indebære risiko for interessekonflikter mellem klienter og Advokatfirmaet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "indebære risiko for interessekonflikter mellem klienter og Advokatfirmaet."

Transkript

1 FORRETNINGSBETINGELSER Smith Knudsen Advokatfirma Smith Knudsen er et advokataktieselskab jfr. Retsplejelovens 124 (Smith Knudsen Advokataktieselskab CVR nr ), der ejes af advokaterne Kristian Dalsgaard, Bent Aagaard, Karsten Hjorth Larsen og Janny Lundhus Mikkelsen. Advokatfirmaet og dets advokater er, foruden de generelle selskabsretlige regler, underlagt Retsplejelovens regler om god advokatskik jfr. Retsplejelovens 126 og de regler, Advokatsamfundet har udstedt med hjemmel i Retsplejelovens 127 om betroede midler (klientkonti) samt Advokatsamfundets Advokatetiske Regler (AER). Endvidere er Advokatfirmaet underlagt regler i "Hvidvaskloven" (Lov nr. 117 af ). Nærmere oplysninger om disse regler kan fås ved henvendelse til Advokatfirmaet eller hos Advokatsamfundet, Kronprinsessegade 28, 1306 København K ( Advokatfirmaet er medlem af brancheorganisationen Danske Advokater ( Hvis ikke andet specifikt er aftalt ved sagens overgivelse, gælder følgende: 1.0 Hvervet Hvervets art og omfang aftales ved overgivelse af sagen. Advokatfirmaet er pligtig at behandle sagen på den mest økonomiske måde for klienten jfr. i øvrigt de Advokatetiske Regler (AER) fra Advokatsamfundet. 1.2 Inden for lovens og AER's rammer, samt Advokatfirmaets firmapolitik i øvrigt, er Advokatfirmaet berettiget til at afvise en sag eller en repræsentation, der skønnes at indebære risiko for interessekonflikter mellem klienter og Advokatfirmaet. 1.3 Klientrelationen Advokatfirmaet tilstræber i høj grad at udvise god advokatskik, og at drive en effektiv og moderne virksomhed, hvor der ikke kan rejses berettiget kritik for valg af metoder, sagsbehandling eller det faglige niveau Advokatfirmaet vil ikke anse sig for pligtig at gå længere eller videre i sin repræsentation, end varetagelse af klientens interesser efter Advokatfirmaets opfattelse berettiger Advokatfirmaet forbeholder sig at frasige sig et hverv straks eller under sagens behandling, såfremt det måtte forekomme moralsk anstødeligt.

2 1.3.4 Advokatfirmaet medvirker under ingen omstændigheder til forhold, der kan være i strid med lovgivningen, AER eller de almindelige regler, der kan udledes af praksis for god advokatskik Advokatfirmaet forudsætter at modtage alle relevante og forespurgte oplysninger fra klienten. Hvis det måtte vise sig ikke at være tilfældet, eller hvis klientens oplysninger i øvrigt måtte vise sig bevidst forkerte, fejlagtige eller på anden vis ukomplette, vil Advokatfirmaet være berettiget til straks at afslutte og afregne hvervet. 1.4 Advokatfirmaet skal i henhold til "Hvidvaskloven" generelt sikre dokumentation for klientens identitet, hvorved som minimum kræves forevisning (og kopiering) af førerbevis, pas eller tilsvarende fotodokumentation, der opbevares til brug herfor i den konkrete sag og ved eventuelle fremtidige hverv. Advokatfirmaet har ret til at iværksætte selvstændige undersøgelser og foretage registreringer af persondata og betalinger i overensstemmelse med lovgivningens regler til imødegåelse af hvidvask. Ved mistanke om forsøg på hvidvask har Advokatfirmaet i henhold til lovgivningen indberetningspligt. 1.5 Klienten er forpligtet til at oplyse om forhold, der kan risikere at være eller komme til at udgøre en interessekonflikt mellem klienten og Advokatfirmaet og herunder dets advokater eller andre medarbejdere. Det gælder økonomiske mellemværender, forretningsrelationer, hverv som har været udført for klientens reelle modpart. Advokatfirmaet foretager en selvstændig undersøgelse at afklare eventuelle interessekonflikter og vil ved enhver risiko for interessekonflikt afvise hvervet. Opstår en risiko for eller en aktuel interessekonflikt under hvervets udførelse, vil Advokatfirmaet standse arbejdet, men sikre klienten mod retstab og medvirke til hvervet kan overtages af anden advokat. 2.0 Kommunikation Kontakt mellem Advokatfirmaet, klienter og modparter foregår pr. bud, post eller telefon. Advokatfirmaet er altid berettiget til at telefaxe eller forsende med e-post til andre advokatfirmaer og dommerkontorer uden klientens forudgående tilladelse Kommunikation via telefax eller e-post sker (bortset fra de i stk. 1 nævnte tilfælde) efter klientens godkendelse, og på klientens ansvar for evt. uvedkommendes adgang eller bevidste og ubevidste forvanskning under forsendelsen. Kryptering foretages ikke Klientens henvendelse til Advokatfirmaet pr. fax eller anses for en positiv godkendelse af denne kommunikationsform i forhold til klienten Henvendelser pr. fra afsendere, der ikke umiddelbart kan identificeres, eller som ikke umiddelbart kan konstateres at vedrøre en verserende sag, forbeholdes slettet uåbnet.

3 2.3 Advokatfirmaet fraskriver sig generelt og uden begrænsninger ansvaret for uvedkommendes adgang til telefax- og -forsendelser. 2.4 Advokatfirmaet er i henhold til AER ikke berettiget til at rette direkte henvendelse på en klients vegne til en modpart, der i den pågældende sammenhæng er repræsenteret ved advokat, med undtagelse af uopsættelige tilfælde, eller hvor det følger af lovgivningens formkrav, og hvor varetagelse af klientens klare interesser nødvendiggør det. 2.5 Advokatfirmaet er ikke i forbindelse med en retssag eller anden tvistebehandling berettiget til at rette henvendelse til retsinstansen, uden samtidigt at orientere øvrige parter, herunder med kopi af skriftlige henvendelser. 2.6 Advokatfirmaet udtaler sig ikke til pressen eller andre uvedkommende, og offentliggør i øvrigt ikke, heller ikke i anonymiseret form, oplysninger vedrørende verserende eller tidligere behandlede sager, uden udtrykkelig godkendelse fra klienten. I særlige uopsættelige tilfælde, hvor varetagelse af klientens klare interesser nødvendiggør sådanne udtalelser, og hvor klienten ikke kan kontaktes, forbeholder Advokatfirmaet sig at kunne fremsætte sådanne udtalelser m.v. 2.7 Afsluttede sager arkiveres i min. 5 år fra endelig afregning (klientens betaling af slutregningen). Originale dokumenter udleveres til klienten ved sagens afslutning. Klienten orienteres under sagens behandling med kopier af relevant korrespondance og dokumenter. Hvis klienten efter hvervets afslutning udbeder sig kopier af materiale fra den arkiverede sag, vil der kunne kræves et honorar for fremskaffelse og kopiering af materialet. 2.8 Advokatfirmaet bestræber sig på gennem et gensidigt tillidsfuldt samarbejde med klienten at opnå et optimalt resultat. Konstateres forhold fra klientens side, der rejser tvivl om denne fundamentale præmis for samarbejdet, f.eks. klientens optagelser af samtaler med Advokatfirmaet uden forudgående og udtrykkeligt samtykke hertil, forbeholder Advokatfirmaet sig straks at afslutte hvervet og afregne sagen. 2.9 Korrespondance mellem Advokatfirmaet og klienten anses for afsendt og modtaget i fuld fortrolighed. Advokatfirmaet må dog inden for hvervets rammer fremlægge korrespondance m.v. som bilag under tvister, der behandles i Retten eller ved Voldgift eller lignende, samt fremsende kopier til modparten m.v. som led i sagsbehandlingen Ophavsret 3.1 Advokatfirmaet har ophavsret til dokumenter, der udfærdiges til klienter eller til klienters brug. 3.2 Der må ikke ske kopiering, hverken fotografisk, digitalt eller ved overskrivning, og hverken helt eller delvist, af dokumenter, som Advokatfirmaet har udfærdiget, medmindre det pågældende dokument er bestemt dertil efter sin art.

4 3.3 Hvis der i strid med denne bestemmelse er gjort brug af dokumenter, hvortil Advokatfirmaet havde ophavsret, kan Advokatfirmaet kræve erstatning, samt tillige beregne sig et rimeligt vederlag efter omstændighederne for hver enkelt kopiering og/eller anvendelse, der er sket. 4.0 Salærberegning 4.1 Afregningsgrundlag Afregning sker med udgangspunkt i registreret netto-tidsforbrug for Advokatfirmaets medarbejdere på sagen fra dens overgivelse til hvervets afslutning Afregning tager i øvrigt hensyn til hvervets karakter og omfang, klientinteressen i hvervet, det ansvar, der er knyttet til hvervet, den specialistviden, der er nødvendig og som udnyttes ved hvervets løsning, omstændighederne og den hast og den komprimering af arbejdsindsatsen, der har været nødvendig, samt det opnåede resultat. 4.2 Tidsregistrering omfatter arbejde, der kan relateres til sagen, bl.a. møder, telefonsamtaler, nødvendig eller aftalt transporttid, retsmøder, udarbejdelse af dokumenter, korrespondance, juridiske undersøgelser, forberedelsestid, og arbejde med sagen i øvrigt. 4.3 Tidsforbrug Timetaksten, hvis en sådan kan finde anvendelse i den pågældende sagstyper, er for jurister, gradueret efter, den specialistviden, der er nødvendig, og efter juristens anciennitet ud fra en norm for en nyuddannet advokat. Timetaksten inkluderer ikke som udgangspunkt sekretærtid, hvor der udføres et væsentligt selvstændigt arbejde fra sekretærens side, som f.eks. udarbejdelse af boopgørelser eller lignende, der kræver særlig indsigt eller uddannelse Sekretærtid afregnes efter sagens karakter kun, hvor der udføres et væsentligt selvstændigt arbejde fra sekretærens side, som f.eks. udarbejdelse af boopgørelser eller lignende, der kræver særlig indsigt eller uddannelse. 4.4 Sagen afregnes senest ved hvervets afslutning, men vil i øvrigt blive afregnet løbende månedsvis eller kvartalsvis, og i øvrigt hvor sagsbehandlingen har nået et stadie, hvor det vil være relevant at afregne den hidtil udførte bistand, f.eks. efter delprocedure, forberedelsens afslutning, og efter domsforhandlingen ved en retssag. 4.5 Depositum

5 4.5.1 Der kan opkræves et depositum, hvis størrelse fastsættes ud fra sagens karakter, og som fastsættes ved eller straks efter hvervets overgivelse, eller straks efter ændring eller udvidelse af det oprindelige hverv, hvis sagen skifter karakter eller udvides Stilles depositum ikke som krævet, er Advokatfirmaet ikke pligtig at påbegynde eller fortsætte hvervet. 5.0 Udlæg m.v. 5.1 Forudbetaling Advokatfirmaet kan kræve forudbetaling af positive udlæg til retsafgift, porto, kopier, tingbogsoplysninger, kørsel efter Statens takster, taxa- og flyregninger og nødvendigt hotelophold eller andet fra klienten Hvis forudbetaling ikke sker som krævet, er Advokatfirmaet ikke pligtig at fortsætte hvervet. 5.2 Har Advokatfirmaet afholdt udgifter for klienten skal de godtgøres på anfordring. 5.3 Det i 4, stk. 5 omtalte depositum, dækker tillige positive udlæg, der måtte være afholdt af Advokatfirmaet. 5.4 For masseforsendelser (udover almindelig korrespondance), anbefalede og nødvendige skrivelser samt andre forsendelsesomkostninger, skal klienten godtgøre Advokatfirmaets udlæg jfr. foran stk For kopier beregnes kr. 1,50 ekskl. moms pr. stk. i forhold til klienten jfr. foran stk Det sker ved kopiering i større mængder, normalt mere end 10 kopier. 5.6 Ved ejendomshandler opkræves til dækning af porto og kopier et fast beløb på kr. 200,- ekskl. moms, samt gebyr til tingbogsoplysning på op til kr. 150,- (momsfri), foruden positive udlæg til tingbogsoplysninger, kommunalt ejendomsoplysningsskema m.v. 6.0 Betalingsbetingelser Udgifter, der er udlagt eller afholdt af Advokatfirmaet i forbindelse med sagens behandling forfalder for klienten til betaling straks ved påkrav. 6.2 Salær forfalder til betaling straks ved fakturering. Der beregnes morarente 30 dage fra fakturadato. 6.3 Tilgodehavender forrentes som minimum efter Renteloven morarentesats.

6 6.4 Manglende rettidig betaling er væsentlig misligholdelse, uanset beløbets størrelse, og berettiger Advokatfirmaet til omgående at afslutte hvervet og afregne sagen endeligt, samt til at afslutte og afregne andre verserende selvstændige hverv for klienten. Der kan endvidere beregnes rykkergebyr med kr. 100,- pr. forsendelse, ligesom tilgodehavendet kan overgives til inkasso. 7.0 Generelt 7.1 Advokatpligterne Advokatfirmaets advokater er medlemmer af Advokatsamfundet og iagttager de pligter, der følger heraf med hensyn til behandling og placering af betroede midler på klientkonti, salærberegning, iagttagelse af god advokatskik, ansvarsforsikring m.m Midler fra klienter, der betros Advokatfirmaet, indsættes på klientkonto i henhold til Advokatsamfundets forskrifter. Renter, der tilskrives en særskilt klientkonto tilfalder klienten. 7.2 Advokatmyndighederne Advokatfirmaet, og dets advokaters virke og salærberegning kan indbringes for Advokatnævnet efter de herom gældende regler (nærmere oplysninger og klagevejledning kan indhentes hos Advokatfirmaet eller direkte hos Advokatsamfundet) Eventuelle klager sendes til Advokatnævnets og kredsbestyrelsernes sekretariat, Kronprinsessegade 28, 1306 København K. Klageskema kan downloades fra Bemærk den særlig korte klagefrist for adfærdsklager. 7.3 Ansvarsbegrænsning Advokatfirmaets ansvar er begrænset til maksimalt 20 mio. kr. pr. hverv (12 mio. kr. for bestyrelsesansvar), idet der ikke i samme år til samme klient kan udbetales et beløb, der overstiger dette maksimum Advokatfirmaet har tegnet advokatansvarsforsikring i et anerkendt forsikringsselskab. 7.4 Advokatfirmaet bestræber sig på at forbedre sagsbehandlingen og skabe mest mulig klient-tilfredshed (value for money). Hvis der er grund til kritik af Advokatfirmaets sagsbehandling, vil vi meget gerne kontaktes derom, så fejlen kan rettes. På forhånd tak.

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER Med mindre andet skriftligt er aftalt, gælder følgende forretningsbetingelser for ethvert arbejde og enhver opgave, der udføres af Smith Knudsen Advokatfirma: 1.0 Juridisk identitet og regulering FORRETNINGSBETINGELSER

Læs mere

1. Generelt Disse almindelige forretningsbetingelser er gældende i forholdet mellem kontoret og klienten, med mindre andet skriftligt er aftalt.

1. Generelt Disse almindelige forretningsbetingelser er gældende i forholdet mellem kontoret og klienten, med mindre andet skriftligt er aftalt. Forretningsbetingelser 1. Generelt Disse almindelige forretningsbetingelser er gældende i forholdet mellem kontoret og klienten, med mindre andet skriftligt er aftalt. 2. Kontorets pligter Ved behandlingen

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER SKOV ADVOKATER ADVOKATAKTIESELSKAB. Version af 20. juni 2018 SKOV ADVOKATER

FORRETNINGSBETINGELSER SKOV ADVOKATER ADVOKATAKTIESELSKAB. Version af 20. juni 2018 SKOV ADVOKATER FORRETNINGSBETINGELSER SKOV ADVOKATER ADVOKATAKTIESELSKAB J.nr.: TBA37432HAW /JH Version af 20. juni 2018 SKOV ADVOKATER Advokataktieselskab Havneparken 4 DK-7100 Vejle Telefon: +45 76 40 70 00 Telefax:

Læs mere

Alle advokater hos Nyborg & Rørdam er beskikkede som advokater af Justitsministeriet i Danmark og er medlemmer af Advokatsamfundet.

Alle advokater hos Nyborg & Rørdam er beskikkede som advokater af Justitsministeriet i Danmark og er medlemmer af Advokatsamfundet. NYBORG & RØRDAM ADVOKATFIRMA P/S FORRETNINGSBETINGELSER Medmindre andet aftales skriftligt, er disse forretningsbetingelser gældende for opgaver, som klienten anmoder Nyborg & Rørdam Advokatfirma P/S (

Læs mere

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR ADVOKATFIRMAET FRANK IBRUG

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR ADVOKATFIRMAET FRANK IBRUG SKT. CLEMENS TORV 17 DK-8000 AARHUS C TEL (+45) 86 13 86 00 ADV@FRANKIBURG.DK WWW.FRANKIBURG.DK BANK 4387 0016858188 SWIFT-BIC DABADKKK IBAN DK3330000016858188 ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR ADVOKATFIRMAET

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER HASSERISVEJ 174 9000 AALBORG FAX 98 12 98 55 TELEFON 98 12 98 00 26.02.2015 MORTEN JENSEN (H) JAN HELLMUND JENSEN (L) THOMAS SCHULTZ (L) STEPHAN MUURHOLM (H) MIKKI NIELSEN (H) ULLA SKOV (H) PREBEN BANG

Læs mere

DENLAW ADVOKATER JULIAN JENSEN ADVOKAT, LL.M.

DENLAW ADVOKATER JULIAN JENSEN ADVOKAT, LL.M. DENLAW Advokater Julian Jensen Advokat, LL.M. Østergade 55 1100 København K T: +45 33 13 15 11 M: +45 27 28 01 51 E: jj@denlaw.dk H: www.denlaw.dk CVR-nr.: 33443129 FORRETNINGSBETINGELSER Advokatfirmaet

Læs mere

Forretningsbetingelser for Rønne & Lundgren

Forretningsbetingelser for Rønne & Lundgren Forretningsbetingelser for Rønne & Lundgren 1. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER Rønne & Lundgren Advokatpartnerselskab ( R&L ) CVR-nr. 36 44 20 42 Tuborg Havnevej 19 2900 Hellerup 2. GENERELT 2.1 Nærværende forretningsbetingelser

Læs mere

F O R R E T N I N G S B E T I N G E L S E R F O R A D V O K A T F I R M A E T B O H A N S E N & M O R T E N H A R T E L I U S

F O R R E T N I N G S B E T I N G E L S E R F O R A D V O K A T F I R M A E T B O H A N S E N & M O R T E N H A R T E L I U S ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS BO HANSEN Advokat Møderet for Højesteret MORTEN HARTELIUS Advokat Møderet for Landsret Aut. bobebehandler F O R R E T N I N G S B E T I N G E L S E R F O R A

Læs mere

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR ADVOKATFIRMAET FRANK IBRUG

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR ADVOKATFIRMAET FRANK IBRUG ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR ADVOKATFIRMAET FRANK IBRUG 1. GENERELT 1.1. Medmindre andet konkret er aftalt, er nærværende forretningsbetingelser gældende for enhver rådgivningsydelse (opdraget),

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LETT

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LETT LETT Advokatpartnerselskab Rådhuspladsen 4 1550 København V Tlf. 33 34 00 00 Fax 33 34 00 01 CVR 35 20 93 52 FORRETNINGSBETINGELSER FOR LETT lett@lett.dk www.lett.dk Disse forretningsbetingelser gælder

Læs mere

Forretningsbetingelser for Advokatfirmaet Hindkjær

Forretningsbetingelser for Advokatfirmaet Hindkjær Grønnegade 2, 1. sal 8000 Aarhus C Tlf: 75 75 25 25 Mail: post@hindkjaerlaw.com CVR DK 36 13 25 07 Bank: 2316 6278837856 www.hindkjaerlaw.com Forretningsbetingelser for Advokatfirmaet Hindkjær Disse forretningsbetingelser

Læs mere

Forretningsbetingelser for Advokatfirmaet Hindkjær

Forretningsbetingelser for Advokatfirmaet Hindkjær Grønnegade 2, 1. sal 8000 Aarhus C Tlf: 75 75 25 25 Mail: post@hindkjaerlaw.com CVR DK 36 13 25 07 Bank: 2316 6278837856 www.hindkjaerlaw.com Forretningsbetingelser for Advokatfirmaet Hindkjær Disse forretningsbetingelser

Læs mere

Opdraget Copenhagen Counsel s opdrag omfatter juridisk rådgivning og afgrænses i samarbejde med Klienten.

