Andelsboligforeningen Brande

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Andelsboligforeningen Brande"

Transkript

1 600 Andelsboligforeningen Brande Ribe, den 12. februar 2016 Referat af bestyrelsesmødet tirsdag, den 5. april 2016, kl Deltagere: Til stede var: Kamma Ebsen, Frank Overgaard, Annet Mesnickow, Amela Dragovic og Birgit Kristensen. Afbud: Fraværende: Fra Boligkontoret Danmark: Asger Helles (ref.) Dagsorden: 1) Godkendelse af sidste mødes referat 2) Meddelelser fra formanden 3) Meddelelser fra Boligkontoret Danmark 4) Afdelingerne 5) Eventuelt Referat: Ad. Punkt 1: Godkendelse af sidste mødereferat. Referatet fra ordinært bestyrelsesmøde den 16. februar 2016, blev gennemgået og underskrevet. Ad. Punkt 2: Meddelelser fra formanden. Kamma Ebsen orienterede om følgende: Gavlmaleriforeningen MUREN i Brande har den 25. marts 2016 fremsendt den , hvor de ansøger om kr ,00 til renoveringsprojektet af kunstværket Legetøjsdyret, der er placeret på Andelsboligforeningen Brandes ejendom i Torvegade. Gavlmaleriforeningen MUREN s formand Jytte Gottlieb oplyste endvidere: Kunstværket Legetøjsdyr (1968), udført af den nu afdøde kunstner Leif Jepsen, renoveres/opmales i de originale farver. Som aftalt istandsættes ovennævnte kunstværk, og finansieringen er stort set på plads. Vi vil dog tillade os at ansøge Andelsboligforeningen om kr. til håndværkerudgifterne i forbindelse med projektet.

2 601 Budget: Udgifter inklusiv moms Kr. Håndværkerudgifter (iflg. tilbud) Annoncer Indvielse Togbillet Kbh./Brande t/r 800 og ophold/forplejning til kunstnerens datter/arving i 1 døgn Plade til gavlen med kunstnernavn m.v. 500 I alt Indtægter: Nordea (bevilget) Andre sponsorer (bevilget) Ikast-Brande Kommune (bevilget) Andelsboligforeningen (det ansøgte) Egen finansiering I alt Vi glæder os til opgaven, og Andelsboligforeningen bliver naturligvis informeret, når projektet går i gang. Med venlig hilsen Gavlmaleriforeningen MUREN Bestyrelsen besluttede, at bevilge det ansøgte beløb på kr ,00 og beløbet finansieres af arbejdskapitalen. Bestyrelsen debatterede efterfølgende om kunstværket Legetøjsdyr kunne bruges som Andelsboligforeningen Brandes loge, da kunstværket er meget i øjefaldende og er placeret på boligforeningens ejendom. Bestyrelsen besluttede, at undersøge om der skulle være copyright rettigheder, hvis kunstværket skal bruges som logo. Lokalrådsmøde i Lokalråd Ribe Hermed indkaldes til lokalrådsmøde i Lokalråd Ribe, torsdag, den 28. april 2016 kl på Bramdrupdam Kro, Vejlevej 332, 6000 Kolding. Dagsordenen indeholder punkter; som nyt fra Boligkontoret Danmark, herunder det forestående repræsentantskabsmøde, regnskab 2015 og budget 2017 samt orientering om den boligpolitiske situation v/ Michael Demsitz og Lisbet Riis, råd til husleje v/ Charlotte Sommer Bjørnsgaard, flygtningesituationen hvordan tackler vi det i Boligkontoret? v/ Charlotte Sommer Bjørnsgaard, nyt fra Lokalrådet og nyt fra udvalg og netværksgrupper (deltagerne i de forskellige udvalg / netværksgrupper orienterer). Et punkt på dagsordenen er også BDKprisen, hvor man kan indstille en frivillig, der gør en forskel i din boligafdeling, en ildsjæl i boligafdelingen, der frivilligt arbejder for fællesskabet. F.eks. kan det være hundelufteren, besøgsvennen, fodboldtræneren, lektiehjælperen, eller den glade festarrangør. Så er her muligheden for at hylde og anerkende det ulønnede og frivillige engagement ved at indstille den/de personer til lokalrådsprisen. Vinder man lokalrådsprisen, giver det mulighed for at vinde BDKprisen og dermed op til kr. I vurderingen bliver der lagt vægt på: At det er en nytænkende, ulønnet og frivillig aktivitet At elementerne åbenhed og integration gerne må indgå i aktiviteten At der er et klart ønske til, hvad pengene skal bruges til

