BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf"

Transkript

1 Luksus krydstogt til det sydlige Caribien Fra kr ,- pr. person 13 dage Inkl. fly, transfers, hotel, kryd stogt med help ension Besøg de hollandske Antillers tropiske ø- perler samt Key West i F lorida På dette krydstogt med Celebrity Equinox sejler I fra ø-paradis til ø-paradis i de hollandske Antiller i den sydlige del af Caribien. I løbet af 13 dage går I i land på fire caribiske øer, hver med sin egen charme og unikke kultur. Trods deres særegne kultur er fællestrækkene mellem øerne også mange grøn regnskov, kridhvide palmestrande og en afslappet caribisk atmosfære. Krydstogtet rundes af med en dag i populære Key West i Florida, USA s sydligste punkt. Rejsen inkluderer også besøg i Miami og udflugt til den smukke Everglades nationalpark.

2 Key West Rejseplan Dag Bes krivels e Ankom s t Afgang Afrejse fra København London med British Airways Mellemlanding London Afgang fra London Ankomst Miami kl kl kl kl Bustransfer med skandinavisk-talende guide til Dorchester Hotel South Beach. Indkvartering i dobbeltværelse Bustransfer til cruiseterminalen, inkluderet 4 timers sightseeing i Miami med skandinavisk guide kl På havet Check in på Celebrity Equinox og indkvartering i bestilt kahyt. Afgang cruise fra Miami kl George Town, Grand Cayman kl kl På havet Oranjestad, Aruba kl kl Kralendijk, Bonaire kl kl Willemstad, Curaçao kl kl På havet På havet Key West, Florida kl kl Ankomst Miami Bustransfer til lufthavnen inkl. udflugt til Everglades med skandinavisk guide kl Afrejse fra Miami lufthavn med British Airways Mellemlanding London Ankomst København kl kl kl kl

3 Rejseplanen dag for dag: Dag 1 København - Miam i I flyver fra Kastrup mod Miami tidligt om morgenen, og lander, efter en mellemlanding i London, i Miami lokal tid kl. 15. I bliver modtaget af en skandinavisk talende guide i lufthavnen, og der er straks transfer til jeres hotel i Miami, som er Dorchester Hotel på South Beach. Resten af dagen har I på egen hånd til at vænne jer til tidsforskellen, eller gå opdagelse i livlige Miami. Området omkring South Beach er kendt for sit enestående Art Deco-distrikt, som huser smukke bygninger fra 1920 erne. Mange af disse huse er nu blevet hippe hoteller, cafeer og restauranter. Især gaderne Collins Avenue, Ocean Drive og Lincoln Avenue er karakteriseret ved et spændende aftens- og natteliv. Miami har flere interessante bydele og attraktioner, blandt andet: Little Havana, bydelen med de mange eksilcubanere Coconut Grove et farverigt kvarter med hyggelige cafeer og butikker Vizcaya Museum & Gardens Coral Gables et velstående kvarter med fine butikker og den berømte Venetian Pool Overnatning : Dorchester Hotel South Beach Art Deco distriktet, South Beach i Miami Dag 2 Miam i - Afgang kryds togt Der er afgang kl fra jeres hotel med kurs mod Port of Miami og Celebrity Equinox. På vejen til skibet er der indlagt 4 timers sightseeing med skandinavisk talende guide i Miami. Fremme i Port of Miami er der straks check-in og ombordstigning på Celebrity Equinox. Der er afgang kl fra Miami, og Celebrity Equinox sætter kursen mod Caribien og første rejsemål på krydstogtet, som er de smukke Cayman Islands.

4 Celebrity Equinox Dag 3 På havet Inden I når frem til den første tropeø, har I en hel dag på skibet. Brug dagen til at udforske det store og luksuriøse skib. Celebrity Equinox er et rigtigt luksusskib, og skibet har noget, som man ikke ser på andre skibe i den klasse, nemlig en ægte, grøn græsplæne på øverste dæk, hvor gæsterne kan underholde sig selv med at dase på græsplænen eller blive underholdt af diverse shows. Her kan man nyde øl fra rederiets eget bryggeri i Gastrobar, og en egen stjernelounge med udsigt mod himlen, hvor I kan tilbringe aftenen med en drink. Slap af i græsset med en god bog, eller læg jer ved poolen og nyd ferien i Caribien. Celebrity Equinox Dag 4 George T own, Grand Cayman, Caymanøerne I ankommer til George Town på Grand Cayman tidligt om morgenen kl Grand Cayman er den største og mest moderne af de tre øer, der til sammen udgør Cayman Islands.

