No årgang Marts Eventyr Tidende. Husk skovturen d. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "No. 24 7. årgang Marts 2001. Eventyr Tidende. Husk skovturen d. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner"

Transkript

1 No årgang Marts Husk skovturen d. Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner

2 Side 2 No. 24 Bestyrelsen Formand: Niels Brinch Højmarksvej Glostrup Tlf: Næstformand: Steen Endersen Lyøvej Frederiksberg Tlf: Kasserer: Bent Lindeberg Emtedalen 39 B 2730 Herlev Tlf: Best. Medlem: Dorthe Pedersen Sirgræsvej Kastrup Tlf: Grethe T. Hansen Tulipanvej Glostrup Tlf: Suppleanter: Helen Bendtsen Postmosen Hillerød Tlf: Bettina Westi Studsgårdsgade 11, København Ø Tlf: Revisor: Lilli Arved Brovænget Værløse Tlf: Indhold: Formanden beretter 3 Susanne fortæller 4 Formandens beretning 7 Rengøringshjælp søges 8 Vinder af konkurrence 8 Foreningens regnskab 9 Interview med Kathrine Brøndsted 10 Fra det gamle arkiv 12 Kalender 13 Skovtur 14 Halloween Generalforsamling Konkurrence 18 udgives til samtlige medlemmer af foreningen Eventyrteatret s Venner samt til børn, der er med i Eventyrteatret s forestillinger, Eventyrteatret s dramaskole og Eventyrkoret. Hvis du har forslag til emner, der kan bringes i bladet, hvis du har ideer til artikler eller annoncer, er du meget velkommen til at kontakte bladudvalget. Eventyrteatret: Spontinisvej 7, 2450 København SV Tlf: , Fax: Web-adresse: Kontortid: Mandag torsdag ml. kl. 11 og 15 Bladudvalg: Anne Willeberg & Claus Jensen Måløv Hovedgade Måløv Tlf:

3 No. 24 Side 3 KÆRE EVENTYRVENNER Ja, så er vi på gaden igen denne gang i en lidt ændret opsætning, hvilket bl.a. skyldes, at bladet har fået ny Chefredaktør. Birte Jacobsen og hendes mand Birger har på grund af nye arbejdsforhold desværre ikke set sig i stand til at fortsætte med at lave, og derfor har Claus Jensen, der ligesom Birte har været med fra starten, nu allieret sig med sin kone Anne, og disse to er nu fremover vores bladudvalg. Jeg vil gerne her benytte chancen til at takke Birte og Birger for det store arbejde de har udført for bladet i de sidste 7 år. I sidste blad havde sætternissen været på spil og min leder var faldet ud, eller rettere sagt, den var forsvundet i den fagre elektroniske verden. Jeg vil derfor også her gerne sige tak til alle de voksne, der frivilligt og ulønnet tilbragte en stor del af oktober måned inde på Det Ny Teater i forbindelse med opførelsen af Rødhætte. Aktiviteten i Eventyrteatret er så stor som aldrig før. I hele december blev der spillet ikke mindre end to steder nemlig i Tivolis Glassal samt i Amagercentret. Begge steder var det naturligvis julestykker. Dramaskolen kører på fuld skrue, og snart vil der være optagelsesprøver, hvor de børn, der skal med i den store 10 års jubilæumsforestilling, udtages. Denne forestilling vil, som det fremgår andetsteds i bladet denne gang blive spillet i selveste Cirkusbygningen, hvor der jo er plads til næsten dobbelt så mange tilskuere som på Det Ny Teater. Vi har gennemført vores årlige generalforsamling (formandens beretning trykt i bladet på side 7), og bestyrelsen forblev uforandret. Vi har en del nye aktiviteter på bedding, men herom vil jeg berette senere. Niels Brinch.

4 Side 4 No. 24 Susanne Fortæller Eventyrteatrets 10 års jubilæumsår startede med vores første Danmarksturne til Kalundborg Hallerne. Efter at Rødhætte havde sovet vintersøvn i nogle måneder var det fantastisk, at der kun skulle tre prøvedage til at forestillingen fungerede igen. Børnene og de nye dubleanter som var med, spillede eventyrligt. Dette til trods for lidt tekniske problemer. Publikum og arrangørerne var meget begejstrede og håbede, at vi kom igen til næste år. Det var samtidig en dejlig oplevelse at være på tur med 80 eventyrlige børn. Alle forstod at hjælpe hinanden og humøret var højt i busturene frem og tilbage. Det er hvert år lige spændende, at byde velkommen til nye såvel som gamle elever på dramaskolen. Sammen med vores dygtige lærerstab håber vi, at børnene lærer en masse ting, som de kan have glæde af både på teatret men også i deres hverdag. Hermed en meget kort præsentation af vores lærere, som alle er udøvende kunstnere på et højt professionelt plan i dansk teater- og musikliv og medvirker i langt flere sammenhæng, end det er muligt at beskrive her. KATHRINE BRØNDSTED: Sanger. Har gået på MGK og Det Jyske Musikkonservatorium. Har siden 1996 arbejdet som professionel sanger, både i studier og sammen med forskellige bands. Underviser bl.a. i musik og sang på Bernadotteskolen og i Studenterrevyen. HENRIK JANDORF: Skuespiller. Uddannet på Statens Teaterskole og har været tilknyttet bl.a. Ålborg teater i en årrække. Har desuden medvirket i Radio, TV og film. Er ansat på Det Kongelige Teater. Har igennem de sidste par år været den eventyrlige fortæller på Eventyrteatrets CD.

5 No. 24 Side 5 ULLA JESSEN: Skuespiller og instruktør. Medvirker ved forskellige revyer på danske scener og har også medvirket ved Radio, TV og film. Har været instruktør for Eventyrteatret gennem en årrække. RIE MUNK: Pressechef for Lancarôme og makeup artist. Har været med i Eventyrteatret siden starten i Underviser i grundmakeup, som alle selv skal kunne lægge i forbindelse med en forestilling. BIRGITTE NÆSS-SCHMIDT: Koreograf og danser. Har siden 1988 arbejdet som professionel danser og koreograf i musicals, revyer, TV og film. Hun er videreuddannet i New York. Har været tilknyttet Eventyrteatret siden 1999, og koreograf på Rødhætte og En eventyrlig Jul. PER SOHL: Instruktør. Har stor erfaring med at arbejde med dramapædagogisk undervisning. Har været iscenesætter på flere store musical med mange medvirkende både børn og voksne. Instruerede Eventyrteatrets forestilling Rødhætte og En eventyrlig Jul. Udtagelsesprøve: Der vil i april måned (uge 13) blive udtagelsesprøve til Eventyrteatres 10 års jubilæumsforestilling Snedronningen, som skal opføres i oktober måned i Cirkusbygningen. Inden udtagelsesprøven vil der blive afholdt et forældremøde. Eventyrkoret: Eventyrkoret har fået ny korleder. Det er Kathrine Brøndsted, som også underviser i sang på dramaskolen. Se præsentationen ovenfor. Koret vil

6 Side 6 No. 24 traditionen tro afslutte perioden med en lille forårskoncert i starten af april. Eventyrshow: I forbindelse med Far, mor og børn messen i Forum skal Eventyrteatret optræde fredag d. 16./3 kl og kl samt lørdag d. 17/3 kl , og Søndag d. 18/3 skal Eventyrteatret optræde i Parken i forbindelse med fodboldkampen FCK mod OB, og søndag d. 22/4 ved fodboldkampen FCK mod AB. I påsken skal Eventyrteatret optræde på Plænen i Tivoli. Der vil være show kl torsdag d. 12/4, lørdag d. 14/4, søndag d. 15/4 og mandag d. 16/4. Nogle forrygende dage med syngende ulve, yndige prinsesser, levende legetøj, rappende grise, dansende kaniner, høns, kyllinger og feer m.m. Snedronningen: Billetsalget til 10 års jubilæums forestillingen Snedronningen starter d. 1. april. Vores trofaste eventyrvenner har mulighed for, at bestille billetter inden det officielle billetsalg begynder ved at benytte vedlagte billetbestilling. Det bliver et travlt forår med mange spændende opgaver for Eventyrteatret. De eventyrligste hilsener Susanne Vognstrup BALLERUP CENTRET. TLF

7 No. 24 Side 7 FORMANDENS BERETNING Ved foreningens 7. ordinære generalforsamling kan vi se tilbage på et år, hvor alle de vante aktiviteter som sædvanligt har fungeret perfekt. Vi har løbende udsendt vores blad med nyt om Eventyrteatrets aktiviteter. Vi havde vores traditionelle skovtur i juni. Vi planlagde og deltog i weekendturen, og dermed i opstarten af årets forestilling i august, lige som vi atter i år var stærkt repræsenteret på Det Ny Teater i forbindelse med efterårets store forestilling, Rødhætte. Det var igen i år Dorthe Pedersen fra bestyrelsen, der var primus motor i det store puslespil det er at planlægge forældrehjælpen bag, under, over og foran scenen, ligesom Claus og Anne dagligt sørgede for indkøb af friske varer til den daglige frokost. Eventyrteatrets aktiviteter udvider sig hele tiden. Således var der juleforestillinger både i Tivolis Glassal og i Amager Centeret i hele december måned. Og for at det ikke skal være løgn, har Eventyrteatret også været på turné nemlig til Kalundborg, hvor Rødhætte blev opført tre gange. Også ved disse forestillinger var en del forældre involveret. Jeg vil gerne i den anledning igen takke for den store velvillighed og interesse vi mødes med, når vi skal bede folk om at tage ferie, fridage osv. for at kunne knokle 8 10 timer om dagen i den lange periode, hvor forestillingen kører. Vi har i år desværre måttet tage afsked med to af s trofaste medarbejdere nemlig Birte og Birger Jacobsen, der ellers har været med til at lave bladet lige siden udgave nummer et. På grund af ændrede arbejdsforhold ser de sig ikke i stand til at være med mere. Tusind tak Birte og Birger for jeres store arbejde i årenes løb. Heldigvis har Claus Jensen og hans kone Anne lovet at fortsætte som bladredaktører, så vi skulle også fremover kunne udsende fire gange årligt. I forbindelse med sidste beretning var jeg inde på, at mange medlemmer meldte sig ud efter en tid. Det kan der jo være mange årsager til, og det er ikke lykkedes os i det forløbne år at få en forklaring på, hvorfor nogle efter en periode vælger os fra. Men heldigvis fik vi mange nye i stedet, således at medlemstallet tilsyneladende holdt sig stationært på omkring 350 stykker.

