Deltagere fra administrationen: Kristian Boye Petersen og Ole Krarup Jensen (referent). Dagsorden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Deltagere fra administrationen: Kristian Boye Petersen og Ole Krarup Jensen (referent). Dagsorden"

Transkript

1 D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T A K A D E M I S K R Å D K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET REFER A T A F A K A D E M I S K R Å D S M Ø D E D E N 4. N O V EM- B E R Deltagere: Ulf Hedetoft, Bo Fritzbøger, Klemens Kappel, Detlef Siegfried, Margit Warburg, Anne Fastrup, Henrik Jochumsen, Jann Scheuer; Sofie Gro Holde, Philip Winkel, Hans Lorenzen, Hans Christian Køie Poulsen, Toke Nordbo og Birgit Hüttmann (suppl. for Erik Kimose Thomsen). Afbud/fraværende: Erik Kimose Thomsen, Michael Pallisgaard, Jens Erik Mogensen og Julie Sommerlund Deltagere fra administrationen: Kristian Boye Petersen og Ole Krarup Jensen (referent). DIR okj@hum.ku.dk REF: OKJ Dagsorden 1. Godkendelse af dagsordenen 2. Den uddannelsespolitiske situation dimensionering af uddannelserne 3. KU-principper for arbejdstilrettelæggelse for VIP (udgik) 4. Budget 2015 og kvartalsopgørelse for kvartal 3 (Q3) 5. Meddelelser 6. Evt. 7. For lukkede døre (der var ingen sager)

2 Referat 1. Godkendelse af dagsordenen SIDE 2 AF 5 Dagsordenen blev godkendt. 2. Den uddannelsespolitiske situation dimensionering af uddannelserne Dekanen orienterede om de seneste ændringer i dimensioneringen. Ministeren har tilbudt en ny dimensioneringsmodel. De vigtigste ændringer er at der nu er lagt et bachelor-loft ind, der gives et ekstra år til indfasning, herunder en indfasning af bachelor-optaget over 4 år fra 2015 til Der er videre givet en garanti for at man betaler for de retskravsbachelorer som bliver overskydende. Endelig er der givet mulighed for at man ud over rammen kan optage 10 % flere kandidatstuderende fra internationale studerende og professionsbachelorer. Modellen bliver mere og mere uoverskuelig, og den kan ikke være fuldt indfaset før end i Den samlede bacheloroptags-reducering er nu på 700 mod før pladser. Den nye model er en modificering; men det er ikke nok fordi der nu er to lofter som ikke passer med hinanden. Der er uddannelsesgrupper som er tåbeligt sammensat, og måltallene er ikke sat i rimeligt forhold ift. arbejdsmarkedets behov. Fakultetet og KU forsøger via en dialog at ændre på tingene, og det har måske gradvist en effekt. Ministeren er under et stort pres i den sammenhæng. Der er indkaldt til 3 politiske samråd i Folketinget med spørgsmål hvilket også giver pres til ændringer i modellen. Paneldebatten ifm. HUMrådets sit in viste også et der nok er nye politiske signaler på vej. KU er klar til at dimensionere; men den fremlagte model er håbløs. På baggrund af spørgsmål fra medlemmerne af rådet uddybede dekanen yderligere. Bestyrelsen holder møde om dimensioneringen på torsdag den 6. november. Årsagen til at modellen først er helt indfaset i 2022 er at vi forventer at der vil komme relativt for mange bachelorer fra optaget i 2017 og 5 år frem ift. kandidatrammen.

3 I den dimensionering vi har indsendt til byen (og som skal drøftes på bestyrelsens møde) har vi set på overgangsfrekvenser og gjort strategiske overvejelser mv. Det afgørende er småfagene. Her skal vi opløse grænsen mellem fagene. Især fremmedsprogsgruppen er problematisk. Mange af de små fag indeholder store ekspertiser og er gode til at skaffe eksterne bevillinger. Vi har i dimensioneringen sat nogle af de små fag til 0-optag ikke for at lukke dem; men for at få dem sat ind i nogle mere brede og robuste studieordninger. SIDE 3 AF 5 Fakultetet kan ikke leve med at der er så lav en overgangsfrekvens på de små sprogfag, og de studerende kan ikke mere skifte så frit mellem kandidatfagene pga. retskravet kun gælder til ét fag. Så vi forventer en ændret adfærd af de studerende ifm. dimensioneringen. På kandidatoptaget kommer den studerende ind hvis man har et retskrav. De studerende som kommer udefra bliver nok optaget inden for de 10 % ekstrapladser. Man har normalt kun retskrav til én kandidatuddannelse. Der er pt. planlagt en forhandling med Århus Universitet om fordeling af to fag. En mere omfattende koordinering skal planlægges over længere tid og er vanskelig at gennemføre. Det er forståeligt at medarbejderne er nervøse men vi skal alle prøve at dæmpe nervøsiteten. Ændringerne sker nu over mange år, og der er ingen planer om afskedigelser. Hvis der skal reduceres i antallet af medarbejdere så prøver vi at klare det med naturlig afgang. Pt. er der stillingspause. Dekanen vurderer i de enkelte tilfælde om en stilling kan slås op. Stillingpausen opretholdes indtil vi kender konsekvenserne af dimensioneringen. Selvom man læser i en bredere sammenlagt uddannelsesgruppe kan man godt ende med at få en bestemt kandidattitel fordi man læser dette som en linje. Herefter kom der følgende synspunkter fra rådets medlemmer Det kan være godt at koble en uddannelse til flere forskningsmiljøer. Det er vigtigt at vi ser på hvilken impact vores fag giver til samfundsrådgivning, ambassadører, samarbejde med større firmaer osv. Hvis mange medarbejdere har stress og angst så bør arbejdsmiljø-strengen lave temperaturmålinger ol., så man kan få en samtale i gang om problemerne.

4 Fakultetet har haft en stor impact i de seneste måneder, og det er lykkes at få mange eksterne partnere på banen i debatten. Når vi kender den endelige model så vil det være godt med en klar melding fra dekanatet. SIDE 4 AF 5 Dekanen sagde afsluttende at sådan ser status ud nu for dimensioneringen, og der kan ske ændringer. Hvis der bliver behov for det vil der blive indkaldt til et ekstraordinært møde i rådet. Hvis der kommer en ny model er der sikkert behov for en bred drøftelse. 3. KU-principper for arbejdstilrettelæggelse for VIP Punktet er udsat indtil materialet om sagen frigives fra HSU. 4. Budget 2015 og kvartalsopgørelse for kvartal 3 (Q3) Dekanen sagde at der var møde i går med KU s direktør m.fl. som accepterede fakultetets kvartal3-rapport om økonomien. I år går det godt, vi har forbedret økonomien med 8,5 mio. kr. via ekstra STÅ-indtægter. Der er nogle opmærksomhedspunkter om TAP forbruget hvor bl.a. studiefremdriftsreformen kræver mere administration. Der er brugt for få penge til VIP-området pga. forsinkelser i ansættelserne. Forbruget er lavt i omsætningen af eksterne midler. Vi skal ikke spare for meget op for så risikerer vi en beskæring af midlerne. Det tegner også til at gå godt til næste år for fakultets økonomi. Så i den nære fremtid er der ikke de store økonomiske udfordringer. I 2017 kommer også flytningen af IVA, de første effekter af dimensioneringen mv. hvilket giver en negativ effekt på økonomien. Budget 2015 kommer på rådets møde i december. Der blev lovet at så snart budgettet er klart bliver det sendt ud til medlemmerne. 5. Meddelelser Undervisningscontainere Dekanen oplyste at der er blevet opstillet containere til aflastning af undervisningslokalerne ifm. sammenbygningen af KUA2 og -3., og de skal nok være der i ca. ½ år. Byggeriet er forsinket, og indflytningen i KUA3 sker nok i sommeren Ny universitetsdirektør Dekanen fortalte af universitetsdirektørstillingen er under nybesættelse og beslutningen om hvem der ansættes sker i løbet af de næste par uger.

5 Auditorier Der blev sagt at der mangler auditorier til bl.a. ph.d.-forsvar og konferencer, og spørgsmålet er om KUA3 kan afhjælpe dette. Dekanen sagde hertil at hvis der mangler auditorier til de to typer arrangement så må man overveje at afholde det andre steder på KU. SIDE 5 AF 5 Arkitektkonkurrence om torvet Dekanen fortalte at AP Møller fonden har finansieret en arkitektkonkurrence om udformningen af torvet foran KUA2. Fonden vil muligvis betale for udførelsen af resultatet af konkurrencen. Sit in Sofie Gro Holde oplyste at HUMrådets sit in har fået en god pressedækning, en mængde studerende har deltaget, og man har tweetet med uddannelsesministeren. 6. Evt. Der er fastlagt følgende møderække for året (tirsdage kl ): 2. december. Der vil snarligt blive lagt en møderække for Punkter til senere: Dimensionering, arbejdstilrettelæggelse for VIP, Stakeholder (interessentanalyse), professorrollen og strategi for stillinger mv., tilvalg i Visegradlandene.. 7. For lukkede døre Der var ingen sager

Prodekaner: Julie Sommerlund. Deltagere fra administrationen: Ole Krarup Jensen (referent). Dagsorden

Prodekaner: Julie Sommerlund. Deltagere fra administrationen: Ole Krarup Jensen (referent). Dagsorden D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T A K A D E M I S K R Å D K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET REFER A T A F A K A D E M I S K R Å D S M Ø D E D E N 2. S E P T E M - B E R 2014 2014 Deltagere:

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt, og der blev gennemført en præsentationsrunde af hensyn til det nye studentermedlem Michael Pallisgaard.

Dagsordenen blev godkendt, og der blev gennemført en præsentationsrunde af hensyn til det nye studentermedlem Michael Pallisgaard. D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T A K A D E M I S K R Å D K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET REFER A T A F A K A D E M I S K R Å D S M Ø D E D E N 2 1. O K T O B E R 2014 2014 Deltagere:

Læs mere

Prodekaner: Jens Erik Mogensen og Julie Sommerlund

Prodekaner: Jens Erik Mogensen og Julie Sommerlund D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T A K A D E M I S K R Å D K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET REFER A T A F A K A D E M I S K R Å D S M Ø D E D E N 1. A P R I L 2014 APRIL 2014 Deltagere:

Læs mere

Prodekaner: afbud fra begge prodekaner. Deltagere fra administrationen: Kristian Boye Petersen og Ole Krarup Jensen (referent).

Prodekaner: afbud fra begge prodekaner. Deltagere fra administrationen: Kristian Boye Petersen og Ole Krarup Jensen (referent). D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T A K A D E M I S K R Å D K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET REFER A T A F A K A D E M I S K R Å D S M Ø D E D E N 3. M A R T S 2015 2015 Deltagere: Ulf

Læs mere

Akademisk Råds møde. Forum. Møde afholdt: Den 2. december 2014 15B-0-07. Sted: Jesper Hede. Referent:

Akademisk Råds møde. Forum. Møde afholdt: Den 2. december 2014 15B-0-07. Sted: Jesper Hede. Referent: D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T - A K A D E M I S K R Å D K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. DECEMBER 2014 Forum Akademisk Råds møde LEDELSESSEKRETARIAT Møde

Læs mere

Deltagere fra administrationen: Kristian Boye Petersen og Ole Krarup Jensen (referent).

Deltagere fra administrationen: Kristian Boye Petersen og Ole Krarup Jensen (referent). D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T A K A D E M I S K R Å D K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET REFER A T A F A K A D E M I S K R Å D S M Ø D E D E N 6. O K T O B E R 2 015 2015 Deltagere:

Læs mere

Prodekaner: Jens Erik Mogensen og Julie Sommerlund. Deltagere fra administrationen: Kristian Boye Petersen og Ole Krarup Jensen (referent).

Prodekaner: Jens Erik Mogensen og Julie Sommerlund. Deltagere fra administrationen: Kristian Boye Petersen og Ole Krarup Jensen (referent). D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T A K A D E M I S K R Å D K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T A F A K A D E M I S K R Å D S M Ø D E D E N 3. S E P T E M B E R 2013

Læs mere

Deltagere derudover fra administrationen: Julie Sommerlund, Kristian Boye Petersen og Mette Spliid (under pkt. 10 c.) Dagsorden

Deltagere derudover fra administrationen: Julie Sommerlund, Kristian Boye Petersen og Mette Spliid (under pkt. 10 c.) Dagsorden D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T A K A D E M I S K R Å D K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T A F A K A D E M I S K R Å D S M Ø D E D E N 3 0. A P

Læs mere

Prodekaner: Jens Erik Mogensen og Julie Sommerlund

Prodekaner: Jens Erik Mogensen og Julie Sommerlund D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T A K A D E M I S K R Å D K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET REFER A T A F A K A D E M I S K R Å D S M Ø D E D E N 8. S E P T E M B E R 2 015 2015 Deltagere:

Læs mere

Prodekaner: Julie Sommerlund. Deltagere fra administrationen: Ole Krarup Jensen (referent). Dagsorden

Prodekaner: Julie Sommerlund. Deltagere fra administrationen: Ole Krarup Jensen (referent). Dagsorden D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T A K A D E M I S K R Å D K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET REFER A T A F A K A D E M I S K R Å D S M Ø D E D E N 5. N O V E M B E R 2013 5. NOVEMBER

Læs mere

Prodekaner: Jens Erik Mogensen og Julie Sommerlund. Deltagere fra administrationen: Kristian Boye Petersen og Ole Krarup Jensen (referent).

Prodekaner: Jens Erik Mogensen og Julie Sommerlund. Deltagere fra administrationen: Kristian Boye Petersen og Ole Krarup Jensen (referent). D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T A K A D E M I S K R Å D K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET REFER A T A F A K A D E M I S K R Å D S M Ø D E D E N 1. D E C E M - B E R 2 015 2015 Deltagere:

Læs mere

Prodekaner: Jens Erik Mogensen. Deltagere fra administrationen: Ole Krarup Jensen (referent). Dagsorden

Prodekaner: Jens Erik Mogensen. Deltagere fra administrationen: Ole Krarup Jensen (referent). Dagsorden D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T A K A D E M I S K R Å D K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET REFER A T A F A K A D E M I S K R Å D S M Ø D E D E N 6. M A J 2 0 1 4 2014 Deltagere: Ulf

Læs mere

Prodekaner: Jens Erik Mogensen (deltog alene under punkt 2) og Julie Sommerlund

Prodekaner: Jens Erik Mogensen (deltog alene under punkt 2) og Julie Sommerlund D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T A K A D E M I S K R Å D K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET REFER A T A F A K A D E M I S K R Å D S M Ø D E D E N 6. MAJ 2 0 1 5 2015 Deltagere: Ulf Hedetoft,

Læs mere

Prodekaner: Jens Erik Mogensen og Julie Sommerlund. Deltagere fra administrationen: Kristian Boye Petersen og Ole Krarup Jensen (referent).

Prodekaner: Jens Erik Mogensen og Julie Sommerlund. Deltagere fra administrationen: Kristian Boye Petersen og Ole Krarup Jensen (referent). D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T A K A D E M I S K R Å D K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET REFER A T A F A K A D E M I S K R Å D S M Ø D E D E N 2. J U N I 2015 2015 Deltagere: Ulf

Læs mere

Prodekaner: Julie Sommerlund. Deltagere fra administrationen: Kristian Boye Petersen og Ole Krarup Jensen (referent). Dagsorden

Prodekaner: Julie Sommerlund. Deltagere fra administrationen: Kristian Boye Petersen og Ole Krarup Jensen (referent). Dagsorden D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T A K A D E M I S K R Å D K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T A F A K A D E M I S K R Å D S M Ø D E D E N 1. O K T O B B E R 2013

Læs mere

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede:

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Ekstraordinært møde i FSU M Ø D E R E F E R A T 5. JANUAR 2016 Forum FSU Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, 11.00

Læs mere

6. Forenkling af bedømmelse af ansøgere til videnskabelige stillinger

6. Forenkling af bedømmelse af ansøgere til videnskabelige stillinger D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T A K A D E M I S K R Å D K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Indkaldelse til Akademisk Råds møde tirsdag den 3. marts 2015 2015 Tidspunkt: kl. 10.00-12.00

Læs mere

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013 kl Lokale 15B.0.07

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013 kl Lokale 15B.0.07 D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013

Læs mere

Prodekaner: Jens Erik Mogensen og Julie Sommerlund

Prodekaner: Jens Erik Mogensen og Julie Sommerlund D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T AKA D E M I S K R Å D K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET REFER A T A F A K A D E M I S K R Å D S M Ø D E D E N 2. F E B R U A R 2 016 2016 Deltagere:

Læs mere

FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag, den 31. oktober Mikado House lokale Montecristo. Sted: Susanne Kirst. Referent:

FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag, den 31. oktober Mikado House lokale Montecristo. Sted: Susanne Kirst. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU M Ø D E R E F E R A T 4. NOVEMBER 2014 Forum FSU JOURNALNR. 015-0003/14-4000 Møde afholdt: Fredag, den 31. oktober 2014 Sted: Referent: Mikado House lokale

Læs mere

Prodekaner: Jens Erik Mogensen (til 11.20) og Julie Sommerlund (til 11.40).

Prodekaner: Jens Erik Mogensen (til 11.20) og Julie Sommerlund (til 11.40). D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T A K A D E M I S K R Å D K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET REFER A T A F A K A D E M I S K R Å D S M Ø D E D E N 3. M A J 2 016 2016 Deltagere: Nan Dahlkild

Læs mere

S S K - S T U D I E L E D E R / S T U D I E N Æ V N S F O R M A N D S - K R E D S E N

S S K - S T U D I E L E D E R / S T U D I E N Æ V N S F O R M A N D S - K R E D S E N D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T S S K - S T U D I E L E D E R / S T U D I E N Æ V N S F O R M A N D S - K R E D S E N Resume af mødet fredag den

Læs mere

FSU. o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u. Referent: Susanne Kirst

FSU. o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u. Referent: Susanne Kirst K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU M Ø D E R E F E R A T 28. NOVEMBER 2013 Forum: FSU o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u msted: 15B.0.07 Referent: Susanne Kirst Karen Blixens Vej

Læs mere

Dekanen fremlagde det foreløbige årsresultat, der i fjerde kvartal indeholdt overraskelser. Resultatet har vist sig 15,2 mio.

Dekanen fremlagde det foreløbige årsresultat, der i fjerde kvartal indeholdt overraskelser. Resultatet har vist sig 15,2 mio. D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Akademisk Råd M Ø D E R E F E R A T 21. FEBRUAR 2012 Forum Akademisk Råd FAKULTETSSERVICE - Møde afholdt: 7. februar

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 4. september Sted: Lokale

Møde afholdt: Tirsdag den 4. september Sted: Lokale DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 4. september 2007 Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Mette

Læs mere

Godkendt referat af FSU-møde (ekstraordinært).

Godkendt referat af FSU-møde (ekstraordinært). K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Det Humanistiske Fakultets Samarbejdsudvalg (FSU) Godkendt referat af FSU-møde (ekstraordinært). Dato: Torsdag den

Læs mere

Der var generelt en meget positiv modtagelse af oplægget, og herefter kom der følgende bemærkninger.

Der var generelt en meget positiv modtagelse af oplægget, og herefter kom der følgende bemærkninger. D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T S S K - S T U D I E L E D E R / S T U D I E N Æ V N S F O R M A N D S - K R E D S E N Resume af mødet fredag den

Læs mere

Akademisk Råd Ordinært møde. Akademisk Råd. Forum. Møde afholdt Tirsdag den 8. maj 2018 kl B Sted. Dorthe Vejen Hansen.

Akademisk Råd Ordinært møde. Akademisk Råd. Forum. Møde afholdt Tirsdag den 8. maj 2018 kl B Sted. Dorthe Vejen Hansen. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Akademisk Råd Ordinært møde M Ø D E R E F E R A T 10. MAJ 2018 Forum Akademisk Råd LEDELSE OG KOMMUNIKATION Møde afholdt

Læs mere

Mikado House - lokale Montecristo

Mikado House - lokale Montecristo D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Fakultetets Samarbejdsudvalg M Ø D E R E F E R A T 16. JUNI 2015 Forum FSU Møde afholdt: Fredag, den 12. juni 2015

Læs mere

Mikado House - lokale Montecristo

Mikado House - lokale Montecristo D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Fakultetets Samarbejdsudvalg M Ø D E R E F E R A T 16. APRIL 2015 Forum FSU Møde afholdt: Fredag, den 10. april 2015

Læs mere

Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) Fællesmøde mellem FAMU og FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 20. maj 2016 fra til 11.

Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) Fællesmøde mellem FAMU og FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 20. maj 2016 fra til 11. KØB E N H A V N S U N I V E R S I T E T HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) M Ø D E R E F E R A T 27. MAJ 2016 Forum Fællesmøde mellem FAMU og FSU Møde afholdt

Læs mere

Afbud Professor Margit Warburg og specialkonsulent Hans Emborg Bünemann (TAP-observatør, ingen stemmeret)

Afbud Professor Margit Warburg og specialkonsulent Hans Emborg Bünemann (TAP-observatør, ingen stemmeret) K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Akademisk Råd Ordinært møde M Ø D E R E F E R A T 12. MARTS 2018 Forum Akademisk Råd Møde afholdt Tirsdag den 6. marts

Læs mere

Akademisk Råd Ordinært møde. Akademisk Råd. Forum. Møde afholdt Tirsdag den 2. oktober kl B Sted. Dorthe Vejen Hansen.

Akademisk Råd Ordinært møde. Akademisk Råd. Forum. Møde afholdt Tirsdag den 2. oktober kl B Sted. Dorthe Vejen Hansen. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Akademisk Råd Ordinært møde M Ø D E R E F E R A T 5. OKTOBER 2018 Forum Akademisk Råd Møde afholdt Tirsdag den 2.

Læs mere

Aftagerpanelet ved Institut for Antropologi

Aftagerpanelet ved Institut for Antropologi I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Medlemmerne af aftagerpanelet M Ø D E R E F E R A T 1. JUNI 2011 Forum Aftagerpanelet ved Institut for Antropologi Møde

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 21. august 2007 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30

Møde afholdt: Tirsdag den 21. august 2007 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30 DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT 27. AUGUST 2007 Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 21. august 2007 kl. 10.00. Sted: Lokale

Læs mere

Akademisk Råd Ordinært møde. Akademisk Råd. Forum. Mødedato Tirsdag den 12. juni 2018 kl B Sted

Akademisk Råd Ordinært møde. Akademisk Råd. Forum. Mødedato Tirsdag den 12. juni 2018 kl B Sted K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Ordinært møde M Ø D E I N D K A L D E L S E 6. JUNI 2018 Forum Mødedato Tirsdag den 12. juni 2018 kl. 10.00-12.00

Læs mere

Prodekaner: Julie Sommerlund. Deltagere fra administrationen: Kristian Boye Petersen, Jesper Hede og Ole Krarup Jensen (referent).

Prodekaner: Julie Sommerlund. Deltagere fra administrationen: Kristian Boye Petersen, Jesper Hede og Ole Krarup Jensen (referent). D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T A K A D E M I S K R Å D K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET REFER A T A F A K A D E M I S K R Å D S M Ø D E D E N 1. M A R T S 2 016 2016 Deltagere: Ulf

Læs mere

Mikado House Montecristo

Mikado House Montecristo D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Fakultetets Samarbejdsudvalg M Ø D E R E F E R A T 1. DECEMBER 2015 Forum FSU møde Møde afholdt: Fredag den 27. november

Læs mere

Prodekaner: Jens Erik Mogensen og Julie Sommerlund (til kl. 12).

Prodekaner: Jens Erik Mogensen og Julie Sommerlund (til kl. 12). D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T A K A D E M I S K R Å D K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET REFER A T A F A K A D E M I S K R Å D S M Ø D E D E N 5. A P R I L 2 016 2016 Deltagere: Ulf

Læs mere

Notat. Justeringer i modellen til øget brug af dimensionering på de videregående

Notat. Justeringer i modellen til øget brug af dimensionering på de videregående Notat Justeringer i modellen til øget brug af dimensionering på de videregående uddannelser Initiativet om øget brug af dimensionering på de videregående uddannelser indgik i regeringens vækstudspil Danmark

Læs mere

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 1. februar 2013 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 1. februar 2013 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 1. februar

Læs mere

Gæster Økonomichef Jan Pedersen (dagsordenspunkt 2) Kommunikationsmedarbejder Suzanne Løje (dagsordenspunkt 6)

Gæster Økonomichef Jan Pedersen (dagsordenspunkt 2) Kommunikationsmedarbejder Suzanne Løje (dagsordenspunkt 6) K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Akademisk Råd Ordinært møde M Ø D E R E F E R A T 20. JUNI 2018 Forum Akademisk Råd LEDELSE OG KOMMUNIKATION Møde

Læs mere

Afbud: Bjarne Simmelkjær S. Hansen, Bente Rosenbeck, Preben Dømler

Afbud: Bjarne Simmelkjær S. Hansen, Bente Rosenbeck, Preben Dømler INSTITUT FOR NORDISKE STUDIER OG SPROGVIDENSKAB KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 29. DECEMBER 2012 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS INSTITUT FOR NORDISKE STUDIER OG SPROGVIDENSKAB Møde afholdt: 6. december

Læs mere

Til stede: Sune Auken, Ph.d.-skoleleder og formand for Ph.d.-udvalget, Mia Dabelsteen, AC-fuldmægtig ved ph.d.-skolen og sekretær for udvalget,

Til stede: Sune Auken, Ph.d.-skoleleder og formand for Ph.d.-udvalget, Mia Dabelsteen, AC-fuldmægtig ved ph.d.-skolen og sekretær for udvalget, PHD SCHOOL KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 18. JUNI 2015 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 18. februar 2015 kl. 10.30-12.00 KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300 Sted: Referent: 15b.0.07

Læs mere

Videnskabelig medarbejder Sussi Olsen, Center for Sprogteknologi (suppleant)

Videnskabelig medarbejder Sussi Olsen, Center for Sprogteknologi (suppleant) DET HUMANISTISKE FAKULTET AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT AF AKADEMISK RÅDS MØDE DEN 4. OKTOBER 2011 4. OKTOBER 2011 Referent: Ole Krarup Jensen Deltagende VIP-medlemmer med stemmeret

Læs mere

HSU. Vedr.: HSU konference den 11. oktober Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose

HSU. Vedr.: HSU konference den 11. oktober Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T HSU S A G S N O T A T NOVEMBER 2010 Vedr.: HSU konference den 11. oktober 2010 Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose HR OG ORGANISATION ARBEJDSMILJØ

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Ekstraordinært møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 10.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Ekstraordinært møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 10. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET Fakultetets SamarbejdsUdvalg MØDEREFERAT 11. DECEMBER 2015 Forum Ekstraordinært møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN Møde afholdt: Torsdag den 10. december

Læs mere

REFERAT. Møde i Syddansk Universitets bestyrelse. Torsdag den 29. januar 2015, kl. 15

REFERAT. Møde i Syddansk Universitets bestyrelse. Torsdag den 29. januar 2015, kl. 15 30. januar 2015 J.nr. 043-1 JS/BF REFERAT Emne: Dato og tidspunkt: Sted: Referent: Møde i Syddansk Universitets bestyrelse Torsdag den 29. januar 2015, kl. 15 Bestyrelseslokalet, Odense Adelige Jomfrukloster

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 24. oktober 2012, kl. 14.00-16.00 Mødelokale: Kollokvierum Øst, Victor Albeck bygningen Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Allan Flyvbjerg, Anne Marie Bundsgaard,

Læs mere

Akademisk Råd. Akademisk Råd. Forum. Møde afholdt: 27. marts Sted: Henrik Friis. Referent: Til stede:

Akademisk Råd. Akademisk Råd. Forum. Møde afholdt: 27. marts Sted: Henrik Friis. Referent: Til stede: D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Akademisk Råd M Ø D E R E F E R A T 2. MAJ 2012 Forum Akademisk Råd LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt: 27. marts

Læs mere

Akademisk Råd. Akademisk Råd. Forum. Mødedato Mandag den 31. oktober 2016 kl B Sted

Akademisk Råd. Akademisk Råd. Forum. Mødedato Mandag den 31. oktober 2016 kl B Sted K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Akademisk Råd M Ø D E I N D K A L D E L S E O P D A T E R E T V E R S I O N 25. OKTOBER 2016 Forum Akademisk Råd LEDELSE

Læs mere

Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET

Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Akademisk Råd SAMF MØDEREFERAT- ÅBEN UDGAVE 15. JANUAR 2019 Forum Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt Torsdag den 6. december

Læs mere

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 9. december 2011 kl Sted: Lokale Referent: Ole Krarup Jensen

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 9. december 2011 kl Sted: Lokale Referent: Ole Krarup Jensen KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 9. december 2011 kl. 10-12 Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Ole Krarup

Læs mere

Akademisk Råd Ordinært møde. Akademisk Råd. Forum. Mødedato Tirsdag den 4. december kl B Sted

Akademisk Råd Ordinært møde. Akademisk Råd. Forum. Mødedato Tirsdag den 4. december kl B Sted K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T ET Akademisk Råd Ordinært møde M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. NOVEMBER 2018 Forum Akademisk Råd LEDELSE OG KOMMUNIKATION

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Meddelelser. 3. Økonomi

AARHUS UNIVERSITET. Referat. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Meddelelser. 3. Økonomi INSTITUT FOR MOLEKYLÆRBIOLOGI OG GENETIK Møde den 8. juni 2016 kl. 12.00-14.00 Instituttets Samarbejdsudvalg (LSU) Mødelokale 5, Bygning 3140 (Pv 1) Gustav Wieds Vej 10, Århus Referat Deltagere: Erik Østergaard

Læs mere

Gæster Økonomichef Jan Pedersen, Økonomicenteret (dagsordenspunkt 2)

Gæster Økonomichef Jan Pedersen, Økonomicenteret (dagsordenspunkt 2) K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Akademisk Råd Ordinært rådsmøde M Ø D E R E F E R A T 9. NOVEMBER 2017 Forum Akademisk Råd LEDELSE OG KOMMUNIKATION

Læs mere

Green Light House, Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16 A, 2200 København N

Green Light House, Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16 A, 2200 København N D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T REFERAT (GODKENDT) 21. JANUAR 2010 Forum Akademisk Råd Mødedato: Tirsdag d. 5. januar 2010, kl. 12.00-14.00

Læs mere

og Mette Odel Spliid (øvrige dagsordenspunkter)

og Mette Odel Spliid (øvrige dagsordenspunkter) DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD K Ø BENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2010 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30 Referent:

Læs mere

FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag, den 13. februar Mikado House lokale Montecristo. Sted: Susanne Kirst. Referent:

FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag, den 13. februar Mikado House lokale Montecristo. Sted: Susanne Kirst. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU M Ø D E R E F E R A T 16. FEBRUAR 2015 Forum FSU JOURNALNR. 015-0003/14-4000 Møde afholdt: Fredag, den 13. februar 2015 Sted: Referent: Mikado House lokale

Læs mere

Internt stormøde: Strategi og budget

Internt stormøde: Strategi og budget Internt stormøde: Strategi og budget Karsten Kristiansen Mandag d. 15. august 2011 kl. 14:00 Lundbeckfond Auditorium De dystre prognoser for KU s forskningstilskud Lene Düwel: Væksten der blev væk, KUreren

Læs mere

Udvalgsværelse 4, Nørregade 10, 1017 København K (indgang via port A Frue Plads)

Udvalgsværelse 4, Nørregade 10, 1017 København K (indgang via port A Frue Plads) K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET O P S A M L I N G 12. MARTS 2014 Forum Dialogforum REKTORSEKRETARIATET Mødedato: Sted: 12. marts 2014 kl.16.00 Udvalgsværelse 4, Nørregade 10, 1017 København K

Læs mere

Til stede: John E. Andersen, Henrik Blicher, Jan Bendixen (suppleant for Helle Trolle Lüttichau), Torben Juels Jensen, Preben Dømler, René Rasmussen

Til stede: John E. Andersen, Henrik Blicher, Jan Bendixen (suppleant for Helle Trolle Lüttichau), Torben Juels Jensen, Preben Dømler, René Rasmussen INSTITUT FOR NORDISKE STUDIER OG SPROGVIDENSKAB KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 01. OKTOBER 2013 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS INSTITUT FOR NORDISKE STUDIER OG SPROGVIDENSKAB Møde afholdt: 19. september

Læs mere

BESTYRELSESPROTOKOL FOR:

BESTYRELSESPROTOKOL FOR: 17. december 2014 BESTYRELSESPROTOKOL FOR: Mødegruppe: Bestyrelsesmøde for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole Mødetid: 11. december 2014 Mødested: Campus København Dokument: Beslutningsreferat Til stede:

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 2. oktober 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 2. oktober 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 2. oktober 2009 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Susanne

Læs mere

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen.

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen. Referat FSU TECH 2019 FSU-møde, 2. kvartal, 18. juni 2019 18-06-2019 13:00-18-06-2019 15:00 NOVI, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø Punkt 1: Godkendelse af dagsorden (5 min) Til stede ved mødet: Ole

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 24. november Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 24. november Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 28. NOVEMBER 2017 Forum Møde i FSU HRSC Møde afholdt Fredag den

Læs mere

Fakultetets samarbejdsudvalg. Fakultetets samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt 21. april 2017 kl HUM, lok. 15b Sted

Fakultetets samarbejdsudvalg. Fakultetets samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt 21. april 2017 kl HUM, lok. 15b Sted K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets samarbejdsudvalg M Ø D E R E F E R A T 28. APRIL 2017 Forum Fakultetets samarbejdsudvalg Møde afholdt

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 2. juni 2009 kl Sted: Lokale

Møde afholdt: Tirsdag den 2. juni 2009 kl Sted: Lokale DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD K Ø BENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 2. juni 2009 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30 Referent:

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 26. februar Mikado House Montecristo. Sted: Susanne Kirst.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 26. februar Mikado House Montecristo. Sted: Susanne Kirst. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 2. MARTS 2016 Forum Møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN Møde afholdt:

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 27. april 2010 kl Sted: Lokale

Møde afholdt: Tirsdag den 27. april 2010 kl Sted: Lokale DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD K Ø BENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT 17. MAJ 2010 Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 27. april 2010 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30

Læs mere

Aftagerpanelet. Forum. Møde afholdt: Den 18. november Sted: Lokale Lasse Højmark Petersen. Referent:

Aftagerpanelet. Forum. Møde afholdt: Den 18. november Sted: Lokale Lasse Højmark Petersen. Referent: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. NOVEMBER 2014 Forum Aftagerpanelet ANTROPOLOGI Møde afholdt: Den 18. november 2014 Sted: Lokale

Læs mere

Referat af møde i Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget

Referat af møde i Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget DATALOGISK INSTITUT KØBENHAVNS UNIVERSITET Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget SAGSNOTAT 27. OKTOBER 2009 Vedr.: Referat af møde i Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget DATALOGISK INSTITUT Mødedato 20. oktober

Læs mere

Biblioteksudvalgsmøde. Biblioteksudvalg, Saxo-Instituttet. Forum. Møde afholdt: 2. december Sted: Oddur Hansen. Referent:

Biblioteksudvalgsmøde. Biblioteksudvalg, Saxo-Instituttet. Forum. Møde afholdt: 2. december Sted: Oddur Hansen. Referent: S A X O - I N S T I T U T T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Biblioteksudvalgsmøde M Ø D E R E F E R A T 2. DECEMBER 2015 Forum Biblioteksudvalg, Saxo-Instituttet Møde afholdt: 2. december

Læs mere

Prodekaner: Jens Erik Mogensen og Julie Sommerlund.

Prodekaner: Jens Erik Mogensen og Julie Sommerlund. D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T A K A D E M I S K R Å D K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T REFER A T A F A K A D E M I S K R Å D S M Ø D E D E N 7. J U N I 2 016 2016 Deltagere: Nan

Læs mere

Referat af 3. Årsmøde i Industrigruppen bag Mejeriingeniøruddannelsen Den 3. september 2015 hos Arla Foods Branderup Mejeri

Referat af 3. Årsmøde i Industrigruppen bag Mejeriingeniøruddannelsen Den 3. september 2015 hos Arla Foods Branderup Mejeri Referat af 3. Årsmøde i Industrigruppen bag Mejeriingeniøruddannelsen Den 3. september 2015 hos Arla Foods Branderup Mejeri Referat den 15. september 2015 Formand Jens Termansen bød velkommen til dette

Læs mere

Referat af ULAB 1-12, fredag den 20. januar 2012 kl. 13.00 på Hotel Prindsen i Roskilde.

Referat af ULAB 1-12, fredag den 20. januar 2012 kl. 13.00 på Hotel Prindsen i Roskilde. UNIVERSITETSLÆRERLANDSKLUBBEN Referat af ULAB 1-12, fredag den 20. januar 2012 kl. 13.00 på Hotel Prindsen i Roskilde. Til stede: Peter Andersen (lokalklub 1), Erik Riise (lokalklub 2), Anders Milhøj (lokalklub

Læs mere

24. februar 2011 BT/LKJ/lt J.nr Referat af Aalborg Universitets bestyrelsesmøde 1-11,

24. februar 2011 BT/LKJ/lt J.nr Referat af Aalborg Universitets bestyrelsesmøde 1-11, Godkendt på bestyrelsens møde 2-11, 02.05.11. Ledelsessekretariatet Fredrik Bajers Vej 5 Postboks 159 9100 Aalborg Tlf. 9940 9940 Fax 9815 2201 www.aau.dk 24. februar 2011 BT/LKJ/lt J.nr. 2011-012-00014

Læs mere

Næstformand Christian Lund Hansen har sammen med medstuderende gennemgået delpolitik for overgang til job og karriere.

Næstformand Christian Lund Hansen har sammen med medstuderende gennemgået delpolitik for overgang til job og karriere. J.nr. ipoetzsch REFERAT Emne: Referat fra Studienævnsmøde Dato og tidspunkt: Den 14. december 2015 kl. 15.00-17.00 Sted: Campusvej 55, Konferenceafsnittet, lokale 96. Deltagere: Hans Lund, Anders Holsgaard,

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 2. marts 2010 kl

Møde afholdt: Tirsdag den 2. marts 2010 kl DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 8. MARTS 2010 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: Tirsdag den 2. marts 2010 kl. 13 14.30 Sted: Referent: Mødesal

Læs mere

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 10. marts 2011 kl Sted: CSS, mødelokale

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 10. marts 2011 kl Sted: CSS, mødelokale DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Akademisk Råd SAMF MØDEREFERAT 11. MARTS 2011 Forum Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt: Torsdag den 10. marts 2011 kl. 13-15

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00 PHD SCHOOL KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 17. MAJ 2016 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 4. maj 2016 kl. 10.00-12:00 KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300 Sted: Referent: 13b.0.27 Mia

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 18. maj Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 18. maj Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 25. MAJ 2018 Forum Møde i FSU HRSC Møde afholdt Fredag den 18.

Læs mere

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Referat fra HSU møde den 21. november 2011 Tid: kl. 14.00-16.30 Sted: Deltagere: Fraværende med afbud: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Mads Kofod Susanne Würtz Søs Haugaard Lars Vesløv Henrik

Læs mere

Aktivitetsindberetning 2018 for uddannelsesområdet UDDANNELSESSERVICE

Aktivitetsindberetning 2018 for uddannelsesområdet UDDANNELSESSERVICE KØBENHAVNS UNIVERSITET Bestyrelsesmøde nr. 97, d. 6. dec. 2018 Pkt.4a. Bilag 1 Københavns Universitets bestyrelse SAGSNOTAT 31. OKTOBER 2018 Vedr. Aktivitetsindberetning 2018 for uddannelsesområdet UDDANNELSESSERVICE

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 6. maj 2008 kl Sted: Lokale

Møde afholdt: Tirsdag den 6. maj 2008 kl Sted: Lokale DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 6. maj 2008 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Mette

Læs mere

Fakultetssekretariatet, Palaver Hall Øster Voldgade 3, 1350 København K

Fakultetssekretariatet, Palaver Hall Øster Voldgade 3, 1350 København K D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Akademisk Råd MØDEREFERAT (GODKENDT) 27. MAJ 2008 Forum Akademisk Råd FAKULTETSSEKRETARIATET Møde afholdt:

Læs mere

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Afd. 33 Hedelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag den 18. september 2018 kl. 19.00 i Beboerhuset i nr. 61. Referat: 1. Valg af dirigent, stemmetællere

Læs mere

Referat af 1. Årsmøde i Industrigruppen bag Mejeriingeniøruddannelsen Den 4. september 2014 hos GEA Process Engineering A/S i Skanderborg

Referat af 1. Årsmøde i Industrigruppen bag Mejeriingeniøruddannelsen Den 4. september 2014 hos GEA Process Engineering A/S i Skanderborg Referat af 1. Årsmøde i Industrigruppen bag Mejeriingeniøruddannelsen Den 4. september 2014 hos GEA Process Engineering A/S i Skanderborg Referat den 9. september 2014 Formand Jens Termansen bød velkommen

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 15. april Mikado House Montecristo. Sted: Susanne Kirst.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 15. april Mikado House Montecristo. Sted: Susanne Kirst. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 19. APRIL 2016 Forum Møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN Møde

Læs mere

Referat fra møde i Universitetsrådet tirsdag den 8. december 2015

Referat fra møde i Universitetsrådet tirsdag den 8. december 2015 Dato: 14. december 2015 Referat fra møde i Universitetsrådet tirsdag den 8. december 2015 Deltagere: Studerende Jesper Birch Carlsen Studerende Mikkel Warming Pedersen Studerende Charlotte Randa Allermand

Læs mere

FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: Onsdag den 24. september 2014. Mikado House 3. sal. Sted: Peter Wedel Bay. Referent:

FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: Onsdag den 24. september 2014. Mikado House 3. sal. Sted: Peter Wedel Bay. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FAMU M Ø D E R E F E R A T 26. SEPTEMBER 2014 Forum FAMU Møde afholdt: Onsdag den 24. september 2014 Sted: Referent: Mikado House 3. sal Peter Wedel Bay Til stede:

Læs mere

Fakultetssekretariatet, Bülowsvej 17, 1870 Frederiksberg Mødelokale A 145

Fakultetssekretariatet, Bülowsvej 17, 1870 Frederiksberg Mødelokale A 145 D E T N A T U R - O G B I O V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T R E F E R A T 20. MAJ 2014 Forum Akademisk Råd AR (AR 2/2014) Mødedato: Fredag d. 25. april

Læs mere

Medlemmer af FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: 23. april B Sted: Peter Wedel Bay. Referent:

Medlemmer af FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: 23. april B Sted: Peter Wedel Bay. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Medlemmer af FAMU M Ø D E R E F E R A T 29. APRIL 2013 Forum FAMU Møde afholdt: 23. april 2013 Sted: Referent: 15B-0-07 Peter Wedel Bay Til stede: Jens Erik Mogensen

Læs mere

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min)

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min) 11. oktober 2011 kl. 18.00 Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde REFERAT 1. Formalia (5 min) Dato: 11. oktober 2011 Side 1/6 Navnerunde: Peter filosofi, Sune kl. Ark., Maja filosofi, Helle

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde den: 14. maj 2013, kl. 10.30 12.00 Bygning 1431 021. Nordre Ringgade 1, 8000 Aarhus C Ekstraordinært FSU-møde Deltager: Brian Bech Nielsen, Stig Ravn, Olav W. Bertelsen, Leif Flensborg, Jens Barfod,

Læs mere

6. december 2016 kl (ordinært rådsmøde)

6. december 2016 kl (ordinært rådsmøde) K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Akademisk Råd M Ø D E R E F E R A T 8. DECEMBER 2016 Forum Møde afholdt Sted Akademisk Råd 6. december 2016 kl. 9.00-10.00

Læs mere

Akademisk Råd - Temamøde om tilvalg og reduceret valgfrihed. Akademisk Råd. Forum. Møde afholdt Tirsdag den 7. februar 2017 kl B.0.

Akademisk Råd - Temamøde om tilvalg og reduceret valgfrihed. Akademisk Råd. Forum. Møde afholdt Tirsdag den 7. februar 2017 kl B.0. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Akademisk Råd - Temamøde om tilvalg og reduceret valgfrihed - M Ø D E R E F E R A T 12. FEBRUAR 2017 Forum Akademisk

Læs mere

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 19. september 2012 M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere