Udbudsstrategi for salg af Hannebjerg Plejecenter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udbudsstrategi for salg af Hannebjerg Plejecenter"

Transkript

1 BILAG 1 UDBUDSSTRATEGI TITEL Udbudsstrategi Hannebjerg DATO 3. februar 2016 TIL Hørsholm Kommune FRA COWI PROJEKTNR A ADRESSE COWI A/S Parallelvej Kongens Lyngby TLF FAX WWW cowi.dk SIDE 1/6 Udbudsstrategi for salg af Hannebjerg Plejecenter Hørsholm Kommune har besluttet at genudbyde Hannebjerg Plejecenter. Ejendommen har tidligere på et markedsmæssigt svagere tidspunkt været udbudt til salg, uden at der dengang var interesserede købere. MPU blev på møde d orienteret om det igangsatte arbejde vedr. salg af ejendommen Hannebjerg Plejecenter, beliggende Louis Petersens vej 11, 2970 Hørsholm. Orienteringen på MPU-møde forudsatte, at MPU ville blive forelagt en udbudsstrategi, tidsplan, udbudsmateriale med bedømmelseskriterier forud for endelig godkendelse af salg, hvilket nu sker. Materialet er baseret på en dialog med potentielle bydende og deres bemærkninger til det tidligere udbudsmateriale, samt på de forundersøgelser- og arbejde, der blev produceret ved forudgående udbud. Dog har det været nødvendigt at få udarbejdet opdaterede bygnings- og jordbundsundersøgelser i forhold til forurening, idet kravene og omkostninger forbundet med en forventelig forestående nedrivning af eksisterende bygningsmasse har ændret sig siden sidste udbud og blevet mere omfattende. Markedsdialog I dialogen med markedet er forhold omkring udbud og vægtning samt forhold omkring boligstørrelse, bebyggelsesprocent og grundes størrelse drøftet: Markedet ønsker en frihed overfor boligstørrelse og form, således at der kan skabes såvel små som store boliger. Markedet ønsker tillige en frihed overfor grundenes størrelser, således at der kan etableres grunde med blot et lille udeareal, f.eks. som en terrasse. Markedet giver desuden udtryk for et ønske om arkitektur af høj kvalitet og stiller sig positive overfor en bedømmelse, der vægter såvel arkitektur (projekt) som pris.

2 SIDE 2/6 Der nævnes i dialogen ønsket om mulighed for at bygge i 3 etager, omend det understreges, at det vigtigste er at få klare retningslinier for, hvad der kan tillades fra kommunen 1 Grundens udnyttelse Grunden er på m² og sælges til boligbebyggelse med en bebyggelses% på højst 35 svarende til m². Alternativt kan den eksisterende bebyggelse, der har en 2304 m² + kælder genanvendes, såfremt den føres op til gældende standard jf. BR Bebyggelse kan opføres i op til 2 [måske 3] fulde etager. Grundstørrelse aftales efter dialog med køber og på grundlag af projektforslag. Der skal etableres parkering mindst svarende til 2 pl. pr. bolig. 2 Udbud Udbuddet gennemføres i henhold til reglerne i Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme, jf. Kommunestyrelseslovens 68 om kommuners salg af fast ejendom. Hannebjerg Plejecenter sælges til boligbebyggelse, som skal understøtte Hørsholm Kommunes image som en velfungerende og attraktiv kommune, hvor udvikling, bosætning og trivsel vægtes højt. Udbuddet skal sikre en mulig anvendelse af eksisterende bygninger eller etablering af nye boliger i op til to etager. Boligerne kan variere i størrelse, så de henvender sig til både store og små husstande. En bebyggelse i højder op til 2 etager kan ikke anbefales, da det vil virke fremmed for området og afvige fra nabobebyggelsernes villapræg. Såfremt der er et politisk ønske om høj bebyggelse, bør der laves en for offentlighed på det med henblik på ændring af kommuneplanen Hannebjerg Plejecenter forventes solgt med overtagelse i eftersommeren 2017, når Plejecentrets nuværende anvendelse som indkvartering for flygtninge ophører. Plejecentret sælges med mulighed for udmatrikulering efter forslag fra køber, idet der i den forudgående proces er udtrykt ønske om mulighed for at kunne opdele boligerne i både små og større matrikler.

3 SIDE 3/6 Det står tilbudsgiver frit for at genanvende de eksisterende ejendomme, som dog skal bringes i en stand så de lever op til BR2015-standard. Det vurderes dog, at genanvendelsen vil blive temmelig omkostningskrævende, da der er registreret en del PCB-forurening, hvorfor der ikke forventes tilbud, hvori byggeriet genbruges. Der forefindes 2 mobilmaster på ejendommen, der begge er i brug. Aftalen med teleudbyderen kan ikke umiddelbart opsiges, så en eventuel køber må inkorporere masterne i deres projekt. Alternativt må køber selv lave en aftale med teleudbyderen om en alternativ placering af masterne. Bedømmelseskriterier, "Pris og Projekt" For at tilgodese Hørsholm Kommunes mulighed for at sikre en bebyggelse, der bidrager til det attraktive Hannebjerg område, udbydes grunden til salg, så både pris og projekt vægtes ved bedømmelse af de indkomne tilbud. Det vurderes, at tilbudsgiverne, idet de selv forestår salg af boligerne, har en stor egeninteresse i at skabe attraktive boliger, hvorfor det anbefales, at prisen vægter tungere end projekt. Det anbefales derfor, at prisen vægter 60% og projektet 40%. Pris Vurderes efter: højeste pris på byggeretspris pr. kvadratmeter (70%) og højeste pris på option af nedrivning af bygninger (30%). Tilbuddet tilrettelægges, så der bydes på køb af ejendommen med option på pris for rydning af eksisterende byggeri. Det er Hørsholm Kommunes ønske, at nedrivning og klargøring af grund samt nyopførelse af byggerier sker af samme kontraktholder. Projekt Vurderes efter: Tilbuddets overensstemmelse med kommunens vision og de beskrevne krav og ønsker for den nye bebyggelse, parkering og i hvilket omfang den foreslåede bebyggelse vurderes at bidrage til området som helhed. Hørsholm Kommune ønsker at sætte arkitekturen på dagsordenen og fra gældende kommuneplan fremhæves kommunens ønske om bebyggelse af høj arkitektonisk kvalitet tilpasset de fremtidige udfordringer i forhold til klima, energi og miljø. Derudover bliver tilbudsgiver bedt om at vedlægge en tids- og gennemførelsesplan, så kommunen sikrer en realistisk tidsplan for udførelsen og minimal gene for de omkringliggende beboere.

4 SIDE 4/6 3 Proces for udbud Hannebjerg Plejecenter anbefales udbudt til salg umiddelbart efter godkendelse i ØU d. 11. februar 2016, hvor udbudsmateriale og udbudsbetingelser offentliggøres på Hørsholm Kommunes hjemmeside. Yderligere udbudsmateriale, relevante bilag mv. kan erhverves ved henvendelse til COWI. Annoncering af udbud Der annonceres på Hørsholm Kommunes hjemmeside og tages direkte kontakt til tidligere bydende, de developere COWI har været i kontakt med i forbindelse med forberedelse af nærværende tilbud det drejer sig om ca. 20 firmaer, samt de investorer der overfor kommunen har udtrykt interesse for at byde på grunden. Det anbefales, at der fra f.eks. borgmesters side tages kontakt til den lokale presse for derigennem at orientere såvel borgere som de i kommunen boende investorer om det forestående salg. Tilkendegivelse af tilbudsinteresse Tilbudsgivere opfordres til at tilkendegive deres interesse i tilbudsgivningen via en registrering. Tilbudsgivere, der tilkendegiver deres budinteresse inden den fastsatte deadline, deltager i priskonkurrencen. Ved registreringen bedes tilbudsgivere medsende dokumentation for: Ansøgers evne til at løfte opgaven. Dette vurderes ud fra deres referenceliste og deres økonomiske formåen og Ansøgers og ansøgers rådgiveres evne til at komme med og realisere attraktive forslag til bebyggelse af Hannebjerg-grunden. Dette vurderes ud fra deres referencer fra andre projekter. Præmie for bedste projekter For at skabe yderligere incitament for at medtage professionelle dygtige arkitekter og andre rådgivere til udformning af projektet anbefales det, at der indgår en præmiesum på kr til fordeling til de samlet set bedste forslag. Deltagere i denne konkurrence er kun de, der er blevet registreret til tilbudsafgivelse.

5 SIDE 5/6 4 Bedømmelse og forhandling Organisering Der nedsættes en bedømmelseskomite, der bedømmer de indkomne projektforslag. Bedømmelseskomiteen består af MPU + ØU + borgmester. Der nedsættes en projektgruppe, der har ansvar for udarbejdelse af udbudsmateriale, bedømmelsesplan, og som forestår forhandlinger med tilbudsgivere. Projektgruppen består af: Mette Herbert, Katrine A. Langer, John Larsen, Betina Bojesen, Hørsholm Kommune Projektgruppen bistås af Mette Mogensen, COWI Til rådgivning i forhold til bedømmelsen udpeges en ekstern faglig rådgiver (fagdommer) Bedømmelseskomiteen kan indkalde øvrige rådgivere efter behov. Bedømmelsesplan Orientering om antal bydende sker på MPU møde i uge bedømmelsesmøde finder sted f.eks. fredag d. 10. juni På mødet fremlægges de indkomne forslag af den faglige rådgiver for bedømmelseskomiteen og der vil være mulighed for at spørge ind til forslagene. Mødevarighed ca. 3 4 timer 2. bedømmelsesmøde finder sted f.eks. fredag d. 17. juni På mødet præsentere udvalgte tilbudsgivere deres projekter. Mødevarighed ved præsentation af 4 forslag 4-5 timer I forlængelse af mødet præsenteres bedømmelseskomite for evt. yderligere tekniske undersøgelser, projektgruppen har udarbejdet og pris for projekter. Herefter sker en endelig udpegning af det bedste tilbud. Forhandling og indgåelse af aftale Projektgruppen gives mandat til forhandling med de bedste tilbudsgivere for at sikre soliditet og afklaring af tilbud, hvorefter projektgruppen har mandat til at indgå endelig aftale.

6 SIDE 6/6 5 Tidsplan Udbudsmaterialet lægges op på kommunens hjemmeside i sin endelige form d. x. marts Kontakt tages til registrerede tilbudsgivere/developere fra tidligere tilbud. Tilkendegivelse af tilbudsinteresse sker med deadline d. 25. april 2015 Aflevering af tilbud sker 30. maj 2016 Orientering om antal bydende sker på MPU møde i uge 22, bedømmelsesmøde finder sted f.eks. fredag d. 10. juni bedømmelsesmøde finder sted fredag d. 17. juni Forhandling ultimo juni ultimo august 2016 Indgåelse af kontrakt medio september 2016 Kommuneplan- og lokalplanproces august 2016 august 2017 Plejecenter fraflyttes efterår 2017 Nedrivning af Plejecenter efterår 2017 Byggeperiode ultimo 2017 /ultimo medio 2019

Miljø- og Planlægningsudvalget

Miljø- og Planlægningsudvalget Miljø- og Planlægningsudvalget Referat fra ordinært møde Mødelokale D2 Torsdag 25.02.2016 kl. 8:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Status for sagsbehandlingen på byggesagsområdet

Læs mere

Notat. Model for salg af Regionshospitalet i Holstebro.

Notat. Model for salg af Regionshospitalet i Holstebro. Regionshuset Viborg Koncernøkonomi Notat Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Model for salg af Regionshospitalet i Holstebro. Indledning Det er tidligere

Læs mere

Projektudvikling af Hvidovre Bymidte

Projektudvikling af Hvidovre Bymidte Projektudvikling af Hvidovre Bymidte Uforpligtende markedsdialog mellem Hvidovre Kommune og Sophienberg Ejendomsudvikling A/S Andreas Christensen, advokat Peter Bisgaard, advokat 9. april 2013 Baggrund

Læs mere

Miljø- og Planlægningsudvalget

Miljø- og Planlægningsudvalget Referat fra ordinært møde 29-01-2015 Torsdag 29.01.2015 kl. 8:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Hannebjerg. Startredegørelse for forslag til ny lokalplan 3 Nedbringelse

Læs mere

Vedlagt følger udbudsmateriale for salg af del af Brofæstet i Viborg Baneby, Viborg.

Vedlagt følger udbudsmateriale for salg af del af Brofæstet i Viborg Baneby, Viborg. Til Tilbudsgiver Den 25. marts 2019 Offentligt udbud for del af Brofæstet i Viborg Vedlagt følger udbudsmateriale for salg af del af Brofæstet i Viborg Baneby, Viborg. 1. Udbudsmaterialet Udbudsmaterialet

Læs mere

Udkast til betinget købsaftale. Ådalsparkvej 2. 2960 Rungsted Kyst. 1. Overdragelse af ejendommen og vilkårene herfor. 1.1 Ejendommen, der overdrages

Udkast til betinget købsaftale. Ådalsparkvej 2. 2960 Rungsted Kyst. 1. Overdragelse af ejendommen og vilkårene herfor. 1.1 Ejendommen, der overdrages Hørsholm Kommune Udkast til Købsaftale Hannebjerg, Louis Petersensvej 11, 2960 Rungsted Kyst Marts 2016 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowidk

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede 24. maj 2018 Side 1 af 6 Salgsmateriale for 23 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede 26. januar 2018 Side 1 af 6 Salgsmateriale for 37 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for 22 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for grundene

Læs mere

26.06.2014. Tilbudsgrundlag. Offentligt udbud af salg af Administrationsbygninger og bibliotek i Støvring. Hobrovej 88 90 Bavnebakken 9.

26.06.2014. Tilbudsgrundlag. Offentligt udbud af salg af Administrationsbygninger og bibliotek i Støvring. Hobrovej 88 90 Bavnebakken 9. 26.06.2014 Tilbudsgrundlag Offentligt udbud af salg af Administrationsbygninger og bibliotek i Støvring Hobrovej 88 90 Bavnebakken 9 Side 1 af 5 Indhold: 1) Orientering a) Udbuddet b) Sælgeren c) Tilbudsgrundlag

Læs mere

Slettebjerggård. Sorø Kommune udbyder nu storparcel til opførelse af tæt-lav bebyggelse i det nye boligområde ved

Slettebjerggård. Sorø Kommune udbyder nu storparcel til opførelse af tæt-lav bebyggelse i det nye boligområde ved Sorø Kommune udbyder nu storparcel til opførelse af tæt-lav bebyggelse i det nye boligområde ved Slettebjerggård Overordnet planlægning Den udbudte storparcel indgår i et nyt planlagt boligområde med både

Læs mere

Udbudsannonce Prækvalifikation. Annoncering af konsulentbistand til udarbejdelse af evaluering af frikommuneordningen. Marts 2014

Udbudsannonce Prækvalifikation. Annoncering af konsulentbistand til udarbejdelse af evaluering af frikommuneordningen. Marts 2014 Udbudsannonce Prækvalifikation Annoncering af konsulentbistand til udarbejdelse af evaluering af frikommuneordningen Marts 2014 Baggrund og formål KL udbyder i samarbejde med Økonomi- og Indenrigsministeriet

Læs mere

Udbud af attraktiv landejendom i Horsens

Udbud af attraktiv landejendom i Horsens Udbud af attraktiv landejendom i Horsens Udbudsmateriale Tilbudsfrist mandag den 3. april 2019, kl. 12.00 Ejendommen Den udbudte Ejendom er beliggende på Silkeborgvej 60, 8700 Horsens, en del af matr.

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for 31 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for 31

Læs mere

UDBUDSVILKÅR TIL BRUG FOR SALG AF CHRISTIANSHUSVEJ 179

UDBUDSVILKÅR TIL BRUG FOR SALG AF CHRISTIANSHUSVEJ 179 UDBUDSVILKÅR TIL BRUG FOR SALG AF CHRISTIANSHUSVEJ 179 1. INDLEDNING Hørsholm Kommune udbyder i offentligt udbud ejendommen, der udgøres af matr.nr. 11f, Usserød By, Hørsholm, som er en grund beliggende

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 5 Salgsmateriale for 2 villagrunde i Malling beliggende Krekærvangen 50 og Krekærtoften 112. TEKNIK OG MILJØ Bolig

Læs mere

OPS om etablering og teknisk drift af Vandhuset i Vordingborg

OPS om etablering og teknisk drift af Vandhuset i Vordingborg OPS om etablering og teknisk drift af Vandhuset i Vordingborg Udbudsvilkår for deltagelse i konkurrencepræget dialog om OPS-aftale vedrørende Vandhuset på Panteren i Vordingborg 18. NOVEMBER 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Udbud af Blumersgade 3 og 5, 8700 Horsens

Udbud af Blumersgade 3 og 5, 8700 Horsens Udbud af Blumersgade 3 og 5, 8700 Horsens Nyttige oplysninger Nærværende dokument indeholder en kort beskrivelse af den samlede ejendom og dens arealer, herunder anvendelsesmuligheder samt en oversigt

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 5 Salgsmateriale for 16 villagrunde ved Lauritshøj i Skødstrup. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for grundene

Læs mere

Vilkår for tilbudsafgivelse. Digitalisering af byggesagsarkiv Odder Kommune. Bilag 1.

Vilkår for tilbudsafgivelse. Digitalisering af byggesagsarkiv Odder Kommune. Bilag 1. Vilkår for tilbudsafgivelse Digitalisering af byggesagsarkiv Odder Kommune Bilag 1. Indholdsfortegnelse 1.0 Indledning/generelle forhold... 3 1.1 Udbud... 3 1.2 Udbuddets gennemførelse... 3 1.3 Kontraktindgåelse...

Læs mere

TOTALRÅDGIVNING. Billund Kommune Januar dinesen & partnere a/s PRÆKVALIFIKATION. Nybygning af Centralkøkken ved Sydtoften i Grindsted

TOTALRÅDGIVNING. Billund Kommune Januar dinesen & partnere a/s PRÆKVALIFIKATION. Nybygning af Centralkøkken ved Sydtoften i Grindsted TOTALRÅDGIVNING PRÆKVALIFIKATION Nybygning af Centralkøkken ved Sydtoften i Grindsted Billund Kommune Januar 2013 dinesen & partnere a/s bygherrerådgivning boligadministration 1 Indholdsfortegnelse 1.

Læs mere

Godkendelse af udbudsmateriale, Vierdigetgrunden

Godkendelse af udbudsmateriale, Vierdigetgrunden Godkendelse af udbudsmateriale, Vierdigetgrunden J.nr.: 82.02.00.G10 Sagsnr.: 14/1934 BESLUTNING: ØKONOMIUDVALGET DEN 11-12-2014 Forslag fra T T foreslår at der gennemføres en arkitektkonkurrence. For

Læs mere

Konkurrencebetingelser Udvikling af planlægningsværktøj til beskrivelse af det terrænnære grundvand. 24. Januar 2018

Konkurrencebetingelser Udvikling af planlægningsværktøj til beskrivelse af det terrænnære grundvand. 24. Januar 2018 Udvikling af planlægningsværktøj til beskrivelse af det terrænnære grundvand Indholdsfortegnelse 1 Udbudsform... 3 2 Prækvalifikation... 3 2.1 Ansøgningens indhold... 3 2.2 Spørgsmål... 4 2.3 Udvælgelse...

Læs mere

Udbudsbrev. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune. Til interesserede

Udbudsbrev. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune. Til interesserede Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 8 Udbudsbrev Offentligt udbud af areal i Hejredalskvarteret til erhverv, 8220 Brabrand 1. Indledning 1.1 Introduktion

Læs mere

Tilbudsbetingelser. for. Konsulentbistand vedr. tilstrækkelig bredbåndsdækning for digital velfærd

Tilbudsbetingelser. for. Konsulentbistand vedr. tilstrækkelig bredbåndsdækning for digital velfærd Tilbudsbetingelser for Konsulentbistand vedr. tilstrækkelig bredbåndsdækning for digital velfærd 1 ORIENTERING 1.1 Udbuddet udbyder hermed opgaven Konsulentbistand vedr. tilstrækkelig bredbåndsdækning

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Frivilligcenter og Selvhjælp Hørsholm Mandag 22.09.2014 kl. 15:00 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Konkurrenceudsættelse af Plejecenter Margrethelund 3 Forslag

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER ALEXANDRA PLADS

UDBUDSBETINGELSER ALEXANDRA PLADS UDBUDSBETINGELSER ALEXANDRA PLADS 1. INDLEDNING Odder Kommune udbyder i offentligt udbud ejendommen matr.nr. 22bk, Halling By, Halling, som er beliggende i Hou ("Ejendommen"). Ejendommen fremgår af kortbilag,

Læs mere

EU-udbud Afsætning af jern og metal fra genbrugspladser

EU-udbud Afsætning af jern og metal fra genbrugspladser EU-udbud Afsætning af jern og metal fra genbrugspladser December 2016 Udgivelsesdato : Projekt : 2063 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : TWIN, Maho Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Annonceringsmateriale

Annonceringsmateriale Juni 2013 Sagsnr. 035514-0002 psj/abd/afj Annonceringsmateriale Udbud af byggeforretningsførerydelse i forbindelse med om- og tilbygning af Plejecentret Birgittehjemmet 2/7 1. Generelle udbudsbetingelser

Læs mere

Udbudsbetingelser: Udbud offentliggjort på udbud.dk. Satellitbilledopgaver til landbrugskontrol 2017

Udbudsbetingelser: Udbud offentliggjort på udbud.dk. Satellitbilledopgaver til landbrugskontrol 2017 Kort & GIS J.nr. 16-560-000011 Ref. SANESK Den 6. januar 2017 Udbudsbetingelser: Udbud offentliggjort på udbud.dk Satellitbilledopgaver til landbrugskontrol 2017 Indhold 1. Indledning... 1 2. Betingelser...

Læs mere

Annoncering. Udbud af autolifte for: ERHVERVSSKOLEN NORDSJÆLLAND Milnervej 48 3400 Hillerød

Annoncering. Udbud af autolifte for: ERHVERVSSKOLEN NORDSJÆLLAND Milnervej 48 3400 Hillerød Annoncering Udbud af autolifte for: ERHVERVSSKOLEN NORDSJÆLLAND Milnervej 48 3400 Hillerød Januar 2014 1. Indledning... 2 1.1 Udbuddets omfang... 2 2. Udbudsbetingelser... 3 2.1 Udbudsform... 3 2.2 Tilbud

Læs mere

Opførelsen af Køge Park udbydes som én samlet totalentreprisekontrakt, jf. nedenfor.

Opførelsen af Køge Park udbydes som én samlet totalentreprisekontrakt, jf. nedenfor. Advokatpartnerselskab Henrik Puggaard Advokat J.nr. 289785-3-1-GTH BILAG 9 TIL GRUNDKØBSAFTALEN Regler for gennemførelse af udbud af totalentreprisekontrakt 1. Udbudsforpligtelsen Til opfyldelse af Grundkøbsaftalens

Læs mere

Ny boligbebyggelse på Dalgas Avenue

Ny boligbebyggelse på Dalgas Avenue Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 12. januar 2017 Ny boligbebyggelse på Dalgas Avenue Dette materiale omhandler et område nær dig. Området er beliggende på den tidligere ingeniørhøjskoles arealer

Læs mere

Annoncering af udbud. Flytning af bohave m.m. Prækvalifikation

Annoncering af udbud. Flytning af bohave m.m. Prækvalifikation Annoncering af udbud Flytning af bohave m.m. Prækvalifikation Flytning af bohave, opmagasinering og rengøring i forbindelse med genhusning af beboere i Brøndby Almennyttige Boligselskab afdeling Rheumpark

Læs mere

Kapitel 1 Generelle udbudsbetingelser i forbindelse med udbud af Elevatorservice

Kapitel 1 Generelle udbudsbetingelser i forbindelse med udbud af Elevatorservice Kapitel 1 Generelle udbudsbetingelser i forbindelse med udbud af Elevatorservice Side 1 af 8 Forord Gentofte Kommune, Gladsaxe Kommune, Lyngby-Taarbæk Kommune, Rudersdal Kommune og Hørsholm Kommune udbyder

Læs mere

Totalenterprisekonkurrence - belysning af Lyngby Stadion

Totalenterprisekonkurrence - belysning af Lyngby Stadion Totalenterprisekonkurrence - belysning af Lyngby Stadion Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/46778584.aspx Ekstern udbuds ID (udbud.dk) 0000-003492 Udbudstype Udbud Udbudsprocedure Offentligt

Læs mere

UDBUD AF HJØRNEGRUNDEN I GREVE MIDTBY CENTRET

UDBUD AF HJØRNEGRUNDEN I GREVE MIDTBY CENTRET UDBUD AF HJØRNEGRUNDEN I GREVE MIDTBY CENTRET Greve Kommune November 2011 Indholdsfortegnelse 1. Hjørnegrunden og anvendelsesmuligheder 3 2. Udbudsform og rammebetingelser 3 3. Bedømmelse af tilbuddet

Læs mere

Vinge Den åbne markedsdialog 2018

Vinge Den åbne markedsdialog 2018 Vinge Den åbne markedsdialog 2018 Opsummering Den åbne markedsdialog, som det blev politisk besluttet d. 30. maj 2018 at igangsætte, er gennemført fra juni til primo september 2018. Udgangspunktet for

Læs mere

UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til privat tæt-lav boligbebyggelse (delområde 2 og delområde 3) på Kløvkærgrunden i Seest, 6000 Kolding

UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til privat tæt-lav boligbebyggelse (delområde 2 og delområde 3) på Kløvkærgrunden i Seest, 6000 Kolding UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til privat tæt-lav boligbebyggelse (delområde 2 og delområde 3) på Kløvkærgrunden i Seest, 6000 Kolding De 2 storparceller som er under udstykning udbydes til salg i henhold

Læs mere

Udbudsannonce. Prækvalifikation. Udbud af hjemmeplejeydelser. Esbjerg Kommune Torvegade 74 6700 Esbjerg

Udbudsannonce. Prækvalifikation. Udbud af hjemmeplejeydelser. Esbjerg Kommune Torvegade 74 6700 Esbjerg Udbudsannonce Prækvalifikation Torvegade 74 6700 Esbjerg Indhold Baggrund og formål...3 Opgavebeskrivelse og omfang...3 Ordregiver...3 Spørgsmål og kontaktperson...3 Prækvalifikationsmateriale...4 Udbudsproces...4

Læs mere

Udbudsmateriale. Parkeringsplads på Mælketovet 3 og Rædersgade 9, Horsens. Matr. nr. 62b og matr. nr. 329, Horsens Bygrunde, Horsens

Udbudsmateriale. Parkeringsplads på Mælketovet 3 og Rædersgade 9, Horsens. Matr. nr. 62b og matr. nr. 329, Horsens Bygrunde, Horsens Udbudsmateriale Parkeringsplads på Mælketovet 3 og Rædersgade 9, Horsens Matr. nr. 62b og matr. nr. 329, Horsens Bygrunde, Horsens Tilbudsfrist fredag den 19. januar 2018, kl. 12.00 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Annoncering af udbud. Flytning af bohave m.m. Prækvalifikation

Annoncering af udbud. Flytning af bohave m.m. Prækvalifikation Annoncering af udbud Flytning af bohave m.m. Prækvalifikation Flytning af bohave, opmagasinering og rengøring i forbindelse med genhusning af beboere i Tranemosegaard afdeling T13 v/ BO-VEST som følge

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE. Salg af erhvervsgrunde. 1 Indledende arbejde

SAMARBEJDSAFTALE. Salg af erhvervsgrunde. 1 Indledende arbejde Mellem Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev og Business Faxe Erhvervshuset Grobund Finlandsgade 29 4690 Haslev Indgås hermed følgende SAMARBEJDSAFTALE Om Salg af erhvervsgrunde 1 Indledende arbejde

Læs mere

Annoncering af udbud. Flytning af bohave - Prækvalifikation -

Annoncering af udbud. Flytning af bohave - Prækvalifikation - Annoncering af udbud Flytning af bohave - Prækvalifikation - Flytning af bohave i forbindelse med genhusning af beboere under renovering af lejligheder i EAB afd. Fuglebakken Esbjerg Almennyttige Boligselskab

Læs mere

Attraktive erhvervsgrunde

Attraktive erhvervsgrunde Udbudsmateriale Maj 2015 Attraktive erhvervsgrunde - for enden af Det nordlige hængsel Sag 13.06.02-G10-3-14 Assentoft/Virkevangen, 8960 Randers SØ 4 min. til E45 (afkørsel 43, Sdr. Borup) God eksponering

Læs mere

B A G G R U ND S A L G A F N O R D L I G E B Y G G E F E L T E R I F R A G A D E T I L B Y

B A G G R U ND S A L G A F N O R D L I G E B Y G G E F E L T E R I F R A G A D E T I L B Y B A G G R U ND S A L G A F N O R D L I G E B Y G G E F E L T E R I F R A G A D E T I L B Y PARTNERSKABET BAG BYOMDANNELSESPROJEKTET FRA GADE TIL BY ER NU SÅ LANGT I PLANLÆGNINGEN AF BYGGEPROCESSEN, AT

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER AGGERS.R01. Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen i Limfjorden JULI 2014

UDBUDSBETINGELSER AGGERS.R01. Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen i Limfjorden JULI 2014 UDBUDSBETINGELSER AGGERS.R01 Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen i Limfjorden JULI 2014 2 af 7 Indhold AGGERS.R01 INDHOLDSFORTEGNELSE BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)... 3 1. Alment... 3

Læs mere

UDBUD AF SYSTEMGENOPRETTELSESRESERVE UDBUDSBETINGELSER DK HØRING

UDBUD AF SYSTEMGENOPRETTELSESRESERVE UDBUDSBETINGELSER DK HØRING 1/5 UDBUD AF SYSTEMGENOPRETTELSESRESERVE UDBUDSBETINGELSER DK2 2021- HØRING Energinet Tonne Kjærsvej 65 DK-7000 Fredericia +45 70 10 22 44 info@energinet.dk CVR-nr. 39 31 49 59 Dato: 12. juli 2019 1. Indledning

Læs mere

Referat Økonomiudvalget tirsdag den 15. august Kl. 16:00 i Mødelokale 4, Lejrevej 15, 4320, Allerslev

Referat Økonomiudvalget tirsdag den 15. august Kl. 16:00 i Mødelokale 4, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Referat tirsdag den 15. august 2017 Kl. 16:00 i Mødelokale 4, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ØU - Godkendelse af dagsorden...1 2. ØU - Revidering af udbudsmateriale Lejrevej 15 A-G...2

Læs mere

Projektejendom i Snejbjerg sælges i offentligt udbud for Herning Kommune

Projektejendom i Snejbjerg sælges i offentligt udbud for Herning Kommune Projektejendom i Snejbjerg sælges i offentligt udbud for Herning Kommune Sag 534649P1 TIL SALG Herning - Drejet 24 Ejendommen har tidligere været anvendt til institution Ejendommen sælges i offentligt

Læs mere

Københavns Kommune offentliggør kontrakten ved en offentlig annonce på www.kk.dk/udbud.

Københavns Kommune offentliggør kontrakten ved en offentlig annonce på www.kk.dk/udbud. Udbudsbetingelser vedrørende annoncering af Tour de SUF Sundheds- og Omsorgsforvaltningen annoncerer her kontrakt om opgaver vedrørende gennemførelse af personalefest den 21. september 2012 - Tour de SUF

Læs mere

Kommunens opgaver i praksis - Udbud fra Center for Ejendomme ny synlighed på www.holbaek.dk v/afd.leder Erik Justesen

Kommunens opgaver i praksis - Udbud fra Center for Ejendomme ny synlighed på www.holbaek.dk v/afd.leder Erik Justesen Kommunens opgaver i praksis - Udbud fra Center for Ejendomme ny synlighed på www.holbaek.dk v/afd.leder Erik Justesen Center for Ejendomme, Holbæk kommune 04.02.2012 kl. 15,40 Registreret vedligeholdelsesbehov

Læs mere

Forslag til beslutning om friarealforbedring

Forslag til beslutning om friarealforbedring Forslag til beslutning om friarealforbedring Karré 169 Slotsgade / Thorsgade / Ved Volden / Østervold Ved Volden Østervold Thorsgade Slotsgade December 2010 Baggrunden for projektet I forbindelse med ansøgningen

Læs mere

Udbudsbetingelser for udbud af kontrakt om rådgivning af bygningsejere om PCB i 2014 og 2015.

Udbudsbetingelser for udbud af kontrakt om rådgivning af bygningsejere om PCB i 2014 og 2015. Udbudsbetingelser for udbud af kontrakt om rådgivning af bygningsejere om PCB i 2014 og 2015. 1. Baggrund for udbuddet Energistyrelsen varetager i dag en PCB-rådgivningsvirksomhed samt www.pcb-guiden.dk.

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER TIL PRÆKVALIFIKATION RAMMEAFTALE FOR ARKITEKT- OG INGENIØRYDELSER

UDBUDSBETINGELSER TIL PRÆKVALIFIKATION RAMMEAFTALE FOR ARKITEKT- OG INGENIØRYDELSER Dato: 15. august 2013 J. nr.: 102794 UDBUDSBETINGELSER TIL PRÆKVALIFIKATION RAMMEAFTALE FOR ARKITEKT- OG INGENIØRYDELSER 1. Indledning og beskrivelse Boligorganisationen Tårnbyhuse ønsker at indgå rammeaftale

Læs mere

Retningslinier for udbud af rådgivningsopgaver samt bygge- og anlægsopgaver

Retningslinier for udbud af rådgivningsopgaver samt bygge- og anlægsopgaver Retningslinier for udbud af rådgivningsopgaver samt bygge- og anlægsopgaver Godkendt i kommunalbestyrelsen den 17. maj 2011 Formål Formålet med disse retningslinier for udbud af rådgivningsopgaver samt

Læs mere

Retningslinjer for bygge- og anlægsopgaver i Odder Kommune

Retningslinjer for bygge- og anlægsopgaver i Odder Kommune Side 1 af 5 Retningslinjer for bygge- og anlægsopgaver i Odder Kommune Udbud og tildeling følger reglerne i Tilbudsloven, Odder Kommunes indkøbspolitik samt gældende EU-regler. For bygge- og anlægsopgaver

Læs mere

RAMMEAFTALE OM BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDE HERUNDER RENOVERING OG UDSKIFTNING AF KØKKENER OG BADEVÆ- RELSESMILJØER

RAMMEAFTALE OM BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDE HERUNDER RENOVERING OG UDSKIFTNING AF KØKKENER OG BADEVÆ- RELSESMILJØER Dato: 19. december 2013 J. nr.: 102907 UDBUDSBETINGELSER Vedrørende udbud af RAMMEAFTALE OM BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDE HERUNDER RENOVERING OG UDSKIFTNING AF KØKKENER OG BADEVÆ- RELSESMILJØER 1. Indledning

Læs mere

PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER ALBERTSHØJ ETAPE 3

PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER ALBERTSHØJ ETAPE 3 7.3.2018 01 PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER ALBERTSHØJ ETAPE 3 1. INDLEDNING På bygherrens vegne skal vi med henvisning til den offentliggjorte udbudsbekendtgørelse opfordre Dem til at søge om prækvalifikation

Læs mere

Handlingsplan for gennemførelsen af erstatningsbyggeri for Rådhuset på Hobrovej i Støvring

Handlingsplan for gennemførelsen af erstatningsbyggeri for Rådhuset på Hobrovej i Støvring Handlingsplan for gennemførelsen erstatningsbyggeri for Rådhuset på Hobrovej i Støvring 24. oktober _Rev. 31.oktober _Rev. 12. november Rebild Kommune Erstatningsbyggeri for Rådhuset på Hobrovej i Støvring.

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Grundsalg Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for 5 villagrunde ved Laskedalen i Brabrand TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Vedlagt

Læs mere

Udkast til betinget købsaftale. (i det følgende betegnet sælger) (i det følgende betegnet køber)

Udkast til betinget købsaftale. (i det følgende betegnet sælger) (i det følgende betegnet køber) Hørsholm Kommune Udkast til Købsaftale - sydligt byggefelt 12042013 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowidk DATO 12 april 2013 SIDE 1/6 REF

Læs mere

Udbudsvilkår for erhvervsgrunde Pedersborg Nord, Sorø. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x.

Udbudsvilkår for erhvervsgrunde Pedersborg Nord, Sorø. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. side af 5 Udbudsvilkår for erhvervsgrunde Pedersborg Nord, Sorø a a a a a a a a a c c c c c c c c c e e e e e e e e e m m m m m m m m m l l l l l l l l l ba ba ba ba ba ba ba ba ba o o o o o o o o o d

Læs mere

ANNONCERING - HUSFOTOGRAF

ANNONCERING - HUSFOTOGRAF DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Eva Tolstrup Ziegler etz@vd.dk ANNONCERING - HUSFOTOGRAF 1. ORIENTERING Nærværende annoncering gælder i forbindelse med udbud og kontrahering af aftale om rådgivning

Læs mere

Lightregimet. Fremgangsmåde ved tildeling af kontrakter på det sociale område,

Lightregimet. Fremgangsmåde ved tildeling af kontrakter på det sociale område, Lightregimet Fremgangsmåde ved tildeling af kontrakter på det sociale område, Program 1. Hvad er udbud? 2. Hvilke regler gælder? 3. Beregningsregler - kontraktberegning 4. Udbud efter light-regimet 5.

Læs mere

Notat om prioritering af indskudskapital til almene boligprojekter

Notat om prioritering af indskudskapital til almene boligprojekter Afdeling: Sekretariat for udviklingsdirektør Dato: 27-10-2016 Reference: Rune Hellegaard Christensen E-mail: rhc@norddjurs.dk Journalnr.: 16/17192 Notat om prioritering af indskudskapital til almene boligprojekter

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad den

Læs mere

Kommune- & Byplan Torvegade Esbjerg. Att.: Morten Harder. 5. november Esbjerg Kollektivhus ansøgning om ny lokalplan

Kommune- & Byplan Torvegade Esbjerg. Att.: Morten Harder. 5. november Esbjerg Kollektivhus ansøgning om ny lokalplan Kommune- & Byplan Torvegade 74 6700 Esbjerg Att.: Morten Harder 5. november 2015 Kuben Management A/S Kolding Åpark 1, 4. 6000 Kolding Tel 7938 1380 CVR. nr. 28693036 info@kubenman.dk www.kubenman.dk CALJ/MHOL

Læs mere

Standardprækvalifikation

Standardprækvalifikation Standardprækvalifikation Vejledning til udbyder: Nærværende standardprækvalifikation er udarbejdet i samarbejde mellem en række offentlige udbydere og tilbudsgivere: Frederikke Abildtrup (håndværksrådet)

Læs mere

UDBUDSVILKÅR NORDRE HAVNEKAJ

UDBUDSVILKÅR NORDRE HAVNEKAJ UDBUDSVILKÅR NORDRE HAVNEKAJ ADVOKATFIRMA WWW.KROMANNREUMERT.COM CVR-NR. DK 62 60 67 11 AARHUS TLF.: +45 70 12 12 11 ANSVARLIG PARTNER JACOB MØLLER 31. OKTOBER 2017 SAGSNR. 1043513 HET/HET DOK. NR. 50164872-18

Læs mere

EU-udbud Transport af forbrændingsegnet affald

EU-udbud Transport af forbrændingsegnet affald EU-udbud Transport af forbrændingsegnet affald Februar 2017 Udgivelsesdato : Projekt : 2206 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Twin Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 ORIENTERING

Læs mere

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013 Kontraktbilag 6 Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013 Information fra ordregiver om rettelser i Region Midtjylland er blevet opmærksom på, udbudsmaterialet: at et afsnit omkring Betingelser

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup.

Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup. Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen. Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning.

Læs mere

Miljø- og Planlægningsudvalget

Miljø- og Planlægningsudvalget Miljø- og Planlægningsudvalget Referat fra ordinært møde Ekstraordinært fællesmøde med SFKU Onsdag 23.09.2015 kl. 14:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Lokalplan for Idrætsparken 2

Læs mere

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 9

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 9 Forslag til Kommuneplantillæg nr. 9 5.BE.1 - Kertingejuni 2014 Kerteminde Kommune Hans Schacksvej 4 5300 Kerteminde Tlf. 65 15 15 15 www.kerteminde.dk plan-byg@kerteminde.dk Indhold Forslag til Kommuneplantillæg

Læs mere

Udbud Tømning af olie- og benzinudskillere samt sandfang

Udbud Tømning af olie- og benzinudskillere samt sandfang Udbud Tømning af olie- og benzinudskillere samt sandfang November 2016 Udgivelsesdato : Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Maho, Karc, Twin Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE

Læs mere

Køb af ejendomme ved kommunalt udbud. v/cecilie Rust og Lars Kjær Uddannelsesdagen 2015

Køb af ejendomme ved kommunalt udbud. v/cecilie Rust og Lars Kjær Uddannelsesdagen 2015 Køb af ejendomme ved kommunalt udbud v/cecilie Rust og Lars Kjær Uddannelsesdagen 2015 2 Velkomst Ejendomshandel Almindelige erhvervshandler og kommunale handler Regulering af kommuners salg af ejendomme

Læs mere

GARTNERLUNDEN Udbud af storparcel

GARTNERLUNDEN Udbud af storparcel GARTNERLUNDEN Udbud af storparcel INDLEDNING Struer Kommune udbyder et areal, som er beliggende i Bremdal, som ligger i tæt forbindelse med Struer. Området ligger i et kuperet landskab med udsigt over

Læs mere

UDBUD AF DØDSTARTSRESERVE I DK

UDBUD AF DØDSTARTSRESERVE I DK Udbud af Dødstartsreserve i DK1 2019-2021 1/6 Energinet Tonne Kjærsvej 65 DK-7000 Fredericia NOTAT UDBUD AF DØDSTARTSRESERVE I DK1 2019-2021 +45 70 10 22 44 info@energinet CVR-nr. 28 98 06 71 Dato: 21.

Læs mere

Offentligt udbud annoncering af indkøb af Entrepriseforsikring til Entrepriseforsikring KUA 3 Vidensbydel Søndre Campus

Offentligt udbud annoncering af indkøb af Entrepriseforsikring til Entrepriseforsikring KUA 3 Vidensbydel Søndre Campus Til interesserede Opfordringsbrev 10. juli 2014 Jura maral Offentligt udbud annoncering af indkøb af Entrepriseforsikring til Entrepriseforsikring KUA 3 Vidensbydel Søndre Campus Bygningsstyrelsen takker

Læs mere

Byfornyelsesbeslutning

Byfornyelsesbeslutning Byfornyelsesbeslutning Friarealforbedring i karré 169 Slotsgade / Thorsgade / Ved Volden / Østervold Ved Volden Østervold Thorsgade Slotsgade Marts 2011 Baggrunden for projektet I forbindelse med ansøgningen

Læs mere

EJENDOMSMÆGLER OPGAVE MED AT SÆLGE PARCELHUS- GRUNDE I

EJENDOMSMÆGLER OPGAVE MED AT SÆLGE PARCELHUS- GRUNDE I UDBUD AF EJENDOMSMÆGLER OPGAVE MED AT SÆLGE PARCELHUS- GRUNDE I TUNE NORDØST Greve Kommune August 2015 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion 3. 2. Udbudsform og rammebetingelser 4. 3. Udvælgelseskriterier

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 15-110 Tønder Kommuneplan 2009-2021. Gårdbiogasanlæg ved Storde 1, Bredebro

Kommuneplantillæg nr. 15-110 Tønder Kommuneplan 2009-2021. Gårdbiogasanlæg ved Storde 1, Bredebro Kommuneplantillæg nr. 15-110 Tønder Kommuneplan 2009-2021 Gårdbiogasanlæg ved Storde 1, Bredebro TØNDER KOMMUNE Teknik og Miljø Oktober 2013 Kommuneplantillæg nr. 15-110 til Tønder Kommuneplan 2009-2021

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge Projektet i hovedtræk. Orienteringsmøde den 1. november 2013

OPP Kalvebod Brygge Projektet i hovedtræk. Orienteringsmøde den 1. november 2013 OPP Kalvebod Brygge Projektet i hovedtræk Orienteringsmøde den 1. 1 Hovedrapport Indholdsfortegnelse Hovedrapport 2 1 Projektet i hovedtræk 3 2 Fordeling af risici 4 3 Grundleje og krydsende option 5 4

Læs mere

ENDELIG UDKAST. Handlingsplan for gennemførelsen af totalentreprisen. Rebild Kommune Nyt rådhus i Nørager. Formål. De anførte forkortelser er:

ENDELIG UDKAST. Handlingsplan for gennemførelsen af totalentreprisen. Rebild Kommune Nyt rådhus i Nørager. Formål. De anførte forkortelser er: ENDELIG UDKAST Handlingsplan for gennemførelsen totalentreprisen 1. juli, rev. 2. juli, rev. 28. juli Rebild Kommune Nyt rådhus i Nørager Formål Den efterfølgende handlingsplan vil i den videre proces

Læs mere

Aarhus Kommune forbeholder sig ret til at forkaste alle indkomne tilbud og at annullere udbuddet.

Aarhus Kommune forbeholder sig ret til at forkaste alle indkomne tilbud og at annullere udbuddet. UDBUDSBETINGELSER 1. Generelle vilkår Salget sker i henhold til 68 i lovbekendtgørelse nr. 769 af 9. juni 2015 om kommunernes styrelse og bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved

Læs mere

Tilbudsbetingelser. for. CSR i små og mellemstore virksomheder: Fra princip til praksis under team CSR v/erhvervsstyrelsen

Tilbudsbetingelser. for. CSR i små og mellemstore virksomheder: Fra princip til praksis under team CSR v/erhvervsstyrelsen Tilbudsbetingelser for CSR i små og mellemstore virksomheder: Fra princip til praksis under team CSR v/erhvervsstyrelsen 1 1. ORIENTERING 1.1 Udbuddet Erhvervsstyrelsen udbyder hermed opgaven CSR i små

Læs mere

Udbudsbetingelser - Reserveforsyning til Anholt

Udbudsbetingelser - Reserveforsyning til Anholt Til Udbudsbetingelser - Reserveforsyning til Anholt 5. november 2015 PBU/PBU Energinet.dk Udbud af systemydelser 1. Indledning Energinet.dk indbyder hermed til at afgive tilbud på Reserveforsyning til

Læs mere

Region Syddanmark indbyder til prækvalifikation af tilbudsgivere i henhold til EU s udbudsdirektiv, direktiv nr. 2004/18/EF af 31. marts 2004.

Region Syddanmark indbyder til prækvalifikation af tilbudsgivere i henhold til EU s udbudsdirektiv, direktiv nr. 2004/18/EF af 31. marts 2004. Prækvalifikation af EU-udbud Indledende forureningsundersøgelser i henhold til Jordforureningsloven Regional Udvikling Kontaktperson: Rikke Sparsø Pedersen Jordforurening@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.

Læs mere

Boligjord ved Overmarksvej / Ringvej Syd, Horsens

Boligjord ved Overmarksvej / Ringvej Syd, Horsens Boligjord ved Overmarksvej / Ringvej Syd, Horsens Udbudsmateriale Tilbudsfrist fredag d. 3. maj 2019, kl. 12 Indledning Horsens Kommune udbyder hermed som et samlet udbud, en del af matrikel 16a, 20a og

Læs mere

Udbud af opførelsen af Vinge Centrum

Udbud af opførelsen af Vinge Centrum Udbud af opførelsen af Vinge Centrum Udbud af opførelsen af Vinge Centrum 26/6/2015 2/8 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 4 2. Vinge Centrum 4 3. Etaper 4 4. Udbudsproces 5 4.1 Investorudbudsprocessen

Læs mere

Aarhus Kommune forbeholder sig ret til at forkaste alle indkomne tilbud og at annullere udbuddet.

Aarhus Kommune forbeholder sig ret til at forkaste alle indkomne tilbud og at annullere udbuddet. UDBUDSBETINGELSER 1. Generelle vilkår Salget sker i henhold til 68 i lovbekendtgørelse nr. 769 af 9. juni 2015 om kommunernes styrelse og bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER VEDRØRENDE ANNONCERING AF VASKERIUDSTYR INKL. LEVERING OG INSTALLATION TIL FÆLLESVASKERIERNE I AAB AFDELING 51

UDBUDSBETINGELSER VEDRØRENDE ANNONCERING AF VASKERIUDSTYR INKL. LEVERING OG INSTALLATION TIL FÆLLESVASKERIERNE I AAB AFDELING 51 UDBUDSBETINGELSER VEDRØRENDE ANNONCERING AF VASKERIUDSTYR INKL. LEVERING OG INSTALLATION TIL FÆLLESVASKERIERNE I AAB AFDELING 51 VS. 2 Nielsen & Thomsen Advokatpartnerselskab Østbanegade 55 2100 København

Læs mere

OBS: Grundsalg er flyttet til Kalkværksvej 10, Aarhus C

OBS: Grundsalg er flyttet til Kalkværksvej 10, Aarhus C Grundsalg Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Salgsmateriale for villagrunden Laskedalen 82, 8220 Brabrand Vedlagt

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Grundsalg Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 7 Salgsmateriale for 32 villagrunde ved Langfreddal i Sabro TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Vedlagt

Læs mere

ERHVERSGRUND i ÅRSLEV

ERHVERSGRUND i ÅRSLEV ERHVERSGRUND i ÅRSLEV Logistikparken 10, Årslev E4 5 Ed ÅRSL EV GRUNDSALG GRUNDSALG@MTM.AARHUS.DK n wi Ra s hr ve j Aarhus Kommune Udbud af erhvervsgrund Logistikparken 10, Årslev, 8220 Brabrand Udbudsmateriale

Læs mere

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Kontraktbilag 6 Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Information fra ordregiver om rettelser i Region Midtjylland er blevet opmærksom på, udbudsmaterialet: at et afsnit omkring Betingelser

Læs mere

ÅBENT UDBUD Kompetenceudvikling supplerende læringsforløb og aktiviteter

ÅBENT UDBUD Kompetenceudvikling supplerende læringsforløb og aktiviteter Dato Nummer Spørgsmål Svar 16.02.2015 1 Hvor mange læringsforløb forventer I cirka, at det skal afholdes? Hvor langt tid skal de cirka strække sig over? Og hvor mange personer forventer I cirka, at der

Læs mere

FORELØBIG 6. AUGUST 2015

FORELØBIG 6. AUGUST 2015 SEPTEMBER 2015 VORDINGBORG KOMMUNE OPS om etablering og teknisk drift af Vandhuset i Vordingborg APPENDIKS 3 Udbudsvilkår FORELØBIG 6. AUGUST 2015 2 INDHOLD 1 Indledning 4 2 Det endelige udbudsmateriale

Læs mere

Salgsbrev. for tre matrikler på Horsens Havn

Salgsbrev. for tre matrikler på Horsens Havn Salgsbrev for tre matrikler på Horsens Havn Matr. 1023 k, Horsens Bygrunde og del af matr. nr. 1023 ø (køb) Matr. 1023 b, Horsens Bygrunde og matr. nr. 1023 d Horsens Bygrunde (køberet) Tilbudsfrist den

Læs mere