Referat fra Vejle Sportsfiskerforeningens 82. ordinære generalforsamling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Vejle Sportsfiskerforeningens 82. ordinære generalforsamling"

Transkript

1 Vejle Sportsfiskerforening, referat 82. generalforsamling, side 1 af 11 Referat fra Vejle Sportsfiskerforeningens 82. ordinære generalforsamling Næstformand Per Nørgaard bød på bestyrelsens vegne velkommen til generalforsamlingen og sagde: På det forrige bestyrelsesmøde meddelte vores formand Alvin Balle, at han på grund af sygdom trak sig som formand for bestyrelsen. Næstformand Per Nørgaard overtager derfor formandsposten til en ny konstituering af bestyrelsen finder sted efter generalsamlingen. Per Nørgaard takkede Alvin Balle for det store arbejde, Alvin har udført, som formand for VSF. Per sagde bl.a.: Alvin du har ydet en stor indsats som formand. Din type som ligger så meget arbejde i en forening, findes der ikke mange af. Du har samlet foreningen og specielt arbejdet i bestyrelsen og udvalgene fungerer rigtigt godt. Det skal du have stor ros for. Per Nørgaard fortalte, at bestyrelsen som noget nyt til denne generalforsamling havde valgt at præsentere bestyrelsens beretning, dels som PowerPoint dels at flere medlemmer af bestyrelsen ville præsentere de enkelte punkter i beretningen. Der blev henstillet til, at der under de enkelte punkter i bestyrelsens beretning kunne stilles opklarende spørgsmål. En egentlig debat ønskes, når beretningen er gennemgået. Dagsorden er som følger: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag fra medlemmer Der er ikke indkommet forslag 5. Indkomne forslag fra bestyrelsen Bestyrelsen har ingen forslag 6. Fastsættelse af kontingent 7. Valg til bestyrelsen 8. Valg af suppleanter 9. Valg af bilagskontrollant 10. Eventuelt Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Jørgen Asger Nielsen. Er der andre forslag? Der var ikke andre forslag og Jørgen Asger Nielsen blev valgt med akklamation.

2 Vejle Sportsfiskerforening, referat 82. generalforsamling, side 2 af 11 Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen jævnfør foreningens love 3, stk. 2 var lovligt indvarslet via foreningens medlemsblad nr med angivelse af dagsorden m.v., som var fremsendt mere end de krævede 7 dage før generalforsamlingen. Bestyrelsens beretning Per Nørgaard viste en oversigt over bestyrelsens beretning, som var som følger: I. Indledning II. Arrangementsudvalg III. Lodsejerudvalget IV. Juniorudvalget V. Åudvalget - klækkeriet VI. Fiskeriopsynet VII. Klubhusudvalg VIII. Redaktionsudvalg IX. Klub 60+ X. Vandpleje XI. Kongenskær XII. Afrunding Indledning Som i kan se af oversigten er medlemstal den 31. oktober 2007 større end i År Aktive Ægtefæller Total Vi har afholdt 10 bestyrelsesmøder. Samarbejdet i bestyrelsen fungerer godt og opdelingen i selvstændige udvalg fungerer meget fint. Bestyrelsen har udnævnt to nye æresmedlemmer: Leo Mikkelsen Arne Rasmussen Både Leo og Arne kom i bestyrelsen i Erik Wihrs bad om ordet og roste Per Nørgaard for hans pæne ord om Alvin Balle. Erik Wihrs var specielt glad for at bestyrelsen har udnævnt Arne Rasmussen og Leo Mikkelsen til æresmedlemmer, dem har vi ikke for mange af i VSF.

