VG ELITE Elitesport og uddannelse. for Team Danmark og øvrige elitesportselever

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VG ELITE Elitesport og uddannelse. for Team Danmark og øvrige elitesportselever"

Transkript

1 VG ELITE Elitesport og uddannelse for Team Danmark og øvrige elitesportselever

2 Forord ved Rektor Mette Kynemund Team Danmark-ordningen for uddannelsessøgende elitesportsudøvere er en af de bedste kombinationer for at opnå både optimale sportspræstationer - og få en studentereksamen. Det er med stor glæde, at Virum Gymnasium kan tilbyde dette unikke samarbejde. Team Danmark eleverne, der i klassisk stil sejrede suverænt ved VG på Tværs 2015 Billedet på forsiden: MTB-rytteren MaleneDegn. Fotograf: Thomas Nyhus/ Rawshooter

3 VG ELITE Elitesport og uddannelse på Virum Gymnasium Virum Gymnasium (VG) er et alment gymnasium (stx) med godt 1000 elever. I 2016 startede 13 nye 1g-klasser op. Vi er et gymnasium med stor erfaring i at tage os af elitesportselever. Det er både elitesportselever med godkendelse fra Team Danmark (Team Danmark elever), som kan vælge enten 3- eller 4-årige gymnasieforløb. Og det er elitesportselever, der ikke har en godkendelse fra Team Danmark, men ligesom Team Danmark elever bruger rigtig megen tid på at træne og konkurrere på et højt sportsligt niveau. I skoleåret har VG 48 Team Danmark elever og 57 øvrige elitesportselever. De dyrker en bred vifte af sportsgrene: Atletik, badminton, basketball, bueskydning, MTB-cykling, dans, fodbold, fægtning, håndbold, ishockey, kajakpolo, kajakroning, karate, orienteringsløb, ridning, roning, sejlads, skisport, softball, spring- og idrætsgymnastik, svømning, tennis, vandski og volleyball. VG har ikke rene elitesportsklasser, da eleverne frit vælger blandt skolens udbudte studieretninger. Det betyder, at Team Danmark og elitesportseleverne er en naturlig del af de enkelte klassers og skolens sociale liv og sammenhold, mens de samtidig kan gøre brug af fordelene, vi tilbyder dem. VG en af Team Danmarks uddannelsespartnere. En anerkendelse og titel Team Danmark har givet os, fordi vi har mange Team Danmark elever, fordi vi gør meget for at tilgodese Team Danmark elevernes behov, og fordi vores arbejde med at vejlede og strukturere Team Danmark elevernes gymnasieforløb er stærkt forankret hos ledelse, administration, lærere og Team Danmark koordinatoren på VG. Vi er stolte af den status. Den bekræfter os i, at vi gør vores arbejde godt, og den motiverer os til hele tiden at søge at gøre det endnu bedre. Vi håber, at du har lyst til at blive en del af VG, og at vi kan få lov at hjælpe dig med at få et godt gymnasieforløb sideløbende med, at du dyrker den sport, du brænder for!

4 Team Danmark elever tilbydes følgende fordele og tiltag: Mulighed for gymnasieforløb på 4 år (mod normalt 3 år). Godskrevet fravær og mulighed for supplerende undervisningstimer ved fravær forårsaget af aktiviteter i Team Danmark regi. Tilpasning af eksamensskema til højt prioriterede aktiviteter i Team Danmark regi. Støtte og vejledning fra VGs Team Danmark koordinator. Du vil i øvrigt som Team Danmark elev kunne: Benytte VG-hallen uden for de normale brugstidspunkter, fx før skoletid (fra kl. 6.00), og VGs styrketræningslokale, når det er ledigt. Deltage i arrangementer med oplæg fra elitesportsfolk eller elitesportseksperter. Deltage i Life-skills-forløb og forskellige oplæg med relevans for elitsportsudøvere, fx om kost og skadesforebyggelse. Dele dine idrætserfaringer og -præstationer med ligesindede elitesportselever på VG. NB. Elitesportselever uden Team Danmarks godkendelse tilbydes stort set det samme. Dog har de ikke mulighed for et 4-årigt gymnasieforløb, kan ikke få supplerende undervisningstimer, og vi kan ikke garantere, at det er muligt at tilpasse eksamensskemaet. Team Danmark godkendelse og optagelse på Virum Gymnasium Du søger selv Team Danmark om sportslig godkendelse. Ansøgningsfristen er den 12. januar 2017, og Team Danmark svarer senest den 10. februar. Ansøgningen sker fra Team Danmarks hjemmeside, hvor du også kan læse om dit idrætsforbunds kriterier for godkendelse. Team Danmarks hjemmeside finder du her: kortlink.dk/teamdanmark/bwgt Du søger optagelse på Virum Gymnasium via optagelse.dk (ansøgningsfrist den 1. marts 2017). Hvis du er gymnasieegnet og har Team Danmark godkendelse, kan du være sikker på at blive optaget. Uden Team Danmark godkendelse spiller afstandskriteriet en rolle for, om vi må optage dig. 3- eller 4-årigt forløb for Team Danmark elever Team Danmark elever har fuldt skema i 1g. Dvs. samme skema som den klasse, de kommer til at gå i. Inden 1g er omme vælger Team Danmark eleven i dialog med forældre, trænere og VG s Team Danmark koordinator hvorvidt gymnasieforløbet skal fortsætte som et normalt 3-årigt eller et forlænget 4-årigt. I et 4-årigt forløb vil der i 2g og 3g blive taget fag ud, som i stedet følges i 4g. Det er typisk 1-årige fag, et valgfag og idræt.

5 Det siger Team Danmark elever om Team Danmark ordningen på VG Søren Jøhnk. Atletik/800 meter løber. 4g-elev. (Matematik A - Kemi B - Fysik B). 4-årigt Team Danmark forløb. Det har fungeret rigtigt godt for mig at gå i en normal gymnasieklasse, samtidig med at jeg havde have tid til min sport. Jeg valgte at være Team Danmark elev på VG, fordi gymnasiet gav mig nogle rigtig gode muligheder for at passe min sport, mens jeg skulle gå i gymnasiet. Jeg valgte VG i stedet for fx en Team Danmark klasse på et andet gymnasium, fordi det for mig er vigtigt at have en forholdsvis normal hverdag sammen med andre unge mennesker, som ikke nødvendigvis dyrker sport. Søren på vej mod 800 meter på 1:55 Fra begyndelsen af 2g havde jeg valgt at tage gymnasiet over 4 år i stedet for 3. Dette reducerede den tid jeg brugte i skolen og gav mig endnu bedre tid til sporten. Især har det 4-årige forløb givet mig gode muligheder for at træne før skole eller lave lektier i frimodulerne. TD-ordningen har også givet mig fleksibilitet, da den fx giver mig mulighed for at få udsat mine skriftlige afleveringer, når jeg er ekstra presset af træning og konkurrencer. Jacob Toftelund Lerche. Fodboldspiller. 2g-elev (Matematik A Fysik B Samfundsfag B). 4-årigt Team Danmark forløb. Jeg har valgt VG, fordi der er nogle rigtig gode forhold for Team Danmark elever. Skolen tager god hånd om en, og de har stor respekt og forståelse for min sport. Lærerne er også meget hjælpsomme med det faglige, når jeg er fraværende på grund af min sport, således at jeg ikke kommer bagud. Team Danmark ordningen har givet mig større fleksibilitet, så jeg både kan koncentrere mig om sport og om min uddannelse. Derfor kan jeg stærkt anbefale VG til andre elitesportsudøvere.

6 Det siger Team Danmark elever om Team Danmark ordningen på VG Tina Gellin. Atletik/Højdespring. 2g-elev (Samfundsfag A-Matematik B- Biologi C). 3-årigt Team Danmark forløb. Jeg dyrker højdespring på eliteplan og er Team Danmark elev på Virum Gymnasium. Jeg valgte VG pga. de muligheder Team Danmark linjen giver. Bl.a. tid og midler til at opnå både mine sports- og uddannelsesdrømme. Med en Team Danmark linje medfølger også en Team Danmark koordinator, som hjælper dig igennem de 3 eller 4 år, du har valgt på VG. Han har et indblik i sportens verden og kan derfor hjælpe dig med at tilrettelægge din tid i og uden for gymnasiet. Lærerne på VG har stor respekt og forståelse for Team Danmark elever, og hjælper gerne med at flytte Hjemmeopgaver og andre lektier. Så for mig har Team Danmark linjen på VG været det helt rigtige valg. Tinaspersonligerekorder1.72 mogdetgør hende tilenaf Danmarksallerbedstehøjdespringere. I 2015blevdetbl.a.tilbronzevedDMforseniorer.(DeterTinatilhøjrepåskamlen). Ida Sindahl Jensen. Volleyballspiller. 1g-elev (Engelsk A - Samfundsfag B - Matematik B - Spansk A). 3-årigt Team Danmark forløb. VG er et perfekt sted for dem, som gerne vil have en normal skolegang, men stadig have plads til sin sport. Jeg har valgt VG, fordi det er et sted, som ikke kræver, at du skal kunne nå det hele. Det kan i forvejen være hårdt at starte i gymnasiet, og elitesport ved siden af skolen gør ikke livet nemmere. Derfor kan man her på VG få en langt bedre mulighed for at kunne nå de afleveringer der presser på og få godkendt sit fravær, hvis man skal til turnering eller noget i den stil. Det giver en fantastisk fleksibilitet til at holde gymnasielivet og sporten vedlige. Jeg er super glad for mit valg her på VG, da kommunikationen mellem TD-vejleder og TD-elev er super velfungerende. Det gør det meget nemmere at være TD-elev her på VG.

7 Det siger Team Danmark elever om Team Danmark ordningen på VG Minik Bolø. Basketballspiller. 1g-elev (Engelsk A-Matematik B-Samfundsfag B). 3-årigt Team Danmark forløb. Jeg spiller basketball på eliteplan og går på Virum Gymnasium som Team Danmark elev. Basketball har været min primære sport siden 0. klasse, og har fyldt en stor del af min hverdag op igennem folkeskolen. Jeg har valgt Virum Gymnasium, fordi det giver mig mulighed for fortsat at spille og træne på højt plan samtidig med, at det faglige arbejde i skolen også passes. Lærerne på gymnasiet udviser stor forståelse ift. min sport. Hvis jeg fx har været til turnering herhjemme eller i udlandet og har brug for længere tid til en opgave, er faglærerne imødekommende og fleksible. Der er også et rigtig godt samarbejde med vores Team Danmark koordinator, Thomas, som hjælper med alt, hvad man har brug for. Sidst men ikke mindst, er det utroligt fedt at skolen stiller hal og omklædning til rådighed allerede fra klokken 6:00 af, så man kan nå at få et ordentligt træningspas ind fra morgenstunden og stadig møde til tiden. Jessica Yu Mortensen. Svømmer. 1g-elev (Matematik A-Samfundsfag A). 3-årigt Team Danmark forløb. Jeg dyrker svømning på eliteplan og er Team Danmark elev på Virum Gymnasium. Svømningen indebærer ca. 24 timers træning om ugen, og giver mig derfor en travl hverdag. Jeg valgte VG pga. de mange muligheder Team Danmark ordningen giver mig. På den måde kan jeg opnå både mine sports- og uddannelsesdrømme. Team Danmark ordningen gør det muligt deltage i stævner, træningslejre, landsholdsaktiviteter og samtidigt passe min skole. Jeg går i en normal klasse, da det er vigtigt for mig med et afbræk fra sporten i hverdagen. Det er rart at komme hen på skolen og have en hverdag med venner, der ikke nødvendigvis dyrker sport. På VG er der en Team Danmark koordinator, som er god til at hjælpe med eventuelle udfordringer, f.eks. at få både skole og sport til at gå op i en højere enhed. Derudover har lærerne på VG har stor respekt og forståelse for Team Danmark elever, og hjælper gerne med at flytte afleveringer og andre lektier. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at VG er det rette sted for mig.

8 Koordinering og vejledning Thomas Madsen er Virum Gymnasiums Team Danmark koordinator. Det er Thomas, der i løbende dialog med Team Danmark og elitesportseleverne, deres forældre, lærere, trænere, klubber og forbund arbejder for at skabe den bedst mulige sammenhæng mellem gymnasie- og elitesportsliv. Thomas har selv baggrund i elitesporten, som ungdomslandsholdsspiller og professionel fodboldspiller i bl.a. Brøndby og B.93, som træner for elitefodboldhold og som rådgiver for elitefodboldspillere i Spillerforeningen. Thomas er uddannet cand.scient i idræt og samfundsfag fra Københavns Universitet, og har været ansat på VG siden Thomas vil gerne kontaktes af dig såvel før som efter, at du er blevet optaget på Virum Gymnasium, så han kender til dig og ved, at du skal med i gruppen af Team Danmark og elitesportselever på VG. Han kontaktes på tlf eller på tm@virum-gym.dk Malene Degn med sølvmedalje fra MTB-VM (foto: Thomas Nyhus / Rawshooter) Du kan læse mere om Virum Gymnasium på

ELITESPORT OG UDDANNELSE

ELITESPORT OG UDDANNELSE ELITESPORT OG UDDANNELSE VISION Det er Virum Gymnasiums vision at være en seriøs uddannelsesinstitution med afsæt i det lokale miljø, hvor det faglige, det kreative og det sociale skaber et trygt og inspirerende

Læs mere

Eliteidræt og uddannelse. For Team Danmark og øvrige eliteidrætselever. Virum Gymnasium. Vi rummer mere... VG - Elite Idræt

Eliteidræt og uddannelse. For Team Danmark og øvrige eliteidrætselever. Virum Gymnasium. Vi rummer mere... VG - Elite Idræt Malene Degn på vej mod VM sølv på MT B Eliteidræt og uddannelse For Team Danmark og øvrige eliteidrætselever Virum Gymnasium Vi rummer mere... 1 Forord til Elite og udannelse Team Danmark ordningen for

Læs mere

Eliteidræt og uddannelse. For Team Danmark og øvrige eliteidrætselever. Virum Gymnasium. Vi rummer mere... VG - Elite Idræt

