Andre dele af ansøgningspakken skal henholdsvis læge og skolelærer/rektor udfylde.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Andre dele af ansøgningspakken skal henholdsvis læge og skolelærer/rektor udfylde."

Transkript

1 Kære udvekslingselev og forældre, På de følgende sider finder I en udførlig vejledning for ansøgningspakken. Vi vil bede om, at I følger vejledningen nøje, så bliver ansøgningen nemlig korrekt, og vi kan dermed hurtigere sende ansøgningspakken videre til værtslandet. Før den færdige ansøgningspakke ligger i værtslandet, kan søgning efter værtsfamilie og skoleplads IKKE påbegyndes. Som det vil fremgå af de følgende sider, skal ansøgningspakken bestå af flere delelementer. Men lad endelig være med at gå i panik over det! Flere af delelementerne tager nemlig kun et par minutter at levere til os. Det gælder f.eks. scan af pas, scan af karakterer, scan af forældres pas, etc. Andre dele af ansøgningspakken skal henholdsvis læge og skolelærer/rektor udfylde. Selve ansøgningsformularen er også nem og hurtig at lave det handler om at oplyse alle personlige data. Den tager kun ca minutter at udfylde Tilbage er så især brevet til værtsfamilien og at udvælge de helt rigtige billeder. Dette skal du bruge noget tid på, for det er på baggrund af dette, man i værtslandet kan få en fornemmelse af, hvem du er. Når I bryder arbejdet ned i sådanne delelementer, så er det meget nemmere at overskue Husk at læse det hele grundigt igennem og at underskrive alle de steder, hvor det er påkrævet. Rigtig god fornøjelse!

2 HIGH SCHOOL ANSØGNINGSPAKKE Argentina Din ansøgningspakke skal bestå af alle nedenstående punkter: EDUQuality Application form - formular udfyldes online Student s letter to host family skrevet i Word Letter of recommendation skal skrives af din skoleinspektør eller en lærer - gerne spansklærer Certificate of Health skal udfyldes og underskrives af din læge og underskrives af dig og dine forældre hvis I ikke vil følge vaccinationsanvisning Venia de viaje (Rejsetilladelse) skal udfyldes og underskrives af dine forældre foran en notar. Academic Record (Transcripts of grades), oversættelse af de sidste 3 karaktergivninger: formular hentes via link oplyst i mail Lærerreferencer - 2 stk. formular hentes via læink oplyst i mail 2 billeder af dig sammen med din familie 1 stk. digitalt farvebillede i jpg format. Du skal smile så man kan se dine tænder Kopi af dine seneste 3 karaktergivninger Kopi af alle sider i dit pas. Dit pas skal minimum være gyldigt 6 måneder efter dit ophold slutter opi af fotosiden i dine forældres pas Kopi af din dåbs-/fødselsattest Kopi af dit vaccinationskort På de følgende sider får du vejledning til nogle af punkterne og oversigt over specifikke krav til din ansøgning

3 Udfyldelse af EDUQuality Application form se eksempel nedenfor Her skal du skrive dine personlige oplysninger. Svar ja eller nej til hvert eneste af disse spørgsmål og skrive uddybende i de tilfælde du svarer ja. Her skal du komme med oplysninger om dine forældre. Angiv her oplysninger om dine søskende, såfremt du har nogle. Har skal du give oplysninger om din skole og karakterer. GPA står for grade point average og er dit karaktergennemsnit.

4 Udfyldelse af EDUQuality Application form - fortsat Angiv her hvilket program du ønsker at tage på og startmåned. Tilvalg til dit ophold i Argentina, du kan tilvælge et intensivt sprogkursus i starten af dit ophold og om du ønsker en tosproget skole. Yderligere information om dig selv, herunder sport du dyrker, sprog, rejser og interesser. Her skal du skrive hvilken religion du praktiserer og angive om du er aktiv eller ej. Skriv her hvorfor du ønsker at være udvekslingsstudent. Angiv her om du kender nogen der bor i Argentina. Du skal underskrive din ansøgning her.

5 Udfyldelse af EDUQuality Application form Underskrift af Program rules Du og dine forældre skal læse og forstå de programregler du er underlagt, som du finder på disse sider. Du og en af dine forældre skal underskrive nederst på side 3.

6 Udfyldelse af student letter Brevet skal fylde to A-4 sider med tekst på engelsk, hvis du kan skrive det på spansk må du meget gerne. Hvis du ikke kan skrive hele brevet på spansk, så lav en kort intro og skift til engelsk. Husk at brevet skal underskrives i hånden. - Du må IKKE oplyse dit efternavn, adresse, telefonnumre, adresse, eller andet som kan identificere dig - Du må IKKE oplyse navnet på den skole du går på - Du må IKKE oplyse efternavn på dine forældre, søskende, m.m. - Du må IKKE skrive dato på brevet, der indikerer, hvornår det er skrevet Du skal indlede brevet med: Dear host family / Estimada familia eller Querida familia eller lignede Fortæl om flg. i brevet: Dig selv og mere om dine interesser, din familie og evt. husdyr og hvilke pligter du har hjemme Hvornår møder du i skole, hvilke fag har du Hvordan er den perfekte dag med skole, m.m., hvad er dine fremtidsdrømme Hvorfor skal en værtsfamilie vælge netop dig Pas på med at lyde pralende ved evt. opremsning af ferierejser eller dine vaner. Nævn ikke for mange ferierejser, da familier kan frygte, at de ikke kan tilfredsstille dig på det punkt, og derfor ikke vælger dig. Lad være med at skrive om noget du ikke kan lide. Det virker negativt. Skriv i stedet positivt og med entusiasme. Lad være med at skrive noget, som kan opfattes som krav fra din side. Du afslutter dit brev med at takke familien for at overveje dig som Exchange student og skriver enten: Kind regards, Best regards, With love, Coordiales saludos, Atentamente, Saluda calidamente eller lignende. Du skriver dit fornavn nederst & underskriver kun med dit fornavn. Vi vil gerne læse dit brev igennem inden du uploader det for at sikre, at det er optimalt. Vi forbeholder os ret til at redigere i dit brev for at det er optimalt i forhold til den argentinske kultur.

7 Letter of recommendation Anbefalingen skal være på en A-4 side og skrevet på engelsk eller spansk af din skoleinspektør eller lærer gerne spansklærer hvis du har en sådan Anbefalingen skal indeholde en beskrivelse af dig som elev og hvorfor at din lærer/inspektør anbefaler dig til dette program. Anbefalingen underskrives af skoleinspektør eller lærer og stemples med skolens stempel. Anbefalingen indledes med: To whom it may concern, Anbefalingen bør indeholde flg.: Elevens evner, herunder personlighed, aktivitet i undervisning, relationer til andre elever og lærere. Oplysning om hvordan det er at have eleven i undervisningen Oplysning om hvad eleven bidrager med i klassen. Lad være med at skrive om noget eleven ikke er god til, men fokuser på det, eleven er god til.

8 LÆRER REFERENCE 2 af dine lærere engesk/spansk lærer og klasselærer skal hver udfylde en formular med deres personlige vurdering af dig Du kan på forhånd udfylde formularen online med dit navn, adresse og fødselsdato inden du printer den og giver den til dine lærere. 2 af dine lærere bedes om at: Give en generel vurdering ved at krydse af i alle felterne 1-6 Under hver vurdering skal lærerne skrive en uddybende kommentar. Det virker ikke positivt hvis de ikke uddyber. Her skriver lærer sit navn, telefonnummer, navn på skole, skolens adresse og skal også huske at underskrive

9 Udfyldelse af Certificate of health (skal udfyldes af din læge) Din læge skal udfylde hele certificate of health i hånden, hvorfor du skal printe den ud og tage med til lægen når du skal derop til dit lægetjek.

10 Udfyldelse af Certificate of health - fortsat Din læge skal udfylde hele certificate of health i hånden, hvorfor du skal printe den ud og tage med til lægen når du skal derop til dit lægetjek. Det er vigtigt at dine vaccinationer her stemmer overens med dine vaccinationskort. Her skal du og dine forældre underskrive, hvis du ikke får de anbefalede vaccinationer, hvorved I anerkender at den beslutning i så tilfælde er jeres eget ansvar Din læge skal kun udfylde dette felt hvis denne IKKE kan anbefale at du tager til Argentina Lægens underskrift, stempel samt adresse.

11 Kopi af dit pas Til ansøgningen skal vi bruge kopi af alle sider i dit pas det er ikke mindre end 32 sider Det er et krav fra de argentinske myndigheder. De vil se efter diverse stempler du måtte have efter besøg i andre lande. Sådanne stempler sættes altid ind tilfældige steder hvorfor kopi af alle sider er den eneste måde de kan kontrollere det på.

12 Venia de viaje skal underskrives foran notar (engelsk oversættelse står ved hvert ord/sætning) I kan henvende jer hos en hvillen som helst byret og underskrive foran en notar. Man behøver ikke bestille tid. Man skal blot huske at medbringe pas så det kan bevises at dem der skriver under også er de rigtige personer. I kan læse mere om det her: Det koster kr. 300,- med en notarpåtegning Den udfyldte og underskrevne formular sender vi efterfølgende til vores partner i Argentia. De skal henvende sig på immigrationskontoret og fremvise den notarbevidnede formular samt forsikringspolice som MyEducation vil sende med. Når immigrationskontoret siger OK kan din visumansøgning begynde. Husk også at anføre dato når forældre underskriver hos notar

13 EDUQuality Application form Student s letter to host family Letter of recommendation Certificate of Health EDUQuality High School Program Rules Venia de viaje (Rejsetilladelse) Academic Record (Transcripts of grades), oversættelse af dine sidste 3 karaktergivninger Lærerreferencer 2 stk. 2 billeder af dig sammen med din familie 1 stk. digitalt portrætfoto af dig i farver og i jpg format. Du skal smile så man kan se dine tænder Kopi af dine seneste 3 karaktergivninger Kopi af alle sider i dit pas. Dit pas skal minimum være gyldigt 6 måneder efter dit ophold slutter Kopi af fotosiden i dine forældres pas Kopi af din dåbs-/fødselsattest Kopi af dit vaccinationskort CHECKLISTE ANSØGNINGSPAKKE ARGENTINA Alle ovenstående emner uploades til MyEducation elevportal via det oplyste link. Husk at klikke DONE i de respektive røde felter når du har uploaded. HUSK at vi skal modtage ansøgningsformular & Venia De Viaja med alm. post NB! Hvis dit pas ikke er gyldigt 6 mdr. efter dit ophold, så upload en kopi af nuværende pas og send os senere en kopi af dit nye pas

Andre dele af ansøgningspakken skal henholdsvis læge og 2 skolelærere udfylde.

Andre dele af ansøgningspakken skal henholdsvis læge og 2 skolelærere udfylde. Kære udvekslingselev og forældre, På de følgende sider finder I en udførlig vejledning for ansøgningspakken. Vi vil bede om, at I følger vejledningen nøje, så bliver ansøgningen nemlig korrekt, og vi kan

Læs mere

Andre dele af ansøgningspakken skal henholdsvis læge og 2 skolelærere udfylde.

Andre dele af ansøgningspakken skal henholdsvis læge og 2 skolelærere udfylde. Kære udvekslingselev og forældre, På de følgende sider finder I en udførlig vejledning for ansøgningspakken. Vi vil bede om,at I følger vejledningen nøje, så bliver ansøgningen nemlig korrekt, og vi kan

Læs mere

Andre dele af ansøgningspakken skal henholdsvis læge og 2 skolelærere udfylde.

Andre dele af ansøgningspakken skal henholdsvis læge og 2 skolelærere udfylde. Kære udvekslingselev og forældre, På de følgende sider finder I en udførlig vejledning for ansøgningspakken. Vi vil bede om, at I følger vejledningen nøje, så bliver ansøgningen nemlig korrekt, og vi kan

Læs mere

Andre dele af ansøgningspakken skal henholdsvis læge og 2 skolelærere udfylde.

Andre dele af ansøgningspakken skal henholdsvis læge og 2 skolelærere udfylde. Kære udvekslingselev og forældre, På de følgende sider finder I en udførlig vejledning for ansøgningspakken. Vi vil bede om,at I følger vejledningen nøje, så bliver ansøgningen nemlig korrekt, og vi kan

Læs mere

Andre dele af ansøgningspakken skal henholdsvis læge og 2 skolelærere udfylde.

Andre dele af ansøgningspakken skal henholdsvis læge og 2 skolelærere udfylde. Kære udvekslingselev og forældre, På de følgende sider finder I en udførlig vejledning for ansøgningspakken. Vi vil bede om,at I følger vejledningen nøje, så bliver ansøgningen nemlig korrekt, og vi kan

Læs mere

Vejledning til ansøger om udarbejdelse af endelig ansøgning

Vejledning til ansøger om udarbejdelse af endelig ansøgning Vejledning til ansøger om udarbejdelse af endelig ansøgning Når du er blevet tildelt en Rotary sponsor klub, og klubben har godkendt dig som ansøger på baggrund af foreløbig ansøgning, kan counsellor markere

Læs mere

Behold selv dette dokument så ved du altid hvor du står i processen og hvad næste skridt er

Behold selv dette dokument så ved du altid hvor du står i processen og hvad næste skridt er Rejsekontoret FERIEVÆRTENS A B C Südergraben 36 24937 Flensburg Postboks 389 6330 Padborg Tlf. +49 (0) 461 5047 400 eller 401 info@feriebarn.dk Behold selv dette dokument så ved du altid hvor du står i

Læs mere

Visumansøgninger fra Temarejsers kunder vil blive håndteret af Visumservice ApS.

Visumansøgninger fra Temarejsers kunder vil blive håndteret af Visumservice ApS. Visumservice ApS Postboks 815 2100 København Ø VEDRØRENDE VISUM TIL INDIEN Vi håber, at du glæder dig til den spændende rejse, du har bestilt. Visumansøgninger fra Temarejsers kunder vil blive håndteret

Læs mere

Behold selv dette dokument så ved du altid hvor du står i processen og hvad næste skridt er

Behold selv dette dokument så ved du altid hvor du står i processen og hvad næste skridt er Rejsekontoret FERIEVÆRTENS A B C Südergraben 36 24937 Flensburg Postboks 389 6330 Padborg Tlf. +49 (0) 461 5047 400 eller 401 info@feriebarn.dk Behold selv dette dokument så ved du altid hvor du står i

Læs mere

HUSK AT DU IKKE MÅ BRUGE Æ, Ø og Å i ansøgningen. Brug i stedet for AE, OE og AA

HUSK AT DU IKKE MÅ BRUGE Æ, Ø og Å i ansøgningen. Brug i stedet for AE, OE og AA For at søge om at komme til USA gennem OHIO, skal du sende en mail til mcs@t2f.dk for at få et link til deres online ansøgningsskema. Inden du går i gang med at udfylde ansøgningsskemaet, skal du have

Læs mere

Vejlederens opgaver. Brugervejledning Optagelse.dk

Vejlederens opgaver. Brugervejledning Optagelse.dk Vejlederens opgaver Brugervejledning Optagelse.dk Vejlederens opgaver Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Ulrik Sølgaard-Nielsen Styrelsen for It og Læring Styrelsen for It og Læring, 08.12.2015 Indhold

Læs mere

GL2_da_ Ansøgning om opholdstilladelse i Grønland som medfølgende familiemedlem

GL2_da_ Ansøgning om opholdstilladelse i Grønland som medfølgende familiemedlem Ansøgningsskema GL2_da_031016 Ansøgning om opholdstilladelse i Grønland som medfølgende familiemedlem Hvad kan dette skema bruges til? Du kan bruge dette skema til at ansøge om opholdstilladelse i Grønland,

Læs mere

Vejledning for elever i 9. og 10.klasse. Brugervejledning til Optagelse.dk

Vejledning for elever i 9. og 10.klasse. Brugervejledning til Optagelse.dk Vejledning for elever i 9. og 10.klasse Brugervejledning til Optagelse.dk Vejledning for elever i 9. og 10.klasse Brugervejledning til Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen Styrelsen for It og Læring

Læs mere

Status på igangværende projekt

Status på igangværende projekt Status på igangværende projekt Dette skema er til brug for status på igangværende projekter, som har modtaget en bevilling fra en af de 6 praksisfonde. Projekt i skemaet dækker også uddannelse. Hvis den

Læs mere

Vejledning til indmeldelse af ordblinde for skoler og institutioner

Vejledning til indmeldelse af ordblinde for skoler og institutioner Vejledning til indmeldelse af ordblinde for skoler og institutioner Indhold 1. Introduktion... 2 2. Hvem kan benytte indmeldelsesportalen?... 2 3. Sådan opretter du dig på indmeldelsesportalen... 2 1.

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende den fællesregionale pulje til forskning i forebyggelse

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende den fællesregionale pulje til forskning i forebyggelse Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende den fællesregionale pulje til forskning i forebyggelse Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan

Læs mere

Ansøgningsskema FO2_da_031016

Ansøgningsskema FO2_da_031016 Ansøgningsskema FO2_da_031016 Ansøgning om opholdstilladelse på Færøerne som medfølgende familiemedlem Hvad kan dette skema bruges til? Du kan bruge dette skema til at ansøge om opholdstilladelse på Færøerne,

Læs mere

VEJLEDNING FOR ANSØGERE TIL VIDENSKABELIGE STILLINGER VED AARHUS UNIVERSITET, HEALTH

VEJLEDNING FOR ANSØGERE TIL VIDENSKABELIGE STILLINGER VED AARHUS UNIVERSITET, HEALTH VEJLEDNING FOR ANSØGERE TIL VIDENSKABELIGE STILLINGER VED AARHUS UNIVERSITET, HEALTH Udarbejdet af Fakultetsledelsen, Health gældende fra 15. september 2018 Revideret 15. september 2018 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Vælg skema FA10, når din ægtefælle eller samlever søger om at komme til Danmark.

Vælg skema FA10, når din ægtefælle eller samlever søger om at komme til Danmark. 25. november 2015 Familiesammenføring til syriske flygtninge i Danmark - sådan bidrager du til en hurtigere sagsbehandling I denne vejledning har vi samlet en række gode råd og forklaringer på, hvorledes

Læs mere

Ansøgning om anerkendelse af udenlandske erhvervsmæssige kvalifikationer

Ansøgning om anerkendelse af udenlandske erhvervsmæssige kvalifikationer Ansøgning om anerkendelse af udenlandske erhvervsmæssige kvalifikationer som psykolog Hjælp til at udfylde blanketten: Se vejledningen på side 6. Husk at skrive tydeligt og brug latinske bogstaver (ABCD

Læs mere

Brugervejledning. Optagelse.dk. Afhentning af ansøgninger for ungdomsuddannelser og skoler med 10. klasse

Brugervejledning. Optagelse.dk. Afhentning af ansøgninger for ungdomsuddannelser og skoler med 10. klasse Brugervejledning Optagelse.dk Afhentning af ansøgninger for ungdomsuddannelser og skoler med 10. klasse 27. marts 2012 1 INDLEDNING... 4 1.1 MÅLGRUPPE... 4 1.2 VEDR. OPTAGELSE.DK 2012... 4 1.2.1 Ansøgningsfrister...

Læs mere

UDVEKSLINGSELEV I NOVEMBER UGERNE 45 TIL 47

UDVEKSLINGSELEV I NOVEMBER UGERNE 45 TIL 47 Südergraben 36 24937 Flensburg Postboks 389 6330 Padborg info@feriebarn.dk Union Bank Flensborg Kontonr.: 12599 BLZ: 21520100 UDVEKSLINGSELEV I NOVEMBER UGERNE 45 TIL 47 Kære familie Mødet med Sydslesvig

Læs mere

Vejledning til indmeldelse af ordblinde for skoler og institutioner

Vejledning til indmeldelse af ordblinde for skoler og institutioner Vejledning til indmeldelse af ordblinde for skoler og institutioner Indhold 1. Introduktion... 2 2. Hvem kan benytte indmeldelsesportalen?... 2 3. Sådan opretter du dig på indmeldelsesportalen... 2 1.

Læs mere

Vælg skema FA10, når din ægtefælle eller samlever søger om at komme til Danmark.

Vælg skema FA10, når din ægtefælle eller samlever søger om at komme til Danmark. 25. november 2015 Familiesammenføring til flygtninge i Danmark - sådan bidrager du til en hurtigere sagsbehandling I denne vejledning har vi samlet en række gode råd og forklaringer på, hvorledes du som

Læs mere

ANSØGNING SOM KOSTELEV TIL GRUNDSKOLEN

ANSØGNING SOM KOSTELEV TIL GRUNDSKOLEN OM ELEVEN Der ansøges om optagelse som kostelev i: klasse til august Fulde navn: Kommunenavn: Nuværende skole: Vær opmærksom på, at det er elevens folkeregisteradresse og kommune, der skal anføres her.

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes til

Læs mere

Ud af skolen og videre i uddannelsessystemet hvad skal jeg gøre?

Ud af skolen og videre i uddannelsessystemet hvad skal jeg gøre? 1 Ud af skolen 2014 Ud af skolen og videre i uddannelsessystemet hvad skal jeg gøre? Der er to ting, du skal udfylde, og som begge sendes til den skole, du ønsker at begynde på efter sommerferien. Det

Læs mere

UDVEKSLINGSELEV I NOVEMBER UGERNE 45 TIL 47

UDVEKSLINGSELEV I NOVEMBER UGERNE 45 TIL 47 Südergraben 36 24937 Flensburg Postboks 389 6330 Padborg info@feriebarn.dk Union Bank Flensborg Kontonr.: 12599 BLZ: 21520100 UDVEKSLINGSELEV I NOVEMBER UGERNE 45 TIL 47 Kære sydslesvigske familie Tak

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende forskningsprojekter i personcentreret almen medicin

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende forskningsprojekter i personcentreret almen medicin Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende forskningsprojekter i personcentreret almen medicin Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes

Læs mere

Vejledning for ansøgere, der har forladt grundskolen. Brugervejledning til Optagelse.dk

Vejledning for ansøgere, der har forladt grundskolen. Brugervejledning til Optagelse.dk Vejledning for ansøgere, der har forladt grundskolen Brugervejledning til Optagelse.dk Vejledning for ansøgere, der har forladt grundskolen Brugervejledning til Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen

Læs mere

ANSØGNING SOM KOSTELEV TIL GYMNASIET

ANSØGNING SOM KOSTELEV TIL GYMNASIET OM ELEVEN Der ansøges om optagelse som kostelev i: klasse til august Fulde navn: Kommunenavn: Nuværende skole: Vær opmærksom på, at det er elevens folkeregisteradresse og kommune, der skal anføres her.

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes til

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Ofte stillede spørgsmål Hvor kan jeg komme hen på Research Exchange?... 2 Hvornår kan jeg komme af sted på Research Exchange?... 2 Hvem kan tage af sted?... 2 Skal man være medlem af IMCC for at kunne

Læs mere

Elektronisk signering manual 1.3

Elektronisk signering manual 1.3 Estatetool ApS support@systembolig.dk +45 70 20 11 90 ELEKTRONISK SIGNERING Elektronisk signering manual 1.3 Hvem har min. adgang til at styre denne funktion: Projektadmin Hvem har min. adgang til at benytte

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål vedr. IMCC Research Exchange

Ofte stillede spørgsmål vedr. IMCC Research Exchange Ofte stillede spørgsmål vedr. IMCC Research Exchange Indholdsfortegnelse Hvor kan jeg komme hen på Research Exchange?... 3 Hvornår kan man komme af sted?... 3 Hvad er?... 3 EC (Exchange Conditions)...

Læs mere

Vejledning. - til redigering af Jeres visitkort, kontaktoplysninger og kontaktpersoner

Vejledning. - til redigering af Jeres visitkort, kontaktoplysninger og kontaktpersoner Vejledning - til redigering af Jeres visitkort, kontaktoplysninger og kontaktpersoner Indhold 1.0 Foreningens visitkort... 2 1.1 Rediger oplysninger... 3 1.2 Kontaktpersoner... 9 1.2.1 Opret ny eller flere

Læs mere

Indhold. Pre-Placed eller Self-Placed. Ansøgningsfrister

Indhold. Pre-Placed eller Self-Placed. Ansøgningsfrister Trainee - Intern Indhold Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Introduktion Pre-Placed eller Self-Placed Trainee Intern Priser Ansøgning Ansøgningsfrister Overblik Om MyEducation

Læs mere

Vejledning for elever i 9. og 10.klasse. Brugervejledning til Optagelse.dk

Vejledning for elever i 9. og 10.klasse. Brugervejledning til Optagelse.dk Vejledning for elever i 9. og 10.klasse Brugervejledning til Optagelse.dk Vejledning for elever i 9. og 10.klasse Brugervejledning til Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen, Ulrik Sølgaard-Nielsen

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter Fonden for faglig udvikling i speciallægepraksis

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter Fonden for faglig udvikling i speciallægepraksis Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter Fonden for faglig udvikling i speciallægepraksis Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 9

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse Koster det noget at oprette sig som bruger på schaeferhvalpe?... 2 Hvordan opretter jeg mig som bruger på schaeferhvalpe?... 2 Hvordan ændre jeg mit kodeord.... 3 Hvad hvis jeg har

Læs mere

Vejledning til indsendelse af artikler via Manuscript Central

Vejledning til indsendelse af artikler via Manuscript Central Vejledning til indsendelse af artikler via Manuscript Central Adgang til Manuscript Central o Login o Har du glemt dit password? o Velkomstsiden o Din forfatterside (Author Dashboard) Krav til manuskriptet

Læs mere

Ansøgeren klikker på søg videregående uddannelse

Ansøgeren klikker på søg videregående uddannelse 1 Ansøgeren klikker på søg videregående uddannelse 2 Forsiden af KOT ansøgersiden. Her har ansøgeren de fire muligheder 1. Ansøg med login. Ansøgeren kan logge på med sit NemID og udfylde og sende sin

Læs mere

Ansøgervejledning for elever i grundskolen. Brugervejledning til Optagelse.dk

Ansøgervejledning for elever i grundskolen. Brugervejledning til Optagelse.dk Ansøgervejledning for elever i grundskolen Brugervejledning til Optagelse.dk Ansøgervejledning for elever i grundskolen Brugervejledning til Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen, Kurt Nikolajsen

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Koster det noget at oprette sig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan opretter jeg mig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan ændre jeg mit kodeord.... 3 Hvad hvis jeg har glemt mit

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter (Regioner)

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter (Regioner) Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter (Regioner) Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan

Læs mere

Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv

Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv Ansøgninger indsendes via et elektronisk ansøgningsskema, som findes på www.friluftsrådet.dk/tilskud. Dér kan du også læse om, hvad

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes til fonden. Er et ansøgningsskema

Læs mere

Vejledning til at udfylde del 2 af ST1 ansøgning

Vejledning til at udfylde del 2 af ST1 ansøgning Vejledning til at udfylde del 2 af ST1 ansøgning Denne vejledning er tilegnet counsellors, der sidder med studenten og skal have udfyldt online ST1 ansøgningen. Forud er studenten oprettet hos SIRI og

Læs mere

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten Indholdsfortegnelse Overordnet beskrivelse af programmets funktioner... 2 Log på... 2 Manuel oprettelse af elev.... 3 Optagelse af elever... 3 1 Gruppering og sortering af elever... 3 2 Udvælg aspiranter...

Læs mere

TILMELDING TIL FERIEVÆRTER I DK

TILMELDING TIL FERIEVÆRTER I DK Rejsekontoret TILMELDING TIL FERIEVÆRTER I DK Sommerferierejserne 2017 Nye feriebørn Navn: Südergraben 36 24937 Flensburg Postboks 389 6330 Padborg Tlf. +49 (0) 461 5047 400/401 info@feriebarn.dk Født:

Læs mere

Protection Program. Rotary Youth Exchange Distrikt 1470

Protection Program. Rotary Youth Exchange Distrikt 1470 Protection Program Rotary Youth Exchange Distrikt 1470 Distrikt Protection Officer (DPO) Bodil Fogh Hansen Tel. +45 2228 8894 Skype: bodilfh.dk Opdateret: marts 2019 På www.1470.dk findes alle skabeloner,

Læs mere

Distrikt 1470 Værd at vide. Revideret 18. oktober 2018

Distrikt 1470 Værd at vide. Revideret 18. oktober 2018 Distrikt 1470 Værd at vide Revideret 18. oktober 2018 Indholdsfortegnelse 1. Lidt om ungdomsudveksling i Rotary... 3 1.1. Rotary i Danmark... 3 1.2. Distriktet... 3 1.3. Kommunikation med distriktet...

Læs mere

Ansøgning til den pædagogiske assistentuddannelse

Ansøgning til den pædagogiske assistentuddannelse (Når du udfylder skemaet kan du bruge TAB tasten til at springe til næste felt.) Ansøgning til den pædagogiske assistentuddannelse 1: Personlige data Navn: Personnummer: Adresse: Er du dansk statsborger?

Læs mere

vejledning sådan ARBejdeR du i ebg s RAppoRTvæRKTøj

vejledning sådan ARBejdeR du i ebg s RAppoRTvæRKTøj vejledning sådan arbejder du i ebg s rapportværktøj Vejledning for 2013/2014 Sådan arbejder du i EBG's rapportværktøj www.business-games.dk Indholdsfortegnelse: Forord... 2 Login... 2 Rapportværktøjet...

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter (Regioner)

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter (Regioner) Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter (Regioner) Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes

Læs mere

Simon Elgaard Sørensen, 8. december 2010

Simon Elgaard Sørensen, 8. december 2010 Automat-guide Simon Elgaard Sørensen, 8. december 2010 Indhold Automat-guide... 1 1 Indledning... 3 2 Automat interfacet... 3 3 Det findes i Automat... 3 3.1 Hovedmenuen... 3 4 Brugerhåndtering... 3 4.1

Læs mere

GUIDE TIL OPRETTELSE AF SIDER OG INDHOLD I UMBRACO ADMIN

GUIDE TIL OPRETTELSE AF SIDER OG INDHOLD I UMBRACO ADMIN GUIDE TIL OPRETTELSE AF SIDER OG INDHOLD I UMBRACO ADMIN DANSKE BEDEMÆND september 2014 v.1.4 1 P a g e INDHOLDSFORTEGNELSE Adgang... 3 Overblik... 3 Sortering af ordrer... 3 Status... 4 Afventer fuldmagt...

Læs mere

Brugervejledning. Optagelse.dk Vejledning til forældre til elever i grundskolen

Brugervejledning. Optagelse.dk Vejledning til forældre til elever i grundskolen Brugervejledning Optagelse.dk Vejledning til forældre til elever i grundskolen 15. februar 2012 1 INDLEDNING... 4 1.1 MÅLGRUPPE... 4 1.2 BEMÆRKNINGSFELT... 4 2 UDDANNELSESPLANEN FOR FORÆLDRE... 5 2.1

Læs mere

Ansøgning om anerkendelse af udenlandske erhvervsmæssige kvalifikationer

Ansøgning om anerkendelse af udenlandske erhvervsmæssige kvalifikationer Ansøgning om anerkendelse af udenlandske erhvervsmæssige kvalifikationer som psykolog Hjælp til at udfylde blanketten: Se vejledningen på side 6. Husk at skrive tydeligt og brug latinske bogstaver (ABCD

Læs mere

Brugervejledning Brugervejledning Opret et event. 10 Steps. Sådan slår du et event op på. eventplatformen.dk. Eventplatformen.dk

Brugervejledning Brugervejledning Opret et event. 10 Steps. Sådan slår du et event op på. eventplatformen.dk. Eventplatformen.dk Brugervejledning 10 Steps Sådan slår du et event op på eventplatformen.dk 1 Eventplatformen.dk Contents Partnerevents 2 1. Log in på eventplatformen 3 2. Udfyld din brugerprofil 3 3. Opret nyt event 4

Læs mere

Ud af skolen og videre i uddannelsessystemet hvad skal jeg gøre?

Ud af skolen og videre i uddannelsessystemet hvad skal jeg gøre? 1 Ud af skolen 2017 Ud af skolen og videre i uddannelsessystemet hvad skal jeg gøre? Der er to ting, du skal udfylde, og som begge sendes til den skole, du ønsker at begynde på efter sommerferien. Det

Læs mere

Kom godt igang med OpenMeetings

Kom godt igang med OpenMeetings Kom godt igang med OpenMeetings Kom godt igang med OpenMeetings Side 2 Indholdsfortegnelse 1. Log på / Registrer dig... 3 1.1 Find Forsvarets Elektroniske Skole på internettet... 3 1.2 Login skærmen...

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af online ansøgningsskema. San Diego State University Semester at SDSU

Vejledning til udfyldelse af online ansøgningsskema. San Diego State University Semester at SDSU Vejledning til udfyldelse af online ansøgningsskema San Diego State University Semester at SDSU 1 Find ansøgningsskema på: http://alisdsuedu/pages/ali/programmatrixaspx Scroll ned til rubrikken: University

Læs mere

Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere

Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere Version 1.05 juli 2010 1 Velkommen til Tilskudsportalen Energistyrelsens tilskudsportal giver mulighed for oprettelse af en elektronisk ansøgning

Læs mere

Brugervejledning. EDI for FP-attester og journaloplysninger

Brugervejledning. EDI for FP-attester og journaloplysninger Brugervejledning EDI for FP-attester og journaloplysninger Brugervejledning til brugere af EDI FP-attester Denne brugervejledning beskriver EDI FP-attester. Se også en detaljeret beskrivelse af de enkelte

Læs mere

Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at:

Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at: Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at: - rette i stamdata og tilføje medarbejdere til institutionens/dagplejegruppens side - tilmelde medarbejdere til kurser

Læs mere

Det er nu muligt at oprette dit supportspørgsmål on-line på www.jmaforum.dk. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse.

Det er nu muligt at oprette dit supportspørgsmål on-line på www.jmaforum.dk. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse. JMA on-line support Vi arbejder hele tiden på at forbedre dine muligheder for at få den bedste supporthjælp og gøre den så tilgængelig for dig som muligt. Det er nu muligt at oprette dit supportspørgsmål

Læs mere

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til SMVdanmarks online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

PÆDAGOGISK ASSISTENTUDDANNELSE (PAU) 2: Personlige data (felter markeret med * indsættes automatisk nederst på siden ved udskrift) *Navn:

PÆDAGOGISK ASSISTENTUDDANNELSE (PAU) 2: Personlige data (felter markeret med * indsættes automatisk nederst på siden ved udskrift) *Navn: 20-11-2012 (Når du udfylder skemaet kan du bruge TAB tasten til at springe til næste felt.) 1: Ansøgning til Social - og sundhedsuddannelserne PÆDAGOGISK ASSISTENTUDDANNELSE (PAU) 2: Personlige data (felter

Læs mere

Her er en lille vejledning, som viser dig, hvordan de gode historier kommer fra folks hoveder, gennem din mikrofon og ind på www.dr.dk/historier.

Her er en lille vejledning, som viser dig, hvordan de gode historier kommer fra folks hoveder, gennem din mikrofon og ind på www.dr.dk/historier. Til ambassadørerne Her er en lille vejledning, som viser dig, hvordan de gode historier kommer fra folks hoveder, gennem din mikrofon og ind på www.dr.dk/historier. Intro: Når folk dukker op ved dit arrangement,

Læs mere

Ud af skolen og videre i uddannelsessystemet hvad skal jeg gøre?

Ud af skolen og videre i uddannelsessystemet hvad skal jeg gøre? 1 Ud af skolen 2015 Ud af skolen og videre i uddannelsessystemet hvad skal jeg gøre? Der er to ting, du skal udfylde, og som begge sendes til den skole, du ønsker at begynde på efter sommerferien. Det

Læs mere

VEJLEDNING I Medlemstilskudsansøgning

VEJLEDNING I Medlemstilskudsansøgning På disse sider beskrives processen for medlemstilskudsansøgning via Foreningsportalen. Læs vejledninger for hvem der kan søge medlemstilskud, samt hvordan medlemstilskuddet fordeles til foreninger, under

Læs mere

Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv

Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv Ansøgninger indsendes via et elektronisk ansøgningsskema, som findes på www.friluftsrådet.dk/tilskud. Dér kan du også læse om, hvad

Læs mere

Distrikt 1470 Tillæg til vejledning til endelig ansøgning 20/21. Revideret 1. maj 2019

Distrikt 1470 Tillæg til vejledning til endelig ansøgning 20/21. Revideret 1. maj 2019 Distrikt 1470 Tillæg til vejledning til endelig ansøgning 20/21 Revideret 1. maj 2019 Indholdsfortegnelse 1. Lidt om ungdomsudveksling i Rotary... 3 1.1. Rotary i Danmark... 3 1.2. Distriktet... 3 1.3.

Læs mere

Vejledning til online blanketten Industriens salg af varer

Vejledning til online blanketten Industriens salg af varer Vejledning til online blanketten Industriens salg af varer Din vej gennem blanketten Her er en kort vejledning om hvordan du udfylder online blanketten trin for trin. Har du spørgsmål, er du velkommen

Læs mere

Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet

Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet Ansøgningspakke GL/BF2_da_140814 Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet Hvad kan dette skema bruges til? Du kan bruge dette skema til at søge om, at din opholdstilladelse ikke

Læs mere

Vejledning til forældre i 9. og 10. klasse. Brugervejledning til Optagelse.dk

Vejledning til forældre i 9. og 10. klasse. Brugervejledning til Optagelse.dk Vejledning til forældre i 9. og 10. klasse. Brugervejledning til Optagelse.dk Vejledning til forældre i 9. og 10. klasse. Brugervejledning til Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen Styrelsen for

Læs mere

QUICK GUIDE StorePortal Forhandlerportal - Juni 2017 Quickguide til Ikano Banks forhandlerportal. Her&Nu Lån

QUICK GUIDE StorePortal Forhandlerportal - Juni 2017 Quickguide til Ikano Banks forhandlerportal. Her&Nu Lån Quickguide til Ikano Banks forhandlerportal Her&Nu Lån 1 Indhold: Kontaktinfo til Ikano Bank Kontaktinfo til Ikano Bank.... 2 Sådan ansøger du... 3 Sådan får du svar på ansøgningen... 4 Sådan kommer du

Læs mere

QUICK GUIDE StorePortal Forhandlerportal - Juni 2017 Quickguide til Ikano Banks forhandlerportal. Billån

QUICK GUIDE StorePortal Forhandlerportal - Juni 2017 Quickguide til Ikano Banks forhandlerportal. Billån Quickguide til Ikano Banks forhandlerportal Billån 1 Indhold: Kontaktinfo til Ikano Bank Kontaktinfo til Ikano Bank.... 2 Sådan ansøger du... 3 Sådan får du svar på ansøgningen... 4 Sådan kommer du videre

Læs mere

Brugervejledning til elever

Brugervejledning til elever Brugervejledning til elever Velkommen til praktikpladsen.dk Indholdsfortegnelse: 1 Denne vejledning... 2 2 Rediger profil... 2 2.1 Sådan redigerer du din personlige profil... 3 2.2 Synlighed (over for

Læs mere

AU STUDY ABROAD FAIR 5. OKTOBER 2017

AU STUDY ABROAD FAIR 5. OKTOBER 2017 STUDY ABROAD FAIR HVEM KAN DU MØDE I DAG? Dem kan du møde på messen: De internationale koordinatorer fra fagene Internationalt Center, infomateriale i nederste etage SU-kontoret Fulbright Kommissionen

Læs mere

VEJLEDNING FOR ANSØGERE TIL VIDENSKABELIGE STILLINGER VED AARHUS UNIVERSITET, HEALTH

VEJLEDNING FOR ANSØGERE TIL VIDENSKABELIGE STILLINGER VED AARHUS UNIVERSITET, HEALTH VEJLEDNING FOR ANSØGERE TIL VIDENSKABELIGE STILLINGER VED AARHUS UNIVERSITET, HEALTH Udarbejdet af Fakultetsledelsen, Health Gældende fra 1. maj 2018 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 1. Målgruppe...

Læs mere

Vejledning til ansøgning om støtte til projekter fra Udlodningsmidler til Friluftsliv

Vejledning til ansøgning om støtte til projekter fra Udlodningsmidler til Friluftsliv Vejledning til ansøgning om støtte til projekter fra Udlodningsmidler til Friluftsliv Ansøgninger om projekttilskud indsendes via et elektronisk ansøgningsskema, som findes på www.friluftsraadet.dk/tilskud.

Læs mere

Vi vil gerne starte med at danne os et overblik over hvem I er:

Vi vil gerne starte med at danne os et overblik over hvem I er: Vi vil gerne starte med at danne os et overblik over hvem I er: # kommunale folkeskole # efterskoler # UU-vejledere # ungdomsuddannelser # videregående uddannelser 1 2 Gennemgang af først ansøgningsflowet

Læs mere

Opret eller rediger elevprofil

Opret eller rediger elevprofil Opret eller rediger elevprofil Du bør starte med at udfylde din personlige profil og gøre den synlig for virksomhederne. Klik på fanebladet Min profil. Det, der står der, skal du nemlig altid bruge, hvis

Læs mere

Protection Program. Rotary Youth Exchange Distrikt 1470

Protection Program. Rotary Youth Exchange Distrikt 1470 Protection Program Rotary Youth Exchange Distrikt 1470 Distrikt Protection Officer Bodil Fogh Hansen Tel. +45 2228 8894 Skype: bodilfh.dk Opdateret: april 2018 På www.1470.dk findes alle skabeloner, der

Læs mere

Vejledning - indberetning til PensionDanmark Sundhedsordning

Vejledning - indberetning til PensionDanmark Sundhedsordning Vejledning - indberetning til PensionDanmark Sundhedsordning Indhold Generelt om indberetning til sundhedsordning 1 Adgang til indberetningsløsningen 1 Indberetning af medarbejdere 2 Bekræftelse af indberetning

Læs mere

Ansøgningsvejledning. 1. Start ansøgning Du er nu i gang med din onlineansøgning til IT-Universitetets Masteruddannelser.

Ansøgningsvejledning. 1. Start ansøgning Du er nu i gang med din onlineansøgning til IT-Universitetets Masteruddannelser. 1. Start ansøgning Du er nu i gang med din onlineansøgning til IT-Universitetets Masteruddannelser. Inden du går i gang med at udfylde ansøgningen, er det en god idé, at have gjort din dokumentation klar.

Læs mere

Vejledning: AMUUDBUD.DK

Vejledning: AMUUDBUD.DK Vejledning: AMUUDBUD.DK Henvendt til uddannelsesinstitutioner Websiden amuudbud.dk bruges af uddannelsesinstitutioner til at ansøge om godkendelse til at udbyde AMU. Du skal have modtaget en e-mail med

Læs mere

Ansøgning om optagelse som KOSTELEV på Herlufsholm Kostskole.

Ansøgning om optagelse som KOSTELEV på Herlufsholm Kostskole. Ansøgning om optagelse som KOSTELEV på Herlufsholm Kostskole. Der ansøges om optagelse i klasse: til august 20 Elev Cpr.nr. Antal søskende Kommunenavn Fødested Nr. i rækken Ud over korrekt navn for eleven

Læs mere

AU STUDY ABROAD FAIR 6. OKTOBER 2016

AU STUDY ABROAD FAIR 6. OKTOBER 2016 STUDY ABROAD FAIR DAGENS PROGRAM Er du forberedt på at studere i udlandet? Hvor kan du komme på udlandsophold? Hvordan kan du tage på udlandsophold? Opfylder du kravene for at få tildelt en udvekslingsplads?

Læs mere

Distrikt 1470 Tillæg til vejledning til endelig ansøgning. Revideret 22. oktober 2018

Distrikt 1470 Tillæg til vejledning til endelig ansøgning. Revideret 22. oktober 2018 Distrikt 1470 Tillæg til vejledning til endelig ansøgning Revideret 22. oktober 2018 Indholdsfortegnelse 1. Lidt om ungdomsudveksling i Rotary... 3 1.1. Rotary i Danmark... 3 1.2. Distriktet... 3 1.3.

Læs mere

2: Personlige data (felter markeret med * indsættes automatisk nederst på siden ved udskrift) *Navn: 3: Oplysninger ifm. optagelse

2: Personlige data (felter markeret med * indsættes automatisk nederst på siden ved udskrift) *Navn: 3: Oplysninger ifm. optagelse 19.02.2013 (Når du udfylder skemaet kan du bruge TAB tasten til at springe til næste felt.) 1: Ansøgning til Social - og sundhedsuddannelserne SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPER 2: Personlige data (felter markeret

Læs mere

Vejledning til forældre til elever i grundskolen. Brugervejledning Optagelse.dk

Vejledning til forældre til elever i grundskolen. Brugervejledning Optagelse.dk Vejledning til forældre til elever i grundskolen Brugervejledning Optagelse.dk Vejledning til forældre til elever i grundskolen Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen UNI C UNI C,

Læs mere

Et nyt vindue vil åbne beder dig om at indtaste dit "Navn ", " Last Name " og " Password" - "Job Title " er ikke nødvendigt at bruge.

Et nyt vindue vil åbne beder dig om at indtaste dit Navn ,  Last Name  og  Password - Job Title  er ikke nødvendigt at bruge. Yammer for " Dummies " Manual Den URL Yammer er : www.yammer.com Du vil modtage en invitation til Yammer. Invitationen sendes til butikken e- mail -adresse (f.eks 2199@br-leg.dk ) og / eller til din butikschef

Læs mere

Vejledning for ansøgere

Vejledning for ansøgere Vejledning for ansøgere Vejledning for ansøgere i forbindelse med ansættelse af videnskabeligt samt teknisk administrativt personale ved Health, Aarhus Universitet Udarbejdet af Fakultetsledelsen, Health

Læs mere

Vejledning til online blanketten Prisindekset i producent og importleddet

Vejledning til online blanketten Prisindekset i producent og importleddet Vejledning til online blanketten Prisindekset i producent og importleddet Din vej gennem blanketten Her er en kort vejledning om hvordan du udfylder online blanketten trin for trin. Har du spørgsmål, er

Læs mere