3 602 Bestyrelsen besluttede at indstille afdelingsbestyrelsesmedlem og organisationsbestyrelsesmedlem til Lokalprisen / BDKprisen. Følgende deltager i lokalrådsmødet på Bramdrupdam Kro: Kamma Ebsen, Frank Overgaard, Annet Mesnickow og Birgit Kristensen. Møde i Marketingsudvalget. Som medlem af Boligkontoret Danmarks marketingsudvalg deltog Kamma Ebsen den 7. marts 2016 i en besigtigelsestur til Horsens, hvor udvalget besigtigede ny opførte boliger, hvor en del af strømforbruget kom fra et solcelleanlæg, der individuelt var placeret på taget af lejerens bolig. Et spændende byggeprojekt. Andelsboligforeningen Brande - Gildesalen. Kamma Ebsen orienterer Heidi fra Boligkontoret Danmark i Ribe og varmemester Lynge om de ny regler for benyttelse af gildesalen på Mosevænget. Bestyrelsen besluttede endvidere, at der skal indkøbes stole til børn, som skal købes i IKEA. Det årlige stormøde med afdelingsbestyrelser afholdes i år torsdag den 7. april 2016 kl Ad. Punkt 3: Meddelelser fra Boligkontoret Danmark. Asger Helles orienterede om følgende: Office kurser Boligkontoret Danmark tilbyder nu Office kurser til beboerdemokrater og ansatte. Der er plads til deltagere pr. kursus. Man vil efter tilmelding få en bekræftelse på deltagelse. I tilfælde af at der er for mange tilmeldte, vil man ligeledes blive kontaktet med et løsningsforslag. Kurserne afholdes alle på Havneholmen eller i Odense, begge steder fra kl ,00. KURSER: Excel, daglig bruger Word Excel udvidet Personlig effektivitet (outlook) Powerpoint Man indstiller, at ejendomsfunktionær Lynge Ahlgreen bliver tildelt et Outlook kursus d. 1. juni 2016, for at effektivisere sine arbejdsdage mere og bedre. Pris kr ,00. Bestyrelsen besluttede, at Lynge Ahlgreen kommer på et Outlook kursus Maling af Andelsboligforeningen Brandes lokalkontor. I forbindelse med Andelsboligforeningen Brandes 75 års jubilæum, modtog boligforeningen et gavekort på malerarbejde på en del af lokalkontoret. Bestyrelsen besluttede, at hele lokalkontoret skal males. Driftschefen tager kontakt til malerfirmaet vedrørende tilbud på hele kontoret fratrukket gavekortet.

4 603 Tørretumbler afdeling 3. Flere beboere har igennem længere tid klaget over, at der mangler kapacitet med tørretumblerne i afdeling 3. Indkøb af en ekstra tørretumbler vil kunne løse den manglende kapacitet. Bestyrelsen besluttede, at der skal indkøbes en ekstra tørretumbler inden for vedligeholdelsesbudgettet rammer på konto 116. Hvis der ikke er afsat midler til indkøb af ny tørretumbler, skal sagen fremlægges på næste bestyrelsesmøde, hvor bestyrelsen finansierer tørretumbleren via et tilskud fra arbejdskapitalen. Ad. punkt 4: Afdelingerne. Asger Helles orienterede om følgende: Ledige boliger i Andelsboligforeningen Brande, opgjort pr. 5. april Adresse Pr. Str./m2 Indskud Leje excl. forbrug Blichersvej 31, 2.th. 01/ /91, , ,- ** Blichersvej 31, 1.th. 01/ /91, , ,- ** Ørbækvej 13, 2.tv. 15/ / , ,- * Mosevænget 6 st. tv. 15/ / , ,- * Ude i tilbud * Annonceres ** Ikast-Brande Kommune har tidligere henvendt sig vedrørende 3-4 værelses boliger til flygtninge. Der tages kontakt til Ikast-Brande Kommune vedrørende de 2 ledige boliger på Blichersvej d.d. Skriftlig redegørelse fra driftschef Jan Erik Vadstrup Larsen Generelt. Jysk Vagtcentral Der er indgået en aftale med Finn fra Jysk Vagtcentral vedrørende opkobling til deres vagtsystem i indeværende uge. Jysk Vagtcentral har modtaget en håndværkerliste fra Andelsboligforeningen Brande til de situationer, hvor vagtcentralen skal rekvirere hjælp. Hvis der opstår problemer uden for arbejdstiden, skal beboerne ringe på Lynges fastnetnummer, så stiller den automatisk om til Jysk Vagtcentral, hvorfra de så klarer opgaverne. Afdeling 1. Der har været et uheld med elevatoren i Torvegade, hvor en beboer er faldet ind i elevatoren, idet den var under reparation. Beboeren mente ikke, der var skiltet med under reperation Thyssen Kropp Elevator varetog reparationen og de har tilkendegivet, at man havde skiltet med at elevator var under reperation. Den 5. april 2016 er der fremsendt en skadeanmeldelse til vores forsikring, og så tager vi den derfra.

5 604 Lukket dagsordenspunkt: Fælleslokalet på Blichersvej Man har konstateret, at gulvet i fælleslokalet på Blichersvej, er råddent. Det kan ikke betale sig at få det repareret, idet strøerne ikke dur mere. Nyt gulv koster ca. kr inkl. moms. Det indstilles, at driftschefen vurderer om omkostningerne til nyt gulv kan medtages under renoveringen af kælderen, der er budgetteret på konto 116, vedligeholdelse. Bestyrelsen besluttede, at udgiften til udskiftningen af gulvet, skal medtages ved markvandringen til næste budgetperiode, hvis gulvet ikke kan finansieres via konto 116. Ventilation på Blichersvej Ventilationssystemet på Blichersvej kører ikke optimalt. Der er to ventilatormotorer, hvis motorlejer allerede er defekte og skal udskiftes af Exhausto, i nærmeste fremtid. Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning

6 605 CJ Group Der er stadigvæk et mellemværende med CJ Group, som har et tilgodehavende på små kr ,-. Man afventer en færdigmelding på de ting vi har påpeget, inkl. elevatoren. De personer, der synede elevatoren i sin tid, har tilkendegivet, at der ikke må være fugtigt inde i elevatortårnet. DAI arkitekterne mener, det er elevatorfirmaet, Elevatorfirmaet mener, det er CJ Group og CJ Group mener, det er en konstruktionsfejl fra DAI arkitekterne. Ifølge sagsforløbet, er der mange løse ender, men Ellen fra BDK BYG varetager sagsbehandling med de involverede parter, for at få en afgørelse på sagen. Afdeling 3 Ejendomsfunktionærerne Lynge og Leif maler lidt i kælderen, efter at graffitimalere har været på spil. Pt. er der ikke de store planer med afdelingen, vedrørende drift og vedligehold, men der er småting, hvor finansieringen ikke er på plads. Man afventer markvandringen, hvor småtingene tages med i budgettet. Afdeling 7. Fra afdeling 7, er der indkommet forslag til markvandringen. De samme forslag der blev stillet til det ekstraordinære afdelingsmøde i onsdags. Jeg skriver dem ind, så vi er sikker på de kommer med i referatet, som danner grundlag for budgettet. Lukket dagsordenspunkt:

7 606 Indkøb af nye maskiner Ejendomsfunktionærerne har fremsat et ønske om køb af en tipvogn til den nye Egholm traktor, for at opnå en større effektivitet i deres arbejde. Driftschef Jan Erik Vadstrup Larsen indstiller over for bestyrelsen, at man indkøber en tipvogn til ca. kr ,00, der finansieres via de budgetterede henlæggelser, til indkøb af maskiner. I Andelsboligforeningen Brandes maskinpark har man pt. en gammel trailer som er udtjent. Driftschef Jan Erik Vadstrup Larsen indstiller over for bestyrelsen, at man indkøber en ny trailer der finansieres via de budgetterede henlæggelser, til indkøb af maskiner. Ad. punkt 5: Eventuelt. Møder 2016: Se bilag. Kamma Ebsen Formand Frank Overgaard Næstformand Annet Mesnickow Bestyrelsesmedlem Amela Dragovic Bestyrelsesmedlem Birgit Kristensen Bestyrelsesmedlem

Andelsboligforeningen Brande

Andelsboligforeningen Brande 509 Andelsboligforeningen Brande Ribe, den 28. april 2014 Referat af bestyrelsesmødet torsdag, den 24. april 2014, kl. 1715. Deltagere: Til stede var: Afbud: Kamma Ebsen, Frank Overgaard, Leif Elkjær,

Læs mere

Andelsboligforeningen Brande

Andelsboligforeningen Brande 514 Andelsboligforeningen Brande Ribe, den 1. juli 2014 Referat af bestyrelsesmødet tirsdag, den 24. juni 2014, kl. 1700. Deltagere: Til stede var: Kamma Ebsen, Finn Iversen, Frank Overgaard, Leif Elkjær,

Læs mere

Andelsboligforeningen Brande

Andelsboligforeningen Brande 542 Andelsboligforeningen Brande Ribe, den 28. december 2014 Referat af bestyrelsesmødet torsdag, den 10. december 2014, kl. 1900. Deltagere: Til stede var: Kamma Ebsen, Frank Overgaard, Ulla Kristensen

Læs mere

Andelsboligforeningen Brande

Andelsboligforeningen Brande 504 Andelsboligforeningen Brande Ribe, den 7. februar 2014 Referat af bestyrelsesmødet torsdag, den 6. februar 2014, kl. 1715. Deltagere: Til stede var: Kamma Ebsen, Frank Overgaard, Leif Elkjær, Finn

Læs mere

703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE. Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby.

703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE. Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby. 703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE REFERAT Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl. 17.00 i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby. Bestyrelsen: Formand Merete Sivertsen, Niels

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmødet den 11. oktober 2016 kl på kontoret, Mosevænget 16, Brande.

Dagsorden til bestyrelsesmødet den 11. oktober 2016 kl på kontoret, Mosevænget 16, Brande. REFERAT Dagsorden til bestyrelsesmødet den 11. oktober 2016 kl. 1000 på kontoret, Mosevænget 16, Brande. Udsendt til: Kamma Ebsen, Frank Overgaard, Annet Mesnickow, Birgit Kristensen og Emma Schnedler.

Læs mere

Midtjysk Boligselskab. Indkaldelse

Midtjysk Boligselskab. Indkaldelse Midtjysk Boligselskab Efter aftale med formand Bjarne Almind Johansen indkaldes der hermed til bestyrelsesmøde tirsdag den 20. maj kl 16.00 på afdelingskontoret i Skanderborg Til: Bestyrelsen: Ejendomsfunktionær:

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. 28. oktober 2015 / Fælleshuset Rønnebærparken. Navn Adresse På valg. Navn Adresse På valg

Ordinært afdelingsmøde. 28. oktober 2015 / Fælleshuset Rønnebærparken. Navn Adresse På valg. Navn Adresse På valg Ordinært afdelingsmøde Selskab/afdelingsnr: 647-21. Mødedato/sted: 28. oktober 2015 / Fælleshuset Rønnebærparken. Antal fremmødte husstande: 31 (62 stemmer) Afdelingsformand: Navn Adresse På valg Afdelingsbestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 7. juni 2016 kl på kontoret, Mosevænget 16, Brande.

Referat fra bestyrelsesmødet den 7. juni 2016 kl på kontoret, Mosevænget 16, Brande. REFERAT Referat fra bestyrelsesmødet den 7. juni 2016 kl. 1230 på kontoret, Mosevænget 16, Brande. OBS! Mødet starter med fælles spisning på kontoret. Til stede: Kamma Ebsen, Frank Overgaard, Annet Mesnickow,

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 22

Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 22 Sted: Gildesalen, Hældagervej 75 Dato: Den 28. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 47 beboere + bestyrelsen

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Andelsboligforeningen Lundegaard Bestyrelse Referat -møde den 4. februar 2014 kl.18:00 Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Deltagere:

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 22-10-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Afbud Referent Mødeleder Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson,

Læs mere

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken Dagsorden til bestyrelsesmøde 19-12-2012 MEDBORGERHUSET KORSKÆR Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 19. december 2012, kl. 15.45 i Medborgerhuset, Korskærparken Indkaldt til mødet: Lone Hartung, Else

Læs mere

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej Referat ordinært afdelingsmøde afholdt torsdag den 18. oktober 2012 kl. 16:30 i fælleslokalet beliggende Bragesvej, Væggerløse.

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmødet den 13. december 2016 kl på kontoret, Mosevænget 16, Brande.

Dagsorden til bestyrelsesmødet den 13. december 2016 kl på kontoret, Mosevænget 16, Brande. REFERAT Dagsorden til bestyrelsesmødet den 13. december 2016 kl. 1000 på kontoret, Mosevænget 16, Brande. Udsendt til: Kamma Ebsen, Frank Overgaard, Annet Mesnickow, Birgit Kristensen og Emma Schnedler.

Læs mere

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 6. februar 2015 Referat Den 29. januar 2015 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 81 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

Tirsdag den 14. juni 2016 klokken 17:15. Administrationen, Bakkegade 25, 3400 Hillerød

Tirsdag den 14. juni 2016 klokken 17:15. Administrationen, Bakkegade 25, 3400 Hillerød Til bestyrelsen Boligselskabet Nordsjælland Hillerød, 16. juni 2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Boligselskabet Nordsjælland Tirsdag den 14. juni 2016 klokken 17:15 Administrationen, Bakkegade 25, 3400

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Godkendelse af dagsorden... 2 Godkendelse af referat... 2 Boligselskabet Søllerød Ældrebolig Selskab... 2 Afdeling 1 Nærum Hovedgade...

Godkendelse af dagsorden... 2 Godkendelse af referat... 2 Boligselskabet Søllerød Ældrebolig Selskab... 2 Afdeling 1 Nærum Hovedgade... Boligselskabet Søllerød Ældreboligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 8. april 2014 kl. 12.00 Fælleslokalet, Gl. Nærum skole Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

REFERAT af. bestyrelsesmøde i A.B. Vejen Byggeselskab. mandag den 17. august 2015 kl. 17.00 på Andelsselskabet BO SYD s kontor i Vejen.

REFERAT af. bestyrelsesmøde i A.B. Vejen Byggeselskab. mandag den 17. august 2015 kl. 17.00 på Andelsselskabet BO SYD s kontor i Vejen. REFERAT af Referat nr. 1154 bestyrelsesmøde i A.B. Vejen Byggeselskab mandag den 17. august 2015 kl. 17.00 på Andelsselskabet BO SYD s kontor i Vejen. Mødedeltagere Fraværende (med afbud). Leif Nielsen,

Læs mere

Boligforeningen Hvidovrebo 30 August 2011. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset.

Boligforeningen Hvidovrebo 30 August 2011. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset. Referat Afdelingsmøde August 2011 Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset. Til stede var: 27 lejemål + Johnny Ford Christel Halberg Frans Sarauw Jack Karoliussen

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær.

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær. Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca. 19.30 i selskabslokalet beliggende Højkær. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev.

Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af

Læs mere

Nanna Møller Kristensen org.best./afd.30-26

Nanna Møller Kristensen org.best./afd.30-26 Boligselskabet Nykøbing Mors Referat af organisationsbestyrelsesmøde, torsdag den 25. september 2014 kl. 13.00, i gildesalen Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Kundeservice...

Læs mere

Side. I mødet deltog fra repræsentantskabet:

Side. I mødet deltog fra repræsentantskabet: Skagen Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 5. marts 2014 efter bestyrelsesmødet, som repræsentantskabet overværer i Hvide Hus, Skagen Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød. 27. juni 2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Ulrik Steffensen, Frank Polauke, Olaf Wacherhausen, Lau Ostenfeldt, Kirsten Sørensen. Poul Reynolds.

Læs mere

Boligselskabet Sæbjørnshuse i Gladsaxe

Boligselskabet Sæbjørnshuse i Gladsaxe Boligselskabet Sæbjørnshuse i Gladsaxe Referat af organisationsbestyrelsesmøde, som blev afholdt torsdag den 14. juni 2016, kl. 17.00, i selskabslokalet, Sæbjørnsvej 9, 2880 Bagsværd. Fra Boligkontoret

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 43 Torsdag den 12. november 2015 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Iben Skov Jensen Morten Andersen

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. 26. februar 2014 kl. 19:00. i Beboerhuset, Ligustervænget 6 A

Ordinært afdelingsmøde. 26. februar 2014 kl. 19:00. i Beboerhuset, Ligustervænget 6 A den 19. februar 2014 Side 1 af 5 1705 BIG 1705 / Lejer 26-02-2014 19:00 26-02-2014 22:00 Til beboerne Hermed fremsendes endelig dagsorden for med følgende dagsorden: Ordinært afdelingsmøde 26. februar

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger Boligselskabet Domea Solrød Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes tirsdag den 9. december 2014 kl. 17.00 i afdeling 3`s fælleslokale beliggende Christians Torv 84. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00 Møde -referat Sted Start 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lars Olsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere suppleant Rinda Faurskov og direktør Per

Læs mere

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen tirsdag den 6. september 2016, kl. 16.30, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmøde nr. 110, 7. december 2015 kl i bestyrelseslokalet, Adelgade 107, 5400 Bogense.

Referat af organisationsbestyrelsesmøde nr. 110, 7. december 2015 kl i bestyrelseslokalet, Adelgade 107, 5400 Bogense. Referat af organisationsbestyrelsesmøde nr. 110, 7. december 2015 kl. 16.00 i bestyrelseslokalet, Adelgade 107, 5400 Bogense. Til stede: Fra bestyrelsen: Fra administrationen: Afbud: Klaus Bentzen, Hans

Læs mere

Afdelingsmøde. Afdeling 12 Skovvej 6-10

Afdelingsmøde. Afdeling 12 Skovvej 6-10 Afdelingsmøde Afdeling 12 Skovvej 6-10 Tidspunkt: Onsdag den 12. september 2018 kl. 17.30-18.30 Sted: Smedevej 28 Tilstede fra boligforeningen: Anders Kjær Lisbeth Pind Mikkel Poulsen Antal fremmødte beboere:

Læs mere

Referat Tønder Andelsboligforening Mandag den 1. december 2014, kl. 16.00 Torvet 2 - Tønder. Tønder Andelsboligforening.

Referat Tønder Andelsboligforening Mandag den 1. december 2014, kl. 16.00 Torvet 2 - Tønder. Tønder Andelsboligforening. Referat Mandag den 1. december 2014, kl. 16.00 Torvet 2 - Tønder Side 1 af 15 Indholdsfortegnelse 1.Godkendelse af referat...4 1.1.Bestyrelsesmøde den 15. september 2014...4 2.Efterretningssager...4 2.1.Totalt

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 4. juni 2019 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Midsommerfest

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009.

