Skanderborg Realskole, 2016 UMV

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skanderborg Realskole, 2016 UMV"

Transkript

1 Skanderborg Realskole, 2016 UMV UNDERVISNINGSMILJØVURDERING Hvordan er UMV en lavet? I det sene efterår 2015 satte viceskoleleder Peter Hugger sig sammen med repræsentanter for skolens elevråd og gennemgik de spørgsmål, der blev anvendt i den seneste undersøgelse. Der blev foretaget nogle ændringer. Herefter blev spørgsmålene rettet til i systemet. Der anvendes et netbaseret system, der hedder Defgo. Undersøgelsen blev afviklet i januar Hver elev på 5. til 10. klassetrin blev udstyret med en personlig kode, loggede på systemets hjemmeside og svarede på spørgsmålene. Typisk skete det ved, at hele klassen lavede undersøgelsen samtidig. Koden anvendes kun til at sikre, at de rette personer svarer på spørgsmålene, og kun én gang. Undersøgelsen er anonym, med mindre man selv skriver sit navn i et af de åbne svarfelter. Da undersøgelsen blev afsluttet havde 93 % af de 225 elever i målgruppen svaret. Der blev nu genereret en rapport fra systemet, hvor alle tal og kommentarer er anført, og hvor alle tabeller desuden er konverteret til søjlediagrammer. Herefter blev rapporten og kommentarerne grundigt gennemgået ved et antal møder i løbet af foråret I møderne deltog skoleleder Christian Kronow, viceskoleleder Peter Hugger, samt to repræsentanter for elevrådet, Mads Koch Nielsen og Christian Peter Jørgensen. Endelig udarbejder viceskoleleder Peter Hugger denne rapport på baggrund af arbejdet.

2 Overordnet konklusion Eleverne på Skanderborg Realskole trives, har det godt med sig selv, kammeraterne, lærerne og undervisningen. 65 % er rigtig meget eller meget glade for at gå i skole, 28 % svarer ja, det er i orden. 6 % svarer nej, ikke så meget eller nej. Det ligner meget billedet i Tilsvarende er 66 % rigtig meget eller meget glade for deres lærere, og 26 % svarer ja, det er i orden. 71 % synes de lærer meget i skolen, 25 % svarer ja, det er i orden. Arbejdsgruppen fandt ingen graverende punkter, men enkelte, hvor der skal være opmærksomhed fremover. Dog måske et enkelt meget påfaldende punkt ved toiletterne i fælleslokalet i Rød Fløj et punkt, hvor der allerede er planlagt handling. Handle- eller opmærksomhedsområder (arbejdsgruppens bemærkninger) 1) Toiletterne i Rød Fløj 76 % af eleverne synes, at skolens klasse- og faglokaler er i orden (bedste valgmulighed), 2 % siger ikke godt. Hvad angår skolens toiletter synes 13 % de er i orden, 39 % svarer brugbare og 49 % svarer ikke gode. Det er markant ringer end i 2012, hvor tallene heller ikke var pæne. Arbejdsgruppen var sikker på, at det drejer sig om toiletterne i fællesområdet i Rød Fløj, som størstedelen af målgruppen benytter. Det er allerede besluttet, at de skal renoveres grundlæggende. Det indgår i bestyrelsens renoveringsplan for skolen. Arbejdet iværksættes midt i december 2016, og afsluttes januar 2017.

3 2) Rengøring på toiletterne Generelt er der meget stor tilfredshed med rengøringen på skolen. Hvad toiletterne angår, mener 52 % at der ikke er rent nok. Skolen bruger mange ressourcer på rengøring, og drøfter jævnligt rengøringen med selskabet, som der er en god dialog med. Der var enighed i arbejdsgruppen om, at utilfredsheden ikke kan belastes rengøringen, men skyldes de problemer, som har nødvendiggjort den renovering, der omtales ovenfor problemer, som blandt andet giver en permanent dårlig lugt på toiletterne, også når der lige er blevet gjort rent. Derudover kører skolen ind i mellem projekter omkring renholdning efter eget toiletbesøg. 3) Boldbanen 59 % synes den er i orden, 39 % svarer brugbar, og 2 % svarer ikke god. Det er en markant forbedring fra Banen ligger i et vanskeligt terræn, der let bliver fugtigt (nær ved bækken, der gennemløber skolens grund. Der er lagt mange timer og mange kroner i græsplænen, som også er drænet. At 98 % nu erklærer banen i orden eller brugbar (hhv. 59 % og 39%) må anses som tilfredsstillende. 4) Elevernes forhold til klassen og kammeraterne Eleverne har det generelt godt i forhold til klassen og kammeraterne. 87 % er glade for klassen hele tiden eller ofte, og lige så mange mener, at de har det godt sammen i klassen hele tiden eller ofte. 90 % siger, at man hjælper hinanden i klassen i de samme to kategorier. 69 % føler, at kammeraterne kan lide dem, som de er, og dertil kommer 26 %, der mener, at det som regel er tilfældet, i alt 95 %. 17 % mener, at der hele tiden eller ofte er kliker, der holder andre ude. Arbejdsgruppens opfattelse er, sammenholdt med de øvrige tal, at det ikke udgør et stort problem; der kan fx være tale om, at man hvis man føler sig holdt ude af nogle har andre kammerater, man har det godt med. Skolen vil fortsat prioritere højt at reagere, hvis vi hører om problemer på området, enten fra ledelsens side eller via AKTfunktionen. 31 % mener, at der hele tiden eller ofte er unødvendig snak og larm i klassen. Tallets størrelse gør, at lærerne vil blive orienteret om resultatet og kan inddrage dette i deres klasserumsledelse.

4 6) Kan man få hjælp af sin lærer? Næsten alle svarer, at de næsten altid kan få hjælp af lærerne, når de har faglige problemer. 89 % føler, at mindst én lærer vil lytte, hvis de får problemer. Dertil kommer 6 %, der svarer ved ikke efter arbejdsgruppens holdning sandsynligvis fordi de aldrig har været i en situation, hvor de har tænkt over emnet. 83 % føler, at lærerne næsten altid behandler dem retfærdigt. Dertil kommer 9 %, som svarer ved ikke man kan nok konkludere, at så har de i alt fald aldrig direkte følt sig uretfærdigt behandlet. Der er 58 %. der føler, at nogle af lærerne bruger mere tid til at tale, end det er nødvendigt for at forstå stoffet. Spørgsmålet er indført på elevforanledning, og det er et interessant tal. Arbejdsgruppen betragter ikke tallet som et egentligt problem, men lærerne vil blive orienteret om tallet, så de kan forholde sig til det i forhold til egen praksis. 7) Er der et pres fra lektielæsningen? 35 % føler sig næsten altid eller mange gange presset af lektielæsningen det er 10 procentpoint mere end for 4 år siden. 25 % føler sig næsten aldrig presset af lektierne. Forskellen afspejler sandsynligvis blandt andet den faglige spredning, der er hos eleverne. Desuden spiller hjemlige forhold sandsynligvis ind er der kvalificeret hjælp at hente hjemme, eller er der omvendt problemer i hjemmet, som påvirker eleven. Arbejdsgruppen var enig i, at tallene skal nævnes for lærergruppen. Det kan være svært at ændre forholdet radikalt til det bedre, men en bevidsthed om tingenes tilstand i lærergruppen kan eventuelt give nogle muligheder for bedring bedre varsling af lektier, individuel tilpasning af lektielæsningen. 8) hvordan står det til med mobning? 85 % siger rent nej til, at de er blevet mobbet indenfor det sidste år. Dertil kommer 9 %, der svarer ja, en enkelt gang. I så fald er der næppe hos de 9 % tale om regulær vedvarende mobning, specielt sammenholdt med, hvor glade eleverne generelt er for at gå i skole. 96 % svarer nej til, at de har mobbet andre inden for det sidste år og 3 % svarer nogle få gange.

5 Alt i alt har skolen ikke et stort mobbeproblem, men vi fastholder fokus på at gribe ind fra klasselærerens og ledelsens side, hvis der viser sig trivsels- og mobningsproblemer, og de gange, hvor der har været (optræk til) mobning via de digitale medier har skolen grebet resolut ind med involvering af forældrene. 9) Får du helbredsproblemer af at være på skolen? 80 % har sjældent eller aldrig en sygedag. Imidlertid er der 18 % der ofte får hovedpine eller andre problemer af at være i skolen. Det er for få til at antage, at der generelt er indeklimaproblemer på skolen, også set i forhold til de beløb, der er anvendt på ventilation. Muligvis kan problemet for nogle hænge sammen med pres i forhold til lektier og skolearbejde. Hos andre kan det være hjemlige forhold eller egentlig helbredsmæssige problemer, der er årsagen. Man kan også her tage i betragtning, at 20 % spiller computerspil eller ser tv (sikkert mest det første) i timevis hver dag eller næsten hver dag, og at 9 % erklærer, at de aldrig får så meget søvn, som de har behov for, ligesom 20 % erklærer, at det gør de ikke hver uge. 10) Er der udendørs aktivitetsmuligheder nok på skolen? Der er stadig (i forhold til 2012) et udbredt ønske om flere aktivitetsmuligheder ude. Der er dog 63 %, der altid eller normalt kan finde på noget at lave, når de er udendørs i et frikvarter. Det er højt prioriteret på skolen med udendørs indretninger, der fremmer aktivitet. Det er budgetlagt, at der inden for overskuelig tid kommer en aktivitetsbane med mere. Blandt konkrete forslag fra eleverne kan nævnes: Trampoliner, sofaer, en hest med horn, indendørs ting (poolbord med mere), forhindringsbane, udendørs træningsting, fitnesslegeplads, parkour, basketballudstyr, dartskive, kunstgræsbane. Der er også forslag til organisering af aktiviteter. Nogle af tankerne skal videregives til elevrådet. En del af forslaget er økonomisk urealistiske, sikkerhedsmæssigt problematiske, eller svære at implementere eller vedligeholde men ideerne kan indgå i arbejdet hos elevrådet, ledelsen og bestyrelsen.

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING. Mølholm Skole

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING. Mølholm Skole UNDERVISNINGSMILJØVURDERING Mølholm Skole 2014 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning... s. 1 2. Opfølgning på sidste rapports handleplan.. s. 4 3. UMV 2013.. s. 9 4. Revideret handleplan.... s. 11 5. Retningslinjer

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Tømmerup Fri- og Efterskole, friskolen og SFO

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Tømmerup Fri- og Efterskole, friskolen og SFO UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Tømmerup Fri- og Efterskole, friskolen og SFO Dato: 1. august, 2012 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til:1. august, 2015 UMV en indeholder

Læs mere

Kalundborgvej 49, 4591 Føllenslev, Tlf: Kortlægning af undervisningsmiljøet sådan greb vi det an

Kalundborgvej 49, 4591 Føllenslev, Tlf: Kortlægning af undervisningsmiljøet sådan greb vi det an Højsted, den 08-02-16 UMV januar 2011 Kortlægning af undervisningsmiljøet sådan greb vi det an Vi brugte spørgeskemaværktøjet www.termometeret.dk fra Dcum. Undersøgelsen foregik i perioden fra april 2010

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Assentoftskolen. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 21/

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Assentoftskolen. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 21/ UMV Sådan! Dato: 21/12 2016 Undervisningsmiljøvurdering for Assentoftskolen Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 21/12 2019 UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen udgør en

Læs mere

Overblik over resultatet for tjeklisten (fysiske forhold, som er blevet udfyldt for den enkelte klasse i fællesskab i klassen)

Overblik over resultatet for tjeklisten (fysiske forhold, som er blevet udfyldt for den enkelte klasse i fællesskab i klassen) I uge 47-49 gennemførte vi den lovpligtige Undervisningsmiljøvurdering (UMV) på Syvstjerneskolen. Det blev i form af en spørgeskemaundersøgelse, hvor den enkelte elev/klassen svarede på spørgsmål om undervisningen,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 5 klasse, 6 klasse M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for din skole? Ja, altid Ja, for

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' sep 2008 Hold: 5. A, 5. B, 6. A, 6. B, 7. A, 7. B, 8. A, 8. B, 9. A, 9. B, 9. E Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Nibe Skole. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 2013

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Nibe Skole. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 2013 UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Nibe Skole Dato:_September 2010 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 2013 UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen udgør en hel UMV:

Læs mere

UMV Sådan! Forslag Undervisningsmiljøvurdering for. Nørre Nissum skole. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: Juni 2015

UMV Sådan! Forslag Undervisningsmiljøvurdering for. Nørre Nissum skole. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: Juni 2015 Nørre Nissum skole Skolevænget 11 7620 Lemvig UMV Sådan! Forslag Undervisningsmiljøvurdering for Nørre Nissum skole Dato: 28. juni 2012 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: Juni

Læs mere

Elevevaluering på VHF marts 2019 Undervisningsmiljøundersøgelse Procentvise fordeling for elever fra 4.-9-klasse (105 elever har svaret)

