Referat af afdelingsbestyrelsesmøde i SeniorBofællesskabet Teglgaarden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af afdelingsbestyrelsesmøde i SeniorBofællesskabet Teglgaarden"

Transkript

1 Nr. 03 Referat af afdelingsbestyrelsesmøde i SeniorBofællesskabet Teglgaarden Sted: Fælleshuset Tid: 12. august 2008 kl Deltagere: Alis Petersen (APE) Niels Petersen (NPE) Evin Eggert (EEG) Carsten Machon (CMA) Tovholdere: Tove Kyhe (TKY) Lise Saabye Simonsen (LSS) Hans Aage Sonne Andersen (HSA) Bo Vainø (BVA) Orla Tangbæk (OTA) Anni Neertoft (ANE) Gudrun Bennike Tybjerg (GBT) Referatet sendes til Middelfart Boligselskab: Jens Pilholm Stig Petersen (JPI) (SPE) Afbud: NPE, BVA og GBT Indledningsvis meddelte CMA at Elsebeth Lundsteen har anmodet om at udtræde af bestyrelsen på grund af sygdom. Bestyrelsen tog Elsebeths anmodning til efterretning. Suppleant Herdis Andersen eller Inge-Lise Tangbæk indkaldes til næste møde. CMA taler med dem begge. A G E N D A : Action Tid Ad 1: Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde den Referatet godkendt i den udsendte form. Bestyrelsen ønsker dog at udtrykke sin forundring over for Middelfart Boligselskab over de stadig manglende storm og sikkerhedskroge, samt de manglende navneskilte ved de enkelte boliger og oversigtskortet/skiltene. Tidshorisonten var i starten af juni måned, en måned, og opgaven er stadig ikke løst! JPI/SPE OMG.

2 Ad 2. Regnskab 1. kvartal. Punktet udsættes til næste møde og bliver i stedet til halvårsregnskab, da der er afbud fra NPE til dette møde. NPE Ad. 3. Opfølgning på og færdiggørelse af udearealer. De anlagte plæner er blevet rigtig pæne, dog er der problemer ind mod murene, da græsset der ikke er kommet op på grund af mangel på vand under udhængene. Det konstateredes, at gartnernes oprydning ikke har været særlig god, hverken på stien ved parterrerne eller langs hegnet ind mod Fasanvej. Skråningen ved parkeringspladsen anser vi ikke for færdiggjort p.t. De mange sten i plænerne anses for et problem i forbindelse med græsslåning. Stiens beskaffenhed blev drøftet og der er enighed i bestyrelsen om at bemærke dette over for Middelfart Boligselskab. Generelt er vedligeholdelsen af udearealerne ikke i orden og acceptabel, formentlig på grund af gårdmandens manglende tid til opgaverne. Problemstilling drøftes med Middelfart Boligselskab CMA OMG. CMA orienterede om, at de roser der var lagt til side af gartneren, er valgt fra. Carlo har tilbudt at slå de små plæner mod betaling for benzin til plæneklipperen. Forslaget drøftes på Fællesmødet den 26. august. ANE forslog at der indkaldes til arbejds-weekender på udearealerne. ANE udarbejder oplæg til datoer og arbejdsprogram ANE Der drøftedes det faktum, at flere i beboergruppen af helbredsmæssige årsager ikke har mulighed for at deltage i det fysiske arbejde. Grøn gruppe foreslår, at efeu ved fælleshuset erstattes med græsser og sten/natursten/ havesten eller marksten. Grøn gruppe foreslår også, at planten myrtegedeblad plantes på diverse skråninger og kanter som supplement og til erstatning for dele af bøgehækken. Konklusion: Grøn gruppe udarbejder et skitseforslag for beplantning samt budget, til Præsentation på næste Fællesmøde ANE Ad. 4 Kælderrenovering og depotrum. På nær de 2 små depotrum er el arbejdet færdigt i kælderen. Stikkontakt i hvert containerrum efter ønske. Depotrum 1 til kunstgruppen Depotrum 2 til fælles gryder m.m. LSS rengør hylder til ophængning LSS OMG. Depotrum 3 og 4 mangler strøm og maling. Tørrerum og kældergang henstår til senere på grund af økonomi. EEG meddelte, at en del ekstra opgaver ville give øget betaling til elektrikeren. CMA bemærkede til dette, at såfremt en gruppes opgaver skønnedes at ville overstige det besluttede budget for opgaven, skulle der på ny drøftes økonomi.