5 Cayman Islands blev opdaget af Columbus i 1503, næsten ved en tilfældighed, da han kom ud af kurs på vej mod Hispaniola (dagens Haiti). Han kaldte øen Las Tortugas på grund af de mange skildpadder langs kysten. Grand Cayman blev først beboet omkring år 1700, af Isaac Bodden, som var et af de tidligere bosætteres børnebørn. Efter ham kom der mange nye bosættere til øen: Desertører fra den britiske marine, pirater, flygtninge fra den spanske inkvisitionen og skibbrudne sømænd, slaver og andre; en meget farverig kombination af mennesker. I dag er flertallet af befolkningen enten af britisk eller afrikansk herkomst, og den sammensmeltningen af forskellige kulturer har givet øen en god dosis charme. George Town er hovedstaden på Cayman øerne, og er med sine indbyggere det største britiske oversøiske territorie. Denne by er også øens største finanscentrum med hele 600 finansielle institutioner. Grand Cayman har mange forskellige attraktioner: Det berømte Conch Shell House fra 1935, bygget af mere end 4000 konkylier. Pedro St. James Great House fra Her blev det første parlament dannet i 1835, og her blev slaveriet afskaffet. Hell, West Bay. Sorte vulkanformationer. Øen har flere smukke strande, blandt andet 7-Mile Beach og Smith s Cove. Havskildpadder. Tag til Boatswain s Beach, tidligere Turtle Farm, for at opleve havskildpadder. Stingray City. Her kan I snorkle med pigrokker. Check altid rederiets udflugtsprogram for Cayman øerne. I forlader Grand Cayman kl , og sejler mod Aruba. Snorkling med pigrokker i Stingray City Dag 5 På havet I har en dag mere på havet om bord på Celebrity Equinox, mens I sejler mod Oranjestad på den eksotiske, hollandske ø, Aruba. Brug dagen på at læse en god bog i solen, besøg skibets Spa eller prøv lykken i skibets kasino.

6 Spisesalen på Celebrity Equinox Dag 6 Oranjes tad, Aruba Næste stop er hovedstaden på den smukke ø Aruba, nemlig Oranjestad. I lægger til kaj kl , og har indtil kl , til at udforske denne spændende ø, med blot indbyggere. Oranjestad har en unik blanding af gammel og ny arkitektur, og et utal af butikker, hyggelige barer og lækre restauranter. Den hollandske indflydelse fra kolonitiden ses tydeligst i centrum, eksemplificeret ved det smukt farvede rådhus. En af Oranjestads største attraktioner er byens ældste bygning, Fort Zoutman, som er fra 1789, og som blev bygget som forsvar mod sørøvere. I dag huser fortet Arubas historiske museum og kan stærkt anbefales. Ikke langt fra fortet ligger byens idylliske havn, som det også er værd at slå vejen omkring. Ifølge sagnet blev Aruba i gamle dage kaldt 'Oro Ruba', som betyder 'rødt guld'. I 1824 blev der således fundet guld på øen. Guldgravere kom til øen og har været medvirkende til at forme øens historie. Kombineret med en fantastisk udsigt over havet, kan man se spor fra guldgravertiden, hvis I tager til reminiscenserne af guldminen Bushiribana. Et spændende sted at udforske. Af andre attraktioner kan anbefales: Byens sommerfuglefarm, hvor I kan se smukke og farverige sommerfugle fra hele verden. I kan også lære om sommerfuglenes fascinerende livscyklus De smukke sandstrande Husk at checke rederiets udflugtsprogram på Aruba.

