Release note - Juni. Sikkerhed

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Release note - Juni. Sikkerhed"

Transkript

1 Release note - Juni Sikkerhed Log in Af sikkerhedsmæssige hensyn er det nu ikke længere muligt for browseren at gemme brugeres password til CaseFlow. Browserne vil dermed heller ikke automatisk foreslå brugernavne og passwords når der logges ind i systemet. Fra nu af skal både brugernavn og password dermed skrives i fulde længde ved hvert login. Borgernavn i browserfanen Borgerens fulde CPR nummer er ikke længere vist i browserfanen, da dette i nogle tilfælde blev gemt i browserens historik. Vi viser nu i stedet blot navn, fødselsdato såsom Nancy Ruth Berggren xxxx. Borgerliste Det er nu muligt at se forskel på inaktive og aktive borgerstatus, når disse benyttes som sorteringskriterie. Navne på inaktive borgerstatus vil efterfølges af (inaktiv status), se billede nedenfor:

2 Borgerbanner Da der er mange ønsker til hvilke informationer fra skemaer som vises i borgerbanneret (Cave, Handlekommune, Betalingskommune, Vigtige oplysninger) vises nu 4 linjers information i stedet for 3. Da vi er opmærksomme på, at borgerbanneret ikke skal fylde for meget, er højden den samme, men pladsen i banneret er bedre udnyttet. Borgerbanneret vil ligeledes altid vise det nyest udfyldte skema, hvis der er mere end ét - men vi anbefaler dog kun at have ét af hvert skema såsom Cave og Medicininformation. Der er ingen ændringer i forhold til visning af pårørende, her vises fortsat 3. Indsatsfolderen Brugere som ikke har rettigheder til at visitere ydelser fra indsatsfolderen på borgerens forløb kan ikke længere klikke sig ind i indsatsfolderen. Førhen var det muligt at åbne indsatsfolderen og lave ændringer som dog ikke kunne gemmes, da knapperne i værktøjslinjen var fjernet. Hvis brugeren ønsker at se detaljer for de visiterede ydelser kan disse åbnes én for én på borgerens forløb. Aktivitetslisten Opret visning indeholder nu også feltet Transaktioner. Transaktioner er en del af forberedelsen til Avaleo s nye opkrævningsmodul og vil ikke være anvendelig for kunder før opkrævningsmodulet er færdigudviklet. Adgang til modulet kræver endvidere aftale om anvendelse af modulet.

3 Datavisning og skemafunktionalitet Tags på skemaer Tags på ydelser er allerede kendt i CaseFlow, nu introduceres det også i forbindelse med skemaer i CaseFlow. Skemaer kan nu tagges med relevante emner for at tydeliggøre indholdet i skemaet og lave dataafgrænsninger i relation til specifikke tags. Det gode eksempel vil være et journalnotat som kan indeholde beskrivelser af mange forskellige områder. Nu kan et Omsorgsnotat tagges med eksempelvis ernæring, samvær eller seksualitet - hvilket dermed tydeliggør hvad notatet omhandler. Ved at tagge et skema muliggøres at man efterfølgende kan oprette en visning, hvor notater i skemaer med dette tag vises enten for en enkelt borger eller på tværs af borgere. Tags er i forvejen eksisterende i CaseFlow da de benyttes til at sortere indsatskataloget, her afgrænses der via rollen. Tags på skemaer er en anden funktionalitet, her afgrænses der IKKE på rolle, tags går på tværs af systemets skemafunktionalitet uafhængigt af brugernes roller. De to typer af tgas afgrænses i forbindelse med oprettelse, her defineres hvorvidt der er tale om Katalogydelses tags eller skema tags. Beskrivelse af tagging kan læses i vejledningen for tags i CaseFlow, vejledning er tilgængelig i Servicedesken d. 16 juni 2014 ligesom der i samme forbindelse frigives nye standardskemaer til fx Dagbogsnotat, Omsorgsnotat og Sagsnotat Tag-grupper Med denne release frigives Tag-grupper som er en gruppering af tag udfra brugssituation, som beskrevet ovenfor. Fra releasen vil der være to grupper at vælge imellem: Skema-tag og Katalogydelse-tag, og alle eksisterende tags vil blive tildelt gruppen Katalogydelse-tag. Overblik I denne release frigives fase et af et nyt overblik under Aktivitetsfanen - dette er overblikket på tværs af borgere. I første version kan der udelukkende vises Data filtre i Overblikket, der er planer om at også Kalender- og Aktivitetsfiltre skal kunne anvendes på Overblikket. Farver i kassens overskrift Det er muligt at tildele farver i kassernes overskrifter på alle overblik. Nedenstående eksempel viser en kasse med lysegrøn overskriftsfarve.

4 Borgeroverblik Tekstboks Brugere kan nu vælge Tekstboks som kasse på borgerens overblik. Dette giver brugeren mulighed for at lave en tekstboks på borgeroverblikket med en statisk tekst og overskrift. Teksten kunne eksempelvis være en vejledning til hvad det givne overblik er målrettet mod, eller anden vigtig information til brugerne. Når Tekstboks vælges i visningen, vil to felter vises, hvori der skrives kassens Overskrift samt Indhold. Indholdet af kassen vil altid vises som tekst, så links samt HTML vil ikke virke (overvejes i fremtidig release) Nedenfor ses en tekstboks som den vil se ud på overblikket:

5 Overblik på tværs af borgere - Aktiviteter Ligesom Overblik på den enkelte borger frigives nu overblik på tværs af borgere. I overblikket på tværs af borgere kan visninger fra Data på tværs af borgere vælges. Ændring af statusnavn ved brug af fordelingsarbejdsgang Når der på en borger tilføjes en ydelse med fordelingsarbejdsgangen og ydelsen bliver erstattet af en anden ydelse så vil statussen på den oprindelige ydelse blive Ansøgt og Behandlet og ikke som før hen Ansøgt og Erstattet : Rollebaseret sikkerhed for planlagte besøg For at undgå at skulle give brugere af MobilOmsorg fulde rettigheder til oprettelse/redigering af planlagte besøg er rettighedsstyringen blevet delt op således at der kan gives rettigheder pr. besøgstype. For hver besøgstype kan der angives om der skal være visningsrettigheder og/eller rettigheder til at oprette/redigere den specifikke type besøg. Der er oprettet 2 elementer under besøgstypen hvor man kan angive hvad der skal kunne redigeres på besøget.

