Fredag d Work-weekend Landsbestyrelsen 2016 Bestyrelsesmøde d Formalia

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fredag d Work-weekend Landsbestyrelsen 2016 Bestyrelsesmøde d Formalia"

Transkript

1 Fredag d Formalia Tilstedeværende: Landsbestyrelsesmedlemmer: Johan, Caroline, Emmeli, Agnethe, Chehri, Sanne (over skype), Torsten Eksterne deltagere: Ingen. Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Tidsramme Sarah Emmeli/Torsten Godkendt kl , hos Emmeli 2. Bestyrelsen og ansøgninger - hvornår er man beslutningsdygtig? - Procedure ift. man selv søger Spørgsmål og afklaring: Skal man være med i valg af delegation, hvis man selv søger eller har en speciel interesse i en, der søger? Kan man være med til at vurdere puljeansøgninger, hvis man selv søger? Der igangsættes en løs snak omkring det at være personligt investeret. Pro egen-involering: - Viden som evt. kunne nuancere en problemstilling eller et spørgsmål; som sidder hos et medlem som er erklæret inhabil - tab af information. Contra egen-involvering: - Inhabilitet: Det at kunne vurdere på andres ansøgninger, imens man selv har et lod i udfaldet (egen-interesse), er problematisk - og åbner op for potentiel procedure-fejl. Supplerende overvejelser:

2 - Plads i delegationer, f.eks. til internationale møder, betragtes som sidedelt fra puljeansøgningerne; da der er tale om ansøgning og en udvælgelsesproces, som kan berøre en personligt. Og udfaldet betyder noget for en selv rent personligt. - For puljeansøgninger besluttes det at, hvis man selv har søgt en pulje på vegne af sin aktivitet eller en selv, så træder man ud af rummet, idet den behandles af de andre tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer. Puljeansøgninger: Vi beslutter at ved puljeansøgninger at et bestyrelsesmedlem, som selv har indsendt ansøgningen på vegne af en given aktivitet, forlader rummet under behandling af denne puljeansøgning. Ved navns benævnelse i ansøgningen, så erklærer et bestyrelsesmedlem sig inhabil, og forlader rummet. Internationale møder // udvælgelse til positioner hvor der konkurreres flere om samme post: To muligheder: 1. Ingen deltagelse overhovedet - ingen indsigt i proces og beslutning. 2. Delvis indsigt; således at man kan give sit bud og sin vurdering på andre ansøgere, og derved nuancere, men træder ud af lokalet når ens egen behandling vurderes. Supplerende til delegationsudvælgelse: - I tilfælde af undertal i bestyrelsen; dvs. eventualiteten hvor majoriteten af bestyrelsen selv ansøger. Dertil refererer vi til vores retningslinjer for udvælgelse af delegationer; som følger vores principper. Ved delegationsudvælgelse, så fører vi normal proces ved minimum 4 bestyrelsesmedlemmer til stede. Derudover har AIR det generalforsamlingsmæssige mandat til at gennemføre udvælgelsen.

3 Mht. inhabilitet, så udtræder ethvert medlem af bestyrelsen ud udvælgelsesprocessen, så snart denne har indsendt sin ansøgning, således personen hverken har indsigt eller deltagelse i udvælgelsen. - Hvilke aktiviteter er man personligt investeret i I tilfælde af personlig engagement i aktiviteter, hvor man selv vurderer at man er investeret, så giver man en selv-vurdering. Og skulle man mene at man er inhabil, så erklæres dette fælles, og det noteres i referatet. Ved personlig involvering mht. specifikke personer, f.eks. at man har været romantisk engageret med en given person (bl.a.), og dette påvirker ens tilstand tilstrækkeligt til at man er kompromitteret, så skal dette erklæres. Hvis man er på vennebasis med en given ansøger, eller i tilfælde hvor der er personlig investering, er det vigtigt at dette fortælles til den resterende del af bestyrelsen. 3. Udvalg af delegation til EuRegMe + NPO EuRegMe ansøgninger Point indgivet i skema - udvælgelsesprocessen koordineres ved Emmeli. Der gennemgås retningslinjer for udvælgelsesprocessen; som det henføres til er indstillet til at blive omstruktureret i løbet af Dertil henføres også forskellen i fokus for mødet i henhold til de større internationale IFMSA generalforsamlinger i hhv. marts og august. Der er større mængder opkvalificering, trainings, og en god introduktion til spirende internationalt engagerede. Endelige delegation: - Emmeli Mikkelsen (AIR) - Anne Yndgaard Storm

