Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds Årsmøde lørdag den 24. maj 2014.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds Årsmøde lørdag den 24. maj 2014."

Transkript

1 Årsmøde 2014 Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds Årsmøde lørdag den 24. maj De hovedområder jeg vil komme omkring i denne beretning er: Indledning Lang TV aftale Landshold som dynamoer Økonomi DF H organisering DHF og Proff. Udvalget Kommunikation Håndboldspillerforeningen Internationale relationer Sportslige resultater Indledning Sæsonen 2013/14 har været en mere rolig sæson end den foregående. Det nye KIF Kolding København projekt har nu kørt et år og har bestået sine store udfordringer flot sluttende med The Double altså både Pokal, men også Danske Mestre, og derudover vinder af grundspillet. Men vi har igen haft en sæson med masser af spændende kampe og afslutninger på grundturneringen slutspilsrunder og kvalifikationsspillet. Der har været nogle afsindig spændende kampe i kvalifikationsspillet, hvor vi måtte se hele tre ligamandskaber rykke ned: TMS Ringsted direkte ud og Nordsjælland Håndbold og Skive fh efter deres placering som nederste i deres kvalifikationsspil grupper. Det betyder altså i alt tre oprykkere fra 1. division til den kommende sæson. HC Midtjylland som en suveræn direkte oprykker og Odder Håndbold og Lemvig Thyborøn Håndbold via kvalifikationsspillet. Lemvig Thyborøn Håndbold sågar efter tre helt lige kampe mod Team Sydhavsøerne. Det efter lader desværre dansk herrehåndbold med et stort hul af ligamandskaber øst for Storebælt.

2 For damernes vedkommende Verdens bedste liga har der været dømt fri til tre hold efter grundspillet og dermed også uden det farlige og spændende kvalifikationsspil. Dette blev afløst af den direkte kamp om de sidste pladser i rækken mellem nr. 10 og 11 imod nr. 2 og 3 i 1. division. Vi må heller ikke glemme, hvilke fornemme præstationer og resultater vore damer fra FC Midtjylland, Team Esbjerg og Viborg HK opnåede i de 3 europæiske turneringer, hvor alle kom med i finalerne. Lang TV aftale Det økonomiske område er stadig et stort fokus område, og hvor nu det første af tre trin er indført. Der vil til stadighed skulle være fokus på økonomi og ledelse af klubberne, og det arbejdes der også videre med i forhold til arbejdet med licensreglerne. Dan Hammer, som vi har haft i spidsen af vores administration, er kommet rigtig godt omkring ikke mindst vores forlængelse af TV aftalen til 2020, som nu betyder, at vi på dette livsvigtige område, har ro på bagsmækken. Det skulle kunne danne baggrund for at indgå længerevarende liga sponsoraftaler, og her vi har indgået en aftale med UFA Sports om salget af disse rettigheder samtidig med, at de leverer input til klubber omkring udvikling af disse, ligeledes for en 6 års periode. Dan Hammer meddelte desværre lige op til sommerferien, at han ikke kunne sige nej til den mulighed der bød sig, som direktør og leder af den nye Arena i København, som er under etablering ude på Amager, og hvor der bliver plads til ca tilskuere. Dan Hammer tiltrådte den nye stilling fra 1. februar, men medvirkede indtil Anders Rosbos tiltrædelse, med det daglige arbejder, herunder Final4. Vi tog det relativt roligt omkring søge processen omkring hans afløser, og der meldte sig også rigtig gode kandidater i forløbet, hvor vi sluttede med at indgå aftale med Anders Rosbo, som derefter er tiltrådt pr. 1. april 2014.

3 Landshold som dynamoer Begge vore landshold har også i den forgangne sæson virket som gode dynamoer for håndbolden. Damerne overraskende positivt med deres resultater i december i Serbien, hvor de ellers ikke var tiltænkt de store overskrifter, men de gjorde det igen, og så har der ellers været den helt store og alt over skyggende begivenhed EM for herrer her i Danmark i januar, og hvor vi igen kom i finalen, og desværre igen tabte til Frankrig i en fantastisk ramme i Boksen i Herning. En begivenhed, som havde en fantastisk opbakning herhjemme og af TV seere i hele Europa. Det var kæmpe stort, og samtidig en økonomisk gevinst for DHF en økonomi, som vil indgå i arbejdet med udviklingen og specielt Knæk Kurven kampagnen. Altså penge fra eliten til bredden. I klubberne har vi ikke kunnet mærke nogen anden følgeeffekt end interessen. Økonomisk kaster det ikke noget af sig måske snare tværtimod. Der er brugt ca. 50 mill. kr. af tilskuere og sponsorer, og disse penge kan jo ikke bruges to gange. Økonomi Spørgsmålene omkring økonomi i Håndbolden er et stabilt emne på dagsordenen herhjemme. Vi er måske ikke i en finanskrise mere, men denne krise har sat sine spor. Vore sponsorer og samarbejdspartnere er bestemt meget fokuseret på, hvad de siger ja til, og det giver udfordringerne omkring udviklingen af økonomien. Her skal der mere end før være påpasselig i forhold til de væsentligste omkostninger, som er lønomkostningerne. Vi har nu været igennem nogle år med status quo på lønniveauerne, og vil nok nu se lønnedgang især på damesiden fra den kommende sæson. Det regelsæt, som blev indført forud for denne sæson, er jo som bekendt en tre trins raket, hvor en styrkelse af egenkapitalen er målet. Det er klubbernes og selskabernes ansvar, vi arbejder på at styrke, så de forpligtelser, der indgås, også holdes, så vi på den måde sikrer ens konkurrencevilkår uden for banen.

