Jernbanegade Nakskov Postbox 35 kontor: lærerværelse: Fax:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jernbanegade Nakskov Postbox 35 kontor: lærerværelse: Fax:"

Transkript

1 Evaluering og opfølgningsplan. Nakskov d. 8. januar. Undervisningsministeriet giver en vis frihed til den enkelte private frie skole til selv at afgøre, hvor lang tid der skal være mellem de enkelte evalueringer, hvordan evalueringerne skal gennemføres, og hvordan der skal følges op. Stenoskolen praktiserer følgende: Evaluering i praksis Den enkelte faglærer evaluerer den daglige undervisning løbende med eleverne. Dette sker med samtaler, skriftlige afleveringer, logbøger samt daglige iagttagelser. Klasselæreren evaluerer løbende den sociale trivsel i klasserne ved den ugentlige socialtime, alle klasser på Stenoskolen har. På alle årgange/klasser afholdes der skole/hjemsamtaler to gange årligt. På de mindste årgange fra 0. kl. er der afsat 30 min. pr. elev. Fra 1. kl. 4. kl. er der afsat 20 min. pr. samtale. Fra 5. kl kl. er der afsat 15. min. pr. samtale. Til skole/hjemsamtalerne er alle lærere repræsenteret. I forbindelse med skole/hjemsamtalerne evaluerer faglæreren sammen med elev og forældre det faglige udbytte af det enkelte fag. Klasselæreren evaluerer den faglige såvel som sociale trivsel med den enkelte lærer og forældre, og opsætter sammen eventuelle individuelle faglige såvel som sociale mål. Vurderes det, at der er behov for op følgende initiativer fagligt såvel som socialt, tilbydes der forløb i lektieværksted, samtaler med LKT lærer eller faglige individuelle forløb med skolens ressourcepersoner. Udover de obligatoriske samtaler er der mulighed for at aftale individuelle opfølgningssamtaler med den enkelte fag-/klasselærer. Faglige standpunkt. Fra 0. kl. 3. kl. gives der et elevark 2 gange om året, hvor arbejdsindsatsen og elevens niveau vurderes. Fra 4. kl kl. gives der karakter 2 gange om året. Fra 8. kl. 9. kl. afgives der karakterer 2 gange om året, samt årskarakter i 8. kl. og 9. kl. Karaktererne gives inden de skriftlige prøver påbegyndes. Stenoskolens afgangskarakterer offentliggøres hvert år. Evaluering af den enkelte elev og opfølgningsplan

2 I forhold til at evaluere elevernes udbytte af undervisningen, og potentielt iværksætte de rette fremadrettede initiativer, anvendes minimum 1 gang årligt test. På Stenoskolen anvendes følgende test på de enkelte klassetrin. dskabet, sprogtest. G 1. G 2. G 3. G 4. 5, ST 5, MG 5. ST 6, MG 6. G 7. øver samt årsprøver i alle fag. På baggrund af evalueringerne/test kan lærerne, hvis det vurderes nødvendigt, tage kontakt til skolens ressourcepersoner, i forhold til op følgende test. Ligeledes evalueres testene en gang årligt i samråd med læsekonsulenten i Lolland kommune. Undervisningsmiljøvurdering og trivsel. Trivsel er et vigtigt område på Stenoskolen. Derfor er der skemalagt socialtid på alle klassetrin. Socialtimerne anvendes blandt andet til at have fokus på trivsel. Lektionerne anvendes til individuelle samtaler med eleverne, samt aktiviteter rettet mod at kunne indgå i og skabe et bedre fællesskab. Herudover arbejdes der kontinuerligt med den årlige undervisningsmiljøundersøgelse i klasserne. Stenoskolen gennemfører en gang årligt undervisningsmiljøvurdering for alle klasser. Dette for at sikre og udvikle et bedre undervisningsmiljø på Stenoskolen. Stenoskolen anvender undervisningsmiljøvurdering som et redskab til at vurdere, analysere og udvikle skolens undervisningsmiljø i en positiv retning. Undervisningsmiljøvurderingen består af fire faser, der begynder med kortlægning af elevernes undervisningsmiljø for at ende ud i en konkret handlingsplan. Alle skoler og uddannelsesinstitutioner skal udarbejde en UMV mindst hvert tredje år. I lov om elevers og studerendes undervisningsmiljø står der:

3 Uddannelsesstedets ledelse sørger for, at der udarbejdes en skriftlig undervisningsmiljøvurdering af sikkerheds- og sundhedsforholdene samt forholdene vedrørende det psykiske og æstetiske miljø på uddannelsesstedet. Undervisningsmiljøvurderingens fire faser. 1. Identifikation og kortlægning I kortlægningsfasen kan anvendes forskellige metoder til indsamling af data. Dette kan f.eks. være spørgeskemaer. 2. Beskrivelse og vurdering Med udgangspunkt i fase 1 beskrives problemernes art, alvor og omfang nærmere. Årsagerne til problemerne samt de bedste og mest hensigtsmæssige løsningsforslag skal findes. 3. Prioritering og handlingsplan En handlingsplan er både en aktivitets- og tidsplan. Af planen skal det fremgå, i hvilken rækkefølge de konstaterede problemer skal løses. 4. Retningslinjer for opfølgning Undervisningsmiljøvurderingen skal løbende ajourføres. Det betyder, at UMV arbejdet bliver en proces, hvor de fire elementer gentages med passende tidsintervaller. Undervisningsmiljøvurdering på Stenoskolen 2016 I foråret 2016 gennemførte vi på Stenoskolen en spørgeskemaundersøgelse fra 0. til 9. klasse. Fase 1 : Identifikation og kortlægning: I undersøgelsen anvendte skolen det af undervisningsministeriet udarbejdede materiale. Fase 2 : Beskrivelse og vurdering På baggrund af svarene er følgende fire indikatorer: De fire indikatorer er: Indikator 1: Social trivsel Social trivsel bygger på 10 spørgsmål. Spørgsmålene omhandler elevernes opfattelse af deres tilhørsforhold til skolen, klassen og fællesskabet, samt tryghed og mobning. Indikator 2: Faglig trivsel Faglig trivsel består af 8 spørgsmål. Spørgsmålene omhandler elevernes oplevelse af egne faglige evner, koncentrationsevne og problemløsningsevne. Indikator 3: Støtte og inspiration Støtte og inspiration i undervisningen består af 7 spørgsmål. Spørgsmålene omhandler elevernes oplevelse af motivation og medbestemmelse, samt af lærernes hjælp og støtte.

4 Indikator 4: Ro og orden Ro og orden indeholder 4 spørgsmål. Spørgsmålene omhandler elevernes oplevelse af ro og støj i klassen samt klasseledelse. En indikator beregnes på følgende måde: Rapporten kan ses i sin fuldeform på skolens hjemmeside. For hver elev beregnes et gennemsnit af svarene på spørgsmålene i indikatoren. Gennemsnittet går fra 1 til 5, hvor 1 repræsenterer den ringest mulige trivsel, og 5 repræsenterer den bedst mulige trivsel. Herefter er alle elevers gennemsnit kategoriseret i fire intervaller: 1,0-2,0 (ringest mulig trivsel); 2,1-3,0; 3,1-4,0; 4,1-5,0 (bedst mulig trivsel). Rapporten kan ses i sin fulde form på skolens hjemmeside. Social trivsel. Undersøgelsen viser, at 99 % af eleverne ligger indenfor det der betegnes som værende bedst mulig trivsel. Dette er et flot resultat. Stenoskolen vil altid have fokus på trivsel, og have som mål, at alle elever trives. Faglig trivsel.

5 Det overordnede gennemsnit viser en score på 100%. Eleverne svarer, at de føler den faglige trivsel er god og i kategorien bedst mulig trivsel. Støtte og inspiration. I kategorien støtte og inspiration viser den gennemsnitslige score 97 %. Besvarelsen ligger dermed indenfor kategorien bedst mulig. Ro og orden. I kategorien ro og orden viser den gennemsnitslige score 96 % i kategorien bedst muligt. Der skal naturligvis være fokus på de 5 %, der ikke er indenfor den acceptable område. Et område, vi må have et særligt fokus på fremadrettet. Skolen har en plan for lokaleindretning, samt større opmærksomhed på at skabe ro og orden. Opfølgning. På baggrund af rapporten vil rapportens resultat blive inddraget på kommende lærermøder, teammøder og klasseteam. Den enkelte klasselærer arbejde med klassen som opfølgning på de områder, hvor den enkelte klasse, med grundlag i rapporten, giver udtryk for muligheden for forbedringer. Lærerne møder kl i klasserne hver dag. Lektiecafe iværksættes. Elevrådet vil blive inddraget i forhold til den gennerelle trivsel på skolen. Her tænkes at iværksætte nye forløb i forhold til: At tale ordentligt til hinanden. Færden på gangen i og udenfor timerne. Input fra elevrådet til forbedringer af det faglige tilbud såvel inde som ude. Demokratisk dannelse. I henhold til folkeskoles formålspragraf( 1, stk. 3) fremgår det overordnede formål med skolen tydeligt: "Folkeskolen skal forberede eleverne til deltagelse, medansvar, rettigheder og pligter i et samfund med frihed og folkestyre. Skolens virke skal derfor være præget af åndsfrihed, ligeværd og demokrati." (UVM, 2013).

6 Det er til enhver tid grundtanken, at Stenoskolen har som mål at inddrage eleverne i den demokratiske dannelse, samt motivere og danne eleverne til aktivt at deltage i de demokratiske processer, således at de som oplyste mennesker aktivt kan deltage som medborgere i et demokratisk samfund. På Stenoskolen arbejdes der kontinuerligt med begrebet demokrati i faget historie og kristendom og samfundsfag. I løbet af skoleåret arbejdes der kontinuerligt med skolens værdigrundlag og demokrati. På Stenoskolen er vi inspireret og operere med begreberne selvbestemmelse, medbestemmelse og solidaritet. Handling. På Stenoskolen arbejdes der særligt med evnen til selvbestemmelse, medbestemmelse og solidaritet som en del af den daglige undervisning. Eleverne arbejder generelt med det medmenneskelige aspekt - særligt i skolens emneuger - hvor eleverne konkret skal forholde sig til, hvorledes de i det daglige kan hjælpe og bidrage med at ændre og forbedre levevilkår. I skolens elevråd har eleverne mulighed for at være en del af skolens beslutningsprocesser. Elevrådsformanden deltager desuden ved skolens bestyrelsesmøder, hvor denne fremlægger elevrådets ønsker og beslutninger for bestyrelsen.

Indledning. Stenoskolen Jernbanegade Nakskov

Indledning. Stenoskolen Jernbanegade Nakskov Indledning. Vi har med virkning fra skoleåret 2017/2018 valgt at gå over til selvevaluering som tilsynsform på Stenoskolen. Modellen er den af Danmarks Privatskoleforening fremstillede model, som er godkendt

Læs mere

UMV /16 SKOLERAPPORT. Otterup Realskole, klassetrin Nordfyns Kommune

UMV /16 SKOLERAPPORT. Otterup Realskole, klassetrin Nordfyns Kommune UMV 2016 2015/16 SKOLERAPPORT Nordfyns Kommune Om rapporten Denne rapport viser resultater for Otterup Realskole, Nordfyns Kommune. Skolen (eller jeres kommune) har tilvalgt det ekstra spørgeskemamodul

Læs mere

Amager Privatskole, klassetrin 2018 TRIVSELSMÅLING FOR AMAGER PRIVATSKOLE. 2017/18 SKOLERAPPORT klassetrin Tårnby Kommune

Amager Privatskole, klassetrin 2018 TRIVSELSMÅLING FOR AMAGER PRIVATSKOLE. 2017/18 SKOLERAPPORT klassetrin Tårnby Kommune 2018 TRIVSELSMÅLING FOR AMAGER PRIVATSKOLE 2017/18 SKOLERAPPORT 0.-3. klassetrin Tårnby Kommune 1 Indhold Hvad er undervisningsmiljø?... 3 1.0 Om rapporten... 3 1.2 Indikatorer for trivsel... 3 1.3 Rapportens

Læs mere

Elevers vurdering af deres trivsel og undervisningsmiljø

Elevers vurdering af deres trivsel og undervisningsmiljø Elevers vurdering af deres trivsel og undervisningsmiljø Rapport ud fra undersøgelse forår 2017 Metode I tillæg til de løbende trivselsundersøgelser er skolen iflg. loven forpligtet til hvert 3. år at

Læs mere

Amager Privatskole, klassetrin 2018 TRIVSELSMÅLING FOR AMAGER PRIVATSKOLE. 2017/18 SKOLERAPPORT klassetrin Tårnby Kommune

Amager Privatskole, klassetrin 2018 TRIVSELSMÅLING FOR AMAGER PRIVATSKOLE. 2017/18 SKOLERAPPORT klassetrin Tårnby Kommune 2018 TRIVSELSMÅLING FOR AMAGER PRIVATSKOLE 2017/18 SKOLERAPPORT 4.-9. klassetrin Tårnby Kommune 1 Indhold Hvad er undervisningsmiljø?... 3 1.0 Om rapporten... 3 1.2 Indikatorer for trivsel... 3 1.3 Rapportens

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 SKOLERAPPORT. Nørhalne Skole, klassetrin Jammerbugt Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 SKOLERAPPORT. Nørhalne Skole, klassetrin Jammerbugt Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 SKOLERAPPORT Jammerbugt Kommune Indhold 1 Om rapporten... 2 1.1 Indikatorer for trivsel... 2 1.2 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser... 2 1.3 Rapportens

Læs mere

UNDERVISNINGSMILJØET PÅ REBILD EFTERSKOLE Februar 2016 SKOLERAPPORT. Rebild Efterskole, klassetrin Rebild Kommune

UNDERVISNINGSMILJØET PÅ REBILD EFTERSKOLE Februar 2016 SKOLERAPPORT. Rebild Efterskole, klassetrin Rebild Kommune UNDERVISNINGSMILJØET PÅ REBILD EFTERSKOLE Februar 2016 SKOLERAPPORT Rebild Efterskole, 9-10. klassetrin Rebild Kommune Indhold 1 Om rapporten... 2 1.1 Indikatorer for trivsel... 2 1.2 Supplerende spørgsmål

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 SKOLERAPPORT. Nørhalne Skole, klassetrin Jammerbugt Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 SKOLERAPPORT. Nørhalne Skole, klassetrin Jammerbugt Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 SKOLERAPPORT Jammerbugt Kommune Indhold 1 Om rapporten... 2 2 Svaroverblik... 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen... 5 4 Supplerende spørgsmål om fysiske

Læs mere

Notat vedr. resultaterne af den nationale trivselsmåling foråret 2015

Notat vedr. resultaterne af den nationale trivselsmåling foråret 2015 Notat Center for Dagtilbud og Skoler Dagtilbud og Skoler Birkedalsvej 27 3000 Helsingør Tlf. 49282782 ltp08@helsingor.dk Dato 17.09.2015 Sagsbeh. Lene Tetzlaff-Petersen Notat vedr. resultaterne af den

Læs mere

Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Der er flere formål med evalueringerne og med offentliggørelsen heraf:

Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Der er flere formål med evalueringerne og med offentliggørelsen heraf: Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Ifølge Lov om friskoler og private grundskoler m.v. skal skolen regelmæssigt foretage en evaluering af skolens samlede undervisning og udarbejde

Læs mere

Trivsel hos eleverne i folkeskolen, 2017

Trivsel hos eleverne i folkeskolen, 2017 Trivsel hos eleverne i folkeskolen, 2017 Resumé Dette notat viser resultater fra den nationale trivselsmåling fra foråret 2017 for eleverne i 4.-9. klasse i folkeskolen. Elevernes trivsel præsenteres i

Læs mere

TRIVSEL 2015/16 SKOLERAPPORT. Tjele Efterskole, klassetrin Viborg Kommune

TRIVSEL 2015/16 SKOLERAPPORT. Tjele Efterskole, klassetrin Viborg Kommune TRIVSEL 2015/16 SKOLERAPPORT Viborg Kommune Indhold 1 Om rapporten... 2 1.1 Indikatorer for trivsel... 2 1.2 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser... 2 1.3 Rapportens indhold... 3 1.4

Læs mere

ELEVERNES UNDERVISNINGSMILJØVURDERING FOR DYHRS SKOLE

ELEVERNES UNDERVISNINGSMILJØVURDERING FOR DYHRS SKOLE ELEVERNES UNDERVISNINGSMILJØVURDERING FOR DYHRS SKOLE Dato:3. januar 2017 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 2020 UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen udgør en hel UMV:

Læs mere

Ringsted Lilleskole Fordi vores børn er vigtige

Ringsted Lilleskole Fordi vores børn er vigtige Ringsted Lilleskole Fordi vores børn er vigtige ELEVERNES UNDERVISNINGSMILJØVURDERING FOR Ringsted Lilleskole Dato: Marts 2018 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 2020 UMV en indeholder

Læs mere

Trivslen hos elever i folkeskolen er stort set uændret

Trivslen hos elever i folkeskolen er stort set uændret Trivslen hos elever i folkeskolen er stort set uændret Elevernes trivsel er vigtig for deres skolegang, og for at give de bedste muligheder for et godt læringsmiljø. De nye tal om trivslen i folkeskolen

Læs mere

Evaluering på Klippen, Den Kristne Friskole

Evaluering på Klippen, Den Kristne Friskole Evaluering på Klippen, Den Kristne Friskole Følgende elementer indgår i skolens evalueringspraksis, idet der til stadighed arbejdes på at udvikle evalueringsmetoder på skolen, der ikke bare bliver evaluering

Læs mere

Trivselsmåling og Undervisningsmiljøvurdering på Bagsværd Skole 2016.

Trivselsmåling og Undervisningsmiljøvurdering på Bagsværd Skole 2016. Bagsværd, januar 2017 Trivselsmåling og Undervisningsmiljøvurdering på Bagsværd Skole 2016. Vi har gennemført den nationale trivselsmåling på Bagsværd Skole i efteråret 2016. Trivselsmålingen består af

Læs mere

NOTAT. Notat vedr. resultaterne af den nationale trivselsmåling foråret 2016

NOTAT. Notat vedr. resultaterne af den nationale trivselsmåling foråret 2016 NOTAT Center for Dagtilbud og Skoler Dagtilbud og Skoler Birkedalsvej 27 3000 Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsbeh. Lene Tetzlaff-Petersen Chefkonsulent Tlf. 25 31 27 82 ltp08@helsingor.dk www.helsingor.dk Notat

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/2018 KOMMUNERAPPORT

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/2018 KOMMUNERAPPORT DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/2018 KOMMUNERAPPORT 2 Svaroverblik Svaroverblikket herunder viser hvor stor en andel af eleverne i kommunen, som har besvaret henholdsvis ikke besvaret spørgeskemaet*.

Læs mere

Differentierede indikatorer for trivsel (4.-9. klassetrin)

Differentierede indikatorer for trivsel (4.-9. klassetrin) Differentierede indikatorer for trivsel (4.-9. klassetrin) Indikatoren Social trivsel bygger på 10 spørgsmål. Spørgsmålene omhandler elevernes opfattelse af deres tilhørsforhold til skolen, klassen og

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 SKOLERAPPORT. Trørødskolen, klassetrin Rudersdal Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 SKOLERAPPORT. Trørødskolen, klassetrin Rudersdal Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 SKOLERAPPORT Rudersdal Kommune Indhold 1 Om rapporten... 2 1.1 Indikatorer... 2 1.2 Temaer om trivsel... 2 1.3 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser...

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/2018 KOMMUNERAPPORT

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/2018 KOMMUNERAPPORT DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/2018 KOMMUNERAPPORT Indhold 1 1 Om rapporten Trivselsmålingen består af 40 spørgsmål for elever i 4.-9. klasse og 20 spørgsmål for elever i 0.-3. klasse. Denne rapport

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for. Rudolf Steinerskolen i Odense, Overbygningen 9.kl.-1.vg.-2.vg.-3.vg.

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for. Rudolf Steinerskolen i Odense, Overbygningen 9.kl.-1.vg.-2.vg.-3.vg. UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Rudolf Steinerskolen i Odense, Overbygningen 9.kl.-1.vg.-2.vg.-3.vg. Dato: 10-02-2016 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 10-02-2019 UMV

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering for

Undervisningsmiljøvurdering for Undervisningsmiljøvurdering for Fuglsanggårdsskolen Dato: August 2017 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: August 2018 UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen udgør en hel

Læs mere

Undervisningsmiljøundersøgelsen danner grundlaget for undervisningsmiljørepræsentanternes arbejde med skolens undervisningsmiljø.

Undervisningsmiljøundersøgelsen danner grundlaget for undervisningsmiljørepræsentanternes arbejde med skolens undervisningsmiljø. Undervisningsmiljøundersøgelse 2016 Skolen har i foråret 2016 gennemført den Nationale trivselsundersøgelse med tillægs spørgsmål omkring de fysiske- og æstetiske omgivelser. Trivselsundersøgelsen plus

Læs mere

Indledning. Der er udarbejdet fire indikatorer for trivslen. Det videre arbejde. Vinderød Privatskole

Indledning. Der er udarbejdet fire indikatorer for trivslen. Det videre arbejde. Vinderød Privatskole Indledning. På en fri skole er der ingen lovkrav om deltagelse i nationale trivselsmålinger eller trivselsundersøgelser. Der er dog lovkrav om at lave undervisningsmiljøvurdering. På har vi besluttet at

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering

Undervisningsmiljøvurdering vurdering Denne DCUM-vejledning beskriver undervisningsmiljøvurderingen, UMV. en beskriver, hvad en undervisningsmiljøvurdering er, og hvorfor arbejdet med undervisningsmiljøet er vigtigt. Den giver indblik

Læs mere

UNDERVISNINGSMILJØUNDERSØGELSE /17 SKOLERAPPORT. Nørre Aaby Realskole, klassetrin Middelfart Kommune

UNDERVISNINGSMILJØUNDERSØGELSE /17 SKOLERAPPORT. Nørre Aaby Realskole, klassetrin Middelfart Kommune UNDERVISNINGSMILJØUNDERSØGELSE 2017 2016/17 SKOLERAPPORT Middelfart Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer for trivsel 3 1.2 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser 3 1.3 Rapportens

Læs mere

UVM OG TRIVSEL CAROLINESKOLEN /17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Carolineskolen, klassetrin Københavns Kommune

UVM OG TRIVSEL CAROLINESKOLEN /17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Carolineskolen, klassetrin Københavns Kommune UVM OG TRIVSEL CAROLINESKOLEN 20 20/ BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Carolineskolen, 0.- Københavns Kommune Carolineskolen, 0.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 SKOLERAPPORT. Nørhalne Skole, klassetrin Jammerbugt Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 SKOLERAPPORT. Nørhalne Skole, klassetrin Jammerbugt Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 SKOLERAPPORT Jammerbugt Kommune Indhold 1 Om rapporten... 2 2 Svaroverblik... 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen... 5 1 1 Om rapporten Trivselsmålingen

Læs mere

2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Reventlow Lilleskole, klassetrin Lolland Kommune

2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Reventlow Lilleskole, klassetrin Lolland Kommune 15/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Lolland Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt på klassetrin 5 3.1 Tema 1:

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering for

Undervisningsmiljøvurdering for Undervisningsmiljøvurdering for Fuglsanggårdsskolen Dato: August 2016 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: August 2017 UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen udgør en hel

Læs mere

UVM OG TRIVSEL CAROLINESKOLEN /17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Carolineskolen, klassetrin Københavns Kommune

UVM OG TRIVSEL CAROLINESKOLEN /17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Carolineskolen, klassetrin Københavns Kommune UVM OG TRIVSEL CAROLINESKOLEN 2017 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Carolineskolen, 4.-. klassetrin Københavns Kommune Carolineskolen, 4.-. klassetrin Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer

Læs mere

EVALUERING EFTERSKOLEN 2015/16 KLASSERAPPORT. 10 Broby Fri- og Efterskole, Faaborg-Midtfyn Kommune

EVALUERING EFTERSKOLEN 2015/16 KLASSERAPPORT. 10 Broby Fri- og Efterskole, Faaborg-Midtfyn Kommune EVALUERING EFTERSKOLEN 2015/16 KLASSERAPPORT 10 Broby Fri- og Efterskole, Faaborg-Midtfyn Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer for trivsel 3 1.2 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2018/19 SKOLERAPPORT. Bistrupskolen, klassetrin Rudersdal Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2018/19 SKOLERAPPORT. Bistrupskolen, klassetrin Rudersdal Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2018/19 SKOLERAPPORT Rudersdal Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer for trivsel 3 1.2 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser 3 1.3 Rapportens

Læs mere

SKOLEÅRET 19/ /19 SKOLERAPPORT. Ringe Kost- og Realskole, klassetrin Faaborg-Midtfyn Kommune

SKOLEÅRET 19/ /19 SKOLERAPPORT. Ringe Kost- og Realskole, klassetrin Faaborg-Midtfyn Kommune SKOLEÅRET 19/20 2018/19 SKOLERAPPORT Faaborg-Midtfyn Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer for trivsel 3 1.2 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser 3 1.3 Rapportens indhold

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2018/19 SKOLERAPPORT. Holmstrupgård - Psykiatri for unge, klassetrin Skoler uden kommunetilknytning

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2018/19 SKOLERAPPORT. Holmstrupgård - Psykiatri for unge, klassetrin Skoler uden kommunetilknytning DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2018/19 SKOLERAPPORT Skoler uden kommunetilknytning Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer for trivsel 3 1.2 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser 3 1.3

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 SKOLERAPPORT. Islev Skole, klassetrin Rødovre Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 SKOLERAPPORT. Islev Skole, klassetrin Rødovre Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 SKOLERAPPORT Rødovre Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer for trivsel 3 1.2 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser 3 1.3 Rapportens indhold

Læs mere

FRIVILLIG MÅLING: UNDERVISNINGSMILJØVURDERING DECEMBER /19 SKOLERAPPORT. Herfølge Skole, klassetrin Køge Kommune

FRIVILLIG MÅLING: UNDERVISNINGSMILJØVURDERING DECEMBER /19 SKOLERAPPORT. Herfølge Skole, klassetrin Køge Kommune FRIVILLIG MÅLING: UNDERVISNINGSMILJØVURDERING DECEMBER 2018 2018/19 SKOLERAPPORT Køge Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer for trivsel 3 1.2 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 SKOLERAPPORT. Gl Hasseris Skole, klassetrin Aalborg Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 SKOLERAPPORT. Gl Hasseris Skole, klassetrin Aalborg Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 SKOLERAPPORT Aalborg Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer for trivsel 3 1.2 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser 3 1.3 Rapportens indhold

Læs mere

UVM UNDERSØGELSE 2016/17 (1.HALVÅR) 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Efterskolen Solgården, klassetrin Ringkøbing-Skjern Kommune

UVM UNDERSØGELSE 2016/17 (1.HALVÅR) 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Efterskolen Solgården, klassetrin Ringkøbing-Skjern Kommune UVM UNDERSØGELSE 2016/17 (1.HALVÅR) 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Ringkøbing-Skjern Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen

Læs mere

PRIVATSKOLENS TRIVSELSMÅLING /17 SKOLERAPPORT. Privatskolen Nakskov, klassetrin Lolland Kommune

PRIVATSKOLENS TRIVSELSMÅLING /17 SKOLERAPPORT. Privatskolen Nakskov, klassetrin Lolland Kommune PRIVATSKOLENS TRIVSELSMÅLING 2017 2016/17 SKOLERAPPORT Lolland Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer for trivsel 3 1.2 Rapportens indhold 3 1.3 Læsning af figurer 3 1.4 Vejledning og inspiration

Læs mere

TRIVSEL OG UMV "FORÅRET 2016" 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Efterskolen Solgården, klassetrin Ringkøbing-Skjern Kommune

TRIVSEL OG UMV FORÅRET 2016 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Efterskolen Solgården, klassetrin Ringkøbing-Skjern Kommune TRIVSEL OG UMV "FORÅRET 2016" 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Ringkøbing-Skjern Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen

Læs mere

TRIVSELSMÅLING /19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Privatskolen i Frederikshavn, klassetrin Frederikshavn Kommune

TRIVSELSMÅLING /19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Privatskolen i Frederikshavn, klassetrin Frederikshavn Kommune TRIVSELSMÅLING 2018 2018/19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Privatskolen i Frederikshavn, 0.- Frederikshavn Kommune Privatskolen i Frederikshavn, 0.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2

Læs mere

TRIVSEL- OG UMV- MÅLING FOR NORDSJÆLLANDS GRUNDSKOLE /17 SKOLERAPPORT

TRIVSEL- OG UMV- MÅLING FOR NORDSJÆLLANDS GRUNDSKOLE /17 SKOLERAPPORT TRIVSEL- OG UMV- MÅLING FOR NORDSJÆLLANDS GRUNDSKOLE 2017 2016/17 SKOLERAPPORT Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt HF, 4.-9. klassetrin Fredensborg Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer

Læs mere

TRIVSELSMÅLING BBFS FORÅR /16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Bregninge-Bjergsted Friskole, klassetrin Kalundborg Kommune

TRIVSELSMÅLING BBFS FORÅR /16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Bregninge-Bjergsted Friskole, klassetrin Kalundborg Kommune TRIVSELSMÅLING BBFS FORÅR 201 2015/1 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Kalundborg Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 SKOLERAPPORT. Grønnevang skole, klassetrin Hillerød Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 SKOLERAPPORT. Grønnevang skole, klassetrin Hillerød Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 SKOLERAPPORT Hillerød Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer for trivsel 3 1.2 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser 3 1.3 Rapportens indhold

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 SKOLERAPPORT. Mølleskolen, klassetrin Skanderborg Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 SKOLERAPPORT. Mølleskolen, klassetrin Skanderborg Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 SKOLERAPPORT Skanderborg Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer for trivsel 3 1.2 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser 3 1.3 Rapportens

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Ishøj Skole, klassetrin Ishøj Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Ishøj Skole, klassetrin Ishøj Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Ishøj Skole, 0.- Ishøj Kommune Ishøj Skole, 0.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater

Læs mere

TRIVSELSUNDERSØGELSE /18 SKOLERAPPORT. Stenløse Privatskole, klassetrin Egedal Kommune

TRIVSELSUNDERSØGELSE /18 SKOLERAPPORT. Stenløse Privatskole, klassetrin Egedal Kommune TRIVSELSUNDERSØGELSE 2017 2017/18 SKOLERAPPORT Egedal Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer for trivsel 3 1.2 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser 3 1.3 Rapportens indhold

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 SKOLERAPPORT. Buddinge Skole, klassetrin Gladsaxe Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 SKOLERAPPORT. Buddinge Skole, klassetrin Gladsaxe Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 SKOLERAPPORT Gladsaxe Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer for trivsel 3 1.2 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser 3 1.3 Rapportens indhold

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 SKOLERAPPORT. Heldagsskolen Lindersvold, klassetrin Skoler uden kommunetilknytning

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 SKOLERAPPORT. Heldagsskolen Lindersvold, klassetrin Skoler uden kommunetilknytning DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 201/17 SKOLERAPPORT Skoler uden kommunetilknytning Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer for trivsel 3 1.2 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser 3 1.3

Læs mere

TRIVSELSUNDERSØGELSE /17 SKOLERAPPORT. Albertslund Ungecenter, klassetrin Albertslund Kommune

TRIVSELSUNDERSØGELSE /17 SKOLERAPPORT. Albertslund Ungecenter, klassetrin Albertslund Kommune TRIVSELSUNDERSØGELSE 2016 2016/17 SKOLERAPPORT Albertslund Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer for trivsel 3 1.2 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser 3 1.3 Rapportens indhold

Læs mere

KORINTH EFTERSKOLE EFTERÅR /19 SKOLERAPPORT. Korinth Efterskole, klassetrin Faaborg-Midtfyn Kommune

KORINTH EFTERSKOLE EFTERÅR /19 SKOLERAPPORT. Korinth Efterskole, klassetrin Faaborg-Midtfyn Kommune KORINTH EFTERSKOLE EFTERÅR 2018 2018/19 SKOLERAPPORT Faaborg-Midtfyn Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer for trivsel 3 1.2 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser 3 1.3 Rapportens

Læs mere

UMV /16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Den Nye Friskole, klassetrin Haderslev Kommune

UMV /16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Den Nye Friskole, klassetrin Haderslev Kommune UMV 2016 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Haderslev Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt på klassetrin 5

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 SKOLERAPPORT. Fjordskolen, Lysholm, klassetrin Roskilde Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 SKOLERAPPORT. Fjordskolen, Lysholm, klassetrin Roskilde Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 SKOLERAPPORT Roskilde Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer for trivsel 3 1.2 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser 3 1.3 Rapportens indhold

Læs mere

UMV PÅ VGE /18 SKOLERAPPORT. Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole, klassetrin Varde Kommune

UMV PÅ VGE /18 SKOLERAPPORT. Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole, klassetrin Varde Kommune UMV PÅ VGE 2017-18 2017/18 SKOLERAPPORT Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole, 4.- 9. klassetrin Varde Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer for trivsel 3 1.2 Supplerende spørgsmål om

Læs mere

INDSKOLING 2018/19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Rygaards Skole, klassetrin Gentofte Kommune

INDSKOLING 2018/19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Rygaards Skole, klassetrin Gentofte Kommune INDSKOLING 2018/19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Rygaards Skole, 0.- Gentofte Kommune Rygaards Skole, 0.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Brædstrup Skole, klassetrin Horsens Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Brædstrup Skole, klassetrin Horsens Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Horsens Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Tved Skole, klassetrin Svendborg Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Tved Skole, klassetrin Svendborg Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Svendborg Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt

Læs mere

2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. N. Zahles Gymnasieskole, klassetrin Københavns Kommune

2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. N. Zahles Gymnasieskole, klassetrin Københavns Kommune 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Københavns Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt på klassetrin 5 3.1 Tema

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Hundested Skole, klassetrin Halsnæs Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Hundested Skole, klassetrin Halsnæs Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Halsnæs Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Grønnevang skole, klassetrin Hillerød Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Grønnevang skole, klassetrin Hillerød Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Hillerød Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Islev Skole, klassetrin Rødovre Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Islev Skole, klassetrin Rødovre Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Rødovre Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Korsvejens Skole, klassetrin Tårnby Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Korsvejens Skole, klassetrin Tårnby Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Tårnby Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2018/19 SKOLERAPPORT. Bistrupskolen, klassetrin Rudersdal Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2018/19 SKOLERAPPORT. Bistrupskolen, klassetrin Rudersdal Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2018/19 SKOLERAPPORT Rudersdal Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer 3 1.2 Temaer om trivsel 3 1.3 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser 3 1.4

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Ganløse Skole, klassetrin Egedal Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Ganløse Skole, klassetrin Egedal Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Egedal Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt

Læs mere

Demokratisk dannelse - visioner og praksis

Demokratisk dannelse - visioner og praksis Demokratisk dannelse - visioner og praksis Formål: At synliggøre Bjerregrav Friskoles visioner og tiltag i praksis for at danne eleverne til medborgere i et demokratisk samfund. Baggrund: Folkeskolens

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Klarup Skole, klassetrin Aalborg Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Klarup Skole, klassetrin Aalborg Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Klarup Skole, 0.- Aalborg Kommune Klarup Skole, 0.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Kirkeskovsskolen, klassetrin Slagelse Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Kirkeskovsskolen, klassetrin Slagelse Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING / BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Kirkeskovsskolen, 0.- Slagelse Kommune Kirkeskovsskolen, 0.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede

Læs mere

Nationale trivselsmålinger i Struer Kommune Skoleåret 2015/16

Nationale trivselsmålinger i Struer Kommune Skoleåret 2015/16 Nationale trivselsmålinger i Kommune Skoleåret Juni 2017 Indledning Elevernes trivsel måles årligt på alle landets folkeskoler som en del af folkeskolereformens nationale mål om, at elevernes trivsel skal

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Tylstrup skole. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 30.9.2013

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Tylstrup skole. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 30.9.2013 UMV Sådan! Dato:08.11.2010 Undervisningsmiljøvurdering for Tylstrup skole Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 30.9.2013 UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen udgør en hel

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 SKOLERAPPORT. Hundested Skole, klassetrin Halsnæs Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 SKOLERAPPORT. Hundested Skole, klassetrin Halsnæs Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 SKOLERAPPORT Halsnæs Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer for trivsel 3 1.2 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser 3 1.3 Rapportens indhold

Læs mere

TRIVSELSMÅLING FORÅRET 2016 BERNS 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Bernstorffsminde Efterskole, klassetrin Faaborg-Midtfyn Kommune

TRIVSELSMÅLING FORÅRET 2016 BERNS 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Bernstorffsminde Efterskole, klassetrin Faaborg-Midtfyn Kommune TRIVSELSMÅLING FORÅRET 2016 BERNS 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Bernstorffsminde Efterskole, 4.- Faaborg-Midtfyn Kommune Bernstorffsminde Efterskole, 4.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af

Læs mere

Trivsel, differentierede indikatorer for trivsel (4.-9. klassetrin) - landsniveau, kommune- og skoleniveau

Trivsel, differentierede indikatorer for trivsel (4.-9. klassetrin) - landsniveau, kommune- og skoleniveau Trivsel, differentierede indikatorer for trivsel (4.-9. klassetrin) - landsniveau, kommune- og skoleniveau Obligatoriske indikatorer i kvalitetsrapport 2.0 Indikatoren Social trivsel bygger på 10 spørgsmål.

Læs mere

1-8 KLASSE MÅLING JUNI /16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Tybjerg Privatskole, klassetrin Næstved Kommune

1-8 KLASSE MÅLING JUNI /16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Tybjerg Privatskole, klassetrin Næstved Kommune 1-8 KLASSE MÅLING JUNI 20 2015/ BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Næstved Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt på

Læs mere

2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Sydbornholms Privatskole, klassetrin Bornholms Kommune

2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Sydbornholms Privatskole, klassetrin Bornholms Kommune 20/1 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Bornholms Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt på klassetrin 5 3.1 Tema 1: Social

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Kirkeskovsskolen, klassetrin Slagelse Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Kirkeskovsskolen, klassetrin Slagelse Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 15/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Slagelse Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 SKOLERAPPORT. Skjernåskolen, klassetrin Ringkøbing-Skjern Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 SKOLERAPPORT. Skjernåskolen, klassetrin Ringkøbing-Skjern Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 SKOLERAPPORT Ringkøbing-Skjern Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer for trivsel 3 1.2 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser 3 1.3 Rapportens

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/2016 KOMMUNERAPPORT. Nyborg Kommune, klassetrin

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/2016 KOMMUNERAPPORT. Nyborg Kommune, klassetrin DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/2016 KOMMUNERAPPORT Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer for trivsel 3 1.2 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser 3 1.3 Rapportens indhold 4 1.4

Læs mere

UMV /16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Den Nye Friskole, klassetrin Haderslev Kommune

UMV /16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Den Nye Friskole, klassetrin Haderslev Kommune UMV 16 15/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Haderslev Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt på klassetrin 5 3.1

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/2016 KOMMUNERAPPORT. Frederikssund Kommune, klassetrin

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/2016 KOMMUNERAPPORT. Frederikssund Kommune, klassetrin DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/2016 KOMMUNERAPPORT Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer for trivsel 3 1.2 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser 3 1.3 Rapportens indhold 4 1.4

Læs mere

TRIVSELSMÅLING /19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Gylling Efterskole, klassetrin Odder Kommune

TRIVSELSMÅLING /19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Gylling Efterskole, klassetrin Odder Kommune TRIVSELSMÅLING 201 201/19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Odder Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt på klassetrin

Læs mere

MELLEMTRIN 2018/ /19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Rygaards Skole, klassetrin Gentofte Kommune

MELLEMTRIN 2018/ /19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Rygaards Skole, klassetrin Gentofte Kommune MELLEMTRIN 2018/19 2018/19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Gentofte Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt på klassetrin

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Tved Skole, klassetrin Svendborg Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Tved Skole, klassetrin Svendborg Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Svendborg Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt

Læs mere

TRIVSELSMÅLING - SELAM PRIVATSKOLE /18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Selam Privatskole, klassetrin Aarhus Kommune

TRIVSELSMÅLING - SELAM PRIVATSKOLE /18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Selam Privatskole, klassetrin Aarhus Kommune TRIVSELSMÅLING - SELAM PRIVATSKOLE 20 20/1 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Aarhus Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Ganløse Skole, klassetrin Egedal Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Ganløse Skole, klassetrin Egedal Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Egedal Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt

Læs mere

TRIVSELSMÅLING SPRS 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Sorø Privatskole, klassetrin Sorø Kommune

TRIVSELSMÅLING SPRS 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Sorø Privatskole, klassetrin Sorø Kommune TRIVSELSMÅLING SPRS 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Sorø Privatskole, 0.- Sorø Kommune Sorø Privatskole, 0.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater

Læs mere

UDSKOLING 2018/ /19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Rygaards Skole, klassetrin Gentofte Kommune

UDSKOLING 2018/ /19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Rygaards Skole, klassetrin Gentofte Kommune UDSKOLING 2018/19 2018/19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Rygaards Skole, 4.- Gentofte Kommune Rygaards Skole, 4.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater

Læs mere

TRIVSELSUNDERSØGELSE /17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Sejergaardsskolen, klassetrin Holbæk Kommune

TRIVSELSUNDERSØGELSE /17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Sejergaardsskolen, klassetrin Holbæk Kommune TRIVSELSUNDERSØGELSE 2017 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Sejergaardsskolen, 0.- Holbæk Kommune Sejergaardsskolen, 0.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede

Læs mere

TRIVSEL PÅ VF 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Viby Friskole, klassetrin Roskilde Kommune

TRIVSEL PÅ VF 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Viby Friskole, klassetrin Roskilde Kommune TRIVSEL PÅ VF /17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Viby Friskole, 0.- Roskilde Kommune Viby Friskole, 0.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen

Læs mere

TRIVSELSMÅLING NØRREÅDAL FRISKOLE OKTOBER /18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Nørreådal Friskole, klassetrin Brønderslev Kommune

TRIVSELSMÅLING NØRREÅDAL FRISKOLE OKTOBER /18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Nørreådal Friskole, klassetrin Brønderslev Kommune TRIVSELSMÅLING NØRREÅDAL FRISKOLE OKTOBER 20 20/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Nørreådal Friskole, 0.- Brønderslev Kommune Nørreådal Friskole, 0.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2

Læs mere

/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Midtals Friskole, klassetrin Sønderborg Kommune

/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Midtals Friskole, klassetrin Sønderborg Kommune /1 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Sønderborg Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt på klassetrin 5 3.1 Indikator

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Ordblindeinstituttet, klassetrin Ballerup Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Ordblindeinstituttet, klassetrin Ballerup Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/ BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Ordblindeinstituttet, 4.- Ballerup Kommune Ordblindeinstituttet, 4.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Saksild Skole og Børnehus, klassetrin Odder Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Saksild Skole og Børnehus, klassetrin Odder Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/ BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Odder Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt på

Læs mere

TRIVSEL + UMV I MELLEM- OG OVERSKOLEN 2016/17 SKOLERAPPORT. Rudolf Steiner-Skolen i Århus, klassetrin Aarhus Kommune

TRIVSEL + UMV I MELLEM- OG OVERSKOLEN 2016/17 SKOLERAPPORT. Rudolf Steiner-Skolen i Århus, klassetrin Aarhus Kommune TRIVSEL + UMV I MELLEM- OG OVERSKOLEN 2016/17 SKOLERAPPORT Aarhus Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer for trivsel 3 1.2 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser 3 1.3 Rapportens

Læs mere

TRIVSELSMÅLING NØRREÅDAL FRISKOLE OKTOBER /18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Nørreådal Friskole, klassetrin Brønderslev Kommune

TRIVSELSMÅLING NØRREÅDAL FRISKOLE OKTOBER /18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Nørreådal Friskole, klassetrin Brønderslev Kommune TRIVSELSMÅLING NØRREÅDAL FRISKOLE OKTOBER 1 1/1 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Brønderslev Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen

Læs mere

SLUTEVALUERING PÅ SKOLEÅRET 15/ /16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Bornholms Efterskole, klassetrin Bornholms Kommune

SLUTEVALUERING PÅ SKOLEÅRET 15/ /16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Bornholms Efterskole, klassetrin Bornholms Kommune SLUTEVALUERING PÅ SKOLEÅRET 15/ 2015/ BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Bornholms Efterskole, 4.- Bornholms Kommune Bornholms Efterskole, 4.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik

Læs mere

TRIVSELSMÅLING + UMV NØRBÆK EFTERSKOLE 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Nørbæk Efterskole, klassetrin Randers Kommune

TRIVSELSMÅLING + UMV NØRBÆK EFTERSKOLE 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Nørbæk Efterskole, klassetrin Randers Kommune TRIVSELSMÅLING + UMV NØRBÆK EFTERSKOLE 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Nørbæk Efterskole, 4.- Randers Kommune Nørbæk Efterskole, 4.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik

Læs mere

Evaluering af skolens samlede undervisning

Evaluering af skolens samlede undervisning Evaluering af skolens samlede undervisning Fokuspunkter for evalueringen Elevernes faglige udbytte af undervisningen Elevernes trivsel Evalueringsformer der benyttes på skolen 1. Folkeskolens prøver 2.

Læs mere