Viser, hvilken vej strømmen skal gå.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Viser, hvilken vej strømmen skal gå."

Transkript

1 C L A.

2 Viser, hvilken vej strømmen skal gå. Den enkle vej er ofte den hurtigste. Det velkendte vækker tillid. Men hvad skaber fremdrift? At ride med på bølgen så længe som muligt? Den, der svømmer med strømmen, forsvinder i mængden. Den ny CLA perfektionerer oprøret mod det, som bremser den: Dens lave luftmodstand sætter en ny standard for serieproducerede biler. Flydende former gør enestående aerodynamik synlig, så den også visuelt virker imponerende. En fascinerende måde at forblive tro mod sin retning på. Også mod strømmen.

3

4

5 Form: Nonkonform. Den ny CLA har knap nok tiltrukket sig opmærksomheden, før den fastholder blikket på uventet vis. Det ekspressive design giver den dynamiske coupéform nyt udtryk. Sidepartiet er stramt i formen. Bagpartiet lurer lavt over asfalten. Avantgardistiske detaljer er noget helt unikt. Denne Mercedes-Benz skiller sig bevidst ud, og iscenesætter dermed sig selv. For er det ikke det, som afviger fra normen, det uventede, som pirrer og fanger vores opmærksomhed?

6 Den ny CLA er alt andet end konform. I stedet for at lade sig styre af en skabelon besnærer interiøret med ukonventionelle blikfang: De dynamisk udformede luftdyser er inspireret af formen på en jetmotor. Instrumentpanelet med kombiinstrumentet i dobbelt rørdesign leder tankerne hen på instrumentpanelet i en sportsvogn. Også det store, fritstående display fanger blikket. Kontrastsyninger sætter deres præg på rattet og standardsæderne. Når du sætter dig bag rattet i den ny CLA, er du ikke ikke tvivl om, at den udfordrer alle sanser.

7

8 Turbulens i et pænt ydre. Den ny CLA er fyldt med koncentreret kraft som i en drøm. Og teknisk knowhow fra Mercedes-Benz. Uanset om der er tale om en turbodieseldrevet eller turbobenzindrevet model, henter coupé-modellen maksimal kraft ud af kun fire cylindere. En firepunktsophængt bagaksel og den sportsligt afstemte undervogn giver dynamiske køreegenskaber. Det direkte styretøj overfører din vilje direkte til asfalten. Dobbeltkoblingsgearkassen 7G-DCT reagerer spontant og er standard i topmotorvarianterne. Resultat: Kultiveret sportslighed. Den ny CLA har alt, inklusive et lavt forbrug. Og så sørger sportsundervognen for, at bilen har et solidt vejgreb.

9

10 Design. Aerodynamik i sin smukkeste form: Coupé-modellen med fire døre forener avantgardistisk eksteriørdesign med usædvanlige detaljer. Den karismatiske front med diamantgrill som ekstraudstyr fascinerer ved første blik. Den coupétypiske taglinje og den høje sidebeklædning danner sammen med to fremhævede sidemuskler bilens strømlinede silhuet. Resultatet er en formfuldendt figur og en enestående luftmodstand. L a ve s te c W -værdi for serieproducerede biler på 0,23 (antageligt fra 2. kvartal 2013: CLA BLueEFFICIENCY Edition med 0,22) Lyspakke, inklusive orienteringslys Sportssæder (integrerede sæder) med indtræk i ARTICO-kunstlæder/stof, også i ARTICO, ARTICO/DINAMICA-mikofiber eller læder (ekstraudstyr) Sædetype komfort med indtræk i ARTICO-kunstlæder som ekstraudstyr To udstyrslinjer som ekstraudstyr: Selvbevidst og atletisk som Urban eller kraftfuld med udstyrslinjen AMG Line Dobbelt udstødningssystem til topmotorvarianterne, udstyrslinjerne Urban og AMG Line samt i forbindelse med Night-pakken Tre designpakker som ekstraudstyr: Night-pakke med ekstravagante eksteriørdetaljer i sort højglans, Eksklusivpakke til særligt stilfuldt interiørpræg samt AMG Eksklusivpakke til sportslig interiør Sportslighed. Der er ikke kun noget særligt ved, men også i den ny CLA. Fire dynamiske og effektive motorer med direkte indsprøjtning, turbolader og ECO start/stop-funktion leverer en ydelse på op til 155 kw (211 hk). For at så megen kraft kan overføres ligeså stærkt til vejen, er den ny CLA som standard udstyret med en 6-trins manuel gearkasse. Desuden kan alle motorer kombineres med en automatisk 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse, som er standard til topmotorvarianterne CLA 220 CDI og CLA 250. Sammen med komfortundervognen (sportsundervogn fås som ekstraudstyr) sikrer den firepunktsophængte bagaksel både dynamiske køreegenskaber og stabilitet. En 4-cylindret dielsemotor med 125 kw (170 hk), en yderligere dieselvariant følger i 3. kvartal 2013 Tre 4-cylindrede benzinmotorer fra 90 kw (122 hk) til 155 kw (211 hk) Direkte styretøj Firepunktsophængt bagaksel Extended Traction Control sikrer øget stabilitet og dynamik især i kurver 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse 7G-DCT med ratgearpaddles og tre gearskifteprogrammer er standard i topmotorvarianter. I andre varianter er den ekstraudstyr. Firehjulstræk 4MATIC (ekstraudstyr) forventes at kunne leveres fra 3. kvartal 2013 Den ny CL A. Ut æm met.

11 Sikkerhed. Også når det gælder sikkerhed, træder den ny CLA i karakter. Takket være strukturen i karrosseriet og det omfangsrige udstyr med airbags og yderligere sikkerhedssystemer giver den firedørs coupé en omfattende beskyttelse. Derudover rummer bilen talrige hjælpeog sikkerhedssystemer af høj kvalitet. COLLISION PREVENTION ASSIST med adaptiv bremseassistent del af det integrerede sikkerhedskoncept fra Mercedes-Benz kan advare føreren, hvis der er for kort afstand til bilen foran, samt hjælpe føreren med at bremse i faretruende situationer. Yderligere hjælpesystemer er HOLD-funktionen og igangsætningshjælpen på stigninger. ADAPTIVE BRAKE er standard med integrerede hjælpefunktioner som HOLD-funktion, tørbremsning i vådt føre og igangsætningshjælp på stigninger ATTENTION ASSIST træthedsregistrering Fører- og passagerairbag, sideairbags foran, knæairbag ved føreren samt rudeairbags over begge sæderækker (standard). Sideairbags bagi (ekstraudstyr) COLLISION PREVENTION ASSIST advarsel om kollision, inklusive adaptiv bremseassistent Afstandsregulerende fartpilot DISTRONIC PLUS (ekstraudstyr) K ø r e a s s i s te nt p a kke, i n kl u s i ve L a n e Keeping-assistent og Blind Spot-assistent (ekstraudstyr) Intelligent Light System, inklusive bi-xenonforlygter, adaptiv fjernlysassistent med LED-kørelys og LED-baglygter (ekstraudstyr) PRE-SAFE -system med reversible selestrammere foran og lukkefunktion til sideruderne (ekstraudstyr) Komfort. Real digital. Progressivt design og innovativ teknologi: Den ny CLA har begge dele. Det centrale TFT-mediedisplay er den mobile kommunikationscentral. Med Drive Kit Plus til iphone (ekstraudstyr) integreres din iphone i vid udstrækning i den ny CLA. Den hertil passende Digital DriveStyle-app kan hentes gratis i itunes App Store. Ved hjælp af appʼen og af Audio 20 CD og COMAND Online vises indholdet fra din iphone ved et tryk på en tast i bilens display og kan betjenes sikkert og komfortabelt via controlleren på midterarmlænet. Multifunktionsrat med 12 taster Audio 20 CD med fritstående display med en billeddiagonal på 14,7 cm og USB- samt Bluetooth -forbindelse Becker MAP PILOT (ekstraudstyr) M u ltim e dies y s tem C O M A N D O nlin e m e d internetforbindelse, med harddisknavigation, 17,8 cm stort farvedisplay og hastighedsassistent (ekstraudstyr) Harman Kardon Logic 7 - surroundsoundsystem (ekstraudstyr ) Panoramatag (ekstraudstyr ) Active Park Assist med tvær- og længdeparkeringsfunktion, inklusive PARKTRONIC samt bakkamera (hver især ekstraudstyr) Lyspakke, inklusive orienteringslys (ekstraudstyr) El e k t r i s k p a r ke r i ng s b r e m s e

12 Verdensmester i aerodynamik. Den ny CLA har en strømlinet form. Dermed opnår den ikke kun en lav luftmodstand i vindtunnelen, men også på vejen. Resultatet er ud over et ekspressivt eksteriørdesign en luftmodstandskoefficient på 0,23, der p.t. er enestående for en serieproduceret bil. En standard, som kun den ny CLA selv kan slå. Således opnår CLA 180 BlueEFFICIENCY Edition (antageligt fra 2. kvartal 2013) takket være yderligere teknologiske fremskridt en yderligere reduceret c W -værdi på 0,22. Hvad du får ud af det? Den optimerede luftstrøm omkring bilen bidrager i væsentlig grad til den målbart lavere køremodstand. Det mærker du ikke kun som et plus i form af et reduceret brændstofforbrug: Opdriftskoefficienterne på for- og bagaksel sørger for en dynamisk manøvredygtighed, høj kørestabilitet ved højere hastighed samt en sikker kørefølelse ved sidevind. Den fremragende aerodynamik virker helt ind i kabinen: Her kan du nyde en minimal vindstøj, som er uden sidestykke i denne klasse. Hvilket endnu en gang beviser følgende: En god aerodynamik er aldrig kun målet i sig selv, men virker effektivt i mange henseender. Den ny CLA har som standard de bedste aerodynamiske værdier, en serieproduceret bil nogen sinde har opnået.

13 Standardudstyr. Udstyrslinje Urban. Den ny CLA forbinder allerede i standardudgaven et sportsligt, moderne interiør med en særlig fremtoning. Fra fabrikken er den sorte kølergrill med sølvlamel og kromdetaljer samt letmetalfælge i 10-egers design med dækdimension 205/55 R 16 inkluderet. CLA 250 og CLA 220 CDI er som standard udstyret med letmetalfælge i 10-egers design med dækdimension 225/45 R 17. Interiøret imponerer med integrerede sportssæder, lædermultifuntionsrat i 3-egers design med 12 funktionstaster, direkte styretøj, multifunktionsfarvedisplay i kombiinstrumentet, 2-zonet automatisk klimaanlæg, et armlæn foran med opbevaringsrum, den elektriske parkeringsbremse samt Audio 20 CD med fritstående 14,7 cm display og USB- samt Bluetooth -forbindelse og sædevarme foran. Udstyrslinjen Urban, der kan fås som ekstraudstyr, iscenesætter den ny CLA på en særligt sportslig måde: Med letmetalfælge i dobbelt 5-egers design med dækdimension 225/40 R 18, en diamantgrill i sort højglans med sølvfarvet lamel og kromdetaljer samt et dobbelt udstødningssystem med firkantede udstødningsrørsforlængere i poleret rustfrit stål. Interiøret ser dynamisk ud takket være sportssæder med indtræk i ARTICO-kunstlæder/ Corumba-stof eller som ekstraudstyr ARTICO med kontrastsyning, interiørelementer i bølgedesign og et multifunktionsrat med perforeret læder og kontrastsyning. Som ekstraudstyr fås desuden komfortsæder i ARTICO. Den lave sportsundervogn sørger med det sænkede karrosseri under alle omstændigheder for en endnu mere kraftfuld fremtoning og særligt dynamiske køreegenskaber. Sportslig, moderne kabine med interiørelementer i sort matrixlook. Udstyrslinjen Urban med dobbelt udstødningssystem og diffusor med kromindlæg.

14 Night-pakke. Eksklusivpakke. Night-pakken, der fås som ekstraudstyr, knytter usædvanlige designidéer og særlige krav sammen. Den omfatter en diamantgrill i sort eller sølvfarvet højglans med sort lamel, sorte sidespejle, sidebeklædningslister og E-linjelister i sort højglans samt varmedæmpende, mørktønede ruder i bagklappen og i bagdørene. Night-pakken er udviklet som en ren eksteriørpakke med henblik på yderligere individualisering, og den er dermed baseret på en af de to udstyrslinjer Urban eller AMG Line. Baseret på Urban er der inkluderet letmetalfælge i dobbelt 5-egers design, lakeret i sort og højglanspolerede, med dækdimension 225/40 R 18. I forbindelse med AMG Line står den ny CLA på sortlakerede, højglanspolerede AMG letmetalfælge i dobbelt 5-egers design med dækdimension 225/40 R 18. Eksklusivpakken, der fås som ekstraudstyr, opfylder ønsket om et interiør på topklasseniveau med sportssæder med varme inklusive 4-vejs lændestøtte til fører og forsædepassager samt et sort, krystalgråt eller hasselbrunt sædeindtræk i læder. Sidebeklædninger og instrumentpanel er farvemæssigt afstemt med sort eller brunt ARTICO kunstlæder og desuden forsynet med elegante kontrastsyninger. Dørmidterfelter samt armlæn kan efter eget valg fås med sort, gråt eller brunt ARTICO-kunstlæder. Rattets gribeområde og gearvælgeren er betrukket med perforeret, sort læder. Interiørelementerne består af præget, trapezslebet aluminium. Bundmåtter i fløjl med kontrastsyninger afrunder interiøret. Ligeledes del af eksklusivklassen er en nøgle med infrarød fjernbetjening, som kan bruges til at åbne og lukke selv sideruderne med. Night-pakken med sortlakerede letmetalfælge og mørkt tonede ruder. Eksklusivpakken med sportssæder i hasselbrunt læder og instrumentpanel i ARTICO-kunstlæder.

15 Udstyrslinjen AMG Line. AMG Eksklusivpakke. Udstyrslinjen AMG Line, der fås som ekstraudstyr, forener optisk og teknisk de højeste krav til særlig køredynamik, så kombinationen ikke er til at tage fejl af. Vigtige kendetegn er frontskørt, hækskørt og sideskørter i sportsligt AMG design, diamantgrillen i sølv med sølvlamel og kromdetaljer samt det dobbelte udstødningssystem med firkantede udstødningsrørsforlængere. En sænket sportsundervogn med direkte styretøj samt AMG letmetalfælge i dobbelt 5-egers design med dækdimension 225/40 R 18 og perforerede bremseskiver foran giver bedre manøvredygtighed og større køreglæde. Kabinen er karakteriseret ved sportssæder i ARTICO-kunstlæder/sort DINAMICA med rød kontrastsyning, et sportsligt 3-egers multifunktionsrat, i nappalæder med rød kontrastsyning og perforering i gribeområdet, interiørelementer i aluminium med lys længdeslibning samt sportspedaler og AMG måtter. På basis af udstyrslinjen AMG Line tilbydes en udvidet Eksklusivpakke. Denne pakke forener komforten ved de opvarmede sportssæder med 4-vejs lændestøtte til fører og forsædepassager med særlige design såsom indtræk i perforeret sort RED CUT læder med røde kontrastsyninger i rødt og interiørelementer i aluminium med lys længdeslibning. Dørmidterfelter, sidebeklædning, armlæn og instrumentpanel er beklædt med ARTICOkunstlæder med røde kontrastsyninger. Sideruder og panoramatag (ekstraudstyr) kan også åbnes og lukkes på afstand ved hjælp af infrarød-betjening i nøglen. Denne udstyrspakke afrunder interiøret perfekt, hvad angår et eksklusivt indtryk, og den kan kun fås i forbindelse med udstyrslinjen AMG Line. Udstyrslinjen AMG Line med sølvfarvet diamantgrill, sportsundervogn og AMG letmetalfælge. AMG Eksklusivpakke med indtræk i sort RED CUT læder, interiørelementer i aluminium og kontrastsyninger.

16 Unilakeringer Metalliclakeringer1 Standardudstyr Udstyrslinjen Urban1 589 Jupiterrød 761 Polarsølv Sportssæde Komfortsæde 1 Sportssæde 351 ARTICO 2 /Coari-stof sort 101 ARTICO2 sort 361 ARTICO 2 /Corumba-stof sort 650 Cirrushvid 787 Mountaingrå 358 ARTICO 2 /Coari-stof krystalgrå 108 ARTICO2 krystalgrå 368 ARTICO 2 /Corumba-stof krystalgrå 696 Natsort 894 Universblå 151 ARTICO2, 6 sort 363 ARTICO 2 /Corumba-stof sort/orange 3 Metalliclakeringer1 Speciallakeringer ARTICO2, 6 krystalgrå H88 Matrixlook sort H88 Matrixlook sort H50 Bølgedesign sølv 191 Kosmossort 991 designo polarsølv magno 4 H73 AMG Carbon1, 4 H73 AMG Carbon1, 4 H51 Bølgedesign antracit5 H73 AMG Carbon1, Nordlysviolet 993 designo patagonienrød metallic BRIGHT 4 1 Ekstraudstyr. 2 Kunstlæder. 3 Ternet design. 4 Fås formodentlig fra 3. kvartal Fås som ekstraudstyr uden merpris. 6 Fås som ekstraudstyr mod merpris. 7 Mikrofiber.

17 Eksklusivpakke1, 2 Udstyrslinjen AMG Sport1 AMG Eksklusivpakke1 Komfortsæde 1 Sportssæde Sportssæde Sportssæde 151 ARTICO2, 6 sort 101 ARTICO2 sort 801 Læder sort 651 ARTICO 2 /DINAMICA 7 sort 811 Læder sort RED CUT 158 ARTICO2, 6 krystalgrå 108 ARTICO2 krystalgrå 808 Læder krystalgrå 155 ARTICO2, 6 comobeige 804 Læder hasselbrun H50 Bølgedesign sølv 739 Aluminium med trapezslibning H79 Aluminium med lys længdeslibning H79 Aluminium med lys længdeslibning H51 Bølgedesign antracit5 736 Asketræ, sort højglans1 H73 AMG Carbon1, 4 H73 AMG Carbon1, 4 H73 AMG Carbon1, 4 H14 Nødderodstræ, mørkebrun højglans 1 H73 AMG Carbon1, 4

18 Mål Samtlige mål er anført i millimeter. De viste mål er gennemsnitsværdier. De gælder for biler med standardudstyr og uden last.

19 Tekniske data. Dieselmotor Benzinmotorer CLA 220 CDI CLA 180 CLA 180 BlueEFFICIENCY Edition 1 CLA 200 CLA 250 Antal cylindre/placering 4/R 4/R 4/R 4/R 4/R Totalvolumen i cm Nominel ydelse 2 i kw (hk) ved o/min 125 (170)/ (122)/ (122)/ (156)/ (211)/5500 Nominelt drejningsmoment 2 i Nm ved o/min 350/ / / / / Gearkasse 7G-DCT 6-trins manuel 6-trins manuel 6-trins manuel [7G-DCT] 7G-DCT Acceleration fra 0 til 100 km/t. i s [automatgearkasse] [8,2] 9,3 [ ] 9,9 [ ] 8,5 [8,6] [6,7] Tophastighed ca. i km/t. [automatgearkasse] [230] 230 [ ] 190 [ ] 230 [230] [240] Dækdimension foraksel 205/55 R /55 R /65 R /55 R /45 R 17 Dækdimension bagaksel 205/55 R /55 R /65 R /55 R /45 R 17 Brændstof Diesel Benzin 95 oktan Benzin 95 oktan Benzin 95 oktan Benzin 95 oktan Brændstofforbrug 3 i km/l Bykørsel [automatgearkasse] Landevejskørsel [automatgearkasse] Blandet kørsel [automatgearkasse] [17,9 18,9] [26,3 27,8] [22,2 23,8] 13,3 13,5 [ ] 22,2 23,3 [ ] 17,9 18,5 [ ] 14,7 14,7 [ ] 25,0 25,0 [ ] 20,0 20,0 [ ] 13,3 13,5 [14,1 14,5] 22,2 22,7 [21,7 23,8] 17,6 18,2 [18,2 19,2] [11,9 11,9] [20,4 21,3] [16,1 16,4] CO 2 -emission 3 i g/km blandet kørsel [automatgearkasse] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] Emissionsklasse Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Tankindhold, heraf reserve, ca. i l 50/6,0 50/6,0 50/6,0 50/6,0 50/6,0 Bagagerumsvolumen Vendediameter i m 11,00 11,00 11,00 11,00 11,00 Egenvægt4 i kg [automatgearkasse] [1525] 1395 [ ] 1390 [ ] 1430 [1395] [1480] Tilladt totalvægt i kg [automatgearkasse] [2005] 1920 [ ] 1850 [ ] 1915 [1920] [1965] 1 Fås antageligt fra 2. kvartal Oplysninger iht. direktiv 80/1269/EØF i den aktuelt gældende udgave. 3 De anførte værdier er beregnet iht. den foreskrevne målemetode (forordning [EF] 715/2007 i den aktuelt gældende udgave). Oplysningerne relaterer sig ikke til en enkelt bil og er ikke en del af tilbuddet, men skal udelukkende bruges til sammenligning mellem de forskellige biltyper. 4 Oplysninger i henhold til direktiv 92/21/EF i udgave 95/48/EF (vægt i køreklar stand, brændstoftank 90 % fyldt, med fører, 68 kg, og bagage, 7 kg) for biler med standardudstyr. Ekstraudstyr og tilbehør medfører som regel en forøgelse af denne værdi og dermed en tilsvarende reducering af nyttelasten. 5 Leveres som standard med letmetalfælge i 10-egers design med dækdimension 225/45 R 17. Du kan se flere tekniske data på

20 Bortskaffelsesordning. Som skaberen af automobilet er vi bevidst om vores ansvarsområder. Mercedes-Benz tilbyder et simpelt og omkostningsfrit bortskaffelsesforløb, hvor genanvendelseskravet lever op til de gældende lovkrav. Når det er tid at skille sig af med køretøjet, vil vi bede dig bruge vores bortskaffelsesnetværk. Ved at bortskaffe køretøjet via en effektiv genanvendelsesproces er du med til at sikre en komplet produktlivscyklus og derved med til at bevare vores værdifulde ressourcer. Yderligere oplysninger om bortskaffelse, anvendelse og betingelser for tilbagetagelse fi nder du på den nationale Mercedes-Benz hjemmeside. Bemærk følgende angående oplysningerne i denne brochure: Efter redaktionens afslutning d kan der være foretaget ændringer på produktet. Der tages derfor i leveringstiden forbehold for konstruktions- og formændringer, afvigelser i farvenuancer og ændringer i leveringsomfanget fra producentens side, i det omfang det med rimelighed kan forlanges af køber at acceptere disse ændringer eller afvigelser under hensyntagen til sælgers interesser. Såfremt sælgeren eller producenten bruger symboler eller numre til at betegne en bestilling eller den bestilte genstand med, kan der ikke udledes nogen rettigheder alene heraf. Illustrationerne kan vise tilbehør og ekstraudstyr, som ikke er omfattet af det almindelige standardudstyr ved levering. Der kan forekomme farveafvigelser, som skyldes tryktekniske faktorer. Brochuren anvendes internationalt. Udsagn, der vedrører lov-, rets- og skattemæssige bestemmelser og konsekvenser, gælder imidlertid kun for Forbundsrepublikken Tyskland på tidspunktet for redaktionens afslutning. Kontakt derfor din Mercedes-Benz forhandler for at få oplysninger om lokale love og bestemmelser. Daimler AG, Mercedesstr. 137, D Stuttgart BC/MC /0113

Indbydende og distanceret

Indbydende og distanceret E - Klasse sedan Hjemme på vejen E - Klassen har i årtier været indbegrebet af komfort og sikkerhed. Selv om den opfindes på ny igen og igen. I dag er der over 70 sensorer, som udelukkende har til opgave

Læs mere

E-Klasse. Stationcar.

E-Klasse. Stationcar. E-Klasse. Stationcar. Den kan jeg godt lide: Den viser sig fra sin bedste side. Uanset fra hvilket perspektiv. Den ny E-Klasse stationcar redefinerer begrebet størrelse. Formen udstråler en enorm fremdrift,

Læs mere

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. C-Klasse sedan. Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. Den ny C-Klasse kender sine rødder. Ved, hvor den vil hen. Dens mål: At lede. Vejen dertil: Opad. Dens teknologi, design, materiale er fremragende.

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen.

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. C-Klasse stationcar. Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. Den ny C-Klasse stationcar er ligeså attraktiv, som den er fornuftig. Både form og funktion er, som du ønsker det. Den, der har

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

PGA of Denmark 2017 priser 7 måneders leasing Mercedes-Benz

PGA of Denmark 2017 priser 7 måneders leasing Mercedes-Benz A-Klasse A200 M6 Business 0 4.745 2,50 A200 7G-DCT Business 0 5.545 2,50 : Business-varianten indeholder: Urban Designline (17 alufælge, kromlister og dobbelt udstødning) samt Comfortpakke (Parktronic

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing Koncept A - A-Klasse A180 d M6 Business 0 4.196 5.245 261.020 585 2,00 2,50 A180 d 7G-DCT Business 0 4.596 5.745 294.020 678 2,00 2,50 A200 d M6 Business 0 4.596 5.745 286.080 678 2,00 2,50 A200 d 7G-DCT

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing Koncept A - Mercedes-Benz A-Klasse A200 M6 EDITION 0 4.396 5.495 286.225 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT EDITION 0 4.796 5.995 306.717 691 2,00 2,50 : Edition indeholder: European EDITION med STYLE (interiør),

Læs mere

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013 M110 Metallakering 13 523 M155 ARTICO kunstlæder r 101 sort, 105 saharabeige og 108 krystalgrå S S S S S S S S S Grå taghimmel kode 58U indgår ved kode 101 og 108 Sort taghimmel kode 51U indgår ved kode

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d 4MATIC aut. 540.000 170 14,7 179 B GLC 220 d 4MATIC aut. Night edition 625.000 170 13,9 188 C GLC 250 d 4MATIC aut. 575.000

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d 4MATIC aut. Coupé 590.000 170 14,5 181 B GLC 220 d 4MATIC aut. Coupé Night edition 675.000 170 13,7 192 B GLC 250 d 4MATIC

Læs mere

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing A-Klasse Levering senest d. 1/5 2018 A200 M6 EDITION 16.000/20.000 2.596/3.245 286.225 660 2,00/2,50 A200 7G-DCT EDITION 16.000/20.000 2.996/3.745 306.717 690 2,00/2,50 : Edition indeholder: European EDITION

Læs mere

CLA prisliste 01.04.2013

CLA prisliste 01.04.2013 CLA prisliste 01.04.2013 Halvårlig Model BM kw/(hk) Nm Energiklasse CO2 Km/l grøn ejerafgift Salgspris DIESEL 7G-DCT 117 303 125 (170) 350 109 23,8 1 380 578 500 BENZIN 6-trins manuel 90 (122) 200 126

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d 4MATIC aut. 535.637 170 16,9 156 C GLC 220 d 4MATIC Night edition 625.000 170 16,7 158 C GLC 250 d 4MATIC aut. 569.237 204

Læs mere

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing A-Klasse A200 7G-DCT Business 25.000 2.876 3.595 300.000 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT Business AMG* 25.000 3.276 4.095 318.500 702 2,00 2,50 A220 4MATIC Business 25.000 3.476 4.345 350.000 850 2,00 2,50.dk

Læs mere

CLA ekstraudstyr 07.10.2013

CLA ekstraudstyr 07.10.2013 Metallakering 16 643 Kosmos-sortmetallic (kode 191U) Nodic violettmetallic (kode 592U) polarsølv metallic (kode 761U) mountain-gråmetallic (kode 787U) og universumblå-metallic ( 787U) 991U designo polarsølv

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse C 220 d Business 315.879 170 25,0 110 A+ C 220 d aut. Business 334.921 170 22,7 109 A+ C 220 d aut. Business Plus 347.797 170 22,7 109

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing Ny A-Klasse A200 7G-DCT Business 0 4.796 5.995 300.000 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT Business AMG* 0 5.196 6.495 318.500 702 2,00 2,50 : Business indeholder: PROGRESSIVE-PAKKE med komfortsæder i ARTICO/stof,

Læs mere

Gælder fra 24 maj 2018

Gælder fra 24 maj 2018 E Coupé & Cab Business Solutions Gælder fra 24 maj 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 coupé Benzin 13,9 2.0 184/300 1800 kr 567.000 E 350 coupé

Læs mere

A-Klasse ekstraudstyr 01.07.2013

A-Klasse ekstraudstyr 01.07.2013 5dørs hatchback AKlasse ekstraudstyr 01.07.2013 Metallakering. 162U,191U, 592U,761U,787U,893U,894U 14 304 662 designo mountain grey magno matlak 45 510 Sportssæder i ARTICO / stof Messancy r 451 sort eller

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing Koncept A - A-Klasse A180 d M6 Business 0 4.196 5.245 261.020 585 2,00 2,50 A180 d 7G-DCT Business 0 4.596 5.745 294.020 678 2,00 2,50 A200 d M6 Business 0 4.596 5.745 286.080 678 2,00 2,50 A200 d 7G-DCT

Læs mere

Den ny Citan. Kassevogn.

Den ny Citan. Kassevogn. Den ny Cita n. Kassevog n. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn og Mixto 1 for første gang tilbyde

Læs mere

E-Klasse Coupé & Cabriolet 01.01.2013

E-Klasse Coupé & Cabriolet 01.01.2013 M110 Metallakering (iflg.mønsterkort) 20 804 799 Metallakering Diamanthvid BRIGHT 40 048 M115 Metallakering designo 52 010 r: 033, 041. 046 M120 Metallakering designo mystic 74 115 r: 052 M140 Lakering

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

Gældende fra 3 oktober 2017

Gældende fra 3 oktober 2017 C-Klasse St.Car Business Solutions Gældende fra 3 oktober 2017 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag C 200 T Man. BUSINESS Benzin 18,2 2,0 184 / 300 1600 kr

Læs mere

Gældende fra 12 juni 2018

Gældende fra 12 juni 2018 A-klasse Business Solutions Gældende fra 12 juni 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser A 200 DCT Business Benzin 18,9 1,3 163 / 250 1600 kr 300.000 A 180 d DCT Business Diesel

Læs mere

A-Klasse kompakt sedan

A-Klasse kompakt sedan A-Klasse kompakt sedan Hey Mercedes. Kender du det? Du møder et menneske og får en fornemmelse af at have kendt det altid. Sådan er det også med A-Klassen. Selv når du kun har kørt i den et par dage, ved

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing Ny A-Klasse Koncept A - Mercedes-Benz A200 7G-DCT Business 0 4.796 5.995 300.000 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT Business AMG* 0 5.196 6.495 318.500 702 2,00 2,50 A220 4MATIC Business 0 5.396 6.745 350.000 850

Læs mere

2018 priser - PGA of Denmark Mercedes-Benz måneders leasing

2018 priser - PGA of Denmark Mercedes-Benz måneders leasing - A-Klasse A180 d 7G-DCT Business 0 5.495 2,50 A200 7G-DCT Business 0 5.495 2,50 A200 7G-DCT Business AMG* 0 5.995 2,50 : Business indeholder: PROGRESSIVE-PAKKE med komfortsæder i ARTICO/stof, 17 Letmetalfælge,

Læs mere

Taler et flydende formsprog. Hver eneste linje og flade er tegnet med fokus på et æstetisk klart design.

Taler et flydende formsprog. Hver eneste linje og flade er tegnet med fokus på et æstetisk klart design. E-Klasse stationcar Taler et flydende formsprog. Hver eneste linje og flade er tegnet med fokus på et æstetisk klart design. Dynamiske proportioner med spændende linjeføring giver E-Klasse stationcar

Læs mere

Alt det, der gør dig til noget særligt.

Alt det, der gør dig til noget særligt. CLA shooting brake Alt det, der gør dig til noget særligt. Helt ny i byen og klar til at gøre varigt indtryk. Designet får dig til at stråle. Ydelsen sætter fart på dit liv. Interfacet taler dit sprog.

Læs mere

Metallak / alm. Farve Standardfarve

Metallak / alm. Farve Standardfarve Metallak / alm. Farve Standardfarve CDI CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI CDI 4MATIC 4MATIC 4MATIC S S S S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U) Metallakering 7244

Læs mere

Intuitivt stildefinerende.

Intuitivt stildefinerende. E-Klasse sedan Intuitivt stildefinerende. E-Klasse sedan har et moderne og kultiveret sportsligt udtryk der er imponerende ubesværet og stilfuldt. Hver eneste linje er designet med et æstetisk klart fokus.

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d SUV 525.000 194 16,9 154 A GLC 220 d SUV AMG 562.400 194 16,1 163 B GLC 220 d 4MATIC SUV 565.000 194 16,9 156 A GLC 220 d

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d SUV 525.000 194 16,9 154 A GLC 220 d SUV AMG 562.400 194 16,1 163 B GLC 220 d 4MATIC SUV 565.000 194 16,9 156 A GLC 220 d

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing Ny A-Klasse A200 7G-DCT Business 0 4.796 5.995 300.000 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT Business AMG* 0 5.196 6.495 318.500 702 2,00 2,50 : Business indeholder: PROGRESSIVE-PAKKE med komfortsæder i ARTICO/stof,

Læs mere

Gældende fra 31 oktober 2018

Gældende fra 31 oktober 2018 C-klasse sedan Business Solutions Gældende fra 31 oktober 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag C 200 BUSINESS sedan Benzin 16,4 1.5 184/280 1800 kr 374.999

Læs mere

Gælder fra 08 februar 2019

Gælder fra 08 februar 2019 A-klasse Business Solutions Gælder fra 08 februar 2019 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser A 180 DCT BUSINESS hatchback Benzin 19,8 1,3 136/200 1400 kr 299.397 A 200 DCT BUSINESS

Læs mere

A for attitude. A-Klasse.

A for attitude. A-Klasse. A-Klasse. A for attitude. A-Klasse. A-Klassen er linjer med attitude. A-Klassen er selvbevidste køreegenskaber. Og A-Klassen udfordrer dine forestillinger om, hvad du kan forlange af en bil. A-Klassen

Læs mere

CLA Shooting Brake prisliste 01.01.2015

CLA Shooting Brake prisliste 01.01.2015 CLA Shooting Brake prisliste 01.01.2015 Halvårlig Model BM kw/(hk) Nm Energiklasse CO2 Km/l grøn ejerafgift DIESEL 6-trins manuel 11790810-V01 100 (136) 300 108 24,4 1 440 530 600 7G-DCT 11790312-V01 125

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing A-Klasse A180 d BE M6 0 3.996 4.995 265.739 643 2,20 2,75 A180 d BE 7G-DCT 0 4.596 5.745 302.940 758 2,20 2,75 A200 d BE M6 0 4.596 5.745 290.739 740 2,20 2,75 A200 d BE 7G-DCT 0 5.196 6.495 323.941 835

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLE 300 d 4MATIC 750.000 245 13,9 190 C GLE 350 d 4MATIC 830.000 272 12,7 207 D GLE 400d 4MATIC 950.000 330 12.5 211 D GLE 450 4MATIC

Læs mere

Gælder fra 7 november 2018

Gælder fra 7 november 2018 E-klasse St.Car VAN Business Solutions Gælder fra 7 november 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 T BUSINESS VAN Benzin 15,5 2,0 184 / 300 1900 kg

Læs mere

Et skoleeksempel på Mercedes-Benz nye designfilosofi.

Et skoleeksempel på Mercedes-Benz nye designfilosofi. E-Klasse coupé Et skoleeksempel på Mercedes-Benz nye designfilosofi. Den repræsenterer moderne stil og elegant sportslighed. Takket være perfekte proportioner og atletiske stilelementer er E-Klasse coupé

Læs mere

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer.

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. En ny klasse af last. Hvad angår nyttelast og volumen kan det i fremtiden vare lidt længere, inden du støder mod kapacitetsgrænserne. For med Antos Loader og

Læs mere

Gældende fra 25 september 2018

Gældende fra 25 september 2018 C-klasse Coupé Business Solutions Gældende fra 25 september 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag C 200 coupé Benzin 15,9 1.5 184/280 1800 kr 425.000 C

Læs mere

CLS ekstraudstyr 01.09.2013

CLS ekstraudstyr 01.09.2013 4MATIC M110 Metallakering, (197, 497, 755, 775, 792, 890, 963, 988) 23 663 795 Manganitgrå SHAPE metallic 54 869 799 Diamanthvid BRIGHT metallic 42 909 996 Hyacint rød metallic 33 026 032 designo mystik

Læs mere

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696)

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallak / alm. Farve Indtræk CDI NGD CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI Standardfarve S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallakering 13 523 Kosmossort metallic

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

SL ekstraudstyr 01.06.2013

SL ekstraudstyr 01.06.2013 M110 Metallakering (iflg.mønsterkort) - - - 25 745 - S S S 799 Diamant metallic BRIGHT - - - 42 909 Kun i forb.med MAGIC SKY CONTROL kode 412 eller Panorama variotag kode 415-17 163 Cerussite Grey metallic

Læs mere

Sedan. Nu også som A-Klasse.

Sedan. Nu også som A-Klasse. A-Klasse sedan Sedan. Nu også som A-Klasse. Sådan tegnede vi biler som børn: Delt op i motorrum, kabine og bagagerum efter det, man kalder 3-box-designet. Med den ny A-Klasse sedan begynder vi igen at

Læs mere

Her må alle være sig selv.

Her må alle være sig selv. B-Klasse Justify nothing. Når alt føles perfekt, er der kun én vej frem. Det gælder i dit liv. Det gælder for dit valg af livsstil. Og ikke mindst muligheden for at vælge en bil med en uovertruffen sikkerhed

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing A-Klasse A180 CDI BE M6 0 3.996 4.995 261.220 623 2,20 2,75 A180 CDI BE 7G-DCT 0 4.596 5.745 303.922 774 2,20 2,75 A200 CDI BE M6 0 4.596 5.745 286.520 730 2,20 2,75 A200 CDI BE 7G-DCT 0 5.196 6.495 319.722

Læs mere

Gældende fra 8 oktober 2018

Gældende fra 8 oktober 2018 A-klasse VAN Business Solutions Gældende fra 8 oktober 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag A 180 DCT BUSINESS VAN Benzin 20,8 1,3 136/200 1400 kr 223.325

Læs mere

Golf Prisliste udskrevet pr

Golf Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 13.06.2018 Benzin Varianter Trendline Comfortline Highline Model Gear CO 2 Km/l Afgift * Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI - 85 HK 5 trins Manuel 108 20,8 545,- 216.996,-

Læs mere

Den ny generation A - Klasse

Den ny generation A - Klasse Den ny generation A - Klasse Indhold A - Klasse 1 Eksteriørdesign 2 Dynamik 6 Diesel- og benzinmotorer 6 ECO start -/ stopfunktion 8 Sikkerheds- og kabinekoncept 10 Udstyr 12 Standardudstyr 12 Udstyrslinje

Læs mere

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 25.07.2017 Benzin Varianter Style Sound R-Line Model Gear CO 2 Km/l Afgift * Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI BlueMotion - 115 HK 6 trins Manuel 108 21,3 310,- 273.595,-

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

SLK ekstraudstyr

SLK ekstraudstyr M110 Metallakering 15 862 799 Diamant BRIGHT metallic 31 987 M115 designo metallakering Mokkasort 033 eller Grafit 041 47 330 M120 designo mystic metallakering Mysticblå 032 66 833 M120 designo magno metallakering

Læs mere

Gælder fra 31 oktober 2018

Gælder fra 31 oktober 2018 E-klasse Sedan Business Solutions Gælder fra 31 oktober 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 BUSINESS Benzin 16,4 2,0 184 / 300 1900 kg kr 479.998

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 27.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

Metallak / alm. Farve Standardfarve Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U)

Metallak / alm. Farve Standardfarve Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U) CDI CDI CDI 4MATIC 4MATIC GD Metallak / alm. Farve Standardfarve S S S S S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U) Metallakering - 10 900 Kosmossort metallic (kode

Læs mere

Gælder fra 31 oktober 2018

Gælder fra 31 oktober 2018 E Coupé & Cab Business Solutions Gælder fra 31 oktober 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 coupé Benzin 15,7 2.0 184 / 300 1800 kr 549.998 E 300

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

Alt det, der gør dig til noget særligt.

Alt det, der gør dig til noget særligt. CLA coupé Alt det, der gør dig til noget særligt. Helt ny i byen og klar til at gøre vedvarende indtryk. Designet får dig til at stråle. Ydelsen sætter fart på dit liv. Interfacet taler dit sprog. Det

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Golf Variant Prisliste udskrevet pr

Golf Variant Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 11.05.2019 Priserne er tilpasset NEDC2, læs mere her Forbrugsangivelser er baseret på WLTP (www.volkswagen.dk/wltp). Find modeller til hurtig levering www.volkswagen.dk/lager Diesel

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Spar 50.000 på alle modeller Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress OPC-Line 349.990

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

Golf Variant Van (ekskl. moms) Prisliste udskrevet pr Priser ekskl. leveringomkostninger.

Golf Variant Van (ekskl. moms) Prisliste udskrevet pr Priser ekskl. leveringomkostninger. Prisliste udskrevet pr. 02.10.2019 Priser ekskl. leveringomkostninger. Priserne er tilpasset NEDC2, læs mere her Forbrugsangivelser er baseret på WLTP (www.volkswagen.dk/wltp). Find modeller til hurtig

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Den ny B-Klasse. Til det bedste, der ligger foran os.

Den ny B-Klasse. Til det bedste, der ligger foran os. B-Klasse. Den ny B-Klasse. Til det bedste, der ligger foran os. Af sted ud på vejene. Med den dynamiske og komfortable Sports Tourer bliver enhver tur til en lille rejse. Kom ud på nye eventyr med bæredygtig

Læs mere

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI.

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI. 5-dørs DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105 213.780,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 CO2: 110 239.435,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,2 CO2: 115 277.742,- DIESEL DATA FR

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg ST DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 223.567,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 23,3 110 232.700,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,7 115 256.645,- DIESEL DATA FR 2.0 TDI HK: 184

Læs mere

Golf Sportsvan van (inkl. moms) Prisliste udskrevet pr Priser inkl. leveringomkostninger.

Golf Sportsvan van (inkl. moms) Prisliste udskrevet pr Priser inkl. leveringomkostninger. Prisliste udskrevet pr. 22.02.2019 Priser inkl. leveringomkostninger. Forbrugsangivelser og afgift er baseret på WLTP (www.volkswagen.dk/wltp). De viste priser er gældende ved levering af bil fra d. 1.

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

Golf Prisliste udskrevet pr

Golf Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 03.12.2018 Benzin Varianter Trendline Comfortline Highline Model Gear CO 2 Km/l Afgift 2 Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI - 85 HK 5 trins Manuel 109 20,8 540,- 208.596,-

Læs mere

T-Roc van (inkl. moms) Prisliste udskrevet pr Priser inkl. leveringomkostninger.

T-Roc van (inkl. moms) Prisliste udskrevet pr Priser inkl. leveringomkostninger. Prisliste udskrevet pr. 09.01.2019 Priser inkl. leveringomkostninger. Forbrugsangivelser og afgift er baseret på WLTP (www.volkswagen.dk/wltp). De viste priser er gældende ved levering af bil fra d. 1.

Læs mere

Golf Sportsvan Van Prisliste udskrevet pr

Golf Sportsvan Van Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 13.01.2019 Forbrugsangivelser og afgift er baseret på WLTP (www.volkswagen.dk/wltp). De viste priser er gældende ved levering af bil fra d. 1. april 2019. Få oplyst priser på biler

Læs mere

Den ny G-Klasse SUV

Den ny G-Klasse SUV Den ny G-Klasse SUV Stronger than rock. Der går et sus gennem maven. Rå klippeformationer og stejle klippeskråninger venter forude. De spærrer for udsynet, men hindrer os ikke i at komme frem. Den ny G-Klasse

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 30.11.2018 Benzin Varianter Trendline Comfortline Highline Model Gear CO 2 Km/l Afgift 2 Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI - 85 HK 5 trins Manuel 113 20 580,- 230.597,-

Læs mere

Alfa Romeo Giulia. Anhængervægte med bremser. DIESEL DATA Giulia kg. Giulia 2,2 Ds. Beskatning ,- HK: 150 KM/L: 23,8 CO2: 109

Alfa Romeo Giulia. Anhængervægte med bremser. DIESEL DATA Giulia kg. Giulia 2,2 Ds. Beskatning ,- HK: 150 KM/L: 23,8 CO2: 109 Giulia DIESEL DATA Giulia Giulia 2,2 HK: 150 KM/L: 23,8 CO2: 109 392.770,- HK: 180 KM/L: 26,3 CO2: 99 423.770,- DIESEL DATA Super HK: 180 KM/L: 26,3 CO2: 99 438.770,- DIESEL DATA Veloce 4X4 HK: 210 KM/L:

Læs mere

Golf Sportsvan Van (inkl. moms) Prisliste udskrevet pr Priser inkl. leveringomkostninger.

Golf Sportsvan Van (inkl. moms) Prisliste udskrevet pr Priser inkl. leveringomkostninger. Prisliste udskrevet pr. 02.12.2018 Priser inkl. leveringomkostninger. Benzin Varianter Trendline Comfortline Highline Model Gear CO 2 Km/l Afgift 2 Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI - 85 HK 5 trins

Læs mere