4 Samtidig er arbejdet med en licens ordning for klubberne i liga og 1. division igangsat i dette år. Her tages bl.a. udgangspunkt i kapitalkrav, men der også tages hensyn til status for ressourcer i klubberne og selskaberne, ligesom de fysiske forhold skal indarbejdes. Vi har lignende licens regler for fodbold, ishockey og basket, men et mål er også at få samlet alle regler og krav, som ligger i såvel love som samarbejdsaftaler. Det skulle gerne kunne give et samlet overblik over de nævnte ting, men også give en bedre tilgængelighed til de forhold, som spiller ind for klubberne og selskabernes virke i dagligdagen, hvor netop usikkerheden omkring, om ting nu bliver gjort rigtigt, er en kilde til nervøsitet i hverdagen. Der er i offentligheden megen fokus på spørgsmålet om at overholde de økonomiske aftaler i klubberne, og når vi tænker på omfanget af problemer kontra omtale af disse, er der ingen fornuftig sammenhæng. Vi taler om nogle få eksempler i en erhvervsgren med stor risikoprofil indbygget. Vi ser ikke tilsvarende bekymrende overskrifter omkring en branche, når en håndværkervirksomhed med 4 6 medarbejdere og en omsætning på 6 10 mil kroner må dreje nøglen, men også set i forhold til de økonomiske udmeldinger og resultater, der er omkring fodboldklubberne, kan der ikke tales om nogen sammenligning med opmærksomheden her i forhold til omfanget af håndboldens problemområder. Inden for fodbold har vi jo eksempler på, at der op til flere år i træk er genereret et underskud pr. måned på 3 mill. kr. DF H organisering I vores egen organisering har det været et forandringernes år. Dan Hammer har med nye øjne været inde og se på en række af de ting, vi har haft kørende primært omkring vores hjemmeside, men også omkring vor info site Håndbold.dk, som har været tiltænkt en større rolle, om at kunne være med til at sikre et samspil på klubbernes egne hjemmesider med et nationalt nyheds site, hvor fokus var håndbold nyheder hele vejen rundt. Det er ikke lykkedes med de intentioner, der var baggrunden, hvorfor vi har nedlagt vores egen site og indgået et samarbejde med Hbold, og så har vi i stedet opdateret vores egen hjemmeside, så den har 1 2 ugentlig håndbold nyheder, men også at denne side virker som et

5 intranet med en række faktuelle informationer omkring seertal på TV kampe, udnyttelse af tilskuerkapaciteter i hallerne m.m. Der er også i perioden indgået aftaler omkring salg af fælles kommercielle rettigheder i forbindelse med Super Cup og Pokalfinaler for damer og Final4 for herrer med DB Advisor. Med UFA Sports har vi indgået en aftale om salget af liga sponsorater for såvel Dame som Herreligaen. Ved indgåelse af dette samarbejde, er vi samtidig sikret adgang til ny viden omkring den internationale udvikling omkring de kommercielle muligheder. Den viden deles med de deltagende klubberne via workshops med hver enkelt klub, ligesom ny oprykkede klubber til 1. division og til ligaerne, her vil kunne blive klædt på. Spørgsmålet omkring vidensdeling er også én af de muligheder, der indgår i dette arbejde, men helt afgjort også i det arbejde, som Anders Rosbo er i gang med, da han er med til alle disse workshops, idet omfang at kalenderen giver mulighed for dette. Det, som fungerer godt i en klub, vil i rigtig mange tilfælde også kunne bruges i en andre klubber. For at sikre flere deltagere til klubmøderne for 1. divisionsklubberne, er det i dette år vedtaget, at der vil bliver afholdt regionale møder tre steder i Danmark. Det har været et problem at få repræsentation af flest mulige klubber, da mange af deltagerne til disse møder er frivillige og ikke kan deltage i dagtimer, hvorfor vi i stedet vil tage rundt i landet med disse møder. Der arbejdes også fortsat på at skabe de helt rigtige rammer for afviklingen af vore Pokalfinaler for damerne og Final4 for herrerne. Til dette års finaler har tingene været lagt meget fast for deltagerne, og det har givet et godt udbytte. Damernes pokalfinale har fundet et godt leje, og her har vi været i Silkeborg Kommune to gange (Arena Midt Kjellerup og Jysk Arena) med flotte tilskuertal nogle gode kampe et godt TV produkt, men også et fornuftig udbytte til de deltagende klubber.

6 Der var også mere faste rammer for Final4 i Århus, men her har vi stadig en stor udfordring omkring tilskueropbakning, hvor vi ikke de sidste to år har kunnet fylde hallen. Derfor arbejdes der nu med alternative muligheder, men vi er stadig bundet i et år af den leje aftale med NRGI Arena, som DHF havde indgået inden vi overtog den kommercielle ret til Final4 og pokalfinalen for damerne. Et andet hængeparti omkring landspokalturneringen er spørgsmålet omkring seedning af de øverst placerede hold i de indledende runder. Fra disse klubbers side er der blevet sagt ja til at afvikle disse indledende kampe hos de lavest rangerende klubber, for at vi på denne måde kan komme rundt i landet og være med til at promovere håndbolden i disse klubber. Men når der ikke er seedning, ryger der som regel flere hold ud ved, at de møder hinanden, så kan de ikke opfylde et af målene med at komme rundt. Samtidig ligger disse indledende runder sammen med en presset turneringsafslutning, der giver store udfordringer med at få kampene placeret og afviklet, så det både er hensigtsmæssigt og forståeligt. Skal vi fortsat have fokus på LP turneringen, må den tilpasses de forhold, vi arbejder med og under. DHF og Proff. Udvalget. Vort samarbejde i Proff. Udvalget, samt vores repræsentation i DHF bestyrelse har igen været et år med mange, men også gode møder. Vi har nogle klare fælles mål, og der hvor vi selv kan skabe enigheden omkring beslutninger og forandringer, går det rigtig fint. Udfordringerne er især, når tingene griber ind og især nedad i systemet det er spørgsmålet omkring seedning i landspokalturneringen et godt udtryk for. Det er også via vort arbejde i Proff. Udvalget og i DHF bestyrelsen, at vi har været med inde over såvel spørgsmål som matchfixing, udformning af regler for dette her meget i samarbejde med DIF, men også spørgsmålet omring medlemsudviklingen indenfor håndboldklubberne, hvor tendensen er faretruende, hvis der ikke sker noget.

7 Arbejdet med Knæk Kurven, som er ved at blive rullet ud i disse måneder, et godt og rigtigt forsøg, som vi skal og vil bakke op om. Respekten for klubbernes indflydelse har vi god opbakning til, men vi skal til stadighed arbejde med respekten for klubbernes og DERES spillere betydning for landsholdene. Her vil vi hele tiden forsøge at få fokus og respekt omkring klubberne som leverandører af materialet til de nationale mandskaber på alle niveauer. Den respekt skal være til stede så man også tænker på det, når ting skal planlægges f.eks. med hjem rejser efter turneringer, således at omfanget af spillernes fravær fra deres hovedarbejdsgiver bliver taget alvorligt. Vi har også fokus på at sikre, at de forsikringsmæssige forhold hele tiden bliver tilpasset nutiden. Kommunikation Under DF H organisering har jeg vært inde på de forandringer, der er sket med Håndbold.dk, og hvor vi i stedet vil sætte fokus på udviklingen af den gode historie til fælles glæde for klub håndbolden for damer og herrer. Samarbejdet med Kanal Sport kan til tiden være en udfordring, men igen i år har vi skabt meget god energi ved, at denne mulighed er udvidet til også at levere direkte transmissioner fra såvel 1. division damer som herrer. Kanal Sport har ligeledes her i forbindelse med kvalifikationskampene, hvor der var involveret såvel liga hold som 1. division hold, kunne vise direkte transmissioner i et stort omfang. Vi er glade for, at TV2 sagde OK til dette, selv om rettigheden til ligahåndbold, er en del af vores TV aftale, men her lukkede de op, og det har givet rigtig god mening og fokus for de involverede klubber. Det er jo ikke alle klubber i de to ligaer der kommer på TV, hvorfor det også for liga holdene har været en plus oplevelse at få visning på denne Kanal.

8 Håndboldspillerforeningen Vi vedkender os ansvarlighed i forhold til ansatte, og det mener vi fortsat kan ske ved at være i en dialog omkring standard kontrakten og udformningen og tilretningen af den i forhold til tidssituationen. Den model, hvor der kunne være en løbende dialog via 2 3 møder årligt, og derefter en samlet præsentation og debat i Proff. Udvalget kunne vi se som en rigtig løsning, men for nuværende er Spillerforeningen ikke med på denne vej. Der har siden foreningen meldte fra til modellen ikke været arbejdet med spørgsmålet. Vi støder jo i forbindelse med den offentlige debat nogle gange på udtalelser fra Spillerforeningen, hvor vi ikke altid kan se, om deres viden er generel eller af en mere smal karakter. I DHF bestyrelse har vi et udmærket samspil med Michael Sahl Hansen, hvorimod vi ikke i forhold til klubberne har et helt klart billede af samspillet i forhold til HSF. I det offentlige rum har vi jo til tider udtalelser fra HSF, som virkelig bakker op omkring at sætte tæring efter næring, når der tales lønniveauer, og det er jo så det, vi skal opfordre klubberne til at gøre. Internationale relationer Der har også i beretningsåret været arbejdet med problemområder omkring omfanget af europæiske turneringer, internationale mesterskaber og terminer. Vi skal til stadighed kæmpe for, at hensynet til de nationale ligaer og forhold har 1. prioritet. Det giver modstridende holdninger for nogle klubber, men under hensyn til de fleste vægter det mest med hensynet til de nationale turneringer. Her har vi også DHF s gode repræsentation i europæisk håndbold med inde over for at sikre forholdene bedst muligt. Vi skal dog her være opmærksomme på den dobbeltrolle disse personer har i forhold til også at opnå placering af de forskellige mesterskaber på dansk grund, hvilket er et stort indtægtsgrundlag og prestigearbejde for hele håndbolden. Sportslige resultater På damesiden endte grundspillet med, at Viborg HK, FC Midtjylland, Randers HK og Team Esbjerg tog de 4 første pladser, og at Sønderjyske Damer måtte ud af rækken.

9 Silkeborg Voel vandt 1. division og rykker direkte op og tilbage til ligaen. I kvalifikationskampene om plads 10 og 11 bevarede Ringkøbing Håndbold sin plads, medens Nykøbing Falster Håndbold, som ellers har været et meget forfriskende pust i rækken, måtte bukke under for SK Aarhus over 2 kampe. Efterfølgende ender Nykøbing Falster Håndbold alligevel i ligaen igen, efter den konstaterede konkurs i Vejen, men en efterfølgende udtrækning af det mandskab, som eller havde sikret sig en plads i ligaen for næste sæson. Kampen om guldet står mellem Viborg HK og FC Midtjylland en traditionel gyser mellem 2 meget lige mandskaber, som igennem tiderne har været i finaler mod hinanden mange gange. Senest i øvrigt i Pokalfinalen mellem jul og nytår i Silkeborg, hvor Viborg HK sikrede sig pokalen i denne turnering. Efter en FC Midtjylland sejr på hjemmebane i første kampe var det Viborg som onsdag aften i en meget fyldt Viborg hal leverede varen, og sikrede sig guldet efter 4 år uden guld om halsen. Kampen om bronze blev et opgør mellem Team Esbjerg og Randers HK, og hvor Randers HK trak det længste strå i første duel, og også endte som endelig vinder af bronze medaljen efter 2. kamp. På herresiden har sæsonen været utrolig spændende og med masser af ting, der først blev afgjort efter sidste grundspils runde. Der var således spænding til det sidste om placeringen i rækken hvem skulle møde hvem i slutspillet, og hvem stod til kvalifikationskampe. Både slutspil og kvalifikationsspil blev lige netop så spændende, som tænkes kunne. Slutspillet endte med, at de to hold, der skal afgøre placeringen af guldet, bliver en gentagelse fra sidste år mellem KIF Kolding København og Aalborg Håndbold, og hvor KIF Kolding København trak det længste strå efter en sejr i første kamp og efter en sejr også i sidste kamp med en meget mål fattig affære, kunne KIF Kolding København sætte endnu en Pokal i skabet. Skjern Håndbold og Team Tvis Holstebro skulle kæmpe om bronzen, hvor Team Tvis Holstebro vandt begge kampe og sikrede sig en medalje.

10 I kvalifikationsspillet røg der 2 ligamandskaber ud af rækken Nordsjælland Håndbold og Skive fh. TMS Ringsted var den direkte nedrykker. De blev erstattet af HC Midtjylland, der var direkte oprykker, og Odder Håndbold fik en 2. plads i sin pulje. Lemvig/Thyborøn Håndbold tog stikket hjem i 3. kamp over Team Sydhavsøerne med mindst mulig margin på 1 mål efter 3 kampe. FC Midtjylland mandskabet sikrede sig ved Final4 turneringen i Budapest en 4. plads efter en meget flot turnering og en fin indsats. Team Esbjerg kom også i finalen og fik sølv hængt om halsen i EHF Cuppen, og Viborg HK sikrede sig 1. pladsen i Cup Winners Cup, også efter flotte indsatser. Til alle klubber, der deltog i ligaer og divisioner i det forgangne år, skal der lyde en stor tak for endnu en forrygende sæson i Håndboldland. Og næste sæson bliver endnu bedre Jens Christensen Divisionsforeningen Håndbold, formand

Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds Årsmøde lørdag den 30. maj 2015.

Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds Årsmøde lørdag den 30. maj 2015. Årsmøde 2015 Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds Årsmøde lørdag den 30. maj 2015. De hovedområder jeg vil komme omkring i denne beretning er: Indledning Lange aftaler Dynamoer for håndbolden

Læs mere

Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde lørdag den 8. juni 2013.

Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde lørdag den 8. juni 2013. Årsmøde 2013 Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde lørdag den 8. juni 2013. De hovedområder jeg vil komme omkring i denne beretning er: Indledning Økonomi DF H organisering DHF

Læs mere

Referat fra klubmødet 11. januar 2018

Referat fra klubmødet 11. januar 2018 Referat fra klubmødet 11. januar 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation 2. DF H siden sidst 3. Fremtidens Final4 stævner 4. Turneringskalender 5. Dansk Håndbold Award 2018

Læs mere

Klubhåndbold 2015-2016 Dato Dag Tid Hjemmehold Udehold Turnering Køn Kanal Seere genn. 1. halvl. 2. halvl. Share

Klubhåndbold 2015-2016 Dato Dag Tid Hjemmehold Udehold Turnering Køn Kanal Seere genn. 1. halvl. 2. halvl. Share Klubhåndbold 2015-2016 Dato Dag Tid Hjemmehold Udehold Turnering Køn Kanal Seere genn. 1. halvl. 2. halvl. Share 1 28 05 2016 Lørdag 18.00 KIF Kolding København GOG Håndbold HHL h TV2Sport 65.500 55.000

Læs mere

TOPHÅNDBOLD. Jylland 8. august, Skjern Kulturcenter 10. 11. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund

TOPHÅNDBOLD. Jylland 8. august, Skjern Kulturcenter 10. 11. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Skjern Bank Cup 2013 TOPHÅNDBOLD Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Herrerækken: Skjern Håndbold Mors Thy Håndbold Team Tvis Holstebro Århus Håndbold Skive FH GOG Lemvig/Thyborøn Håndbold A/S HC Midtjylland

Læs mere

Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen

Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen 1) Aftale parter a) Hermed indgås samarbejdsaftale mellem Dansk Håndbold Forbund (i det følgende omtalt som DHF) som turneringsudskriver og turneringsadministrator,

Læs mere

Formandens beretning 2014-2015. Hold i Turneringen. Knæk Kurven. Strukturen i JHF. Ændringer i Bestyrelse og Udvalg

Formandens beretning 2014-2015. Hold i Turneringen. Knæk Kurven. Strukturen i JHF. Ændringer i Bestyrelse og Udvalg Hold i Turneringen Holdantallet for indeværende sæson er registreret med 4120 hold lig med 65 % af de deltagende hold i distriktsforbundenes vinterturneringer. Holdt op mod sidste sæson har vi haft en

Læs mere

SAMARBEJDSKLUB 2018/19

SAMARBEJDSKLUB 2018/19 SAMARBEJDSKLUB 2018/19 VISION TTH Holstebro ønsker med netværket af samarbejdsklubber at styrke og binde håndbolden sammen i Nordvestjylland. TTH Holstebro vil som håndboldflagskib gå forrest. Velkommen

Læs mere

Formandens beretning 2013-2014. Hold i Turneringen. Ny Ungdoms Turneringsstruktur. Ændringer i Bestyrelse og Udvalg. Økonomi.

Formandens beretning 2013-2014. Hold i Turneringen. Ny Ungdoms Turneringsstruktur. Ændringer i Bestyrelse og Udvalg. Økonomi. Hold i Turneringen Holdantallet for indeværende sæson er registreret med 4415 hold lig med 65,5 % af de deltagende hold i distriktsforbundenes vinterturneringer. Holdt op mod sidste sæson har vi haft en

Læs mere

TOPHÅNDBOLD. Jylland 14. august. Skjern Kulturcenter 16. 17. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund

TOPHÅNDBOLD. Jylland 14. august. Skjern Kulturcenter 16. 17. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Skjern Bank Cup 2014 TOPHÅNDBOLD Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Herrerækken: Skjern Håndbold Team Tvis Holstebro Aarhus Håndbold Skive FH GOG Lemvig/Thyborøn Håndbold HC Midtjylland Skanderborg Håndbold

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

Godkendelse, opfølgning og underskrift af referat fra møde 3 d. 4. april Beslutning: Godkendt uden bemærkninger.

Godkendelse, opfølgning og underskrift af referat fra møde 3 d. 4. april Beslutning: Godkendt uden bemærkninger. Brøndby den 23. maj 2017 Referat af møde nr. 4 2016-2017 i Udvalget for Professionel Håndbold Onsdag d. 17. maj 2017, kl. 10.00 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

Greve IF blev ved lodtrækning trukket op af hatten som den klub der skal placeres i pulje 2, da der var 9 naturlige pulje- 1 klubber.

Greve IF blev ved lodtrækning trukket op af hatten som den klub der skal placeres i pulje 2, da der var 9 naturlige pulje- 1 klubber. Program for 2. division offentliggjort Programmet for 2. division, efterårets 3 puljer i grundspillet, er blevet offentliggjort. Fem ny oprykkere fra Herre- DS hvoraf Fredensborg og Vejgaard for første

Læs mere

Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen

Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen 1) Aftale parter a) Hermed indgås samarbejdsaftale mellem Dansk Håndbold Forbund (i det følgende omtalt som DHF) som turneringsudskriver og turneringsadministrator,

Læs mere

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Otte år med SønderjyskE Baggrund Det er visionen at profilere Sønderjylland og at

Læs mere

KFUM Elite Cup 2015 TOPHÅNDBOLD. Jylland/Fyn 13. august. Ringkøbing-Skjern Kulturcenter 15. 16. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund

KFUM Elite Cup 2015 TOPHÅNDBOLD. Jylland/Fyn 13. august. Ringkøbing-Skjern Kulturcenter 15. 16. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund TOPHÅNDBOLD Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Herrerækken: Skjern Håndbold Team Tvis Holstebro Aarhus Håndbold Mors Thy Hånbold GOG Lemvig/Thyborøn Håndbold HC Midtjylland Skanderborg Håndbold Damerækken:

Læs mere

Op/Nedspillet

Op/Nedspillet Op/Nedspillet 2018-2019 Liga Damer Op Grundspillet i Ligaen slutter onsdag den 13. marts 2019 og efterfølges af international uge fra den 18.-24. marts 2019. 1.division damer slutter lørdag den 6. april

Læs mere

Godkendelse, opfølgning og underskrift på referat af møde 3 d. 6. februar 2015

Godkendelse, opfølgning og underskrift på referat af møde 3 d. 6. februar 2015 Brøndby den 11. april 2015 Journal nr.1231-15-fs Referat af møde i Udvalget for Professionel Håndbold møde nr. 4 2014-2015 Tirsdag d. 31. marts 2015, kl. 09.30-12.30 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

DANMARKS STÆRKESTE KLUB

DANMARKS STÆRKESTE KLUB SÆSON 2019/20 DANMARKS STÆRKESTE KLUB KULTUREN TIL FORSKEL Hovedsponsorer 2 TTH HOLSTBRO DERFOR skal du være en del af Danmarks Stærkeste Klub. Her opnår du profilering, værdi og fællesskab. 80.000 TILSKUERE

Læs mere

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 19. august 2015 Idrættens Hus

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 19. august 2015 Idrættens Hus VolleyLiga Klubmøde Onsdag den 19. august 2015 Idrættens Hus Dagsorden 1. Velkomst og Præsentation 2. Pressedækning af Volleyball 3. Volley TV 4. VolleyLigaen 2016 DataProjekt Play-off og finale slutspillet

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Beslutning: Der påsættes to observatører til semi- og finaler samt Final4 i Santander Cup. FS orienterer Elitedommerudvalget

Beslutning: Der påsættes to observatører til semi- og finaler samt Final4 i Santander Cup. FS orienterer Elitedommerudvalget Brøndby den 25. oktober 2018 Referat af møde nr. 1 2018-2019 i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 27. september 2018, kl. 13.00-16.00 i Vibocold Arena, Red Office Lounge, Tingvej 5, 8800 Viborg

Læs mere

Beretning ved KDF s generalforsamling 10. februar 2013, Odense

Beretning ved KDF s generalforsamling 10. februar 2013, Odense Beretning ved KDF s generalforsamling 10. februar 2013, Odense Velkomst Jeg vil på bestyrelsens vegne byde alle velkommen til vores årlige generalforsamling. Vi har igen i år valgt at afholde et temamøde

Læs mere

Tilmeldingsskema findes på hjemmesiden. Efter DBwF rep møde den 25 Maj.

Tilmeldingsskema findes på hjemmesiden. Efter DBwF rep møde den 25 Maj. Tilmeldingsskema findes på hjemmesiden. Efter DBwF rep møde den 25 Maj. Der gøres opmærksom på, at der på JBU s repræsentantskabsmøde den 20. marts 2004, blev der vedtaget, at seniorhold der udebliver

Læs mere

Op/Nedspillet 2014-2015

Op/Nedspillet 2014-2015 Op/Nedspillet 2014-2015 Liga Damer Op Grundspillet i Ligaen slutter onsdag den 11. marts 2015 1.division damer slutter lørdag den 14. marts 2015 Grundspillet efterfølges af international uge i perioden

Læs mere

Bestemmelser for forbundets turneringer

Bestemmelser for forbundets turneringer Bestemmelser for forbundets turneringer 05/2017 Indhold 1. Formål og ændring af bestemmelserne for forbundets turneringer... 2 1 Formål... 2 2 Ændring af bestemmelserne for forbundets turneringer... 2

Læs mere

DIF s APPELINSTANS KENDELSE

DIF s APPELINSTANS KENDELSE DIF s APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 1.juni 2018 i Sag nr. 11/2018: TM Tønder Håndbold Elite A/S indbringelse af Håndboldens Appelinstans kendelse af 9. maj 2018 Sagen er behandlet af Louise Saul, Ole

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Pytlicks piger på sporet

Pytlicks piger på sporet Pytlicks piger på sporet Billedforslag: Et jublende kvindelandshold, der løfter OL- pokalen, mens guldkonfettien regner ned over dem. Billedtekst: Sådan så det ud i 2004, da holdet vandt guld til OL. Ni

Læs mere

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 25. februar 2015 Idrættens Hus

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 25. februar 2015 Idrættens Hus VolleyLiga Klubmøde Onsdag den 25. februar 2015 Idrættens Hus Dagsorden 1. Velkomst og Præsentation 2. Standartkontrakter & Amatøraftaler 3. TV og Mediebilledet 4. VolleyLigaen 2016 5. Internationalt 6.

Læs mere

Til kamp om Årets Jyske Fodboldkommune

Til kamp om Årets Jyske Fodboldkommune Til kamp om Årets Jyske Fodboldkommune Kommunalvalget står for døren, og i den forbindelse har DBU Jylland inviteret de jyske kommuner til stævne og kårer Årets Jyske Fodboldkommune. Dommerne er de jyske

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet.

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet. Brøndby den 23. maj 2018 Referat af møde nr. 5 2017-2018 i Udvalget for Professionel Håndbold, tirsdag d. 8. maj 2018, kl. 10.00-13.00 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

JHF mangler at ændre teksten i overskriften på hjemmesiden Santander Cup. FS følger op på dette.

JHF mangler at ændre teksten i overskriften på hjemmesiden Santander Cup. FS følger op på dette. Brøndby den 12. februar 2016 Journal nr. 1099-16-FS Referat af møde nr. 3 2015-2016 i Udvalget for Professionel Håndbold Torsdag d. 4. februar 2016, kl. 09.00 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger.

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger. Brøndby den 11. marts 2013 Journal nr.1243-13 -FS Referat af møde nr. 3 2012-2013 i Udvalget for Professionel Håndbold Onsdag d. 20. februar 2013, kl. 9-13 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt Danske Politimesterskaber i 6 håndbold for herrer Det er igen blevet tirsdag i uge 10, kl. er 08.30 og rammerne er dette år en halvkold Helsingør hal. De to første hold står klar på banen og dommeren har

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Den 11. januar Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 11. januar Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar (Sted: Trinity, Fredericia) Den 11. januar 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar 2018. (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 5. december 2017 2. Santander Final4 placering

Læs mere

Danske politimesterskaber

Danske politimesterskaber Danske politimesterskaber Fyn Nordsjælland Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg Fotos Mogens Voigt, PI-København Endnu en gang var PI-København arrangør for de Danske politimesterskaber i håndbold.

Læs mere

VolleyLiga Klubmøde. Tirsdag den 23. september 2014 Idrættens Hus

VolleyLiga Klubmøde. Tirsdag den 23. september 2014 Idrættens Hus VolleyLiga Klubmøde Tirsdag den 23. september 2014 Idrættens Hus Dagsorden 1. Velkomst og Præsentation 2. Ligaportal / Dataprojekt (10. min) 3. Kampafvikling (10. min) 4. Licenssystem (5. min) 5. Internationalt

Læs mere

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen 4. Orientering om sektionens

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2016

FIF Pétanque Formandens beretning 2016 FIF Pétanque Formandens beretning 2016 Tak for et godt år Sæsonen 2016 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 Nørresundby d. 12. april 2011 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 I Løvvang Bowling Center, Stort mødelokale Dagsorden 1. Mandaternes

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Vandpolo årsberetning 2014.

Vandpolo årsberetning 2014. Vandpolo årsberetning 2014. 2014 begyndte med et trænerskifte for Vandpoloafdelingen. Vores spanske træner, Eduard Tardio Capdevila fra Barcelona, afsluttede sit studie på Aalborg Universitet og skulle

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Formandens beretning 2017 Jeg har i tidligere beretninger skrevet, at det fortsatte arbejde bliver både krævende og spændende. Og det kan jeg så igen bekræfte, at det også har været måske, mere krævende

Læs mere

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside?

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Kalø Golf Club Club Golf Kalø Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6 Generalforsamling Årets Generalforsamling finder sted onsdag d. 24/11 kl. 19.00 i Møllerens Hus Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Hjemmesiden

Læs mere

Husk også tilmelding til din Regionsseniorleder

Husk også tilmelding til din Regionsseniorleder Generelt om udfyldelse af holdtilmeldingerne, disse bedes udfyldt omhyggeligt især adresseoplysningerne på JBU`s hjemmeside, da det i modsat fald er umuligt at sende oplysninger de rigtige steder hen,

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Håndbold. Kampprogram 2010-2011

Håndbold. Kampprogram 2010-2011 Der er også en annonceplads til din virksomhed - pris 800 kr. Kontakt Bente A. Nielsen På tlf. 74 69 31 50 eller bente.nielsen@arvidnilsson.com Håndbold Hovedsponsorer for RIF håndbold: Kampprogram 2010-2011

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans Den 20. marts 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 20. marts 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 11. januar 2018 Punkt 2 4 er for så vidt det er muligt

Læs mere

Ungdoms Beach Handball Tour Kerteminde Nordstrand Lørdag den 18/6 2011

Ungdoms Beach Handball Tour Kerteminde Nordstrand Lørdag den 18/6 2011 Ungdoms Beach Handball Tour 2011 Kerteminde Nordstrand Lørdag den 18/6 2011 PRAKTISKE INFORMATIONER. Ankomst Kamprapport Ved ankomst til stævnet skal I henvende jer til stævneledelsen og meddele jeres

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Igen i år har jeg fået lov til at aflægge formandens beretning for året 2014/2015.

Igen i år har jeg fået lov til at aflægge formandens beretning for året 2014/2015. Formandens beretning: Igen i år har jeg fået lov til at aflægge formandens beretning for året 2014/2015. For ikke at glemme det, vil jeg starte med det allervigtigste. Der skal der lyde en stor tak til

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 04/2019 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfattes jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

EM i KVINDEhåndbold Bliv National Supplier og få den helt unikke slutrundeoplevelse og eksponering

EM i KVINDEhåndbold Bliv National Supplier og få den helt unikke slutrundeoplevelse og eksponering EM i KVINDEhåndbold 2010 - Bliv National Supplier og få den helt unikke slutrundeoplevelse og eksponering EHF Euro 2010 I Dansk Håndbold Forbund (DHF) er vi stolte af i samarbejde med Norsk Håndbold Forbund

Læs mere

Delårsrapport 1. halvår 2004 for Aalborg Boldspilklub A/S.

Delårsrapport 1. halvår 2004 for Aalborg Boldspilklub A/S. Københavns Fondsbørs Børsmeddelelse nr. 2004/17 Aalborg den 26.august 2004 for Aalborg Boldspilklub A/S. Hovedkonklusionerne for første halvår 2004: - Resultatet før skat (EBT) for 2. kvartal 2004 er et

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2012.

Bestyrelsen beretning for 2012. Bestyrelsen beretning for 2012. Indledning. En fodboldklub er ikke stærkere end dens ledere. Måske noget af en påstand men hvis vi kigger på alle ledere i en klub så er det måske ikke helt forkert. Hvis

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer

Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer for 2017 Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer Sammenfatning Sæsonen 2016 har været endnu et år præget af stabilisering af indsatsen indenfor dansk skaterhockey med en velfungerende sportskomite

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Historien om Boldklubben Hellas

Historien om Boldklubben Hellas Historien om Boldklubben Hellas BK Hellas blev stiftet 23. Juni 1926 af Carl Matzen. Carl Matzen, som var vicevært for kommunens ejendom Carl Langesvej, var meget sportsinteresseret og derfor var det for

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Beretning Skaterhockey for året 2015

Beretning Skaterhockey for året 2015 Beretning Skaterhockey for året 2015 Sammenfatning Sæsonen 2015 har været et år præget af stabilisering af indsatsen indenfor dansk skaterhockey med en velfungerende sportskomite samt genopretning af den

Læs mere

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 6. juni 2018 Idrættens Hus

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 6. juni 2018 Idrættens Hus VolleyLiga Klubmøde Onsdag den 6. juni 2018 Idrættens Hus Dagsorden 1. Velkomst og Præsentation 2. Tilskuere 3. Evaluering af VolleyLigaen 2017-18 og LP2017 4. VolleyLigaen 2018-19 5. Certificering 2019-20

Læs mere

Op/Nedspillet 2015-2016

Op/Nedspillet 2015-2016 Op/Nedspillet 2015-2016 Liga Damer Op Grundspillet i Ligaen slutter onsdag den 30. marts 2016 1.division damer slutter lørdag den 2. april 2016 Der spilles som følger: Nr. 2-3 i 1.division spiller kvalifikation

Læs mere

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige:

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Tumlinge: Den tredje sæson med Tumlinge var en fortsættelse af den forgangne sæson, hvor det ser ud til at vi fortsat ligger ret stabilt på omkring 30 børn

Læs mere

Beslutning: Referatet blev godkendt og underskrevet.

Beslutning: Referatet blev godkendt og underskrevet. Brøndby den 5. december 2017 Referat af møde nr. 2 2017-2018 i Udvalget for Professionel Håndbold Mandag d. 27. november 2017, kl. 13.30 på Hotel Trinity, Gammel Færgevej, 7000 Fredericia Deltagere: Per

Læs mere

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Formand Jens Christensen bød velkommen til Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde 2018 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Afvikling af semifinaler/finaler som Final4 for damer og herrer Finaleproduktet for Pokalturneringen ønskes forbedret sportsligt, således semifinaler og finaler

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Orientering fra turkoordinator. Kommunikationsplan fra DBwF. Års hjul. JM og FM Single/double status Antal deltagere Holder budgettet Er hjælpere på plads.

Læs mere

Dette års generalforsamling er den 32. i rækken og må derfor være min 27. beretning - beretningen omhandler

Dette års generalforsamling er den 32. i rækken og må derfor være min 27. beretning - beretningen omhandler Formandsberetning Skanderborg Håndbold Generalforsamling torsdag den 25. sept. kl. 19.30 i Klubhuset Dette års generalforsamling er den 32. i rækken og må derfor være min 27. beretning - beretningen omhandler

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

Det almene gennembrud for ishockeyen i Danmark ligger lige foran os.

Det almene gennembrud for ishockeyen i Danmark ligger lige foran os. Det almene gennembrud for ishockeyen i Danmark ligger lige foran os. Landsholdets gennembrud under VM i 2010, hvor holdet spillede sig i kvartfinalen har haft en positiv afsmittende effekt på sponsor-,

Læs mere

Roskilde Elite- og Talentråd NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne

Roskilde Elite- og Talentråd NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne Roskilde Elite- og Talentråd 2018 - Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 3093870 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne 6. maj 2019 indgået

Læs mere

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF Danske politimesterskaber Fredericia Forenede Fodboldklubbers baner ved Madsbyparken var atter skueplads for et dansk politimesterskab i fodbold. Sidste år blev 11-mands afholdt på de selvsamme baner.

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

Påsætning af Elitedommere og Observatører for perioden 26. januar marts 2019 Kampnr Dag Dato Kl. Række Hjemmehold Udehold Spillested Hv.

Påsætning af Elitedommere og Observatører for perioden 26. januar marts 2019 Kampnr Dag Dato Kl. Række Hjemmehold Udehold Spillested Hv. Påsætning af Elitedommere og Observatører for perioden 26. januar - 17. marts 2019 679385 Lørdag 26-01-2019 14:00 DHL Aarhus United Ringkøbing Håndbold Ceres Park, Hal 1 Henrik Mortensen Jesper Kirkholm

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/16

SPONSORKONCEPT 2015/16 SPONSORKONCEPT 2015/16 Bulldogs Odense ApS Møllemarksvej 75 B, 5200 Odense V CVR 32161162 Kristoffer Jørgensen 26 80 97 60 Kasper Iversen 60 68 32 88 Thomas Nielsen 20 15 97 06 Bulldogs Oplevelser og god

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Klubberne og spillerne i DT Vest 2., 3. og 4. Div. Herrer har nu haft mulighed for at kommentere det forslag, som blev sendt til klubberne for

Læs mere

SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION

SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION Klub/startfællesskab Årgang Junior Senior Total DM Hold 2016 Deltog DM Hold 2016 FINA Point Sigma Swim 421,0 1029,5 2761,0 4211,5 Svømmeliga Svømmeliga

Læs mere

Påsætning af Elitedommere og Observatører for perioden 14. januar - 3. marts 2019

Påsætning af Elitedommere og Observatører for perioden 14. januar - 3. marts 2019 Påsætning af Elitedommere og Observatører for perioden 14. januar - 3. marts 2019 Kampnr Dag Dato Kl. Række Hjemmehold Udehold Spillested Hv. Dommer 1 Dommer 2 Observatør Mentor 679376 Onsdag 16-01-2019

Læs mere

KALENDER ROSKILDE HÅNDBOLD

KALENDER ROSKILDE HÅNDBOLD KALENDER ROSKILDE HÅNDBOLD OKTOBER og NOVEMBER 2013 Udarbejdet 7/10 2013. Revideret 17/10-2013 Torsdag, d. 17/10 : Træning : Hal C 1 : Hal C 2 : Hal D 2 : 16 17.30 : U 12 dr 16 17.30 : U 14 dr 16 18 :

Læs mere

Formandens beretning 2010

Formandens beretning 2010 Formandens beretning 2010 2010 har været et rigtig godt år for D.K.T.F. Der er sket rigtig mange ting i vort forbund. Vores klubber har konkurreret lige som sidste år i udlandet og det at DKTF støtter

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

TMS Ringsted NYHEDSBREV

TMS Ringsted NYHEDSBREV Nr. 16 Formanden har ordet December 2015 Så er vi halvvejs i turneringen, og det er tid til at kigge på vores målsætninger, som vi har meldt ud inden sæsonstart. Herrerne skulle ende i top 3 Tjek! vi spiller

Læs mere

Hvidbog for Dameligaen

Hvidbog for Dameligaen Hvidbog for Dameligaen Hvidbogen Følgende Hvidbog opstiller forventninger, strategi og vejledning for gennemførelsen af Dameligaen i sæsonerne 2012-13 og 2013-14. Klubberne i Dameligaen forpligter sig

Læs mere

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg Tirsdag, den 27. marts 2012, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Delårsrapport 1. kvartal 2003 for Aalborg Boldspilklub A/S.

Delårsrapport 1. kvartal 2003 for Aalborg Boldspilklub A/S. Københavns Fondsbørs Børsmeddelelse nr. 2003/9 Aalborg den 26. maj 2003 for Aalborg Boldspilklub A/S. Hovedkonklusionerne for første kvartal 2003: - Indtægter udgør kr. 13,3 mio. mod kr. 9,7 mio. i 2002

Læs mere