3 Udluftning/udsugning i kælderen drøftedes, men henstår, da der ikke p.t. er økonomi til denne del. Ad. 5 Opfølgning på: A) Fælleshuset v. TKY Husorden og standard opstillingsplan er færdiggjort og klar til ophængning. TKY spurgte ind til standarden i rengøringen i fælleshuset m.v. da hun finder den mangelfuld. Spørgsmålet gives videre til Middelfart Boligselskab sammen med spørgsmålet om vinduespudsning i Fælleshuset og biblioteket. JPI OMG. Salg af øl/vand/vin hænger pænt sammen, dog forventes en mindre justering på vin. B) Biblioteket Da GBT havde meldt afbud, orienterede CMA om at biblioteket er helt færdigt. PC er installeret og kører fint sammen med printer. Alle beboere oprettes med egen indgang og password. Orientering herom på næste Fællesmøde. CMA APE forslog, at der ved net eller mail-nedbrud hænges et opslag op enten i fælleshuset eller i biblioteket så ikke alle beboere skal ringe til Jakob for at høre nyt. Der konkluderedes ikke på forslaget. Bestyrelsen besluttede, at de bøger der er tilovers ved oprettelse af biblioteket, kan opmagasineres på ingeniørgangen. C) Værksteder v. HSA Værkstedet er færdigt med høvlebænk, rundsav, afretter m.m. Der afholdes reception i værkstedet for at markere åbningen. Værktøj kan lånes mod hurtig tilbagelevering til værkstedet hvor det er lånt. Konklusion: HSA skriver et indlæg til nyhedsbrevet, så alle er klar over at værkstedet er færdigt og at det er muligt at låne værktøj. Metalværkstedet arbejdes der videre på. Blomsterrummet arbejdes der videre på så det er klar til juletiden. Konklusion: Der arrangeres arbejds-lørdag HSA D)Motion v. TKY TKY refererede fra gruppen, da BVA havde meldt afbud. Motionsgruppen havde holdt møde for at evaluere de igangværende aktiviteter og for at planlægge efterårets aktiviteter og evt. tiltag. Krop og bevægelse varetages af Ina (som samtidig er nyt medlem i motionsgruppen) og Bo, afspænding af Elsebeth. Krop og bevægelse om mandagen har aktive deltagere. Torsdags-vandringens deltagerantal svinger noget, men der er håb om at flere melder sig igen til efteråret. Der arrangeres en formiddag for fødderne i september. Der arrangeres en yoga-lignende formiddag i oktober. Bodil skaffer en instruktør udefra. Kirsten Machon og Bo supplerer. Gruppen har planlagt arbejdet med istandsættelse m.v. af motionsrummet. Der er afsat Kr i budgettet til dette arbejde.

4 Motionsgruppen forespørger bestyrelsen om et konkret tilskud på 1000 kr. til køb af gymnastikbolde. Dette kan bestyrelsen ikke bevillige p.t. på grund af den økonomiske situation. Motionsgruppen spørger om der kan hentes praktisk hjælp i værkstedsgruppen? Dette blev der givet tilsagn om. Jutta har bedt om at udtræde af motionsgruppen hvilket blev taget til efterretning. E) Grøn gruppe Status fra grøn gruppe anses for givet under punkt 3. F) Vin og viktualier v. OTA Utætheden i rummet er tilsyneladende lukket. Vægge pudses op af Carlo og Jimmi. Der blev udtrykt bekymring over væggenes standard p.g.a. skimmelsvamp. CMA kunne meddele, at den del skulle være løst for længst. EEG tilbød at levere en mindre affugter til tørring af rummet hvilket der blev takket ja til. TKY tilgår gruppen på rengøringsdelen. Gruppen indkaldes snarest OTA OMG. G) Kunst v. LSS Billeder cirkulerer stille og roligt. Galleri Rost har tilbudt at komme på besøg til et kunstarrangement. Dette arbejder gruppen videre med. LSS 6. Arrangementer og møder, 2. halvår. 26. august Fællesmøde 30. august Ventelistesamtale 16. september Bestyrelsesmøde 20. september Repræsentantskabsmøde Møde i Middelfart Boligselskab CMA, APE og? 23. september Sangaften (tidligere annonceret til 9. september) arrangeret af HSA 14. oktober Vinsmagning arrangeret af OTA 21. oktober Bestyrelsesmøde 11. november Janni Vindeløv arrangeret af CMA 25. november* Ordinært afdelingsmøde 9. december Julefrokost 16. december Bestyrelsesmøde 31. december Fælles Nytårsaften * Datoen skal bekræftes af Middelfart Boligselskab JPI OMG. Sangaftenen er aftalt med Tove Jacobsen. HSA har anmodet Middelfart sparekasse om et sponsorat på sangbøger og en nodebog til bofællesskabet, helst Højskolesangbogen men alternativt Seniorsangbogen HSA Sangaftenen annonceres i næste nyhedsbrev.

5 CMA meddelte at der skal vælges ny repræsentant i stedet for Elsebeth Lundsteen til boligselskabets repræsentantskabsmøde. Punktet drøftes på næste møde. Vinsmagnings-aftenen bliver arrangeret i samarbejde med Haller vine. OTA arrangerer lidt spiseligt. Vinsmagnings-aftenen annonceres i næste nyhedsbrev. CMA fremlagde sine tanker om en fælles nytårsaften. Der kunne tilbydes fællesspisning, hyggeligt samvær og fælles skål med champagne kl. 24, natmad efter årsskiftet. Bestyrelsen drøftede dette og fandt det som en rigtig god ide. Man kan deltage i hele arrangementet eller i dele af det, alt efter ønske og andre traditioner. 7. Ny hjemmeside. Den nye hjemmeside er under udarbejdelse. Den sponseres delvis af Jakob og forventes klar om 2-3 uger. Den opbygges således, at der er en åben del og en klukket del. Den lukkede del fungerer som et lokalt intranet hvor kun beboerne kan kigge med i erkendelse af at ikke alle vore informationer m.m. skal ud på det offentlige net hvor alle i princippet har adgang. 8. Ventelisten. Der arrangeres ventelistesamtaler den 30. august til 13 nye emner. CMA sender invitationer ud. CMA/NPE OMG. 9. Eventuelt. OTA: Gyngende gulve i flere lejligheder ANE: Meget lydt i flere lejligheder, formodentlig p.g.a. Fejl i isoleringen mellem lejlighederne. CMA: Der udarbejdes og udsendes vores eget mangel-skema til alle beboere med ønske om at få dem retur senest den 30. november til bearbejdelse før fremsendelse/aflevering til Boligselskabet af 1942 ved 1 års dagen for overtagelsen af lejlighederne CMA Bestyrelsen drøftede tilgang til aktivitetsgrupperne, da der mangler aktive deltagere. Bestyrelsen drøftede en filmklub i fælleshuset. Forslaget viederebringes på næste Fællesmøde CMA Bestyrelsen drøftede tovholdernes deltagelse i bestyrelsesmøderne. Tovholderne Har hidtil kun deltaget i bestyrelsesmøderne på grund af den store gruppeaktivitet. Fremover vil tovholdernes deltagelse blive adhoc. Det blev forslået at tovholdernes punkt vil være det første på dagsordenen hvorefter bestyrelsen så fortsætter sit møde uden tovholderne. CMA orienterede om at byggeregnskabet er kommet til ham. Byggeri og økonomi hænger fint sammen, idet der er et overskud på byggeriet på kr. der anvendes til indkøb af redskaber og maskiner til vores afdeling. Der resterer nu kun reguleringer på indskud og husleje p.g.a. de ændrede BBR oplysninger. Dette vil blive varsler med 3 måneder, og vil ikke have en tilbagevirkende effekt.

6 Blå bog har ligget stille i sommer. Fotos mangler og en del mangler at godkende siden NPE OMG. Næste nyhedsbrev er under udarbejdelse. EEG redegjorde for problemer ved HSA's lejlighed i nybygningen hvor der er cm ned til jordhøjde under havedøren. EEG og HSA udarbejder et forslag til drøftelse under råderetten. EEG har modtaget henvendelse fra beboere, om at hunde får lov til at gå uden snor på fællesarealerne. OTA henviste til politivedtægten, der anviser, at hunde skal færdes på området i snor. Næste bestyrelsesmøde: Tirsdag den 16. september kl i Fælleshuset. (Kun betsyrelsen) For referat: Alis Petersen

Referat fra Fællesmødet den 30. september 2008.

Referat fra Fællesmødet den 30. september 2008. Referat fra Fællesmødet den 30. september 2008. Referent: Alis Petersen Carsten Machon bød velkommen og ridsede årsagen til dette ekstra møde op. 1. Råderet på fællesarealer. Carsten gentog, at kataloget,

Læs mere

15 Referat af afdleingsbestyrelsesmøde i Senior Bofællesskabet Teglgaarden

15 Referat af afdleingsbestyrelsesmøde i Senior Bofællesskabet Teglgaarden 15 Referat af afdleingsbestyrelsesmøde i Senior Bofællesskabet Teglgaarden Sted: Fælleshuset Tid: Tirsdag, den 15. december 2009, kl. 19.00 Deltagere: Jonna Rud Christensen Niels Petersen Evin Eggert Carsten

Læs mere

Rigtig mange benyttede sig af muligheden for at besøge Teglgaarden. Siden sidst

Rigtig mange benyttede sig af muligheden for at besøge Teglgaarden. Siden sidst NYT FRA SENIORBOFÆLLESSKABET TEGLGAARDEN - Nr. 02 - OKTOBER 2007-1. ÅRGANG Siden sidst Er lejlighed nr. 6 blevet udlejet til Jonna Jørgensen, som hermed bydes velkommen. har Jytte Pedersen, besluttet at

Læs mere

Nr. 43 Bestyrelsesmøde:

Nr. 43 Bestyrelsesmøde: Nr. 43 Bestyrelsesmøde: Sted: Fælleshuset Tid: Tirsdag, den 2. oktober 2012, kl. 19.00 21.15. Deltagere: Afbud: Carsten Machon Eigil Knudsen Jonna Rud Christensen Lise Saaby Simonsen Eva Rasmussen Referat:

Læs mere

Afdeling 128 Nr. 70 Bestyrelsesmøde:

Afdeling 128 Nr. 70 Bestyrelsesmøde: Afdeling 128 Nr. 70 Bestyrelsesmøde: Sted: Fælleshuset Tid: Onsdag den 30. september 2015 kl. 15.00-17.30 Deltagere: Dahl Christensen Evin Eggert Alis Petersen Henning Petersen Rud Christensen Velkommen

Læs mere

Afdeling 128 Nr. 50 Bestyrelsesmøde:

Afdeling 128 Nr. 50 Bestyrelsesmøde: Afdeling 128 Nr. 50 Bestyrelsesmøde: Sted: Fælleshuset Tid: Tirsdag, den 11. juni 2013, kl. 19.00 22.00. Deltagere: Carsten Machon Eigil Knudsen Eva Rasmussen Jonna Rud Christensen Lise Saaby Simonsen

Læs mere

NYT FRA SENIORBOFÆLLESSKABET TEGLGAARDEN - Nr SEPTEMBER ÅRGANG. De tre præmiemodtagere fra dartkonkurrencen.

NYT FRA SENIORBOFÆLLESSKABET TEGLGAARDEN - Nr SEPTEMBER ÅRGANG. De tre præmiemodtagere fra dartkonkurrencen. - Nr. 09 - SEPTEMBER 2010-4. ÅRGANG Det er efterhånden længe siden Det seneste Nyhedsbrev udkom i juli måned for et år siden. Vi aftalte i sin tid at udsende Nyhedsbreve efter behov og selvom behovet er

Læs mere

Afdeling 128 Nr. 61 Bestyrelsesmøde:

Afdeling 128 Nr. 61 Bestyrelsesmøde: Afdeling 128 Nr. 61 Bestyrelsesmøde: Sted: Fælleshuset Tid: Tirsdag, den 19. august 2014, kl. 19.00 21.30. Deltagere: Carsten Machon Eva Rasmussen Rud Christensen Leif Dahl Christensen Lise Saabye Simonsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00 Møde -referat Sted Start 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lars Olsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere suppleant Rinda Faurskov og direktør Per

Læs mere

Tid: Tirsdag, den 2. marts 2010 kl. 19.00

Tid: Tirsdag, den 2. marts 2010 kl. 19.00 Referat fra Fæ llesm ødet Sted: Fælleshuset Tid: Tirsdag, den 2. marts 2010 kl. 19.00 Program: 1. Orientering fra bestyrelsesm ødet den 2. februar 2010. Tørre hjørner - grøn gruppe får invitation til møde,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 30-04-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 29-11-2017 Slotsgade 20 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, John Nilsson, Knud Weiss, Lis Bentin Afbud Referent Mødeleder Anders Enevoldsen,

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Side 1/5 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Peter

Læs mere

Formøde den 6. februar 2014

Formøde den 6. februar 2014 Formøde den 6. februar 2014 Deltagere fra bestyrelsen: Ove Pedersen, Sven Lyster, Marie Skøtt Rasmussen, Joan Lindholdt, Per S. Christensen og Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Afbud: Dan R. Petersen, Rasmus

Læs mere

Generel drøftelse af udvalgsarbejdet samt brug af Facebook grupper for afdelingens beboere.

Generel drøftelse af udvalgsarbejdet samt brug af Facebook grupper for afdelingens beboere. Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 11. februar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 17. maj 2017 kl i Grønlykkeparkens beboerlokale, 2670 Greve

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 17. maj 2017 kl i Grønlykkeparkens beboerlokale, 2670 Greve Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 17. maj 2017 kl. 17.30 i Grønlykkeparkens beboerlokale, 2670 Greve 18. maj 2017 Deltagere: Øvrige: Afbud: Rainer Petersen (RP), Carl Jensen (CJ), Preben

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-03-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den torsdag 25. april 2013 kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 2 GODKENDELSE

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 29-11-2017 Slotsgade 20 15.30 Deltagere Afbud Referent Mødeleder Robert Madsen, Jørn Stevns, Erik Krogsbak, Poul Jeppesen, John Nilsson, Knud Weiss, Lis Bentin

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød. 27. juni 2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Ulrik Steffensen, Frank Polauke, Olaf Wacherhausen, Lau Ostenfeldt, Kirsten Sørensen. Poul Reynolds.

Læs mere

Aktivitetsforeningen Hygge og Samvær

Aktivitetsforeningen Hygge og Samvær Referat af generalforsamling i Aktivitetsforeningen den 8. marts 2016 i Fælleshuset. Punkt 1. Valg af dirigent Som dirigent blev valgt Carsten Machon. CM havde udbedt sig mulighed for at blive fritaget

Læs mere

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen tirsdag den 6. september 2016, kl. 16.30, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Indkaldte: Afdelingsbestyrelsens medlemmer, ejendomsleder Frank Østergård og medarbejderobservatør Bo Heilesen. DAGSORDEN ÅBEN REFERAT AKTION

Indkaldte: Afdelingsbestyrelsens medlemmer, ejendomsleder Frank Østergård og medarbejderobservatør Bo Heilesen. DAGSORDEN ÅBEN REFERAT AKTION Rødovre almennyttige Boligselskab CARLSRO REFERAT fra ordinært bestyrelsesmøde. JANUAR 2016 Torsdag den 28. januar 2016, kl. 17.30. Indkaldte: Afdelingsbestyrelsens medlemmer, ejendomsleder Frank Østergård

Læs mere

Referat. Godkendt uden kommentarer.

Referat. Godkendt uden kommentarer. Mødedato: onsdag 9/1 2013 Deltagere: Anni Olesen, Grethe Meier, Heidi Hansen, Lene Glud Andersen, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: - ingen - Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Ingen

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 17-12-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Fælleshuset i Byagerparken

Fælleshuset i Byagerparken Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 2. maj 2012 Referat: Afdelingsmøde afholdt tirsdag den 24. april 2012 kl. 19.00 i Fælleshuset i Byagerparken 1. Velkomst samt valg af dirigent, stemmetællere og referent.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bfbakken.com Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Dagsorden. Boligforeningen Grønhøj 9. oktober 2007 Bestyrelsen. Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30

Dagsorden. Boligforeningen Grønhøj 9. oktober 2007 Bestyrelsen. Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30 Dagsorden. Punkter: 0. Referent Jeanette Balkan blev valgt som referent. 1. Byggesag a. Syn og skønssag Jens orienterede om status på sagen. b. 5 års gennemgang

Læs mere

Deltagere: 40 husstande, Knud Schmidt, Leif Koch, Carsten L. Hein, Hanne Juul Hansen og Anders Rong Petersen

Deltagere: 40 husstande, Knud Schmidt, Leif Koch, Carsten L. Hein, Hanne Juul Hansen og Anders Rong Petersen Dato: 25/4 2019 Tid: 19.00 Sted: Hotel Britannia Deltagere: 40 husstande, Knud Schmidt, Leif Koch, Carsten L. Hein, Hanne Juul Hansen og Anders Rong Petersen Emne: Ordinært afdelingsmøde i afdeling 1.

Læs mere

O= Orientering, D=DIALOG, B= Beslutning Punkt Dagsorden Ansvar Referat af beslutning

O= Orientering, D=DIALOG, B= Beslutning Punkt Dagsorden Ansvar Referat af beslutning Åben - Referat d. 13. januar 2015, kl. 19.00-22.00 Indbudte: Sven Wortmann, Bonnie Zimmer Klosterskov, Lene Halkier, Dagmar Knudsen, Thomas Grølsted, Johanne Heinsen, Anni Wulff, Jette Pedersen, Tina Beck,

Læs mere

Husbestyrelsen. Mødedato: 9. november 2009. Mødetidspunkt: Kl. 15.00-17.00. Medborgerhuset Korskær. Emne for mødet: Formål med mødet:

Husbestyrelsen. Mødedato: 9. november 2009. Mødetidspunkt: Kl. 15.00-17.00. Medborgerhuset Korskær. Emne for mødet: Formål med mødet: Emne for mødet: Formål med mødet: Forbered inden mødet: Medbring: Til stede: Beboerrepræsentanter: Anne-Dorthe Tuemose (næstformand) Inga Pedersen Kajus Nielsen Personalerepræsentanter: Grethe Hansen Tina

Læs mere

Udvalg. Bygningsvedligeholdelses. Fest- og aktivitetsudvalg: Fællesspisningsudvalg: Fælleshusudvalg: Fmd: Anker Hedegaard, nr. 32

Udvalg. Bygningsvedligeholdelses. Fest- og aktivitetsudvalg: Fællesspisningsudvalg: Fælleshusudvalg: Fmd: Anker Hedegaard, nr. 32 Udvalg Bygningsvedligeholdelses udvalg: Fmd: Anker Hedegaard, nr. 32 Per Byberg Jensen, nr. 36 Fest- og aktivitetsudvalg: Fmd: Erik Ejlskov, nr. 14 Tove Mulnæs, nr. 10 Fællesspisningsudvalg: Lotte Nielsen,

Læs mere

REFERAT FRA KELLERSMINDE d. 26 juni 2014. tilstede: Trine, Jens, Kirsten, Laila, Hanne F. Jens (Basse), Anne-Dorthe

REFERAT FRA KELLERSMINDE d. 26 juni 2014. tilstede: Trine, Jens, Kirsten, Laila, Hanne F. Jens (Basse), Anne-Dorthe REFERAT FRA KELLERSMINDE d. 26 juni 2014. tilstede: Trine, Jens, Kirsten, Laila, Hanne F. Jens (Basse), Anne-Dorthe 1: Godkendelse af dagsorden. godkendt uden tilføjelse 2: opfølgning af referatet fra

Læs mere

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Fremmødt var: 36 beboere Paul Erik Holmgaard fra organisationsbestyrelsen Silas Haargaard, Mikkel Jensen

Læs mere

Referat. Nyt fra/om afdelingen

Referat. Nyt fra/om afdelingen Mødedato: tirsdag 5/3 2013 Deltagere: Anni Olesen, Grethe Meier, Heidi Hansen, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Lene Glud Andersen Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt fra/om afdelingen

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 22-10-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Afbud Referent Mødeleder Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson,

Læs mere

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. april 2014 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. april 2014 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken. Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. april 2014 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emne Ordinært

Læs mere

Formøde, Roskilde Roklub Den 2. maj 2007

Formøde, Roskilde Roklub Den 2. maj 2007 Formøde, Roskilde Roklub Den 2. maj 2007 Deltagere fra bestyrelsen: Bent Jørgensen, Sven Lyster, Uffe Rasmussen, Tine Christensen, Peter Steffensen (suppleant), Mads-Peter K. Engelhardt (referent). Arkivudvalget:

Læs mere

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. juni 2015 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. juni 2015 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken. Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. juni 2015 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Bestyrelsesmøde

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start Møde -referat Sted Start 20. november 2014 Deltagere Mariebo-Møllen Kl. 14:00, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere deltog suppleant Teddy

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 250 Torsdag den 9. marts 2017 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde. Dagsorden. Afdeling Børglumparken. Emner. Indkaldt. Formål. Tid. Afbud fra. Sted

Afdelingsbestyrelsesmøde. Dagsorden. Afdeling Børglumparken. Emner. Indkaldt. Formål. Tid. Afbud fra. Sted Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 7. december 2016 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Ordinært

Læs mere

Referat af general forsamling afholdt 21. Maj 2013 kl. 19.00 Afdeling III

Referat af general forsamling afholdt 21. Maj 2013 kl. 19.00 Afdeling III Referat af general forsamling afholdt 21. Maj 2013 kl. 19.00 Afdeling III Antal lejemål: 43 lejemål Antal beboere: 49 beboere Fremmødte fra bestyrelsen: Hedvig Repstock, Solveig Nielsen, Finn Harder, Henning

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 5. december 2012 kl. 16:00 18:00 Deltagere Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Erik Eriksen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-02-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 248 Torsdag den 12. januar 2017 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 15. maj 2012, kl. 17.00 Ndr. Strandvej 2E, kælderen, Helsingør

Organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 15. maj 2012, kl. 17.00 Ndr. Strandvej 2E, kælderen, Helsingør Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 15. maj 2012, kl. 17.00 Ndr. Strandvej 2E, kælderen, Helsingør Tilstede: Fra administrationen: Afbud: Indholdsfortegnelse 1. Referat af organisationsbestyrelsesmøde

Læs mere

Deltagere: Qasir, Jannie, Karin,, Karsten, Gertrud og Steen BJ Afbud: Güney og Svend Uden afbud: Karsten Gæst: Mette C.

Deltagere: Qasir, Jannie, Karin,, Karsten, Gertrud og Steen BJ Afbud: Güney og Svend Uden afbud: Karsten Gæst: Mette C. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde d.10.6.2015 kl. 17.30 Fælleshuset i 34A Deltagere: Qasir, Jannie, Karin,, Karsten, Gertrud og Steen BJ Afbud: Güney og Svend Uden afbud: Karsten Gæst: Mette C. Dagsorden

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 Der var mødt 15 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Ingen. Fra administrationen: Kurt Olsen, Claus

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Kildemoseparken, 2016

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Kildemoseparken, 2016 Referat fra ordinært afdelingsmøde afd. 2003-9 Kildemoseparken, 2016 Mødet blev afholdt den 6. september 2016 kl. 18.00 i fælleshuset, Kildemoseparken 1. Der deltog i alt 25 lejemål. 35,7 % af lejemålene

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 19. august 2015 til ordinært møde tirsdag 18. august 2015 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen mandag den 13. februar 2017, kl. 17.00, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 2. februar 2015, kl KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal, 1552 København V

Organisationsbestyrelsesmøde den 2. februar 2015, kl KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal, 1552 København V den 2. februar 2015, kl. 16.00 KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal, 1552 København V Til stede: Afbud: Fra KAB: Gerd Karlsen, Anette Ågård Nielsen, Michael Quist, Erik Moesby Nordstrøm, Thomas Jensen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll afholdt mandag d. 9. December

Referat af bestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll afholdt mandag d. 9. December 1 Referat af bestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll afholdt mandag d. 9. December Mødet var oprindelig planlagt til Torsdag d. 5. December, men blev udsat pga stormen Bodil. I mødet deltog: John Thomasberg,

Læs mere

Boligforeningen HVIDOVREBO

Boligforeningen HVIDOVREBO Hvidovre, den 08.02.2012 SA Referat Den 7. februar 2012 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 11 Mødested: Afdeling: Afd. 4 Mødetid kl. 15.00 Hvidovrevej 327, kælderen Deltagere: Georg

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

Lise Stender, Inge Häuser og Palle Christensen havde meldt afbud. 1. Godkendelse af dagsorden samt referat fra sidste møde.

Lise Stender, Inge Häuser og Palle Christensen havde meldt afbud. 1. Godkendelse af dagsorden samt referat fra sidste møde. 46 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 14. januar 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 20.00. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Tina Holm, Eigil Stausholm, Kirsten Sørensen, Pia

Læs mere

Referat Den 6. november 2012

Referat Den 6. november 2012 Hvidovre, den 9. november 2012 Referat Den 6. november 2012 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 16 Mødested: Afdeling: Afd. 4 Mødetid kl. 15.00 Hvidovrevej 327, kælderen Deltagere:

Læs mere

DAGSORDEN OG REFERAT AF MØDE MED BEBOER AFD DEN 14. NOVEMBER 2018 KL

DAGSORDEN OG REFERAT AF MØDE MED BEBOER AFD DEN 14. NOVEMBER 2018 KL DAGSORDEN OG REFERAT AF MØDE MED BEBOER AFD. 316-0 DEN 14. NOVEMBER 2018 KL. 16.30-20.00 Indkaldelse til bestyrelsesmøde inkl. Spisning. Meld derfor til eller fra hvis du/i ikke kan komme! De punkter som

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 2. december 2004 Mødedeltagere: Jan Lemser Jes Rønving

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 15. november 2016 Referat af Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato og -tid torsdag

Læs mere

Andelsboligforeningen Odinsgaard

Andelsboligforeningen Odinsgaard Andelsboligforeningen Odinsgaard Afdeling 28 Mølleparken, Horsens Referat af beboermødet den 30. august 2018 Så mange beboere deltog: 31 Fra administrationen deltog: Andre der deltog: Michael Meldgaard

Læs mere

Godkendelse af dagsorden... 2 Godkendelse af referat... 2 Boligselskabet Søllerød Ældrebolig Selskab... 2 Afdeling 1 Nærum Hovedgade...

Godkendelse af dagsorden... 2 Godkendelse af referat... 2 Boligselskabet Søllerød Ældrebolig Selskab... 2 Afdeling 1 Nærum Hovedgade... Boligselskabet Søllerød Ældreboligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 8. april 2014 kl. 12.00 Fælleslokalet, Gl. Nærum skole Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Andelsboligforeningen Lundegaard Bestyrelse Referat -møde den 4. februar 2014 kl.18:00 Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Deltagere:

Læs mere

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen EF Strandbo II

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen EF Strandbo II H. Høgsbro Holm Kristian Nørgaard Administration ApS Stockholmsgade 37, 2. Referat nr. 27 2100 København Ø Journal nr. 574/mbj Tlf. 35 43 43 06 København, den 14.10.2010 R E F E R A T fra bestyrelsesmøde

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 31. august 2010, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 38

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 31. august 2010, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 38 Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 31. august 2010, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 38 Fra afdelingsbestyrelsen: Frede Pedersen Hanne Pedersen Birthe Eriksen Anders Andersen Bodil Sørensen

Læs mere

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen E/F Strandbo II

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen E/F Strandbo II H. Høgsbro Holm Kristian Nørgaard Administration ApS Stockholmsgade 37, 2. Referat nr. 31 2100 København Ø Journal nr. 574/mbj Tlf. 35 43 43 06 København, den 8.9.2011 R E F E R A T fra bestyrelsesmøde

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere tidligere

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 24. februar 2019

Referat Bestyrelsesmøde 24. februar 2019 Side 1 Referat Bestyrelsesmøde 24. februar 2019 Mødedato: Søndag 24. februar 2019 Mødetidspunkt: Kl 11.00 17.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud Hos Birte, Svejgårdsvej 21, 2900 Hellerup Allan Hornstrup, Birte

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde. Dagsorden. Afdeling Børglumparken. Indkaldt

Afdelingsbestyrelsesmøde. Dagsorden. Afdeling Børglumparken. Indkaldt Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 7. marts 2018 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Økonomi,

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød.

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. 25. juni 2015 Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Lau Ostenfeldt, Frank Polauke (først fra punkt. 9), Olaf Wacherhausen, Brian Willandsen, Anni Rasmussen

Læs mere

Referat Den 5. oktober 2015

Referat Den 5. oktober 2015 Hvidovre, den 9. oktober 2015 Referat Den 5. oktober 2015 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 33 Mødested: Afdeling 6, Trivselshuset Mødetid kl. 16.30 Palle sørger for at købe lidt

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 25-03-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 5. november 2013 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 HJEMLØSES LANDSORGANISATION HOVEDSTADSUDVALGET SAND HOVEDSTADEN Referat Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 Fremmødte: Ole B. Larsen [Ole B], Ole Svendsen [Ole S]; medl.

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

SeniorBofællesskabet Teglgaarden Afdelingsmødet, tirsdag den 24. november Beretning

SeniorBofællesskabet Teglgaarden Afdelingsmødet, tirsdag den 24. november Beretning SeniorBofællesskabet Teglgaarden Afdelingsmødet, tirsdag den 24. november 2009 Beretning I forbindelse med at jeg skulle i gang at skrive dette års beretning, kastede jeg lige et blik i beretningen for

Læs mere

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S.

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. DIRIGENT: MADS AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 4. Godkendt, ingen bemærkninger.

Læs mere

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl.19.00 22.00 Husdyrsudvalget kommer kl. 19.00 20.00 Forventede deltagere: Lasse, Zahir, Thomas, Peter, Heidi, Steen, Birthe Afbud: Anders, Maria Fra

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 10. maj 2011 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

DAMMS TEGLGÅRD AFDELING 17 - Aabenraa Andels Boligforening.

DAMMS TEGLGÅRD AFDELING 17 - Aabenraa Andels Boligforening. DAMMS TEGLGÅRD AFDELING 17 - Aabenraa Andels Boligforening. AFDELINGSBESTYRELSEN Afdelingsbestyrelsens mail: afd.17@outlook.dk Referat fra Afdelingsbestyrelsesmøde Fredag, den 5. oktober kl. 19.00 I mødelokalet

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 6. december 2010

Referat fra bestyrelsesmøde d. 6. december 2010 Referat fra bestyrelsesmøde d. 6. december 2010 Tilstede : Carsten A, Kristian, Michael, Rieke, Niels, Knud og Hamid (fra. Kl. ca. 19). Afbud : Ingen. Referent : Knud. 1. Referat [Opfølgning og godkendelse

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 10. december 2018, kl. 19.00 i blok F på skolen i Vejby. Bemærk at mødet kun varer ca. 1 time, hvorefter der er julefrokost. Både mødet og julefrokosten

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 17. DECEMBER 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 17. DECEMBER 2014 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 24. november 2014 Referat af Mødedato og tid Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård tirsdag

Læs mere

Referat af Afdelingsmøde afd Maj 2016

Referat af Afdelingsmøde afd Maj 2016 Referat af Afdelingsmøde afd. 52 25. Maj 2016 1 På vegne af bestyrelsen vil jeg byde alle, nye som gamle beboere velkomne. Velkommen til Helle Nielsen fra vores økonomiafdeling Jan Lantz varmemester Kim

Læs mere

Referat. Mødedato: tirsdag 7/ Deltagere: Heidi Hansen, Connie Boeriis, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Michella Bach

Referat. Mødedato: tirsdag 7/ Deltagere: Heidi Hansen, Connie Boeriis, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Michella Bach Mødedato: tirsdag 7/8 2018 Deltagere: Heidi Hansen, Connie Boeriis, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Michella Bach fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt fra/om afdelingen et godkendt - Afdelingsmøde

Læs mere

Dagsorden til møde i afdelingsbestyrelsen afdeling januar 2019 kl

Dagsorden til møde i afdelingsbestyrelsen afdeling januar 2019 kl Dagsorden til møde i afdelingsbestyrelsen afdeling 20. 16. januar 2019 kl. 16.30-18.30 Deltagere: Niels Trolle Lars Ejby Annette Rothmann Sofie Astrid Broe Afbud: Pia Andersen Dagsorden Beslutninger 1.

Læs mere

Spørgsmål om hvorvidt vi skal få foretaget en rodfræsning af stubbene, var der ikke umiddelbart stemning for på mødet.

Spørgsmål om hvorvidt vi skal få foretaget en rodfræsning af stubbene, var der ikke umiddelbart stemning for på mødet. Grundejerforeningen Ovesdal Referat 2: Bestyrelsesmøde d. 2. september (hos Keld) Til stede: Charlotte, Preben, Søren, Keld og John (Ref). 1. a. Træfældning: fordeling af brænde og bortkørsel af grenaffald,

Læs mere

Andre af gentagelserne vil jeg betragte som hængepartier, nemlig de udbedringer og reparationer, vi har haft på programmet alt for længe.

Andre af gentagelserne vil jeg betragte som hængepartier, nemlig de udbedringer og reparationer, vi har haft på programmet alt for længe. SeniorBofællesskabet Teglgaarden Afdelingsmødet, tirsdag, den 22. november 2011 Beretning Indhold: Indledning Bestyrelsens arbejde Året i Fællesskabet Samarbejdet med Boligselskabet Repræsentantskabsmøder

Læs mere

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent ANDELSSELSKAB M. B.A. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent 2. Godkendelse at referat fra seneste bestyrelsesmøde 3. Økonomi. Indeståender. Restancer. Meddelelser. Valuar 4. Meddelelser

Læs mere