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Ved mødet start kl. 19.00 var 60 husstande mødt frem. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Formanden

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Bestyrelsen

ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Bestyrelsen ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Bestyrelsen Referat fra regnskabsmøde med organisationsbestyrelsen, tirsdag den 27. maj 2014 kl. 17.00 på Næsbyhoved Skov, Odense. Til stede: Fra administrationen: Formand

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 8. september 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 28. august 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 15. november 2016 Referat af Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato og -tid torsdag

Læs mere

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej Herning 6. maj 2015 M: E:

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej Herning 6. maj 2015 M: E: Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 6. maj 2015 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Bestyrelsesmøde

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere tidligere

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: 18.00 på Malling Kro Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis KB Best.medlem Frederik Schrøder FS Best.medlem

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 5. november 2013 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Den udførte revision har ikke givet anledning til bemærkninger eller anbefalinger til forvaltningen.

Den udførte revision har ikke givet anledning til bemærkninger eller anbefalinger til forvaltningen. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 22. februar 2012, kl. 18.30 Fraværende: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 25. januar

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. marts 2016 kl. 17.00 Mødested: Marsvej

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 11. januar 2017, kl Servicecentralen, Paltholmterrasserne 15, 3520 Farum

Organisationsbestyrelsesmøde den 11. januar 2017, kl Servicecentralen, Paltholmterrasserne 15, 3520 Farum Møde den 11. januar 2017 den 11. januar 2017, kl. 16.00 Servicecentralen, Paltholmterrasserne 15, 3520 Farum Tilstede: Gerd Karlsen, Anette Ågård Nielsen, Thomas Jensen, Erik Moesby Nordstrøm, Annelise

Læs mere

Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 24. februar 2016 kl i Fælleshuset Nøddehegnet Næstved

Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 24. februar 2016 kl i Fælleshuset Nøddehegnet Næstved Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 24. februar 2016 kl. 19.00 22.00 i Fælleshuset Nøddehegnet 14 4700 Næstved Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Deltagelse: Karsten Høy-Petersen, Christian Scheelhardt, Søs Nygaard og fra Boligkontoret driftschef Finn Weidekamp og chefkonsulent Gitte Weien.

Deltagelse: Karsten Høy-Petersen, Christian Scheelhardt, Søs Nygaard og fra Boligkontoret driftschef Finn Weidekamp og chefkonsulent Gitte Weien. Boligselskabet BSB Søllerød R E F E R A T til organisationsbestyrelsesmøde, som blev afholdt torsdag den 7. februar 2013, kl. 16.00-21.00. Mødet afholdtes hos Boligkontoret Danmark, Røjelskær 15, 2. sal,

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00 DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Karin, Mads, Pia K., Aase. Afbud fra varmemester Per N., Klaus og Per Chr. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 3. Rettelse til AD. 4 a.

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 11. marts 2015 kl. 13.00 i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 11. marts 2015 kl. 13.00 i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 11. marts 2015 kl. 13.00 i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning...

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT. til hovedbestyrelsesmøde (83) onsdag 26. august 2015 kl. 18.00 hos FA09, Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup.

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT. til hovedbestyrelsesmøde (83) onsdag 26. august 2015 kl. 18.00 hos FA09, Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup. Brøndby, den 31. august 2015 ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT til hovedbestyrelsesmøde (83) onsdag 26. august 2015 kl. 18.00 hos FA09, Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup. Deltagere: Allan Rasmussen

Læs mere

ARBEJDERNES ANDELSBOLIGFORENING AF HORSENS. Referat fra bestyrelsesmøde

ARBEJDERNES ANDELSBOLIGFORENING AF HORSENS. Referat fra bestyrelsesmøde ARBEJDERNES ANDELSBOLIGFORENING AF 1938 - HORSENS Referat fra bestyrelsesmøde Mandag den 14. maj 2018, kl. 17.30 på kontoret, Kongensgade 25, 8700 Horsens. Indkaldt til mødet: Poul Erik Rasmussen, Leif

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 31. august 2017 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 24. august 2017 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 9

AAB Silkeborg Afdeling 9 AAB Silkeborg Afdeling 9 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 7. september 2016 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Hans Ole Zacho Poul Rosenkvist

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 12. september 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 12. september 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 23. oktober, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 12.

Læs mere

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 6. juni 2016

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 6. juni 2016 Afdelingsmøde Afdeling 4 mandag den 6. juni 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 28-08-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Anders Enevoldsen, Knud Weiss, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag, den 23. april 2015, kl i mødelokalet, Tangevej 28, Ribe.

