Praksis var da ejet af APU fonden, som var etableret af Amtsrådsforeningen

Læs mere

Præsentation af uddannelsesforløbet og ansættelsesstedet

Præsentation af uddannelsesforløbet og ansættelsesstedet Præsentation af uddannelsesforløbet og ansættelsesstedet Lægerne Haslund & Ingerslev Næsbyhovedvej 5 5270 Odense N Yder nr. 042242 Tlf: 66 18 07 09 Vores praksis: September 2010 overtog vi en tomands kompagniskabspraksis

Læs mere

Vi er en kompagniskabspraksis bestående af 4 læger: Læge Dorthe Houe, læge Michael Giessing,

Vi er en kompagniskabspraksis bestående af 4 læger: Læge Dorthe Houe, læge Michael Giessing, 4.2. Introduktionsprogram Beskrivelse af praksis Vi er en kompagniskabspraksis bestående af 4 læger: Læge Dorthe Houe, læge Michael Giessing, læge Lars Ebbe Pedersen og læge Christina Kaas Løber. At vi

Læs mere

Beskrivelse af praksis

Beskrivelse af praksis Beskrivelse af praksis Kontaktoplysninger Lægerne Banepladsen Banepladsen 15, 5450 Otterup Tlf.: 64 82 10 27 / 22 74 00 27 (Mobil) Mail: mail@laegernebanepladsen.dk Hjemmeside: www.laegernebanepladsen.dk

Læs mere

Der er ansat en bioanalytiker, som betjener alle praksis. Det øvrige personale er ansat i de enkelte praksis.

Der er ansat en bioanalytiker, som betjener alle praksis. Det øvrige personale er ansat i de enkelte praksis. Orientering til uddannelseslæge Beskrivelse af praksis: Lægepraksis Morten Toftager er en solopraksis i en samarbejdspraksis i Lægehuset i Kerteminde. Lægehuset på Birkevej 2 i Kerteminde er opført i 1976.

Læs mere

Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb.

Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb. Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb. Praksisbeskrivelse Beliggenhed: Them Lægepraksis, Mølleløkken 7, 8653 Them Hjemmeside: www.themlaegepraksis.dk E-mail: them@themlaegepraksis.dk

Læs mere

Korinth Lægehus Præsentation for uddannelseslæger

Korinth Lægehus Præsentation for uddannelseslæger Korinth Lægehus Præsentation for uddannelseslæger 15. oktober 2014 Kære Med denne præsentation af uddannelsesforløbet i Korinth Lægehus ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde. Vi

Læs mere

Praksisbeskrivelse. Læge Christian Vejlø

Praksisbeskrivelse. Læge Christian Vejlø Om lægehuset Praksisbeskrivelse Læge Christian Vejlø Læge Christian Vejlø er en solopraksis, som er en del af et lægehus med i alt 3 praktiserende læger samt deres personale. Yderligere er der løbende

Læs mere

PRAKSISBESKRIVELSE, LÆGERNE SANDVEJ OG LYNGHOLM

PRAKSISBESKRIVELSE, LÆGERNE SANDVEJ OG LYNGHOLM PRAKSISBESKRIVELSE, LÆGERNE SANDVEJ OG LYNGHOLM Lægerne Sandvej og Lyngholm, Otte Ruds Gade 98, 1 tv, 8200 Århus N. Tlf 86168544 PRÆSENTATION AF PRAKSIS, LÆGER OG PERSONALE Praksis er en to-mands kompagniskabspraksis

Læs mere

Uddannelsesprogram for Yngre læger i lægehuset i Tarm.

Uddannelsesprogram for Yngre læger i lægehuset i Tarm. Uddannelsesprogram for Yngre læger i lægehuset i Tarm. Kære kommende uddannelseslæge. Velkommen til Lægehuset i Tarm! Vi ser frem til at have dig ansat i de kommende 6 måneder. Inden du starter hos os

Læs mere

Velkommen hos Lægerne i Nibe

Velkommen hos Lægerne i Nibe Velkommen hos Lægerne i Nibe Opdateret aug.2018 Indledning Aktuelle beskriver arbejdsstedet, arbejdsforhold og arbejdsgange. Præsentation af huset Lægerne i Nibe er en 7-mands kompagniskabspraksis, som

Læs mere

Lægerne Bredgade 67 Struer

Lægerne Bredgade 67 Struer Lægerne Bredgade 67 Struer Lægepraksis er beliggende tæt ved centrum af Struer og har haft lokale her siden februar 2007. Læger: Anders Dahl Ingvardsen (f. 50). Været i praksis siden 1986. Tommy Stoltz

Læs mere

Lægehuset Gl. Stillingvej 409, Harlev

Lægehuset Gl. Stillingvej 409, Harlev Lægehuset Gl. Stillingvej 409, Harlev Præsentation af praksis, læger og personale Lægehuset Gl. Stillingvej 409 Ydernr.: 066788 Gl. Stillingvej 409, Tlf.: 8694 1950 8462 Harlev J. Fax: 8694 2609 www.laegehuseharlev.dk

Læs mere

Lægehuset Augustenborg. velkommen

Lægehuset Augustenborg. velkommen Lægehuset Augustenborg velkommen Historie Historie: Praksis blev oprettet i 1929 af Gregers Jensen, der drev praksis fra aktuelle lokaler, der samtidigt var privatbolig. I 1960 overtog hans søn Arvid Gregers

Læs mere

Fårup Lægehus. Fra 1974 blev Fårup Lægepraksis omdannet til en kompagniskabspraksis, idet daværende læge optog en kompagnon.

Fårup Lægehus. Fra 1974 blev Fårup Lægepraksis omdannet til en kompagniskabspraksis, idet daværende læge optog en kompagnon. Fårup Lægehus Historisk: I forbindelse med den kraftige udbygning af sundhedsvæsenet for mere end 100 år siden nedsatte den første praktiserende læge sig i Fårup By i 1894. Der har siden, uden kontinuitetsbrud,

Læs mere

Åbyhøj Lægehus Silkeborgvej Åbyhøj Dato 23/05/2014

Åbyhøj Lægehus Silkeborgvej Åbyhøj Dato 23/05/2014 Åbyhøj Lægehus Silkeborgvej 262 8230 Åbyhøj Dato 23/05/2014 Kære uddannelseslæge Stort velkommen til dig fra os alle her fra Åbyhøj Lægehus. Vi håber, at du i den kommende tid vil komme til at trives i

Læs mere

Praksis beskrivelse af Lægehuset Solvang v/henrik Vagn Madsen

Praksis beskrivelse af Lægehuset Solvang v/henrik Vagn Madsen Praksis beskrivelse af Lægehuset Solvang v/henrik Vagn Madsen Støvring Støvring er en mellemstor by med ca. 7000 indbyggere og er hovedbyen i Rebild kommune. Støvring ligger ca. 20 km syd for Aalborg,

Læs mere

Bryrup Lægepraksis. Du har dit eget klinikrum, fuldt udstyret med EDB ( XMO), internet-adgang, undersøgelsesleje og alt til faget hørende.

Bryrup Lægepraksis. Du har dit eget klinikrum, fuldt udstyret med EDB ( XMO), internet-adgang, undersøgelsesleje og alt til faget hørende. Bryrup Lægepraksis Til vores kommende praksisreservelæge. Bryrup 30-01-2011 Bryrup lægepraksis er en solopraksis beliggende i Bryrup by. Adressen er Sportsvej 17. Kommer du fra Silkeborg drejer du til

Læs mere

Praksisbeskrivelse for Lægerne Banepladsen

Praksisbeskrivelse for Lægerne Banepladsen Praksisbeskrivelse for Lægerne Banepladsen April 2018 Lægehuset Lægehuset er bygget i år 2000 og har tilmeldt ca. 5.200 gruppe 1 patienter og næsten ingen gruppe 2 patienter. Vi er en 3-mands kompagniskabspraksis

Læs mere

Beskrivelse af Lægehuset i Strib

Beskrivelse af Lægehuset i Strib Adresse: Idrætsvej 21, Strib 5500 Middelfart Tlf.: 64 40 10 66 Fax: 64 401 056 Hjemmeside: www.64401066.dk Beskrivelse af Lægehuset i Strib Læger i kompagniskabet: Vibeke Munch-Jensen født 1960 Kandidat

Læs mere

Temadag 16. februar 2009. Jesper Thorøe, uddannelseskoordinator

Temadag 16. februar 2009. Jesper Thorøe, uddannelseskoordinator Temadag 16. februar 2009 Formiddagens program Kaffe og præsentation. Om uddannelseskoordinatoren. Lidt om arbejdet i almen praksis. Erfaringer og udfordringer. Målbeskrivelsen og uddannelsesprogrammer.

Læs mere

Uddannelsesprogram. Brenderup Lægehus. Rugårdsvej 195, 5464 Brenderup. Tlf:

Uddannelsesprogram. Brenderup Lægehus.  Rugårdsvej 195, 5464 Brenderup. Tlf: Uddannelsesprogram Brenderup Lægehus www.brenderuplægehus.dk 2017 Rugårdsvej 195, 5464 Brenderup. Tlf: 64441007 Indholdsfortegnelse: 1. Om Brenderup Lægehus 2. Introduktion 3. KBU 4. Introduktionsstilling

Læs mere

Præsentation af Lægehuset og uddannelsesforløb.

Præsentation af Lægehuset og uddannelsesforløb. Præsentation af Lægehuset og uddannelsesforløb. Beskrivelse af praksis: Lægehuset i Stenstrup, Egevænget 4, 5771 Stenstrup. Tlf. 6226 1015 e-mail: info@laegehusetistenstrup.dk Historie: Stenstruplægerne

Læs mere

Kursushæfte Almen medicin

Kursushæfte Almen medicin Kursushæfte Almen medicin Region Hovedstaden Forord til Kursushæfte Almen Medicin Dette kursushæfte indeholder oversigt over obligatoriske delelementer i speciallægeuddannelsen i almen medicin (introdage,

Læs mere

Beskrivelse af praksis:

Beskrivelse af praksis: Beskrivelse af praksis: Lægehuset i Uldum Ydernr.: 053058 Kirkegade 18 Tlf.: 75678900 7171 Uldum Fax: 75679247 Historie: Første læge i Uldum kom 17. august 1869. Han hed Johan Ferdinand Tesch og praktiserede

Læs mere

Introduktionsstilling i almen medicin. i praksis: i Region:

Introduktionsstilling i almen medicin. i praksis: i Region: Uddannelsesprogram for Introduktionsstilling i almen medicin i praksis: i Region: 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning side 3 2. Præsentation af uddannelsesforløbet og ansættelsesstedet side 4 3. Præsentation

Læs mere

Lægerne ved Banegården

Lægerne ved Banegården Lægerne ved Banegården Praksisbeskrivelse Lægerne ved Banegården Stationsvej 35 6360 Tinglev Hjemmeside: www.lægernevedbanegården.dk Indhold: 1. Lægehusets historie og fysiske rammer 2. Praksisfunktion

Læs mere

Lægerne Christiansgade Uddannelsesprogram

Lægerne Christiansgade Uddannelsesprogram Lægerne Christiansgade Uddannelsesprogram Christiansgade 61 5000 Odense C Tlf 66109075 Yder.nr. 039675 www.lægernechristiansgade.dk Kære kommende uddannelseslæge. Velkommen til Lægerne Christiansgade!

Læs mere

Lægerne Fjederholt, Landbo, Krogh og Schnoor

Lægerne Fjederholt, Landbo, Krogh og Schnoor Praksisbeskrivelse for Lægerne Østerbro, Skive Lægerne Fjederholt, Landbo, Krogh og Schnoor Præsentation af praksis, lægerne og personalet Lægerne Østerbro Ydernr. 069841 Østerbro 5 Tlf.: 97520900 7800

Læs mere

Trustrup lægehus, Århusvej 190, 8570 Trustrup. Tlf. 8633 4211. Fax 8633 4775. Praksisbeskrivelse

Trustrup lægehus, Århusvej 190, 8570 Trustrup. Tlf. 8633 4211. Fax 8633 4775. Praksisbeskrivelse Praksisbeskrivelse Vi hedder Trustrup lægehus og ligger i en landsby med et ganske stort opland ca. 10 km fra Grenaa og 50 km fra Århus. Vore patienter er en blanding af land- og byboere, mange ældre mennesker

Læs mere

Praksisbeskrivelse Lægehuset Søndergade 42, 9600 Aars

Praksisbeskrivelse Lægehuset Søndergade 42, 9600 Aars Praksisbeskrivelse Lægehuset Søndergade 42, 9600 Aars www.98624050.dk Den historiske baggrund for lægearbejde i Aars strækker sig tilbage til 1890 med en læge. Fra 1920 var der 2 læger i byen. Fra 1955

Læs mere

Beskrivelse af praksis

Beskrivelse af praksis Beskrivelse af praksis Lokalisation: Klinikken er beliggende Bispebroen 2 B, 1.sal, 6100 Haderslev. Der er handikapvenlig adgang via elevator. I samme bygning findes en lægeklinik på 2. sal. Der er et

Læs mere

Lægerne i Holkegade. Uddannelsesprogram

Lægerne i Holkegade. Uddannelsesprogram Lægerne i Holkegade Holkegade 2a 5600 Faaborg tlf 62613333 Uddannelsesprogram Faaborg Er en charmerende lille provinsby med ca 7.200 indbyggere. Der er 2 folkeskoler, en friskole og et gymnasium. Der er

Læs mere

Velkommen. Dagens mål: Den nye uddannelse og nye metoder Brush-up på i forvejen kendt viden Erfaringsudveksling

Velkommen. Dagens mål: Den nye uddannelse og nye metoder Brush-up på i forvejen kendt viden Erfaringsudveksling Velkommen Dagens mål: Den nye uddannelse og nye metoder Brush-up på i forvejen kendt viden Erfaringsudveksling Hvad kan jeg - som tutorlæge - udsættes for? Klinisk basislæge ( KBU ) Intro læge Fase 1 Fase

Læs mere

Unavngivet. Beskrivelse af Simon Glenthøjs og Hanne Nielsens praksis.

Unavngivet. Beskrivelse af Simon Glenthøjs og Hanne Nielsens praksis. Beskrivelse af Simon Glenthøjs og Hanne Nielsens praksis. Lokalisation: Kerteminde Lægehus har en central beliggenhed i Kerteminde. Det ligger lige bag ved gamle Sygehus, som igen ligger i Vestergade,

Læs mere

FIONIA LÆGERNE. Praksisbeskrivelse. Fionia Lægerne, Fisketorvet 4-6, 8., 5000 Odense C Tlf.:

FIONIA LÆGERNE. Praksisbeskrivelse. Fionia Lægerne, Fisketorvet 4-6, 8., 5000 Odense C Tlf.: 1 FIONIA LÆGERNE Praksisbeskrivelse Adresse: Fionia Lægerne, Fisketorvet 4-6, 8., 5000 Odense C Tlf.: 66126582 E-mail: info@fionialaegerne.dk Hjemmeside: www.fionialægerne.dk Facebook Fionialægerne Historie:

Læs mere

Praksisbeskrivelse. Læge Kristian Egersgård Kirkestræde Fredericia Præsentation af praksis, læger og personale

Praksisbeskrivelse. Læge Kristian Egersgård Kirkestræde Fredericia Præsentation af praksis, læger og personale Praksisbeskrivelse Læge Kristian Egersgård Kirkestræde 2 7000 Fredericia Præsentation af praksis, læger og personale Velkommen til Speciallæge i almen medicin, Kristian Egersgård, ydernr.: 055387, Tlf.:

Læs mere

Introduktion/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund

Introduktion/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund Introduktion/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund Velkommen i vores praksis. Vi håber, at du vil få et udbytterigt ophold hos os som led i din videreuddannelse. Vi vil gøre vores

Læs mere

Lægehuset Ferritslev

Lægehuset Ferritslev Lægehuset Ferritslev Praksisbeskrivelse Adresse: Lægehuset Ferritslev Ørbækvej 871 B 5863 Ferritslev Ydernummer: 042781 Tlf.nummer: 65981002 Hjemmeside: www.lægehusetferritslev.dk Facebook: Lægehuset Ferritslev

Læs mere

Lægehuset Gl. Stillingvej 409, Harlev

Lægehuset Gl. Stillingvej 409, Harlev Lægehuset Gl. Stillingvej 409, Harlev Præsentation af praksis, læger og personale Adresse: Gl. Stillingvej 409, 8462 Harlev J. Tlf.: 86 94 19 50 Fax: 86 94 26 09 Ydernr.: 066788 Web: www.laegehusetharlev.dk

Læs mere

Velkommen. Stil dine spørgsmål. Kontaktpersoner/team. Børnepsykiatrisk afsnit, U3

Velkommen. Stil dine spørgsmål. Kontaktpersoner/team. Børnepsykiatrisk afsnit, U3 Børnepsykiatrisk afsnit, U3 Velkommen Velkommen til børnepsykiatrisk afsnit, U3. Vi har lavet dette brev, fordi vi håber, at du og dit barn vil føle jer godt tilpas og i trygge hænder her hos os. Vi ønsker

Læs mere

KÆRE UDDDANNELSESLÆGE!

KÆRE UDDDANNELSESLÆGE! KÆRE UDDDANNELSESLÆGE VELKOMMEN til lægehuset på Ringgade 168 Vi glæder os til at møde dig og til dit ophold hos os Det er vigtigt for os at du får et godt ophold og vi vil gøre hvad vi kan for at det

Læs mere

Ansættelses finder sted hos Lægerne Elmira Christensen & Dorthe Olsen, Klinikfællesskabet Nørrestræde 1, 8900 Randers fra 1/5 2013 til 31/10 2013.

Ansættelses finder sted hos Lægerne Elmira Christensen & Dorthe Olsen, Klinikfællesskabet Nørrestræde 1, 8900 Randers fra 1/5 2013 til 31/10 2013. 2. Præsentation af uddannelsesforløbet og ansættelsesstedet. I-stillingen er halvårlig og er ikke koblet formelt til øvrige elementer i specialeuddannelsen i almen medicin. Indehaveren af denne stilling

Læs mere

Nuværende læger Kamila Marie Kallas har været her siden 2015 og Egon Jensen siden 2004.

Nuværende læger Kamila Marie Kallas har været her siden 2015 og Egon Jensen siden 2004. Praksisbeskrivelse: Vi håber du vil få et udbytterigt ophold hos os, som led i din videre uddannelse. Du vil få en grundig introduktion og du forventes naturligvis at gøre løbende brug af vores hjælp og

Læs mere

BESKRIVELSE AF PRAKSIS

BESKRIVELSE AF PRAKSIS BESKRIVELSE AF PRAKSIS Lokalisation Lægerne Eithz og Væsel JC Stillingsvej 37 7800 Skive Tlf: 97521088, 26751088 Ydernr:070734 E-mail: klinik@etihz-vaesel.dk Internet adresse: www.eithz-vaesel.dk By praksis

Læs mere

HVAD SKAL DEN STUDERENDE?

HVAD SKAL DEN STUDERENDE? 21. OKTOBER 2015 HVAD SKAL DEN STUDERENDE? Opleve at du som tutorlæge demonstrerer Sådan gør jeg, så din glæde og dit engagement ved arbejdet med patienterne smitter af på studenten. Den studerende skal

Læs mere

Praksisbeskrivelse for uddannelseslæger i Brørup lægehus:

Praksisbeskrivelse for uddannelseslæger i Brørup lægehus: Praksisbeskrivelse for uddannelseslæger i Brørup lægehus: Indhold: Værdigrundlag og visioner: Side 1 Historie: 1 Patientgrundlag: 2 Læger og personale: 2 Arbejdsdagen i Brørup lægehus: 3 Supervision af

Læs mere

Introduktion til Medicinsk/Pædiatrisk afdeling, D.I.H.

Introduktion til Medicinsk/Pædiatrisk afdeling, D.I.H. Introduktion til Medicinsk/Pædiatrisk afdeling, D.I.H. Indledning Dronning Ingrids Hospital tjener som lokalsygehus for distriktet Nuuk og som landsdækkende sygehus for de øvrige distrikter. Optageområdet

Læs mere

Den gode uddannelsespraksis Hvad skal der til?

Den gode uddannelsespraksis Hvad skal der til? Uddannelse Hvordan ser den gode uddannelsespraksis ud? En række formaliteter skal naturligvis skal være på plads, men mange andre og mere uformelle faktorer spiller også ind. Læs uddannelseslægernes bud

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

Navn Lægerne Næsbyhovedvej Lægerne Dorthe Licht, Kai Juul Petersen og Kirsten Zwisler Næsbyhovedvej Odense N Ydernr Tlf.

Navn Lægerne Næsbyhovedvej Lægerne Dorthe Licht, Kai Juul Petersen og Kirsten Zwisler Næsbyhovedvej Odense N Ydernr Tlf. Præsentation af praksis Navn Lægerne Næsbyhovedvej Lægerne Dorthe Licht, Kai Juul Petersen og Kirsten Zwisler Næsbyhovedvej 5 5270 Odense N Ydernr. 040118 Tlf. 6618 0323 Praksis er en kompagniskabspraksis

Læs mere

Håndbog for medarbejdere i den kommunale hjemmepleje

Håndbog for medarbejdere i den kommunale hjemmepleje Håndbog for medarbejdere i den kommunale hjemmepleje. Håndbogen er udarbejdet af Center for Organisation, Sundhedsog Omsorgsforvaltningen, Sjællandsgade 40, 2200 København N Juni 2011 2 Kære medarbejder

Læs mere

Temadag 25. maj Jesper Thorøe, uddannelseskoordinator

Temadag 25. maj Jesper Thorøe, uddannelseskoordinator Temadag 25. maj 2009 Formiddagens program Kaffe og præsentation. Om uddannelseskoordinatoren. Lidt om arbejdet i almen praksis. Erfaringer og udfordringer. Målbeskrivelsen og uddannelsesprogrammer. Vejledning

Læs mere

Karen Yde Hove 1967 Kandidat 1994 Godkendt som tutorlæge Uddannelsesansvarlig Censor i censorkorpset for lægeuddannelsen i Danmark

Karen Yde Hove 1967 Kandidat 1994 Godkendt som tutorlæge Uddannelsesansvarlig Censor i censorkorpset for lægeuddannelsen i Danmark Praksisbeskrivelse for lægerne i Møldrup Præsentation af praksis, læger og klinikpersonale. Lægerne i Møldrup Ydernr. 069949 Nørregade 15 9632 Møldrup Tlf: 86691833 Fax: 86691844 e-post: post@laegerneimoeldrup.dk

Læs mere

Introduktionspapirer/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund

Introduktionspapirer/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund Introduktionspapirer/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund Velkommen i vores praksis. Vi håber, at du vil få et udbytterigt ophold hos os som led i din videreuddannelse. Vi vil

Læs mere

Personalepolitik fra Fravær til Nærvær. Hvad gør jeg når jeg bliver syg?

Personalepolitik fra Fravær til Nærvær. Hvad gør jeg når jeg bliver syg? Personalepolitik fra Fravær til Nærvær Hvad gør jeg når jeg bliver syg? Bliver du syg skal du ringe til børnehuset inden 7.00 Har du en åbnevagt kan du enten ringe til den næste der møder ind kl. 7.30/8.00

Læs mere

Lægerne i Holkegade. Uddannelsesprogram

Lægerne i Holkegade. Uddannelsesprogram Lægerne i Holkegade Holkegade 2a 5600 Faaborg tlf 62613333 Uddannelsesprogram Faaborg Er en charmerende lille provinsby med ca 7.200 indbyggere. Der er 2 folkeskoler, en friskole og et gymnasium. Der er

Læs mere

Uddannelsesprogram for yngre læger i Lægeklinikken Regionshospitalet Skive.

Uddannelsesprogram for yngre læger i Lægeklinikken Regionshospitalet Skive. Uddannelsesprogram for yngre læger i Lægeklinikken Regionshospitalet Skive. Kære kommende uddannelseslæge; Velkommen til Lægeklinikken. Vi ser frem til at have dig ansat her i de næste 6 måneder. Inden

Læs mere

Lægerne Klinikgården Vestergade 22, 8850 Bjerringbro

Lægerne Klinikgården Vestergade 22, 8850 Bjerringbro Lægerne Klinikgården Vestergade 22, 8850 Bjerringbro 8668 2200 Lokalisation Praksis ligger på Vestergade 22, hvortil vi flyttede i november 2003. Byens anden praksis, som vi deler vagten fredag eftermiddag

Læs mere

Temadag 18. november Jesper Thorøe, uddannelseskoordinator

Temadag 18. november Jesper Thorøe, uddannelseskoordinator Temadag 18. november 2009 Formiddagens program Kaffe og præsentation. Om uddannelseskoordinatoren. Lidt om arbejdet i almen praksis. Erfaringer og udfordringer. Målbeskrivelsen og uddannelsesprogrammer.

Læs mere

Praktiske løsninger til forbedring af telefonisk og elektronisk tilgængelighed i almen praksis. Idèkatalog.

Praktiske løsninger til forbedring af telefonisk og elektronisk tilgængelighed i almen praksis. Idèkatalog. Koncern Praksis Udviklingsenheden Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Opgang Blok D, stuen Direkte 38665315 Dato: 12. april 2012 Praktiske løsninger til forbedring af telefonisk og elektronisk tilgængelighed

Læs mere

Beskrivelse af praksis:

Beskrivelse af praksis: Beskrivelse af praksis: Læge Tine Dreijer APS Skovvej 11 5610 Assens Tlf. 64715020 Fax 64711459 Hjemmeside www.64715020.dk Praksis har tidligere været både solo- og kompagniskabspraksis. Der er tilmeldt

Læs mere

INTRODUKTION FOR UDDANNELSESLÆGEN.

INTRODUKTION FOR UDDANNELSESLÆGEN. INTRODUKTION FOR UDDANNELSESLÆGEN. Velkommen til praksis LÆGERNE MARGRETHEVEJ 6 6500 VOJENS telefon 7454 1735 / fax 7459 1735 Vi glæder os til at se dig. Vi er en klinik der har haft uddannelseslæger alle

Læs mere

Regler for udbetaling af tilskud til ansættelse af uddannelseslæge i almen praksis Fase 2 og Fase 3

Regler for udbetaling af tilskud til ansættelse af uddannelseslæge i almen praksis Fase 2 og Fase 3 Regler for udbetaling af tilskud til ansættelse af uddannelseslæge i almen praksis Fase 2 og Fase 3 Udarbejdet af HR afdelingerne i Sygehus Nord og Sygehus Syd. 1 Indledning Der ydes refusion af lønudgiften

Læs mere

Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden

Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden 01-05-2018-01-08-2018 Patientdeltagelse i procent 35% Kønsfordeling 59% 39% 30,0 22,5 15,0 Hvor mange år har du benyttet den læge, du vurderer

Læs mere

»Tid samme dag«- en kvalitativ undersøgelse

»Tid samme dag«- en kvalitativ undersøgelse »Tid samme dag«- en kvalitativ undersøgelse Baggrund Denne undersøgelse er gennemført som led i»tidlig opsporing af kræft«. Det er en flerårig indsats i Region Sjælland, der omfatter mange forskellige

Læs mere

Uddannelsesprogram for xx Stilling i Almen Medicin 2015

Uddannelsesprogram for xx Stilling i Almen Medicin 2015 Den Lægelige Videreuddannelse Uddannelsesprogram for xx Stilling i Almen Medicin 2015 Møllegade Lægehus Møllegade 20 6400 Sønderborg Kære. Du har fået en uddannelsesstilling i vores lægehus og vi glæder

Læs mere

Velkommen til Hæmatologisk Ambulatorium A640

Velkommen til Hæmatologisk Ambulatorium A640 Patientinformation Velkommen til Hæmatologisk Ambulatorium A640 Velkommen til Vejle Sygehus Medicinsk Afdeling 1 2 Rev. feb. 2011 Personalet i Medicinsk Hæmatologisk Ambulatorium byder dig velkommen Kort

Læs mere

Vores praksis Lægerne 1. Sal, Sygehusvej 7, 8660 Skanderborg består af 4 læger:

Vores praksis Lægerne 1. Sal, Sygehusvej 7, 8660 Skanderborg består af 4 læger: Hjemmeside: www.lagerne1sal.dk Vores praksis Lægerne 1. Sal, Sygehusvej 7, 8660 Skanderborg består af 4 læger: o Maria Boas (1971) o Lisbeth Schøler Rosborg (1962) o Claus Orloff Juhl (1961) o Peter Voss

Læs mere

Beskrivelse af Lægehuset i Strib Adresse: Idrætsvej 21, Strib 5500 Middelfart Tlf.: Fax: Hjemmeside:

Beskrivelse af Lægehuset i Strib Adresse: Idrætsvej 21, Strib 5500 Middelfart Tlf.: Fax: Hjemmeside: Beskrivelse af Lægehuset i Strib Adresse: Idrætsvej 21, Strib 5500 Middelfart Tlf.: 64 40 10 66 Fax: 64 401 056 Hjemmeside: www.64401066.dk Læger i kompagniskabet: Vibeke Munch-Jensen, født 1960 Kandidat

Læs mere

Praksisbeskrivelse Bredsten Lægehus

Praksisbeskrivelse Bredsten Lægehus Praksisbeskrivelse Bredsten Lægehus Historie I 1975 åbnede Jens Andersen solopraksis som såkaldt nul-praksis. I byen var i forvejen en anden solo-læge i det gamle lægehus, som blev åbnet i 1866. I 2000,

Læs mere

Regler for udbetaling af tilskud til ansættelse af uddannelseslæge i almen praksis Fase 2 og Fase 3

Regler for udbetaling af tilskud til ansættelse af uddannelseslæge i almen praksis Fase 2 og Fase 3 Regler for udbetaling af tilskud til ansættelse af uddannelseslæge i almen praksis Fase 2 og Fase 3 Retningslinjer for Sygehuse og Praksis i Region Sjælland april 2014 1 Indledning Der ydes refusion af

Læs mere