3 Vejle Sportsfiskerforening, referat 82. generalforsamling, side 3 af 11 Fiskeriet i 2007 har været godt der er p.t. rapporteret 626 fisk og fordeler sig som følger: Data Fangssted Art Sum of Antal Sum of Gns længde Sum of Gns vægt Vejle Å Regnbue ,3 Havørred ,4 Gedde ,5 Bækørred ,4 Laks ,9 Vejle Å Total ,4 Rohden Å Regnbue ,9 Havørred ,5 Bækørred ,4 Rohden Å Total ,1 Grand Total ,3 Fangster af havørred i 2007 fra Vejle Å fordelt på køn er som følger: Køn Sum of AntSum of Gns læsum of Gns vægt Han ,7 Hun ,3 Grand Total ,4 Fangst af Regnbueørred i 2007 fra Vejle å er som følger: Måned Sum of An Sum of Gns læsum of Gns vægt , , , , , ,2 Grand Total ,3 Arrangementsudvalg: Thomas H. Bech orienterede dels, om hvad arrangementsudvalget havde arrangeret i sæson 2006 / 2007 (som ses nedenstående) dels, hvad udvalget har planlagt for sæson 2007 / 2008 Klubaftener Fluebinding Kastekursus

4 Vejle Sportsfiskerforening, referat 82. generalforsamling, side 4 af 11 Lodsejerudvalg: Kok lækre fiskeretter Kursus i skydehoveder Fiskeri kontrollen i Fredericia 1. april arrangement med stor tilslutning Budget på DKK ,00 Lodsejerfest og generalforsamling Lars Hillerup orienterede om udvalget arbejde i Lars sagde bl.a. VSF er utroligt vellidte blandt vores lodsejere. P.t. er der udeståender om bl.a. Over Knabberup Gård, Gunner Madsen i Tørskind og et stykke ved Ravning. De store udfordringer for lodsejerudvalget på sigt er de ejerskifter, der sker fremover. Vil vi være i stand til at få tegnet nye kontrakter med de nye lodsejere. Vi har hidtil fået rigtigt god hjælp af vores lodsejere, som har solgt deres ejendom. De har anbefalet os overfor de nye ejere. Det er dejligt. Det skal de have tak for. Den helt store udfordring er Vejle Kommunes planer om salg af kommunal ejendom, herunder Haraldskær Avlsgård. Jeg vil opfordre vores medlemmer til at blande sig i debatten. Jeg vil gerne sige medlemmerne tak fordi I har opført jer rigtigt pænt ved åen. Opfør jer ved åen i 2008 som i Juniorudvalg: Medleder af juniorafdelingen Søren Stjernholm Jensen sagde bl.a. følgende om juniorafdelingen: Det er utroligt spændende at arbejde med vores junior. Dels fordi vi har nogle glade junior som vil lære noget dels fordi af deres forældre for ros for vores arbejde. Nogle af vores junior har måske svært ved at begå sig i traditionelle idrætsgrene. De finder her hos os en fritidsaktivitet, som passer dem og de knytter varige venskaber. Der er i juniorafdelingen et højt aktivitetsniveau med mange ture. Samarbejdet med vores nabo foreninger fra Grinsted, Fredericia og Kolding fungerer rigtigt godt. Det medvirker til etablering af varige venskaber. Juniorer har deltager i Juniorleder kurser i DSF regi efter en forventningsafstemning. Søren Stjernholm Jensen takkede Martin Fabricius Rasmussen, som er juniorleder. De unge ser op til dig og de andre juniorledere. I er altid utroligt dygtige, I er vellidte og I er rollemodellere for vores juniorer. Der var fra generalforsamlingen store klapsalver. Martin Fabricius Rasmussen aflagde følgende formandsberetning fra juniorafdelingen:

5 Vejle Sportsfiskerforening, referat 82. generalforsamling, side 5 af 11 Et år er gået, og i juniorafdelingen, kan vi igen se tilbage på en god sæson. I juniorafdelingen har dog oplevet at mange af vores lidt ældre juniorer har ladet sig påvirket af hormonerne og de dertil tilhørende interesser. Det har bevirket at der har været en lille tilbagegang i medlemstallet. Vi ved dog, af erfaring, at det oftest er de folk som vender tilbage som fuldgyldige seniormedlemmer. Vi har for en god måneds tid siden startet et nyt hold juniorer op, og det ser lovende ud. 8 nye ivrige medlemmer er meldt ind til den kommende sæson. Så alt virker lyst for juniorafdelingens fremtid. I det forgangne fiskeår har vi afholdt 10 fisketure til forskellige fiskevande. Vores regionssamarbejde har igen i år været en succes. Vi haft et samarbejde med Kolding, Fredericia og som noget nyt Grindsted Sportsfiskerforening. Senest måtte vi i Vejle lægge klubhus til, da den ellers planlagte Harte Dons tur måtte flyttes eller aflyses på grund af karantæne grundet karpe død. Vi har igen i år haft tirsdagsfiskeri med meget blandet tilslutning. Men alt i alt en succes, selvom de fiskemæssige resultater til tider udeblev. Vores nye juniorer modtager undervisning i foreningens regler. Vi underviser i foreningens fiskerregler, her tænkes på mindstemål og fredningstider. Derudover undervises de nye juniorer bl.a. i foreningslære, regler og etik. I bestyrelsen er der igen i år sket et lederskifte. Leder Søren Stjernholm har valgt at trappe ned, da han har fået nyt job. Ny leder i juniorafdelingen bliver i stedet den erfarne medleder Per F. Kristensen. Per overtager fra generalforsamlingen opgaven som leder og kasserer. En stor tak til Søren skal der lyde fra hele juniorafdelingen, for dit store arbejde og vi er glade for at beholde dig som medleder. Brian Petrowski har valgt at træde lidt ud af bestyrelsen i form af deltagelse, når tiden er der. Brian vil ikke fremover være forpligtet til at deltage, men kun være til rådighed når det kniber. Vi takker Brian mange gange for sine mange timers ihærdige arbejde i Vejle Sportsfiskerforenings Juniorafdeling. Juniorafdelingen har fået nye unge kræfter i form af Søren Zedlitz, som er en ung tandlæge studerende forbundsinstruktør. Han vil i første omgang medvirke på turende og deltage, når det ellers er muligt. Vi har taget en ny junior ind i bestyrelsen. Det er Jonas Iversen, hvis fremtid ser spændende ud i foreningsfavør. Jonas indtræder som suppleant til juniorbestyrelsen. Vi har fået den lovende juniorleder, Jacob Hougaard tilbage fra to års efterskole ophold. Han er nu tilbage i afdelingen og er i gang med at undervise igen. Til gengæld har Søren Leegaard taget et år fri fra juniorbestyrelsen for at prøve efterskolelivet ved Skjern. Også igen i år har vi haft deltager på juniorlederkursus, så Juniorafdelingen er fremtidssikret.

6 Vejle Sportsfiskerforening, referat 82. generalforsamling, side 6 af 11 Det er alt i alt et positivt tilbageblik på året der gik. Fremtiden ser igen lys ud for Vejle Sportsfiskerforenings Juniorafdeling! - Og med de ord vil jeg ønske knæk og bræk og alt godt fremover. Der var store klapsalver fra de fremmødte til Martin og juniorafdelingen. Åudvalg - klækkeriet: Tom Jensen orienterede om elfiskeriet. Vi elfiskede i sidste weekend og fangede 338 fisk Af disse var der 6 laks. Der var rigtigt mange fisk i åen. Både små og store ørred. Vi har udsat 100 fisk i dammen ved klækkeriet.vi skal bruge ca. 10 liter rogn. Vi har fået en ny udsætningsplan, der skal kun udsættes 5000 stk. yngel i Vejle Å. Det er positivt, at åen snart kan klare sig selv. Der skal til august 2008 gennemføres bestandsanalyser af bække, der har udløb til Vejle Fjord. Er resultatet, at disse vandløb kan klare sig selv ja så lukker vi ned i klækkeriet. Men så længe der er udsætningsplaner, der siger, at der skal udsættes fisk, så producer vi fisk. Men vores kræfter vil primært blive brugt på at få skabt optimale passage, gyde- og opvækstforhold, hvor disse ikke er tilstede. Der var enkelte spørgsmål fra salen til Ton Jensen. Fiskeriopsynet: Per Nørgaard fremlagde på vegne af Flemming Maack status for opsynet. Året er gået godt. Der har ikke været de store problemer. Hverken med hensyn til ulovligt fiskeri eller parkering hvis der ses bort fra Nørager hvor der til tider holder for mange biler. Der er foretaget 201 kontrolture og der er kontrolleret 347 fiskere. Der er ikke udelt girokort for ulovligt fiskeri. Husk at bære jeres fiskekort synligt. Leif Rasmussen fandt det forkasteligt, at der er 11 personer i opsynet, herunder at der ikke kontrolleres nok - specielt i dagtimerne. Der er alt for mange i foreningen, som får gratis kontingent. Henrik Bach fra fiskeriopsynet oplyste om arbejdet i opsynet, herunder at opsynet udover at foretage kontrol ved vores fiskevand har andre arbejdsopgaver, herunder opsætning og reparation af skilte og broer m.v. Bestyrelsen var ikke enig i kritikken af opsynet. Det er bestyrelsens opfattelse, at udvalget udfører et stort arbejde for foreningen. Der var fra generalforsamlingen applaus til udvalget.

7 Vejle Sportsfiskerforening, referat 82. generalforsamling, side 7 af 11 Klubhusudvalget Niels Risak orienterede om klubhusudvalget. Vi har nu haft udvalget i tre år. Det er et ualmindeligt godt udvalg. Huset bruges mere og mere. Det er en stor fornøjelse at være med i udvalget og at se at huset bruges. Vi har i år forsøgt at gøre klubhuset brugbart. Vi ønsker sponseret værktøj. Så har I noget liggende, som ikke bruges modtages det gerne. Vi har fået gjort bålpladsen færdig. Vi søger sponsor til ny garage. Vi har allerede fået økonomisk hjælp. Men der er lang vej endnu. I 2008 vil der ske en tilplantning for erstatning af de fjernede træer. Vi har et par udvalgsmedlemmer som vil gå i gang med at opføre en rygeovn. Således at man kan få sin fisk røget. Når vi skal i gang med at opføre den nye garage håber vi, at I vil hjælpe os. Der var spørgsmål til Niels Risak angående fjernelsen af de træer som stod langs den gamle boldbane og de som stod bag ved klubhuset. Hvorfor er de fjernet? Hertil var svaret. De skulle fjernes fordi de var gået ud. De kunne ikke tåle at stå med fødderne i vand. Der plantes nu andre arter, som er tilpasset det våde element. Redaktionsudvalg Lars Hillerup orienterede om udvalget. Jeg er opmærksom på at vu har fået kritik for ikke at have bragt noget stof som er modtaget. Det er taget til efterretning. Bestyrelsen og udvalget har besluttet, at der fremover ikke udsendes 4 numre af bladet. Det skyldes dels de ændrede regler for tilskud dels at de fleste har adgang til nettet. Årets første nummer af bladet kostede kr. Det er besluttet at der udsendes en medlemsorientering (basis information som før vi fik bladet). derudover vil vi udsende nyhedsbreve, lave opslag på tavlerne ved åen og lægge information i klubhuset. Med hensyn til generalforsamlingen er det besluttet, at der udsendes en skriftlig invitation (dagsorden). Der er brugt utroligt meget tid med at lave vores hjemmeside. Specielt Søren Stjernholm har brugt rigtigt meget tid på opgaven. En stor tak til ham. Der arbejdes p.t. på en ny hjemmeside. Her er det meningen, at det er de enkelte udvalg, som ligger deres ting ind. Det betyder at arbejdet fordeles på flere skuldre. Finansiering af den nye hjemmeside sker med de midler vi sparer ved ikke at udsende bladet 4fire gange pr. år. Vi lovede jer at I skulle kunne indsende en elektronisk fangstjournal. Det har desværre ikke fungeret, som det var lovet fra vores leverandør.

8 Vejle Sportsfiskerforening, referat 82. generalforsamling, side 8 af 11 Der var fra salen flere spørgsmål til Lars Hillerup vedrørende reduktion i antallet af blade pr. år. Nogle medlemmer er bange for at foreningen deles op i A- og B-medlemmer. Dem med adgang til Hjemmesiden og dem som enten ikke har adgang eller kender til brugen. Bestyrelsen sluttede debatten af med at tilkendegive, at man havde hørt at flere medlemmer var bekymrede for om de fik alle informationer fra foreningen. Det har hele tiden ligget bestyrelsens på sinde, at vi vil forsøge så godt som muligt, at ligge informationer ud til de medlemmer som ikke har internet. Det er meningen, at der vil være kopier af nyheder (information), som man kan afhente i klubhuset. Vi har fået tilkendegivelser fra medlemmer, som gerne vil vise andre medlemmer hvordan de via internettet i klubhuset får information om VSF fra vores hjemmeside. Klub 60+: Per Nørgård sagde bl.a. Klub 60+ er en ubetinget succes. Mandag formiddag et fast møde punkt for social samvær. Det er et super koncept med at der er gratis at komme til møde mandag og en stol koster kr.: 20,00. Fra bestyrelsen er der en stor ros til Kurt Jørgensen for indsatsen. Der var store klapsalver fra salen. Kurt Jørgensen takkede for de pæne ord. Han takkede Henning Fagerholm og Knud Jørgensen som begge er med til at lede Klub 60+. Kurt Jørgensen sagde bl.a.: Det går fantastisk godt i Klub 60+. Alle som har lyst til at deltage skal bare komme. Åudvalg: Brian Petrowski orienterede om åudvalget og deres arbejde. Udvalget fungere rigtigt godt.udvalget samarbejder bl.a. med Vejle Saltvandsfiskerforening og de andre foreninger ved Vejle Å. Brian Petrowski viste fotos fra projekt med Egtved Sportsfisker forening i Egtved Å. Hvor der blev udlagt gydegrus. Med hensyn til nuværende og kommende projekter henvises der til foreningens hjemmeside. Her kan man bl.a. se fotos fra de forskellige projekter. Udvalget har flere nye projekter i støbeskeen sammen med Vejle Kommune. Brian Petrowski fortalte om den nye udsætningsplan for Vejle Å. I den er der kun fem bække, hvor der skal udsættes yngel. Planen er at forbedre forholdene i disse, bække så udsætninger kan stoppe. Kongenskær: Med hensyn til etableringen af projektet Kongenskær, som er et vådområde der skal etableres i området mellem motortrafikvejen, Ribe

9 Vejle Sportsfiskerforening, referat 82. generalforsamling, side 9 af 11 Landevej og Højen Å blev der vist en videofilm om projektet. Filmen kan ses på Vejle Kommunes hjemmeside. Afrunding: Debat af bestyrelses beretningen Regnskab, herunder juniorafdelingen Leo Mikkelsen gennemgik foreningens og juniorafdelingens regnskaber, herunder budget for 2007/2008. Leo Mikkelsen henledte generalforsamlingens opmærksomhed på, at bestyrelsen i lighed med sidste regnskabsår har arbejdet for et overskud. Regnskabet for det forløbende regnskabsår (2006/2007). Indtægter i alt: Udgifter fiskeleje: Lodsejerfest: Øvrige udgifter: Overskud: kr kr kr kr kr. Der var spørgsmål fra Leif Rasmussen til regnskabet. Han var af den opfattelse at regnskabet ikke er detaljeret nok. Specielt ville han gerne have oplyst hvad det koster at drive klubhuset, herunder ønsker han, at der er et særskilt regnskab for salg af øl/vand m.v. i klubhuset. Per Nørgaard oplyste, at regnskabet efter bestyrelsen vurdering og opfattelse har en detaljeringsgrad, som er meget specifikt, når det tages i betragtning at jobbet som kasserer er ulønnet. Leo Mikkelsen henviste til det fremlagte regnskab og henledte opmærksomheden på de store poster for klubhuset: varme kr.: , telefon & internet kr.: og etableringsudgifter m.v. klubhus kr.: Med hensyn til den ønskede opgørelse for øl/vand m.v. er det stort set kun, hvad der sælges på klubaftner. Bestyrelsen har ikke fundet det formålstjenligt, at der udarbejdes særskilt regnskab herfor, når henses til det minimale salg. Regnskabet blev godkendt med applaus. Indkomne forslag fra medlemmer Der er ikke indkommet forslag fra medlemmer. Indkomne forslag fra bestyrelsen Der er ikke indkommet forslag fra bestyrelsen.

10 Vejle Sportsfiskerforening, referat 82. generalforsamling, side 10 af 11 Fastsættelse af kontingent for 2008 På basis af budgettet for næste år foreslår bestyrelsen uændret kontingent. Michael Døssing nævnte, at kontingentet er steget kr.: 300 på grund af klubhuset, herunder at det nu må sættes 300 kr. ned. Bestyrelsens forslag om uændret kontingent blev vedtaget. Valg til bestyrelsen På valg er Arne Rasmussen, Leo Mikkelsen, Anders Christian Rasmussen, Ole Damsgaard, Kim Juhl Jensen og Søren Stjernholm. Kim Juhl Jensen ønsker fremover at være suppleant og Søren Stjernholm Jensen ønsker ikke genvalg Bestyrelsen foreslår kandidater: Thomas H. Bech og Henrik Bach. Er der andre forslag? Leif Rasmussen blev fra salen foreslået til bestyrelsen. Dirigenten oplyste at der skal vælges 6 medlemmer til bestyrelsen. Der er 7 kandidater. Der er skriftlig afstemning. De 6 kandidater som for flest stemmer er valgt. Valgt til bestyrelsen blev: Arne Rasmussen (57 stemmer), Leo Mikkelsen (54 stemmer), Anders Chr. Rasmussen (47 stemmer), Ole Damsgaard (51 stemmer), Henrik Back (57 stemmer) og Thomas H. Beck (51 stemmer). Leif Rasmussen blev ikke valgt (30 stemmer) Valg af suppleanter På valg er Thomas H. Bech. Bestyrelsen foreslår Kim Juhl Jensen. Er der andre forslag? Leif Rasmussen blev foreslået fra salen. Der var skriftlig afstemning. Valgt som suppleant blev Kim Juhl Jensen med 29 stemmer. Leif Rasmussen fik 28 stemmer Valg af bilagskontrollant På valg er Søren Østergård. Bestyrelsen foreslår genvalg af Søren Østergård. Er der andre forslag? Søren Østergård blev valgt. Eventuelt Hans Jørgensen bad om ordet og oplyste at man det seneste ½ år har kunnet læse at Vejle Kommune skal kunne ses fra månen. Pengene hertil må komme

11 Vejle Sportsfiskerforening, referat 82. generalforsamling, side 11 af 11 fra kommunens arealer, som ikke bruges i dag. Han oplyste, at han havde haft en telefonisk kontakt til Vejle Kommunes v/borgmester Leif Skov, som havde oplyst at.: Haraldskær har en værdi på 80 millioner kr.. Der er 100 ha skov - alt er i spil. Hans Jørgensen er af den opfattelse, at vi skal være utroligt glade for de politikere, som har købt og indtil nu har forvaltet jorden på fornuftig vis. Vi bør alle fortælle vores politikere om ådalen og nature i ådalen. Vi skal gøre opmærksom på bl.a. grågås, kærhøg, isfuglen, rød glente og odder som er set. Vi skal fortælle om VSF. Peter Fisher opfordrede til at man nedsætter et stående udvalg i VSF der arbejder med Haraldskær. Det kunne bestå af folk fra klub 60+ og juniorafdelingen. Bestyrelsen oplyste, at man havde anmodet Vejle Kommune v/borgmester Leif Skov om et møde. Mødet er aftalt til starten af Arne Rasmussen og Leo Mikkelsen takkede begge for deres udnævnelse som æresmedlemmer. Begge ser det som en stor ære. Kurt Jørgensen takkede Alvin Balle for det læserbrev, som han havde skrevet og var bragt i VAF. Leif Rasmussen takkede åudvalget for et rigtigt godt samarbejde på vegne af Vejle Saltvandsforening. Leif Rasmussen spurgte til hvad der sker her og nu med bladet. Per Nørgaard svarede. Der kommer et blad ud til foråret. Der kommer en skriftlig indkaldelse til generalforsamlingen. Der vil komme e-post ud. Alle vigtige meddelelser vil blive kopieret og lagt i klubhuset. Per Nørgaard takkede for god ro og orden og en god debat under generalforsamlingen. Han bad alle rejse sig og sagde: Lad os afsluttet generalforsamlingen 2007 med suset fra Vejle Å. Tak for i aften og kom godt hjem.

Vejle Sportsfiskerforening

Vejle Sportsfiskerforening Konstituering Møde med Vejle Kommune om Godset gennemgang af præsentation Hvad bliver der arbejdet med lige nu Konstituering: Formand Per Nørgaard Næstformand Niels Risak Kasserer Leo Mikkelsen Sekretær

Læs mere

Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 83. ordinære generalforsamling.

Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 83. ordinære generalforsamling. Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 83. ordinære generalforsamling. Afholdt den 27. november 2008 i Vejle - Idrættens Hus. Formand Per Nørgaard bød på bestyrelsens vegne de ca. 80 fremmødte medlemmer

Læs mere

Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 92. generalforsamling

Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 92. generalforsamling Vejle sportsfiskerforening Buldalen 13 7100 Vejle Vejle januar 2018 Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 92. generalforsamling Afholdt torsdag d. 23. november kl. 19.00 i DGI-byen Vejle 2017 Torben

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016.

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016. Referat af generalforsamling tirsdag d. 8. marts 2017 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 88. ordinære generalforsamling Afholdt torsdag den 21. november 2013 kl. 19:00 på Hotel Haraldskær i Vejle

Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 88. ordinære generalforsamling Afholdt torsdag den 21. november 2013 kl. 19:00 på Hotel Haraldskær i Vejle Vejle Sportsfiskerforening Buldalen 13 7100 Vejle Jelling d. 29. november 2013 Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 88. ordinære generalforsamling Afholdt torsdag den 21. november 2013 kl. 19:00 på

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2009. Vejle Sportsfiskerforenings 84. ordinære generalforsamling

Velkommen til Generalforsamling 2009. Vejle Sportsfiskerforenings 84. ordinære generalforsamling Velkommen til Generalforsamling 29 Vejle Sportsfiskerforenings 84. ordinære generalforsamling 2.a. Formandens beretning Generelt Der er fanget mange store og flotte fisk i vores fiskevande Vejle Å er blevet

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner. d. 1. juni 2012 kl.

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner. d. 1. juni 2012 kl. Referat fra Vinklubben, Slagelse Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner Fremmødte medlemmer: 21 d. 1. juni 2012 kl. 19 Marievangs Klubhus Aksel Mikkelsen Alex G. Larsen

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR. 2016. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Niels Chr. Nielsen der skulle på job. Der var mødt 41 medlemmer op til generalforsamlingen,

Læs mere

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen Emne Generalforsamling i Fiskeklubben BG Bank Dato for møde Tidspunkt Sted Ansvarlig 28. januar 2010 Kl. 19.00 Diligencen Henrik Jørgensen Referat udarbejdet af Telefon Udskrevet den Peter Quist +45 28

Læs mere

VSF Fangstrapport for 2013

VSF Fangstrapport for 2013 Vejle, d. 22. nov. 2013 VSF Fangstrapport for 2013 1 Generelt... 1 2 Oversigt... 1 3 Havørred... 2 3.1 Vejle Å... 3 3.2 Rohden Å... 5 3.3 Øvrige åer... 6 3.4 Genudsætninger... 6 3.5 Udsætninger & fangster...

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

VSF Fangstrapport for 2010

VSF Fangstrapport for 2010 15. december 2010 VSF Fangstrapport for 2010 1 Generelt... 1 2 Havørred... 3 2.1 Vejle Å... 3 2.2 Rohden Å... 6 2.3 Øvrige åer... 7 3 Laks... 7 4 Regnbue... 8 5 Bækørred... 8 6 Gedde... 8 7 Ål... 8 8 Andet...

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

P R E S S E M E D D E L E L S E

P R E S S E M E D D E L E L S E P R E S S E M E D D E L E L S E Endelig ledige pladser i Vejle Sportsfiskerforening August 2013 De seneste år har interessen for at fiske i noget af Danmarks bedste havørredvand været så stor, at Vejle

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Referat ved Generalforsamling

Referat ved Generalforsamling Referat ved Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 11. november 2010 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jens Peter Pedersen blev foreslået, enstemmigt valgt og modtog

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Udvalgsberetninger Vejle Sportsfiskerforening 2011

Udvalgsberetninger Vejle Sportsfiskerforening 2011 Udvalgsberetninger Vejle Sportsfiskerforening 2011 Beretningerne danner grundlag for fremlæggelsen på generalforsamlingen, hvor der ikke afsættes tid til detaljeret gennemgang, men til uddybende spørgsmål.

Læs mere

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Aalborg den 2.december 2009 Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Dagsorden: Hovedpunkter, ellers se bilag 1. Valg af dirigent 2. Vedtagelse af forretningsorden 3. Beretning om foreningens

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen.

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 7. april 2018 kl. 11.00 i Korsør Sejlklub, Restaurant Lystbådehavnen, Sylowsvej 10, 4220 Korsør Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl

Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl. 15.00. Formand Erik Ejlertsen (EE) bød de 74 stemmeberettigede medlemmer velkommen, og overgik derefter til den udsendte dagsorden.

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Der er afholdt generalforsamling i DBB Midtjylland. Bestyrelsen og Anders Bang mødte kl. 16.00 for at gøre alt klar til spisning

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 9. august 2015, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt 2. Beretning af foreningens Formand Anne-Marie Toftensberg berettede om klubbens aktiviteter

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Fangster af laks 2010-2015

Fangster af laks 2010-2015 GENERALFORSAMLING FOR 2015 Den 23. februar 2016 kl.19:00 på Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55. Ca. 90 medlemmer fremmødt. Dagsorden: 1 Valg af dirigent. (Erik Nielsen) 2 Formandens beretning. (Tommy Lykke

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

VSF Fangststatistik for 2008

VSF Fangststatistik for 2008 5. december 2008 VSF Fangststatistik for 2008 1 Generelt...1 2 Havørred...2 3 Laks...8 4 Regnbue...8 5 Bækørred...8 6 Gedde...8 7 Ål...8 8 Andet...9 9 Næste sæson...9 1 Generelt Fangststatistikken omfatter

Læs mere

Generalforsamling 2017

Generalforsamling 2017 16. Januar 2017 Dagsorden a. Vedtægtsændring: Fjernelse af posten suppleant for bilagskontrollant. 5. Fastsættelse af kontingent 7. Valg af Formand 8. Valg af 1 Bestyrelsesmedlem 9. Valg af 1 Suppleant.

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat (H) Ulrik

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Dagsorden.: 1. Konstatering af stemmetal 2. Valg af dirigent 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab v/michael Ankersen 5. Meddelelser

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden

Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden Formanden Tage Jensen bød velkommen og herefter afholdtes generalforsamlingen i henhold til den udsendte dagsorden. Ad dagsordenens

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015

Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2015 1 Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015 Formanden bød velkommen til generalforsamlingen i Herning og startede med at byde velkommen

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne.

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne. Referat af ordinær generalforsamling i Munkerup og Hulerød Grundejerforening lørdag, den 29. juli 2006 kl. 15.00 i foreningens telt på stranden ved udsigtspladsen for enden af Strandgårdsvænge. 1. Valg

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlby Strand

Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand Referat fra foreningens generalforsamling afholdt i Harboøre-Hallen, lørdag, den 9. maj 2009 kl. 10,00. Formanden Jørgen K. Jensen (JKJ) bød velkommen til de fremmødte

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere