Nordisk Akademi for. Lotus Feng Shui. Uddannelsesprogram. Lotus Feng Shui - Indretning der gør en forskel

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nordisk Akademi for. Lotus Feng Shui. Uddannelsesprogram. Lotus Feng Shui - Indretning der gør en forskel"

Transkript

1 Nordisk Akademi for Lotus Feng Shui Uddannelsesprogram Lotus Feng Shui - Indretning der gør en forskel

2 Er du interesseret i at: Skabe rum der byder folk velkomne med en atmosfære af balance, harmoni, komfort og varme? Skabe dynamiske, inspirerende omgivelser som støtter dem, der lever og arbejder i dem? Hjælpe andre med at skabe det liv de ønsker sig gennem bevidst indretning? Hjælpe andre til at opnå større livskvalitet? Hvem kan have gavn af uddannelsen? Dem uden forudgående kendskab til Feng Shui. Alle der arbejder med formgivning (arkitekter, designere, indretnings-arkitekter, kunstnere, malere, dekoratører med flere). Ejendomsmæglere. Alle der arbejder med sundhed og velvære (læger, sygeplejersker, terapeuter, kiropraktorer, zoneterapeuter, akupunktører med flere.) Med en grunduddannelse i Lotus Feng Shui får du et fundament, der sætter dig i stand til skabe omgivelser, der nærer sjælen og giver plads til, at mennesker kan udfolde deres potentiale og kreativitet. Alle der interesserer sig for selvudvikling og personlig vækst. Alle der interesserer sig for at lære en ny måde at anskue de miljøer vi lever og arbejder i. Alle der er interesserede i at forstå og forbedre de omgivelser, de lever i. Før Efter Personalerum hos tandlæge før og efter feng shui.

3 Hvad er Feng Shui? Forskellige tilgange til Feng Shui Feng Shui stammer fra Kina og er en mere end 3000 år gammel videnskab, der bygger på ideen om at leve i harmoni med naturen og vores omgivelser. Feng Shui betyder bogstaveligt oversat vind/vand, og er den kunst og videnskab at aflæse et landskab, så bygninger og mennesker kan placeres, hvor yin og yang er i positiv balance, og hvor chi, livets ånde, kan strømme frit. Kineserne er overbeviste om, at der findes en livgivende energi, som kaldes chi(qi). Den bevæger sig bestandigt gennem alt organisk og uorganisk. Alt, som eksisterer, har chi, og alt det, som har chi, har yin(de passive kvaliteter) og yang(de aktive kvaliteter). I kinesisk filosofi er yin og yang de to kosmiske kræfter, der former og balancerer alt liv. Yin og Yang er modsatte og komplementære størrelser den ene kan ikke eksistere uden den anden; nat eksisterer ikke uden dag, vinter ikke uden sommer og skygge ikke uden sol. At være sund og glad er at være i balance at være i harmoni med sig selv og sine omgivelser. Kineserne mener, at hemmeligheden bag lykken og et langt liv er at forstå, hvad der er yin, og hvad der er yang i alle situationer og at handle således, at man ikke forstyrrer den naturlige harmoni og balance. I løbet af mange hundrede års Feng Shui -praksis er der opstået mange forskellige Feng Shui skoler. Hver skole har sin egen profil og sit eget speciale. Der findes to hovedretninger inden for Feng Shui - skolerne: Formskolen og Kompasskolen(i vesten også kaldet De Otte Retninger). Indenfor Formskolen lægger man stor vægt på landskabsformer såsom konturer og former på bakker og bjerge og på vandløbenes position, form og retning. Formskolen blev udviklet i bjergegne og bruger det omgivende landskabs form til at afgøre, hvordan energien strømmer igennem det. Indenfor kompasskolen lægger man større vægt på mere præcise matematiske udregninger, på tabeller og på kompasretninger, idet man mener at de otte kompasretninger udtrykker hver sin form for energi. På uddannelsen til Lotus Feng Shui Konsulent vil du blive undervist i begge skoler.

4 Hvad er Lotus Feng Shui? Symboler Lotus Feng Shui er et dansk koncept udviklet af Karin Jensen, grundlægger af Nordisk akademi for Lotus Feng Shui. Som Lotus Feng Shui rådgiver får du en meget stor indsigt i, hvordan mennesker påvirker sig selv gennem deres indretning, og du bliver i stand til at bevidstgøre dine kunder om, hvordan de påvirker sig selv på godt og ondt. Derved kan du hjælpe dem til at skabe positive forandringer i deres hjem. Forandringer, der sætter gang i en udviklingsproces hos kunden, som hjælper dem til at nå deres mål og opnå det, de ønsker sig i livet. Lotus Feng Shui lægger vægt på, at din bolig er et ydre udtryk for det, der foregår i din psyke. Det er et skarpt, nøjagtigt spejl af dine underbevidste ønsker, håb, bekymringer og drømme. Dit hjem afslører dine overbevisninger omkring dig selv og verden. Dit hjem er et spejlbillede af din identitet. Du kan ikke lade være med at overføre din identitet til dit hjem. En hver ting, du anbringer i hjemmet, udtrykker et indre aspekt af dig. Efterhånden som du bliver ældre, afspejles din udvikling i de valg, du gør i forhold til din indretning. Dit hjems stil, dine ejendele og dit farvevalg afspejler dit indre væsen. Psykoanalytikeren Carl Jung sagde, at alt det, der er i underbevidstheden, søger at manifestere sig i det ydre. Dette princip forklarer, hvorfor vi konstant projicerer vores underbevidste overbevisninger og følelser over på vores hjem. Lotus Feng Shui lægger særlig vægt på at finde betydningen af de genstande og symboler, en person omgiver sig med. Ethvert symbol anses for at have en indvirkning på de mennesker, der omgiver sig med dem, uanset om det er en stor hest udskåret i træ, en bordlampe, der er udformet som en hængt mand, der dingler fra en galge, eller et maleri af havet. Symboler skal her forstås i bredere forstand og er også farver, former, materialer, genstande og, hvad forskellige rum udtrykker. Udtrykker et hjem f.eks. armod er der en stor sandsynlighed for, at de mennesker, der lever her, vil have svært ved at tiltrække rigdom og overflod.

5 Hvad gør Lotus Feng Shui til noget helt særligt? Lotus feng shui udmærker sig ved at teori og intuition/ praksis understøtter hinanden. Gennem Tai Chi Chuan og Qigong optrænes den studerendes evne til at mærke energi. Lotus feng shui udmærker sig ydermere ved at benytte en unik kombination af metoder fra Formskolen og Kompasskolen. Lotus Feng Shui er Feng Shui for sjælen forstået på den måde at Lotus Feng Shui konsulenten lægger særlig vægt på at skabe omgivelser, der nærer og understøtter de personer, der bor eller arbejder i dem. På Nordisk Akademi for Lotus Feng Shui lærer du teorierne fra både Formskolen og Kompasskolen, så du ikke er begrænset af kun at kende til en af skolerne. På uddannelsen til Lotus Feng Shui konsulent lærer du både at orientere Bagua efter Formskolens forskrifter og efter Kompasskolens forskrifter. Det er min erfaring, at en del kunder ønsker at få placeret Bagua efter Kompasmetoden, da de bedst kan relatere til den. Med en uddannelse som Lotus Feng Shui konsulent er du i stand til at imødekomme forskellige kunders behov. Du er ikke begrænset af kun at kende til enten Formskolen eller Kompasskolen. Vi tilpasser de gamle Feng Shui principper til vores moderne livsførelse og den vestlige kultur, vi lever i. Lotus feng shui bygger på det grundlag, at alle mennesker inderst inde instinktivt ved, hvad der er bedst for deres liv og deres omgivelser. Som Lotus Feng Shui konsulent kan du hjælpe det enkelte menneske til at genfinde og benytte denne viden og visdom.

6 Hvad lærer du på uddannelsen til Lotus Feng Shui Konsulent? Uddannelsen giver dig de redskaber, du behøver for at blive en fremragende professionel Lotus Feng Shui konsulent. Du lærer at bruge den dybe universelle visdom, som Feng Shui rummer, til at skabe unikke omgivelser. Omgivelser, der inspirerer, støtter og nærer de personer, der bruger dem. At skabe succes for dig selv og andre ved at bruge de grundlæggende principper i Feng Shui. At anvende Feng Shui i forhold til private hjem, butikker, virksomheder, kontorer, værksteder, skoler og institutioner, klinikker, haver, landskaber m.m. At skabe balance i omgivelserne gennem Lotus Feng Shui. At skabe et godt indeklima. At gennemføre en professionel Feng Shui konsultation. At udarbejde en rapport. Etik i forhold til at hjælpe andre via Feng Shui. På uddannelsen lærer du om følgende emner: Oprydning og Space Clearing Symbolik Chi(den livgivende energi) Yin og Yang Bagua, også kaldet Pa Kua. Pa Kua er et ottekantet symbol, og det vigtigste symbolredskab ved udførelsen af Feng Shui. De 5 elementer(ild, jord, metal, vand og træ relaterer til farver, former og materialer i et hjem eller en virksomhed). Lys og Farver Formskolen( herunder 3 - dørsporten, hvor Bagua placeres efter hoveddøren og ikke de faktiske kompasretninger). Kompasskolen (Bagua placeres efter de 8 kompasretninger) Feng Shui for private Feng Shui for erhvervslivet (Business Feng Shui) Håndtering af konsultationer Feng Shui retningsastrologi( Østgruppe- Vestgruppemennesker) Ni Ki - Astrologi ( Det Magiske Kvadrat). Uddannelsen lægger især vægt på at gå i dybden med de grundlæggende principper indenfor Feng Shui, nemlig princippet om yin og yang, Bagua og de 5 elementer. Gennem Tai Chi Chuan optrænes deltagerens egen personlige forståelse af princippet om yin og yang. Noget af undervisningen kan forekomme udendørs.

7 倀 一漀爀 搀 猀欀䄀欀愀搀攀洀昀 漀爀䰀漀 甀猀䘀攀渀最匀栀甀甀渀搀 瘀 猀 愀渀 欀攀渀搀 攀搀愀渀猀欀攀 爀 欀爀 昀 匀 昀 愀昀一漀爀 搀 猀欀 䄀欀搀攀洀昀 漀爀䰀漀 甀猀䘀攀渀最匀栀甀䬀愀爀 渀䨀攀渀猀攀渀 最攀渀渀攀洀最 攀渀搀攀 爀 瀀 甀搀搀愀渀渀攀 猀攀渀 唀搀搀愀渀渀攀 猀攀渀攀渀欀漀洀戀 渀愀 漀渀愀昀 攀漀爀 攀 猀欀瘀 搀攀渀Ⰰ 瀀爀 愀欀 猀欀攀 瘀攀 猀漀最栀樀 攀洀洀攀漀瀀最愀瘀 唀渀搀 瘀攀樀 猀甀搀搀愀渀渀攀 猀攀渀搀 渀搀 愀最瀀爀 愀欀 欀 倀爀 愀欀 欀欀攀渀昀 漀爀 攀最 爀猀漀洀 欀漀渀猀甀 愀 漀渀猀漀瀀最愀瘀瀀爀 瘀愀 攀 栀樀 攀洀 漀最攀渀戀甀 欀攀 愀渀搀攀 栀瘀 瘀 䬀漀渀猀甀 愀 漀渀 渀攀 昀 漀爀 攀 愀最攀猀愀昀搀攀 愀最 渀攀瀀 甀搀搀愀渀渀攀 猀攀渀甀渀搀欀礀渀搀 最 瘀攀樀 攀搀渀 渀最昀 爀 愀䬀愀爀 渀䨀攀渀猀攀渀Ⰰ匀 昀 愀昀䰀漀 甀猀䘀攀渀最匀栀甀 䐀 甀搀漀瘀最攀渀渀攀洀昀 爀 栀瘀攀 攀瘀洀 渀搀猀 䘀攀渀最匀栀甀 䬀漀渀猀甀 愀 漀渀瀀 攀最攀渀栀 渀搀Ⰰ洀攀搀甀搀最愀渀最猀瀀甀渀欀搀攀渀 瘀 搀攀渀Ⰰ栀愀渀 栀甀渀栀愀爀 攀最渀攀猀 最瀀 搀攀昀 漀爀 攀最 攀渀搀攀 洀漀搀甀 唀搀搀愀渀渀攀 猀攀渀戀礀最最攀漀瀀漀瘀 洀漀搀甀 愀昀栀瘀 搀愀最攀猀瘀愀爀 最栀攀搀 爀 搀愀最漀最猀 渀搀愀最 唀搀搀愀渀渀攀 猀攀渀愀昀 猀 甀 攀猀洀攀搀攀渀攀欀猀愀洀攀渀 䔀欀猀愀洀攀渀㨀䘀漀爀愀愀渀瘀攀渀搀攀 攀渀䰀漀 甀猀䘀攀渀最匀栀甀 䬀漀渀猀甀 攀渀猀欀愀洀愀渀栀愀瘀攀戀攀猀 攀攀欀猀愀洀攀渀猀愀洀甀搀昀 爀 搀攀攀欀猀 渀攀䘀攀渀最匀栀甀欀漀渀猀甀 愀 漀渀 Ⰰ搀攀渀搀攀愀昀 栀樀 攀洀洀攀漀瀀最愀瘀 渀攀䐀 瀀 漀洀 甀搀猀 攀搀攀猀攀昀 瘀攀 最攀渀渀攀洀昀 爀 甀搀搀愀渀渀攀 猀攀猀昀 漀爀 戀 搀攀 愀最攀 猀攀瀀 愀 攀 洀漀搀甀 漀最戀攀猀 攀攀欀猀愀洀攀渀 倀爀 猀甀搀搀愀渀渀攀 猀攀渀㨀䬀爀 㐀 㠀㜀㔀 唀搀搀愀渀渀攀 猀攀渀欀愀渀戀攀 愀 攀猀愀昀 搀爀 愀最䄀昀 搀爀 愀最猀漀爀 搀渀 渀最攀渀 爀 攀渀 攀昀 爀 䘀漀爀礀搀 最 攀瀀爀 愀欀 猀欀攀漀瀀 礀猀渀 渀最猀攀 眀眀眀 䘀攀渀最匀栀甀 搀欀 吀 洀攀 搀 渀最㨀 㠀 㐀㤀㘀 攀 欀愀爀 渀䀀 漀 甀猀昀 攀渀最猀栀甀 搀欀

8 Nordisk Akademi for Lotus Feng Shui For yderligere praktiske oplysninger se

Nordisk Akademi for. Lotus Feng Shui. Uddannelsesprogram. Lotus Feng Shui - Indretning der gør en forskel

Nordisk Akademi for. Lotus Feng Shui. Uddannelsesprogram. Lotus Feng Shui - Indretning der gør en forskel Nordisk Akademi for Lotus Feng Shui Uddannelsesprogram Lotus Feng Shui - Indretning der gør en forskel Er du interesseret i at: Skabe rum der byder folk velkomne med en atmosfære af balance, harmoni, komfort

Læs mere

䈀䔀䰀䰀䄀嘀䤀匀吀䄀䤀一䤀䈀䔀吀䤀䰀䈀夀䐀䔀刀䈀伀䰀䤀䜀䔀刀䤀一夀䈀䔀䈀夀䜀䜀䔀䰀匀䔀

䈀䔀䰀䰀䄀嘀䤀匀吀䄀䤀一䤀䈀䔀吀䤀䰀䈀夀䐀䔀刀䈀伀䰀䤀䜀䔀刀䤀一夀䈀䔀䈀夀䜀䜀䔀䰀匀䔀 䈀䔀䰀䰀䄀嘀䤀匀吀䄀䤀一䤀䈀䔀吀䤀䰀䈀夀䐀䔀刀䈀伀䰀䤀䜀䔀刀䤀一夀䈀䔀䈀夀䜀䜀䔀䰀匀䔀 匀䰀伀吀匀䜀䄀䐀䔀 Ⰰ 㤀アハ ートアハ ート䐀刀伀一一䤀一䜀䰀唀一䐀吀䰀䘀㨀 㔀㜀㘀䔀䴀䄀䤀䰀㨀樀甀甀氀䀀洀 ⴀ 戀礀最 搀欀匀攀洀攀爀攀瀀 㨀眀眀眀 戀攀氀愀瘀椀猀琀愀 ⴀ 渀椀戀攀 搀欀 24 moderne boliger Få et overblik af bebyggelsen Der er tale

Læs mere

䠀 䜀䤀䰀䐀匀䬀夀䐀䔀吀씀刀一. 圀圀圀 ⴀ 㐀 䐀䬀䔀一䜀䠀䄀嘀䔀嘀䔀䨀アハ ート ⴀ 㜀㘀㤀㔀刀䤀一䜀䬀 䈀䤀一䜀

䠀 䜀䤀䰀䐀匀䬀夀䐀䔀吀씀刀一. 圀圀圀 ⴀ 㐀 䐀䬀䔀一䜀䠀䄀嘀䔀嘀䔀䨀アハ ート ⴀ 㜀㘀㤀㔀刀䤀一䜀䬀 䈀䤀一䜀 䠀 䜀䤀䰀䐀匀䬀夀䐀䔀吀씀刀一 圀圀圀 ⴀ 㐀 䐀䬀䔀一䜀䠀䄀嘀䔀嘀䔀䨀アハ ート ⴀ 㜀㘀㤀㔀刀䤀一䜀䬀 䈀䤀一䜀 Styklængder på leveret lærketræ er ca. 305 cm. Nødvendigt værktøj: Accu boremaskine Bitssæt Sav 1 Evt. rundsav Tommestok 1 Forsiden samles på

Læs mere

Lynæs Sommerbio - Præsenteret af Lynæs Surfcenter

Lynæs Sommerbio - Præsenteret af Lynæs Surfcenter 䰀 夀一였匀 匀伀䴀䴀䔀刀䈀䤀 伀 伀渀 搀愀最 搀 䨀 甀 䘀愀洀 攀 洀 吀 漀爀 搀愀最 搀 䨀 甀 䬀 爀 最栀攀搀 洀 䘀爀 攀搀愀最 搀 䨀 甀 䘀 洀 漀最 攀 攀 吀 愀最 攀渀渀 漀最 愀洀 攀 甀渀搀 愀爀 洀攀渀 漀最 爀 洀攀搀 䐀愀渀洀愀爀 欀 栀礀 最最攀 最攀 攀 洀 攀 愀 䰀 礀 渀 䘀 洀攀渀攀 愀爀 栀 搀愀最 攀搀 洀 爀 欀 攀 爀 攀洀戀爀 甀最 漀最 搀攀

Læs mere

Hvad har IT- AFDELINGERNE. gang i?

Hvad har IT- AFDELINGERNE. gang i? 16: Hvad har it-afdelingerne gang i? 18: Projekter fylder mere end drift 20: It-landskabet i Sunds Hvad har IT- AFDELINGERNE gang i? Prosabladet har været på en lille turné til tre it-afdelinger for at

Læs mere

PROGRAM BYFEST UGE 25. Tirsdag d. 20/6 - Lørdag d. 24/6

PROGRAM BYFEST UGE 25. Tirsdag d. 20/6 - Lørdag d. 24/6 PROGRAM BYFEST UGE 25 Tirsdag d. 20/6 - Lørdag d. 24/6 1 䘀礀爀琀 樀攀琀 ⴀ 䐀愀氀氀 嘀椀氀氀愀戀礀 匀䄀䰀伀一 簀 䈀唀吀䤀䬀 簀 圀䔀䈀匀䠀伀倀 Ⰰⴀ 䜀刀䄀吀䤀匀 䬀䰀䤀倀一䤀一䜀 䠀瘀攀爀 最愀渀最 搀甀 戀氀椀瘀攀爀 欀氀椀瀀瀀攀琀 攀爀 搀椀渀 欀氀椀瀀渀椀渀最 最爀愀琀椀猀 䬀椀最 椀渀搀 椀 猀愀氀漀渀攀渀 漀最 栀 爀 渀

Læs mere

PROGRAM BYFEST UGE 25. Tirsdag d. 21/6 - Lørdag d. 25/6

PROGRAM BYFEST UGE 25. Tirsdag d. 21/6 - Lørdag d. 25/6 PROGRAM BYFEST UGE 25 Tirsdag d. 21/6 - Lørdag d. 25/6 1 FOREVER SE MERE PÅ WWW.TRENDFOREVER.DK TREND FOREVER Independent Forever Business Owner SOM FORHANDLER AF FOREVERS FANTASTISKE PRODUKTER STÅR VI

Læs mere

Program 2019/20. Efterår 2019 og forår Tag med Foreningen Norden på en hyggelig forårstur til Skagen, se side 14

Program 2019/20. Efterår 2019 og forår Tag med Foreningen Norden på en hyggelig forårstur til Skagen, se side 14 2019/20 Danmark Grønland Finland Island Norge Sverige Færøerne Åland Program Tag med Foreningen Norden på en hyggelig forårstur til Skagen, se side 14 Efterår 2019 og forår 2020 Foreningen NORDEN i jubilæernes

Læs mere

Nærværende afhandling er opbygget af otte kapitler, som udgør hovederapporten.

Nærværende afhandling er opbygget af otte kapitler, som udgør hovederapporten. 㜀 ᰠ 匀 搀攀 琀栀愀渀搀氀 攀 爀漀洀 樀 攀 最猀 欀愀氀栀愀瘀 攀渀漀最氀 攀爀 愀洀洀攀 爀琀 椀 氀 爀 搀椀 最栀攀 搀Ⰰ搀攀 琀攀 爀猀 猀 瀀椀 氀 氀 攀 戀愀渀攀 渀ᴠ 䰀攀 渀攀䬀爀 愀最栀刀愀猀 洀甀猀 猀 攀 渀Ⰰ䔀一䤀 䤀 䜀 匀攀 氀 瘀 氀 攀 搀攀 氀 猀 攀椀䈀礀 最最攀 ⴀ漀最愀渀氀 最猀 戀爀 愀渀挀 栀攀 渀 ⴀ䘀漀欀甀猀 瀀甀渀欀琀 攀 爀琀 椀 氀椀

Læs mere

Feng Shui Skolen - siden 1999

Feng Shui Skolen - siden 1999 Feng Shui Skolen - siden 1999 Bliv professionel konsulent eller privat udøver til glæde og gavn i dit eget liv Du har nu mulighed for at blive erhvervs- og privatkonsulent i en og samme uddannelse. Feng

Læs mere

OPTIKEREN INDIVIDUELLE GLAS GIVER GLADERE KUNDER. Styrk din forretning med Impression FreeSign 3. See better. Look perfect. NUMMER 2016 SEPTEMBER/

OPTIKEREN INDIVIDUELLE GLAS GIVER GLADERE KUNDER. Styrk din forretning med Impression FreeSign 3. See better. Look perfect. NUMMER 2016 SEPTEMBER/ NUMMER 2016 SEPTEMBER/ 5 OKTOBER OPTIKEREN INDIVIDUELLE GLAS GIVER GLADERE KUNDER. Styrk din forretning med Impression FreeSign 3. See better. Look perfect. OPTIKEREN 1 John Jacob Bausch Grundare Henry

Læs mere

HandlesAnyMission. Platinum modelshown

HandlesAnyMission. Platinum modelshown 吀栀攀倀漀眀攀爀琀漀匀甀爀瀀爀椀猀攀 HandlesAnyMission TheAl-New KiaSorentoiswelpreparedtotacklelife s obstacles.withimprovedcabinspace,seatingforsevenas standardandachoiceofpetrolordieselengines,theonly remainingtaskistoexploreandadventurewiththefamilyin

Læs mere

Kattegat Cup stævneprogram INTERNATIONALT FODBOLDSTÆVNE 27. juli juli 2017 første spilledag er altid den sidste torsdag i juli

Kattegat Cup stævneprogram INTERNATIONALT FODBOLDSTÆVNE 27. juli juli 2017 første spilledag er altid den sidste torsdag i juli stævneprogram 2017 Grenaa idrætsforening INTERNATIONALT FODBOLDSTÆVNE 27. juli - 30. juli 2017 første spilledag er altid den sidste torsdag i juli Kattegat Cup 2017 Danmarks hyggeligste fodboldstævne for

Læs mere

䜀爀 渀䰀椀瘀. ⴀ 䔀昀攀欀琀漀最氀漀愀搀昀氀漀眀愀渀愀氀礀猀攀愀昀搀椀猀琀爀椀戀甀琀椀漀渀猀渀攀琀攀琀洀攀搀瘀攀搀瘀愀爀攀渀搀攀攀渀攀爀最椀欀椀氀搀攀爀椀洀瀀氀攀洀攀渀琀攀爀攀琀

䜀爀 渀䰀椀瘀. ⴀ 䔀昀攀欀琀漀最氀漀愀搀昀氀漀眀愀渀愀氀礀猀攀愀昀搀椀猀琀爀椀戀甀琀椀漀渀猀渀攀琀攀琀洀攀搀瘀攀搀瘀愀爀攀渀搀攀攀渀攀爀最椀欀椀氀搀攀爀椀洀瀀氀攀洀攀渀琀攀爀攀琀 䜀爀 渀䰀椀瘀 ⴀ 䔀昀攀欀琀漀最氀漀愀搀昀氀漀眀愀渀愀氀礀猀攀愀昀搀椀猀琀爀椀戀甀琀椀漀渀猀渀攀琀攀琀洀攀搀瘀攀搀瘀愀爀攀渀搀攀攀渀攀爀最椀欀椀氀搀攀爀椀洀瀀氀攀洀攀渀琀攀爀攀琀 䐀椀瀀氀漀洀䄀昀最愀渀最猀瀀爀漀樀攀欀琀䔀䔀㜀 ⴀ 㜀 匀琀攀昀攀渀䨀愀欀漀戀猀攀渀䤀渀猀琀椀琀甀琀昀漀爀䔀渀攀爀最椀琀攀欀渀椀欀䄀愀氀戀漀爀最唀渀椀瘀攀爀猀椀琀攀琀 Titel: Grøn Livø - Effekt-

Læs mere

Feng Shui Skolen. - siden Skab succes for dig selv og andre som Professionel eksamineret Feng Shui Konsulent

Feng Shui Skolen. - siden Skab succes for dig selv og andre som Professionel eksamineret Feng Shui Konsulent Feng Shui Skolen - siden 1999 Skab succes for dig selv og andre som Professionel eksamineret Feng Shui Konsulent Alt hvad du behøver for at kunne skabe succes for dig selv og for andre, kan du lære på

Læs mere

Feng Shui Skolen. - siden 1999. Skab succes for dig selv og andre som Professionel eksamineret Feng Shui Konsulent

Feng Shui Skolen. - siden 1999. Skab succes for dig selv og andre som Professionel eksamineret Feng Shui Konsulent Feng Shui Skolen - siden 1999 Skab succes for dig selv og andre som Professionel eksamineret Feng Shui Konsulent Alt hvad du behøver for at kunne skabe et godt liv for dig selv og for andre, kan du lære

Læs mere

Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe!

Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe! Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe! Her får du opskriften på, hvad du skal gøre for at købe det maleri, der er det helt rigtige for lige præcis dig. Rigtig god fornøjelse!

Læs mere

De Syv Stråler. - den nye tidsalders psykologi 7:8. Erik Ansvang. www.visdomsnettet.dk

De Syv Stråler. - den nye tidsalders psykologi 7:8. Erik Ansvang. www.visdomsnettet.dk 1 De Syv Stråler - den nye tidsalders psykologi 7:8 Erik Ansvang www.visdomsnettet.dk 2 De Syv Stråler den nye tidsalders psykologi 7:8 Af Erik Ansvang Strålerne og mennesket Alt er energi. Mennesket er

Læs mere

Tekst: Kengo Kuma & Associates via Inhabitat/Dezeen, Vibeke Krogh Fotos: Kengo Kuma and Associates

Tekst: Kengo Kuma & Associates via Inhabitat/Dezeen, Vibeke Krogh Fotos: Kengo Kuma and Associates Tekst: Kengo Kuma & Associates via Inhabitat/Dezeen, Vibeke Krogh Fotos: Kengo Kuma and Associates Slør Projekteret 2008 2009; opført 2010 2011 Tegl 20 Juni Tegl 21 Juni Tegl 22 Juni Xinjin Zhi Museet

Læs mere

OFFICIELT KAMPPROGRAM. Vind en børnespillertrøje! s. 43 HOBRO IK - VEJLE BK SØNDAG DEN 2. OKTOBER KLOKKEN PÅ DS ARENA

OFFICIELT KAMPPROGRAM. Vind en børnespillertrøje! s. 43 HOBRO IK - VEJLE BK SØNDAG DEN 2. OKTOBER KLOKKEN PÅ DS ARENA OFFICIELT KAMPPROGRAM Vind en børnespillertrøje! s. 43 HOBRO IK - VEJLE BK SØNDAG DEN 2. OKTOBER KLOKKEN 15.30 PÅ DS ARENA Dagens klumme Vi bliver et mere sammenspillet hold Af sportschef Jens Hammer Sørensen

Læs mere

FAABORGSTÆVNET 5. & 6. NOVEMBER 2016 FORUM FAABORG 25ÅRS JUBILÆUM FAABORG BORDTENNISKLUB

FAABORGSTÆVNET 5. & 6. NOVEMBER 2016 FORUM FAABORG 25ÅRS JUBILÆUM FAABORG BORDTENNISKLUB FAABORGSTÆVNET 5. & 6. NOVEMBER 2016 FORUM FAABORG 25ÅRS JUBILÆUM FAABORG BORDTENNISKLUB KLIPUD-TILOPSLAGSTAVLEN Vi tilbyder bl.a.: Osteopati (læs mere om Osteopati, og se filmen på vores hjemmeside.)

Læs mere

KAMPPROGRAM. HOBRO IK - AaB. SE MERE PÅ hikfodbold.dk SØNDAG D.10 APRIL KL

KAMPPROGRAM. HOBRO IK - AaB. SE MERE PÅ hikfodbold.dk SØNDAG D.10 APRIL KL KAMPPROGRAM HOBRO IK - AaB SE MERE PÅ hikfodbold.dk SØNDAG D.10 APRIL KL. 13.00 1 Optimismen er taget med fra Aarhus Så er der atter dømt lokalopgør på DS Arena. Vi tager i dag imod vores nordjyske venner

Læs mere

Kabbalah, livets træ og tarottens symboler

Kabbalah, livets træ og tarottens symboler Kabbalah, livets træ og tarottens symboler Lørdag den 23.11 & søndag den 24.11 kl. 11 18 (evt.19) v. Cybele Onana Bonakouvi Kabbalah hvad er det? og er det noget jeg kan bruge? Hvis det er endnu et system

Læs mere

KAMPPROGRAM. HOBRO IK - SønderjyskE. SE MERE PÅ hikfodbold.dk LØRDAG D.30 APRIL KL

KAMPPROGRAM. HOBRO IK - SønderjyskE. SE MERE PÅ hikfodbold.dk LØRDAG D.30 APRIL KL KAMPPROGRAM HOBRO IK - SønderjyskE SE MERE PÅ hikfodbold.dk LØRDAG D.30 APRIL KL. 16.00 1 En sejr og foråret er lige om hjørnet Foråret har ladet vente på sig, men nu skulle det snart være på vej. Det

Læs mere

HOBRO IK - SKIVE IK. Vind et juletræ fra HIK s venner TORSDAG DEN 24. NOVEMBER KLOKKEN PÅ DS ARENA OFFICIELT KAMPPROGRAM. s. 47.

HOBRO IK - SKIVE IK. Vind et juletræ fra HIK s venner TORSDAG DEN 24. NOVEMBER KLOKKEN PÅ DS ARENA OFFICIELT KAMPPROGRAM. s. 47. OFFICIELT KAMPPROGRAM Vind et juletræ fra HIK s venner s. 47 HOBRO IK - SKIVE IK TORSDAG DEN 24. NOVEMBER KLOKKEN 18.00 PÅ DS ARENA Kampsponsor: Hovedsponsorer: Dagens klumme Det har været et hårdt år

Læs mere

HOBRO IK - NYKØBING FC

HOBRO IK - NYKØBING FC OFFICIELT KAMPPROGRAM HOBRO IK - NYKØBING FC SØNDAG DEN 6. NOVEMBER KLOKKEN 14.00 PÅ DS ARENA Kampsponsor: Dagens klumme En for alle og alle for en Af bestyrelsesformand Lars Kühnel Kampen i Hjørring viste

Læs mere

HOBRO IK - HB KØGE. 10 skarpe til Alexander Nybo SØNDAG DEN 25. SEPTEMBER KLOKKEN PÅ DS ARENA OFFICIELT KAMPPROGRAM. s

HOBRO IK - HB KØGE. 10 skarpe til Alexander Nybo SØNDAG DEN 25. SEPTEMBER KLOKKEN PÅ DS ARENA OFFICIELT KAMPPROGRAM. s OFFICIELT KAMPPROGRAM 10 skarpe til Alexander Nybo s. 28-29 HOBRO IK - HB KØGE SØNDAG DEN 25. SEPTEMBER KLOKKEN 13.45 PÅ DS ARENA Kampsponsor: Hobro Dagens klumme Vi kæmper og gi r aldrig op Af bestyrelsesformand

Læs mere

HOBRO IK - FC FREDERICIA

HOBRO IK - FC FREDERICIA OFFICIELT KAMPPROGRAM HOBRO IK - FC FREDERICIA TORSDAG DEN 20. OKTOBER KLOKKEN 18.00 PÅ DS ARENA Kampsponsor: HOBRO Dagens klumme Humøret er atter højt i Hobro IK Af sportschef Jens Hammer Sørensen Det

Læs mere

DE 25 BEDSTE OPSKRIFTER

DE 25 BEDSTE OPSKRIFTER DE 25 BEDSTE OPSKRIFTER 䐀䔀 㔀䈀䔀䐀匀吀䔀伀倀匀䬀刀䤀䘀吀䔀刀 Morgenmad Frokost Aftensmad Dessert & Bagværk 䴀漀爀最攀渀뜀洀椀搀搀愀最뜀愀愀攀渀猀洀愀搀뜀搀攀攀攀攀漀最戀愀最瘀愀攀爀欀 OM MIG Jeg elsker at lave mad! God mad er min hobby, og jeg nyder at gå

Læs mere

FERIE I DESTINATIONEN

FERIE I DESTINATIONEN NYHEDER FOR HELE JAMMERBUGTEN www.blokhus.dk 26. juli - 2. august Lønstrup Løkken Grønhøj Saltum Blokhus Pandrup Aabybro Vadum Brovst Tranum Fjerritslev FERIE I DESTINATIONEN SÅ LOVER METEOROLOGERNEOLOGERNE

Læs mere

HOBRO IK - NYKØBING FC

HOBRO IK - NYKØBING FC OFFICIELT KAMPPROGRAM Vind præmier fra kampsponsor PUMA s. 26 HOBRO IK - NYKØBING FC SØNDAG DEN 11. SEPTEMBER KLOKKEN 13.45 PÅ DS ARENA Kampsponsor: Dagens klumme DS Arena skal være et fort! Af sportschef

Læs mere

Feng Shui Skolen - siden 1999

Feng Shui Skolen - siden 1999 Feng Shui Skolen - siden 1999 Skab succes for dig selv og andre som Professionel eksamineret Feng Shui Konsulent Alt hvad du behøver for at kunne skabe et godt liv for dig selv og for andre, kan du lære

Læs mere

Klassisk Feng Shui analyse step-by step. Feng shui v. Lea Philip

Klassisk Feng Shui analyse step-by step. Feng shui v. Lea Philip Klassisk Feng Shui analyse step-by step Feng shui v. Lea Philip Indhold Klassisk Feng Shui step-by step... 1 1. Boligens periode... 2 2. Boligens vandside... 3 3. At flyve stjernerne... 4 4. Bjergstjernen

Læs mere

OFFICIELT KAMPPROGRAM HOBRO IK - AB SØNDAG DEN 14. AUGUST KLOKKEN PÅ DS ARENA

OFFICIELT KAMPPROGRAM HOBRO IK - AB SØNDAG DEN 14. AUGUST KLOKKEN PÅ DS ARENA OFFICIELT KAMPPROGRAM HOBRO IK - AB SØNDAG DEN 14. AUGUST KLOKKEN 13.45 PÅ DS ARENA Dagens klumme 1. division - i medgang og modgang Af formand Steen Juulsgaard Kære tilskuer! Du skal være hjertelig velkommen

Læs mere

HOBRO IK - NÆSTVED BK

HOBRO IK - NÆSTVED BK OFFICIELT KAMPPROGRAM Mads Justesen sætter ny kamprekord s. 28-29 HOBRO IK - NÆSTVED BK SØNDAG DEN 16. OKTOBER KLOKKEN 13.45 PÅ DS ARENA Kampsponsor: Dagens klumme Ros til drengene! Af bestyrelsesformand

Læs mere

www.dorteklattschou.dk/medlemsside

www.dorteklattschou.dk/medlemsside 1 Feng Shui optimerer de fysiske rammer omkring os. Kan bl.a. bruges til at skabe positiv energi ( chi ) og til at fjerne ubalancer omkring os. Feng Shui stammer fra Østens filosofi og betyder vind/vand.

Læs mere

OFFICIELT KAMPPROGRAM. Gotfredsen svarer på spørgsmål. s HOBRO IK - VENDSYSSEL FF MANDAG DEN 29. AUGUST KLOKKEN PÅ DS ARENA.

OFFICIELT KAMPPROGRAM. Gotfredsen svarer på spørgsmål. s HOBRO IK - VENDSYSSEL FF MANDAG DEN 29. AUGUST KLOKKEN PÅ DS ARENA. OFFICIELT KAMPPROGRAM Gotfredsen svarer på spørgsmål s. 26-27 HOBRO IK - VENDSYSSEL FF MANDAG DEN 29. AUGUST KLOKKEN 19.00 PÅ DS ARENA Kampsponsor: Dagens klumme Nu er vi kommet i gang Af sportschef Jens

Læs mere

NORDAHL COACHING HAR FOKUS PÅ MØNSTERBRUD MED OPSTILLINGSMETODEN

NORDAHL COACHING HAR FOKUS PÅ MØNSTERBRUD MED OPSTILLINGSMETODEN NORDAHL COACHING HAR FOKUS PÅ MØNSTERBRUD MED OPSTILLINGSMETODEN Opstillingsmetoden er et unikt redskab, der er blevet integreret i Nordahl Coaching ApS til mønsterbrud for unge og voksne dels ved individuelle

Læs mere

Den Blå Festival 2016. Masser af gratis Jazz og Blues i Aalborg 17. - 21. august

Den Blå Festival 2016. Masser af gratis Jazz og Blues i Aalborg 17. - 21. august Den Blå Festival 2016 Masser af gratis Jazz og Blues i Aalborg 17. - 21. august Information Festivalens information ligger i Lille Kongensgade i Aalborg Cityforenings kontor. Kig ind og få vejledning og

Læs mere

Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008. En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve

Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008. En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008 En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve En spirituel rejse er en holistisk rejse hvor både tanke,

Læs mere

Er vi ikke alle som fluen i vinduet, det meste af vores liv. Vi bliver ved med at gøre de samme ting og forventer et andet resultat.

Er vi ikke alle som fluen i vinduet, det meste af vores liv. Vi bliver ved med at gøre de samme ting og forventer et andet resultat. 1 I min vindueskarm ligger en død flue. I dens evige kamp for at flyve mod lyset har den slået sin jordiske krop så slemt, at den nu ligger livløs hen. Det får mine tanker til at vandre. Er det mon det

Læs mere

FENG SHUI - Forebygge eller helbrede?

FENG SHUI - Forebygge eller helbrede? Af Feng Shui Master Torben Hecksher http://www.fengshuimaster.dk FENG SHUI - Forebygge eller helbrede? De færreste boliger og kontorer er fra starten opført efter feng shui principperne, og derfor bliver

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Stupaen et symbol på sindets natur

Stupaen et symbol på sindets natur Stupaen et symbol på sindets natur Af Manfred Seegers Stupaer er monumenter for verdensfred. Gennem deres perfekte form udtrykker strukturerne sindets klare natur erkendelsen. De er blevet bygget i Asien

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformationsrejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er en udfordrende, kærlig og transformerende rejse der har

Læs mere

Samarbejde Forståelse Værdier Kompetence

Samarbejde Forståelse Værdier Kompetence Udvikling- og Uddannelsesprogram Second Sight System Samarbejde Forståelse Værdier Kompetence Indholdsfortegnelse Baggrund side 3 Mål med uddannelsesforløbet side 3 Vision Styrker Mål Procesforløb side

Læs mere

E-guide. 4 tips... til hvordan du undgå at din personlighed bremser din maleproces. Emelia Regitse Edelsøe Kunstbloggen og malerinde

E-guide. 4 tips... til hvordan du undgå at din personlighed bremser din maleproces. Emelia Regitse Edelsøe Kunstbloggen og malerinde E-guide 4 tips... til hvordan du undgå at din personlighed bremser din maleproces Emelia Regitse Edelsøe Kunstbloggen og malerinde Indhold 1) Indledning 2) Personligheden De 4 bremsere 3) Mindreværd 4)

Læs mere

PROJICERING. Laurence J. Bendit.

PROJICERING. Laurence J. Bendit. 1 PROJICERING Laurence J. Bendit www.visdomsnettet.dk 2 PROJICERING Af Laurence J. Bendit Fra The Mirror of Life and Death (Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang) I sindet findes der en bestemt

Læs mere

Torsdag den 1. september kl (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl

Torsdag den 1. september kl (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl Kursusnr. 1 - De fem elementers Qi Gong (trin 3) Torsdag den 1. september kl. 14.00 21.00 (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl. 10.00 17.00 Pris: kr. 1.800,- Forudsætninger: At

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Retreat Juni 2017

Retreat Juni 2017 Retreat 8.-11. Juni 2017 Et intenst retreat i naturen med træning i mindfulness, nærvær og personligt lederskab med Roxana Kia og Lars Lundbye Styrk dit overskud Forny din energi Træn dit fokus I den amerikansk-indianske

Læs mere

FishFabrica The Creative Academy of The Baltic Sea Region >>Et skridt ind i den kreative økonomi

FishFabrica The Creative Academy of The Baltic Sea Region >>Et skridt ind i den kreative økonomi 1 FishFabrica The Creative Academy of The Baltic Sea Region >>Et skridt ind i den kreative økonomi Vi lever i idéernes verden. Den verden, hvor drivkraften grundlæggende er at kunne skabe idéer og omsætte

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2013

Nyhedsbrev marts 2013 Nyhedsbrev marts 2013 De syv stråler er et grundlæggende element i den nye tidsalders psykologi, og interessen for at studere og forstå de syv stråler er voksende. Stadig flere erkender, at åndsvidenskaben

Læs mere

ROLFSTED-IF.DK # RIF har fået en løbeafdeling Familieidræt - et stort hit. Sæt X i kalenderen den august til årets sommerfest

ROLFSTED-IF.DK # RIF har fået en løbeafdeling Familieidræt - et stort hit. Sæt X i kalenderen den august til årets sommerfest ROLFSTED-IF.DK RIF har fået en løbeafdeling Familieidræt - et stort hit Sæt X i kalenderen den 15. - 17. august til årets sommerfest Sørøvere, cyklister og masser af sved på panden til årets gymnastikafslutning

Læs mere

QIBEL - EN SKOLE I HERMETISK KABBALAH

QIBEL - EN SKOLE I HERMETISK KABBALAH QIBEL - EN SKOLE I HERMETISK KABBALAH Som forenende enhed, helt ned til det sidste led, er alt sammenlænket med alt det andet. Således er den guddommelige essens forneden såvel som foroven, i himlen som

Læs mere

Den dobbelte virkelighed

Den dobbelte virkelighed + 2015 - kurser 14. november Den dobbelte virkelighed Den dobbelte virkelighed 1 2 Dit sind Din bevidsthed Din eksistens +Velkommen til kurset Stifter og underviser Carsten Laursen Den dobbelte virkelighed

Læs mere

Back to school. folkesund ere og idrætsstuderende? Eller at der netop har været internationalt topmøde om sundhedspolitik i Mexico?

Back to school. folkesund ere og idrætsstuderende? Eller at der netop har været internationalt topmøde om sundhedspolitik i Mexico? SUND = 2 &HED 2+ K C BA TO L O O H SC Nyt l og0 Find os på Facebook TEMA: Side 7: 3 gode råd til nye studerende Side 8: 6 youtubekanaler en SUND studerende bør kende til Side 10: Gratis aviser og bøger

Læs mere

KINESISKE HELSEØVELSER. Indre ro & harmoni. Håååååå. Six Sounds Qigong

KINESISKE HELSEØVELSER. Indre ro & harmoni. Håååååå. Six Sounds Qigong KINESISKE HELSEØVELSER Indre ro & harmoni Håååååå Tjiiyyyy Huuuuu Tjuåiiiii Siiiiiiii Six Sounds Qigong (Liu Zi Jue) er en kombination af øvelser og lyde/vibrationer. Systemet er et af de klassiske Qigong

Læs mere

akupunktur & balance - om at holde den normale fødsel normal

akupunktur & balance - om at holde den normale fødsel normal akupunktur & balance - om at holde den normale fødsel normal INDLEDNING Det er nu anden gang, vi står her til dette forrygende arrangement, som vi kan takke Sara for eller hendes betragtelige organisationstalent

Læs mere

Den buddhistiske tilflugt

Den buddhistiske tilflugt Den buddhistiske tilflugt Af Merete Boe Nielsen Tilflugt handler om, hvor vi søger vores lykke, og begrebet er grundlæggende i buddhismen. Det gælder for alle buddhister, ligegyldig hvilken buddhistisk

Læs mere

Dag 2. Forstå, hvem du er, med Enneagrammet

Dag 2. Forstå, hvem du er, med Enneagrammet Jeg bruger personlighedstype-systemet Enneagrammet 2 som kilde til selvindsigt. Da jeg først hørte om dette personlighedstypesystem, tænkte jeg, at det ikke interesserede mig. Allerede på universitetet

Læs mere

Den Feminine Kraft. Lucindra ~ 1 ~

Den Feminine Kraft. Lucindra ~ 1 ~ Den Feminine Kraft Lucindra ~ 1 ~ Forsidebillede: Foto taget af Lucindra De Tre Gratier - LandArt Tidligere udgivelser: De Tre Grale Tvillingesjæl Indvielsens Port - Vejen til den 3. indvielse Lysets Kvinder

Læs mere

Bedre Balance testen:

Bedre Balance testen: Bedre Balance testen: Sæt kryds på skalaen, hvor du umiddelbart tænker at det hører hjemme. prøv ikke at tænke så meget over hvad der står bare vælg det, der falder dig ind. Intet er rigtigt eller forkert

Læs mere

status Lever du livet eller lever livet dig?

status Lever du livet eller lever livet dig? Daisy Løvendahl Personlig rådgiver status Lever du livet eller lever livet dig? www.daisylovendahl.dk Vælg til og fra #1. tid til at tjekke ind Fælles for de mennesker, jeg arbejder med, er, at det, de

Læs mere

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer.

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. For at nå frem til det, der for dig er det gode liv uden stress og i stedet med gode

Læs mere

Dygtige pædagoger skabes på uddannelsen

Dygtige pædagoger skabes på uddannelsen Dygtige pædagoger skabes på uddannelsen Anna Spaanheden Stud.mag. i Læring og Forandringsprocesser Institut for Uddannelse, Læring og Filosofi Aalborg Universitet Abstract Denne artikel vil beskæftige

Læs mere

Tranerne ved Søen. Nyhedsbrev #5. Indhold: Sorø, august 2011. 1. Praktiske oplysninger til medlemmer

Tranerne ved Søen. Nyhedsbrev #5. Indhold: Sorø, august 2011. 1. Praktiske oplysninger til medlemmer Tranerne ved Søen Nyhedsbrev #5 Sorø, august 2011 Indhold: 1. Praktiske oplysninger til medlemmer 2. Træning ved Søen fra september flyttet til lørdag 3. Sommerarrangement 2011 udskudt til 12. november

Læs mere

1 årig anerkendt uddannelse til Clairvoyant Healer

1 årig anerkendt uddannelse til Clairvoyant Healer 1 årig anerkendt uddannelse til Clairvoyant Healer Holstebro 2014 Sjælsro Skolerne V. Helle Nemborg Velkommen til Sjælsro Velkommen til Clairvoyant Healer uddannelsen. Det glæder mig, at du fandt vejen

Læs mere

Klædt på til Network Marketing

Klædt på til Network Marketing Klædt på til Network Marketing Overvejer du at starte i Network Marketing eller er du netop blevet en del af denne spændende branche? Her finder du et par værktøjer til rygsækken - baseret på mine erfaringer

Læs mere

DET BÆREDYGTIGE DOMICIL LEJERENS FREMTIDIGE KVALITETSSIKRING

DET BÆREDYGTIGE DOMICIL LEJERENS FREMTIDIGE KVALITETSSIKRING DET BÆREDYGTIGE DOMICIL LEJERENS FREMTIDIGE KVALITETSSIKRING JJW ARKITEKTER A/S Arkitektfirma etableret i 1986. I dag ca. 80 medarbejdere. Omsætning på ca. 60 mio.kr. årligt. Forretningsområder: Erhverv

Læs mere

Vejen med tjeneste. Belinda Baird.

Vejen med tjeneste. Belinda Baird. 1 Vejen med tjeneste Belinda Baird www.visdomsnettet.dk 2 Vejen med tjeneste Af Belinda Baird Fra The Beacon (Oversættelse Ebba Larsen) Problemet er, at et rigtigt tjenestearbejde ganske enkelt er for

Læs mere

hermetisk filosofi Den gamle og evige visdom

hermetisk filosofi Den gamle og evige visdom 1 hermetisk filosofi Den gamle og evige visdom Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang www.visdomsnettet.dk 2 Hermetisk filosofi Den gamle og evige visdom Af Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang Hermes er identisk

Læs mere

ART-of-YOGA. Om ART-of-YOGA. ART-of-YOGA er det nye element i ART VESTA s palette af sanseoplevelser.

ART-of-YOGA. Om ART-of-YOGA. ART-of-YOGA er det nye element i ART VESTA s palette af sanseoplevelser. www.artvesta.dk ART-of-YOGA ART-of-YOGA er det nye element i ART VESTA s palette af sanseoplevelser. Om ART-of-YOGA Vibeke Vesta har med afsæt i sin uddannelse som Hatha-yoga instruktør udviklet sit eget

Læs mere

Neo Feng Shui grundkursus

Neo Feng Shui grundkursus Neo Feng Shui grundkursus Harmoniske energier i boligen I dette modul skal du lære om den spændende filosofi Neo Feng Shui, som du med stor fordel kan kombinere med din viden om boligindretning. Måske

Læs mere

DIT INDRE LANDKORT. JivaU en kortlægning af dig

DIT INDRE LANDKORT. JivaU en kortlægning af dig DIT INDRE LANDKORT JivaU en kortlægning af dig JivaU er et af markedets mest dybdegående og nuancerede identitetsprofiler. Profilen kortlægger meget præcist alle de facetter, din person rummer, og derfor

Læs mere

Kunstterapeutisk udviklingsforløb

Kunstterapeutisk udviklingsforløb Institut for kunstterapi Engelsholmvej 10, 7182 Bredsten tlf:26 14 95 44 E-mail: kunstterapi@kunstterapi.dk Kunstterapeutisk udviklingsforløb Sammenlagt 7 kurser á 4 dage Dette kursusforløb henvender sig

Læs mere

Krystallinske Refleksioner

Krystallinske Refleksioner Krystallinske Refleksioner Viera Collaro Forslag til integreret kunst, Syddansk Universitet, Odense, 2012 Krystallinske Refleksioner Skitseforslag til integreret kunst, marts 2012 Syddansk Universitet,

Læs mere

Lær at bruge dig selv på en ny måde

Lær at bruge dig selv på en ny måde Lær at bruge dig selv på en ny måde i din professionelle arbejdsproces Denne uddannelse vil give dig professionelle værktøjer, faglig viden og personlig forankring til at bruge dig selv med større indsigt,

Læs mere

Fra Maslow til Barrett

Fra Maslow til Barrett Fra Maslow til Barrett Af Richard Barrett Oversat til dansk af Benjamin Lindquist og Thobias Laustsen Overblik over Richard Barrett s 7 trins Bevidsthedsmodel Grunden til at Barrett skabte bevidsthedsmodellen,

Læs mere

Sygeplejens hellige gral

Sygeplejens hellige gral 1 Sygeplejens hellige gral Jacob Birkler, cand.mag. Sygeplejens kerne er svær at italesætte. Derfor bliver den let til en hellig gral, som kun sygeplejersker kan se. Men sygeplejen kan ikke udvikles og

Læs mere

Livet giver dig chancer hver dag

Livet giver dig chancer hver dag Gnisten som guide I de momenter, hvor du lykkes at være dig selv, kommer helheden. Hvis du på dit livs rejse får nogle af de glimt igen og igen, begynder det at blive mere meningsfyldt at leve. Når gnisten

Læs mere

Stilhedens tavse stemme

Stilhedens tavse stemme 1 Stilhedens tavse stemme World Goodwill www.visdomsnettet.dk 2 Stilhedens tavse stemme Fra World Goodwill (Redigeret af Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang Gennem lydmuren Af menneskets fem sanser er hørelsen

Læs mere

HAVE og BAKKER. VORES mark er et fladt landskab midt i Trekantsområdet. Marken ligger lige nu og venter på at blive taget i brug.

HAVE og BAKKER. VORES mark er et fladt landskab midt i Trekantsområdet. Marken ligger lige nu og venter på at blive taget i brug. HAVE og BAKKER VORES mark er et fladt landskab midt i Trekantsområdet. Marken ligger lige nu og venter på at blive taget i brug. Min intention med marken er at skabe rum for oplevelser, kontemplation,

Læs mere

Kunst på Museum Ovartaci Selvportrætter Ansigter i kunsten

Kunst på Museum Ovartaci Selvportrætter Ansigter i kunsten Kunst på Museum Ovartaci Selvportrætter Ansigter i kunsten Undervisningsmateriale 0.-4. klasse Lidt om Museum Ovartaci Museum Ovartaci er et lidt anderledes kunstmuseum, fordi kunsten her er lavet af kunstnere,

Læs mere

Energi i harmoni er nøglen til succes, sundhed og velstand Torben'Hecksher' fengshuimaster'

Energi i harmoni er nøglen til succes, sundhed og velstand Torben'Hecksher' fengshuimaster' RASK OG RIG Energi i harmoni er nøglen til succes, sundhed og velstand ' Torben'Hecksher' fengshuimaster' Der er altid plads til et glas rødvin En professor stod foran sit hold med en del effekter foran

Læs mere

Konsulent virksomheden Personalesundhed Indehaver Pia Løbner Jeppesen Behandling skal tage udgangspunkt i det hele menneske

Konsulent virksomheden Personalesundhed Indehaver Pia Løbner Jeppesen Behandling skal tage udgangspunkt i det hele menneske M a g a s i n e t f o r M e d a r b e j d e r n e s T r i v s e l, S u n d h e d o g V e l v æ r e ISSN: 1604-2875 Nr. 3 Marts 2007 Konsulent virksomheden Create You Indehavere Mika Heilmann og Charlotte

Læs mere

STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019

STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019 STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019 STILHEDSVANDRINGER VI VANDRER AF UKENDTE STIER - IND I ET EVENTYR, SOM ÅBNES I KATHAR LANDET I DE FRANSKE PYRENÆER HVAD SKABER DIT LIV Her finder man en sjælden

Læs mere

Stærk ryg og balance. Five Animals Qigong

Stærk ryg og balance. Five Animals Qigong Stærk ryg og balance Five Animals Qigong Five Animal Qigong - Wu Qin Xi Et komplet medicinsk Qigong System Five Animal Qigong (5 dyrs energi træning) er det ældste kendte dynamiske Qigongsystem skabt af

Læs mere

succesfuld > Klæd dig på til succes > Dit samlede udtryk > Skrivebordet > Stolen fortæller om din rolle > Find dine farver Via Mindful Styling

succesfuld > Klæd dig på til succes > Dit samlede udtryk > Skrivebordet > Stolen fortæller om din rolle > Find dine farver Via Mindful Styling MINDFUL STYLING REBEKKAH LEVE Holistisk stylist, feng shui expert, professionel blogger, foredragsholder samt bolig,- mode,- og brevkasseredaktør. TIPS til succesfuld business Via Mindful Styling > Klæd

Læs mere

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Find din Kraft med yoga & intuitiv kraftsang 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Har du brug for mere energi og gennemslagskraft i hverdagen? Har du følelsen af, at der mangler noget i dit liv, eller

Læs mere

At leve med ædruelighed - en ny begyndelse. Pris: kr. 35,00. Vare nr. 22. Produktkode: P-49. Alkoholisme en karrusel ved navn.

At leve med ædruelighed - en ny begyndelse. Pris: kr. 35,00. Vare nr. 22. Produktkode: P-49. Alkoholisme en karrusel ved navn. Hæfter på dansk At leve med ædruelighed - en ny begyndelse Vores bekymringer holder ikke op, blot fordi drikkeriet holder op. Læs om de nye udfordringer vi møder, når vores kære bliver ædru. Hvordan vi

Læs mere

Boligstylist modul 6

Boligstylist modul 6 Boligstylist modul 6 Neo Feng Shui Harmoniske energier i boligen I dette modul skal du lære om den spændende filosofi Neo Feng Shui, som du med stor fordel kan kombinere med din viden om boligindretning.

Læs mere

Forsker: Jeg er stærkt inspireret af ledende sygeplejersker

Forsker: Jeg er stærkt inspireret af ledende sygeplejersker Forsker: Jeg er stærkt inspireret af ledende sygeplejersker Som leder af Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse er Lotte Bøgh Andersens fornemste opgave at koble akademisk viden om ledelse til

Læs mere

Surrealisme - Drømmen om en overvirkelighed

Surrealisme - Drømmen om en overvirkelighed Surrealisme - Drømmen om en overvirkelighed Undervisningsmateriale 8.-10. klasse Malerier på grænsen mellem verdener En gruppe kunstnere i 1920ernes Paris troede fuldt og fast på, at man igennem kunsten

Læs mere

SVASTIKAET. Erik Ansvang.

SVASTIKAET. Erik Ansvang. 1 SVASTIKAET Erik Ansvang www.visdomsnettet.dk 2 SVASTIKAET Af Erik Ansvang Svastikaets eller solkorsets symbolik er skjult i pyramiden. For at sandsynliggøre denne påstand, kan man tage udgangspunkt i

Læs mere

GØR DET, DER ER VIGTIGT

GØR DET, DER ER VIGTIGT HELLE GØR DET, DER ER VIGTIGT Forestil dig, at du har et indre kompas. Et kompas, der aldrig tager fejl, som kender kursen og ved, i hvilken retning du skal. Sådan forestiller jeg mig værdier. Når vi har

Læs mere

Version 4.0 af den ID integrale psykoterapeutuddannelse - en faglig opgradering af din ID psykoterapeut-uddannelse.

Version 4.0 af den ID integrale psykoterapeutuddannelse - en faglig opgradering af din ID psykoterapeut-uddannelse. Version 4.0 af den ID integrale psykoterapeutuddannelse - en faglig opgradering af din ID psykoterapeut-uddannelse. 3 moduler à 3 dage, fredag 15-21, lørdag 10-17.30, søndag 10-16 ID Academys længe ventede

Læs mere

Pavillon til Gl. Holtegaard Barokhave Konkurrence Forslag Orangeri 2015 ID 29068

Pavillon til Gl. Holtegaard Barokhave Konkurrence Forslag Orangeri 2015 ID 29068 Pavillon til Gl. Holtegaard Barokhave Konkurrence forslaget til Gl. Holteggard Barkokhave pavillon danner rammerne omkring et intimt rum, et sted hvor tankerne kan flyve frit og drømmene opstå. Med dens

Læs mere