Formandens beretning 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning 2016"

Transkript

1 Formandens beretning 2016 Så blev det atter tid, til at holde generalforsamling, i Lokalråd Fladså og dermed er det tid at gøre status på, hvad året er gået med. Ja, vi startede lidt turbulent, kort efter sidste GF forlod et medlem bestyrelsen og et andet medlem trak sig efter gensidig aftale, hans arbejdspres var for stort til, at det gav mening at fortsætte i lokalrådet. Sidste gang var det ikke muligt at få valgt to suppleanter og bestyrelsen fik derfor generalforsamlingens tilladelse til, selv at finde to. Det lykkedes, lige fra starten kom Anne til, Anne bor på Lovvej, og tog straks fat på arbejdet som referent, senere på året kom Susanne til, Susanne bor i Ring. Det var godt, også at blive repræsenteret der. Vi skulle gerne have valgt to nye suppleanter i aften. Hvad har vi så brugt tiden på? Vi har lavet en del høringssvar. Vi har lavet høringssvar på børne-unge området, til kommuneplanen, om busdriften ind over Hammer, og sidst men absolut ikke mindst, på skoleområdet i efteråret. Især den sidste var en omfattende omgang. Lokalråd FLADSÅ kunne i lighed med alle kommunens øvrige lokalråd og stort set samtlige skolebestyrelser ikke bakke kommunens forslag op. Forslaget var en udhuling af det lokale demokrati omkring skolernes drift, og byrådets ansvar for at bestemme over hvor og hvordan der etableres skoleårgange er nu overgået til 6 distriktsledere der forventeligt vil blive holdt i økonomisk kort snor. Byrådet valgte at tilsidesætte samtlige indsigelser

2 Vi har også holdt et borgermøde om planerne om en (materielplads) plads for salg af grus og sten i Mogenstrup på det område hvor den gamle genbrugsplads lå. Lokalrådet foreslog at pladsen i stedet etableredes på arealer ved genbrugspladsen på Bøgesøvej. Vi hørte ikke mere om sagen, - men har erfaret, at planen er blevet skrinlagt. Vi har også været stærkt inde over den nye forsøgsordning for Borgernært Politi, vi fik udpeget to repræsentanter, fra lokalområdet, til at være forbindelsesled mellem borgerne og politiet. Jeg kan nævne at det er Jørgen Rasmussen, Lovvej. samt Jacob Linsdell, Hammer. Disse repræsentanter kan kontaktes hvis der er noget I går og er urolige for, noget som I synes ser mistænkeligt ud. Der vil så blive taget kontakt til politiet som ser på sagen. Men HUSK, er det akutte sager så er det de sædvanlige kanaler/telefonnumre man ringer til. Lokalråd Fladså har indkøbt og opsat to infoskærme, en i Dagli Brugsen i Mogenstrup og en i Fladså Hallen. De er blevet rigtig godt modtaget, mange foreninger, samt kommunen, bruger dem til at få deres budskaber ud. Skærmene passes af Chris Hermansen. Sig til hvis I har noget på hjertet der har almen interesse for lokalsamfundet. Vi er repræsenteret i NKs udvalg der arbejder med den nye skraldeordning som kommer de nærmeste år. Som nogen måske bemærkede, var Mogenstrup med i en forsøgsordning med pap i aviskontaineren. Forsøget gik godt, måske bliver det permanent i hele kommunen. Vi har også haft repræsentanter med ved planlægningen af busdriften, det er lykkedes at få busserne til, igen, at køre over Hammer, i et forsøg på tre år. Der arbejdes stadig på forbedringer af køreplanen. Vi følger nøje med i den udvikling.

3 Vi har også været ude af huset og holdt møder. I foråret var vi i Næstelsø Menighedshus, for at møde borgerne der og i efteråret var vi i Hammer forsamlingshus. Vi har også planer om at komme ud nye steder i år. Vi har også holdt orienteringsmøde om Borgernært Politi, på Fladsåskolen. Axel Ahm fortalte om ordningen, Borgernært Politi, samt orienterede om indbrud og forebyggelse af indbrud. En af årets helt store begivenheder var aftenmødet på Mogenstrup Kro. 140 mennesker mødte op for at høre om Bjørn Ibsens planer for en Golfhøjskole, det var en god aften som huskes længe. Desværre blev planerne ikke til noget lige nu, det lykkedes ikke at finde et boligselskab der ville gå ind i sagen om de almennyttige boliger. Det arbejdes dog stadig med planer for den gamle kro, vi må se hvad tiden bringer. Borgmester Carsten Rasmussen deltager i dette arbejde. Vi havde ham hjemme hos mig, til et lille orienteringsmøde i fredags, hvor Chris og Jørgen P deltog. Der holdes møde igen den 12 april hos borgmesteren. Der holdes også møder med andre, mulige interesserede, men hvad der kommer ud af det vides ikke endnu. Vi skal nok orienterer. Vi spurgte til den gamle børnehave, bag Netto, om den måske kunne blive til et fælleshus for borgerne, unge og gamle, Carsten Rasmussen undersøger dette. Nuværende projekter. Vi holder stadig øje med busdriften, og vi deltager stadig i affaldsgruppen. Næstved kommune blev i 2015 udvalgt til kulturkommune og i forbindelse med det er der nedsat et udvalg som skal arbejde med kulturen. Vi har fået en deltager med i dette udvalg.

4 Vi ser på og arbejder med skolebørnenes trafiksikkerhed på Hammervej i Lov. I den forbindelse har vi et godt samarbejde med Viceborgmester Karsten Nonbo samt Teknisk Udvalg i øvrigt. Jeg modtog en skrivelse fra en far i Lov, har beskrev forholdene for skolebørnene som står på Hammervej I Lov, om morgenen, og venter på skolebussen. Jeg videresendte den til Teknisk Udvalg en sen lørdag aften. Næste morgen inden kl. 9,00 kom der svar fra Søren Revsbæk. Han skal have ros for sin opmærksomhed. Der arbejdes stadig med stierne i området, ikke meget er sket i 2015 men, der er aktivitet på området. I den forbindelse kan jeg oplyse at jeg har været i kontakt med Center for Miljø og Natur ved Michael Krogh. Jeg havde fået en forespørgsel på, om der kom stier og trapper på den nu frilagte Stejlehøjen. Der kommer ikke trapper til toppen. Selve bakken og Stejlehøjen er privat ejet område, men ejeren har givet tilladelse til færden på området, der vil blive opsat egepæle med piktogrammer der viser hvor der er trampestier. Selve Stejlehøjen er fredet fortidsminde hørende under Slots- og Naturstyrelsen. De giver ikke tilladelse til trapper, bænke og lignende. I forb. m. høringen af kommunens forslag til Kommuneplanstrategi har vi indleveret en række forslag der på længere sigt kunne bakke op omkring en ny landdistriktspolitik. Planstrategien er til vedtagelse i byrådet her den 15. marts. Administrationen har ikke indstillet vores ændringsforslag til vedtagelse, og vi har i den anledning sendt byrådet et brev.

5 Landdistrikterne i Næstved Kommune har brug for en kærlig hånd af kommunen. Der er fald i service og en svag vigende bosætning. Kommunen har nu sat sig som mål at udarbejde en ny landdistriktspolitik. Og der har vi i lokalrådet tænkt os at blande os godt og grundigt. Det bliver sikkert ikke en nem sag, at få den supertanker til at ændre retning. Men vi prøver, og som tiden går, bliver vi bedre og bedre klædt på til den sag. Så er der dukket en ny sag op. Region Sjælland har tilsyneladende planer om ny grusgravning i den østlige del af Mogenstrup Ås ud mod Bulte og mellem Myrup og Mogenstrup. Der bliver udsendt høringsmateriale her først i maj måned og der skal sendes et svar senest i slutningen af juni. Ja - vi får ikke lov at kede os. Dette vil Jørgen Petersen uddybe nærmere. Et opråb til politikerne. Jeg vil, her i aften, ikke undlade at sende en kraftig opfordring til vores politikere og embedsmænd i Næstved Kommune. I har oprettet lokalrådene og der er rigtig mange der bruger rigtig meget tid på at arbejde i lokalrådene, ganske frivilligt. Derfor vil vi også tages alvorligt. Når vi har brugt tid på bl. andet at udforme et høringssvar er det politikernes opgave at læse og bruge disse høringssvar. Alt for ofte får vi en kraftig fornemmelse af at man på embedsmandsplan og, måske også på det politiske plan, har truffet en afgørelse på forhånd. Det er med til at nedbryde interessen for lokalrådsarbejdet, det kvæler demokratiet, det forstærker den kedelige tendens af politikerlede som i disse år breder sig i vores samfund. Så, kære politikere, brug lokalrådene som sparringspartnere, de vil gerne samarbejde med løsninger til gavn for hele kommunen samt

6 selvfølgelig især for de lokalområder de repræsenterer. Giv os en klar følelse af at vi er med i beslutningsprocessen, så er jeg overbevist om at vores kommune bliver et endnu bedre sted at bo i.

Ja. Så gik der atter et år. Det har været et travlt arbejdsår, vi har været og er, med i mange sager.

Ja. Så gik der atter et år. Det har været et travlt arbejdsår, vi har været og er, med i mange sager. Generalforsamling i Lokalråd Fladsaa d.06.02.17 9 fremmødte FOREDRAG V/ TEAM AFFALD a) Valg af stemmetællere b) Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Kristoffer Petersen. Vedtaget. c) Formandens beretning.

Læs mere

Lokalråd Fladså. Dagsorden. Bestyrelsesmøde Referat. Dato og kl.: Mandag den Kl. 19,00

Lokalråd Fladså. Dagsorden. Bestyrelsesmøde Referat. Dato og kl.: Mandag den Kl. 19,00 Dato og kl.: Mandag den 12-2-2018 Kl. 19,00 Bestyrelsesmøde Referat Lokalråd Fladså Sted. Menighedshuset. Mogenstrup Tilstede. Kirsten, Jørgen, Per, Chris, Susanne, Varnny, Anne Indbudt.: Ingen Afbud.:

Læs mere

Referat af møde den

Referat af møde den Næstved Kommune Team Affald www.naestved.dk Referat af møde den 20.8.2015 Mødedato 20-08- 2015 Tid 14-16 Sted Mødelokale 5, Rådmandshaven 20 Mødedeltagere Curtie, Lizzi, Varnny, Henning, Anne, Lisbeth,

Læs mere

Velkommen til Borgermødet 26. april 2011

Velkommen til Borgermødet 26. april 2011 Velkommen til Borgermødet 26. april 2011 1 Dagsorden Valg af dirigent. Formanden har ordret. Orientering om cykelstien Fremlæggelse af Plan 2011 Opbakning til plan 2011, Dirigent Orientering om bus 324

Læs mere

torsdag den 15. marts 2018 kl i Fladså Hallens festlokale.

torsdag den 15. marts 2018 kl i Fladså Hallens festlokale. 15/2-18 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Mogenstrup Grundejerforening. Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling torsdag den 15. marts 2018 kl. 1930 i Fladså Hallens festlokale. Dagsorden:

Læs mere

Lokalråd Fladså. Dagsorden. Bestyrelsesmøde Referat. Dato og kl.: Mandag den Kl

Lokalråd Fladså. Dagsorden. Bestyrelsesmøde Referat. Dato og kl.: Mandag den Kl Dato og kl.: Mandag den 26-06-2018 Kl. 19.00 Bestyrelsesmøde Referat Lokalråd Fladså Sted. Menighedshuset. Mogenstrup Tilstede. Christian, Per, Jørgen, Varnny, Torben, Chris, Susanne, Anne Indbudt.: Afbud.:

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts 2018. Bestyrelsens beretning. Endnu engang vil jeg benytte lejligheden til fra bestyrelsens side at byde alle rigtig hjertelig velkommen

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ørslev Lokalråd 29-01-2013. Der var fremmødt 19 borgere foruden bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Ørslev Lokalråd 29-01-2013. Der var fremmødt 19 borgere foruden bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Ørslev Lokalråd 29-01-2013. Der var fremmødt 19 borgere foruden bestyrelsen. 1. Valg af stemmetællere blev Mette Laursen og Klaus Andersen. 2. Valg af dirigent blev Karl

Læs mere

1) Valg af dirigent Lars B. Hansen blev valgt.

1) Valg af dirigent Lars B. Hansen blev valgt. Referat fra Generalforsamling afholdt den 13. marts 2013 Generalforsamlingen startede kl. 18.00 med spisning (stegt flæsk og persillesovs), hvori ca. 60 voksne og børn deltog. Glædeligt med det store fremmøde.

Læs mere

Formanden aflagde beretning om lokaludvalgets arbejde i perioden maj 2016 april Rasmus kom i sin beretning ind på følgende:

Formanden aflagde beretning om lokaludvalgets arbejde i perioden maj 2016 april Rasmus kom i sin beretning ind på følgende: Generalforsamling i Baaring Banke Lokaludvalg, tirsdag den 25. april 2017, kl. 19.30 Generalforsamlingen foregik i Båring Forsamlingshus Dagsordenen var følgende: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Regionsmøde i Region Sjælland den 19.februar Velkommen

Regionsmøde i Region Sjælland den 19.februar Velkommen Regionsmøde i Region Sjælland den 19.februar 2017 Velkommen Det er i dag et vejr Poul Schierbeck 1939 - Ludvig Holstein 1895 1 Det er i dag et vejr - et solskinsvejr! O, søde vår, så er du atter nær! Nu

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra Borgermøde den 15. marts 2011:

Referat fra Borgermøde den 15. marts 2011: 1 Referat fra Borgermøde den 15. marts 2011: Der var 28 borgere tilstede. Formand Ole Lange bød velkommen, og vi gik herefter til dagsordenen Punkt 1. Valg af dirigent: Åge Bonde blev foreslået og valgt.

Læs mere

Mogenstrup (Jrundejerforening

Mogenstrup (Jrundejerforening '. p. l r ~nn Mogenstrup (Jrundejerforening Dagsorden: Referat fra Mogenstrup Grundejerforenings ordinære generalforsamling, afholdt den 29. marts 2012 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Flemming

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Formandens beretning d. 27. marts 2019 Endnu et år er gået og der er i årets løb afholdt 6 bestyrelsesmøder i lokalrådet. Det sidste års tid har på

Formandens beretning d. 27. marts 2019 Endnu et år er gået og der er i årets løb afholdt 6 bestyrelsesmøder i lokalrådet. Det sidste års tid har på Formandens beretning d. 27. marts 2019 Endnu et år er gået og der er i årets løb afholdt 6 bestyrelsesmøder i lokalrådet. Det sidste års tid har på bosætningsfronten, været et rigtig godt år, når vi kigger

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Beretning fra Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 28. april 2009 til 13. april 2010.

Beretning fra Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 28. april 2009 til 13. april 2010. Beretning fra Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 28. april 2009 til 13. april 2010. I året der er gået har bestyrelsen arbejdet med mange spændende opgaver. Vores største opgave har været projekt udvikling

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen 31.10.14 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret regnskab 4.

Læs mere

Torsten Jensen og Jens Peter Simonsen deltog kun i den første del af mødet (Punkt 1-3).

Torsten Jensen og Jens Peter Simonsen deltog kun i den første del af mødet (Punkt 1-3). TEKNIK OG MILJØ Emne Grønt Råds Møde den 22. november 2018 Mødedato 22. november 2018 Tidspunkt 16:30-19:00 Mødested Lokale 125b Deltagere Egon Petersen (F), Dorte Linder (A, suppleant), Birgitte Rasmussen

Læs mere

Dialogmødets bemærkninger sammenfattes i notat fra samtlige dialogmøder. Se link under statusmeddelelser.

Dialogmødets bemærkninger sammenfattes i notat fra samtlige dialogmøder. Se link under statusmeddelelser. Søg i lokalområdebøger Lokalområde t fagområde Vælg Dialogmøde Fra: Efterår 2013 Til: Efterår 2013 : Nej: Fritekst Søg Demokratieksperimentariet Strategi og sekretariat Dialogmødets bemærkninger sammenfattes

Læs mere

Tisvildelejeforeningen

Tisvildelejeforeningen Dagsorden Generalforsamling Tisvildelejeforeningen 22 juni kl. 10.00 Tisvildeleje 1. Valg af dirigent og referent. Tisvildelejeforeningen 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR. 38 19. november 2015 18:30 21:30 Fløng Forsamlingshus DELTAGERE: AFBUD: Anne Mette, Jeanette, Søren, Kenth, Brian og Lars og Pia Dagsorden jf. forretningsorden: 1. Valg af

Læs mere

Bestyrelsen gik en lille tur!

Bestyrelsen gik en lille tur! Dagsorden 8/9 2006 1 Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab for 2005 og budget for 2007. 4. Fastsættelse af kontingent. 5. Orientering om en lille aftentur

Læs mere

LANDISTRIKTSRÅDET for ASSENS KOMMUNE REFERAT. Generalforsamling og årsmøde i Køng forsamlingshus Byvejen 39, Køng, 5620 Glamsbjerg

LANDISTRIKTSRÅDET for ASSENS KOMMUNE REFERAT. Generalforsamling og årsmøde i Køng forsamlingshus Byvejen 39, Køng, 5620 Glamsbjerg LANDISTRIKTSRÅDET for ASSENS KOMMUNE REFERAT Generalforsamling og årsmøde i Køng forsamlingshus Byvejen 39, Køng, 5620 Glamsbjerg Onsdag den 23.april 2013. kl. 19.00-21.30 D A G S O R D E N 1. Valg af

Læs mere

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af referent og dirigent lokalrådet foreslår Bente Christoffersen og Citta Flensted.

Læs mere

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør Referat af bestyrelsesmøde afholdt den 16. august 2012 kl. 19.00 hos Søren Simonsen, Engerødvej 13, 3200 Helsinge.

Læs mere

torsdag den 28. marts 2019 kl i Fladså Hallens festlokale.

torsdag den 28. marts 2019 kl i Fladså Hallens festlokale. 27/2-19 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Mogenstrup Grundejerforening. Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling torsdag den 28. marts 2019 kl. 1930 i Fladså Hallens festlokale. Dagsorden:

Læs mere

REFERAT af mødet: Punkt Godkendelse af, at indkaldelse til Generalforsamlingen er udsendt rettidigt via Facebook d

REFERAT af mødet: Punkt Godkendelse af, at indkaldelse til Generalforsamlingen er udsendt rettidigt via Facebook d REFERAT af mødet: Punkt Godkendelse af, at indkaldelse til Generalforsamlingen er udsendt rettidigt via Facebook d. 16.2.2018 1 Valg af: Dirigent: John Stemmetællere: Annie & Thomas 2 Valg af referent:

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

Formandsberetning Fjaltring-Trans beboerforening 2018.

Formandsberetning Fjaltring-Trans beboerforening 2018. Formandsberetning Fjaltring-Trans beboerforening 2018. Bestyrelsen ser det som en af sine primære opgave, at holde en god kontakt til Lemvig kommunes embedsmænd og politikker. Vi forsøger at være tovholdere

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl Tilstede: 7 borgere ud over bestyrelsen (den kommende) Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

På vegne af Torben Kelm Danielsen fremsendes hermed en opfølgning på din henvendelse fra d. 9. november 2017

På vegne af Torben Kelm Danielsen fremsendes hermed en opfølgning på din henvendelse fra d. 9. november 2017 Fra: John Axelsen Dato: 29. november 2017 kl. 18.17.22 CET Til: Søren Revsbæk Cc: Morten Hansen , Kirstine Witthøft Arndal Kristensen ,

Læs mere

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling 3. maj 2014 Referat Der var ca. 10 deltagere til generalforsamlingen, incl. bestyrelse og Cyklistforbundets direktør. Valg af ordstyrer og referent

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen

Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen Dato: tirsdag d. 22. januar Tid: 19.00 21.00 Sted: afd. Korskilde Tilstede: Søren Rasmussen Blak, Nina Lise, Karen Berner Skipper, Charlotte Roest, Charlotte Nielsen,

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2014 / 2015

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2014 / 2015 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2014 / 2015 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 3 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2014 og 1 i foråret 2015. Til vore møder er suppleanterne inviteret

Læs mere

åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 11. februar 2010 kl. 17:00 i Løgstør 214

åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 11. februar 2010 kl. 17:00 i Løgstør 214 åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 11. februar 2010 kl. 17:00 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 001. Landsbyudvalget udpegning af formand og valg af næstformand 3 002. Mødekalender for 2010 5 003.

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 Så er endnu et skoleår ved at være gået. Hvor blev det år lige af!!!! Det er fantastisk dejligt vejr, solen skinner og børnene hygger sig i skolegården.

Læs mere

Referat fra årsmøde i Lokalrådet Dato: 23. maj 2011 Sted: Dagmar Bio, Sdr. Felding Referent: JOH/MN

Referat fra årsmøde i Lokalrådet Dato: 23. maj 2011 Sted: Dagmar Bio, Sdr. Felding Referent: JOH/MN Referat fra årsmøde i Lokalrådet Dato: Sted: Dagmar Bio, Sdr. Felding Referent: JOH/MN Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Fremlæggelse af rådets beretning 3. Fremlæggelse af rådets handlingsplan 4. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af møde den Affald Ressourcer. Involvering af lokalråd i ny affaldsplan i Næstved Kommune

Referat af møde den Affald Ressourcer. Involvering af lokalråd i ny affaldsplan i Næstved Kommune Referat af møde den 26.11.2014 Affald Ressourcer Involvering af lokalråd i ny affaldsplan i Næstved Kommune Inddragelse ja tak»d et bliv er v igti e in tidl d dra gt at igt som get s å mu ligt «Næstved

Læs mere

Side borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1

Side borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1 24 borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2 Godkendelse af vedtægter 3 Valg af bestyrelse og suppleanter 4

Læs mere

3. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning, herunder om forretningsførelsen for året 2014

3. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning, herunder om forretningsførelsen for året 2014 Roskilde, den 19. maj 2015 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, og under henvisning til indkaldelse af 28. april 2015 fremsendes hermed endelig dagsorden

Læs mere

Fanefjord Sogns Grundejer- & Beboerforenings historie

Fanefjord Sogns Grundejer- & Beboerforenings historie Fanefjord Sogns Grundejer- & Beboerforenings historie Grundejerforeningen Fanefjord blev oprettet i 1970-71 af folk der var utilfredse med håndteringen af kloakeringen i Damme-Askeby. Axel Knuhtsen blev

Læs mere

Oplæg i Vordingborg Kommune 30. oktober Lokalrådsformand Anders Riberholt Henriksen og Direktør Hanne Ahrens

Oplæg i Vordingborg Kommune 30. oktober Lokalrådsformand Anders Riberholt Henriksen og Direktør Hanne Ahrens Oplæg i Vordingborg Kommune 30. oktober 2018 Lokalrådsformand Anders Riberholt Henriksen og Direktør Hanne Ahrens Program Nærdemokrati i Silkeborg Kommune Kodeks for godt nærdemokrati Nærdemokratiudvalg

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Reerslev-Stærkende Landsbylaug 23. april 2010 i Forsamlingshuset

Referat af generalforsamlingen i Reerslev-Stærkende Landsbylaug 23. april 2010 i Forsamlingshuset Referat af generalforsamlingen i Reerslev-Stærkende Landsbylaug 23. april 2010 i Forsamlingshuset Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat fra. ma-nets generalforsamling den 22. februar Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent

Referat fra. ma-nets generalforsamling den 22. februar Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent Referat fra ma-nets generalforsamling den 22. februar 2018 ca. 35 medlemmer deltog i generalforsamlingen Ad 1 Valg af dirigent Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent Ad 2 Valg af referent Minna

Læs mere

Vester Nebel Lokalråd Borgermøde Referat 15

Vester Nebel Lokalråd Borgermøde Referat 15 Vester Nebel Lokalråd Borgermøde Referat 15 Der er afholdt Borgermøde i... : Vester Nebel Lokalråd Mødedato... D.29.januar 2013 Mødetid... Kl. 19:00 Mødested... Vester Nebel Forsamlingshus Referat udsendt

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Lokalområde Holme-Olstrup / Toksværd

Lokalområde Holme-Olstrup / Toksværd Lokalråd og Toksværd Lokalområde / Toksværd Vi ønsker et stærkt lokalsamfund bygget på sammenhold, omsorg og gensidig respekt! Vi vil være synlige Lokalråd og Toksværd Forord: Hvad og hvorfor har vi sat

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 4. Februar 2010 kl. 19.30 Sted: Årre, Årre kro Deltagere: Fraværende: Bruno Hansen, Jesper Christiansen, Jens Christian Sørensen Connie Ibsen, Niels Jacob Jensen Jens Peter Christensen,

Læs mere

Sent: 16 Mar :06: Peter Michael Nielsen Bodil Christensen. Attachments: Tegning af Skolevej 6.pdf, Årsregnskab 2015.pdf. Hej Peter.

Sent: 16 Mar :06: Peter Michael Nielsen Bodil Christensen. Attachments: Tegning af Skolevej 6.pdf, Årsregnskab 2015.pdf. Hej Peter. From: Sent: 16 Mar 2016 20:06:37 +0100 To: Peter Michael Nielsen Cc: Bodil Christensen Subject: SV: Møde vedr. mulighed for lokaler på tidligere teknisk skole, Skolevej 6, Haarby Attachments: Tegning af

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Grundejerforeningen Wesselsvej

Grundejerforeningen Wesselsvej Grundejerforeningen Wesselsvej 27 marts 2013 Referat af Grundejerforeningen Wesselsvejs ordinære generalforsamling tirsdag den 12 marts 2013 i fælleslokalet Fodbygårdsvej 16, Næstved. Velkomst ved formanden.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Bestyrelsesmødereferat nr. 07 Dato 2011-11-10

Bestyrelsesmødereferat nr. 07 Dato 2011-11-10 Bestyrelsesmødereferat nr. 07 Dato 2011-11-10 Sag Stouby og Omegns Mødedato 2011-11-08 Projekt Bestyrelsesmøde Ref. LJP Fordeling: "Karen Hansen" , , , Jette

Læs mere

referat Handicapråd 19. februar 2015 mødelokale sydfalster, rådhuset kl Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand)

referat Handicapråd 19. februar 2015 mødelokale sydfalster, rådhuset kl Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand) referat Handicapråd 19. februar 2015 dato: sted: mødelokale sydfalster, rådhuset kl. 9.00 tidspunkt: DELTAGERE: Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand) Anne-Lise Rossau Claus Petersen Afbud: Fremmødt SUPpLEANT

Læs mere

SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR SKOLEÅRET 2014/2015.

SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR SKOLEÅRET 2014/2015. SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR SKOLEÅRET 2014/2015. En gang om året skal skolebestyrelsen redegøre for, hvad den har beskæftiget sig med i årets løb. Referater fra de enkelte møder findes på skolens intranet

Læs mere

Kommunens vurdering: Rute 26/Brovej strækningen mellem Nautrup og Harre: IKKE TRAFIKFARLIG

Kommunens vurdering: Rute 26/Brovej strækningen mellem Nautrup og Harre: IKKE TRAFIKFARLIG Kommunens vurdering: Rute 26/Brovej strækningen mellem Nautrup og Harre: IKKE TRAFIKFARLIG Kære Alle Jeg bor på Brovej 5/Rute 26. Måske har I allerede læst flere af mine indlæg i debatten om trafiksikkerheden

Læs mere

(LUP)! Lokal udviklingsplan for Kastrup, Neder Vindinge Næs og Ornebjerg

(LUP)! Lokal udviklingsplan for Kastrup, Neder Vindinge Næs og Ornebjerg (LUP)! Lokal udviklingsplan for Kastrup, Neder Vindinge Næs og Ornebjerg Hvordan skal Den lokale udviklingsplan bruges: et fælles arbejdsdokument i forhold til udvikling af lokalområdet frem mod visionen

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 22. JANUAR 2018 MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP.

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 22. JANUAR 2018 MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 22. JANUAR 2018 STED: MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 12.30 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH BIRTHE FRIIS

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole 1 Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole Dato: Torsdag d. 26/1-2017 kl. 17.30-20.00 Sted: Nørholm Skoles personalerum Der vil blive serveret en let anretning Fraværende med afbud: Anders Efter hvert punkt

Læs mere

Dronninggårdskolens trafikpolitik Juni 2008

Dronninggårdskolens trafikpolitik Juni 2008 s trafikpolitik Juni 2008 Vores ambition er at give de bedste forudsætninger for, at elever, deres forældre og personale kan færdes sikkert omkring skolen i og uden for skoletiden. Også på længere sigt,

Læs mere

Hvordan oplever lokalrådet generelt dialogen med kommunen? - Kommunen er generelt åbent for reel dialog

Hvordan oplever lokalrådet generelt dialogen med kommunen? - Kommunen er generelt åbent for reel dialog Skriv navn på lokalrådet Holme-Olstrup Toksværd Lokalråd Fensmark Skelby og Gunderslev Lokalråd Tybjerg og Omegn Lokalrådet Hyllinge, Marvede, Vallensved, Rislev sogne, samt Ladby, Guderuo og Ganges Bro.

Læs mere

Jungshoved Lokalråd Side 1. Referat af bestyrelsesmøde den 3. januar 2019 kl på Jungshoved skole

Jungshoved Lokalråd Side 1. Referat af bestyrelsesmøde den 3. januar 2019 kl på Jungshoved skole Jungshoved Lokalråd Side 1 Referat af bestyrelsesmøde den 3. januar 2019 kl. 19-22 på Jungshoved skole Deltagere Tilstede Afbud Møderolle Lis Jespersen, formand Jørgen Svendsen, næstformand Torben Svane,

Læs mere

Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse

Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse Generalforsamling torsdag den 6. marts 2014 kl. 19.30 Usserød skole, Kantinen Pkt. 1. Valg af dirigent. Poul Lodberg, nr. 15, blev valgt. Han konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 14. september 2011, kl. 19.00 Sted: Årre, Årre Kro Deltagere: Fraværende: Troels Sandager, Lene Conradsen, Jesper Christiansen, Hans Peter Nielsen Birthe Skovbjerg Ingrid Sand Jens

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Beslutning: Steen R. Jeppson blev valgt som ordstyrer. Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af et ekstra Punkt 9a: Det Grønne Råd.

Beslutning: Steen R. Jeppson blev valgt som ordstyrer. Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af et ekstra Punkt 9a: Det Grønne Råd. REFERAT Møde i Trafik- og Miljøudvalget Dato: Mandag den 8. august 2016 kl. 13-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, 2. sal, lokale 302 Til stede: Svend Aage Sørensen (formand), Arne Bjørn Nielsen, Arvin

Læs mere

Skolen p Islands Brygge skolebestyrelsen:

Skolen p  Islands Brygge skolebestyrelsen: Børne- & Ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat af skolebestyrelsesmøde: Torsdag den 9. januar 2014 kl. 16.30 med efterfølgende nytårskur Fra skolebestyrelsen: Jesper Bintos Katrine Bærentsen

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-12.-2014 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. december 2014 Tidsrum 10.00 12.00 (med efterfølgende spisning

Læs mere

Politik for Nærdemokrati

Politik for Nærdemokrati Politik for Nærdemokrati oktober 2010 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 1.1 Baggrund... 3 1.2 Formål... 3 2 Rammer for nærdemokratiet... 4 2.1 Definition af lokalområder... 4 2.2 Lokal repræsentation...

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde 12. april 2010 Fremmødt: Irene, Lis, Jens, Søren, Bettina, Klavs, Peter, Cecilie, Steffen, Solveig, Per & Lars Mødeleder: Søren Thurøe Referent: Lars Jacobsen 1. Dagsorden godkendt

Læs mere

Hej Jørgen! Jeg har her skrevet tidslinien for ansøgningsprocessen

Hej Jørgen! Jeg har her skrevet tidslinien for ansøgningsprocessen Udvalget for Landdistrikter og Øer 2012-13 ULØ Alm.del Bilag 195 Offentligt Hej Jørgen! Jeg skriver til dig i min egenskab af formand for Grønbjerg-Langelund Lokalråd, og i dette tilfælde, også som den

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 24. april 2o17 KL

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 24. april 2o17 KL Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 24. april 2o17 KL. 19.00 Inden generalforsamlingen er Flygtningekoordinator Sanne Kok bedt om at komme og fortælle om sit arbejde.

Læs mere

Dragør Bevaringsnævn Referat fra møde i Dragør Bevaringsnævn kl. 17 i Lokalarkivet, Stationsvej. Alle medlemmer deltog:

Dragør Bevaringsnævn Referat fra møde i Dragør Bevaringsnævn kl. 17 i Lokalarkivet, Stationsvej. Alle medlemmer deltog: 1 Referat fra møde i torsdag den 22. marts 2012 kl. 17 i Lokalarkivet, Stationsvej 5. Alle medlemmer deltog: David Rehling, formand Birgitte Rinhart Hanne Stockbridge Kenneth Gøtterup Axel Bendtsen Martin

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj Placering: Bjørnehøjskolen» Skolebestyrelsesmøder - Bjørnehøjskolen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: 2017-09-07 Skolebestyrelsen - Bjørnehøj MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus:

Læs mere

Politisk dokument uden resume. Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 8. december 2016 kl

Politisk dokument uden resume. Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 8. december 2016 kl Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 8. december 2016 Michael Skov Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 8. december 2016 kl. 9.30-12.00 Til stede: Formand Thomas Gyldal Petersen, næstformand

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR. 37 3. september 2015 19:30 21:30 Flønghytten DELTAGERE: AFBUD: Anne Mette, Jeanette,, Lars, Brian, Pia og Kenth Dagsorden jf. forretningsorden: 1) Valg af referent 2) Opfølgning

Læs mere

Vedr. rundkørsel ved krydset Hovedvejen/Aulbyvej/Kauslundevej

Vedr. rundkørsel ved krydset Hovedvejen/Aulbyvej/Kauslundevej Middelfart Kommune Trafik og Vejafdelingen Østergade 21 5580 Nørre Aaby Algade 8 DK-5500 Middelfart Telefon: +45 64 41 47 41 info@middelfart-museum.dk www.middelfart-museum.dk Bankkonto: 0755 755-56-80206

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne.

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Dette er sket siden sidste generalforsamling. Generalforsamling 2010 Der var mødt 12 beboere op på generalforsamlingen

Læs mere

Lokalrådet for Lille Næstved området

Lokalrådet for Lille Næstved området Næstved, den 14. september 2018 Referat fra lokalrådsmøde nr. 77. Mødet blev afholdt tirsdag den 11. september 2018 kl. 19.00 til kl. 21.30 på Lille Næstved Skole Herlufsholmvej i mødelokale 1. sal ved

Læs mere

Lokalrådets beretning for det forløbne år og planerne for det kommende år. Generalforsamlingen torsdag den 24.februar 2011 kl.19.

Lokalrådets beretning for det forløbne år og planerne for det kommende år. Generalforsamlingen torsdag den 24.februar 2011 kl.19. Nødebo den 16. februar 2011 Lokalrådets beretning for det forløbne år og planerne for det kommende år. Generalforsamlingen torsdag den 24.februar 2011 kl.19.30 på Nødebo Kro Siden sidste generalforsamling

Læs mere

BESTYRELSESMØDE Tirsdag den 24.januar 2012 kl Fælleshuset, Korshøj 135, Veksø

BESTYRELSESMØDE Tirsdag den 24.januar 2012 kl Fælleshuset, Korshøj 135, Veksø VEKSØ BORGERLAUG R E F E R A T BESTYRELSESMØDE Tirsdag den 24.januar 2012 kl.19.30-22.00 Fælleshuset, Korshøj 135, Veksø Til stede Afbud Fravær Vakant Borgerforeningen. Michael Nørhave Brøndsted. Ole Hovøre

Læs mere

Endnu et år er gået og vi er atter samlet til et afdelingsmøde i afdeling 15.

Endnu et år er gået og vi er atter samlet til et afdelingsmøde i afdeling 15. Beretning fra afdelingsbestyrelsen 2010 Endnu et år er gået og vi er atter samlet til et afdelingsmøde i afdeling 15. Derfor ser vi tilbage på sidste år og kommer med beretningen fra afdelingsbestyrelsen,

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Helle Øst Udviklingsråd Referat Udviklingsrådets Årsmøde Dato: 29. marts 2012, kl. 19.00 Sted: Helle Hallen Dagsorden ifg. Vedtægter: Beslutning: 1. Valg af dirigent og referent 2. Aflæggelse af årsberetning

Læs mere