4 - Nicola Strandgaard - Steffen Skindbjerg Pedersen - Nina Maria Madsen - Roger Huerta Silva - Mette Venø Hastrup - Julie Lindgård Nielsen National Public Health Officer Valgt: Anne Yndgaard Storm 4. Kommunikation internt i bestyrelsen SLACK Det ligesom facebook bare for projekter. SLACK gennemgåes i forhold til funktion; potentialet ved SLACK henføres primært til at dette kan isolere kommunikationen og effektivisere vores interne proces-arbejde. Således f.eks. at man ikke kan undgå mail, ved at bruge Facebook, og man ikke kan undgå Facebook via brug af mail. Contra er relevansen af brug af SLACK i henhold til vores nuværende model; og at vi søger at begrænse antallet af platforme som vi anvender. Vi prøver, monitorerer og evaluerer på brugen af systemet; senest d. 1. april. 15. Samarbejde med MR Samarbejde med MR er der taget initiativ til fra foregående bestyrelse (MR2015), med udgangspunkt i at øge det studenterpolitiske engagement i henhold til den medicinske uddannelse mm.. Skype-møde gennemført, søndag d ; 1 fra Aalborg, 1 fra Kbh - ville arbejde fremad mod at få 1 fra Kbh og 1 fra Aarhus med til August Meeting 2016.

5 Praksis er tanken at det vil være af betaling for billet mm. ved MR - dem der skal med fra MR ville skulle på SCOME-sessions. Da IMCC ikke har nogen fra delegationer som skal på SCOME, hvis ikke MR skal med, så giver det god mening at der skal betales selv fra MR s side. MR-møde d. 11. februar -> til oplæg ved MR-koordinator Ellen for at lægge op til ansøgning til AM2016. Ellen (engageret fra MR), kører det; lægger oplægget op til andre - og Emmeli er tilstedeværende d. 11. til at bistå mødet, og støtte ved evt. spørgsmål mm. Agnethe kontakter MR - for at høre status generelt (evt. kontor). 16. T-shirts: Trænergruppen Trænergruppen har efterspurgt T-shirts finansieret fra det centrale budget. Trænergruppen kan ikke på nuværende tidspunkt få betalt T-shirts til trainings eller internt. Dette med udgangspunkt i at det kan virke distancerende - og det ikke tænkes at have den ønskede PR og image-branding effekt; som hellere skulle opnås på anden måde. IMCC støtter ikke PR. Dertil at vi har svært ved at finde hvor grænsen går for dette; og i henhold til andre udvalg. Agnethe melder tilbage til Trænergruppen. Lørdag: d Tilstedeværende: Landsbestyrelsesmedlemmer: Emmeli, Sanne, Torsten, Caroline, Chehri, Johan, Agnethe Eksterne deltagere: Tobias Valg af ordstyrer: Valg af referent: Sanne Tobias

6 Godkendelse af dagsorden: Tidsramme Godkendt kl , hos Emmeli 5. HANDLEPLAN: Hvad vil vi gerne opnå i 2016 og arbejde med Strategiens fokusområde Der oprettes et dokument til strategiproces på baggrund af brainstormingsproces. Dette danner grundlag for ILONA og dialog med sekretariatet. I forhold til frivilligpolitik laver sekretariatet udkast i samarbejde med bestyrelsen. 6. Puljeansøgninger Cecilie Aalling: Transport, Sexpression Scottish Conference i Aberdeen. Sexekspressen: Fælles puljeansøgning til internationale konferencer (Emmeli). Puljeansøgninger fra Cecilie Aalling behandles af bestyrelsen. Ansøgning bevilges (fulde beløb) Ansøgning bevilges (fulde bel øb) 7. Ansøgninger om øget rådighedsbeløb - Ashipti - Tamida - Sexekspressen - PHI - Exchange - IMCC Uland - Nordisk Præklinik - Psykobs - FFF Det søgte beløb bevilges ikke, da midler til det beskrevne formål (færdighedskursus) ikke skal søges over rådighedsbeløbet. Der åbnes mulighed for en specificering af ansøgning. Det søgte beløb bevilges, bl.a. på baggrund af konkurrencemæssige udfordringer, som aktiviteten står overfor.

7 - UAEM - 3om1 Det søgte beløb bevilges ikke, da midler til det beskrevne formål ikke skal søges over rådighedsbeløbet. - Bamsehospitalet søger om mulighed for at ansøge, trods mindre overskridelse af deadline. Der gives dispensation til ansøgning, da dette ikke vil give problemer i forhold til en retfærdig vurdering af de samlede ansøgninger. 8. ILONA Ledelseslag og relevante udvalg er inviteret i tråd med tidligere år. Program: Programmet fremlægges. Fokus på inddragelse og aktivering af medlemmer. Endeligt program fremsendes via mail; og vil blive lagt op på Facebook. Arbejds dokument: Invitation til ILONA Indbydelses lister: Arbejdsopgaveliste: Arbejde gjort i forbindelse med ILONA. Udsendt via mail; der vil blive oprettet Facebook -event ved nærmere dato. Mailingliste gennemført. Gennemførsel af arbejdsopgaver i henhold til tidslinje; fremlæggelse. 9. Nye lokalafdelinger i Esbjerg og Roskilde LAUNCH møder i hhv. Aarhus og København Orientering om arbejdet med opbygning af de to lokalafdelinger. Ansvarlig fra sekretariatet er hhv. Mie og Simon.

8 10. Stormøde i Maj Skal mødet afholdes? Formål Det besluttes, at der afholdes stormøde. Dato for mødet bliver 14. maj for at undgå eksaminer. Som konsekvens af dette rykkes medarbejderdag til fredag eftermiddag d. 3. juni. Hovedelementer til behandling på stormødet: - Navneproces - Nye lokalafdelinger - Frivilligpolitik 11. Etik Vores syn på relationer til alkohol, farma-industrien m.m. jf. Tinderbox og Ivars mail Punktet tages op på baggrund af den løbende debat om foreningens tilgang til etik, bl.a. i forhold til fundraising og samarbejde. Det er vigtigt, at der er opmærksomhed på, at aktiviteterne har forskellige interesser og problemstillinger i forhold til dette. Det besluttes, at klart alkoholorienterede aktiviteter ikke må være en del af foreningens fundraising. 12. Folkemøde på Bornholm, d juni IMCC s deltagelse i 2016 Aktiviteterne opfordres til at deltage på folkemødet på vegne af landsforeningen. Eventuelle udgifter i forbindelse med deltagelse refunderes af landsbestyrelsen. Civilteltet har ansøgningsfrist d. 1. marts, hvor det er gratis at have taletid. Aktiviteterne opfordres til at søge dette, vil derfor få transportudgifter dækket. 13. DUF-opdatering Udvalgskandidater Plan B En enkelt ansøgning på baggrund af foreningens to ansøgere er sendt. Orientering om IMCC kommende ansøgning.

9 Debat i forbindelse med reformen af tipsmidler Der meldes ud internt til ledelseslaget for at præcisere IMCC s position i forhold til reform og generelt foreningernes virke i DUF. 17. Exchange og Research exchange ønsker fælles konto Der oprettes fælleskonto for de to grupper. Exchange og Research Exchange snakket om muligheden for at køre med fælles konto for de to grupper. Grunden er bl.a. at der nogle gang sker forvirringer omkring boliger, som er udlejer og så bliver de betalt på den forkerte konto. Det ville lette samarbejdet, hvis alt blot kørte på samme konto. I den forbindelse ville vi i Exchange og Research Exchange samarbejde om kun at køre med en NØA, som hvert år vælge på vores National Weekend, således at der kun er en person som har adgang til kontoen sådan som det er nu. Sekretariatet ville slippe for at skulle stå for boligrefusion til Research Exchange, hvilke til tider er et bøvl, og udlejer vil få sine penge hurtigere. Vi understreger dog lige at der ikke er tale om en sammenlægning af grupperne, men grundet relativt meget fælles aktivitet, bl.a. boligleje, vil vi gerne benytte samme konto. Der gives grønt lys fra bestyrelsen. 18. Interne og eksterne kommunikationskanaler Diskussion internt i bestyrelsen af følgende områder for kommunikation. 19. Guidelines til ledelsesposter Guiden inkorporere det tidligere arbejde med rolle definitioner (bl.a. økonomiansvarliges fem roller og definition af lokalafdelingens roller). Kommunikationen af arbejdet og dialog med aktiviteterne om arbejdet er essentielt for dets funktion.

10 20. Budgettering/økonomi-excelark til aktiviteter (proces?), D. 23. februar er der fastsat møde i Kbh (økonomi). I denne forbindelse fokuseres på at finde ud af hvad der bruges nu af templates, hvad der ønskes, forbedringer - etc. 21. Samarbejdsaftaler Sekretariatet Proces for afholdelse planlægges med udgangspunkt i sekretariatets plan. Punkt til fortkommende bestyrelsesmøde; revision af samarbejdsaftaler. 22. PICTURE-TIME! 23. To-do s Deadlines Næste møde Evt. - Chehri skal lave en velkomstfilm om IMCC. I skal være med i den.

Landsbestyrelsens Handleplan 2016

Landsbestyrelsens Handleplan 2016 1 Landsbestyrelsens Handleplan 2016 Med udgangspunkt i strategien 2016-18 har Landsbestyrelsen identificeret 6 hovedområder for foreningsåret 2016, der blev sendt til høring ved ILONA 2016. Formålet med

Læs mere

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst David Alexander Gryesten, Monica Kujabi, Morten Wørmer, Caroline Arnbjerg, Stine

Læs mere

Online Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Online Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Referent: Frederikke Ordstyrer: Deltagere: Alle (,,, Nynne, Tilde,, Frederikke og Sabina) Ikke tilstede: Ingen 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer 2):

Læs mere

Referat: Formalia: Referat: Dagsorden [Bestyrelsesmøde] d. [Dato ] Landsbestyrelsen 2016 Tidsperspektiv: kl , varighed: 6 timer.

Referat: Formalia: Referat: Dagsorden [Bestyrelsesmøde] d. [Dato ] Landsbestyrelsen 2016 Tidsperspektiv: kl , varighed: 6 timer. Referat: Indholdsfortegnelse: Formalia: Dagsorden: Formalia: Dagsorden [Bestyrelsesmøde] d. [Dato 17-09-2016] Landsbestyrelsen 2016 Tidsperspektiv: kl. 10-16, varighed: 6 timer. Tilstedeværende: Torsten,

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Deltagere:,, Sofus og Theis 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Ikke tilstede: Tilde, Frederikke, Nynne og Sabina Tidsperspektiv for mødet: 5 timer 2): Godkendelse

Læs mere

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Nynne Ordstyrer: Frederikke Deltagere: Sabina, Helena, Julie, Frederikke, Nynne, Sofus, Tilde og Theis Ikke tilstede: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: online Referent: Tilde Ordstyrer: Sofus Deltagere: Ikke til stede: Nynne Tidsperspektiv for mødet: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2): Godkendelse af referat fra sidste møde: Godkendt

Læs mere

Link til hangout: https://plus.google.com/hangouts/_/slt2p25ialj6zcvhueu6b6v42aa. Dagsorden godkendt - Caroline har et pkt., som tilføjes.

Link til hangout: https://plus.google.com/hangouts/_/slt2p25ialj6zcvhueu6b6v42aa. Dagsorden godkendt - Caroline har et pkt., som tilføjes. Dagsorden: Formalia: Dagsorden [Fysisk møde] d. [Dato 04-06-2016] Landsbestyrelse 2016 Tidsperspektiv: kl. 11-19, varighed: 8 timer. Location: Aarhus Tilstedeværende: Sarah Chehri Torsten Vinding Merinder

Læs mere

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: Aarhus Referent: Helena Ordstyrer: Deltagere: Sabina, Nynne, Theis,,, Sofus, Helena, Ikke til stede: Tidsperspektiv for mødet: Observatører: Bolette, Abdulkarim, Anne 1): Godkendelse af

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Hos Nynne (København) Referent: Sofus Ordstyrer: Nynne Deltagere: Sofus, Julie, Helena, Theis, Nynne, Sabina, Frederikke, Tilde Ikke til stede: Tidsperspektiv for mødet: 4 timer 1): Godkendelse

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Odense Referent: Julie Ordstyrer: Tilde Deltagere: Tilde, Julie, Theis, Sofus, Nynne, Sabine Ikke tilstede: Frederikke 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 12-15

Læs mere

Referat Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 10.05.2014

Referat Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 10.05.2014 1. Formalia Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Jesper Mølgaard (JM), May Fey Hallett (MFH), Helle B. Krogh (HBK), Katja Thøgersen (KT), David Alexander Gryesten Jensen (DAGJ), Marie

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Referat bestyrelsesmøde d. 06.03.2014

Landsbestyrelsen 2014 Referat bestyrelsesmøde d. 06.03.2014 1. Formelt: Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Jesper Mølgaard (JM), Tobias Abell (TA), Katja Thøgersen (KT), David Alexander Gryesten Jensen (DGJ), Jakob Hedemark Vestergaard (JHV),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 26. oktober 2013

Referat af bestyrelsesmøde d. 26. oktober 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 26. oktober 2013 Ansøgninger behandlet på skypemøde d. 21. oktober 2013 1. Formalia Ordstyrer: Katrine Tanggaard Referent: Tobias Abell Tilstedeværende: Katrine Tanggaard

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Mødeleder Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Opfølgning på opgaver fra sidste møde Jesper Mølgaard, Marie Hauerslev,

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 02.02.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 02.02.2014 1. Formelt: Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Jesper Mølgaard (JM), Tobias Abell (TA), Marie, Katja Thøgersen (KT), Helle

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Online Referent: My Ordstyrer: Ida Deltagere: Ida, My, Pelle, Torsten, Klara, Kamilla, Jacob & Stine Ikke tilstede: Tidsperspektiv for mødet: 17-19 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt

Læs mere

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Tilde Deltagere: Julie, Theis,,, Nynne, Sabina, Sofus og Tilde. Ikke tilstede: Ingen fraværende 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer

Læs mere

Bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: Overleveringsmøde (Holbæk) Referent: Agnethe Ordstyrer: Cecilie Deltagere: Sarah, Pelle, Stine, Torsten, Frederik, My, Kamilla, Agnethe, Cecilie, Ida og Jacob (Bestyrelsen 2017 og 2018)

Læs mere

Bestyrelsesweekend Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Bestyrelsesweekend Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: My s domicil (Bagsværd) Referent: My og Ida Ordstyrer: Chehri Deltagere: Torsten Sarah Chehri Ikke tilstede: ia. Tidsperspektiv for mødet: d. 25-08-2017 til d. 27-08-2017 Marie My Frederik

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Ordstyrer: Deltagere: Frederikke, Helena,,, Tilde, Sofus Ikke tilstede: Theis Tidsperspektiv for mødet: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2): Godkendelse af referat

Læs mere

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelsen 2015

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelsen 2015 Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelsen 2015 Senest opdateret december 2015 1 Landsbestyrelsens sammensætning Landsbestyrelsen består af følgende syv personer: Formand David Alexander Gryesten Jensen

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 17. februar 2013

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 17. februar 2013 Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 17. februar 2013 1. Formalia - Ordstyrer: Katrine Tanggaard - Referent: Sille Wiberg! - Tilstedeværende: Sarah Cheri (SC), Patricia Fruelund (PF), Mira Kjeldsen (MK), Katrine

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 25.10.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 25.10.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Jesper Mølgaard, Jakob Hedemark Vestergaard, David Alexander Gryesten Jensen,

Læs mere

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Bagsværd Referent: Pelle Ordstyrer: Ida Deltagere: Torsten, Ida, Stine, My, Kamilla, Klara, Pelle Ikke tilstede: Jacob 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: Søndag

Læs mere

Bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d d. FORMALIA: Hvor: Onlinemøde Referent: Ida Ordstyrer: My Deltagere: Ida Lang My Warborg Torsten Merinder Pelle Harris Krog Klara Merrild Kamilla Lanng Stine Vest Ikke tilstede: Jacob Tidsperspektiv for

Læs mere

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2014

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2014 Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2014 Senest opdateret december 2013 1 Landsbestyrelsens sammensætning Landsbestyrelsen består af følgende syv personer: Jesper Mølgaard (formand) Katja Thøgersen

Læs mere

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2013

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2013 Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2013 Senest opdateret den 22. august 2013 1 Landsbestyrelsens sammensætning Landsbestyrelsen består af følgende syv personer: Patricia Fruelund (formand) Christian

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 23. november 2013

Referat af bestyrelsesmøde d. 23. november 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 23. november 2013 1. Formalia Ordstyrer: Katrine Tanggaard Referent: Helle B. Krogh Tilstedeværende: Afgående bestyrelse: Patricia Fruelund, Sarah Chehri, Katrine Tanggaard,

Læs mere

Budgetteringsmøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Budgetteringsmøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: København Referent: Ida Ordstyrer: Torsten Deltagere: Kamilla, Ida, My, Stine, Torsten, Pelle, Agnethe og Jacob. Ikke til stede: Ingen Tidsperspektiv for mødet: 6 timer 1): Godkendelse

Læs mere

Landsbestyrelsens handlingsplan 2019

Landsbestyrelsens handlingsplan 2019 Landsbestyrelsens handlingsplan 2019 Landsbestyrelsens fokusområder for 2019 Strategien 2020-22 3 En stærk økonomi - også i fremtiden 6 Klar kommunikation - strukturering og strømlining 8 Stærke lokalafdelinger

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Online Referent: Stine Vest Ordstyrer: Ida Deltagere: Klara, Kamilla, Ida, Torsten, Jacob, Pelle og Stine Ikke tilstede: My Tidsperspektiv for mødet: 17-19 1): Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d

Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d. 30-11-2017 Referatoversigt Formalia... 1 Dagsorden 1) Valg til ordstyrer og referent... 2 2) Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for Generalforsamlingen....

Læs mere

Helena Vendelin Rahbek Pedersen Kandidatur til Landsbestyrelsen 2019 Ansvarlig for Internationale Relationer

Helena Vendelin Rahbek Pedersen Kandidatur til Landsbestyrelsen 2019 Ansvarlig for Internationale Relationer Helena Vendelin Rahbek Pedersen Kandidatur til Landsbestyrelsen 2019 Ansvarlig for Internationale Relationer Jeg brænder for IMCC, og jeg brænder for det internationale arbejde, vi laver. Siden 2015 har

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 21. december 2013

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 21. december 2013 Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 21. december 2013 1. Formalia Ordstyrer: Patricia Fruelund Referent: Tobias Abell Nielsen Tilstedeværende: Tobias Abell Nielsen, Jesper Mølgaard, Patricia Fruelund, Benjamin

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

IMCC s Handleplan 2017

IMCC s Handleplan 2017 IMCC s Handleplan 2017 Handleplanen 2017 har til formål kort at beskrive de vigtigste mål og tidsmæssige milepæle inden for hvert indsatsområde. I indeværende handleplan er der identificeret 6 indsatsområder,

Læs mere

Anne Mette blev valgt som ordstyrer og Sanne blev valgt som referent.

Anne Mette blev valgt som ordstyrer og Sanne blev valgt som referent. Referat af ungdomsudvalgsmøde Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 17 20:00 Høreforeningen, Handicaporganisationernes hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup (Lige ved Høje Tåstrup station, http://handicaporganisationerneshus.dk/)

Læs mere

Torsten Vinding Merinder

Torsten Vinding Merinder Kandidatur: IMCC s Generalforsamling 2015 Torsten Vinding Merinder Hej! Tag dig ikke af det lange hår der er mere at komme efter herunder. Lidt om mig og min rejse med IMCC Jeg hedder Torsten, og til daglig

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Ankersminde, Fyn Referent: Theis Ordstyrer: Helena Deltagere: Helena, Theis, Frederikke, Sabina, Nynne og Julie Ikke tilstede: Sofus og Tilde 1): Godkendelse af dagsorden: Enstemmigt Godkendt

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

Guideline for ledelsesposter

Guideline for ledelsesposter Guideline for ledelsesposter 1 Indhold Motivation og baggrund 3 Hvorfor ledelsesguidelines? 3 Tabularium: Oversigt over forkortelser 4 Fælles for ansvarsposter 4 Guideline 7 NAL/NØA (NAL-Kodex) 7 LAL/LØA

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: København Referent: Kamilla/ Torsten Ordstyrer: Pelle Deltagere: Agnethe, Ida, Pelle, Torsten, Kamilla, My og Jacob Ikke tilstede: Stine 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 Deltagere: Amalie, Simon, Mathias, Vibeke, Morten, Ilija, Henriette og Cecilie Afbud: Mieke og Christian Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt Pkt.

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Kære sundhedsildsjæle - kære medstuderende - kære IMCC ere

Kære sundhedsildsjæle - kære medstuderende - kære IMCC ere Torsten Vinding Merinder Kandidatur til Formand i IMCC - 2018 Kære sundhedsildsjæle - kære medstuderende - kære IMCC ere Det føles som kort tid siden jeg stod til min første IMCC-infoaften. Direkte ud

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13

Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13 Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13 Torsdag den 6. september 2012 Sted: Haraldsgade 47 (Morten) Tid: 17.30 Afbud/Forsinkelser: Rikke (orlov), Camilla (orlov), Line (Højskole) 1. Velkomst

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH

Bestyrelsesmøde i SUMH Til stede: Isak Kornerup Houe, Anne Kristina Ladingkær, Cathrine Jeppesen (Afbud pga. manglende tolkning) Rie Lynge Rasmussen Fra SUMHs sekretariat: Miriam (ordstyrer) og Sif (referent) Bestyrelsesmøde

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Daglig Ledelsesmøde, Referat

Daglig Ledelsesmøde, Referat Daglig Ledelsesmøde, Referat CISV Danmark 28.09.2017 kl. 18. 21.00 Sted CISV kontoret Forberedelse Seneste DL referat samt vedhæftede bilag Mødedeltagere Daglig Ledelse Anne med via Skype Områder 1. Evaluering

Læs mere

Dagsordenen d Ekstra ordinært Bestyrelsesmøde

Dagsordenen d Ekstra ordinært Bestyrelsesmøde Dagsordenen d. 20-08-2018 Ekstra ordinært Bestyrelsesmøde Til stede fra bestyrelsen: Lise Lotte, Pia, Kim Allan, Torben, Daniel og Asbjørn. Solvej udeblevet uden afbud. Gæster: Rene fra sekretariatet,

Læs mere

Strategiweekend Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Strategiweekend Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Kvorning - 56 28'46.8"N 9 42'15.5"E Referent: Ida Ordstyrer: Kamilla Deltagere: Jacob, Kamilla, Stine, Ida, Torsten, Pelle, My, Klara Ikke tilstede: ia. 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt

Læs mere

HANDLINGSPLAN 2018 IMCC

HANDLINGSPLAN 2018 IMCC HANDLINGSPLAN 2018 IMCC 2018 markerer det sidste år i strategien 2016-18. Med handlingsplanen 2018 søger vi at realisere de sidste, afsluttende mål under respekt for, at tiden er en anden nu end ved vedtagelsen

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere

Vedtægter for EWH DTU pr. oktober 2015

Vedtægter for EWH DTU pr. oktober 2015 Vedtægter for EWH DTU pr. oktober 2015 1 Navn 1. Organisationens navn er EWH (EWH DTU) og er en underafdeling af (EWH). 2. Foreningens hjemsted er, DTU. 2 Formål 1. EWH DTU er en frivillig organisation

Læs mere

Aarhus lokalafdelings generalforsamling i loungen den 23. Oktober 2013.

Aarhus lokalafdelings generalforsamling i loungen den 23. Oktober 2013. Aarhus lokalafdelings generalforsamling i loungen den 23. Oktober 2013. Lokalformand Stine Frost Hedegaard åbner Aarhus Lokalafdelings ordinære generalforsamling 2013, kl. 19.00-20.30. Tilstedeværende:

Læs mere

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder Ungeråd KBH - Forretningsorden 1 - Kontakt og dialog mellem møder 1.0 Kommunikation i Ungerådets arbejdsgrupper 1.1 Der nedsættes en koordinationsgruppe med repræsentanter fra arbejdsgrupperne, Talspersonerne

Læs mere

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013 KkN Bestyrelsesmøde torsdag den 11.03.2013 kl. 18:30 på Kastanievej 37, Fredensborg. Tilstede: Michael Aaby, Jacob Frisch, Tonny Jensen, Orit Magyar, Alexander Lindgreen Dagsorden Dagsorden... 1 1. Valg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Mødekreds Bestyrelsen + Erik, Jeef, Kim (medarbejderrepræsentant) og Maiken (referent) Tid 16. maj 2017 kl. 13.15-18.00 Sted Indkaldere Mødetype Forplejning CISU, Klosterport

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg Foreningens navn er Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg. Forenings mailadresse: Samsaalborg@gmail.com

Læs mere

Forretningsorden ADHD-foreningens Hovedbestyrelse

Forretningsorden ADHD-foreningens Hovedbestyrelse Forretningsorden ADHD-foreningens Hovedbestyrelse Forretningsordenen udstikker regler for, hvordan Hovedbestyrelsen (i det følgende kaldet HB) skal udføre deres ledelsesarbejde så arbejdet udføres til

Læs mere

Retningslinjer til IMCC Exchange. 1 Navn 1. IMCC Exchange. Vil oftest omtales som Exchange.

Retningslinjer til IMCC Exchange. 1 Navn 1. IMCC Exchange. Vil oftest omtales som Exchange. Retningslinjer til IMCC Exchange 1 Navn 1. IMCC Exchange. Vil oftest omtales som Exchange. 2 Struktur 1. Exchange hører under IMCC og foreningens vedtægter. Exchange har derved IMCC s bestyrelse over sig,

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Geir Sveaass, Mikael Fock, Kasper Daugaard Poulsen

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Geir Sveaass, Mikael Fock, Kasper Daugaard Poulsen 10. februar 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for scenekunst Møde 2 Mødedato: 23. januar 2014 Tidspunkt: Kl. 10.30 16.30 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 26. november, 2014 klokken 16.30, Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Anders Steen Mortensen, Kristoffer Mæng, næstformand ** Johan Sørensen, kasserer Pia Gunvald,

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 21. januar, 2015 klokken 16.30, Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Anders Steen Mortensen, ** Kristoffer Mæng, næstformand Johan Sørensen, kasserer Pia Gunvald, bestyrelsesmedlem

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i personaleforeningen Vingesuset Release 01, 2015.11.26

Forretningsorden for bestyrelsen i personaleforeningen Vingesuset Release 01, 2015.11.26 Forretningsorden for bestyrelsen i personaleforeningen Vingesuset Release 01, 2015.11.26 Vingesuset 1/7 Indhold 1. Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder... 3 1.1. Bestyrelsesmøder... 3 2. Beslutninger...

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde fredag d. 10.11.2017 kl. 9.30 15.30 Mødet afholdes på Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 24. august 2014

Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 24. august 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 24. august 2014 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Diverse orienteringer fra Sekretariatet 3. Fondsmidler 2015 4. Fondsmidler 2014 5. Symposium

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Sigrún er ordstyrer Sanne er referent 2. Godkendelse af referat og dagsorden Referat er godkendt

Læs mere

Med venlig hilsen Patrick Steffen Pedersen På vegne af BasisBaren, Havestuen, Kablah!, O SohnBaren, Wunderbar, Mærkbar, DE-klubben og Bajers Bar

Med venlig hilsen Patrick Steffen Pedersen På vegne af BasisBaren, Havestuen, Kablah!, O SohnBaren, Wunderbar, Mærkbar, DE-klubben og Bajers Bar Ansøgning af underskudsbevilling til Tour de Fredagsbar Tour de Fredagsbar (i resten af ansøgningen forkortet TdF) er en aktivitet, hvor studerende ved Aalborg Universitet på tværs af studieretninger og

Læs mere

IMCC s generalforsamling International Medical Cooperation Committee

IMCC s generalforsamling International Medical Cooperation Committee IMCC s generalforsamling 2016 International Medical Cooperation Committee Fredag den 21. oktober, 2016 1. Formanden åbner generalforsamlingen Ved formand Sarah Chehri 2. Valg af dirigenter og to referenter

Læs mere

O= Orientering, D=DIALOG, B= Beslutning Punkt Dagsorden Ansvar Referat af beslutning

O= Orientering, D=DIALOG, B= Beslutning Punkt Dagsorden Ansvar Referat af beslutning Åben - Referat d. 13. januar 2015, kl. 19.00-22.00 Indbudte: Sven Wortmann, Bonnie Zimmer Klosterskov, Lene Halkier, Dagmar Knudsen, Thomas Grølsted, Johanne Heinsen, Anni Wulff, Jette Pedersen, Tina Beck,

Læs mere

TI-DK bestyrelsesmøde

TI-DK bestyrelsesmøde TI-DK bestyrelsesmøde Torsdag den 4. oktober 2012 kl. 17.00 hos Mellemfolkeligt Samvirke, Fælledvej 12, Baghuset. (Hvis porten er lukket, ring på tlf. 25 53 56 62) Referat: 1. Deltagere. Poul, Knut, Christine,

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Referat af møde i Kampagneudvalget

Referat af møde i Kampagneudvalget Referat af møde i Kampagneudvalget Dato: 1. december 2014 Tid: Kl. 17.00 Sted: Sekretariatet i Vanløse Til stede: Bent Nielsen, Malene Madsen, Justin Corfitzen, Maria Helene Olesen og Karina Ertmann Krammer

Læs mere

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden)

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Dagsorden til Ungdomsudvalgsmøde Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Forberedelse: Emne Formål Hvad skal vi udrette? Behandling Hvad er processen? Tid

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Bestyrelsesseminar 2013

Bestyrelsesseminar 2013 Bestyrelsesseminar 2013 - Skanderborg, d. 21-23 august Formalia Ordstyrer: Skiftende Referent: Katrine, Patricia, Benjamin og Sille. Tilstedeværende: Katrine Tanggaard (KT), Benjamin Skov Kaas-Hansen (BS),

Læs mere

Referat ABL/HK formandskabsmøde

Referat ABL/HK formandskabsmøde Referat ABL/HK formandskabsmøde Søndag den 3. juni 2012 kl. 12-15 i Weidekampsgade 8, Kbh. C 1. Orientering Rikke orienterede om, at de endnu ikke har fulgt op på sagen i esbjerg, men at Rikketager teten

Læs mere

3. Godkendelse af sidste måneds referat v. ordstyrer Godkendt uden indsigelser.

3. Godkendelse af sidste måneds referat v. ordstyrer Godkendt uden indsigelser. 1. Oplæg om MR ved infarkt og blødning v. Overlæge Annika Reynberg Langkilde, Radiologisk klinik Rigshospitalet 2. Formalia Valg af ordstyrer: Marie Louise Valg af referent: Josefine 3. Godkendelse af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen

Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen Lørdag d. 10. feb. 2018 kl. 10-15 Kræftrådgivningen i Vejle, Beriderbakken 9 Deltagere: Iben Raffnsøe, Karen Risgaard, Mette Marino, Trine Salbøg Kristensen.

Læs mere

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16)

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16) REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 21.04.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland lokale 1 & 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Herold Gudmundsson (gået

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

C) Spørgsmål 1: Er ALF gearet til fremtiden?

C) Spørgsmål 1: Er ALF gearet til fremtiden? Møde: KS Dato: 4. april 2019 Sted: Ryesgade 62 A Tidspunkt:8.30-15.00 Referent: Mødeleder: Fraværende: UKS, LDV, CK Forkortelser: Karsten Lynge Simonsen (KLS), Jan Knærkegaard (JK), Ulla Koch Sørensen

Læs mere

Referat, 3F Ungdomsudvalg d. 15.-17. Maj 2015

Referat, 3F Ungdomsudvalg d. 15.-17. Maj 2015 Referat, 3F Ungdomsudvalg d. 15.-17. Maj 2015 Deltagere: Toke, Daniel, Dennis O., Simona, Rasmus, Rikke, Dennis G., Amanda, Louise, Nikolaj, Kim, Bjørn, Tobias, Morten F., Morten E., Pernille, Lars og

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I medfør af 4, stk. 2, i lov nr. 553 af 18. juni 2012 om Institut for Menneskerettigheder Danmarks Nationale Menneskerettighedsinstitution, hvorefter institutionens bestyrelse

Læs mere