Vi er allerede i gang med de indledende manøvrer og kandidatlisten er så godt som på plads.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi er allerede i gang med de indledende manøvrer og kandidatlisten er så godt som på plads."

Transkript

1 Nyhedsbrev juni 2013 Så nærmer kommunalvalget sig med hastige skridt. Vi er allerede i gang med de indledende manøvrer og kandidatlisten er så godt som på plads. På opstillingsmødet den 14. maj 2013 havde alle socialdemokratiske medlemmer mulighed for at møde samtlige kandidater. Hver kandidat havde 3 min. til at præsentere sig selv og herefter var det muligt, at stille spørgsmål til kandidaterne. Ud fra ovenstående skulle de socialdemokratiske medlemmer lave deres prioritering. Prioriteringen blev: 1. H. C. Østerby - 2. Nils Ulrik Nielsen - 3. Bodil Pedersen - 4. Lars Stampe - 5. Klaus Flæng - 6. Dorthe Pia Hansen 7. Ole Andersen - 8. Jytte Dideriksen - 9. Susanne Funch Lene Dybdal Per Albertsen Kaj Eriksen 13. Yilmaz Akbina Jens Otto Nystrup Gubber Leif Kristensen Tiaheswery Thiaharaja 17. Haider Abdul Karim Steen Bo Petersen Bjørn Thomasen Lillian Højbjerg Morten Nielsen 22. Susanne Thim Ali Moussa Almaanaki Efterfølgende har nr. 17. Haider Abdul Karim valgt at trække sig. Til gengæld har vi fået en ny kandidat Hans Jørgen Niewald som bliver placeret sidst på listen. Det er et stærkt socialdemokratisk hold med H. C. Østerby i spidsen i Holstebro kommune til valget i november. Vi har både nye som garvede kandidater, unge og ældre, ja, vi må sige at være bredt repræsenteret. Derudover har vi også 2 kandidater til Regionsrådet, Hostebro Kredsen. Morten Flæng og Morten Nielsen. Her er Morten Flæng spidskandidat. I mellemtiden har vi måttet sige farvel til Jan Therkelsen vores kredsformand gennem de sidste 5 år. Jan følte, at arbejdet som kredsformand tog lidt for meget af hans tid, og at det gik ud over familielivet. Det er meget forståeligt, at han stoppede. Familien kommer frem for alt. Vi har konstitueret Susanne Holzendorff Funch som vores nye kredsformand indtil næste generalforsamling i Hun har aktivt og med gåpåmod løftet opgaven. Valgt Lene Vernersen og Dorthe Pia Hansen som næstformænd.

2 Vi er organiseret med en styregruppe, som bliver varetaget af Find Graversen, Poul Risager, Claus Gjedsig og Bjarke Dahl, Lars Stampe, Nils Ulrik Nielsen og Susanne Funch. Det er i denne gruppe koordineringerne og detaljerne sammenholdes og styres op til kommunalvalget. Med H.C. Østerby som borgmester har vi opnået meget i Holstebro Kommune. Blandt andet: Styrket Holstebro som førende uddannelsesby. Støttet handel og industri. Bioetanol Kommune i vækst Der er styr på økonomien Tildelt 30. millioner til handicapområdet Holstebro køber Færch Tobak Køber det lukkede svineslagteri på Struervej. Styrker kultur- og uddannelsesområdet Team Tvis Holstebro giver god branding Daginstitutionerne tilpasses (kapicitetstilpasning) International skole Grøn kommune Task Force, så vi undgår social dumping ved de mange nye anlægsarbejder Vi har arbejdet med at få vores valgprogram tilrettet og gjort færdig. Vi forventer at vores valgprogram er klar til at blive offentliggjort på hjemmesiden i august måned. Her har medlemmer af partiet også været inviteret til at komme med ønsker og idéer. Ellers er vi ved at være klar til kommunalvalget, hvor vi vil lave kampagner i gågaden, kandidaterne skal gå fra dør til dør, der arrangeres forskellige happenings og meget mere.

3 Og vi er selvfølgelig meget åbne for forslag. Har du et godt og konstruktivt forslag, er vi ikke længere væk end telefonen eller mail. Det handler om, at bygge relationer, blive klar på budskaberne, lave lytte møder i hele kommunen. Det primære er, at få H.C. Østerby genvalgt. Derfor: Stem socialdemokratisk. Hvis der stemmes på Venstre eller De Konservative, så får vi Ulla Tørnæs som borgmester. Med H.C. Østerby i førertrøjen sikrer vi os, at der i mange år fremover vil være fremgang for hele Holstebro Kommune. Politisk sommertravlhed inden ferien Det er langt om længe blevet varmere i vejret, og mange sommerglade danskere nyder vejret i haven. Solen skinner også ind ad de store vinduer på Christiansborg, hvor vi har lange arbejdsdage for at få gennemført en masse god socialdemokratisk politik inden sommerferien. Det er derfor også en skrøne, at Folketinget går på sommerferie efter afslutningsdebatten. Borgen emmer stadig af enorm travlhed med udvalgsmøder, samråd og lovforslag i salen, og sidste afstemningsdag er fredag den 28. juni. Heldigvis er folketingsarbejdet også indrettet sådan, at man selv kan råde over sin dag, og ind i mellem at stoppe op, og gøre ting, der ikke umiddelbart er af politisk karakter. Et af de mere morsomme tiltag er folketingspolitikernes fodboldshowkamp for fred i Sierra Leone. Kampene spilles på Højbro Plads. Lige som sidste år vandt både vi røde kvinder og det røde herrehold over blå folketingspolitikere. Begge kampe blev spillet med et smil om læben, men der var også kamp til stregen for æren og titlen skulle vindes. Så der blev gået til den for alvor, og pga. mit tidligere brækkede ben, valgte jeg at stå på mål. Ikke umiddelbart godt, for vi startede kampen med at være bagud 3-1. Heldigvis gik det bedre i den modsatte ende, og kampen endte med sejr til os. Både Helle og Margrethe heppede på sine folk. Og var stolte af begge sejre. Fra Vestjylland til Vækst Jylland var mit valgslogan Og faktisk er det rigtig rart at være vestjyde i denne tid. Medierne skriver om, at et byggeboom i Midt- og Vestjylland er stærkt på vej. Mange tusinder vil kunne få ansættelse indenfor bygge- og anlægssektoren i de kommende år. Storsygehuset i Gødstrup, udbygningen af Regionshospitalet Midt i Viborg, motorvejen mellem Herning og Holstebro, og senest godkendelsen af Maabjerg Energy Concept betyder mange tusinde byggejob i adskillige år.

4 Alene bioethanol-anlægget i Maabjerg, som officielt er blevet miljøgodkendt, kræver medarbejdere i byggefasen. Hertil kommer det nye politihovedkvarter og senest har Holstebro fået udsigt til nye arbejdspladser ved årsskiftet, når politiet samler administrative jobs i to centre i Danmark hvoraf det ene skal ligge i Holstebro. Den vestlige del af Region Midtjylland har chance for, at blive den ledende vækstregion i Danmark. I fremtidens Vestjylland skaber vi rigtige vækstplaner. Her bliver teori til virkelighed. Jeg er ret sikker på, at ovenstående bliver en start på en periode hvor Vestjylland vækster historisk! Anlægsbyggerierne og følgearbejdspladserne forsvinder ikke igen. Når vi først har skabt kapaciteten, er de næste arbejdspladser ikke så vanskelig at skaffe. Det mærker vi allerede nu. Så længe der er synlige kraner, så sker der noget omkring dem. Der kommer mere til. Med sommerens komme fejrer vi også grundlovsdag. I år valgte jeg at sige ja tak til en invitation om at komme til Tunø. Som ordfører for både landdistrikterne og øerne kommer vi rigtig meget ud i landet med folketingsudvalget, og Tunø er en virkelig progressiv og nytænkende ø, og det var derfor en stor fornøjelse at tale der. En lille fjer i hatten var, at solen skinnede fra en skyfrihimmel så sejlturen til øen var fantastisk oplevelse og jeg fik set en anden side af Region Midtjylland. Såfremt du ønsker at modtage mit eget nyhedsbrev, så send mig en mail på: Annette.Lind@ft.dk I juni nyhedsbrevet deler jeg nogle af de gode politiske nyheder. Regeringen har fået knubs i pressen, men faktisk har vi mange flotte politiske resultater i bagagen. Først og fremmest er vi rigtig glade og stolte over, at regeringen sammen med Enhedslisten har fundet en holdbar løsning, der giver tryghed til de udfaldstruede dagpengemodtagere. Du kan læse meget mere om dagpengeaftalen her i nyhedsbrevet. Jeg vil også gerne fortælle lidt om vores afslutningsdebat i Folketinget og opdatere jer om sammenbruddet på forhandlingerne mellem regionerne og de praktiserende læger. I ønskes alle en rigtig god sommer, Mange hilsner, Annette Lind Opløftende debat om valgprogrammet! Da jeg forleden tog til møde om vores valgprogram, var det på baggrund i en lille skuffelse over det foreløbige oplæg, set fra et landsby-synspunkt. Jeg havde derfor medbragt en liste med 18 punkter hvor Holstebro by blev fremhævet med fortræffeligheder, og kun fundet to konkrete punkter vedr. landdistrikterne.

5 Men ved I hvad der blev den bedste oplevelse ved mødet? Nej, ikke det at mine indlæg blev imødekommet, selv om det selvfølgelig også var rart men derimod at langt de fleste af de omtalte Holstebro-by -punkter o.l. både blev bemærket, og også diskuteret og ændret af flere forskellige byrådsmedlemmer og kandidater, inden jeg overhovedet nåede at påpege dem! Og bemærkningerne blev ikke kun fremsat af borgere uden for Holstebro by, men bestemt også af flere fra centerbyen. Sådan noget vidner om at vi har nogle særdeles velegnede kandidater til det kommende byråd, kandidater som ønsker at arbejde for at gøre en indsats for hele kommunen. Som naturligvis anerkender betydningen af Holstebro by som en slags lokomotiv, men som også ved at togstammen får svært ved at bevæge sig hvis bare en af vognene har problemer med bremserne. Jeg syntes i det hele taget at mødet om valgprogrammet stod i en skærende kontrast til en helsides valgannonce fra Ulla Tørnæs jeg så forleden: Mens Ulla og Venstre tilsyneladende vil det bedste for Holstebro via nogle kønne ord, så vil Socialdemokraterne helt konkret arbejde med samme visionære energi som de seneste 3-4 år. Det kom mere end tydeligt til udtryk på et velbesøgt møde om vores valgprogram! PS: Det endelige valgprogram er ikke endnu på hjemmesiden, det kommer først efter d. 1. juli når det er færdigskrevet ud fra mødets input. Mdl. af bestyrelsen Jens Andreas Vestergård, Sdr. Nissum Opfordring til jer medlemmer Vi vil opfordre dig som medlem til, at lade dig registrere på vores hjemmeside til at modtage nyhedsbreve fra partiet. Er du allerede registreret så tjek op på, at vi har din korrekte mailadresse. Vi sender løbende nyheder ud til jer medlemmer. Mange af nyhederne er her og nu beskeder og økonomien gør også, at vi forsøger at holde omkostninger nede ved ikke at sende for mange breve med posten med i stedet pr. mail. På vores hjemmeside vil I som medlemmer også kunne læse nyheder, læserbreve, møder, aktiviteter m.fl. Hvis der er spørgsmål er I altid velkomne til at kontakte os på mailadressen info@socialdemokraterne-holstebro.dk eller direkte til kandidater eller bestyrelsesmedlemmerne. VI VIL VINDE VALGET SAMMEN! EN SOMMERHILSEN FRA SOCIALDEMOKRATERNE HOLSTEBRO

6

VI SKAL VIDERE... STÆRKE VISIONER BEDRE KERNEVELFÆRD BREDT SAMARBEJDE DIN BORGMESTER H.C. ØSTERBY

VI SKAL VIDERE... STÆRKE VISIONER BEDRE KERNEVELFÆRD BREDT SAMARBEJDE DIN BORGMESTER H.C. ØSTERBY VI SKAL VIDERE... STÆRKE VISIONER BEDRE KERNEVELFÆRD BREDT SAMARBEJDE DIN BORGMESTER 1 DEN GODE UDVIKLING SKAL FORTSÆTTE De seneste otte år er der med H.C. Østerby som borgmester sket meget i Holstebro

Læs mere

Velkommen til en ny forening. Louise Høst - Slagkraft i Folketinget. Urafstemning. Nyhedsbrev, december 2006

Velkommen til en ny forening. Louise Høst - Slagkraft i Folketinget. Urafstemning. Nyhedsbrev, december 2006 Velkommen til en ny forening På en stiftende generalforsamling den 2. november blev foreningerne Gug-Visse og Gistrup-Nøvling slået sammen til den nye partiforening Socialdemokraterne Gug- Gistrup. Du

Læs mere

Hasle Møllevangen Nyhedsbrev oktober 2016

Hasle Møllevangen Nyhedsbrev oktober 2016 Kære medlem Dette er fjerde gang, vi udsender partiforeningens halvårlige nyhedsbrev. Vi håber, at brevet er med til at styrke kontakten mellem medlemmerne og foreningen. På de næste sider kan du læse

Læs mere

I Thisted by Formand Jan Bang Nørrevænge Thisted Tlf.: mail

I Thisted by Formand Jan Bang Nørrevænge Thisted Tlf.: mail I Thisted by Formand Jan Bang Nørrevænge 37 7700 Thisted Tlf.: 97924807 mail jan.bang@os.dk Beretning for Thisted by partiforening 2010 Det sidste år har foreningen haft mange opgaver, her tænker jeg selvfølge

Læs mere

VI SKAL VIDERE VISIONERNE ER TIL AT FÅ ØJE PÅ JEG HAR DET SOM EN FISK I VANDET TAL DER TÆLLER ET STÆRKT FELT AF KANDIDATER

VI SKAL VIDERE VISIONERNE ER TIL AT FÅ ØJE PÅ JEG HAR DET SOM EN FISK I VANDET TAL DER TÆLLER ET STÆRKT FELT AF KANDIDATER VI SKAL VIDERE SOM BORGMESTER ER H.C. ØSTERBY GARANTEN FOR FORTSAT UDVIKLING I HOLSTEBRO KOMMUNE VISIONERNE ER TIL AT FÅ ØJE PÅ SIDE 4-5 JEG HAR DET SOM EN FISK I VANDET SIDE 2-3 TAL DER TÆLLER SIDE 7

Læs mere

Ø-posten, 1. udgave juli 2013. Leder... 1. Regionsrådsvalg... 2. Støtte til valgkamp i Aalborg... 3

Ø-posten, 1. udgave juli 2013. Leder... 1. Regionsrådsvalg... 2. Støtte til valgkamp i Aalborg... 3 Indholdsfortegnelse Leder... 1 Regionsrådsvalg... 2 Støtte til valgkamp i Aalborg... 3 Deltag i næste folketingsvalgkamp med Enhedslisten Aalborg... 4 Bliv kandidat til kommunalvalget... 4 Kalenderen...

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 1 DECEMBER 2015 VENSTRE I SKANDERBORG KOMMUNE

NYHEDSBREV NR. 1 DECEMBER 2015 VENSTRE I SKANDERBORG KOMMUNE Kære medlem. Fremover bliver nyhedsbrevet udsendt til alle, som er medlem af Venstre i Skanderborg kommune. Vi vil forsøge at have lidt nyt fra alle Lokalforeningerne samlet på et sted. Vi er også ved

Læs mere

TAK. Nr 1 2014. 10. årgang

TAK. Nr 1 2014. 10. årgang TAK Af Kirsten Nielsen Tak for jeres hjælp ved kommunevalget. Tak til jer der hjalp med plakater og for hjælp til uddeling af foldere. Uden jeres hjælp ville det have været en næsten umulig opgave at få

Læs mere

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde.

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde. Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg Beretning for 2016 Indledning 2016 var det tredje år, hvor vi har været repræsenteret i såvel Handicapråd, Centerrådet for Handicapcenter København

Læs mere

Regionsrådets 2. behandling af budget Budgettale. v/ Anders Kühnau, politisk ordfører for Socialdemokraterne

Regionsrådets 2. behandling af budget Budgettale. v/ Anders Kühnau, politisk ordfører for Socialdemokraterne Regionsrådets 2. behandling af budget 2011 Budgettale v/ Anders Kühnau, politisk ordfører for Socialdemokraterne Vi tager lige nu hul på 2. behandlingen af budget 2011. Reelt set er det imidlertid næsten

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

1. maj tale 2015. Men inden vi når så langt, så et par ord om det der optager mig som landets justitisminister.

1. maj tale 2015. Men inden vi når så langt, så et par ord om det der optager mig som landets justitisminister. 1. maj tale 2015 Forleden besøgte jeg den store danske virksomhed Leo Pharma. Den ligger et stenkast fra min bopæl. 1600 gode danske arbejdspladser har de i Danmark. De skaber produkter til millioner af

Læs mere

Folkehøring. Folketinget samler mini-danmark til Folkehøring om EU på Christiansborg. Christiansborg februar 2017

Folkehøring. Folketinget samler mini-danmark til Folkehøring om EU på Christiansborg. Christiansborg februar 2017 Folkehøring Christiansborg 25.-26. februar 2017 Folketinget samler mini-danmark til Folkehøring om EU på Christiansborg Derfor holder Folketinget Folkehøringen Hvad er en folkehøring? Hvordan er deltagerne

Læs mere

Kære medlemmer. Så er det tid til et nyhedsbrev, og der er meget at fortælle om.

Kære medlemmer. Så er det tid til et nyhedsbrev, og der er meget at fortælle om. Kære medlemmer Så er det tid til et nyhedsbrev, og der er meget at fortælle om. Løbende er der mange spændende arrangementer i foreningen, og i tiden der er gået siden sidst har vi fx haft besøg af Torsten

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 5. februar 2018

Referat fra generalforsamlingen 5. februar 2018 Referat fra generalforsamlingen 5. februar 2018 Tilstede var 24. medlemmer 1. Valg af dirigent: Tove Larsen modtog valg. 2. Godkendelse af dagsorden samt valg af referent og stemmetæller: Alice Andersen

Læs mere

Kommunelobby hvordan? Kommunikationsdøgn, Korsør 12. oktober 2018

Kommunelobby hvordan? Kommunikationsdøgn, Korsør 12. oktober 2018 Kommunelobby hvordan? Kommunikationsdøgn, Korsør 12. oktober 2018 Hvem er Henriette Kjær? Født 3. maj 1966 i Aarhus Medlem af KU fra 1982 Formand for Aarhus KU fra 1983-1986 Medlem af KU's forretningsudvalg

Læs mere

Gallup om EP-valg. TNS Marts 2014 Projekt: 59786

Gallup om EP-valg. TNS Marts 2014 Projekt: 59786 Feltperiode: Den 5.-11. marts 2014 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: GallupForum (webinterviews) Stikprøvestørrelse: 1.124 personer Stikprøven er vejet

Læs mere

2/2018. Midt Vestjylland GENERALFORSAMLING. Flot fremmøde. Forbundet på besøg hos medlemmerne

2/2018. Midt Vestjylland GENERALFORSAMLING. Flot fremmøde. Forbundet på besøg hos medlemmerne 2/2018 Midt Vestjylland GENERALFORSAMLING Flot fremmøde Forbundet på besøg hos medlemmerne Steens leder Velkommen til mejeristerne fra DMF Generalforsamling Flot fremmøde på generalforsamling I mange år

Læs mere

Tak fordi I også gerne vil høre lidt om regionen det er altid dejligt at komme her!

Tak fordi I også gerne vil høre lidt om regionen det er altid dejligt at komme her! Tak fordi I også gerne vil høre lidt om regionen det er altid dejligt at komme her! Vi er nu i det sidste år i denne valgperiode, og vi er så småt ved at sætte flueben ved det mange ting, vi har gennemført.

Læs mere

Socialdemokraterne i Holstebro

Socialdemokraterne i Holstebro Socialdemokraterne i Holstebro Juni 2012 Indhold Indledning af Jan Therkelsen 1 Annette har ordet 3 Odin Teatret og Århus som kulturhovedstad 2017 4 Kære Socialdemokrat Sommeren nærmer sig, sammen med

Læs mere

Sagsnr. Dokumentnr. Mark Pelle Noppen. (Det talte ord gælder) Økonomiforvaltningen

Sagsnr. Dokumentnr. Mark Pelle Noppen. (Det talte ord gælder) Økonomiforvaltningen Økonomiforvaltningen 29-08-2017 Sagsnr. Dokumentnr. Mark Pelle Noppen (Det talte ord gælder) Overborgmesteren Tale til Anledning Sted Titel Overborgmesteren Første behandling af budgettet BR salen Budgettale

Læs mere

[Indledning] Kære BR. I dag tager vi hul på forhandlingerne om budgettet for 2019.

[Indledning] Kære BR. I dag tager vi hul på forhandlingerne om budgettet for 2019. Overborgmesteren TALE TALE Tale til Anledning Sted Titel Overborgmesteren Første behandling af budgettet BR-salen Budgettale Dato 30. august 2018 Klokken 16.00 Taletid Bemærkning til arrangementet Disposition:

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

NYTÅRSKURER I KREDSEN

NYTÅRSKURER I KREDSEN Vises e-mailen ikke ordentligt? Se onlineversion. NYHEDSBREV: 16. JANUAR 2014 ANNI MATTHIESENS NYHEDSBREV Vær social - hold dig opdateret og deltag i debatten NYTÅRSKURER I KREDSEN Den første uge i januar

Læs mere

GF Østjylland. Verne. Jeg skal fortælle jer lidt om arbejdet i

GF Østjylland. Verne. Jeg skal fortælle jer lidt om arbejdet i GF Østjylland Verne Tak for invitationen! Jeg er glad for at komme til Aarhus og møde jer alle og mine gamle kollegaer og fagfæller. Det er dejligt at være her sammen med jer og i de her lokaler. De erjo

Læs mere

Første maj tale Middelfart 2015.

Første maj tale Middelfart 2015. Første maj tale Middelfart 2015. Igennem de seneste 8 år har jeg haft fornøjelse af at holde 1. maj tale her i Middelfart, hvor jeg hver gang har medbragt nogle små ting til talerne. I år har jeg valgt

Læs mere

Nyt fra Borgen. Nyhedsbrev fra folketingsmedlem Rasmus Prehn, SOCIALDEMOKRATIET, 27. oktober 2005. Kære læser af mit nyhedsbrev

Nyt fra Borgen. Nyhedsbrev fra folketingsmedlem Rasmus Prehn, SOCIALDEMOKRATIET, 27. oktober 2005. Kære læser af mit nyhedsbrev Nyt fra Borgen Nyhedsbrev fra folketingsmedlem Rasmus Prehn, SOCIALDEMOKRATIET, 27. oktober 2005 Kære læser af mit nyhedsbrev Efterårsferien kom på et meget tiltrængt tidspunkt efter en kanonhård periode

Læs mere

PRIORITERING AF BYRÅDSKANDIDATERNE KOMMUNALVALGET MØD BYRÅDSKANDIDATERNE PÅ HK, FREDERICIAGADE, HOLSTEBRO DEN 14. MAJ 2013 KL. 19.

PRIORITERING AF BYRÅDSKANDIDATERNE KOMMUNALVALGET MØD BYRÅDSKANDIDATERNE PÅ HK, FREDERICIAGADE, HOLSTEBRO DEN 14. MAJ 2013 KL. 19. HOLSTEBRO KOMMUNE PRIORITERING AF BYRÅDSKANDIDATERNE KOMMUNALVALGET 2013 MØD BYRÅDSKANDIDATERNE PÅ HK, FREDERICIAGADE, HOLSTEBRO DEN 14. MAJ 2013 KL. 19.00 www.socialdemokraterne-holstebro.dk PRIORITERING

Læs mere

L 111 Forslag til lov om afgift af mættet fedt i visse fødevarer (fedtafgiftsloven).

L 111 Forslag til lov om afgift af mættet fedt i visse fødevarer (fedtafgiftsloven). Page 1 of 5 Folketinget, Christiansborg 1240 København K. Tlf.: +45 3337 5500 Mail: folketinget@ft.dk L 111 Forslag til lov om afgift af mættet fedt i visse fødevarer (fedtafgiftsloven). Af Skatteministeren

Læs mere

Ændringsforslag til resolutionsforslag modtaget inden Landsmødet 2014

Ændringsforslag til resolutionsforslag modtaget inden Landsmødet 2014 Ændringsforslag til resolutionsforslag modtaget inden Landsmødet 0 0-0-0 Indhold C Arbejdsmarked, erhvervspolitik og offentlig sektor... C Radikale Venstre nedsætter udvalg til udarbejdelse af program

Læs mere

GENERALFORSAMLINGER I KREDSEN

GENERALFORSAMLINGER I KREDSEN Vises e-mailen ikke ordentligt? Se onlineversion. NYHEDSBREV: 18. FEBRUAR 2014 ANNI MATTHIESENS NYHEDSBREV Vær social - hold dig opdateret og deltag i debatten GENERALFORSAMLINGER I KREDSEN Traditionen

Læs mere

Tale til afslutningsdebat Onsdag den 30. maj 2018

Tale til afslutningsdebat Onsdag den 30. maj 2018 Tale til afslutningsdebat Onsdag den 30. maj 2018 Tak for ordet. Nu er det her jo min første afslutningsdebat som politisk ordfører. Og jeg kan godt afsløre, at jeg har glædet mig rigtig meget til at stå

Læs mere

NYT NYHEDSBREV FRA LO HOVEDSTADEN

NYT NYHEDSBREV FRA LO HOVEDSTADEN 04/11 2013 NYT NYHEDSBREV FRA LO HOVEDSTADEN INDHOLD: Nyt nyhedsbrev fra LO Hovedstaden... 2 Regeringen vil styrke kontrolindsatsen mod social dumping... 3 Hvad vil din borgmesterkandidat gøre ved social

Læs mere

Så er der ikke mange dage til jul og Venstre i Skanderborg kommune vil gerne ønske alle medlemmer en glædelig jul samt et godt nytår.

Så er der ikke mange dage til jul og Venstre i Skanderborg kommune vil gerne ønske alle medlemmer en glædelig jul samt et godt nytår. Kære medlem. Så er der ikke mange dage til jul og Venstre i Skanderborg kommune vil gerne ønske alle medlemmer en glædelig jul samt et godt nytår. Husk at februar måned sædvanen tro står i Generalforsamlingerne

Læs mere

KONSTITUERINGSAFTALE 2014-2017. Horsens Kommune

KONSTITUERINGSAFTALE 2014-2017. Horsens Kommune KONSTITUERINGSAFTALE 2014-2017 Horsens Kommune Indgået mellem Socialdemokraterne, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten, Dansk Folkeparti, Konservative, Venstre og Liberal Alliance. I forlængelse af kommunalvalget

Læs mere

Ved udgangen af 2015 har vi 90 medlemmer fordelt på 34 A-medlemmer, 11 B-medlemmer, 35 C- medlemmer og 10 SFU-medlemmer.

Ved udgangen af 2015 har vi 90 medlemmer fordelt på 34 A-medlemmer, 11 B-medlemmer, 35 C- medlemmer og 10 SFU-medlemmer. Bestyrelsens beretning til Generalforsamlingen den 24. januar 2016 Status Ved udgangen af 2015 har vi 90 medlemmer fordelt på 34 A-medlemmer, 11 B-medlemmer, 35 C- medlemmer og 10 SFU-medlemmer. Vi har

Læs mere

Gallup om KV13. National prognose. Gallup om KV13. TNS Dato: 18. november 2013 Projekt: 59618

Gallup om KV13. National prognose. Gallup om KV13. TNS Dato: 18. november 2013 Projekt: 59618 National prognose TNS Dato: 18. november 2013 Projekt: 59618 KV13 national prognose Feltperiode: Den 15. 18. november 2013 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode:

Læs mere

(Det talte ord gælder)

(Det talte ord gælder) +HOOH7KRUQLQJ6FKPLGWVWDOHWLO/2 6NRQJUHVGHQRNWREHU (Det talte ord gælder) Kære kongres Tak fordi jeg måtte lægge vejen forbi jer i dag. Det er en af de aftaler, jeg virkelig har glædet mig til. Både før

Læs mere

Harald Børsting. 1. maj 2014 Fælledparken

Harald Børsting. 1. maj 2014 Fælledparken Harald Børsting 1. maj 2014 Fælledparken I LO har vi 1 million lønmodtagere. Det er 1 million stemmer i debatten. I debatten om arbejdsløshed og beskæftigelsespolitik. I debatten om social dumping, velfærdturisme,

Læs mere

TNS Gallup - Public Tema: København 29. september 2008. Public

TNS Gallup - Public Tema: København 29. september 2008. Public TNS Gallup - Public Tema: København 29. september 2008 Public Metode Feltperiode: 24.-29. september 2008 Målgruppe: Borgere i Københavns kommune over på 18 år og derover Metode: G@llupForum (webinterviews)

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Socialdemokratiet i Rudersdal

Socialdemokratiet i Rudersdal Socialdemokratiet i Rudersdal Bestyrelsens beretning 2019 Tak til alle for et godt år i Socialdemokratiet Rudersdal. Ved kommunalvalget i november 2017 gik Socialdemokratiet i Rudersdal fra tre til fire

Læs mere

Harald Børsting 1. maj 2014

Harald Børsting 1. maj 2014 Harald Børsting 1. maj 2014 Lokale taler: Helsingør, København, Køge og Roskilde I LO har vi 1 million lønmodtagere. Det er 1 million stemmer i debatten. I debatten om arbejdsløshed og beskæftigelsespolitik.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

2019 LÆS I DENNE UDGAVE:

2019 LÆS I DENNE UDGAVE: V-Mail juli 209 LÆS I DENNE UDGAVE: NYT FRA: KF-formanden NYT FRA KOMMUNEFORENINGEN Karsten Schøn formand Folketingsvalget et godt valg for Venstre og vores kandidat Folketingsvalget den 5. juni blev et

Læs mere

Velkomstkomiteen

Velkomstkomiteen Velkomstkomiteen Velbekomme Formand og Stifter af Fælleslisten Leif Hornshøj Lukker Generalforsamlingen Formandsberetningen Generalforsamlingen 2 april 2011 Side1 Det har igen været et utroligt

Læs mere

Vores nye slogan "Tag ansvar" danner i august, september og oktober rammen om den største kampagnesatsning hidtil uden for en valgkamp.

Vores nye slogan Tag ansvar danner i august, september og oktober rammen om den største kampagnesatsning hidtil uden for en valgkamp. 1. juli 2010 Vores nye slogan "Tag ansvar" danner i august, september og oktober rammen om den største kampagnesatsning hidtil uden for en valgkamp. Men kampagnen bliver ikke en succes uden lokalopbakning,

Læs mere

Seneste nyt Preben Bang Henriksens Nyhedsbrev (14)

Seneste nyt Preben Bang Henriksens Nyhedsbrev (14) Juni 2013 Seneste nyt Preben Bang Henriksens Nyhedsbrev (14) Sund fornuft på nordjysk Så er det tid for en ny orientering om livet her på Christiansborg samt naturligvis om de politiske emner og lovforslag,

Læs mere

Referat arbejdsudvalgets temadag

Referat arbejdsudvalgets temadag Referat arbejdsudvalgets temadag fredag den 29. til lørdag den 30. januar 2016, Christiansminde, Svendborg Indbudte Mødt Afbud Ej Mødt Regionsformand, Niels Ole Beck Regionsnæstformand og hovedbestyrelsesmedlem,

Læs mere

Samråd i Folketingets Kulturudvalg om DR s nye public service-kontrakt integration og den kristne kulturarv

Samråd i Folketingets Kulturudvalg om DR s nye public service-kontrakt integration og den kristne kulturarv Kulturudvalget 2010-11 KUU alm. del Bilag 114 Offentligt TALE Arrangement: Åbent eller lukket: Dato og klokkeslæt: Sted: Taletid: Forv. antal deltagere: Evt. andre forhold ministeren bør være opmærksom

Læs mere

Kære medlemmer. Lidt nyt fra partiforeningen SF Fredensborg-Hørsholm

Kære medlemmer. Lidt nyt fra partiforeningen SF Fredensborg-Hørsholm SF-Fredensborg og Hørsholm Nyhedsbrev januar 2015 Kære medlemmer Lidt nyt fra partiforeningen SF Fredensborg-Hørsholm fra Hanne Berg, byrådet i Fredensborg, fra Ole Bergmann om vores nye webside, og fra

Læs mere

Juni 2016 Nr. 2 EMNER I DETTE NYHEDSBREV!

Juni 2016 Nr. 2 EMNER I DETTE NYHEDSBREV! NYHEDSBREV Juni 2016 Nr. 2 NÆSTVED ERHVERVSFORENING BESTYRELSEN ØNSKER ALLE EN GOD SOMMERFERIE! MISSION 2016: Arbejde for, at kommunen er endnu mere ambitiøs i deres erhvervsfremmende aktiviteter Arbejde

Læs mere

Analyse fra Cevea, 3. juni 2009

Analyse fra Cevea, 3. juni 2009 03.06.09 EP-valget skuffer vælgerne Side 1 af 5 Analyse fra Cevea, 3. juni 2009 Cevea Teglværksgade 27 2100 København Ø Tlf +45 31 64 11 22 kontakt@cevea.dk www.cevea.dk Skuffelse med stort S sådan dømmer

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 05. februar 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 05. februar 2016 Dato: 05.02.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 05. februar 2016 Tid: 09.00 15.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn

Læs mere

Årsberetning for HPII 2013/2014

Årsberetning for HPII 2013/2014 Årsberetning for HPII 2013/2014 Så gik der endnu et år og det er blevet tid til en årsberetning fra bestyrelsen. Handler Vi har haft en del handler i år. 53a, 54, 58b, 77a, 83 og 89a, så Eilif har haft

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

Socialdemokraten. Socialdemokraterne i Varde Nr 4

Socialdemokraten. Socialdemokraterne i Varde Nr 4 Kære medlem Af Formand Frede S Pedersen Politisk set har det været et mærkeligt år, hvor vi i lang tid stod klar til at gå i valgkamp. Desværre vekslede Liberal Alliance så politiske holdninger med ministerposter,

Læs mere

Referat af Cystisk Fibrose Foreningens generalforsamling d. 10. april 2019

Referat af Cystisk Fibrose Foreningens generalforsamling d. 10. april 2019 ~ Cystisk Fibrose 'i i, Foreningen Referat af Cystisk Fibrose Foreningens generalforsamling d. 10. april 2019 Deltagere i alt: 20 i Aarhus og via livestreaming. Der var 4 fuldmagter med stemmeret. Der

Læs mere

Generalforsamling 2016 Formandens beretning

Generalforsamling 2016 Formandens beretning Generalforsamling 2016 Formandens beretning Mødeaktivitet Bestyrelsen konstituerede sig på bestyrelsesmøde den 7. maj 2015 og fik samme aften et bestyrelseskursus, så alle var klædt på til opgaverne. Bestyrelsen

Læs mere

Dagsorden til ekstraordinært møde til. Byrådet. Onsdag den , kl. 18:00. i Byrådssalen

Dagsorden til ekstraordinært møde til. Byrådet. Onsdag den , kl. 18:00. i Byrådssalen Dagsorden til ekstraordinært møde til Byrådet Onsdag den 21-12-2016, kl. 18:00 i Byrådssalen Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Byrådet består af: Parti: A - Socialdemokratiet

Læs mere

Afslag på aktindsigt i oplysninger om gennemførte hastighedskontroller

Afslag på aktindsigt i oplysninger om gennemførte hastighedskontroller 2015-47 Afslag på aktindsigt i oplysninger om gennemførte hastighedskontroller 7. september 2015 En journalist anmodede om aktindsigt i oplysninger om en politikreds indsats vedrørende hastighedskontrol

Læs mere

Socialdemokraterne på Nordfyn. Dato 12. januar 2010

Socialdemokraterne på Nordfyn. Dato 12. januar 2010 Socialdemokraterne på Nordfyn. Dato 12. januar 2010 Bestyrelsens beretning for året 2009 til generalforsamlingen den 16. januar 2010. Jeg vil i beretningen komme ind på noget af det der er sket i 2009

Læs mere

NYT Kalundborg November 2017 Erhvervsministeren på besøg!

NYT Kalundborg November 2017 Erhvervsministeren på besøg! NYT Kalundborg November 2017 Erhvervsministeren på besøg! Erhvervsminister Brian Mikkelsen startede fredagen kl. 7 på banegården sammen med de konservative kandidater. Der blev tid til at dele foldere

Læs mere

SOLBADNING Bornholm er Christiansborgs kæledægge Af Kåre Kildall Rysgaard Onsdag den 10. juni 2015, 05:00

SOLBADNING Bornholm er Christiansborgs kæledægge Af Kåre Kildall Rysgaard Onsdag den 10. juni 2015, 05:00 SOLBADNING Bornholm er Christiansborgs kæledægge Af Kåre Kildall Rysgaard Onsdag den 10. juni 2015, 05:00 Del: Bornholm soler sig i politisk opmærksomhed, mens andre provinsbyer glemmes på Christiansborg.

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2015

Velkommen til Generalforsamling 2015 Velkommen til Generalforsamling 2015 37 tilmeldte og 34 mødte op 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår: Svend Nicolaisen Valgt 2. Formandens beretning Året i tal Antal aktive dommer 60 (+1) Antal passive

Læs mere

Referat fra Industrigruppens Generalforsamlingen

Referat fra Industrigruppens Generalforsamlingen Referat fra Industrigruppens Generalforsamlingen Onsdag d. 25. marts 2015, kl. 17.00 UCH, Døesvej, 7500 Holstebro Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigenter 3. Valg af stemmeudvalg 4. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Socialdemokraterne i Aarhus Centralafdelingen

Socialdemokraterne i Aarhus Centralafdelingen Socialdemokraterne i Aarhus Centralafdelingen Århus, den 3. marts 2015 GENERALFORSAMLING I FORENINGEN mandag den 2. marts 2015 kl. 18.00 Folkestedet, Carl Blochs Gade 28 Dagsorden 1. Velkomst, valg af

Læs mere

Beretning for Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg. Indledning

Beretning for Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg. Indledning Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg Beretning for 2013 Indledning 2013 har været et travlt år. Vi har i forbindelse med kommunevalget haft travlt med at søge at gøre politikerne opmærksomme

Læs mere

Nyhedsbrev Region Øresund

Nyhedsbrev Region Øresund Nyhedsbrev Region Øresund Kære Leder Da vi fik god respons på det sidste nyhedsbrev har vi valgt at udsende endnu et. Denne gang med følgende indhold: Julehilsen Kommende arrangementer Ungdomsdelegerede

Læs mere

Hasle Møllevangen Nyhedsbrev april 2016

Hasle Møllevangen Nyhedsbrev april 2016 Kære medlem Dette er tredje gang, vi udsender partiforeningens nyhedsbrev. Vi håber, at brevet kan være med til at styrke kontakten mellem medlemmerne og foreningen. På de næste sider kan du læse om, hvad

Læs mere

V-Mail maj 2018 LÆS I DENNE UDGAVE: KOMMENDE ARRANGEMENTER: Grundlovsmødet (5. juni) Mød Morten Løkkegaard (8. maj) EU-opstillingsmøde (16.

V-Mail maj 2018 LÆS I DENNE UDGAVE: KOMMENDE ARRANGEMENTER: Grundlovsmødet (5. juni) Mød Morten Løkkegaard (8. maj) EU-opstillingsmøde (16. V-Mail maj 2018 LÆS I DENNE UDGAVE: KOMMENDE ARRANGEMENTER: Grundlovsmødet (5. juni) Mød Morten Løkkegaard (8. maj) EU-opstillingsmøde (16. maj) NYT FRA: Kommuneforeningen Byrådsgruppen Regionsrådet GRUNDLOVSMØDE

Læs mere

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 24. september 2013. For referat: Dorthe G.

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 24. september 2013. For referat: Dorthe G. Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 24. september 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

Frederikshavn Kommunes Byråd

Frederikshavn Kommunes Byråd Frederikshavn Kommunes Byråd Januar 2007 21. december 2009 Borgmester Erik Sørensen 1. Viceborgmester Bjarne Sørensen 2. Viceborgmester Hans Jørgen Kaptain Pr. 1. januar 2007 er Frederikshavn Byråd sammensat

Læs mere

Referat konstituerende bestyrelsesmøde. Tid Mandag den kl PS 2.18 (2. sal)

Referat konstituerende bestyrelsesmøde. Tid Mandag den kl PS 2.18 (2. sal) Referat konstituerende bestyrelsesmøde Tid Mandag den 07.05.2018 kl. 15.30-16.30 Sted PS 2.18 (2. sal) Deltagere Kristian Gaardsøe, FOA Aalborg Jette Abildgaard, FOA Frederikshavn Christina Lykke Eriksen,

Læs mere

Aktivitetskalender for DSU Århus, efterår 2007

Aktivitetskalender for DSU Århus, efterår 2007 Aktivitetskalender for DSU Århus, efterår 2007 Kære medlem. Hermed bestyrelsens foreløbige bud på en aktivitetskalender for efteråret 2007. Som det fremgår, vil vi som udgangspunkt videreføre det velkendte

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Guide: Politisk arrangement i forbindelse med valg

Guide: Politisk arrangement i forbindelse med valg Guide: Politisk arrangement i forbindelse med valg Om lidt er der valg til både Folketinget og Europa-Parlamentet. Heldigvis er der rigtig mange ungdomsuddannelser og ungdomsorganisationer landet over,

Læs mere

Nyhedsbrev maj Politisk kaos omkring SKAT

Nyhedsbrev maj Politisk kaos omkring SKAT Nyhedsbrev maj 2017 Travl tid Ugerne flyver fortsat afsted og der er fortsat drøntravlt på Christiansborg og som det plejer hvert år op til Folketingets sommerferie ja så samler de sidste lovbehandlinger

Læs mere

Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013

Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013 Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013 Bestyrelsens beretning for året 2012 til generalforsamlingen den 12. januar 2013. Så er der gået et år igen, og vi er samlet for at prøve at lave status

Læs mere

Velkommen til de mange hundrede nye medlemmer, der i november måned har meldt sig ind i Radikale Venstre!

Velkommen til de mange hundrede nye medlemmer, der i november måned har meldt sig ind i Radikale Venstre! 1. december 2010 Velkommen til de mange hundrede nye medlemmer, der i november måned har meldt sig ind i Radikale Venstre! Tak fordi I vil være med til at tage ansvar. Fordi I stoler. Også på udlændinge.

Læs mere

Nyt fra børnehaveklassen, l. & 2. klasse.

Nyt fra børnehaveklassen, l. & 2. klasse. Til forældre og andre venner. Endnu en periode med en glad og arbejdsom atmosfære er forløbet siden sidste nyhedsbrev. Og nu er det næsten blevet sommer! Eleverne nyder de udendørs aktiviteter, og humøret

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere

Er reformen et hit? Af formand Lene Høiriis Nielsen

Er reformen et hit? Af formand Lene Høiriis Nielsen KREDS 60 NYT Er reformen et hit? Af formand Lene Høiriis Nielsen Folkeskolereformen er en udskældt størrelse. Mange har en mening om den lige fra brugerne til eksperterne. Forældrene er utilfredse med

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

Referat af møde i Region Syddanmarks forberedelsesudvalg 1. december 2005 kl Amtsgården i Vejle, Damhaven 12, 7100 Vejle

Referat af møde i Region Syddanmarks forberedelsesudvalg 1. december 2005 kl Amtsgården i Vejle, Damhaven 12, 7100 Vejle Referat af møde i Region Syddanmarks forberedelsesudvalg 1. december 2005 kl.16.00 16.20 Amtsgården i Vejle, Damhaven 12, 7100 Vejle Indholdsfortegnelse: Åbne sager til behandling A.1. Orientering om godkendelse

Læs mere

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671 Ormslevs Borgerforenings Nyhedsbrev April 2012 1. Konstituering af ny bestyrelse 2. Nyhedsbrev 3. Den nye hjemmeside 4. Aktiviteter i nær fremtid 5. Aktiviteter - nye 6. Offentlig trafik Re 1: Konstituering

Læs mere

Gallup om EU skepsis og solidaritet

Gallup om EU skepsis og solidaritet TNS Dato: 2. maj 2014 Projekt: 61132 Feltperiode: Den 29. april 2. maj 2014 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: GallupForum (webinterviews) Stikprøvestørrelse:

Læs mere

Aarhus byrådsmøde onsdag 6. maj 2015. Sag 1: Aarhus Vand A/S Generalforsamling 2015

Aarhus byrådsmøde onsdag 6. maj 2015. Sag 1: Aarhus Vand A/S Generalforsamling 2015 Sag 1: Aarhus Vand A/S Generalforsamling 2015 Vi starter med sag nummer 1 fra borgmesterens afdeling, Aarhus Vand A/S, generalforsamling 2015. Nogle korte bemærkninger? Ja, jeg beder jer undertegne under

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 123-127 Nr. 2 Dato den 7. maj 2018 Nyt fra tilbuddet Da vi som traditionen tro, inviterede Jer pårørende til julehygge i december måned, drøftede vi med Jer, om vi skulle

Læs mere

Jeg har glædet mig til i dag til kampdagen sammen med jer. Og der er meget på spil i år.

Jeg har glædet mig til i dag til kampdagen sammen med jer. Og der er meget på spil i år. 1. maj tale 2015 (Det talte ord gælder) Kære alle sammen Jeg har glædet mig til i dag til kampdagen sammen med jer. Og der er meget på spil i år. Men jeg vil gerne starte med at fortælle om mit besøg hos

Læs mere

Velkommen til borgertopmøde

Velkommen til borgertopmøde Velkommen til borgertopmøde Velkomst v. Thomas Kastrup-Larsen Borgmester i Aalborg Kommune Introduktion v. Tine Gøtzsche Borgertopmødets konferencier DNA Aalborg handler om Hvem vi er, og hvor vi gerne

Læs mere

Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost

Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost Ø k o n o m i d i r e k t ø r f o r e n i n g e n Hovedbestyrelsen for Økonomidirektørforeningen Mødedato og tid: Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost Mødested: Munkebjerg

Læs mere

SOLIDARITET GRØN OMSTILLING ÅBENHED ANSTÆNDIGHED

SOLIDARITET GRØN OMSTILLING ÅBENHED ANSTÆNDIGHED SOLIDARITET GRØN OMSTILLING ÅBENHED ANSTÆNDIGHED GRØN OMSTILLING Slagelse skal være en grøn kommune. Det betyder, at der ikke må bruges flere naturressourcer, end der samtidig genskabes. Ressourcerne skal

Læs mere

Gallup om DF som regeringsparti

Gallup om DF som regeringsparti TNS Dato: 22. april 2013 Projekt: 59252 Feltperiode: Den 17/4-22/4 2013 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: GallupForum (webinterviews) Stikprøvestørrelse:

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestjylland. Dato og tid: Torsdag den 25. september 2014 kl. 19:00

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestjylland. Dato og tid: Torsdag den 25. september 2014 kl. 19:00 Til ABF's medlemsforeninger i kreds Vestjylland Skive, den 1. oktober 2014 Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestjylland Dato og tid: Torsdag den 25. september 2014 kl. 19:00 Sted: Restaurant

Læs mere

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #3 juni 2015 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #3 juni 2015 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Vejen tilbage til arbejdsmarkedet Nyhedsbrev #3 juni 2015 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Juni Kære alle i Jobbanken i Aarhus Sommeren er begyndt og vi ønsker alle

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

ANNI MATTHIESEN NYHEDSBREV: 19/06/19

ANNI MATTHIESEN NYHEDSBREV: 19/06/19 ANNI MATTHIESEN NYHEDSBREV: 19/06/19 Afrunding af folketingsvalget Først og fremmest vil jeg i dette nyhedsbrev runde folketingsvalget af. På trods af at rigtig mange eksperter, kommentatorer samt meningsmålinger

Læs mere