Eliteidræt og uddannelse. For Team Danmark og øvrige eliteidrætselever. Virum Gymnasium. Vi rummer mere... VG - Elite Idræt Malene Degn på vej mod VM sølv på MT B Eliteidræt og uddannelse For Team Danmark og øvrige eliteidrætselever Virum Gymnasium Vi rummer mere... 1 Forord til Elite og udannelse Team Danmark ordningen for

Læs mere

Uddannelsesforløb for eliteidrætsudøvere

Uddannelsesforløb for eliteidrætsudøvere Team danmark Uddannelsesforløb for eliteidrætsudøvere Virum Gymnasium Vi rummer eliten... 1 VG - Elite Idræt Forord til VG ELITE Team Danmark-ordningen for uddannelsessøgende idrætsudøvere er en af de

Læs mere

Uddannelsesforløb for eliteidrætsudøvere

Uddannelsesforløb for eliteidrætsudøvere Team danmark Uddannelsesforløb for eliteidrætsudøvere Virum Gymnasium Vi rummer eliten... 1 Velkommen til Virum Gymnasium VG ELITE ELITEIDRÆT OG UDDANNELSE PÅ VIRUM GYMNASIUM Forord til VG ELITE Team Danmark-ordningen

Læs mere

Team Danmark på Øregård. Eliteidræt, faglighed og fællesskab

Team Danmark på Øregård. Eliteidræt, faglighed og fællesskab Team Danmark på Øregård Eliteidræt, faglighed og fællesskab 2 Eliteidræt, faglighed og fællesskab Siden skoleåret 2016/2017 har Øregård Gymnasium været Team Danmark Uddannelsespartner. Det er vi stolte

Læs mere

ELITESPORT OG HANDELSGYMNASIET - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE

ELITESPORT OG HANDELSGYMNASIET - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE ELITESPORT OG HANDELSGYMNASIET - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE WWW.HHXAALBORG.DK KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE ELITESPORT PÅ HANDELSGYMNASIET På Handelsgymnasiet Aalborg kan du som elitesportsudøver kombinere

Læs mere

ELITESPORT OG HANDELSGYMNASIET - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE

ELITESPORT OG HANDELSGYMNASIET - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE ELITESPORT OG HANDELSGYMNASIET - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE WWW.HHXAALBORG.DK KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE ELITESPORT PÅ HANDELSGYMNASIET På Handelsgymnasiet Aalborg kan du som elitesportsudøver kombinere

Læs mere

HHX ELITESPORT HHX - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE FOR DIG, DER DYRKER SPORT PÅ ELITENIVEAU UDDANNELSESPARTNER MED

HHX ELITESPORT HHX - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE FOR DIG, DER DYRKER SPORT PÅ ELITENIVEAU UDDANNELSESPARTNER MED HHX ELITESPORT HHX - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE FOR DIG, DER DYRKER SPORT PÅ ELITENIVEAU UDDANNELSESPARTNER MED KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE ELITESPORT PÅ HANDELSGYMNASIET På Handelsgymnasiet Aalborg

Læs mere

VK Det bedste fundament for uddannelse

VK Det bedste fundament for uddannelse 2014 VK Det bedste fundament for uddannelse 1 Stephanie, 2.g og rytter Dét at være Team Danmark elev på VK, gør at jeg ikke er nødsaget til at gå på kompromis med min sport pga. min uddannelse, eller omvendt.

Læs mere

HHX ELITESPORT HHX - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE WWW.HHXAALBORG.DK FOR DIG, DER DYRKER SPORT PÅ ELITENIVEAU

HHX ELITESPORT HHX - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE WWW.HHXAALBORG.DK FOR DIG, DER DYRKER SPORT PÅ ELITENIVEAU HHX ELITESPORT HHX - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE FOR DIG, DER DYRKER SPORT PÅ ELITENIVEAU WWW.HHXAALBORG.DK KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE ELITESPORT PÅ HANDELSGYMNASIET På Handelsgymnasiet Aalborg kan

Læs mere

4 år på Marselisborg. Marselisborg Gymnasiums 4-årige Team Danmark ordning

4 år på Marselisborg. Marselisborg Gymnasiums 4-årige Team Danmark ordning 4 år på Marselisborg Marselisborg Gymnasiums 4-årige Team Danmark ordning «Team Danmark ordningen giver mig mulighed for både at overskue min træning og skolearbejdet det er rart ikke at skulle gå på kompromis

Læs mere

IDRÆT B-STUDIERETNING IDRÆT-FAGPAKKER HF ELITEIDRÆTSORDNING TEAM DANMARK. Idrætsgymnasiet. Herlev Gymnasium& STX

IDRÆT B-STUDIERETNING IDRÆT-FAGPAKKER HF ELITEIDRÆTSORDNING TEAM DANMARK. Idrætsgymnasiet. Herlev Gymnasium& STX Herlev Idrætsgymnasiet Herlev Gymnasium& & HF Gymnasium HF STX IDRÆT -STUDIERETNING IDRÆT-FGPKKER HF ELITEIDRÆTSORDNING TEM DNMRK Idræt og faglighed Vi har en stærk idrætsprofil. Som 1 ud af 20 gymnasier

Læs mere

Eliteidræt på Marselisborg Gymnasium

Eliteidræt på Marselisborg Gymnasium Eliteidræt på Marselisborg Gymnasium Kombinér uddannelse og elitesport på Marselisborg Gymnasium i enten et 4-årigt eller 3-årigt forløb Udover flytningen af timer og eksamener var en af de store fordele

Læs mere

Eliteidræt på Marselisborg Gymnasium

Eliteidræt på Marselisborg Gymnasium Eliteidræt på Marselisborg Gymnasium Marselisborg Gymnasiums 4-årige Team Danmark ordning eller den 3-årige ESAA ordning. Udover flytningen af timer og eksamener var en af de store fordele ved TD ordningen,

Læs mere

Eliteidræt på Rybners

Eliteidræt på Rybners Eliteidræt på Rybners HTX STX HHX HF Rybners Gymnasium VELKOMMEN TIL Rybners Gymnasium På Rybners Gymnasium rummer vi et treårigt alment gymnasium (stx), et treårigt handelsgymnasium (hhx), et treårigt

Læs mere

Eliteidræt på Marselisborg Gymnasium

Eliteidræt på Marselisborg Gymnasium Eliteidræt på Marselisborg Gymnasium Marselisborg Gymnasiums 4-årige Team Danmark ordning eller den 3-årige ESAA ordning. Udover flytningen af timer og eksamener var en af de store fordele ved TD ordningen,

Læs mere

Eliteidræt på Rybners

Eliteidræt på Rybners Eliteidræt på Rybners HTX STX HHX HF Rybners Gymnasium VELKOMMEN TIL Rybners Gymnasium På Rybners Gymnasium rummer vi et treårigt alment gymnasium (stx), et treårigt handelsgymnasium (hhx), et treårigt

Læs mere

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole Talentklassen giver dig optimale muligheder for at kombinere din skolegang med din sportslige udvikling!

Læs mere

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole Talentklassen giver dig optimale muligheder for at kombinere din skolegang med din sportslige udvikling!

Læs mere

ELITEKLASSER. for dig der vil forene eliteidræt og uddannelse Ungdomsuddannelserne EUD, EUX, HHX & STX

ELITEKLASSER. for dig der vil forene eliteidræt og uddannelse Ungdomsuddannelserne EUD, EUX, HHX & STX ELITEKLASSER for dig der vil forene eliteidræt og uddannelse Ungdomsuddannelserne EUD, EUX, HHX & STX ELITEKLASSER Herning Elite Herning Kommune har siden 2007 været Team Danmark Elitekommune og har derfor

Læs mere

ØG Eliteidræt. Eliteidræt, faglighed og fællesskab

ØG Eliteidræt. Eliteidræt, faglighed og fællesskab ØG Eliteidræt Eliteidræt, faglighed og fællesskab Eliteidræt, faglighed og fællesskab vildmedfoto.dk På Øregård brænder vi for idræt. Og vi vil skabe de bedste rammer for vores elever både fagligt og socialt,

Læs mere

Team Danmark. elitesport OG

Team Danmark. elitesport OG Team Danmark elitesport OG UNGDOMSUDDANNELSE 0.0.00 Er du en ung talentfuld elitesportsudøver med ambitioner om at se, hvor langt dit talent rækker? Bruger du meget tid på at træne og konkurrere? Er svaret

Læs mere

ELITEIDRÆT PÅ RØDOVRE GYMNÅSIUM

ELITEIDRÆT PÅ RØDOVRE GYMNÅSIUM ELITEIDRÆT PÅ RØDOVRE GYMNÅSIUM Vi har plads til ba de uddannelse og eliteidræt Velkommen til Eliteidræt på Rødovre Gymnasium Af rektor Peter Ditlev Olsen Målet er en dobbeltkarriere Med Eliteidræt på

Læs mere

RØDOVRE GYMNASIUMs ORDNING FOR ELITEIDRÆTSELEVER. - Vi har plads til både uddannelse og eliteidræt

RØDOVRE GYMNASIUMs ORDNING FOR ELITEIDRÆTSELEVER. - Vi har plads til både uddannelse og eliteidræt RØDOVRE GYMNASIUMs ORDNING FOR ELITEIDRÆTSELEVER - Vi har plads til både uddannelse og eliteidræt Nyt tilbud til eliteidrætselever på Rødovre Gymnasium Fra skoleåret 2016-17 bliver der nye og langt bedre

Læs mere

UNGDOMS-/ ERHVERVSUDDANNELSE OG ELITESPORT 2008/2009

UNGDOMS-/ ERHVERVSUDDANNELSE OG ELITESPORT 2008/2009 UNGDOMS-/ ERHVERVSUDDANNELSE OG ELITESPORT 2008/2009 0.0.00 Er du en ung talentfuld elitesportsudøver med ambitioner om at se, hvor langt dit talent rækker? Bruger du meget tid på at træne og konkurrere?

Læs mere

Badminton, basketball og karate på eliteniveau www.solgym.dk

Badminton, basketball og karate på eliteniveau www.solgym.dk Badminton, basketball og karate på eliteniveau www.solgym.dk Studieretninger med tilpasset skema til træning af idræt på eliteplan I sommeren 2008 begyndte vores første klasse på en særlig eliteidræts-studieretning,

Læs mere

START DAGEN MED INTENS MORGEN TRÆNING AMBITIONER BADMINTON UDDANNELSE MEDLEM AF ELITEIDRÆTSGYMNASIER.DK HØR MERE PÅ TLF

START DAGEN MED INTENS MORGEN TRÆNING AMBITIONER BADMINTON UDDANNELSE MEDLEM AF ELITEIDRÆTSGYMNASIER.DK HØR MERE PÅ TLF ELITEIDRÆT PÅ SOLRØD GYMNASIUM START DAGEN MED INTENS MORGEN TRÆNING MEDLEM AF ELITEIDRÆTSGYMNASIER.DK AMBITIONER BADMINTON UDDANNELSE HØR MERE PÅ TLF. 56184000 SKAB TID TIL BÅDE ELITEIDRÆT OG GYMNASIUM

Læs mere

BADMINTON & KARATE FÆLLESSKAB SEJRE FAGLIGHED UDVIKLING VI UDVIKLER SÆRLIG TRÆNING TIL FORSKELLIGE NIVEAUER

BADMINTON & KARATE FÆLLESSKAB SEJRE FAGLIGHED UDVIKLING VI UDVIKLER SÆRLIG TRÆNING TIL FORSKELLIGE NIVEAUER AMBITIØS IDRÆT PÅ SOLRØD GYMNASIUM BADMINTON & KARATE FÆLLESSKAB SEJRE FAGLIGHED UDVIKLING VI UDVIKLER SÆRLIG TRÆNING TIL FORSKELLIGE NIVEAUER SKAB TID TIL BÅDE ELITEIDRÆT OG GYMNASIE TO I ÈN Konceptet

Læs mere

Kombinér ungdoms uddannelse & eliteidræt. - for idrætstalenter i Fredericia Kommune

Kombinér ungdoms uddannelse & eliteidræt. - for idrætstalenter i Fredericia Kommune Kombinér ungdoms uddannelse & eliteidræt - for idrætstalenter i Fredericia Kommune eliteidræts ordningen Eliteidræt på din uddannelse I Fredericia Kommune er eliteidræt og uddannelse ikke et spørgsmål

Læs mere

NOTAT: Roskilde model for morgentræning af talenter på ungdomsuddannelserne

NOTAT: Roskilde model for morgentræning af talenter på ungdomsuddannelserne Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2930342 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Roskilde model for morgentræning af talenter på ungdomsuddannelserne 30. oktober 2018 Som Team Danmark

Læs mere

Idrætsklasser for talenter i 7. til 9. klasse - oversigt over optagelsesprocedure for skoleåret 2010/11 -

Idrætsklasser for talenter i 7. til 9. klasse - oversigt over optagelsesprocedure for skoleåret 2010/11 - Uddannelsesudvalget 2010-11 UDU alm. del Svar på Spørgsmål 97 Offentligt Elitekommune Struktur/organisering Hvilke elever/behov er idrætsklasserne rettet mod? Aalborg Ballerup Esbjerg Pt. ingen folkeskoletilbud

Læs mere

ELITESPORTSKLASSERNE

ELITESPORTSKLASSERNE På CPH WEST har jeg især fået stor support til min sport. De viste en utrolig forståelse, og man skal på ingen måde være bange for ikke at kunne klare en uddannelse på CPH WEST oveni en karriere indenfor

Læs mere

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole Talentklassen giver dig optimale muligheder for at kombinere din skolegang med din sportslige udvikling!

Læs mere

Velkommen til Rybners Gymnasium

Velkommen til Rybners Gymnasium Velkommen til Rybners Gymnasium Rybners Gymnasium er en gymnasieskole med ca. 1.900 elever. Vi er et 3 årigt alment gymnasium (stx), et 3-årigt handelsgymnasium (hhx) og et 3-årigt teknisk gymnasium. Samtidig

Læs mere

VK Det bedste fundament for uddannelse

VK Det bedste fundament for uddannelse 2015 VK Det bedste fundament for uddannelse 1 Idrætsgymnasiet på Viborg Katedralskole Idrætsgymnasiet Viborg Katedralskole giver dig mulighed for at kombinere sport og uddannelse. På Idrætsgymnasiet er

Læs mere

KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN NØRRE FÆLLED SKOLE - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU

KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN NØRRE FÆLLED SKOLE - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN NØRRE FÆLLED SKOLE - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU IDRÆTSTALENT? Vil du i klasse med ligesindede og dyrke dit idrætstalent, mens du går i skole? Skal

Læs mere

KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE

KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE IDRÆTSTALENT? DYRKER DU IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU? Ønsker du at dyrke dit idrætstalent endnu mere? Dyrker du; basketball, fodbold,

Læs mere

Teknisk Gymnasium - din uddannelse til fremtiden

Teknisk Gymnasium - din uddannelse til fremtiden Teknisk Gymnasium - din uddannelse til fremtiden US r H T EN janua ÅB ag den 24.i Hillerød tirsd 00-19.00. kl. 16 Tænk langt tænk selv Brænder du for naturvidenskab, og tænder du på at prøve dine idéer

Læs mere

Eliteidrætsklasser på Nymarkskolen et unikt samarbejde mellem idrætstalenter og skole. www.slagelse.dk

Eliteidrætsklasser på Nymarkskolen et unikt samarbejde mellem idrætstalenter og skole. www.slagelse.dk Eliteidrætsklasser på Nymarkskolen et unikt samarbejde mellem idrætstalenter og skole Hvorfor? Den nye skolereform giver mulighed for at tilgodese talentudviklingen inden for idræt ved at skabe rum til

Læs mere

TALENTKLASSER. for idrætstalentet der vil mere 10. klasse

TALENTKLASSER. for idrætstalentet der vil mere 10. klasse TALENTKLASSER for idrætstalentet der vil mere 10. klasse TALENTKLASSER Herning Elite Talentklasser Herning Kommune har siden 2007 været Team Danmark Elitekommune og har derfor en samarbejdsaftale med Team

Læs mere

HTX HILLERØD. Esnord.dk TEKNISK GYMNASIUM EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS. s. 1

HTX HILLERØD. Esnord.dk TEKNISK GYMNASIUM EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS. s. 1 HILLERØD TEKNISK GYMNASIUM Esnord.dk EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS s. 1 Tænk langt tænk selv Brænder du for naturvidenskab, og tænder du på at prøve dine ideer af i praksis? Har du måske en designer i maven?

Læs mere

Et særligt tilbud til unge talenter Skoleåret 2009-2010. Eliteidrætsklasser for 7., 8. og 9. årgang i Aalborg

Et særligt tilbud til unge talenter Skoleåret 2009-2010. Eliteidrætsklasser for 7., 8. og 9. årgang i Aalborg Et særligt tilbud til unge talenter Skoleåret 2009-2010 Eliteidrætsklasser for 7., 8. og 9. årgang i Aalborg 2 Velkommen i eliteidrætsklassen! I august 2008 tog Sønderbroskolen i Aalborg for første gang

Læs mere

Ungdomsuddannelse og elitesport 2015/2016. Aalborg 23. november Herning 24. november. Aarhus 25. november Odense 26. november. Roskilde 2.

Ungdomsuddannelse og elitesport 2015/2016. Aalborg 23. november Herning 24. november. Aarhus 25. november Odense 26. november. Roskilde 2. Ungdomsuddannelse og elitesport 2015/2016 Aalborg 23. november Herning 24. november Aarhus 25. november Odense 26. november Roskilde 2. december Et af livets store valg TITEL / 27. november 2015 VI KÆMPER

Læs mere

Informationsmøde for idrætselever på Øregård, Ordrup og Gammel Hellerup. - et tilbud til unge talenter

Informationsmøde for idrætselever på Øregård, Ordrup og Gammel Hellerup. - et tilbud til unge talenter Informationsmøde for idrætselever på Øregård, Ordrup og Gammel Hellerup Gymnasium - et tilbud til unge talenter Dagsorden Kl. 17.00-18.00 Velkomst ved rektor Jørgen Rasmussen fra Gammel Hellerup Gymnasium

Læs mere

- FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN

- FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE IDRÆTSLINJEN IDRÆTSTALENT? DANMARKS FØRSTE IDRÆTSSKOLE Bellahøj Skole - Københavns Idrætsskole blev i skoleåret 2007/08 den første offentlige

Læs mere

Dyrk dit talent. - mens du passer skolen IDRÆTSKLASSER. Skive Kommunes. skive.dk/elite

Dyrk dit talent. - mens du passer skolen IDRÆTSKLASSER. Skive Kommunes. skive.dk/elite Dyrk dit talent - mens du passer skolen Skive Kommunes IDRÆTSKLASSER skive.dk/elite skive.dk/elite fb.com/skiveelite Skive Kommunes Idrætsklasser v. Aakjærskolen Frederiksgade 21K, 7800 Skive aakjærskolen@skivekommune.dk

Læs mere

Beskrivelse af idrætsklasserne for talenter

Beskrivelse af idrætsklasserne for talenter Beskrivelse af idrætsklasserne for talenter Målsætning og værdigrundlag for talentidrætsklasser på Skolen på Sønderager (TIK-klasser) Skolen på Sønderager tilbyder i samarbejde med Herning Elite og idrætsforeninger

Læs mere

Informationsmøde om Idrætstalentklasse

Informationsmøde om Idrætstalentklasse Informationsmøde om Idrætstalentklasse 2019-2020 Dagsorden 1. Velkommen - Peter 2. Udskolingen på Kildegårdskolen - Mikkel Høgh 3. Idrætstalentklassen - Peter Janner 4. Morgentræning - Henrik van Komen

Læs mere

Det kræver mange ofre at nå helt til tops, men din uddannelse behøver ikke være et af dem...

Det kræver mange ofre at nå helt til tops, men din uddannelse behøver ikke være et af dem... Det kræver mange ofre at nå helt til tops, men din uddannelse behøver ikke være et af dem... Vores mål er at få dig bedst muligt igennem Som ung og talentfuld idrætsudøver med store drømme om at nå den

Læs mere

UNGDOMSUDDANNELSE OG ELITESPORT 2010/2011

UNGDOMSUDDANNELSE OG ELITESPORT 2010/2011 UNGDOMSUDDANNELSE OG ELITESPORT 2010/2011 2 Indledning Vores erfaringer viser, at atleter har behov for øget fleksibilitet, når de skal kombinere uddannelse og elitesport. Team Danmark og ungdomsuddannelserne

Læs mere

ELITEIDRÆTSKLASSER 7.-9. KLASSE. olen.indd 1 06/11/13 12.03

ELITEIDRÆTSKLASSER 7.-9. KLASSE. olen.indd 1 06/11/13 12.03 ELITEIDRÆTSKLASSER 76 81 37 00 7.-9. KLASSE olen.indd 1 06/11/13 12.03 VEJLE ER ELITEKOMMUNE1 VELKOMMEN: Velkommen som ny elev og forælder på NOVAskolen. Vi glæder os til at have jer på holdet, der vægter