6 . Besøgstype Under det overordnede niveau Planlagt besøg er listet alle aktive besøgstyper. Hvis der er sat hak ud for Vis og Opret for en specifik besøgstype betyder det at der gives rettigheder til at oprette og redigere denne type besøg. Rettighederne er gældende både i MobilOmsorg v4 og i CaseFlow. Medarbejder Hvis der hakkes af udfor feltet Medarbejder betyder det at der gives rettigheder til at redigere medarbejderen på et planlagt besøg oprettet med den specifikke besøgstype. Denne rettighed er nødvendig for at kunne overtage et besøg fra en anden medarbejder/rute i MobilOmsorg. Øvrig data Hvis der hakkes af udfor feltet Øvrig data betyder det at der gives rettigheder til at redigere alt udover medarbejderen på et planlagt besøg oprettet med den specifikke besøgstype. Når der er sat hak ud for Øvrig data så bør der også være hak ud for Medarbejder. Opsætning i forhold til MobilOmsorg Overtag besøg fra anden medarbejder/rute For at kunne overtage et besøg fra en anden medarbejder/rute i MobilOmsorg, med besøgstypen Besøg,skal der være hak ud for Medarbejder for besøgstypen, men der behøver ikke at være hak ud for Øvrig data. Oprettelse af akut besøg For at kunne oprette et akut besøg i MobilOmsorg skal der være hak i både Medarbejder og Øvrig data for besøgstypen Akut besøg.

7 MobilOmsorg Default status på skemaer følger nu den af kommunen valgte status i skemaet i CaseFlow. Når journalnotater oprettes, er de nu automatisk sat til samme status som når de oprettes i CaseFlow, dvs. Låst. Medcoms Handle på accepterede medcoms Førhen var accepterede Medcoms ikke mulig at arbejde yderligere med. Dette er nu muliggjort så man kan besvare og videresende Medcom som advis, efter at de er accepteret. Forebyggende hjemmebesøg og indlæggelsesrapporten Når en Indlæggelsesadvis modtages på en borger som har aktive ydelser i kommunen, afsendes en automatisk indlæggelsesrapport. Denne automatiske indlæggelsesrapport bliver efter denne release ikke afsendt hvis borgeren kun har forebyggende hjemmebesøg i kommunen, svarende til anbefaling fra MedCom. Hvis borgeren har andre aktive ydelser + evt. forebyggende hjemmebesøg afsendes Indlæggelsesrapporten med informationer om disse. Sorteringen styres ved at ydelsen for forebyggende hjemmebesøg er opsat med paragrafgruppen Forebyggende hjemmebesøg. Kalender Valgmuligheden Alle besøg Når et seriebesøg/medarbejderaftale er blevet ændret har der tidligere været tre valgmuligheder for hvordan ændringen skulle slå igennem alt efter hvilket besøg/medarbejderaftale der blev ændret i serien: Kun dette besøg Følgende besøg Alle besøg Vi har valgt at fjerne valgmuligheden Alle besøg så der nu kun er følgende valgmuligheder: Kun dette besøg Følgende besøg Denne ændring gør at det er mere konsistent, da der nu vil være de samme valgmuligheder for alle seriebesøg/medarbejderaftaler. Ændring af besøg der ligger før dags dato Hvis der ændres på et seriebesøg der ligger før dags dato så vil besøget automatisk blive gemt som et enkeltbesøg, uden først at spørge om ændringerne skal gælde for Kun dette besøg eller Følgende besøg. Flytning af en hel serie til anden dag

8 Det er muligt at flytte en hel serie ved at trække et seriebesøg til en anden dato. Der er forskellige handlingsmønstre alt efter hvilken gentagelse der er sat på seriebesøget. Det er ikke muligt at flytte en serie tilbage i tiden (før dags dato), her skal besøgene flyttes enkeltvis. Herunder beskrives hvad der sker med seriebesøgene, når de flyttes til en anden dato, alt efter hvilket gentagelsesmønster der er opsat: Dagligt Når et dagligt besøg flyttes til en anden dag vil de øvrige besøg flytte sig tilsvarende. Jeg flytter besøget om mandagen til om onsdagen og vælger at handlingen skal ske for følgende besøg, hvorefter der bliver oprettet en ny serie fra om onsdagen og fremefter og den gamle serie slutter om søndagen således at der ikke er noget dagligt besøg mandag og tirsdag. Hver x.dag Når et besøg ligger hver x. dag og et af besøgene flyttes til en anden dato så vil de øvrige besøg flytte sig tilsvarende. Jeg har et seriebesøg med gentagelse hver 3. dag. Jeg flytter besøget om onsdagen til om torsdagen og vælger at handlingen skal ske for følgende besøg, hvorefter der bliver oprettet en ny serie fra om torsdagen og de følgende besøg flytter sig tilsvarende således at serien stadig ligger hver 3. dag.

9 1 gang ugentligt Når et besøg ligger en dag om ugen og et af besøgene flyttes til en anden ugedag så vil de øvrige besøg flytte sig tilsvarende. Jeg har et seriebesøg med gentagelse en specifik ugedag, i dette tilfælde torsdag. Jeg flytter et af besøgene til om fredagen og vælger at handlingen skal ske for følgende besøg, hvorefter der bliver oprettet en ny serie fra om fredagen og de følgende besøg flytter sig tilsvarende til om fredagen de følgende uger. 2 eller flere gange ugentligt Når et besøg ligger på flere specifikke dage om ugen og et af besøgene flyttes til en anden dag så er det kun besøgene på den specifikke dag der flyttes til den nye dag. Jeg har et ugentligt seriebesøg med gentagelse mandag, onsdag og fredag. Jeg flytter besøget om onsdagen til om torsdagen og vælger at handlingen skal ske for følgende besøg, hvorefter følgende besøg om onsdagen bliver flyttet til om torsdagen. Besøgene beliggende om mandagen og fredagen vil fortsat ligge om mandagen og fredagen.

10 Hver x. uge Når et seriebesøg ligger hver x. uge og et af besøgene flyttes til en dag i samme uge så vil det kun være følgende besøg på den specifikke dag der flyttes til den nye dag hver x. uge. Men flyttes et af besøgene til ugen efter så vil alle besøg blive flyttet til ugen efter beliggende på samme ugedag som de lå i den forrige uge. Jeg har et seriebesøg med gentagelse hver 2. uge om fredagen og søndagen. Jeg flytter besøget om fredagen til fredag i næste uge og vælger at handlingen skal ske for følgende besøg, hvorefter alle besøg bliver flyttet en uge frem. Månedligt Når et seriebesøg ligger månedligt og besøget bliver flyttet til en anden dato så vil følgende besøg tilsvarende

11 flytte sig. Jeg har et seriebesøg med gentagelse hver måned på den 1. mandag. Jeg flytter besøget til om tirsdagen og vælger at handlingen skal ske for følgende besøg, hvorefter der bliver oprettet en ny serie fra om tirsdagen og de følgende besøg flytter sig tilsvarende til den 1. tirsdag de følgende måneder. Hver x. måned Når et seriebesøg ligger hver x. måned og besøget bliver flyttet til en anden dato så vil følgende besøg tilsvarende flytte sig. Jeg har et seriebesøg med gentagelse hver 3. måned på den 1. mandag. Jeg flytter besøget til om tirsdagen og vælger at handlingen skal ske for følgende besøg, hvorefter der bliver oprettet en ny serie fra om tirsdagen og de følgende besøg flytter sig tilsvarende til den 1. tirsdag hver 3. måned. Årligt Når et seriebesøg ligger årligt på en specifik dato og besøget bliver flyttet til en anden dato så vil seriebesøget tilsvarende flytte sig til den nye dato de følgende år. Jeg har et seriebesøg med en årlig gentagelse den 2. juni. Jeg flytter besøget til den 5. juni og vælger at handlingen skal ske for følgende besøg, hvorefter der bliver oprettet en ny serie fra den 5. juni og de følgende besøg flytter sig tilsvarende til den 5. juni de følgende år. Hver x. år Når et seriebesøg ligger hver x. år på en specifik dato og besøget bliver flyttet til en anden dato så vil seriebesøget tilsvarende flytte sig til den nye dato de følgende hver x. år. Jeg har et seriebesøg med en gentagelse hver 2. år den 2. juni. Jeg flytter besøget til den 5. juni og vælger at handlingen skal ske for følgende besøg, hvorefter der bliver oprettet en ny serie fra den 5. juni og de følgende besøg flytter sig tilsvarende til den 5. juni hver 2. år. Gentagelse af handling Det er nu kun ved tilføjelse af ekstra ydelser til et eksisterende seriebesøg der gør at man får muligheden Gentag den valgte handling for besøget. Førhen blev man også spurgt om muligheden efterfølgende når et seriebesøg ændrede tidspunkt ved at trække besøget i kalenderen.

12 Pause af seriebesøg før dags dato Hvis en serie bliver sat på pause med startdato før eller på dags dato, vil besøgene til og med dags dato blive lavet om til enkeltbesøg. Eksempel Vi har et dagligt seriebesøg med start 22. maj og vi vælger at sætte besøget på pause fra den 30. maj uden slutdato: Der vælges en ny status til besøget i perioden: Når pausen afsluttes eller redigeres vil de oprettede enkeltbesøg blive listet under det oprindelige seriebesøg:

13 Oprindelig seriebesøg Som tidligere beskrevet er der blevet oprettet enkeltbesøg på de dage der ligger før dags dato i den pausede periode og når pausen afsluttes/redigeres så vil disse enkeltbesøg blive vist under det oprindelige seriebesøg i listen af besøg. Det oprindelige seriebesøg vil stadig står til at have statussen Planlagt, da det kun er enkeltbesøgene der har fået statussen Bortrejst. Nyt seriebesøg Der er automatisk blevet oprettet en ny serie fra dags dato (i eksemplet er det 3. juni) med den valgte status Bortrejst. Opdaterede manualer VejledningTAGSversion1.1.pdf Manual BORGERSPECIFIKKEFUNKTIONER version1.3.pdf Manual ROLLEBASERET SIKKERHED 1.8.pdf Manual KALENDER 1.5.pdf

Releasenote September 2014

Releasenote September 2014 Releasenote September 2014 Generelle funktioner Inaktive rullemenuer vises nu som inaktive Aktivitetslisten Visninger baseret på bestillinger Oprydning af Medcom visninger Skemastatus i aktivitetslistens

Læs mere

Releasenote August 2014

Releasenote August 2014 Releasenote August 2014 Releasenote August 2014 Moduler Aftaler - fortsat fra juli release Aftale pladsholder Aftaleserier Medcom Tilføj DGOP (genoptræningsplan) til eksisterende forløb Indlæggelsesrapport

Læs mere

CaseFlow Releasenote april 2015

CaseFlow Releasenote april 2015 CaseFlow Releasenote april 2015 Generelle funktioner Kalender Skift til næste periode i kalenderen Sammenkædning af besøg Fakturering af SMS-påmindelser Medicin Egne præparater Fejlbesked ved print Tekstrettelse

Læs mere

Releasenote november 2014

Releasenote november 2014 Releasenote november 2014 Generelle funktioner Leverandørfelt påkrævet på ydelser Linjeskift i datavisninger Printknap Filtre på indsatskataloget MedCom Autosignatur på medcom Indlæggelsesrapport Kalender

Læs mere

Rambøll CARE. Vejledning til MobileCare Basis Version Gladsaxe Kommune

Rambøll CARE. Vejledning til MobileCare Basis Version Gladsaxe Kommune Vejledning til Version 2.03 Gladsaxe Kommune Indhold LOGGE PÅ...3 STARTBILLEDE = MENU...4 DAGSPLAN...5 1. Start besøg... 6 2. Kørelisteoplysninger, klik på klokkeslæt... 7 3. Advis på den enkelte, klik

Læs mere

Mobil Omsorg v4. - køreliste og faglig dokumentation. Marts 2015 / version 1.9

Mobil Omsorg v4. - køreliste og faglig dokumentation. Marts 2015 / version 1.9 Mobil Omsorg v4. - køreliste og faglig dokumentation Marts 2015 / version 1.9 1 Revisionshistorik Revisionsnummer Dato Opsummering af ændringer 1.0 Okt. 2013 Version 1.0 frigivet. 1.1 Nov. 2013 Tilføjet

Læs mere

Historikken viser ikke organisationens tilknyttede aktiviteter, roller eller brugere og ændringer af disse.

