Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat til ÆLDRERÅDSMØDE"

Transkript

1 Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 10. august 2016 kl Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Klaus Nikolaisen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt 3. Godkendelse af referat Referat godkendt 4. Orientering fra formand/næstformand/kasserer Formandsmeddelelse udsendt Pkt.15: Afventer udarbejdelse af skema A, før landsbyggefonden kan give grønt lys. Orientering fra næstformand. Kirsten Ø. Thomasen orienterede om, at hun har siddet i det udvalg der skulle udarbejde forslag til navngivning af det nye plejecenter i Tølløse. Navneforslag indsendt til byråd. Den lokale brugsforening i Tølløse har sponseret cykelhjelme, til Cykling uden alder. Det forlyder at Møllevang lukker helt, men der foregår stadig aktiviteter på centret, og også aktiviteter der ikke er i brugerråds regí. Karen Schur oplyste, at Aktiv Centret fortsætter indtil videre, og at der ikke er taget beslutninger om andet. Orientering fra kasserer. Erik Vester orienterede om det omdelte regnskab. Regnskabet ser fornuftigt ud.

2 5. Orientering fra administrationen Karen Schur orienterede om budget 2016 og de udfordringer der er i forhold til overholdelse af budgettet.. Byrådet traf ultimo juni beslutning om, hvilke tiltag der skal iværksættes for at overholde budgettet i Reduktioner i vente i Administrationen har udarbejdet forslag til reduktioner og beskrevet hvilke konsekvenser det vil kunne få. Disse forslag skal der arbejdes med på budgetseminar i august måned. Helle Fobian Thomsen er ansat som ny Centerleder på Elmelunden. Der ses på muligheden for at kunne ændre brugerråd til centerråd, så det dækker mere bredt, og så der kan arbejdes mere helhedsorienteret. Dette kræver vedtægtsændringer og en politisk beslutning. 6. Orientering fra medlemmerne af ældrerådet Aage Jelstrup orienterede om, at det stadig går rigtigt godt med caféen. Aage spurgte om, hvordan det går med den pulje som brugerrådene har haft mulighed for at kunne søge fra. Det skal måske revurderes hvad midlerne kan bruges til, og hvilke kriterier der skal være opfyldt for at kunne søge. Jørgen Steen fortalte, at han er blevet inviteret med til møde i Tølløse. Jørgen Steen har modtaget en henvendelse omkring besparelser på græsslåning som bevirker, at der ikke kan spilles krolf på plænen, da det kræver at den er slået. Jean Petersen fortalte, at integrationsrådet afholder et temamøde den 20. september kl. 17 på Elværket. Q-mentor ordningen har haft svære vilkår i sommer, grundet manglende interesse for at modtage mentorstøtte. Folkemødet på Bornholm var rigtigt godt, og ældreplejen var et stort fokusområde. Axel Villumsen orienterede om etableringen af sygeplejeklinikken i Byparken 7. Nedsættelse af arbejdsgruppe omkring budget 2017 og overslagsårene. Senest den 01. oktober 2016 skal der foreligge et godkendt budget for Holbæk kommune gældende for 2017 og overslagsårene. Det grundlæggende budgetmateriale for 2017 og overslagsårene vil være tilgængelig ultimo august måned. Ældrerådet vil herefter skulle forholde sig til budget 2017 og overslagsårene og afgive høringssvar.

3 Ældrerådet nedsætter en arbejdsgruppe til at gennemgå budget 2017 og overslagsårene med henblik på at udforme et høringssvar. Arbejdet med budget 2017 samt overslagsårene er i fuld gang. Høringssvar vedr. budget 2017 udarbejdes af Erik Vester samt Steen-Kristian Eriksen. Ældrerådsmedlemmerne opfordres til at deltage i de kommende informationsmøder omkring budgettet. 8. Det kommende Ældrerådsvalg I efteråret 2017 skal der samtidig med valg til Byråd og Regionsråd afholdes valg til Ældrerådet. Valget afholdes i henhold til en samarbejdsaftale mellem Byrådet og Ældrerådet som et fremmødevalg. Der skal vælges 9 medlemmer og 9 suppleanter. Inden valgs afholdelse skal der tilrettelægges en række praktiske foranstaltninger og aktiviteter, herunder - Opstilling af kandidater - Aftale med tilforordnede og valgstyrere - Udformning af stemmematerialer - Tilrettelæggelse og afholdelse af valgmøder og udformning af valgmaterialer Chefkonsulent Palle Kristensen vil på mødet orientere om udfordringer i forbindelse med afholdelse af valg til Ældrerådet. Ældrerådet nedsætter en arbejdsgruppe til at forberede det kommende ældreråds valg og at Ældrerådet anmoder om at chefkonsulent Palle Kristensen tilknyttes Ældrerådet i det forberedende arbejde og får fuldmagt til at disponere omkring det kommende Ældrerådsvalg. Palle Kristensen orienterede om forberedelse og forløb af valget i 2013, og om de udfordringer der kunne være i Steen-Kristian Eriksen, Kirsten Ø. Thomasen samt Jørgen Steen deltager i arbejdsgruppen i forbindelse med forberedelse af Ældrerådsvalget i Madproduktion for ældre i Aktiv Hele Livet Byrådet skal træffe beslutning om madproduktion til ældre og borgere på bosteder. Derfor traf Voksenudvalget i marts 2016 en beslutning om, at der skulle udarbejdes en analyse, som grundlag for den videre beslutning om maden til ældre i Holbæk kommune. Analysen foreligger nu, og opstiller syv scenarier til den nuværende model for bespisning på Ældreområdet og bosteder.

4 Scenarierne adskiller sig på forskellige områder: Anlægsudgifter Driftsomkostninger mulighed for borgerinddragelse sanseoplevelser ved det varme måltid På baggrund af analysen og en temadrøftelse i Byrådet skal der træffes beslutning om den fremtidige bespisning af ældre og borgere på bosteder. Ældrerådet har på dialogmødet med Voksenudvalget den fremlagt nogle tanker omkring struktur for den fremtidige bespisning af ældre og borgere på bosteder. Leder af de kommunale produktionskøkkener Signe Stavnsbjerg vil give en orientering om madproduktion for ældre i Aktiv Hele Livet og præsentere hovedpunkterne i analysen. Ældrerådet modtager orienteringen og den fremlagte analyse, samt at Ældrerådet beslutter sig for at afgive et høringssvar og beskrive en model for madproduktion og bespisning af ældre og borgere på bosteder. Ledende økonoma Signe Stavnsbjerg Hallager orienterede om den nyligt udarbejdede analyse på madforsyningsområdet. Analysen indeholder 7 scenarier, der kort blev præsenteret med fordele og ulemper. Signe orienterede om en rapport, hvor alle forhold omkring maden var gradueret efter point givning, og her var selve maden kun på en 6. plads. Foran lå bl.a. de sociale aspekter, omgivelser og servering. Ældrerådet udtrykte forskellige holdninger til scenarierne i analyse, men alle var enige om, at der bør fokuseres meget på servering som ligeså vigtigt som produktionen. Der blev udtrykt forskellige holdninger til de muligheder analysen beskriver, det kunne være at produktion på stedet var at foretrække, at det var varmholdt mad der blev leveret, der kunne ses på om ikke to køkkener stadig var en mulighed, hvor det ene kunne levere til plejecentre og bosteder og det andet til hjemmeboende. Der var enighed om, at det er vanskeligt at vælge, men der blev henvist til rapporten der viser at det sociale aspekt og serveringsmetode er det vigtigste. Hvorfor det ikke er så vigtigt med selve produktionsformen. Ældrerådet synes at det er en god ide at få sat fokus på spisesituationen. Godt med kostfagligt personale på plejecentrene. Signe svarede på spørgsmålet om det var godt at man fik varm mad til aften på plejecentrene. Svaret var, at varm mad til aften bevirker, og der spises mere end tidligere, hvilket er godt i forhold til det ernæringsmæssige, og at borgerne sover bedre.

5 Udvalget Aktiv Hele Livet Sundhed og Omsorg inviterer resten af byrådet til en temadrøftelse, hvor byrådet bliver præsenteret for de ændringer der er indarbejdet i analysen. Byrådet har her mulighed for at kommentere. Udvalget træffer på den baggrund beslutning om, hvad udvalget vil indstille til byrådet. Aage Jestrup samt Steen-Kristian Eriksen udarbejder kommentarer til analysen, som forelægges udvalget. 10. Forslag til trafiksikkerhedsplan. Byrådet har den 17.juni 2016 sendt et forslag til en trafiksikkerhedsplan i offentlig høring. Den nye plan udstikker kommunens rammer for de kommende års trafiksikkerhedsindsats på kommunens veje. Fristen for fremsendelse af høringssvar er den 26.august Punktet blev behandlet i Byrådets møde den under punkt 148. Der er udformet materiale, som findes ved at følge dette link: Ældrerådet drøfter afgivelse af og indhold i et høringssvar. Trafiksikkerhedsindsatsen er et forsøg på at minimere uheld med personskader. Sikkerhedsplanen er lagt i rammer, men hvordan kommer ældre ind i planerne. Ældrerådet skal afgive høringssvar. Axel Villumsen indgår sammen med Steen-Kristian Eriksen i en gruppe, der udarbejder høringssvar. Ældrerådsmedlemmerne blev alle bedt om, at se på egne lokalområder, om der er forhold der kan indgå i svaret, det være sig forhold som skæve fliser, huller i vejene, mangel på cykelstier og lignende. Ældrerådsmedlemmerne melder tilbage senest den 15. august. Høringssvar skal afgives inden den 26.august. 11. Diæt og kørselsregler. Byrådet har besluttet at nedsætte kommunalbestyrelsesmedlemmernes godtgørelse for kørsel i egen bil fra høj til lav sats. Da Ældrerådet godtgøres efter samme rammer som kommunalpolitikerne, vil Ældrerådets kørselsgodtgørelse også skulle reguleres i henhold til den trufne beslutning i Byrådet den Der har ligeledes været rejst ønske om en drøftelse af, hvad der er diætgivende i forbindelse med mødedeltagelse, hvor der foreligger indkaldelse og efterfølgende referat. Det indstilles at Ældrerådet tiltræder de ændrede vilkår omkring kørselsgodtgørelse og at

6 Ældrerådet drøfter gældende diætregler og eventuelt fastlægger nye diætregler. I henhold til vedtægterne modtager Ældrerådets medlemmer kørselsgodtgørelse efter samme regler som byrådet. Da byrådets medlemmer fremover modtager kørselsgodtgørelse efter lav sats, ændres Ældrerådets kørselsgodtgørelse ligeledes til lav sats. Præcisering af diætregler. Når man er fast medlem af et brugerråd modtager man ikke diæter ved deltagelse i brugerrådsmøder eller møder i brugerpårørenderåd. 12. Brugerpejlinger på Dagcentre og Aktive Centre. Der har i maj måned 2016 været gennemført en undersøgelse, hvor brugerne af centrene er blevet bedt om at vurdere centrenes tilbud og aktiviteter. Det er sket gennem en spørgeskemaundersøgelse. Det indhentede materiale er ved at blive færdigbehandlet i endelig form. Chefkonsulent Palle Kristensen vil på Ældrerådsmødet orientere om resultatet af undersøgelsen. Ældrerådet modtager orienteringen og drøfter det videre forløb, herunder eventuel udarbejdelse af et notat. Palle Kristensen orienterede om de gennemførte brugerpejlinger. Ældrerådet drøftede idéer til, hvordan det var muligt at få endnu flere til at benytte centrene. Tema på Ældrerådsmøde omkring muligheder for at etablere kontakt til ældre der bor hjemme. Ældrerådet udtrykker tilfredshed med tilbagemeldingerne. Der mangler aktiviteter for mænd, hvilket kan være en af årsagerne til at der er mange flere kvinder end mænd der benytter centrene Ældrerådet vil arbejde videre med temadrøftelse omkring etablering af yderligere kontakter til de der ikke benytter centrene. 13. Drøftelse af aktiviteter i efteråret og vinteren I efteråret og vinteren 2016 vil der skulle afgives høringssvar omkring - Sportsbyen i Holbæk og - Den kommende kulturplan for Holbæk Kommune. Samtidig vil der skulle gennemføres et forberedende arbejde omkring implementering af værdighedsmilliarden for 2016 og indstilling omkring anvendelsen af værdighedsmilliarden for Endvidere vil der kunne forekomme en eventuel opfølgning på budgetreduktion 2 for 2016.

7 Endelig vil der være brug for at tilrettelægge forskellige aktiviteter i forbindelse med Ældrerådet og dets arbejde. Ældrerådet drøfter og træffer beslutning om aktiviteter i efteråret og vinteren 2016 og fastlægger arbejdsopgaver for medlemmerne. Aktiviteter: Jean Petersen og Steen-Kristian Eriksen deltager i følgegruppe vedr. Værdighedsmilliarden for Steen-Kristian Eriksen, Erik Vester samt Aage Jelstrup Opfølgning på budgetrevision. Kulturpolitik Høringsproces hvor er de ældre og frivillighedskulturen i kulturpolitikken. Af andre aktiviteter blev nævnt: Synliggørelse brug af pressen. Mulige foldere til ældre med tilbud i kommunen. Ældrerådet spurgte ind til puljemidler vedr. Danmark spiser sammen., om der stadig var midler i denne pulje. Dette undersøges. 14. Eventuelt Odsherred Kommune foretager hjemmebesøg til de der bliver alene, og i forbindelse med hjemmebesøgene udleveres en 5 dages billet til Vallekilde Højskole.

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 07.09.2016 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Aage Jelstrup Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 01.03.2017 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 16. september 2015 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1C Fraværende: Erik Vester, Klaus Nikolaisen, Jean Petersen

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 06. April 2016 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 04.10.2017 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 01.02.2017 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 samt mødelokale: 0.10 Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2.

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 07.12.2016 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i Ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 03.05.2017 kl. 09.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 05.10.2016 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Jean Pedersen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 11.04.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret lokale 1 D, Carl Reffsvej 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 07.02.2018 kl. 10.00 13.00 Sted: Elværket, Gasværksvej 3, 4300 Holbæk Der serveres en let frokost Fraværende:

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 11. september 2013 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Preben Jahnsen Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Fredag 07. februar 2014 kl. 09.00 12.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 B Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 09.11.2016 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 20.06.2018 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 10. april 2013 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Aase Stær og Preben Jansen 1. Velkomst 2.

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 20. januar 2016 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 21. oktober 2015 kl. 10.00 13.30 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 (bag receptionen) Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 09.01.2019 kl. 10.00 14.00 Sted: Lersøcentret, Vipperød 4300 Holbæk Der serveres en let frokost Fraværende:

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 07.03.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret, Carl Refsvej 2, 4300 Holbæk Der serveres en let

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 7. august 2013 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Christian deltog fra kl. 11 1. Velkomst

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 10.10.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Mandag den 02. februar 2015 kl. 09.00 12.30 Sted: Stenhusbakken, Stenhusvej Holbæk Mødet startede med en fremvisning af Stenhusbakken Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2.

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 16.05.2018 kl. 09.00 16.00 Sted: Elisabethcentret lokale 1 d, Carl Reffsvej 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Mandag den 02. marts 2015 kl. 09.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Kirsten Ø. Thomasen Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

Dagsorden til ÆLDRERÅDSMØDE Referat

Dagsorden til ÆLDRERÅDSMØDE Referat Dagsorden til ÆLDRERÅDSMØDE Referat Tid: Onsdag den 06. februar 2013 kl. 09.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Dagsorden: 1. Velkomst Palle Kristensen

Læs mere

Referat fra Ældrerådsmøde d. 10. april 2019.

Referat fra Ældrerådsmøde d. 10. april 2019. Referat fra Ældrerådsmøde d. 10. april 2019. Deltagere: Steen-Kristian Eriksen (formand), Gitte Nikolaisen (næstformand) Dorte Hendrich Axel Villumsen Aage Jelstrup Johnny Petersen Jørgen Steen Elsebeth

Læs mere

Rapport om. Ældrerådets arbejde i Holbæk Kommune

Rapport om. Ældrerådets arbejde i Holbæk Kommune Rapport om Ældrerådets arbejde 2014 2017 i Holbæk Kommune Resumé Ældrerådet i Holbæk Kommune består af 9 medlemmer, som er valgt ved et fremmødevalg, der blev afholdt sammen med valg til Byråd og Regionsråd

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 12.12.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret, mødelokale 1 d, 4300 Holbæk Det bemærkes, at mødet

Læs mere

Dagsorden - Dialogmøde med Ældrerådet fra. Udvalget for Voksne. Mandag den , kl. 12:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2

Dagsorden - Dialogmøde med Ældrerådet fra. Udvalget for Voksne. Mandag den , kl. 12:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Dagsorden - Dialogmøde med Ældrerådet fra Udvalget for Voksne Mandag den 27-10-2014, kl. 12:00 i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Udvalget

Læs mere

REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE

REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 17. Juni 2015 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1B Fraværende: Jens Aage Andersen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 05.-04.-2017 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 05. april 2017 Tidsrum 10.00 ca. 12.30 Deltagere Connie Jensen,

Læs mere

Referat Ældrerådet kl. 09:30 Mødelokale 77 i Aabybro Jammerbugt Kommune

Referat Ældrerådet kl. 09:30 Mødelokale 77 i Aabybro Jammerbugt Kommune Referat Ældrerådet kl. 09:30 Mødelokale 77 i Aabybro Jammerbugt Kommune Ældrerådet Punkter på åbent møde: 191. Bemærkninger til dagsorden 1 192. Godkendelse af referat fra forrige møde 2 193. Budget 2013

Læs mere

REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE

REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 13. Maj 2015 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.10 Fraværende: Ingen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-05.-2017 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. maj 2017 Tidsrum 10.00 ca. 12.30 Deltagere Connie Jensen, Bjerking,

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 9. januar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Oda Petersen og Jens Kierkegaard.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 9. januar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Oda Petersen og Jens Kierkegaard. Referat Mødelokale 2 Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Møde 10. maj 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6

Møde 10. maj 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Ældrerådet Referat Møde 10. maj 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Afbud: Algot Øhlenschlæger Pkt. Tekst Side 15 Godkendelse af referat fra møde den 5. april 2016 1 16 Orientering omkring Asp plejecenter samt

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere: Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse,

Læs mere

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder.

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. april 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale juni 2017 Kl. 10:15. Medlemmer

Ældreråd. Referat. Mødelokale juni 2017 Kl. 10:15. Medlemmer Referat Mødelokale 2 Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Flemming

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 13.03.2019 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret Carl Reffsvej 2 4300 Holbæk Der serveres en let frokost

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten

Læs mere

HERNING KOMMUNE Ældrerådet

HERNING KOMMUNE Ældrerådet HERNING KOMMUNE for mødet den Mødetidspunkt Sted Kl. 09:30 B2.01 Fraværende: Villy Thomsen Jørgen Kier Henny Højland Bent Hansen Bendt Christensen Mødet slut kl. 10.30 2 Der foreligger følgende sager til

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødet den , kl. 10:30. Danmarksgade 19, mødelokale 2 (Temamøde) AALBORG KOMMUNE

Referat. Ældrerådet. Mødet den , kl. 10:30. Danmarksgade 19, mødelokale 2 (Temamøde) AALBORG KOMMUNE Referat AALBORG KOMMUNE Mødet den 04.11.2013, Danmarksgade 19, mødelokale 2 (Temamøde) 1. Godkendelse af dagsorden.... 2 2. Sager til orientering/drøftelse.... 3 3. Eventuelt.... 10 Lukket Referat AALBORG

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den torsdag 25. april 2013 kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 2 GODKENDELSE

Læs mere

Ældrerådet. 1. Godkendelse af dagsorden. BESLUTNING Godkendt. 2. Meddelelser

Ældrerådet. 1. Godkendelse af dagsorden. BESLUTNING Godkendt. 2. Meddelelser Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 6. marts 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 8. november 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Borgmester Anette Mortensen deltager fra kl. 10.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 8. november 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Borgmester Anette Mortensen deltager fra kl. 10. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Susanne Kierch Anna K. M. Hansen Hans C. Bech Dorete Olsen Jette Olsen Britta Jensen-Terpet Bodil Nielsen Lilly Meisner Pedersen Peder Maimann Olsen Bemærkning:

Læs mere

ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. MØDE NR. 9 ONSDAG DEN 5. DECEMBER 2007, KL. 10.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Ældrerådet 5. december 2007 Side: 2 Deltagere: Erik Nicolaisen, Yvonne

Læs mere

Viborg Ældreråd. Referat

Viborg Ældreråd. Referat Referat Mødedato: Onsdag den 5. november 2014 Mødetidspunkt: 9:00 Sluttidspunkt: 12:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: M.1.4/rådhuset Rådhuset Prinsens Alle 5 8800 Viborg Leo Larsen, Jette Norup, Anny

Læs mere

Referat Udvalget for Social, Sundhed & Ældre mandag den 24. juni 2013

Referat Udvalget for Social, Sundhed & Ældre mandag den 24. juni 2013 Referat Udvalget for Social, Sundhed & Ældre mandag den 24. juni 2013 Kl. 17:45 i Mødelokale 2, Hvalsø Afbud: Henning Nielsen (V) Indholdsfortegnelse 1. SSÆ - Dagsorden godkendt...1 2. SSÆ - Ændring af

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 13.-09.-2017 Mødeforum Sted Ældrerådet Marskgården, Marskvej 20B, 4700 Næstved Dato Onsdag den 13. september 2017 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 Deltagere Bjerking, Tove Scheel,

Læs mere

Referat af møde nr. 7. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 7. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7. Mandag d. 14.08.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 14.08.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen

Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen Ældrerådet Referat Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen Pkt. Tekst Side 10 Godkendelse af referat fra møde den 30. januar 2018 1 11 Retningslinjer for udbetaling af diæter m.v.

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 09.-08.-2017 Mødeforum Sted Ældrerådet Munkebo, Farimagsvej 54, 4700 Næstved Dato Onsdag den 09. august 2017 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 Deltagere Connie Jensen, Bjerking, Tove

Læs mere

Dato Tid Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer

Dato Tid Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer Referat Ældrerådet Ordinært møde Dato 29. januar 2014 Tid 09:00 Sted Frederikshavn Rådhus, mødelokale 0.28 NB. Fraværende Poul-Erik Andersen Stedfortræder Medlemmer Hanne Andersen Oda Kajgaard Ole Kanstrup

Læs mere

Forretningsorden for Ældrerådet i Aarhus Kommune

Forretningsorden for Ældrerådet i Aarhus Kommune Forretningsorden for Ældrerådet i Aarhus Kommune Gældende fra 7. feb. 2017 Denne forretningsorden er forankret i Ældrerådets Vedtægt 7 stk. 1. 1 Konstituering: Stk. 1. Ældrerådet konstituerer sig med formand,

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Ældreråd. Referat. Sundhedscentret i Hårlev, mødelokale 16, 12. december 2016 Kl. 10:15. Medlemmer

Ældreråd. Referat. Sundhedscentret i Hårlev, mødelokale 16, 12. december 2016 Kl. 10:15. Medlemmer Referat Sundhedscentret i Hårlev, mødelokale 16, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard

Læs mere

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3. SAGSTYPE: Referat. MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO:

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3. SAGSTYPE: Referat. MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3 SAGSTYPE: Referat MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 19.01.2018 MØDESTED: Rådhuset, Bjarkesvej 2, 3450 Allerød mødelokale H. MØDETID: Kl. 11.00-14.00 TILSTEDE: Kjel Bording Johansen,

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune af møde den kl. 09.15 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Mogens Lehd Pedersen ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Viborg Ældreråd. Viborg Ældreråd. Dagsorden

Viborg Ældreråd. Viborg Ældreråd. Dagsorden Dagsorden Mødedato: Onsdag den 5. februar 2014 Mødetidspunkt: 9:00 Sluttidspunkt: 12:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: M.1.17/rådhuset Rådhuset Prinsens Alle 5 8800 Viborg Leo Larsen, Jette Norup,

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 9. november 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Lone Karakavuk ( ) Dorthe Jensen ( ) Vibeke Frej ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet

Referat fra møde i Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet 06.-08.-2014 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 06. august 2014 Tidsrum 10.00 12.30 Deltagere Connie Jensen, Bjørn

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret Greve Seniorråd Tirsdag den 24.11.15 kl. 9-12 på Strandcentret Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 6. februar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Helmut Madsen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 6. februar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Helmut Madsen. Referat Mødelokale 2 Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 13.-01.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 13. januar 2016 Tidsrum 10.00 ca. 12.30 Deltagere Connie Jensen,

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Tirsdag den 28.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 08.01.2018 kl. 08:00. MEDLEMMER/DELTAGERE FUNKTION: Tid: Mandag d. 08.01.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Egedal Rådhus, Mødelokale

Læs mere

Referat - Dialogmøde mellem Ældrerådet og fra. Udvalget for Voksne. Onsdag den , kl. 12:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2

Referat - Dialogmøde mellem Ældrerådet og fra. Udvalget for Voksne. Onsdag den , kl. 12:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Referat - Dialogmøde mellem Ældrerådet og fra Udvalget for Voksne Onsdag den 21-11-2012, kl. 12:00 i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Udvalget

Læs mere

Vedtægter for Ældrerådet 2014.

Vedtægter for Ældrerådet 2014. Punkt 5. Vedtægter for Ældrerådet 2014. 2014-913. Det tidligere Ældreråd har udarbejdet forslag til reviderede vedtægter for Ældrerådet i Aalborg Kommune. Forslaget har været til 1. behandling i Ældrerådet

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde fredag, den 21. juni 2013 kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 2 GODKENDELSE

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-02.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. februar 2016 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 BEMÆRK TIDSRUMMET! Deltagere

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 7, 9. maj 2018 Kl. 10:30. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Helmut Madsen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 7, 9. maj 2018 Kl. 10:30. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Helmut Madsen. Referat Mødelokale 7, Kl. 10:30 Medlemmer Susanne Kierch Anna K. M. Hansen Hans C. Bech Dorete Olsen Jette Olsen Britta Jensen-Terpet Helmut Madsen Bodil Nielsen Lilly Meisner Pedersen Bemærkning: Afbud

Læs mere

Referat af møde nr. 9 Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 9 Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9 Mandag d. 03.10.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 03.10.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 9. marts 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand John Rolsted ( ) Lone Karakavuk (

Læs mere

Dagsorden. Afbud: Tidspunkt: Sted: Vedrørende: Bjarne Larsen bød velkommen og ønskede tillykke med valget.

Dagsorden. Afbud: Tidspunkt: Sted: Vedrørende: Bjarne Larsen bød velkommen og ønskede tillykke med valget. Dagsorden Deltagere: Afbud: Tidspunkt: Sted: Vedrørende: Hanne Blankensteiner Susanne Kongsaa Bjarne Larsen Ole Lind Larsen Jørgen Storm Per Husted Sørensen Annie Havnsø Thomasen Per Veise Frederique Andersen

Læs mere

Møde 29. november 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6

Møde 29. november 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Ældrerådet Referat Møde 29. november 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Afbud: Svend Sønnichsen og Poul-Erik Vigsø Pkt. Tekst Side 57 Godkendelse af referat fra møde den 4. oktober 1 58 Madleverandør 1 59 Besparelsesforslag

Læs mere

Eksterne deltagere: Under punkt 6 deltog direktør Lars Gregersen, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen ( )

Eksterne deltagere: Under punkt 6 deltog direktør Lars Gregersen, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen ( ) REFERAT Møde i Forretningsudvalget Dato: onsdag den 7. februar 2018 kl. 10-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Hanne

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Kun pkt. 1 Kun pkt. 4

Kun pkt. 1 Kun pkt. 4 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7. Mandag d. 04.06.2018 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 04.06.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.14 Egedal Rådhus

Læs mere

Vedtægter for Ældrerådet. Vedtægter. 1. Formål. 2. Opgaver

Vedtægter for Ældrerådet. Vedtægter. 1. Formål. 2. Opgaver Vedtægter for Ældrerådet Vedtægter 1. Formål. 1.1. Ældrerådet har til formål at arbejde for skabelsen af optimale vilkår for alle ældre borgere i Frederikssund Kommune. Ældrerådet skal sikres medindflydelse

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 18. september Mødetidspunkt: 10:30. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 14.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 18. september Mødetidspunkt: 10:30. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 14. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 10:30 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 14.00 Fraværende: Herluf Thomsen Henny Larsen deltog ikke i pkt. 126-131 1 Indholdsfortegnelse Pkt.

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Fredag den 10.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Finn Brozek Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

b) at brugerne deltager aktivt i at fremme aktivitetsudvidelse i aktivitetscentrene - bl.a. baseret på frivillig indsats, og

b) at brugerne deltager aktivt i at fremme aktivitetsudvidelse i aktivitetscentrene - bl.a. baseret på frivillig indsats, og Vedtægter Vedtægter for Brugerråd ved Rudersdal Kommunes aktivitetscentre for pensionister og efterlønsmodtagere. Brugerrådets formål 1 Brugerrådets formål er at udgøre en lokal brugerorganisation, der:

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 1, 25. april 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Lilly Meisner Pedersen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 1, 25. april 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Lilly Meisner Pedersen. Referat Mødelokale 1, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Frank R. Taarup Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Bemærkning: Afbud

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale september 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Jens Kierkegaard og Helmut Madsen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale september 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Jens Kierkegaard og Helmut Madsen. Referat Mødelokale 2 Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Referat og diætseddel blev underskrevet. Kørselssedler blev indsamlet og nye udleveret.

Referat og diætseddel blev underskrevet. Kørselssedler blev indsamlet og nye udleveret. Referat Deltagere: Erik Bertelsen, Alex Kejlberg, Birthe Kalstrup, Hans Kjær Christensen, Annegrete Løkke Nielsen, Thøger Opstrup, Birgit Kirkensgaard Hansen, Ejgil Andreasen og Lena Degn Afbud: Mødedato:

Læs mere

Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete Raaschou, Per Schrader og Svend Aage Sørensen.

Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete Raaschou, Per Schrader og Svend Aage Sørensen. DAGSORDEN Møde i Forretningsudvalget Dato: Onsdag den 13. april 2016 kl. 10-14 Sted: Rådhuset (afventer lokale) Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete

Læs mere

Afbud: Svend Aage Sørensen Eksterne deltager: Specialkonsulent Helene Botilde Rønne, Center for Sundhed deltog under punkt 9 fra kl

Afbud: Svend Aage Sørensen Eksterne deltager: Specialkonsulent Helene Botilde Rønne, Center for Sundhed deltog under punkt 9 fra kl REFERAT Møde i Forretningsudvalget Dato: Den 25. november 2015 kl. 10 13. Sted: Sjællandsgade 40, 3. sal, lokale i 402. Til stede: Kirsten Nissen (formand), Bente Hansen, (næstformand), Bent Johansen,

Læs mere

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse:

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse: Referat Ældrerådet Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Alder Bedst - kl. 13:00-14:00 2 2 Tilskud til ombygning og indretning af plejecentre

Læs mere

Referat Handicapråd Medlemmer Bemærkning:

Referat Handicapråd Medlemmer Bemærkning: Referat Mødelokale 7, Kl. 16:00 Medlemmer John Dalsgaard Jensen Inge Lise Pedersen Ole Gjermandsen Mogens Haugaard Nielsen (N) Philip G. Nielsen Jacob Panton Kristiansen (V) Henning Urban Dam Nielsen (A)

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 08.-06.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 08. juni 2016 Tidsrum 10.00 ca. 12.30 Deltagere Bjørn Bjerking,

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 10. januar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19.

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 10. januar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19. Referat Mødedato: 10. januar 2019 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19. Deltagere: Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne D. Appe

Læs mere

Referat, kørselssedler og diætsedler blev underskrevet.

Referat, kørselssedler og diætsedler blev underskrevet. Referat Deltagere: Erik Bertelsen, Alex Kejlberg, Hans Kjær Christensen, Annegrete Løkke Nielsen, Thøger Opstrup, Ejgil Andreasen, Lena Degn, Birthe Kalstrup, Birgit Kirkensgaard Hansen Afbud: Mødedato:

Læs mere

Onsdag den 20. november 2013 kl. 10:00-14:00

Onsdag den 20. november 2013 kl. 10:00-14:00 Notat fra møde i Ældrerådet 21. november 2013 Onsdag den 20. november 2013 kl. 10:00-14:00 Mødet fandt sted i rådets mødelokale Henrik Pontoppidans Vej 4 DAGSORDEN 1.Valg af ordstyrer og godkendelse af

Læs mere

Dagsorden Ældrerådet

Dagsorden Ældrerådet Dagsorden Ældrerådet Mødedato: 19. februar 2019 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Orientering om åbningstid i caféer Sundhed og Omsorg - Kl. 13:00-13:15 2 2 Orientering

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 31. oktober 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Marianne Jensen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 31. oktober 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Marianne Jensen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 30. januar 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 30. januar 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 30. januar 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Bilag: Punkt 2: Referater fra Forretningsudvalgsmøderne den 16. marts, 8. marts og 26. februar 2016.

Bilag: Punkt 2: Referater fra Forretningsudvalgsmøderne den 16. marts, 8. marts og 26. februar 2016. DAGSORDEN Møde i Ældrerådet Dato: Torsdag den 31. marts 2016 kl. 10 15 Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal, værelse 103 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Referat af Forretningsudvalgets

Læs mere