Smagen af perfektion

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Smagen af perfektion"

Transkript

1 Smagen af perfektion

2 Anerkendt professionalitet Scholtès er synonym med anerkendt professionalitet, og har i en årrække leveret innovative produkter med et perfekt koncept til madlavning, køling og opvask til vores krævende og passionerede kunder. I Scholtès produkter forenes højtudviklet design og professionel ydeevne. Det giver glade og tilfredse brugere. Produkterne giver perfekte resultater, vores kunders talent bringes til udfoldelse, og man nyder at se sin livsstil konkretiseret i hjemmet. De heldige ejere af Scholtès-produkter vil opleve standarden for kompromisløs kvalitet og professionalitet.

3 Professionalitet Lad dig inspirere af de professionelle og tilpas denne inspiration derhjemme. En passion for at skille sig ud, for at nå resultater, der overgår forventningerne, kommer succesfuldt til udtryk i alle produkter. Kvalitet En oplevelse, der begynder med produktets perfek- tionerede funktionalitet, fortsætter med upåklagelig holdbarhed som medfører kundens fulde tilfredshed Tidløst design Gennem en perfekt balance mellem kreativitet og funktionalitet giver det tidsløse design et produkt, man bliver ved med at nyde at kigge på. Dette kommer til udtryk i de stærke, men samtidig elegant flydende linjer. Produkter fra Scholtès er skabt med det formål at kombinere den perfekte ydeevne med fornøjelsen ved at eje og bruge dem. Opdag hvilke værdier, der inspirerer os.

4 Kollektion Professionel kvalitet Kollektionen er skabt ved at kombinere kvalitet, funktionalitet og tidløst design. Valget af ydre materialer og kvaliteten af de interne komponenter garanterer en fejlfri funktionalitet og robusthed. Overfladerne af rustfrit stål giver sammen med de ultramoderne funktioner Scholtès-produkter en solid og fejlfri funktionalitet. Takket være et brugerinterface, der er både brugervenligt og avanceret, er betjeningen af produktet altid enkel og behagelig, skabt med henblik på at gøre alle vigtige kontaktpunkter intuitive.

5 Compact Line Med den nye Compact Line tilbyder Scholtès en kollektion af produkter, der enten kan bruges koordineret eller som moduler. Compact Line består af pyrolyseovne, dampovne, kombi-mikrobølgeovne, kaffemaskiner og endda et kompakt vinskab. De passer alle perfekt i stil med de øvrige produkter og er nemme at kombinere i en horisontal linje eller en firkantet blok. DAMPOVN OVN MED PYROLYSE KAFFEMASKINE VINKØLESKAB Med denne kompakte dampovn kan der laves sund mad, hvor Denne kompakte ovnløsning sørger for, at ovnen altid holdes En teknologisk løsning på kaffebrygning, som stimulerer dine Nydelsen ved en god vin afhænger først og fremmest af den fødevarernes molekylære struktur ikke brydes, hvilket giver de ren. Alle rester eller stænk brændes automatisk. Ovnen har 28 sanser. Med den nye kompakte kaffemaskine fra Scholtès kan rette temperatur. Med det kompakte vinkøleskab fra Scholtès bedste muligheder for at bevare såvel farve- som smagsstoffer. programmer, 11 automatiske Succès-programmer og 17 semi- du lave den perfekte kop kaffe, helt efter egen smag, om det så kan hele 24 flasker opbevares. Ikke bare temperaturen, men En dampovn giver også en ideel kombination af fugt og varme til automatiske Crèation-programmer. skal være espresso eller en almindelig kop kaffe. også luftfugtigheden holdes konstant i vinskabet. at holde fx kød mørt.

6 Kombi-Mikrobølgeovne 45 cm Den nye serie af kombi-mikrobølgeovne kombinerer fordelene ved en traditionel ovn med bekvemmeligheden ved en mikrobølgeovn og sørger for en fleksibilitet og alsidighed, som giver alle muligheder for perfekte resultater. Også kombi-mikrobølgeovnene kombinerer et smart ydre med optimal brugervenlighed, og de passer derfor perfekt med de øvrige hvidevare produkter i køkkenet. FLEKSIBEL OG ALSIDIG De nye kombi-mikrobølgeovne fra Scholtès råder over hele 34 programmer, 11 automatiske Succès-programmer, 17 semiautomatiske Création-programmer og 6 mikrobølgeprogrammer. KOMPAKT OG DOG RUMMELIG De nye kombi-mikrobølgeovne rummer hele 40 liter, men måler blot 45 cm på ydersiden. Der kan endda laves mad på flere forskellige niveauer. COMPACT LINESIDIG De kompakte kombi-mikrobølgeovne passer perfekt sammen med de øvrige produkter fra Compact Line, men også med de øvrige produkter i sortimentet, takket være de ensartede greb og beklædningen med rustfrit stål. LET BETJENING Takket være de enkle knapper kan kombi-mikrobølgeovnen indstilles og bruges præcis, som du ønsker det.

7 Ovnen Big Capacity Ovnen Big Capacity, der rummer 70 liter, giver samme ydeevne som tre ovne, selv om den blot fylder for en 60 cm ovn standard for en indbygget ovn. Scholtès undersøgelseslaboratorier har optimeret disse resultater uden at gå på kompromis med designet. Der findes endda to æstetisk forskellige versioner: En professionel stil i rustfrit sål og en anden, mere raffineret stil af glas. Der er endda ekstra muligheder i forbindelse med programmerne, der tilbydes i de to versioner. EN BESPARELSE AF TID OG ENERGI DE 4 MADLAVNINGSNIVEAUER Med ovnen Big Capacity er det fremover muligt at lave mad på MADLAVNING UDEN divider MADLAVNING PÅ 4 NIVEAUER MADLAVNING MED divider MADLAVNING PÅ NIVEAU 1 øverste ovn Eftersom udelukkende den 4 niveauer. Divideren giver mulighed for at dele ovnen i to ad- 17 Création-funktioner 11 Succès-funktioner 3 Création-funktioner 1 Succès-funktioner nødvendige plads benyttes, er besparelsen i tid og energi betydelig, d.v.s. kortere opvarmningstid: Den øvre del af ovnen Big Capacity når på blot 4 minutter en temperatur på 200ºC, mens en traditionel hurtighed i minutter skilte rum. Det er virkelig praktisk, når du vil tilberede flere retter samtidigt. De to dele har forskellig størrelse (hhv. 20 L og 50 L) og giver mulighed for forskellige programmer. Begge dele af ovnen kan bruges samtidig, og i begge dele kan temperaturen indstilles mellem 30º og 300 ºC, hvor forskellen mellem de to dele maksimalt kan være 100 ºC. På denne måde kan forskellige retter tilberedes samtidig, uden at duftene blandes. Derved bevares Total kapacitet ENKEL MADLAVNING Rist Rist Rist Bageplade Øverste ovn Underste ovn Rist eller Bageplade Divider D (fast placering) Rist (madlavning på 3 niveauer) Rist (madlavning på 3 niveauer) Bageplade (madlavning på 3 niveauer) MADLAVNING PÅ NIVEAU 3 nederste ovn ovn bruger 10 minutter. Varmen smagen perfekt. 17 Création-funktioner 11 Succès-funktioner 13 Création-funktioner 10 Succès-funktioner spredes med det samme ligeligt. Traditionel Ovn Big Capacity Total kapacitet Bageplade Øverste ovn Underste ovn Divider D (fast placering) Rist (madlavning på 3 niveauer) Rist (madlavning på 3 niveauer) Bageplade (madlavning på 3 niveauer)

8 Rustfrit stål og glasovne De nye ovne giver ekstraordinære resultater og beviser, at et æstetisk produkt og brugervenlighed fint kan kombineres. Heri udtrykkes Scholtès filosofi perfekt: Anerkendt professionalitet. AUTOMATSKE OG SEMI-AUTOMATISKE FUNKTIONER Scholtès fokuserer først og fremmest på optimale madlavningsresultater og har derfor udviklet 56 automatiske og semiautomatiske madlavningsprogrammer for at matche enhver opskrift. Scholtès laboratorium benytter sig af chefkok Philippe Rogés erfaring til sammensætningen af programmer, der passer alle produkter. Den ønskede funktion kan ganske enkelt vælges via navnet på retten. Ovnen indstilles så automatisk optimalt for tilberedningen af den ønskede ret. CREATION: SEMI-AUTOMATISKE MADLAVNINGS- FUNKTIONER, DER HJÆLPER DIG TIL AT FRIGØRE DIN KREATIVITET Sytten semi-automatiske funktioner er programmeret under Création-funktioner til hver en ret du kan forestille dig. Derved kan du optimere resultatet af alle tilberedninger. Du vælger blot den funktion, der henviser til den ret, du vil tilberede, så indstiller ovnen selv de essentielle parametre: Varmekilde, fugtighedsgrad, udluftning, temperatur og anviser, hvor bagepladen skal placeres. Via Création-funktionerne kan du til enhver tid manuelt indstille temperaturen baseret på egen erfaring. SUCCES: AUTOMATISKE MADLAVNINGSFUNKTIONER De tolv Succès-funktioner er baseret på den patenterede OPC-teknologi (Optimally Programmed Cooking). Ved hjælp af de præcise elektroniske indstillinger vælger ovnen for hver Succès-funktion selv de nødvendige parametre og tilpasser dem til en bestemt tilberedningstid. Gennem hele tilberedningsprocessen tilpasses sammensætningen af de forskellige parametre for at opretholde det ideale mix og give dig de samme resultater som de bedste chefkokke. De tolv Succès-funktioner giver en stor tilberedningsvariation: 5 til kød, 4 til bagning, 2 til pizza og 1 til brød.

9 Induktionskogeplader Med opfindelsen af induktionstilberedning i 1979 var Scholtès langt forud for sin tid. Med denne innovative teknik, der er baseret på udnyttelsen af et magnetisk felt, er det yderst vigtigt at udvælge de helt rigtige materialer. Resultaterne bliver bedre, energiforbruget mindre (da ingen varme går tabt), og sikkerheden er i top. YDEEVNE OG FLEKSIBILITET Innovative, særligt følsomme knapper gør det muligt at indstille induktionspladerne fra Sholtès på 16 niveauer. Efter ønske kan tre forudindstillede niveauer vælges: SIKKERHED Sikkerhed har altid haft høj prioritet hos Scholtès, der har udviklet et elektronisk kontrolsystem på alle sikkerhedsniveauer: 5. Børnesikring. Låsen på knapperne sørger for, at pladerne ikke kan tændes ved en fejl. 6. Advarselstone. I det tilfælde, at uregelmæssigheder opdages, advares du med en advarselstone. Energiforbrug (kwh) Induktion med Booster Induktion uden Booster Keramisk plade Gas 1. Pandedetektor. Induktionspladerne virker kun, hvis de MAKSIMUM EFFEKT: Ved superhurtig opvarmning går du direkte til niveau 16. Ideelt til fx friture. MEDIUM EFFEKT: Tilberedningszonen når hurtigt niveau 8; anbefales til tilberedning af fx kød og fisk. MINIMUM EFFEKT: Pladen varmes op til niveau 2, til fx at varme en sauce ved lav varme. mærker, at der står en gryde eller pande af metal på dem. 2. Selektiv detektor. Hver tilberedningszone aktiveres udelukkende, hvis den gryde eller pande, den er i kontakt med, har den rette størrelse. 3. Restvarme-indikatorlamper. Panelet viser et H, hvis restvarmen er høj, og et h, hvis restvarmen er minimal. HURTIGHED OG ENERGIBESPARELSE Tests har vist, at induktionsplader langt hurtigere når det ønskede varmeniveau. Tidsbesparelsen kan være helt op til 40 %, hvilket samtidig betyder, at miljøet skånes pga. det minimale forbrug. Tid (minutter) Induktion med Booster Induktion uden Booster Keramisk plade Gas 4. Tilberedningsbegrænsninger. Hver tilberedningszone kan indstilles til at slukke efter et fastsat interval. Disse tests er blevet udført internt ved at varme 2 liter vand op fra 20 C til 90 C termisk effekt på 2000 W.

10 Multiplo Multiplo er et innovativt produkt, der giver samme effekt som både en ovn og kogeplade. Multiplo findes udelukkende hos Scholtès, der har skabt et revolutionerende produkt til hjemmekøkkenet: Modulariteten i moderne tilberedningskurve og madlavning ved hjælp af induktion er nu fuldt ud tilgængeligt. Et valg for livsnydere! At vælge Multiplo er at vælge teknologisk innovation fra Scholtès: Garanteret kvalitet og holdbarhed, beskyttet af et internationalt patent. HIGH TECH, TEKNOLOGI FOR PERFEKTE RESULTATER De to induktionszoner fra Multiplo har hver et maksimalt output på 1400W og kan bruges samtidig eller hver for sig. Varmen fordeles ligeligt hvilket giver perfekt temperaturkontrol. Med Multiplo forbedres tilberedningen samtidig med, at du sparer på energien. Prisbelønnet af Chicago Athenaeum: Museum for Arkitektur og design. MULTIFUNKTIONEL Multiplo giver 5 forskellige klassiske og moderne tilberedningsfunktioner: Kogning i vand Stegning i olie friture Dampning Bagning Tilberedning ved lave temperaturer. ELEKTRONISK TIMER Du kan bruge enten det ene fad eller begge samtidig. Med en nøjagtig elektronisk timer styres hver tilberedningszone for sig. TILBEHØR De professionelle kurve, der kan bruges både til friture og dræning af vand fra pasta, og de tilhørende holdere er også specielt udarbejdede til brug ved dampning i Multiplo. Dette tilbehør er udført i eksklusivt rustfrit stål AISI 304 Sp 10/10. Alt tilbehør kan gå i opvaskemaskinen og passer i kurvene. TASTER En række følsomme taster i overfladen bruges til at indstille de 9 niveauer og funktioner for hver tilberedningszone, og til at angive tilberedningstid og resterende varme.

11 Gasblus Gasblussene fra Sholtès er udarbejdet gennem vedvarende teknologiske undersøgelser i jagten på at kunne garantere perfektion ned til mindste detalje. En kombination af de bedste materialer for optimal funktionalitet, holdbarhed, alsidighed og formåen har resulteret i en forbedring af præstation og muligheden for perfekte resultater samtidig med, at en høj sikkerhedsstandard opretholdes. MINI DUAL BLUS Mini Dual er den mindste DCDR brænder (dobbeltringsbrænder med dobbelt flammeregulering) fra Scholtès, med en diameter på DOBBELT RING, DOBBELT FLAMMEREGULERING (DCDR) MULTIFUNKTIONELLE KOGEPLADER Takket være den nye Scholtès-serie af kogeplader er det muligt at kombinere fleksibiliteten fra et professionelt køkken med alle SIKKERHED Alle Scholtès-blus er udstyret med sikkerhedsindstillinger, der sikrer, at gastilførslen lukkes, hvis en flamme ved en fejl blot 10 centimeter. Den giver en effekt på 4 kw, takket være den Flammen kan indstilles enkeltvis på hver af fordelene ved multifunktionelt apparatur: Fx et gasblus udstyret skulle gå ud. optimale forbrænding og den perfekte fordeling af varmen under de to ringe. Afhængigt af den ønskede ef- med 4 brændere og en støbejerns grillplade ideelt til at grille gryde eller pande. Den dobbelte ring forhindrer varmetab via bedre varmefordeling og hurtigere opvarmning. Det betyder, at du kan opnå resultater på niveau med et professionelt køkken. fekt kan enten den inderste, eller til retter der kræver højere temperaturer, begge ringe antændes. Effekten kan på denne måde reguleres fra 0,5 kw (simren) til hele 5,0 kw. kød og grøntsager. ELEKTRONISK GASKONTROL Støbejerns riste Ristene af støbejern kendetegnes ved et professionelt design, som giver både stabilitet og robusthed. CHEF BURNER BLUS Denne nye brænder giver med sin dobbelte ring en perfekt TRIPLE RING Den elektroniske gaskontrol garanterer, at flammen tændes omgående, og at den holdes på det programmerede niveau, hvorved uforudsete forskelle undgås. Det nye blus TV 751 er varmefordeling med en effekt på 2,5 kw. Chef Burneren Disse tre ringe benytter effekten fra flammen udstyret med en timer, hvormed tilberedningstiden kan indstilles. garanterer en 20 % tidsbesparelse sammenlignet med en maksimalt og jævnt, hvilket giver en hurtig og Når den indstillede tilberedningstid udløber, høres en signaltone, normal hurtigbrænder.g ved lave temperaturer. jævn tilberedning. hvorefter flammen automatisk går ud.

12 Emhætter Scholtès-emhætter er reelt udsmykningselementer, der takket være det afdæmpede og raffinerede design falder elegant ind med resten af dit køkken og de andre hvidevare produkter. Kvalitetsmaterialer og en avanceret teknologi står garant for maksimal udsugning og sørger for sundere indeklima, renere luft og brugskomfort. RANDUDSUGNING Den perimetrale udsugning er et resultat af en innovativ tekno- UDSUGNINGSKRAFT Scholtès-emhætter er ægte professionelle produkter udstyret LONGLIFE FILTRE Takket være den innovative struktur som filtrene i SENSOR PLUS-SYSTEM En infrarød varmesensor måler konstant temperaturen logi, som flytter udsugningen til randen af emhætten. Derved med kvalitetsteknologi. Selv ved lavere hastigheder leverer de Scholtès emhætter har, fungerer de optimalt i længere under emhætten og tænder og slukker den helt auto- opfanges samtlige lugte og dampe fra madlavningen, også lugte kraftige motorer (de har en kapacitet på op til 1000 m3/t). De tid. Filtrene består nemlig af 8 lag (traditionelle kulstof- matisk. En anden sensor måler fugtigheden i den op- og dampe, der ved en traditionel emhætte ellers nemt bliver fungerer oven i købet yderst stille. filtre består blot af 4 lag). Derudover sørger 3D-formen fangede luft og regulerer i samarbejde med temperatur- hængende i køkkenet. for en større filteroverflade, hvilket resulterer i et mere sensoren emhættens niveau. Takket være sensorernes FILTER-INDIKATORLAMPER Emhætter kan kun fungere optimalt, hvis filtrene er i god BOOSTER effektivt filter. Med Longlife filtrene begrænses fedtpartiklernes spredning under madlavningen med 94 %. Placeringen af filtrene begrænser ydermere automatiske regulering optimeres emhættens brug, da den kører, når det er nødvendigt og kun når det er nødvendigt. stand. Hvis filtrene er beskidte, kan emhætten ikke nær så godt filtrere uønskede lugte, og støjniveauet stiger. Derfor har Scholtès anbragt særlige indikatorlamper, der viser, hvornår Takket være Booster-funktionen i Scholtès-emhætter kan selv den stærkeste mados opfanges. Ved et tryk på en knap kan denne funktion startes, hvorefter støjniveauet. `Longlife` filtrene kan vaskes, og holder op til 3 år sammenlignet med traditionelle filtres 3 måneder. STILLE PLUS-SYSTEM Implementeringen af en særlig deflektor har muliggjort, metalfiltrene er beskidte og skal vaskes, og hvornår kulstof- emhætten forhøjer sin effekt i fem minutter. at udsugningskraften forbedres, mens støjniveauet filtrene skal skiftes. På denne måde opretholdes emhættens begrænses optimalt. effektivitet.peraturer.

13 Opvaskemaskiner Scholtès opvaskemaskiner, en unik kombination af innovation og stil: Funktionelle, effektive, stille, nemt installerede apparater med et innovativt design, der passer perfekt i ethvert køkken. Alle tilgængelige modeller både de fuldt integrerbare og indbygningsmodellerne (betjeningspanelet er fuldt synligt) falder i Triple A-klassen og giver de bedste vaske- og tørreresultater, samtidig med at forbruget holdes minimalt. Triple A Alle Scholtès-opvaskemaskiner hører under TripleA- AUTO DETECT-SYSTEM Dette særlige sensorsystem analyserer, hvor beskidt PROFESSIONELLE FUNKTIONER Option Ultra Speed. INDELING AF KURVENE Scholtès-opvaskemaskiner rummer op til 14 kuverter. klassen: Maksimal energieffektivitet, maksimal vandet er, og tilpasser vaskeparametrene derefter for Option Silence Plus. vaskeeffektivitet og maksimal tørreeffektivitet. STILHED PLUS-SYSTEM at opnå de bedste vaskeresultater. Ved at regulere vandmængden, temperaturen, programlængde, antal skylninger og omdrejningshastigheden af vaskearmene garanterer dette system de bedste vaskeresultater og IDEAL POWER MOTOR Ideal Power er en yderst effektiv motor tilhørende den nyeste AUTOMATISKE PROGRAMMER NORMAL. Til normalt beskidt indhold. DUO WASH. Trykket og temperaturen af vandet indstilles Takket være et komplet nyt Ultra-Silence design med maksimal energibesparelse. generation. Den kan tilpasses alle vaskeparametre, ikke alene separat for maskinens to kurve. Afhængigt af indholdet vælges nye hydrauliske kredsløb og en ekstra godt isoleret afhængigt af det indstillede program, men også efter indhold det bedste program. Ideal Power-motor med særlige materialer, leverer og hvor beskidt det er. Du kan vælge forskellige programmer SUPERWASH. Den optimale cyklus for særligt beskidt indhold. Scholtès-opvaskemaskiner top vaskeresultater med for maskinens øverste og underste del. Det vil sige, at de kan et lydniveau på blot 41 db(a). indstilles separat.

14 Smagen af perfektion Smagen af perfektion

15 S.A.I. Danmark ApS / Scholtès Korskildeeng Greve Tel.: Fax :

CE9IMX. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR MED MULTIFUNKTIONSOVN RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE B

CE9IMX. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR MED MULTIFUNKTIONSOVN RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE B CE9IMX 90 CM INDUKTIONSKOMFUR MED MULTIFUNKTIONSOVN RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE B EAN13: 8017709116538 Induktionspladen: 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 145 mm, 1,40 kw Booster 1,80 kw

Læs mere

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige Indbygningsløsninger til alle personligheder! Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige BPR Maj 2007 elementer i et køkken. Det var udgangspunktet, da Bosch udviklede sin nye serie

Læs mere

SF4604MCNX Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Versioner. Dolce Stil Novo

SF4604MCNX Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Versioner. Dolce Stil Novo SF4604MCNX Nyheder 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROBØLGEOVN, SORT GLAS MED DETALJER I RUSTFRIT STÅL, SOFT CLOSE EAN13: 8017709223618 SÆLGES KUN VIA UDVALGTE FORHANDLERE 45 cm høj kompaktovn 13 funktioner

Læs mere

SF4604MCNR Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Versioner. Dolce Stil Novo

SF4604MCNR Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Versioner. Dolce Stil Novo SF4604MCNR Nyheder 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROBØLGEOVN, SORT GLAS MED DETALJER I KOBBER, SOFT CLOSE EAN13: 8017709217853 SÆLGES KUN VIA UDVALGTE FORHANDLERE 45 cm høj kompaktovn 13 funktioner Ovnvolume:

Læs mere

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A C92IPX8 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709150129 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1,85 kw Booster 3,0 kw Venstre frem: Ø 145

Læs mere

SFP6603NRE Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Dolce Stil Novo 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE, SORT GLAS MED DETALJER I KOBBER, ENERGIKLASSE: A

SFP6603NRE Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Dolce Stil Novo 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE, SORT GLAS MED DETALJER I KOBBER, ENERGIKLASSE: A SFP6603NRE Nyheder 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE, SORT GLAS MED DETALJER I KOBBER, ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709217440 SÆLGES KUN VIA UDVALGTE FORHANDLERE 10 funktioner Ovnvolume: Netto: 70 liter

Læs mere

ST2FABP2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A

ST2FABP2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A ST2FABP2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166946 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

Espressions fra Australien - designet til at holde!

Espressions fra Australien - designet til at holde! Espressions fra Australien - designet til at holde! Produkter fra Espressions er designet og udviklet i Australien og tilbyder det bedste fra 2 verdener. Høj kvalitet og et flot design gør arbejdet i køkkenet

Læs mere

mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid

mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid Faktum 01. Energibesparende. Med en elkedel koger du ofte meget mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid og energi. Med Quooker derimod

Læs mere

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand Condens 6000 W Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand 2 Condens 6000 W Effektiv teknologi Condens 6000 W Fleksibilitet ligger til familien Vil du have en høj standard

Læs mere

Hvidevarer. Produktguide

Hvidevarer. Produktguide 37_015 Produktguide Hvidevarer Det er måske ikke alle produkter, som er vist her, der kan købes i varehuset. Kontakt en medarbejder, eller gå ind på IKEA.dk og få flere oplysninger. Se detaljerede produktoplysninger

Læs mere

CE92GPX. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

CE92GPX. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A CE92GPX 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709113889 Gaspladen: 6 brændere: Venstre bag /frem: 1,00 kw-hurtig 4,00 kw Midte bag/frem: 1,75 kw-1,00 kw Højre

Læs mere

Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid

Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid Pressemeddelelse Den 25. marts 2015 Siemens nye ovne - serie iq700: Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid I en travl hverdag har behovet for nemme og hurtige løsninger aldrig

Læs mere

6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN

6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN 6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN EN NY STJERNE ER FØDT WHIRLPOOLS GREEN GENERATION STARCLEAN OVN Hvis din kærlighed til madlavning er lige så

Læs mere

50/65 C. mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid

50/65 C. mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid NYHED TWINTAPS KOGENDE-VANDHANE OG BLANDINGSBATTERI I SAMME DESIGN 100 C 50/65 C Faktum 01. Energibesparende. Med en elkedel koger du ofte meget mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger,

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

Et genialt træk Induktionskogesektion med indbygget emfang.

Et genialt træk Induktionskogesektion med indbygget emfang. Et genialt træk Induktionskogesektion med indbygget emfang. Oplev Siemens nye inductionair-system. siemens-home.bsh-group.com/dk 150 dage studioline Siemens. Fremtiden flytter ind. Uendelige muligheder

Læs mere

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A C92IPX8 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709150129 Anti fingerprint 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1850 W Booster 3000 W Venstre

Læs mere

TOP PERFORMANCE KARISMA

TOP PERFORMANCE KARISMA TOP PERFORMANCE in compact dimensions KARISMA N&W OG NECTA: EN LANG TRADITION FOR TEKNOLOGISK OVERLEGENHED. N&Ws succes inden for HORECA-segmentet startede helt tilbage i slutningen af 60 erne, da Zanussi

Læs mere

A1PYID-7. Funktioner 90 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: B

A1PYID-7. Funktioner 90 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: B A1PYID-7 90 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: B EAN13: 8017709164232 5 induktionszoner Venstre bag: Ø 180 mm, 1850 W - Booster 3000 W Venstre frem: Ø

Læs mere

STA6539L3 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A

STA6539L3 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A EAN13: 8017709202200 Højde:82 cm 13 kuverter 10 programmer (5 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 45-65, Super Hurtigprogram: Speed

Læs mere

C92GPX8. classic 90 CM GASKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

C92GPX8. classic 90 CM GASKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A C92GPX8 90 CM GASKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709148362 6 brændere Venstre bag /frem: hurtig 1,00 kw -4,00 kw Midte bag/frem: 1,75 kw - 1,00 kw Højre bag /frem: hurtig

Læs mere

A2PYID CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN

A2PYID CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN A2PYID-6 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN EAN13: 8017709145804 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 145 mm, 1,40 kw Booster

Læs mere

SFP6604PNXE Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Dolce Stil Novo

SFP6604PNXE Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Dolce Stil Novo SFP6604PNXE Nyheder 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED MOTORISEREDE HÅNDTAG OG PYROLYSE, SORT GLAS MED DETALJER I RUSTFRIT STÅL, ENERGIKLASSE: A+ EAN13: 8017709223526 SÆLGES KUN VIA UDVALGTE FORHANDLERE BESTILLINGSVARE

Læs mere

A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A

A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A EAN13: 8017709155001 6 brændere Venstre bag: ekstra hurtig 4200 W Venstre frem: 1800 W Midte bag:

Læs mere

Det traditionelle kogebord

Det traditionelle kogebord MK og MKM Det traditionelle kogebord Serien giver mulighed for at kombinere forskellige typer kogeplader. Meget robust kogebord Stor og fleksibel kapacitet på grund af stort, glat kogeareal Lang levetid

Læs mere

SFP4120PZ. Funktioner. linea 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+

SFP4120PZ. Funktioner. linea 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+ SFP4120PZ 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+ EAN13: 8017709215354 45 cm høj kompaktovn 10 funktioner Ovnvolumen: Netto: 36 liter Brutto:

Læs mere

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER Hvidevarer fra Electrolux, AEG-Electrolux, VOSS-Electrolux og Zanussi Book en tid til en rundvisning på electroluxhomecenter.dk NU! GRATIS ENTRÉ Få

Læs mere

SF4604VCNX1 Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Versioner. Dolce Stil Novo

SF4604VCNX1 Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Versioner. Dolce Stil Novo SF4604VCNX1 Nyheder 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSDAMPOVN, SORT GLAS MED DETALJER I RUSTFRIT STÅL, SOFT CLOSE, ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709236182 SÆLGES KUN VIA UDVALGTE FORHANDLERE 45 cm høj kompaktovn

Læs mere

Teknologien. bag Quooker

Teknologien. bag Quooker Teknologien bag Quooker I denne folder Finder du de tekniske specifikationer til Quooker, samt beskrivelse på hvordan en Quooker fungerer. Haner Vores hanekollektion består af otte modeller; Basic, Classic,

Læs mere

C92GPX8. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

C92GPX8. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A C92GPX8 classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709148362 Gaskogeplade med 6 brændere Venstre bag /frem: hurtig 1000 W -4000 W Midte bag/frem: 1750 W -

Læs mere

ST2FABR2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, RØD MÆRKE A+++A

ST2FABR2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, RØD MÆRKE A+++A ST2FABR2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, RØD MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166922 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

ST2FABNE2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A

ST2FABNE2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A ST2FABNE2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166915 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

SFP9395X1. Funktioner. Tilbehør. classic 90 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE, RUSTFRIT STÅL, ENERGIKLASSE: A+

SFP9395X1. Funktioner. Tilbehør. classic 90 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE, RUSTFRIT STÅL, ENERGIKLASSE: A+ SFP9395X1 90 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE, RUSTFRIT STÅL, ENERGIKLASSE: A+ EAN13: 8017709239381 10 funktioner Ovnvolumen: Netto: 115 liter Brutto: 126 liter Ovntemperatur: 30-280º C Digital display

Læs mere

GROHE RED. Kogning af pasta. Brygning af te og kaffe. Flåning af tomater. grohe.dk GROHE Red Side 85

GROHE RED. Kogning af pasta. Brygning af te og kaffe. Flåning af tomater. grohe.dk GROHE Red Side 85 Kogende varmt vand. Før i tiden skulle du bruge en gryde eller en elkedel. Nu kommer det direkte ud af armaturet. Det innovative Red kedelsystem har altid tre til seks liter kogende vand (afhængig af kedelversion)

Læs mere

SF4102MCS Nyheder. Funktioner. Tilbehør. linea 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROBØLGEOVN, SØLVGLASS, SOFT CLOSE

SF4102MCS Nyheder. Funktioner. Tilbehør. linea 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROBØLGEOVN, SØLVGLASS, SOFT CLOSE SF4102MCS Nyheder 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROBØLGEOVN, SØLVGLASS, SOFT CLOSE EAN13: 8017709253967 45 cm høj kompaktovn 13 funktioner Ovnvolumen: Netto: 40 liter Brutto: 50 liter Ovntemperatur: 30-250

Læs mere

ST2FABNE2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A

ST2FABNE2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A ST2FABNE2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166915 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +.

PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +. PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +. PLUS symboliserer eksklusive nyskabelser, som er skabt til at opfylde dine mest

Læs mere

Melitta c35. Den fuldautomatiske kaffemaskine med perfekt præcision og hastighed til kaffespecialiteter med frisk mælk. Melitta SystemService

Melitta c35. Den fuldautomatiske kaffemaskine med perfekt præcision og hastighed til kaffespecialiteter med frisk mælk. Melitta SystemService Melitta c35 Den fuldautomatiske kaffemaskine med perfekt præcision og hastighed til kaffespecialiteter med frisk mælk. Melitta SystemService Hastighed og præcision Præstation Melitta c35 giver mulighed

Læs mere

Teknologien. bag Quooker

Teknologien. bag Quooker Teknologien bag Quooker I denne folder Finder du de tekniske specifikationer til Quooker, samt beskrivelse på hvordan en Quooker fungerer. Haner Der findes seks modeller i vores kollektion af kogendevandhaner.

Læs mere

SF4104MCN Nyheder. Funktioner. Tilbehør. linea 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROBØLGEOVN, TOUCH SCREEN I FARVE, SORT, SOFT CLOSE

SF4104MCN Nyheder. Funktioner. Tilbehør. linea 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROBØLGEOVN, TOUCH SCREEN I FARVE, SORT, SOFT CLOSE SF4104MCN Nyheder 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROBØLGEOVN, TOUCH SCREEN I FARVE, SORT, SOFT CLOSE EAN13: 8017709255510 45 cm høj kompaktovn 13 funktioner Ovnvolumen: Netto: 40 liter Brutto: 50 liter Ovntemperatur:

Læs mere

STA6439L2 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A

STA6439L2 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166991 Højde:82 cm 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super Hurtigprogram: Speed

Læs mere

60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A

60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A SFP4120 nyhed 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709189426 45 cm høj Ovnvolumen: Netto: 40 liter Brutto: 41 liter Ovntemperatur: 50-250 C

Læs mere

SCB92MX8. classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

SCB92MX8. classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A SCB92MX8 classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709149963 5 brændere Venstre bag : 1,80 kw Venstre frem: 3,00 kw Midte: ekstra hurtig 3,50 kw Højre bag:

Læs mere

> Stor maskine i lille indpakning

> Stor maskine i lille indpakning > Stor maskine i lille indpakning Med E Sidros får du en tørretumbler der har stor kapacitet men stadig ikke fylder mere end en husholdningsmaskine. Fra ende til anden er maskinen bygget som et professionelt

Læs mere

Sachs & Grut Blegdamsvej 28G 2200 københavn N tlf / Alle priser er incl. 25% moms.

Sachs & Grut Blegdamsvej 28G 2200 københavn N tlf / Alle priser er incl. 25% moms. WWW.SACHS-GRUT.DK 2015 MULTI-COOKER Multikogeren kan monteres på komfurer over 1000mm til højre eller til venstre. BESKRIVELSE: Beholder: 336x308x200mm Kapacitet: 12 liter Varmeelement: 3.kW Automatisk

Læs mere

DOSF6390X. Funktioner. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE, RUSTFRIT STÅL, ENERGIKLASSE: A

DOSF6390X. Funktioner. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE, RUSTFRIT STÅL, ENERGIKLASSE: A 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE, RUSTFRIT STÅL, ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709214203 Stor ovn: 6 funktioner Ovnvolumen: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Ovntemperatur 50-270 C 5 niveauer (ovnribber) Digital

Læs mere

SC709X-2. Funktioner. Tilbehør. classic 70 CM MULTIFUNKTIONSOVN RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

SC709X-2. Funktioner. Tilbehør. classic 70 CM MULTIFUNKTIONSOVN RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A 70 CM MULTIFUNKTIONSOVN RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709150419 Anti fingerprint 10 funktioner Ovnvolumen: 70/90 liter Ovntemperatur: 50-250 C Digital analog ur Elektronisk programmvalg (automatisk

Læs mere

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk Fejlfri ydelse er lig med penge i banken Vi introducerer DHP-AQ

Læs mere

mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid

mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid Faktum 01. Energibesparende. Med en elkedel koger du ofte meget mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid og energi. Med Quooker derimod

Læs mere

A42-6 70 CM OPERA GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE(1 MULTIFUNKTIONSOVN) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A (STOR OVN) ENERGIKLASSE B (LILLE OVN)

A42-6 70 CM OPERA GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE(1 MULTIFUNKTIONSOVN) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A (STOR OVN) ENERGIKLASSE B (LILLE OVN) A42-6 70 CM OPERA GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE(1 MULTIFUNKTIONSOVN) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A (STOR OVN) ENERGIKLASSE B (LILLE OVN) EAN13: 8017709122171 4 brændere Venstre bag: 1,80 kw Venstre frem: ekstra

Læs mere

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Et ud af hver 10 ende hus har problemer med fugt og i de

Læs mere

STE8639L Nyheder 60 CM HELINTEGRERET OPVASKEMASKINE, HØJDE: 86 CM, ENERGIKLASSE: A+++

STE8639L Nyheder 60 CM HELINTEGRERET OPVASKEMASKINE, HØJDE: 86 CM, ENERGIKLASSE: A+++ STE8639L Nyheder 60 CM HELINTEGRERET OPVASKEMASKINE, HØJDE: 86 CM, ENERGIKLASSE: A+++ EAN13: 8017709224042 Højde: 86 cm 13 kuverter 10 programmer (5 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram,eco, Auto

Læs mere

STA6439L2 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A

STA6439L2 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166991 Højde:82 cm 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super Hurtigprogram: Speed

Læs mere

A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B

A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B EAN13: 8017709162375 6 brændere Venstre bag: 1800 W Venstre frem: ekstra hurtig 4200 W Midte bag:

Læs mere

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER.

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. 1 2 EN SKARP HJERNE FIK EN GENIAL IDÉ. Vores historie begyndte i 70 erne, da den første patentansøgning blev indleveret. Året efter var

Læs mere

6 TH SENSE POWERCLEAN OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING

6 TH SENSE POWERCLEAN OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING 6 TH SENSE POWERCLEAN OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING HØJTTRYKSDYSSER SOM RENGØR GRYDER, PANDER OG FADE PLUS DEN RESSOURCE VENLIGE TEKNIK

Læs mere

Emhætte Type: STANDARD W

Emhætte Type: STANDARD W Manual Emhætte Type: STANDARD W [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLD I Karakteristika II Komponenter III Tekniske data

Læs mere

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer CERAFLEX Det smarte valg til pålidelige armaturer FANTASTISK FOR DINE KUNDER. ENKELT FOR DIG. Vi mener, at det er vigtigt at få lighed i balancen mellem nem installation og total kundetilfredshed. Resultatet

Læs mere

Zanussi Professional Zanussi Professional Systemet Opvaskemaskiner Active

Zanussi Professional Zanussi Professional Systemet Opvaskemaskiner Active Opvaskemaskiner Systemet Takket være Zanussi Professional Systemet er der sket en udvikling i den moderne storkøkken verden. Enhver professionel på området erkender, at denne udvikling har forbedret arbejdsmulighederne

Læs mere

INDBYGNINGS- PRODUKTER TIL KØKKENET

INDBYGNINGS- PRODUKTER TIL KØKKENET INDBYGNINGS- PRODUKTER TIL KØKKENET 2015 Indbygningsprodukter 3 The simple way to happiness Køkkenet er omdrejningspunktet i vores liv. De vigtigste ting har sit udspring her. Vores sundhed, vores lykke,

Læs mere

NYTÆNKENDE DESIGN MILJØVENLIG PERFEKTIONISME

NYTÆNKENDE DESIGN MILJØVENLIG PERFEKTIONISME NYTÆNKENDE DESIGN MILJØVENLIG PERFEKTIONISME 2 7 INTELLIGENT TEKNOLOGI MILJØRIGTIG FORBRÆNDING ENKEL BETJENING 7 11 3 BIONIC FIRE EN GRØN REVOLUTION Med Bionic Fire har RIS realiseret drømmen om at skabe

Læs mere

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Perfektion i alle detaljer Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi > > > Genanvender den varme luft Reducerer energiforbruget op til 60% Hurtig tilbagebetalingstid Varmepumpe-tørretumblere T9HP,

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

FIVE WAYS TO BE A BETTER BASTARD

FIVE WAYS TO BE A BETTER BASTARD FIVE WAYS TO BE A BETTER BASTARD Oplev den perfekte måde både at grille, røge, bage (pizza) eller langtidsstege på. The Bastard gør det muligt at lave lækre og møre retter med kød, fisk eller grøntsager

Læs mere

CS150-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

CS150-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A CS150-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709158613 7 brændere Venstre bag: 1,80 kw Venstre frem: ekstra hurtig 4,20 kw Midte bag: 3,00 kw Midte frem:

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Den absolutte sikkerhed fra Længste erfaring og højeste kvalitet Den hollandske producent Nefit bragte verdens

Læs mere

Visual Cooking gør det nemt at tilberede mad i store mængder uden at gå på kompromis med kvaliteten

Visual Cooking gør det nemt at tilberede mad i store mængder uden at gå på kompromis med kvaliteten Visual Cooking gør det nemt at tilberede mad i store mængder uden at gå på kompromis med kvaliteten Birte Due Økonoma på Århus Sygehus Storkøkken Århus Sygehus Mere end 80% af den daglige madproduktion

Læs mere

MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex

MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex Betjeningsvenlige kvalitetsprodukter til det professionelle storkøkken Driftssikkerhed, ergonomi, hygiejne Index InFlex 4-5 KE 800 6-7 KE 700 8-9 MK og MKM 10-11 KSF 12-13

Læs mere

2 maskiner. mom s. en time. Enkel servering. 16 kilo pommes frites på. kan tilberede. Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig

2 maskiner. mom s. en time. Enkel servering. 16 kilo pommes frites på. kan tilberede. Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig Enkel servering Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig billigere sundere hurtigere Servér hele menuer og snacks hele døgnet Færre omkostninger Større profit 2 maskiner kan tilberede 16 kilo pommes frites

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere. April 2016

Elektriske håndklædevarmere. April 2016 Elektriske håndklædevarmere April 2016 Duo afbryder Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere. Alle modeller kan installeres

Læs mere

A2PYID-8 nyhed 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

A2PYID-8 nyhed 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A A2PYID-8 nyhed 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709155025 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1,85 kw - Booster 3,0 kw Venstre

Læs mere

Electrolux Varmepumper 2012/2013

Electrolux Varmepumper 2012/2013 Electrolux Varmepumper 2012/2013 investering electrolux varmepumper 3 En god investering En Electrolux varmepumpe er først og fremmest en god økonomisk investering. Den pålidelige luft-til-luft varmepumpe

Læs mere

ST2FABCR. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME, MÆRKE: A+++A

ST2FABCR. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME, MÆRKE: A+++A ST2FABCR 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME, MÆRKE: A+++A EAN13: 8017709232405 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

24/7. Tid til at lege Tid til 21 C i stuen. living.danfoss.dk. living by Danfoss varmestyring

24/7. Tid til at lege Tid til 21 C i stuen. living.danfoss.dk. living by Danfoss varmestyring living by Danfoss varmestyring Tid til at lege Tid til 21 C i stuen Kun med living by Danfoss kan du nemt og effektivt styre både elektroniske termostater og trådløs gulvvarme. Du kan endda oprette forbindelse

Læs mere

DOSC36X. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: AA

DOSC36X. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: AA 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: AA EAN13: 8017709149642 20% lavere energiforbrug end A-klasse STOR OVN: 6 funktioner Ovnvolumen: 68/79 liter (+35%) Ovntemperatur 50-250 C Elektronisk

Læs mere

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING Kontaktgrill Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING For din sikkerheds skyld og for at du kan blive ved med at have glæde af dette produkt, skal du altid læse instruktionsbogen grundigt inden brug. VIGTIGE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Læs mere

Cerafit Fusion pander, sæt med 7 dele

Cerafit Fusion pander, sæt med 7 dele Cerafit Fusion pander, sæt med 7 dele Kære Tvins-kunde Du har lige købt et højkvalitetsprodukt - Cerafit Fusion fra Emerald Green Edition. Aluminium og keramisk materiale er kombineret i en avanceret fabrikationsproces,

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm hvid 9995 kr* SMP 69M05SK stål 10995 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm SMU 50M15SK stål 7929 kr* hvid 6889 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 234 kwh (baseret på 280

Læs mere

Beanto-Cup. optimeret. Animo introducerer den nye OptiBean

Beanto-Cup. optimeret. Animo introducerer den nye OptiBean Beanto-Cup optimeret Animo introducerer den nye OptiBean Den nye standard for Bean-to-Cup * *Fra bønne til kop OptiBean fra Animo Animo har genopfundet Bean-to-Cup-processen. Resultatet er: OptiBean. En

Læs mere

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLDSFORTEGNELSE I. Karakteristika 4 II. Egenskaber 4 III.

Læs mere

Kan bruges i ovnen og på alle kogeplader!

Kan bruges i ovnen og på alle kogeplader! 1 gryde lav mad på 6 måder! Grill Bag Sautér Steg Damp Braisér Slip let Cerami-Tech Keramisk coating Jævn opvarmning Passer til alle kogeplader Nem at rengøre Slidstærk og stænkafvisende coating Varmeafvisende

Læs mere

TermaTech brændeovne 2010

TermaTech brændeovne 2010 TermaTech brændeovne 2010 TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm hvid 6889 kr* SMU 58M35SK stål 7929 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 266 kwh (baseret på 280 opvaske)

Læs mere

A CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: B LILLE OVN: B

A CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: B LILLE OVN: B A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: B LILLE OVN: B EAN13: 8017709162375 Gaskogeplade med 6 brændere Venstre bag: 1800 W Venstre frem: ekstra hurtig

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

sættilbud Alle priser er ex. fragt

sættilbud Alle priser er ex. fragt sættilbud lle priser er ex. fragt 201 2 GP852B Indbygningsovn Pyrolyse Energi-klasse 1 : Energiforbrug: 0,79 (Ventilator), 0,87 (traditionel) Lydniveau: 47 db() Tilberedningstid 6 : 49,3 min (varmluft),

Læs mere

TILBUD AF VARER. Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015 til den 10-05-2015 )

TILBUD AF VARER. Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015 til den 10-05-2015 ) Hvidevarer- Shop.dk Hvidevarer- Shop.dk Gl. Banegårdsplads 4 4220 Korsør Danmark CVR-nummer: 35946152 E-mail: Info@hvidevarershop.dk http://hvidevarershop.dk Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015

Læs mere

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer CERAFLEX Det smarte valg til pålidelige armaturer FANTASTISK FOR DINE KUNDER. ENKELT FOR DIG. Vi mener, at det er vigtigt at få lighed i balancen mellem nem installation og total kundetilfredshed. Resultatet

Læs mere

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når rent bliver grønt Rengøring med rengøringsmiddel eller grønt med rent vand? Hvorfor ikke begge dele - Nilfisk har tænkt fremadrettet og finpudset kunsten

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 677X01TE

Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 677X01TE SX 677X01TE¹ 13619 kr* 13039 kr* *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50

Læs mere

Smarter Thinking - Smarter Solutions. Grovopvasker. Flexibel løsning til ethvert behov

Smarter Thinking - Smarter Solutions. Grovopvasker. Flexibel løsning til ethvert behov Smarter Thinking - Smarter Solutions Grovopvasker Flexibel løsning til ethvert behov Generel Funktion Unikt JEROS Unikt Hygiejne Med de stigende krav til hygiejne og veterinærkontrol i levnedsmiddelindustrien

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

A5-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

A5-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A A5-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709154844 7 brændere Venstre bag: 1800 W Venstre frem: ekstra hurtig 4200 W Midte bag: 3000 W Midte frem: 1000

Læs mere

DO81CSS-5. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE AA

DO81CSS-5. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE AA 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE AA EAN13: 8017709080853 STOR OVN: 8 funktioner Ovnvolumen: 51 liter Ovntemperatur 50-250 C Elektronisk tænd/sluk ur Digital analog ur Minutur

Læs mere

Schwankstrålepaneler. Innovative varmeløsninger

Schwankstrålepaneler. Innovative varmeløsninger Schwankstrålepaneler Innovative varmeløsninger Schwank strålepaneler Innovative, energieffektive, hurtige,installationsvenlige og støjsvage Schwanks innovative idéer har sat kursen for industrien i mere

Læs mere

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening Alarm JABLOTRON 100 Ny alarm med revolutionerende betjening Betjeningspanel Betjeningspanelet kan betjenes af op til 300 brugere. Systemet indeholder både trådfaste BUS baserede og trådløse betjeningspaneler.

Læs mere