Referat af bestyrelsesmøde torsdag, den 23. april 2015, kl i mødelokalet, Tangevej 28, Ribe. Ribe Boligforening. Ribe, den 23. april 2015 Referat af bestyrelsesmøde torsdag, den 23. april 2015, kl. 16.30 i mødelokalet, Tangevej 28, Ribe. Deltagere: Fra bestyrelsen: Jens Hunderup, Annalise Graumann,

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Clausen, formand Rose Petersen, medlem Jean Torp, medlem Kaj Oluf Andersen, medlem Erik Zastrow, medlem

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Clausen, formand Rose Petersen, medlem Jean Torp, medlem Kaj Oluf Andersen, medlem Erik Zastrow, medlem Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes tirsdag, den 25. november 2014, kl. 18.00 i mødelokalet Lindeholmen 2. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE, TORDAG D. 11. JUNI 2015 NR. 44

Referat fra BESTYRELSESMØDE, TORDAG D. 11. JUNI 2015 NR. 44 Referat fra BESTYRELSESMØDE, TORDAG D. 11. JUNI 2015 NR. 44 Mødet blev afholdt på kontoret kl. 16.30. Tilstede: Bestyrelsen: Mail-adresse: (VK) Villy Knudsen Formand slusen@webspeed.dk (MT) Merete Tolsgård

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmøde torsdag 24. november 2016 kl i fælleshuset Landbogården, Nørregade 49, Ejby.

Referat af organisationsbestyrelsesmøde torsdag 24. november 2016 kl i fælleshuset Landbogården, Nørregade 49, Ejby. Boligforeningen Lillebælt Bestyrelsen Referat af organisationsbestyrelsesmøde torsdag 24. november 2016 kl. 16.30 i fælleshuset Landbogården, Nørregade 49, Ejby. Til stede var: Alex Gren (AG), Karin Gregersen

Læs mere

Referat onsdag den 1. februar 2017, kl Storegade 34 - Skærbæk

Referat onsdag den 1. februar 2017, kl Storegade 34 - Skærbæk Referat onsdag den 1. februar 2017, kl. 10.00 Storegade 34 - Skærbæk Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1.Godkendelse af referat...3 2.Efterretningssager...3 3.Landsbyggefondsmidler...4 4.Dispositionsfonden...4

Læs mere

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B.

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 10.03.2015. Referat af: Referat nr. 6.1 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.03.15 kl. 18.30 21.45 Marts DIRIGENT: MAIBRITT GÛNTHER AD. 1 Fremmødte

Læs mere

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 28. oktober 2015 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmøde tirsdag 27. oktober 2015 kl i fælleshuset Sønder Allé 61, Strib

Referat af organisationsbestyrelsesmøde tirsdag 27. oktober 2015 kl i fælleshuset Sønder Allé 61, Strib Boligforeningen Lillebælt Bestyrelsen Referat af organisationsbestyrelsesmøde tirsdag 27. oktober 2015 kl. 16.30 i fælleshuset Sønder Allé 61, Strib Til stede var: Alex Gren (AG), Karin Gregersen (KG),

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, regionschef Erik Lønne Gottfredsen og driftschef Mikki Frandsen. Der var afbud fra formand Jørgen Østergaard.

Øvrige deltagere: Fra Domea, regionschef Erik Lønne Gottfredsen og driftschef Mikki Frandsen. Der var afbud fra formand Jørgen Østergaard. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 19. september 2012 kl. 16.00, i afdeling Buen, Buen 11 i Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 4. september 2019 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Emne

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. maj 2015, kl. 16.30

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. maj 2015, kl. 16.30 Side 1/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. maj 2015, kl. 16.30 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Leo Kristensen Aase

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 42 den 27. marts 2015 kl. 12.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Fraværende: Bjarne Lassen Lene Weyergang

Læs mere

Revideret dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Heidi Jensen, formand Anne Cathrine Sørensen, næstformand Anna Hynding

Revideret dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Heidi Jensen, formand Anne Cathrine Sørensen, næstformand Anna Hynding Boligforeningen ASBO Referat fra ordinært organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 11. juli 2013 kl. 17.00 Mødet blev afholdt på Boligcenter Augustenborg, Hertugtorvet 14. Augustenborg. Pga. ferie er bestyrelsesmødet

Læs mere

Rettelse til dagsorden: Årsrundgangen den 12. marts 2012 er kl. 15.00.

Rettelse til dagsorden: Årsrundgangen den 12. marts 2012 er kl. 15.00. Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde den 7. marts 2012 Afdeling 1-6071/1-6072 Hørgården 1 og 2 Referat udsendt den 28. marts 2012 Deltagere Afdelingsbestyrelsen: Tom Smith, Susan Sagnsby, Jan Friberg,

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Side 1/6 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Fra organisationsbestyrelsen: Nils Vinther Fra administrationen: Peter Andersen

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 26. februar 2014 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 26. februar 2014 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 26. februar 2014 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 14. april 2015 kl. 18.00

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 14. april 2015 kl. 18.00 Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd Mødested: Kontoret Kallemosen 16, Aabenraa. tirsdag den 14. april 2015 kl. 18.00 Deltagere: Leif Poulsen LP, Monika Löck ML, Svend Jensen SJ, Bent Christensen

Læs mere

Holbæk Ældreboligselskab Indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 20. juni 2013 kl. 10.00-12.00 i Elmelunden

Holbæk Ældreboligselskab Indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 20. juni 2013 kl. 10.00-12.00 i Elmelunden Holbæk Ældreboligselskab Indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 20. juni 2013 kl. 10.00-12.00 i Elmelunden Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af årsberetning... 2 3 Godkendelse

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Referat Den 31. oktober 2013. Brøndby, den 4. november 2013. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 31. oktober 2013. Brøndby, den 4. november 2013. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 4. november 2013 Referat Den 31. oktober 2013 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 74 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

Robert Kaas Susanne Bergstedt (SB) Kjeld Nielsen Anne Grethe Have (AGH) Fra administrationen deltog: Hans H. Appel (HHA) (ref.)

Robert Kaas Susanne Bergstedt (SB) Kjeld Nielsen Anne Grethe Have (AGH) Fra administrationen deltog: Hans H. Appel (HHA) (ref.) Rødekro Andelsboligforening 551 Bestyrelsesmøde, mandag den 17. juni 2019, på foreningens kontor. Mødet startede kl. 18.00 Til stede var fra bestyrelsen: Hans Chr. Nielsen, formand (HCN) Robert Kaas (RK)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 153, mandag den 11. november 2013 kl. 16.00.

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 153, mandag den 11. november 2013 kl. 16.00. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 153, mandag den 11. november 2013 kl. 16.00. Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Referat af repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 16. november 2016 Referat af repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Deltagere Afbud Ikke mødt Dagsorden Egebjerghavens Fælleshus, Egebjerg Bygade 2 Onsdag den 2. november

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen i København 27. april 2017 Sted og tidspunkt Deltagere Afbud Afdeling

Læs mere

DAGSORDEN. til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND. 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup

DAGSORDEN. til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND. 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup DAGSORDEN til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND Tid og sted: Onsdag den 19. maj 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup & Torsdag den 20. maj 2010 kl. 18.00 på Køgevej 46, 4000 Roskilde Afbud:

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 62 den 27. marts 2015 kl. 9.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Fraværende: Frederik Voetmann Bæhr Maja

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Svend Aage Jacobsen, formand Mathias Knudsen, næstformand Linda Lassen, medlem

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Svend Aage Jacobsen, formand Mathias Knudsen, næstformand Linda Lassen, medlem Solgårdens Ældreboliger S/I Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 28. maj 2015 kl. 15.00 samtidig med dette møde er der møde vedr. Ejerforeningen, på Solgården, Lundbyesvej 36, Bedsted,

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag den. 27. maj 2013, kl. 18:00, på Blovstrød Skole.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag den. 27. maj 2013, kl. 18:00, på Blovstrød Skole. Andelsboligforeningen Lundegaard Bestyrelse Referat -møde den 27. maj 2014 3. juni 2014 /csv Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag den. 27. maj 2013, kl. 18:00, på Blovstrød Skole. Deltagere: Formand

Læs mere

I mødet deltog fra organisationsbestyrelsen: Jørgen Østergaard, formand Annette Nørgaard, næstformand Leif Jensen Mikkel Smidstrup John Kilden

I mødet deltog fra organisationsbestyrelsen: Jørgen Østergaard, formand Annette Nørgaard, næstformand Leif Jensen Mikkel Smidstrup John Kilden Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 27. august 2013 (efterfølgende byggeudvalgsmødet), i afdeling Buen, Buen 11, 9800 Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen. Formand Jørgen Østergaard bød velkommen til mødet.

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen. Formand Jørgen Østergaard bød velkommen til mødet. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 12. november 2013 kl. 15.00 i bestyrelseslokalet, St. Kirkestræde 17 B, 9800 Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse

Læs mere

Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 16.00, i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive

Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 16.00, i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 16.00, i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive Dagsorden: Side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Skive Boligselskab...

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense.

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense. ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Generalforsamlingen Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl. 19.00 på Hotel HCA i Odense. Tilstede : Bestyrelsen: Afbud: Beboere: Administrationen

Læs mere