7 Arkitektur i Oranjestad, Aruba Dag 7 Kralendijk, Bonaire Der er ankomst til en af de smukkeste øer i Caribien, Bonaire, kl om morgenen. Der lægges til i hovedstaden Kralendijk, og I har indtil kl til at gå på opdagelse i byen. Navnet Kralendijk er afledt af det hollandske ord for koralrev, Koralendijk, og hentyder således til de smukke korelrev, der befinder sig lige udenfor kysten. Kralendijk er en særdeles intim og charmerende by med en smuk gammel arkitektur fra den hollandske kolonitid. I centrum af byen finder I hovedgaden Kaya Crane, handelsgaden Kaya Grandhi og ikke mindst den hyggelige plads, Plasa Vilhelmina, der byder på det ypperste indenfor farverige, historiske, hollandske kolonibygninger. Især kan nævnes den gamle regeringsbygning, Bestuurskantoor, og den ældste stenbygning på øen, Fort Oransj, som blev bygget af hollænderne i 1639 for at beskytte øen. Hollænderne var dog ikke de første europæere på øen, da spanierne allerede var her i Bonaire byder naturligvis på smukke strande, hvor man passende kan dase og slappe lidt af efter at have gået rundt i byen. Eden Beach kan anbefales, og her finder I også en hyggelig restaurant. Af andre attraktioner kan nævnes: Rincon, den ældste landsby på øen og tidl. beboet af slaver Flamingo reservatet. Flamingoen er beskyttet på Bonaire og ses derfor overalt. Check også rederiets udflugtsprogram på Bonaire.

8 Der er et farverigt maritimt liv under havoverfladen i Kralendijk Dag 8 Willem s tad, Curaçao Endnu en caribisk ø-perle venter jer ved ankomst til Curacao, som er en del af de hollandske Antiller. Kl sejler I ind til øens hovedstad, Willemstad, en by fuld af charme og karisma. Willemstad er på UNESCOs verdensarvsliste, og har en af de livligste havne i denne del af verden. På bredden af den kanal, som fører ind til den naturlige havn, ligger der huse og bygninger i hollandsk arkitektur og caribiske pastelfarver, som giver en følelse af et lille stykke Europa midt i Caribien. Byen er helt unik, og det er en fryd at slentre rundt i den. Er I kulturinteresserede, kan I vælge mellem en håndfuld museer. Er i mere til sol og strand finder I også masser af smukke strande med med gode muligheder for at kune snorkle og dykke. Attraktioner i Willemstad og Curaçao: Kura Hulanda et fantastisk museum, som dokumenterer den brutale slavehistorie i den nye verden Det flydende marked farverigt, flydende marked, hvor leverandørerne sejler helt fra Venezuela for at sælge sine papayaer, meloner, tomater og meget andet Hato Caves år gamle grotter på nordsiden af øen. Her kan I opleve smukke kalkstensformationer, bassiner inde i grotten og flagermus! Den smukke Queen Emma Bridge er et vigtigt landemærke F ort Amsterdam Et gammelt fort fra 1600-tallet, som i dag huser offentlige kontorer. Inde i baggården finder I kolonial arkitektur i fineste klasse, og lige i nærheden ligger en gammel kirke fra Kl forlader I Willemstad. De næste par dage tilbringer I på havet med masser af muligheder for at nyde Celebrity Equinox' mange fantastiske faciliteter.

9 Willemstad, Curaçao Dag 9-10 På havet Hele 2 dage på havet. Prøv skibets gode restauranter, forkæl dig selv med en lækker Spa-behandling, en tur i fitness-centret eller et par timer i kasinoet. Celebrity Equinox Dag 11 Key Wes t, Florida I ankommer til USA s sydligste by, Key West, kl Key West er en by, hvor der altid sker noget, og dejlige caféer og restauranter findes overalt. Byen er meget smuk og charmerende, og er en flot blanding af amerikansk og caribisk. En god måde at se og høre om øen på er at tage en sightseeing tur med Conch Tour Train. Et besøg i Ernest Hemingways gamle hus kan stærkt anbefales. Her vil I se og opleve hjemmet, hvor den amerikanske forfatter levede og skrev bøger gennem mere end 10 år. Om eftermiddagen er det et must at gå en tur ned ad Duval Street for at opleve den festlige atmosfære, shoppe, og måske smage en lokal delikatesse - conch fritters. Besøg også det livlige torv, Mallory Square. Attraktioner i Key West: Ernest Hemingways hus

10 Nyd en drink på Hemingways yndlingsbar, Sloppy Joe s Shopping på Duval Street Folkelivet på Mallory Square Prøv Conch Fritters en lækker lokal ret af friteret konkyliesnegle I sejler videre fra Key West kl , og sejler langs Floridas kyst mod Miami. Key West, Florida Dag 12 Miam i - Everglades - Hjem rejs e Skibet ankommer til Port of Miami kl Skibet skal forlades, og på kajen venter bussen. På vej til lufthavnen skal I på udflugt til Everglades nationalpark. Everglades ligger på UNESCO s verdensarvsliste og er USA s største, tropiske nationalpark. Parken omfatter det enorme vådområde på Floridas vestkyst, med fantastisk dyre- og planteliv, blandt andet masser af flamingoer og vilde alligatorer. Efter et spændende besøg i nationalparken, fortsætter bussen mod Miami lufthavn, hvor der er afrejse mod Danmark kl Flamingoer i Everglades National Park Dag 13 Ankom s t København

11 I lander i London tidligt næste morgen, og flyver videre mod København. Kl er der forventet ankomst til København. Bemærk: Udflugter kan bestilles på rederiets hjemmeside indtil 5 dage før afrejse, men kan også købes om bord på skibet. Rederiet vil gøre udflugtsprogrammet tilgængelig ca. 3 måneder før afrejse. Kontakt os på tlf for yderligere rådgivning

12 Rejserute

13 Priser Afrejse Kahyt Pris per pers on Dobbelt indvendig kahyt Kr ,- Dobbelt udvendig kahyt Inkl. Classic drikkepakke Dobbelt balkonkahyt Inkl. Classic drikkepakke Kr ,- Kr ,- Prisen inkluderer: Prisen inkluderer ikke: Flyrejse København Miami t/r med Lufthansa Lufthavnsskatter og afgifter pr. dags dato Bustransfer lufthavn hotel med skandinavisk talende guide Bustransfer hotel-skib inkl sightseeing i Miami med skandinavisk talende guide 1 overnatning med morgenmad på Dorchester Hotel South Beach 10 nætters krydstogt med Celebrity Equinox Shows og underholdning ombord samt stort udvalg af aktiviteter Alle måltider i hoved- eller buffetrestauranten ombord Classic drikkepakke i udvendig og balkon kahytter 24 timers room service Drikkepenge til skibets besætning (kr. 900,-) Bustransfer fra skibet til Miami lufthavn med skandinavisk talende guide inkl udflugt til Everglades Afbestillingsforsikring koster 6% af rejsens pris Rejseforsikring Drikkevarer udover Classic drikkepakke i udvendig og balkon kahyt Udflugter udover sightseeing i Miami og Everglades Måltider i Miami udover morgenmad Inkluderet i Classic drikkepakke ( værdi: $550) : Inkluderer ubegrænset sodavand, juice, special te og kaffe, smoothies, vand på flaske (ikke premium brands), øl op til $6, spiritus og cocktails op til $8 samt vin pr glas op til $9. Kontakt os på tlf for yderligere rådgivning.

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

Dette er en caribisk krydstogtrejse med alle højdepunkterne inkluderet.

Dette er en caribisk krydstogtrejse med alle højdepunkterne inkluderet. Krydstogt til Vest- & Øst-Caribien 17 dage fra 13.548,- pr. person Inkl. fly, kryd stogt med help ension, hotel og transfers Tag på et spændende krydstogt i det vestlige og østlige Caribien På dette 17-dages

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas.

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas. Forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Fra 12.998,- pr. person Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Floridas forlystelsesparker og strande 10 dage - fra 8.648,- pr. person Inkl. fly, billeje, hotel mm. Find dit indre legebarn frem når turen går til verdens største legeplads i Orlando Denne skønne Florida-rejse

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Oplev et krydstogt i det dejlige Caribien med det nye skib Regal Princess.

Oplev et krydstogt i det dejlige Caribien med det nye skib Regal Princess. Oplev et krydstogt i det dejlige Caribien med det nye skib Regal Princess. 10 dages rejse til Caribien, med hotelophold og morgenmad! 7. november til 16. november 2015. Med Stiften fordele og Strobel Travel

Læs mere

TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien. Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr.

TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien. Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr. TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr. 800,- Rederi: MSC Cruises MSC Poesia tager jer med ud på en fantastisk rejse

Læs mere

På dette krydstogt går kvalitet, kultur, historie, skønne strande og herlige mennesker op i en højere enhed.

På dette krydstogt går kvalitet, kultur, historie, skønne strande og herlige mennesker op i en højere enhed. Miami og krydstogt til det østlige Caribien 13 dage fra kr. 12.898,- - Afr. 17/1 2017 Inkl. fly, kryd stogt med help ension, hotel og transfers Skønt krydstogt til caribiske tropeøer med dage i Miami På

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Krydstogt til det østlige Caribien med MSC Divina

Krydstogt til det østlige Caribien med MSC Divina Krydstogt til det østlige Caribien med MSC Divina Tag på et lækkert krydstogt i det østlige Caribien Jeres 13-dages krydstogt i Caribien med MSC Divina starter med en enkelt overnatning i Miami. Det caribiske

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det ultimative krydstogt i Caribien 16 dage fra kr. 15.998,- pr. person Inkl. fly, transfers, kryd stogt med help ension 16 dages tropisk odyssé blandt 10 ø-perler i Caribien Tag med BENNS og Costa Magica

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Floridas forlystelsesparker og strande

Floridas forlystelsesparker og strande Floridas forlystelsesparker og strande Find dit indre legebarn frem, når turen går til verdens største legeplads i Orlando. Denne skønne Florida-rejse giver jer muligheden for at kombinere flere at Floridas

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Miami Beach & krydstogt i Caribien Fra kr. 19.098,- pr. person Inkl. fly, hotel, kryd stogt med help ension og transfers 14 dages eventyr i Caribiens tropeland med frodige øer, maya- kultur, engelsk kolonikultur,

Læs mere

Ultimative Caribien med Celebrity Reflection

Ultimative Caribien med Celebrity Reflection Ultimative Caribien med Celebrity Reflection Et førsteklasses krydstogt til de sydlige Antiller i det lune Caribien. En rigtig drømmerejse med historiske byer, heraf to på UNESCOs verdensarvsliste, tropiske

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

Et krydstogt, hvor kvalitet, kultur, historie, skønne strande og herlige mennesker går op i en højere enhed.

Et krydstogt, hvor kvalitet, kultur, historie, skønne strande og herlige mennesker går op i en højere enhed. Luksuskrydstogt til det østlige Caribien 13 dage fra kr. 17.248,- pr. person Inkl. fly, kryd stogt med help ension, hotel og transfers Luksuskrydstogt til fire klassiske, caribiske tropeøer inkl. en nat

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Kør-selv-ferie i Florida

Kør-selv-ferie i Florida Kør-selv-ferie i Florida Ferierejse til Florida med oplevelser i Miami, Orlando, Kennedy Space Center, Key West, Fort Myers Beach og Everglades nationalpark. Florida kalder sig USA's solskinsstat. Næsten

Læs mere

Netop på denne tur får I muligheden for at komme til Pisa eller Firenze også, og se nogle af Toscanas smukke ikoner.

Netop på denne tur får I muligheden for at komme til Pisa eller Firenze også, og se nogle af Toscanas smukke ikoner. Spændende Middelhavskrydstogt i pinsen Fra kr. 8.198,- pr. person - Afrejse 3. juni 2017 Inkl. fly, kryd stogt med help ension og transfers Oplev skønne Marseille, smukke Palma på Mallorca, hyggelige Olbia

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

New York og Oahu, Hawaii

New York og Oahu, Hawaii New York og Oahu, Hawaii Kombiner den pulserende storby New York med Stillehavets perle Honolulu. New York City er en hel verden i sig selv - uanse om du er til kunst, filmpremierer, exentriske natklubber,

Læs mere

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA Miami og New York Oplev Florida og New York på samme rejse. Først har du seks dage ved Miami Beach. Slap af på den berømte strand, og nyd stemningen langs Ocean Drive i de varme tropenætter. Eller lej

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Middelhavet & Kanarieøerne 11 dage fra kr. 7.398,- pr. person Inkl. fly, helpension og 10 nt. krydstogt 11 dages krydstogtsoplevelser i Middelhavet og Kanarieøerne Tag med BENNS og Costa Magica på en herlig

Læs mere

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen starter i New York

Læs mere

Et utroligt spændende krydstogt med fokus på Norges fantastiske natur kombineret med dage på havet til at nyde Costa Magicas mange faciliteter.

Et utroligt spændende krydstogt med fokus på Norges fantastiske natur kombineret med dage på havet til at nyde Costa Magicas mange faciliteter. Svalbard & Norske Fjorde 15 dage fra kr. 14.848,- pr. person - Afrejse 18. juni 2017 Inkl. fly, 14 nætters kryd stogt m. help ension, transfers mm. Tag med Costa Magica på et unikt krydstogt til Svalbard

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Natur & Wellness i Island

Natur & Wellness i Island Natur & Wellness i Island Fra naturlige kilder til pools og spa af høj kvalitet. Det geotermiske vand er en ren gave fra naturen! På Island vil I opleve en sensational spa-kultur kombineret med unik natur

Læs mere

Det kan du glæde dig til. Rejseplan HØJTSTÅENDE SOL OG UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBIEN

Det kan du glæde dig til. Rejseplan HØJTSTÅENDE SOL OG UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBIEN HØJTSTÅENDE SOL OG UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBIEN Tag på opdagelse i det smukke Caribiske Øhav, hvor du bl.a. besøger Miami, Bahamas og St. Thomas. Nyd hvide sandstrande, azurblåt

Læs mere

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst.

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst. DEN SMUKKESTE SØREJSE LANGS NORGES KYST 9 DAGES NORDLYSREJSE MED HURTIGRUTEN (M/S NORDKAPP) Den klassiske rejse med forlænget ophold og mulighed for at opleve nordlys langs Norges kyst med Hurtigruten.

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Oplev de smukke Cook Islands på denne skønne rejse ø-staten hovedø, Rarotonga, hvor I kan slappe af på palmebeklædte sandstrande ved turkisblåt vand og tage på

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

THE AMERICAN ACADEMY OF FAMILY PHYSICIANS ANNUAL FAMILY MEDICINE EXPERIENCE 20. 24. SEPTEMBER 2016 ORLANDO

THE AMERICAN ACADEMY OF FAMILY PHYSICIANS ANNUAL FAMILY MEDICINE EXPERIENCE 20. 24. SEPTEMBER 2016 ORLANDO THE AMERICAN ACADEMY OF FAMILY PHYSICIANS ANNUAL FAMILY MEDICINE EXPERIENCE 20. 24. SEPTEMBER 2016 ORLANDO - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Orlando er en af Floridas største turistattraktioner

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

Kør-selv ferie på Sanibel Island

Kør-selv ferie på Sanibel Island Kør-selv ferie på Sanibel Island Total afslapning i smukke, tropiske omgivelser, hvor I kan nyde livet og hinanden i jeres helt eget tempo. Lyder det godt? Så er en kør-selv ferie til Sanibel Island den

Læs mere

Familieferie i Orlando, Florida

Familieferie i Orlando, Florida Familieferie i Orlando, Florida Tag på en herlig familieferie i Florida i Orlando, hvor oplevelser for såvel store som små nærmest står i kø for at blive opdaget. Lige fra de mange fantastiske forlystelsesparker

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Florida i autocamper. Kontakt os. 15 dage. Ring

Florida i autocamper. Kontakt os. 15 dage. Ring Florida i autocamper Nyd sol, strand og sjove oplevelser for hele familien på en rundrejse i solskinsstaten Florida. Besøg verdens største legeplads, Orlando, med de store forlystelsespark, Walt Disney

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora.

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora. Det bedste af Fransk Polynesien Fra 69.598,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra:

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: Wien - Julerejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 6.445,- Højdepunkter Smukke, stolte og charmerende julepyntede Wien Julemarkeder og julestemning Stephansplatz med Stephansdom

Læs mere

Canadisk sne & Hawaii-sol

Canadisk sne & Hawaii-sol Canadisk sne & Hawaii-sol Kombiner pulversne i Canada med palmer og sol på Hawaii Sne og sol på samme ferie? Ja - Med BENNS kan du nu kombinere Canadas fantastiske pulversne og unikke skiløb med Hawaiis

Læs mere

Det Vestlige Caribien inkl. Cuba med MSC Armonia

Det Vestlige Caribien inkl. Cuba med MSC Armonia Det Vestlige Caribien inkl. Cuba med MSC Armonia Et unikt krydstogt til det vestlige Caribien og Cuba inkl. 2 nætter i Miami før krydstogtet. Rejsen er spækket med unikke oplevelser i dels Miami med en

Læs mere

Skieventyr til Banff og Jasper Skieventyr til Whistler i Canada. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Skieventyr til Banff og Jasper Skieventyr til Whistler i Canada. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Canadisk sne & Hawaii-sol 16 dage fra kr. 23.598,- pr. person Inkl. fly, hotel, skileje, b illeje mm. Kombiner pulversne i Canada med palmer og sol på Hawaii Sne og sol på samme ferie? Ja Med BENNS kan

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Kultur og Strand 12 dages rundrejse i Cuba Havana - Varadero - Havana Denne rundrejse går til legendariske

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

BADEFERIE På BARRA LODGE ***

BADEFERIE På BARRA LODGE *** Dato: 01. 07 2016 BADEFERIE På BARRA LODGE *** Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten 2015 Side 1 DAG TIL DAG PROGRAM Badeferie på Barra Lodge *** Dag 1: Afrejse fra Danmark I

Læs mere

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde.

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde. Solskin, badestrande og regnskov 15 dage fra kr. 22.598,- p.p. når to rejser sammen En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sand, smukke sandstrande,

Læs mere

Pro Bowl og vinterferie i Miami 26. januar 2. februar 2010. med Jesper Elming og Jimmy Bøjgaard

Pro Bowl og vinterferie i Miami 26. januar 2. februar 2010. med Jesper Elming og Jimmy Bøjgaard Pro Bowl og vinterferie i Miami 26. januar 2. februar 2010 med Jesper Elming og Jimmy Bøjgaard Tirsdag den 26. januar Afrejse med Continental Airlines om morgenen via New York med ankomst sidst på aftenen

Læs mere

Los Angeles & Oahu - Storby og naturoplevelser

Los Angeles & Oahu - Storby og naturoplevelser Los Angeles & Oahu - Storby og naturoplevelser Denne stopover-pakke kombinerer Los Angeles og Honolulu. Los Angeles er mere end bare en by. Her finder man filmenes højborg, Hollywood, Walt Disney's eventyrland

Læs mere

Dag 1 Fort de France, Martinique - Frankrig 23.00

Dag 1 Fort de France, Martinique - Frankrig 23.00 Dag 1 Fort de France, Martinique - Frankrig 23.00 Ankomst og indkvartering på skibet. Fort de France er Martiniques hovedstad, der breder sig rundt om "Place de la Savane", der er byens centrale park,

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE 8 DAGE, SEPTEMBER - APRIL ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE SEA LION ISLAND, PEBBLE ISLAND, EAST FALKLAND MED VOLUNTEER BAY OPLEV KONGEPINGVINER, SØELEFANTER OG MEGET MERE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-051 DAG 01 DAG

Læs mere

Fraser Island er helt klart også et af turens højdepunkter - verdens største sandø, der har de mest krystalklare søer.

Fraser Island er helt klart også et af turens højdepunkter - verdens største sandø, der har de mest krystalklare søer. Queenslands øer og regnskove 15 dage fra kr. 26.148,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger, ud flugter mm. En skøn rejse rundt i Queensland, Australien, hvor I kommer helt tæt på det fantastiske koralrev,

Læs mere

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på romantiske Rhinen All inklusive om bord Rüdesheim og Drosselgasse Side 1 af

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Danes for Hillary USA TUR

Danes for Hillary USA TUR Danes for Hillary USA TUR Dato: 27-10-2016 Varighed: 16 dage Pris: 3 prispakker Afrejse: København Dagsprogram Dag 1 København - Miami, USA. Check-in på Best Western Atlantic Beach Resort Dag 2 Besøge

Læs mere

Queenslands øer og regnskove

Queenslands øer og regnskove Queenslands øer og regnskove En skøn rejse rundt i Queensland, Australien, hvor I kommer helt tæt på det fantastiske koralrev, de skønne øer og den smukke regnskov. Tag med BENNS på en fantastisk rejse

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Julemarkedstogt på Rhinen

Julemarkedstogt på Rhinen Julemarkedstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.095,- Højdepunkter De store julemarkedsbyer Køln og Rüdesheim Oplev også fantastiske Mainz Den flotte helpension om

Læs mere

Det østlige Caribien inkl. St. Thomas med Serenade of the Seas

Det østlige Caribien inkl. St. Thomas med Serenade of the Seas Det østlige Caribien inkl. St. Thomas med Serenade of the Seas Nyd påskeferien i Caribien med dette klassiske krydstogt i det østlige Caribien, hvor 6 skønne tropeøer med vidt forskellige baggrunde og

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Det bedste af Vietnam

Det bedste af Vietnam Det bedste af Vietnam En fantastiske rundrejse med National Geograhic/G-Adventures. Rejs fra nord til syd i Vietnam, hvor I kommer tæt på den smukke natur og Vietnams historie. Fra Hanois travle gader

Læs mere

Wien - den syngende og dansende storby

Wien - den syngende og dansende storby Wien - den syngende og dansende storby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Stephansplatz med Stephansdom Slottene Belvedere og Schönbrunn Et cafébesøg hører

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.995,- Højdepunkter Alle nætter om bord på skibet Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto

Læs mere

Krydstogt i det vestlige Caribien med Costa Deliziosa

Krydstogt i det vestlige Caribien med Costa Deliziosa Krydstogt i det vestlige Caribien med Costa Deliziosa Glæd jer til en spændende krydstogtrejse, der tager jer med til nogle af perlerne i det caribiske hav, hvor I virkelig kan udforske mayaernes historie.

Læs mere

Bridgeferie i Colombia marts 2019

Bridgeferie i Colombia marts 2019 Bridgeferie i Colombia 2.-16. marts 2019 16 dage/ 14 nætter: 2 nætter Bogota, 2 nætter Villa de Leyva, 3 nætter Armenia (Zona Cafetera), 3 nætter Santa Marta og 4 nætter Cartagena Program Colombia er landet

Læs mere

Seychellerne fra vand til lands

Seychellerne fra vand til lands Seychellerne fra vand til lands 13 dage fra kr. 20.300,- REJSERUTE: MAHÉ - ST. ANNE MARINE - COCOS ISLAND - LA DIGUE - COUSIN ISLAND - PRASLIN Kombination af cruise på Det Indiske Ocean og ophold på dejlige

Læs mere

Metropoler og Tropeparadis 15 dage til New York, Miami og Dansk Vestindien

Metropoler og Tropeparadis 15 dage til New York, Miami og Dansk Vestindien Metropoler og Tropeparadis 15 dage til New York, Miami og Dansk Vestindien Oplevelsesrejse med 2 USA og Dansk Caribien 15 dage på egen hånd Danmark - New York - St. Thomas - St. Croix - Danmark Denne fantastiske

Læs mere

Solskin, badestrande og regnskov i Australien

Solskin, badestrande og regnskov i Australien Solskin, badestrande og regnskov i Australien En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sandø, smukke sandstrande, postkort scenerier og tropisk regnskov.

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Luksuskrydstogt til det vestlige Caribien Fra kr. 20.398,- pr. person Inkl. fly, kryd stogt med help ension og transfers Spar kr. 1.000,- - pr. person ved bestilling senest 25. november 15 dages tropisk

Læs mere

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Drømmerejsen Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Det lykkelige Arabien Drømmer du om en ferie, der kombinerer golf på verdensklasse baner, ophold på fantastiske hoteller og oplevelser med unikke minder? Palm

Læs mere

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 14.045,- Højdepunkter Enestående Wienerbal og Wienervalse Tradition og romantik Nytårskoncert i

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere