Generalforsamling Enduroklub Danmark Hellere styr på lortet, end lort på styret.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling Enduroklub Danmark 2013. Hellere styr på lortet, end lort på styret."

Transkript

1 Generalforsamling Enduroklub Danmark 2013 Hellere styr på lortet, end lort på styret.

2 Agenda 8/ Valg af dirigent. (HL stiller sig til rådighed) 2. Formandens beretning om den afsluttede sæson. 3. Planer for den kommende sæson. (Præsenteres af formanden) 4. Specielt Status på køb af område 5. Regnskabet ( kasserer). 6. Indkomne forslag. (Forslag der ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling skal skriftligt til stiles bestyrelsen mindst 7 dage forud.). 7. Valg af repræsentantskab. På valg i år er: Søren Nissen formand på valg- gerne genvælges Anita Silkjær Kasserer/ Ikke på valg- Curt Andersen Næstformand på valg- gerne genvælges Lars Christoffersen Menigt medlem Ikke på valg Jens Ulrik Nielsen Menigt medlem på valg - gerne genvælges Martin Kjær Ottosen Menigt medlem ikke på valg 8. Evt.

3 Status efter det 3 år som klub: Medlemstallet ultimo 2013 = 101 medlemmer, Der har været en tilgang af nye medlemmer I DMU var der ultimo 2013, 173 styk enduro licenser.

4 Vores hjemmeside er stadig måden vi kommunikerer på ud af til. Dr. Enduro har i perioder været meget aktiv, med nye historier, om end har også har været skadet til tider. Vores galleri udbygges stadigt. Nye fotografer velkomne. I den senere tid har det primært været web master Ulrik. Kalender kører, og det har hjulpet med overblikket over aktiviteterne. Som også fortalt sidste år: Hjemmesiden er stadig i sit oprindelige design. Nogle har ytret at den er ikke er så moderne. Det er måske korrekt. Desværre er det sådan, at lave en helt ny hjemmeside, ikke helt så enkelt. Jeg er dog sikker på, at hvis nogen har tiden og evnerne, så er vores webmaster åben for at høre nærmere.

5 Vores kasserer: Anita, har igen igen i år haft meget at lave. Stor tak for den indsats må være året hvor den fine KTM skal (mis)bruges for alvor. Vi vil se KTM freeride i action til løb!!

6 Klubben år 2013 kort fortalt: Antal medlemmer: 101 (173 licenser) Aktiviteter gennemført i klubben: Træning almindelig: 24 dage-fordelt på 10 forskellige lokationer (15 dage året før) DM løb: 2 stk. afholdt af klub (4 weekender derudover gået til DM afdelinger ) 2 dage til klubmesterskaber Klubture løb: Stangabro (S), Ranneslet (S) Klubture-træning: 4 dage Italien 1 dag Rävinge (S) Special træning: 2 x crosstræning i Amager med bl.a. Thomas Kongshøj 1 x begynder træning 4 dage i Italien

7 Arbejdsdage: 1 stk. Hillerød + at nogle har haft dage uden at sige det til nogen HUSK - Arbejdsdage er frivillige (så længe der kommer nogen af sig selv)! Summeret: Træning: De almindelige, 1 x begynder, flere x crosstræning = 24 træninger Løb: 2 løb + 2 K.M. = 4 løb Andet: Italien (4 dage) + Stangabro + Ranneslet = 6 dage Totalt er det 34 dage direkte til enduro kørsel via EKD + alle de ekstra dage der indgår med rejser, og andre overnatninger som er nødvendige.

8 Aktiviteter geografisk: NO MORE= Sorø 1 (Henry s grusgrav) + Sorø 2 (NCC)!!! Klubbens faste områder: Løse områder: - Hillerød (relativ teknisk) Jan Smeds bane - Rye (styret af jagt) Ejlersens bane - NCC Svebølle (til tider) Div. Cross Sidste år sagde vi, at der arbejdes på: Høje Tåstrup (efter møder med kommune + lejer = NO-GO) Lyngby (Kommune selv kørt det op, til ungdomscross) Ballerup (kommunal crossbane måske muligt) Kalundborg: NCC foroven OK Stevns (Boesdal) Rykket, men aldrig hørt fra initiativtager Slagelse. Vejle: Til løb, men det for uoverskueligt. Ville kræve flere hjælpere end kørere. Nogle militærområder.: Er blevet til noget DM løb i 2014 Please, hold jer væk med evt. lige på kanten af ulovlig kørsel, disse steder.

9 Områder: Igen igen udvidelse af Hillerød. Dels ud på marken, og dels ved simpelthen at lave en ekstrembane med store dæk, betonrør osv. Udført Indkøb: ATV er til brug i klubben v. løb. Det er nødvendigt at bruge en, f.eks. ifb. med Vordingborg. Stadig ikke købt. Deling af opgaver: som sidste år. En vigtig pointe! Der skal flere skuldre til at løfte læsset! Fordi (som sidste år): Opgaver som at afholde løb, skal fordeles, og der skal oplæres flere mennesker i hvordan alle disse ting gøres. Det er ganske enkelt en nødvendighed. I den forbindelse lave en drejebog for afvikling af løb. Med fare for at råbe ulven kommer, så er dette her en nødvendighed hvis klubben skal fortsætte! Nu har vi træningsledere De skal i gang. ALLE i klubben må stadig holde øjne og ører åbne for lokationer Der er behov for, at flere har lyst og gå på mod til at påtage sig et ansvar for noget. Stort eller småt.

10 Aktive medlemmer: Bestyrelsen søger aktive medlemmer! De opgaver som er der løbende, kan ikke laves af de samme trækdyr hele tiden, år ud og år ind. I Malmø var der de samme 3-4 personer som lavede alting, altså et lignende scenarie. Her endte det med, at INGEN af klubbens medlemmer kunne deltage i deres egne løb, så der ingen undskyldninger var. Der skulle vi nødig ende! Vi kan ikke finde områder så hurtigt som de lukkes. Klubben har behov for: Banebyggere ( opstillere, nedryddere), som vi kan fordele byrderne. Vi lever i et foreningsdanmark, som er baseret på friville hjælpere, noget enduro i den grad er afhængig af.

11 GENTAGELSE: Hvordan kommer vi i mål med ovenstående? Jeg har prøvet at lave en what, why, how:: HVAD: Flere frivillige til at hjælpe til på alle niveauer, med det de kan hver især. HVORFOR: Det er nødvendigt for klubbens overlevelse, at der er flere skuldre til at løfte de opgaver som der er løbende for at drive en klub. HVORDAN: Alle frivillige bliver en vigtig del af et fællesskab, som vi alle vil nyde godt af. Dem som deltager kan være stolte af, at være en del af den klub som har drevet enduro i Danmark til hvad det er lige nu, anno HUSK AT: Vi har en fantastisk klub, med masser af dejlige mennesker som har meget godt at byde ind med. Vi er nød til at stå sammen, arbejde sammen, og hjælpe hinanden med det vi hver især kan. Det er grundlaget for at vi kan overleve på sigt, med de ydre vilkår som vi arbejder under.

12 Træninger eller ej: Vi skal passe på det vi har!!! Set i lyset af det som skete sidste år, kan det ikke gentages ofte nok. De træninger som er i kalenderen, er MEGET værdifulde. Sjællandsk jord som vi må køre på, kommer i små mængder, og snævre tidsintervaller. Det er et ydre vilkår, som vi er nød til at forholde os til. Vi er ikke en fodboldklub, eller et fitnesscenter, som giver mulighed for individuelt tilpassede træningsmuligheder! Sidste skud på stammen er klage over extrem DM.

13 Træningsledere: I 2013 blev der uddannet rigtig mange træningsledere i klubben. TAK FOR DET Det er dejligt. De kan selv kontakte baneformænd, eller bestyrelsen om de vil stå for afviklingen af træninger. De skal stå for de vigtige ting, som at alle cykler er minimale på støj osv.

14 Ser vi på Målsætninger for 2013 og hvad status er nu her 1 år efter (Rød er status): $$$: Træningsafgift på 400,- / år. Opkrævning sker fra Udført- fastholdes Klubmedlemsskab (500,-) pr. 1/2. Udført - fastholdes Løb: Klubben skal afholde min. 2 DM løb Udført Klubmesterskab? 2 stk afholdt. Udført Træning: Klubben skal afholde træninger MED trænere, såvel som almindelige samlinger. Målsætning er > 35 p.a. 24 træninger, men samlet set, er der 34 dage med kørsel i alt i klubben.