Elevevaluering på VHF marts 2019 Undervisningsmiljøundersøgelse Procentvise fordeling for elever fra 4.-9-klasse (105 elever har svaret) Elevevaluering på VHF marts 2019 Undervisningsmiljøundersøgelse Procentvise fordeling for elever fra 4.-9-klasse (105 elever har svaret) OBS: resultat fra 2019 er fremhævet - de 2 andre er resultater fra

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 4.A, 4.B, 5.A, 5.B, 6.A, 6.B, 7.A, 7.B, 8.A, 8.B, 9.A, 9.B, 9.C M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af

Læs mere

Undervisningsmiljøundersøgelse for klassetrin

Undervisningsmiljøundersøgelse for klassetrin Undervisningsmiljøundersøgelse for 3. 6. klassetrin Vadehavsskolen maj 2010. 1. Simple tabeller Her ser I hvor mange elever (antal og omregnet i procent), der har sat kryds ved de enkelte svarmuligheder

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for 7. klasserne. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: december 2013

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for 7. klasserne. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: december 2013 UMV Sådan! Dato: 5. december 2012 Undervisningsmiljøvurdering for 7. klasserne Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: december 2013 UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen udgør

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Tornhøjskolen. Aalborg kommune

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Tornhøjskolen. Aalborg kommune UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Tornhøjskolen Aalborg kommune Dato:3-5-2014 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: februar 2017 UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen

Læs mere

Trivselsundersøgelse 5.-9. klasse 2007-2008. Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 26 / 13% 130 / 64% 35 / 17% 12 / 6%

Trivselsundersøgelse 5.-9. klasse 2007-2008. Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 26 / 13% 130 / 64% 35 / 17% 12 / 6% Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad for din skole? 26 / 13% 130 / 64% 35 / 17% 12 / 6% Er du glad for dine lærere? Ja, dem alle sammen Ja, de fleste

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering 2012

Undervisningsmiljøvurdering 2012 Undervisningsmiljøvurdering 2012 I foråret 2008 gennemførte vi en spørgeskemaundersøgelse fra 5. til 10. klasse. (begge årgange inkl. i alt 281 elever). I undersøgelsen fra 2008 blev fokuspunkterne i relation

Læs mere

Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 2007-08

Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 2007-08 Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 7-8.-3. klasse Generel tilfredshed Hvordan har du det med dine klassekammerater? Er du glad for at gå i skole? 8 7 4 6 3 2 1 godt

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering for Hornbæk Skole

Undervisningsmiljøvurdering for Hornbæk Skole for Hornbæk Skole Dato: 21.12.16 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: December 2019 UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen udgør en hel UMV: Fase 1: Kortlægning af undervisningsmiljøet

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 bakkeskolen 7.a, bakkeskolen 7.b, bakkeskolen 7.c, bakkeskolen 8. a, bakkeskolen 8.b, bakkeskolen 9.c, bakkeskolen 10.a M, K Ikke

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 Hold: Køn: 9.klasse M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed altid for det Ikke så Nej, slet Er du glad for din skole? 3 / 2

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2010 Hold: 5. klasse 2010, 6. klasse 2010 Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for din skole? Ja,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2008 Hold: 4.a, 4.b, 5.a, 5.b, 6.a, 6.b, 7.a, 7.b, 8.a, 8.b, 9.a, 9.b Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er

Læs mere

Distribution: Ny 9-10 klasse

Distribution: Ny 9-10 klasse Distribution: Ny 9-10 klasse Wednesday, January 26, 2011 Page 1 of 61 Operre af Michaelskolen Oprettet d. 1/26/2011 Workcyclus Page 2 of 61 GENEREL TILFREDSHED 1.1 Ja, helt sikkert Ja, til en vis grad

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2008 5a+b, 6a+b M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for din skole? Ja, altid 11 / 13.25% Ja,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 Friskolen M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 2 Er du glad for din skole? Ja, altid Ja, for det meste

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Ikke viste hold: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' på Østervangskolen 2009 4a, 4b, 5a, 5b, 6a, 6b, 7a, 7b, 8a, 8b, 8c, 9a M, K 9b Resultater i antal og procent Generel

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin (4. - 8. årgang)' 2009 4Å, 5Å, 6Å, 7Å, 8Å M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for din skole?

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 8. maj 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Side 1 af :27:51

Side 1 af :27:51 Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet Er du glad for din skole? 106 / 28% 236 / 62% 31 / 8% 7 / 2% Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja, en eller nogle enkelte Nej,

Læs mere

Side 1 af 12 Generel tilfredshed Ja, glad Ikke så tit Er du glad for din skole? 30 / 45% 33 / 50% 3 / 5% 0 / 0% Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja, en eller nogle enkelte Nej, ingen af dem Er du glad

Læs mere

Stor gruppe Undervisningsmiljø undersøgelse.

Stor gruppe Undervisningsmiljø undersøgelse. Stor gruppe. 2007 Undervisningsmiljø undersøgelse. Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad for din skole? 2 / 15% 10 / 77% 1 / 8% 0 / 0% Ja, dem alle

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 6. januar 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Mobning, Underspørgsmål til mobning hjælper andre, Klasselæreren, Timerne og undervisningen,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 8. juni 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Mobning, Underspørgsmål til mobning hjælper andre, Klasselæreren, Stress, Rammer 1, Rammer 2,

Læs mere

23 / 21% 77 / 70% 8 / 7% 2 / 2% nogle enkelte 31 / 28% 63 / 57% 16 / 15% 0 / 0% meste 14 / 13% 61 / 55% 29 / 26% 6 / 5%

23 / 21% 77 / 70% 8 / 7% 2 / 2% nogle enkelte 31 / 28% 63 / 57% 16 / 15% 0 / 0% meste 14 / 13% 61 / 55% 29 / 26% 6 / 5% Generel tilfredshed Er du glad for din skole? Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet 23 / 21% 77 / 70% 8 / 7% 2 / 2% Er du glad for dine lærere? Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja, en

Læs mere

Side 1 af 13 Generel tilfredshed Ja, glad Ikke så tit Er du glad for din skole? 55 / 26% 131 / 62% 20 / 10% Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja, en eller nogle enkelte Er du glad for dine lærere? 47 /

Læs mere

Undersøgelse af undervisningsmiljøet på Østre skole (Termometeret ) for alle elever i klasse Oktober 2007

Undersøgelse af undervisningsmiljøet på Østre skole (Termometeret ) for alle elever i klasse Oktober 2007 1 Undersøgelse af undervisningsmiljøet på Østre skole (Termometeret ) for alle elever i 4.-9. klasse Oktober 2007 Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad

Læs mere

Trivselsmåling på Elbæk Efterskole

Trivselsmåling på Elbæk Efterskole Trivselsmåling på Elbæk Efterskole 27/6-2017 Social trivsel Er du glad for din skole? Meget tit 35 53,8 45 60 80 57,1 Tit 20 30,8 26 34,7 46 32,9 En gang i mellem 10 15,4 3 4 13 9,3 Sjældent 0 0 0 0 0

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering Skoleåret 2017/18 Søndre Skole, Køge

Undervisningsmiljøvurdering Skoleåret 2017/18 Søndre Skole, Køge Undervisningsmiljøvurdering Skoleåret 2017/18 Søndre Skole, Køge Udarbejdet på baggrund af Trivselsmåling foråret 2017 med en svarprocent på 99%. Skoleniveau 0. 3. klasse Her gør vi det godt Er du glad

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Christinelystskolen. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 1.5.

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Christinelystskolen. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 1.5. UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Christinelystskolen Dato: 1.5.2010 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 1.5.2013 UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen udgør en

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Tømmerup Fri- og Efterskole, friskolen

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Tømmerup Fri- og Efterskole, friskolen UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Tømmerup Fri- og Efterskole, friskolen Dato:1. oktober, 2015 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 1. oktober, 2018 UMV en indeholder de

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljøvurdering Engelsborgskolen 2008 Hold: 6.b Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 7 Er du glad for din skole? 11 / 50% 11 / 50%, slet ikke

Læs mere

Svarfordelingsrapport: UMV - 2015 - FULD

Svarfordelingsrapport: UMV - 2015 - FULD Rapporten er lavet d.02-03-205 Svarfordelingsrapport: UMV - 205 - FULD 02 Afgrænsninger Skabelon: Svarfordelingsrapport Områder: APV Trivsel Kortlægning: UMV - Elever - 205 Denne rapport: Elever Periode

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Hvordan er resultatrapporten bygget op? Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Rapporten giver jer en oversigt over resultaterne

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 21. December 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Svarfordelingsrapport: UMV 2014

Svarfordelingsrapport: UMV 2014 Rapporten er lavet d.09-05-204 Svarfordelingsrapport: UMV 204 02 Afgrænsninger Skabelon: Svarfordelingsrapport Områder: APV Kortlægning: UMV-204 Denne rapport: 9.-0. klasse Periode for svar: Fra: 07-05-204

Læs mere

2.-9. kl. er med i undersøgelsen. 2.-3. kl. skulle besvare med en smiley, de øvrige ved afkrydsning i et spørgeskema.

2.-9. kl. er med i undersøgelsen. 2.-3. kl. skulle besvare med en smiley, de øvrige ved afkrydsning i et spørgeskema. UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Skjern Kristne Friskole Dato: 20.12.2012_ Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: maj 2015 UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 10. august 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Elevevaluering på VHFE april 2016 Undervisningsmiljøundersøgelse Procentvise fordeling for elever fra 4.-9-klasse (108 elever blev spurgt)

Elevevaluering på VHFE april 2016 Undervisningsmiljøundersøgelse Procentvise fordeling for elever fra 4.-9-klasse (108 elever blev spurgt) Elevevaluering på VHFE april 2016 Undervisningsmiljøundersøgelse Procentvise fordeling for elever fra 4.-9-klasse (108 elever blev spurgt) OBS: resultat fra 2016 fremhævet- de 2 andre er resultater fra

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 13. januar 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering Brenderup Realskole Marts 2014

Undervisningsmiljøvurdering Brenderup Realskole Marts 2014 Undervisningsmiljøvurdering Brenderup Realskole Marts 2014 Det er Brenderup Realskole ledelses ansvar at der udarbejdet en skriftlig undervisningsmiljøvurdering af sikkerheds- og sundhedsforholdene samt

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljøvurdering Engelsborgskolen 2008 Hold: 6.c Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 8 Er du glad for din skole? 18 / 69.23% Ikke så tit, slet

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 11. marts 2013 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 18. september 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Fase 1: Kortlægning af undervisningsmiljøet. Fase 2: Beskrivelse og vurdering af resultaterne fra kortlægningen

Fase 1: Kortlægning af undervisningsmiljøet. Fase 2: Beskrivelse og vurdering af resultaterne fra kortlægningen Fase 1: Kortlægning af undervisningsmiljøet Sådan greb vi kortlægningen an Anvendte værktøjer og metoder, tidsramme for kortlægningen samt angivelse af hvem der var involveret I efteråret 2012 besluttede

Læs mere

Ja, meget glad. alle sammen. Er du glad for dine lærere? 28 / 14% 93 / 48% 59 / 30% 15 / 8%

Ja, meget glad. alle sammen. Er du glad for dine lærere? 28 / 14% 93 / 48% 59 / 30% 15 / 8% Generel tilfredshed glad for Er du glad for din skole? 39 / 20% 115 / 59% Ikke så tit slet 31 / 16% 10 / 5% dem alle sammen de fleste en nogle enkelte ingen af dem Er du glad for dine lærere? 28 / 14%

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Farstrup skole. Aalborg kommune

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Farstrup skole. Aalborg kommune UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Farstrup skole Aalborg kommune Dato:6-2-2014 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: februar 2017 UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen

Læs mere

Indledning. Der er udarbejdet fire indikatorer for trivslen. Det videre arbejde. Vinderød Privatskole

Indledning. Der er udarbejdet fire indikatorer for trivslen. Det videre arbejde. Vinderød Privatskole Indledning. På en fri skole er der ingen lovkrav om deltagelse i nationale trivselsmålinger eller trivselsundersøgelser. Der er dog lovkrav om at lave undervisningsmiljøvurdering. På har vi besluttet at

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 12. marts 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Elevevaluering på VHFE maj 2012 Undervisningsmiljøundersøgelse Procentvise fordeling for elever fra 4.-9-klasse

Elevevaluering på VHFE maj 2012 Undervisningsmiljøundersøgelse Procentvise fordeling for elever fra 4.-9-klasse Elevevaluering på VHFE maj 2012 Undervisningsmiljøundersøgelse Procentvise fordeling for elever fra 4.-9-klasse OBS: resultat fra 2012 fremhævet- det andet er resultat fra 2010 Generel tilfredshed Er du

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for. Firkløverskolen. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 2017

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for. Firkløverskolen. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 2017 UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Firkløverskolen Dato: 1. maj 2014 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 2017 UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen udgør en hel

Læs mere

UMV. Undervisningsmiljøvurdering for Egebakkeskolen. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 2014

UMV. Undervisningsmiljøvurdering for Egebakkeskolen. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 2014 UMV Undervisningsmiljøvurdering for Egebakkeskolen Dato: 22/10-2011 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 2014 UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen udgør en hel UMV: Fase

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 4. marts 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: februar 2011

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: februar 2011 UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Dato: 08.06.09 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: februar 2011 UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen udgør en hel UMV: Fase

Læs mere

Emnet "Generel tilfredshed" indeholder følgende spørgsmål. Emnet "Klassen og kammeraterne" indeholder følgende spørgsmål

Emnet Generel tilfredshed indeholder følgende spørgsmål. Emnet Klassen og kammeraterne indeholder følgende spørgsmål Spørgsmål Emnet "Generel tilfredshed" indeholder følgende spørgsmål Er du glad for din skole? Er du glad for dine lærere? Hvor tit... - glæder du dig til at komme i skole? Hvor tit... - glæder du dig til

Læs mere

Datarapportering. Vestbyskolen. Horsens

Datarapportering. Vestbyskolen. Horsens Datarapportering Dataindsamling til Undervisningsmiljøvurdering Vestbyskolen Horsens 00 Udarbejdet af ASPEKT R&D Sådan læses tabellerne Der har deltaget i alt elever ud af 19 mulige. Det giver en samlet

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 11. august 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne - om regler, Mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 9. august 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Skanderborg Realskole Undervisningsmiljø 2011-12

Skanderborg Realskole Undervisningsmiljø 2011-12 Skanderborg Realskole Undervisningsmiljø 2011-12 Udført af: Skanderborg Realskole (SkanderborgReal) Virksomhedsnavn: Skanderborg Realskole Antal besvarelser: 222 Udførelsestidspunkt: 01-02-201213:17:21

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 24. august 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Skovbrynet Skole

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Skovbrynet Skole UMV Sådan! Dato: 2013-01-24 Undervisningsmiljøvurdering for Skovbrynet Skole Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 2014 UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen udgør en hel

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Dyhrs Skole. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 2016

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Dyhrs Skole. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 2016 UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Dyhrs Skole Dato: 5. juni 2014 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 2016 UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen udgør en hel UMV:

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 2. marts 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 11. februar 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Timerne og

Læs mere

Umv Basis spørgeskema til 7. 10. klasse

Umv Basis spørgeskema til 7. 10. klasse Trivsel 1 Er du glad for at gå i skole? Klassen og andre fællesskaber 2 Er du glad for din klasse? 3 Behandler I hinanden godt i klassen? 4 Har du nogen venner i skolen? Ja, mange Ja, en del Ja, et par

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Trivselsundersøgelse april 09 3.a, 3.b, 3.c, 4.a, 4.b, 4.c, 4.d, 5.a, 5.b, 5.c, 5.d, 6.a, 6.b, 6.c, 6.d, 7.a, 7.b, 7.c, 8.a, 8.b, 8.c, 9.a, 9.b, 9.c M, K Resultater i antal og

Læs mere

Følgende hold indgår i resultatvisningen: 4.A PW, 4.B LN, 5.A HH, 5.B JD, 6.A AN, 6.B LM, 6.c LA, 7.A HS, 7.B AM, 8.A EB, 8.B TB, 9.A NR, 9.

Følgende hold indgår i resultatvisningen: 4.A PW, 4.B LN, 5.A HH, 5.B JD, 6.A AN, 6.B LM, 6.c LA, 7.A HS, 7.B AM, 8.A EB, 8.B TB, 9.A NR, 9. Resultatudtrækket er foretaget 28. september 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Elev APV Indledning

Elev APV Indledning Indledning I undersøgelsen af elevernes undervisningsmiljø er programmet Termometeret blevet brugt. Vi vil i den efterfølgende bearbejdning af undersøgelsen skitsere de forskellige svar eleverne har givet,

Læs mere

Samsø Efterskole. Undervisningsmiljøundersøgelse 2013. Datarapportering ASPEKT R&D A/S

Samsø Efterskole. Undervisningsmiljøundersøgelse 2013. Datarapportering ASPEKT R&D A/S Samsø Efterskole Undervisningsmiljøundersøgelse Datarapportering ASPEKT R&D A/S Sådan læses tabellerne Samsø Efterskole Undervisningsmiljøundersøgelse Ud af af efterskolens elever har helt eller delvist

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Hillerød Vest Skolen Hillerød Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. Hillerød Vest Skolen Hillerød Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT Hillerød Vest Skolen Termometeret Læsevejledning en viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige fordeling

Læs mere

UMV Sådan! UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen udgør en hel UMV:

UMV Sådan! UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen udgør en hel UMV: UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for _Sebber Landsbyordning - Regnbuen og Sebber Skole_ Dato: 10. februar 2014 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 1. februar 2016 UMV en indeholder

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 24. marts 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 15. december 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

UMV-RAPPORT. (Undervisningsmiljøvurdering)

UMV-RAPPORT. (Undervisningsmiljøvurdering) Juni 2014 UMV-RAPPORT (Undervisningsmiljøvurdering) Skolen har udarbejdet en UMV der primært basere sig på spørgerskemaer, der vurdere det æstetiske miljø, det psykiske og det fysiske miljø. Med udgangspunkt

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 29. juni 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

ELEVERNES UNDERVISNINGSMILJØVURDERING FOR DYHRS SKOLE

ELEVERNES UNDERVISNINGSMILJØVURDERING FOR DYHRS SKOLE ELEVERNES UNDERVISNINGSMILJØVURDERING FOR DYHRS SKOLE Dato:3. januar 2017 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 2020 UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen udgør en hel UMV:

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering (UMV) 40 elever (20 fra hver årgang) Tilfældigt udvalgt.

Undervisningsmiljøvurdering (UMV) 40 elever (20 fra hver årgang) Tilfældigt udvalgt. Undervisningsmiljøvurdering (UMV) 40 elever (20 fra hver årgang) Tilfældigt udvalgt. På Nøvlingskov vil vi gerne skabe trivsel og gode rammer for undervisning, fællesskab og efterskoleliv. Derfor har vi

Læs mere

Landsgrav Friskole UMV 2018

Landsgrav Friskole UMV 2018 Landsgrav Friskole UMV 2018 Generelle bemærkninger til UMV (undervisningsmiljøvurdering) Formålet med kortlægningen af skolens undervisningsmiljø er at vurdere, hvor vi gør det godt, og hvor vi gerne vil

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 20. februar 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 9. juni 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Undervisningsmiljøvurdering efterår Viby Friskole Roskilde Kommune (Privatskoler) Termometeret

BILAGSRAPPORT. Undervisningsmiljøvurdering efterår Viby Friskole Roskilde Kommune (Privatskoler) Termometeret BILAGSRAPPORT Undervisningsmiljøvurdering efterår 2013 Viby Friskole Termometeret Læsevejledning en viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 8. juni 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 28. september 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 15. marts 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Trivselsundersøgelse enhed1 okt 13

Trivselsundersøgelse enhed1 okt 13 Indhold Indhold... 1 Lokaler og fællesområder... 3 Er du glad for dit klasselokale?... 3 med valgmuligheder... 3 Er der plads nok i klassen?... 4 med valgmuligheder... 4 Er legeområderne på skolen gode?...

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 1. marts 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Marie Kruses Skole Grundskolen

Marie Kruses Skole Grundskolen Marie Kruses Skole Grundskolen Undervisningsmiljøundersøgelse 01 Datarapportering ASPEKT R&D A/S Sådan læses tabellerne Marie Kruses Skole, Grundskolen - Undervisningsmiljøundersøgelse 01 Ud af 476 af

Læs mere

UMV. Undervisningsmiljøvurdering for Hillerød Vest Skolen, Ålholm. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: Efteråret 2015

UMV. Undervisningsmiljøvurdering for Hillerød Vest Skolen, Ålholm. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: Efteråret 2015 Her indsætter I skolens logo UMV Undervisningsmiljøvurdering for Hillerød Vest Skolen, Ålholm Dato:10. juni 2014 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: Efteråret 2015 UMV en indeholder

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 19. juni 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 27. februar 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Undervisningsmiljø - friskolen

Undervisningsmiljø - friskolen Undervisningsmiljø - friskolen Elevevaluering på VHFE 06/07 Undervisningsmiljøundersøgelse Procentvise fordeling for elever fra 4.-9-klasse Generel tilfredshed Er du glad for at gå på Vinde Helsinge Friskole?

Læs mere