Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle ;

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle ;"

Transkript

1 REFERAT FRA Kredsgeneralforsamling den 16. februar 2015 kl , i DcH Hadstens Klubhus Solsortevej, 8370 Hadsten Fraværende foreninger: Harlev, Grenå, Tranbjerg, Vejle, Ørsted, Århus, Galten, Hasselager. Bilag 1: Formandens beretning for Bilag 2: Regnskabet for Bilag 3: Budget Bilag 4: Medlemstal, Bilag 5: Økonomisk udvikling Bilag 6: 2-1 Vedtægter for Kreds Valg af dirigent. Ove Porsgaard blev valget og kunne konstaterer, at tidsfristen for modtagelse af liste med forslag til kandidater, til de poster hvortil der foretages valg var blevet overholdt, men at dagsordenen var udsendt én dag for sent. Dagsordenen blev godkendt med bemærkningen om, at tidsfristerne fremover bør overholdes. 2. Formanden aflægger Beretning. gennemgik den udsendte Beretning og kom med uddybende bemærkninger hertil. Vedrørende procedurerne ved adresseændringer skal ændringerne både sendes til Sekretariatet og Kredssekretæren. Der blev endvidere gjort opmærksom på, at Kredsen skal have et eksemplar af vedtægter for hver lokalforening i Kredsen. Skrivelsen som er udarbejdet og udsendt for 10 år siden omkring god opførsel, vil nu på ny blive distribueret rundet. Orientering nr. 78 blev præciseret med, at det er gældende i 4 uger og for alle hunde aktiviteter. I den forbindelse spurgte Linda Lundh fra Skanderborg, om lokalforeningerne bliver orienteret om diskvalifikationssagerne. Hundeførerens lokalforening vil få besked, og skal så se efter at karantænen overholdes. Der vil ske en blokering i DcH on-line. Hvis det er hundebid, der har udløst karantænen vil alle kredsformænd blive orienteret herom. Omkring resultathæfter blev der gjort opmærksom på, at hæfterne har behov for at blive revideret. Forsikringsforhold, orientering nr. 8 og vaccinationsregler, orientering nr. 26 blev i den forbindelse drøftet.. Herefter blev Beretningen godkendt uden bemærkninger.

2 3. Kassereren aflægger regnskab. Kredskassere fremlagde det reviderede årsregnskab for Med bemærkningerne om en medlemsstigning og opstart af grundforløb november På den økonomiske udvikling, gjorde Benny Hede, Odder opmærksom på, at der var byttet om tallene for henholdsvis Himmerlandsgården og Trænergrunduddannelse. Regnskabet vedtaget uden bemærkninger. 4. Indkomne forslag. Forslag til ændring af 2 i vedtægter for kredsråd dobbelt medlemsskab Ny tekst er markeret med rødt 2 Kredsrådet består af en repræsentant for hver lokalforening samt en suppleant for denne, valgt af bestyrelsen. Kredsrådet vælger på den årlige kredsgeneralforsamling et forretningsudvalg, bestående af formand, næstformand, kasserer og sekretær. Formanden er kredsens repræsentant i landsforeningens hovedbestyrelse. Forretningsudvalget udgør kredsens daglige ledelse og varetager kommunikationen med lokalforeningerne, øvrige kredse og hovedbestyrelse. Kredsrådet kan, hvis det finder det formålstjenligt, nedsætte kredsudvalg, der varetager specielle arbejdsopgaver. Hvis sådanne udvalg etableres, kan forretningsudvalget udvides til en bestyrelse, hvor udvalgenes formænd er bestyrelsesmedlemmer. Kredskonsulenten har adgang med taleret til kredsrådsmøderne, samt kredsens medlemmer af landsudvalgene (landsudvalgene betaler selv alle udgifter). Formanden for kredsens dommerudvalg indgår i bestyrelsen (Denne skal godkendes på den årlige kredsgeneralforsamling i ulige år). Formanden for kredsens uddannelsesudvalg indgår i bestyrelsen (vælges på den årlige kredsgeneralforsamling - i lige år). De 2 udvalg består hver af min. 3 og max. 5 personer. Såfremt et medlem af en lokalforening ønsker at være træningsmæssigt tilknyttet en eller flere andre lokalforeninger samtidig, betales der kun for ét medlemskab til Kredsen. Betalingen påhviler den Lokalforening, som medlemmet er indmeldt i først. Forslaget vedtaget og indarbejdes i vedtægterne. 5. Fastsættelse af kontingent. Bestyrelsen foreslår uændret 80,00kr. Vedtaget.

3 6. Valg af formand. På valg er, Langå, der modtager genvalg. Genvalgt for en periode på 2 år. 7. Valg af kasserer. Udgår vælges i lige år. 8. Valg af sekretær. På valg er Dorthe Dalgaard Nielsen, Vejle, der modtager genvalg. Genvalgt for en periode på 2 år. 9. Valg af næstformand. Udgår vælges i lige år. 10. Valg af Kredens medlem til Landsforeningens ordensudvalg. På valg Anders Westh Lauritsen, Bjerringbro, modtager genvalg. Genvalgt for en periode på 2 år. 11. Valg af bestyrelsesmedlem af initiativfonden. Peder Bo Nielsen, Risskov modtager valg. Genvalgt for en periode på 2 år. 12. Valg af evt. udvalgsformænd til Kredens udvalg. Poul Rohde Nielsen skal godkendes som formand for dommerudvalget. Godkendt. 13. Valg af 2 revisorer. Jørgen Rande, Hadsten, modtager genvalg. Genvalgt for en periode på 2 år. Leo Peer Larsen, Hinnerup, modtager ikke genvalg. Linda Lundh, Skanderborg valgt for en periode på 2 år. 14. Valg af suppleanter for 2 revisorer.

4 1 suppleant Bent Pedersen, Mariager valgt for en periode på 2 år. 2 suppleant Benny Hede, Odder blev valgt for en periode på 2 år. 15. Eventuelt. Drøftelse af DcH logo med schæferhunden og det blå DcH mærke som der blandet andet bruges på DcH bladet samt den tidligere grønne farve på hjemmesiden, som nu er blevet blå. Michael Rode Jensen påpegede, at DcH ikke har ændret logo, det er stadig logo med schæferhunden, der er DcH s logo. Placeringen på DcH publikation og andre skrivelser sker på anbefaling af et professionelt kommunikation selskab Medieudvalget og Hovedbestyrelsen har konsulteret. Forslag til vedtægtsændringer fra Risskov til ordinært Landsmøde, 5 godkendelse af Forretningsfører. Der blev gjort opmærksom på, at der kun er 14 måneder til første møde omkring afholdelse af DM Kredsen mangler 1 Forening eller eventuelt ét par foreninger, som vil arbejde sammen om afholdes af DM. Tilmeldingsformen til konkurrencer først til mølle princippet og fortrinsret for Kredens egen medlemmer blev drøftet. Der blev gjort opmærksom på, at den landsdækkende konkurrence C B A E i Århus den 28. august ikke står på on-line tilmelding. Kredssekretæren gør kluben opmærksom på dette. En Tro og love erklæring som underskrives af medlemmerne på, at hunden er vaccineret samt dækket af den lovpligtige ansvarsforsikring, var der enighed om, er en praktisk og nem måde for lokalforeningerne at administrerer. Det er nu muligt for det enkelte medlem at bestille beklædning via DcH Butikken. Peder Bo Nielsen orienterede om initiativfondens arbejde og mulighederne for at søge støtte fra fonden samt, at det nu vil blive muligt, at finde adresseoplysninger på Legater og Fonde på Hjemmesiden, hvor der eventuelt er mulighed for at søge om støtte. Kredsbestyrelsen har gjort sig nogle tanker om de fælles Kredsrådsmøder, både hvad angår procedurerne og formen: Ønske om ændring af mødestart kl Forslag om ændring af mødested. Bordet rundt, hvad der lige nu og her rører sig i den enkelte lokalforening. Gerne forslag til punkter til dagsorden fra lokalforeningerne.

5 Ud over det gerne små historier og billeder på Kreds3 Facebook hjemmesiden fra lokalforeningerne. Derpå bordet rundt : Antallet af medlemmer er meget forskellige. De store lokalforeninger har op til 200 medlemmer og de mindre foreninger har ca. 40 medlemmer. Det kan dog generelt siges, at der i de enkelte lokalforeninger uanset størrelse foregår mange forskellige aktiviteter, såsom: Samarbejde med byens turistforening. Skovhold. Rallyhold. Hundehold med Trick. Familiehold. Samarbejde med Land og Fritid Aktiviteter på Byens Torv. Hold med selskabshunde. Medlemsmøder for at lokke medlemmerne til at deltage i det sociale liv i klubben. Hold om formiddagen: For de arbejdsfrie. Åbenhus arrangementer, samt at der i lokalforeningerne generelt uanset størrelse er en stor aktivitet hvad angår hvalpeholdene. En lokalforening havde i hvalpe, der indsluses i klubben løbende med 5 hvalpe ad gangen. En klub har investeret i en sansebane, som er meget populær og bruges flittigt af alle. Om lokalforeningen er stor eller lille, er der generelt brug for flere trænere. Mødedatoer: 10. marts: Kredsrådsmøde. 25. marts møde for nye bestyrelsesmedlemmer 3. juni: Kredsbestyrelsesmøde. 13. september: Uddeling af Kredspokaler. 1. oktober: Kredsbestyrelsesmøde. 7. oktober: Kredsrådsmøde, fastsættelse af konkurrencekalender for november: Kredsbestyrelsesmøde, Hørning Kro

6

7 Formandens Beretning 2014 Kreds3 Kredsbestyrelsen: I 2014 har kreds 3 for første gang afholdt et VIP arrangement, deltagelsen kunne have været større, men det var en succes for dem der deltog. Vi har allerede planlagt VIP arrangement for Bestyrelsen har besluttet at vi vil afholde et møde for nye bestyrelsesmedlemmer i lokalforeningerne. Det er der flere grunde til, her nævnes et par af dem: En hjælp til at komme bedre i gang i den ikke altid overskuelige organisation som DcH er. Hjælpe med til at en større viden om hvor man henvender sig med spørgsmål og problemer. Det skulle også gerne få flere personer til at komme frem med deres mening og bidrage til debatten i kredsen på kredsrådsmøder med videre. Vi har omlagt kredsens tilstedeværelse på Facebook fra en gruppe til en side. Begrundelse for dette er at det giver os (bestyrelsen og udvalg) bedre muligheder for at fremhæve og promovere vores indlæg og initiativer. Der er stadig de samme muligheder for at menige medlemmer og lokalforeninger kan komme med indlæg, foto og andet der viser hvad der rører sig i vores kreds. Og det skal i endelig benytte jer af i større grad. Omlægningen er altså ikke sket for at begrænse medlemmernes muligheder for at komme frem med debat. Det har ikke været et problem hid til og det forventer vi ej heller bliver tilfældet i fremtiden. Det skal bemærkes at officielle henvendelser til bestyrelsen og udvalg skal ske via vores mailadresser, det er fordi vi ellers er bange for at komme til at over se en henvendelse. Stor tak til Lena for hendes arbejde med Facebook siden. Jeg vel sige tak til vores webmaster Kurt Espensen for hans arbejde med at passe kredsens hjemmeside. Uddannelse Uddannelsesudvalget har igen haft hænderne og afholdt mange kurser. Trænergrunduddannelse har taget 40 kursusdag: På grundforløbet har der været 2 hold af 18 personer, hvor det sidste hold stadig er gang i På overbygning: Agility 6, Rally 10, DcH program 15 og familiehunde 15 deltagere. Efteruddannelse har taget 10 kursusdag med følgende antal deltagere: Rally 30, Agility 30 og DcH program 40. Den udvidede weekend for hundefører på Himmerlandsgården blev også afholdt igen med 100 deltager og var en stor succes er godt under vej med 135 tilmeldinger. Udvalget har endvidere afholdt årsmøde for kredsinstruktører og deltaget i fællesmøde med landsforeningens uddannelsesudvalg. Tak til uddannelsesudvalget for deres store arbejde.

8 Dommere Tak til alle de dommere der stiller op og dømmer uge efter uge. Tak til Torben for at hans store arbejde med at passe dommercentralen. Dommerudvalget takker Skanderborg for hjælp ved efteruddannelsen af dommerne i januar og februar 2014, Risskov for hjælp med aspirantuddannelsen juni 2014 og Viborg for afholdelse af Eliteturneringen 2014, vores tak gælder til alle hundefører, sporlæggere, køkkenpersonale og alle andre der har ofret tid på dommerudvalget. Ved DM i Dronninglund havde kredsen 3 dommere med Joan Elgaard Jensen, Henning Stærk og Ove Porsgaard, der var et godt og tilfredsstillende samarbejde med deres meddommer. Kreds 3 har fået 2 nye dommer der kan nu kan dømme i hele DcH programmet, tillykke til Gitte Johansen og Therese Kelstrup Dommerseminar i Bjerringbro i november måned blev der arbejdet på at reducere det nuværende konkurrenceprogram, men der skal ikke ske ændringer i de bestående øvelser. Der er ønsker fra dommermødet i oktober: Når der gives en tilrettevisning på et spor, må sporlæggeren ikke sige at sporet er heromkring, det giver mistillid til sporlæggeren, sporlæggeren skal være sikker, og sige sporet er her, og angive retningen på sporet. Der var også ønske om afmærkning med markeringsbånd af stuedressurarealerne som ved DM, så der ikke kommer uvedkomne personer eller HF ind på stuedressurarealerne, det er meget forstyrrende for hund og hundefører. Der står i konkurrenceprogrammet under punkt 12, i stuedressur skal øvelsesområdet markeres, så der er en udgang og en indgang og et belønningsfelt. Konkurrencer Tak til alle de foreninger der har afholdt konkurrencer i 2014, det er et stort arbejde som alle andre kun kan være dybt taknemlige for. Tak til alle dem der har hjulpet med. Diskvalifikationer har der været for mange af i Der for vil der blive udsendt et hyrdebrev om god opførsel på konkurrencepladsen. Bemærk endvidere ændringer i orientering nr. 78 om konsekvenser af diskvalifikation og udelukkelse. Tillykke til alle de hundefører der deltog i DM i Dronninglund og Nordisk DM i Sydthy. I Rally blev Charlotte Jensen fra Risskov Dansk mester med Lene Lykke Christensen fra Århus på andenpladsen. I IPOSPH (sporhunde) blev Kirsten Nielsen på andenpladsen. Til Nordisk DM blev til en andenplads i spor ved Kirsten Christoffersen fra Vejle og en tredjeplads i Rundering ved Kai Høegh fra Langå. Tillykke med de flotte resultater.

9 Kreds 3 har også haft deltager til internationale mesterskaber. På landsholdet til Nordisk mesterskab havde vi 4 deltagere. Kirsten Christoffersen Vejle i spor Kai Høegh Langå var udtaget i rundering, men meldte fra. Kreds 3 stillede med alle deltagere i Skydd: Dorthe Dalsgaard Neilsen vejle, Michael Thygesen og Martin Vollert begge Langå I skydd. Det blev et nordisk holdmesterskab i Skydd og en individuel andenplads til Michael Thygensen. Flot og stort tillykke. Med venlig hilsen Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 3 Kredsformand

10 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle lokalforeningerne i kredsens virkeområde og arbejde på at opfylde DcH s formålsparagraf - til stadighed efterleve beslutninger taget af landsforeningens kompetente forsamlinger og udvalg - være opmærksom på muligheden for etablering af nye lokalforeninger i kredsens virkeområde og udtale sig om sådanne før hovedbestyrelsens godkendelse - fastlægge en konkurrenceplan for kredsen - Fastsætte startgebyrets størrelse ved kredskonkurrencer. Gebyret vedtages på et kredsrådsmøde efter indstilling fra kredsbestyrelsen) - foranledige uddannelse af instruktører i overensstemmelse med landsforeningens retningslinjer - foranledige uddannelse af dommeraspiranter - foranledige efteruddannelse af dommere - oprette dommercentral - indstille kandidater til landsforeningens udvalg - bistå lokalforeninger med råd og vejledning - anmelde deltagere til udtagelse til DM 2 Kredsrådets sammensætning Kredsrådet består af en repræsentant for hver lokalforening samt en suppleant for denne, valgt af bestyrelsen. Kredsrådet vælger på den årlige kredsgeneralforsamling et forretningsudvalg, bestående af formand, næstformand, kasserer og sekretær. Formanden er kredsens repræsentant i landsforeningens hovedbestyrelse.

11 Forretningsudvalget udgør kredsens daglige ledelse og varetager kommunikationen med lokalforeningerne, øvrige kredse og hovedbestyrelse. Kredsrådet kan, hvis det finder det formålstjenligt, nedsætte kredsudvalg, der varetager specielle arbejdsopgaver. Hvis sådanne udvalg etableres, kan forretningsudvalget udvides til en bestyrelse, hvor udvalgenes formænd er bestyrelsesmedlemmer. Kredskonsulenten har adgang med taleret til kredsrådsmøderne, samt kredsens medlemmer af landsudvalgene (landsudvalgene betaler selv alle udgifter). Formanden for kredsens dommerudvalg indgår i bestyrelsen (Denne skal godkendes på den årlige kredsgeneralforsamling i ulige år). Formanden for kredsens uddannelsesudvalg indgår i bestyrelsen (vælges på den årlige kredsgeneralforsamling - i lige år). De 2 udvalg består hver af min. 3 og max. 5 personer. Såfremt et medlem af en lokalforening ønsker at være træningsmæssigt tilknyttet en eller flere andre lokalforeninger samtidig, betales der kun for ét medlemskab til Kredsen. Betalingen påhviler den Lokalforening, som medlemmet er indmeldt i først. 3 Forretningsudvalget/kredsbestyrelsen Forretningsudvalget/kredsbestyrelsen holder de nødvendige forretningsudvalgsmøder/bestyrelsesmøder mindst et pr. kvartal og indkalder til den årlige kredsgeneralforsamling, der afholdes mellem den 15. februar og 1. marts. Derudover indkaldes til kredsrådsmøder, hvis bestyrelsen skønner det nødvendigt, eller hvis 1/3 af lokalforeningerne måtte ønske det. Kredsbestyrelsen udsender referat af alle møder til samtlige lokalforeninger i kredsen og til hovedbestyrelsen senest 3 uger efter hvert møde. Ved stemmelighed er kredsformandens stemme afgørende. Hvis kredsformanden fratræder eller får varigt forfald i en valgperiode, indtræder næstformanden som konstitueret kredsformand frem til næste ordinære kredsgeneralforsamling, hvor der foretages valg af kredsformand for resten af valgperioden. Kredsbestyrelsen påser at der indenfor de pågældende lokalforeninger, så vidt muligt, udpeges repræsentanter til Friluftrådets kredsrepræsentantskaber i hver kommune i kredsens område. 4 Kredsgeneralforsamlingen Kredsbestyrelsen udsender senest 1.januar i året for kredsgeneralforsamlingen, en liste til lokalforeningerne, hvor de kan komme med forslag til kandidater, til de poster hvortil der foretages valg. Forslag til kandidater samt indkomne forslag, skal være kredsbestyrelsen i hænde senest 15. januar i året for kredsgeneralforsamlingen.

12 Kandidatliste og evt. indkomne forslag, udsendes sammen med indbydelsen til Kredsgeneralforsamlingen, senest 3 uger før afholdelsen. I samme indbydelse skal også foreligge kredsbestyrelsens forslag til kredskontingent pr. medlem af lokalforeningerne. Adgang til kredsgeneralforsamlingen med tale- og stemmeret har lokalforeningsrepræsentanterne, Kredsformanden, Kredsnæstformanden, Kredskassereren, Kredssekretæren samt formændene for de af Kredsrådet evt. nedsatte udvalg. 1 suppleant for hver lokalforeningsrepræsentant, opstillede kandidater til valgene, kredskonsulenten, alle medlemmer af de af kredsrådet nedsatte udvalg samt kredsens med-lemmer af landsudvalgene (landsudvalgene betaler selv alle udgifter), samt gæster indbudt af kredsbestyrelsen har adgang med taleret. Ekstraordinær kredsgeneralforsamling indkaldes, når mindst halvdelen af lokalforeningerne fremsætter begæring herom, eller når kredsbestyrelsen finder det nødvendigt. Ekstraordinær kredsgeneralforsamling skal holdes inden 6 uger efter opfordringens modtagelse, dagsorden skal angives og relevante bilag vedlægges, og indkaldelsen sker skriftligt med mindst 3 ugers varsel. Afstemning foregår efter reglerne i 5.

13 5 Kredsgeneralforsamlingen er i enhver henseende øverste myndighed i kredsen. Nye vedtægter for kredsen kan kun vedtages på kredsgeneralforsamlingen, og kun såfremt de vedtages med 2/3 af de fremmødte stemmer. Dagsorden for kredsgeneralforsamling: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne forslag (sidste frist for indsendelse er 15. januar) 5. Fastsættelse af kontingent (forslag skal foreligge fra kredsbestyrelsen) 6. Valg af Formand (I ulige år) 7. Valg af kasserer (I lige år) 8. Valg af sekretær (I ulige år) 9. Valg af næstformand (I lige år) 10. Valg af medlem til Landsforeningens ordensudvalg (I Ulige år) 11. Valg af bestyrelsesmedlem til Initiativfonden, jf. Orientering nr. 29 (I ulige år) 12. Valg og godkendelse af udvalgsformænd til kredsens udvalg (Ifølge 2) 13. Valg af 2 revisorer 14. Valg af suppleanter for 2 revisorer 15. Eventuelt Alle valg er 2-årige. Genvalg kan finde sted. Skriftlig afstemning skal finde sted, hvis 1/3 af de tilstedeværende lokalforeninger forlanger det, eller bestyrelsen bestemmer det. Hver lokalforeningsrepræsentant har det antal stemmer, som lokalforeningens størrelse berettiger til pr. 31. december medlemmer giver 2 stemmer medlemmer giver 3 stemmer medlemmer giver 4 stemmer medlemmer giver 5 stemmer medlemmer giver 6 stemmer Alle andre stemmeberettigede (jf. 4) har hver 1 stemme. Hvis der er mere end en kandidat, foretages personvalgene ved absolut flertal (over halvdelen af de afgivne stemmer). Blanke og ugyldige stemmesedler tælles ikke med ved opgørelsen). Opstiller kun en kandidat er vedkommende valgt uden afstemning. Opnår en kandidat ikke valg ved første afstemning, foretages en ny bunden afstemning blandt de to kandidater, der opnår flest stemmer ved første afstemning. Får de to kandidater lige mange stemmer, trækkes der lod imellem dem.

14 6 Medlem til landsforeningens ordensudvalg Kredsrådet skal vælge et medlem til DcH s ordensudvalg i henhold til landsforeningens vedtægter 16. Dette medlem skal være en respekteret person i DcH med et bredt kendskab til foreningens virke og forhold. Ordensudvalgsmedlemmet er ikke medlem af kredsbestyrelsen. Ved et medlems forfald i funktionsperioden, vælger Kredsrådet inden 4 uger et nyt medlem. 7 Økonomi Kredsens regnskabsår går fra 1.1. til Regnskabet skal føres i en let overskuelig form og skal foreligge i revideret stand senest 8 dage før fremlæggelsen på den ordinære generalforsamling. Regnskab, bilag og øvrigt regnskabsmateriale skal opbevares i mindst 5 år efter godkendelse. Det årlige kontingent pr. medlem i lokalforeningerne fra lokalforeningerne til Kredsrådet, fastsættes hvert år af kredsgeneralforsamlingen, med virkning fra det følgende regnskabsår. Indstilling til kontingentets størrelse skal foreligge fra kredsbestyrelsen. Det årlige kontingent til Kredsrådet, på grundlag af aktuelt medlemstal, betales senest samtidig med kontingent til landsforeningen. Kontingent for lokalforeningsmedlemmer, der ny indmeldes i løbet af året, skal betales straks ved indmeldelsen. Alle hverv under Kredsrådet er ulønnede. Kredsen afholder selv udgifter i forbindelse med kredsens gøremål. Af kredsens midler kan der gives fri rejse og diæter til repræsentation i kredsens og hundesagens interesse. 8 Regioner Hvis Kredsrådet finder det formålstjenligt, kan kredsen opdeles i regioner. I så tilfælde skal regionsrepræsentanterne have sæde i kredsbestyrelsen, som så udvides tilsvarende, men kredsen har stadig kun 1 repræsentation over for landsforeningen og hovedbestyrelsen, nemlig kredsbestyrelsen. 9 Ophør Kredsrådet kan kun nedlægges, hvis det vedtages på DcH s landsmøde med 2/3 flertal (vedtægtsændring). Kredsens virkeområde kan ændres af hovedbestyrelsen efter høring af de berørte kredse og lokalforeninger. Således vedtaget på kredsgeneralforsamling d. 16. februar 2015

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

Vedtægter for kreds 4

Vedtægter for kreds 4 Vedtægter for kreds 4 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at: Samle lokalforeningerne i kredsens virkeområde og arbejde på at opfylde DcH s

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle ;

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle ; Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle 26 16 96 21; ddn@cdmail.dk Referat fra Kredsgeneralforsamling den 17. februar 2014 kl. 19.30 i DcH

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering.

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering. Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering.dk REFERAT FRA Kredsgeneralforsamling den 26. februar 2013 kl. 19.30

Læs mere

Risskov civile Hundeførerforening.

Risskov civile Hundeførerforening. Bankkonto: 7110-1096775 Adresse på træningsplads: Viengevej 7, 8240 Risskov. Cvr. nr.: 34175640 Forslag til ændring af landsforeningens vedtægter 5,7,10,12 og 14 stk 1. vedrørende ansættelse og godkendelse

Læs mere

Vedtægter for. Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG

Vedtægter for. Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG Vedtægter for Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG VEDTÆGTER FOR LOKALFORENINGER UNDER LANDSFORENINGEN DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING (Vedtaget 29.01.2018) Foreningens navn er: Danmarks civile

Læs mere

Vedtægter DcH Svenstrup

Vedtægter DcH Svenstrup Vedtægter DcH Svenstrup 1 Foreningens navn er Danmarks Civile Hundeførerforening, Svenstrup (forkortes DcH). Foreningens hjemsted er Svenstrup i Aalborg Kommune. Foreningen er medlem af Landsforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019.

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019. VEDTÆGTER for Århus civile Hundeførerforening Stiftet den 12. november 1944 Vedtaget på ordinær generalforsamling den 30. januar 2019. 1 Lokalforeningens Navn og hjemsted Foreningens navn er Århus civile

Læs mere

Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50

Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50 Indkaldelse til generalforsamling Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling 3. marts 2019 kl

Ekstraordinær generalforsamling 3. marts 2019 kl Hinnerup civile Hundeførerforening Vi afholder ekstraordinær generalforsamling i DcH Hinnerup, da vi har revideret vores vedtægter iht. DcH Landsforeningen bestemmelser. Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR Vedtægter VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR (Understregede sætninger er fastsat af Landsforeningen DcH. De skal medtages og kan ikke ændres af lokalforeningen) 1 Foreningens navn

Læs mere

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsgeneralforsamling d. 15/02 2017 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat 1. Valg af Dirigent 2. Beretning John Bermann, DcH Hjørring foreslået og valgt. Dirigenten afklarede

Læs mere

VEDTÆGTER for Christiansfeld civile Hundeførerforening.

VEDTÆGTER for Christiansfeld civile Hundeførerforening. VEDTÆGTER for Christiansfeld civile Hundeførerforening. Foreningens navn er Christiansfeld civile Hundeførerforening, CcH Dens hjemsted er Christiansfeld i Kolding Kommune. Foreningen tegnes ved underskrift

Læs mere

Vedtægter for DcH Esbjerg

Vedtægter for DcH Esbjerg Vedtægter for DcH Esbjerg 1 Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er: DcH Esbjerg jf. DcH Danmark også kaldet: Esbjerg civile Hundeførerforening / Danmarks civile hundeførerforening Esbjerg.

Læs mere

Vedtægter for Esbjerg civile Hundeførerforening

Vedtægter for Esbjerg civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er / EcH. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening / DcH. 2 Foreningens formål er dels at virke til anvendelse af

Læs mere

Vedtægter DcH Svenstrup

Vedtægter DcH Svenstrup Vedtægter DcH Svenstrup 1. Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Lokalforeningens navn er Svenstrup civile Hundeførerforening / Danmarks civile Hundeførerforening Svenstrup. Forkortes DcH Svenstrup. 1.2

Læs mere

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg Forslaget til vedtægtsændring vil blive fremsat ved generalforsamlingen d 15 november 2018. Hvis man som lokalklub vil være medlem af DcH Danmark, så er der

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamlingen tirsdag den 16. februar, kl i DcH Hadstens klubhus Solsortevej, 8370 Hadsten.

Referat fra kredsgeneralforsamlingen tirsdag den 16. februar, kl i DcH Hadstens klubhus Solsortevej, 8370 Hadsten. 03-03-2016 Referat fra kredsgeneralforsamlingen tirsdag den 16. februar, kl. 19.00 i DcH Hadstens klubhus Solsortevej, 8370 Hadsten. Fraværende lokalforeninger: Harlev; Grenaa, Tranbjerg, Nørhald, Hasselager.

Læs mere

Vedtægter for DcH-Brande afd. Januar 2017

Vedtægter for DcH-Brande afd. Januar 2017 Vedtægter for DcH-Brande afd. Januar 2017 DcH-Brande afdelings bestyrelse januar 2016 Formand: Svend Ludvigsen Møllevej 6, Blåhøj 7330 Brande 21 65 21 90 svend35@icloud.com Næstformand: Kasserer: Sekretær:

Læs mere

DCH Helsingør 2019, Forslag til vedtægtsændringer, med kommentarer

DCH Helsingør 2019, Forslag til vedtægtsændringer, med kommentarer DCH Helsingør 2019, Forslag til vedtægtsændringer, med kommentarer På landsmødet d. 17. marts 2018, blev der vedtaget en række vedvægtsændringer som skal implementeres i lokalforeningerne. Formålet med

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, KØGE AFD.

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, KØGE AFD. VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, KØGE AFD. 2011 1 Foreningens navn er Danmarks civile Hundeførerforening, Køge afd. Dens hjemsted er Køge Kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

Vedtægter for lokalforeninger tilknyttet landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening

Vedtægter for lokalforeninger tilknyttet landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening Vedtægter for lokalforeninger tilknyttet landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening 1. Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Lokalforeningens navn er Danmarks civile Hundeførerforening Brønderslev.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING

VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING 1. Foreningens navn er Brenderup og Omegns civile Hundeførerforening (BocH). Dens hjemsted er Middelfart Kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER for Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening

VEDTÆGTER for Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening VEDTÆGTER for Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening Foreningens navn er Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening. Dens hjemsted er Fredensborg kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele.

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele. Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele.dk REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLING den 17. februar 2009 Fraværende

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Bilag til love for Schæferhundeklubben for Danmark Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Love for Schæferhundeklubben for Danmark revideret den 26.03.2011 Side 1 af 5 VEDTÆGTER for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN

Læs mere

Der er ingen markering i sætninger med forskellig ordstilling, men med samme mening (f.eks.

Der er ingen markering i sætninger med forskellig ordstilling, men med samme mening (f.eks. Forslag til nye vedtægter i DcH Arden Understregning = tekst vedtaget på landsmødet og skal være som anført. Ingen understregning eller farve = tekst fra vores nuværende vedtægter. Markeret med gult: Helt

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse 1 Navn Kredsens navn er: Epilepsiforeningen Kredsen er stiftet den under navnet: Kredsens geografiske område er kommuner Kredse under Epilepsiforeningen er

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018 Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling Marts 2018 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Slagelse lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen Sind Slagelse.

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2014 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling.

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling. 1 Foreningens navn er DcH Vejle. Dens hjemsted er Vejle. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening. 2 Foreningens formål er dels at virke for anvendelse af hundens evner

Læs mere

Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS)

Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS) Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS) 1. Navn Kredsens navn er Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS). Kredsen er en virksomhedskreds under Finansforbundet i henhold til denne organisations

Læs mere

Stk. 4. Regionskredsen kan jfr. 10 varetage specifikke opgaver på vegne af lokalafdelinger

Stk. 4. Regionskredsen kan jfr. 10 varetage specifikke opgaver på vegne af lokalafdelinger Forslag til vedtægter for SIND, Regionskreds Midtjylland NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. I

Læs mere

Vedtægter for Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift

Vedtægter for Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift Navn 1. Foreningens navn er Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift Formål og opgave 2. Det er foreningens formål og opgave - at arrangere møder, kurser og lignende, hvor menighedsrådenes virksomhed

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 22. februar 2017 STED Chr. VI Overdrevskro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt Lindevang,

Læs mere

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse.

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse. SIND Ringsted / Sorø Lokalafdelingsvedtægter 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1 lokalafdelingens navn er SIND, Ringsted / Sorø lokalafdelingen stk. 2 lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune.

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. Greve Lærerforening Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. 2. Formål Kredsens formål er at varetage

Læs mere

SJOV SENIOR MOTION VEDTÆGTER

SJOV SENIOR MOTION VEDTÆGTER 1: Foreningens navn, hjemsted og stiftelse. Foreningens navn er Sjov Senior Motion med hjemsted i Lejre kommune. Foreningen er stiftet den 29. august 2000. 2: Foreningens formål. Foreningens formål er

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens postadresse. Stk. 3. Lokalafdelingen er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland.

Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens postadresse. Stk. 3. Lokalafdelingen er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. NAVN OG HJEMSTED 1. Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Favrskov Lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind Favrskov«. 1 Stk. 2. Lokalafdelingens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NYKREDS

VEDTÆGTER FOR NYKREDS VEDTÆGTER FOR NYKREDS VEDTÆGTER FOR PERSONALEKREDSEN I NYKREDIT 1. Navn Kredsens navn er Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS). Kredsen er en virksomhedskreds under Finansforbundet i henhold til denne

Læs mere

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Vestjylland afdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind

Læs mere

Landsforeningen SIND. Vedtægter for. Roskilde-Lejre Lokalafdeling

Landsforeningen SIND. Vedtægter for.   Roskilde-Lejre Lokalafdeling Landsforeningen SIND www.sind.dk Vedtægter for Roskilde-Lejre Lokalafdeling Februar 2014 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Roskilde - Lejre lokalafdeling.

Læs mere

Referat fra kredsrådsmøde den 13. okotber 2016, kl i DcH Hadstens klubhus Solsortevej, 8370 Hadsten.

Referat fra kredsrådsmøde den 13. okotber 2016, kl i DcH Hadstens klubhus Solsortevej, 8370 Hadsten. Referat fra kredsrådsmøde den 13. okotber 2016, kl. 19.00 i DcH Hadstens klubhus Solsortevej, 8370 Hadsten. Fraværende lokalforeninger: Hammel, Harlev, Grenaa, Tranbjerg, Randers, Ørsted, Århus, Hasselager,

Læs mere

Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers

Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers Vedtægter For Talentspejderne i Randers Kommune ( Lokalforeningen ) 1. Navn, adresse og stiftelsesdato 1.1. Lokalforeningens navn er Talentspejderne

Læs mere

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Helsingør Kommune, i daglig tale Konservative i Helsingør. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Studenterforum Metropol Afdeling for studenterpolitisk aktivitet Sigurdsgade 26 2200 København N www.phmetropol.dk Godkendt på Studenterforum

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn.

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 FYN Hjemsted: Fyn og Øerne 2. Medlemskab af organisationer

Læs mere

Vedtægter for Foreningen NORDEN

Vedtægter for Foreningen NORDEN Vedtægter for Foreningen NORDEN 1 Formål Foreningen NORDEN, dansk forening for nordisk samarbejde, har til formål på alle områder at styrke og udvikle de nordiske folks samarbejde indadtil og udadtil.

Læs mere

Bilag til pkt. 5a på Skole og Forældre Københavns Generalforsamling 2018: Forslag til vedtægtsændringer

Bilag til pkt. 5a på Skole og Forældre Københavns Generalforsamling 2018: Forslag til vedtægtsændringer Bilag til pkt. 5a på Skole og Forældre Københavns Generalforsamling 2018: Forslag til vedtægtsændringer Forslaget er stillet af bestyrelsen. Begrundelse: Landsforeningen Skole og Forældre har ændret deres

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ØHAVETS LÆRERKREDS Ærø Svendborg - Langeland

VEDTÆGTER FOR ØHAVETS LÆRERKREDS Ærø Svendborg - Langeland VEDTÆGTER FOR ØHAVETS LÆRERKREDS Ærø Svendborg - Langeland 2014 1 1 Lærerkredsen udgør kreds 86 af Danmarks Lærerforening og omfatter Ærø, Langeland og Svendborg kommuner. Kredsen har hjemsted i Svendborg.

Læs mere

Vedtægter for DCH ARDEN

Vedtægter for DCH ARDEN Vedtægter for DCH ARDEN 1. Foreningens navn er Arden civile Hundeførerforening. Dens hjemsted er Arden. Foreningen er som lokalforening medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening. 2.

Læs mere

Vedtægter SIND AARHUS-SAMSØ. SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling. Februar 2017

Vedtægter SIND AARHUS-SAMSØ. SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling. Februar 2017 SIND AARHUS-SAMSØ SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling Vedtægter Februar 2017 SIND Aarhus-Samsø er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. Lokalafdelingen dækker kommunerne Aarhus og Samsø

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Bilag til love for Schæferhundeklubben for Danmark Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Kreds 30 Greve 1 Indholdsfortegnelse 1. Navn og hjemsted... 3 2. Kredsens formål... 3 3. Medlemskab...

Læs mere

Vedtægter for Kreds Øst

Vedtægter for Kreds Øst Vedtægter for Kreds Øst 1 Kredsens navn Kredsens navn er Kreds Øst. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er Finansforbundets hjemstedskommune.

Læs mere

Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vedtægter

Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vedtægter Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune Vedtægter VEDTÆGTER for Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune,

Læs mere

LANDSFORENINGENS VEDTÆGTER forslag

LANDSFORENINGENS VEDTÆGTER forslag LANDSFORENINGENS VEDTÆGTER forslag 15.12.17 1. Foreningens navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er: Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening. I vedtægterne efterfølgende refereret til som landsforeningen.

Læs mere

Ændringsforslag til KocH s vedtægter revideret 25. januar 2011

Ændringsforslag til KocH s vedtægter revideret 25. januar 2011 Titel: Navneændring 1 Foreningens navn er Kolding og Omegns Civile Hundeførerforening, Kolding. Dens hjemsted er Kolding. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks Civile Hundeførerforening. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for SIND Ungdom

Vedtægter for SIND Ungdom SIND Ungdom Sølvgade 34, kld. 1307 København K Tlf.: 35 24 07 50 www.sindungdom.dk Vedtægter for SIND Ungdom Marts 2015 1 NAVN OG HJEMSTED Aktivitetens navn er SIND Ungdom Dens hjemsted er Sølvgade 34,

Læs mere

Vedtægter for Dansk Skoleidræt, Østjylland

Vedtægter for Dansk Skoleidræt, Østjylland Vedtægter for Dansk Skoleidræt, Østjylland 1 Navn Stk.1. Foreningens navn er Dansk Skoleidræt, Østjylland, som er en kreds under landsorganisationen Dansk Skoleidræt. 2 Formål Dansk Skoleidræt har med

Læs mere

Vedtægter for Lærerkreds Nord

Vedtægter for Lærerkreds Nord Vedtægter for Lærerkreds Nord Kredsens navn og hjemsted 1 Kredsens navn er Lærerkreds Nord. Kredsen dækker Hjørring, Frederikshavn og Læsø kommuner. Den udgør kreds 159 af Danmarks Lærerforening. Kredsens

Læs mere

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN Dato: 14.04.2014 Indhold 1. Foreningens navn 2. Formål 3. Samarbejde 4. Medlemmer 5. Revisorer 6. Optagelse af andre foreninger 7. Bestyrelse 8. Driftsleder 9. Regnskabsføring

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hjallerup Idrætsforening. Den er hjemmehørende i Hjallerup, i Brønderslev Kommune. 2 Formål Foreningens primære formål, er

Læs mere

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Vedtægter for foreningen Danske Solcelleejere 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Solcelleejere herefter kaldet DSE Foreningens hjemsted er Viborg

Læs mere

Vedtægter for Børne- og Kulturchefforeningen

Vedtægter for Børne- og Kulturchefforeningen Side 1 af 5 Vedtægter for Børne- og Kulturchefforeningen 1 Navn Foreningens navn er: BØRNE- OG KULTURCHEFFORENINGEN i REGION NORDJYLAND. 2 Formål Foreningens formål er at virke for en styrkelse af medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Helle Rideklub Revideret 24. marts 2015

Vedtægter for Helle Rideklub Revideret 24. marts 2015 Vedtægter for Helle Rideklub Revideret 24. marts 2015 Indholdsfortegnelse 1 Navn og hjemsted... 1 2 Formål... 1 3 Medlemskab... 1 4 Indmeldelse... 1 5 Udmeldelse... 1 6 Kontingent... 2 7 Restance... 2

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune.

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. Greve Lærerforening Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske,

Læs mere

Vedtægter for Skanderborg Rideklub

Vedtægter for Skanderborg Rideklub Vedtægter for Skanderborg Rideklub 1 Navn og Hjemsted Skanderborg Rideklub er stiftet den. 15. november 1966, og har hjemsted i Skanderborg kommune, på adressen Christiansmindevej 3, 8660 Skanderborg.

Læs mere

Vedtægter for Skole og Forældre København

Vedtægter for Skole og Forældre København Vedtægter for Skole og Forældre København 1. Foreningens navn er Skole og Forældre, København under Landsforeningen Skole og Forældre. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2. Som medlemmer i Skole

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds 1. Kredsens navn og stiftelse 1. Kredsens navn er Roskilde Haveselskab. Kredsen består af haveforeninger beliggende i Roskilde kommune.

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 24. februar 2016 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Ole Pedersen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt

Læs mere

Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart

Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Middelfart Kommune, i daglig tale Konservative i Middelfart. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NYREFORENINGEN SYDØSTJYLLAND

VEDTÆGTER FOR NYREFORENINGEN SYDØSTJYLLAND VEDTÆGTER FOR NYREFORENINGEN SYDØSTJYLLAND VEDTÆGTER FOR NYREFORENINGEN SYDØSTJYLLAND NAVN 1 Kredsens navn er: Nyreforeningen Sydøstjylland. Dens hjemsted er formandens adresse. Nyreforeningen Sydøstjylland

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Frederikssund Lærerkreds. Danmarks Lærerforening

VEDTÆGTER FOR. Frederikssund Lærerkreds. Danmarks Lærerforening VEDTÆGTER FOR Frederikssund Lærerkreds Danmarks Lærerforening Kreds 37 Side 1 af 5 Kredsens navn er Frederikssund Lærerkreds. Hjemstedskommunen er Frederikssund. Den udgør kreds 37 af Danmarks Lærerforening.

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol (Godkendt på Studenterrådet Metropols stiftende generalforsamling d. 8. oktober 2009, senest ændret på ordinær generalforsamling

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 11 marts 2015 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 11 marts 2015 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden Kredsrådsmøde Onsdag d. 11 marts 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra DcH Aalborg, Thisted, Øland, Morsø, Frederikshavn, Thyholm og Hadsund. 1: Nyt fra formanden:

Læs mere

Transvestitforeningen i Danmark TiD

Transvestitforeningen i Danmark TiD Vedtægt for Transvestitforeningen i Danmark TiD I. Navn 1. Foreningens navn er Transvestitforeningen i Danmark forkortet TiD. Stk. 2. Foreningen skal være registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter Gældende vedtægt 1 KLUBBENS NAVN Klubbens navn er TIK tennis med hjemsted i Høje- Taastrup kommune. 2 KLUBBENS FORMÅL Klubbens formål er at fremme interessen for tennissporten for alle aldersgrupper og

Læs mere

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB.

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1.1 Foreningens navn er: Aarhus Døveforening 1.2 Tidligere navne: 1903-1904: Døvstummeforeningen,,Effata" Aarhus 1904-1950: Døvstummeforeningen,,Hephata"

Læs mere

Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG

Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

Vedtægter for Epilepsiforeningen

Vedtægter for Epilepsiforeningen Vedtægter for Epilepsiforeningen 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Epilepsiforeningen. Foreningen er landsdækkende og har hjemsted på landskontorets adresse. Foreningen er stiftet den 27. september

Læs mere

Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening

Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er Vamdrup civile Hundeførerforening. Dens hjemsted er Vamdrup. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening.

Læs mere

Vedtægter. 1. Navn og hjemsted

Vedtægter. 1. Navn og hjemsted Vedtægter 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Hundested By & Erhverv. 1.2 Foreningens hjemsted er 3390 Hundested, og foreningens adresse er formandens bopæl. 2.1 Foreningens formål er: 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt Nyborg, d. 18. marts. 2016 j.nr. 16-004i/FK/ng Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt 1 Navn Landsorganisationens navn er Dansk Skoleidræt. 2 Formål Dansk Skoleidræt har med skolen som ramme

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Landboforeningen Odder - Skanderborg Foreningens hjemsted er Odder kommune. Foreningen er dannet ved

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962

Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962 Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962 Bestyrelsen Side 1/6 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er: GLADSAXE FILM- & VIDEOKLUB (GFV) GFV's hjemmeside: www.gfv.dk. GFV har egen ungdomsafdeling Gladsaxe

Læs mere

Vedtægter for foreningen STATIONEN

Vedtægter for foreningen STATIONEN Vedtægter for foreningen STATIONEN 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Stationen Dens hjemsted er Aulum i Herning Kommune. Foreningens er oprettet ved en stiftende generalforsamling den

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KREDS 37. Danmarks Lærerforening

VEDTÆGTER FOR KREDS 37. Danmarks Lærerforening 1.1 Vedtægter for Kreds 37 VEDTÆGTER FOR KREDS 37 Danmarks Lærerforening 19. januar 2015 Side 1 af 5 1.1 Kredsens navn er Fjordkredsen. Hjemstedskommunen er Frederikssund. Den udgør kreds 37 af Danmarks

Læs mere