15 Opnået af målsætninger 2013: Mere træning. Det både i antal og i kvalitet. Med kvalificerede træning = trænere der har noget at byde ind med, så vi kan hæve niveauet. 24 træninger flere med trænere. OK Flere træningsledere. Det er et must, om vi skal udvide det antal træningssamlinger vi har, og med det medlemstal vi har. Opslag kommer på hjemmesiden snarest. Vi har nu +15 i klubben. OK Flere træningssteder. Emnet som aldrig stopper. Grundlaget for vores eksistens. Vi har fundet flere, men mistet tilsvarende. Projekt Holbæk??? Nyt blod til bestyrelsen. Nye ideer nye input og nye hænder. Vi mangler nyt blod, input, hænder, vilje, engagement, fordelt på flere af medlemmerne. Foreløbigt IKKE OK

16 Webmasters input

17 Niveauet har ligget konstant det sidste års tid = ca. 100 individuelle brugere pr. dag. Hjemmesiden er ikke top moderne, og den vil løbe ind i problemer, pga. den teknologiske udvikling. Historier beretninger foto ønskes fra medlemmerne. Galleriet kan der evt. gives adgang til for den ivrige fotograf.

18 Mål for 2014: 1. Fastholde træningsmængden fra Flere målrettede træninger (teknik, begyndere, trial, cross etc.) 3. Få flere med til løbene. Både DM, pokal, eller f.eks. svenske klassiker løb 4. Løfte kulturen hjælp hinanden, positive dialoger, alt sammen mod fælles mål.

19 Indkomne forslag. Jeg har et forslag til ændring af klubbens vedtægter. Paragraf 14 lyder lige nu som følger: 14. Generalforsamlingen er klubbens øverste myndighed. Den ordinære generalforsamling skal holdes inden udgangen af december måned. Generalforsamlingen indkaldes skriftligt med mindst 14 dages varsel. Det vil jeg foreslå bliver ændret til: 14. Generalforsamlingen er klubbens øverste myndighed. Den ordinære generalforsamling skal holdes inden udgangen af december måned. Generalforsamlingen indkaldes skriftligt via eller brevpost med mindst 14 dages varsel. Jeg tænker at det måske fremover vil sikre at alle medlemmer er opmærksomme på indkaldelsen, og evt info omkring fest osv... Mvh Martin

20 Valg af repræsentantskab Søren Nissen formand på valg- gerne genvælges Anita Silkjær Kasserer/ Ikke på valg- Curt Andersen Næstformand på valg- gerne genvælges Lars Christoffersen Menigt medlem Ikke på valg Jens Ulrik Nielsen Menigt medlem på valg - gerne genvælges Martin Kjær Ottosen Menigt medlem ikke på valg

21 Evt.: Tanker Overvejelser Idéer

22 Extreme enduro 2014: Vi blev som klub bedt om, at lave dette løb. Turen var vores, men oprindeligt havde Vest taget den på sig. Da de ikke kunne få det til at ske, tog vi opgaven på os. Vi brugte 4 weekender op til, på at forberede det her. Der fylder naturligvis i forhold til andre aktiviteter. Der kom god kritik fra de deltagere der var til stede.

23 Holbæk status: Vi blev sat tilbage efter sidste GF, da advokaten forsvandt = forfra Den nye juridiske kontakt er positivt indstillet og grundig Flere møder har fundet sted. Kommet frem til definerede punkter som skal undersøges herfra. Baneudvalg, 3-4 personer, ønskes. Arbejdets omfang kræver flere ansvarlige personer. Er det dig?

24 Kultur: Generelt ønsker bestyrelsen en kultur, nu som tidligere, dvs. en positiv omgangstone. De frivillige bruger deres egen fritid, egne penge, på at gøre noget som andre kan nyde godt af. Skal man så stå model til alt muligt negativt BS, er det dræbende for motivationen. Jeg vi gerne opfordre til, at har du /I noget på hjerte, godt eller skidt, har du spørgsmål, fundet nye områder eller hvad ved jeg, så henvend dig til bestyrelsen på telefon eller mail. Løse rygter, blogs, forums hvad ved jeg på internettet, kan / vil vi ikke reagere på. Alle kontaktdata er tilgængelige brug dem venligst. Min telefon er altid åben, og jeg har igennem tiden brugt meget tid på at hjælpe med alverdens spørgsmål, og den slags ting er nok tidskrævende, men samtidig også en del af min personlige motivation at hjælpe til. Men husk nu på det er frivilligt, så forventningerne om øjeblikkelige svar, skal måske skrue lidt ned.

25 Afstemning af forventninger. Hvilke forventninger har DU til dit medlemskab af Enduroklub Danmark? Områder Træninger Trænere Løb Andet

26 Husk på at: Det er ikke som en fodbold klub, eller et fitness center, faste træninger, eller adgang 16 timer i døgnet. I fitness center er en træner ikke inkluderet i 300+/md. Dansk jord er helligt. Når der er mulighed for det, så kom ud og køre. Sidste år var der 10 forskellige lokations + dem til løb. De kommer ikke af sig selv. Udnyt mulighederne! Løbene laver ikke sig selv. Nye locations kommer ikke af sig selv De frivillige der står bag det her, vil også gerne ud og køre lidt selv.. Der er i praksis ikke noget her i livet der kommer af sig selv, undtagen tyndskid & benmider.

27 Nøgleord til at lave løb. Søge område og endelig få lov det tager tid! Koster $$$ Køre ud/hjem med klubtrailer, opstilling, nedtagning, lave sporet, evt. lave ekstra forhindringer, ATV, portal, lokum, samaritter, polititilladelser, mad/drikke, tidstagning/folk, mad/drikke vogn, pokaler og kranse, dommer, stævneleder, teknisk kontrol folk, hjælpere på sporet på dagen, opslag på net, vejvisere. Forudsætninger er så, at vi har uddannede dommere, stævneledere, teknisk kontrol licenser, folk der kan lave sporet, tidtagere, biler der kan trække traileren, har 1. hjælp ud over trin 1, mennesker med tid

28 Regnskab (kassereren)

29 STOR TAK TIL SPONSORERNE! Igen TAK FOR DEN HJÆLP DU HAR BIDRAGET MED DETTE ÅR I ved selv hvem I er Vi ses derude i pløret, i gruset, i stenene, i sandet, i vandet, på isen.

30 DM-løb DM afdeling: Billund Terræncross, den 30. marts 2014 Sted: Billund Arrangør: Enduro Danmark Vest. 2. DM afdeling: Wild West Enduro, den 27. april 2014 Sted: Oksbøl. Arrangør: Enduro Danmark Vest. 3. DM afdeling: Hallandia Enduro, den 24. maj 2014 Sted: Halmstad, Sverige. Arrangør: Enduroklub Danmark. 4. DM-afdeling:Børkop Enduro, den 30. august Sted: Børkop MX Arena og omegn, Børkop. Arrangør: Enduro Danmark Vest. 5. DM afdeling: Sønderjysk Terræncross, den 28. september Sted: Måske Søgaard lejeren i Kliplev - måske ikke. Arrangør: Vesterbæk Motocross Klub 6. DM afdeling: Jægerspris Enduro, den: 19. oktober 2014 Sted: Militære øvelsesterræn i Jægerspris Arrangør: Enduroklub Danmark.

31 Til sidst Bestyrelsen ser frem til, at 2014 bliver endnu et godt enduroår Kom godt hjem På vegne af bestyrelsen Mvh. Søren Nissen

32 Enduroklub Danmark GF 2013: Afholdt på Feddet 8/ Notat ifb. med formandens beretning om 2013: Træningsledere: Alle de uddannede træningsledere fra 2013, har behov for noget praktik Stillede forslag: Forslag fra Martin R. Nielsen vedtaget. Køb af område måske: Baneudvalg bestående af Martin Svendsen og Rune Thomsen Hedeland som lejlighedsvis lokation / special træning: Thomas Hagedorn ser på muligheder i dialog med HMK. PR: Der var en debat omkring arbejdet som delvis foregår i det skjulte, for at få tingene til at ske. Der er et behov for at fortælle mere, lave en form for PR for aktiviteterne generelt, om det er kørsel, banebygning eller andet. Andet: Formanden ønskede at udbrede den positive kultur. Det være sig omkring hvad der motiverer frivillige, om at bruge sin energi og stemme løsningsorienteret og konstruktivt. Ligeledes ønskes diverse nye klubber undervejs(?) velkommen. Samarbejde på tværs i sporten er et nøgleord. Valg til bestyrelsen: Der var ingen modkandidater der ønskede at opstille. Der blev stemt om de eksisterende skulle fortsætte, og det blev enstemmigt vedtaget (Nord Korea stil ) Generalforsamlingen blev afholdt i god ro og orden, med åben debat, enighed om mange ting, uenighed om andre ting. Alt sammen i en god ånd, og alle var ude af døren kl Mvh. på bestyrelsens vegne Formand Søren Nissen

Generalforsamling Enduroklub Danmark 2014

Generalforsamling Enduroklub Danmark 2014 Generalforsamling Enduroklub Danmark 2014 Agenda 1/12-2014 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om den afsluttede sæson. 3. Indkomne forslag. (Forslag der ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling

Læs mere

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark.

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Frederiksberg December 2012 Formanden vil gerne starte med at sige STORT TAK til alle de medlemmer som har deltaget i at hjælpe til med alle mulige

Læs mere

Oversigt over udførte opgaver for sports udvalget ENDURO 2010 i DMU

Oversigt over udførte opgaver for sports udvalget ENDURO 2010 i DMU Oversigt over udførte opgaver for sports udvalget ENDURO 2010 i DMU Sportsudvalget består af: 1. Curt Andersen (CA) 2. Lars Christoffersen (LC) 3. Kristoffer Kjøller (KK) 4. Søren Nissen (SN) Med hjælp

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for det forløbne år. se nedenfor 3) Forelæggelse og godkendelse af

Læs mere

MCC Generalforsamling

MCC Generalforsamling MCC Generalforsamling 04.11.2017 Ordinær generalforsamling i Mols Cross Club, afholdt i Grønfeld forsamlingshus Lørdag d. 04.11.2017 kl. 16.00 Tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer: Thomas Møller Hansen,

Læs mere

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Den 9. februar 2017 kl. 19:00, Dragegården (Lystoftegaard), Gl. Skovlundevej 1, 2740 Skovlunde Tilstede: 15 stemmeberettigede,

Læs mere

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der.

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der. Ordinær generalforsamling i Modelsejlklubben den 10. marts 2012 Afholdt på Christianshavns brandstation Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til godkendelse

Læs mere

Amager Motocross Klub

Amager Motocross Klub Referat fra Generalforsamling torsdag d. 29. november 2007 kl.19.00, i klubhuset. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning, samt godkendelse af regnskab

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Referat af mødet fredag d. 5. april 2019 kl 18:00 Dagsorden 1. Valg af referent og dirigent (stemmetæller). a. Foreslår Michael Larsen som referent og Lars Hedegaard

Læs mere

DMU Informationshæfte

DMU Informationshæfte DMU Informationshæfte Danmarks Motor Union byder dig hermed velkommen til en sport fyldt med oplevelser. I dette informationshæfte har du mulighed for at finde oplysninger om Motocross sporten, så du kommer

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/3 2017 Afholdt i klubhuset 26-27 fremmødte. 1. Som dirigent valgtes Martin Jensen Som referent valgtes Michael Sand 2. Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

Fremmødte. Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis - Dorthe. Fra afdelingerne Fodbold Dorthe Balzer Christiansen. Badminton Jannika

Fremmødte. Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis - Dorthe. Fra afdelingerne Fodbold Dorthe Balzer Christiansen. Badminton Jannika Generalforsamling d.29-3-2017 - Idrætsforeningen G77 Dagsorden for generalforsamling. som nedenstående Referat fra generalforsamling d. 29-3-2017 ( i rød skrift ) Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 1. Valg af dirigent og referent Søren Thomsen blev valgt som dirigent Thomas Skov Hansen blev valgt som Referent Det blev konstateret

Læs mere

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen Emne Generalforsamling i Fiskeklubben BG Bank Dato for møde Tidspunkt Sted Ansvarlig 28. januar 2010 Kl. 19.00 Diligencen Henrik Jørgensen Referat udarbejdet af Telefon Udskrevet den Peter Quist +45 28

Læs mere

Vedtægter for Sponz MTB

Vedtægter for Sponz MTB 1 Navn/hjemsted Vedtægter for Sponz MTB Klubbens navn er Sponz MTB med hjemsted i Hillerød. (Klubben er tilsluttet Danmarks Cykle Union og underkastet deres love og regler.) 2 Kerneområder Bredde mountainbike

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer

Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl. 19.00 i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer NUVÆRENDE VEDTÆGTER FOR VANGEDES VENNER 1 Navn og

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Foreningsvedtægter for Svebølle Motocross klub SMCK

Foreningsvedtægter for Svebølle Motocross klub SMCK 1 Navn og hjemsted Foreningen SVEBØLLE MOTOCROSS KLUB, SMCK er stiftet d. 29-06-1984 Foreningens hejmsted er Svebølle Motocrossbane, Frederiksholm 2, 4470 Svebølle som har hjemsted i Kalundborg kommune.

Læs mere

Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/ i klubhuset

Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/ i klubhuset Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/3-2016 i klubhuset Dagsorden 1. Valg af dirigent. Jørn Rosborg blev foreslået og valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen til generalforsamlingen

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Referat ved Generalforsamling

Referat ved Generalforsamling Referat ved Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 11. november 2010 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jens Peter Pedersen blev foreslået, enstemmigt valgt og modtog

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Vend bøtten på hovedet!

Vend bøtten på hovedet! BØRNEKULTUR En af de store udfordringer for klubbernes trænere og ledere er, at de i højere grad skal opbygge det fællesskab, en holdsport nu en gang er, omkring det enkelte individ og ikke omvendt. Sådan

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub

Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub Vedtaget 1957 Revideret december 1964 Revideret november 1980 Revideret november 1981 Revideret november 1984 Revideret januar 1989 Revideret april 2001 Revideret

Læs mere

Generalforsamling i Munke Mose Motion Onsdag den 5. marts 2014 kl 19:30 i klubhuset Munke Mose

Generalforsamling i Munke Mose Motion Onsdag den 5. marts 2014 kl 19:30 i klubhuset Munke Mose Generalforsamling i Munke Mose Motion Onsdag den 5. marts 2014 kl 19:30 i klubhuset Munke Mose 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Der vil blive serveret sandwich og vand under mødet. Husk tilmelding!!!

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Q1 Køn 1 / 21. DMU Enduro. Besvaret: 71 Sprunget over: 0 94,37% 67. Mand 5,63% 4. Kvinde I ALT 71. Mand. Kvinde

Q1 Køn 1 / 21. DMU Enduro. Besvaret: 71 Sprunget over: 0 94,37% 67. Mand 5,63% 4. Kvinde I ALT 71. Mand. Kvinde Q1 Køn Besvaret: 71 Sprunget over: 0 Mand Kvinde Mand Kvinde 94,37% 67 5,63% 4 I ALT 71 1 / 21 Q2 Alder Besvaret: 71 Sprunget over: 0 0-20 år 21-30 år 31-40 år 41-50 år 51-60 år 61 år + 0-20 år 21-30 år

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Nyhedsbrev Strandlyst August 2014

Nyhedsbrev Strandlyst August 2014 Nyhedsbrev Strandlyst August 2014 Nyhedsbrev: Sommer 2014 Bestyrelsen informerer Så er efteråret på trapperne. Men hvad gør det, når sommeren har været helt fantastisk. Den varmeste sommer i 140 år. Dem

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 19. september 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Joy Nordkvist, Hanne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Her følger 3 dokumenter 1) Dagsorden ved stiftende generalforsamling i web-lystfiskerforeningen. (side 1) 2) Vedtægter for Fisketips Forening (side 2-4) 3) Praktiske retningslinier for generalforsamling

Læs mere

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul.

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul. Der er mødt 29 stemmeberettigede medlemmer op. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Lars Nielsen Referent: Rikke Grossmann 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Kim Øgle Ottosen fremlægger

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til MX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING

REFERAT GENERALFORSAMLING REFERAT GENERALFORSAMLING 05-03-2008 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virke i det forløbne år 3) Aflæggelse af regnskab 4) Meddelelse af bemyndigelse i h. t. 23 5) Eventuelle forslag 6)

Læs mere

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Vedtægter. Fredericia Billard Klub. Stiftet. 17. maj 1994

Vedtægter. Fredericia Billard Klub. Stiftet. 17. maj 1994 Vedtægter Fredericia Billard Klub Stiftet 17. maj 1994 1 KLUBNAVN Klubbens navn er Fredericia Billard Klub. 2 KLUBBENS FORMÅL Klubbens formål er at fremme billardsporten. 3 MEDLEM AF ORGANISATIONER Fredericia

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Til generalforsamlingen var der 10 fremmødte. 1. Valg af dirigent Henrik Møller Hansen blev valg som dirigent og startede med at konstatere,

Læs mere

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle 1. Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær Jens Krüger blev valgt til dirigent, og det blev konstateret at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referenter: Anette Jensen, Søren Jensen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

DIVISIONSDOMMERFORENINGEN

DIVISIONSDOMMERFORENINGEN Referat af Generalforsamlingen Lyngby. i den 11. april 2010 kl. 1000 i Formanden indledte generalforsamlingen og bød velkommen til de fremmødte deltagere. Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat af generalforsamling 24. marts 2014

Referat af generalforsamling 24. marts 2014 Referat af generalforsamling 24. marts 2014 1. Valg af dirigent Tim er valgt som dirigent Der er indkaldt efter vedtægterne 2. Valg af referent Rikke Andersen er valgt som referent 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Velkommen til generalforsamlingen. Der vælges referent og dirigent. Generalforsamlingen er indkaldt rettidigt. Der vælges stemmetællere.

Velkommen til generalforsamlingen. Der vælges referent og dirigent. Generalforsamlingen er indkaldt rettidigt. Der vælges stemmetællere. Referat Generalforsamling, SAND Trekanten, 25.02.2016 Til stede: Betina, Malene, Poul, Per, Pernille, Jan, Lene, Jakob Til stede fra SANDs sekretariat: Sanna, Rene N. Velkommen til generalforsamlingen.

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Leif, Bent Erik blev referent. Leif konstaterede at generalforsamlingen var korrekt indkaldt.

Læs mere

Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag)

Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag) Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag) Disse vedtægter træder i kraft ved sammenlægning af Rudersdal Skakklub og Hørsholm Skakklub. De erstatter hidtidige vedtægter for Sjælsø Skakklub. 1 - Navn og formål.

Læs mere

NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL

NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL 2019 Generalforsamling Formandens beretning F O R M A N D E N S B E R E T N I N G NBU 10 ÅR: STOR JUBILÆUMSFEJRING Nørrebro United fyldte 10 år i 2018. Tak til alle medlemmer,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013.

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Dagsorden for ordinær generalforsamling den 19. marts 2013. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.). 2. Formandens beretning ved Claus

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016.

Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016. Modelsejlklubben Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016. Klubbens årlige generalforsamling blev i år afholdt i Herslev Strand Sejlklub`s klubhus lørdag 27 jan. kl. 11.00. Der var mødt 9 deltagere

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling.

Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling. Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling. Valg af Dirigent Niels Einer Rytter blev valgt som dirigent. Han startede

Læs mere

Generalforsamling RIK 7. juni 2018

Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kassereren fremlægger: a. Det reviderede regnskab til godkendelse. b. Forslag

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

Vedtægter for VK Heden anno 2015

Vedtægter for VK Heden anno 2015 Vedtægter for VK Heden anno 2015 1. Navn og hjemsted. 1. 1. Foreningens navn: VK Heden anno 2015 1. 2. Foreningens hjemsted: Herning Kommune 2. Formål. 1. 1. Foreningens formål er, gennem et socialt fællesskab

Læs mere

Kunstforeningen Fjordkunst.dk

Kunstforeningen Fjordkunst.dk Kunstforeningen Fjordkunst.dk Generalforsamling Rejsestalden Jægerspris d. 14. marts 2010. kl. 10.00 12.00 Formand Helle Borg byder velkommen. Helle fortælle, at der efter generalforsamlingen, vil være

Læs mere

R E F E R A T. Anita Askegaard Jensen og Bitten Bitten meldte sig som stemmetæller og Anita blev valgt som referent. Valgene blev godkendt.

R E F E R A T. Anita Askegaard Jensen og Bitten Bitten meldte sig som stemmetæller og Anita blev valgt som referent. Valgene blev godkendt. R E F E R A T Mødets art: Generalforsamling Frufølge FF Dato/tid Sted: Torsdag den 6. februar 2013, kl. 20.00 Holmebækhallen, 4681 Herfølge Fremmødte:, Conny Jung, Mie Madsen, Camila Pio, Annette Lene

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg Forslaget til vedtægtsændring vil blive fremsat ved generalforsamlingen d 15 november 2018. Hvis man som lokalklub vil være medlem af DcH Danmark, så er der

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere