Bestyrelsesprotokol nr OTG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesprotokol nr OTG"

Transkript

1 Bestyrelsesprotokol nr OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 5. december 2013 kl på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Grundet stormen Bodil og de dermed følgende varslinger om at holde sig inden døre, mens stormen krydser landet aflyses det ordinære hovedbestyrelsesmøde torsdag den 5. december 2013 kl Der er aftalt ny dato for ordinært hovedbestyrelsesmøde til tirsdag den 10. december 2013 kl Nedenstående dagsorden indeholder pkt Nr Emne / oplæg Velkomst ved hovedbestyrelsesformand Erik Bennedsen. Skriftlig godkendelse af det sidste referat samt dagsordenen. Referat af det sidste FU-møde. Beretning fra hovedbestyrelsesformand Erik Bennedsen. Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 10. december 2013 kl Tilstede: - Hovedbestyrelsesformand Erik Bennedsen (EB) - Næstformand Karin Engholm (KE) - HB-medlem Annie Kristensen (AK) - HB-medlem Per Ussing Nielsen (PUN) - HB-medlem Kurt Dahl (KD) - Suppleant til HB Viggo Nielsen (VN) - Direktør Jens Christian Lybecker (JCL) - Sekretær Kristian Post (KP) Afbud: - Medarbejderrep. Finn Grøn Madsen (FGM) Hovedbestyrelsesformand Erik Bennedsen bød velkommen til mødet og en særlig velkomst lød til Viggo Nielsen, som deltog for første gang i et hovedbestyrelsesmøde. Viggo Nielsen er 1. suppleant og trådt ind i hovedbestyrelsen i stedet for Lizette Hansen, som er fraflyttet boli.nu. Det sidste referat samt dagordenen blev godkendt. Referat fra FU møde den Taget til efterretning. Hovedbestyrelsesformandens beretning: Hovedbestyrelsesformandens beretning er ikke skriftlig og er ikke udsendt til hovedbestyrelsen forud for mødet. Deltaget i følgende møder/arrangementer:

2 Kredsweekend i 7. kreds, Billund. Fremlæggelse af boligsocial helhedsplan for i byrådssalen. Kursus for nyvalgte afdelingsbestyrelsesmedlemmer. Der var 14 deltagende. Formandsmøde den 28. november Der hersker en god stemning i formandskabet. Personalejulefrokosten den 6. december 2013 var en hyggelig aften. Hovedbestyrelsesformandens beretning blev herefter godkendt. 145 Beretning fra direktør Jens Christian Lybecker. Direktørens beretning er skriftlig og er udsendt den 28. november 2013 til hovedbestyrelsen. Direktøren gennemgik den udsendte beretning: MedarbejderUdviklingsSamtaler 2013 Medarbejderudviklingssamtaler 2013 er afsluttet, og der har været afholdt evalueringsmøde i Chefteamet. Generelt udtrykkes der tilfredshed med arbejdet samt indsatserne gennem året. Der opleves en god stemning blandt kollegaerne og gejst, glæde og tilfredshed er nøgleordene for årets samtaler. Der udtrykkes travlhed omkring indsatserne med de fysiske helhedsplaner, hvilket bør være et fokuspunkt for fremtiden. Der nævnes ingen nævneværdige problemer omkring det psykiske og fysiske arbejdsmiljø. Ligesom sygefraværsstatestikken ikke er alarmerende. Der er udbredt fokus på afspadseringen i organisationen, således at afspadseringen minimeres. Generelt har samtalerne været gode og chefteamet finder derfor ikke behov for at ændre på skematikken samt tidspunktet for afholdelse af samtalerne. LEAN-Seminar Program Afholdelse af seminar via IBC på Innovationsfabrikken i Kolding vedr. Lean-ledelse, Ledelsesstrategi og forandringsledelse. Seminaret gennemføres med deltagelse af Chefteamet samt Marie Willesen og Tonny Nielsen. Kan Lean-strategierne implementeres i organisationen forventes der efterfølgende afholdt et seminar for det samlede personale efter ovenstående temaer. Arbejderne med LEAN fortsætter efter nedenstående foreløbige plan: Dag Dato Tid Emne tirsdag 07/01-08:00 Opfølgning på Lean

3 14 11:00 workshop torsdag 23/ :30 15:30 Onsite observation og coaching tirsdag 28/ :30 15:30 Lean workshop for hele organisationen tirsdag 11/ :00 15:00 One Day Concept making Chefteamet har drøftet det afholdte seminar / kursus i LEAN, og er enige om at forankringen internt i organisationen, skal være intakt forinden hele organisationen implementeres i systematikkerne omkring LEAN. Virksomhedspraktikant i boli.nu boli.nu har den 20. november 2013 afholdt møde med Arbejdsmarkedskonsulent Charlotte Marie Zarling, fra Kompetencecenter Fredericia om der er en mulighed for, at boli.nu vil tage en praktikant i 4 uger. Forløbet er omkostningsfrit for boli.nu. boli.nu vil gerne være behjælpelig i denne henseende, så pr. 2. januar 2014 starter Jannie Tina Hansen hos boli.nu, som virksomhedspraktikant i et forløb på 4 uger. Jannie Tina Hansen er 26 år og bosiddende i Fredericia sammen med kæreste og barn. Jannie vil gerne prøve kræfter med administrativt arbejde. Jannie har været ude for en arbejdsskade, som bevirker, at hun ikke kan arbejde på fuld tid. Dette betyder, at hun kun kan arbejde 3 timer om dagen og da hun primært skal følge udlejningspersonalet, skal hun være tilstede i åbningstiden. Derfor er hendes arbejdstid fra kl Hun vil få adgang til PC, da hun i perioden vil få opgaver, der skal løses på denne. Jannie Tina Hansens kontaktperson i forløbet vil være KP. Invitation til tidligere ansatte til julefrokost i boli.nu Der afholdes julefrokost for tidligere ansatte i boli.nu den 17. december Prækvalifikation af boli.nu til at afgive begrænset tilbud på administration af de kommunale almene boliger Spørgsmål skal forberedes og indsendes rettidigt til Fredericia Kommune. Frist for endelig tilbudsgivning er den 6. januar Arbejdet pågår. Åbent hus arrangement i afd Køkkenmodernisering Der afholdes åbent hus i afd. 18, så lejerne kan se de nye køkkener. Arrangementet afholdes den 10. samt den 11. december 2013.

4 Oplæg til styret kommunikationsproces Der arbejdes videre med ovenstående. Særskilt indstilling følger. AFDELING 15 RANDALSPARKEN Sagen pågår og er under projektering AFDELING 7 SKANSEPARKEN Sagen pågår og er under projektering Møde med bestyrelsen / byggeudvalget i afdeling 7 grundet uoverensstemmelser omkring den fysiske helhedsplan i afdelingen afholdes torsdag den 12. december bolinu.net vs. TDC (Yousee) Direktør Jens Christian Lybecker Og Karen Christensen, Fredericia Antenneteknik deltager i møde i Erhvervs- og Konkurrencestyrelsen den 12. december, 2013 for at orientere styrelsen om teknikken bag den fælles afbenyttelse af TDC's coax-kabler. Styrelsen vil herefter afgøre, hvorvidt der er grundlag for at anlægge sag mod TDC (YouSee). Internetkampagne bolinu.net Kampagnen kører i december Status økonomi Der indgås aftale med PP Capital om kapitalforvaltning. Direktørens beretning med tilhørende bilag blev godkendt Beretning fra andre hovedbestyrelsesmedlemmer. EB: Intet at bemærke. KE: Erik Bennedsen vil gerne tage en periode mere som hovedbestyrelsesformand for boli.nu. Han genopstiller til posten i Det bakkede en enig hovedbestyrelse op omkring. AK: Intet at bemærke. PUN: Har problemer med at komme i dialog med Bent Laursen. Der kan gå op til 14 dage, før Bent besvarer opkald eller mails. Det er ikke i orden. KE kunne supplere med, at Marie Willesen heller ikke melder tilbage til lejerne lige med det samme, der kan gå op til 4-5 dage. JCL tager en snak med Teknisk Afdeling vedrørende emnet, men der skal lægges op til, at det er Teknisk Afdeling, som tager dialogen med de respektive afdelingsformænd mm.

5 KD: Intet at bemærke. VN: Der er indkommet 2 klager fra Karl Ejner Jørgensen, afd. 24. Han klager over følgende: 1. Klage over ændring i boli.nu s vedtægter. 2. Klage over den, afdelingsmøde i afd. 24, den 19. september 2013, blev gennemført på. Ad. pkt. 1: Hovedbestyrelsen vil på næstkommende ordinære repræsentantskabsmøde stille forslag om at ændre vedtægtens Ad. pkt. 2: En enig hovedbestyrelse vil ikke indkalde til et ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 24. Såfremt Karl Ejner Jørgensen ønsker et sådan møde, kan det ske i henhold til vedtægtens JCL: Beboerklagenævnet er nu faldet på plads og boli.nu har modtaget besked fra Fredericia Kommune, hvor de informerer om, at boli.nu s repræsentant Annie Kristensen er suppleant for Boligkontoret Fredericia s medlem Steffen B Møller. Steffen er driftschef hos Boligkontoret. Hovedbestyrelsen for boli.nu er enige om, at det er folkevalgte, som sidder i beboerklagenævnet, og ikke ansatte i boligorganisationerne. HB afventer endelig svar fra Fredericia Kommune. Hovedbestyrelsen: Boligorganisationen fylder 70 år den 6. november Det skal markeres med en middag på Restaurant OvenVande for repræsentantskabet, hovedbestyrelsen samt de ansatte. 148 Udvalg under hovedbestyrelsen. Nedsatte udvalg: Udvalg for energi, miljø og bæredygtighed: - Marie Willesen, Erik Bennedsen, Per Ussing Nielsen og Jens Christian Lybecker Udvalg for kommunikation- & informationsudvalg: - Karin Engholm, Per Ussing Nielsen og Jens Christian Lybecker. Byggeudvalg: - Kurt Dahl, Karin Engholm og Jens Christian Lybecker Forretningsudvalg: - Hovedbestyrelsesformand Erik Bennedsen, næstformand Karin Engholm og direktør Christian Lybecker.

6 Arbejdet i udvalgene pågår og der planlægges møder i udvalgene i januar Eventuelt. Mødekalenderen for 2014 for boli.nu blev udleveret til Hovedbestyrelsens orientering. Næste ordinære hovedbestyrelsesmøde afholdes torsdag den 9. januar 2014 kl på administrationens kontor, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Ellers intet at bemærke. Mødet slut.

7 Indstillinger: Indstilling vedrørende indgåelse af rådgiveraftale med DAI. Hovedbestyrelsen at godkendte indgåelse af rådgiveaftale med DAI på baggrund af nedenstående ydelsespecifikation, samt på baggrund af de skitserede vilkår omkring betaling af leverede ydelser. 1. Visuel udvendig screening af den eksisterende bebyggelse, gennemgang af eksisterende tegninger, som jeg har tilladt mig at forudsætte leveres af boli nu, dels 1. stk dvg-fil af området evt. matrikelkort, dels pdf-fil at det eksisterende byggeri (etageplaner, snit og facader). 2. Kalkulation af hvad det vil koste at renovere den nuværende bebyggelse op til niveau 2015, dvs. klimaskærm, kælder, nye installationer samt ventilation. 3. Skitseforslag til ny bebyggelse indeholdende situationsplan, facade, lejlighedsplan (bolig i 2 plan i alt 115 m2) samt 3D visualisering. 4. Udarbejdelse af budget for ny bebyggelse (skema A). Anslået omkostninger for ovenstående ydelser vil beløbe sig på ca. kr inkl. moms. Indstilling om ny hjemmeside. - Bilag: Notatweb Ny hjemmeside Tuen - Bilag: BL Screening Bedste boligorganisation på nettet. Hovedbestyrelsen godkendte bevilling svarende til den estimerede KTP-løsning til samlet kr inkl. moms. Udsendte numre: boli.nu, prækvalificeret til at afgive bud på administration af Fredericia kommunes 382 almene boliger. Klagebreve fra Karl Ejner Jørgensen, afd. 24 Thygesminde Alle 1 BL informerer nr.: 55 -

8 Ovenstående referat er godkendt af hovedbestyrelsen. Fredericia, den 9. januar Erik Bennedsen Karin Engholm Annie Kristensen Per Ussing Nielsen Kurt Dahl Viggo Nielsen Finn G. Madsen

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 730 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 7. november 2013 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 733 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 6. februar 2014 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 735 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 3. april 2014 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 748 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 1. oktober 2015 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 757 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 1. september 2016 kl. 16.00 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 726 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 2. maj 2013 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 736 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 8. maj 2014 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr. 701

Bestyrelsesprotokol nr. 701 Bestyrelsesprotokol nr. 701 Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 25. november 2010 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 696 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært bestyrelsesmøde torsdag den 17. juni 2010 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 694 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært bestyrelsesmøde torsdag den 6. maj 2010 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder pkt.

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr. 693 - OTG

Bestyrelsesprotokol nr. 693 - OTG Bestyrelsesprotokol nr. 693 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært bestyrelsesmøde torsdag den 8. april 2010 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr. 753 - OTG

Bestyrelsesprotokol nr. 753 - OTG Bestyrelsesprotokol nr. 753 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 7. april 2016 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30. Side 209/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen

Læs mere

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 6. februar 2015 Referat Den 29. januar 2015 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 81 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken Dagsorden til bestyrelsesmøde 19-12-2012 MEDBORGERHUSET KORSKÆR Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 19. december 2012, kl. 15.45 i Medborgerhuset, Korskærparken Indkaldt til mødet: Lone Hartung, Else

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 12. september 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 12. september 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 23. oktober, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 12.

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 21. MAJ 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 21. MAJ 2014 Tilstede: Afbud: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Niels Skov Nielsen Troels Munthe Kim S. Jensen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John Jensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 6. marts 2019 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30. Side 191/5 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Aase Andersen, Arne Olesen, Michael Jørgensen, Henny Rasmussen,

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. oktober 2015, kl. 17,00.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. oktober 2015, kl. 17,00. Side 1/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. oktober 2015, kl. 17,00. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Gunnar Sørensen Leo Kristensen Arne Olesen Henny Rasmussen Hans

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 4. september 2018

Hovedbestyrelsesmøde 4. september 2018 Hovedbestyrelsesmøde 4. september 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 4. september 2018 Tid 17.30 19.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Tom Niekrenz

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 29. APRIL 2015

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 29. APRIL 2015 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE. Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby.

703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE. Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby. 703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE REFERAT Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl. 17.00 i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby. Bestyrelsen: Formand Merete Sivertsen, Niels

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Poul Meisler Tid Onsdag, den 17. oktober 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 15. november, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 23.

Læs mere

Ungdomsbo. Beslutningspunkter: Debatpunkter: Orienteringspunkter: Dagsorden for bestyrelsesmøde nr. 153, mandag den 11. november 2013 kl. 16.00.

Ungdomsbo. Beslutningspunkter: Debatpunkter: Orienteringspunkter: Dagsorden for bestyrelsesmøde nr. 153, mandag den 11. november 2013 kl. 16.00. Dagsorden for bestyrelsesmøde nr. 153, mandag den 11. november 2013 kl. 16.00. Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. juni 2014, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. juni 2014, kl. 16,30. Side 165/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. juni 2014, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Hans Jørgen Christensen, Aase Andersen, Arne

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 6. juni 2017

Hovedbestyrelsesmøde 6. juni 2017 Hovedbestyrelsesmøde 6. juni 2017 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 6. juni 2017 Tid 17.30-20.00 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Per Knudsen Tom Niekrenz

Læs mere

BOLIGKONTORET FREDERICIA. Referat fra bestyrelsesmøde. Onsdag den 14. juni 2017, kl på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia

BOLIGKONTORET FREDERICIA. Referat fra bestyrelsesmøde. Onsdag den 14. juni 2017, kl på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia BOLIGKONTORET FREDERICIA Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 14. juni 2017, kl. 18.00 på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia Indkaldt til mødet: Lis Gregersen, Flemming Lorenzen, Lone Hartung,

Læs mere

Udsendt den 28. november 2013

Udsendt den 28. november 2013 Haderslev Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 27. november kl. 19.00 Mødet blev holdt på Hotel Harmonien, Gåskærgade, Haderslev, og startede med spisning. Dagsorden Side

Læs mere

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. februar 2012, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. februar 2012, kl. 16,30. Side 7/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. februar 2012, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Lene Rasmussen, Eva Carlsen, Aase Andersen,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009. Søren bød indledningsvis velkommen og speciel velkommen til nyt hovedbestyrelsesmedlem

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009. Søren bød indledningsvis velkommen og speciel velkommen til nyt hovedbestyrelsesmedlem REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009 X Søren Høgsberg Bestyrelsesformand X Helle M. Jensen næstformand X Helle H. Pedersen bestyrelsesmedlem X Mia Falck bestyrelsesmedlem X Per Hasager bestyrelsesmedlem

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-02-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 25. MARTS 2015

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 25. MARTS 2015 Tilstede: Afbud: Michael Korsholm Ole Østergaard Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John Jensen Poul Ankersen Lone

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Landsforeningen Natur & Ungdom, forkortet N&U. Foreningen er hjemmehørende i den kommune hvor foreningens sekretariat

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Ulla Dinesen Tid Onsdag, den 11. september 2019 kl. 17.00 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården

Læs mere

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. september, kl. 18.00. Afbud: Tina Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

BOLIGSELSKABET BSB ERRITSØ

BOLIGSELSKABET BSB ERRITSØ BOLIGSELSKABET BSB ERRITSØ Referat fra bestyrelsesmøde Torsdag den 4. december 2014, kl. 16.15 på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia Indkaldt til mødet: Grethe Buch, Kim Nielsen, Rene Bavnsgaard,

Læs mere

Ungdomsbo. Debatpunkter: 4. Indkomne punkter. Indhold:

Ungdomsbo. Debatpunkter: 4. Indkomne punkter. Indhold: Referat fra bestyrelsesmøde nr. 156, onsdag den 5. februar 2014 kl. 16.00. Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Tid 07.03.2018, kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Karen Rod Jensen Tid Onsdag, den 16. januar 2019 kl. 17.00 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården

Læs mere

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. REFERAT Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Forslag til repræsentantskabsmødet vedtægter ALBOAs kursusudvalg er

Læs mere

Ungdomsbo. Debatpunkter: 4. Indkomne punkter

Ungdomsbo. Debatpunkter: 4. Indkomne punkter Referat fra bestyrelsesmøde nr. 155, mandag den 13. januar 2014 kl. 16.00. Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 20. marts 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde.

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. februar 2013, kl. 18.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: Klokken: Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder spisning kl

Bestyrelsesmøde. Mødedato: Klokken: Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder spisning kl Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 07.01.2019 Klokken: 17.00 21.00 Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder spisning kl. 19.00 Bestyrelsen: init.: Formand Herdis Larsen HL Næstformand Torben Lokjær TL Best.medlem Kirsten

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 22-10-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Afbud Referent Mødeleder Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson,

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Tilstede: Der deltog 24 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30. Side 106/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Lene Rasmussen, Henny Rasmussen, Eva Carlsen.

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Domea Randers Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Dagsorden var : Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 153, mandag den 11. november 2013 kl. 16.00.

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 153, mandag den 11. november 2013 kl. 16.00. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 153, mandag den 11. november 2013 kl. 16.00. Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

REFERAT AF KONST. BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 13. OKTOBER 2010

REFERAT AF KONST. BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 13. OKTOBER 2010 REFERAT AF KONST. BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 13. OKTOBER 2010 X Robert Thorsen Bestyrelsesformand X Lars Hansen Næstformand X Heidi Bindløv Bestyrelsesmedlem X Hans-Jørgen Krickhahn Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Torsdag, den 4. april 2019 kl. 17.00 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 16. juni 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 16. juni 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 9. august, kl. 17.30. Afbud: Tina Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud John Sørensen Tid Onsdag den 16. maj 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. januar 2016 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. januar 2016 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 16.01 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. januar 2016 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 15. august 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED:

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: Dagsorden (foreløbig) 2. HB-møde den 25. august 2012 (udsendt 27.06.2012) Side 1 Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: DUI-LEG og

Læs mere

BOLIGKONTORET FREDERICIA. Indkaldelse til bestyrelsesmøde. Onsdag den 27. juni 2018, kl på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia

BOLIGKONTORET FREDERICIA. Indkaldelse til bestyrelsesmøde. Onsdag den 27. juni 2018, kl på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia BOLIGKONTORET FREDERICIA Indkaldelse til bestyrelsesmøde Onsdag den 27. juni 2018, kl. 17.30 på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia Indkaldt til mødet: Lis Gregersen, Flemming Lorenzen, Simon Rasmussen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Ulla Dinesen Tid 05.04.2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Ungdomsbo. Indhold: Debatpunkter: 4. Indkomne punkter

Ungdomsbo. Indhold: Debatpunkter: 4. Indkomne punkter Referat fra bestyrelsesmøde nr. 152, onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.00. Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Dagsordenens punkt 1 Forhandlings-/og revisionsprotokol Journalnr. Emne Aktion 01-014-15 Den lille positive De fleste bidrog. 01-015-15 Protokol fra

Dagsordenens punkt 1 Forhandlings-/og revisionsprotokol Journalnr. Emne Aktion 01-014-15 Den lille positive De fleste bidrog. 01-015-15 Protokol fra Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 10. september 2015 kl. 1630-1900 Sted : HAB s administration Udsendt : 4. september 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol

Læs mere

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 156, onsdag den 5. februar 2014 kl. 16.00.

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 156, onsdag den 5. februar 2014 kl. 16.00. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 156, onsdag den 5. februar 2014 kl. 16.00. Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo Køge, tirsdag den 6. september 2011, kl i fælleshuset, Nylandsvej, 4600 Køge.

Bestyrelsesmøde i Lejerbo Køge, tirsdag den 6. september 2011, kl i fælleshuset, Nylandsvej, 4600 Køge. Organisationsbestyrelsesmøde 6. september 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo Køge, tirsdag den 6. september 2011, kl. 17.00 i fælleshuset, Nylandsvej, 4600 Køge. Til stede var bestyrelsesmedlemmerne: Johnny

Læs mere

BOLIGKONTORET FREDERICIA. Referat fra bestyrelsesmødet. Onsdag den 23. august 2017, kl på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia

BOLIGKONTORET FREDERICIA. Referat fra bestyrelsesmødet. Onsdag den 23. august 2017, kl på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia BOLIGKONTORET FREDERICIA Referat fra bestyrelsesmødet Onsdag den 23. august 2017, kl. 17.00 på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia Indkaldt til mødet: Lis Gregersen, Flemming Lorenzen, Lone Hartung,

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. januar 2015, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. januar 2015, kl. 16,30. Side 202/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. januar 2015, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Arne Olesen, Michael Jørgensen, Henny Rasmussen, Gunnar Sørensen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere:

Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere: 15.04. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Dan Christensen Sekretær Bendt Nielsen, fra pkt. 10 Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen

Læs mere

Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse.

Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse. Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl. 17.00 I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse. Tidsplanen er som følger: Kl. 17.00 17.45 Kl. 17.45 18.30 Kl. 18.30 20.00 Besigtigelse

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. juni 2017, kl

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. juni 2017, kl Side 1/8 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. juni 2017, kl. 16.30 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Gunnar Sørensen Nils Vinther Leo Kristensen Arne Olesen Hans Jørgen Christensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 15. november 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 15. november 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde lørdag den 16. december, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 15.

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag, den 4. december 2013 på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa:

Bestyrelsesmøde onsdag, den 4. december 2013 på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Bestyrelsesmøde onsdag, den 4. december 2013 på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Leif Poulsen Birthe Hansen Svend Jensen Bent Christensen Lise Poulsen Kurt Johannsen LP BH SJ

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

Regnskabserklæring som afgives i forbindelse med Revisionsinstituttets revision af Årsregnskabet 2014 er underskrevet af ledelsen den 6. februar 2015.

Regnskabserklæring som afgives i forbindelse med Revisionsinstituttets revision af Årsregnskabet 2014 er underskrevet af ledelsen den 6. februar 2015. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 18. marts 2015, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 18.

Læs mere

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 11. december 2012 kl i fælleshuset, Sundtoften 418

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 11. december 2012 kl i fælleshuset, Sundtoften 418 Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 11. december 2012 kl. 18.00 i fælleshuset, Sundtoften 418 Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Torsdag den 15. juni 2017 kl

Torsdag den 15. juni 2017 kl 22. juni 2017 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 17.08: Torsdag den 15. juni 2017 kl. 14.30 Tilstede: June Larsen, Lindy Nymark Christensen, Martin E.H. Jacobsen, Jytte G. Hansen, Inez Bach, Annica Dahlgren,

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

ARBEJDERNES ANDELSBOLIGFORENING AF HORSENS. Indkaldelse til bestyrelsesmøde

ARBEJDERNES ANDELSBOLIGFORENING AF HORSENS. Indkaldelse til bestyrelsesmøde ARBEJDERNES ANDELSBOLIGFORENING AF 1938 - HORSENS Indkaldelse til bestyrelsesmøde Mandag den 14. maj 2018, kl. 17.30 på kontoret, Kongensgade 25, 8700 Horsens. Indkaldt til mødet: Poul Erik Rasmussen,

Læs mere

Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 22. april 2013 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro.

Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 22. april 2013 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro. Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 22. april 2013 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Afbud Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Poul Meisler Ulla Dinesen Tid Onsdag, den 14. november 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 8. september 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 28. august 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Referat Den 7. juni 2018

Referat Den 7. juni 2018 0ì TRYGHEÞ, FÆLLE55KAB G 5EtV5TÆNDIGHED Glostrup, den 13. juni 2018 Referat Den 7. juni 2018 Mødeart Mødested Mødetid: FA9 smøde Glostrup Park Hotel, Hovedvejen 41,2600 Glostrup kt. 18.00 Der vil blive

Læs mere

Deltagere fra organisationsbestyrelsen: Kaj Ringsted, formand Lars Kruse, næstformand Kurt Blohm Kim M. Andersen Lone Birch

Deltagere fra organisationsbestyrelsen: Kaj Ringsted, formand Lars Kruse, næstformand Kurt Blohm Kim M. Andersen Lone Birch Haderslev Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 28. november 2016, kl. 19.00 på Hotel Harmonien, Gåskærgade 19, 6100 Haderslev. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 3 2 Godkendelse

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. maj 2015, kl. 16.30

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. maj 2015, kl. 16.30 Side 1/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. maj 2015, kl. 16.30 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Leo Kristensen Aase

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Referat af bestyrelsesmøde afholdt tirsdag den 9.12.2014 kl. 19.00. Til stede var: Afbud fra: Leif Eide Nielsen, Preben Crillesen, Susan Christiansen, Kurt Simonsen, Dagny

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen Dorte Radik

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen Dorte Radik Bovia Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Tirsdag den 7. februar 2017 kl. 14.00 Mødested: Engstien 2A, Kolding Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen KJP Anni Damgaard AD Eva Kristensen EK Mogens Hinrichsen

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. november 2011, kl

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. november 2011, kl Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. november 2011, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Lene Rasmussen, Eva Carlsen, Henny Rasmussen, Aase

Læs mere

Protokol af møde den 24. juni 2014 blev godkendt.

Protokol af møde den 24. juni 2014 blev godkendt. 14.08. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 18. august 2014 kl. 18.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Dan Christensen Sekretær Bendt Nielsen Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. juni 2018 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. juni 2018 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 18.06 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. juni 2018 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Henning Winther Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

Birgitte Henriques Bestyrelsen Afbud Jesper Maarbjerg Bestyrelsen Mads Thyregod Bestyrelsen Afbud

Birgitte Henriques Bestyrelsen Afbud Jesper Maarbjerg Bestyrelsen Mads Thyregod Bestyrelsen Afbud Glostrup, 3. juni 2013 LK Referat Den 28. maj 2013 Boligselskabet Hjem Mødeart: Repræsentantskabsmøde Mødested: Afdeling: 0. Restaurant L'Altro Torvegade 62 Mødetid Kl. 17.00 Deltagere: Else Vedel Janhøj

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. december 2017, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. december 2017, kl. 16,30. Side 1/8 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. december 2017, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Gunnar Sørensen Nils Vinther Leo Kristensen Arne Olesen Hans Jørgen Christensen

Læs mere

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART.

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART. 12.02.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 7. februar 2012 kl. 16.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Bendt Nielsen Sekretær Dan Christensen (fra pkt. 4) Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 27-05-2015 Slotsgade 20, 4800 Nykøbing F. 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

REFERAT af ordinært bestyrelsesmøde nr , torsdag, den 25. februar 2016 i Boligforeningen VIBO, Sankt Peders Stræde 49 A, 5.

REFERAT af ordinært bestyrelsesmøde nr , torsdag, den 25. februar 2016 i Boligforeningen VIBO, Sankt Peders Stræde 49 A, 5. REFERAT af ordinært bestyrelsesmøde nr. 2016-2, torsdag, den 25. februar 2016 i Boligforeningen VIBO, Sankt Peders Stræde 49 A, 5. sal Til stede: Fra foreningsbestyrelsen: Jackie Lauridsen, Birgitte Langballe,

Læs mere