8 Side 8 No. 24 I år må vi desværre konstatere, at den nye medlemstilgang er udeblevet. Den interesse der plejer at være i forbindelse med forestillingerne på Det Ny Teater, er stort set udeblevet, og vores agitation i december måned i Tivoli gav ingen nye medlemmer. Det kunne være meget interessant at få nogle tilbagemeldinger fra vores medlemmer om, hvad vi evt. mangler at kunne tilbyde. Vi har et enkelt eksempel på en far til et tidligere Eventyrbarn, der begrundede sin opsigelse med, at han fik jo bladet gratis via sit barn. Jeg vil gerne slutte dette års beretning med at opfordre de mange forældre, der har børn gående på Eventyrteatret, og som ikke er medlem af støtteforeningen, om at være med til at støtte os i form at et medlemskab i vores forening. Husk på, at pengene vi får ind, går til aktiviteter og velfærd til børnene. Til sidst skal jeg naturligvis takke hele bestyrelsen for et godt arbejde i det forløbne år. Rengøringshjælp søges Niels Brinch Eventyrteatret søger rengøringshjælp til teatrets lokaler en gang om ugen. Arbejdstiden er ca. 3 timer ugentligt i tidsrummet fra kl I perioder kan der blive mulighed for 2 gange om ugen efter aftale. Arbejdet omfatter rengøring af 4 toiletter, tørre støv af, støvsugning og gulvvask. Hvis dette har din interesse bedes du kontakte: Eventyrteatret, Spontinisvej Kbh. SV Att.: Susanne Vognstrup Vinder af konkurrencen i nr. 23 Vinder af CD-gavekort sponseret af Fredgaard i Ballerup Centret: Cathrine Hendriksen Præmien er sendt til den heldige vinder

9 No. 24 Side 9 Eventyrteatret s Venner Regnskab 2000 Indtægter Medlemskontingent 226 á 125 kr ,00 Medlemskontingent á 100 kr. 1600,00 Annonceindtægt 850,00 Lejrskoleindbetaling 11150,00 Renteindtægt 15,52 Indtægter i alt 41865,52 Udgifter Porto & kontorartikler 14152,38 Lejrtur 19516,65 Kildevand 891,25 Sæder Nordisk Film 4510,00 Det Ny Teater (mad) 793,70 Skovtur 859,65 Bestyrelsesmøder & generalforsamling 2456,25 Birte fødselsdag (50 år) 300,00 Gebyr & blankettryk 607,50 Diverse 336,00 Udgifter i alt 44423,38 Årets resultat -2557, , ,52 Balance Formue primo ,87 Årets resultat -2557,86 Kontantbeholdning 1306,00 Bank & Giro 11834,97 I alt 13140, ,01 Revisor: Lilli Arved Kasserer: Bent Lindeberg

10 Side 10 No. 24 Interview med Kathrine Brøndsted Hvor hørte du første gang om Eventyrteatret? Hvad er din baggrund/uddannelse? Jeg har gået på Sankt Annæ Gymnasium og derefter har jeg været på MGK- musikvidenskabelig grundkursus, som er et forberedende stadie til musikkonservatoriet. Derudover har jeg været på Det Rytmiske Konservatorium i Silkeborg. Her er den primære undervisning lagt an på bevægelse. Fra studenterrevyen, hvor nogle af de gamle eventyrbørn medvirker. Da Eventyrteatret manglede en korleder, anbefalede de mig og jeg kunne starte med det samme. Hvad laver du når du ikke underviser i Eventyrteatret? Til daglig underviser jeg to 5. klasser i sang på Bernadotte Skolen. Desuden underviser jeg private elever i sang. Har du lavet andre ting for Eventyrteatret? Udover at undervise børnekoret, skal jeg også undervise samtlige børn på dramaskolen. Er undervisningen tilrettelagt med henblik på efterårets forestilling "Snedronningen"? Undervisningen på dramaskolen bliver ikke specielt tilrettelagt med henblik på sangene i Snedronningen, men på indlæring om din egen lyd og din bevidsthed ved din stemme og sang. Det er vigtigt at turde tørre at gøre noget mere, mærke sin egen stemme. Der er stor forskel på dem på 7 år som tør give slip på sig selv og turde lave høje skrig og bruge den dybe stemme. Jo ældre man bliver jo

11 No. 24 Side 11 mere gemmer man på sin stemme og sine toner. Med alderen skjuler man sig bag hæmninger og tør ikke rigtig give slip. Hvor mange børn underviser du i Eventyr-koret? Der er i børnekoret 26 børn i alderen fra 7-14 år. Det er bare fantastisk, udfordrende og livsbekræftende at arbejde med børn og unge. Børnene er meget disciplinerede og gør de ting de får besked på. Samtidig er de gode til at høre efter hvad der bliver sagt. Hvad består sangundervisningen af. Hvilke øvelser? Det gælder om at være trygge og fortrolige med hinanden, så slapper man også bedre af og tør udfolde sig i de forskellige øvelser. Derfor begynder jeg ofte timen med at fortælle en vittighed. Det skaber en god og let stemning og herefter kan vi så gå i gang med sangundervisningen. Har du set Eventyrteatrets tidligere forestillinger? Desværre har jeg ikke set de andre forestillinger som Eventyrteatret har opført, men jeg var så heldig at få en video af sidste års forestilling Rødhætte som jeg syntes var fantastisk. Det er bare så flot hvad de børn kan. Et godt råd med på vejen til teaterbørnene? Ha det godt og vær i harmoni med dig selv. Slap af og vær til stede samt vær opmærksom på dig selv. Prøv også at synge for dig selv og ikke kun når du skal præstere noget, men også på vej til skole eller derhjemme. Forsidetegninger efterlyses søger tegninger til bladets forside. Du må tegne lige hvad du har lyst til, men gerne noget der har med eventyr at gøre. Der trækkes lod blandt de indsendte tegninger og den heldige kunstner får sin tegning på forsiden af næste blad. Som tak for indsatsen får kunstneren tilsendt en præmie. Send tegningen til redaktionen senest 1. maj 2001

12 Side 12 No. 24 Fra det gamle arkiv Fra forestillingen Snehvide opført i 1992 på Amager Scenen Fra forestillingen Klods Hans opført i 1993 på Amager Scenen

13 No. 24 Side 13 Kalender: Vigtige datoer i Eventyrets Verden 16. & 17. marts Forum 18. marts Parken 27. marts Forældremøde 31. marts Optagelsesprøve 1. april Optagelsesprøve 1. april Billetsalget starter 12., 14., 15 & Plænen i TIVOLI 16. april 22. april Parken 11. maj Skovtur 11. & 12. maj Friluftsscenen på BAKKEN Juni nr 25

14 Side 14 No. 24 SKOVTUR Eventyrteatret`s Venner afholder skovtur 11. maj 2001 Sæt allerede nu kryds i kalenderen for medlemmer, Eventyrteatret s børn, søskende og forældre. Vi mødes kl. 11:00 foran den Røde Port ved indgangen til Dyrehaven i Klampenborg. Medbring madkurv, drikkelse, den ternede dug og en kage til det fælles kaffebord Få efter skovturen en eventyrlig oplevelse på Bakken hvor Eventyrteatret optræder på Friluftscenen kl og kl Eventyrteatret s Venner har kontakt til den Eventyrlige Fe og har fået et antal fribilletter til Bakkens forlystelser. Fribilletter og is til børnene vil blive uddelt når vi kommer frem til Bakken. Vi glæder os til at se rigtig mange til denne traditionsrige begivenhed. Med venlig hilsen Eventyrteatret s Venner.

15 No. 24 Side 15 Halloween 2000 Eventyrteatrets børn deltog da City 2 fejrede halloween i november måned. Sminke og kostumeafdelingen i Eventyrteatret fik virkelig afprøvet deres kunnen i de mange fantasifulde og grufulde figurer de skabte til arrangementet. De handlende i centret har formentlig haft mareridt flere uger efter deres møde med Grev Dracula, Den Hvide Dame og alle de andre eventyrbørn i drabelige kostumer.

16 Side 16 No. 24 Generalforsamling 2001 Den 7. ordinære generalforsamling blev afholdt mandag d. 26. februar 2001 i Eventyrteatrets lokaler på Spontinisvej. Indkaldelsen til generalforsamlingen var rettidigt udsendt til samtlige medlemmer af foreningen, men fremmødet var dog begrænset til en lille flok på 10 personer, hvoraf 3 personer ikke var medlem af bestyrelsen. Den ordinære generalforsamling blev afholdt og følgende dagsorden blev fulgt: 1. Valg af dirigent 2. Årsberetning 3. Regnskab 4. Kontigent 5. Indkomne forslag 6. Valg af bestyrelse og suppleanter 7. Valg af revisor og suppleant 8. Evt. udvalg 9. Evt. Ad. pkt. 1 På opfordring blev Anne Willeberg foreslået igen i år, hvilket blev enstemmigt vedtaget. Ad. pkt. 2 Formandens beretningen blev læst op og godkendt af alle. (Hele beretningen kan læses på side 7). Ad. pkt. 3 Årsregnskabet blev omdelt af kassereren og det viste et resultat på kr Regnskabet er revideret af revisoren. (Regnskabet kan ses på side 9). Ad. pkt. 4 Kontingentet på kr. 125,- forbliver uændret, da det kun er 1 år siden det blev forhøjet fra kr. 100,-.

17 No. 24 Side 17 Ad. pkt. 5 Der var ikke modtaget nogen forslag. Ad. pkt. 6 Hele den nuværende bestyrelse ønskede genvalg. Da der ikke på generalforsamlingen var andre som ønskede at opstille, blev både de nuværende bestyrelsesmedlemmer og suppleanter enstemmigt valgt for et år mere. Ad. pkt. 7 Den nuværende revisor Lilli Arved ønskede genvalg, så dette blev hurtigt vedtaget. Som revisor suppleant valgtes Anne Willeberg. Ad. pkt. 8 Bladudvalgets medlem Birte Jacobsen ønskede pr. 1. Januar 2001 at udtræde af redaktionen for. Medredaktør Claus Jensen var villig til at fortsætte arbejdet med bladet. Som erstatning for Birte Jacobsen blev Anne Willeberg valgt ind som ny medredaktør af. Redaktionens nye adresse er herefter: Claus Jensen, Måløv Hovedgade 76, 2760 Måløv. Bestyrelsen ønsker god arbejdslyst til det nye bladudvalg. Ad. pkt. 9 Under dette punkt nævnte Susanne Vognstrup, at der ved forældremødet i Eventyr Teatret d. 27. Marts 2001, kl gerne måtte deltage en repræsentant fra Venneforeningen. Næstformanden Steen Endersen og det nyvalgte medlem i bladudvalget meldte sig frivilligt til at deltage på dette forældre møde, hvor man kunne gøre opmærksom på foreningens eksistens. Den ordinære generalforsamling er hermed afsluttet og dirigenten takkede for god ro og orden. Alle de tilstedeværende medlemmer ønskede den nye bestyrelse god arbejdslyst i det kommende år. HUSK SKOVTUREN D. 11 MAJ

18 Side 18 No. 24 Konkurrence Deltag i s konkurrence og vind en af de dejlige præmier. 1. præmien er som sædvanlig et gavekort til en CD, sponseret af Fredgaard i Ballerup Centret. 2. og 3. præmien er Eventyr T-shirt sponseret af Venneforeningen. Hvad hedder Eventyrteatret s jubilæums-forestilling der opføres i efterårsferien 2001? Isvinteren 2001 Frk. Vognstrups fornemmelser for sne Snedronningen Sæt kryds ud for det rigtige svar og indsend kuponen til redaktionen senest d. 1. maj 2001 Navn: Adresse: Postnr: By: Tlf.nr: Indsend kuponen til: Redaktionen Måløv Hovedgade Måløv

19 No. 24 Side 19 Indmeldelse i foreningen Eventyrteatret s Venner Navn: Adresse: Postnr.: By: Tlf.nr.: Sæt kryds Send indbetalingskort til ovenstående Årskontingent kr er indsat på giro Jeg vil gerne forære et medlemskab af Eventyrteatret s Venner som gave. Send indbetalingskort til ovenstående Send gavemedlemskab til: Navn: Adresse: Postnr: By: Tlf.nr:

20 Eventyrteatrets Venner Kasserer Bent Lindeberg Emtedalen 39 B 2730 Herlev

No. 28 7. årgang Februar 2002. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 28 7. årgang Februar 2002. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 28 7. årgang Februar 2002 28 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 28 Bestyrelsen Formand: Niels Brinch Højmarksvej 7 2600 Glostrup Tlf: 43 63 39 99 Næstformand: Steen Endersen

Læs mere

No. 29 7. årgang Maj 2002. Eventyr Tidende. Husk skovturen d. 26. maj. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 29 7. årgang Maj 2002. Eventyr Tidende. Husk skovturen d. 26. maj. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 29 7. årgang Maj 2002 29 Husk skovturen d. 26. maj Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 29 Bestyrelsen Formand: Niels Brinch Højmarksvej 7 2600 Glostrup Tlf: 43 63 39 99 Næstformand:

Læs mere

No årgang Juli Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No årgang Juli Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 25 7. årgang Juli 2001 Eventyr Tidende 25 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 25 Eventyr Tidende Bestyrelsen Formand: Niels Brinch Højmarksvej 7 2600 Glostrup Tlf: 43 63 39

Læs mere

Eventyr Tidende. Eventyrteatrets Venner. Jubiiii... Nu kommer alle Eventyr-Vennerne snart herud i skoven og besøger mig Se side 11

Eventyr Tidende. Eventyrteatrets Venner. Jubiiii... Nu kommer alle Eventyr-Vennerne snart herud i skoven og besøger mig Se side 11 No. 33 9. årgang Maj 2003 Jubiiii... Nu kommer alle Eventyr-Vennerne snart herud i skoven og besøger mig Se side 11 33 Vigtig besked til Eventyr forældre: Læs side 3; Godt nyt og lidt dårligt nyt Medlemsblad

Læs mere

No. 30 7. årgang September 2002. Eventyr Tidende. Premiere 12. oktober. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 30 7. årgang September 2002. Eventyr Tidende. Premiere 12. oktober. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 30 7. årgang September 2002 Premiere 12. oktober 30 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 30 Bestyrelsen Formand: Niels Brinch Højmarksvej 7 2600 Glostrup Tlf: 43 63 39 99 Næstformand:

Læs mere

No. 27 7. årgang December 2001. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 27 7. årgang December 2001. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 27 7. årgang December 2001 27 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 27 Bestyrelsen Formand: Niels Brinch Højmarksvej 7 2600 Glostrup Tlf: 43 63 39 99 Næstformand: Steen Endersen

Læs mere

10 års jubilæumsforestilling Snedronningen

10 års jubilæumsforestilling Snedronningen No. 26 7. årgang Oktober 2001 26 10 års jubilæumsforestilling Snedronningen Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 26 Bestyrelsen Formand: Niels Brinch Højmarksvej 7 2600 Glostrup

Læs mere

No. 46 12. årgang Oktober 2006. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 46 12. årgang Oktober 2006. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 46 12. årgang Oktober 2006 46 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 46 Bestyrelsen Formand: Jørn Bech Lindevej 17 2791 Dragør Tlf: 32 94 74 64 Næstformand: Dorthe Pedersen Sirgræsvej

Læs mere

No. 45 12. årgang Juli 2006. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 45 12. årgang Juli 2006. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 45 12. årgang Juli 2006 45 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 45 Bestyrelsen Formand: Jørn Bech Lindevej 17 2791 Dragør Tlf: 32 94 74 64 Næstformand: Dorthe Pedersen Sirgræsvej

Læs mere

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen.

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen. 1 valg af dirigent og stemmetællere. Dirigent: Allan. Stemmetællere: Lizzi & Aase. 2 Beretning fra styregruppen, samt godkendelse af beretningen. Årsberetning fremlagt (se bilag 1) og godkendt. Kommentarer:

Læs mere

Vedtægter for S.A.S. Entertainment

Vedtægter for S.A.S. Entertainment 1 NAVN Foreningens navn er Stige Amatør Scene, Stige, Odense N, i daglig tale kaldet S.A.S Entertainment. Foreningen er stiftet den 12/10 1982 2 FORMÅL Foreningens formål er at samle teaterinteresserede

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater marts 2014 nr. 62. Datoer for Bag scenen. Ultimo juni Medio september Ultimo december Medio marts

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater marts 2014 nr. 62. Datoer for Bag scenen. Ultimo juni Medio september Ultimo december Medio marts Lidt fra formanden Foråret ligger og lurer Så ligger foråret og lurer lige rundt om hjørnet, ja ind imellem kigger Silkeborg Ny Teater marts 2014 nr. 62 Datoer for Bag scenen det frem og vi kan nyde det

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009 TORSDAGS-NYT 8. oktober 2009 EFTERÅRSFERIE Fredag løber og cykler hele skolen i skolernes årlige motionsløb. Det er en dejlig begivenhed, som viser Hvinningdalskolens elever som særdeles aktive i forhold

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Vedtægter for teaterforeningen Nørrebro Musicalteater Teaterforening

Vedtægter for teaterforeningen Nørrebro Musicalteater Teaterforening Vedtægter for teaterforeningen Nørrebro Musicalteater Teaterforening 1. Foreningens navn og formål. Stk. 1. Foreningens navn er Nørrebro Musicalteater Teaterforening. Stk. 2. Foreningens formål er på amatørbasis

Læs mere

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63. Datoer for Bag scenen. Medio marts Ultimo juni. 1. marts 1. juni

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63. Datoer for Bag scenen. Medio marts Ultimo juni. 1. marts 1. juni Lidt fra formanden Rigtig god sommer En dejlig solrig søndag - hvem tænker så på teater? Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63 Udgivelse Datoer for Bag scenen Medio september Ultimo december Medio marts

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Pkt. 2: Valg af referent: Anita Askegaard Jensen og stemmetæller: Bitten Holm Hansen

Pkt. 2: Valg af referent: Anita Askegaard Jensen og stemmetæller: Bitten Holm Hansen Mødets art: Generalforsamling Frufølge FF Dato/tid Sted: Torsdag den 5. februar 2015, kl. 19.30 I gangen v/hallen på Holmebækskolen Fremmødte: Karina Pedersen, Conny Jung, Trine Søgård, Charlotte Egebak,

Læs mere

Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015

Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015 Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015 Mandag den 18 januar 2016 Dagsorden 1. Valg af Dirigent 2. Bestyrelsesberetning 3. Kasserens beretning 4. Indkommende forslag 5. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

No. 43 11. årgang December 2005. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 43 11. årgang December 2005. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 43 11. årgang December 2005 43 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 43 Bestyrelsen Formand: Ole Hjorth Hækmosen 7A 2730 Herlev Tlf: 44 49 39 04 Næstformand: Dorthe Pedersen

Læs mere

Vedtægter for Sønderjysk pigekor

Vedtægter for Sønderjysk pigekor Vedtægter for Sønderjysk pigekor 1 Foreningen. 1.1 Foreningens navn er Sønderjysk Pigekor. Foreningens hjemsted er Sønderborg Kommune. Foreningens formål er at fremme korsang for piger i alderen 6-20 år..

Læs mere

Vedtægter for Strandmølleskolens Venner

Vedtægter for Strandmølleskolens Venner Vedtægter for Strandmølleskolens Venner 1 1 Foreningens navn er: Strandmølleskolens Venner. Foreningens hjemsted er Assens Kommune. 2 Foreningens formål er at støtte den private institution Strandmølleskolen

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Husk: Nød i Præstegården

Husk: Nød i Præstegården NR. 118 NOVEMBER 2004 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk: Nød i Præstegården 1 Medlemsnyt. Indmeldelser: Udmeldelser: Anne-Birgitte Helbo Rosenlunden 20 5471 Søndersø

Læs mere

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Iktyosisforeningens 10 års jubilæum sommerarrangement 1.-2. juni 2013 på Hvidbjerg Strand Iktyosisforeningen har i år eksisteret i 10 år. Det

Læs mere

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet:

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet: Nr. 2 August 2009 39. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm.

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm. Stabil fremgang i medlemstallet Støtteforeningen Hirtshals Fyr bag en lang række aktiviteter i 2013 398 medlemmer i Støtteforeningen Hirtshals Fyr ved årsskiftet, og det skulle være mærkeligt, hvis ikke

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl.

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. No. 1½ 2009 Medlemsblad for Damptromleklubben Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. 12 00 Damptromleklubben Bent Delfs "Truelskærgård" Næsbygade 2, Næsby-Orø

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 Til stede: 21 heraf 10 stemmeberettigede medlemmer 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Dorte Ploug, som modtager valget og konstaterer at generalforsamlingen er rettidig indkaldt.

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016 Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 016 1 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 3 stk.1 og 3 stk. 5 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 5 stk. 1, 5 stk. og 6 stk. 3 pkt. 6c Gældende

Læs mere

Årsberetning 2011. Venlig hilsen. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28

Årsberetning 2011. Venlig hilsen. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28 Årsberetning 2011. Efter generalforsamlingen forsatte vi i bestyrelsen vores arbejde, hvor vi måtte fordele de opgaver, som Ingelise og Pia havde før. Maj/juni: Vores sommerstykke Jorden rundt på 80 dage

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

VEDTÆGTER FOR E.I.F. SVØMMEAFDELING

VEDTÆGTER FOR E.I.F. SVØMMEAFDELING VEDTÆGTER FOR E.I.F. SVØMMEAFDELING 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er E.I.F. SVØMMEAFDELING, hjemhørende i Syddjurs Kommune. Klubben er stiftet torsdag den 28. august 1980. Formål 2. Foreningens

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 23. årgang Marts 2015 Nummer 1 Harmonika koncert i Høje Taastrup Kirke Så er det forår! Forårsmatiné Harmonikakoncert Generalforsamling Spil Op Café Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Medlemsblad nr. 1-2012

Medlemsblad nr. 1-2012 Medlemsblad nr. 1-2012 Indhold i dette blad Opstartsstævne m/indkaldelse til generalforsamling Midterstævne / Afriggerstævne Opråb fra bestyrelsen Kære alle Opstartsstævne 2012 Campingsæsonen skydes i

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

No. 32 9. årgang Februar 2003

No. 32 9. årgang Februar 2003 No. 32 9. årgang Februar 2003 Velkommen til alle Eventyrbørn på Dramaskolen 32 og andre arrangementer. Foreningen trænger til nyt blod og vil En del af jer har måske ikke set dette blad før og andre har

Læs mere

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken 14. årgang Kære Venner af Fortet Dette FORTNYT er en udgave med forskellige praktiske informationer til medlemmerne; først og fremmest invitationen til udflugten til Beredsskabsbunkeren i Bernstorffparken.

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Marts 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Generalforsamling torsdag 16. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet søndag 23. april Teater & Natmad Fredag 19. maj kl. 19.30 Eventyrløbet torsdag

Læs mere

2 Foreningens formål

2 Foreningens formål Vedtægt for Rytmekoret Slagelse 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

E. Fremlæggelse og godkendelse af budget, herunder fastlæggelse af kontingent.

E. Fremlæggelse og godkendelse af budget, herunder fastlæggelse af kontingent. Generalforsamling Psykiatrisk Museum/ MADHouse Middelfart Den 25. marts 2015 Referat fra den ordinære generalforsamling i Dansk Rengøringsteknisk Forening Dagsorden: A. Valg Af dirigent. B. Formandens

Læs mere

KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL

KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL MEDLEMSBLADET KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL MUSEUMSBERG FLENSBURG Kunstmuseet i Tønders særudstilling, Kiming, med værker af Inge Lise Westmann fortsætter til Museumsberg i Flensburg.

Læs mere

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Torsdag d. 14. marts 2013 kl. 19.30 Forsamlingshuset Frem, Ringstedvej 546, Bjæverskov Til generalforsamlingen forelå følgende dagsorden ifølge

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd. Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30. I kantinen på Magleblikskolen

Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd. Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30. I kantinen på Magleblikskolen Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30 I kantinen på Magleblikskolen Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent Christian Brolle Sørensen blev foreslået som dirigent

Læs mere

NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk

NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk der er Generalforsamling i SAG Mandag den 13 februar kl. 19.00 se mere side 3 1 Medlemsnyt. Indmeldelser:

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre!

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Velkommen til Køgevejens Børne og Ungdomshus. Vi ved at det kan være svært at overlade sit barn fra fritidshjemmets trygge favn til en klub. Men vi vil

Læs mere

No. 77 20. årgang Juni 2014. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 77 20. årgang Juni 2014. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 77 20. årgang Juni 2014 77 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 77 Bestyrelsen Formand: Mette S. Andersen Tlf: 2646 0110 Msa.ikk@cbs.dk Næstformand: Jørgen Niclasen Tlf: 2078

Læs mere

Medlemsblad nr. 2-2012

Medlemsblad nr. 2-2012 Medlemsblad nr. 2-2012 Indhold i dette blad Generalforsamlingen 2012 Afriggerstævne Indlæg af Anette Stenberg Generalforsamlingen 2012 Generalforsamlingen startede med en kort præsentation af alle fremmødte.

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.30 Antenneforeningen Rønege Dagsorden: 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer og fuldmagter

Læs mere

Vedtægter for Kolding Teaterforening

Vedtægter for Kolding Teaterforening Vedtægter for Kolding Teaterforening 1. Foreningens navn Teaterforeningens navn er Kolding Teaterforening og dens hjemsted er Kolding. 2. Formål Teaterforeningens formål er at styrke og vække interesse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

Ja, som den opmærksomme læser måske har bemærket, er dette SAGEN nr. 100.

Ja, som den opmærksomme læser måske har bemærket, er dette SAGEN nr. 100. NR. 100 JANUAR 2003 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Ja, som den opmærksomme læser måske har bemærket, er dette SAGEN nr. 100. Lad os håbe medlemmerne fremover vil

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 10. marts 2014 MØDEREFERAT Dato: 5. marts 2014 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Temauge og karakterer

Temauge og karakterer Kildeskolenyt! Temauge og karakterer I starten af november måned afholdt vi en temauge, der i år handlede om klodens klima. Ugen var fyldt med så mange opdagelser, at der blev skrevet en særudgave af Kildeskolenyt

Læs mere

No. 34 9. årgang September 2003. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 34 9. årgang September 2003. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 34 9. årgang September 2003 34 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 34 Bestyrelsen Formand: Grethe T. Hansen Tulipanvej 7 2600 Glostrup Tlf: 43 96 83 22 Næstformand: Dorthe

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Nr. 1 Februar 2013 44. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Midlertidig adresse: Georg Hansens Ager 7, 2640 Hedehusene Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Efterårsudsendelse 2015

Efterårsudsendelse 2015 Efterårsudsendelse 2015 Indhold 1. Indkaldelse til generalforsamling Generalforsamlingen afholdes lørdag d. 30. januar 2016 i Den Grimme Ælling, Hans Jensens Stræde 1, Odense BEMÆRK at mødet er i januar

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR REALSKOLENS VENNER

VEDTÆGTER FOR REALSKOLENS VENNER VEDTÆGTER FOR REALSKOLENS VENNER 1 1. Foreningens navn er Realskolens Venner Foreningens hjemsted er Randers Kommune Foreningens hovedformål er at støtte den private selvejende institution Randers Realskole

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 01. november 2015, Kl. 11:00 på Wiedergården Dagsorden iht. vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Konstatering af mødets lovlighed 3. Formanden aflægger beretning 4.

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 23. maj 2017 kl. 19:30

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 23. maj 2017 kl. 19:30 Grundejerforeningen Ølstykke den 28. april til 1. maj 2017 Kildeholm IV www.kildeholm.dk Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 23. maj 2017 kl. 19:30 Dagsorden jf. vedtægterne:

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Greve-Solrød Erhverv, og dets hjemsted er i enten Greve eller Solrød Kommune. 2. Formål Greve-Solrød Erhvervs formål er at virke

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 5. udgave 14. december 2013 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Love for Nøragersminde Badminton Klub (NBK Amager) Navn og formål. Medlemmer

Love for Nøragersminde Badminton Klub (NBK Amager) Navn og formål. Medlemmer 1 Love for Nøragersminde Badminton Klub (NBK Amager) Navn og formål 1 Klubbens navn er Nøragersminde Badminton Klub (NBK Amager) stiftet den 26. Maj 1976. Klubbens hjemsted er Vestamager Idrætscenter,

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Aflæggelse af beretning 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere