Frank Kure Brian Errebo-Jensen Solvejg Pedersen Carsten Hansen, observatør for de fysioterapeutstuderende

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Frank Kure Brian Errebo-Jensen Solvejg Pedersen Carsten Hansen, observatør for de fysioterapeutstuderende"

Transkript

1 HBM/7/2/ februar 2006 J.nr UH Referat af hovedbestyrelsesmøde den 7. februar Til stede: Johnny Kuhr Birgitte Kure Vibeke Laumann Erik Døssing ( punkt 4.2, 5 og 6) Carsten B. Jensen ( punkt 5 og 6) Lise Hansen Kirsten Ægidius ( punkt 5 og 6) Regionsformænd som observatører: Tina Johnsen Lene Christoffersen Charlotte Fleischer Tine Nielsen Fraværende med afbud: Fra sekretariatet: Frank Kure Brian Errebo-Jensen Solvejg Pedersen Carsten Hansen, observatør for de fysioterapeutstuderende Elisabeth Haase Esben Riis (under punkt 3.1, 3.7, 3.8, 4.1, 4.2 og 5.1) Jan Erik Rasmussen (under punkt 3.3, 3.4, 3.5 og 3.6) Nina Holten (under punkt 3.3) Marie Louise Larsen (under punkt 3.7) Mikael Mølgaard, fagbladsreferent Ulla Hansen, referent Ad dagsordenens punkt 1: Referater til underskrift. Godkendt referat fra HBM/12/1/2006 blev underskrevet. Ad dagsordenens punkt 2: Mødeaktivitetslisten. 2.1 J.nr HBM Mødeaktivitetslisten. Til orientering i Hovedbestyrelsen var vedlagt mødeaktivitetsliste med oversigt over møder med deltagelse af hovedbestyrelsesmedlemmer og sekretariat for perioden Orienteringen blev taget til efterretning.

2 Ad dagsordenens punkt 3: Sager til diskussion/beslutning. HBM/7/2/ J.nr. 404 DFs værdigrundlag og politikker Revision af målsætninger og handlingsprogrammer i Danske Fysioterapeuter (politikker). Drøftelsen var i forlængelse af HB-konferencen og omhandlede følgende: 3. udkast til sundhedspolitik 4. udkast til løn- og honorarpolitik 2. udkast til arbejdsmiljøpolitik Kommunikationspolitik På HBM/15/3/2006 er planlagt drøftelse af: 2. udkast til politik for hhv. uddannelse og kompetenceudvikling samt forskning og professionsudvikling. 1. udkast til hhv. beskæftigelsespolitik, lederpolitik og internationale forhold. Derudover udestår drøftelse af om delelementer af teknologipolitikken kan være naturlig del af andre politikområder samt om målsætning for decentralisering skal indgå i administrative retningslinier for regionerne eller være en særskilt målsætning. 3. udkast til Danske Fysioterapeuters sundhedspolitik Hovedbestyrelsen foretog enkelte sproglige korrektioner. Hovedbestyrelsen godkendte med enkelte korrektioner udkast til Danske Fysioterapeuters sundhedspolitik til forelæggelse for repræsentantskabet. Forelægges først igen for Hovedbestyrelsen som et forslag til beslutning i forbindelse med forberedelse til repræsentantskabsmødet november udkast til Danske Fysioterapeuters løn- og honorarpolitik Hovedbestyrelsen drøftede især afsnittene: Danske Fysioterapeuter mener for hhv. offentligt og privat ansatte samt selvstændigt erhvervsdrivende. Om end der var opfordret til en større grad af parallelisering mellem de to afsnit ønskede Hovedbestyrelsen, at de fortsat afspejler det særegne ved at arbejde som hhv. offentlig ansat og selvstændig erhvervsdrivende. I principafsnittet bør indarbejdes formuleringer om det værdifulde ved de mangfoldige arbejdsmuligheder for fysioterapeuter. Derudover skal politikken benævnes: Danske Fysioterapeuters overenskomst- og aftalepolitik, da den ikke kun omhandler løn- og honorarpolitik. 5. udkast til Danske Fysioterapeuters overenskomst- og aftalepolitik forelægges på et kommende hovedbestyrelsesmøde. 2. udkast til Danske Fysioterapeuters arbejdsmiljøpolitik Der blev givet forslag til sproglige rettelser. 3. udkast til Danske Fysioterapeuters arbejdsmiljøpolitik forelægges på et kommende hovedbestyrelsesmøde. Danske Fysioterapeuters kommunikationspolitik Blev vedtaget på repræsentantskabsmødet i 2004.

3 HBM/7/2/ Hovedbestyrelsen fandt, at formuleringer der overvejende omhandler arbejdsgange i sekretariatet bør udelades eller generaliseres. Ligeledes bør afsnittet om udgivelser under Egne medier omformuleres så det matcher overskriften: Derfor arbejder Danske Fysioterapeuter for. Det bør overvejes om Pressepolitik også skal indbefatte øvrig ekstern kommunikation. 1. udkast til revision af Danske Fysioterapeuters kommunikationspolitik forelægges på et kommende hovedbestyrelsesmøde. 3.2 J.nr. 404 DFs værdigrundlag og politikker Velfærdskommissionens anbefalinger øget men begrænset brugerbetaling på sundhedsområdet. Drøftelsen var i forlængelse af HB konferencen januar 2006 emne 5: Opfølgning på Velfærdskommissionens endelige rapport, hvor Hovedbestyrelsen grundet tidsnød udsatte drøftelsen vedr. brugerbetaling. Forslaget fra Velfærdskommissionen om øget men begrænset brugerbetaling på sundhedsområdet (forslag nr. 42) bygger på en antagelse om, at det vil have en adfærdsregulerende virkning, så forbruget af sundhedsydelser falder. FTF tager i sit høringssvar afstand fra øget brugerbetaling på sundhedsområdet, hvor der bør være lige og fri adgang. Til yderligere inspiration for drøftelser var der i notat en beskrivelse af den nuværende sundhedspolitiske debat om brugerbetaling. Derudover skitserer notatet i korte træk fakta, fremdrager nøgletal i Danmark og andre lande mv. Herunder at Danmarks første sygekasselov fra 1892 fortsat er udgangspunkt for fordelingen af brugerbetaling inden for sundhedsvæsenet. Loven siger, at lægebesøg og sygehusindlæggelser skal være gratis. Det bevirker bl.a. at der gives offentligt tilskud til høreapparater, men ikke til briller og kontaktlinser. Derudover yder Sygesikringen tilskud til medicin, behandling hos tandlæge, fysioterapeut, fodterapeut, kiropraktor og psykolog. Ca. 18 % af sundhedsudgifterne finansieres af brugerbetaling svarende til ca. 16. milliarder kr. Det er en udbredt opfattelse, at der er behov for en debat af det sundhedsfaglige belæg for nuværende brugerbetaling. Men der er også stor berøringsangst i forhold til emnet. For Danske Fysioterapeuter kan det være Vederlagsfri Fysioterapi til svært handicappede. Hovedbestyrelsen tilkendegav, at Danske Fysioterapeuter eksempelvis formand, næstformand og regionsformænd gerne deltager i en fordomsfri debat om brugerbetaling på sundhedsområdet. Udgangspunktet for debatten er en omfordeling og nedsættelse af brugerbetalingen samt tilførsel af flere ressourcer til sundhedsvæsenet. Oplagte debatpunkter kunne være: Kan kriterier for brugerbetaling gøres mere fagligt funderede? Udredning af om der i den negative betydning er storforbrugere af sundhedsydelser og ikke mindst hvorfor? Er det den enkelte selv eller den fagprofessionelle, der skal vurdere behov for sundhedsydelser? Hvornår er man hhv. rask eller syg og dermed skal betale/ikke betale for en sundhedsydelse? Kan visse sundhedsydelser udføres af andre faggrupper end læger?

4 HBM/7/2/ Kan organisering i sundhedscentre nedbringe udgifter til sundhedsvæsenet? 3.3 J.nr SHK Sundhedskartellets fremtidige politiske program 3. drøftelse. Hovedbestyrelsen har sidst drøftet Sundhedskartellets fremtidige politiske program på HBM/25/11/2005/4.2 og HBM/20-21/9/2005/3.2 På baggrund af foreløbige drøftelser i Sundhedskartellets forhandlingsudvalg den 21. november 2005, har SHK-sekretariatet arbejdet videre med notatet for at kvalificere debatten af de enkelte områder. Hovedbestyrelsen drøftede de i notatet beskrevne områder inkl. muligheder for øget samarbejde: Overenskomstforhandlinger. Overvejelser om øget samarbejde på det private område TR-uddannelse. På grundkursus niveau gerne fortsat fagspecifik. Overbygningskurser kan være tværfaglige og foregå i regi af SHK og gerne regionalt for at fremme netværksdannelse Lokalt samarbejde. Det lokale samarbejde skal gro fra neden og gerne initieres af regionsformændene. Lokale bofællesskaber kan medvirke til at lette samarbejdet Uddannelse og forskning. Samarbejdet fungerer godt på især grunduddannelsesniveau og med nedsatte MVSU baggrundsgruppe. Den enkelte organisations interesse i promovering af egen fagprofil er vigtig at have in mente Lederområdet. En mulighed kan være at lederne får rådgivning om deres løn- og ansættelsesvilkår i SHK, mens den faglige organisation varetager spørgsmål om den faglige del af ledelsen. Et samarbejde om servicering af lederne kan også foregå blandt nogle af organisationerne i SHK Sundhedspolitik. Det er ikke hensigten, at SHK skal være politikformulerende på sundhedsområdet. De enkelte organisationer ønsker at have hver sin selvstændige profil. Dette udelukker dog ikke, at der ad hoc formuleres konkrete fælles sundhedspolitiske udspil Sundhedskartellets konstruktion. Ønsker om udvidet samarbejdet og at lægge yderligere opgaver ind i Sundhedskartellet kan nødvendiggøre, at der frigives ressourcer i de enkelte sekretariater, som så tilføres Sundhedskartellet. Hovedbestyrelsens kommentarer inddrages i de videre drøftelser om Sundhedskartellets fremtidige politiske program, som Hovedbestyrelsen løbende orienteres om. 3.4 J.nr. 867 FTF-A Udviklingen på arbejdsløshedskasseområdet. Hovedbestyrelsen har tidligere drøftet udviklingen på arbejdsløshedsområdet, efter at Danske Sygeplejerskers Arbejdsløshedskasse (DSA) i 2004 ansøgte Arbejdsdirektoratet om godkendelse til optagelse af bioanalytikere, jordemødre, radiografer og sygeplejersker i en ny udvidet arbejdsløshedskasse: Danske Sundhedsorganisationernes Arbejdsløshedskasse (DSA).

5 HBM/7/2/ En intern arbejdsgruppe i sekretariatet bestående af næstformand Birgitte Kure (formand i Beskæftigelsesudvalget), Elisabeth Haase og Jan Erik Rasmussen, har i december 2005 og januar 2006 haft orienterende møder med henholdsvis DSA og FTF-A, med henblik på at få en vurdering af de to arbejdsløshedskassers ydelser i forhold til vores faggruppe/medlemmer. DSA har for nuværende ca medlemmer og FTF-A har ca medlemmer. Hovedbestyrelsens havde en indledende drøftelse af evt. beslutning om kollektiv overflytning af de pr. 1. november 2005 i alt forsikrede medlemmer i FTF-A til DSA. Såvel i FTF-A som i DSA kan praktiserende optages som medlemmer. Det er Arbejdsdirektoratet, som har besluttet, at en evt. overflytning skal ske kollektivt. Det hindrer dog ikke, at et hvert medlem står frit i forhold til sit A-kasse tilhørsforhold. De væsentligste forskelle mellem FTF-A og DSA er følgende: DSAs kontingent er kr. 372 lavere pr. år bl.a. grundet lavere administrationsomkostninger DSA tilbyder jobformidling ved faguddannet jobkonsulent DSA har sin egen socialrådgivning typisk til brug ved længerevarende sygdom, arbejdsprøvning, revalidering, fleksjob og førtidspension mv. DSA har ikke en regional struktur, mens FTF-A har 11 regionale kontorer, hvor medlemmer kan give personligt fremmøde. Med henblik på endelig stillingtagen på HBM/15/3/2006 til evt. overflytning af medlemmer fra FTF-A til DSA forelægges notat, der uddyber ændringer på arbejdsformidlingsområdet i forbindelse med Kommunalreformen. Ligeledes nærmere vedr. sammenligninger til de praktiserendes traditionelle arbejdsløshedskasser: ASE og DANA. 3.5 J.nr. 19 Diverse Overenskomstbod Accenture København. Grundet ekstreme problemer med lønudbetalingen i Københavns Kommune, i forbindelse med et skift af lønsystemudbyder fra KMD til Accenture medio 2004, har Danske Fysioterapeuter rejst krav overfor Københavns Kommune om betaling af bod for overenskomstbrud. Kravet er rejst i forlængelse af Arbejdsrettens dom af , hvor Danmarks Lærerforening og FOA fik medhold i, at der var tale om overenskomstbrud. Ved telefonisk forhandling den indgik Danske Fysioterapeuter et frivilligt forlig om bod for forsinkelse med lønudbetalingerne. Forliget medfører, at Københavns Kommune har betalt Danske Fysioterapeuter kr ,-. Udregningen er sket på baggrund af fysioterapeuternes (inkl. Afspændingspædagogernes (DAP)) samlede lønsum. Såfremt boden divideres pr. fuldtidsstilling giver det et beløb på kr. 122,-. Præcist hvor mange fysioterapeuter der har været berørt af fejl i lønudbetalinger vides ikke. Konkret har sekretariatet været indblandet i ca. 20 meget problematiske sager. Mange sager er løst enten af medlemmet selv eller ved hjælp fra tillidsrepræsentant. Hovedbestyrelsen besluttede, at boden på kr overføres til Konfliktfond A.

6 HBM/7/2/ J.nr Valg af TR Ændring af valggrundlag for tillidsrepræsentanter på grund af overenskomstopsplitning. TR-aftalens 1, stk. 1 siger, at der kan vælges en TR pr. overenskomstgruppe, hvis den pågældende repræsenterer mindst 5 medarbejdere. Danske Fysioterapeuter har tidligere praktiseret bestemmelsen således: Der kan som udgangspunkt vælges en tillidsrepræsentant pr. overenskomstgruppe, hvis der er mindst 5 medarbejdere. Overfysioterapeuter, afdelingsfysioterapeuter og andre ledende fysioterapeuter tæller med i antallet af medarbejdere og de har valgret, men er ikke valgbare som tillidsrepræsentant. Som følge af den ændrede overenskomstmæssige forudsætning - at fysioterapeuter i ledende og i ikke-ledende stillinger er dækket af hver sin overenskomst - skal Danske Fysioterapeuters praksis ændres, så lederne hverken tæller med i valggrundlaget eller kan være med til at vælge tillidsrepræsentanter. Derfor foreslåes følgende nye tekst i Danske Fysioterapeuters love 12, stk.1e: Tillidsrepræsentanten vælges af og blandt de på stedet værende stemmeberettigede medlemmer (i ikke-ledende stillinger), jf. 5, stk. 1. Fysioterapeuter i ledende stillinger har ikke valgret og er ikke valgbare. TR har tidligere varetaget ledernes interesser i forbindelse med problemer med deres overordnede, ellers ikke. Denne bistand vil fremover blive givet fra forhandlingsafdelingen analogt med bistand til egne lønforhandlinger. Hovedbestyrelsen godkendte, at der til repræsentantskabsmødet november 2006 fremsættes nævnte forslag til lovændring af 12, stk. 1 e Tillidsrepræsentantinstitutionen. Forhandlingsafdelingen begynder at rådgive/uddanne ud fra den nye praksis. Bl.a. rettes de steder på hjemmesiden, hvor der kunne opstå tvivl. 3.7 J.nr. 21 Overenskomster Drøftelse af konsekvenser og strategi ved ophævelse af eksklusivbestemmelser på private overenskomster. Hovedbestyrelsens drøftelse tog udgangspunkt i notat, hvor der uddybende var redegjort for konsekvenserne af Menneskerettighedsdomstolen afgørelse af 11.januar 2006, der har erklæret eksklusivaftalerne på det private overenskomstområde for værende i strid med menneskerettighederne. De eksklusivaftaler som Danske Fysioterapeuter er part i, er fortsat juridisk gyldige indtil den danske lovgivning på området ændres. Det forventes, at loven som et minimum ændres, så det ikke længere vil være lovligt at betinge ansættelse af en lønmodtager af, at vedkommende er medlem af en bestemt fagforening. En sådan ændring vil få direkte betydning for de medlemmer af Danske Fysioterapeuter, der er ansat som lønmodtagere på klinikker for fysioterapi (ca. 200), der har overenskomst med Sygesikringen. De foreløbige politiske meldinger lyder på, at et lovforslag også vil indeholde en ophævelse af de eksklusivaftaler, der knytter sig til de liberale erhverv og dermed de praktiserende fysioterapeuter. Som udgangspunkt vil lønmodtagere, ejere, lejere, mobile og ridefysioterapeuter der praktiserer for Sygesikringen også efter en lovændring være omfattet af overenskomstens bestemmelser.

7 HBM/7/2/ Som en konsekvens af at eksklusivaftalerne fjernes, skal der med Sygesikringens Forhandlingsudvalg indgås aftaler, der forpligter ikke-medlemmer til at overholde sygesikringsoverenskomstens bestemmelser samt hvordan samarbejds- og landssamarbejdsudvalg skal forholde sig i sager herom. Hovedbestyrelsen drøftede også hvilke konsekvenser en ændret dansk lovgivning måtte tænkes at få på ejerskab af ydernumre, praksisplanlægning, patientansvarsforsikring, praksiscertifikat, Praksisfonden, kontaktpersonernes rolle mv. Danske Fysioterapeuter vil i samråd med de øvrige organisationer med sygesikringsaftaler (Dansk Tandlægeforening, PLO m.fl.) lave en aftale med Sygesikringens Forhandlingsudvalg om hvorledes evt. ikke-medlemmer skal håndteres og inddrages i en fælles aftale. Hovedbestyrelsen tilsluttede sig, at hvis foreningen på nuværende tidspunkt bliver kontaktet af medlemmer, som ikke ønsker medlemskab på baggrund af dommen fra Menneskerettighedsdomstolen, vil der ikke være noget formål med at kræve medlemskab. Strategien må være at promovere de mange fordele ved medlemskab af Danske Fysioterapeuter og på bedst mulig vis at håndtere de administrative og overenskomstmæssige problemstillinger, der vil blive følgen af en ophævelse af eksklusivbestemmelserne. Hovedbestyrelsen vil løbende blive holdt orienteret om sagens udvikling. 3.8 J.nr. 40 DF generelt Udarbejdelse af netværksstrategi for Danske Fysioterapeuter. Hovedbestyrelsen har i efteråret 2005 besluttet, at der skal udarbejdes en netværksstrategi for foreningen. Baggrunden er dels den generelle udvikling i netværk som ressource i videnssamfundet og som metode til interessevaretagelse, kompetenceudvikling etc. Dels er behovet aktualiseret med Kommunalreformens opbrud i vante samarbejdsrelationer, opgavefordeling osv. Hovedbestyrelsen drøftede forslag om at nedsætte en arbejdsgruppe med følgende kommissorium: 1. At udarbejde en oversigt over de nuværende formelle netværk (for og med medlemmer) som Danske Fysioterapeuter har været (med-)initiativtager til eller på anden måde har en formel relation til. F.eks. faggrupper, fagfora, fraktioner, tillidsvalgte og tværfaglige netværk 2. At beskrive og vurdere behovet for formaliserede netværk for Danske Fysioterapeuter og for grupper af medlemmer, som ikke bliver dækket for nuværende. F.eks. monofaglige og tværfaglige netværk til fremme af Danske Fysioterapeuters interesser. Ligeledes emne-/problembaserede netværk til fremme af videndeling om visitation, samarbejde om sammenhængende patientforløb og sundhedscentre mv. 3. At komme med forslag til fremtidige netværk som Danske Fysioterapeuter bør initiere og/eller støtte. Forslagene skal indeholde beskrivelse af formål, aktører, organisering og økonomi. Derudover drøftede Hovedbestyrelsen forslag til sammensætning af arbejdsgruppen. Anslået økonomi kr ved 2 møder i arbejdsgruppen. Beløbet er ikke

8 indeholdt i budgettet. HBM/7/2/ Fortrolig sag. Hovedbestyrelsen godkendte nedsættelse af arbejdsgruppe vedr. netværksstrategi og de beskrevne arbejdsopgaver samt følgende sammensætning: Birgitte Kure er formand for arbejdsgruppen. Derudover udpeger Hovedbestyrelsen følgende: 2 regionsformænd regionsformændene giver forslag hertil 1 tillidsrepræsentant - TR-rådet giver forslag hertil 1 praktiserendes kontaktperson 1 kommunal netværksansvarlig Sekretariatet udarbejder en beskrivelse af de nuværende formelle netværk samt forslag til formaliserede netværk for Danske Fysioterapeuter og for grupper af medlemmer. Denne beskrivelse forelægges arbejdsgruppen, som så på 1 max. 2 møder udarbejder forslag til HBM/8/5/2005 om fremtidige netværk som Danske Fysioterapeuter bør initiere og/eller støtte J.nr. 713 Red. panel fagbladet Omorganisering af redaktionspanel for fagbladet. Tiden synes at være løbet fra det nuværende redaktionspanel på 18 medlemmer, der dækker forskellige områder af fysioterapi faget. Fremmødet til de 2 årlige møder er sparsomt og vurdering og input til nye artikler fås fra mange andre fysioterapeuter. Derfor forslag om, at redaktionspanelet i stedet for består af 8 fysioterapeuter / specialister, der repræsenterer de otte områder inden for specialistordningen samt forskellige jobfunktioner. Hovedbestyrelsen godkendte forslag til omorganisering af redaktionspanel for fagbladet. Udkast til kommissorium, sammensætning og valgprocedure inkl. valgperiode forelægges til Hovedbestyrelsens godkendelse J.nr RF valg Evaluering af regionsformandsvalget november Den administrative afvikling af regionsformandsvalget er foretaget ved udsendelse af evalueringsskema til kandidaterne, kredsformænd og medlemmer af Hovedbestyrelsen. Der er foretaget en opsamling af besvarelserne hhv. hvad der har fungeret godt og hvad der har været problematisk ved den administrative afvikling af regionsformandsvalget. Mange udtrykker tilfredshed med sekretariatets kompetente afvikling af valget fra breve om anmeldelse af kandidater til orientering om valgresultatet og stor imødekommenhed fra web-afdelingen omkring valgoplægget på hjemmesiden og en i øvrigt flot dækning af valget på hjemmesiden. Mange nævner også, at de ved dette valg meget snævre tidsfrister desværre umuliggjorde præsentation af kandidaterne inkl. deres valgoplæg i fagbladet. Derudover behov for mere entydige retningslinier for valgoplæggets længde, tydeligere placering af informationer om valget på hjemmesiden og meget beklageligt, at enkelte medlemmer grundet ændring fra amtslig til regional struktur og dermed ændrede valgkredse fik forkert eller ingen stemmeseddel.

9 HBM/7/2/ Hovedbestyrelsen tog evaluering af den administrative afvikling af regionsformandsvalget til efterretning. Kommentarerne inddrages ved afvikling af næste valg J.nr. 577 Legater og fonde Udpegning af to medlemmer til fondsbestyrelsen for Forskningsfonden mv. På møde i fondsbestyrelsen den 1. februar 2006 drøftedes de 5 ansøgninger til de 2 ledige pladser. Alle ansøgere var meget kvalificerede, så efter en lang og svær udvælgelsesprocedure, faldt valget på Hans Lund (genudpegning) og Henning Langberg (nyudpegning). Valget blev foretaget ud fra følgende kriterier: 1. Teoretisk og praktisk viden om forskning 2. Viden om forskningsuddannelse og forskningsvilkår 3. Engagement i faget og dets udvikling Herudover var der et ønske om: 1. At sikre en vis kontinuitet i fondsbestyrelsen, der er med til at holde den røde tråd i de anbefalinger, der indstilles til Hovedbestyrelsen 2. At sikre fornyelse for at skabe en dynamik som baggrund for udvikling af holdninger 3. At fondsbestyrelsens sammensætning sikrer en fagpolitisk sammenhæng med andre forskningsrelaterede tiltag fra foreningen ikke mindst set i relation til implementering af vision, mission og værdier. Hovedbestyrelsen godkendte udpegning for en 4-årig periode af Hans Lund og Henning Langberg til fondsbestyrelsen for forskningsfonden. Ad dagsordenens punkt 4: Sager til orientering. 4.1 J.nr Konkurrencestyrelsen Konkurrencestyrelsens undersøgelse af de liberale erhverv. På møde den der var på foranledning af Konkurrencestyrelsen redegjorde Konkurrencestyrelsen om deres overvejelser vedrørende: Fri nedsættelsesret for fysioterapeuter. Maksimumpriser for ydelser med mulighed for at tilbyde ydelser under denne pris. Begrænsning på antallet af behandlinger pr. patient. Bedre kvalitetsdeklarationer. Mødet er led i Konkurrencestyrelsens udarbejdelse af deres redegørelse for 2006 inkl. projekt, som skal undersøge mulighederne for at opnå mere konkurrence på markederne for ydelser udbudt af praktiserende sundhedserhverv. Når Konkurrencestyrelsens redegørelse foreligger orienteres Hovedbestyrelsen. Orienteringen blev taget til efterretning. 4.2 J.nr FU-SOK Referat fra møde i Forhandlingsudvalg for Sygesikringen (FU-SOK) den 17. januar FU-SOK havde bl.a. drøftet følgende punkter: Udvalget er ikke indstillet på at give merit/dispensation for alternativer til Praksiscertifikatet Udvalget ønsker, at foreningen opprioriterer service og vejledning til selvstændige, der ønsker at indgå leverandøraftaler med f.eks. kommunerne

10 Ad punkt 5: Eventuelt. HBM/7/2/ for at give et realistisk alternativ til Falck Udvalget vil foranledige, at der udarbejdes en mere gennemskuelig oversigt over kriterier for tildeling af ydernumre Udvalget udbad sig en mere detaljeret oversigt over det påtænkte forbrug på Aktivitets- og udviklingspuljen Udvalget ønsker, at igangsætte en ny omkostnings- og indtjeningsundersøgelse Udvalget ønsker, at Hovedbestyrelsen snarligt drøfter behovet og formålet med en evt. turnusordning for praktiserende, da det forventes at have betydning for f.eks. kliniske eksperter og specialistordningen. Hovedbestyrelsen vil på et kommende møde drøfte oplæg fra sekretariatet om evt. turnusordning for praktiserende. Et oplæg som tillige skal kommenteres af Fraktionen af praktiserende, Praksisudvalget og FU-SOK. Derudover blev referatet blev taget til efterretning. E.1 Årskonference for de praktiserendes kontaktpersoner og medlemmer af SU-SOK den september 2006 på Hotel Ebeltoft Strand (Lise Hansen). Både medlemmer af Hovedbestyrelsen og regionsformænd er velkomne til at deltage i årskonferencen. E.2 Ansættelse af nye medarbejdere i sekretariatet (Elisabeth Haase). Orientering om nye medarbejdere i sekretariatet blev uddelt. Konkret drejer det sig om ansættelse i Forhandlingsafdelingen praksis/privat af Jens Peter Vejbæk pr som forhandlingskonsulent. Er uddannet som cand. polit. og kommer fra en tilsvarende stilling i Amtsrådsforeningen. Derudover ansættelse i Faglig afdeling af fysioterapeut og Ph.D. studerende Annette Winkel i 18 timer ugentligt som koordinator af enheden for udarbejdelse af kliniske retningslinier for fysioterapeuter. Ad punkt 6: Evaluering af HB-mødet. Den senere tids afbud til møder i Hovedbestyrelsen gav anledning til at præcisere, at Hovedbestyrelsens medlemmer har mødepligt om end nødvendigt forfald naturligvis respekteres. Det forventes også, at medlemmer af Hovedbestyrelsen deltager i hele mødets forløb. Ansvar og arbejdsomfang som medlem af Hovedbestyrelsen vil blive uddybet på repræsentantskabsmødet november 2006 i forbindelse med valg til Hovedbestyrelsen.

11 For referat HBM/7/2/ Ulla Hansen Faglig konsulent.

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 18. januar 2008.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 18. januar 2008. 24. januar 2008 J.nr. 421.1 JD/JPC Referat af hovedbestyrelsesmøde den 18. januar 2008. Til stede: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen Charlotte Fleischer Carsten B. Jensen Tina Lambrecht

Læs mere

HBM/8/2/2005 1. Dato J.nr. 411.10 UH. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 8. februar 2005.

HBM/8/2/2005 1. Dato J.nr. 411.10 UH. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 8. februar 2005. HBM/8/2/2005 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 8. februar 2005. Dato J.nr. 411.10 UH Til stede: Fraværende med afbud: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Birgitte Kure Vibeke Laumann Lise Hansen Solvejg

Læs mere

HBM/12/1/2006 1. Brian Errebo-Jensen Carsten Hansen, observatør for de fysioterapeutstuderende

HBM/12/1/2006 1. Brian Errebo-Jensen Carsten Hansen, observatør for de fysioterapeutstuderende HBM/12/1/2006 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 12. januar 2006. 19. januar 2006 J.nr. 421.1 UH Til stede: Johnny Kuhr Birgitte Kure (under punkt 3.5, punkt 5 og 6) Erik Døssing Frank Kure Vibeke Laumann

Læs mere

HBM/8-9/9/2004 1. Carsten Hansen, observatør for de fysioterapeutstuderende

HBM/8-9/9/2004 1. Carsten Hansen, observatør for de fysioterapeutstuderende HBM/8-9/9/2004 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 8. og 9. september 2004. 8. oktober 2004 J.nr. 411.10 ULA Til stede: Fraværende: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Birgitte Kure Vibeke Laumann Marianne

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 21. og 22. SEPTEMBER 2010

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 21. og 22. SEPTEMBER 2010 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 21. og 22. SEPTEMBER 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 25.-26.08.10 2. Mødeaktivitet og

Læs mere

HBM/14/6/2005 1. 27. juli 2005 J.nr. 4212

HBM/14/6/2005 1. 27. juli 2005 J.nr. 4212 HBM/14/6/2005 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 14. juni 2005 27. juli 2005 J.nr. 4212 UH Til stede: Fraværende med afbud: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Birgitte Kure Vibeke Laumann Carsten B. Jensen

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 29. januar 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 29. januar 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 29. januar 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Rekruttering af

Læs mere

HB-mødeindkaldelse. Dagsorden. 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

HB-mødeindkaldelse. Dagsorden. 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering HB-mødeindkaldelse Tirsdag d. 19. maj 2015 Dagsorden 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Nykredit - afkast og muligheder for alternative investeringer 2.2 Næste

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 18. januar 2007.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 18. januar 2007. HBM/18/1/2007 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 18. januar 2007. 31. januar 2007 J.nr. 421.1 UH Til stede: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen Charlotte Fleischer Tina Frank Lise Hansen

Læs mere

Lederstrategi. November 2002. Danske Fysioterapeuter

Lederstrategi. November 2002. Danske Fysioterapeuter Lederstrategi November 2002 Danske Fysioterapeuter DANSKE FYSIOTERAPEUTERS LEDERSTRATEGI 1. Politik...3 2. Lederens rolle og ansvar...3 3. Strategi...5 4. Mål og handling...6 5. Evaluering...8 Danske Fysioterapeuters

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 6. februar 2008.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 6. februar 2008. 19. februar 2008 J.nr. 421.1 JD/VV Referat af hovedbestyrelsesmøde den 6. februar 2008. Til stede: Afbud: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen Charlotte Fleischer Tina Lambrecht Tina Frank

Læs mere

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen.

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen. HB-møde/indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde Tid: Mandag d. 22. oktober 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 6. februar 2007.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 6. februar 2007. HBM/6/2/2007 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 6. februar 2007. 23. februar 2007 J.nr. 421.1 UH Til stede: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen ( punkt 1, 2, 3.1 og 3.3) Charlotte Fleischer

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 23. november 2007.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 23. november 2007. 5. december 2007 J.nr. 421.1 JPC/EH Referat af hovedbestyrelsesmøde den 23. november 2007. Til stede: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen Charlotte Fleischer Carsten B. Jensen Tina Lambrecht

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden Referater til underskrift Sager til diskussion/beslutning Sager til orientering Koordineringspunkter

Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden Referater til underskrift Sager til diskussion/beslutning Sager til orientering Koordineringspunkter Indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 1. og 15. marts 2013. 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2014

Læs mere

HBM/7/1/ januar 2009 J.nr JD/vv. Der forligger referater fra HBM/16/10/2008 samt HMB/27/11/2008 til underskrift.

HBM/7/1/ januar 2009 J.nr JD/vv. Der forligger referater fra HBM/16/10/2008 samt HMB/27/11/2008 til underskrift. 26. januar 2009 J.nr. 421.1 JD/vv Referat af hovedbestyrelsesmøde den 7. januar 2009. Til stede: Johnny Kuhr Tine Nielsen Lise Hansen Tina Lambrecht Tina Frank Brian Errebo-Jensen Marianne Breyen Solvejg

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 16. juni 2008.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 16. juni 2008. 3. juli 2008 J.nr. 421.1 JD/JPC Referat af hovedbestyrelsesmøde den 16. juni 2008. Til stede: Afbud: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen Brian Errebo-Jensen Tina Lambrecht Tina Frank (deltog

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 25. januar 2019

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 25. januar 2019 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 25. januar 2019 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 1.1 Tidsplan 2 Sager til diskussion / beslutning 2.1 Eftersyn af Danske Fysioterapeuters

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

l For referat: Karen Fischer-Nielsen

l For referat: Karen Fischer-Nielsen Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 25. oktober 2010 Dato for udarbejdelse: 5. november 2010 [Dagsordens pkt. / Sagstype] l For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius,

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter december 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter december 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 6.-7. december 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Opfølgning på ekstraordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 4. februar 2009.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 4. februar 2009. 17. februar 2009 J.nr. 421.1 JD/jpc Referat af hovedbestyrelsesmøde den 4. februar 2009. Til stede: Johnny Kuhr (deltog ikke under pkt. 3.6, 3.7, 4.1) Tine Nielsen (deltog ikke under pkt. 3.5, 3.6, 3.7,

Læs mere

Indkaldelse. HB-møde d. 29. august Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 26. juni Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Indkaldelse. HB-møde d. 29. august Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 26. juni Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Indkaldelse HB-møde d. 29. august 2013 Dagsorden 1. Referat fra HBM d. 26. juni 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2014 2.2 Rådgivende forum om vækst blandt selvstændige fysioterapeuter

Læs mere

Referat. TR-rådet 26. april 2016

Referat. TR-rådet 26. april 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 26. april 2016 For referat: Dato for Karen Fischer-Nielsen udarbejdelse: 10. maj 2016 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Lone Guldbæk

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 5.-6. september 2011 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 30. maj 2008.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 30. maj 2008. 10. juni 2008 J.nr. 421.1 JD/JPC Referat af hovedbestyrelsesmøde den 30. maj 2008. Til stede: Johnny Kuhr (under pkt. 3.2 & 3.4, 5 & 6) Birgitte F. Kure Brian Errebo-Jensen Tina Lambrecht Tina Frank Tine

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM marts 2017 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2

Læs mere

Forberedelsesudvalget. UNDERUDVALG VEDR. SUNDHED Tirsdag den 29. august 2006 Kl Amtsgården i Hillerød, mødelokale 23 Møde nr. 4.

Forberedelsesudvalget. UNDERUDVALG VEDR. SUNDHED Tirsdag den 29. august 2006 Kl Amtsgården i Hillerød, mødelokale 23 Møde nr. 4. B E S L U T N I N G E R REGION HOVEDSTADEN Forberedelsesudvalget UNDERUDVALG VEDR. SUNDHED Tirsdag den 29. august 2006 Kl. 17.00 Amtsgården i Hillerød, mødelokale 23 Møde nr. 4 Medlemmer: Vibeke Rosdahl

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter august 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter august 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 30. 31. august 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2 Fortrolig sag 2.3

Læs mere

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 19. marts Dagsorden. 1. Referat fra HBM februar 2014 til godkendelse. 2. Sager til diskussion/beslutning

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 19. marts Dagsorden. 1. Referat fra HBM februar 2014 til godkendelse. 2. Sager til diskussion/beslutning Indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde d. 19. marts 2014 Dagsorden 1. Referat fra HBM februar 2014 til godkendelse 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Udvalget for lønmodtageroverenskomster 2.2 Niveau for

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 15. april 2010.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 15. april 2010. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 15. april 2010. 6. maj 2010 J.nr. 421.1 JK/jpc Til stede: Afbud: Johnny Kuhr Lise Hansen (pkt. 3.1, 3.2, 3.3 & 3.5) Tina Lambrecht Brian Errebo-Jensen Tine Nielsen Solvejg

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Hovedbestyrelsens forretningsorden 2015-16 2.2 Afrapportering

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 27.-28. aug. 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 27.-28. aug. 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 27.-28. aug. 2014 Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 27.-28. august 2014 For referat: Udarbejdelse: Mette Winsløw August

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den

Indkaldelse til HB-møde den Indkaldelse til HB-møde den 14. - 15.09.09 Du kan printe indkaldelsen ved at klikke på print ikonet til højre over overskriften. Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 19/08/09

Læs mere

Afbud: Sussi Rasmussen (ferie). Sanne Ifversen Hansen er på barsel til 1. september og hendes suppleant Merete Mørch har fået nyt job.

Afbud: Sussi Rasmussen (ferie). Sanne Ifversen Hansen er på barsel til 1. september og hendes suppleant Merete Mørch har fået nyt job. UDVALGSREFERAT Referat af møde i TR-rådet (møde 3/2008) den 22/08/2008 J.nr. 4461 Dato for udarbejdelse: 5. sept. 2008 Fulde navn: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Karima

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24.-25. sep. 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24.-25. sep. 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24.-25. sep. 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Budget 2015-16, 2. drøftelse 2.2 Strategiplan 2016, procesplan

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Proces for offentlig

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 15. marts 2007

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 15. marts 2007 HBM/15/3/2007 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 15. marts 2007 3. april 2007 J.nr. 421.1 UH Til stede: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen Charlotte Fleischer Tina Frank Lise Hansen Eva

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december Mødeaktivitetslisten foreligger for perioden

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december Mødeaktivitetslisten foreligger for perioden TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december 2010 1. Referater til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 28.10.2010 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden 2.1 -

Læs mere

Fremtidig lokal og regional tværfaglig struktur vedtaget på LO s ekstraordinære kongres 11. juni 2005

Fremtidig lokal og regional tværfaglig struktur vedtaget på LO s ekstraordinære kongres 11. juni 2005 Fremtidig lokal og regional tværfaglig struktur vedtaget på LO s ekstraordinære kongres 11. juni 2005 Indledning Regeringens strukturreform ændrer danmarkskortet og opgavefordelingen mellem stat, amt og

Læs mere

Tid: Mandag d. 17. og tirsdag d. 18. september 2012 (kl og 9-15)

Tid: Mandag d. 17. og tirsdag d. 18. september 2012 (kl og 9-15) Hovedbestyrelsesmøde Tid: Mandag d. 17. og tirsdag d. 18. september 2012 (kl. 9.15-17 og 9-15) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter oktober 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter oktober 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 2.-3. oktober 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM august 2017 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag

Læs mere

Indkaldelse. HB-møde d. 26. juni Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Indkaldelse. HB-møde d. 26. juni Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Indkaldelse HB-møde d. 26. juni 2013 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 14. maj 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2014 2.2 Samarbejde mellem

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde den 21. april

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde den 21. april Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde den 21. april Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat til drøftelse og herefter underskrift fra HBM 11/03/09 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. Tid: Tirsdag d. 21. august 2012 (kl. 9.

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. Tid: Tirsdag d. 21. august 2012 (kl. 9. Hovedbestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 21. august 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

Indkaldelse. HB-møde d. 13. marts Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Indkaldelse. HB-møde d. 13. marts Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Indkaldelse HB-møde d. 13. marts 2013 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 24. januar 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig 2.2 Vedtægtsændringer 2.3

Læs mere

Mødereferat. Referat af møde for kontaktpersoner for Selvstændige Fysioterapeuter Uden OK 22. Juni 2010 i KBH. Dato for udarbejdelse: 06-07-2010

Mødereferat. Referat af møde for kontaktpersoner for Selvstændige Fysioterapeuter Uden OK 22. Juni 2010 i KBH. Dato for udarbejdelse: 06-07-2010 Mødereferat Referat af møde for kontaktpersoner for Selvstændige Fysioterapeuter Uden OK 22. Juni 2010 i KBH Dato for udarbejdelse: 06-07-2010 Deltagere: Jørn Mortensen, Anne Marie Jensen, Jane Kiss, Stefan

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2017

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2017 Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 27. januar 2017 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 10. februar 2017 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise Hansen, Tina Lambrecht,

Læs mere

HBM/16/4/2002 1. 15. maj 2002 J.nr. 411.10 ULA

HBM/16/4/2002 1. 15. maj 2002 J.nr. 411.10 ULA HBM/16/4/2002 1 15. maj 2002 J.nr. 411.10 ULA Referat af hovedbestyrelsesmøde den 16. april 2002. Til stede: Afbud: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Brian Errebo-Jensen Lena Olsen Maila Pedersen Lise Hansen

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. april 2018

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. april 2018 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. april 2018 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM marts 2018 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2

Læs mere

Mødereferat. Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010. For referat: Stefan Kragh. Dato for udarbejdelse: 1-05-2010

Mødereferat. Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010. For referat: Stefan Kragh. Dato for udarbejdelse: 1-05-2010 Mødereferat Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010 Dato for udarbejdelse: 1-05-2010 l For referat: Stefan Kragh Deltagere: Jørn Mortensen, Anne Marie Jensen, Jane Kiss, Stefan Kragh. Afbud:

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM oktober 2017 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Dobbeltmedlemsskab

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 20. januar 2011

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 20. januar 2011 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 20. januar 2011 Dagsorden 1. Referat til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 09.12.10 2. Sager til diskussion/beslutning

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 4.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 4. Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012 Dato for udarbejdelse: 4. december 2013 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Pernille Hoppe, Lisbet Jensen,

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 28. OKTOBER 2010

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 28. OKTOBER 2010 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 28. OKTOBER 2010 1. Referater til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 21.-22.09.10 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden 2.1

Læs mere

FORRETNINGSORDEN, DECEMBER Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse. 1. Hovedbestyrelsens sammensætning. 2. Hovedbestyrelsesmøder. 3.

FORRETNINGSORDEN, DECEMBER Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse. 1. Hovedbestyrelsens sammensætning. 2. Hovedbestyrelsesmøder. 3. FORRETNINGSORDEN, DECEMBER 2018 Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse 1. Hovedbestyrelsens sammensætning Hovedbestyrelsen består af formanden, de fem regionsformænd, seks repræsentantskabsvalgte medlemmer

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 17. november 2011

Hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 17. november 2011 Hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 17. november 2011 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 6. oktober 2011 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2012 1) At hovedbestyrelsen

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 13. maj 2009.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 13. maj 2009. 28. maj 2009 J.nr. 421.1 JD/jpc Referat af hovedbestyrelsesmøde den 13. maj 2009. Til stede: Afbud: Johnny Kuhr Lise Hansen Tina Lambrecht Tina Frank Brian Errebo-Jensen Marianne Breyen Tine Nielsen Solvejg

Læs mere

13. november 2008 J.nr JD/VV (rettet )

13. november 2008 J.nr JD/VV (rettet ) 13. november 2008 J.nr. 421.1 JD/VV (rettet 28.11.2008) Referat af hovedbestyrelsesmøde den 16. oktober 2008. Til stede: Afbud: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen Brian Errebo-Jensen Tina

Læs mere

Til: Repræsentantskabet. Sektion for arbejdsgivere og Sektion for ansatte og lejere

Til: Repræsentantskabet. Sektion for arbejdsgivere og Sektion for ansatte og lejere Notat Danske Fysioterapeuter Til: Repræsentantskabet Bilag 6B Sektion for arbejdsgivere og Sektion for ansatte og lejere Dato: 14. oktober 2017 Med henblik på entydigt, kollektivt og uvildigt at kunne

Læs mere

TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 23. MARTS Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning

TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 23. MARTS Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 23. MARTS 2011 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 20. januar 2011 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Godkendelse

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 30. januar 2015

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 30. januar 2015 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 30. januar 2015 Dagsorden 1. Velkomst og referat fra HBM december 2014 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Danske Fysioterapeuters innovations-

Læs mere

Vi flytter grænser i organisation, fag og samfund

Vi flytter grænser i organisation, fag og samfund Hvervet som frikøbte politikere Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland I Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland vælges der fem politikere til at varetage den daglige politiske ledelse. De fem politikere vælges

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Referat. Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM januar Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Referat. Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM januar Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 20. april 2017 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 11. maj 2017 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise Hansen, Tina

Læs mere

Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne Breyen. Punkt 1. Meddelelser... 2

Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne Breyen. Punkt 1. Meddelelser... 2 Referat af møde i UPP den 20-02-2013 l Dato for udarbejdelse: 25-02-2013 Deltagere: Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne Breyen Sekretariatet: Karen

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 14. juni 2011

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 14. juni 2011 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsesmøde 14. juni. 2011 For referat: Dato for udarbejdelse: Janus Pill Christensen 15. juni 2011 Deltagere: Johnny Kuhr, Lise Hansen, Tina Lambrecht,

Læs mere

HBM/6/10/2004 1. Korrigeret 27. oktober 2004 J.nr. 411.10 ULA

HBM/6/10/2004 1. Korrigeret 27. oktober 2004 J.nr. 411.10 ULA HBM/6/10/2004 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 6. oktober 2004. Korrigeret 27. oktober 2004 J.nr. 411.10 ULA Til stede: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Birgitte Kure Solvejg Pedersen Lise Hansen Marianne

Læs mere

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015 SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Erik Alstrup, Erik S. Christensen, Anders Dalsager, Anneli Fuchs, Anders H. Johnsen (fra kl. 15), Lise Kapper, Jan Skytte,

Læs mere

HBM/09/03/2010. 26. marts 2010 J.nr. 421.1 JK/jpc. Referat fra HBM 18/02/10 blev godkendt med enkelte bemærkninger, der blev tilføjet referatet.

HBM/09/03/2010. 26. marts 2010 J.nr. 421.1 JK/jpc. Referat fra HBM 18/02/10 blev godkendt med enkelte bemærkninger, der blev tilføjet referatet. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 9. marts 2010. 26. marts 2010 J.nr. 421.1 JK/jpc Til stede: Johnny Kuhr Lise Hansen Tina Lambrecht Brian Errebo-Jensen Tine Nielsen Solvejg Pedersen Lene Christoffersen

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 24. oktober 2007.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 24. oktober 2007. 24. oktober 2007 J.nr. 421.1 JPC/EH Referat af hovedbestyrelsesmøde den 24. oktober 2007. Til stede: Afbud: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen Charlotte Fleischer Eva Hasselbalch Carsten

Læs mere

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER DANSKE FYSIOTERAPETER REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 AD DAGSORDENSPUNKT 4.1 - FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER Forslag 1: Udvidelse af repræsentantskabet og indførelse af dialogmøde mellem

Læs mere

Praksisplan på fysioterapiområdet

Praksisplan på fysioterapiområdet Område: Sundhedsområdet Udarbejdet af: Tine Canvin Afdeling: Praksisafdelingen E-mail: Tine.Canvin@regionsyddanmark.dk Journal nr.: 07/17608 Telefon: 76631409 Dato: 11. august 2009 Notat Praksisplan på

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 13.-14. maj 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 13.-14. maj 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 13.-14. maj 2014 Dagsorden 1. Referat til underskrift 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2013 2.2 Retningslinjer for refusion

Læs mere

3. Oplæg om MED indflydelse ved Line og Charlotte Gruppearbejde og erfaringsudveksling om MED indflydelse

3. Oplæg om MED indflydelse ved Line og Charlotte Gruppearbejde og erfaringsudveksling om MED indflydelse Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR- Møde, region Hovedstaden 08.03 2012 Dagsorden Velkomst og godkendelse af dagsorden 1. Nyt fra Tillidsrepræsentant råd og regionsbestyrelse 2. Møde formanden

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmøde d.6.3.2008

Referat fra regionsbestyrelsesmøde d.6.3.2008 Referat fra regionsbestyrelsesmøde d.6.3.2008 Til stede: Tina Frank, Carsten B. Jensen, Kirsten Møller Hansen, Nina Pedersen, Caroline Wichmann, Jytte Leschly, Kirsten Ægidius, Mette Krarup, Jesper Abildtrup,

Læs mere

Deltagere: Helle Bruun, Zanny Bowley, Kris Gundersen, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann, Maja Bräuner, Brian Errebo-Jensen

Deltagere: Helle Bruun, Zanny Bowley, Kris Gundersen, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann, Maja Bräuner, Brian Errebo-Jensen Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde, Region Onsdag d. 15. 6. 2011, kl. 18-21 Syddanmark. Mødet afholdt v. Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3A, Mødelokale K 2, 6000 Kolding

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2015

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2015 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2015 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Holdningspapir vedr.

Læs mere

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun, Ulla Muldbjerg, Margrethe

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 26. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 13.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 26. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 13. Referat af møde i TR-rådet den 26. marts 2015 Dato for udarbejdelse: 13. april 2015 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Lone Guldbæk Kristensen, Charlotte Larsen og Lisbet

Læs mere

HBM/17/3/2005 1. 8. april J.nr. 411.10 UH. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 17. marts 2005.

HBM/17/3/2005 1. 8. april J.nr. 411.10 UH. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 17. marts 2005. HBM/17/3/2005 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 17. marts 2005. 8. april J.nr. 411.10 UH Til stede: Suppleanter: Fraværende med afbud. Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Vibeke Laumann Lise Hansen Solvejg

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den august 2008.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den august 2008. 2. september 2008 J.nr. 421.1 JD/JPC Referat af hovedbestyrelsesmøde den 20.-21. august 2008. Til stede: Afbud: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen Brian Errebo-Jensen Tina Lambrecht Tina

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 8. december 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 8. december 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 8. december 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM oktober 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Behandling af

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 21. januar 2016, kl. 18.30-20.30. For referat: Sted: Video - LifeSize Deltagere: Bente Andersen, Bjarne Rittig-Rasmussen, Anette Spence, Hans Stryger

Læs mere

Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne Breyen, Brian Errebo-Jensen, Morten Høgh

Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne Breyen, Brian Errebo-Jensen, Morten Høgh Referat af møde i Udvalg for praksisoverenskomster (UP) den 12-09-2013 l Dato for udarbejdelse: 18-09-2013 Deltagere Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

Afdeling: Praksis Udarbejdet af: Annemarie Heinsen Journal nr.: Dato: 27. juni 2018 Telefon:

Afdeling: Praksis Udarbejdet af: Annemarie Heinsen Journal nr.: Dato: 27. juni 2018 Telefon: Afdeling: Praksis Udarbejdet af: Annemarie Heinsen Journal nr.: 18-1123 E-mail: Annemarie.Heinsen@rsyd.dk Dato: 27. juni 2018 Telefon: 4022 0107 Referat Møde: 2. møde i Temagruppen for data og kvalitet

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/02 Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 08:30-11:30. Amtstue Alle 71

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/02 Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 08:30-11:30. Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: 2011/02 Mødedato: torsdag den 24-02-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:30 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Kirsten Bandholtz Birgit Thomsen Jørgen

Læs mere

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOL- LEGIALE VEDTÆGTER

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOL- LEGIALE VEDTÆGTER DANSKE FYSIOTERAPETER REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 AD DAGSORDENSPUNKT 4.1 - FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOL- LEGIALE VEDTÆGTER Forslag 6: Fuldtidshonoreret næstformand Fremsat af: Tine Nielsen, Katja

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 25. og 26. AUGUST 2010

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 25. og 26. AUGUST 2010 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 25. og 26. AUGUST 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 18.05.10 & HBM 10.06.10 2. Mødeaktivitet

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 25. - 26. august 2010.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 25. - 26. august 2010. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 25. - 26. august 2010. 6. september 2010 J.nr. 421.1 JF/jpc Til stede: Afbud: Johnny Kuhr Lise Hansen Tina Lambrecht Brian Errebo-Jensen Tine Nielsen Tina Frank Solvejg

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 12. april 2007.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 12. april 2007. HBM/12/4/2007 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 12. april 2007. 24. april 2007 J.nr. 421.1 UH Til stede: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen Charlotte Fleischer Lise Hansen Eva Hasselbalch

Læs mere

TR-Netværksmøde den 21. november 2016.

TR-Netværksmøde den 21. november 2016. TR-netværket Region Syddanmark TR-Netværksmøde den 21. november 2016. Emne: Netværksmøde for tillidsrepræsentanter Afholdt dato: Mandag den 21. november 2016 Tidspunkt: Kl. 9-14 Sted: Bramdrupdam Hallerne

Læs mere

Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen, Charlotte Larsen, Lene Lebech og Lisbet Jensen

Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen, Charlotte Larsen, Lene Lebech og Lisbet Jensen Referat af møde i TR-rådet den 7. januar 2015 Dato for udarbejdelse: 21. januar 2015 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen, Charlotte Larsen,

Læs mere