Haslev kommune Lokalplan nr. 65

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Haslev kommune Lokalplan nr. 65"

Transkript

1 Haslev kommune Lokalplan nr. 65 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL VED SØNDERMARKEN/BRÅBYVEJ April 2005

2 1

3 2 REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR. 65 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL VED SØNDERMARKEN/BRÅBYVEJ Denne redegørelse har til formål kort at orientere om de eksisterende og fremtidige forhold inden for lokalplanområdet og om lokalplanens forhold til anden planlægning. LOKALPLANENS OMRÅDE Lokalplanens område er beliggende ved Søndermarken bag boligområdet på Hermelinvej, langs Bråbyvej og op mod Vestre Ringvej. Området er vist på kortbilagene til denne lokalplan. Hele området er beliggende i Landzone. Delområderne II-V overføres til byzone i denne lokalplan. BEGRUNDELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens område er udlagt til boligformål i kommuneplanen, og er det næste, naturlige byudviklingsområde mellem Troelstrupvej, Bråbyvej og Vestre Ringvej, efter kommunens udstykning på Hermelinvej (Lokalplan nr. 59 og 60). Det meste af lokalplanens område er i privat eje. På baggrund af et foreliggende skitseprojekt for opførelse af en kombination af tæt, lav boligbebyggelse og parcelhuse, planlægges hermed områdets veje, muligheder for udstykning og bebyggelse, støjbeskyttelse, grundejerforening mv. DE NUVÆRENDE FORHOLD Lokalplanens område omfatter to landbrugsejendomme med bygninger, samt nogle ubebyggede ejendomme, og dyrkes i dag landbrugsmæssigt. I ejerlavsgrænsen mellem Haslev By og Troelstrup By og mod kommunens ejendom, Troelstrupgården, er to markante volde med beplantning i nord-sydgående retning, som udgør en naturlig opdeling af området DE FREMTIDIGE FORHOLD Områderne til boligbebyggelse disponeres i to dele, som udvikles af to forskellige ejere. Indenfor hver ejers område disponeres ca. halvdelen til tæt, lav bebyggelse og halvdelen til åben, lav bebyggelse. Der er samlet plads til ca. 44 parcelhusgrunde og ca. 61 tæt, lave boliger, eller alternativt ca. 75 parcelhusgrunde. Mod Vestre Ringvej udlægges et rekreativt område med mulighed for anlæg af stier og støjvold. Der reserveres areal til tre fællesarealer indenfor boligområderne. Nye boliger får vejadgang til kvarterets stamvej, Søndermarken, og der reserveres areal langs Bråbyvej til en offentlig sti. GRUNDEJERFORENING Lokalplanen foreskriver at der dannes to grundejerforeninger i lokalplanens område. Grundejerforeningerne skal overtage veje, stier, pladser og friarealer og vedligeholde disse. Det kan påregnes at veje i området, udover Søndermarken, bliver private fællesveje. Grundejerforeningerne skal endvidere varetage fælles forhold for dens medlemmer. Hvis bebyggelsen opføres som almene boliger, andelsboliger eller anden samlet bebyggelse, kan grundejerforeningen bestå af disse selskaber eller foreninger.

4 3 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING VAND, KLOAK OG VARME Området forsynes med vand fra Haslev Vandværk og spildevandsafløb føres til Centralrenseanlægget. I overensstemmelse med den kommunale varmeplanlægning, pålægges den nye bebyggelse i lokalplanens område at opvarme med naturgas. KOMMUNEPLAN Området udgør den del af rammeområde B16 i den kommende kommuneplan , der er udlagt som fremtidigt boligområde. Lokalplanen er i overensstemmelse med Kommuneplanen. REGIONPLAN Lokalplanens område er beliggende i regionplanens indsatsområde for grundvandsbeskyttelse og område med særlig drikkevandsinteresse. I indsatsområderne foretager Vestsjællands Amt en detaljeret kortlægning af grundvandet. Det vil sige, at bl.a. grundvandsdannelsen, beskyttelsen og kvaliteten af grundvandet skal undersøges. Derudover skal der ske en kortlægning af mulige forureningstrusler inden for området. Herefter skal amtet sammen med kommunerne og vandværkerne lave indsatsplaner for de enkelte områder. I indsatsplanen laver de involverede parter aftaler om, hvordan grundvandet bedst beskyttes. Bl.a. om der skal ændres på arealanvendelsen i et opland for at beskytte grundvandet. I områder med særlige drikkevandsinteresser må arealanvendelsen ikke ændres, hvis det fører til en ringere beskyttelse af grundvandet. I disse områder gøres en særlig indsats for at beskytte grundvandet. I områder med drikkevandsinteresser kan arealanvendelsen ændres efter en konkret vurdering af risikoen for forurening af grundvandet. Ændring i lokalplanområdets anvendelse fra landbrugsdrift til boligområde vurderes at være i overensstemmelse med Regionplanen, når der udvises behørig hensyn til grundvandet under anlægsarbejder. BYØKOLOGI Byrådet ønsker at fastholde Haslev Kommune som Den Grønne Skole - og Erhvervskommune.. Byrådet ønsker derfor, at der ved byggemodningen, byggeri, materialevalg og brug af området, tilstræbes anvendt materialer og fremgangsmåder der er så skånsom over for miljøet som muligt. Det er ligeledes ønsket, at der ved byggemodning og byggeri anvendes materialer med den bedst mulige livscyklus. Haslev Kommune har udarbejdet vejledningen Eksempler på byøkologiske tiltag, som kan rekvireres hos Teknik og Miljø. Vejledningen er ikke bindende, men giver en række økologiske anbefalinger til de projekterende, udførende og til dem der skal bo og leve i området. MILJØ Jordforurening Der er ikke hos Vestsjællands Amt registreret jordforurening eller potentiel jordforurening indenfor lokalplanens område. Stødes der under byggeri og anlæg i området på jordforurening,

5 4 skal arbejdet straks standses i henhold til Jordforureningsloven, og forureningen anmeldes til kommunen. Støj Ved opførelse af boliger skal det sikres, at boligområdet ikke belastes af støj fra de omkringliggende veje med mere end 55db(A). Der kan eventuelt blive tale om at etablere støjdæmpende foranstaltninger langs Vestre Ringvej i form at f.eks. en støjvold, for at overholde støjgrænsen. Lov om miljøvurdering Lokalplanens indhold er ikke omfattet af lovens bilag 3 eller 4, og vurderes ikke at kunne påvirke det omgivende miljø i væsentligt omfang. Planen kræver derfor ikke udarbejdelse af en miljøvurdering jf. Lov om miljøvurdering af planer og programmer. TILLADELSER FRA ANDRE MYNDIGHEDER En del af lokalplanens område er omfattet af landbrugspligt. Forinden arealet udnyttes i overensstemmelse med lokalplanen, skal landbrugspligten ophæves efter Landbrugslovens 6 stk. 1 ved erklæring fra en praktiserede landinspektør med beskikkelse i forbindelse med udstykning. Digerne i ejerlavsgrænsen mellem matr.nr. 11-a og 24-b og i skellet mellem matr.nr. 24-b og 69 er af Vestsjællands Amt registreret som beskyttet af Museumslovens 29a. Ændringer i tilstanden kræver forhåndsgodkendelse fra amtet. Der er ikke registeret kendte, ikke-synlige fortidsminder på lokalplanarealet. Der kendes fund fra bronze-jernalder nordøst for arealet og mod sydvest er registeret en storstensgrav fra stenalderen, dog uden at denne har kunne lokaliseres ved undersøgelse på det afsatte sted. Der skal indhentes udtalelse jf. museumslovens 25 før evt. jordarbejder.

6 5 HASLEV KOMMUNE Lokalplan nr. 65 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL VED SØNDERMARKEN - BRÅBYVEJ. Bestemmelser: I henhold til Lov nr. 388 af 6. juni 1991 om planlægning, jf. lovbekendtgørelse nr. 883 af 18. aug. 2004, fastsættes hermed følgende bestemmelser for det i 2 nævnte lokalplanområde. 1 LOKALPLANENS FORMÅL 1.1 Lokalplanens formål er: - at overføre en del af lokalplanens område til byzone, - at fastlægge detaljerede retningslinier for områdets anvendelse til boligformål, - at fastlægge retningslinier for grundejerforening og friarealer. - at fastlægge retningslinier for veje og stier. 2 LOKALPLANENS OMRÅDE OG ZONESTATUS 2.1 Lokalplanens område er vist på Kortbilag 1 og omfatter en del af matr.nr. 7-aa og matr.nre. 11-a, 11-b, 11-d, 11-e, 11-f og 11-g Troelstrup By, Haslev, matr.nre. 24-b og 69 Haslev By, Haslev, samt alle parceller der efter den 1. april 2005 udstykkes fra de berørte arealer. Området opdeles i seks delområder I-VI. 2.2 Lokalplanens område ligger i landzone. Matr.nre. 11-e, 11-g og 69 er tre ubebyggede ejendomme uden landbrugspligt. Matr.nr. 24-b er en landbrugsejendom, matr.nr. 7-aa er en del af en landbrugsejendom, og matr.nr. 11-a, 11-b, 11-d og 11-f udgør en landbrugsejendom. Ved lokalplanens endelige vedtagelse, overføres lokalplanens område II, III, IV og V til byzone. Område I og VI forbliver i landzone. 3 OMRÅDETS ANVENDELSE 3.1 Område I må kun anvendes til rekreative formål i form af grønt område, afskærmningsbælte, og om nødvendigt støjvold mod Vestre Ringvej. En evt. støjvold skal etableres i samråd med Vestsjællands Amt. 3.2 Område II og IV må kun anvendes til boligformål i form af åben, lav bebyggelse til helårsbeboelse. 3.3 Område III og V kun må anvendes til boligformål enten i form af tæt, lav boliger til helårsbeboelse, eller i form af åben, lav bebyggelse til helårsbeboelse. 3.4 Område VI udlægges til boligformål. Retningslinier for udstykning og veje skal fastlægges i en senere lokalplan indenfor rammerne af nærværende plan. Nye ejendomme skal have vejadgang via de i lokalplanen skitserede veje til Søndermarken. Eksisterende erhverv på ejendommen kan fortsætte indenfor rammerne af de eksisterende bygninger. 3.5 Det er en forudsætning, at bygninger placeres og udformes således, at trafikstøj reduceres til under 30 db(a) i opholdsrum, og at udendørs opholdsarealer indrettes således, at trafikstøj ikke overstiger 55 db(a). Støjkravenes opfyldelse skal dokumenteres ved byggeansøgning indenfor område II, III og område IV nord for stamvejen.

7 6 3.6 Byrådet kan tillade, at der fra boliger i område II, III, IV og V drives sådan virksomhed, som almindeligvis kan udføres i beboelsesområder under forudsætning af: - at virksomheden drives af den, der bebor den pågældende bolig. - at virksomheden efter Byrådets skøn drives på en sådan måde, at områdets karakter af boligområde ikke brydes. - at virksomheden ikke medfører ulemper for de omboende. - at virksomheden ikke medfører behov for parkering, der ikke er plads til ved den pågældende bolig. 3.7 Langs Bråbyvej skal der reserveres areal til en fremtidig sti. 4 UDSTYKNING 4.1 Område I må ikke udstykkes til beboelse. Der kan laves matrikulære forandringer med henblik på områdets anvendelse til rekreative formål mv. 4.2 Indenfor område II og IV skal grundene udstykkes med et areal på min. 700 m². 4.3 Indenfor område III og V skal tæt, lav bebyggelse placeres, så hver bolig kan udstykkes med et grundareal på 350 m². Ved udstykning til åben, lav bebyggelse, skal grundene udstykkes med et areal på min. 700 m². 4.4 Vej-, sti-, parkerings- og opholdsarealer indefor område II og III kan udstykkes som fælles ejendom for boligejerne. 4.5 Vej-, sti-, parkerings- og opholdsarealer indefor område IV og V kan udstykkes som fælles ejendom for boligejerne. 4.6 Hvis vej eller sti optages som offentlig vej, skal vejarealet udskilles i matriklen. 5 VEJ, PARKERING OG BYGGELINIER 5.1 Området får vejadgang via Søndermarken, der udlægges i en bredde på 20 m. Der må ikke etableres overkørsler fra boliger direkte til Søndermarken eller Bråbyvej. De eksisterende boliger i området med vejadgang til Bråbyvej, må fortsat benytte denne vejadgang. Der kan etableres en låge eller lignende adgang for gående fra boligerne til stien langs Bråbyvej. 5.2 Der skal udlægges veje, stier og pladser efter principperne på Kortbilag 2. Gennem området fører to stamveje, der udlægges i en bredde på 10 m. Stamvejene skal anlægges med mindst 6 m kørebane og fortov i den ene side. Boligvejene udlægges i en bredde på min. 8 m, og skal udføres med min. 5 m kørebane med fortov i den ene side. Ud for parkeringsbåse, hastighedsdæmpende foranstaltninger mv., kan kørebanens bredde på mindre strækninger reduceres til 4 m. Vendepladser udlægges i en bredde på 14 m. 5.3 I område III kan boliger væk fra boligvejen sikres vejadgang ved udlæg af privat fællesvej eller sti, som skitseret på Kortbilag Langs Bråbyvej skal der reserveres et 5 m bredt areal til en dobbeltrettet offentlig cykel- og gangsti. 5.5 Efter Byrådets nærmere godkendelse, kan der ved vejene indrettes foranstaltninger og opsættes afmærkning således, at trafikken i området begrænses jfr. færdselslovens 40. Hvis boligveje etableres som lege- og opholdsområde med hastighedsbegrænsning, kan anlæg af fortov undlades.

8 7 5.6 Ved åben, lav bebyggelse, skal der på hver grund indrettes mindst 2 parkeringspladser, hvoraf den ene eller begge kan være carport eller garage. 5.7 I tæt, lav bebyggelse skal der etableres mindst 1½ parkeringsplads til hver bolig indenfor delområdet, hvoraf den ene skal være i umiddelbar tilknytning til boligen og kan være carport eller garage. 5.8 Der udlægges byggelinier 10 m fra vejskel mod Bråbyvej samt 2,5 m fra vejskel mod Søndermarken, stamveje, boligveje og pladser. 5.9 Vejprojekt skal godkendes af kommunens vejmyndighed og gennembrydning af det nord/syd gående af Vestsjællands Amt, se tillige LEDNINGSANLÆG M.V. 6.1 El-ledninger, herunder vejbelysning i lokalplanområdet, må ikke fremføres som luftledninger, men må alene udføres som jordkabler. Belysningsanlæg skal udføres efter en af Byrådet nærmere godkendt plan. 6.2 I området må opstilles de for elforsyningen eventuelle nødvendige transformatorstationer. 6.3 I henhold til Varmeplanlægning og varmeforhold i Haslev Kommune af juli 2002, skal al ny bebyggelse indenfor området opvarmes med naturgas. 6.4 Såfremt der er mulighed for tilslutning til fællesantenneanlæg, er det ikke tilladt at opsætte udvendige TV- eller radioantenner. 7 BEBYGGELSENS OMFANG, UDSEENDE OG PLACERING Område II og IV 7.1 Bebyggelsesprocenten på de enkelte grunde (matr.nr.) må ikke overstige Bebyggelsen må kun opføres i én etage eventuelt med udnyttet tagetage. Den samlede bygningshøjde må ikke overstige 8,5 m over naturligt terræn. Bygningsmyndigheden fastsætter niveauplan for måling af højder i forbindelse med byggetilladelser. 7.3 På hver grund må der kun opføres eller indrettes en bolig. 7.4 Hvis boligerne opføres med sadeltag må taghældningen ikke være mindre end 25 grader. Hvis boligerne opføres med ensidig hældning skal tagkonstruktionen godkendes af Bygningsmyndigheden. Gavle kan være afvalmede. Tagudformningen skal være ens indenfor område II hhv. IV. På tagene må der opsættes solfangere. 7.5 Der må ikke opsættes reklameskilte i området, undtaget mindre skilte af midlertidig karakter i byggeperioden. 7.6 Ønskes garage, carport eller udhus opført med sadeltag og i naboskel gælder følgende: Bygninger i skelbræmmen må opføres inden for en højde på 2,5 m, målt i skel, til 3,5 m målt i en afstand af 2.5 m fra skel. Område III og V 7.7 Ved tæt, lav bebyggelse må bebyggelsesprocenten for område III hhv. V som helhed ikke overstige 35. Ved opgørelse af grundarealet, medregnes ikke stamveje, boligveje, pladser, friarealer og stier. 7.8 Bebyggelse må kun opføres i én etage, eventuelt med udnyttet tagetage. Den samlede bygningshøjde må ikke overstige 8,5 m over naturligt terræn. På

9 8 kuperede grunde fastsætter Bygningsmyndigheden niveauplaner for måling af højder. 7.9 Udformning, udførelse, materialevalg og farver på boliger, carporte og udhuse, skal udføres således, at de fremtræder ensartet som skal godkendes af Byrådet indenfor område III hhv. V. Der kan opføres en 12 m² stor udestue (ikke beboelsesrum) til hver bolig således, at de fremtræder ensartet indenfor område III hhv. V, godkendt af Byrådet Der må ikke opsættes reklameskilte i området, undtaget mindre skilte af midlertidig karakter i byggeperioden Hvis der sker sammenbygning af 2 boliger over ejendomsskel, skal der på begge parceller tinglyses retningslinier for udformning, udførelse og vedligeholdelse af sammenbygning. Retningslinierne skal godkendes af Byrådet. Retningslinierne kan evt. optages i vedtægterne for grundejerforeningen, i hvilket tilfælde særskilt tinglysning ikke er nødvendig Såfremt der opføres en gruppe boliger med samhørende ejerforhold, kan Byrådet give tilladelse til, at der i stedet for en af boligerne opføres et fælleshus for beboerne i gruppen af boliger Hvis et område opføres som åben, lav bebyggelse, træder bestemmelserne i i stedet for FRIAREALER 8.1 Område I udlægges til offentlige formål som rekreativt område, og er forbundet med skoleparken via en tunnel under ringvejen. 8.2 I område II udlægges et fællesareal til brug for beboerne i område II og III efter princippet på Kortbilag 2. Arealet må ikke udstykkes eller bebygges til beboelse. 8.3 I område V udlægges fællesarealer for beboerne i område IV og V efter princippet på Kortbilag 2. Arealerne må ikke udstykkes eller bebygges til beboelse. 8.4 Når grundejerforeninger er dannet, skal de tage adkomst på arealerne og fremtidigt forestå drift og vedligeholdelse. 8.5 På fællesarealerne i område II og V, kan grundejerforeninger efter Byrådets nærmere godkendelse beplante, opsætte bænke, borde og legeredskaber, samt bygge containerskjul eller lignende, til benyttelse af grundejerforeningens medlemmer. 9 GRUNDEJERFORENING 9.1 Der skal oprettes to grundejerforeninger hhv. for områderne II+III+ senere VI og for IV+V, med medlemspligt for samtlige ejere af nye boliger indenfor det pågældende område. Hvis boliger opføres i form af lejeboliger, ejerlejligheder eller andelsboliger, kan grundejerforeningen udgøres af pågældende forening, eller bestå af disse foreninger tilsammen, hvis der er flere. 9.2 Foreningerne kan erstattes af én grundejerforening med medlemspligt for samtlige ejere af nye boliger indenfor lokalplanens område. 9.3 Grundejerforeningerne skal oprettes senest når byrådet kræver det. Grundejerforeningernes vedtægter og ændringer heri skal godkendes af Byrådet. 9.4 Grundejerforeningerne er forpligtet til at tage adkomst på evt. selvstændigt udstykkede vej-, sti- og fællesarealer, jf. 4.4 og 4.5, og skal vedligeholde veje, pladser, stier og friarealer i deres områder. 9.5 Grundejerforeningerne skal i øvrigt udføre de opgaver, som i medfør af lovgivningen henlægges til foreningen.

10 9 9.6 Grundejerforeningerne er berettiget til ved opkrævning hos medlemmerne og /eller ved optagelse af lån at fremskaffe de nødvendige økonomiske midler for udførelse og administration af foreningens opgaver, samt til at kræve fornøden sikkerhed herfor. 10 HEGN, BEPLANTNING OG TERRÆNREGULERING 10.1 Levende hegn mod vej, pladser og stier skal plantes 40 cm bag skel eller vejudlæg. Hegn mod en ejendoms adgangsvej må ikke etableres i større højde end 1,2 m Pil og poppel må ikke plantes Der må ikke foretages terrænreguleringer større end +/- 0,5 m i forhold til naturligt terræn, eller indenfor en afstand på 2,5 m fra skel, uden Byrådets skriftlige godkendelse Ubebyggede arealer inden for lokalplanens område skal holdes i en sådan stand, at disse efter Byrådets og grundejerforeningernes skøn ikke ved udseende og bevoksning er til gene for naboerne. Såfremt en ejer undlader at efterkomme et påbud om vedligeholdelse, er grundejerforeningen berettiget til at lade denne udføre for ejerens regning Digerne i ejerlavsgrænsen mellem matr.nr. 11-a og 24-b, mellem matr.nr. 24-b og 69 og mellem Matr.nr. 7-aa og 11-a, skal så vidt mulig bevares. Digerne fremhæver den gamle ejerlavsstruktur og opdeler området i naturlige kvarterer. Digerne og en zone på 1,5 m fra digefoden må ikke beplantes med større træer og buske, og der må ikke opføres udhuse eller andre bygninger. Diget i ejerlavsgrænsen mellem matr.nr. 11-a og 24-b må gennembrydes et enkelt sted for at kunne vejbetjene og forsyne område II og III. Projektet for gennembrydningen skal godkendes af Vestsjællands Amt. 11 TILLADELSER FRA ANDRE MYNDIGHEDER / LANDZONETILLADELSE 11.1 Uanset lokalplanens bestemmelser, kræver lokalplanens realisering ophævelse af landbrugspligten på en del af matr.nr. 24-b, en del af matr.nr. 7-aa, og matr.nr. 11-a, 11-b, 11-d og 11-f De tre jorddiger i området kan være beskyttet af Museumslovens 29a. Ændringer i tilstanden kræver forhåndsgodkendelse fra amtet I henhold til Planlovens 15 stk. 4 fastsættes, at ved anlæg af stier og støjvold indenfor område I til realisering af nærværende plan, skal der ikke søges yderligere landzonetilladelse efter Planlovens Bygherre/entreprenør bør indhente det arkæologiske ansvarlige museums udtalelse forud for jordarbejder, jf. museumslovens 25. Herved gives de bedste muligheder for at undgå standsning af anlægsarbejdet og udgifter til arkæologisk undersøgelse jf. 27. Hvis museer i sin udtalelse skønner, at der på arealet ikke findes væsentlige arkæologiske bevaringsinteresser, så vil evt. udgifter til nødvendig arkæologisk undersøgelse skulle betales af Kulturministeren jf. museumslovens 27. En udtalelse fritager ikke bygherre/entreprenør fra forpligtelsen til at standse anlægsarbejdet og underret museet, hvis arkæologiske levn påtræffes, men fritager ham/hende for udgifterne til en undersøgelse. 12 LOKALPLANENS FORELØBIGE RETSVIRKNING 12.1 Indtil lokalplanen er endeligt vedtaget af Byrådet, må de ejendomme, der er omfattet af lokalplanforslaget, ikke udnyttes på en måde der kan foregribe indholdet af den endelige plan. Der

11 10 gælder efter planlægningslovens 17 et midlertidigt forbud mod udstykning, bebyggelse og ændring af anvendelse. Den eksisterende lovlige anvendelse af ejendommen kan fortsætte som hidtil. Når fristen for fremsættelse af indsigelser og ændringsforslag er udløbet, kan Byrådet under visse forudsætninger give tilladelse til udnyttelse af ejendommen i overensstemmelse med lokalplanforslaget. 13 LOKALPLANENS ENDELIGE RETSVIRKNING 13.1 Efter Byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen, må ejendomme der er omfattet af planen, ifølge planlægningslovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med lokalplanens bestemmelser. Det skal understreges, at den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg m.v., der er indeholdt i lokalplanen. Byrådet kan meddele dispensationer til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der søges skabt ved lokalplanen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. Forslag til lokalplan nr. 65 er vedtaget til offentlig fremlæggelse i 8 uger af Haslev Byråd, den 3. maj Henrik Christensen Borgmester John Birkegaard Teknisk chef Denne Lokalplan nr. 65 er endeligt vedtaget af Haslev Byråd, den 6. september Henrik Christensen Borgmester Birgitte Blaabjerg Ingeniør

12 11

13 12

14 13

15 14

Forslag til lokalplan nr. 1000-48 FOR TØMRERVÆNGET VED GRUNDERUPVEJ I KONGSTED

Forslag til lokalplan nr. 1000-48 FOR TØMRERVÆNGET VED GRUNDERUPVEJ I KONGSTED Forslag til lokalplan nr. 1000-48 FOR TØMRERVÆNGET VED GRUNDERUPVEJ I KONGSTED Februar 2007 1 REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR. 1000-48 FOR TØMRERVÆNGET VED GRUNDERUPVEJ I KONG- STED Denne redegørelse har

Læs mere

Haslev Kommune Lokalplan nr. 69

Haslev Kommune Lokalplan nr. 69 Haslev Kommune Lokalplan nr. 69 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL OG BØRNEINSTITUTION VED SØNDERMARKEN - TROELSTRUPVEJ Maj 2006 1 2 REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR. 69 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL OG BØRNEINSTITUTION

Læs mere

Haslev Kommune Forslag til lokalplan nr. 500-75 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL VED SKOVHOLMSLUND

Haslev Kommune Forslag til lokalplan nr. 500-75 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL VED SKOVHOLMSLUND Haslev Kommune Forslag til lokalplan nr. 500-75 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL VED SKOVHOLMSLUND November 2006 1 2 REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR. 500-75 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL VED SKOVHOLMSLUND Denne

Læs mere

Haslev Kommune Lokalplan nr. 68

Haslev Kommune Lokalplan nr. 68 Side 1 af 24 Haslev Kommune Lokalplan nr. 68 For et nyt boligområde på trekantsarealet afgrænset af Bråbyvej, Ny Ulsevej og Det tidligere Haslev Teknikum Maj 2006 Side 2 af 24 Side 3 af 24 REDEGØRELSE

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

Lokalplan nr. 500-75 For et område til boligformål ved Skovholmslund

Lokalplan nr. 500-75 For et område til boligformål ved Skovholmslund Lokalplan nr. 500-75 For et område til boligformål ved Skovholmslund Lokalplanforslaget har været offentligt fremlagt fra den 23.01.2007 til den 20.03.2007. Lokalplanen er endelig vedtaget den 16.05.2007.

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

Lokalpian nr for bolig- og institutionsområde nord for Viben i Tønder kommune

Lokalpian nr for bolig- og institutionsområde nord for Viben i Tønder kommune Lokalpian nr. 4. 21 for bolig- og institutionsområde nord for Viben i Tønder kommune TØNDERKOMMUNE Lokaiplan nr. 4. 21 for bolig- og institutionsområde nord for Viben Sydvesten-Reklame, Tønder I henhold

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 SKOLEPARKEN I BRUNDBY 1. ETAPE

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 SKOLEPARKEN I BRUNDBY 1. ETAPE SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 SKOLEPARKEN I BRUNDBY 1. ETAPE REDEGØRELSE Redegørelse Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkning LOKALPLANTEKSTEN 1. Lokalplanens formål 2. Lokalplanens

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke.

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke. LOKALPLAN NR. 10 9903 PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE Lokalplan 10-9903 Brigadevej Stenløkke Dybbølsten SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk Forvaltning - Rådhuset - 6400 Sønderborg Tlf. 74 42 93 00

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

Lokalplan 238 - Forslag

Lokalplan 238 - Forslag 1 Lokalplan 238 - Forslag Boliger ved Høm Byvej April 2011 2 Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori Byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område, f.eks. om - anvendelse, - udstykning,

Læs mere

HØJER KOMMUNE. Lokalplan Parcelhusområde Højer Vest. Vedtaget:

HØJER KOMMUNE. Lokalplan Parcelhusområde Højer Vest. Vedtaget: HØJER KOMMUNE Lokalplan 01.13.06 Parcelhusområde Højer Vest Vedtaget: 08.03.1993 Højer Kommune Kirkegårdsgade 1-3 6280 Højer Telefon 73 78 27 27 Fax 73 78 27 28 www.hoejer.dk E-mail: raadhuset@hoejer.dk

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

LOKALPLAN NR. 10-0201 BOLIGBEBYGGELSE PÅ DYBBØL LANGBRO SØNDERBORG KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 10-0201 BOLIGBEBYGGELSE PÅ DYBBØL LANGBRO SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-0201 BOLIGBEBYGGELSE PÅ DYBBØL LANGBRO SØNDERBORG KOMMUNE Plan- og Teknikforvaltningen Rådhuset 6400 Sønderborg Tlf. 74 12 64 00 Fax 74 12 64 02 E-mail raadhus@sonderborg.dk 1 SØNDERBORG

Læs mere

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge Boligområde Erikstrup. Store-Heddinge STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 40. Lokalplan for boligområde Erikstrup i Store-Heddinge. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9

Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9 Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9 Lokalplan for et område tilboligbebyggelse på Nordmarken i Hårlev. Indhold side LOKALPLANENS REDEGØRELSE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden kommunalplanlægning...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup Lokalplan nr. 3.23 Boligområde ved Bredgade, Gandrup Fremlagt fra den 08.01.2006 til den 05.04.2006 Endelig vedtaget den 26.04.2006 Side 1 af 1 Plannavn Lokalplan 3.23 Boligområde v. Bredgade, Gandrup

Læs mere

Lokalplan nr. 82. Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby

Lokalplan nr. 82. Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby Lokalplan nr. 82 Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby JUNI 2005 NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 82 NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLANENS BESTEMMELSER 1 Lokalplanens retsvirkninger...3

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Lokalplan nr. 5.36 Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Fremlagt fra den 25.06.2003 til den 20.08.2003 Endelig vedtaget den 19.11.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan for et mindre

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge Lokalplan nr. 1.42.B Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge 28.11.2001 Lokalplan - Skævinge side 1 Skævinge Kommune lokalplan nr. 1.42.B Boligområde Føllegardsvej matr.nr. 16-+ 16 Skævinge By, Skævinge

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-9705 for et boligområde ved Dybbølsten BESKRIVELSE AF FORSLAGET En privat andelsboligforening har søgt om opførelse af andelsboliger på en grund ved Dybbølsten på hjørnet

Læs mere

LOKALPLAN NR. B

LOKALPLAN NR. B LOKALPLAN NR. B 12.07.01 BOLIGOMRÅDE VED BRANDGADEN -094 32c 32a L o k a l p l a n o m r å d e 2b Brandgaden 0 50 meter ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2002 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. B 12.07

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS Lokalplan 24 for et nyt boligområde i Ødis, Vamdrup kommune. INDHOLD Beskrivelse af lokalplanforslagets område Lokalplanforslag Kortbilag

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

Lokalplan Nr. 80. For et blandet boligområde i Næsbjerg. Helle Kommune

Lokalplan Nr. 80. For et blandet boligområde i Næsbjerg. Helle Kommune Lokalplan Nr. 80 For et blandet boligområde i Næsbjerg Helle Kommune Toften 2 6818 Årre telf. 76774600 Juli 2002 0 Indholdsfortegnelse side Forord... 2 BESTEMMELSER... 3 Lokalplanens formål... 3 Afgrænsning...

Læs mere

LOKALPLAN 41 BOLIGOMRÅDE C 1 BROAGER. Beliggende ved Østergade MAJ'KÆR

LOKALPLAN 41 BOLIGOMRÅDE C 1 BROAGER. Beliggende ved Østergade MAJ'KÆR LOKALPLAN 41 BOLIGOMRÅDE C 1 Beliggende ved Østergade MAJ'KÆR BROAGER 1 INDHOLD side Hvad er en lokalplan og hvorfor udarbejde en lokalplan 2 Hvilke virkninger har lokalplanen 2 Lokalplanens midlertidige

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

Lokalplan nr. 1.48.B. Boligområde ved Føllegården i Skævinge. Kommuneplantillæg nr. 9

Lokalplan nr. 1.48.B. Boligområde ved Føllegården i Skævinge. Kommuneplantillæg nr. 9 Lokalplan nr. 1.48.B Boligområde ved Føllegården i Skævinge Kommuneplantillæg nr. 9 28.05.2003 f Lokalplan - Skævinge side 1 Skævinge Kommune lokalplan nr. 1.48.B Boligområde ved Fødegården Delaf matr.

Læs mere

Haslev kommune Lokalplan nr. 66

Haslev kommune Lokalplan nr. 66 Haslev kommune Lokalplan nr. 66 For et nyt boligområde øst for Terslev på Tøpkildegårdens jorde December 2005 1 2 REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR. 66 BOLIGBEBYGGELSE VED TERSLEV SKOLEVEJ. Matr. nr. 11a og

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 2.31 Klitmøller

Lokalplan 2.31 Klitmøller Lokalplan 2.31 Klitmøller Boligområde på Møllebakken Lokalplan endelig godkendt d. 7. juni 2001 Indhold: Redegørelse Baggrund for udarbejdelse af lokalplanen Lokalplanens formål Lokalplanområdet Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 65. for et område ved Ll. Karlsmindevej og Spodsbjergvej. Hundested Kommune 1

Lokalplan nr. 65. for et område ved Ll. Karlsmindevej og Spodsbjergvej. Hundested Kommune 1 Lokalplan nr. 65 for et område ved Ll. Karlsmindevej og Spodsbjergvej Hundested Kommune 1 Indhold Redegørelse, side 3 Indledning, side 3 Område for lokalplanen, side 3 Eksisterende forhold og planlægning,

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

for et område ved Frederiksborg vej - Bro vej i Veddelev

for et område ved Frederiksborg vej - Bro vej i Veddelev c ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 16O for et område ved Frederiksborg vej - Bro vej i Veddelev REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at skabe mulighed for udbygning af de på

Læs mere

Lokalplan nr. 3.07. Område til boligformål ved. Kløvermarken i Klovborg

Lokalplan nr. 3.07. Område til boligformål ved. Kløvermarken i Klovborg Lokalplan nr. 3.07 Område til boligformål ved Kløvermarken i Klovborg Nørre-Snede Kommune Lokalplan nr. 3.07 for et område til boligformål i Klovborg Indholdsfortegnelse Side Lokalplanområdets beliggenhed...4

Læs mere

RAMMELOKALPLAN NR. H.9.5.

RAMMELOKALPLAN NR. H.9.5. HOLMEGAARD KOMMUNE RAMMELOKALPLAN NR. H.9.5. for nyt boligområde i Holme-Olstrup Landevejen Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej H.9.3 H.9.1

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE Teknisk forvaltning Matr.nr. l5q og l8ao Båring By, Asperup l.2.5:p16 HK/ak Lokalpian nr. 48 (1995 338) T~7 -

Læs mere

LOKALPLAN NR. B BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP

LOKALPLAN NR. B BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP LOKALPLAN NR. B 12.04.01 BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1999 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN B 12.04.01 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Side Lokaiplanens formål

Læs mere

Lokalplan nr. 94. for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området *

Lokalplan nr. 94. for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området * Lokalplan nr. 94 for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området * Formålet med lokalplanen * Lokalplanens indhold * Lokalplanens

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

LOKALPLAN NR. 37, Plejeboliger i Rødvig FORSLAG. OFFENTLIGT FREMLAGT I PERIODEN 7. april TIL OG MED 2. juni 2008.

LOKALPLAN NR. 37, Plejeboliger i Rødvig FORSLAG. OFFENTLIGT FREMLAGT I PERIODEN 7. april TIL OG MED 2. juni 2008. LOKALPLAN NR. 37, 2008. Plejeboliger i Rødvig FORSLAG OFFENTLIGT FREMLAGT I PERIODEN 7. april TIL OG MED 2. juni 2008. Stevns Kommune Lokalplan 37, 2008 Plejeboliger i Rødvig Indledning Denne Lokalplan

Læs mere

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE.

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 30 FOR SKIVE KOMMUNE FOR ET OMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. INDHOLD. RedegØrelse for lokalplanen... side

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 Forandringer skal følge planen LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ)

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) LOKALPLAN NR. 3-0001 FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) Sdr. Landevej Ringridervej Skovvej Lokalplan 3-0001 B. S. Ingemanns Vej Grundtvigs Allé Borgm. Andersens Vej SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk

Læs mere

LOKALPLAN GL 61 FOR ET OMRADE I HVISSINGE VED FRALIGSVEJ

LOKALPLAN GL 61 FOR ET OMRADE I HVISSINGE VED FRALIGSVEJ LOKALPLAN GL 61 FOR ET OMRADE I HVISSINGE VED FRALIGSVEJ (@STERAGER). INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplan GL 61 2 Kortbi lag 1. INDLEDNING. Lokalplan GL 61 er endeligt

Læs mere

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983)

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983) BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983) BESTEMMELSER I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Vallø kommune - Lokalplan 4-06 Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold tilanden kommunal planlægning 3 Kommuneplan

Læs mere

Lokalplan nr D. Område til offentlige formål i Gørløse

Lokalplan nr D. Område til offentlige formål i Gørløse Lokalplan nr. 3.50.D Område til offentlige formål i Gørløse 24.09.2003 Skævinge Kommune LOKALPLAN NR. 03.50.D Område til offentlige formål i Gørløse Juni 2003 HVORFOR LOKALPLAN? l en kommune skal der normalt

Læs mere

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 31 FOR ET OMRÅDE VED NYLANDSVEJ I BALLEN

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 31 FOR ET OMRÅDE VED NYLANDSVEJ I BALLEN SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 31 FOR ET OMRÅDE VED NYLANDSVEJ I BALLEN REDEGØRELSE Redegørelse Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkning LOKALPLANTEKSTEN 1. Lokalplanens formål

Læs mere

NR. 54. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. VIDEBÆK l JANUAR J. NR Rev. i januar 1990.

NR. 54. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. VIDEBÆK l JANUAR J. NR Rev. i januar 1990. VIDEBÆK l JANUAR 1989. J. NR. 27-11-54 Rev. i januar 1990. NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. 07 17 15 66. VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING NOV 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE ------------------------------ Redegørelse Lokalplanens Lokalplanens baggrund og område indhold

Læs mere

LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST

LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Regionplanen Lokalplanforslaget er udarbejdet i overensstemmelse med

Læs mere

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger.

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. . sydlangeland ~ kommune ~ Lokaiplan nr. 1.01 Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk.

Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk. Videbæk i januar 2003 D.nr. 28673 Rev. den 30. april 2003 Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 55.3 med tilhørende tillæg nr. 13 til Videbæk Kommuneplan

Læs mere

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE:

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-04 Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE i henhold til lov om planlægning (lov nr. 383 af 14. juni 1993) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 stk. l nævnte område. HOLMSLAND KOMMUNE

Læs mere

Lokalplan nr. 29. Boligområde ved "Den gamle Sportsplads"

Lokalplan nr. 29. Boligområde ved Den gamle Sportsplads Lokalplan nr. 29 Boligområde ved "Den gamle Sportsplads" i Skævinge 29.01.1997 . STEMPELMÆRKE RETTEN I HILL6RØD "isjdtlrø" : 10 0001200.00 688500 SH 01 LOKALPLAN NR. 29 for en del af matr. nr. 11 ap, Skævinge

Læs mere

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 44 For et boligområde syd for Overmarken i Holsted - Overmarkens forkengelse. APRIL 1998 Holsted Kommune for et boligområde

Læs mere

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ kovlundv Jf/ " LOKALPLANOMRADE SKANDERBORG KOMMUNE 1986 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold

Læs mere

Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119

Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119 Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119 TORNVED KOMMUNE Maj 2006 Hvad er en lokalplan? En lokalplan er et dokument, der for et geografisk afgrænset område fastlægger, hvordan der må bygges eller anlægges.

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger...

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger... Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4-01 Lokalplan for et boligområde i Strøby by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by.

Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by. Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by. ÆRØSKØBING KOMMUNE 1 Indhold Redegørelse side 3 Tillæg til kommuneplan 5 Lokalplan 7 Formål 8 Område og zonestatus 8 Områdets anvendelse 8 Udstykninger

Læs mere

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod.

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. LOKALPLAN NR. 080503 for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan Dette hæfte er en lokalplan for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. En lokalplan er en fysisk plan,

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

HØJER KOMMUNE. Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget

HØJER KOMMUNE. Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget HØJER KOMMUNE Lokalplan 02.12.01 Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget Vedtaget: 08.10.1985 Højer Kommune Kirkegårdsgade 1-3 6280 Højer Telefon 73 78 27 27 Fax 73 78 27 28 www.hoejer.dk E-mail:

Læs mere

LOKALPLAN NR for et boligområde ved Sdr. Ringvej i Give GIVE KOMMUNE

LOKALPLAN NR for et boligområde ved Sdr. Ringvej i Give GIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 120235 for et boligområde ved Sdr. Ringvej i Give GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan Dette hæfte er en lokalplan for et nyt boligområde, beliggende ved Sdr. Ringvej i Give by. En lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 LOKALPLAN NR. 77 Boligområdet Bellisvænget i Vindinge 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalpianens redegørelse Lokalpianens indhold Forholdet til anden planlægning Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN 2.12 Klitmøller

LOKALPLAN 2.12 Klitmøller ^P LOKALPLAN 2.12 Klitmøller Sommerhusområde ved Kræn Tækkersvej Januar 1991. Fremlagt til offentlig debat i perioden 10.10. - 5.12.1990 INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse for lokalplanen Lokalplanområdets

Læs mere

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole Greve Kommune Forslag Lokalplan nr.15.17 Tune Skole Lægehus ved Tune Skole Forslag til lokalplan er udarbejdet af Center for Teknik & Miljø, Greve Kommune. Forslaget er vedtaget af Greve Byråd den 27.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. side

Indholdsfortegnelse. side 0 Indholdsfortegnelse side Forord... 2 BESTEMMELSER... 3 Lokalplanens formål... 3 Afgrænsning... 3 Område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykning... 4 Vej og stiforhold... 4 Bebyggelsens

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Krokusvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Krokusvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 218 For et område ved Krokusvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Status for området for planen. Afgrænsning Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem det eksisterende

Læs mere

LOKALPLAN NR. 77. August 2002. Parcelhusbebyggelse ved Storkens Kvarter

LOKALPLAN NR. 77. August 2002. Parcelhusbebyggelse ved Storkens Kvarter LOKALPLAN NR. 77 August 2002 Parcelhusbebyggelse ved Storkens Kvarter Lokalplan nr. 77 Indhold Indhold: Redegørelse: Forhold til anden planlægning Lokalplanlægning Lokalplanloven Varmeplan Forurening Vandforsyning

Læs mere

LOKALPLAN NR. 237 for et boligomrade ved Kofeltvej, ldom.

LOKALPLAN NR. 237 for et boligomrade ved Kofeltvej, ldom. LOKALPLAN NR. 237 for et boligomrade ved Kofeltvej, ldom. li N A 4 IDOM KIRKEBY HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 237 FOR ET BOLIGMRfiDE VED KOFELTVEJ. IDOM INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 5

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 212 Boligbebyggelse ved Ringstedvej 70-74, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Lokalplanens baggrund: Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af

Læs mere