The 360 shift. Rototilt omdanner din maskine til en kraftfuld og fleksibel redskabsbærer. Maksimerer produktivitet og sikkerhed.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "The 360 shift. Rototilt omdanner din maskine til en kraftfuld og fleksibel redskabsbærer. Maksimerer produktivitet og sikkerhed."

Transkript

1 DK The 360 shift Rototilt omdanner din maskine til en kraftfuld og fleksibel redskabsbærer. Maksimerer produktivitet og sikkerhed.

2 Rototilt gør det muligt Tusindvis af entreprenører verden over har allerede opdaget fordelene ved Rototilt den tiltrotator, som kan omdanne din gravemaskine til en usædvanlig alsidig redskabsbærer. Med Rototilt kan du påtage dig flere typer arbejde og få opgaverne hurtigere fra hånden. Du reducerer både behovet for flytninger og for ekstra arbejdskraft, fordi din gravemaskine bliver mere fleksibel og kan klare flere arbejdsgange. Her kan du se noget af det, som Rototilt gør muligt. Vi ved også af erfaring, at effektivitet skal gå hånd i hånd med sikkerhed og pålidelighed. Kombinationen af en meget robust konstruktion og optimeret vægt samt et oliefyldt rotorhus (som giver maksimal smøring og minimal slitage) giver Rototilt meget lang levetid. Derudover minimeres omkostningerne til reparationer, vedligeholdelse og stilstand. Du får ganske enkelt mere fra hånden med Rototilt. År efter år. ØG UDNYTTELSESGRADEN PÅ DIN MASKINE ARBEJD HURTIGT OG SIKKERT MINIMER ANTALLET AF MANDETIMER

3 MED ROTOTILT KAN DU: Grave, lægge rør og efterfylde med fuld kraft i alle retninger uden at flytte maskinen. Arbejde mere effektivt med færre maskiner. Grave rundt om og under rør og kabler med mindre risiko for skader. Arbejde langs veje uden at blokere for trafikken. Lave skråninger og grøfter hurtigt og nemt med den rette hældning. Losse og laste gods uden behov for yderligere maskiner.

4 Unikke innovationer for sikkerhed og produktivitet Rototilt er verdens sikreste tiltrotator. Hver del og hver funktion er udformet til at maksimere produktivitet og driftssikkerhed. Det gør, at du kan koncentrere dig fuldt ud om arbejdet og vide, at du er i trygge hænder. Eftersom opgaverne og behovene er forskellige, ved vi, hvor vigtigt det er at tilbyde løsninger, som gør, at du som kunde kan tilpasse gravemaskinen til netop dine arbejdsopgaver. En vigtig del af denne valgfrihed er Rototilts tekniske landvindinger: STYRESYSTEM VALGFRIHED OG SIKKERHED ICS (Innovative Control System) er markedets mest moderne og brugervenlige, avancerede styresystem med bl.a. autokalibrering, positionsfølere, display i førerhuset, automatisk spredningsfunktion samt automatisk fejlsøgning og tilbagemelding. Med Rototilt vælger du niveau på dit styresystem efter dine behov. Desuden kan du være sikker på, at vores styresystem ICS opfylder både de gældende sikkerhedskrav og den kommende ISO-standard Du kan også vælge mellem flere ergonomiske joysticks af høj kvalitet. Fordele sat i system Eftersom vi udvikler løsninger i nært samarbejde med kunde, forhandler og maskinproducent, kan du være sikker på, at det fungerer. Rototilt er et stærkt led i en vigtig produktivitetskæde, der er opbygget af den rette maskine, det rette styresystem, den rette tiltrotator og det rette redskab.

5 SECURELOCK ET HELT NYT SIKKERHEDSNIVEAU Et redskabsfæste, som altid giver dig bekræftelse på, at redskabet er korrekt tilkoblet. SecureLock kombinerer hydrauliske, mekaniske og sensorbaserede funktioner med tydelige lydsignaler, LED-lampe og en kontinuerlig overvågning. Det advarer tilmed, hvis komponenter er slidte og skal efterses. RPS PRÆCIS POSITIONERING RPS (Rototilt Positioning System) kobles til maskinens gravesystem, og giver føreren fuld kontrol over redskabets nøjagtige position. Denne funktion effektiviserer opgaver, som f.eks. arbejde på skråninger, gravning under trange pladsforhold eller flytning af store jordmasser. Desuden giver RPS mindre slitage på skovlen og betydelige brændstof- og tidsbesparelser. RPS kræver styresystemet ICS med rotationssensor. AUTOKALIBRERING OG ROTATIONSSENSOR STØRRE EFFEKTIVITET Med tilt- og rotationsfølerne får du mulighed for at holde vinklen gennem hele gravebevægelsen. Med et tryk på en knap kan du også automatisk gå tilbage til en angiven startposition. Autokalibreringen giver en nemmere montering på gravemaskinen. Autokalibreringen gør også systemet let at optimere, så man får optimale driftsegenskaber og lavest mulige brændstofforbrug. LHV SIKRERE LASTHÅNDTERING Tiltcylindere med Rototilts lastholdeventil gør, at lasten holdes sikkert, selvom hydrauliksystemet skulle miste trykket, f.eks. ved slangebrud. Det giver både en sikker arbejdssituation omkring maskinen og eliminerer skader på selve lasten. HFS TIL REDSKABER MED HIGH-FLOW-KRAV Rototilts high-flow-svirvel giver dig masser af kraft (op til 200 liter/ min. ved 300 bar) til bl.a. fejekoste, pladevibratorer, sorterings- og multigrabber og flere andre flowkrævende hydrauliske værktøjer. Svirvlen er også direkte monteret på redskabsfæstet for at minimere slangeføring og risiko for lækage. Det giver en mere robust løsning og medfører markedets bedste flowkapacitet, minimerede trykfald, øget levetid og bedre brændstoføkonomi. ILS GIVER DIG SMARTERE CENTRALSMØRING Innovative Lubrication System muliggør centralsmøring af tiltrotatoren. ILS kan nemt kobles sammen med gravemaskinens smøresystem og fordeler hurtigt og nemt smørefedt i den rette mængde. Læs mere om vores banebrydende teknologier på rototilt.com

6 Min Rototilt. "FOR MIG ER SIKKERHEDEN VIGTIGST" "JEG GØR ARBEJDET MEGET HURTIGERE" Peter Wiksten, Sverige Wikstens Entreprenad Maskine: Volvo 140 DLM Rototilt: A40, med SecureLock Dwaine Fisher, USA Fisher Excavator & Grading Inc Maskine: Kobelco SK140 Rototilt: RT40B Jeg har brugt min Rototilt i mere end 500 timer nu, og jeg er meget tilfreds. Jeg sætter især pris på de sikkerhedsfunktioner, der følger med ICS og SecureLock. Sikkerhedslåsen kombinerer mekaniske og elektroniske funktioner med tydelige lydsignaler, så jeg ved, at jeg får en advarsel, hvis redskabet ikke er korrekt tilkoblet. Man har jo hørt om ulykker i entreprenørbranchen, som skyldtes, at der var redskaber, der blev tabt eller hang, men jeg føler mig tryg med denne løsning. Jeg mener også, at sikkerhedsløsninger skal være nemme at bruge. Ellers er der en risiko for, at føreren synes, det er for besværligt eller tager for lang tid og derfor ikke gider bruge dem. Med Rototilt drejer det sig om to tryk på en knap, så er det klaret... Jeg har haft Rototilt i otte år, og den har betydet, at min virksomhed har kunnet vokse, fordi jeg kunne påtage mig arbejde, som jeg normalt ikke ville kunne tage med almindeligt udstyr. Med Rototilt arbejder jeg desuden meget hurtigere det er bare "plug and play". Rototilt skærer også drastisk ned på omkostningerne i forhold til mandetimer, fordi jeg kan gøre det meste med gravemaskinen og ikke behøver nogen manuel arbejdskraft. Den er også godt nyt i forhold til genopretningsarbejde. Når man arbejder i folks baghaver, vil man gerne undgå at skulle bevæge sig alt for meget rundt og ødelægge græsplænen. Med Rototilt kan du arbejde med maskinen på ét og samme sted, nå rundt om træer osv. Den fleksibilitet betyder også, at man får halvt så meget slitage på maskinens chassis. Man burde strengt taget ikke have maskiner uden Rototilt

7 "UDEN ROTOTILT FÅR MAN IKKE ARBEJDET" "ROTOTILT ER EN REVOLUTION!" Johan Rognerud, Norge Johan Rognerud AS Maskiner: 40 stk. CATmaskiner. Rototilt: Lidt forskellige Georges Coupiac, Frankrig Maskine: Liebherr model 910 Rototilt: RT40B Rototilt er en selvfølgelig del af udstyret for os. Det er svært at sige, hvor meget hurtigere og mere effektivt vi arbejder med Rototilt, men det gør opgaverne meget nemmere. Rototilt har været på det norske marked i snart 30 år, og antallet af brugere er vokset støt hele tiden. I dag kræver vores kunder, at vi har en tiltrotator på entreprenørmaskinen, for at vi overhovedet kan komme i betragtning. Selv har vi haft Rototilt på maskinerne i 18 år, og virksomheden har været igennem en meget positiv udvikling. I dag er vi 140 medarbejdere med næsten 40 gravemaskiner og en lang række andre entreprenørmaskiner. Vi udfører arbejde i hele Norge, f.eks. anlæg af veje, landingsbaner på flyvepladser, forberedelse og færdiggørelse af fabriksområder og boligområder. Og jeg må sige, at brugen af Rototilt forenkler og effektiviserer arbejdet. I min virksomhed har Rototilt mere eller mindre betydet en revolution. Jeg kan arbejde betydeligt mere effektivt, og det har medført, at jeg har fået flere opgaver fra mine kunder. Jeg må indrømme, at jeg var i tvivl i starten, især om, hvordan det ville være at arbejde med Rototilt og skovle. Men jeg bestemte mig for at stole på min forhandler og prøve og nu kan jeg slet ikke forestille mig at arbejde uden. Det har fungeret perfekt! Det har ingen betydning, hvilken type job det drejer sig om fra udgravning til rørtunneller og genopretningsarbejde og det er en enorm forskel. Jeg kan med god grund sige til mine opdragsgivere, at jeg kan hjælpe dem med at spare både tid og penge!

8 Førende valgfrihed hvor du vælger. Rototilt er verdens førende producent af tiltrotatorer, styresystemer og udstyr. Med et kompetence- og produktionscentrum i Vindeln i hjertet af Sverige kan vi tilbyde en unik kombination af teknisk kompetence, fokus på kvalitet, god kapacitet og evnen til at forstå kundens forretning. Det gør, at vi kan tilbyde løsninger, som maksimerer entreprenørens produktivitet og minimerer de samlede omkostninger. Vi har desuden et globalt netværk af forhandlere, distributører, service og support. Det betyder, at de entreprenører, som nu opdager fordelene ved Rototilt, får adgang til samme store viden og samme trygge support som deres nordiske kolleger. Vores løbende udvikling er et bevidst valg. Vi tror på kreative entreprenører, som er åbne for ny teknik, der gør deres arbejde enklere, sikrere og mere effektivt. Derfor vil vi hele tiden gerne flytte grænserne for, hvad der er muligt. Finde løsninger, som ikke bare udvikler vores produkt, men branchen som helhed. Et eksempel på denne innovative arbejdsmåde er vores modulære produktionsmetode. Den gør, at Rototilt som den eneste producent af tiltrotatorer i verden kan skræddersy funktionalitet og udstyr lige efter dine behov. Om nogle år vil dette være en selvfølge for alle producenter. Med Rototilt får du dette forspring allerede i dag.

9

10 Velkommen til familien Uanset hvilken gravemaskine du foretrækker, er der en Rototilt til dig. Rototilt har et bredt udbud af tiltrotatorer og redskaber til gravemaskiner: Fra 1,5 til 30 ton med mindst en hydraulisk kreds. Desuden testes og vejes alle Rototilt individuelt før levering. Samtlige funktioner bliver kontrolleret og sikret. På den måde kan du være sikker på, at du får, hvad vi lover. Hver gang. Hvilken Rototilt passer til dig? Uanset hvilken du vælger, kan du være sikker på, at den er udviklet af branchens førende teknikere og er resultatet af vores erfaringer fra tusindvis af driftstimer verden over gennem 30 år. Ingen anden tiltrotator på markedet er så gennemprøvet som Rototilt.

11 Min Rototilt Hør, hvad dine kolleger synes om Rototilt på rototilt.com

12 Hvilken Rototilt vælger du?i RT10 / 1,5-3,5 TON RT20B / 3-6 TON Min./maks. maskinvægt kg kg Maks. standard skovlvolumen 0,12 m³ 0,2 m³ Maks. skovlbredde 1,0 m 1,2 m Maks. brydekraft 35 kn 45 kn Maks. brydemoment 25 knm 38 knm Vægt fra 75 kg* fra 145 kg* Tiltvinkel 2 x 40 2 x 40 Rotation ubegrænset ubegrænset Rotationshastighed 1 omgang / 7 sek. ved 15 l/min. 1 omgang / 7 sek. ved 30 l/min. Arbejdstryk 21 MPa 25 MPa Maks. returledningstryk 2 MPa ved 25 l/min. 2 MPa ved 40 l/min. Maks. tilsluttet flow og tryk, HFS Antal smøresteder Drejningsmoment ca Nm ved 21 MPa ca Nm ved 25 MPa Tiltmoment (enkelt-/dobbeltvirkende) / Nm / Nm Anbefalet hydraulikflow 20 l/min. 40 l/min. Styresystem ICS ICS med rotorsensor og autokalibrering ICS med SecureLock, autokalibrering og elsvirvel G RPS A G² Tiltcylinder Enkeltvirkende F B L Dobbeltvirkende Dobbeltvirkende med lastholdeventil Autokalibrering H H² Svirvel Elsvirvel HFS - high-flow-svirvel C ILS centralsmøring Hjulstyring og båndstyring Hjulstyring E Båndstyring D J I Mål, f.eks. monteringsbeslag og redskabsfæste** S S S40 S40 Mål A 412 mm 467 mm Mål B 300 mm F A B Mål C 325 mm 347 mm Mål D 300 mm Mål E Ø30 mm Ø40 mm Mål F Ø40 mm Mål G/G Mål H/H 683 mm 760/ mm Mål I 176 mm 270 mm C Mål J 198 mm L 202 mm D E = Tilvalg * Vægten afhænger af beslagtype, skovlbredde, redskabsfæste og valg af styresystem. ** Du kan finde de komplette mål med forskellige fæstetyper på rototilt.com

13 RT30 / 6-11 TON R4 / TON R6 / TON R8 / TON kg kg kg kg 0,45 m³ 0,8 m³ 1,1 m³ 1,6 m³ 1,5 m 1,6 m 1,8 m 2,0 m 70 kn 125 kn 170 kn 200 kn 70 knm 163 knm 255 knm 330 knm fra 255 kg* fra 315 kg* fra 460 kg* fra 730 kg* 2 x 40 2 x 40 2 x 40 2 x 40 ubegrænset ubegrænset ubegrænset ubegrænset 1 omgang / 7 sek. ved 50 l/min. 1 omgang / 7 sek. ved 60 l/min. 1 omgang / 7 sek. ved 65 l/min. 1 omgang / 8 sek. ved 70 l/min. 25 MPa 25 MPa 25 MPa 25 MPa 2 MPa ved 55 l/min. 2 MPa ved 70 l/min. 2 MPa ved 90 l/min. 2 MPa ved 90 l/min. 200 l/min, 300 bar 200 l/min, 300 bar 200 l/min, 300 bar ca Nm ved 25 MPa ca Nm ved 25 MPa ca Nm ved 25 MPa ca Nm ved 25 MPa / Nm / Nm / Nm Nm ved 25 MPa / Nm ved 25 MPa l/min l/min l/min l/min. S50 S50 S60 S60 S70 S70 S70 S mm 810 mm 805 mm 920 mm 430 mm 600 mm 600 mm 420 mm 505 mm 525 mm 620 mm 430 mm 480 mm 600 mm 600 mm Ø50 mm Ø60 mm Ø70 mm Ø70 mm Ø50 mm Ø70 mm Ø70 mm 635/660 mm 695/705 mm 885/940 mm 940/ mm 695/867 mm 805/975 mm 890/1130 mm 1.230/ mm 268 mm 338 mm 448 mm 448 mm 452 mm 272 mm 452 mm Vi forbeholder os ret til at ændre specifikationer eller konstruktioner uden varsel og tager forbehold for eventuelle faktuelle fejl. Variationer i produktprogram og udstyrsstander kan forekomme fra marked til marked. Du kan få mere information om aktuelle produktspecifikationer, lokale tilpasninger og specialudstyr ved at kontakte nærmeste salgskontor.

14 Få mere fra hånden Ved at supplere din tiltrotator med Rototilts originalredskaber kan du gøre arbejdet endnu mere effektivt og påtage dig flere typer opgaver. Med et komplet program af optimerede griber, gribemoduler, pladevibratorer og skovle kan vi garantere, at du hverken har et for svagt redskab til dit arbejde eller et for tungt redskab til din maskine. Alle redskaber er kendetegnet ved samme gennemtænkte design, slidstyrke og sikkerhedstanke som vores tiltrotatorer. Ingen kæde er som bekendt stærkere end det svageste led. Med Rototilts originalredskaber har dit udstyr den højeste kvalitet hele vejen igennem... Skovle Vores skovle forener på bedste måde vægt, gravegeometri og slidstyrke. Rototilt har tre komplette skovlfamilier planerskovle, graveskovle og kabelskovle til maskiner på mellem 1,5 og 22 ton. Griber Rototilts griber tilbyder en unik kombination af effektivitet og tryghed. Lukkekraft på op til 75 kn, skær i højstyrkestål og markedets største gribevidde. Dertil maksimal sikkerhed i kraft af en løsning, hvor en akkumulator og en lastholdeventil bevirker, at lasten holdes sikkert, selvom hydrauliksystemet skulle miste trykket, f.eks. ved slangebrud.

15 Rototilts gribemoduler Vores gribemoduler er entreprenørens bedste ven, som de allerfleste vælger som standard (den er nemt at tage af, og den kan også eftermonteres). Den er altid til rådighed, når du skal klare mindre opgaver, og samtidig så fleksibelt, at den kan være monteret permanent uden at være i vejen. Pladevibratorer Rototilts pladevibratorer kan klare høje modtryk på returledningen, hvilket gør dem ekstra velegnede til brug sammen med din tiltrotator. Den maskinmonterede pladevibrator gør det nemmere at komprimere svært tilgængelige overflader og øger sikkerheden ved f.eks. arbejde på skråninger, i rendegrave, grøfter og udgravninger, hvor der ikke skal opholde sig personer på arbejdsområdet.

16 ROTOTILT GROUP AB Allan Jonssons väg 10 Box 56, SE Vindeln, SWEDEN rototilt.com rototilt.com Rototilt omdanner gravemaskiner til komplette redskabsbærere. Det gør vi med verdens førende udvikling af tiltrotatorer, tilbehør og systemer. Virksomhedens hovedkontor, produktudvikling og produktion er samlet i Vindeln midt i Sverige. Vores kunder kommer fra hele verden.

Få arbejdet gjort. Rototilt verdens førende tiltrotator

Få arbejdet gjort. Rototilt verdens førende tiltrotator DK Få arbejdet gjort Rototilt verdens førende tiltrotator ROTOTILT Makes it possible ANLÆG Arbejd smartere med nedrivningsog anlægsarbejder BYGGERI Mere effektivt og fleksibelt, når pladsen er trang Maksimer

Læs mere

ICS den nye generations styresystem

ICS den nye generations styresystem DA ICS den nye generations styresystem For os er SecureLock TM vigtig, den hjælper os med at undgå ulykker. Vi ved, at vi har den sikreste redskabslås på "markedet. Morten Hoff, Guttorm Hoff AS NORGE Styresystemet,

Læs mere

CLASSIC LINE. Verdens mest populære tiltrotator

CLASSIC LINE. Verdens mest populære tiltrotator CLASSIC LINE Verdens mest populære tiltrotator CLASSIC LINE Verdens mest populære tiltrotator Hvis du overvejer en Indexator Rototilt, så er du ikke alene. Ligegyldigt hvilket mærke gravemaskine entreprenøren

Læs mere

AUTOMATISK HYDRAULISK HURTIGSKIFT TIL GRAVEMASKINER AUTOMATISK HURTIGSKIFT BLIVER ENGCONS NYE STANDARD

AUTOMATISK HYDRAULISK HURTIGSKIFT TIL GRAVEMASKINER AUTOMATISK HURTIGSKIFT BLIVER ENGCONS NYE STANDARD AUTOMATISK HYDRAULISK HURTIGSKIFT TIL GRAVEMASKINER AUTOMATISK HURTIGSKIFT BLIVER ENGCONS NYE STANDARD AUTOMATISK HYDRAULISK HURTIGSKIFT BLIVER ENGCONS NYE STANDARD Vi tager nu skridtet fuldt ud og indfører

Læs mere

KOMPAKTE GRAVEMASKINER MED TILTROTATORER

KOMPAKTE GRAVEMASKINER MED TILTROTATORER REDSKABER KOMPAKTE GRAVEMASKINER MED TILTROTATORER KOMPLETTE LØSNINGER FRA YANMAR KOMPLETTE LØSNINGER FRA YANMAR For at sikre højtydende gravemaskiner samt optimalt fungerende og CE-mærkede monteringer,

Læs mere

244 HiDuo Kapacitet 23 tm

244 HiDuo Kapacitet 23 tm HIAB 244 HiDuo Kapacitet 23 tm Produkt brochure www.hiab.com 2 Den solide letvægtsløsning HIAB XS 244 er en gigant i mellemklassen HIAB XS 244 er en kran, der er velegnet til at opfylde behovene hos kunder

Læs mere

380.dk / compacttilt.dk

380.dk / compacttilt.dk 380.dk / compacttilt.dk Compacttilt er et dansk kvalitetsprodukt med en unik stærk motor, der udmærker sig i arbejdet med planering, kloakering, sokkelrender og fundament arbejde. Compacttilt er udviklet

Læs mere

MULTILIFT XR Light serie af kroghejs

MULTILIFT XR Light serie af kroghejs MULTILIFT XR Light serie af kroghejs Maksimer din alsidighed www.hiab.com 1 Maksimeret alsidighed EN BRED RÆKKE FORSKELLIGE CONTAINERE GIVER DIG MULIGHED FOR EN ALSIDIG BRUG AF LASTBILEN. CONTAINERNE

Læs mere

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer MELBYE SKANDINAVIA Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer EKSPERTER I FIBEROPTISKE NETVÆRKSLØSNINGER sortiment af produkter og løsninger til konstruktion af fiberoptisk infrastruktur. Uanset hvad

Læs mere

QSC QUICK HITCH STANDARD CONTROL STANDARDISERET LÅSESYSTEM

QSC QUICK HITCH STANDARD CONTROL STANDARDISERET LÅSESYSTEM QSC QUICK HITCH STANDARD CONTROL STANDARDISERET LÅSESYSTEM Låsesystem QSC Standardiseret betjening af hurtigskift højner sikkerheden I dag er der en snes større gravemaskineproducenter, der alle har et

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf.

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf. HMF Handy-kraner HMF Handy-kraner Handy-serien er en række kraner i 0,5 tm - 3 tm klassen beregnet til mindre 2-akslede lastbiler med en totalvægt mellem 2,8-4,5 t. Kranerne er designet til fleksibel og

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Hiab XS 044 Løftekapacitet 3,7 4,0 tm

Hiab XS 044 Løftekapacitet 3,7 4,0 tm Hiab XS 044 Løftekapacitet 3,7 4,0 tm Produktbrochure Sørger for fortræffeligt udlæg Med Hiab XS 044 får du oplevelsen af en perfekt kran Navnet Hiab er altid blevet forbundet med høj kvalitet og vedvarende

Læs mere

Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov.

Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov. Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov. Vi giver opbyggere flere muligheder. I over 60 år har VBG drevet udviklingen af lastbilskoblinger ved at sammenkoble sikkerhed og økonomi. I vores

Læs mere

Hiab XS 033 Løftekapacitet 2,8 3,3 tm

Hiab XS 033 Løftekapacitet 2,8 3,3 tm Hiab XS 033 Løftekapacitet 2,8 3,3 tm Produktbrochure Et alsidigt redskab Hiab XS 033 tilbyder lidt mere Hiab XS 033 giver dig den ydeevne som du har brug for i dit daglige arbejde. Det er en lille fleksibel

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

SEDEO SÆDER OG POSITIONERING. Vi sætter NYE STANDARDER

SEDEO SÆDER OG POSITIONERING. Vi sætter NYE STANDARDER 1 SEDEO SÆDER OG POSITIONERING Vi sætter NYE STANDARDER 2 3 Sedeo... Vi tror på, at det at sidde ergonomisk er grundlæggende for en optimal mobilitetsløsning. At sidde godt er af natur meget personligt.

Læs mere

Hamrende stærk og med kompakt form

Hamrende stærk og med kompakt form Hamrende stærk og med kompakt form Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert Den nye Compact-generation af slagboremaskiner fra Bosch. Uanset om du vælger Easy, Universal eller

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

Centralsmøresystemer til landbrugsmaskiner til fedt op til NLGI-klasse 2. Automatisk smøring: Reducer stoptider Reducer slid

Centralsmøresystemer til landbrugsmaskiner til fedt op til NLGI-klasse 2. Automatisk smøring: Reducer stoptider Reducer slid Centralsmøresystemer til landbrugsmaskiner til fedt op til NLGI-klasse 2 Automatisk smøring: Reducer stoptider Reducer slid Hvorfor anvende centralsmøring på dine landbrugsmaskiner? Du sparer dig selv

Læs mere

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden.

Læs mere

Nyheder. engcon tager føringen med den nye. generation af tiltrotatorer!

Nyheder. engcon tager føringen med den nye. generation af tiltrotatorer! Nyheder engcon tager føringen med den nye generation af tiltrotatorer! Den nye generation af tiltrotatorer EC219 og EC226 Nu er fremtiden her! engcons produkter passer til alle gængse mærker inden for

Læs mere

KØRETØJSTILPASSEDE MONTERINGSLØSNINGER TIL ALLE BEHOV.

KØRETØJSTILPASSEDE MONTERINGSLØSNINGER TIL ALLE BEHOV. KØRETØJSTILPASSEDE MONTERINGSLØSNINGER TIL ALLE BEHOV. VI GIVER OPBYGGERE FLERE MULIGHEDER. I over 60 år har VBG drevet udviklingen af lastbilskoblinger ved at sammenkoble sikkerhed og økonomi. I vores

Læs mere

Pålidelighed. facts: Kundeudtalelse :

Pålidelighed. facts: Kundeudtalelse : Profilbrochure Pålidelighed facts: 1946 etableret i byen Sjørring 250 medarbejdere 18.000 m 2 produktionsfaciliteter 11 svejserobotter Sjørring Maskinfabrik A/S blev etableret i 1946. Udgangspunktet var

Læs mere

Hiab Multilift XR Light serie af kroghejs

Hiab Multilift XR Light serie af kroghejs Hiab Multilift XR Light serie af kroghejs Produktbrochure Hiab Multilift XR giver dig en fremragende præstation Maksimer din alsidighed Når der monteres et Hiab Multilift XR Light kroghejs på en lastbil

Læs mere

322 HiDuo Løftekapacitet 30 tm

322 HiDuo Løftekapacitet 30 tm HIAB 322 HiDuo Løftekapacitet 30 tm Produkt brochure www.hiab.com Storartet rækkevidde og produktivitet HIAB 322 HiDuo Løftekapacitet 30 tm Hiab sætter højere standarder HIAB XS 322 sætter et nyt niveau

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

Gør din gravemaskine mere effektiv med Rototilt Verdens smarteste tiltrotator

Gør din gravemaskine mere effektiv med Rototilt Verdens smarteste tiltrotator Gør din gravemaskine mere effektiv med Rototilt Verdens smarteste tiltrotator DK Rototilt gør din maskine smartere. Og dine opgaver mere rentable. Nu om dage er det ikke nok med blod, sved og tårer. Nej,

Læs mere

Sådan skal robotter være Enkle Fleksible Billige

Sådan skal robotter være Enkle Fleksible Billige Sådan skal robotter være Enkle Fleksible Billige TEKNISKE SPECIFIKATIONER: www.universal-robots.dk/dk/produkter 195 DAGE GENNEMSNITLIG TILBAGEBETALINGSTID Robotter endelig indenfor din rækkevidde Med Universal

Læs mere

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden.

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE

DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE PRODUKTBROCHURE M5 MØD DEN NYE GENERATION MOFFETT M5 NX Produkterne, der vises i denne brochure, er en del af Hiab's globale produktprogram. Produktprogrammet

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

NYHEDER. AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed

NYHEDER. AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed NYHEDER AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed BREDT PROGRAM LUFTHYDRAULISK DONKRAFT Med et chassis, der kun er 100 mm højt, er 40-4 donkraften

Læs mere

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG 10 KW VINDMØLLE SEPEEG SOL VIND LED DESIGN OG TEKNIK Direkte dreven 10 kw vindmølle, som kombinerer den nyeste teknologi med solid, gennemprøvet mekanik Osiris 10 er en vindretningsorienteret (downwind)

Læs mere

HIAB Z-SERIEN KRANER I MELLEMKLASSEN

HIAB Z-SERIEN KRANER I MELLEMKLASSEN HIAB Z-SERIEN KRANER I MELLEMKLASSEN 1 KLAR Når du afslutter en opgave, vil du gerne straks gå videre med den næste. Derfor parkeres kranerne i den nye HIAB Z-serie pænt bag førerhuset mens grabben stadig

Læs mere

Arbejde i højder. Anvendelsesbrochure

Arbejde i højder. Anvendelsesbrochure Arbejde i højder Anvendelsesbrochure Løfter standarder til det næste niveau Arbejde i højder To løsninger i en Sikkerhedsstandarden for arbejde med mobile løfteplatforme, også kaldet mandskabskurve, bliver

Læs mere

Invacare. Den optimale køreoplevelse

Invacare. Den optimale køreoplevelse Janus 2010 de la Santé Den optimale køreoplevelse er en revolutionerende el-kørestol. Den er udviklet med henblik på at tilgodese selv de mest krævende brugeres behov for individuel tilpasning, konfiguration

Læs mere

Præsentation af Twinca A/S

Præsentation af Twinca A/S www.twinca.dk Præsentation af Twinca A/S 1991 Twinca A / S blev grundlagt som en maskinfabrik i 1991 af tvillingbrødrene Strøm Kristensen. Brødrene producerede produkter til mink. I dag er Twinca A / S

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@ribersmaskinimport.dk

Læs mere

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner Sikkerhed og frihed Mandskabskurve til HMF-kraner Arbejdsfrihed i højden En mandskabskurv også kaldet en MEWP (Mobile Elevating Work Platform) er det ideelle værktøj, når der skal arbejdes i højden. Fordelene

Læs mere

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER.

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. 1 2 EN SKARP HJERNE FIK EN GENIAL IDÉ. Vores historie begyndte i 70 erne, da den første patentansøgning blev indleveret. Året efter var

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

alvac tornado _ vakuumløftemaskine stor løftekapacitett

alvac tornado _ vakuumløftemaskine stor løftekapacitett alvac tornado vakuumløftemaskine we make the impossible possible Løftekapacitet: 5000 kg Egenvægt: 180 kg Dimensioner: L575 x B630 x H1017 mm CE godkendt Sugekop: 360º rotation Sikker håndtering Let montering

Læs mere

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Standard Solution Vertical Lift System Kardex Remstar Towermat: Opbevar stort og tungt gods effektivt

Læs mere

GETINGE DA VINCI LØSNINGEN

GETINGE DA VINCI LØSNINGEN GETINGE DA VINCI LØSNINGEN 2 GETINGE DA VINCI LØSNING NY OG AVANCERET LØSNING, VALIDERET OG KLAR TIL ROBOTASSISTERET KIRURGI I mere end 100 år har Getinge leveret produkter i forbindelse med rengørings-

Læs mere

Sådan skal robotter være Enkle Fleksible Billige

Sådan skal robotter være Enkle Fleksible Billige Sådan skal robotter være Enkle Fleksible Billige 195 TILBAGEBETALINGSTID DAGE GENNEMSNITLIG TEKNISKE SPECIFIKATIONER: www.universal-robots.dk/dk/produkter-1.aspx Robotter endelig indenfor din rækkevidde

Læs mere

ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS. Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde

ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS. Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde Den perfekte løsning til håndværkere på farten ATTIX 30 er den nye, kompakte generation af ATTIX-familien

Læs mere

REDSKABSKATALOG. Gravemaskine

REDSKABSKATALOG. Gravemaskine REDSKABSKATALOG Gravemaskine engcon Redskabskatalog Du kan roligt koble af det hjælper vi dig med Du sidder med engcons nyeste katalog, og som sædvanlig indeholder det en række nye produkter til bedre

Læs mere

PR1000e. PR1000e Broderimaskine. Opnå professionelle broderier, hurtigt og nemt med Brother PR1000e

PR1000e. PR1000e Broderimaskine. Opnå professionelle broderier, hurtigt og nemt med Brother PR1000e PR1000e PR1000e Broderimaskine Opnå professionelle broderier, hurtigt og nemt med Brother PR1000e 360 x 200 mm broderiareal Høj opløselig ASV LCD touch screen Avanceret dagslys lyssystem Variabel hastighed:

Læs mere

HÅNDTERING AF RULLER VI EFFEKTIVISERER ARBEJDSPROCESSER MED INTELLIGENTE LØFTE- OG TRANSPORTLØSNINGER

HÅNDTERING AF RULLER VI EFFEKTIVISERER ARBEJDSPROCESSER MED INTELLIGENTE LØFTE- OG TRANSPORTLØSNINGER HÅNDTERING AF RULLER VI EFFEKTIVISERER ARBEJDSPROCESSER MED INTELLIGENTE LØFTE- OG TRANSPORTLØSNINGER STOR ELLER LILLE, KORT ELLER LANG, HØJ ELLER LAV Hovmands løsninger til løft og håndtering af ruller.

Læs mere

Holms en innovativ redskabsleverandør

Holms en innovativ redskabsleverandør FEJEMaSKINE Holms en innovativ redskabsleverandør Fundamentet til Holms Industri AB blev lagt i 1927 af Edvin Sandström med en smart produktion af hestesko. I 30 erne og 40 erne blev der tilføjet fremstilling

Læs mere

Silver, det stærkeste og mest alsidige reolsystem til opbevaring af paller

Silver, det stærkeste og mest alsidige reolsystem til opbevaring af paller Silver, det stærkeste og mest alsidige reolsystem til opbevaring af paller Med Silver pallereol opnås optimal bæreevne og holdbarhed Selvfølgelig har formålet med udviklingen af Silver pallereol været

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner 2006 2001 Ingemann Maskinfabrik fik i 2007 tildelt DS Håndværk & Industris Erhvervspris 2007 - og blev i årene 2001 og 2006 udråbt som Gazelle virksomhed af dagbladet

Læs mere

Bosch have. Kompostkværne

Bosch have. Kompostkværne Bosch have Kompostkværne AXT 25 TC Universalkværn AXT Rapid 2200 Grønt og blødt materiale AXT 25 D Buskafklip Sådan vælger du din Bosch kompostkværn Trin 1 Definer typen af materiale og hvor ofte du skal

Læs mere

slagbore-/skruemaskine A10 M A18 M bl ASB18 M bl

slagbore-/skruemaskine A10 M A18 M bl ASB18 M bl Akkubore-/skruemaskine slagbore-/skruemaskine A10 M A18 M bl ASB18 M bl Et godt job er ikke kun et stykke arbejde det er også sjovt. BØRSTELOS MOTOR KOMPAKT OG MED LANG LEVETID De kraftige akku bore- /

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

Monteringsvejledning. Q-Safe. Version 201502 Dokument 841684

Monteringsvejledning. Q-Safe. Version 201502 Dokument 841684 Monteringsvejledning Q-Safe Version 201502 Dokument 841684 INDHOLD 1. Sikkerhedsforskrifter 6 1.1. Generelt 6 1.2. Tjekliste for sikkerhed 6 1.3. Nomenklatur 6 2. Kontrol af leveringens indhold 7 2.1.

Læs mere

MobiCrane og MobiArm

MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm vores leddelte udliggerkraner giver mange muligheder Fordele MobiCrane og MobiArm en stor forbedring af dit arbejdsmiljø. Løft bliver meget nemmere, og samtidig

Læs mere

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity Stolelifte til trapper med sving Handicare 2000 2000 Simplicity Fordelene ved en Handicare stolelift Har du det svært med at komme op og ned ad trappen, er du ikke alene. Hvert år kigger tusindvis af mennesker

Læs mere

Vi bekymrer os om dig

Vi bekymrer os om dig Vi bekymrer os om dig Kort oversigt over maskindirektivets nye krav for Cargotec s Hiab kraner Om maskindirektivet Maskindirektivets første og vigtigste mål er at sænke antallet af arbejdsulykker. Direktivet

Læs mere

Aldrig har så mange fordele fyldt så lidt...

Aldrig har så mange fordele fyldt så lidt... lindab ventilation Aldrig har så mange fordele fyldt så lidt... Verdensnyhed! Med MBB sætter vi ny standard inden for trykfordelingsbokse Lydisolering Udløb Lineært konusspjæld Safe tilslutning Når præcision

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

Vi bekymrer os om dig

Vi bekymrer os om dig Vi bekymrer os om dig Kort oversigt over maskindirektivets nye krav for Cargotec s Hiab kraner Om maskindirektivet Maskindirektivets første og vigtigste mål er at sænke antallet af arbejdsulykker. Direktivet

Læs mere

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og

Læs mere

HEAVY DUTY DONKRAFTE TIL MINE- OG BYGGEINDUSTRI

HEAVY DUTY DONKRAFTE TIL MINE- OG BYGGEINDUSTRI HEAVY DUTY DONKRAFTE TIL MINE- OG BYGGEINDUSTRI Siden 1958 har AC Hydraulic sat nye standarder for hydraulisk løfteudstyr til bilindustrien, og med vores nye heavy duty donkrafte til bl.a. mineindustri

Læs mere

Fleksibilitet som flytter grænser

Fleksibilitet som flytter grænser Fleksibilitet som flytter grænser Produktion af knuste produkter handler i høj grad om tons/time. Ligesom i alle andre procesindustrier forudsætter en lønsom produktion omfattende volumen. Det som skelner

Læs mere

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien Kvalitets produkter og anerkendte brands Som Danfoss Sales & Service Partner har Hydra egne specialister. Vi tilbyder PLUS +1 -programmering og fleksibel

Læs mere

Det komplette produktprogram

Det komplette produktprogram Det komplette produktprogram kvalitet pålidelighed værdi for pengene Hvorfor vælge Mitsubishi? JAMSTEC Når du vælger Mitsubishi, vil du få fordel af de mange års teknisk erfaring, det globale perspektiv

Læs mere

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann GH1 Q, GH1 F Lofthejsserien GH1 og GH Q Tid til omsorg Lofthejs til daglig pleje Lofthejssystemet er designet til at dække alle daglige løftebehov i private hjem, plejeboliger og institutioner. Lofthejssystemet

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

ODEN det komplette allroundpresseprogram

ODEN det komplette allroundpresseprogram ODEN det komplette allroundpresseprogram ODEN et komplet allroundpresseprogram ODEN er AP&T s komplette program af allroundpressere til presseoperationer af enkle træk, stansning, prægning, bukning og

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

Q-Safe og EC-Oil gør arbejdet sikkert og hurtigt

Q-Safe og EC-Oil gør arbejdet sikkert og hurtigt Q-Safe og EC-Oil gør arbejdet sikkert og hurtigt engcon Q-Safe Nytænkning resulterede i Q-Safe Den bærende idé med Q-Safe var helt klar. Føreren må ikke kunne tilkoble redskabet forkert. Med Q-Safe overtager

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Hiab CombiDrive 2. En måde at styre kraner på

Hiab CombiDrive 2. En måde at styre kraner på Hiab CombiDrive 2 En måde at styre kraner på Hands-on HiPro Information muliggør præcis dosering af kraften Hiab CombiDrive 2 udmærker sig ved optimal brugervenlighed. Derfor anvendes fjernstyringssystemet

Læs mere

Vi kan mere, end du aner...

Vi kan mere, end du aner... Vi kan mere, end du aner... VI KAN MERE END DU ANER... Lokal forankring. Global rækkevidde. Logitrans blev grundlagt i 1940 i en lille smedje og har en lang og traditionsrig historie bag sig. I dag er

Læs mere

3M Food Safety 3M Molecular Detection System. Patogentesting. Enkelt og nemt

3M Food Safety 3M Molecular Detection System. Patogentesting. Enkelt og nemt 3M Food Safety 3M Molecular Detection System Patogentesting Enkelt og nemt Fødevareproduktion er dit fagområde Fødevaresikkerhed er vores Forbrugerne stoler på at din virksomhed producerer fødevarer af

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

Hvis dette kunne have jeres interesse vil jeg meget gerne være behjælpelig med yderlig information og evt. tilbud.

Hvis dette kunne have jeres interesse vil jeg meget gerne være behjælpelig med yderlig information og evt. tilbud. Dato: 06-2005 Hermed fremsendes uopfordret en brochure mappe med vores udstyr til måling af brændstof forbrug om borde på skibe. Jeg håber at i lige har tid til at gennemse det medsendte. Systemet har

Læs mere

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat JumpSeat Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat Innovationen finder mange veje, og det er svært at forudse fremtidens næste banebrydende design. Jumpseat stolen tog sin begyndelse

Læs mere

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når rent bliver grønt Rengøring med rengøringsmiddel eller grønt med rent vand? Hvorfor ikke begge dele - Nilfisk har tænkt fremadrettet og finpudset kunsten

Læs mere

6 nye tilføjelser til RYOBI One Plus 18 volt serien

6 nye tilføjelser til RYOBI One Plus 18 volt serien 20. januar 2012 6 nye tilføjelser til RYOBI One Plus 18 volt serien RYOBI One Plus er en unik værktøjsserie, hvor samme 18 volt batteri og lader kan anvendes med over 35 forskellige elværktøjer og havemaskiner.

Læs mere

Smarter Thinking - Smarter Solutions. Grovopvasker. Flexibel løsning til ethvert behov

Smarter Thinking - Smarter Solutions. Grovopvasker. Flexibel løsning til ethvert behov Smarter Thinking - Smarter Solutions Grovopvasker Flexibel løsning til ethvert behov Generel Funktion Unikt JEROS Unikt Hygiejne Med de stigende krav til hygiejne og veterinærkontrol i levnedsmiddelindustrien

Læs mere

Hiab XS 422 Løftekapacitet tm

Hiab XS 422 Løftekapacitet tm Hiab XS 422 Løftekapacitet 34 41 tm Produktbrochure Imponerende rækkevidde Hiab XS 422 Løftekapacitet 34 41 tm Hiab XS 422 Hiab XS 422 tilbyder den bedste ydelse og præcision i sin klasse for at opnå

Læs mere

Hiab 211W Løftekapacitet 21 tm

Hiab 211W Løftekapacitet 21 tm Hiab 211W Løftekapacitet 21 tm Produktbrochure Gør genbrug endnu lettere Hurtig og kompakt Hiab XS 211W HiPro er en 21 tm kran, som er optimeret til lettere anvendelsesformål inden for genbrug og en virkelig

Læs mere

AKKU- VÆRKTØJ TIL PROFESSIONELLE I AUTOINDUSTRIEN OG PÅ VÆRKSTEDER. People. Passion. Performance.

AKKU- VÆRKTØJ TIL PROFESSIONELLE I AUTOINDUSTRIEN OG PÅ VÆRKSTEDER. People. Passion. Performance. AKKU- VÆRKTØJ TIL PROFESSIONELLE I AUTOINDUSTRIEN OG PÅ VÆRKSTEDER People. Passion. Performance. Akku-værktøj - fra Chicago Pneumatic 3 NO LIMITS Kan du fikse det? Kan du nå det? Hvornår er du færdig?

Læs mere

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M221 Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

2. generations styresystem

2. generations styresystem 2. generations styresystem Produktbrochure 2 Vi vil at du præsterer et godt stykke arbejde Hiab Multilift handler først og fremmest om din forretning, og om hvordan du kan få mest arbejde fra hånden, når

Læs mere

Lette transportløsninger

Lette transportløsninger Fuel Tank Solutions Lette transportløsninger Kundeudtalelse Energikompaniet AS Kunde: Energikompaniet A/S Energikompaniet A/S har gennem mange år benyttet HMK BILCON som leverandør af tankpåbygninger og

Læs mere

GENIE letvægtsflaske.

GENIE letvægtsflaske. GENIE letvægtsflaske. Fremtidens gasflaske. AGA PREMIUM Bedre arbejdsmiljø. Helt enkelt. Mere gas - mindre vægt. Effektiv og nem hverdag med GENIE GENIE er en revolutionerende og nyskabende gasflaske.

Læs mere

nye fordele inden for

nye fordele inden for Wavin Q-Bic Plus nye fordele inden for regnvandshåndtering De nye fordele inden for håndtering af regnvand Q-Bic Plus - et modulært infiltrations- og opsamlingssystem til håndtering af regnvand. Q-Bic

Læs mere

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger Ballesnittere 852-853-856 Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger En ny verden af muligheder Fleksibilitet til at reducere dine omkostninger til strøning og udfodring Den nye serie af Kverneland

Læs mere

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 30 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedkontoret på 2.000 m² ligger i Brøndby, hvor vi har lager,

Læs mere

Titan redskabsbærer. Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt.

Titan redskabsbærer. Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt. Titan redskabsbærer Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt. En kraftig redskabsbærer, vores største tekniske nyskabelse

Læs mere

Hiab XS 322 Løftekapacitet tm

Hiab XS 322 Løftekapacitet tm Hiab XS 322 Løftekapacitet 27 32 tm Produktbrochure Storartet rækkevidde og produktivitet Hiab XS 322 Løftekapacitet 27 32 tm En kran, der er skræddersyet til dine behov Hiab XS 322 sætter en ny standard

Læs mere