Historikken viser ikke organisationens tilknyttede aktiviteter, roller eller brugere og ændringer af disse. Caseflow releasenote CaseFlow version 3.27 Maj 2015 Generelle funktioner Historik på organisationsenheder Medicin Medicinprint Fast medicinprint Egne præparater Ret tilknyttede planlagte ydelser Flytning

Læs mere

Release note februar 2015

Release note februar 2015 Release note februar 2015 Generelle funktioner Datafletning af ydelser med frekvens hver Inaktive ægtefæller nu aktiveret til forebyggende hjemmebesøg Medcom Print af udskrivningsrapporten Medicin Dosering

Læs mere

Nexus Mobil version 2

Nexus Mobil version 2 Nexus Mobil version 2 Personalevejledning Indhold Login og synkronisering... 2 Grundlæggende funktioner... 3 Navigationsbjælken... 3 Borgerbanner... 3 Borgersidens elementer... 4 Kørelisten... 4 Hente

Læs mere

Smart-ebizz Manual til Bookinsystem Indholdsfortegnelse Kom hurtigt i gang med dit booking system:... 3 Overblikket over dit bookingsystem... 4 Hovedside... 4 Kunder... 4 Opret ny Kunde... 4 Vagtplaner...

Læs mere

OBS! Hvis du skal oprette en bruger på din kundes aftale, skal du bruge den vejledning, som du finder længere nede i dette dokument.

OBS! Hvis du skal oprette en bruger på din kundes aftale, skal du bruge den vejledning, som du finder længere nede i dette dokument. Når du skal oprette en ny bruger på din lønpartneraftale, starter du på forsiden af DataLøn, hvor du i topmenuen vælger Opsætning og klikker på Brugeradministration. Herefter skal du vælge Mine brugere

Læs mere

HåndOffice Holdopgaver

HåndOffice Holdopgaver HåndOffice Holdopgaver Holdopgaver... 3 Aktiviteter... 3 Opret aktivitet... 4 Aktivitets gentagelser... 8 Deltagere i aktivitet... 10 Oprette opgaver til aktivitet... 10 Send besked til deltagere.... 13

Læs mere

Gennemgå borger i EOJ efter gældende vejledninger og tjeklister

Gennemgå borger i EOJ efter gældende vejledninger og tjeklister Plejebolig EOJ-vejledning 1 - Sagsåbning Gennemgå borger i EOJ efter gældende vejledninger og tjeklister Kontroller, at følgende forløb er tilføjet på borgeren, hvis ikke, tilføj: Grundforløb FSIII forløb

Læs mere

HåndOffice Spillerflytninger

HåndOffice Spillerflytninger HåndOffice Spillerflytninger Spillerflytninger... 3 Spilleranmodning... 3 Spillerfrigivelse... 7 Tidligere data... 11 Spiller data... 11 Spillercertifikat... 12 Side 2 af 13 Spillerflytninger Spillerflytninger

Læs mere

Administrator manual

Administrator manual Revision 1 Administrator manual INDHOLD LOG IND 1 OVERBLIK 1 ARBEJDSRUM 1 MEDARBEJDERE 2 OPRET NY MEDARBEJDER 2 TRIN 1 AF 4: NAVN OG OPLYSNINGER 2 TRIN 2 AF 4: LEGITIMATION 2 TRIN 3 AF 4: EFFEKTIVITETSNIVEAU

Læs mere

Nexus Guidelines Dokumentation Plan - Fælles Sprog III. Version 1

Nexus Guidelines Dokumentation Plan - Fælles Sprog III. Version 1 Nexus Guidelines Dokumentation Plan - Fælles Sprog III Version 1 Indhold KLs procesmodel... 3 Tilføj Grundforløb... 4 Tilføj Forløb... 5 Opret Organisationsenhed... 6 Tilknyt bruger... 7 Opret Årsager

Læs mere

Sådan bruger du planlæggeren

Sådan bruger du planlæggeren Først skal skolen oprettes Når du kommer fra temaugen.dk eller direkte ind via app.temaugen.dk, ser du denne side. Her kan du se om din skole er blevet oprette af en kollega - hvis ikke kan du gå videre

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG. CV-søgning

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG. CV-søgning Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG CV-søgning Version: 1.0 Oprettet den 20. december 2018 INDHOLD 1. INDLEDNING... 3 2. CV-SØGNING OG FORSIDEN AF JOBAG... 3 3. CV-SØGNING... 5 3.1 OPSÆTNING AF

Læs mere

4.0 Velkommen til manualen for kanalen RSS Introduktion til kanalen Hvad er et spot? Opret et nyt spot 2

4.0 Velkommen til manualen for kanalen RSS Introduktion til kanalen Hvad er et spot? Opret et nyt spot 2 4.0 Velkommen til manualen for kanalen RSS 1 4.1 Introduktion til kanalen 1 4.2 RSS kanalside 1 4.2.1 Hvad er et spot? 2 4.2.2 Opret et nyt spot 2 4.2.3 Aktivt og inaktivt spot 4 4.2.4 Rediger et spot

Læs mere

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Systemet tilbyder klubberne i Y s Men Danmark at have et sted hvor de kan dele filer f.eks. Word, pdf, billeder mv. mellem de medlemmer

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk Bruger - Udbyder

Brugervejledning til Tildeling.dk Bruger - Udbyder Brugervejledning til Tildeling.dk Bruger - Udbyder Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 3 Menu... 3 3.1 Ret mine data... 3 3.2 Tilbudsgivere... 4

Læs mere

Login og introduktion til SEI2

Login og introduktion til SEI2 BRUGERVEJLEDNING 2019 Login og introduktion til SEI2 Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem Forord Dette er en brugermanual (1. udgave), der teknisk beskriver, hvordan man logger på Sundhedsdatastyrelsens

Læs mere

Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode Holstebro Kommune Kultur og Fritid Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode Foreningsportalen kan benyttes både af borgere og foreninger til søgning af foreningsoplysninger og

Læs mere

Servicebrev BørneIntra 2.13

Servicebrev BørneIntra 2.13 Til alle brugere af BørneIntra Servicebrev BørneIntra 2.13 Der vil være ændringer indenfor de nedenstående områder KMD A/S Kundeservice Postboks 531 2730 Herlev Tel. 44 60 10 00 Fax 44 60 47 56 www.kmd.dk

Læs mere

Web MTC manual. Version 1.1 08-11-2012

Web MTC manual. Version 1.1 08-11-2012 Web MTC manual Version 1.1 08-11-2012 1 Revisioner: Version 1.0, 11-10-2012: Oprettelse af dokument Version 1.1, 08-11-2012: Afsnit om udskrivning af rapport tilføjet. 2 Indhold Sideopbygning... 5 Startside...

Læs mere

GolfBox Protrainer vejledning

GolfBox Protrainer vejledning GolfBox Protrainer vejledning For at få protrainer modulet til at virke, skal man først sætte nogle forskellige ting op. Man skal have sat en eller flere ansatte op, en eller flere kalendere og lektioner

Læs mere

7.0 Velkommen til manualen for kanalen Gæsteliste Introduktion til kanalen Gæsteliste kanalside Hvad er et spot?

7.0 Velkommen til manualen for kanalen Gæsteliste Introduktion til kanalen Gæsteliste kanalside Hvad er et spot? 7.0 Velkommen til manualen for kanalen Gæsteliste 1 7.1 Introduktion til kanalen 1 7.2 Gæsteliste kanalside 1 7.2.1 Hvad er et spot? 2 7.2.2 Opret et nyt spot 2 7.2.3 Aktivt og inaktivt spot 3 7.2.4 Rediger

Læs mere

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutering Brugervejledning - SharePoint løsningen PD-U2 - til A-kasserne

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutering Brugervejledning - SharePoint løsningen PD-U2 - til A-kasserne Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutering Brugervejledning - SharePoint løsningen PD-U2 - til A-kasserne Ansvarlig: Version: 2.3 Mats Lindberg Brugervejledning - SharePoint løsningen PD-U2 - til A-kasserne

Læs mere

Planner4You: Pixi-guide

Planner4You: Pixi-guide 1 Indholdsfortegnelse Klik på en overskrift for at hoppe til det kapitel, du gerne vil læse. Indledning... 3 Forsiden... 4 Menulinjen... 4 Notifikationer... 5 Sagsaktiviteter... 6 Journal... 7 Journalen...

Læs mere

1. Første gang du logger ind

1. Første gang du logger ind PMTO: Trin-for-trinvejledninger til terapeuten 1 Indhold 1. Første gang du logger ind... 3 2. Sådan gør du et behandlingsforløb aktivt igen (første gang du logger ind)... 4 3. Sådan logger du ind... 7

Læs mere

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til SMVdanmarks online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

Brugervejledning til anmelder

Brugervejledning til anmelder Version 0.8 ERHVERVSSTYRELSEN ANMELDELSE AF TJENESTEYDELSER I RUT Indholdsfortegnelse 1 INDLEDNING...3 2 ADGANG TIL RUT...3 2.1 Login...4 2.1.1 Login med brugernavn og password...5 2.1.2 Oprettelse af

Læs mere

Side 579 Social Journal Ark Færdig oprettet notat med bilag og tilknyttede dokumenter Alle Social Journal Ark oprettes fra side 579L.

Side 579 Social Journal Ark Færdig oprettet notat med bilag og tilknyttede dokumenter Alle Social Journal Ark oprettes fra side 579L. Side 579 Social Journal Ark Færdig oprettet notat med bilag og tilknyttede dokumenter Alle Social Journal Ark oprettes fra side 579L. Alle Social Journal Ark, der er tilknyttet ét CPR-nummer, vises på

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder

Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 20 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 4 2 Adgang... 4 3 Menu... 4 3.1 Ret mine data... 4 3.2 Opret opgave...

Læs mere

Nexus Mobil. Personalevejledning

Nexus Mobil. Personalevejledning Nexus Mobil Personalevejledning Indhold Grundlæggende funktioner... 2 Navigationsbjælken... 2 Borgerbanner... 2 Borgermenu... 3 Borgermenuen giver adgang til 5 elementer man kan skifte imellem... 3 Køreliste...

Læs mere

Hvordan opretter jeg en indsats?

Hvordan opretter jeg en indsats? Hvordan opretter jeg en indsats? Nexus web Åben borger (via søgefelt eller borgerlister) Check at borger har Grundforløb Sundhed og Omsorg samt at Grundforløbet er tilført forløb FSlll Klik på Plan og

Læs mere

Brugernavn og password er identiske med det, du oplyste ved oprettelse af din bruger.

Brugernavn og password er identiske med det, du oplyste ved oprettelse af din bruger. SMVdanmark online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA-Carnet Dette dokument er en introduktion til SMVdanmarks online løsning til oprettelse og bestilling af ATA- Carnet. Dokumentet indeholder en

Læs mere

Nexus vejledning for myndighed social/handicapområdet

Nexus vejledning for myndighed social/handicapområdet Nexus vejledning for myndighed social/handicapområdet Arbejdsgang/opgaver i Nexus TIP: Oprettelse af ny borger i Nexus Tildel indsatser Anvend hjælpetekster i skemaer. = hjælpetekst Vum udredning Samlet

Læs mere

Digitale værktøjer til hverdagsrehabilitering Prototype

Digitale værktøjer til hverdagsrehabilitering Prototype Digitale værktøjer til hverdagsrehabilitering Prototype INDLEDNING Dette dokument beskriver den udviklede prototype i projektet Digitale værktøjer til hverdagsrehabilitering. Formålet med prototypen er

Læs mere

Vejledning til KOMBIT KLIK

Vejledning til KOMBIT KLIK Vejledning til KOMBIT KLIK KOMBIT A/S Halfdansgade 8 2300 København S Tlf 3334 9400 www.kombit.dk kombit@kombit.dk CVR 19 43 50 75 0 Version Bemærkning til ændringer/justeringer Dato Ansvarlig 1.0 Første

Læs mere

Mamut Enterprise Abonnementsfakturering

Mamut Enterprise Abonnementsfakturering Mamut Enterprise Abonnementsfakturering Mamut Enterprise Abonnementsfakturering er et værktøj til fakturering af kunder, som har faste aftaler eller abonnementer. Løsningen er inkluderet i Mamut Enterprise

Læs mere

Tips & Tricks nr. 66 LUDUS Web Undervisningsbeskrivelser

Tips & Tricks nr. 66 LUDUS Web Undervisningsbeskrivelser LUDUS Helpdesk T +45 3614 7070 sc-ludus@dxc.com CSC Scandihealth A/S - en del af DXC Technology P.O. Pedersens Vej 2 8200 Aarhus N T +45 3614 4000 Tips & Tricks nr. 66 LUDUS Web Undervisningsbeskrivelser

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer 1 Manual til Rsiden.dk for koordinatorer Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er et værktøj til dig, som arbejder professionelt med rygestop. Formålet med Rsiden er at give et overblik over rygestopkurser

Læs mere

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Indledning Denne vejledning beskriver hvordan man som forening har mulighed for at indsætte arrangementer og nyheder på portalen

Læs mere

Booking system. Instruktion til bookingsystem

Booking system. Instruktion til bookingsystem Booking system Instruktion til bookingsystem Her er beskrevet trin for trin, hvordan bookingsystemet skal betjenes. Systemet er opdelt i to dele en kundedel og en administrationsdel. 4-2-2015 1 Indledning

Læs mere

Galleri modul. Side 1 af 18

Galleri modul. Side 1 af 18 Galleri modul Side 1 af 18 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Installation... 3 Oprette menupunkt... 5 Kategoriseret menupunkt (Avanceret)... 6 Opsætning... 9 Generel opsætning... 10 Opsætning

Læs mere

Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave

Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave Til Tutorlægen Velkommen til den elektroniske portefølje. Den er blevet til i dialog mellem Dansk selskab for almen medicin og

Læs mere

Brugervejledning (BRUGER) Bookhus v.3+ Ver. 1.0

Brugervejledning (BRUGER) Bookhus v.3+ Ver. 1.0 Brugervejledning (BRUGER) Bookhus v.3+ Ver. 1.0 Bookhus Brugervejledning Side 1 af 11 Login For at kunne reservere og booke skal du være oprettet som bruger i systemet. Hvis ikke du allerede er oprettet

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

Vejledning til. Svejsevisitering. Oprettelse af kursister i testsystemet... 2. Opret Booking... 5. Kursisten tager test... 10

Vejledning til. Svejsevisitering. Oprettelse af kursister i testsystemet... 2. Opret Booking... 5. Kursisten tager test... 10 Kompetencecenter for e-læring Det Nationale Videncenter for e-læring Vejledning til Svejsevisitering Indhold Oprettelse af kursister i testsystemet... 2 Opret Booking... 5 Kursisten tager test... 10 Læreren

Læs mere

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S Rev. 05-10 Brugervejledning Webshop Sika Danmark A/S Indholdsfortegnelse Afsnit Emne Side 1. Indledning 2 2. Quickguide forklaring af menu 3 2.1 Menu til venstre 3 2.2 Topmenu 3 3. Log-in 5 4. Bestilling

Læs mere

Vejledningsmateriale SIDIS

Vejledningsmateriale SIDIS Vejledningsmateriale SIDIS Udarbejdet til Kontrolinstanser Juni 2016 Version 2.1 Indholdsfortegnelse Log ind 3 Auditorer 6 Tilknyt virksomhed 9 Søgefunktion 15 Opret rapport 18 Hent data som csv-fil 30

Læs mere

Fra 1. april 2009 skal lægerne fremsende alle henvisninger til psykologer og fysioterapeuter elektronisk.

Fra 1. april 2009 skal lægerne fremsende alle henvisninger til psykologer og fysioterapeuter elektronisk. Guide: Henvisninghotellet ( REFHOST ) Version mar 2009 Fra 1. april 2009 skal lægerne fremsende alle henvisninger til psykologer og fysioterapeuter elektronisk. Denne guide er primært baseret på oplysninger

Læs mere

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 8 Licens... 8 Nyheder... 9 Eksterne links... 11 Log... 12 Password...

Læs mere

Guide til. e-bevillingssystemet. www.onemed.dk

Guide til. e-bevillingssystemet. www.onemed.dk Guide til e-bevillingssystemet 2 Indholdsfortegnelse Side 2-3 Log ind Side 8-9 Find en eksisterende bevilling Side 3 Brugere, roller og arbejdsområder Side 9-11 Ret borgerens bevilling Side 3-4 Opret en

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 18. maj 2018 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

ActiveBuilder Brugermanual

ActiveBuilder Brugermanual ActiveBuilder Brugermanual Forfatter: TalkActive I/S Dato: Juni 2004 Version: R. 1.01 Sprog: Dansk Copyright 2004 - Talk Active - all rights reserved. Indhold: 1. INDLEDNING...2 2. QUICK-START...3 3. OPBYGNINGEN

Læs mere

MANUAL - NEXUS OPRETTELSE AF BORGERJOURNAL. Oprettelse af ny borger. Stamdata. Emne Beskrivelse Sådan ser det ud i Nexus

MANUAL - NEXUS OPRETTELSE AF BORGERJOURNAL. Oprettelse af ny borger. Stamdata. Emne Beskrivelse Sådan ser det ud i Nexus OPRETTELSE AF BORGERJOURNAL Emne Beskrivelse Sådan ser det ud i Nexus Oprettelse af ny borger Stamdata For alle borgere, der modtager indsatser fra Sundheds- og omsorgsområdet i Norddjurs Kommune, gælder

Læs mere

Vejledningsmateriale SIDIS

Vejledningsmateriale SIDIS Vejledningsmateriale SIDIS Udarbejdet til Kontrolinstanser September 2016 Indholdsfortegnelse Log ind 3 Auditorer 6 Tilknyt og frigiv virksomhed 9 Søgefunktion 16 Opret rapport 19 Hent data som csv-fil

Læs mere

OUTLOOK: Af Tine Nøhr Stenild

OUTLOOK: Af Tine Nøhr Stenild Du kan bruge opgaveblokken i Outlook som en liste over opgaver, du skal have lavet, men Outlook kan også hjælpe dig til at styre dine opgaver. Du kan fx angive forfaldsdato og det forventede tidsforbrug,

Læs mere

Vejledning til brug af PwC-Portalen Indhold

Vejledning til brug af PwC-Portalen Indhold Vejledning til brug af PwC-Portalen Denne vejledning gennemgår de enkelte funktioner i PwC-Portalen og forklarer hvordan de bruges. Du finder også information om, hvordan du kan få yderligere hjælp, hvis

Læs mere

5.0 Velkommen til manualen for kanalen HTML-grab Introduktion til kanalen HTML-grab kanalside Hvad er et spot?

5.0 Velkommen til manualen for kanalen HTML-grab Introduktion til kanalen HTML-grab kanalside Hvad er et spot? 5.0 Velkommen til manualen for kanalen HTML-grab 1 5.1 Introduktion til kanalen 1 5.2 HTML-grab kanalside 1 5.2.1 Hvad er et spot? 2 5.2.2 Opret et nyt spot 2 5.2.3 Aktivt og inaktivt spot 3 5.2.4 Rediger

Læs mere

Vejledningsmateriale SIDIS

Vejledningsmateriale SIDIS Vejledningsmateriale SIDIS Udarbejdet til Kontrolinstanser April 2015 Version 2.0 Log ind i systemet Login i systemet 3pkontrol.sik.dk Undlad www i adressen! Log ind med din mailadresse og det password

Læs mere

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper.

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper. Dokumentation Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook Moduler Påkrævet : Facebook Integration med sms-grupper Version : v1.00 Indholdsfortegnelse Versionshistorik... 3 Målet med

Læs mere

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Manual Version 2 til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Oversigt: Login Hjemmeside...... side 3 Login Administrationsmodul... side 5 Kategorier.. side 6 Opret/rediger første side...

Læs mere

Nexus - EOJ. FSIII Metoden EOJ vejledning

Nexus - EOJ. FSIII Metoden EOJ vejledning Nexus - EOJ FSIII Metoden EOJ vejledning December 2018 Opgave 1 Opret Borger Opret borger Gå i borgervisning tryk på borgervisningen alle åbne forløb Opret borger med CPR Vælg opret borger med CPR Vælg

Læs mere

FSlll - Hvordan opretter jeg en indsats?

FSlll - Hvordan opretter jeg en indsats? FSlll - Hvordan opretter jeg en indsats? Oprette indsats Åben borger (via søgefelt eller borgerlister) Check at borger har Grundforløb Sundhed og Omsorg samt at Grundforløbet er tilført forløb FSlll Klik

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer 1 Manual til Rsiden.dk for koordinatorer Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er et værktøj til dig, som arbejder professionelt med rygestop. Formålet med Rsiden er at give et overblik over rygestopkurser

Læs mere

UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul

UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul Version 1.0 Indhold UMS SharePoint Portal... 1 Ny opgave... 2 Rediger opgave... 4 Office dokumenter... 5 Kursisters besvarelser... 6 Sådan ser kursister opgaven...

Læs mere

Manual i frontend-redigering af kredssider og brug af kalender

Manual i frontend-redigering af kredssider og brug af kalender Manual i frontend-redigering af kredssider og brug af kalender Frontend redigering af kredssider og brug af kalender Logge ind og lave simpel redigering... Side 2-3 Opret ny side... Side 4 Læg billede

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 1. april 2019 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

Administration...2 Organisation...2 Brugere...5 Grupper...11

Administration...2 Organisation...2 Brugere...5 Grupper...11 Administration...2 Organisation...2 Brugere...5 Grupper...11 Administration Organisation Opret ny organisation I organisationsvælgeren vælges det rette niveau hvorpå den nye organisationen skal placeres.

Læs mere

Elektronisk signering manual 1.3

Elektronisk signering manual 1.3 Estatetool ApS support@systembolig.dk +45 70 20 11 90 ELEKTRONISK SIGNERING Elektronisk signering manual 1.3 Hvem har min. adgang til at styre denne funktion: Projektadmin Hvem har min. adgang til at benytte

Læs mere

Vejledning. Login og oprettelse af ansøgning til HD-uddannelserne på CBS

Vejledning. Login og oprettelse af ansøgning til HD-uddannelserne på CBS Vejledning Login og oprettelse af ansøgning til HD-uddannelserne på CBS 1 Log på ansøgningsportalen via dette link: https://dans.stads.dk/selfuserregistration/faces/welcomepage.jspx Vær opmærksom på at

Læs mere

Det nye husdyrgodkendelse.dk Sagsbehandlermodulet Fra ansøgning til godkendelse V. 1.0 28/4 2011

Det nye husdyrgodkendelse.dk Sagsbehandlermodulet Fra ansøgning til godkendelse V. 1.0 28/4 2011 2. Sådan kommer du fra ansøgning til godkendelse Før du kan komme i gang med at arbejde på en miljøgodkendelse, skal du have åbnet den tilhørende ansøgning. Det gør du enten ved at indtaste skemanummer

Læs mere

Indhold. Indholdsfortegnelse

Indhold. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indhold Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 6 Licens... 7 Nyheder... 8 Log... 9 Password... 9 System...

Læs mere

Medcom arbejdsgange i Omsorgssystemet

Medcom arbejdsgange i Omsorgssystemet Medcom arbejdsgange i Omsorgssystemet Arbejdsgangene er beskrevet med udgangspunkt i den gældende Sambo aftale i Region Syddanmark. Samarbejdsaftalen skal medvirke til at sikre sammenhæng i borger/patientforløbene

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO NEM ORDREBEHANDLING BRUGERVEJLEDNING NEDTÆLLING TIL NÆSTE LEVERING MODUL VERSION Version

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO NEM ORDREBEHANDLING BRUGERVEJLEDNING NEDTÆLLING TIL NÆSTE LEVERING MODUL VERSION Version MAGENTO NEM ORDREBEHANDLING BRUGERVEJLEDNING NEDTÆLLING TIL NÆSTE LEVERING MODUL VERSION 1.0.3 Version 2015.09.08 KOM GODT I GANG Vi vil her guide dig gennem opsætningen af TRIC Solutions Magentomodul

Læs mere

Vejledning i hjemmeside, hvor du kan bestille mad i DSB kantinerne uden for disses åbningstid

Vejledning i hjemmeside, hvor du kan bestille mad i DSB kantinerne uden for disses åbningstid 1 Vejledning i hjemmeside, hvor du kan bestille mad i DSB kantinerne uden for disses åbningstid LOGIN FØRSTE GANG: Første gang du skal på systemet går du på sitet: iss.inmsystems.com/takeaway/dsb Du kommer

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

Det nye husdyrgodkendelse.dk Sagsbehandlermodulet. 3. Kommunikation med ansøger

Det nye husdyrgodkendelse.dk Sagsbehandlermodulet. 3. Kommunikation med ansøger For at drage nytte af denne manual, skal du have et grundlæggende kendskab til IT systemet husdyrgodkendelse.dk, og kende til Faneblade og Menu med godkendelsesafsnit. Du kan læse om disse ting i manualerne:

Læs mere

Løsningsbeskrivelse til bestilling af SMS-notifikation

Løsningsbeskrivelse til bestilling af SMS-notifikation Løsningsbeskrivelse til bestilling af SMS-notifikation Version 1.0, jnr.: 1084-V0667-11 Løsningsbeskrivelse Side 1 af 22 Indholdsfortegnelse 1. Manuel bestilling af SMS-notifikation... 3 1.1 Løsningens

Læs mere

Indhold Startside side 1 Opret virksomhed side 2 Opret produkt side 4 Opret fagområde side 9

Indhold Startside side 1 Opret virksomhed side 2 Opret produkt side 4 Opret fagområde side 9 Startside Opret din virksomhed her ved at vælge Opret virksomhed Har du allerede et login, skal du indtaste email og password og derefter vælge Log på Indhold Startside side 1 Opret virksomhed side 2 Opret

Læs mere

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner?

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner? Kaj Heydt 18-09- INDHOLDSFORTEGNELSE LOG IND I CONVENTUS... 3 TRÆNEREN ER OPRETTET I CONVENTUS MEN HAR INGEN RETTIGHEDER... 4 TRÆNEREN ER IKKE OPRETTET I CONVENTUS... 10 TRÆNEREN KNYTTES / FJERNES FRA

Læs mere

OpenTele datamonitoreringsplatform

OpenTele datamonitoreringsplatform OpenTele datamonitoreringsplatform Brugergrænsefladedokumentation 09. marts 2015 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Brugergrænseflade for OpenTele-server Administrationsfunktionalitet Skemaer Skemagrupper

Læs mere

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0 My booking Version 9.0 System til at lave online bookinger, med mulighed for opdeling i grupper, forskellige booking typer, ændre layout indstillinger, status styring, sprogvalg samt en del mere, detaljer

Læs mere

FORENINGSPORTAL Guide til lokalebooking som forening i Lolland Kommune

FORENINGSPORTAL Guide til lokalebooking som forening i Lolland Kommune FORENINGSPORTAL Guide til lokalebooking som forening i Lolland Kommune I denne guide finder du vejledning til at ansøge om booking af enkelte lokaler, sæsonbooking, særarrangementsbooking og melding af

Læs mere

VEJLEDNING I Lokaleansøgning

VEJLEDNING I Lokaleansøgning På disse sider beskrives processen for lokaleansøgning via Foreningsportalen. Ansøgningsprocessen kan beskrives kort med nedenstående punkter: Kladder udfyldes Ansøgning sendes afsted Behandles i diverse

Læs mere

Beskrivelse af KMD Nova ESDH version BESKRIVELSE AF RELEASE KMD NOVA ESDH. Side 1 af 14

Beskrivelse af KMD Nova ESDH version BESKRIVELSE AF RELEASE KMD NOVA ESDH. Side 1 af 14 rs BESKRIVELSE AF RELEASE 1.8.1 KMD NOVA ESDH Side 1 af 14 Forord KMD frigiver release 1.8.1 af KMD Nova ESDH den 16.02.2018. Denne release håndterer primært en uhensigtsmæssighed med Outlook-integrationen,

Læs mere

Opdateret den 02.06.2014. Administrator manual. www.mintimeseddel.dk

Opdateret den 02.06.2014. Administrator manual. www.mintimeseddel.dk Administrator manual INDHOLD 1. Registration Overblik Dashboard Medarbejder 2. Opret ny medarbejder Navn og oplysninger Legitimation Rediger / slet medarbejder 3. Opret ny kunder Navn og oplysninger Legitimation

Læs mere

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Erhvervs online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

BROBYGNING.NET FOR GRUNDSKOLER

BROBYGNING.NET FOR GRUNDSKOLER BROBYGNING.NET FOR GRUNDSKOLER 1. Indledning... 1 2. Hvordan kommer jeg i gang?... 1 3. Hvordan fungerer kontaktbogen?... 3 4. Udskrifter udtræk til Excel... 5 1. Indledning Adressen til siden er www.brobygning.net.

Læs mere

Opgave: Hjemmepleje/myndighed Plejecentre. Myndighed ændrer borgerstatus til indlagt.

Opgave: Hjemmepleje/myndighed Plejecentre. Myndighed ændrer borgerstatus til indlagt. Den, der accepterer en medcom, SKAL handle på den. Accepteret betyder, at der er handlet og at der ikke er andre medarbejdere, der skal gøre noget (heller ikke i andre afdelinger). Ingen må acceptere en

Læs mere

Medarbejder oprettelse i Nexus

Medarbejder oprettelse i Nexus Medarbejder oprettelse i Nexus Nexus web Medarbejder oprettelse: Afhængig af hvilke opgaver medarbejderen skal løse, kan oprettelse i EOJ systemet Nexus omfatte én eller flere opsætninger. Fælles for alle

Læs mere

Sådan bruger du planlæggeren

Sådan bruger du planlæggeren Først skal skolen oprettes Når du kommer fra temaugen.dk eller direkte ind via app.temaugen.dk, ser du denne side - Her kan du se om din skole er blevet oprette af en kollega, hvis ikke kan du gå videre

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Indberetning af rituel omskæring

Indberetning af rituel omskæring BRUGERVEJLEDNING 2019 Indberetning af rituel omskæring - Foretaget uden for klinikker og sygehuse Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem Forord Dette er en brugervejledning (1. udgave),

Læs mere

Midttrafik TRAFIKADMINISTRATION. Brugermanual august-2013 vers. 1.2

Midttrafik TRAFIKADMINISTRATION. Brugermanual august-2013 vers. 1.2 Midttrafik TRAFIKADMINISTRATION 2 34 Brugermanual august-2013 vers. 1.2 1 intro! På de følgende sider vil du finde en lille og hurtig gennemgang af Midttrafik Trafikadministration. Med Midttrafik Trafikadministration

Læs mere

Vejledning til Aktivfuresoe.dk

Vejledning til Aktivfuresoe.dk Vejledning til Aktivfuresoe.dk Aktivfuresoe.dk er Furesøs nye portal, som er borgernes vindue ind til Furesøs aktive foreningsliv. Portalen er målrettet borgerne, mens det er foreningerne, som skal levere

Læs mere