Opdraget Copenhagen Counsel s opdrag omfatter juridisk rådgivning og afgrænses i samarbejde med Klienten. FORRETNINGSBETINGELSER Nærværende Forretningsbetingelserne gælder, medmindre andet konkret er aftalt på skrift, for alle advokatopgaver, som Copenhagen Counsel Advokatpartnerselskab udfører for Klienten.

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER Advokatfirmaet Drachmann Advokatpartnerselskab CVR-nr. 36 89 79 61 Skolegade 24 4800 Nykøbing Falster Nygade 1A 4900 Nakskov Telefon 54 84 50 50 www.drachmann.com FORRETNINGSBETINGELSER Forretningsbetingelserne

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER Forretningsbetingelserne er gældende for enhver opgave ( Neugarden ) udfører, med mindre andet er aftalt. 1. NEUGARDEN ADVOKATER Når Neugarden påtager sig en opgave indgår kunden

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER Forretningsbetingelserne er gældende for enhver opgave Neugarden Advokatpartnerselskab ( Neugarden ) udfører, med mindre andet er aftalt. 1. NEUGARDEN ADVOKATER Når Neugarden påtager

Læs mere

1. Advokatopdragets omfang og indhold

1. Advokatopdragets omfang og indhold DLA Piper Denmark Advokatpartnerselskab Rådhuspladsen 4 1550 København V Tlf. +45 33 34 00 00 Fax +45 33 34 00 01 CVR 35 20 93 52 denmark@dlapiper.com www.dlapiper.com FORRETNINGSBETINGELS ER FOR DLA PIPER

Læs mere

Bachmann/Partners opdrag omfatter juridisk rådgivning og afgrænses i samarbejde med Klienten.

Bachmann/Partners opdrag omfatter juridisk rådgivning og afgrænses i samarbejde med Klienten. CVR-nr. 39 55 25 90 FORRETNINGSBETINGELSER GÆLDENDE FRA 18. OKTOBER 2018 Bachmann/Partners Advokatpartnerselskab kan kontaktes på følgende adresser: Aarhus: København: Europahuset Brønnums Hus Europaplads

Læs mere

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har direktør D på vegne af Virksomhed X klaget over indklagede.

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har direktør D på vegne af Virksomhed X klaget over indklagede. København, den 11. november 2013 J.nr. 2012-869/SAF/LOV 6. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har direktør D på vegne af Virksomhed X klaget over indklagede. Sagens tema: Virksomhed

Læs mere

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [advokat A] klaget over [advokat B], og [advokat B] har klaget over [advokat A].

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [advokat A] klaget over [advokat B], og [advokat B] har klaget over [advokat A]. København, den 25. november 2015 Sagsnr. 2015-2549/MKJ 2. og 5. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [advokat A] klaget over [advokat B], og [advokat B] har klaget over [advokat

Læs mere

Forretningsbetingelser for Patriotisk Selskab

Forretningsbetingelser for Patriotisk Selskab Forretningsbetingelser for Patriotisk Selskab 1. Anvendelse og gyldighed A. Nærværende forretningsbetingelser er gældende for enhver ydelse fra Patriotisk Selskab, medmindre betingelserne er fraveget ved

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER FOR DLA PIPER DEN- MARK ADVOKATPARTNERSELSKAB

FORRETNINGSBETINGELSER FOR DLA PIPER DEN- MARK ADVOKATPARTNERSELSKAB DLA Piper Denmark Advokatpartnerselskab Rådhuspladsen 4 1550 København V Tlf. +45 33 34 00 00 Fax +45 33 34 00 01 CVR 35 20 93 52 denmark@dlapiper.com www.dlapiper.com FORRETNINGSBETINGELSER FOR DLA PIPER

Læs mere

Disse forretningsbetingelser gælder for alle CERTA s opdrag, medmindre andet er aftalt med klienten.

Disse forretningsbetingelser gælder for alle CERTA s opdrag, medmindre andet er aftalt med klienten. CERTA S FORRETNINGSBETINGELSER Disse forretningsbetingelser gælder for alle CERTA s opdrag, medmindre andet er aftalt med klienten. Opdraget CERTA s opdrag omfatter bistand i forbindelse med sikkerhedsmæssige

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LEVERING AF YDELSER PR

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LEVERING AF YDELSER PR INDLEDNING Nærværende forretningsbetingelser, eventuelt aftalebrev samt eventuelle skriftlige ændringer hertil udgør den samlede aftale (Aftalen) mellem kunden (Kunden) og Beierholm Statsautoriseret Revisionspartnerselskab,

Læs mere

K E N D E L S E. Klager har desuden klaget over indklagedes salær på kr. inkl. moms i sagen.

K E N D E L S E. Klager har desuden klaget over indklagedes salær på kr. inkl. moms i sagen. København, den 19. februar 2013 Sagsnr. 2011 2893/HCH/JML 6. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har klager klaget over indklagede. Sagens tema: Klager har klaget over, at indklagede

Læs mere

K E N D E L S E. Datoen for klagen: Klagen er modtaget i Advokatnævnet den 11. september 2012 fra Retten i (bynavn).

K E N D E L S E. Datoen for klagen: Klagen er modtaget i Advokatnævnet den 11. september 2012 fra Retten i (bynavn). København, den 20. december 2013 Sagsnr. 2012-2998/3KR/AKC/LOV 3. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har X firma v/y klaget over indklagede advokatfirma. Sagens tema: X firma v/y har

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser for erhvervsklienter, herunder hvidvaskning

Almindelige forretningsbetingelser for erhvervsklienter, herunder hvidvaskning Almindelige forretningsbetingelser for erhvervsklienter, herunder hvidvaskning Disse forretningsbetingelser gælder for enhver opgave, som en erhvervsklient beder Trade Institute Scandinavia (vi) om at

Læs mere

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har advokat A på vegne af et forsikringsselskab og et byggeselskab klaget over indklagede.

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har advokat A på vegne af et forsikringsselskab og et byggeselskab klaget over indklagede. København, den 30. september 2013 Sagsnr. 2011-4523/CHN/JML 5. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har advokat A på vegne af et forsikringsselskab og et byggeselskab klaget over indklagede.

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

Forretningsbetingelser Dansk maj 2013

Forretningsbetingelser Dansk maj 2013 Forretningsbetingelser Dansk maj 2013 1. Indledning 1.1 Formål Disse forretningsbetingelser indeholder de vilkår, som gælder for Bird & Bird Advokatpartnerselskabs levering af ydelser til klienter. Disse

Læs mere

Regler for mediation. J.nr.: K Regler for mediation

Regler for mediation. J.nr.: K Regler for mediation Regler for mediation J.nr.: K-53 2015 Regler for mediation Voldgiftsinstituttet anbefaler følgende mediationsklausul: Enhver tvist, som måtte opstå i forbindelse med denne kontrakt, herunder tvister vedrørende

Læs mere

K E N D E L S E. X har endvidere klaget over advokat B s salær på kr. inkl. moms.

K E N D E L S E. X har endvidere klaget over advokat B s salær på kr. inkl. moms. København, den 13. december 2012 Sagsnr. 2011-2636/SAF/JML 5. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har X klaget over A Advokatanpartsselskab, Vojens. Sagens tema: X, der var involveret

Læs mere

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over advokat Wivi H. Larsen som principal for advokatfuldmægtig [A], Glostrup.

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over advokat Wivi H. Larsen som principal for advokatfuldmægtig [A], Glostrup. København, den 20. december 2017 Sagsnr. 2017-2339/ADH 2. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over advokat Wivi H. Larsen som principal for advokatfuldmægtig [A],

Læs mere

COMPASS ADVOKATFIRMAS FORRETNINGSBETINGELSER

COMPASS ADVOKATFIRMAS FORRETNINGSBETINGELSER COMPASS ADVOKATFIRMAS FORRETNINGSBETINGELSER Forretningsbetingelserne gælder for alle advokatopgaver, som Compass Advokatfirma udfører for kunden, i det omfang de ikke konkret er fraveget ved anden skriftlig

Læs mere

Nøgle til reglerne om oplysningspligt i de advokatetiske regler hvor findes baggrunden for de enkelte bestemmelser?

Nøgle til reglerne om oplysningspligt i de advokatetiske regler hvor findes baggrunden for de enkelte bestemmelser? Nøgle til reglerne om oplysningspligt i de advokatetiske regler hvor findes baggrunden for de enkelte bestemmelser? Regel i AER ikke bindende 3.3.1. Advokaten skal af egen drift oplyse klienten om følgende:

Læs mere

København, den 28. februar 2014

København, den 28. februar 2014 København, den 28. februar 2014 Sagsnr. 2013-1775/8KR/HCH 5. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har advokat A på vegne af klager klaget over indklagede. Sagens tema: Advokat A har

Læs mere

1. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har ejerforeningen X ved Y klaget over advokatfirma A.

1. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har ejerforeningen X ved Y klaget over advokatfirma A. København, den 7. maj 2014 Sagsnr. 2013-2715/2KR/CBW 1. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har ejerforeningen X ved Y klaget over advokatfirma A. Sagens tema: Ejerforeningen X ved

Læs mere

K E N D E L S E. Sagsfremstilling: Klager erhvervede ved skøde af 23. oktober 2007 ejendommen (adresse), fra sin mor X, som sad i uskiftet bo.

K E N D E L S E. Sagsfremstilling: Klager erhvervede ved skøde af 23. oktober 2007 ejendommen (adresse), fra sin mor X, som sad i uskiftet bo. København, den 20. december 2013 Sagsnr. 2012-3303/3KR/AKC/LOV 1. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har klager klaget over indklagede. Sagens tema: Klager har klaget over indklagedes

Læs mere

København, den 26. september 2014 Sagsnr og /CBW 1. advokatkreds K E N D E L S E

København, den 26. september 2014 Sagsnr og /CBW 1. advokatkreds K E N D E L S E København, den 26. september 2014 Sagsnr. 2014 971 og 2014 972 /CBW 1. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [klager 1] og [klager 2] klaget over [indklagede 1] og [indklagede 2],

Læs mere

5. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over [indklagede], [bynavn].

5. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over [indklagede], [bynavn]. København, den 19. september 2016 Sagsnr. 2016-1076/MKJ 5. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over [indklagede], [bynavn]. Klagens tema: [Klager] har klaget over,

Læs mere

1. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har Klager klaget over advokat Eivind Frederik Kramme, København.

1. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har Klager klaget over advokat Eivind Frederik Kramme, København. København, den 26. juni 2014 Sagsnr. 2013-3627/LRA 1. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har Klager klaget over advokat Eivind Frederik Kramme, København. Sagens tema: Klager har klaget

Læs mere

København, den 11. marts 2014

København, den 11. marts 2014 København, den 11. marts 2014 Sagsnr. 2012-1725/2KR/TRA/JML 3. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har Klager klaget over Indklagede A/S. Sagens tema: Klager har klaget over Indklagede

Læs mere

8. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har X klaget over advokat A.

8. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har X klaget over advokat A. København, den 13. september 2012 J.nr. 2010-03-0817/JSC/JML 8. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har X klaget over advokat A. Sagens tema: X har klaget over advokat A s salær på

Læs mere

København, den 27. juni 2011 J. nr. 2010-03-0777 K E N D E L S E

København, den 27. juni 2011 J. nr. 2010-03-0777 K E N D E L S E København, den 27. juni 2011 J. nr. 2010-03-0777 GYS/CSI/JML 1. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har X ApS v/direktør Y klaget over advokatfirmaet A og advokat B. Sagens tema: Klagen

Læs mere

Advokatetiske regler (Advokatrådets vejledende regler)

Advokatetiske regler (Advokatrådets vejledende regler) Advokatetiske regler (Advokatrådets vejledende regler) 1. Indledning 1.1 Advokatens stilling i samfundet I et retssamfund indtager advokaten en særlig stilling. Advokatens opgave er at fremme retfærdighed

Læs mere

Sideaftale I. Mellem. Forest Hill Property ApS CVR nr. 29 19 03 80 Plejeltvej 20 3100 Hornbæk (i det følgende kaldet udlejer)

Sideaftale I. Mellem. Forest Hill Property ApS CVR nr. 29 19 03 80 Plejeltvej 20 3100 Hornbæk (i det følgende kaldet udlejer) J.nr. 21008170 baa/gj Kristian Dalsgaard, Advokat (H) Bent Aagaard, Advokat (H) Karsten Hjorth Larsen, Advokat (H) Janny L. Mikkelsen, Advokat (H) Claus M. Klausen, Advokat (L) Ruth Caddock Hansen, Solicitor,

Læs mere

K E N D E L S E. Den 3. august 2012 fremsendte indklagede en ordrebekræftelse med prisoplysning samt et udkast til testamente.

K E N D E L S E. Den 3. august 2012 fremsendte indklagede en ordrebekræftelse med prisoplysning samt et udkast til testamente. København, den 27. november 2013 Sagsnr. 2013-366/AKC/LOV 3. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har klager X og klager Y klaget over indklagede. Sagens tema: Klager X og klager Y har

Læs mere

1) De vigtigste elementer i den rådgivning og bistand, I kan forvente at få fra mig.

1) De vigtigste elementer i den rådgivning og bistand, I kan forvente at få fra mig. Navn (her indskrives Deres navn / firmanavn) Adresse (her indskrives den adresse vi kan kontakte Dem på) Telefon (her indskrives kontakttelefonnummer) e-mail (her indskrives den mailadresse vi kan skrive

Læs mere

K E N D E L S E. Datoen for klagen: Klagen er modtaget i Advokatnævnet den 30. december 2009.

K E N D E L S E. Datoen for klagen: Klagen er modtaget i Advokatnævnet den 30. december 2009. København, den 6. september 2012 Sagsnr. 2010 31/ SMO/JML 2. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har advokat [A] klaget på vegne af [Klager 1] og [Klager 2] samt [Klager 3] og [Klager

Læs mere

DE ADVOKATETISKE REGLER (Vil blive anvendt af Advokatrådet fra 1. oktober 2011)

DE ADVOKATETISKE REGLER (Vil blive anvendt af Advokatrådet fra 1. oktober 2011) DE ADVOKATETISKE REGLER (Vil blive anvendt af Advokatrådet fra 1. oktober 2011) 1 Advokatens stilling i samfundet Advokaten indtager i et retssamfund en særlig stilling. Advokatens opgave er at fremme

Læs mere

Vedtægter Danske Malermestres garantiordning

Vedtægter Danske Malermestres garantiordning Vedtægter Danske Malermestres garantiordning 1. Formål Garantiordningens formål er at bevare og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og malervirksomheder, der er medlem af Danske Malermestre

Læs mere

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [advokat A] på vegne af [klager] (nu under konkurs) klaget over [advokat B], [bynavn].

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [advokat A] på vegne af [klager] (nu under konkurs) klaget over [advokat B], [bynavn]. København, den 7. januar 2015 Sagsnr. 2014-1196/CBW 2. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [advokat A] på vegne af [klager] (nu under konkurs) klaget over [advokat B], [bynavn].

Læs mere

K E N D E L S E. Klager 1 og Klager 2 har endvidere klaget over indklagedes salær på 28.435 kr. inkl. moms.

K E N D E L S E. Klager 1 og Klager 2 har endvidere klaget over indklagedes salær på 28.435 kr. inkl. moms. København, den 9. december 2013 Sagsnr. 2012-463/MKJ/JML 6. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har Klager 1 og Klager 2 klaget over indklagede. Sagens tema: Klager 1 og Klager 2 har

Læs mere

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [klager 1] og [klager 2] klaget over daværende advokat Henrik Lindahl.

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [klager 1] og [klager 2] klaget over daværende advokat Henrik Lindahl. København, den 20. december 2017 Sagsnr. 2017-2251/ADH K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [klager 1] og [klager 2] klaget over daværende advokat Henrik Lindahl. Klagens tema: [Klager 1] og

Læs mere

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har klager X og klager Y klaget over indklagede advokatfirma.

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har klager X og klager Y klaget over indklagede advokatfirma. København, den 20. december 2013 Sagsnr. 2012-2886/3KR/AKC/LOV 6. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har klager X og klager Y klaget over indklagede advokatfirma. Sagens tema: Klager

Læs mere

Generelle betingelser for vurderingsydelser

Generelle betingelser for vurderingsydelser Generelle betingelser for vurderingsydelser 1. Gyldighed og aftalegrundlag Dansk Ejendomsforvaltnings vurderingydelser leveres i henhold til en særskilt aftale ( Aftalen ) og på følgende betingelser (

Læs mere

1. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over advokat [IK], [by].

1. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over advokat [IK], [by]. København, den 9. maj 019 Sagsnr. 019-14/CBL 1. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over advokat [IK], [by]. Klagens tema: [Klager] har klaget over, at advokat [IK]

Læs mere

K E N D E L S E. [Klager] har endvidere klaget over advokat [advokat A s] salær på inkl. moms.

K E N D E L S E. [Klager] har endvidere klaget over advokat [advokat A s] salær på inkl. moms. København, den 11. september 2014 Sagsnr. 2013-3282/VTA 3. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over advokat [advokat A]. Sagens tema: [Klager], der sammen med sin

Læs mere

5. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har Klager klaget over indklagede.

5. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har Klager klaget over indklagede. København, den 28. marts 2014 J.nr. 2012-2617/JSC 5. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har Klager klaget over indklagede. Sagens tema: Klager har klaget over, at indklagede har tilsidesat

Læs mere

DE ADVOKATETISKE REGLER (Vil blive anvendt af Advokatrådet fra 1. november 2015)

DE ADVOKATETISKE REGLER (Vil blive anvendt af Advokatrådet fra 1. november 2015) DE ADVOKATETISKE REGLER (Vil blive anvendt af Advokatrådet fra 1. november 2015) 1 Advokatens stilling i samfundet Advokaten indtager i et retssamfund en særlig stilling. Advokatens opgave er at fremme

Læs mere

DE ADVOKATETISKE REGLER

DE ADVOKATETISKE REGLER DE ADVOKATETISKE REGLER Hidtidige regler Regler vedtaget den 7. april 2011 1. Indledning 1.1 Advokatens stilling i samfundet I et retssamfund indtager advokaten en særlig stilling. Advokatens opgave er

Læs mere

3. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har Ejendomshandler X v/klager klaget over indklagede.

3. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har Ejendomshandler X v/klager klaget over indklagede. København, den 28. marts 2014 Sagsnr. 2012-1390/3KR/AKC 3. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har Ejendomshandler X v/klager klaget over indklagede. Sagens tema: Ejendomshandler X

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

REGLER FOR MEDIATION VED VOLDGIFTSINSTITUTTET

REGLER FOR MEDIATION VED VOLDGIFTSINSTITUTTET REGLER FOR MEDIATION VED VOLDGIFTSINSTITUTTET 1 Disse regler for mediation gælder, når parterne har aftalt, at mediationen skal foregå efter Regler for mediation ved Voldgiftsinstituttet. Mediation efter

Læs mere

HØJESTERETSDOM OM FORHOLDET MELLEM ADVOKAT OG RETSHJÆLPSFORSIKRING

HØJESTERETSDOM OM FORHOLDET MELLEM ADVOKAT OG RETSHJÆLPSFORSIKRING 17. JUNI 2010 HØJESTERETSDOM OM FORHOLDET MELLEM ADVOKAT OG RETSHJÆLPSFORSIKRING Højesteret har ved dom af 10. juni 2010 fastslået, at en advokat ikke kan kræve betaling af klientens forsikringsselskab

Læs mere

1. DRIFTSAFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 3 2. YDELSEN 4 3. KUNDENS MEDVIRKEN 4 4. VEDERLAG 5 5. UDLÆG 5 6. BETALINGSBETINGELSER 5 7.

1. DRIFTSAFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 3 2. YDELSEN 4 3. KUNDENS MEDVIRKEN 4 4. VEDERLAG 5 5. UDLÆG 5 6. BETALINGSBETINGELSER 5 7. DRIFTSAFTALE ii INDHOLDSFORTEGNELSE 1. DRIFTSAFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 3 2. YDELSEN 4 3. KUNDENS MEDVIRKEN 4 4. VEDERLAG 5 5. UDLÆG 5 6. BETALINGSBETINGELSER 5 7. FORTROLIGHED 5 8. ANDRE DRIFTSOPGAVER

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER Nærværende dokument anfører DANDERS & MORE Advokatpartnerselskabs standardbetingelser og vilkår. Enhver af disse betingelser kan varieres eller fraviges i form af en udtrykkelig

Læs mere

MUNK I HARTZ ADVOKATER. Inkassoservice

MUNK I HARTZ ADVOKATER. Inkassoservice MUNK I HARTZ ADVOKATER Inkassoservice En effektiv inddrivelse kan ses direkte på virksomhedens likviditet. Så har du problemer med dårlige betalere, anbefaler vi, at du hurtigst muligt kontakter MUNK I

Læs mere

Advokatetiske regler. Advokatrådets vejledende regler som senest er ændret på Advokatrådets møde 4. marts 2010

Advokatetiske regler. Advokatrådets vejledende regler som senest er ændret på Advokatrådets møde 4. marts 2010 Advokatetiske regler Advokatrådets vejledende regler som senest er ændret på Advokatrådets møde 4. marts 2010 Tillæg til Advokaten 3 2010 2 ADVOKATetiske regler Indhold 1. Indledning....5 2. Almindelige

Læs mere

3. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over [indklagede], [bynavn].

3. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over [indklagede], [bynavn]. København, den 22. december 2016 Sagsnr. 2016-1538/7KR/TRA 3. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over [indklagede], [bynavn]. Klagens tema: [Klager] har klaget

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LEVERING AF YDELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LEVERING AF YDELSER FORRETNINGSBETINGELSER FOR LEVERING AF YDELSER Nærværende forretningsbetingelser, eventuelt aftalebrev samt eventuelle skriftlige ændringer hertil udgør den samlede aftale (Aftalen) mellem kunden (Kunden)

Læs mere

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over advokat Henrik Emil Rasmussen, Næstved.

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over advokat Henrik Emil Rasmussen, Næstved. København, den 22. december 2016 Sagsnr. 2016-1538/7KR/TRA 3. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over advokat Henrik Emil Rasmussen, Næstved. Klagens tema: [Klager]

Læs mere

Penta Advokater Forretningsbetingelser pr. 1. januar 2016

Penta Advokater Forretningsbetingelser pr. 1. januar 2016 Penta Advokater Forretningsbetingelser pr. 1. januar 2016 1. Aftalen og Parterne 1.1. De i ordrebekræftelsen angivne vilkår, og eventuelle senere skriftlige ændringer hertil, samt nærværende forretningsbetingelser,

Læs mere

NY DOM OM RETSHJÆLPSFORSIKRING - ADVOKATENS DIREKTE KRAV MOD SELSKABET

NY DOM OM RETSHJÆLPSFORSIKRING - ADVOKATENS DIREKTE KRAV MOD SELSKABET 17. APRIL 2012 NY DOM OM RETSHJÆLPSFORSIKRING - ADVOKATENS DIREKTE KRAV MOD SELSKABET En ny dom fastslår, at da sikredes advokat i en retshjælpssag har et direkte krav mod selskabet vedrørende sit salær,

Læs mere

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen 1. Indledning Disse generelle betingelser finder anvendelse såfremt der ikke er aftalt andre betingelser i den

Læs mere

Gensidig hemmeligholdelsesaftale

Gensidig hemmeligholdelsesaftale Gensidig hemmeligholdelsesaftale mellem CVR-nr.: [Indsæt] og CVR-nr.: [Indsæt] (herefter samlet betegnet Parterne ) 1 Baggrund for hemmeligholdelsesaftalen I forbindelse med [beskriv her i hvilken anledning/hvorfor

Læs mere

K E N D E L S E. Klager har endvidere klaget over indklagedes salær på kr. inkl. moms.

K E N D E L S E. Klager har endvidere klaget over indklagedes salær på kr. inkl. moms. København, den 22. november 2013 Sagsnr. 2013-62/AKC 4. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har klager klaget over indklagede. Sagens tema: Klager har klaget over, at indklagede har

Læs mere

Forretningsbetingelser for levering af ydelser pr

Forretningsbetingelser for levering af ydelser pr INDLEDNING Nærværende forretningsbetingelser, eventuelt aftalebrev samt eventuelle skriftlige ændringer hertil udgør den samlede aftale (Aftalen) mellem kunden (Kunden) og Statsautoriseret Revisionspartnerselskab,

Læs mere

1) De vigtigste elementer i den rådgivning og bistand, I kan forvente at få fra mig.

1) De vigtigste elementer i den rådgivning og bistand, I kan forvente at få fra mig. Navn (her indskrives Deres navn / firmanavn) Adresse (her indskrives den adresse vi kan kontakte Dem på) Telefon (her indskrives kontakttelefonnummer) e-mail (her indskrives den mailadresse vi kan skrive

Læs mere

København, den 7. november 2011 J. nr K E N D E L S E

København, den 7. november 2011 J. nr K E N D E L S E København, den 7. november 2011 J. nr. 2010-03-1039 VPE/JML 5. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har klager klaget over indklagede. Sagens tema: Klager har bl.a. klaget over, at indklagede

Læs mere

Præsidenterne for Vestre og Østre Landsret

Præsidenterne for Vestre og Østre Landsret Præsidenterne for Vestre og Østre Landsret Den 22/9-2014 J.nr. 85A-ØL-5-14 J.nr. 85A-VL-8-14 Vejledende takster pr. 1. oktober 2014 for salærer til forsvarere i straffesager, bistandsadvokater samt til

Læs mere

K E N D E L S E. Klager har endvidere klaget over indklagedes salær på kr. inkl. moms.

K E N D E L S E. Klager har endvidere klaget over indklagedes salær på kr. inkl. moms. København, den 20. december 2013 J.nr. 2012-1154/SAF/LOV 6. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har klager klaget over indklagede. Sagens tema: Klager, der var part i en forældremyndighedssag,

Læs mere

Bilag 14A Regler for juridisk / teknisk udtalelse i itsager

Bilag 14A Regler for juridisk / teknisk udtalelse i itsager Bilag 14A Regler for juridisk / teknisk udtalelse i itsager Version 1.0 27-04-2015 Indhold 1 VEJLEDNING TIL TILBUDSGIVER... 2 2 INDLEDNING... 3 3 VOLDGIFTSINSTITUTTETS REGLER FOR JURIDISKE / TEKNISKE UDTALELSER

Læs mere

Hos KAISER DOMINO Advokatfirma behandler vi persondata efter følgende 7 principper

Hos KAISER DOMINO Advokatfirma behandler vi persondata efter følgende 7 principper Hos KAISER DOMINO Advokatfirma behandler vi persondata efter følgende 7 principper FORTROLIGT Al persondata bliver betragtet som fortrolig information. KAISER DOMINO garanterer fortrolighed ved at sikre,

Læs mere

Kære kollega. Denne folder er ment som en hjælp til dig i forbindelse med Advokatrådets tilsyn.

Kære kollega. Denne folder er ment som en hjælp til dig i forbindelse med Advokatrådets tilsyn. GODT TILSYN Kære kollega Denne folder er ment som en hjælp til dig i forbindelse med Advokatrådets tilsyn. Advokatrådet skal, efter hvidvaskloven og Folketingets ønske, føre et skærpet tilsyn med, at alle

Læs mere

Regler for udvidet voldgift om heste. April Voldgiftsretten har til formål at træffe hurtig og kompetent afgørelse af tvister vedrørende heste.

Regler for udvidet voldgift om heste. April Voldgiftsretten har til formål at træffe hurtig og kompetent afgørelse af tvister vedrørende heste. Regler for udvidet voldgift om heste April 2019 INDLEDENDE BESTEMMELSER Voldgiftsretten har til formål at træffe hurtig og kompetent afgørelse af tvister vedrørende heste. Voldgiftsretten kan tage stilling

Læs mere

K E N D E L S E. Klager har endvidere klaget over indklagedes salær på 6.244,79 kr. inkl. moms.

K E N D E L S E. Klager har endvidere klaget over indklagedes salær på 6.244,79 kr. inkl. moms. København, den 11. november 2013 Sagsnr. 2012-3872/AKC/NPI/JML 4. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har klager klaget over indklagede. Sagens tema: Klager har klaget over, at indklagede

Læs mere

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ]

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] Kontrakt vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] mellem Væksthus Midtjylland Åbogade 15 8200 Aarhus N CVR nr.: 30 08 94 56 (i det følgende benævnt Væksthus Midtjylland) og [ ] [ ] [ ] CVR

Læs mere

[Indklagede] har nedlagt påstand om ophævelse af Advokatnævnets kendelse af 18. december 2013, subsidiært formildelse.

[Indklagede] har nedlagt påstand om ophævelse af Advokatnævnets kendelse af 18. december 2013, subsidiært formildelse. Retten i Glostrup Udskrift af dombogen DOM Afsagt den 2. marts 2015 i sag nr. BS 10A-160/2014: [Indklagede] [Advokatfirma A] [Adresse] mod Advokatnævnet Kronprinsessegade 28 1306 København K Sagens baggrund

Læs mere

K E N D E L S E. [Klager] har endvidere klaget over [advokat A]s salær på 3.847,97 kr. inkl. moms.

K E N D E L S E. [Klager] har endvidere klaget over [advokat A]s salær på 3.847,97 kr. inkl. moms. København, den 30. januar 2017 Sagsnr. 2016-2703/CSI 6. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over [advokat A], [bynavn]. Klagens tema: [Klager] har klaget over, at

Læs mere

Regler for udvidet voldgift om heste. af 15. april 2011

Regler for udvidet voldgift om heste. af 15. april 2011 Regler for udvidet voldgift om heste af 15. april 2011 INDLEDENDE BESTEMMELSER Voldgiftsretten har til formål at træffe hurtig og kompetent afgørelse af tvister vedrørende heste. Voldgiftsretten kan tage

Læs mere

Bird & Bird & Vores Forretningsbetingelser

Bird & Bird & Vores Forretningsbetingelser Bird & Bird & Vores Forretningsbetingelser November 2015 1. Indledning 1.1 Formål Disse forretningsbetingelser indeholder de vilkår, som gælder for Bird & Bird P/S' levering af ydelser til Klienter, og

Læs mere

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har advokat [A] på vegne af [klager] klaget over [indklagede], [bynavn].

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har advokat [A] på vegne af [klager] klaget over [indklagede], [bynavn]. København, den 27. februar 2017 Sagsnr. 2017-211/HCH 2. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har advokat [A] på vegne af [klager] klaget over [indklagede], [bynavn]. Klagens tema: Advokat

Læs mere

Almindelige regler for voldgift om heste. April 2019

Almindelige regler for voldgift om heste. April 2019 Almindelige regler for voldgift om heste April 2019 INDLEDENDE BESTEMMELSER Voldgiftsretten har til formål at træffe hurtig og kompetent afgørelse af tvister vedrørende heste. Voldgiftsretten kan tage

Læs mere

1. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har X klaget over advokat A.

1. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har X klaget over advokat A. København, den 28. marts 2012 Sagsnr. 2010 634/VTA/JML 1. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har X klaget over advokat A. Sagens tema: Klagen vedrører advokat As adfærd og salær på

Læs mere

K E N D E L S E. Klager har endvidere klaget over indklagedes salær på kr. ekskl. moms.

K E N D E L S E. Klager har endvidere klaget over indklagedes salær på kr. ekskl. moms. København, den 15. april 2014 Sagsnr. 2013-2650/LRA/JML 1. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har klager klaget over indklagede. Sagens tema: Klager, der var arving i et privatskiftet

Læs mere

Almindelige regler for voldgift om heste. af 15. april 2011

Almindelige regler for voldgift om heste. af 15. april 2011 Almindelige regler for voldgift om heste af 15. april 2011 INDLEDENDE BESTEMMELSER Voldgiftsretten har til formål at træffe hurtig og kompetent afgørelse af tvister vedrørende heste. Voldgiftsretten kan

Læs mere

Klager har endvidere klaget over indklagedes salær på kr. ekskl. moms.

Klager har endvidere klaget over indklagedes salær på kr. ekskl. moms. København, den 1. juli 2013 Sagsnr. 2011-4711/SAF/JML 6. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har klager klaget over indklagede. Sagens tema: Klager, der havde en betydelig skattegæld

Læs mere

K E N D E L S E. X har endvidere klaget over advokat A s salær på kr. inkl. moms.

K E N D E L S E. X har endvidere klaget over advokat A s salær på kr. inkl. moms. København, den 15. november 2012 Sagsnr. 2011-0332/SAF/JML 6. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har X klaget over advokat A. Sagens tema: X, der havde solgt en fast ejendom gennem

Læs mere