Læs mere

TALENTKLASSER. for idrætstalentet der vil mere klasse

TALENTKLASSER. for idrætstalentet der vil mere klasse TALENTKLASSER for idrætstalentet der vil mere 7.-9. klasse TALENTKLASSER Herning Elite Talentklasser Herning Kommune har siden 2007 været Team Danmark Elitekommune og har derfor en samarbejdsaftale med

Læs mere

PÅ GRIBSKOV GYMNASIUM 2019

PÅ GRIBSKOV GYMNASIUM 2019 PÅ GRIBSKOV GYMNASIUM 2019 HUSK: Orienteringsaften mandag den 21. januar kl. 19.00 På www.gribskovgymnasium.dk og vores Facebookside kan du se mere om Gribskov Gymnasium. Gribskov Gymnasium, Østergade

Læs mere

STUDIERETNINGSVALG. Samfundsvidenskabelige. Kunstneriske Studieretninger. Studieretninger. Sproglige. Naturvidenskabelige Studieretninger

STUDIERETNINGSVALG. Samfundsvidenskabelige. Kunstneriske Studieretninger. Studieretninger. Sproglige. Naturvidenskabelige Studieretninger STUDIERETNINGSVALG 207-8 Samfundsvidenskabelige Studieretninger Kunstneriske Studieretninger SAMFUNDSFAG & MATEMATIK SAMFUNDSFAG & ENGELSK SAMFUNDSFAG & TYSK F MUSIK & MATEMATIK MUSIK & ENGELSK MUSIK &

Læs mere

KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN NØRRE FÆLLED SKOLE - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU

KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN NØRRE FÆLLED SKOLE - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN NØRRE FÆLLED SKOLE - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU IDRÆTSTALENT? Vil du i klasse med ligesindede og dyrke dit idrætstalent, mens du går i skole? Skal

Læs mere

Et særligt tilbud til unge talenter Skoleåret 2010-2011. Eliteidrætsklasser for 7., 8. og 9. årgang i Aalborg

Et særligt tilbud til unge talenter Skoleåret 2010-2011. Eliteidrætsklasser for 7., 8. og 9. årgang i Aalborg Et særligt tilbud til unge talenter Skoleåret 2010-2011 Eliteidrætsklasser for 7., 8. og 9. årgang i Aalborg 2 Velkommen i eliteidrætsklasserne! I august 2008 tog Sønderbroskolen i Aalborg for første gang

Læs mere

HF i Aars. ... på den almindelige måde. ... eller med sport. ... mange års erfaring gør en forskel!

HF i Aars. ... på den almindelige måde. ... eller med sport. ... mange års erfaring gør en forskel! HF i Aars... på den almindelige måde... eller med sport... mange års erfaring gør en forskel! 1 Hvad kan en HF-eksamen bruges til? En HF-eksamen kan bruges til alle videregående uddannelser, såfremt de

Læs mere

HTX. Esnord.dk. Teknisk Gymnasium Hillerød din uddannelse til fremtiden EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS

HTX. Esnord.dk. Teknisk Gymnasium Hillerød din uddannelse til fremtiden EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS HTX Teknisk Gymnasium Hillerød din uddannelse til fremtiden Esnord.dk EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS HTX Tænk langt tænk selv Brænder du for naturvidenskab, og tænder du på at prøve dine ideer af i praksis?

Læs mere

Idrætsskole i Gentofte

Idrætsskole i Gentofte Idrætsskole i Gentofte - et tilbud til unge talenter GENTOFTE KOMMUNE BØRN, UNGE OG FRITID Velkommen på idrætsskolen! Det er med stor glæde, at jeg indbyder unge talenter i Gentofte Kommune til at søge

Læs mere

Elite Sports Akademi Aarhus

Elite Sports Akademi Aarhus Elite Sports Akademi Aarhus fra talentklasse til verdensklasse Oplæg Eliteidrætsgymnasier.dk Esbjerg, den 15.11.2012 Struktur 1. Overordnet omkring talentmiljøer 2. ESAA organisation og indhold. 3. Udfordringer

Læs mere

1Unge sportudøveres prioritering og planlægning

1Unge sportudøveres prioritering og planlægning 1Unge sportudøveres prioritering og planlægning UNGE SPORTUDØVERES PRIORITERING OG PLANLÆGNING Oldengaard.dk har foretaget en spørgeskemaundersøgelse over nettet for at afdække unge sportudøveres prioriteringer

Læs mere

STUDIERETNINGER, FAGPAKKER & VALGFAG

STUDIERETNINGER, FAGPAKKER & VALGFAG 3-ÅRIG STX / 2-ÅRIG HF STUDIERETNINGER, FAGPAKKER & SOLRØD GYMNASIUM INDHOLDSFORTEGNELSE STX Glæd dig til gymnasiet / Optagelse... side 2 Matematik A - Bioteknologi A - Fysik B... side 3 Matematik A -

Læs mere

Er du et talent? Informationsmøde. om Idrætsklasserne: Den 22. november 2016 Klokken Sønder Otting Skole, Kløvermarken 2, 6100 Haderslev

Er du et talent? Informationsmøde. om Idrætsklasserne: Den 22. november 2016 Klokken Sønder Otting Skole, Kløvermarken 2, 6100 Haderslev Er du et talent? Er du et talent?... så har Idrætsklasserne på Sønder Otting Skole det rigtige tilbud til dig. Idrætsklasserne er for unge talenter, som skal i 7., 8. eller 9. klasse og ønsker at prøve

Læs mere

Tilbud til dig, som har talent og viljen til at blive en af de bedste. Afprøv dit talent og ambitioner på eliteniveau. www.holstebroelitesport.

Tilbud til dig, som har talent og viljen til at blive en af de bedste. Afprøv dit talent og ambitioner på eliteniveau. www.holstebroelitesport. Tilbud til dig, som har talent og viljen til at blive en af de bedste. Afprøv dit talent og ambitioner på eliteniveau. www.holstebroelitesport.dk Baggrund for elitesamarbejde www.holstebroelitesport.dk

Læs mere

Information om IDRÆTSklasserne på Brøndbyvester Skole

Information om IDRÆTSklasserne på Brøndbyvester Skole Information om IDRÆTSklasserne på Brøndbyvester Skole Principper for idrætsklasserne Idrætsklasserne på Brøndbyvester Skole er et tilbud om at kombinere uddannelse og talentidræt. Dette tiltag har til

Læs mere

HTX HILLERØD. Esnord.dk TEKNISK GYMNASIUM EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS. s. 1

HTX HILLERØD. Esnord.dk TEKNISK GYMNASIUM EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS. s. 1 HILLERØD TEKNISK GYMNASIUM Esnord.dk EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS s. 1 Tænk langt tænk selv Brænder du for naturvidenskab, og tænder du på at prøve dine ideer af i praksis? Har du måske en designer i maven?

Læs mere

Brøndby modellen Idræt

Brøndby modellen Idræt Brøndby modellen Idræt På Brøndby Gymnasium har vi organiseret undervisningen, så særligt idrætsaktive elever kan gennemføre studentereksamen på 3 år, med et tilfredsstillende resultat og en fuld gymnasieoplevelse.

Læs mere

Nye talenter. www.holstebroelitesport.dk. Har du viljen til at blive en af de bedste! Skoleåret 2011 2012. Her kan du kombinere sport og uddannelse.

Nye talenter. www.holstebroelitesport.dk. Har du viljen til at blive en af de bedste! Skoleåret 2011 2012. Her kan du kombinere sport og uddannelse. Nye talenter Skoleåret 2011 2012 www.holstebroelitesport.dk Har du viljen til at blive en af de bedste! Her kan du kombinere sport og uddannelse. www.holstebroelitesport.dk www.holstebroelitesport.dk Talentudvikling

Læs mere

25. November 2015, Ceres Park

25. November 2015, Ceres Park Infomøde 25. November 2015, Ceres Park Kombiner ungdomsuddannelse og elitesport Skoleåret 2016-2017 Præsentation Team Danmark: Magnus Wonsyld Eliteidræt Aarhus: Steffen Wich Risskov Gymnasium: Kasper Vandborg

Læs mere

Balance mellem skole og eliteidræt - et dialogredskab. Highfive!

Balance mellem skole og eliteidræt - et dialogredskab. Highfive! Balance mellem skole og eliteidræt - et dialogredskab Highfive! Et dialogredskab Highfive -folderen er et dialogredskab, som viser, hvordan man kan skabe et godt børneliv for elever, der dyrker eliteidræt.

Læs mere

ELITEIDRÆT PÅ RØDOVRE GYMNÅSIUM

ELITEIDRÆT PÅ RØDOVRE GYMNÅSIUM ELITEIDRÆT PÅ RØDOVRE GYMNÅSIUM Vi har plads til ba de uddannelse og eliteidræt Velkommen til Eliteidræt på Rødovre Gymnasium Af rektor Peter Ditlev Olsen Målet er en dobbeltkarriere Med Eliteidræt på

Læs mere

HHX. Esnord.dk. Handelsgymnasium Helsingør - din uddannelse til fremtiden EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS

HHX. Esnord.dk. Handelsgymnasium Helsingør - din uddannelse til fremtiden EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS Handelsgymnasium Helsingør - din uddannelse til fremtiden På HHX giver projektarbejde indsigt i, hvordan man driver virksomhed i det virkelige liv. Mathias Fredsby, HHX3 Esnord.dk EUD EUX HG HHX HTX 10

Læs mere

HF i Aars. ... på den almindelige måde. eller med sport og film. ... mange års erfaring gør en forskel!

HF i Aars. ... på den almindelige måde. eller med sport og film. ... mange års erfaring gør en forskel! HF i Aars... på den almindelige måde eller med sport og film... mange års erfaring gør en forskel! 1 Hvad kan en HF-eksamen bruges til? En HF-eksamen kan bruges til alle videregående uddannelser, såfremt

Læs mere

Udbud af studieretninger ved Århus Statsgymnasium I skoleåret 13/14

Udbud af studieretninger ved Århus Statsgymnasium I skoleåret 13/14 Udbud af studieretninger ved Århus Statsgymnasium I skoleåret 13/14 2. fremmedsprog og kunstneriske fag har betydning for dine muligheder for valg af studieretninger. I skemaet nedenfor kan du ved at vælge

Læs mere

VK Det bedste fundament for uddannelse

VK Det bedste fundament for uddannelse 2016 VK Det bedste fundament for uddannelse 1 Idrætsgymnasiet på Viborg Katedralskole Idrætsgymnasiet giver dig mulighed for at kombinere sport og uddannelse. På Idrætsgymnasiet er du sikret en gymnasieuddannelse

Læs mere

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ //NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ ELITEIDRÆTSKLASSER // VELKOMMEN TIL ELITEIDRÆTSKLASSERNE!/ Jeg er rigtig glad for, at vi kan give unge idrætstalenter i Slagelse Kommune mulighed for at søge om optagelse

Læs mere

DUAL CAREER I DANMARK OPLÆG OM DUAL CAREER FOR DANSK SVØMMEUNION, DEN 10. JANUAR 2018

DUAL CAREER I DANMARK OPLÆG OM DUAL CAREER FOR DANSK SVØMMEUNION, DEN 10. JANUAR 2018 DUAL CAREER I DANMARK OPLÆG OM DUAL CAREER FOR DANSK SVØMMEUNION, DEN 10. JANUAR 2018 HANDLER DUAL CAREER OM? 38% af de aktive mandlige professionelle fodboldspillere, og 35% af de pensionerede fodboldspillere

Læs mere

Gentofte Kommune. Elitekoordinatornetværksmøde Skovshoved Havn d. 20.11.2013

Gentofte Kommune. Elitekoordinatornetværksmøde Skovshoved Havn d. 20.11.2013 Gentofte Kommune Elitekoordinatornetværksmøde Skovshoved Havn d. 20.11.2013 Gentofte Kommune Beliggende nord for Købehavn ud mod Øresund 70.000 indbyggere 7 bydele: Ordrup, Klampenborg, Jægersborg, Vangede,

Læs mere

Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter

Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter Velkommen til eliteidrætsklasserne! Jeg er rigtig glad for, at vi kan give unge idrætstalenter i Slagelse Kommune mulighed for at

Læs mere

Ungdomsuddannelse og elitesport 2013/2014. Hvem ejer atleten/eleven? Oplæg eliteidrætsgymnasier.dk. 14. Marts 2013 Nicolaj Holmboe

Ungdomsuddannelse og elitesport 2013/2014. Hvem ejer atleten/eleven? Oplæg eliteidrætsgymnasier.dk. 14. Marts 2013 Nicolaj Holmboe Ungdomsuddannelse og elitesport 2013/2014 Hvem ejer atleten/eleven? Oplæg eliteidrætsgymnasier.dk 14. Marts 2013 Nicolaj Holmboe VI KÆMPER FOR GULD TIL DANMARK / 2 SPORTSLIG GODKENDELSE Du kan få en sportslig

Læs mere

Information om IDRÆTSklasserne på Brøndbyvester Skole

Information om IDRÆTSklasserne på Brøndbyvester Skole Information om IDRÆTSklasserne på Brøndbyvester Skole Principper for idrætsklasserne Idrætsklasserne på Brøndbyvester Skole er et tilbud om at kombinere uddannelse og talentidræt. Dette tiltag har til

Læs mere

isi.dk Lev drømmen ISI Idrætsefterskole ISI.DK ISI Idrætsefterskole ISI Idrætshøjskole ISI.DK ISI Idrætshøjskole

isi.dk Lev drømmen ISI Idrætsefterskole ISI.DK ISI Idrætsefterskole ISI Idrætshøjskole ISI.DK ISI Idrætshøjskole isi.dk Lev drømmen ISI.DK ISI Idrætsefterskole Velkommen til en oplevelse for livet På ISI elsker vi idræt. Her har du chancen for at udvikle dig - som person og inden for den idræt, du brænder for. Rammerne

Læs mere

- FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU NØRRE FÆLLED SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN

- FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU NØRRE FÆLLED SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU NØRRE FÆLLED SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN IDRÆTSTALENT? VIL DU UDVIKLE DIT IDRÆTSTALENT, MENS DU GÅR I SKOLE? Skal du starte i 7. klasse efter

Læs mere

- FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU NØRRE FÆLLED SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN

- FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU NØRRE FÆLLED SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU NØRRE FÆLLED SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN IDRÆTSTALENT? VIL DU UDVIKLE DIT IDRÆTSTALENT, MENS DU GÅR I SKOLE? Skal du starte i 7. klasse efter

Læs mere

Årsmøde, eliteidrætsgymnasier.dk d november 2012

Årsmøde, eliteidrætsgymnasier.dk d november 2012 Årsmøde, eliteidrætsgymnasier.dk d. 15.-16. november 2012 Administration af en idrætslinje Faste sekretæropgaver giver bedre tid og overskud til linjens mentorer! Arbejdsbeskrivelse: Bistå med hjælp til

Læs mere

Talentudvikling i sportens verden

Talentudvikling i sportens verden Talentudvikling i sportens verden Konference 22.9.2008 Michael Andersen, direktør man@teamdanmark.dk tlf: 43 26 25 00 eller 51 26 60 62 Kort præsentation - MA Cand. mag. (samfundsfag idræt) Adjunkt og

Læs mere

Brøndby modellen idræt 2016/2017

Brøndby modellen idræt 2016/2017 Brøndby modellen idræt 2016/2017 For særligt idrætsaktive elever Brøndby modellen idræt Kære særligt idrætsaktive elev: På Brøndby Gymnasium har vi organiseret undervisningen, så du kan gennemføre studentereksamen

Læs mere

ELITEIDRÆT + STUDENTEREKSAMEN DET KRÆVER MANGE OFRE AT NÅ HELT TIL TOPS, MEN DIN UDDANNELSE BEHØVER IKKE VÆRE ET AF DEM

ELITEIDRÆT + STUDENTEREKSAMEN DET KRÆVER MANGE OFRE AT NÅ HELT TIL TOPS, MEN DIN UDDANNELSE BEHØVER IKKE VÆRE ET AF DEM ELITEIDRÆT + STUDENTEREKSAMEN DET KRÆVER MANGE OFRE AT NÅ HELT TIL TOPS, MEN DIN UDDANNELSE BEHØVER IKKE VÆRE ET AF DEM VORES MÅL ER AT FÅ DIG BEDST MULIGT IGENNEM UDDANNELSEN OG SAMTIDIG SIKRE, AT DU

Læs mere

KOM OG MØD OS. - sjove og udfordrende aktiviteter på Herning Gymnasium. God at blive klog på

KOM OG MØD OS. - sjove og udfordrende aktiviteter på Herning Gymnasium. God at blive klog på KOM OG MØD OS - sjove og udfordrende aktiviteter på Herning Gymnasium God at blive klog på HOP IND PÅ STX - og bliv et par dage eller flere... Science Battle 3 Verdenssprogdag 6 Gymnasiematematik 7 Krop

Læs mere

ESAA INFO. Kombinér uddannelse og talentudvikling i folkeskolens 8. 9. og 10. klasser uddannelsesåret 2016/17. Ceres Park onsdag den 25.

ESAA INFO. Kombinér uddannelse og talentudvikling i folkeskolens 8. 9. og 10. klasser uddannelsesåret 2016/17. Ceres Park onsdag den 25. ESAA INFO Kombinér uddannelse og talentudvikling i folkeskolens 8. 9. og 10. klasser uddannelsesåret 2016/17 Ceres Park onsdag den 25. november 2015 https://youtu.be/myax_8mhhqs Committed to Excellence

Læs mere

Oversigt studieretninger

Oversigt studieretninger Oversigt studieretninger 2017-18 Fysik A Matematik A Kemi B Matematik A Fysik A Kemi B Dansk A Engelsk B Biologi C Historie A Idræt C Samfundsfag C Kunstneriske fag C 2. fremmedsprog B * ** *Frit C- eller

Læs mere

STUDIERETNINGER, FAGPAKKER & VALGFAG

STUDIERETNINGER, FAGPAKKER & VALGFAG 3-ÅRIG STX / 2-ÅRIG HF STUDIERETNINGER, FAGPAKKER & SOLRØD GYMNASIUM INDHOLDSFORTEGNELSE STX Glæd dig til gymnasiet / Optagelse... side 2 Matematik A - Bioteknologi A - Fysik B... side 3 Matematik A -

Læs mere

STUDENTER- EKSAMEN FOR UNGE MED AUTISME

STUDENTER- EKSAMEN FOR UNGE MED AUTISME STUDENTER- EKSAMEN FOR UNGE MED AUTISME Indhold 3 Velkommen 4 Uddannelsen 5 Fag og opbygning 6 Undervisning i egen fløj 7 Lærere og netværk 7 Kursus 8 Hjælp til afleveringer 8 Lektiecafe 9 Et levende ungdomsmiljø

Læs mere

idrætsgymnasiet på Viborg Katedralskole Idrætsgymnasiet

idrætsgymnasiet på Viborg Katedralskole Idrætsgymnasiet sportsstudieretningerne på viborg katedralskole 2018 Idrætsgymnasiet på Viborg Katedralskole På idrætsgymnasiet er du sikret en gymnasieuddannelse på et højt fagligt niveau og et fantastisk socialt fællesskab

Læs mere

Nyt tilbud til unge talenter. Eliteidrætsklasser for 7., 8. og 9. årgang i Aalborg

Nyt tilbud til unge talenter. Eliteidrætsklasser for 7., 8. og 9. årgang i Aalborg Nyt tilbud til unge talenter Eliteidrætsklasser for 7., 8. og 9. årgang i Aalborg 2 Velkommen i eliteidrætsklassen! 13. august 2008 bliver en ganske særlig dag. Denne dag slår Sønderbroskolen i Aalborg

Læs mere

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Vi ønsker med den følgende information at give nye svømmere og deres forældre et indblik i, hvad der kræves af både svømmer og familie, for at dyrke konkurrencesvømning

Læs mere

FÅ TID TIL DIN SPORT

FÅ TID TIL DIN SPORT FÅ TID TIL DIN SPORT MED EN ERHVERVS- UDDANNELSE KOMBINER ELITESPORT MED EN ERHVERVSUDDANNELSE Ny forsøgsordning sikrer mere fleksible rammer for, at du kan realisere dine sportslige mål, samtidig med

Læs mere

Sådan vælger du studieretning

Sådan vælger du studieretning STX Sådan vælger du studieretning FORÆLDREMØDE 2017 PROGRAM // 3 KØREPLAN FOR VALG AF STUDIERETNING // 4 SÅDAN VÆLGER DU STUDIERETNING // 5 STUDIERETNINGER // 6-7 VALGFAG // 8 TRÆF DET RIGTIGE VALG //

Læs mere

Viborg Katedralskole KULTURSKOLen VIBORG

Viborg Katedralskole KULTURSKOLen VIBORG Viborg Katedralskole KULTURSKOLen VIBORG 1 ART-GK på Viborg Katedralskole Har du lyst til at bruge masser af tid og energi på at blive dygtig til musik, scenekunst, billedkunst eller skrivekunst og samtidig

Læs mere