THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 25. januar 2005 kl. 13:00. Referat for

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 25. januar 2005 kl. 13:00. Referat for"

Transkript

1 Side 1 af 11 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1.sal Kultur- og Socialudvalg Mødetidspunkt: 25. januar 2005, kl. 13:00 Åben sag: 370. Arbejdsmarkedsområdet efter 1. januar 2007 Åben sag: 371. Bibliotekets åbningstider i Midtpunktet Åben sag: 372. Visitationsudviklingsprojekt for Børn- og Ungeområdet Åben sag: 373. Tilsynsbesøg på ældrecentrene Åben sag: 374. Efterretning Åben sag: 375. Unge Råd Åben sag: 376. Tilskud til frivilligt socialt arbejde Åben sag: 377. Thyholm Frivillige Forældre Lukket sag: 378. Fleksjob Lukket sag: 379. Førtidspension Lukket sag: 380. Ansøgning om førtidspension Lukket sag: 381. Lukket sag Lukket sag: 382. Lukket sag

2 Side 2 af 11 Fraværende: 370. Arbejdsmarkedsområdet efter 1. januar 2007 (Åben sag) Teknisk udvalg, Chefgruppen, Claus Christensen deltager fra kl. 13:00 13:45. Claus Christensen, leder af Knudepunktet, orienterer om arbejdsmarkedsområdet set i lyset af strukturreformen. Udvalget tog orienteringen til efterretning Bibliotekets åbningstider i Midtpunktet (Åben sag) Ane Margrete Stokholm deltager fra kl. 14:30 14:45 I forbindelse med samarbejdsaftale med Struer Kommune på biblioteksområdet med virkning fra 1. januar 2005 samt bibliotekets fysiske flytning til Midtpunktet Thyholm har det været målet, at udvide åbningstiderne mest mulig. Med baggrund heri foreligger der vedhæftet forslag til fremtidig åbningstid i biblioteket. Afdelingen foreslår, at forslaget til fremtidig åbningstid godkendes. Sagen afgøres af Kultur- og Socialudvalget. Bilag: Bibliotekets bningstider, aktuel oversigt.pdf Bibliotekets bningstider, forslag til ndring.pdf indstillingen godkendt. 372.

3 Side 3 af 11 Visitationsudviklingsprojekt for Børn- og Ungeområdet (Åben sag) Karl-Johan Nielsen og Jette Kristensen deltager fra 14:45 15:15. Thyholm Kommune har sammen med Struer Kommune deltaget i et projekt om sårbare børn og unge med særlig fokus på hvorledes der kan skabes sammenhæng mellem den socialfaglige del og den økonomiske styring. Der er arbejdet på at udvikle en systematisk metode - en såkaldt beslutningsmatrix, som skal medvirke til en bestemt systematik og metode i relation til arbejdet omkring sårbare børn og unge. Projektet har opnået økonomisk støtte fra Det regionale Udviklingsråd, som er anvendt til at honorere konsulenter fra KL, Børn og Ungekontoret til at bistå med projektets gennemførelse. Forløbet i projektet har været afholdelse af to opstarts temadage samt efter følgende nedsættelse af tværfaglige arbejdsgrupper med repræsentanter for såvel Thyholm som Struer Kommune. Denne gruppe har siden arbejdet med modellen og er kommet frem til et resultat, som fremlægges til politisk behandling med henblik på gennemførelse af en forankringsproces i organisationen. smodellen bygger på, at sagerne gennemløber forskellige faser. a) Fase 1 er baseret på et såkaldt bekymringsbarometer, hvor de enkelte institutioner, skoler med videre får et redskab til at systematisere deres observationer fra dagligdagen. Se vedhæftede fil Barometer. b) Fase 2 er den deciderede beslutningsmatrix, som anvendes af sagsbehandlerne og PPR i forbindelse med deres socialfaglige arbejde omkring det enkelte barn eller familie. Matrixen er opbygget i 9 felter, og til hvert felt er udarbejdet afledte handlinger, som kan sammensættes på forskellig vis, men indenfor fastlagte rammer fra Thyholm Kommunes tilbudsvifte på børn og ungeområdet. Se vedhæftede fil Matrix. c) Når sagen har fundet sin placering, sammensættes det konkrete tilbud på grundlag af sagens karakter og indhold og på grundlag af tilbudsviften for det enkelte handlingsfelt. Se vedhæftede fil Handlingsfelt. Tiden er nu inde til at forankre arbejdsmetoden i organisationen. Administrationen foreslår derfor, at de tværfaglige styregrupper på ny informeres, tillige med institutionsledere og andre berørte parter, ved afholdelse af en temadag Se vedhæftede fil Tids- og handleplan.

4 Side 4 af 11 Det videre forløb med redskabet bliver nu at få koblet økonomi til de enkelte handlinger, samt påbegynde arbejdet med en sammenkobling til en børnepolitik, som skal udfærdiges i På denne måde sikres, at de konkrete handlinger tager afsæt i den kommende politik på området. Se vedhæftede fil Eksempel på børnepolitik. Afdelingen foreslår, at det udarbejdede materiale godkendes og implementeres i det daglige arbejde med de sårbare børn og unge. Sagen afgøres af Kultur- og socialudvalget. Bilag: Handlingsfelt.doc Barometer.pdf Matrix.pdf Eksempel p brnepolitik.pdf Tids- og handleplan.doc Udvalget godkendte at der i samarbejde med Struer Kommune arbejdes videre med det foreliggende materiale og ud fra den foreliggende tids- og handleplan. Sagen skal påny forelægges udvalget, når der foreligger forslag til at koble økonomi på de enkelte handlinger. Journalnr K09 Tilsynsbesøg på ældrecentrene (Åben sag) 373. Svend Aage Hauerslev deltager fra kl. 15:15 15:45. (BD) Fra Embedslægeinstitutionen og den kommunale tilsynsgruppe foreligger der rapporter vedrørende tilsyn på Thyholm Kommunes ældrecentre. Tilsynet blev foretaget i Tilsynet er foretaget med henblik på, at føre tilsyn med de sundhedsmæssige forhold. I rapporterne er der ikke angivet væsentlige fejl eller mangler på ældreinstitutionerne. Af Embedslægeinstitutionens rapport fremgår det, at personalet ikke bør bruge smykker under plejen. Fra den kommunale tilsynsgruppe påpeges meget dårlig udluftning i vaskerummet på Uglev Ældrecenter.

5 Side 5 af 11 Generelt fremgår det af rapporterne, at forholdene er tilfredsstillende. Rapporterne har været sendt til høring i ældrerådet og bruger- pårørenderåd jfr. 12 a og 30 i lov om retssikkerhed og administration på det sociale område. Rapporter samt høringssvar vedhæftet. Rapporterne fremsendes til Kommunalbestyrelsen med anbefaling af godkendelse. Sagen afgøres af Kommunalbestyrelsen. Bilag: sah Tilsynprototokol Uglev ldrecenter doc sah Tilsynprototokol Solvang doc sah Tilsynprototokol Jegind ldrecenter doc sah sammenfattende bemrkninger tilsynsbesg for doc Embedslgeinstitutionen, tilsynsrapport Uglev ldrecenter.pdf Embedslgeinstitutionen, tilsynsrapport ldrecentret Solvang.pdf Embedslgeinstitutionen, tilsynsrapport Jegind ldrecenter.pdf Hringssvar ldrerdet.doc Hringssvar Bruger-prrenderd ldrecentret Solvang.doc Hringssvar Bruger-prrenderd Jegind og Uglev ldrecenter.doc en godkendt, Journalnr A01 Efterretning (Åben sag) a. Vedhæftet referat fra styregruppemødet den 24. november Vedhæftet til orientering budget 2005 vedr. Ungdommens Uddannelsesvejledning Nordvestjylland samt vedtægter for UU - rådet b. Vedhæftet referat fra møde i Det Regionale Kulturråd. c. Vedhæftet berigtigelse af fordeling af midler til de sociale koordinationsudvalg for år d. Vedhæftet referat fra Ældrerådsmøde den 16. december e.

6 Side 6 af 11 Vedhæftet referat fra Olympos ADM styregruppe den 14. december f. Vedhæftet rapport om fremtidens tandlægedækning i Ringkjøbing og Viborg Amter. g. Danmarks Biblioteksforening indbyder til årsmøde fra onsdag den 2. marts til fredag den 4. marts Årsmødet afholdes i Odense Congress Center. Tilmeldes ovenstående årsmøde? h. Vedhæftet til orientering normeringstal for daginstitutioner pr. 1. januar i. Vedhæftet til orientering referat af møde den 12. januar 2005 i Solsikken. Bilag: Budget 2005 vedr. UU-Nordvestjylland.doc Vedtgter for UU-rdet.doc Referat af mde i Det Regionale Kulturrd doc Referat styregruppemde 24 november 2004.doc bu De sociale koordinationsudvalg for r 2005.pdf Referat af ldrerdsmde den doc Olympos Referat ADM styregruppe doc bu Analyse af fremtidens tandlgedkning.pdf bu Referat af mde i Solsikken den doc tr skema indm. r 2004 til MH og inst.ledere.xls Punktet blev taget til efterretning. Karin Boldsen var fraværende med afbud. Unge Råd (Åben sag) 375. (AB)

7 Side 7 af 11 I forbindelse med byggeriet af Midtpunktet Thyholm blev der etableret et ungerum. For at sikre lokalets fremtidige udnyttelse foreslås at ungerådet anmodes om, at fremkomme med løsningsmodeller og at nedenstående kommissorium godkendes: Ungerådet i anmodes om at fremkomme med: Forslag til hvilke aktiviteter lokalet kan anvendes til herunder ungdomsklub. Forslag til indretning. Målgruppen er 14 til 18 årige unge. Overslag over eventuelle etableringsudgifter. Plan for iværksættelse. Den økonomiske ramme til indretning. Økonomi Afdelingen foreslår, at kommissoriet godkendes. Sagen afgøres af Kultur- og Socialudvalget. en godkendt. Tilskud til frivilligt socialt arbejde (Åben sag) Der foreligger ansøgning fra: a. Ansøgning fra Lokalforening Midt Vest, afdelingen af Dansk Landsforening for laryngectomerede i Ringkøbing og Viborg Amter anmoder om økonomisk tilskud til opretholdelse af lokalforeningens aktiviteter. b. Ansøgning fra KLO i Vejen (Den selvejende institution kultur- og litteratur orientering for læsehandicappede) om kr. til en fortsat udvidelse af deres specialbibliotek c. Ansøgning fra Nyreforeningen, Ringkøbing Amtskreds om kr. til diverse områder i foreningen. d. Ansøgning fra Sclerose foreningen, Ringkøbing Amt om kr. til et socialt arrangement for yngre scleroseramte i Thyholm Kommune samt deres pårørende og eventuelle hjælpere.

8 Side 8 af 11 e. Ansøgning fra Børns Vilkår, for børn i Danmark om støttebeløb kr. til foreningens aktiviteter for børn, unge og forældre. f. Ansøgning fra Skovvangs Støtter. Anmoder om økonomisk støtte til huslejeudgifter. g. Ansøgning fra Bedre Hørelse, Thyholm afdeling om økonomisk støtte til fortsat udgivelse af medlemsblad. h. Ansøgning fra Støtteforeningen for Jegindø Ældrecenter om kr. til dækning af befordring og udgifter i forbindelse med sommerhusophold for beboerne. i. Ansøgninger fra Komiteen for Ældre Sagen i Struer Thyholm om: kr. til bustransport og tur til København. 800 kr. til rundvisning på Venø Fish Farm kr. til besøgsvennerne. j. Ansøgning fra Solvangs Vennekreds om økonomisk støtte til sommerhusophold i Fedet, Jegindø. Økonomi Tilskud kan ydes efter budgetlagte midler i henhold til Servicelovens 115. Afdelingen foreslår, at udvalget forholder sig til ansøgningerne. Sagen afgøres af Kultur- og Socialudvalget. følgende bevilges: D - bevilges kr. G - bevilges kr. H - bevilges kr. J - bevilges kr. øvrige ansøgninger afslås. 377.

9 Side 9 af 11 Thyholm Frivillige Forældre (Åben sag) (AB) Der foreligger ansøgning om at benytte Odby Hallen til afholdelse af diskoteksaftener fra og med august 2005 i forbindelse med at Jegindø skole og Sognegård overdrages til den selvejende institution Jegindø Efterskole. I erhvervslejekontrakten indgået mellem Thyholm Kommune og Thyholm Friskole er anført en brugsret af hallen for friskolen og at denne brugsret aftales mellem børnehaven Evigglad og Thyholm Kommune. Økonomi Afdelingen foreslår, at ansøgningen imødekommes på hidtidige vilkår. Sagen afgøres af Kultur- og Socialudvalget. en godkendt, idet flytningen muligvis skal ske tidligere end august pga. ombygning på Jegindø. Fleksjob (Lukket sag) 378. Førtidspension (Lukket sag) 379. Ansøgning om førtidspension (Lukket sag) 380. Lukket sag (Lukket sag) 381.

10 Side 10 af Lukket sag (Lukket sag)

11 Side 11 af 11 Kultur- og Socialudvalg Karin Boldsen Bjarne Schmidt Vagn B. Olesen Karen Marie Sørensen John Christoffersen

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, mandag den 15. august 2005 kl. 19:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, mandag den 15. august 2005 kl. 19:00. Referat for Side 1 af 10 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1. sal Kultur- og Socialudvalg Mødetidspunkt: 15. august 2005, kl. 19:00 Åben sag: 440. Budget 2006 Åben sag: 441. Efterretning Åben sag:

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, mandag den 7. februar 2005 kl. 16:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, mandag den 7. februar 2005 kl. 16:00. Referat for Side 1 af 9 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Byrådssalen Kommunalbestyrelsen Mødetidspunkt: 7. februar 2005, kl. 16:00 Åben sag: 269. Efterretning Åben sag: 270. Låneomlægning Jegindø Havn Åben sag:

Læs mere

Mødested: Mødetidspunkt: 28. februar 2006, kl. 17:00

Mødested: Mødetidspunkt: 28. februar 2006, kl. 17:00 Side 1 af 7 THYHOLM KOMMUNE Referat for Kultur- og Socialudvalg Mødested: Byrådssalen Mødetidspunkt: 28. februar 2006, kl. 17:00 OBS OBS - bemærk ændret mødetidspunkt Medlemmer af pensionistforeningen

Læs mere

Mødested: Mødetidspunkt: 27. januar 2004, kl. 13:00

Mødested: Mødetidspunkt: 27. januar 2004, kl. 13:00 Side 1 af 8 THYHOLM KOMMUNE Referat for Kultur- og Socialudvalg Mødested: Mødelokalet i kælderen Mødetidspunkt: 27. januar 2004, kl. 13:00 Kl. 13.00 fællesmøde mellem Kultur- og Socialudvalget samt Tekniskudvalg,

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 6. september 2005 kl. 15:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 6. september 2005 kl. 15:00. Referat for Side 1 af 10 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Ældrecentret Solvang Kultur- og Socialudvalg Mødetidspunkt: 6. september 2005, kl. 15:00 Lukket sag: 458. Lukket sag Åben sag: 459. Forebyggende hjemmebesøg

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 27. september 2005 kl. 13:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 27. september 2005 kl. 13:00. Referat for Side 1 af 8 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet i kælderen Kultur- og Socialudvalg Mødetidspunkt: 27. september 2005, kl. 13:00 Åben sag: 471. Efterretning Åben sag: 472. Vedtægter for bruger-

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 3. august 2004 kl. 13:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 3. august 2004 kl. 13:00. Referat for Side 1 af 10 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet i kælderen Kultur- og Socialudvalg Mødetidspunkt: 3. august 2004, kl. 13:00 Åben sag: 286. Efterretning Åben sag: 287. Efterretningssag Åben

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 5. april 2005 kl. 14:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 5. april 2005 kl. 14:00. Referat for Side 1 af 7 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1.sal Kultur- og Socialudvalg Mødetidspunkt: 5. april 2005, kl. 14:00 Åben sag: 400. Efterretning Åben sag: 401. Ressourcetildeling - folkeskolen

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 2. november 2004 kl. 13:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 2. november 2004 kl. 13:00. Referat for Side 1 af 10 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet i kælderen Kultur- og Socialudvalg Mødetidspunkt: 2. november 2004, kl. 13:00 Åben sag: 334. Efterretning Åben sag: 335. Budgetopfølgning

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 4. april 2006 kl. 12:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 4. april 2006 kl. 12:00. Referat for Side 1 af 8 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Byrådssalen Kultur- og Socialudvalg Mødetidspunkt: 4. april 2006, kl. 12:00 Søren Kristiansen fra Aalborg Universitet deltager fra kl. 12-13.00 Åben sag:

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 6. januar 2004 kl. 13:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 6. januar 2004 kl. 13:00. Referat for Side 1 af 10 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet i kælderen Kultur- og Socialudvalg Mødetidspunkt: 6. januar 2004, kl. 13:00 Åben sag: 186. Ansøgning Mærk Vinden Åben sag: 187. Tilsynsrapport

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 7. juni 2005 kl. 13:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 7. juni 2005 kl. 13:00. Referat for Side 1 af 10 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: mødelokalet 1.sal Kultur- og Socialudvalg Mødetidspunkt: 7. juni 2005, kl. 13:00 Åben sag: 426. Efterretning Åben sag: 427. Arbejdstilsyn på ældrecentrene

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 22. november 2005 kl. 18:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 22. november 2005 kl. 18:00. Referat for Side 1 af 10 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Byrådssalen Kommunalbestyrelsen Mødetidspunkt: 22. november 2005, kl. 18:00 Åben sag: 350. Efterretning Åben sag: 351. Mødekalender 2006 Åben sag: 352.

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 17. februar 2004 kl. 18:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 17. februar 2004 kl. 18:00. Referat for Side 1 af 7 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Byrådssalen Kommunalbestyrelsen Mødetidspunkt: 17. februar 2004, kl. 18:00 Åben sag: 152. Efterretning Åben sag: 153. Aftalestyring Åben sag: 154. Midtpunktet

Læs mere

Mødested: Mødetidspunkt: 7. februar 2006, kl. 12:00

Mødested: Mødetidspunkt: 7. februar 2006, kl. 12:00 Side 1 af 6 THYHOLM KOMMUNE Referat for Økonomiudvalg Mødested: Mødelokalet 1. sal Mødetidspunkt: 7. februar 2006, kl. 12:00 OBS - bemærk det ændrede mødetidspunkt. Åben sag: 379. Efterretning Åben sag:

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 29. august 2006 kl. 18:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 29. august 2006 kl. 18:00. Referat for Side 1 af 6 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Byrådssalen Kommunalbestyrelsen Mødetidspunkt: 29. august 2006, kl. 18:00 Åben sag: 419. Status på sammenlægningen med Struer Åben sag: 420. Revisionsberetning

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 16. marts 2004 kl. 18:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 16. marts 2004 kl. 18:00. Referat for Side 1 af 10 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Byrådssalen Kommunalbestyrelsen Mødetidspunkt: 16. marts 2004, kl. 18:00 Åben sag: 158. Rammebevillinger - overførsel af over-/underskud - bevillingsansøgning.

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 7. november 2006 kl. 13:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 7. november 2006 kl. 13:00. Referat for Side 1 af 8 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Byrådssalen Kultur- og Socialudvalg Mødetidspunkt: 7. november 2006, kl. 13:00 Åben sag: 592. Efterretning Åben sag: 593. Undervisningsmiljøvurdering Åben

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, tirsdag den 23. august 2005 kl. 15:30. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, tirsdag den 23. august 2005 kl. 15:30. Referat for Side 1 af 5 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1. sal Økonomiudvalg Mødetidspunkt: 23. august 2005, kl. 15:30 Konsulent Torben Rune deltager fra kl. 15.30. Åben sag: 339. Etablering af bredbånd

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, tirsdag den 13. september 2005 kl. 16:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, tirsdag den 13. september 2005 kl. 16:00. Referat for Side 1 af 7 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1. sal Økonomiudvalg Mødetidspunkt: 13. september 2005, kl. 16:00 Bemærk ændret mødetidspunkt. Åben sag: 342. Budget 2006 og overslagsår -

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, mandag den 2. februar 2004 kl. 13:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, mandag den 2. februar 2004 kl. 13:00. Referat for Side 1 af 6 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1. sal Økonomiudvalg Mødetidspunkt: 2. februar 2004, kl. 13:00 Åben sag: 152. Efterretning Åben sag: 153. Aftalestyring Åben sag: 154. Tema

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 16. august 2005 kl. 18:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 16. august 2005 kl. 18:00. Referat for Side 1 af 9 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Byrådssalen Kommunalbestyrelsen Mødetidspunkt: 16. august 2005, kl. 18:00 Åben sag: 325. Efterretning Åben sag: 326. Status på sammenlægningen med Struer

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 2. marts 2004 kl. 13:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 2. marts 2004 kl. 13:00. Referat for Side 1 af 14 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet i kælderen Kultur- og Socialudvalg Mødetidspunkt: 2. marts 2004, kl. 13:00 Åben sag: 213. Marts 2004 Analyse af ældreområdet Åben sag: 214.

Læs mere

SOCIALUDVALGET. Referat

SOCIALUDVALGET. Referat Referat Mødetidspunkt: Fra kl.: 12.30 Til kl.: Mødested: Sjørup Ældrecenter Skivevej 122A, Sjørup Mødenr.: 9 Fraværende: Kenneth Mortensen Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 94 Socialudvalgets dagsorden

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 11. oktober 2005 kl. 18:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kommunalbestyrelsen, tirsdag den 11. oktober 2005 kl. 18:00. Referat for Side 1 af 9 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Byrådssalen Kommunalbestyrelsen Mødetidspunkt: 11. oktober 2005, kl. 18:00 Åben sag: 343. Kirkeskat 2006 Åben sag: 344. Budget 2006 og overslagsår - 2.

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2018-2021 SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 14:45 Mødested: Rådhuset, Lokale 329 Fraværende:

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 8. juni 2004 kl. 13:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 8. juni 2004 kl. 13:00. Referat for Side 1 af 11 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet i kælderen Kultur- og Socialudvalg Mødetidspunkt: 8. juni 2004, kl. 13:00 Der er fællesmøde med Teknisk Udvalg kl. 13.00 i kantinen. Åben

Læs mere

Egebjerg Kommune. Det Sociale Udvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Det Sociale Udvalg. Referat Egebjerg Kommune Det Sociale Udvalg Referat Dato: onsdag den 14. februar 2001 Starttidspunkt for møde: 13.30 Sluttidspunkt for møde: 16.15 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Asger Bjerre

Læs mere

Børn & Ungeudvalget. Sammenlægningsudvalget for Viborg Kommune. Referat

Børn & Ungeudvalget. Sammenlægningsudvalget for Viborg Kommune. Referat Referat Mødetidspunkt: Fra kl.: 13.30 Til kl.: 16.25 Mødested: Kulturprinsens store mødelokale Mødenr.: 6 Fraværende: Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 17 Præsentation af de nye chefer i Børn og Ungeforvaltningen

Læs mere

Referat. Møde nr Torsdag den 24. maj 2018 kl Holstebro Rådhus, mødelokale 187, 1. sal, Rådhuset.

Referat. Møde nr Torsdag den 24. maj 2018 kl Holstebro Rådhus, mødelokale 187, 1. sal, Rådhuset. Referat Møde nr. 04-2018 Torsdag den 24. maj 2018 kl. 17.00 19.30 Holstebro Rådhus, mødelokale 187, 1. sal, Rådhuset. Medlemmer: Jørgen Ahler, Vita Hagelskjær, Jan Schmidt Nielsen, Mona Engmark, Ellen

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 22. marts Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Støvring Rådhus, mødelokale 4. Møde slut:

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 22. marts Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Støvring Rådhus, mødelokale 4. Møde slut: Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Støvring Rådhus, mødelokale 4 Møde slut: 12.30 Fraværende: Jette Vestergaard 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 33 sprotokol fra sidste møde 3 34 Godkendelse

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 22. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Center Sundhed, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 22. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Center Sundhed, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Center Sundhed, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring Møde slut: 12.30 Fraværende: 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 66 Præsentation af Center Sundhed 3

Læs mere

Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7

Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7 Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7 Deltagere: Jørn Christensen (Høreforeningen) Øvrige deltagere: Tabita Sonne-Dalsø Afbud: Alice Thulesen (Dansk

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. maj Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 2A, Støvring Rådhus. Møde slut: 13:45.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. maj Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 2A, Støvring Rådhus. Møde slut: 13:45. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:30 Sted: Mødelokale 2A, Støvring Rådhus Møde slut: 13:45 Fraværende: Christian Hjørne Henny Fogde Larsen Poul Larsen fra og med punkt 81 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift

Læs mere

Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset

Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset Frivillighedsudvalg Referat Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset Afbud: Kaj Bundgaard Pkt. Tekst Side 36 Budget / Regnskab 1 37 Store Gå Dag 1 38 Struer Fjerkræklub 2 39 Lokalforeningen

Læs mere

Møde 20. juni 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4

Møde 20. juni 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Frivillighedsudvalg Referat Møde 20. juni 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Pkt. Tekst Side 27 Godkendelse af referat fra møde den 1. marts 2018 1 28 Budget og Regnskab 1 29 Nyreforeningen Kreds Vestjylland

Læs mere

Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat

Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Dato: Den 28-januar-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.45 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Hanne Staff Fraværende:

Læs mere

Referat. Mødedato: 25. august n, Fabriksvej 12, 6270 Tønder. Starttidspunkt for møde: 15:30. Fraværende: Tønder Kommune Handicaprådet

Referat. Mødedato: 25. august n, Fabriksvej 12, 6270 Tønder. Starttidspunkt for møde: 15:30. Fraværende: Tønder Kommune Handicaprådet Mødedato: 25. august 2015 Mødelokale: Hjælpemiddelcentrale n, Fabriksvej 12, 6270 Tønder Starttidspunkt for møde: 15:30 Fraværende: Poul Erik Kjær, Lisbeth Bang Pedersen og Jette Moshage ved afbud 25.

Læs mere

Socialudvalg Dagsorden

Socialudvalg Dagsorden Socialudvalg Dagsorden Dato: Mandag den 13-januar-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18,00 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: 13-01-2003 Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 24. november Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 4, Støvring. Møde slut: 13:00.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 24. november Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 4, Støvring. Møde slut: 13:00. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:30 Sted: Mødelokale 4, Støvring Møde slut: 13:00 Fraværende: Frederik Møller Espersen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 159 sprotokol fra sidste møde 3 160

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Referat Møde nr.: Mødedato: torsdag den 13-03-2008 Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Mødested: Andersen Medlemmer Anker Hvidesten Hansen Inge Jørgensen Birgit Thomsen Anne Margrethe Hermansen Ejgil Risager Kirsten

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, tirsdag den 4. oktober 2005 kl. 14:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, tirsdag den 4. oktober 2005 kl. 14:00. Referat for Side 1 af 6 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1.sal Økonomiudvalg Mødetidspunkt: 4. oktober 2005, kl. 14:00 Åben sag: 347. Aktiv gældspleje Åben sag: 348. Kirkeskat 2006 Åben sag: 349.

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Kirsten Bandholtz Birgit Thomsen Jørgen

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 8 TORSDAG DEN 28. FEBRUAR 2008, KL. 19.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 28. februar 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat onsdag den 28. november 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering...2 3. KF - Temadrøftelse...3 4. KF - Kunstudvalg i

Læs mere

Åbent møde for Ældrerådets møde den 18. februar 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2

Åbent møde for Ældrerådets møde den 18. februar 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2 Åbent møde for Ældrerådets møde den 18. februar 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2 Indholdsfortegnelse 010. Orientering fra Ældrerådets formand til mødet den 18. februar 2010 20 011.

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 16. januar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Salen på Mastruplund, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 16. januar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Salen på Mastruplund, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Salen på Mastruplund, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring Møde slut: 13:00 Fraværende: Torben Andersen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 1 sprotokol fra

Læs mere

DAGSORDEN. Jens Holst (formand) (Telefon: / ) Preben Fruelund Kaj Aagaard Alice Brask

DAGSORDEN. Jens Holst (formand) (Telefon: / ) Preben Fruelund Kaj Aagaard Alice Brask Handicaprådet DAGSORDEN Møde nr. : 04/2012 Sted : Rådssalen, rådhuset, Torvet 3 i Grenaa Dato : 12. april 2012 Start kl. : 15.30 Slut kl. : 18:30 Handicaprådet Jens Holst (formand) (Telefon: 86 30 05 65

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, tirsdag den 5. oktober 2004 kl. 14:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, tirsdag den 5. oktober 2004 kl. 14:00. Referat for Side 1 af 9 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1. sal udvalg Mødetidspunkt: 5. oktober 2004, kl. 14:00 Åben sag: 230. Budget 2005 og overslagsår - 2. behandling Åben sag: 231. Kirkeskat

Læs mere

socialudvalget orienteres om Økonomiudvalgets behandling af KL-analysen om Hvem der udfører hvilke opgaver i ældreplejen

socialudvalget orienteres om Økonomiudvalgets behandling af KL-analysen om Hvem der udfører hvilke opgaver i ældreplejen Pkt.nr. 16 Nye Veje Nye Måder - Hvem udfører hvilke opgaver i hjemmeplejen? 259791 Indstilling: socialudvalget orienteres om Økonomiudvalgets behandling af KL-analysen om Hvem der udfører hvilke opgaver

Læs mere

Møde 25. august 2014 kl. 09:00 i Østergade 11, 1. sal

Møde 25. august 2014 kl. 09:00 i Østergade 11, 1. sal Ældrerådet Dagsorden Møde 25. august 2014 kl. 09:00 i Østergade 11, 1. sal Pkt. Tekst Side 42 Godkendelse af referat fra mødet den 17. juni 2014 1 43 ÆldreForums årsberetning for 2013 1 44 Ansøgning om

Læs mere

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Psykiatri og Social Administrationen Sekretariat, Kommunikation og HR Tingvej 15 A, 2. sal Postboks 36 DK-8800 Viborg Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for

Læs mere

Viborg Ældreråd. Referat

Viborg Ældreråd. Referat Refer Mødetidspunkt: Fra kl.: 9.00 Til kl.: 12.00 Mødested: Liselund Liseborg Hegn 10 A-D 8800 Viborg Mødenr.: 3 Fraværende: Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 22 Opfølgning på seneste møde 38 23 Meddelelser

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked torsdag den 29. november 2012

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked torsdag den 29. november 2012 Referat torsdag den 29. november 2012 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Jens K. Jensen (V) Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Orienteringssager - december...2 3. JA - Samarbejdsaftale

Læs mere

side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den 21.02.2008 kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen side 2 Arne Krydsfeldt mødte kl. 16.40 og deltog derfor ikke fuldt ud i behandlingen

Læs mere

Møde 20. juni 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4

Møde 20. juni 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Frivillighedsudvalg Dagsorden Møde 20. juni 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Pkt. Tekst Side 27 Godkendelse af referat fra møde den 1. marts 2018 1 28 Budget og Regnskab 1 29 Nyreforeningen Kreds Vestjylland

Læs mere

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009 Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009 Mødedato: 11.3.2009 Tidspunkt: 14-18 Mødenr.: Sted: Deltagere: Ryslinge Administrationsbygning M59 Indkaldelse Torben Smith (formand, KB) Søren Kristensen

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 4. maj 2004 kl. 13:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 4. maj 2004 kl. 13:00. Referat for Side 1 af 12 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Kantinen Kultur- og Socialudvalg Mødetidspunkt: 4. maj 2004, kl. 13:00 Der er fællesmøde i kantinen med Teknisk Udvalg kl. 14.00 vedr. punktet om kollektiv

Læs mere

Bornholms Regionskommes Handicapråd tirsdag d. 16. april 2013 kl. 14.30 Mødelokale 1, Landemærket 26 i Rønne. Referat

Bornholms Regionskommes Handicapråd tirsdag d. 16. april 2013 kl. 14.30 Mødelokale 1, Landemærket 26 i Rønne. Referat Referat HANDICAPRÅDET I BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE 16. april 2013 Indholdsfortegnelse 1. Referat fra sidste møde... 2 2. Orientering - Overgang fra barn til voksen... 2 3. Orientering - Reform af førtidspension

Læs mere

Det Regionale Samarbejdsudvalg vedrørende Psykologområdet

Det Regionale Samarbejdsudvalg vedrørende Psykologområdet BESLUTNINGER Det Regionale Samarbejdsudvalg vedrørende Psykologområdet DET REGIONALE SAMARBEJDSUDVALG vedrørende Psykologområdet * Der afholdes formøde for politikere kl. 09.00-10.00 i mødelokale H4 *

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Børne- og Kulturudvalget Referat Dato: Tirsdag den 12-november-2002 Starttidspunkt for møde: 8.15 Sluttidspunkt for møde: 16.30 Mødested: Skolebesøg Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Orla Hansen,

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere: Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse,

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 29. januar Mødetidspunkt: 09:00. Sted:

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 29. januar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale A, Administrationsbygningen Nørager, Jernbanegade 9, 9610 Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: Niels Ove Mikkelsen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift

Læs mere

Ekstraordinær dagsorden for Handicapråds møde den 23. februar 2012 kl. 08:00 i Jobcenter, Lokale 60b, Vester Boulevard

Ekstraordinær dagsorden for Handicapråds møde den 23. februar 2012 kl. 08:00 i Jobcenter, Lokale 60b, Vester Boulevard Ekstraordinær dagsorden for Handicapråds møde den 23. februar 2012 kl. 08:00 i Jobcenter, Lokale 60b, Vester Boulevard 7, Aars Indholdsfortegnelse 001. Den Sammenhængende Børnepolitik... 3 002. Orientering

Læs mere

25. august Referat. Ældrerådet. Mødedato: 25. august Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Logen, Skørping Ældrecenter. Møde slut: Fraværende:

25. august Referat. Ældrerådet. Mødedato: 25. august Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Logen, Skørping Ældrecenter. Møde slut: Fraværende: Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:30 Sted: Logen, Skørping Ældrecenter Møde slut: Fraværende: 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 107 sprotokol fra sidste møde 3 108 Godkendelse af dagsorden 3

Læs mere

Møde 10. januar 2017 kl. 13:00 i Mødelokale 6

Møde 10. januar 2017 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Ældrerådet Referat Møde 10. januar 2017 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Afbud: Svend Sønnichsen Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse af referat fra møde den 29. november 2016. 1 2 Respitationsområdet - godkendelse af

Læs mere

Handicaprådet Beslutningsprotokol

Handicaprådet Beslutningsprotokol Handicaprådet Beslutningsprotokol 17-09-2015 16:00 Medborgerhuset Bindslevs Plads Afbud fra: Mia Schmidt Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif.: 8970 1000 www.silkeborgkommune.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum Møde slut: 12.30 Fraværende: Ulla Haugaard Paulsen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 7 sprotokol fra sidste

Læs mere

REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid - Onsdag d. 14. marts 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl

REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid - Onsdag d. 14. marts 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid - Onsdag d. 14. marts 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl. 08.00. 1. Meddelelser 2. Ansøgning om tilskud til koncerter 3. Godkendelse af vedtægter for Hjerl

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalg. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Dato: Mandag den 27-januar-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.35 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: 23-01-2003 Afbud

Læs mere

Referat Socialudvalget's møde Mandag den 11-10-2010 Kl. 16:00 Myndighedsafd. s mødelokale Svinget 14, st.

Referat Socialudvalget's møde Mandag den 11-10-2010 Kl. 16:00 Myndighedsafd. s mødelokale Svinget 14, st. Referat Socialudvalget's møde Mandag den 11-10-2010 Kl. 16:00 Myndighedsafd. s mødelokale Svinget 14, st. Deltagere: Masoum Moradi, Ulla Larsen, Grete Schødts, Bente Bondebjerg, Tina Petersen Afbud: Lars

Læs mere

Referat for Ældrerådsmøde den 14. august 2007 kl. 09:30 på administrationsbygningen i Farsø Mødelokale i stueetagen

Referat for Ældrerådsmøde den 14. august 2007 kl. 09:30 på administrationsbygningen i Farsø Mødelokale i stueetagen Referat for Ældrerådsmøde den 14. august 2007 kl. 09:30 på administrationsbygningen i Farsø Mødelokale i stueetagen Indholdsfortegnelse 33. Orientering fra Ældrerådets formand...38 34. Prioriteringskatalog

Læs mere

Møde 10. januar 2017 kl. 13:00 i Mødelokale 6

Møde 10. januar 2017 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Ældrerådet Dagsorden Møde 10. januar 2017 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse af referat fra møde den 29. november 2016. 1 2 Respitationsområdet - godkendelse af samarbejdsaftale 1 3

Læs mere

Handicaprådet i Viborg Kommune

Handicaprådet i Viborg Kommune Referat Mødetidspunkt: Fra kl.: 16.00 Til kl.: 18.00 Mødested: Svømmehallens mødelokale 1 Mødenr.: 4 Fraværende: Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 26 Meddelelser fra formanden 40 27 Orientering om Viborg

Læs mere

Handicaprådet i Viborg Kommune

Handicaprådet i Viborg Kommune Referat Mødetidspunkt: Fra kl.: 16.00 Til kl.: 18.00 Mødested: Mødelokale 10 Nytorv 6 2. sal Mødenr.: 2 Fraværende: Kirsten Fabian Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 11 Orientering om hjælpemidler og

Læs mere

Handicaprådet i Viborg Kommune

Handicaprådet i Viborg Kommune Handicaprådet i Viborg Kommune Refer Mødetidspunkt: Fra kl.: 08.30 Til kl.: 10.30 Mødested: CKU Viborg Rosenstræde 6, 8800 Viborg Mødenr.: 1 Fraværende: Kåre Jørgensen Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN

Læs mere

Referat for Socialudvalgets møde den 08. april 2008 kl. 15:30 i Løgstør 214

Referat for Socialudvalgets møde den 08. april 2008 kl. 15:30 i Løgstør 214 Referat for Socialudvalgets møde den 08. april 2008 kl. 15:30 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 23. Orientering ved formanden 48 24. Orientering fra forvaltningschefen 49 25. Kommunale redegørelser vedrørende

Læs mere

Referat Udvalget for Social, Sundhed & Ældre mandag den 8. august 2011. Kl. 19:00 i Mødelokale 1, Hvalsø

Referat Udvalget for Social, Sundhed & Ældre mandag den 8. august 2011. Kl. 19:00 i Mødelokale 1, Hvalsø Referat mandag den 8. august 2011 Kl. 19:00 i Mødelokale 1, Hvalsø Indholdsfortegnelse 1. SSÆ - Godkendelse af dagsorden...1 2. SSÆ - Orienteringssager...2 3. Person - SSÆ - Orientering om formandsbeslutning

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 18 ONSDAG DEN 23. JANUAR 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 23. januar 2008 Side: 2 Fraværende: Til behandling forelå:

Læs mere

BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET

BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET Referat Mødetidspunkt: Fra kl.: 13.30 Til kl.: 15.00 Mødested: Vestervangsvej 4A Mødenr.: 15 Fraværende: Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 92 Udvidelse af kapaciteten på dagtilbudsområdet efteråret 2007

Læs mere

Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: - Gråt mødelokale ved Kantinen, Amtstue Alle 71

Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: - Gråt mødelokale ved Kantinen, Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: et Mødedato: tirsdag den 12-04-2011 Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: - Gråt mødelokale ved Kantinen, Amtstue Alle 71 Medlemmer Arner Frederiksen (Ældresagen) Lis Andersen (Hyldegården

Læs mere

Åbent møde for Ældrerådets møde den 14. april 2011 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, Lokale K2

Åbent møde for Ældrerådets møde den 14. april 2011 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, Lokale K2 Åbent møde for Ældrerådets møde den 14. april 2011 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, Lokale K2 Indholdsfortegnelse 021. Meddelelser 45 022. Analyse sygepleje og hjemmepleje - konsulentfirmaet Incitare

Læs mere

Åbent møde for Ældrerådets møde den 18. marts 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2

Åbent møde for Ældrerådets møde den 18. marts 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2 Åbent møde for Ældrerådets møde den 18. marts 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2 Indholdsfortegnelse 018. Orientering fra Ældrerådets formand til mødet den 18. marts 2010 33 019.

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 20.06.2018 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 22. februar Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Støvring Rådhus, Mødelokale 2A. Møde slut:

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 22. februar Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Støvring Rådhus, Mødelokale 2A. Møde slut: Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:30 Sted: Støvring Rådhus, Mødelokale 2A Møde slut: 13.00 Fraværende: Torben Andersen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 17 sprotokol fra sidste møde 3 18 Godkendelse

Læs mere

DAGSORDEN. Ældrerådet. Møde nr. : 09/2008 Sted : Rådhuset i Grenaa, mødelokale 2 Dato : 24. september 2008 Start kl. : 09.00 Slut kl. : 12.

DAGSORDEN. Ældrerådet. Møde nr. : 09/2008 Sted : Rådhuset i Grenaa, mødelokale 2 Dato : 24. september 2008 Start kl. : 09.00 Slut kl. : 12. Ældrerådet DAGSORDEN Møde nr. : 09/2008 Sted : Rådhuset i Grenaa, mødelokale 2 Dato : 24. september 2008 Start kl. : 09.00 Slut kl. : 12.15 Medlemmer Svend Erik Christiansen (Formand) Jens Erik Madsen

Læs mere

Referat fra møde i Udvalget for Børn og Unge

Referat fra møde i Udvalget for Børn og Unge Referat fra møde i Udvalget for Børn og Unge Referat åben Mødedato 24. april 2008 Mødetidspunkt 12.00 Mødelokale 188 Bemærkninger Udvalget for Børn og Unge den 24. april 2008 kl. 12.00 Side 1 af 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Pkt.nr. 5. Nye Veje Nye Måder: Hvem udfører hvilke opgaver i hjemmeplejen? 258365. Indstilling: Projektgruppen og Chefgruppen indstiller at

Pkt.nr. 5. Nye Veje Nye Måder: Hvem udfører hvilke opgaver i hjemmeplejen? 258365. Indstilling: Projektgruppen og Chefgruppen indstiller at Pkt.nr. 5 Nye Veje Nye Måder: Hvem udfører hvilke opgaver i hjemmeplejen? 258365 Indstilling: Projektgruppen og Chefgruppen indstiller at 1. Opgavefordelingen i hjemmesygeplejen mellem sygeplejersker og

Læs mere

Norddjurs Fritidsråd REFERAT

Norddjurs Fritidsråd REFERAT Norddjurs Fritidsråd REFERAT Sted: Auning Bibliotek Torvegade 1, 8963 Auning Dato: Onsdag den 2. december 2015 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Fraværende: Kai Hansen Tove Højlund Mogens Buhl

Læs mere

REFERAT FOR SUNDHEDSUDVALGETS MØDE TIRSDAG DEN 06. MARTS 2007 KL. 15:30

REFERAT FOR SUNDHEDSUDVALGETS MØDE TIRSDAG DEN 06. MARTS 2007 KL. 15:30 REFERAT FOR SUNDHEDSUDVALGETS MØDE TIRSDAG DEN 06. MARTS 2007 KL. 15:30 29 Indholdsfortegnelse 15 Åben - Meddelelser til Sundhedsudvalgets møde den 6. marts 2007 16 Åben Sundhedsråd 17 Åben - Sundhedsaftale

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 20. november Mødetidspunkt: 09:00. Sted:

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 20. november Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager, Jernbanegade 13, 9610 Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: Poul Larsen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, mandag den 31. januar 2005 kl. 13:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, mandag den 31. januar 2005 kl. 13:00. Referat for Side 1 af 7 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1.sal udvalg Mødetidspunkt: 31. januar 2005, kl. 13:00 Åben sag: 274. Efterretning Åben sag: 275. Tidsplan for regnskabsafslutning 2004 Åben

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 06. April 2016 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Fattigdomsråd. Referat

Fattigdomsråd. Referat Referat Mødetidspunkt: Fra kl.: 9.45 Til kl.: 14.00 Mødested: Vibohøj Rørsangervej 1 8800 Viborg Mødenr.: 2 Udvalgets medlemmer: Gunnar Villadsen Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 8 Dagens program 13

Læs mere

Kulturudvalget Dato: 11. januar 2005 Blad nr. 1 INDHOLDSFORTEGNELSE ÅBENT MØDE.

Kulturudvalget Dato: 11. januar 2005 Blad nr. 1 INDHOLDSFORTEGNELSE ÅBENT MØDE. Kulturudvalget Dato: 11. januar 2005 Blad nr. 1 Kulturudvalget afholder møde: Referat Den 11. januar 2005 Kl. 16.00 på administrationsbygningen. Hals Kommune Fraværende med afbud: Ib Munk. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Mødested: Mødelokalet 1. sal. Mødetidspunkt: 7. marts 2006, kl. 14:00

Mødested: Mødelokalet 1. sal. Mødetidspunkt: 7. marts 2006, kl. 14:00 , tirsdag den 7. marts 2006 kl. 14:00 Side 1 af 6 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1. sal Mødetidspunkt: 7. marts 2006, kl. 14:00 Åben sag: 385. 10 boliger ved Jegindø Havn - Kloakering

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 9 ONSDAG DEN 20. JUNI 2007, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Familieudvalget 20. juni 2007 Side: 2 Fraværende: Til behandling forelå:

Læs mere

Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet 4. marts 2019 Side 1. Mødedato: 4. marts 2019 Mødet påbegyndt: kl. 08:00 Mødet afsluttet: kl. 10:30 Mødested: R-428 Fraværende: Lene Smidstrup og Mogens

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 11.-01.-2017 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 11. januar 2017 Tidsrum 09.30 ca. 12.15 Bemærk start- og sluttidspunkt!

Læs mere

FREDERIKSHAVN KOMMUNE

FREDERIKSHAVN KOMMUNE FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA DET SOCIALE UDVALG 18-01-2000 Mødedato: 18-01-2000 Mødetidspunkt: kl. 15.00-17.30 Mødested: B101, Børne- og ungdomsforvaltningen Fraværende: # 56136/20-01-2000 18-01-2000

Læs mere