Keramisk kogeplade. Brugervejledning MODEL: KHC604A

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Keramisk kogeplade. Brugervejledning MODEL: KHC604A"

Transkript

1 Keramisk kogeplade Brugervejledning MODEL: KHC604A

2 Tillykke med købet af din nye keramiske kogeplade. Vi anbefaler, at du bruger noget tid på at læse denne brugervejledning med henblik på at opnå fuld forståelse for installation samt anvendelse af produktet. I forhold til installation, bedes du læse installationsafsnittet. Læs alle sikkerhedsinstruktioner grundigt før brug, og opbevar denne brugervejledning til senere reference. Produktoversigt Set ovenfra 1. max W zone 2. max W zone 3. max W zone 4. max W zone 5. Glasplade 6. ON / OFF 7. Kontrolpanel Control Panel Kontrolpanel 1. ON/OFF knap 2. Styrkereguleringsknapper 3. Låsefunkton 4. Timer reguleringsbetjening

3 Produktinformation Den teknologiske keramiske kogeplade kan imødekomme forskellige madlavningsbehov grundet den specielle ledningsopvarmning, den mikro-datamatiseret betjening og multi-styrke udvælgelse. I sandheden er kogepladen det optimale valg for moderne familier. Den keramiske kogeplade tager afsæt i brugeren og indtager et personligt design. Kogepladen har en sikker og pålidelig drift, og den er med til at gøre din hverdag nemmere. Før brug af din nye kogeplade Læs denne guide og tag særlig notits af Sikkerhedsadvarsel sektionen. Fjern alt beskyttende film, som stadig måtte side på den keramiske kogeplade Anvendelse af touch knapper Knapperne reagerer ved berøring, så du behøver ikke at trykke Anvend blommen på fingeren, ikke fingerspidsen Du vil høre et bip, hver gang en berøring er registreret Tjek at knapperne altid er rene, tørre og at der ikke er nogen genstand, fx et redskab eller en klud, som dækker dem. Selv et tyndt lag af vand kan besværliggøre brugen af knapperne Valg af kogegrej Anvend ikke kogegrej med ujævne kanter eller en bueformet bund.

4 Tjek at bunden på din gryde er glat, slutter tæt til glasoverfladen og er den samme størrelse som kogefeltet. Centrer altid din gryde på kogefeltet. Løft altid gryderne af den keramiske kogeplade glid eller træk dem ikke af, da det kan ridse glasset. Brug af den keramiske kogeplade For at starte madlavning Efter strømmen er tilsluttet, bipper alarmen en gang, alle indikatorerne lyser op i 1 sekund og går ud, hvilket indikerer, at den keramiske kogeplade nu er på standby-mode. 1. Rør ved ON/OFF knappen, hvorefter alle indikatorer viser - 2. Placer en passende gryde på det kogefelt, som du ønsker at anvende. Sikr dig, at bunden af gryden og overfladen på kogefeltet er ren og tør.

5 3. Vælg en varmeindstilling ved at røre ved eller knapperne. Hvis du ikke vælger en varmeindstilling inden for 1 minut, vil den keramiske kogeplade automatisk slukke. Du vil være nødt til at starte forfra ved trin 1. Du kan modificere varmeindstillingen på ethvert tidspunkt under madlavningen. Når du er færdig med madlavningen 1a. Sluk for kogefeltet ved at scrolle ned til - eller ved at røre ved og knapperne sammen. ELLER 1b. Sluk for hele kogepladen ved at røre ved ON/OFF knappen. 2. Vær opmærksom på varme overflader H vil angive, hvilket kogefelt, der er for varmt at røre. Det vil forsvinde, når overfladen er kølet ned til en sikker temperatur. Det kan også anvendes som en energibesparende funktion, hvis du ønsker at opvarme yderligere gryder ved at anvende det kogefelt, der stadig er varmt.

6 Låsning af knapperne Du kan låse knapperne for at undgå uønsket brug (fx at børnene ved et uheld kommer til at tænde for kogezonerne). Når knapperne er låste, vil alle andre knapper end ON/OFF være ubrugbare. For at låse knapperne Rør Nøglelås knappen. Timer indikatoren vil vise Lo. For at låse knapperne op 1. Tjek at den keramiske kogeplade er tændt 2. Rør og hold nøglelås knappen nede i et stykke tid. 3. Du kan nu begynde at anvende din keramiske kogeplade Når kogepladen er i låst tilstand, vil alle knapper på nær ON/OFF knappen være deaktiverede. Du kan altid slukke for kogepladen med ON/OFF knappen i nødstilfælde, men du skal låse kogepladen op som det første ved næste drift. Over-temperatur beskyttelse Kogepladen er forsynet med en temperatursensor, som kan overvåge temperaturen inden i den keramiske kogeplade. Når en overdreven høj temperatur måles, vil den keramiske kogeplade automatisk stoppe driften. Restvarme advarsel Når kogepladen har været i drift i et stykke tid, vil der opstå restvarme. Bogstavet H dukker op som advarsel for, at kogefeltet stadig er varmt. Automatisk driftsstop En anden sikkerhedsforanstaltning er det automatiske driftsstop. Dette træder i kraft, når du glemmer at slukke for et kogefelt. Standardindstillingerne for driftsstoptidspunkter er angivet i tabellen herunder: Styrkeniveau Standard drift timer (time)

7 Anvendelse af timer Du kan anvende timeren på to forskellige måder: Du kan anvende den som minutur. I dette tilfælde vil timeren ikke slukke for noget kogefelt, når den indstillede tid udløber. Du kan indstille den til slukke for et kogefelt efter den indstillede tid er udløbet. Du kan indstille timeren i op til 99 minutter. Anvendelse af timer som minutur Hvis du ikke vælger noget kogefelt 1. Tjek at kogepladen er tændt Bemærk: Du kan anvende minuturet, selvom du ikke vælger noget kogefelt. 2. Rør ved eller knapperne for timeren, hvorefter minuturs-indikatoren vil blinke. 3. Indstil tiden ved at røre ved eller knappen for timeren Tip: Rør ved eller knappen for timer en gang for at sænke eller øge tiden med et minut Rør og hold eller knappen for timer nede for at sænke eller øge tiden med 10 minutter. Hvis den indstillede tid overskrider 99 minutter, vil timeren automatisk vende tilbage til 0 minutter. 4. Ved at røre og sammen, bliver timeren annulleret og -- vil fremgår i minutdisplayet.

8 5. Når tiden indstilles, vil den begynde at tælle ned med det samme. Displayet vil vise den resterende tid og timer indikatoren vil blinke i 5 sekunder. 6. Alarmen vil bippe i 30 sekunder og timer indikatoren vil vise - - når den indstillede tid udløber. Indstilling af timer for at slukke for et kogefelt 1. Rør ved eller for det pågældende kogefelt, som du ønsker at indstille timeren til 2. Indstil timeren ved at røre ved eller for timeren Tip: Ved at røre ved eller for timeren en gang, vil tiden blive sænket eller øget med 1 minut. Rør og hold eller knappen nede for timeren og tiden vil blive sænket eller øget med 10 minutter Hvis den indstillede tid overskrider 99 minutter, vil timeren automatisk vende tilbage til 0 minutter.

9 3. Ved at røre og sammen, vil timeren blive annulleret, og -- vises i minutdisplayet. 4. Når tiden er indstillet, vil den begynde at tælle ned med det samme. Displayet vil vise den resterende tid og timer indikatoren blinker i 5 sekunder. Bemærk: Den rode prik ved siden af styrkeniveau indikatoren vil lyse op for at indikerer, at kogefeltet er valgt. 5. Når madlavningstimeren udløber, vil det tilsvarende kogefelt slukke automatisk. Bemærk: Hvis du ønsker at ændre tiden efter timeren er indstillet, er du nødt til at starte fra trin 1. Retningslinjer for madlavning Vær forsigtig under madlavning, da olie og fedt varmer hurtigt op, især hvis du anvender PowerBoost. Ved ekstreme høje temperaturer, kan olie og fedt antænde spontant, hvilket skaber en seriøs brandfare. Madlavningstips Når maden når kogepunktet, bør du reducere temperaturindstillingen. Brug af låg vil reducere tilberedningstid og spare energi ved at tilbageholde varmen. Minimer mængden af væske eller fedt for at reducere tilberedningstid.

10 Start madlavningen på en høj temperatur og reducer indstillingen, når maden er varmet igennem. Simre, tilberede ris At simre finder sted under kogepunktet, på cirka 85 C, når bobler kun engang imellem når overfladen på den tilberedte væske. Det er nøgle til lækre supper og møre gryderetter, fordi smagene får lov til at udvikle sig uden at maden bliver overkogt. Du bør også tilberede æg-baserede og meljævnede saucer under kogepunktet. Nogle opgaver, herunder kogning af ris ved at anvende opsugningsmetoden, kan kræve en indstilling højere end den laveste indstilling for at sikre, at maden er tilberedt ordentlig inden for den anbefalede tid. Stegning af steak For at tilberede smagsfulde steaks: 1. Lad kødet stå fremme ved stuetemperatur i cirka 20 minutter før tilberedning. 2. Varm en tykbundet stegepande op. 3. Pensl begge sider af steaken med olie. Hæld en lille smule olie på den varme pande og læg hereafter kødet på panden. 4. Vend kun steaken én gang under tilberedning. Den præcise tilberedningstid vil afhænge af tykkelsen på steaken, og hvor gennemstegt du ønsker den. Tiden kan variere fra cirka 2-8 minutter per side. Tryk på steaken for at tjekke hvor tilberedt den er. Jo fastere den føles, des mere well done vil den være. 5. Lad steaken hvile på en varm tallerken et par minutter for at opnå fuld mørhed. For tør-stegning 1. Vælg en flad wok eller stor stegepande gerne en, der egner sig til induktion. 2. Hav alle ingredienser og udstyr klar. Tør-stegning skal gå hurtigt. Ved tilberedning af store mængder, lav maden af flere omgange. 3. Forvarm wok eller pande kort og tilføj 2 spiseskeer olie. 4. Tilbered kød først, tag det fra og hold det varmt. 5. Tør-steg grøntsager. Når de er varme, men stadig sprøde, skruer du ned for varmen, vender kødet i igen og tilføjer din saucer. 6. Rør skånsomt i ingredienserne for at få dem varmet grundigt igennem. 7. Server med det samme.

11 Varmeindstillinger Nedenstående indstillinger er kun retningslinjer. Den præcise indstilling vil afhænge af adskillige faktorer, herunder dit kogegrej og mængden af mad. Eksperimenter med kogepladen for at finde de indstillinger, der passer dig bedst. Varmeindstilling Egnethed 1-2 Skånsom varmning af små mængder mad Smeltning af chokolade, smør og mad, der brænder hurtigt på Forsigtig simring Langsom opvarmning 3-4 Genopvarmning Hurtig simring Tilberedning af ris 5-6 Pandekager 7-8 Sautering Pasta 9 Tør-stegning Stegning At bringe suppe til kogepunktet Kogning af vand Vedligeholdelse og rengøring Hvad? Hvordan Vigtigt Hverdagssnavs på glasset (fingeraftryk, mærker, pletter fra mad eller ikke-sukker pletter på glasset) 1. Sluk for strømmen til kogepladen. 2. Anvend kogepladerens mens glasset stadig er varmtfølende (men ikke brændende varmt!) 3. Rens og tør over med en ren klud eller køkkenrulle 4. Tænd atter for strømmen til kogepladen. Når strømmen til kogepladen er slukket, vil H ikke indikerer, at kogefelterne er varme, men kogefelterne kan stadig være varme. Vær forsigtig. Visse svampe samt rengøringsmidler kan ridse glasset grundet en slibende effekt. Tjek altid at det anvendte er passende til rengøring af kogeplade. Efterlad aldrig rengøringsrester på kogepladen: Glasset kan blive plettet.

12 Kogt over, fastsmeltninger og varmt sukkerholdigt spild på glasset. Fjern disse omgående med en kagespade, paletkniv eller kogepladeskraber egnet til keramiske plader, men vær opmærksom på varme kogefeltsoverflader. 1. Sluk for strømmen til kogepladen på væggen. 2. Hold den valgte skraber i en 30 vinkel og skrab det spildt hen til et koldt punkt på kogepladen. 3. Fjern herefter resterne helt fra kogepladen. 4. Følg trin 2-4 fra ovenstående punk tom hverdagssnavs. Fjern pletter fra smelted ting og sukkerholdigt mad eller rester hurtigst muligt. Hvis det får lov at køle på glasset, kan det være svært at fjerne eller endda efterlade permanente skader på glasoverfladen. Vær opmærksom på, at bladet i komfurskraberen er meget skarpt. Anvend den med yderst forsigtighed og opbevar den altid sikkert samt uden for børns rækkevidde. Spildte ting på touch knapperne 1. Sluk for strømmen til kogepladen 2. Blød det spildte op 3. Tør touch betjeningsområdet over med en ren fugtig klud eller svamp. 4. Tør området grundigt over med køkkenrulle 5. Tænd atter for strømmen til kogepladen. Kogepladen bipper måske og slukker for sig selv, og touch knapperne fungerer måske ikke, mens der er væske på dem. Sikr dig, at du tørrer touch betjeningsområdet helt tørt, inden du atter tænder for strømmen. Tips og tricks Problem Mulig årsag Hvad du skal gøre Der kan ikke tændes for kogepladen Manglende strøm Tjek at kogepladen er tilsluttet strømforsyningen, og at der er tændt for den. Tjek om der er strømsvigt i dit hjem eller område. Hvis du har tjekket dette og problemet fortsætter, bør du kontakte en kvalificeret tekniker.

13 Touch knapperne responderer ikke Knapperne er låste. Lås knapperne op; Se afsnittet Brug af kogeplade for instruktioner Touch knapperne er svære at anvende. Glasset er blevet ridset Der kan være et lille lag vand henover knapperne eller du har anvendt din fingerspids i berøringen af knapperne. Skarpkantet kogegrej. Upassende, slibende svampe eller rengøringsmidler er blevet anvendt. Vær sikker på, at touch betjeningsområdet er tort og anvend blommen af din finger, når du rører knapperne. Anvend kogegrej med flade og glatte underflader. Se Vælg det rette kogegrej. Se Vedligeholdelse og Rengøring. Nogle gryder og pander laver knitrende eller klikkende lyde. Dette kan skyldes konstruktionen af kogegrejet. (Lag af forskelligt metal vibrerer forskelligt) Dette er normalt for kogegrej og indikerer ikke en fejl. Tekniske specifikationer Kogeplade KHC604A Kogefelter 4 zoner Strømforsyning V~ Installeret elektrisk styrke W Produktstørrelse L B H(mm) 590X520X50 Indbygningsdimensioner A B (mm) 560X490 Installation Udvælgelse af installationsudstyr Skær arbejdsfladen ud i overensstemmelse med størrelserne vist på tegningen. Du skal forbeholde et minimumsområde på 50 mm rundt om hullet i forhold til installation og brug. Vær sikker på at tykkelsen af arbejdsfladen er mindst 30 mm. Vælg venligst varmeresistent arbejdsoverflade materiale for at undgå store

14 misdannelse forårsaget af varmeudledningen fra kogepladen. Som vist herunder: L(mm) W(mm) H(mm) D(mm) A(mm) B(mm) X(mm) mini Det er vigtigt at sikre sig, at den keramiske kogeplade er godt ventileret, og at luftindtag samt luftudtag ikke er blokeret. Vær sikker på, at den keramiske kogeplade er i god stand. Som vist herunder. Bemærk: Sikkerhedsafstanden mellem varmepladen og skabet over skal minimum være 760 mm. A(mm) B(mm) C(mm) D E mini 20 mini Luftindtag Luftudtag 5mm

15 Før du positionerer monteringsbeslag Enheden skal placeres på en stabil, jævn overflade (anvend emballagen). Anvend ikke kraft på de knapper, der stikker frem fra kogepladen. Monter kogepladen i arbejdsoverfladen ved at skrue de fire beslag i bunden af kogepladen (se billedet) efter installation. A B C D Skrue Beslag Skruehul Base Tilpas beslagspositionen til at passe til forskellige tykkelser på arbejdsoverfladen. Vær varsom 1. Den keramiske kogeplade skal installeres af kvalificeret personale eller teknikere. Udfør aldrig installationen selv. 2. Den keramiske kogeplade må ikke fastsættes på kølende udstyr, opvaskemaskiner eller tørretumblere. 3. Den keramiske kogeplade skal installeres således, at en god varmeudledning kan sikres for at opnå den bedste driftsikkerhed. 4. Væggen og den inducerede varmezone over arbejdsoverfladen skal kunne modstå varme. 5. For at undgå skade, skal sandwichlaget og det selvklæbende være varmemodstandsdygtig. 6. Du må ikke anvende en damprengører.

16 Tilslutning af kogeplade til strømforsyning Strømforsyning bør forbindes i overensstemmelse med den aktuelle standard eller et enkeltpols afbryder. Metoden til forbindelse er vist herunder. 1. Hvis ledningen er beskadiget eller trænger til udskiftning, bør dette gøres af en after-sales tekniker, som kan anvende de rette værktøjer med henblik på at undgå uheld. 2. Hvis apparatet tilsluttes direkte til strømforsyning, skal en al-polar afbryder installeres med et mellemrum på minimum 3 mm mellem kontakterne. 3. Montøren skal sikre sig, at den korrekte elektriske forbindelse er blevet udført, og at den er i overensstemmelse med sikkerhedsregulativerne. 4. Ledningen må ikke blive bøjet, klemt eller presset. 5. Ledningen skal tjekkes regelmæssigt, og den må kun udskiftes af en kvalificeret person.

17 Sikkerhedsadvarsler Din sikkerhed er vigtig for os. Vær venlig at læse denne information før du anvender din kogeplade. Installation Risiko for elektrisk stød Frakobl apparatet fra den primære strømforsyning før du udfører noget arbejde eller vedligeholdelse på det. En god jordforbindelse er essentielt og obligatorisk. Ændringer på det hjemlige ledningssystem må kun udføres af en kvalificeret elektriker. Følger du ikke ovenstående råd, kan det forårsage elektrisk stød eller dødsfald. Risiko for at skære sig Vær forsigtig panelkanter er skarpe. Hvis du ikke er forsigtig, kan resultere i skader eller rifter. Vigtige sikkerhedsinstruktioner Læs disse instruktioner grundigt, før du installerer og anvender apparatet. Intet brændbart materiale eller produkt må placeres oven på apparatet på noget tidspunkt. Med henblik på at undgå fare, skal dette apparat installeres i overensstemmelse med disse instruktioner for installation. Dette apparat må kun jordforbindes og installeres af en kvalificeret person. Dette apparat skal forbindes til en afbryder, som omfatter en isolerende kontakt, som skaber fuld afbrydelse fra strømforsynigen Ukorrekt installation af apparatet kan omstøde enhver garanti eller forpligtelser. Brug og vedligeholdelse Risiko for elektrisk chok Tilbered ikke mad på en ødelagt eller flækket kogeplade. Hvis kogepladens overflade går i stykker eller flækker, skal du omgående slukke for apparatet på hovedforsyningen (stikkontakten) og kontakt en kvalificeret tekniker. Sluk for kogepladen på væggen før rengøring eller vedligeholdelse. Følger du ikke disse råd, kan det resultere i elektrisk stød eller dødsfald. Helbredsrisiko Dette apparat er i overensstemmelse med elektromagnetiske sikkerhedsstandarder. Imidlertid skal personer med pacemaker eller andre elektriske implanter (såsom insulinpumpe) konsultere lægen inden brug af apparatet for at sikre sig, at implantaterne ikke bliver påvirket af det elektromagnetiske felt. Følges ovenstående råd ikke, kan det resultere i dødsfald.

18 Risiko for varm overflade Under brug, vil tilgængelige dele af dette apparat blive varme nok til at kan forårsage forbrændinger. Lad ikke din krop, dit tøj eller andre genstande end passende kogegrej komme i kontakt med det keramiske glas indtil overfladen er kold. Efterlad aldrig metalgenstand (såsom køkkenredskaber) eller tomme gryder på kogepladen, da de kan blive varme meget hurtigt. Bemærk: Magnetiske metalobjekter båret på kroppen kan blive varme ved at være tæt på kogepladen. Guld- eller sølvsmykker vil ikke blive påvirket. Hold børn på sikker afstand. Håndtag på kasseroller kan blive varme at røre ved. Sikr dig, at håndtagene ikke går ind over andre tændte kogefelter. Hold håndtag uden for børns rækkevidde. Følges dette ikke, kan det resultere i forbrændinger eller skoldninger. Risiko for at skære sig Det knivskarpe blad på kogepladeskraberen er blotlagt, når sikkerhedscoveret er trukket tilbage. Anvend det med ekstrem forsigtighed og opbevar den altid sikker samt uden for børns rækkevidde. Udviser du ikke forsigtighed, kan det forårsage skader eller rifter. Vigtige sikkerhedsinstruktioner Efterlad aldrig apparatet uden opsyn, når det er i brug. Overkogninger forårsager røg og fedtede overløb kan antænde. Brug aldrig apparatet som en arbejds- eller opbevaringsoverflade. Efterlad aldrig genstande eller redskaber på apparatet. Placer eller efterlad ikke nogen magnetiske genstande (fx kreditkort, hukommelseskort) eller elektroniske genstande (fx computere, mp3 afspillere) tæt på apparatet, da de kan påvirkes af det elektromagnetiske felt. Anvend aldrig dit apparat til at opvarme lokalet. Efter brug, skal du altid slukke for kogefelterne og kogepladen som beskrevet i denne manual (dvs. ved at anvende touch knapperne). Regn ikke med at grydesporingsfeaturen slukker for kogezonerne, når du flytter gryderne. Tillad ikke at børn leger med apparatet eller sidder, står eller kravler på det. Opbevar ikke ting af interesse for børn i skabene over apparatet. Børn, der kravler på kogepladen, kan komme seriøst til skade. Efterlad ikke børn alene eller uden opsyn i det område, hvor apparatet er i brug. Børn eller personer med et handikap, som begrænser deres evne til at anvende apparatet, bør have en ansvarlig og kompetent person ved deres side, som kan instruere i brugen heraf. Den ansvarlige skal føle sig tryg ved disse personers brug af apparatet. Reparer eller erstat ikke nogen dele af apparatet med mindre det specifikt anbefales i manualen. Al anden service skal udføres af en servicemand. Anvend ikke en damprenser til at rengøre din kogeplade. Placer eller tab ikke tunge genstande på din kogeplade. Stå ikke ovenpå din kogeplade. Anvend ikke gryder med uskarpe kanter eller træk gryder henover det keramiske glas, da dette kan ridse glasset. Anvend ikke svampe eller andre skarpe, slibende rengøringsting til at rengøre din kogeplade, da disse kan ridse det keramiske glas.

19 Hvis ledningen til strømforsyningen er ødelagt, må den kun erstattes af en kvalificeret tekniker. Anvend ikke din kogeplade med hjælp fra en ekstern timer eller separat fjernbetjeningssystem. Dette apparat er tiltænkt til brug i almindelige husstand og lignende steder såsom personalekøkkener i forretninger, kontorer og andre mindre arbejdsmiljøer. Bortskaffelse Skaf dig ikke af med elektriske apparater som en del af det usorterede kommunale affald. Anvend separate storskraldsfaciliteter eller genbrugsstationer hertil. Kontakt din kommune, såfremt du er i tvivl om mulighederne herfor. Hvis elektroniske apparater bortskaffes på losseplads eller affaldsplads, kan farlige stoffer sive ud i grundvandet og beskadige dette, hvilket kan forårsage helbredsmæssige risici. Når du erstatter gamle apparater med nye, kan du eventuelt forhøre dig hos forhandleren, hvorvidt det er muligt for denne at sørge for bortskaffelse. Service og reparation Har du brug for service eller reparation, kan du kontakte Knau s servicecenter på telefon

Induktionskogeplade Brugervejledning/Installationsvejledning MODEL: KHI604A

Induktionskogeplade Brugervejledning/Installationsvejledning MODEL: KHI604A Induktionskogeplade Brugervejledning/Installationsvejledning MODEL: KHI604A Tillykke med købet af din nye induktionskogeplade. Vi anbefaler, at du bruger noget tid på at læse denne brugervejledning med

Læs mere

KERAMISK KOGEPLADE HN 10062

KERAMISK KOGEPLADE HN 10062 KERAMISK KOGEPLADE HN 10062 BRUGERVEJLEDNING SIKKERHEDSADVARSLER Din sikkerhed er vigtig for os. Læs alle advarsler og anvisninger omhyggeligt, før kogepladen tages i brug. INSTALLATION Fare for elektrisk

Læs mere

INDUKTIONSKOGEPLADE HN 10061

INDUKTIONSKOGEPLADE HN 10061 INDUKTIONSKOGEPLADE HN 10061 BRUGERVEJLEDNING SIKKERHEDSADVARSLER Din sikkerhed er vigtig for os. Læs alle advarsler og anvisninger omhyggeligt, før kogepladen tages i brug. INSTALLATION Fare for elektrisk

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

551 mm. 497 mm. 20 mm. 447 mm. 455 mm. min. 450 mm. 595 mm. 8 mm 600 mm. min 550 mm B X2

551 mm. 497 mm. 20 mm. 447 mm. 455 mm. min. 450 mm. 595 mm. 8 mm 600 mm. min 550 mm B X2 A B C x 2 x 2 90 C 497 mm 551 mm 20 mm 455 mm 447 mm 595 mm min. 450 mm 8 mm 600 mm min 550 mm B X2 A C X2 SIKKERHEDSANVISNINGER Læs disse sikkerhedsanvisninger før apparatet tages i brug. Opbevar dem

Læs mere

Miniovn med kogeplader 30 liter ovn

Miniovn med kogeplader 30 liter ovn Miniovn med kogeplader 30 liter ovn Model nr. TO-30AB-1 Læs grundigt igennem inden ibrugtagning. Vigtige sikkerhedsforanstaltninger Når man bruger elektriske apparater, skal man altid følge almindelige

Læs mere

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST.

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. Model ZB06-25A V I G T I G E S I K K E R H E D S I N F O R M A T I O N E R LÆS EN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIGE SIKKERHEDSREGLER...

Læs mere

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8343 HP8344 DA Brugervejledning a b c d e h g f Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt udbytte af

Læs mere

TERRASSEVARMER 600 W

TERRASSEVARMER 600 W TERRASSEVARMER 600 W ART NR 350145 EAN NR 5709133350451 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG ADVARSLER Terrassevarmeren kan blive varm ved brug. Rør ikke gitteret og hold børn og husdyr på sikker afstand. Denne terrassevarmer

Læs mere

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8346 DA Brugervejledning a b c d e i h g f j k Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt udbytte af

Læs mere

345 mm 20 mm. 482 mm. 595 mm. 595 mm

345 mm 20 mm. 482 mm. 595 mm. 595 mm x2 90 C 345 mm 20 mm 540 mm 95 mm 482 mm 595 mm 89 max 537 mm 572 mm 5,5 mm 10 mm 538 mm 595 mm min 550 mm 600 mm min 550 mm min 560 mm 583 + 2 mm 5 mm min 560 mm = = SIKKERHEDSANVISNINGER Læs disse sikkerhedsanvisninger

Læs mere

TERRASSEVARMER HN Brugervejledning

TERRASSEVARMER HN Brugervejledning TERRASSEVARMER HN 12356 Brugervejledning Læs denne brugervejledning omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen, så du senere kan slå op i den. Pak terrassevarmeren ud og kontroller,

Læs mere

Anvend en MAX 6 A sikring i din emhætte for din egen sikkerheds skyld. Advarsel om fragt og transport Hvis du behov for transport igen

Anvend en MAX 6 A sikring i din emhætte for din egen sikkerheds skyld. Advarsel om fragt og transport Hvis du behov for transport igen 1 4 2 3 *Denne emhætte er produceret for almindelig brug i privat husholdning. *Dette produkt skal installeres af en autoriseret montør. *Produktet skal bruges med en jordet stikkontakt. * Installation

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER

ELEKTRISK TERRASSEVARMER ELEKTRISK TERRASSEVARMER HN 12362 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug, og gem den til senere brug. Pak terrassevarmeren ud og kontroller, at alle dele

Læs mere

Straightener. Register your product and get support at HP8342/00. Brugervejledning

Straightener.   Register your product and get support at HP8342/00. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8342/00 DA Brugervejledning a b c k d e f g h i j Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have

Læs mere

Installations- og brugsanvisning GIT68B GIT78B GIS68XC GIS78XC

Installations- og brugsanvisning GIT68B GIT78B GIS68XC GIS78XC Installations- og brugsanvisning GIT68B GIT78B GIS68XC GIS78XC - automatisk styring af kogepladen - kogestyring - sparer op til 40% energi - bevarer aktivt næringsstoffer, vitaminer og proteiner i maden

Læs mere

VEJLEDNINGSMANUAL. Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug)

VEJLEDNINGSMANUAL. Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug) VEJLEDNINGSMANUAL Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug) 80012324 Tak fordi du købte din nye terrassevarmer. Denne vejledning vil hjælpe dig til, at bruge den korrekt og sikkert. Vi anbefaler at du bruger

Læs mere

KK 302 HL. Betjeningsvejledning... DK

KK 302 HL. Betjeningsvejledning... DK KK 302 HL Betjeningsvejledning... DK 1 Tillykke med din nye glaskeramiske kogeplade Læs hele vejledningen omhyggeligt, før du tager den glaskeramiske kogeplade i brug. Gør dig fortrolig med din nye glaskeramiske

Læs mere

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference.

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. Brugervejledning Kedel Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. 1. Vigtige instruktioner Læs disse instruktioner omhyggeligt, før du bruger apparatet

Læs mere

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W - 1 - ADVARSEL: LÆS DENNE BRUGSVEJLEDNING GRUNDIGT FØR BRUG Ved brug af elektriske apparater er det vigtigt at overholde de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger.

Læs mere

KERAMISK VARMEBLÆSER 1500 W

KERAMISK VARMEBLÆSER 1500 W KERAMISK VARMEBLÆSER 1500 W ART NR 330347 EAN NR 5709133330415 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Varmeblæseren må kun tilsluttes 230V. Opbevares

Læs mere

KERAMISK KOGEPLADE HN 10062

KERAMISK KOGEPLADE HN 10062 KERAMISK KOGEPLADE HN 10062 BRUGERVEJLEDNING SIKKERHEDSADVARSLER Din sikkerhed er vigtig for os. Læs alle advarsler og anvisninger omhyggeligt, før kogepladen tages i brug. INSTALLATION Fare for elektrisk

Læs mere

Brugervejledning. Rørventilator. Artikel: 300115 EAN: 5709133910150

Brugervejledning. Rørventilator. Artikel: 300115 EAN: 5709133910150 Brugervejledning Rørventilator Artikel: 300115 EAN: 5709133910150 Læs venligst manualen grundigt igennem inden brug. Må kun installeres af en autoriseret elinstallatør. Sikkerheds instruktioner ADVARSEL

Læs mere

Brugervejledning. Brødrister. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference.

Brugervejledning. Brødrister. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. Brugervejledning Brødrister Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. 1. Vigtige instruktioner 1. Læs venligst instruktionerne, før du tager apparatet

Læs mere

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug.

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. Brugsanvisning Mælkeskummer 423008 DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. g DANSK DANSK g SIKKERHEDSFORSKRIFTER Læs denne vejledning, da

Læs mere

BRUGS- OG INSTALLATIONSVEJLEDNING INDUKTIONS KOGEPLADE B 24

BRUGS- OG INSTALLATIONSVEJLEDNING INDUKTIONS KOGEPLADE B 24 BRUGS- OG INSTALLATIONSVEJLEDNING INDUKTIONS KOGEPLADE B 24 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Garanti bestemmelser 3 Vigtig information 3 Sikkerhedsregler 3 Tekniske Specifikationer 4 Gryder 5

Læs mere

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING Kontaktgrill Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING For din sikkerheds skyld og for at du kan blive ved med at have glæde af dette produkt, skal du altid læse instruktionsbogen grundigt inden brug. VIGTIGE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Læs mere

Cerafit Fusion pander, sæt med 7 dele

Cerafit Fusion pander, sæt med 7 dele Cerafit Fusion pander, sæt med 7 dele Kære Tvins-kunde Du har lige købt et højkvalitetsprodukt - Cerafit Fusion fra Emerald Green Edition. Aluminium og keramisk materiale er kombineret i en avanceret fabrikationsproces,

Læs mere

TERRASSEVARMER TIL PARASOL 2000 W

TERRASSEVARMER TIL PARASOL 2000 W TERRASSEVARMER TIL PARASOL 2000 W ART NR 350156 EAN NR 5709133911591 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG 1 Pak terrassevarmeren ud og kontroller at alle dele er til stede og at der ikke er nogen dele glemt i emballagen.

Læs mere

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE DU 85446 W DK - Monterings- og brugsanvisning Følg brugsanvisningen nøje. Producenten påtager sit intet ansvar for fejl, skader eller brand, som skyldes manglende

Læs mere

VARMEBLÆSER V~

VARMEBLÆSER V~ VARMEBLÆSER 220-240V~ 50-60Hz 2000W MANUAL HN nr. 13859 Produktet er ikke egnet som primær varmekilde. SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER 1. Læs brugsanvisningen grundigt igennem inden brug. 2. Varmeblæseren må

Læs mere

KERAMISK VARMEBLÆSER TÅRN 1000W / 2000 W

KERAMISK VARMEBLÆSER TÅRN 1000W / 2000 W KERAMISK VARMEBLÆSER TÅRN 1000W / 2000 W ART NR 330350 EAN NR 5709133330316 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Varmeblæseren må kun tilsluttes

Læs mere

DK Brugsanvisning TIMER

DK Brugsanvisning TIMER DK Brugsanvisning TIMER 1 2 ON/OFF 3 CALC 6 4 TIMER 5 7 2 Læs sikkerheds- og brugsanvisningen omhyggeligt igennem før brug Sikkerhedsanvisninger: Sørg for, at strømforsyningen i din husstand svarer til

Læs mere

ELEKTRISK PARASOLVARMER

ELEKTRISK PARASOLVARMER ELEKTRISK PARASOLVARMER HN 12361 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før parasolvarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. Pak parasolvarmeren ud og kontroller, at

Læs mere

VARMEBLÆSER 1000W / 2000 W

VARMEBLÆSER 1000W / 2000 W VARMEBLÆSER 1000W / 2000 W ART NR 330335 EAN NR 5709133330293 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Varmeblæseren må kun tilsluttes 230V. Opbevares

Læs mere

CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK

CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK DA H A G B F E C D 3 SIKKERHED OG OPSÆTNING Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Følg alle sikkerhedsanvisninger for at undgå skader som følge

Læs mere

Elkedel Brugsanvisning

Elkedel Brugsanvisning Tillykke med købet af denne elkedel! Læs venligst brugsanvisningen omhyggeligt, inden elkedelen tages i brug, og gem brugsanvisningen til fremtidig brug. Elkedel Brugsanvisning Model: MK-17S17C Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B BRUGSANVISNING Cavecool Primo Pearl CC160B WWW.CAVECOOL.COM 1 Generelt Læs informationerne i denne brugsanvisning, så De bliver bekendt med deres ny vinkøleskab så hurtigt som muligt og straks benytter

Læs mere

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Wasco affugter Instruktionsbog WASCO 10 Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Indholdsfortegnelse Vær venlig at give dig tid til at læse denne manual omhyggeligt før brug og gem den for fremtidig

Læs mere

Anvend en MAX 6 A sikring i din emhætte for din egen sikkerheds skyld. Advarsel om fragt og transport Hvis du behov for transport igen

Anvend en MAX 6 A sikring i din emhætte for din egen sikkerheds skyld. Advarsel om fragt og transport Hvis du behov for transport igen H610.1151.41.01 10 3 *Denne emhætte er produceret for almindelig brug i privat husholdning. *Dette produkt skal installeres af en autoriseret montør. *Produktet skal bruges med en jordet stikkontakt.

Læs mere

41902021DK.fm Page 20 Wednesday, April 23, 2008 3:02 PM BRUGERVEJLEDNING

41902021DK.fm Page 20 Wednesday, April 23, 2008 3:02 PM BRUGERVEJLEDNING 41902021DK.fm Page 20 Wednesday, April 23, 2008 3:02 PM BRUGERVEJLEDNING INDEN DEN GLASKERAMISKE KOGESEKTION TAGES I BRUG MONTERING ELTILSLUTNING ENERGISPARERÅD OPLYSNINGER OM MILJØHENSYN SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Læs mere

KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING

KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING Generel beskrivelse af køleskabet 1. Topplade 2. Termostat 3. Låg til grønsagsskuffe 4. Justerbar fod 5. Indsats til æg 6. Dørhylde 7. Flaskeholder 8. Flaskehylde Transport

Læs mere

HP8180

HP8180 Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8180 DA Brugervejledning Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt udbytte af den support, som Philips

Læs mere

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W ART NR 330340 EAN NR 5709133330309 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Radiatoren er ikke beregnet til brug

Læs mere

VARMEBLÆSER 230V~ 50Hz 1500W MANUAL HN nr

VARMEBLÆSER 230V~ 50Hz 1500W MANUAL HN nr VARMEBLÆSER 230V~ 50Hz 1500W MANUAL HN nr. 12651 SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER 1. Læs brugsanvisningen grundigt igennem inden brug. 2. Varmeblæseren må kun tilsluttes 230V. 3. Opbevares utilgængeligt for

Læs mere

Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2. Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys

Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2. Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2 Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys Sikkerhedsanvisning: Et alternativ lys skal bæres til hver en tid. Varme: Aluminiumshovedet er designet

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER MED SKÆRM

ELEKTRISK TERRASSEVARMER MED SKÆRM ELEKTRISK TERRASSEVARMER MED SKÆRM Brugervejledning Art nr 350170 EAN code 5709133912000 Læs brugervejledningen omhyggeligt før terrassevarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. Pak

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2100 W

ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2100 W ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2100 W Brugervejledning Art nr 350166 EAN nr 5709133911881 Læs brugervejledningen omhyggeligt før terrassevarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. 1 VIGTIGE

Læs mere

Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108

Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108 Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108 Produktoversigt: 1. Tud 2. Tryk for lukning 3. Låg 4. Knap til åbning af låg 5. Håndtag 6. Niveau MIN / MAX vandstand 7. Base enhed 8. 220V ledning 9. Tænd/Sluk 10.

Læs mere

Din brugermanual VOSS DEM4020 http://da.yourpdfguides.com/dref/949935

Din brugermanual VOSS DEM4020 http://da.yourpdfguides.com/dref/949935 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 1 SIKKERHEDSBEMÆRKNINGER Tillykke med købet af denne ventilator. Produktet har gennemgået omfattende kvalitetssikring, og der er sørget for, at du modtager

Læs mere

Styler. Register your product and get support at HP4681/00. Brugervejledning

Styler.   Register your product and get support at HP4681/00. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome Styler HP4681/00 DA Brugervejledning a h g b c f e d Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt udbytte

Læs mere

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at DA Brugervejledning

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at   DA Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hair Styler HP8650 HP8651 DA Brugervejledning Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt udbytte af den

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vi passer på miljøet

Indholdsfortegnelse. Vi passer på miljøet DK Indholdsfortegnelse Vi passer på miljøet Beskrivelse af varmeskuffen Sikkerhedsanvisninger Montering Indbygning Brug af varmeskuffen Rengøring og vedligehold Vi passer på miljøet De anvendte emballagematerialer

Læs mere

Register your product and get support at HP8350. Brugervejledning

Register your product and get support at   HP8350. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8350 DA Brugervejledning Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt udbytte af den support, som Philips

Læs mere

Brugervejledning KT55T2A217W2

Brugervejledning KT55T2A217W2 Brugervejledning KT55T2A217W2 Læs venligst denne brugervenlighed før brug På grund af produktforbedring, kan det være, at dit køle-/fryseskab ikke er helt i overensstemmelse med denne manual. Generelt:

Læs mere

1 ISMASKINE OXIRIA Sikkerhed og generel beskrivelse VIGTIGE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER Ved brug af elektriske apparater, må der altid tages sikkerhedsforanstaltninger: 1. Læs denne vejledning omhyggeligt,

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2000W

ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2000W ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2000W Brugervejledning Art nr 350162 EAN nr 5709133911867 Læs brugervejledningen omhyggeligt før terrassevarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. VIGTIGE

Læs mere

Dansk Vejledning Sous Vide PC-SV1112

Dansk Vejledning Sous Vide PC-SV1112 Dansk Vejledning Sous Vide PC-SV1112 1. Markering af Max max vandstand 2. Låg 3. Håndtag 4. Motorhus 5. Kontrol panel 6. Display 7. Tang 8. Holder Læs venligst disse instrukser inden brug af produktet

Læs mere

61671 Manual MANUAL og foto og varenr

61671 Manual MANUAL og foto og varenr 61671 Manual MANUAL og foto og varenr Stavblender LACOR 700W H.W.Larsen A/S Slagterboderne 15-21, Kødbyen 1716 København V Telefon: 3324 1122 www.hwl.dk / salg@hwl.dk EN SIMPEL MANUAL MED VIGTIGE INFORMATIONER!

Læs mere

INDBYGNINGSOVN 65DAE40112

INDBYGNINGSOVN 65DAE40112 INDBYGNINGSOVN 65DAE40112 HN 10063 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før ovnen tages i brug. Gem brugervejledningen, så du senere kan slå op i den. SIKKERHEDSADVARSLER OG -ANVISNINGER

Læs mere

NY-20DT 9 RIBBER 2000W MED TIMER

NY-20DT 9 RIBBER 2000W MED TIMER OLIERADIATOR HN nr. 13877 Manual Produktet er ikke egnet som primær varmekilde. NY-20DT 9 RIBBER 2000W MED TIMER SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER 1. Læs brugsanvisningen grundigt igennem inden brug og gem den

Læs mere

Manual til køkkenmaskine KM-910. Køkkenmaskine med mixer og kødkværn

Manual til køkkenmaskine KM-910. Køkkenmaskine med mixer og kødkværn Manual til køkkenmaskine KM-910 Køkkenmaskine med mixer og kødkværn Læs denne manual grundigt inden 1. Plade kødhakker 2. Føder til hakker 3. 5L skål 4. Åbningskontakt 5. Pølseholder 6. Mixer plade 7.

Læs mere

ELECTRIC KNIFE EK 3270

ELECTRIC KNIFE EK 3270 ELECTRIC KNIFE EK 3270. Bruger manual Læs opmærksomt brugervejledningen, før du bruger din elektriske kniv. Opbevar manualen omhyggeligt! DK INSTRUKTIONS MANUAL Dette apparat opfylder alle europæiske sikkerhedsstandarder,

Læs mere

Brugsanvisning. emhætte KD 6210.1 GE emhætte KD 9210.1 GE

Brugsanvisning. emhætte KD 6210.1 GE emhætte KD 9210.1 GE Brugsanvisning emhætte KD 6210.1 GE emhætte KD 9210.1 GE Kære kunde Tillykke med dit valg af emhætte. Vi er sikre på, at denne emhætte fuldt ud vil opfylde dine behov. Sikkerhedsanvisninger For at

Læs mere

CATWALK COLLECTION CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 6280

CATWALK COLLECTION CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 6280 CATWALK COLLECTION CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 6280 DA FI NO SV IT PT NL HU CS SL LT EL BG RU A B C D E F G H I 1 2 3 3 DANSK 05-08 SUOMI 09-12 NORSK 13-16 SVENSKA 17-20 ITALIANO 21-24 PORTUGUÊS 25-28

Læs mere

Babymadsmaskine. Brugsanvisning. Art.nr K1500186-030 www.mydiluo.se Rev. P02, 2015-06-03

Babymadsmaskine. Brugsanvisning. Art.nr K1500186-030 www.mydiluo.se Rev. P02, 2015-06-03 Babymadsmaskine Brugsanvisning Art.nr K1500186-030 www.mydiluo.se Rev. P02, 2015-06-03 INDHOLD VIGTIG INFORMATION 2 HÅNDTERING 4 OVERSIGT OVER MASKINEN 5 FØR BRUG 8 ANVÄNDANDE 8 - Påfyldning af vand 8

Læs mere

GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING

GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING 1 Indhold Indhold 2 General information 2 Garanti bestemmelser 3 Vigtin information vedrørende sikkerhed. 3 Sådan bruges apparatet 4 Rengøring og vedligeholdelse

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX 6310DK-M http://da.yourpdfguides.com/dref/618605

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX 6310DK-M http://da.yourpdfguides.com/dref/618605 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i AEG-ELECTROLUX 6310DK-M i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

ELEKTRISK RADIATOR 1000 W

ELEKTRISK RADIATOR 1000 W ELEKTRISK RADIATOR 1000 W ART NR 330315 EAN NR 5709133330255 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Radiatoren er ikke beregnet til brug udendørs.

Læs mere

Ismaskine BRUGSANVISNING. Model nr V, 50/60Hz Kapacitet: 0,5 liter

Ismaskine BRUGSANVISNING. Model nr V, 50/60Hz Kapacitet: 0,5 liter Ismaskine Model nr. 1664 220-240V, 50/60Hz Kapacitet: 0,5 liter BRUGSANVISNING 1 Vigtige sikkerhedsforanstaltninger. Ved brug af elektriske apparater er det vigtigt at overholde grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger,

Læs mere

CRYSTAL HAIR STYLER»STRAIGHT & CURLS«

CRYSTAL HAIR STYLER»STRAIGHT & CURLS« CRYSTAL HAIR STYLER»STRAIGHT & CURLS«HS 5732 DANSK B C D A E F 3 SIKKERHED Bemærk venligst følgende retningslinjer, når du tager apparatet i brug: 7 Apparatet er kun beregnet til hjemmebrug. 7 Brug aldrig

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

d f f f a1 a2 i j g m k

d f f f a1 a2 i j g m k DA b f d f c f e f a1 a2 a h l i j g m k n o n3 o4 n2 o3 R o2 n1 R Q o1 p Q 1 2 3 4 1 2 5 6 2 3 1 Q Q 7 8 2 4 3 Q 1 9 10 Q DA SIKKERHEDSANVISNINGER Læs disse sikkerhedsanvisninger grundigt, inden apparatet

Læs mere

TERRASSEVARMER 1500 W

TERRASSEVARMER 1500 W TERRASSEVARMER 1500 W ART NR 350141 EAN NR 5709133910518 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG ADVARSLER Terrassevarmeren kan blive varm ved brug. Hold børn og husdyr på sikker afstand.! Denne terrassevarmer er beregnet

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEF607EX

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEF607EX Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEF607EX Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

Brugsanvisning. emhætte KD 9570.0 GE

Brugsanvisning. emhætte KD 9570.0 GE Brugsanvisning emhætte KD 9570.0 GE Kære kunde Tillykke med dit valg af emhætte. Vi er sikre på, at denne emhætte fuldt ud vil opfylde dine behov. Sikkerhedsanvisninger For at sikre maksimal ydeevne

Læs mere

Straightener. Register your product and get support at HP4668/22. Brugervejledning

Straightener.   Register your product and get support at HP4668/22. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4668/22 DA Brugervejledning abc h g f e d i j Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt

Læs mere

Straightener. Register your product and get support at HP8290/00. Brugervejledning

Straightener. Register your product and get support at  HP8290/00. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8290/00 DA Brugervejledning j k Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt udbytte af den

Læs mere

Din brugermanual SAMSUNG MW82Y-S

Din brugermanual SAMSUNG MW82Y-S Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Hairdryer HP8260. Brugervejledning. Register your product and get support at

Hairdryer HP8260. Brugervejledning. Register your product and get support at Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8260 DA Brugervejledning Dansk 1 Indledning Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt udbytte

Læs mere

BRUGSANVISNING. Cavecool Joy Opal - CC06BM

BRUGSANVISNING. Cavecool Joy Opal - CC06BM BRUGSANVISNING Cavecool Joy Opal - CC06BM WWW.CAVECOOL.COM 1 Generelt Læs informationerne i denne brugsanvisning, så De bliver bekendt med deres ny vinkøleskab så hurtigt som muligt og straks benytter

Læs mere

HN 2985 ULTRASONISK RENSER HB2818B BRUGERVEJLEDNING

HN 2985 ULTRASONISK RENSER HB2818B BRUGERVEJLEDNING HN 2985 ULTRASONISK RENSER HB2818B BRUGERVEJLEDNING Sørg for at læse og forstå denne vejledning inden brug af apparatet. Gem denne vejledning til senere reference VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER ADVARSEL

Læs mere

VARMEBLÆSER 9 KW 400 V

VARMEBLÆSER 9 KW 400 V VARMEBLÆSER 9 KW 400 V ART NR 350028 EAN NR 5709133350352 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Brug kun varmeblæseren i henhold til de anvisninger

Læs mere

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656. Brugervejledning

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656 DA Brugervejledning a b c d e f g h c d i j k C 3 3CM 7~10 sec. 7~10 sec. 7~10 sec. 7 7~10 sec. Dansk Tillykke med dit

Læs mere

Kan bruges i ovnen og på alle kogeplader!

Kan bruges i ovnen og på alle kogeplader! 1 gryde lav mad på 6 måder! Grill Bag Sautér Steg Damp Braisér Slip let Cerami-Tech Keramisk coating Jævn opvarmning Passer til alle kogeplader Nem at rengøre Slidstærk og stænkafvisende coating Varmeafvisende

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, Inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

AFFUGTER DH10M. Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug

AFFUGTER DH10M. Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug AFFUGTER DH10M Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug Indhold Brug venligst tid på at læse denne manual igennem og gem den til senere brug. Specifikationer Hvordan den virker Placering

Læs mere

Indhold Indhold... 3 Sikkerhedsforskrifter... 4 Pakkens indhold... 9 Apparatoversigt Før du tager ovn i brug for første gang...

Indhold Indhold... 3 Sikkerhedsforskrifter... 4 Pakkens indhold... 9 Apparatoversigt Før du tager ovn i brug for første gang... Indhold Indhold... 3 Sikkerhedsforskrifter... 4 Om denne vejledning... 4 Symboler og advarsler, der anvendes i denne vejledning... 4 Fare for børn og svagelige personer... 5 Opstilling... 5 Sikker drift...

Læs mere

Wasco Askesuger Best.nr. 1506

Wasco Askesuger Best.nr. 1506 Wasco Askesuger Best.nr. 1506 Modelnavn: MAC173-1200W-20L 1/6 SIKKERHEDSINSTRUKTIONER OG ADVARSLER VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Læs og forstå alle instruktionerne i denne vejledning før brug af askesugeren

Læs mere

Startpakke-small Dansk manual. Startpakke-small-dansk-2015-v01 Side 01

Startpakke-small Dansk manual. Startpakke-small-dansk-2015-v01 Side 01 Startpakke-small Dansk manual Startpakke-small-dansk-2015-v01 Side 01 Denne startpakke indeholder: Væskebeholder m. udskiftelig brænder USB oplader 650mah Batteri Vægoplader 1 x væskebeholder m. udskiftelig

Læs mere

Din brugermanual SAMSUNG MW71E http://da.yourpdfguides.com/dref/785631

Din brugermanual SAMSUNG MW71E http://da.yourpdfguides.com/dref/785631 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i SAMSUNG MW71E i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

AFFUGTER BRUGERMANUAL

AFFUGTER BRUGERMANUAL AFFUGTER BRUGERMANUAL MODEL: 350505 Ean nr: 5709133350338 SIKKERHEDS INFORMATION 1. Læs venligst brugermanualen omhyggeligt igennem inden brug af affugteren og gem derefter manualen. 2. Nedsænk aldrig

Læs mere

VEJLEDNINGSMANUAL. Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug)

VEJLEDNINGSMANUAL. Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug) VEJLEDNINGSMANUAL Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug) 80012320 Tak fordi du købte din nye terrassevarmer. Denne vejledning vil hjælpe dig til bruge den korrekt og sikkert. Vi anbefaler, at du bruger

Læs mere

Sundhed & Sikkerhed og Installationsvejledning

Sundhed & Sikkerhed og Installationsvejledning Sundhed & Sikkerhed og Installationsvejledning NSK Sundheds- og sikkerhedsvejledning 3 Installationsvejledning 6 2 SIKKERHEDSREGLER VIGTIGE OPLYSNINGER, DER SKAL LÆSES OG OVERHOLDES Læs disse sikkerhedsanvisninger

Læs mere

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse BRUGER MANUAL * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse 1 Tak fordi du har valgt vores automatiske pumpestation. Læs venligst denne bruger manual grundigt, inden

Læs mere

STØVSUGER BRUGERVEJLEDNING. HN 9888 Model JCV-7001. Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference.

STØVSUGER BRUGERVEJLEDNING. HN 9888 Model JCV-7001. Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference. STØVSUGER HN 9888 Model JCV-7001 BRUGERVEJLEDNING Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference. Sikkerhedsinstruktioner Når De bruger støvsugeren, skal De altid tage

Læs mere

Hair Styler. Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP4696/22. Brugervejledning

Hair Styler. Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP4696/22. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hair Styler HP4696/22 DA Brugervejledning e g f h i b d c a l m n o p q k j s r Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis

Læs mere

908 Series Bar blender Operation Manual (2) Mélangeur de bar série 908 Manuel d utilisation (4) Mezcladora para bar 908 Manual de operación (6)

908 Series Bar blender Operation Manual (2) Mélangeur de bar série 908 Manuel d utilisation (4) Mezcladora para bar 908 Manual de operación (6) GB FR ES PT IT DE NL DK SE NO GR RU TU BR CN JP KR SA 908 Series Bar blender Operation Manual (2) Mélangeur de bar série 908 Manuel d utilisation (4) Mezcladora para bar 908 Manual de operación (6) Liquidificador

Læs mere

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x SWISSCAVE VINKØLESKAB Brugsanvisning Model: WL440x/450x Distributør i Skandinavien: Wineandbarrels A/S info@wineandbarrels.com Tak fordi du har købt et SWISSCAVE vinkøleskab. Læs og følg venligst alle

Læs mere